View Full Version : Κοροϊδία με αγορά καινούργιας μοτο.
Γεια σας παιδες. Να σας ενημερωσω σχετικα με το ψαξιμο μου για μια συγκεκριμενη μοτοσυκλετα,την Κ8 1000. Μετα απο ψαξιμο για τις καλυτερες προσφορες και και και...καταληγω στον Κυριο Β**** μετα απο 2-3 τηλεφωνα που του ειχα κανει λεγοντας μου τελευταια φορα οτι η μηχανη η συγκεκριμενη βρισκεται τωρα στα 10700!!! ωραια του λεω κι εγω στο τηλ,εχω τα μισα,να ερθω να κανουμε τα υπολοιπα το ατοκο για τους 24 μηνες? εννοειται φιλε μου και και και...κολητοι γιναμε απο το τηλ! Μιλαω για το κεντρικο καταστημα της Θησεως στην Καλλιθεα. Τρεχω εγω βγαζω λεφτα απο την τραπεζα,κανω τις απαραιτητες κινησεις μου και μιας και εχθες βρεθηκα στην απαισια εκθεση μοτο και πιο κοντα μου ηταν το αλλο καταστημα του Β**** στην αχαρνων πηγα εκει.
Μετα απο πολυ ωρα στο αυτοκινητο,απιστευτη κινηση και και και...αφου φτανω εκει μου αρχισαν τα κινεζικα,η μηχανη κανει 11,ατοκο δεν γινεται και τετοια,με εστειλαν στο καταστημα της καλλιθεας,τρωω τα πακετα μου παλι απο κινηση και φτανω εκει για να μου απαντησει με θρασος οτι μαλλον εκανε λαθος οπως μου ειπε και η μηχανη κανει 11 και στα 2 χρονια εβγαιναν 850 ευρω παραπανω ο τοκος + οτι θα πληρωνα τα υπερβολικα 250 ευρο για τις πινακιδες και μαλιστα θα μου εκανε δωρο να με καθησυχασει γιατι με ταλαιπωρησε ενα συναγερμο της φοβερης εταιρεια ΜΕΤΑ system!!! (ξερετε,αυτος ο συναγερμος που ειναι συνδεμενος με τους εξωγηινους και μολις καποιος παει να στην ακουμπησει κατεβαινει U.F.O. στη γη και τον συλαμβανει!)wow ειπα!!!
Ευχαριστω,γεια σας!
Εντελως τυχαια την προηγουμενη μερα φιλος μου απο κορινθο ξεκινησε να παει στον Β**** γιατι τυχαια εκανε λαθος παλι και του ειπε οτι η hayabusa Κ8 κανει 11 χιλιαρικα!!! Αλλα οταν πηγε εκει ο φιλος μου του ειπε οτι ακουσε λαθος αλλα εχει την Κ9 εκει και προσπαθησε να τον ψησει για εκεινη! Για να μην συνεχισω να πω κι αλλη ιστορια...Anyway,τελικα πηγα στον σφακιανακη και η μηχανη βγαινει 500 εθρο λιγοτερο απο την τιμη του Κυριου Β****,γιατι ο Κυριος Β*** τα παιρνει και απο τισ πινακιδες και απο τους τοκους! Μαλιστα οπως μου ανεφερε την μηχανη την αγοραζει 10800 και την πουλαει 11,ε τον λυπηθηκα κι εγω και εφυγα,μην τον βαλω μεσα τον ανθρωπο,καλα δεν εκανα?????
Πρεπει να ξυπνησουμε λιγο μου φαινεται!!!!!!!:eyepop:
edit: byr0n
jorgevaldano
07/05/2009, 17:15
μια μόνο μικρή παρατήρηση, η ΜΕΤΑ φτιάχνει καλούς συναγερμούς :wave2:
bar-code
07/05/2009, 17:35
ekanes paaaaaaaaara polu kala:beer: :beer: :beer:
nikos22_vas
07/05/2009, 17:53
Φιλε μαλλον με γλιτωσες απο κοπο, χρονο και... νευρα! Εχω τηλεφωνησει στον Κυριο Β**** και ετοιμαζομουν να κατεβω Αθηνα (απο επαρχια ειμαι κι εγω) για να παρω το Kawasaki Z750. Στο τηλεφωνο μου ακουστηκε ο πωλητης πολυ φιλικος, αλλα αυτο το 'ελα και θα τα βρουμε' το φοβαμαι πολυ σαν φραση...:sick: Οποτε, καλυτερα σε επισημη αντιπροσωπεια, που και τα service θα κανεις στην τελικη...
Να 'σαι καλα φιλε, να χαιρεσαι το 'τερατακι' σου. Μου ανοιξες τα ματια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Β**** = ΚΟΡΟΙΔΙΑ???
ναι....ετσι θα το βρειτε σε ΟΛΑ τα γνωστα λεξικα... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos22_vas
Φιλε μαλλον με γλιτωσες απο κοπο, χρονο και... νευρα! Εχω τηλεφωνησει στον Κυριο Β**** και ετοιμαζομουν να κατεβω Αθηνα (απο επαρχια ειμαι κι εγω) για να παρω το Kawasaki Z750. Στο τηλεφωνο μου ακουστηκε ο πωλητης πολυ φιλικος, αλλα αυτο το 'ελα και θα τα βρουμε' το φοβαμαι πολυ σαν φραση...:sick: Οποτε, καλυτερα σε επισημη αντιπροσωπεια, που και τα service θα κανεις στην τελικη...
Να 'σαι καλα φιλε, να χαιρεσαι το 'τερατακι' σου. Μου ανοιξες τα ματια....
Προσωπικος κανονας.Οταν ακουω απο αγνωστο τη φραση "θα τα βρουμε" την κανω τρεχοντας.
Αλλα να αγοραζει μηχανακι 10.800 και να το πουλαει 11.000 σπαραζει η ψυχη μου:yuck:
blueangel
07/05/2009, 19:07
+100000000 στο φιλαράκο που το πόσταρε:beer: Απλά αποκάλυψε ένα κοινό μυστικό γιατί για πάρα πολλούς ο συγκεκριμένος επαγγελματίας(???) μόνο αξιόπιστος δεν είναι:evil: :evil: :mad:
vangelis 64
07/05/2009, 19:42
Να μην ανοίξω το στόμα μου με το μπούστη.:mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ψιτ!!!
οχι μπουστης....μμμπουστης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
07/05/2009, 20:40
θυμαμαι
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θυμαμαι
:sad: αυτό είναι το πρόβλημα. Όλοι έχουμε κάτι να θυμόμαστε απ' τον ******* :mad:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα αυτό το ποστ θα "αυτοκαταστραφεί"...
το ινκα τι λεει για όλα αυτα?
castoras
07/05/2009, 21:58
Χμμμμμ.....κι εγώ θύμα του ίδιου είμαι.....:bawl:
Τι να πω κι εγώ που είχα πάρει 2 μηχανές από το Β****
(ένα V-strom, αξίας 8000€, ένα Burgman 400 7000€) και όταν πήγα να πάρω 3η :eyepop: πάλι από αυτόν αλλά με ανταλλαγή αυτή τη φορά ήθελε να μου πάρει το Burgman σε διάστημα ενός χρόνου και με 3000 χλμ 4200!!! :alien:
Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, βρε είμαι πελάτης σου, κάνε μου μία καλύτερη τιμή...τίποτα...
