PDA

View Full Version : Θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650 (5 threads in one)

Σελίδες : 1 2 [3]

DPF
27/01/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
σε ερωτηση για το γνωστο θορυβο, ειπωθηκε οτι προκαλειται απο τα ελατηρια της μπροστινης αναρτησης και οτι αλλαζοντας τα με after market (πχ white power) το προβλημα διορθωνεται. Επισης μου ειπαν οτι στο Κ7 δεν υπαρχει τοσο εντονο προβλημα..

κανεις με Κ7 ή που να χει αλλαξει ελατηρια για να πει μια γνωμη?

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ DL650 ΕΙΝΑΙ SHOWA ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η HONDA ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ .
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΩΡΘΟΝΟΥΜΕ .

:beer: :wave2:

76125

tio
27/01/2007, 14:32
μ αρεσει σαν μηχανακι αισθητικα, εχει και αξιολογες επιδοσεις, τηρουμενων των αναλογιων, αλλα με το θορυβο με προβληματιζει η αγορα..ειναι σπαστικο δεν ειναι? θα προσεχω συνεχεια που εχει λακουβες μη πεσω μεσα, ετσι με κοβω..:)

DPF
27/01/2007, 15:00
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ :eek: ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ 18000ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ.

Respect
27/01/2007, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ :eek: ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ 18000ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ.

:beer: :wave2: Aκριβώς έτσι.

unzip
28/01/2007, 15:09
φιλε tio εχω Κ7 και το κανει εντονα(με το παραμικρο) δεν εχω αλλαξει ακομα ελατηρια αν και εχω ακουσει οτι κανουν δουλεια οχι τοσο στο θορυβο οσο στην αποδση του μπροστινου στις απανοτες ανωμαλιες .εχω 1700 χλμ και στο πρωτο service το ανεφερα και πηρα μια απαντηση για καποια "bam stop" who knows ?? παντως το μηχανακι ειναι super :a09:

nakkip
29/01/2007, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF

Ετσι και εμενα. :confused: Δεν το κανει παντα :nono:
Κυριως σε αποτομο εγκαρσιο χτυπημα (πχ λακουβα, πεζοδρομιο κλπ)
Εχω βεβαια μονο 1050 χλμ αλλα :sick:
Θα παω αυριο για την πρωτη αλλαγη λαδιων και θα ρωτησω, να δω τι θα μου πουνε :look:

apapadop01
05/02/2007, 10:15
Γεια χαρά από έναν ακόμα κάτοχο καινούριου Vstrom 650. Από τη πρώτη στιγμή μου κοπανάει πολύ έντονα σε οποιοδήποτε εμπόδιο (καπάκι δρόμου λίγο στραβό, σαμαράκι, "νερά" ασφάλτου κτλ) και μετά από τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία προσπαθούν να με πείσουν πως είναι φυσιολογικό.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι απαράδεκτο μηχανάκι on/off του 2007 να κοπανάει έτσι. Και η θεωρία πως είναι φυσιολογική συμπεριφορά των πλευστών δίσκων δε στέκει, επειδή τότε θα έκαναν όλα τα Vstrom αυτό το χτύπημα, πράγμα που δεν ισχύει (έχω καβαλήσει VStrom 650 '07 φίλου και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα).

Έχει επικοινωνήσει κανείς με εξωτερικό άραγε γι'αυτό το θέμα;

V-PLAYER
06/02/2007, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από apapadop01
Γεια χαρά από έναν ακόμα κάτοχο καινούριου Vstrom 650. Από τη πρώτη στιγμή μου κοπανάει πολύ έντονα σε οποιοδήποτε εμπόδιο (καπάκι δρόμου λίγο στραβό, σαμαράκι, "νερά" ασφάλτου κτλ) και μετά από τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία προσπαθούν να με πείσουν πως είναι φυσιολογικό.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι απαράδεκτο μηχανάκι on/off του 2007 να κοπανάει έτσι. Και η θεωρία πως είναι φυσιολογική συμπεριφορά των πλευστών δίσκων δε στέκει, επειδή τότε θα έκαναν όλα τα Vstrom αυτό το χτύπημα, πράγμα που δεν ισχύει (έχω καβαλήσει VStrom 650 '07 φίλου και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα).

Έχει επικοινωνήσει κανείς με εξωτερικό άραγε γι'αυτό το θέμα;

Φιλε μου δυστυχως μας εχουν περασει το παραμυθι οτι αυτος ο θαρυβος ειναι φυσιολογικος και το κακο ειναι οτι το εχουν αποδεχτει ολοι.
Εγω παντως θα το ψαξω οσο γινεται και πιστευω πως καποια λυση θα υπαρχει.:beer: :wave2:

nakkip
07/02/2007, 08:02
Εμενα στο Σερβις μου ειπαν οτι ειναι καθαρα απο το μπροστινο.
Μαλιστα εκαναν λογω οτι ο θορυβος προερχεται απο τα μπουμ στοπ των καλαμιων και οτι δεν ειναι προβλημα :mad:
Τωρα τι να πω :confused:
Αφενος ολα κανουν ετσι λεει και αφετερου δεν εχει να κανει ο θορυβος με την ασφαλεια της μοτοσυκλετας και των επιβενοντων :sick:

unzip
08/02/2007, 21:41
sto neo kosmo to phges gia service??nakip

Respect
08/02/2007, 22:19
:a014:

johnpan
08/02/2007, 23:26
θα προσεχω συνεχεια που εχει λακουβες μη πεσω μεσα, ετσι με κοβω..:)

Ε, τότε μην πάρεις on-off... Πάρε ένα ss να γουστέρνεις... Άμα αναγκάζεσαι να αποφεύγεις τις λακούβες με το On-off σιγά μην το πας ποτέ χώμα... Είναι σα να πάρεις r1 και να πρέπει να αποφεύγεις να ανεβάζεις στροφές... Τόσα λεφτά θα δώσεις φίλε μου, σκέψου αν θες να μπεις σε τέτοιο λούκι!

tio
09/02/2007, 00:13
ε, ναι δεν θα παρω...Vstrom. δεν θα μπω στο τριπακι να ψαχνω γιατι χτυπαει η μηχανη σε καθε λακουβα και μη μου πειτε οτι εσας δεν σαν ενοχλει να εχετε ενα μονιμο θορυβο καθε φορα που περνατε απο λακουβιτσα.

