PDA

View Full Version : Προτάσεις για φθηνή ασφάλιση μοτοσυκλέτας.

Σελίδες : [1] 2

Greg61
02/06/2009, 22:51
Κάθε χρόνο ή κάθε εξάμηνο, αντιμετωπίζουμε όλοι τη χρεία καταβολής ασφαλίστρων για τη δίτροχη σύντροφο. (Οι έχοντες περισσότερες της μιάς εν ενεργεία... άς προσέχατε! ) .

Όσοι νομίζετε οτι έχετε φθηνή βασική ασφάλιση στις μηχανές σας, καλό είναι να μας το γνωρίσετε. Επίσης, όποια προσφορά μπορούν να κάνουν οι ασφαλιστές σας νομίζω ως χρήσιμο ν' ανακοινωθεί, χωρίς βέβαια εμφαινόμενα δημοσίως τα στοιχεία του ασφαλιστή / πρακτορείου, που σέ κάθε ενδιαφερόμενο μπορούν ν' αποσταλούν με πμ.
Πού ξέρετε... ίσως και ν' αυξηθεί ο τζίρος του ασφαλιστή σας και να σας κάμει δώρο τα επόμενα ασφάλιστρα!

Αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι το κόστος της βασικής (υποχρεωτικής εκ του νόμου) ασφάλισης και μόνο που καλούνται να πληρώσουν. Οπότε, γράφουμε αριθμό κυβικών, παλαιότητα μηχανής, παλαιότητα διπλώματος (>1 έτους), θετικές δηλώσεις μας και ποσό ασφαλίστρων.

Δέν μπορεί! Κάποιος απ' εδώ θ' ασφαλίζεται φθηνότερα απ' τους άλλους.

... Όχι, εγώ δέν έχω φθηνή ασφάλιση. Γι' αυτό την ψάχνω... για ν' αλλάξω ασφάλεια κι ασφαλιστή.

Λεωνίδας
03/06/2009, 09:11
έχεις πμ :D

idi
03/06/2009, 09:14
http://www.asfalistra.gr/

cityfly
03/06/2009, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://www.asfalistra.gr/

δεν δείχνει τιμές δείχνει xxxx

blackbusa
03/06/2009, 11:13
Δεν ξερω αν η φτηνη ασφαλιση (σε κωλοεταιρια) ειναι παντα και το καλυτερο....μειλαω απο προσωπικη εμπειρια δις....και ελπιζω να μην διστασεις να δωσεις τα 5??? παραπανω ευρω για νομικη καλυψη....δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χρησιμη ειναι....οταν τελειωσω με τα δικα μου θα αναφερω την ασφαλιστικη μου....μεχρι τωρα ομως ολα πανε πολυ καλα και ειναι και πολυ ξηγημενοι....

:wave2:

npat
03/06/2009, 11:21
Εδώ είναι ο άνθρωπός σου! (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=12160) Στείλε κανά ΠΜ.

KiNG-R!
03/06/2009, 12:53
Εγώ για το R1 δίνω 108 το εξάμηνο,είναι καλά?

mats8282
03/06/2009, 13:27
Τωρα με την την κριση και την αυξηση των οριων αστικης ευθυνης καλυτερα να μην το πολυρισκαρετε....Θα εχουμε εξελιξεις στο θεμα της ιδιωτικης ασφαλισης και ηδη υπαρχουν ετοιμα κανονια...

gixxerpap
03/06/2009, 13:42
εγώ θα πω μόνο προσοχή σε ποια ασφαλιστική θα κάνετε συμβόλαιο ....

εγω πάντως πληρώνω για το hayabusa, ?194 το χρόνο, με οδική βοήθεια;)

όποιος θέλει, στέλνει πμ, να του πω για τη δική του μηχανή:)

KiNG-R!
03/06/2009, 16:03
Εγώ για οδική βοήθεια σκέφτομαι να κάνω στην ADAC, επειδή καλύπτει όλα τα οχήματα σε όλη την Ευρώπη με μόνο 79 ευρώ.

izzy
05/06/2009, 04:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγώ θα πω μόνο προσοχή σε ποια ασφαλιστική θα κάνετε συμβόλαιο ....

εγω πάντως πληρώνω για το hayabusa, ?194 το χρόνο, με οδική βοήθεια;)

όποιος θέλει, στέλνει πμ, να του πω για τη δική του μηχανή:)

Καλημερα !
Σε παρακαλω αδειασε τα εισερχομενα pm !

irinia
05/06/2009, 06:00
ΣΤΙΣ ΜΟΤΟ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μέχρι 250 κυβικά...........καί μετά ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Συνεπώς δέν έχουν νόημα τό τί μηχανάκι έχει ό καθένας...!!!

Έχει άσφαλιστικές μέ 130-140 τό χρόνο.

Όδικές άπό 45 εύρώ......πάρε κόσμε.

Άποψη μου....??? ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ.......μή τρώτε παραμύθι,θά τό

καταλάβετε όταν πάτε νά πληρωθείτε.....!!!!

VegasKitty
06/06/2009, 19:10
Δε παιζει το απο 250 κυβικα μια τιμη...

Εξαρτατε το μοτορι, το μητρωο οδηγησης του οδηγου, τα κυβικα, η ηλικια και των 2 (μοτορι και οδηγου) κτλ κτλ για να βγει μια τιμη για ασφαλιση!

Το ξερω δλδ γιατι σε ασφαλιστικη δουλευω.

Ολα εξαρτουντε και εκτος των βασικων καλυψεων τι αλλο θελει καποιος να προσθεσει, για το αν θελει καποιος να ασφαλισει για κλοπη, φωτια, κτλ για να μη πουμε και για τις αξιες της μηχανης κτλ! :winka:

mats8282
06/06/2009, 19:21
Αναλογα την ασφαλιστικη.....Συνηθως η τιμολογηση ειναι για <51cc,51-125cc,126-249cc και 250+ cc

Απο εκει και περα υπαρχουν ενα σωρο αλλα πραγματα.Αναλογα την εταιρεια που μιλαμε,υπαρχει το b/m στην συντριπτικη πλειοψηφια των εταιρειων,μπορει να δινουν εκπτωση αν το οχημα ειναι καινουργιο(μεχρι 3ετια πχ),εκπτωση λογω επαγγελματος,αν ο κατοχος ειναι νεος οδηγος και πολλα αλλα..Σε μια εταιρεια πχ δινουν εκπτωση σε μελη του Ολυμπιακου επειδη ειναι σπονσορας στην ΠΑΕ,σε αλλη δινουν εκπτωση στους αγροτες και παει λεγοντας...

VegasKitty στην Interamerican δουλευεις?

VegasKitty
06/06/2009, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
VegasKitty στην Interamerican δουλευεις?

:nono:

Σε αμερικανικη πολυεθνικη :winka:

Εισαι και εσυ σε καποια εταιρια? :look:

irinia
06/06/2009, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Δε παιζει το απο 250 κυβικα μια τιμη...

Εξαρτατε το μοτορι, το μητρωο οδηγησης του οδηγου, τα κυβικα, η ηλικια και των 2 (μοτορι και οδηγου) κτλ κτλ για να βγει μια τιμη για ασφαλιση!

Το ξερω δλδ γιατι σε ασφαλιστικη δουλευω.

Ολα εξαρτουντε και εκτος των βασικων καλυψεων τι αλλο θελει καποιος να προσθεσει, για το αν θελει καποιος να ασφαλισει για κλοπη, φωτια, κτλ για να μη πουμε και για τις αξιες της μηχανης κτλ! :winka:

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟ..........

Πόσο μάλλον γιά τά χρόνια πού όδηγάει κάποιος καί τό μπόνους-μάλους πού έχει.....

Άναφέρθηκα σέ μοτοσυκλέττες.......

Καί όπως είπε καί ό φίλος παραπάνω........250 καί 250 +

γιά παπάκια δέν γνωρίζω.....

VegasKitty
06/06/2009, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Καί όπως είπε καί ό φίλος παραπάνω........250 καί 250 +

Για αυτο σου ελεγα και εγω :winka:

Δεν ειναι ολα τα κυβικα ιδια! Φανταζεσε ενα 400 να χε το ιδιο ασφαλιστρο με μια μπουσα?

irinia
06/06/2009, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Για αυτο σου ελεγα και εγω :winka:

Δεν ειναι ολα τα κυβικα ιδια! Φανταζεσε ενα 400 να χε το ιδιο ασφαλιστρο με μια μπουσα?

ΕΜΕΝΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ..........

Πάνω άπό 250 κυβικά τά ίδια μού ζήτησαν.........v-strom 650, varadero 1000

hayabusa 1340.........άκριβώς τά ίδια.....