Ε, μέχρι που πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Kawasaki (για το Versys ενδιαφερόμουνα) και μου πήρε το Burgman 5000€!!!
Πού να ήταν και γνωστός ο εξουσιοδοτημένος δηλαδή....
Ε, εννοείται ότι ο Β**** ούτε ζωγραφιστό δε θα με ξαναδεί...:nono:
Κολλητός φίλος είχε τραυματική εμπειρία με το συγκεκριμένο λαμόγιο. Εγώ προσωπικά είχα με Σ*******. Άλλο μπουμπούκι αυτό. Tον έκοψα όμως από το ειρωνικότατο υφάκι στα πρώτα λεπτά της συνομιλίας και την έκανα με ελαφρά.
Γενικώς όλα αυτά τα κοράκια της Μιχαλακοπούλου θέλουν μαύρισμα.
Τέτοιοι τύποι είναι όπως τα ναρκωτικά: Stay away guys και όλα θα πάνε καλά.
Να σας υπενθυμίσω ότι οι κανόνες του moto.gr δεν επιτρέπουν καταγγελίες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28026) καταστημάτων χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τους admins.
Εφόσον ο αρμόδιος mod απουσιάζει, θα ζητούσα απ΄όσους έχουν γράψει το όνομα του καταστήματος να το σβήσουν κάνοντας edit.
Το υπόλοιπο κείμενο ας παραμείνει και όσοι δεν έχουν διαβάσει ακόμα περί ποίου πρόκειται μπορούν να το μάθουν στέλνοντας πμ στον δημιουργό του thread.
byr0n
moderation team moto.gr
Έτσι δουλεύουν τα Σούπερ μάρκετ.
kost rider
07/05/2009, 23:48
Στην TSM Euromoto στην καλλιροης το κ8 1000 εχει 10.000ε αν θυμαμαι καλα..
paulopoulos
08/05/2009, 02:01
Οι κανόνες του φορουμ μπορεί να το λένε και καλά κάνουν.. άλλα 10 άτομα εδώ βλέπουμε πως εδώ λένε ιστορίες για αγρίους για τον εν λόγω κύριο που ούτε γνωρίζω. και που σίγουρα πρέπει να δυσφημιστεί άμα παίζει έτσι.. Πάντως σίγουρα παίδες καλό είναι να μην εκθέτουμε τα άτομα του φορουμ από πιθανές καταγγελίες οπότε βάλτε συνθηματικά π.χ. "ΒΥΝ" και όποιος ρωτάει υπάρχουν και τα pm.
Σε ένα προηγούμενο post μου είχα αναφερθεί σε κάποιον που μου ζητούσε 250 ευρώ για πινακίδες και που είχε πολύ ψηλό επιτόκιο ... είναι προφανές νομζίζω σε ποιον αναφερόμουν!... :evil:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=76718
Τετοια άτομα πρέπει να δυσφημίζονται γιατί παραπλανούν τον κόσμο και φυσικά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ...
Τελικα δεν ειμαι ο μονος απ οτι βλεπω....οσο για το αν αναφερω ονοματα δεν πειραζει,ας ηταν σωστοι να μην αναφερονταν. Μας εχει φαει στην Ελλαδα αυτη η αδιαφανεια. Δηλαδη τι να πω? Οπως λενε στα μεσημεριανα? Γνωστη τραγουδιστρια φορουσε ροζ string στην πιστα?
Ας σβηστει στην τελικη,τουλαχιστον 10-15 ατομα εμαθαν ωστε να μην πεσουν θυματα του κακου marketing.
Κατι ειναι κι αυτο! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
και το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ο μονος απατεωνας..οι περισσοτεροι τα ιδια κανουν ...:a31: :a31: :yuck:
notakos600
08/05/2009, 08:28
Τα λαμόγια που πατάνε στη κ@ύλα μας για να πλουτίσουν θέλουν μαύρη λίστα και περιθωριοποίηση.
Synfono me toys kyrious parapano, o en logo emporas einai gnostotatos gia tis pousties poy kanei
parola auta DISTIXOS den ginete na anaferoume onomata emporon sto forum xoris xeiropiasta stoixeia oti egine apateonia mas exoun kinigisei 3 fores gia sikofantiki disfmisi thn mia apo sponta kiolas !
panagiotis dim
08/05/2009, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
Καί ....κατεβαίνουν τα ούφο και πιάνουν τους κλέφτες;;;;;;;:sad: :sad: :sad:
notakos600
08/05/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Synfono me toys kyrious parapano, o en logo emporas einai gnostotatos gia tis pousties poy kanei
parola auta DISTIXOS den ginete na anaferoume onomata emporon sto forum xoris xeiropiasta stoixeia oti egine apateonia mas exoun kinigisei 3 fores gia sikofantiki disfmisi thn mia apo sponta kiolas !
+10000, αλλά ....
....Ο δίσμοιρος που δούλευε 160 χρόνια για το ''όνειρο'' πως θα αμυνθεί ?
Και ο άλλος που την πάτησε για το ''όνειρο'' πως θα προειδοποιήσει τους υπόλοιπους?
Τα ερωτήματα είναι ρητορικά φυσικά....
Απ΄τον συγκεκριμένο κύριο είχα και εγώ δυσάρεστη εμπειρία. Το 2005 έδωσα μια μικρή προκαταβολή για το sportcity που θα αγόραζα.
Ακόμα και με μετρητά δεν έκοβε τίποτα καθώς έδινε σπουδαία και τρομερά δώρα λέει (καθρεφτάκια για Ινδιάνους, αφού είναι ξεφτίλα ποιότητα), ενώ μου χρέωνε 150€ έξοδα πινακίδας και διεκπεραίωσης για 200cc μηχανάκι. :uplate:
Πήρα την προκαταβολή μου πίσω και άντε γεία λέμε. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
+10000, αλλά ....
....Ο δίσμοιρος που δούλευε 160 χρόνια για το ''όνειρο'' πως θα αμυνθεί ?
Και ο άλλος που την πάτησε για το ''όνειρο'' πως θα προειδοποιήσει τους υπόλοιπους?
Τα ερωτήματα είναι ρητορικά φυσικά....
Καλό θα ήταν να ψάχτεί λίγο στο net πριν κάνει αγορά. Για το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και για το άλλο στην Αλεξάνδρας υπάρχουν άπειρα παράπονα από πελάτες που έχουν ποστάρει σε φόρουμ. Τόσες πολλές που απορώ πως λειτουργούν ακόμα και δεν τους έχουν κλείσει.
Οι μισοί να έκαναν καταγγελία στο ΙΝΚΑ ή σε κάποιον φορέα προστασίας καταναλωτή θα είχε λυθεί το πρόβλημα με τους κυρίους.
Εκτός αυτού ο καλύτερος τρόπος για να βρεις την καλύτερη τιμή αγοράς, είναι ρωτώντας στα φόρουμ. :wave2:
PortisHead
08/05/2009, 08:45
Εξαρχής επρεπε να πας στον Σφακιανακη !
Γιατι ο καθε Β***** (τωρα κοροιδευομαστε με τα αστερακια ? :lol: ) κανει ενα σωρο ηλιθια δώρα αλλα ο Σφακιανακης κανει το καλυτερο.