αλλιως δηλαδη γιατι να λεμε για ποιοτητες κατασκευης, να ψεγουμε ευρωπαικα μηχανακια μπρος στη 'ποιοτητα' των ιαπωνικων οταν ανεχομαστε καθε κακοτεχνια των ιαπωνων?

LIBYKOS
09/02/2007, 00:16
Βρες μου ένα μηχανάκι που ,να μην έχει ένα κουσούρι

tio
09/02/2007, 00:32
δεν ειναι θεμα κουσουριου. οπως λες, ολα κατι εχουν.

απλα το να εχει ενα μηχανακι συγκεκριμενο κατασκευαστικο προβλημα, να πουλιουνται 2500 το χρονο, και να μην ασχολειται κανεις απο την αντιπροσωπεια να εκδοσει μια οδηγια προς αποκατασταση του προβληματος ειναι θεμα καταναλωτικης συνειδησης και ποσο τους αφηνουμε να θησαυριζουν εις βαρος μας.

johnpan
09/02/2007, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Βρες μου ένα μηχανάκι που ,να μην έχει ένα κουσούρι

Για να απαντήσω κι εγώ στο στυλ σου (αφοριστικά):
Υπάρχουν κουσούρια και κουσούρια

:wave2:

costas81
09/02/2007, 14:04
ε, ναι δεν θα παρω...Vstrom. δεν θα μπω στο τριπακι να ψαχνω γιατι χτυπαει η μηχανη σε καθε λακουβα και μη μου πειτε οτι εσας δεν σαν ενοχλει να εχετε ενα μονιμο θορυβο καθε φορα που περνατε απο λακουβιτσα.

αλλιως δηλαδη γιατι να λεμε για ποιοτητες κατασκευης, να ψεγουμε ευρωπαικα μηχανακια μπρος στη 'ποιοτητα' των ιαπωνικων οταν ανεχομαστε καθε κακοτεχνια των ιαπωνων?

φιλε μου το θέμα εδω μέσα έχει πάρει διαστάσεις~

πριν αποφασίσεις πάρε ένα στρώμα ενός φίλου πήγενε μια βόλτα και δεν πόσο ακούγετε!

θα το ακούσεις μια δυο φορες τον μηνα με καθημερινή χρήση και κάτι έγινε! Το μηχανακι ειναι πολύ καλο για να το στιγματιζει κάτι τέτοιο. Θα πηγαίνεις σε καρόδρομο και δεν θα ακούγετε τιποτα απο το γκουπ που συζηταμε και θα τυχει να πατησεις σε ενα φρεατιο και θα το ακουσεις!Σιγα τα αυγα!

Απλά στην αρχή κάθε ξένος ήχος σε προβληματίζει και για αυτο και συζητιετε! Όσοι το έχουν καιρό δεν μιλάει κανένας για αυτο τον ήχο πια!

Και το στρομ δεν ειναι η μονη μηχανη που το κανει!Απλα στο στρομ εχει εμφανιστει πιο εντονα!Οσο θα περνάνε τα χιλιόμετρα θα το ακούς και πιο σπάνια αυτό τον ήχο!

Trust me!

LIBYKOS
09/02/2007, 14:27
Κώστα θα διαφωνήσω
Εμένα όσο περνάνε τα χλμ, το ακούω όλο και συχνότερα.
Τέλος πάντων, μέσα στη βδομάδα θα πάω να αλλάξω ελατήρια και λάδια μπροστά.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.

LIBYKOS
09/02/2007, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Για να απαντήσω κι εγώ στο στυλ σου (αφοριστικά):
Υπάρχουν κουσούρια και κουσούρια

Ας κάνει η μάνα....

costas81
09/02/2007, 15:19
Κώστα θα διαφωνήσω
Εμένα όσο περνάνε τα χλμ, το ακούω όλο και συχνότερα.

Στα πρωτα χιλιομετρα (στρωσιμο) δεν ηταν πιο εντονο?

Εμένα (το έχω ξαναγράψει) έχει αλλατωθεί πάρα πολύ εώς το σημείο να έχει γίνει σπάνιο!

Αντε άλλαξε να μας πεις εντυπώσεις και να μας βάλεις και μας στο τριπάκι!

Πόσα km έχεις κάνει?

LIBYKOS
09/02/2007, 15:39
Σαν θόρυβος ( χροιά, ένταση ) είναι ίδιος από την αρχή.
Απλά τον ακούω πιο συχνά.

Μάλλον πέφτω πιο συχνά σε λακούβες!!:lol: :lol:

Εχω κάνει 19.100χλμ

nakkip
09/02/2007, 22:11
Μάλλον πέφτω πιο συχνά σε λακούβες!!:lol: :lol:

Πεφτεις φιλε μου πιο συχνα στις λακουβες γιατι

απλα δεν βρισκεις πια δρομους

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

:a31: :a31: :a31: :a31:

athandim
09/02/2007, 22:51

Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω να πάρεις V-strom....