Δέ θέλω νά πώ τήν έταιρεία....:confused:

SpeakeasyBlues
07/06/2009, 00:05
ΣΤΙΣ ΜΟΤΟ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μέχρι 250 κυβικά...........καί μετά ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Συνεπώς δέν έχουν νόημα τό τί μηχανάκι έχει ό καθένας...!!!

Έχει άσφαλιστικές μέ 130-140 τό χρόνο.

Όδικές άπό 45 εύρώ......πάρε κόσμε.

Άποψη μου....??? ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ.......μή τρώτε παραμύθι,θά τό

καταλάβετε όταν πάτε νά πληρωθείτε.....!!!!

...εσυ πολυ ξερολας εισαι, οτι αναφερεις ειναι 3 στα 3 λαθος. :nono:

irinia
07/06/2009, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
...εσυ πολυ ξερολας εισαι, οτι αναφερεις ειναι 3 στα 3 λαθος. :nono:

INTERSALONIKA............

Πάρε καί ρώτα.........άν σού πιάνουν τόν κώλο........ΨΑΧΤΟ.....!!!

Άπό 250 κυβικά μέχρι 7000 ....!!!......ή ίδια χρέωση.

130-140 τό χρόνο άνάλογα μέ τόν τόπο κατοικίας.

Έδώ.........ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΑΓΚΙΑ..........γράφουμε άπλά τίς έμπειρίες μας

γιά νά βοηθάμε ό ένας τόν άλλον....

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ...........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

υγ. Πάντως μ'άρέσει πολύ ό Γκεβάρα.Είμαι άπό αύτούς πού τόν έζησαν καί
τόν τραγούδησαν.Έσύ έχεις καμμιά σχέση.....μέ αύτόν τόν θρύλο...???

gixxerpap
07/06/2009, 11:07
terens, ψαξου λίγο καλύτερα πριν την επόμενη ανανέωση .... η τιμή δεν είναι το μοναδικό κριτήριο ...

irinia
07/06/2009, 12:59
terens, ψαξου λίγο καλύτερα πριν την επόμενη ανανέωση .... η τιμή δεν είναι το μοναδικό κριτήριο ...

2 ΠΡΑΜΜΑΤΑ...........

1ον.......

Ή δικιά σου άσφάλεια μέ πληρώνει άν φταίς......βέβαια μέ αύτή τή λογική
θά σέ βρώ μπροστά μου κάποια στιγμή.

2ον........

Θά έπαναλάβω ξανά μιά καί ζώ μέσα σέ 8 δικηγόρους....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ........

Άποθεματικά καί λοιπά είναι ίστορίες γιά άρκούδες.....!!!

Έχω δεί άσφαλιστικές πρώτες γραμμής σέ μεικτές άσφάλειες νά τρέχουν

αύτούς πού τάχουν σκάσει....!!!!

Προτιμότερο νά είναι ό κολλητός σου ντήλερ σέ κάποια έταιρεία,

πιό εύκολα θά βρείς άκρη....!!!!

Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.......

ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ......ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....!!!

ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ...

Άν ή άσφάλιση ένός όχήματος ήταν προαιρετική ........δέν θά ασφάλιζα ποτέ τίποτε...!!!

Τά χρήματα πού τούς έχω δώσει έδώ καί 35 χρόνια είναι πολύ περισσότερα άπό αύτά

πού θά πλήρωνα άν προκαλούσα ένα σοβαρό τροχαίο...!!!!

ΖΩ............

στή χώρα τών...........ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ...........καί τών ..........ΑΘΩΩΝ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ....!!!!

manhunter
07/06/2009, 13:04
Εγώ δίνω

95? το εξάμηνο μαζί με την οδική βοήθεια κομπλέ
Μιλάμε για Hayabusa

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, χωρίς να την έχω δοκιμάσει στην στραβή (και το απεύχομαι)

:beer:

gixxerpap
07/06/2009, 14:16
καλά τα λές, αλλά πλέον στις περισσότερες περιπτώσεις θα αποζημιωθείς μέσω φιλικού διακανονισμού, το οποίο σημαίνει ότι θα αποζημιωθείς απο τη δική σου ασφάλεια, και αυτοι θα φροντίσουν να τα πάρουν απο την ασφάλεια του υπαίτιου ....

fonzareli
07/06/2009, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Εγώ δίνω

95? το εξάμηνο μαζί με την οδική βοήθεια κομπλέ
Μιλάμε για Hayabusa

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, χωρίς να την έχω δοκιμάσει στην στραβή (και το απεύχομαι)

σε ποιά είσαι ασφαλισμένος;

irinia
07/06/2009, 18:55
καλά τα λές, αλλά πλέον στις περισσότερες περιπτώσεις θα αποζημιωθείς μέσω φιλικού διακανονισμού, το οποίο σημαίνει ότι θα αποζημιωθείς απο τη δική σου ασφάλεια, και αυτοι θα φροντίσουν να τα πάρουν απο την ασφάλεια του υπαίτιου ....

KI AYTO ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΥΤΟ.............ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ..

Κουβαλάτε πάντα τό χαρτάκι τού φιλικού διακανονισμού μαζί σας..........

γιατί τήν ......ΑΛΛΗ...........μέρα ίσως τά πράμματα νάναι διαφορετικά....!!!

Τόχουν γράψει καί άρκετοί έδώ μέσα.....

Έγώ πάντως όταν τράκαρα...........ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ......ό άντίδικος..

schumacher_
08/06/2009, 23:13
Επειδή λέμε να βρούμε καμια σχετικά φτηνή και καλή ασφαλιστική, δε μας λέτε εσείς που τις έχετε,
ποιες είναι αυτές? Έχω κουραστεί να τα σκάω στην AXA, γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος...

ΥΓ: pap, σου έχω στείλει και πμ σχετικά, δεν ξέρω αν το έχεις δει

mats8282
09/06/2009, 13:08
Προσωπικα εκοψα ολες τις μικρες-<<φθηνες>> εταιριες,δεν συμφερουν ουτε εμενα,ουτε τους πελατες,ειτε εχουν αυτοκινητο ειτε μοτοσυκλετα...Δεν μπορω να ειμαι με το αγχος και να χανω τον υπνο μου αν θα κλεισει,αν θα κανει 5 μηνες να πληρωσει,αν αν αν.....

Εκτος αυτου τα <<αυτοκινητα>> ειναι το χειροτερο κομματι του επαγγελματος πιστεψτε με :)

gixxerpap
09/06/2009, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Επειδή λέμε να βρούμε καμια σχετικά φτηνή και καλή ασφαλιστική, δε μας λέτε εσείς που τις έχετε,
ποιες είναι αυτές? Έχω κουραστεί να τα σκάω στην AXA, γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος...

ΥΓ: pap, σου έχω στείλει και πμ σχετικά, δεν ξέρω αν το έχεις δει

εμ σβησε τα πμ σου, δεν μπορω να σου στείλω αλλιώς! εχεις φουλαρει;)

LOUKILOUK
09/06/2009, 15:12
Ειναι προβλημα να πουμε ανοιχτα ονοματα ασφαλιστικων εταιρειων? Θεωρειτε διαφημηση...? Δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει διαφημιση αν πω ανοιχτα ποσα πληρωνω και σε ποια ασφαλιστικη...
Κατα τα αλλα νομιζω οτι λιγο-πολυ ο terens εχει δικιο...ισως να φταιει που εχουμε την ιδια ασφαλιστικη:winka:

camen
09/06/2009, 15:35
Ρε παιδια γραψτε εδω περα τα ονοματα των ασφαλιστικων...
Δεν νομιζω να θεωρειται διαφημιση...Ειναι πιο ευκολο,γτ με πμ ο ενας στον αλλο δε βγαινει ακρη...

Για το κοινο οφελος ειναι...:winka: :winka: :winka:

gixxerpap
09/06/2009, 16:10
μάλλον παρεξηγήσατε ... δεν υπάρχει κανένα μυστικό, ούτε ασφαλιστική εταιρεία που να είναι για όλους φθηνή. αναλόγως την ηλικία του ασφαλιζόμενου, την ημερομηνία απόκτησης διπλώματος, το ιστορικό ατυχημάτων, την ηλικία του οχήματος, και τις καλύψεις που ο καθένας θέλει, μπορεί να τον συμφέρει να ασφαλιστεί στη μία ή στην άλλη εταιρεία. εγώ για παράδειγμα ασφαλίζομαι στην AIG, γιατί εκεί πέτυχα την καλύτερη τιμολόγηση για μένα. απο κει και πέρα, η κουβέντα με κάποια μέλη συνεχίζεται με πμ, γιατί πολύ απλά, οι σελίδες του φόρουμ, δεν είναι για να κάνω τη δουλειά μου εγώ, ή οποιοσδήποτε άλλος ...

camen
09/06/2009, 16:15
μάλλον παρεξηγήσατε ... δεν υπάρχει κανένα μυστικό, ούτε ασφαλιστική εταιρεία που να είναι για όλους φθηνή. αναλόγως την ηλικία του ασφαλιζόμενου, την ημερομηνία απόκτησης διπλώματος, το ιστορικό ατυχημάτων, την ηλικία του οχήματος, και τις καλύψεις που ο καθένας θέλει, μπορεί να τον συμφέρει να ασφαλιστεί στη μία ή στην άλλη εταιρεία. εγώ για παράδειγμα ασφαλίζομαι στην AIG, γιατί εκεί πέτυχα την καλύτερη τιμολόγηση για μένα. απο κει και πέρα, η κουβέντα με κάποια μέλη συνεχίζεται με πμ, γιατί πολύ απλά, οι σελίδες του φόρουμ, δεν είναι για να κάνω τη δουλειά μου εγώ, ή οποιοσδήποτε άλλος ...

