View Full Version : Θα ξαναπερνατε Ktm ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρεε παιδια..εγω που προσπαθω να ξαναπαρω κτμ...
παιζει κανα φραγκο ??:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
Έλα ρε, πες το λογαριασμό σου να σου βάλουμε όλοι από 1 euro :sun: :sun:
Allst@rf
16/06/2009, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ρε παιδια ... οταν μιλαμε για τα αγωνιαρικα ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ...ΠΟΙΟΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
κανενας ...
οποτε αυτο το παραμυθι ας το αφησουμε στην ακρη ...
εγω παντως εχω δει δυο smr και ενα sxf ...koυτα και τα 3 ... να τσιμαπνε λαδακι καργααααααααααααα.... αλλα λεμε καργααααααααααααααα...
φιλαρακι,εχω τοσους φιλους και γνωστους με ΚΤΜ διαφορων τυπων και ποτε δεν εχω ακουσει κατι ,οτιδηποτε...μονο αυτοι που τα εχουν για μοστρα γκρινιαζουν.
ναι τσιμπανε.αλλα οπως λεει και η επισιμη ΚΤΜ,αν του συμπληρωσεις ή του βαλεις λαδι παραπανω απο οσο χρειαζεται ,οχι μονο το περισευουμενο θα σου καψει αλλα και καργααααααααααα παραπανω...
και γιαπωνεζικο να ειναι αν εχεις αυτη την τακτικη και δεν ξερεις να αλλαζεις/βαζεις/συμπηρωνεις λαδια(ή οτιδηποτε αλλο) καποια στιγμη θα σου βγαλει ζημια...
οποτε οπως καταλαβαινεις θελει και λιγο προσοχη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
φιλαρακι,εχω τοσους φιλους και γνωστους με ΚΤΜ διαφορων τυπων και ποτε δεν εχω ακουσει κατι ,οτιδηποτε...μονο αυτοι που τα εχουν για μοστρα γκρινιαζουν.
ναι τσιμπανε.αλλα οπως λεει και η επισιμη ΚΤΜ,αν του συμπληρωσεις ή του βαλεις λαδι παραπανω απο οσο χρειαζεται ,οχι μονο το περισευουμενο θα σου καψει αλλα και καργααααααααααα παραπανω...
και γιαπωνεζικο να ειναι αν εχεις αυτη την τακτικη και δεν ξερεις να αλλαζεις/βαζεις/συμπηρωνεις λαδια(ή οτιδηποτε αλλο) καποια στιγμη θα σου βγαλει ζημια...
οποτε οπως καταλαβαινεις θελει και λιγο προσοχη... kala exo filo me tdm poy gia na perasoyme ta prota diodia...pernei mazi 2lt ladi..
Allst@rf
16/06/2009, 13:56
kala exo filo me tdm poy gia na perasoyme ta prota diodia...pernei mazi 2lt ladi..
ρε dukasII,δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε?
τοσο καιρο γραφεις στο φορουμ.σεβαστο μελος εισαι τι θα θελεις τα καταραμενα τα greeklish?:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
ρε dukasII,δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε?
τοσο καιρο γραφεις στο φορουμ.σεβαστο μελος εισαι τι θα θελεις τα καταραμενα τα greeklish?:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: ελα ντε..
μη νομιζεις..οπως ειναι το πλητκρολογιο τη δεδομενη στιγμη γραφω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnkerasi
ειναι δυνατον να πιστευει κάποιος οτι ενα εργοστάσιο ..... είναι τόσο βλάκες που φτιάχνουν μηχανακια που σπάνε?
Άντε πάλι με τα παρτάλια....
Ναι εγώ.... ( http://ktm950.info/how/ktm_950_issues.html) :smokin:
nikos force
16/06/2009, 14:04
οποτε οπως καταλαβαινεις θελει και λιγο προσοχη...
εχεις ενα δικιο ... αλλα για πες μου ποσα τεοια κτμ ...εχεις αλλαξει εσυ λαδια ...και εχεις καβαλησει ...ωστε αντικρουεις τα λεγομενα μου
εχεις ενα δικιο ... αλλα για πες μου ποσα τεοια κτμ ...εχεις αλλαξει εσυ λαδια ...και εχεις καβαλησει ...ωστε αντικρουεις τα λεγομενα μου εγω που χα 4 πιανομε αν απαντησω??
nikos force
16/06/2009, 14:10
εγω που χα 4 πιανομε αν απαντησω?? μιλαω για τα αγωνιαρικα...ειμαι συγκεκριμενος ... αλλα απαντα ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Άντε πάλι με τα παρτάλια....
Ναι εγώ.... ( http://ktm950.info/how/ktm_950_issues.html) :smokin: ρε συ ..
βγηκε καινουριο αντισκουριακο για το ρημαδι σου..δε πας να το παρεις τωρα που καλοκαιριαζει και θα πλησιασεις παραλια ..θα σου χρειαστει.αντε καλο που παλικαρι..:lol: :bawl: :rotflmao:
μιλαω για τα αγωνιαρικα...ειμαι συγκεκριμενος ... αλλα απαντα ... το 200 το διχρονο που ειχα δε τσιμπαγε τιποτα..:cool:
nikos force
16/06/2009, 14:13
το 200 το διχρονο που ειχα δε τσιμπαγε τιποτα..:cool: αυτο δεν πιανεται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολοι ξερουμε οτι τα διχρονα ΚΤΜ δεν τσιμπανε ... ειναι σαν τα χουζαμπεργκ που δεν σπανε :rotflmao:
ρε συ ..
βγηκε καινουριο αντισκουριακο για το ρημαδι σου..δε πας να το παρεις τωρα που καλοκαιριαζει και θα πλησιασεις παραλια ..θα σου χρειαστει.αντε καλο που παλικαρι..:lol: :bawl: :rotflmao:
Δεν το χρειάζεται το τανκ ρε bbko...έχει λασπόστρομα προστασίας περασμένο για την την υγρασία.....
Ξέρεις..... όχι απ' αυτό που βγάζει η Touratech σε σπρέϋ...απ' τ' άλλο... το πραγματικά βουνίσιο...
α στα διάλα πια ...ίδιες με ΜπεΜβεΔοΣουλτάνες γινήκατε...γιόμησε ο τόπος ματρακάδες...:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν το χρειάζεται το τανκ ρε bbko...έχει λασπόστρομα προστασίας περασμένο για την την υγρασία.....
Ξέρεις..... όχι απ' αυτό που βγάζει η Touratech σε σπρέϋ...απ' τ' άλλο... το πραγματικά βουνίσιο...
α στα διάλα πια ...ίδιες με ΜπεΜβεΔοΣουλτάνες γινήκατε...γιόμησε ο τόπος ματρακάδες...:evil: opa re sy boynisie..opa leme....:rolleyes:
Allst@rf
16/06/2009, 14:54
εχεις ενα δικιο ... αλλα για πες μου ποσα τεοια κτμ ...εχεις αλλαξει εσυ λαδια ...και εχεις καβαλησει ...ωστε αντικρουεις τα λεγομενα μου
δεν καταλαβαινω την παρατηρηση σου.τι εννοεις σε ποσα εχω αλλαξει λαδια?δεν εκανα εγω τα σερβις στα δικα μου μηχανακια.ουτε οι γνωστοι μου ,που λεω παραπανω κανουν σερβις στα δικα τους.αυτα για τα ασφαλτινα...
μονο οι χωματινοι γνωστοι μου τα πειραζουν αλλα και παλι δεν γκρινιαζουν για προβληματα...