Απλά θα σου πω ότι, αν σου αρέσει το συγκεκριμένο μοτόρι, ο εν λόγω θόρυβος δεν θα σε κάνει να μετανιώσεις για την επιλογή σου ούτε μια στο εκατομμύριο.

Αν αυτός είναι ο μοναδικός αποτρεπτικός λόγος της αγοράς, τότε απλά (πιστεύω ότι) είσαι λάθος.

nakkip
10/02/2007, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
1-Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω να πάρεις V-strom....

2-Αν αυτός είναι ο μοναδικός αποτρεπτικός λόγος της αγοράς, τότε απλά (πιστεύω ότι) είσαι λάθος.

1- Σωστος
2- Συμφωνω φιλαρακι
Ειδες υπαρχουν και ανθρωποι με διαφορετικα κριτηρια φιλε....
Δεν πειραζει μην παρεις :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

:a9: :a9: :a9: :a9: :a9: :a9:

tio
10/02/2007, 13:44
το θεμα ειναι, αντι να απαντατε σαν οπαδοι, να κανετε κατι σαν φορουμ με την αντιπροσωπεια! μαζεψτε υπογραφες και πηγαινετε στον ΙΝΚΑ και ζητηστε να αντικατασταθει το μπροστινο, τα ελατηρια μονο, οτι τελος παντων προκαλει το θορυβο. εχετε δυναμη σαν καταναλωτες

δεν ειναι δυνατον εν ετη 2007 να δεχομαστε την αγορα προιοντων που θα πρεπει να αποδεχομαστε αναποδιες τους.

δηλαδη αν ειχες παρει μια τηλεοραση και καθε φορα που, ας πουμε, αλλαζες καναλι εκλεινε, ή έκανε ενα θορυβο, θα τη κρατουσες ετσι?

nakkip
10/02/2007, 17:21
Αγαπητε φιλε Tio

Δεν ειναι οτι εχει γινει επισημα ή ανεπισημα καποια ανακληση απο την αντιπροσωπια, που απλα δεν τηρειται στην Ελλαδα.
Δεν απανταμε σαν οπαδοι, αλλα σαν ιδιοκτητες.
Αν ειμασταν οπαδοι θα ειχαμε τον φανατισμο που εσυ εχεις.
Δεν καταλαβαινω εσενα τι σε ενοχλει.
Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να συγκρινεις μια μοτοσυκλετα με μια τηλεοραση, επομενως το παραδειγμα σου ειναι λαθος.
Απο την στιγμη που δεν προκειται για καποιο κατασκευαστικο λαθος, αλλα για κατι που απλα ετσι δουλευει και μαλιστα, κανει την δουλεια του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, τοτε ποιος ο λογος ανησυχιας ??????????????
Ειναι ενας θορυβος που δεν ακουγεται παντα και που οταν ακουγεται, ειναι απλα ενας παραπανω απο τους χιλιαδες ηχους που εχεις σε καθε μοτοσυκλετα (πχ. κρανους, ζελατινας, αλυσιδας, ελαστικων, φρενων, κινητηρα, εξατμησης, περιβαλλοντος κλπ κλπ κλπ)

LIBYKOS
10/02/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
Αγαπητε φιλε Tio

Δεν ειναι οτι εχει γινει επισημα ή ανεπισημα καποια ανακληση απο την αντιπροσωπια, που απλα δεν τηρειται στην Ελλαδα.
Δεν απανταμε σαν οπαδοι, αλλα σαν ιδιοκτητες.
Αν ειμασταν οπαδοι θα ειχαμε τον φανατισμο που εσυ εχεις.
Δεν καταλαβαινω εσενα τι σε ενοχλει.
Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να συγκρινεις μια μοτοσυκλετα με μια τηλεοραση, επομενως το παραδειγμα σου ειναι λαθος.
Απο την στιγμη που δεν προκειται για καποιο κατασκευαστικο λαθος, αλλα για κατι που απλα ετσι δουλευει και μαλιστα, κανει την δουλεια του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, τοτε ποιος ο λογος ανησυχιας ??????????????
Ειναι ενας θορυβος που δεν ακουγεται παντα και που οταν ακουγεται, ειναι απλα ενας παραπανω απο τους χιλιαδες ηχους που εχεις σε καθε μοτοσυκλετα (πχ. κρανους, ζελατινας, αλυσιδας, ελαστικων, φρενων, κινητηρα, εξατμησης, περιβαλλοντος κλπ κλπ κλπ)

Δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα επικινδυνότητας.

Απλά θέλουμε το καλό να γίνει καλύτερο.

nakkip
10/02/2007, 18:11
Απλά θέλουμε το καλό να γίνει καλύτερο.

Παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο

tio
10/02/2007, 18:20
κανεις φανατισμος απο μεριας μου. απλα, ειναι παραδοξο να θελουν να σε πεισουν οτι μια καινουργια μηχανη πρεπει να κανει θορυβο κι επειδη δεν κινδυνευεις απο αυτον να μη παραπονιεσαι.

η τηλεοραση ηταν παραδειγμα απλα για να το δεις απο τη καταναλωτικη του μερια κι οχι απο το θεμα δεσιματος που, δεχομαι, οτι προκαλει η μηχανη με τον αναβατη της.

johnpan
10/02/2007, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip

Για μια στιγμή νόμιζα ότι στείλατε γράμμα στην αντιπροσωπία και απάντησε έτσι! :wave2:

Συγγνώμη φίλε μου, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.. Και εμένα το cbf έχει πρόβλημα - ιδιοτροπία όπως θες το λες, λίγο σκληρό κιβώτιο. Αλλος μπορεί να το μεγενθύνει κι αλλος να ζει με αυτό όπως εγώ. Ομως 1. εγώ δε λέω δεν υπάρχει θέμα και 2. Η Χόντα έκανε ανάκληση στην καμπάνα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην κάνει, υπάρχουν μηχανάκια με πολύ σκληρότερο κιβώτιο.