OK το επιασα,υπαρχουν πολλοι παραγοντες που εξαρταται το ποσο της ασφαλισης!!!:winka:
:beer: :beer: :beer: :wave2:

LOUKILOUK
09/06/2009, 16:32
Καλα, μια χαρα τα λετε...Να πουμε τωρα τι μηχανη εχουμε και τι πληρωνουμε και σε ποια εταιρια μπας και βγαλουμε ακρη... Εγω εδωσα 60 ευρο για ενα εξαμηνο για ενα 990 στην ιντερσαλονικα...Φτηνοτερο δεν επαιζε εδω που ειμαι πουθενα...Ο ασφαλιστης ειναι γνωστος και τελικα νομιζω οτι αυτο ειναι που μετραει για το τι αντιμετωπιση θα εχεις απο την ασφαλιστικη σου, πολυ περισσοτερο απο τα "μεγαλα ονοματα"...
αυτια...σας ακουω...
υ.γ.Επειδη εκανα μεταφορα απο αλλο μηχανακι μου ειπε οτι δεν μπορουσα να κανω προς το παρον ετησιο συμβολαιο, που ηταν και λιγο φτηνοτερο... :confused: πολιτικη της εταιριας λεει...

gixxerpap
09/06/2009, 16:39
να μια εταιρεια στην οποία εμείς δεν ασφαλίζουμε ποτε ...

camen
09/06/2009, 16:47
Eγω εδωσα για ΧΤ225cc για 8 μηνες 120Ε στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ!
Κ δεν ζητησαν ουτε διπλωμα ουτε τιποτα...

Προσωπικα,εμενα πολλα μου φαινονται...

schumacher_
09/06/2009, 20:16
εμ σβησε τα πμ σου, δεν μπορω να σου στείλω αλλιώς! εχεις φουλαρει;)

pap, γέμισε και ο δικός σου κάδος, πάνω που έσβησα τα δικά μου :lol: :lol: :lol:

kalogeros
10/06/2009, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Εγω εδωσα 60 ευρο για ενα εξαμηνο για ενα 990 στην ιντερσαλονικα...

:confused: :confused: :confused:
Σοβαρα μιλάς;;;;;; Εγώ στην ιντερσαλόνικα εδοσα 50 ευρώ για παπάκι 110 κυβικά. :bigcry: :bigcry:
Κάτι μου λέει ότι μου έπιασαν το κ@λο. Αν με ξαναδούνε πελάτη να με φτύσετε μέχρι να μουλιάσω.

Traveller
10/06/2009, 14:56
Το θέμα δεν είναι η φτήνη ασφάλιση.
Είναι και η ίδια η εταιρία και εαν εμπιστεύσαι τον ασφαλιστή σου. Επίσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχεις φιλική δήλωση. Δύο φορές που με έχουν τρακάρει και είχαι και ο άλλος φιλική δήλωση πήραμε τα χρήματα μου εντός 5 ημερών (max) από την επισκευή και αποστολή των τιμολογίων.

Αυτή τη στιγμή έχω Victoria.
Παλαιότερα είχα είχα commercial value. Γενικά εμπιστεύομαι τον ασφαλιστή μου διότι κάποια στιγμή που ήταν να "σκάσει" η ασφαλιστική που ήμουν, με μετέφερε αλλού και επείδη έκανε μαζική μεταφορά πελατών είχα και έκπτωση...

Το φτήνο δεν είναι πάντα καλό. Το να το ψάξεις αξίζει.

stakis
10/06/2009, 15:20
general trust:εχει οδικη βοηθεια,φιλικη δηλωση και τιμη 166Ε τον χρονο πλεον.Τοσο πληρωνα στο στρωμα,τοσο και στο καινουριο μπουσα μ :)

Απ τις τιμες που ακουσα εδω,μαλλον δεν το ψαχνεται και πολυ...
Εγω εχω εναν ασφαλιστη που φερνει εναν μηνα πριν την καινουρια ασφαλεια και πληρωνεται οταν εχω.Βεβαια εχω και 2 αμαξια σ αυτον,160ε για το ενα 145 για το αλλο,το εξαμηνο :)

VegasKitty
11/06/2009, 14:00
Otan exeis kai panw apo ena oxima stin idia asfalistiki, kai bebaia paizei ekptosi gia ta epomena.. To laxiston se mas etsi...

Genikotera pantos, den einai mono to ti einai pio ftino alla kai to ti piotitas einai...

Mporei na min einai kati xeiropiastw kai na mi to polyskeutonte poly, alla to thema einai oti otan to xreiasteis na einai ekei kai na doulepsei apsoga sto epakro!

Sorry gia ta greeklish alla kolise to pc kai de grafei ellinika... :smilea:

stakis
11/06/2009, 14:09
κοιτα οταν με τρακαραν,εφταιγε ο αλλος...η ασφαλεια μου μου εδινε χωρις να ειναι μοικτη εως και 6.000ε και θα τα επαιρνε μετα απ τον αλλον που εφταιγε,μου κανε και τετοια ευκολια δηλαδη..τελικα το αστρα μου το βγαλαμε ακαταλληλο και πηρα 9χιλ σε εναμιση μηνα περιπου απο τον αλλον...τι να πω,εγω πληρωνω ασφαλεια,αν φταιω καπου ας παει να τα βρει με την ασφαλεια μου αυτος που θα χτυπησω...επισης οδικη δεν φωναξα της ασφαλειας μου,με 60 ε εκανα ενος ετους συμβολαιο στην HELLAS service εκεινη την στιγμη ,οποτε κλαιν η οδικη που προσφερουν,εξαλλου σχεδον ολες οι ασφαλειες σε περιπτωση ατυχηματος προσφερουν οδικη....

blackbusa
11/06/2009, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Traveller
Το θέμα δεν είναι η φτήνη ασφάλιση.
Είναι και η ίδια η εταιρία και εαν εμπιστεύσαι τον ασφαλιστή σου. Επίσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχεις φιλική δήλωση. Δύο φορές που με έχουν τρακάρει και είχαι και ο άλλος φιλική δήλωση πήραμε τα χρήματα μου εντός 5 ημερών (max) από την επισκευή και αποστολή των τιμολογίων.

Αυτή τη στιγμή έχω Victoria.
Παλαιότερα είχα είχα commercial value. Γενικά εμπιστεύομαι τον ασφαλιστή μου διότι κάποια στιγμή που ήταν να "σκάσει" η ασφαλιστική που ήμουν, με μετέφερε αλλού και επείδη έκανα μαζική μεταφορά πελατών είχα και έκπτωση...

Το φτήνο δεν είναι πάντα καλό. Το να το ψάξεις αξίζει.

+1299

και για καποιους που φρικαρουν με μεγαλες διαφορες....δεν ειναι μονο τα κυβικα και τα χρονια του διπλωματος....αλλα ειναι και σε ποια περιοχη μενεις....αλλα πληρωνεις στα μεγαλα αστικα κεντρα και αλλα στην επαρχια...

THEOD
11/06/2009, 15:47

Άν ή άσφάλιση ένός όχήματος ήταν προαιρετική ........δέν θά ασφάλιζα ποτέ τίποτε...!!!

Τά χρήματα πού τούς έχω δώσει έδώ καί 35 χρόνια είναι πολύ περισσότερα άπό αύτά

πού θά πλήρωνα άν προκαλούσα ένα σοβαρό τροχαίο...!!!!

Μην το ξαναπείς αυτό... Μπορεί να ισχύει για τις υλικές ζημιές, αλλά άμα δεις τι αποζημιώσεις επιδικάζονται σε σοβαρούς τραυματιμούς θα δεις τον Χριστό φαντάρο έτσι και χρειαστεί να βγούν από την τσέπη σου...