7,5% επιτοκιο σταθερο για ολη την αποπληρωμη του δανειου.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εξαρχής επρεπε να πας στον Σφακιανακη !
Γιατι ο καθε Β***** (τωρα κοροιδευομαστε με τα αστερακια ? :lol: ) κανει ενα σωρο ηλιθια δώρα αλλα ο Σφακιανακης κανει το καλυτερο.
7,5% επιτοκιο σταθερο για ολη την αποπληρωμη του δανειου.
Nai οκ....αφου πρώτα έγδαρε όσους μπορούσε με την απειλή της εγγύησης για όσους αγοραζαν τα μηχανάκια τους από παρα-εισαγωγείς 2 και 3 χιλιάρικα φθηνότερα.
Τώρα που κλαίνε με μαύρο δάκρυ λόγω κρίσης θυμήθηκαν το συμφέρον του καταναλωτή....:evil:
Alexander
08/05/2009, 08:58
Καλημέρα σε όλους,
αν και το βλέπω το thread να πηγαίνει άκλαφτο, η δική μου εμπειρία όσον αφορά την αγορά μοτο από τη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν είναι και πάρα πολύ άσχημη.
Όντως η τιμή που μου είχε κάνει ήταν αρκετά ανταγωνιστική.
Είχα όμως πρόβλημα με κάθε συνεργείο όπου την πήγαινα μετέπειτα. Μόλις έβλεπαν στην εγγύηση τη σφραγίδα, κατέβαζαν τα μούτρα και βέβαια "σκίζονταν" να με εξυπηρετήσουν...
:beer:
jorgevaldano
08/05/2009, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
Καί ....κατεβαίνουν τα ούφο και πιάνουν τους κλέφτες;;;;;;;:sad: :sad: :sad:
Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ!! :beer:
Gandalf dr685sm
08/05/2009, 09:11
Να πω και εγώ την δική μου πλευρά σχετικά με το θέμα;
όσα μηχανάκια είχα πριν το ΧΤΧ, ήταν όλα αγορασμένα απο καταστήματα, ώς μεταχειρισμένα. Ε λοιπόν ... σε όλα είχαν προβλήματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τελικά το μόνο που δεν μου δημιούργησε πρόβλημα και είχα και την ευκαιρία να το τσεκάρω, να το πάω βόλτα και στην τελική να είμαι σίγουρος πως οτι προκύψει θα βρώ άκρη, είναι το ΧΤΧ τώρα που το πήρα απο ιδιώτη, που με την σειρά του και αυτος το είχε πάρει απο την αντιπροσωπεία.....τυχαίο;
Τι να πω;... μπορεί και να μου έκατσε... αλλά γενικά σπάνια ακούω προβλήματα απο παιδιά που πήραν μεταχειρισμένο απο ιδιώτη (μιας και πάντα το τσεκάρεις πριν) ή κατευθείαν απο την αντιπροσωπεία.
Gandalf
manhunter
08/05/2009, 09:29
Συμφωνώ και εγώ.
Κάποτε έχοντας ένα Beverly, μου πουλούσε ιστορίες για αγρίους για ανταλλαγή, για (άκουσον-άκουσον) 3μηνών μηχανάκι, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ.
Τα άλλα λαμόγια που έχω μάθει, από εμπειρίες φίλων ή προσωπικές είναι.
Ενας που έχει κατάστημα στην Λεωφ Ηρακλειου, αλλά και την Μιχαλακοπούλου.
Στην Ηρακλείου είναι Honda.....
To γνωστό κατάστημα που λεει ο Βύρωνας στην Αλεξάνδρας
Και ένας τύπος, πολυ γνωστός έμπορος, που έχει 2 μαγαζια, πολύ κοντα στην Λένορμαν.....
Προσοχή, κια για μεταχειρισμένο, καλύτερα όπως λεει και ο μάγος, πάντα από ιδιώτη.
Καινουριο?? Καλύτερα από όλα στην μαμά αντιπροσωπεία
:beer: :beer: :beer:
PortisHead
08/05/2009, 09:46
Σε αυτον της Λενορμαν ...καποτε ειχα παει να πουλησω το TDM και κουφαθηκα με αυτο που μου ειπε ....αν και ειχε καποιο δικιο.
Του ελεγα εγω οτι ειναι ατρακαριστο,αγρατζουνιστο,δεν καιει λαδι κλπ κλπ.
Ξερετε τι γυρισε και μου ειπε ?
Εγω πουλαω αυτο που βλεπει ο πελατης.Τωρα και 2 λιτρα λαδι να καιει δεν με νοιαζει.
Προφανως εννοουσε οτι πουλαει αυτο που βλεπει ο αλλος.Δεν ειναι μεσα σε κανενα μοτορι και δεν ξερει το ιστορικο του καθενος.
metalheart
08/05/2009, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σε αυτον της Λενορμαν ...καποτε ειχα παει να πουλησω το TDM και κουφαθηκα με αυτο που μου ειπε ....αν και ειχε καποιο δικιο.
Του ελεγα εγω οτι ειναι ατρακαριστο,αγρατζουνιστο,δεν καιει λαδι κλπ κλπ.
Ξερετε τι γυρισε και μου ειπε ?
Εγω πουλαω αυτο που βλεπει ο πελατης.Τωρα και 2 λιτρα λαδι να καιει δεν με νοιαζει.
Προφανως εννοουσε οτι πουλαει αυτο που βλεπει ο αλλος.Δεν ειναι μεσα σε κανενα μοτορι και δεν ξερει το ιστορικο του καθενος.
Και μετά αγόρασες μεταχειρισμένο από αυτόν????
Κορίτσια το έχετε χάσει κάπου το παιχνίδι.
Οι κύριοι που πουλάνε μηχανάκια, αυτοκινητα, σκούπες, μανταλάκια κλπ αλλά κι όλοι εμείς που δουλεύουμε καθημερινά από ανάγκη κι όχι από χόμπυ, πρέπει να πουλήσουν και με κέρδος για να μπορούν να κάνουν εμπόριο.
Τώρα, ο κάθε ένας έχει διαφορετικό τρόπο να συμπεριφέρεται στους πελάτες του, αλλά όταν μιλάμε για το χρήμα είναι όλοι ίδιοι και πολύ καλά κάνουν.
Γιατί δλδ ένας έμπορος (ή η αντιπροσωπεία η ίδια - αφου τα μηχανάκια δεν παράγονται εδώ αλλά τα αγοράζουν επ΄έξω κι οι αντιπροσωπείες) θα πρέπει να δώσει ντούκου 12.000Ε (για ένα μηχανάκι που πουλάει 15.000), να πάρει τα μισα μετρητά και τα υπόλοιπα 6 να τα πάρει άτοκα μετά απο 2 χρόνια;
Εσείς στην θέση του θα το κάνατε;
Επίσης, το μεταχειρισμένο (ειδικά τώρα που οι τοκογλυφικές τράπεζες των υπερκερδών δεν δίνουν δάνεια) εχει χάσει αξία για διάφορους λόγους, και οι περισσότεροι έμποροι που τα αγοράζουν ουσιαστικά γνωρίζουν ότι θα τα έχουν για αρκετό καιρό κι άρα βάζουν τα μετρητά τους στον πάγο.