:wave2: :wave2: :wave2:

nakkip
10/02/2007, 19:01
Φιλε Τιο εχεις οδηγησει την συγκεκριμενη μηχανη για να κατανοησεις τον θορυβο ή οχι ????

tio
10/02/2007, 21:15
μονο σε test ride οπου δεν το παρατηρησα καθοτι δεν ειχα τη προσοχη μου στους θορυβους αλλα στη συμπεριφορα της μηχανης..

οι ιδιομορφιες της καθε μηχανης βρισκονται με τη συμβιωση της και γι αυτο σας παρακολουθω εδω να λετε ολοι για το θορυβο και ποσο ενοχλητικος ειναι. βεβαια αλλοι μπορει να μην τον βρισκουν τοσο ενοχλητικο, δεν ειναι εκει το θεμα. το θεμα ειναι αν για μενα και το καθενα ειναι ενοχλητικος γιατι θα πρεπει να τον ανεχομαι αδιαμαρτηρητα? για οσους δεν ειναι, δεν τιθεται ερωτημα.

οταν παλιοτερα ειχα ενα tdm850 εκανε θορυβο η καδενα. οποιον κι αν ρωτουσα που την ειχε το ηξερε αλλα δεν εκανε κατι. την έσφιγγε λιγο και μετα απο λιγα χλμ το εκανε ξανα. πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και τους ειπα οτι επιθυμω να λυθει το θεμα. μου αλλαξανε αδιαμαρτηρητα τη καδενα μ ενος μεγαλυτερου μοντελου, δεν θυμαμαι τωρα ποιου και δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα. αλλη αντιπροσωπεια η yamaha? ειμαι εγω ιδιοτροπος? μπορει...

johnpan
11/02/2007, 00:52
αλλη αντιπροσωπεια η yamaha? ειμαι εγω ιδιοτροπος? μπορει...

Η Γιαμάχα είναι η βασίλισα στα aftersales, κλασσικά.

Οσο για την ιδιοτροπία σου, πελάτες δεν είμαστε? Λεφτά δε δίνουμε? :wave2:

:beer:

apapadop
11/02/2007, 18:51
Λοιπόν, ενώ και γω ήμουν πολύ επιφυλακτικός με το ΓΚΑΠ του μπροστινού στο καινούριο μου DL650, έκανα μερικά χιλιόμετρα αυτές τις μέρες για να προχωράει το στρώσιμο και έχω να πω τα εξής:

1. Αν πέσουν με συγκεκριμένο τρόπο σε εγκάρσια ανωμαλία (σαμαράκι, καπάκι δρόμου βυθισμένο κτλ) μάλλον όλα τα DL χτυπάνε. Το έχω δοκιμάσει με 3 μηχανάκια, συμπεριλαμβανόμενου και ενός που ο κάτοχός του δεν είχε καταλάβει κοπάνημα. Όταν το έριξα σε τρύπα 10 πόντων στο δρόμο έκανε το γνωστό μεταλλικό χτύπημα.

2. Αυτό δε πρέπει να είναι πρόβλημα. Έχω δύο λόγους να το πιστεύω. Πρώτον, μου το είπε εξαιρετικά έμπειρος μηχανόβιος και νυν κάτοχος DL650 στον οποίο έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Δεύτερον, στις δυο βόλτες που έκανα αυτές τις μέρες δε μου το έκανε ούτε μία φορά το χτύπημα, και δεν ήταν απλές βολτούλες... (δες παρακάτω). Απλά αν μέσα στη πόλη θελήσω να το κάνω να κοπανήσει, το κάνω κάθε 200 μέτρα έτσι που είναι οι δρόμοι της Αθήνας. Όπως το έθεσε και ο φίλος: "Δεν είναι πρόβλημα της Suzuki, είναι πρόβλημα της Ελλάδας".

3. Πρώτη βόλτα που έκανα (περί τα 100 χλμ) έχοντας μόλις 85 χλμ στο οδόμετρο ήταν Κηφισιά -> Διόνυσος -> Νέα Μάκρη -> Σχοινιάς -> Αγ.Μαρίνα -> Γραμματικό -> Μαραθώνας -> Σταμάτα -> Κηφισιά. Το μηχανάκι γενικά συμπεριφέρθηκε άψογα. Ο δρόμος από Αγ.Μαρίνα προς Γραμματικό ήταν κλειστός για έργα και έτσι μου έδωσε μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να πειραματιστώ με τα τριγύρω χωματοδρομάκια. Το DL τα πήγε μια χαρά αν αναλογιστούμε τα λάστιχα που έχει. Σταθερό και άνετο στο στεγνό χώμα, οδηγείται άνετα με τον αναβάτη όρθιο, φυσικά επειδή δεν ήθελα να ξεπεράσω τις 5000 σ.α.λ. δε μπορούσα να πάω αξιοπρεπώς, αλλά ήταν καλή η πρώτη γεύση. Αφού απέτυχα να βρω παράκαμψη για το εμπόδιο (και μη θέλοντας να πάω από την επίσημη παράκαμψη) το έβαλα μέσα στα χώματα που είχαν μαζευτεί από τις εκσκαφές για το φτιάξιμο του δρόμου (κάτι σα γεφυράκι θα φτιάχνουν φαίνεται) και παρόλο που ήταν πολύ λασπωμένο το μονοπατάκι ανάμεσα στα βουνά χώματος το DL πέρασε άνετα, με τα γλιστρίματα που είναι φυσιολογικά για λάστιχο δρόμου πάνω σε λάσπη.