οτι και να λεμε η εταιρεια ειναι γεννημενη μεσα απο τους αγωνες και απλα ειναι αλλου ...
Allst@rf
16/06/2009, 15:02
επισης φιλε niko force δεν αντικρουω τα λεγομενα σου.
την αποψη σου,οτι τα ΚΤΜ καινε λαδια την εχει πολυ κοσμος.
οποτε σου δινω την απαντηση ,απο το μανιουαλ του Super Duke,σχετικα με το γιατι καιει λαδι ενα ΚΤΜ...
Δεν θέλω να συμμετέχω στην κουβέντα μιας και δεν είχα ποτέ ΚΤΜ,θέλω όμως μιας και είναι το πιο σχετικό thread να κάνω μια ερώτηση αφορμής δοθείσης από ένα test ride που έκανα με το RC8.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα διαστημικά του φρένα είναι αποτέλεσμα μόνο των περιφερειακών του συστήματος πέδησης ή γενικότερα του στησίματος του μηχανακίου και σε τι ποσοστό(στο περίπου ετσι... :)?Πραγματικά δεν εχω ξανανιώσει τόσο καλό φρενάρισμα και θα ήθελα γνώμες(ανθρώπων που το έχουν οδηγήσει όχι αερολογία).
ΥΓ. Αν σας βγάζω εκτός θέματος αγνοείστε το.:p
nikos force
16/06/2009, 15:47
επισης φιλε niko force δεν αντικρουω τα λεγομενα σου.
την αποψη σου,οτι τα ΚΤΜ καινε λαδια την εχει πολυ κοσμος.
οποτε σου δινω την απαντηση ,απο το μανιουαλ του Super Duke,σχετικα με το γιατι καιει λαδι ενα ΚΤΜ... ολα τα ν2 θεωρουν οτι καινε λαδι ...ειτε ειναι κτμ ειτε ειναι δεν ξερω και εγω τι ...
απλα επειδη εθιξες τον τροπο που γινονται οι αλλαγες λαδιων και μαλιστα εκει απανω στηριξες και το γεγονος οτι θα καψουν και παραπανω Η θα αρχισουν να καινε οσα δεν καινε ...
και απλα σου απαντησα οτι γνωριζω πολυ καλα πως γινονται οι αλλαγες και οτι δεν παιζει αυτο που λες τουλαχιστον στα μηχανακια που εχω δει εγω ...
κατι ακομα ... δεν αντικρουω το οτι ο οποισδηποτε βρισκει οτιδηποτε ερωτευσιμο στα κτμ ... αλλα το θεμα αξιοπιστια δεν ειναι και απο τα κορυφαια του ατου οσων αφορα το γεγονος της επαναγορας ...
loipon katyarxhn etairies san thn ktm pleon de ths goustaro ka8oloy dioti den sevonte ton katanaloti , otan px agoraso to mhxanaki 8000 kai se ena mhna to rixni 7200 meta 7600 kai oy to ka8eksis e tote gamiseta ego exasa apo pwlisi toylaxiston 50 % dhl metapwlisi paparia! , mporo na po oti exei koryfaia periferiaka alla kai ti na leei , an kanis na valis mprosta mia bdomada sto lc pefti h mpataria kai tora mh moy peite oti einai omorfa ta ktm to ADVENTURE einai ena EKTRWMA kai miso .. h to Rc8
pragmatika de einai gia to POYTSO??? , to 690 ligo paleyete alla me ayto to FTERO EINAI GIA TA SKOUPIDIA telios . 8a elega polu YPERTIMIMENA apo to poy8ena kai xekolate me thn karamela ta ktm gamane kai kerdizoyne ola ta pakgosmia ara gamane kai dernoun kai sto dromo .. PLIRONIS malakies, KONTERAKIA KAULIARIKA PSIFIAKA , tupoy magoura ydralikous symplektes na ton kanis TI STO VOUNO ? H STO TAXIDI , mono mpelades mpori na soy feri KAI MPOLIKO MARKETING epidi exoun pari merika pagosmia prota8limata, na 8umi8oume prin to 2003 an ebgale ena axiologo - axiopisto moter h ktm ? H AS MAS POYN TA FILARAKIA ME TA LC4 an einai eyxaristimenoi me thn plaisiara tous kai to psalidi tous ..
ofilo na po oti to 690 mou kentrise to endiaferon san moter alla de riskaro ena toso pousarismeno moter eidika sta xeria tis ktm.
oso gia vouno sta 450 cc ekei yparxoyn polles epiloges prosopika an kai me aresoyn ta vounisia ktm 8a eperna kati se yamaha .. h suzuki se kitrino xrwma.. :beer: kapoioi palioi katemades aporo giati to gurisan se iapwnes afoy einai toooooso eyxaristimenoi ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnkerasi
ειναι δυνατον να πιστευει κάποιος οτι ενα εργοστάσιο ..... είναι τόσο βλάκες που φτιάχνουν μηχανακια που σπάνε?
den einai vlakes souromenoi einai afou sxediazoun mhxanakia kai pinoun :beer: :beer:
κτμ κομπλερ μιζας για το πουτσο
φλατζες κεφαλης για το πουτσο πριν τα high flow moter
ρουλεμαν στροφαλου γτπ
ρουλεμαν καμπανας γτπ
χρεωση καμπανας 980 ευρω
καποιο μυστηριο με τα ρευματα σε οσα lc4 ρωτησα τρωει τις μπαταριες πως και που αγνωστο
ουτε καν δικτη βενζινας (ανεπιτρεπτο )
δουλευει σαν να χτυπανε κουταλοπηρουνα
απιστευτοι κραδασμοι σε σημειο που να μουδιαζει το χερι μου ..
που και που ετρωγε κανα μπλοκαρισμα και η μανιβέλλα και δε γυρνουσε το καρε και επρεπε να μιζαρι για να ξεμπλοκαρι παιζει να ηταν απο κομπλερ δε ξερω?>>?
σιγα και το απιστευτο γκαζι του 640 (πρωσοπικα δε με ενθουσιασε )
GhostDog
16/06/2009, 19:02
τριμπουρδελα..
χάλια μαύρα
δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν πάνε, σπάνε χαλάνε γάμησε
ρε
ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΤΜ!!!!!!!
.. δεν φτάνουν για όλους :D
δεν παιρνεις ενα τριμπουρδελακι και εσυ ομως με το ιαπωνα γυρνάς.. τα πολλα λογια ειναι φτωχια:winka:
GhostDog
16/06/2009, 19:08
:D
166227
Πλάκα έχεις ρε puntix. Πετάς δύο παπαριές και περιμένεις με καφέ και τσιγαράκι μπροστά στο pc να τσιμπήσει κανένας για να αρχίσεις.
Αφού είδες ότι καμιά 50αριά άτομα είχαν την αντίθετη άποψη από εσένα, άρχισες την αντεπίθεση μόνος σου. Πρόσεξε μη βγεις οφσάιντ.
Ρωτάς αν θα ξαναπέρναμε ΚΤΜ. Άρα απευθύνεσαι σε ανθρώπους που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο μηχανάκι της εταιρείας. Αυτοί λοιπόν σε ποσοστό πάνω από 80% σου απάντησαν πως ΝΑΙ.
Έκανες το γκαλοπάκι σου και πήρες την απάντηση.
Παπαριέςτου τύπου "το adventure είναι έκτρωμα και το RC8 για τον πούτσο" θα σε κάνουν να φανείς γραφικός και μόνο. Πετάς και δυο μπύρες και θυμίζεις vestroma. (που τον θυμήθηκα αυτόν τώρα??)