Επειδή πολλοί δεν το γνωρίζετε, το cash flow (το διαθέσιμο μετρητό πιο απλοϊκά) σε μια επιχείρηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα και όλοι οι έμποροι κι οι εταιρείες (ανεξάρτητα τι πουλάνε) το προσέχουν αρκετά.
Το θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι μας ανεξάρτητα από ηλικία μόλις μπούμε σε κατάστημα που πουλάει μηχανάκια για να πάρουμε μηχανή των 15.000Ε κάνουμε σαν νήπια κι αφήνουμε τους καταστηματάρχες να μας συμπεριφέρονται σαν παιδάκια. "Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον.
Μπαίνουμε οι ίδιοι σε έκθεση αυτοκινήτου και συζητάμε για το κουτί των 10-15.000Ε και μας συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες..... Κι έτσι πρέπει αφού εμεις τους δίνουμε και τρώνε.
PortisHead
08/05/2009, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
Και μετά αγόρασες μεταχειρισμένο από αυτόν????
Ε όχι βεβαια :lol:
Αυτοκινητα μπορει να αγοραζω μεταχειρισμενα.....μηχανες ΠΟΤΕ !
Ειναι πολλοι οι καγκουρες εδω στην Ελλάδα.
:rotflmao:
DimChios
08/05/2009, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
"Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον.
Τζοβενο!
:blush:
Λεωνίδας
08/05/2009, 11:20
Κ"Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
08/05/2009, 11:39
Γιατί δλδ ένας έμπορος (ή η αντιπροσωπεία η ίδια - αφου τα μηχανάκια δεν παράγονται εδώ αλλά τα αγοράζουν επ΄έξω κι οι αντιπροσωπείες) θα πρέπει να δώσει ντούκου 12.000Ε (για ένα μηχανάκι που πουλάει 15.000), να πάρει τα μισα μετρητά και τα υπόλοιπα 6 να τα πάρει άτοκα μετά απο 2 χρόνια;
μόνο σε περίπτωση ανταλλαγής αυτό , καθώς θα περιμένει το μηχανάκι που έδωσες να πουληθεί για να πάρει τα λεφτά του. Αν είναι μόνο για αγορά μεταχειρισμένου τα παίρνει όλα στο χέρι μέσα σε ελάχιστους μήνες, μέσω των τραπεζών. Εμείς απλά πληρώνουμε για τόσα και τόσα χρόνια...
Για αυτό και πολλές φορές έχω διαφωνήσει με μαγαζάτορες που κρατάνε εχέγγυο την κυριότητα της άδειας. Η μόνη περίπτωση που μπορούν να το κάνουν είναι αν έχουν μπεί αυτοί ώς εγγυητές στην αποπληρωμή του δανείου. Αν τα έχουν πάρει ήδη απο την τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατούν αυτοί την κυριότητα. Έχω "σκοτωθεί" με εμπόρους για αυτό το πράγμα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μόνο σε περίπτωση ανταλλαγής αυτό , καθώς θα περιμένει το μηχανάκι που έδωσες να πουληθεί για να πάρει τα λεφτά του. Αν είναι μόνο για αγορά μεταχειρισμένου τα παίρνει όλα στο χέρι μέσα σε ελάχιστους μήνες, μέσω των τραπεζών. Εμείς απλά πληρώνουμε για τόσα και τόσα χρόνια...
Για αυτό και πολλές φορές έχω διαφωνήσει με μαγαζάτορες που κρατάνε εχέγγυο την κυριότητα της άδειας. Η μόνη περίπτωση που μπορούν να το κάνουν είναι αν έχουν μπεί αυτοί ώς εγγυητές στην αποπληρωμή του δανείου. Αν τα έχουν πάρει ήδη απο την τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατούν αυτοί την κυριότητα. Έχω "σκοτωθεί" με εμπόρους για αυτό το πράγμα.
Gandalf
Η Τράπεζα που σου δίνει το δάνειο κρατά την κυριότητα. Όχι ο έμπορος. Αν την κρατά ο έμπορος τότε αυτό γίνεται μετά απο συμφωνία που έχει κάνει ο ίδιος με την τράπεζα.
Διαφορετικά δεν ειναι νόμιμο.
οι τοκογλυφικές τράπεζες των υπερκερδών
Ώπα ρε μεγάλε .... :a66:
(ένα μαγαζάκι ανοίξαμε και πας να μας το δυσφημήσεις ..??) :smokin:
Gandalf dr685sm
08/05/2009, 12:25
σωστό....
Η Τράπεζα που σου δίνει το δάνειο κρατά την κυριότητα. Όχι ο έμπορος. Αν την κρατά ο έμπορος τότε αυτό γίνεται μετά απο συμφωνία που έχει κάνει ο ίδιος με την τράπεζα. Διαφορετικά δεν ειναι νόμιμο. ...αλλά δεν το κάνουν όλοι.
Gandalf
vangelis 64
08/05/2009, 13:55
Φίλος καλός είχε μαγαζί με μηχανές.Μπαίνει μια μέρα ένας υποψήφιος αγοραστής και ζητάει το τάδε μηχανάκι.
Πόσο;Τόσο.Μέσω τραπέζης;Βεβαίως!Βγάζει λοιπό ταυτότητα και εκκαθαριστικό ύψους 28,000,για να αγοράσει μηχανάκι τών 4,500.
Γίνεται η αίτηση σε γνωστή πουστοτράπεζα και απορρίπτεται.Κόκκαλο ο φίλος,κόκκαλο και ο πελάτης αφού ούτε χρέη είχε ούτε τίποτα.
Φεύγει τέλος πάντων ο άνθρωπος και επιστρέφει μετά από δυο μέρες και λέει στον φίλο μου:Με πήραν απ' την τράπεζα και μού είπαν ότι η αίτηση τού δανείου μου θα εγκριθεί,αν το βγάλει ο κύριος "αρχίδας με τα αστεράκια".:a011: :a015: :a015: :a023: :a023: :a023:
Φίλος καλός είχε μαγαζί με μηχανές.Μπαίνει μια μέρα ένας υποψήφιος αγοραστής και ζητάει το τάδε μηχανάκι.
Πόσο;Τόσο.Μέσω τραπέζης;Βεβαίως!Βγάζει λοιπό ταυτότητα και εκκαθαριστικό ύψους 28,000,για να αγοράσει μηχανάκι τών 4,500.
Γίνεται η αίτηση σε γνωστή πουστοτράπεζα και απορρίπτεται.Κόκκαλο ο φίλος,κόκκαλο και ο πελάτης αφού ούτε χρέη είχε ούτε τίποτα.
Φεύγει τέλος πάντων ο άνθρωπος και επιστρέφει μετά από δυο μέρες και λέει στον φίλο μου:Με πήραν απ' την τράπεζα και μού είπαν ότι η αίτηση τού δανείου μου θα εγκριθεί,αν το βγάλει ο κύριος "αρχίδας με τα αστεράκια".:a011: :a015: :a015: :a023: :a023: :a023:
Και εκεί πέρα τους ξεχέζεις κανονικά...