THEOD
11/06/2009, 15:53
Μέσω ομαδικής προσφοράς ασφαλιστικής για τα μέλη του Fazerclub δίνω για το FZ1 ετήσιο με τις υποχρεωτικές καλύψεις + νομική + οδική βοήθεια 187,00 €

Καλά νομίζω και αισθητά καλύτερα από αυτήν που είχα πριν μέσω του ασφαλιστή μου....

gixxerpap
11/06/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
general trust:εχει οδικη βοηθεια,φιλικη δηλωση και τιμη 166Ε τον χρονο πλεον.Τοσο πληρωνα στο στρωμα,τοσο και στο καινουριο μπουσα μ :)

Απ τις τιμες που ακουσα εδω,μαλλον δεν το ψαχνεται και πολυ...
Εγω εχω εναν ασφαλιστη που φερνει εναν μηνα πριν την καινουρια ασφαλεια και πληρωνεται οταν εχω.Βεβαια εχω και 2 αμαξια σ αυτον,160ε για το ενα 145 για το αλλο,το εξαμηνο :)

ή το ψάχνουμε περισσότερο, και αποφεύγουμε μερικές εταιρείες .... μην είσαι απόλυτος ...

arisk
11/06/2009, 16:06
Δίνω στην AIG 153,00 το χρόνο (650 cc).

irinia
12/06/2009, 06:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μην το ξαναπείς αυτό... Μπορεί να ισχύει για τις υλικές ζημιές, αλλά άμα δεις τι αποζημιώσεις επιδικάζονται σε σοβαρούς τραυματιμούς θα δεις τον Χριστό φαντάρο έτσι και χρειαστεί να βγούν από την τσέπη σου...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.........

Τά βλέπω έκεί πού βρίσκομαι,άλλά τό είπα πάνω
στήν άγανάκτηση τού ένώ μιά ζωή τούς
πληρώνω όταν έρθει ή ώρα............νά δώσουν
ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ......!!!!

simintzis
13/06/2016, 20:58
Καλησπέρα, ζητήστε προσφορά από εδώ για ασφάλιση μοτοσυκλέτας

sv1000s
13/06/2016, 21:03
και γιατι δεν μας λες ποσο παει?βαλε λιστα!ζητας πολλα στη φορμα!

amyroukai
13/06/2016, 21:10
Καλησπέρα, ζητήστε προσφορά από εδώ για ασφάλιση μοτοσυκλέτας

Καλησπέρα. Παραβιάζετε τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules

Συγκεκριμένα το εδάφιο που αναφέρεται στην καταχώρηση διαφημίσεων από επαγγελματίες.
Το παραθέτω ακέραιο γιατί δεν το διαβάσατε προφανώς, πριν βάλετε το λινκ για την προσωπική σας σελίδα.

Το moto.gr δε φιλοξενεί διαφημιστικές καταχωρήσεις ή προσφορές από επαγγελματίες εκτός και προκύπτει σημαντικό όφελος για τους επισκέπτες του.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία με και έγκριση από την Ομάδας Διαχείρισης.

Ως έμμεσες διαφημιστικές καταχωρήσεις θεωρούνται, επί παραδείγματι και όχι αποκλειστικά, η χρήση ψευδωνύμων (usernames) που παραπέμπουν σε ηλεκτρονικά καταστήματα, οι δημοσιεύσεις με τη χρήση αυτών για την προσέλκυση επισκεπτών καθώς και η δημοσίευση συνδέσμων (links) που κατά την κρίση των Διαχειριστών και Συντονιστών υποδηλώνουν προσπάθεια προβολής προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

Σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται παραβίαση των παραπάνω, οι Διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγών σε usernames ή ακόμα και αποκλεισμού του λογαριασμού από τη χρήση των υπηρεσιών του moto.gr.

Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δε σημαίνουν πως η συμμετοχή ή κατάθεση τεκμηριωμένων απόψεων από επαγγελματίες σε όλες τις ενότητες του moto.gr αποθαρρύνεται. Αντιθέτως, είναι πάντοντε ευπρόσδεκτη.

tzimidis
13/06/2016, 22:31
Ego pantos allaksa apo tin etairiki omadiki (ara aprosopi) asfaleia kai piga se asfalisti "gia na exo kapoion na endiaferthei otan xreiastei",
ara "xalali ta liga € parapano".
proti fora sti zoi mou xreiastika tin asfaleia tin perasmeni ebdomada otan epese pano sto parkarismeno mou mixanaki kapoios,
kai i antapokrisi tou " filou asfalisti pou tha se boithisei tin krisimi ora" itan :
pare tin interamerican gia ta peraitero.

prosopikos asfalistis my ass.

ton allo mina pou ligoun pantos 2 mixanakia kai 1 i.x., tha ta pao se opoiadipote asfaleia, me proypothesi na einai poly konta sto spiti i ti douleia, oste na mporo na mpoukaro sto grafeio eykola kai grigora- me tropo pou den me timaei idiaitera-
Allo na milas sto tilefono, kai allo na yparxei o fovos.

aei sto diaolo pia.......

zopas
14/06/2016, 07:39
Anytime on line δηλ interamerican, με παγια εντολη, 1000αρα μηχανη, αθηνσ (επαρχια πιο φθηνα), με οδικη και απεριοριστη νομικη προστασια (εξοχως σημαντικο) συν τις αλλες( αποζημιωση απο ανασφαλιστο κλπ), δινω 95 ευρω το εξαμηνο..αμρση τηλεφωνικη εξυπηρετηση...

Προς το παρον εοναι για μενσ σε σχεση με τις παροχες η πιο συμφερουσα..και η interlife εχει κατι παρομοιο κσι με εξτρα κατι κουφες παροχες αλλα νομιλη μεχρι καποια λιγα χιλιαρικα οποτε επι της ουσιας δεν συμφερει...

devil's animal
14/06/2016, 07:47
Anytime on line δηλ interamerican, με παγια εντολη, 1000αρα μηχανη, αθηνσ (επαρχια πιο φθηνα), με οδικη και απεριοριστη νομικη προστασια (εξοχως σημαντικο) συν τις αλλες( αποζημιωση απο ανασφαλιστο κλπ), δινω 95 ευρω το εξαμηνο..αμρση τηλεφωνικη εξυπηρετηση...

πολλα δινεις...
ιδια χαρακτηριστικα σε ολα πλην Αθηνας, 150€ τον χρονο...

WiSe
14/06/2016, 08:17
Παλι καλα που η Anytime ειναι φθηνη.... direct insurance my ass :lol: :lol: :lol:

devil's animal
14/06/2016, 08:28
Παλι καλα που η Anytime ειναι φθηνη.... direct insurance my ass :lol: :lol: :lol:

κανε την προσφορα σου με π.μ. και ασε τα πολλα γελακια και υπονοουμενα...
:a55:

WiSe
14/06/2016, 08:54

Τι εννοεις? :ninja:

BLiTzER
14/06/2016, 09:00
Αυτό που είπε. Έχεις να κάνεις καλύτερη προσφορά, με τις ίδιες παροχές; Αν ναι, ενημέρωσέ μας. Με πμ, αν θες να είσαι διακριτικός.

WiSe
14/06/2016, 09:06
Αυτό που είπε. Έχεις να κάνεις καλύτερη προσφορά, με τις ίδιες παροχές;

Το καταλαβα βρε... απλα χιουμοριζω.

Εχω στειλει ηδη στη διαχειρηση εδω και κανα 2μηνο για να κανουμε συνεργασια φυσικα με εκπτωση που θα συζητησουμε οταν υπαρξει ενδιαφερον απο μερους της. Εως τοτε μιας και το επαγγελμα δεν κρυβεται οτι θελετε με ΠΜ και οτι μπορω θα κανω! :)

zopas
14/06/2016, 12:21
Οποιος αθηναιος παντως μπορει να βαλει διευθυνση στη σαλαμινα, θεωρειται επαρχια , και γλυτωνει καλα χρηματακια...

WiSe
14/06/2016, 12:33
Οποιος αθηναιος παντως μπορει να βαλει διευθυνση στη σαλαμινα, θεωρειται επαρχια , και γλυτωνει καλα χρηματακια...