Σε όλες τις παραπάνω δοκιμασίες το μπροστινό δε χτύπησε ούτε μία φορά.

4. Η δεύτερη βόλτα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο - έφυγα Σάββατο πρωί από Αθήνα και πήγα από τον παλιό δρόνο (αποφεύγοντας δηλαδή τη νέα εθνική οδό) ως τη Πάτρα. Το μηχανάκι και πάλι δεν είχε κανένα πρόβλημα με όλες τις ανωμαλίες του επαρχιακού δικτύου (γραμμές τρένου, φουσκωμένη άσφαλτος κτλ). Το πιο ενδιαφέρον ήταν σήμερα κατά την επιστροφή, αφού έφυγα από Πάτρα με ψιλόβροχο και πρακτικά δεν έχει σταματήσει να βρέχει ακόμα... άρα ήμουν 4 ώρες υπό βροχή, με ό,τι συνεπάγεται αυτό: λίμνες νερού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, νερά να πετάγονται από λεωφορεία και να χτυπάνε το μηχανάκι απ'το πλάι, αντιμετώπιση ακόμα περισσοτέρων δυσκολιών από την ανάρτηση επειδή σε πολλά σημεία λόγω νερού αλλά και συσκότισης δεν έβλεπα τις πέτρες ή τις λακούβες που θα είχα υπό Κ.Σ. αποφύγει... και πάλι ούτε ένα γκουπ από το μπροστινό.

Μάλιστα θέλω να παινέσω τις αναρτήσεις και συνεπώς τη γενική οδική συμπεριφορά του DL επειδή σε πολύ αντίξοες συνθήκες αποδείχθηκε πολύ σταθερό και δε με προβλημάτισε καθόλου (αν εξαιρέσει κανείς τις βαμμένες γραμμές του δρόμου που γλιστράνε οι άτιμες).

Όσο για το νερό, είναι αρκετά αμφίβιο ως μηχανάκι - το πέρασα από μια λίμνη ικανού βάθους έξω από τη Κόρινθο (το πόδι μου μπήκε στο νερό μέχρι πάνω απ'τον αστράγαλο, για να καταλάβετε βάθος) και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Απορώ ποιο να είναι το χαμηλότερο ευαίσθητο σημείο του όσον αφορά το νερό...

Γενικώς, μετά από 600 δύσκολα χιλιόμετρα μπορώ να αναπαράγω το ΓΚΟΥΠ όποτε θέλω μέσα στην Αθήνα, αλλά έχω πάψει να ανησυχώ για το αν αυτό είναι πραγματικό ελλάτωμα του μπροστινού. Ναι, θα μπορούσε να μη το κάνει, αλλά όχι, ελλάτωμα δεν είναι.

tio
11/02/2007, 19:06
το 1000 το κανει επισης?

DPF
11/02/2007, 20:26
το 1000 το κανει επισης?

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ DL650 ΕΙΝΑΙ SHOWA ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η HONDA ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ?
ΚΑΙ ΤΟ DL1000 ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΟΡΑΕΙ .

:beer: :beer: :wave2:

Respect
11/02/2007, 21:25
Όπως έχουμε ξαναπεί λοιπόν : "Ανύπαρκτο πρόβλημα"

:beer:

Apapadop, φαντάζομαι τι θα επακολουθήσει μετά το στρώσιμο!! :lol: :wave2:

g.papalexis
12/02/2007, 07:21
Πάντως εμένα μου τη σπάει όπως έχω ξαναγράψει και είναι ο ένας από τους δύο λόγους που με ωθούν στο να το αλλάξω,
:bigcry::bigcry:

V-PLAYER
12/02/2007, 09:34
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
[B]φιλε μου το θέμα εδω μέσα έχει πάρει διαστάσε

θα το ακούσεις μια δυο φορες τον μηνα με καθημερινή χρήση και κάτι έγινε! Το μηχανακι ειναι πολύ καλο για να το στιγματιζει κάτι τέτοιο. Θα πηγαίνεις σε καρόδρομο και δεν θα ακούγετε τιποτα απο το γκουπ που συζηταμε και θα τυχει να πατησεις σε ενα φρεατιο και θα το ακουσεις!Σιγα τα αυγα!

Απλά στην αρχή κάθε ξένος ήχος σε προβληματίζει και για αυτο και συζητιετε! Όσοι το έχουν καιρό δεν μιλάει κανένας για αυτο τον ήχο πια!

Φιλε κωστα και εγω δε θα συμφωνησω μαζισου .Εμενα το κανει πολλες φορες και καθε μερα και πολυ εντονα μαλιστα.Λες και παει να σπασει στη μεση ρε παιδι μου.Αν θελεις για να το δεις ελα να το οδηγησεις.:wave2: :wave2:

costas81
12/02/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
[B]φιλε μου το θέμα εδω μέσα έχει πάρει διαστάσε

Φιλε κωστα και εγω δε θα συμφωνησω μαζισου .Εμενα το κανει πολλες φορες και καθε μερα και πολυ εντονα μαλιστα.Λες και παει να σπασει στη μεση ρε παιδι μου.Αν θελεις για να το δεις ελα να το οδηγησεις.:wave2: :wave2:

στείλε πμ να κανονίσουμε βόλτα να τα δούμε από κοντά!