Αυτό είναι να κρατήσεις ένα όνομα, να ρωτήσεις πού βρίσκεται ο άλλος και να πας από κει και να τον κάνεις ξεφτίλα το...λούστη που τα είπε.:smokin:
na sas po kai ego tin istoria mou me ton en logo ******asterato <<kirio>> tin mixani mou ktm 690 oute enos xronou tin eperne me tromeri diskolia 5000 kai ......tha eprepe na koitaxei????an ginete.....tin mixani allo katastima mou tin pire 7400 (alla kai autos eitane lamogio) telika mas douleoun oloi
episis diafono me tin aferesi ton stixion tou bouboukiou autou(meta tin epiveveosi apo tous filous edo gia ton tropo leitourgeias tis epixirisi tou, tou paradido ton titlo tou BIG MAC tis mixalakopoulou...
MitsosNaked
08/05/2009, 14:57
"Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον..
Μήπως χρησιμοποιείς τα κάτωθι;;)
163181
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Μήπως χρησιμοποιείς τα κάτωθι;;)
To DNA φταίει :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
08/05/2009, 15:13
Φίλος την γλύτωσε από τον κ. Β**** όταν άκουσε το ποσό για την έκδοση των πινακίδων! Πήγε αλλού και πλήρωσε τα μισά!
Το θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι μας ανεξάρτητα από ηλικία μόλις μπούμε σε κατάστημα που πουλάει μηχανάκια για να πάρουμε μηχανή των 15.000Ε κάνουμε σαν νήπια κι αφήνουμε τους καταστηματάρχες να μας συμπεριφέρονται σαν παιδάκια. "Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον.
Μπαίνουμε οι ίδιοι σε έκθεση αυτοκινήτου και συζητάμε για το κουτί των 10-15.000Ε και μας συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες..... Κι έτσι πρέπει αφού εμεις τους δίνουμε και τρώνε. [/B]
+όσο θες:a013:
blackbusa
09/05/2009, 19:26
Και να ηταν μονο αυτο το προβλημα.....οχι στο πριν....αλλα στο μετα που ψαχνεις.....:sad: :sad: :sad:
Τελικα ρε παιδια τι θα γινει??? Να σας μπλεξω κι αλλο??? Γουσταρετε??? Στον Σφακιανακη στην Κορινθο για το εν λογω μοντελο ζητανε αξοδα πινακιδας 180 ευρω και στον Σφακιανακη στην Αχαρνων ζητανε 130 ευρω!!!!
Τελικα μηπως απο τετραγωνο σε τετραγωνο ακουμε και ενα διαφορετικο παραμυθακι????:dizzy:
PortisHead
10/05/2009, 00:29
Τελικα ρε παιδια τι θα γινει??? Να σας μπλεξω κι αλλο??? Γουσταρετε??? Στον Σφακιανακη στην Κορινθο για το εν λογω μοντελο ζητανε αξοδα πινακιδας 180 ευρω και στον Σφακιανακη στην Αχαρνων ζητανε 130 ευρω!!!!
Τελικα μηπως απο τετραγωνο σε τετραγωνο ακουμε και ενα διαφορετικο παραμυθακι????:dizzy:
Το "Κ" στην πινακιδα της Κορινθου ειναι πιο ακριβο απο τα "Υ" στις Αθηναϊκες.Γιαυτο.
:lol:
mikros boudas
10/05/2009, 00:50
μηπως η επαρχια εχει πιο φθηνα εξοδα επειδη ο τσιγκος μεταφερεται με φορτηγα και το ντιζελ ειναι ελευθερο?κατι τετοιο πρεπει να παιζει νομιζω:uplate: :lol:
Μπορει να ειχε ανεβει πολυ η τιμη της βενζινης εκεινη την μερα και επρεπε να πληρωσεις τα "σπασμένα" :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχουμε τρελο γελιο τελικα! Θα παω Ιαπωνια να το παρω κατευθειαν,αλλα ρε γαμωτο θα εχει μαλακια πινακιδα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Προσοχή, κια για μεταχειρισμένο, καλύτερα όπως λεει και ο μάγος, πάντα από ιδιώτη.
Καινουριο?? Καλύτερα από όλα στην μαμά αντιπροσωπεία
:beer: :beer: :beer:
εγω αγορασα μια μεταχειρισμενη μηχανη απο εμπορο στη λενορμαν. βεβαια ηταν μετρητης και δε ειχα προβληματα τετοια.
ομως πριν το παρω απο εκει το ειχε ενας ιδιωτης οπως ολοι μας.
τι διαφορα θα ειχε το μηχανακι αν το επαιρνα κατευθιαν απο εκεινον;
απλα δε ετυχε να δω τη αγγελια του που ισως δε εβαλε ποτε γιατι ισως να τη πηγε εκει για ανταλαγη.
Πινακίδα μπορείς να βγάλεις και μόνος σου, γλυτώνοντας αρκετά. Κάπου είχα βρει την διαδικασία αλλά τώρα δεν.. :sick:
jorgevaldano
10/05/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
ομως πριν το παρω απο εκει το ειχε ενας ιδιωτης οπως ολοι μας.
τι διαφορα θα ειχε το μηχανακι αν το επαιρνα κατευθιαν απο εκεινον;
θα το έπαιρνες μερικές εκατοντάδες ευρώ φθηνώτερο
+ θα τον έστελνες να πάει το μηχανάκι στο μηχανικό σου για έλεγχο
πόσοι έμποροι επιτρέπουν να πάρεις το μηχανάκι και να το πάς σε μηχανικό;
θα το έπαιρνες μερικές εκατοντάδες ευρώ φθηνώτερο
+ θα τον έστελνες να πάει το μηχανάκι στο μηχανικό σου για έλεγχο
πόσοι έμποροι επιτρέπουν να πάρεις το μηχανάκι και να το πάς σε μηχανικό;
δε ειναι θεμα τα χρηματα. αλωστε η τιμη που το πηρα ηαν παρομοια με αλλα που ειχα δει απο ιδιωτες. και αυτο ειχε και προικα.
τωρα οσο για το ελεγχο δε τον εκανα αλλα αν ηθελα μπορουσα να το κανω. ο ιδιος μου το ειπε.
jorgevaldano
10/05/2009, 19:02
δεν είναι θέμα τα χρήματα;;;; εντάξει...
όσο για τον έλεγχο, τι σου είπε, "πάρτο και πήγαινέ το να το ελέγξουν", ή "φέρε ΕΔΩ όποιον θες να το ελέγξει";;;
οχι ειπε απλα να το παμε μαζι σε οποιο μηχανικο θελω.
Η απάτη σκοτώνει την εμπιστοσύνη.
Τελικά το πήρα! Ένα μαύρο GSR600. Θα ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σας την περιπέτεια της αγοράς του. Ξεκαθαρίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος σκοπός πίσω από αυτό το post. Υπάρχει απλώς η ειλικρινή μου διάθεση να μοιραστώ μαζί σας την γελοιότητα μερικών εμπόρων.
Την περασμένη εβδομάδα κάνοντας μια έρευνα αγοράς με ένα φίλο μου καταλήξαμε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας στη Μιχαλακοπούλου. To GSR στην είσοδο. Με τα πολλά ρωτάω τιμή. Μου λέει ο «έξυπνος» πωλητής ότι η τιμή του είναι στα 6500. Του προτείνω αν μπορεί να κατέβει κι άλλο σε περίπτωση που τα δώσω μετρητοίς. Μου λέει: «από τα δώρα που δίνουμε τι θες να πάρεις».