Ωραια λογικη αυτη.... και μετα λεμε λαμογια τις εταιρεις ε???

zopas
14/06/2016, 13:46
Το προβλημα σου δεν καταλαβαινω...δηλ αν καποιος εχει εξοχικο εκει εσενα τι σε πειραζει;

SHOOTER045
14/06/2016, 13:53
Το προβλημα σου δεν καταλαβαινω...δηλ αν καποιος εχει εξοχικο εκει εσενα τι σε πειραζει;

Δηλαδή αν έχεις εξοχικό στην Φλώρινα η στην Αλεξανδρούπολη και βάλεις εκείνη την διεύθυνση, έχεις έκπτωση?
Και αν σου συμβεί ατύχημα δηλώσεις οτι ήσουν Αθήνα για βόλτα-δουλειες όλα είναι καλά?
Πως δεν το σκέφτηκε κανένας νωρίτερα...

infidel
14/06/2016, 13:54
Η ασφάλιση είναι ποιο φθηνή στην επαρχεία επειδή στατιστικά έχεις λιγότερες πιθανότητες να τρακάρεις εκεί. Αν κάποιος μένει Αθήνα, κυκλοφορεί Αθήνα αλλά δηλώσει επαρχεία ως διεύθυνση, υπάρχει περίπτωση σε ατύχημα η ασφαλιστική να το ψάξει και να αρνηθεί* την κάλυψη. Σε μικροζημιές δεν το κάνει πιθανότατα, αλλά σε ατύχημα με τραυματισμούς και αποζημιώσεις μπορεί γιατί εκεί παίζονται λεφτά. Αν θέλει κάποιος να ρισκάρει ας το κάνει.

*και όταν λέω να αρνηθεί εννοώ να αποζημιώσει και μετά να στραφεί εναντίον σου για να πάρει πίσω τα χρήματα, για να μην παρεξηγηθώ.

amyroukai
14/06/2016, 14:00
Δεν είναι λίγοι οι ασφαλιστές που το προτείνουν ως μέθοδο για να παρέχουν φτηνότερα ασφάλιστρα πάντως.

7Tolis
14/06/2016, 14:01
Ok,εγώ είμαι απο Λαμία πχ και έρχομαι για τρέφεν στη πρωτεύουσα.Κάτι παθαίνω,θα μου αρνηθεί τα δικαιώματά μου η ασφαλιστική;Παράλογο μου φαίνεται.Σα να σου λέει ξερώ γω μη κυκλοφορείς παραέξω απο νομό Φθιώτιδας;

Και να στραφεί εναντίον μου γιατί;επειδή πήγα βόλτα;Δε στέκει.

Pan (dvs)
14/06/2016, 14:02
Δηλαδή αν έχεις εξοχικό στην Φλώρινα η στην Αλεξανδρούπολη και βάλεις εκείνη την διεύθυνση, έχεις έκπτωση?
Και αν σου συμβεί ατύχημα δηλώσεις οτι ήσουν Αθήνα για βόλτα-δουλειες όλα είναι καλά?
Πως δεν το σκέφτηκε κανένας νωρίτερα...

Ναι,αλλα σε περιπτωση που μεινεις στον δρομο το αυτοκινητο σου θα παει εκει που το εχεις δηλωμενο και οχι εκει που μενεις.

Εγω ειχα την δυνατοτητα να δηλωσω και Θεσσαλονικη,αλλα προτιμησα τα Γιαννενα γιατι ειχα διαφορα.Παραλληλα ομως ,μιας και μενω Γιαννενα,με βολευει σε περιπτωση βλαβης.

BLiTzER
14/06/2016, 14:02
Ok,εγώ είμαι απο Λαμία πχ και έρχομαι για τρέφεν στη πρωτεύουσα.Κάτι παθαίνω,θα μου αρνηθεί τα δικαιώματά μου η ασφαλιστική;Παράλογο μου φαίνεται.Σα να σου λέει ξερώ γω μη κυκλοφορείς παραέξω απο νομό Φθιώτιδας;

Αν ήμουν εγώ ασφαλιστική, θα σου πήγαινα το μηχανάκι σε ένα συνεργείο στη Λαμία :lol:

amyroukai
14/06/2016, 14:04
Αν ήμουν εγώ ασφαλιστική, θα σου πήγαινα το μηχανάκι σε ένα συνεργείο στη Λαμία :lol:

Στο συμβόλαιο κάλυψης όμως λέει ότι το πάνε στο πλησιέστερο που μπορεί να επιδιορθώσει την ζημιά και αν δεν γίνεται, πάει στον τόπο κατοικίας.

Sapadak
14/06/2016, 14:05
Δεν είναι λίγοι οι ασφαλιστές που το προτείνουν ως μέθοδο για να παρέχουν φτηνότερα ασφάλιστρα πάντως.

Ακριβώς
Βέβαια απο την άλλη ενώ ήξερε η ασφαλίστρια μου ότι έμενα παραμεθώριο, δεν είχε αλλάξει τη διευθυνση κατοικίας (αν γινόταν στραβή θα τρέχαμε) και επιπλέον έχανα μια έκπτωση 15% αν θυμάμαι καλά

toyar
14/06/2016, 14:07
εγω ξερω οτι η περιοχη διαμονης φαινεται απο την εφορια που κανει δηλωση ο ιδιοκτητης

WiSe
14/06/2016, 14:19

Λαμογια σε αυτο σημαινει λαμογιο παντου. Κανονας. Οταν ο επαγγεματιας ειναι τιμιος ειναι παντου δεν κανει διακρισεις.

Εμενα? Εσενα που αμα δε σε πληρωσει η ασφαλιστικη σου δε θα κοιτας τη λαμογιά που εκανες αλλα θα βριζεις την ασφαλιστικη

εγω ξερω οτι η περιοχη διαμονης φαινεται απο την εφορια που κανει δηλωση ο ιδιοκτητης

Φαινεται στην αδεια κυκλοφοριας, γιατι το αυτοκινητο στην ουσια ασφαλιζεται οχι ο οδηγος. Αλλα και εκει υπαρχει ενα μικρο κενο (οπως και σε ολες τις καταστασεις) που π.χ. μπορει ο ιδιοκτητης να μετακομισε. Και γενικα το σε ποιον ανηκει η ασφαλιση αν ανηκει στο αμαξι ή στον οδηγο του αυτοκινητου ειναι κατι που σηκωνει σεμιναριο.

Η δηλωθησα διευθηνση του αυτοκινητου κρινει τη στατιστικη των ατυχηματων της συγκεκρημενης περιοχης. Αλλωστε το 80% των μετακινησεων ενος αυτοκινητου ειναι περιπου σε ακτινα ~4-8χλμ απο την εδρα του. Η ασφαλιση στηριζεται εξωλοκληρου στην στατιστικη.

Αρα λοιπον οπου ειναι δηλωμενο πληρωνει τα αναλογα ασφαλιστρα για να ειναι ο "κουβας" της γεματος να μπορει να πληρωσει αυτους που χρειαζονται χρηματα εξ αιτιας ατυχηματος. Αν εσυ και ο οποιος εσυ και ο οποιος ασφαλιστης κανει τετοιες λαμογιες σκαβει λιγο λιγο το λακο της εταιρειας και κατ΄επεκταση της αγορας.

Μνημονια μεχρι το 3000μ.χ. θελετε καποιοι.....

Sapadak
14/06/2016, 14:24
Αλλωστε το 80% των μετακινησεων ενος αυτοκινητου ειναι περιπου σε ακτινα ~4-8χλμ απο την εδρα του. Η ασφαλιση στηριζεται εξωλοκληρου στην στατιστικη.

Αυτό να δω πότε/πως θα αλλάξει ώστε να μη μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Έγινε ένα βήμα με το Buythemile αλλά εχει πολύ ψωμί ακόμα

akis_trevor
14/06/2016, 14:30
Στο συμβόλαιο κάλυψης όμως λέει ότι το πάνε στο πλησιέστερο που μπορεί να επιδιορθώσει την ζημιά και αν δεν γίνεται, πάει στον τόπο κατοικίας.

οταν ξεκουμπωσε η πιπα και "χαλασε" ο τεντωτηρας της καδενας απο σαλονικα το φερανε πατρα χωρις μα μου κλπ.ουτε καν μου ειπα να παει σε συνεργειο εκει.στον υπαλληλο που ηρθε να την φορτωσει ανεφερα βεβαια τι εγινε,δεν ξερω αν παιζει ρολο.

WiSe
14/06/2016, 14:32
Αυτό να δω πότε/πως θα αλλάξει ώστε να μη μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Έγινε ένα βήμα με το Buythemile αλλά εχει πολύ ψωμί ακόμα

Αυτο που λες και αν σηκωνει σεμιναριο.... βασικα οχι σεμιναριο.... ολοκληρη σεζον πανεπιστημιακη σηκωνει.

Χοντρικα θα σου πω οτι δυο αιωνες κοντα που υπαρχει επισημα ο ορος ασφαλιση στηριζεται αλανθαστα σε αυτο. Το By the mile ειναι ενα πολυ συγκεκρημενο πακετο που αφορα πολυ συγκεκρημενα οχηματα.

Σχεδον ολες οι ασφαλιστικες εχουν τοσο παραμετρικα τιμολογια πλεον που σχεδον μπορω να πω οτι καλυπτουν σωστα και δικαια την πλειοψηφια των αυτοκινητων. Δηλαδη για να σου δωσω να καταλαβεις η συναρτηση ασφαλιστρα/κυβικα ειναι εντελως ξεπερασμενη.