:a56:
GhostDog
16/06/2009, 19:12
καλός και ο ιάπωνας βέβαια δεν λέω :D
166228
nickmonstro
16/06/2009, 19:17
Aαααχ.....Γιατι να ειναι πολλα τα λεφτα ρε Αρη???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
166229
Ρε puntix, πάρε για το βουνό ένα suzuki ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ να τελειώνουμε:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Aαααχ.....Γιατι να ειναι πολλα τα λεφτα ρε Αρη???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SταMαTη θες να πεις
dirtbird
16/06/2009, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
Δεν υπάρχει πιο πλήρες μηχανάκι για την Ελλάδα και για τα γούστα μου.
Ειδικά το φετεινό άσπρο είναι απίθανο (εκτός του πορτοκαλί σκελετού, αλλά αυτό διορθώνεται).
Το μόνο που δεν μΕ αρέσει είναι η σταδιακή μείωση των διαδρομών των αναρτήσεων για να γίνει προσιτό σε όλους (αν και αυτό διορθώνεται). Όπως επίσης θα ήθελα το ABS να είναι διαθέσιμο σε όλη την γκάμα (και στο πιο χωμάτινο R).
Mπορεί του χρόνου......
να συμπληρώσει το στάβλο, το ΧΧ δεν φεύγει ΠΟΤΕ!)
LOUKILOUK
16/06/2009, 20:41
Ρε σεις ολοι οσοι ειχατε ktm και τωρα κατι αλλο γιατι δεν βγαινεται να τα πειτε ρεεε? παλιοκοτες ολοι που ντρεπεστε να γραψεται την αληθεια εδω μεσα...μονο ο puntix ρε σεις θα τα λεει? μαλλιασε η γλωσσα του ρεεεε :bigcry: Αντε λοιπον βγειτε οσοι ειχατε κτμ και δεν θα ξαναπαρετε να τα πειτε...:hypnotize :confused: :lol: μην ντρεπεστε ξαναλεω... :rotflmao: :bawl: :look:
Καλα-καλα, οκ, θα κανουμε υπομονη να εμφανιστουν...μεχρι τοτε αφηνουμε τον puntix να ξυνει τα νυχια του για καυγα...αλλα ας πουμε και κατι... κανεις φανταζομαι απο τους κατοχους KTM δεν θεωρει το κομματι αξιοπιστια/φτηνη συντηρηση το δυνατο κομματι της μηχανης του...αντιθετα στο θεμα οδηγικη συμπεριφορα/διασκεδαση μαλλον βαζει αριστα...
Δεν ειναι τυχαιο που τοσοι πολλοι επιλεγουμε ξανα ΚΤΜ...Δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι τοσο πορωμενοι ή τοσο φραγκατοι... Οπως εχω ξαναγραψει ειναι περισσοτερο το μελανι που χυθηκε γυρω απο τον μυθο των "σπασμενων" ΚΤΜ παρα το λαδι που πραγματικα χυθηκε απο τα χαλασμενα αυστριακα μηχανακια.
Τεσπα, δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε σοβαρα με οσους ρωτανε, ενω νομιζουν οτι ηδη ξερουν και δεν ρωτανε ετοιμοι να ακουσουν μια διαφορετικη αποψη απο αυτη που ηδη εχουν...
Ειναι προφανες οτι αλλα περιμενε και αλλα ακουσε ο φιλος που κανει την ερωτηση και το κακο ειναι οτι του εκατσε βαρυ και δυσκολευτε να το χωνεψει ολο αυτο που βλεπει και ακουει...κουραγιο puntix
Καλο βραδυ και καλους δρομους σε ολους , ανεξαρτητως μοτοσυκλετιστικης φυλης...:wave2:
nickmonstro
16/06/2009, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
SταMαTη θες να πεις
:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Για μες τη πολη ειναι κουραστικα...για ταξιδια υπαρχουν καλυτερες...πληρωνεις μεγαλο τιμημα για καυλα και φιγουρα...
Πως φαινεται οτι δεν εχεις οδηγησει ΠΟΤΕ ΚΤΜ...:wave2:
Δοκιμασε το ομως...θα αναθεωρησεις!
Εχω οδηγησει περιπου 100 μηχανες ολων των ειδων.Απο κτμ εχω οδηγησει 2 duke k ena duke II limited edition{προ 3 μερες]
Παντως κανεις σχεδον δεν κραταει μαμισια τα Κτμ.Αμεσως με το που τοπαρουν βγαζουν καλωδια ζιγκλερ φιλτροκουτια.Ο φιλος μου το αφησε νορμαλ duke 2 κ εχει 20.000 χλμ με χωρις τρελλα παρατραγουδα.
παιδια με το λογαριασμο καναμε τιποτα??μαζεψαμε κανα φραγκο???να ξαναπαρω κτμ..το σμτ θελω το 990...
να χουνε να μου λενε μετα ο πουντιξ...και ο καθενας για το ρημαδι μου...
μα σας παρακαλω...
και παρτε εσεις οι αλλοι γιαπωνεζικα..που δε χαλανε...ΛΕς Κ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ Κ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΛΑΝΕ...:evil: :evil: :evil:
αστα διαλα πια....γαμω την ωρα κ τη στιγμη που αφησα τη κτμ.
ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παιδια με το λογαριασμο καναμε τιποτα??μαζεψαμε κανα φραγκο???να ξαναπαρω κτμ..το σμτ θελω το 990...
να χουνε να μου λενε μετα ο πουντιξ...και ο καθενας για το ρημαδι μου...
μα σας παρακαλω...
και παρτε εσεις οι αλλοι γιαπωνεζικα..που δε χαλανε...ΛΕς Κ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ Κ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΛΑΝΕ...:evil: :evil: :evil:
αστα διαλα πια....γαμω την ωρα κ τη στιγμη που αφησα τη κτμ.
ego sta elega malaka.......... "pou pas spyrako me ton iapona me thn plastikoura??, esy eisai gia gazia", kai apantoyses... "ase ligo na odigiso re giorgara thn parimiodi aksiopistia, me to SD ou exei skasei dyo fores to piso lastixo"
gia na symvalo kai ego sthn syzitisi poio ousiastika, na po oti me to KTM 620 kai 40+xiliades xiliometra den eixa minei POTEE, meta agorasa thn iaponiki aksiopistia thn afrika gia ena eksamino kai petaksa dikefalo apo to sproksimo re. poio pola xiliometra ekana sproxnontas para kavala.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είδες σε κανένα συνεργείο, χαλασμένο γιαπωνέζικο ρε δούκα?Αυτά μόνο για αλλαγή λαδιών πηγαίνουν εκεί:uplate:
Εντελώς πληροφοριακά, FAZER 600 φίλου, χτύπησε στρόφαλο στα 40.000 χλμ
ΣΤΡΟΦΑΛΟ:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ego sta elega malaka.......... "pou pas spyrako me ton iapona me thn plastikoura??, esy eisai gia gazia", kai apantoyses... "ase ligo na odigiso re giorgara thn parimiodi aksiopistia, me to SD ou exei skasei dyo fores to piso lastixo"
gia na symvalo kai ego sthn syzitisi poio ousiastika, na po oti me to KTM 620 kai 40+xiliades xiliometra den eixa minei POTEE, meta agorasa thn iaponiki aksiopistia thn afrika gia ena eksamino kai petaksa dikefalo apo to sproksimo re. poio pola xiliometra ekana sproxnontas para kavala. G A M H S E T A FILE JUL....
ithela na paro giaponezo..
tora bebea..mporo AFOY EXO DOKIMASEI KAI TA DYO... na xanaparo ktm..