Διάλεξα κράνος, μανιτάρια, συναγερμό, βαλίτσα.
Μου λέει: με αυτά τα δώρα θα στο αφήσω 6400. Συζηταμε λίγο με το φίλο μου και πάμε πιο πάνω στη Μιχαλακοπούλου 200 που είναι ο Suzuki Sfakianakis. Κάναμε τις τυπικές μας ερωτήσεις κι εκεί. Ρωτάμε τιμή, μας λέει 6500 σκέτο, χωρίς τίποτα.
Σκεπτόμαστε λοιπόν με το φίλο μου ότι στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας είναι η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσαμε να έχουμε καθώς το μηχανάκι κυμαίνεται στα 6500. Οπότε το κλείνω εκεί στα 6400 και με τα δώρα που μου υποσχέθηκε ο πωλητής.
Την περασμένη Παρασκευή με καλούν από το κατάστημα ότι βγήκε η άδεια στο όνομά μου και πινακίδες. Όταν πήγα να το πάρω μού λέει η κοπέλα στο ταμείο ότι το μηχανάκι κάνει 7000. Όταν της είπα ότι συμφωνήσαμε 6400 φωνάζει τον πωλητή.
Αυτός μου λέει ότι ποτέ δεν μου είπε τιμή 6400 και ότι η τιμή είναι 7000 μαζί με τα δώρα, αλλιώς 6500.
Επομένως, του λέω, δεν υπάρχουν δώρα γιατί τα πληρώνω. Αλλά γιατί δεν μου το είπες από την αρχή.
Μου απαντά: Σου το είπα αλλά δεν το κατάλαβες.
Του λέω: Ήταν κι ο φίλος μου μαζί και ακούσαμε το ίδιο πράγμα.
Μου απαντά: Δεν καταλάβατε σωστά.
Για να μην σας κουράζω, του είπα ότι «δεν είμαι τόσο ηλίθιος ώστε να βρω το μηχανάκι 6500 στον Σφακιανάκη και να έρθω να το πάρω 7000 από σένα»
Εν κατακλείδι. Οικονομικά δεν με έριξε. Απλά πλήρωσα τα δώρα όσο άξιζαν. Απλώς δεν μου έδωσε την δυνατότητα να επιλέξω. Ο τύπος απλώς την πούλησε με μια πώληση ξεπέτα. Επειδή λοιπόν ήταν τόσο ηλίθια ανήθικος, σκέφτηκα να τα μοιραστώ όλα αυτά μαζί σας, όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή πιστεύω ότι αυτό θα γίνεται σίγουρα και σε άλλους. Και από τη στιγμή που η άδεια εκδόθηκε, δεν υπάρχουν περιθώρια χωρίς να μπλεχτείς σε έναν γραφειοκρατικό κυκεώνα.
εχουν ακουστει πολλα παραπονα για το **** παντως...
:sick:
edit:byr0n
Εγω πουλησα μια μηχανη στο ***** του 2001 για 2003 ,Αν σε παρηγορει .
Βεβαια το εκανα κατα λαθος.Ρε πως περναν τα χρονια ετσι γρηγορα.
edit:byr0n
Αρχικά δημιουργήθηκε από reader
Η απάτη σκοτώνει την εμπιστοσύνη.
............
εεεεεμμμ δεν ηξερες...δε ρωταγες???:winka:
τελος παντων καλοταξιδος και παντα ορθιος.:wave2:
georgis4
28/10/2009, 18:53
Αρα τα δωρα κτλ ειναι απλα ενας κραχτης απατεωνιας......τον ρωτησες τι ειναι τα δωρα που αναγραφονται στην ιστοσελιδα τους.....??(και μαλιστα γραφει με καθε αγορα ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μοτοσυκλετας εκτος απο τα επωνυμα που ειναι για μοτο 250 cc και πανω..)
Στη θεση σου θα τον εφτυνα στα μουτρα θα επαιρνα την μοτο και την αδειουλα μου αφου εξοφλουσα και θα εφευγα....
:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Αρα τα δωρα κτλ ειναι απλα ενας κραχτης απατεωνιας......τον ρωτησες τι ειναι τα δωρα που αναγραφονται στην ιστοσελιδα τους.....??(και μαλιστα γραφει με καθε αγορα ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μοτοσυκλετας εκτος απο τα επωνυμα που ειναι για μοτο 250 cc και πανω..)
Στη θεση σου θα τον εφτυνα στα μουτρα θα επαιρνα την μοτο και την αδειουλα μου αφου εξοφλουσα και θα εφευγα....
:evil:
μα δεν είναι καν δώρα φίλε μου... τα πληρώνεις!!!!
Red Rider
28/10/2009, 19:04
Εμενα μου ειχε πει...
Εαν αγορασεις εντοκα(ισον ξεβρακωμα)παιρνεις δωρα.
Εαν αγορασεις μετρητοις τιποτα..
Εντελει αγορασα απο παλιο συνοικιακο μαγαζι,με ουσιαστικο δωρακι..
Σε μια συζήτηση που είχα με έναν πωλητή του **** σε μια έκθεση, μου έπαιρνε την μηχανή μου σε πολύ καλή τιμή μου έδινε όλα τα δώρα με την αγορά της καινούργιας. Όταν πήγα από το κατάστημα για να δει την παλιά μηχανή από κοντά και αν είμαστε οκ να κλείσω το καινούργιο, μου είπε το ίδιο παραμύθι για τα δώρα. Οπότε απλά χαιρέτησα κι έφυγα.
http://katanalotesgr.blogspot.com/
http://www.atlaz.gr/katanalotis/index34.htm
Οπότε όπως βλέπω έχει ιστορικό ο τύπος... Το κάνει συνέχεια και με διάφορους τρόπους...
Κρίμα δεν ήξερα...
Οι φάτσες τους στο συγκεκριμένο κατάστημα όταν ήμουν κι εγώ στα ψαξίματα για το bandit δεν μου άρεσαν καθόλου. Εγώ βέβαια έκανα την αγορά μου από το κεντρικό τους στην Καλλιθέα χωρίς κάποιο παρατράγουδο + δωράκια tankbag bagster συναγερμό. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά εξυπηρετικοί.
Banana hammock#
29/10/2009, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Οι φάτσες τους στο συγκεκριμένο κατάστημα....δεν μου άρεσαν καθόλου.
...............
Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά εξυπηρετικοί.
Τελικα εκανες το κολπο με το μαξιλαρι, ε; :rolleyes:
Εχω μια απορια σχετικα με ολα αυτα τα εξτρα που δινουν. :confused:
Πριν απο πολλα χρονια ειχα παρει ενα Χονδα κατευθειαν απο την αντιπροσωπεία-Σαρακακη αν θυμαμαι καλα- μεσω ενος γνωστου και το μηχανακι το πηρα (σε δραχμες) στην τιμη που το αγοραζει ο αντιπρόσωπος οχι στην τιμη που το αγοραζει καποιος απο μαγαζι.
Η διαφορα απο το μαγαζι ηταν πολυ μικρη.
Τοτε μου εκανε εντυπωση το ποσα λιγα λεφτα βγαζει ο αντιπρόσωπος αλλα σκεφτηκα οτι τα χοντρα τα βγαζει απο τα σερβις και ανταλλακτικα.