BLiTzER
14/06/2016, 14:33
οταν ξεκουμπωσε η πιπα και "χαλασε" ο τεντωτηρας της καδενας απο σαλονικα το φερανε πατρα χωρις μα μου κλπ.ουτε καν μου ειπα να παει σε συνεργειο εκει.στον υπαλληλο που ηρθε να την φορτωσει ανεφερα βεβαια τι εγινε,δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Ίσως παίζει ρόλο το ότι και οι 2 πόλεις βρίσκονται στην επαρχία :p

WiSe
14/06/2016, 14:36
Ίσως παίζει ρόλο το ότι και οι 2 πόλεις βρίσκονται στην επαρχία :p

Καποιος ειναι πολυ χαρουμενος σημερα και αντι να παει κανα Σουνιο τσαταρει.... :a13:

GFawkes
14/06/2016, 14:41
Η ασφάλιση είναι ποιο φθηνή στην επαρχεία επειδή στατιστικά έχεις λιγότερες πιθανότητες να τρακάρεις εκεί. .

Προφανως δεν εχεις οδηγησει στην Κρητη....

:uplate:

Sapadak
14/06/2016, 14:41
Αυτο που λες και αν σηκωνει σεμιναριο.... βασικα οχι σεμιναριο.... ολοκληρη σεζον πανεπιστημιακη σηκωνει.

Χοντρικα θα σου πω οτι δυο αιωνες κοντα που υπαρχει επισημα ο ορος ασφαλιση στηριζεται αλανθαστα σε αυτο. Το By the mile ειναι ενα πολυ συγκεκρημενο πακετο που αφορα πολυ συγκεκρημενα οχηματα.

Σχεδον ολες οι ασφαλιστικες εχουν τοσο παραμετρικα τιμολογια πλεον που σχεδον μπορω να πω οτι καλυπτουν σωστα και δικαια την πλειοψηφια των αυτοκινητων. Δηλαδη για να σου δωσω να καταλαβεις η συναρτηση ασφαλιστρα/κυβικα ειναι εντελως ξεπερασμενη.

Συμφωνω, και το γνωρίζω, ακόμα και η μάρκα παίζει ρόλο.
Αλλά άλλο εσυ με 6κ το χρόνο και άλλο εγω με 60κ το χρόνο (ιδιες ηλικίες, αυτοκίνητα, προφιλ)

GFawkes
14/06/2016, 14:42

Εγω παλι στην Λημνο, αλλα ειμαι λιγο σαδιστης....

WiSe
14/06/2016, 14:44
Συμφωνω, και το γνωρίζω, ακόμα και η μάρκα παίζει ρόλο.
Αλλά άλλο εσυ με 6κ το χρόνο και άλλο εγω με 60κ το χρόνο (ιδιες ηλικίες, αυτοκίνητα, προφιλ)

Κοιτα λοιπον γιατι σηκωνει σεμιναριο:

Εσυ με τα 6.000χλμ το χρονο δεν εχεις τοση "ανεση"-"οδηγικη ικανοτητα" με το αυτοκινητο οσο εγω με τα 60.000χλμ. Δεν οδηγαει το ιδιο ενας που το παιρνει μια φορα τη βδομαδα και παει βολτιτσα για καφε με αυτον που καθε μερα παει στη δουλεια.

Γιαυτο σου λεω.... οι παραμετροι ειναι πολλοι.... Οτι και να πεις εχεις δικιο απο μεριας σου οτι και να πω εχω παλι δικιο απο μεριας μου. Μη το ψαχνεις.

amyroukai
14/06/2016, 14:46
Να δω επίσης πότε θα ασφαλιζεται ο οδηγός και όχι το όχημα. διότι αν έχω δέκα μηχανές, προφανώς και δεν μπορώ να οδηγώ πάνω από μία τη φορά, τις πληρώνω όλες όμως, λαμόγιο εταιρία και λαμογιάρικο σύστημα...

Sapadak
14/06/2016, 14:46
Κοιτα λοιπον γιατι σηκωνει σεμιναριο:

Εσυ με τα 6.000χλμ το χρονο δεν εχεις τοση "ανεση"-"οδηγικη ικανοτητα" με το αυτοκινητο οσο εγω με τα 60.000χλμ. Δεν οδηγαει το ιδιο ενας που το παιρνει μια φορα τη βδομαδα και παει βολτιτσα για καφε με αυτον που καθε μερα παει στη δουλεια.

Γιαυτο σου λεω.... οι παραμετροι ειναι πολλοι.... Οτι και να πεις εχεις δικιο απο μεριας σου οτι και να πω εχω παλι δικιο απο μεριας μου. Μη το ψαχνεις.

Ναι όντως είναι πολλοι οι παράμετροι, γιατι τα υπόλοιπα 54κ που 'λειπουν' τα κάνω με μοτοσακό.
Αυτό το λαμβάνει υπόψη η ασφάλεια?

BLiTzER
14/06/2016, 14:47
Να δω επίσης πότε θα ασφαλιζεται ο οδηγός και όχι το όχημα. διότι αν έχω δέκα μηχανές, προφανώς και δεν μπορώ να οδηγώ πάνω από μία τη φορά, τις πληρώνω όλες όμως, λαμόγιο εταιρία και λαμογιάρικο σύστημα...

Όσο το κράτος βγάζει λεφτά από αυτό, ποτέ.

GFawkes
14/06/2016, 14:48

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

ενας οδηγος, πολλα οχηματα
ΔΕΝ μπορει να τα οδηγει ολα μαζι-εκτος αν ειναι ο Τσακ (ενας ειναι ο Τσακ δεν θελω χαζομαρες)
Γιατι δεν κανουν εκπτωση λοιπον;

amyroukai
14/06/2016, 14:48
Και η ασφαλιστική θα θεωρεί ότι ο αναβάτης είναι άπειρος, αφού το κάθε όχημα θα έχει από λίγα χιλιόμετρα το χρόνο. τέλειο; :)

WiSe
14/06/2016, 14:50
Όσο το κράτος βγάζει λεφτά από αυτό, ποτέ.

Σωστη κουβεντα..... γιατι καπου εδω στην ολη επιστημη της ασφαλισης παρεμβαινει το ΚΡΑΤΟΣ! :lol:

Και τα κανει ολα πουτ@ν@!!!!!!!!!!!!!

:a56:

Και η ασφαλιστική θα θεωρεί ότι ο αναβάτης είναι άπειρος, αφού το κάθε όχημα θα έχει από λίγα χιλιόμετρα το χρόνο. τέλειο; :)

Οχι γιατι θα δει οτι εχεις πολλες και θα τα αθροισει! :p

amyroukai
14/06/2016, 14:51
θες να πεις ότι οι εταιρίες θέλουν, το κράτος δεν;;;

αφού λεφτά από τα τέλη θα παίρνει, που ν το κολλημα;

GFawkes
14/06/2016, 14:53
θες να πεις ότι οι εταιρίες θέλουν, το κράτος δεν;;;

αφού λεφτά από τα τέλη θα παίρνει, που ν το κολλημα;

οτι ο συμβουλος ειναι πρωτοξαδερφος του Καρανικα ρε μαν....

τι αλλο θες για δικαιολογια...
:bawl:

infidel
14/06/2016, 14:58

Όχι αλλά άμα το ψάξει και βρει ότι είσαι υπάλληλος σε εταιρία στην Αθήνα, τι θα υποθέσει, ότι κατεβαίνεις κάθε μέρα από Λαμία;Μιλάμε πάντα για κάποιον ο οποίος μένει πραγματικά Αθήνα και έχει δηλώσει επαρχεία

amyroukai
14/06/2016, 15:00
Η σαλαμίνα από την άλλη είναι 20 λεπτά με το φέρι και πολύς κοσμος πηγαινοέρχεται καθημερινά προς και από εργασιακό χώρο.

WiSe
14/06/2016, 15:01
Παει μακρια η βαλιτσα και δικαιολογημενα......

infidel
14/06/2016, 15:04
Η σαλαμίνα από την άλλη είναι 20 λεπτά με το φέρι και πολύς κοσμος πηγαινοέρχεται καθημερινά προς και από εργασιακό χώρο.

Η Σαλαμίνα δεν πρέπει να έχει διαφορά τιμής στην ασφάλιση όπως πχ και το Λαύριο. Ας το επιβεβαιώσει βέβαια κάποιος του χώρου.

theofilos888
14/06/2016, 15:07
Παντως το οτι θα διαβαζα ασφαλιστη να κατηγορει τους δυνητικους πελατες του για λαμογια, δεν το περιμενα. Κ το οτι αυτες οι καλες ασφαλιστικες, που τους σκαβουμε το λακκο..... :bawl:

WiSe
14/06/2016, 18:32
Η Σαλαμίνα δεν πρέπει να έχει διαφορά τιμής στην ασφάλιση όπως πχ και το Λαύριο. Ας το επιβεβαιώσει βέβαια κάποιος του χώρου.