Allst@rf
17/06/2009, 13:18
ολα τα ν2 θεωρουν οτι καινε λαδι ...ειτε ειναι κτμ ειτε ειναι δεν ξερω και εγω τι ...
απλα επειδη εθιξες τον τροπο που γινονται οι αλλαγες λαδιων και μαλιστα εκει απανω στηριξες και το γεγονος οτι θα καψουν και παραπανω Η θα αρχισουν να καινε οσα δεν καινε ...
και απλα σου απαντησα οτι γνωριζω πολυ καλα πως γινονται οι αλλαγες και οτι δεν παιζει αυτο που λες τουλαχιστον στα μηχανακια που εχω δει εγω ...
κατι ακομα ... δεν αντικρουω το οτι ο οποισδηποτε βρισκει οτιδηποτε ερωτευσιμο στα κτμ ... αλλα το θεμα αξιοπιστια δεν ειναι και απο τα κορυφαια του ατου οσων αφορα το γεγονος της επαναγορας ...
δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου μαστορα...
μεταφερω απο manual
Problem Cause remedy
High oil cosumption Engine oil level to high check engine oil level when
engine is warm;
correct if necessary.
Engine oil too thin(viscosity) Use thicker engine oil;
see chapter "engine oil".
Allst@rf
17/06/2009, 13:33
τα εχω ξαναπει...
Tdm 900 '06 ηθελε αλλαγη tps μεσα στην εγγυση ,δεν πληρωσα τπτ.πριν την αλλαγη το μηχανακι εσβηνε ανεξηγητα και μαλιστα με πολλα χλμ,με κινδυνο την ζωη μου.
μετα την αλλαγη διορθωθηκε λιγο η κατασταση ,αλλα κοντα στα 20.000 χλμ .με το μεγαλο σερβις να πλησιαζει ,μου ξαναεσβηνε και παλι με πολλα χλμ...
υποτιθεται οτι το εν λογω μηχανακι ειναι ενα τουριστικο σπορ μηχανακι:p
και ομως υστερα απο τοσα χρονια στην αγορα οι φιλοι μας οι γιαπωνεζοι δεν ειχαν κανει καμια βελτιωση στον ψεκασμο του.ολο σκορτσαρισματα ,βηξιματα και σβησιματα ηταν.το σιχαθηκα...
παντος γενικα πιστευω οτι ,ολα τα μηχανακια ειναι καλα ειτε γιαπωνεζικα ειτε ευρωπαικα.
απλα τα ευρωπαικα ξεχιληζουν απο μοτοσυκλετιστικο παθος.
και αυτοι οι γιαπωνεζοι μου δινουν την εντυπωση ρε παιδια οτι τα μηχανακια τους τα βγαζουν με το κιλο.χαρακτηρα 0 (μηδεν)...Μονο το VTR ειχε προσωπικοτητα(και αυτο ν2 ηταν)
τι να της κανω τις επιλογες στην χαρτογραφηση,και τους δηθεν συμπλεκτες ολισθησης και τα ηλεκτρονικα γκαζια και τους κινητηρες big bang,οταν απο αναρτησεις,φρενα,πλαισια και κινητηρες ειναι κατω...
Ducati,Ktm τοσα χρονια δικυλινδρους κινητηρες εξελισσουν και θα εξελισουν για πολλα χρονια ακομα.
nikos force
17/06/2009, 13:34
δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου μαστορα...
μεταφερω απο manual
επειδη μαλλον δεν καταλαβες ... ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ... ΟΛΑ ... παει αυτο ... και ειναι λογικο να το λεει το μανιουαλ , μιας και ολα τα V2 μανιουαλ το λενε ,αφου ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ...
απο κει και περα , εγω ξεκινησα να μιλαω για ΑΓΩΝΙΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ μοτερ ... και μου απαντησες με φοντο δικυλινδρα πολιτικα μοτερ ...αστο λοιπον ...:wave2:
nikos force
17/06/2009, 13:39
Ktm τοσα χρονια δικυλινδρους κινητηρες εξελισσουν και θα εξελισουν για πολλα χρονια ακομα. εχω την εντυπωση οτι το 950 βγηκε 2003-2004 αντε να ειχε και πεντε χρονια εξελιξη ...οποτε μαξ μια δεκαετια ασχολειται η κτμ με δικυλινδρα ...
δεν ειναι και πολλα ...
οδηγα 2003 crf και 2003 sx να δεις οτι εχουν το ιδιο παθος ...με πολυ κατωτερες αναρτησεις το ευρωπαικο ...
Allst@rf
17/06/2009, 13:50
εχω την εντυπωση οτι το 950 βγηκε 2003-2004 αντε να ειχε και πεντε χρονια εξελιξη ...οποτε μαξ μια δεκαετια ασχολειται η κτμ με δικυλινδρα ...
δεν ειναι και πολλα ...
οδηγα 2003 crf και 2003 sx να δεις οτι εχουν το ιδιο παθος ...με πολυ κατωτερες αναρτησεις το ευρωπαικο ...
στο προφιλ σου βλεπω οτι καβαλας husaberg...
γιατι δεν αγορασες λοιπον crf και λοιπα ,αφου ειναι καλυτερα?
τοσα χρονια φωναζουν οτι το καλυτερο κομματι ενος ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΚΤΜ ειναι το στησιμο και οι αναρτησεις και συ ...δικα σου...
nikos force
17/06/2009, 13:57
ειλικρινα βρες μου πολλους που δεν αντιμετωπισαν θεμα με τις ανρτησεις των κτμ ... και τοτε τα ξαναλεμε :wave2: :wave2:
166284
nikos force
17/06/2009, 13:59
στο προφιλ σου βλεπω οτι καβαλας husaberg...
γιατι δεν αγορασες λοιπον crf και λοιπα ,αφου ειναι καλυτερα?
τοσα χρονια φωναζουν οτι το καλυτερο κομματι ενος ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΚΤΜ ειναι το στησιμο και οι αναρτησεις και συ ...δικα σου... οπως βλεπεις καβαλαω ενα ιαπωνικο και ενα ευρωπαικο ...αλλα το ευρωπαικο ΔΕΝ ειναι κτμ
Allst@rf
17/06/2009, 13:59
επειδη μαλλον δεν καταλαβες ... ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ... ΟΛΑ ... παει αυτο ... και ειναι λογικο να το λεει το μανιουαλ , μιας και ολα τα V2 μανιουαλ το λενε ,αφου ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ...
απο κει και περα , εγω ξεκινησα να μιλαω για ΑΓΩΝΙΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ μοτερ ... και μου απαντησες με φοντο δικυλινδρα πολιτικα μοτερ ...αστο λοιπον ...:wave2:
επισης το high oil consumption το παρουσιαζει σαν προβλημα(problem)...
δεν διαβασα πουθενα μεσα να λεει σαν παρατηρηση ή σαν προσοχη...
Warning it is completely normal for a V2 engine to consumpt oil.Add oil frequently.
nikos force
17/06/2009, 14:02
επισης το high oil consumption το παρουσιαζει σαν προβλημα(problem)...
δεν διαβασα πουθενα μεσα να λεει σαν παρατηρηση ή σαν προσοχη...