Διαβάζοντας αυτο το ποστ τωρα και σε συνδυασμό οτι ο αδερφος μου πηρε ενα μηχανακι και του εδωσαν συναγερμο,κρανος,λουκετα,αδιάβροχο,μπαγκαζιερα και δεν θυμαμαι τι αλλο....πως βγαζει λεφτα ενα μαγαζι απο μια μηχανη καινουρια οταν ηδη η διαφορα ειναι μικρη (απο την τιμη που το πηρε και τιμη πωλησης) :confused:
Μονο τα μανιταρια ειναι +100ευρια,κρανος αν και της πλακας εχει καποια λεφτα το ιδιο και ο συναγερμος κλπ εξαρτηματα.
Μπορει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Εχω μια απορια σχετικα με ολα αυτα τα εξτρα που δινουν. :confused:
Πριν απο πολλα χρονια ειχα παρει ενα Χονδα κατευθειαν απο την αντιπροσωπεία-Σαρακακη αν θυμαμαι καλα- μεσω ενος γνωστου και το μηχανακι το πηρα (σε δραχμες) στην τιμη που το αγοραζει ο αντιπρόσωπος οχι στην τιμη που το αγοραζει καποιος απο μαγαζι.
Η διαφορα απο το μαγαζι ηταν πολυ μικρη.
Τοτε μου εκανε εντυπωση το ποσα λιγα λεφτα βγαζει ο αντιπρόσωπος αλλα σκεφτηκα οτι τα χοντρα τα βγαζει απο τα σερβις και ανταλλακτικα.
Διαβάζοντας αυτο το ποστ τωρα και σε συνδυασμό οτι ο αδερφος μου πηρε ενα μηχανακι και του εδωσαν συναγερμο,κρανος,λουκετα,αδιάβροχο,μπαγκαζιερα και δεν θυμαμαι τι αλλο....πως βγαζει λεφτα ενα μαγαζι απο μια μηχανη καινουρια οταν ηδη η διαφορα ειναι μικρη (απο την τιμη που το πηρε και τιμη πωλησης) :confused:
Μονο τα μανιταρια ειναι +100ευρια,κρανος αν και της πλακας εχει καποια λεφτα το ιδιο και ο συναγερμος κλπ εξαρτηματα.
Μπορει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια?
Δεν ειναι λιγα αυτα που κερδιζουν απο την αγορα...ειναι γυρω στο 25%....κι εγω ετσι νομιζα...α! και που'σαι,μαλλον το μηχανακι δεν το πηρες στην τιμη που το αγοραζει ο αντιπροσωπος...κι εγω τωρα τελευταια τα εμαθα,μη νομιζεις! :D
Δεν ειναι λιγα αυτα που κερδιζουν απο την αγορα...ειναι γυρω στο 25%....κι εγω ετσι νομιζα...α! και που'σαι,μαλλον το μηχανακι δεν το πηρες στην τιμη που το αγοραζει ο αντιπροσωπος...κι εγω τωρα τελευταια τα εμαθα,μη νομιζεις! :D
Το πηρα σιγουρα στην τιμη που το πηρε ο αντιπροσωπος.
Γιατι στην ουσια πηγα εγω σαν ανθρωπος του αντιπροσωπου απο την Κρητη να παραλαβω το μηχανακι στην Αθηνα και πηρα τιμολογιο οχι αποδειξη αγορας
25% δεν ηταν με τιποτα...παρα πολυ λιγοτερο π.χ ηταν σε καταλογο 500.000δρχ και το πηρα 470-460000..
εποχη που ενα πακετο Marlboro εκανε 250/300δρχ :lol:
Allst@rf
29/10/2009, 09:29
παντος για μενα φιλαρακι,απο την στιγμη που δεν του ειχες δωσει φραγκο,δεν επρεπε να το παρεις,ακομα και αν ειχαν βγει οι αδειες στο ονομα σου.
αφου σου την εφερε ετσι πουστικα ,επρεπε να του πεις "ετσι εισαι?καλος ,παρε τα δωρα σου ,παρε και την αδεια ,καντα σαλατα φατα αντε και καλη ορεξη"...
Nai k ego de katalaba se ti tha emplekes ESY an toy leges oxi...
alla aytos pontarei stin agnoia toy kathenos.. k kanei ti poystia.
an efeyges ti tha ginotan diladi???tha trexe aytos na bgalei alli adeia??kai??sta paparia soy.
Λεωνίδας
29/10/2009, 09:48
γι' αυτό καλό είναι να παίρνεις γραπτή προσφορά
όλα τα σοβαρά μαγαζιά αυτό κάνουν
σε δύο μηχανές που πήρα, μία από μεγάλη αλυσίδα και μία από "συνοικιακό" μαγαζί, έτσι έγινε
Cpt. Haddock
29/10/2009, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γι' αυτό καλό είναι να παίρνεις γραπτή προσφορά
όλα τα σοβαρά μαγαζιά αυτό κάνουν
σε δύο μηχανές που πήρα, μία από μεγάλη αλυσίδα και μία από "συνοικιακό" μαγαζί, έτσι έγινε
+1050 :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
παντος για μενα φιλαρακι,απο την στιγμη που δεν του ειχες δωσει φραγκο,δεν επρεπε να το παρεις,ακομα και αν ειχαν βγει οι αδειες στο ονομα σου.
αφου σου την εφερε ετσι πουστικα ,επρεπε να του πεις "ετσι εισαι?καλος ,παρε τα δωρα σου ,παρε και την αδεια ,καντα σαλατα φατα αντε και καλη ορεξη"...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πετρα βιτρινα το καλητερο συστημα, για να νιωσεις καλητερα ψυχολογικα ρε παληκαρι.:a021:
Pantos exo kai mia aporia, apo ti stigmi pou se o pio dipote magazi kai
na pas, kai peis o ti theleis na pliroseis metrita sti kseftila tha su ekane
ekptosei ena 300-400? xoreis ta dora enoite etsi ke alios den ta kriazese,
telos panton, su efxome na xerese ti mixani su kai kales ateliotes voltes na kaneis!!!:smilea: :smilea:
Ariona, δεν θέλουν μετρητά. ΤΟυς συμφέρει να μας χώνουν σε έντοκες δόσεις γιατί παίρνουν bonus από την τράπεζα...
Τώρα τέλειωσε το story... να το χαίρομαι!:beer:
Opisthogonia
31/10/2009, 09:12
den stelnete enapm to onomatakki tou kiriou na to xeroume k emeis?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
den stelnete enapm to onomatakki tou kiriou na to xeroume k emeis?
Ποιό μαγαζί ξεκίνησε ΚΑΙ συνεχίζει την ίδια ιστορία με τα δωρα ΚΑΙ έχει αρκετά καταστήματα ΚΑΙ τελικά τα δώρα είναι σκουπίδια ΚΑΙ πληρώνεις την άδεια/πινακίδες 3 φορές πάνω ΚΑΙ αρχίζει από Β?? :D
vangelis 64
31/10/2009, 10:25
Κάθε τρεις και λίγο τονε θυμόμαστε το μπούστη. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79658&highlight=%E1%F1%F7%DF%E4%E1%F2) Έτσι για να μάς πάει καλά η μέρα.:mad:
Κάθε τρεις και λίγο τονε θυμόμαστε το μπούστη. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79658&highlight=%E1%F1%F7%DF%E4%E1%F2) Έτσι για να μάς πάει καλά η μέρα.:mad:
Μιας και το link που έβαλες αφορά τον ίδιο, τα 2 θέματα συγχωνεύτηκαν. :wave2:
Opisthogonia
31/10/2009, 11:15
na po k ego ena 3o....