Εχει ναι και απο το Κορωπι και κατω τα ασφαλιστρα ειναι Παραμεθοριου για καποιες και εννοειται πιο φθνα για αλλες.

Παντως το οτι θα διαβαζα ασφαλιστη να κατηγορει τους δυνητικους πελατες του για λαμογια, δεν το περιμενα. Κ το οτι αυτες οι καλες ασφαλιστικες, που τους σκαβουμε το λακκο..... :bawl:

Φυσικα δεν ειναι ολοι οι πελατες λαμογια οπως δεν ειναι ολες οι εταιρειες. Αλλα το να γραφεται δημοσια σε φορουμ η λαμογια ειναι λιγο κωμικο.

Μπορεις να ερθεις να σου δειξω ποσα ατυχηματα εχουν στησει πελατες και τα κραταω αρχειο και γελαω, ή να σου πω ποσοι θελουν να στησουν ή ποσοι θελουν να τους το κανω επαρχεια (χωρις να το δικαιουνται) ή ποσοι σε ατυχημα κοιτανε να φτιαξουν και τη πορτα που ειχε βαθουλωμα στην αλλη μερια του αυτοκινητου τσαμπα... :lol:

Οσο λαμογια ειναι οι εταιρειες αλλο τοσο ειναι και οι πελατες. Στην Ελλαδα ζουμε.

Αν παρεξηγησε καποιος αυτα που ειπα δεν τον θελω για πελατη μου φιλε μου απλο, οπως επισης και αυτους που σκεφτονται ετσι! ;)

Δηλαδη επρεπε να επικροτησω? :lol::lol:

devil's animal
14/06/2016, 20:09

Προς το παρον εοναι για μενσ σε σχεση με τις παροχες η πιο συμφερουσα..και η interlife εχει κατι παρομοιο κσι με εξτρα κατι κουφες παροχες αλλα νομιλη μεχρι καποια λιγα χιλιαρικα οποτε επι της ουσιας δεν συμφερει...

πολλα δινεις...
ιδια χαρακτηριστικα σε ολα πλην Αθηνας, 150€ τον χρονο...

Αυτό που είπε. Έχεις να κάνεις καλύτερη προσφορά, με τις ίδιες παροχές; Αν ναι, ενημέρωσέ μας. Με πμ, αν θες να είσαι διακριτικός.

Το καταλαβα βρε... απλα χιουμοριζω.

επειδη μετα απο αυτα, εγινε μια οδυσσεια π.μ. τα οποια φυσικα δεν θα δημοσιοποιησω, 1ον γιατι ειναι σεντονια αλλα κυριως επειδη ειναι κατα των κανονων του φορουμ, αλλα ειναι στην διαθεση οποιου τα θελει..παλι με π.μ.:lol:

η προσφορα του wise ηταν 50€ πανω απο αυτα που πληρωνω...

το πιο αστειο ομως ολων ειναι οτι απλουστατα για την ασφαλιστικη εταιρεια δεν μπορω να αποδειξω οτι μενω στην επαρχια αν δεν εχω κινητο με συνδεση...
εχω λογαριασμο σταθερου στο ονομα μου αλλα δεν κανει λεει γιατι υποκειται στην παραγραφο "εξοχικο"...
σαφεστατα και δεν κανει οποιοσδηποτε αλλος λογαριασμος ΔΕΗ, νερο, αεριο κλπ...

μονο κιν. τηλεφωνο...:lol:

το οτι μπορει να βαλεις να πηγαινει ο λογαριασμος τηλ στο εξοχικο και εσυ να πληρωνεις οποτε σου ερχεται ειδοποιηση με email δεν το εχουν σκεφτει...
αλλα ακομα και καποιος που οντως μενει και δεν εχει συνδεση κινητου, απλα δεν μπορει να δηλωσει το οχημα του με τ.κ. του σπιτιου του...

θα δηλωθει με τον τ.κ. της αδειας του οχηματος..οπως συνεβει και στην δικη μου περιπτωση γιατι οταν το αγορασα εμενα Αθηνα...
εξαιρετικο ετσι?

και το ξαναγραφω αλλη μια:
οι εταιρειες εχουν σκοπο το κερδος...
και ο ασφαλιζομενος κοιταει να γλιτωσει τα περισσοτερα δυνατα...

δεν γινεται στην σχεση αυτων των 2 οταν μπαινει μεσαζοντας (δλδ ασφαλιστης) να βγει πιο φτηνο το τελικο προϊον...
γιατι απλουστατα ΠΡΕΠΕΙ να παρει και αυτος την προμηθεια του...αυτη ειναι η δουλεια του και πρεπει να ζησει...

αν ομως ψοφησουν τα παππουδια που δεν ξερουν απο pc, και σταματησουν και οι "χαρες" μεταξυ γνωστων που για 20-30€ τον χρονο επιλεγουν τον ανθρωπο...θα σταματησουν και οι ασφαλιστες..γιατι το direct προϊον ακυρωνει τους μεσαζοντες...

σαν να ψωνιζουν ολοι απο τα εργοστασια παραγωγης...αναγκαστικα τα καταστηματα λιανικης θα κλεισουν...
so simple...

αυτα και καλο βραδυ...

zopas
14/06/2016, 20:09
Προσωπικα είμαι παντα νομοταγης και ειδικα σε αυτό το θεμα, απλα εχω απορια πως θα αποδειξει μια ασφαλιστικη ότι δεν μενω μονιμα στο σπιτι του πατερα μου στην σαλαμινα και δεν θα με αποζημειωσει..

Το πρόβλημα λοιπον δεν είναι η τοποθεσια αλλα γιατι να υπαρχουν διπλα στην αθηνα περιοχες που βολεύονται ημέτεροι και εννοω φαντάρους, δημοσιους υπαλληλους που παιρνουν μορια παραμεθοριου μιση ωρα από την αθηνα και ασφαλιζομενους...

Όταν το κρατος σου επιτρεπει να εισαι λαμογιο δεν θελει πολύ να γινεις ετσι αλλιως θα σε πουν μ@..κα..και τελιακ μ@ κες ειμαστε ολοι οι υπολοιποι που κοιταμε τα λαμογια με τις ευλογιες του κρατους..

WiSe
14/06/2016, 20:22
επειδη μετα απο αυτα, εγινε μια οδυσσεια π.μ. τα οποια φυσικα δεν θα δημοσιοποιησω, 1ον γιατι ειναι σεντονια αλλα κυριως επειδη ειναι κατα των κανονων του φορουμ, αλλα ειναι στην διαθεση οποιου τα θελει..παλι με π.μ.:lol:

η προσφορα του wise ηταν 50€ πανω απο αυτα που πληρωνω...

το πιο αστειο ομως ολων ειναι οτι απλουστατα για την ασφαλιστικη εταιρεια δεν μπορω να αποδειξω οτι μενω στην επαρχια αν δεν εχω κινητο με συνδεση...
εχω λογαριασμο σταθερου στο ονομα μου αλλα δεν κανει λεει γιατι υποκειται στην παραγραφο "εξοχικο"...
σαφεστατα και δεν κανει οποιοσδηποτε αλλος λογαριασμος ΔΕΗ, νερο, αεριο κλπ...

μονο κιν. τηλεφωνο...:lol:

το οτι μπορει να βαλεις να πηγαινει ο λογαριασμος τηλ στο εξοχικο και εσυ να πληρωνεις οποτε σου ερχεται ειδοποιηση με email δεν το εχουν σκεφτει...
αλλα ακομα και καποιος που οντως μενει και δεν εχει συνδεση κινητου, απλα δεν μπορει να δηλωσει το οχημα του με τ.κ. του σπιτιου του...

θα δηλωθει με τον τ.κ. της αδειας του οχηματος..οπως συνεβει και στην δικη μου περιπτωση γιατι οταν το αγορασα εμενα Αθηνα...
εξαιρετικο ετσι?

και το ξαναγραφω αλλη μια:
οι εταιρειες εχουν σκοπο το κερδος...
και ο ασφαλιζομενος κοιταει να γλιτωσει τα περισσοτερα δυνατα...

δεν γινεται στην σχεση αυτων των 2 οταν μπαινει μεσαζοντας (δλδ ασφαλιστης) να βγει πιο φτηνο το τελικο προϊον...
γιατι απλουστατα ΠΡΕΠΕΙ να παρει και αυτος την προμηθεια του...αυτη ειναι η δουλεια του και πρεπει να ζησει...