Warning it is completely normal for a V2 engine to consumpt oil.Add oil frequently. μαλλον ερχεσαι στα λογια μου αλλα δεν το καταλαβες ...(αν εγω καταλαβα σωστα αυτο που γραφεις )
high oil consumption ειναι αυτο που αναφερα για τα μονοκυλιδρα αγωνιαρικαι ...και το ανεφερα σαν προβλημα ...
απο κει και περα το οτι καει λαδι ο δουκας990 δεν το ανεφερα ουτε το σχολιασα , παραμονο μετα απο δικη σου παρατηρηση και λεγοντας οτι ο δουκας ειναι λογικο μιας και ολα τα v2 καινε
ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΤΜ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ...
εχουνε αλλη αποψη απο τι δικη σου..εκτος αν αυτοι τις βγαλανε και βαλανε ολοι απο crf..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:
nikos force
17/06/2009, 14:06
ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΤΜ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ...
εχουνε αλλη αποψη απο τι δικη σου..εκτος αν αυτοι τις βγαλανε και βαλανε ολοι απο crf..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: ποσοι απο αυτους εχουν περασει μια επιτακτικη βολτα απο τασσουλη και κ-σοκ ?
ποσοι απο αυτους εχουν περασει μια επιτακτικη βολτα απο τασσουλη και κ-σοκ ? katse na rotiso tosy 3456 poy trexoyne me ktm..
Allst@rf
17/06/2009, 14:14
ειλικρινα βρες μου πολλους που δεν αντιμετωπισαν θεμα με τις ανρτησεις των κτμ ... και τοτε τα ξαναλεμε :wave2: :wave2:
δεν πιστευω να περιμενεις να αρχισω να λεω εναν εναν οσους ξερω,για να αποδειξω κατι...
nikos force
17/06/2009, 14:15
katse na rotiso tosy 3456 poy trexoyne me ktm.. και αναφερεσαι μονο στο εντουρο ,οπου περαν του wr δεν υπαρχουν αλλοι τζαπαν ανταγωνιστες ...γιαι στο ΜΧ αλλαζουν πολυ τα πραγματα με την κτμ να ακολουθει απο πολυ πισω :wave2:
και αναφερεσαι μονο στο εντουρο ,οπου περαν του wr δεν υπαρχουν αλλοι τζαπαν ανταγωνιστες ...γιαι στο ΜΧ αλλαζουν πολυ τα πραγματα με την κτμ να ακολουθει απο πολυ πισω :wave2: genika kanei gia to xoma re psile to ktm telika i mas skotizeis to poytso tsampa ante na telionoyme..opoy pas sto boyno einai san eniaio..kai exeis k les akoma.kanei gia eduro?nai i oxi?kanei gia mx nai i oxi..
Allst@rf
17/06/2009, 14:19
και αναφερεσαι μονο στο εντουρο ,οπου περαν του wr δεν υπαρχουν αλλοι τζαπαν ανταγωνιστες ...γιαι στο ΜΧ αλλαζουν πολυ τα πραγματα με την κτμ να ακολουθει απο πολυ πισω :wave2:
δλδ ειναι σαν να λες οτι στο εντουρο η ΚΤΜ ειναι μονοπολιο,ε και αφου τα παιδια δεν εχουν τι μηχανακι να παρουν,λενε,δε γαμιεται ας παρω ΚΤΜ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos force
17/06/2009, 14:22
genika kanei gia to xoma re psile to ktm telika i mas skotizeis to poytso tsampa ante na telionoyme..opoy pas sto boyno einai san eniaio..kai exeis k les akoma.kanei gia eduro?nai i oxi?kanei gia mx nai i oxi.. σου τελειωσαν οι απαντησεις ?????
το πορισμα ειναι οτι καθεναν κανει οτι του κολλησει στο ματι-στο μυαλο-στη καβλα ... αν εχεις ικανοτητα να το πας , θα το πας ειτε ειναι περτικαλι ειτε μπλε ειτε τιρκουαζ ...
αλλα οχι να λεμε μπανακοτες του στυλ τα κτμ εχουν καλυτερο εκινο και το αλλο και αυτο και το ταδε ...παπαρια μεντολες εχουν καλυτερα ...
nikos force
17/06/2009, 14:24
δλδ ειναι σαν να λες οτι στο εντουρο η ΚΤΜ ειναι μονοπολιο,ε και αφου τα παιδια δεν εχουν τι μηχανακι να παρουν,λενε,δε γαμιεται ας παρω ΚΤΜ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αυτο ακριβως λεω...ειδικα οταν το μονο αλλο αξιολογοτατο μηχανακι ειναι τα χασκι ... που εκει λιγοι πλησιαζουν ...-οι σαδομαζοχιστικοι -
Allst@rf
17/06/2009, 14:26
αυτο ακριβως λεω...ειδικα οταν το μονο αλλο αξιολογοτατο μηχανακι ειναι τα χασκι ... που εκει λιγοι πλησιαζουν ...-οι σαδομαζοχιστικοι -
πληρωμενες απαντησεις σου δινω ρε πστ...
σου τελειωσαν οι απαντησεις ?????
το πορισμα ειναι οτι καθεναν κανει οτι του κολλησει στο ματι-στο μυαλο-στη καβλα ... αν εχεις ικανοτητα να το πας , θα το πας ειτε ειναι περτικαλι ειτε μπλε ειτε τιρκουαζ ...
αλλα οχι να λεμε μπανακοτες του στυλ τα κτμ εχουν καλυτερο εκινο και το αλλο και αυτο και το ταδε ...παπαρια μεντολες εχουν καλυτερα ... kala afoy to les esy...exeis dikio kai ooooooooooloi oi alloi poy ta xoyne kai trexoyne piastikane malakes.
ok.
nikos force
17/06/2009, 14:35
kala afoy to les esy...exeis dikio kai ooooooooooloi oi alloi poy ta xoyne kai trexoyne piastikane malakes.
ok. ρε φιλαρακι ... επειδη ... διαστρεβλενεις λιγο τα πραγματα με ανουσιο σκοπο ...
δες λιγο τη κατασταση ως εχει ...
εντουρο 125 διχρονο ποιες εταιριες εχουν ??? μονο η κτμ (θα αφησω τα υπολοιπα ευρωπαικα σκοπιμα εξω)
εντουρο διχρονο 200 ποιες εταιριες εχουν ???? μονο η κτμ
εντουρο 250 διχρονο ποιες εταιριες εχουν ??? μονο η κτμ
εντουρο 300 διχρονο ποιες εταιριες εχουν ???? μονο η κτμ
εντουρο 250 τετραχρονο ποιες εταιριες εχουν ??? μονο ΚΤΜ-yamaha και το μπαστρδακι το ΗΜ που απλα πολυς κοσμος φοβαται ...πολυ απλα γιατι ειναι μπασταρδκι ...
πες λοιπον τωρα ... καποιος θα στραφει στη ΚΤΜ λογω ανωτεροτητας Η μονοπωλιου ???????
nikos force
17/06/2009, 14:37
τα gas gas εχουν αρχισει να κανουν δειλα βηματα σιγα σιγα ... και φαινεται ... ασε λοιπον το παραμυθακι ...ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτοι που τρεχουν ...