αγορασα απο το μαγαζι στην καλιθεα πριν 2 χρονια το κ7 600 ,απο την καβλα της στιγμις το πιρα κ εφυγα οποτε κ ξεχασα να παρο το μονοσελο ....οταν με φοναξανε για τις πινακιδες τ ζιτισα.....
ο πωλητης ξεκινισε γλυκα να μου λεει οτι δεν γινετε να το δοσι γιατι αφου δεν το πιρα στην αρχη τωρα θα εχει χαθει.....
επιμενο κιαλο κ μου λεει με ιφος κλαμενου μου....ου οτι μπορι να το εχουνε δοσι αλου κ αμα το παρο θα παρο απο αλο μιχανακι κ θατο πλιροσι αυτος απο την τσεπιτου!!!!
σινεχιζο να επιμενο κ μου γιρναι υφος τσαμπουκα "ρε φιλαρακι αφου δεν το πιρες παι χαθικε τορα μετα την απομακρινσι το χανις"
τα περνο κ εγω του χονο ατι μπινελικια....κ τελικα παει μεσα να κιταξι λεει ΜΙΠΟΣ το βρει του απανταο ειμαι σιγουρος οτι θα το βρις....βγενι εξω με το σελακι στα χεργια μου λεει να το δοκιμασο μην εινα απο κ5 ,του κανο ειναι απο κ7 600 κ το βλεπω το βαζει πανω κ με κιταει με ενα χαμογελο κ λεει
Ειδες το βρικαμε τι θαμας κερασις?
τον αγριο κιταο ανεβενο στην μηχανι κ φευγο
ο κυριος αμφιβαλο αν ειναι κυριος να το κλισι τορα που προλαβενι γιατι μετα απλος δεν θα εχει μαγαζη οπος το παει....
Σημιοσι:κακος συνχονεφτικαν τα θεματα γιατι τορα φενοντε σαν 1 συμβαν ενω σαν 2 η 3 δινουνε σιμαντικι γνοσι εναντιον του ενλογου καταστιματος
Cpt. Haddock
31/10/2009, 11:18
Den to gyrnas sta greeklish kalytera? :wave2:
Operater
31/10/2009, 11:56
η ΜΕΤΑ έκλεισε όμως... :(
Opisthogonia
31/10/2009, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Den to gyrnas sta greeklish kalytera? :wave2:
ego file giafto grafo me greeklish alla o ratsismos pou yparxi teleftea se afton ton tomea me anakazi na girnao se ellinika idika otan prokite gia megala kimena vlepis exo morfi dislexias pou sxetizete me to grapsimo ;)
me tin efkeria na efxaristiso to moto.gr pu den exei epivali me fasistiko tropo tin xrisi ellinikon opos alloi k otan leo alloi piani ola ta forum oxi mono motosikletistika
;)
pilotos_xtreme
31/10/2009, 15:13
παθων και γω απο το συγκεκριμενο καταστημα.
το καλοκαιρι του 2007 αφου κλαπηκε ενα παπι που ειχα κοιταξα για ενα cbf250 του 2005 απο το καταστημα του συγκεκριμενου ''κυριου'' ο θεος να τον κανει, στη καλλιθεα στη θησεως.
το μηχανακι φαινοταν οτι ειχε πεσει αλλα δεν ειχε τπτ αλλο εκτος απο γραντζουνια στην εξατμιση κ στο αντιβαρο. ετσι αποφασισα να το παρω κ γω. λιγες μερες αργοτερα σε συζητιση με ενα φιλο με ρωτησε αμα ψιλαφισα κατω απο το δερμα στο ντεποζιτο για κανα βαθουλωμα. εγω δεν το ξερα οταν το αγοραζα και τελικα εψαξα και ειχε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθουλωμα ,ευτηχως οχι με γωνια για να ανοιξει. επισης το μοτερ δεν ηταν στα καλυτερα του.....
θεωρησα δικο μου λαθος που δε τα κοιταξα απο την αρχη για αυτο κ δεν εκανα τπτ.
αλλα απο δω και περα οι επομενοι αγοραστες να προσεξουν τον εν λογο εμπορο.
και οπως ειπωθηκε 1000000 φορες καλυτερα απο ιδιωτη, εγω προσωπικα ξανα απο εμπορο ποτε,προτιμω να περιμενω να μαζεψω ντουκου τα λεφτα κ να αγορασω παρα να με πιασουν κοτσο.
αυτα.
mixailakaliptos
06/08/2010, 08:19
παιδια καλησπερα ... βλεπω εδω που γραφεται κ ενδιαφερομε να παρω ενα χτ660χ απο εκι .. θα αντημετοπισο καποιο προβλημε λετε?? παντος εχει καλλες τιμες στο χτ 900 ευρο ποιο φθινα το βρηκα..
mixailakaliptos
06/08/2010, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixailakaliptos
παιδια καλησπερα ... βλεπω εδω που γραφεται κ ενδιαφερομε να παρω ενα χτ660χ απο εκι .. θα αντημετοπισο καποιο προβλημα λετε?? παντος εχει καλλες τιμες στο χτ 900 ευρο ποιο φθινα το βρηκα..
Μονο εγώ έχω την εντυπωση οτι οι υπάλληλοι του κυριου Β μοιάζουν όλοι μεταξύ τους;
Ειναι κουτοπονηρες φάτσες με ενα βλακώδες χαμόγελο.
Εγω μια φορα ειχα παρει απο εκει και δεν πρόκειται να ξανααγοράσω απο εκεί εκτος αν με συμφέρει κάτι κατα πολύ(δε νομιζω)
Ηθελε να πάρει το παπί που είχα πάρει 1200 ευρω 500 σε ενα χρόνο το οποιο ηταν μαμισιο με extra μπαγκαζιερες κτλ κτλ ΟΛΟΙΣΙΟ ατρακάριστο και αριστη κατασταση
Και γενικά σε αλλο καταστημα δεν καταδεχοταν να μου πει πληροφορίες...
Και με ειχαν ψιλοκοροιδευσει διοτι σε ενα μαγαζί του ιδιου κυρίου μου ειχαν δωσει μια προσφορά και εδινα 30 ευρω και επερνα οσα ήθελα (βελτιωμένα αξεσουαρ)
και ο αλλος μου τα έδινε δωρο επειτα απο συμφωνία...
Μονο που μου εδωσε αλλη αλυσιδα απο αυτη που ειχαμε πει και δεν εβαλε σχαρα για μπαγκαζιερα οπως μου ειχε πει ενω το ειχαμε συμφωνήσει
Και την ειχε βιδώσει και στραβα τρυπωντας το μηχανακι
Ενω στο αλλο θα εδινα 30 ευρα και θα επερνα οσα ηθελα....
Θελω να περασω απο εκει μια μερα να του χώσω κανενα μπινελίκι.... και μια φάπα