αν ομως ψοφησουν τα παππουδια που δεν ξερουν απο pc, και σταματησουν και οι "χαρες" μεταξυ γνωστων που για 20-30€ τον χρονο επιλεγουν τον ανθρωπο...θα σταματησουν και οι ασφαλιστες..γιατι το direct προϊον ακυρωνει τους μεσαζοντες...

σαν να ψωνιζουν ολοι απο τα εργοστασια παραγωγης...αναγκαστικα τα καταστηματα λιανικης θα κλεισουν...
so simple...

αυτα και καλο βραδυ...

Σε καποιο αλλο μελος βγηκε στα ιδια χρηματα που μιλησαμε το πρωι. Σου ειπα και σε ΠΜ οτι δεν ειναι ο κανονας αυτος. Επισης σου ευχηθηκα να μην γινει η στραβη και σε τσακωσει η ασφαλιστικη σου για αναληθη στοιχεια βαση Τ.Κ. και σου αρνηθει αποζημειωση. Δεν ηταν μονο 50 ευρω ηταν παραπανω η διαφορα.

Δεν μπορεις να καταλαβεις το τυπικο των ορων. οκ. Ολοι οι οροι και οι νομοι μπαζουν και ποτε δεν μπορουνε να ειναι απολυτοι και απολυτα δικαιοι οπως συζητησαμε και πιο πριν στο θρεντ γιατι ειναι πολλοι οι παραμετροι. Οπως εσυ κοιτας να καλυφθεις κοιταει και η εταιρεια. Και φυσικα εχει σκοπο το κερδος, κανεις δεν δουλευει τζαμπα.

Γελασα φυσικα με την direct ασφαλιση. Καποιοι ξερουν τους λογους καποιοι ισως να μην τους μαθουν ποτε και καποιοι θα τους μαθουν στο μελλον ;)

Σε ευχαριστω για την επικοινωνια.

Επισης να αναφερω οτι προσφορα θα ξαναδωσω μονον αν υπαρξει επισημη συνεργασια με το φορουμ γιατι κινδυνευω να παρεξηγηθω στο τελος. Φυσικα οπου μπορω να βοηθισω οπως και εχω κανει στο παρελθον θα το ξανακανω.

theofilos888
14/06/2016, 21:07
Θα ηθελα να σε ρωτησω wise και αν θελεις μου απαντας. Εχεις πει 2 φορες για επισημη συνεργασια με το φορουμ. Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι παραπανω; Ποια ειναι η επισημη συνεργασια που αναζητας απο ενα φορουμ;

devil's animal
14/06/2016, 21:56
Σε καποιο αλλο μελος βγηκε στα ιδια χρηματα που μιλησαμε το πρωι. Σου ειπα και σε ΠΜ οτι δεν ειναι ο κανονας αυτος. Επισης σου ευχηθηκα να μην γινει η στραβη και σε τσακωσει η ασφαλιστικη σου για αναληθη στοιχεια βαση Τ.Κ. και σου αρνηθει αποζημειωση. Δεν ηταν μονο 50 ευρω ηταν παραπανω η διαφορα.

Δεν μπορεις να καταλαβεις το τυπικο των ορων. οκ. Ολοι οι οροι και οι νομοι μπαζουν και ποτε δεν μπορουνε να ειναι απολυτοι και απολυτα δικαιοι οπως συζητησαμε και πιο πριν στο θρεντ γιατι ειναι πολλοι οι παραμετροι. Οπως εσυ κοιτας να καλυφθεις κοιταει και η εταιρεια. Και φυσικα εχει σκοπο το κερδος, κανεις δεν δουλευει τζαμπα.

Γελασα φυσικα με την direct ασφαλιση. Καποιοι ξερουν τους λογους καποιοι ισως να μην τους μαθουν ποτε και καποιοι θα τους μαθουν στο μελλον ;)

Σε ευχαριστω για την επικοινωνια.

Επισης να αναφερω οτι προσφορα θα ξαναδωσω μονον αν υπαρξει επισημη συνεργασια με το φορουμ γιατι κινδυνευω να παρεξηγηθω στο τελος. Φυσικα οπου μπορω να βοηθισω οπως και εχω κανει στο παρελθον θα το ξανακανω.

ποιο ειναι ρε συ το τυπικο των ορων που δεν μπορω να καταλαβω?
θελει να ασφαλισει καποιος κατι...
στην μια περιπτωση ανοιγει υπολογιστη βαζει στοιχεια σε μια φορμα και του βγαινει ενα ποσο που πρεπει να πληρωσει για εναν χρονο...
στην αλλη περιπτωση παιρνει τηλ εσενα, σου λεει τα (ιδια) στοιχεια και τους λες 2-3 επιλογες...και φυσικα επιλεγει την φτηνοτερη γιατι οι ηρωες πεθαναν και η ονειρουπολη πεφτει μακρυα...

αν λοιπον ο οποιοσδηποτε ασφαλιστης βλεπει ενα Χ ποσο στην δικη του φορμα/καρτελα/εφαρμογη, λογικο ειναι να πει στον πελατη Χ+την αμοιβη του...
αρα επισης λογικο ο πελατης να πληρωσει παραπανω απο το να πηγαινε απευθειας στην ασφαλιστικη...

πωλητης λιανικης ειναι και ο ασφαλιστης...
αγοραζει κοστος και θελει να πουλησει πιο ακριβα για να βαλει τσεπη το μεροκαματο...
ειχα γνωστους, φιλους και συγγενεις που ηταν ασφαλιστες...ολοι το ιδιο "παραμυθι"...
πολλοι το εκαναν σαν 2η δουλεια απλα και μονο επειδη ηξεραν πολυ κοσμο...για να συμπληρωνουν εισοδημα...
οταν συζηταγαμε απο κοντα, ξεκιναγαν το κηρυγμα απο τα ακριβοθωρητα σεμιναρια που τους εκαναν οι εταιρειες για το κοινο καλο της ασφαλειας κλπ..
ωσπου αρχισαν να κλεινουν η μια μετα την αλλη οι ασφαλιστικες και αποδειχτηκε και εκει η φουσκα...
και δεν υπαρχει μονο ο κλαδος των αυτοκινητων...συνταξιοδοτικα προγραμματα, ιατροφαρμακευτικα, οικιας, εργασιας...εχει πολυ χρημα η υποθεση...
και ειναι πολλες φορες "χωρις αντικρισμα"..
ανθρωποι εχασαν τα λεφτα δεκαδων χρονων που τα εδιναν για να παρουν μια συνταξη στα γεραματα...απλα και μονο επειδη εκλεισε ο κλαδος της συγκεκριμενης ασφαλιστικης...
αλλοι πληρωναν και καλα για νοσοκομειακο και μολις εγινε η στραβη δεν τους καλυπταν γιατι δεν ηταν στο "προγραμμα" η επεμβαση...

οι οροι που φτιαχνουν οι ασφαλιστικες ειναι γελοιοι...
εν προκειμενω, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου λεει οτι θελει λογαριασμο ΜΟΝΟ κινητου στο ονομα μου για να αποδειχτει οτι μενω επαρχια..
ειναι φαουλ απο τα αποδυτηρια..και λιγοτερα να ζηταγε, παλι anytime θα εκανα...

και στο ξαναλεω...
τι εμποδιζει τον οποιοδηποτε να παει στο υπουργειο Μεταφορων της περιοχης που θελει και ν'αλλαξει την αδεια του οχηματος του, δηλωνοντας διευθυνση του θειου, μπατζανακη, κλπ...
τι θα του ζητησουν? λογαριασμο? κλαϊν...θα πει "φιλοξενουμαι επ'αοριστον", θα κανει μια υπευθυνη δηλωση του νομου 1599 και θα τελειωνει η υποθεση...

δεν μπορεις να απαγορεψεις τον οποιονδηποτε ν'αλλαξει τοπο κατοικιας απο την μια στιγμη στην αλλη...
ουτε μπορει να σου αρνηθει η ασφαλιστικη αποζημιωση σε περιπτωση στραβης...

θα φερεις ολο το χωριο να λεει οτι μενεις εκει...τι θα κανει η εδρα του δικαστηριου? θα τους βγαλει ολους ψευτες για να δικαιωσει την ασφαλιστικη?
καλα δεν συζηταμε να μενεις ΟΝΤΩΣ στην επαρχια...
εκει ειναι χαμενο το παιχνιδι...

οπως και να το κανουμε η ασφαλεια σαν προϊον ειναι αερας...
ειναι "σε περιπτωση που"...
μπορει να συμβει, μπορει να και να μην συμβει ποτε και να εχεις πληρωσει αλλο ενα οχημα στα 5-10-15 χρονια...
μπορει και να συμβει ομως και να πρεπει να αποζημιωσεις εναν ολοκληρο ανθρωπο που η "αξια" ειναι τεραστια...