Vourkoufales
17/06/2009, 14:39
Aν είχα ΚΤΜ και το πούλαγα στα 2 χρονια χωρίς να χάσω τα μισά ναι! :sun:
τα gas gas εχουν αρχισει να κανουν δειλα βηματα σιγα σιγα ... και φαινεται ... ασε λοιπον το παραμυθακι ...ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτοι που τρεχουν ... paramithaki?
tespa se barieme..
otannnnnnn loipon gemisoyn oles oi katigories me kati allo tha poyme pali kala glitosame apo ta ktm..
poy den exoyne tipota kalo..apla den eixame ti na paroyme.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Aν είχα ΚΤΜ και το πούλαγα στα 2 χρονια χωρίς να χάσω τα μισά ναι! :sun: opa ..
posa eixes ta poylises k exases kai ta misa??
tha trelathoyme edo mesa lemeeeeeeeeeeeee!!!
nikos force
17/06/2009, 14:45
Rockstar Energy Drink U.S. Open Overall Results
1. James Stewart, Yamaha (1-1)
2. Ivan Tedesco, Honda (5-4)
3. Ryan Dungey, Suzuki (5-4)
4. Andrew Short, Honda (9-2)
5. Justin Brayton, KTM (4-9)
6. Josh Hill, Yamaha (3-12)
7. Michael Byrne, Suzuki (7-6)
8. Chad Reed, Suzuki (14-3)
9. Thomas Hahn, Kawasaki (8-13)
10. Broc Hepler, Yamaha (6-11)
συμφωνα με σενα ολοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτοι ειναι μαλακεσ ...
http://www.motorcycle-usa.com/486/879/Motorcycle-Article/2008-Rockstar-US-Open-SX-Results.aspx
Rockstar Energy Drink U.S. Open Overall Results
1. James Stewart, Yamaha (1-1)
2. Ivan Tedesco, Honda (5-4)
3. Ryan Dungey, Suzuki (5-4)
4. Andrew Short, Honda (9-2)
5. Justin Brayton, KTM (4-9)
6. Josh Hill, Yamaha (3-12)
7. Michael Byrne, Suzuki (7-6)
8. Chad Reed, Suzuki (14-3)
9. Thomas Hahn, Kawasaki (8-13)
10. Broc Hepler, Yamaha (6-11)
συμφωνα με σενα ολοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτοι ειναι μαλακεσ ...
http://www.motorcycle-usa.com/486/879/Motorcycle-Article/2008-Rockstar-US-Open-SX-Results.aspx pragmatika de se katalabeno...oxi einai oti einai aytoi..de toys xaraktirizo o kathenas oti ton boleyei.
oi malakes eipame einai osoi exoyne ktm...epeidi to les esy.
nikos force
17/06/2009, 14:49
http://www.vitalmx.com/features/Race-Report-2008-Motocross-of-Nations,2876 kai ολοι αυτοι πρεπει να ειναι λιγοοοοο μαλακες που δεν τρεχουν με ΚΤΜ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Aν είχα ΚΤΜ και το πούλαγα στα 2 χρονια χωρίς να χάσω τα μισά ναι! :sun:
δεν φαντάζομαι οτι αυτό ισχύει. ένα χρόνο πάλευα να πουλήσω το FZ1 που είχα για να πάρω το 990 και κατάλαβα το εξής
1. Οτι όλοι θέλανε να το χαρίσω το μηχανάκι. (Από 12.000 μοντέλο 06 θέλανε να το πάρουν 6000!!!)
2. ακόμα και οταν η ΚΤΜ έκανε μείωση στα μοντέλα 08 απο 14.000 σε 12.000 τα μεταχειρισμένα 06 με 07 εξακολουθούσαν να έχουν μεταξύ 9.000 και 11.000
οπότε μάλλον δεν έχεις και πολύ δίκιο
devil's animal
17/06/2009, 14:51
:a014:
Για ρίξε και μια ματιά στο Παγκόσμιο
Αποτελέσματα Ernee, πρώτου σκέλους κατηγορίας ΜΧ1
1 Nagl, Maximilian KTM
2 Philippaerts, David Yamaha
3 de Dycker, Ken Suzuki
4 Desalle, Clement Honda
5 Pichon, Mickael Honda
6 Coppins, Joshua Yamaha
7 Cairoli, Antonio Yamaha
8 Leok, Tanel Yamaha
9 Leok, Aigar TM
10 Church, Tom CCM
Αποτελέσματα Ernee, δεύτερου σκέλους κατηγορίας ΜΧ1
1 Nagl, Maximilian KTM
2 Cairoli, Antonio Yamaha
3 Leok, Tanel Yamaha
4 Philippaerts, David Yamaha
5 Mackenzie, Billy Honda
6 Desalle, Clement Honda
7 Coppins, Joshua Yamaha
8 Leok, Aigar TM
9 Pichon, Mickael Honda
10 Dougan, Jason CCM
Και πάμε και ΜΧ2
Αποτελέσματα Ernee, πρώτου σκέλους κατηγορίας ΜΧ2
1 Musquin, Marvin KTM
2 Boissiere, Anthony KTM
3 Frossard, Steven Kawasaki
4 Larrieu, Loic Yamaha
5 Tonus, Arnaud KTM
6 Teillet, Valentin KTM
7 Rombaut, Loic Kawasaki
8 Paulin, Gautier Kawasaki
9 Aubin, Nicolas Yamaha
10 Goncalves, Rui KTM
Αποτελέσματα Ernee, δεύτερου σκέλους κατηγορίας ΜΧ2
1 Musquin, Marvin KTM
2 Roczen, Ken Suzuki
3 Guarneri, Davide Yamaha
4 Paulin, Gautier Kawasaki
5 Larrieu, Loic Yamaha
6 Monni, Manuel Yamaha
7 Boissiere, Anthony KTM
8 Aubin, Nicolas Yamaha
9 Roelants, Joel KTM
10 Teillet, Valentin KTM
Όπως είπες φιλαράκι οτι αν έχεις χέρια το πας . Όχι όπου μας συμφέρει
re ti de katalabeneis telika??:confused:
nikos force
17/06/2009, 14:53
pragmatika de se katalabeno...oxi einai oti einai aytoi..de toys xaraktirizo o kathenas oti ton boleyei.
oi malakes eipame einai osoi exoyne ktm...epeidi to les esy. μα εγω δεν σε καταλαβαινω ...σου λεω στο ενα αθλημα δεν υπαρχει εταιρικος ανταγωνισμος ...και στο αλλο παιρνει ο καθενας οτι γουσταρει , συμφωνα κυριως με υποκειμενικα γουστα ... και εσυ απλα λες τα ΔΙΚΑ σου ...:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
nikos force
17/06/2009, 14:58
re ti de katalabeneis telika??:confused: Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
αλλα οχι να λεμε μπανακοτες του στυλ τα κτμ εχουν καλυτερο εκινο και το αλλο και αυτο και το ταδε ...παπαρια μεντολες εχουν καλυτερα ...
kala afoy to les esy...exeis dikio kai ooooooooooloi oi alloi poy ta xoyne kai trexoyne piastikane malakes.
ok.
ok. kai giati oloi aytoi poy pirane ktm...de pernane ena giaponeziko poy xeikalyteres anartiseis??kai moter kai axiopistia kai oti allo?de katalabeno?afoy pernoyne ktm kai oloi einai se oyra exo apo to tasoyli na toys ta kanei kala.
dirtbird
17/06/2009, 15:38
Επειδή η συζήτηση έχει καταντήσει αηδία...... μα εντελώς αηδία.....