:winka:

LIBYKOS
14/02/2007, 09:40
......

Χθες άλλαξα τα ελατήρια και τα λάδια στο μπροστινό.
Εβαλα της Hyperpro στο συνεργείο Παπασταύρου - Μανωλάς στην Καλλιρόης ( κάτω από τη Dainese ).

Δεν έκανα μεγάλη βόλτα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.
Η μηχανή πιο δεμένη, με διάθεση για στρίψιμο.

Οδηγώντας στον περιφερειακό του Καρέα ( δρόμο που τον κάνω αρκετά συχνά ), με το ίδιο στυλ οδήγησης, χωρίς να θέλω να πιέσω τη μηχανή, έπερνα με άνεση τις στροφές τουλάχιστον με 10χλμ περισσότερα.

Περισσότερα θα σσς πω μετά από ένα ταξιδάκι που θα γίνει εν καιρό

Οσον αφορά το θόρυβο :

Εξακολουθεί να κοπανάει. οχι τόσο συχνά, αλλά στις έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες υπάρχει το γκουπ.
Μόνο που το ακούω τώρα λίγο πιο ψηλά. Ενω πριν είχα την αίσθηση ότι το άκουγα από το πηρούνι, τώρα μου ακούγεται κάπου στο υποπλαίσιο.
Θα δείξει με τα χιλιόμετρα.

leonidasm
15/02/2007, 12:14
To σκεφτομαι σοβαρα :nono: δεν γινεται να διαβαζω απο ολους οτι εχουν προβλημα και μαλιστα μερικοι να αγοραζουν με σκεπτικο οτι βλεπουμε μετα θα αλαξω το ενα θα αλαξω το αλλο και παλι θα δουμε.Δεν ειναι σοβαρα αυτα , αν θελουν να πουλησουν ας φιαξουν το προβληματα που απο οτι διαβαζω σε καθε μοντελο ολο και κατι βγαζουν.Οχι οτι οταν πηρα το audi δεν εβγαλε μπαταρια μου την αλαξαν ζωνη την αλαξαν αλλα τιποτα αλλο εκτος απο τα σερβις.Εδω λετε το περνεις και χτυπαει και κανεις δεν ξερει τι ειναι.Δεν ετυχε να το ακουσω για να πω οτι ειναι φαντασια σας η ετσι πρεπει να κανει οταν πεφτει στην λακουβα,αλλα ξερω οτι δεν το αγοραζω μεχρι να ακουσω οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα.Αντε :beer:

VTower
15/02/2007, 12:56
Έχω μείνει αμετοχος μεχρι τωρα στη συζήτηση, αλλα τα τελευταια σχολια μου εκαναν πολυ εντυπωση και θα μου επιτρεψετε να πω κι εγω μια γνωμη.

Φίλε Λεωνίδα, το να αποφασίζεις το ποιο μηχανακι θα αγορασεις με βαση τα σχόλια ενός φόρουμ, δηλαδη με βάση γνώμες τρίτων, μου φαινεται πολύ περίεργο. Όχι ότι δε θα λάβεις υπόψη σου τις γνώμες τρίτων. Αλλά αν δεν καβαλήσεις το μηχανάκι να κρίνεις εξ ιδίων τη συμπεριφορά του, τις επιδόσεις του, και μαζί με όλα τα άλλα και αυτό το χτύπημα, δε βγαίνεις πουθενά. Αυτό το χτύπημα είναι κάτι που υποτίθεται ότι φαίνεται από την πρώτη στιγμή, δεν είναι κάτι που ίσως προκύψει σε 5 χρόνια. Τώρα από κει και πέρα, κακώς χαρακτηρίζεται ως προβλημα. Το γεγονός είναι ότι υπάρχει θόρυβος που ακούγεται. Γεγονός δεν είναι σε καμια περίπτωση ότι ο θόρυβος αυτος είναι εξακριβωμένο πρόβλημα, τουλαχιστον απο οσο ξερω. Και δεν είναι προβλημα γιατι δεν εχει πεσει στην υποληψη μου ούτε για το δικο μου μηχανακι ουτε για αλλων οτι αυτος ο θορυβος εχει επηρεασει επιδοσεις, έχει προκαλέσει ατυχήματα ή έχει προκαλέσει βλάβες. Απο κει και περα κατι χλμ που ακουω 20-25000 τα θεωρω λιγα. Μετα από κάποια χρονια, και πολλά ακομα χλμ, και μονο τοτε θα μπορούμε να εξακριβωσουμε αν οντως τελικα ηταν προβλημα ή όχι. Μέχρι τότε, είναι απλός προβληματισμός. Εξάλλου, στο φινάλε μπορεί να το καβαλήσεις και να αποφασίσεις ότι δεν σου κάθεται καλα ρε παιδί μου, ας είναι και το τέλειο μηχανάκι. Έτσι τα βλέπω από μια όσο γίνεται αντικειμενική οπτική γωνία.

Η καθαρά προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν το αγοράσεις το μηχανάκι εσυ θα χάσεις. Και η αντιπροσωπεία. Εμείς προφανώς δε θα στεναχωρηθουμε και ιδιαίτερα. Νομιζω ότι κρυβει τοσες απολαύσεις όσο λίγα ως κανενα μηχανακια στην κατηγορία του, και σε συνδυασμό με μια εξαιρετη κατα τα άλλα αξιοπιστία, το έχει κανει best seller. Όσο για το audi που λες, δεν νομιζω να εχω ακουσει κανενα strom να εχει βγαλει προβλημα με την αγορά. Τι να κανουμε, προτιμω να ακουω ενα γκντουπ μια στο τοσο παρα να αναβοσβηνουν τα προβολια μου οταν στριβω αριστερα, και παρα να χρειαζεται να ξηλωσω ολο το μηχανακι για να καθαρισω ενα μπουζι ή να τρεχω να βρω μηχανικο με τη νικολουλη.