166306
nikos force
17/06/2009, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Επειδή η συζήτηση έχει καταντήσει αηδία...... μα εντελώς αηδία..... μας δειχνεις ενα τελειως μαμα ΚΤΜ να ηρεμησουμε :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
17/06/2009, 15:39
..... γυρίστε στο πιο επικοδομητικό γιατί έχω αρχίσει και τσαντίζομαι....:mad: :mad: :D
166307
dirtbird
17/06/2009, 15:41
μας δειχνεις ενα τελειως μαμα ΚΤΜ να ηρεμησουμε :rotflmao: :rotflmao:
2 (2η φωτό....) :lol: :lol:
nikos force
17/06/2009, 15:41
..... γυρίστε στο πιο επικοδομητικό
δλδ ???????????????????????????????????
Δηλ ... Μην μπερδευεις εντουρο κα ΜΧ ΚΤΜ με τα υπολοιπα......
Το οτι οι γιαπωνεζοι εχουν μεινει δεκαετιες πισω ( με εξαιρεση την yamaha- και την honda να κανει θετικα βηματα τα τελευταια 2 χρονια ) στο χωμα ειναι γνωστο σε ολους.....
Το τι προβληματα και αν εχουν βγαλει τα yamaha ειναι και αυτο (μερικως) γνωστο σε ολους....
Απο τα 426 που μετα απο την καθε χαζοτουμπα ηθελαν πανω απο 50 μανιβελιες να παρουν μπροστα...
Μεχρι καποια 4μιση που προσπαθουσε να δραπετευσει η μπιελα απο το καρτερ....
:wave2:
nikos force
17/06/2009, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δηλ ... Μην μπερδευεις εντουρο κα ΜΧ ΚΤΜ με τα υπολοιπα......
Το οτι οι γιαπωνεζοι εχουν μεινει δεκαετιες πισω ( με εξαιρεση την yamaha- και την honda να κανει θετικα βηματα τα τελευταια 2 χρονια ) στο χωμα ειναι γνωστο σε ολους.....
Το τι προβληματα και αν εχουν βγαλει τα yamaha ειναι και αυτο (μερικως) γνωστο σε ολους....
Απο τα 426 που μετα απο την καθε χαζοτουμπα ηθελαν πανω απο 50 μανιβελιες να παρουν μπροστα...
Μεχρι καποια 4μιση που προσπαθουσε να δραπετευσει η μπιελα απο το καρτερ....
:wave2: δεν ευλογησα τα γενεια κανενος ... και τα κιβωτια των γιαμαπα ειναι γνωστο ποσο μπουρδελα ειναι ... και μπιελες εδρες βαλβιδων των χοντα ποσο μπουρδελο ειναι εξισου γνωστο ... σουζουκι και καβα ειναι γνωστο ποσο χαλια αξιοπιστια εχουν ΑΛΛΑ ... πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ΔΕΝ μπερδευω το ΜΧ με το εντουρο ,οπως κανει φιλος παραπανω ... και για αυτο δεν αναφερω τα ελληνικα βουνα ...
μετα δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση στο μονοπωλιο της ΚΤΜ οσο επισης αφορα το εντουρο το οποιο καλως η κακως ειναι ενα γεγονος ...και αρκετος κοσμος εχει οδηγηθει εκει επειδη το θεμα ειναι μονοδρομος ...
με λιγα λογια πιστευω -οχι ακραδαντα, ειμαι ανοιχτος σε αντιλογο ο οποιος ομως δεν υπηρξε μεχρι στιγμης- οτι για μεγαλο μεριδιο των πωλησεων ευθυνεται το hype και to marketing ΠΑΡΑ η ανωτεροτητα τους σαν κατασκευες ... που κατ'εμε δεν υφισταται ... ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ...
δεν ευλογησα τα γενεια κανενος ... και τα κιβωτια των γιαμαπα ειναι γνωστο ποσο μπουρδελα ειναι ... και μπιελες εδρες βαλβιδων των χοντα ποσο μπουρδελο ειναι εξισου γνωστο ... σουζουκι και καβα ειναι γνωστο ποσο χαλια αξιοπιστια εχουν ΑΛΛΑ ... πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ΔΕΝ μπερδευω το ΜΧ με το εντουρο ,οπως κανει φιλος παραπανω ... και για αυτο δεν αναφερω τα ελληνικα βουνα ...
μετα δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση στο μονοπωλιο της ΚΤΜ οσο επισης αφορα το εντουρο το οποιο καλως η κακως ειναι ενα γεγονος ...και αρκετος κοσμος εχει οδηγηθει εκει επειδη το θεμα ειναι μονοδρομος ...
με λιγα λογια πιστευω -οχι ακραδαντα, ειμαι ανοιχτος σε αντιλογο ο οποιος ομως δεν υπηρξε μεχρι στιγμης- οτι για μεγαλο μεριδιο των πωλησεων ευθυνεται το hype και to marketing ΠΑΡΑ η ανωτεροτητα τους σαν κατασκευες ... που κατ'εμε δεν υφισταται ... ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ... o antilogos poy epizitas tha mporoyse na ginei me basi kapoia dedomena.
ta dedomena ayti ti stigmi einai opos sta pa.oloi pernoyn ktm.
esy to ermineyse oti den exei alli eteria eduro.ok paso kane koybenta me ti parti soy.varethika.
ante soy dosa kai idea..
ti mas kanei kalyteroys anabates..to mixanaki to kalytero..i i kathimerini exaskisi me oti kai an odigoyme?
dirtbird
17/06/2009, 19:58
δηλαδη ρε Νίκο, ότι και να'παιρνα τα ίδια πάνω κάτω θα έκανα.
μετα δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση στο μονοπωλιο της ΚΤΜ οσο επισης αφορα το εντουρο το οποιο καλως η κακως ειναι ενα γεγονος ...και αρκετος κοσμος εχει οδηγηθει εκει επειδη το θεμα ειναι μονοδρομος
Και μιας που -σωστά- εξειδικεύουμε τη συζήτηση σε κατηγορίες μοτό, διαφωνώ με το παραπάνω.
Εάν ήθελα enduro 4T, μάλλον η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το νέο 'Berg (που εκτός της ριζοσπαστικής του σχεδίασης έχει αποδειχθεί ΚΑΙ αξιόπιστο όπως και όλα τα σύγχρονα 4Τ ΚΤΜ) και επίσης θα κοίταζα και το ΚΤΜ και το Honda και το Υamaha.
Όπως επίσης στα 2Τ υπάρχουν και τα GAS GAS και τα Husqy, αμφότερα αξιόλογα μηχανάκια. Το ότι εγώ δεν πήρα ένα από αυτά, δεν έχει να κάνει με το ότι... ακολούθησα την μόδα αλλά με άλλα κριτήρια και γούστα. Σύμφωνοι, πολλοί -μάλλον οι πιο άπειροι...- το θεωρούν μονόδρομο να πάρουν ΚΤΜ αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πλειοψηφία.
ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ...
Και εν μέρει συμφωνώ με το παραπάνω.
Είναι τελικά θέμα γούστου, απο εκεί και πέρα το ένα είναι καλυτερο εδώ, το άλλο εκεί...
Πάντως ειδικά στο enduro, ειναι μάλλον τα πιο αξιόπιστα και λιγότερο δαπανηρά στη συντήρηση τους είτε γιατί δεν ζητάνε, είτε γιατί οι τιμές των ανταλλακτικών είναι συνήθως πολύ καλές (σίγουρα καλύτερες από των Ιαπωνικών).
δεν ευλογησα τα γενεια κανενος ... και τα κιβωτια των γιαμαπα ειναι γνωστο ποσο μπουρδελα ειναι ... και μπιελες εδρες βαλβιδων των χοντα ποσο μπουρδελο ειναι εξισου γνωστο ... σουζουκι και καβα ειναι γνωστο ποσο χαλια αξιοπιστια εχουν ΑΛΛΑ ... πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ΔΕΝ μπερδευω το ΜΧ με το εντουρο ,οπως κανει φιλος παραπανω ... και για αυτο δεν αναφερω τα ελληνικα βουνα ...