Φιλικά,
VTower

LIBYKOS
15/02/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από leonidasm
To σκεφτομαι σοβαρα :nono: δεν γινεται να διαβαζω απο ολους οτι εχουν προβλημα και μαλιστα μερικοι να αγοραζουν με σκεπτικο οτι βλεπουμε μετα θα αλαξω το ενα θα αλαξω το αλλο και παλι θα δουμε.Δεν ειναι σοβαρα αυτα , αν θελουν να πουλησουν ας φιαξουν το προβληματα που απο οτι διαβαζω σε καθε μοντελο ολο και κατι βγαζουν.Οχι οτι οταν πηρα το audi δεν εβγαλε μπαταρια μου την αλαξαν ζωνη την αλαξαν αλλα τιποτα αλλο εκτος απο τα σερβις.Εδω λετε το περνεις και χτυπαει και κανεις δεν ξερει τι ειναι.Δεν ετυχε να το ακουσω για να πω οτι ειναι φαντασια σας η ετσι πρεπει να κανει οταν πεφτει στην λακουβα,αλλα ξερω οτι δεν το αγοραζω μεχρι να ακουσω οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα.Αντε :beer:

Φίλε μου σκέψου το όσο θες αλλά άσε τις γκρίνιες. Δεν σου φταίμε σε τίποτε.

Σε αυτό το forum, όσοι έχουμε v-strom, είμαστε ΟΛΟΙ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=668107#post668107) ευχαριστημένοι.

Respect
15/02/2007, 20:23

Σε αυτό το forum, όσοι έχουμε v-strom, είμαστε ΟΛΟΙ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=668107#post668107) ευχαριστημένοι. +160.000 :a013:

nakkip
15/02/2007, 22:01
+160001

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

leonidasm
16/02/2007, 09:02
Δεν γκρινιαζω ποτε και ουτε ειμαι κατα αυτων αλλα και γιατι τα γραφετε.Απλα ειναι μια απορια μου γιατι ετσι εχω μαθει να λειτουργω ξερεις ειμαι ενας 43ετων βλαχογιαπης, εχω να ανεβω σε μηχανη 20 χρονια. Εχει καποιος καλος γνωστος μου ενα vstrom αλλα δεν περνω ξενα μηχανηματα και δεν μπορω να εχω γνωμη .Εχω μαθει για να κανω μια αγορα να την μελετω πρωτα και οταν ακουω για προβληματα κανω πισω .Το σκεφτομαι γιατι δεν εχω καποιον να μου κραταει τα παιδια για να περνω την γυναικα μου για εξοδους βλεπω και αυτο και βασανιζομαι περισσοτερο .Εγω ευχομαι σε ολους σας να περνατε καλα να μην εχετε πτωσεις γιατι εδω μεσα μαθαινεις απο τις γνωμες και τις σκεψεις σας.:wave2:

LIBYKOS
16/02/2007, 09:53
H συγκεκριμένη μηχανή έχει ένα και μόνο κακό : ότι είναι αρκετά καλή παντού.

Δεν είναι κάπου κορυφαία, αλλά το σύνολό της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ( βλ. πωλήσεις ).

Μη διστάσεις να την κάνεις βόλτα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!

Και όταν με το καλό της κάνεις κάποια χιλιομετράκια, οι όποιες αμφιβολίες σου θα διαλυθούν

Μην το κουράζουμε παραπάνω γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα του thread. Αν σ'αρέσει, όρμα και δεν θα το μετανιώσεις. Και όταν με το καλό την πάρεις, θα σου'ρθουμε εκδρομή.:beer:

nakkip
16/02/2007, 13:49
H συγκεκριμένη μηχανή έχει ένα και μόνο κακό : ότι είναι αρκετά καλή παντού.

Δεν είναι κάπου κορυφαία, αλλά το σύνολό της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ( βλ. πωλήσεις ).

Μη διστάσεις να την κάνεις βόλτα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!

Και όταν με το καλό της κάνεις κάποια χιλιομετράκια, οι όποιες αμφιβολίες σου θα διαλυθούν

Μην το κουράζουμε παραπάνω γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα του thread. Αν σ'αρέσει, όρμα και δεν θα το μετανιώσεις. Και όταν με το καλό την πάρεις, θα σου'ρθουμε εκδρομή.:beer:

+100

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

leonidasm
16/02/2007, 13:52
Να παρω την 750 και ενα ποδηλατο .Η την 1000 αλλα 1000 στην πολη μεγαλη δεν ειναι.:a28: .Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα τωρα φευγω καλο σ/κ σε ολους για μενα θα ειναι καλο τα λεμε τριτη.:wave2:

g.papalexis
16/02/2007, 13:56

Σε αυτό το forum, όσοι έχουμε v-strom, είμαστε ΟΛΟΙ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=668107#post668107) ευχαριστημένοι.
Όχι και όλοι,
:nono::nono:

LIBYKOS
16/02/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
Όχι και όλοι,
:nono::nono:

sorry, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ

costas81
16/02/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από leonidasm
Να παρω την 750 και ενα ποδηλατο .Η την 1000 αλλα 1000 στην πολη μεγαλη δεν ειναι.:a28: .Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα τωρα φευγω καλο σ/κ σε ολους για μενα θα ειναι καλο τα λεμε τριτη.:wave2:

750??

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

leonidasm
22/02/2007, 06:33
Συνηθως δεν διαβαζω τι γραφω γιαυτο καποιες φορες κανω συντακτικα και ορθογραφικα λαθοι γιατι ο χρονος ειναι πολυτιμος και μου αρεσει να ειμαι εστω και λιγο εδω μεσα.Ετσι και αυτο ειναι ενα λαθος αντι να πατησω εξι πατησα επτα.:lol:

transalpboy
26/03/2007, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
Έχω ένα v-strom 650 του 05.Κάθε φορά που πέφτω σε λακούβα ακούγεται ένα έντονο τακ από το μπροστινό σύστημα,σαν να είναι ξεβιδωμένα κάποια πλαστικά.Σε εξουσιοδοτημένος service που ρώτησα μου είπαν οτί έτσι χτυπάνε όλα τα v-strom 650 και οτί δεν λύνεται το πρόβλημα.Το τακ που ακούγεται δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό (μην μου φύγει δηλαδή κάνα κομμάτι),σίγουρα όμως είναι πολύ ενοχλητικό.Έχει κανείς υπόψιν του κάτι;Από τι μπορεί να είναι και πως διορθώνεται;Το χτύπημα ακούγεται από την πρώτη μέρα και το μηχανάκι έχει σήμερα 1200 Km.

o 8oryvos file einai apo to pirouni.ta v-strom ws gnwston panw apo ta elathria tou pirouniou exoune apostates.dhladh oi malakes ths suzuki de mporousane na valoune megalytera elathria!!:bigcry: :bigcry: valane elathria as poume 40cm kai 20cm apostath(sidero dhladh).etsi thn wra pou peftei se lakouva h mhxanh o apostaths xanei thn epafh me to elathrio kai thn wra pou vgainei apo th lakouva h roda o apostaths erxetai ksana se epafh me to elathrio kai akougetai ayto to gkap.de kserw an katalaves ti enow,pantws evala ta dynata mou na sou to ekshghsw oso to dynaton kalytera:beer: :beer:
kales voltes

Respect
26/03/2007, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpboy
o 8oryvos file einai apo to pirouni.ta v-strom ws gnwston panw apo ta elathria tou pirouniou exoune apostates.dhladh oi malakes ths suzuki de mporousane na valoune megalytera elathria!!:bigcry: :bigcry: valane elathria as poume 40cm kai 20cm apostath(sidero dhladh).etsi thn wra pou peftei se lakouva h mhxanh o apostaths xanei thn epafh me to elathrio kai thn wra pou vgainei apo th lakouva h roda o apostaths erxetai ksana se epafh me to elathrio kai akougetai ayto to gkap.de kserw an katalaves ti enow,pantws evala ta dynata mou na sou to ekshghsw oso to dynaton kalytera:beer: :beer:
kales voltes Έτσι όπως το λες δε θα έπρεπε να το κάνουν σε κάθε λακκούβα; Ειδικά στις μεγάλες;

harlek
26/03/2007, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpboy
...thn wra pou peftei se lakouva h mhxanh o apostaths xanei thn epafh me to elathrio kai thn wra pou vgainei apo th lakouva h roda o apostaths erxetai ksana se epafh me to elathrio kai akougetai ayto to gkap...

Όχι παιδιά, το ελατήριο είναι συμπιεσμένο ακόμα και με την εμπρός ανάρτηση τέρμα εκτεταμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάνει την επαφή του με τον αποστάτη.

LIBYKOS
27/03/2007, 09:45
Μίλησα με τον τεχνικό της Suzuki στο Περιστέρι και μου είπε ότι ο θόρυβος είναι από τα μπροστινά ελατήρια και δεν μπορεί να γίνει τίποτε γι αυτό.

Σε προηγούμενο post μου είχα πει ότι έβαλα ελατήρια της Hyperpro μπροστά.

Οι εντυπώσεις μετά από 2.000 χλμ περίπου, είναι άριστες. Η μοτο είναι πολύ περισσότερο δεμένη και στρίβει πολύ πιο καλά.

Το πρόβλημα με το θόρυβο εξακολουθεί να υπάρχει

alex-vstrom
31/03/2007, 10:24
TELIKA APOTI KATALABA TO PROBLHMA ME TON 8ORIBO 8A EINAI GIA PANTA DEN YPARXEI GIATRIA. OPOTE NA KANO TO KOPO NA PAO STO MAGAZI APOPOY AGORASA TO DL MOY GIA ANIGMA.ESEIS TI LETE;:sun:

GeorgyT
11/07/2007, 14:27
Τελικά πόσοι έχουν αλλάξει ρουλεμάν λαιμού; Και αν θέλει κανείς να αγοράσει after market τι επιλογές έχει και που μπορεί να τα προμηθευτεί? (με τους κωδικούς της σουζούκι;τιμες)

Ευχαριστώ

g.papalexis
11/07/2007, 14:38
παιδιά εγώ ησύχασα από τον θόρυβο!!
άλλαξα το στρομ:rotflmao: :rotflmao: :beer:
έτσι από περιέργεια μπήκα να δω αν έχει σταματήσει το θέμα αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει γιατρειά..

costas81
11/07/2007, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
παιδιά εγώ ησύχασα από τον θόρυβο!!
άλλαξα το στρομ:rotflmao: :rotflmao: :beer:
έτσι από περιέργεια μπήκα να δω αν έχει σταματήσει το θέμα αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει γιατρειά..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39750

:wave2: :wave2: :wave2:

LIBYKOS
31/08/2007, 15:45
Κοιτάχτε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=876164#post876164) τι έπαθα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Αν μπορεί κάποιος ας δώσει μια εξήγηση.