με λιγα λογια πιστευω -οχι ακραδαντα, ειμαι ανοιχτος σε αντιλογο ο οποιος ομως δεν υπηρξε μεχρι στιγμης- οτι για μεγαλο μεριδιο των πωλησεων ευθυνεται το hype και to marketing ΠΑΡΑ η ανωτεροτητα τους σαν κατασκευες ... που κατ'εμε δεν υφισταται ... ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ...
O dirtbird με καλυψε απολυτα με την απαντηση του.... !!!! :D
Νικολα... Παρολο που μετα απο 10 χρονια και τρια μηχανακια αποφασισα να ξεκολησω απο τα ΚΤΜ εν μερη καπου το μετανιωσα.....
Οχι ως προς την οδικη συμπεριφορα της μοτο ( μικρες οι διαφορες υπερ του γκας ) οσο κυριως με τα περιφερειακα της που πραγματικα με τα απο ενα χρονο και 1300 κμ η κατασταση τους εχει ξεπερασει προς το χειροτερο του ΚΤΜ μου 400 (7ετιας παρακαλω...)
:beer: :beer:
166345
Allst@rf
18/06/2009, 01:14
και να συμπληρωσω οτι επειδη οι γιαπωνεζοι δεν ασχολουνται πλεον με τα 2Τ,και ασχολουνται οι ευρωπαιοι,δεν σημαινει οτι η ΚΤΜ ειναι μονοπολιο.το λεω γιατι αναφερθηκες σε κατι 300 exc,125 exc κτλ...αν η ΚΤΜ,gas gas, TM,Husqvarna συνεχιζουν να εξελισουν διχρονους κινητηρες ειναι προς τιμην τους και αν θελουν και η γιαπωνεζοι να πιασουν κανα πελατη προς τα κει ας ξαναδουλεψουν με διχρονους...
nikos force
18/06/2009, 07:56
δηλαδη ρε Νίκο, ότι και να'παιρνα τα ίδια πάνω κάτω θα έκανα.
Και μιας που -σωστά- εξειδικεύουμε τη συζήτηση σε κατηγορίες μοτό, διαφωνώ με το παραπάνω.
Εάν ήθελα enduro 4T, μάλλον η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το νέο 'Berg (που εκτός της ριζοσπαστικής του σχεδίασης έχει αποδειχθεί ΚΑΙ αξιόπιστο όπως και όλα τα σύγχρονα 4Τ ΚΤΜ) και επίσης θα κοίταζα και το ΚΤΜ και το Honda και το Υamaha.
Όπως επίσης στα 2Τ υπάρχουν και τα GAS GAS και τα Husqy, αμφότερα αξιόλογα μηχανάκια. Το ότι εγώ δεν πήρα ένα από αυτά, δεν έχει να κάνει με το ότι... ακολούθησα την μόδα αλλά με άλλα κριτήρια και γούστα. Σύμφωνοι, πολλοί -μάλλον οι πιο άπειροι...- το θεωρούν μονόδρομο να πάρουν ΚΤΜ αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πλειοψηφία.
μιας και στο ενα απο τα δυο θεματα που μου κουοταρες συμφωνουμε εν μερη ας παμε σε αυτο που εν μερη δεν συμφωνουμε ...
σε ποιο πανω απαντηση ειδικα απο την πλευρα των διχρονων επελεξα να αφησω τα υπολοιπα ευρωπαικα διχρονα απ'εξω ...ο λογος ... θεωρω οτι και τα gas και τα husq και τα TM παροτι ειναι οντως πολυ ΑΞΙΟΛΟΓΑ μηχανακια σε πολλα σημεια κοντραρουν στα ισια και με αξιωσεις τα κτμ ,παραταυτα εχουν χασει το παιχνιδι απο πριν ... τα μεν gas λογω ελλειπους μαρκετιν (δυστηχως στους χαλεπους καιρους που ζουμε ειναι ενα μειζον ζητημα επι των πωλησεων) τα μεν husq λογω μιας ανασυγκροτησης της εταιριας που διαρκει χρονια με θυματα τους πελατες και τα ΤΜ λογω μιας ιδιαιτερης δηθεν εξειδίκευσης και φημης περι αξιοπιστιας που τα εχει πληξει εξισου ...
...κλεινωντας , μιας και το θεμα θεωρω οτι εχει καλυφτει (για μενα) δεν εχω τπτ με την κτμ και την καθε κτμ ... απλα προσωπικα θεωρω οτι καθε εταιρια εχει αδυναμιες και δεν μου αρεσει η γενικευση ''θα ξαναεπαιρνα ΚΤΜ γιατι ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ '' για αυτο εγραψα οτι εγραψα ...
εμενα προσωπικα με χαλαει στα ΚΤΜ η χοντα λογικη που ακολουθει ολο και πιο πιστα τελευταια ...FOR THE MASSES ...
καθαρα προσωπικη αποψη ...
τα BERG EINAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :rotflmao: ...το πιστευω ...
Allst@rf
18/06/2009, 10:22
για την for the masses λογικη σου δεν εχεις πολυ αδικο...
αλλα εχει κατι που η χοντα δεν το χει.το παθος...
οσων αφορα τα husaberg για μενα ειναι ενα σκαλι ποιο κατω απο τα ΚΤΜ,γιατι αφου πλεον τα φτιαχνει η ΚΤΜ ειναι λιγο δυσκολο να "ριξει" τα δικα της μηχανακια.ασε που φοραν τα ιδια περιφερειακα...
Allst@rf
18/06/2009, 10:24
μιας και στο ενα απο τα δυο θεματα που μου κουοταρες συμφωνουμε εν μερη ας παμε σε αυτο που εν μερη δεν συμφωνουμε ...
σε ποιο πανω απαντηση ειδικα απο την πλευρα των διχρονων επελεξα να αφησω τα υπολοιπα ευρωπαικα διχρονα απ'εξω ...ο λογος ... θεωρω οτι και τα gas και τα husq και τα TM παροτι ειναι οντως πολυ ΑΞΙΟΛΟΓΑ μηχανακια σε πολλα σημεια κοντραρουν στα ισια και με αξιωσεις τα κτμ ,παραταυτα εχουν χασει το παιχνιδι απο πριν ... τα μεν gas λογω ελλειπους μαρκετιν (δυστηχως στους χαλεπους καιρους που ζουμε ειναι ενα μειζον ζητημα επι των πωλησεων) τα μεν husq λογω μιας ανασυγκροτησης της εταιριας που διαρκει χρονια με θυματα τους πελατες και τα ΤΜ λογω μιας ιδιαιτερης δηθεν εξειδίκευσης και φημης περι αξιοπιστιας που τα εχει πληξει εξισου ...
...κλεινωντας , μιας και το θεμα θεωρω οτι εχει καλυφτει (για μενα) δεν εχω τπτ με την κτμ και την καθε κτμ ... απλα προσωπικα θεωρω οτι καθε εταιρια εχει αδυναμιες και δεν μου αρεσει η γενικευση ''θα ξαναεπαιρνα ΚΤΜ γιατι ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ '' για αυτο εγραψα οτι εγραψα ...
εμενα προσωπικα με χαλαει στα ΚΤΜ η χοντα λογικη που ακολουθει ολο και πιο πιστα τελευταια ...FOR THE MASSES ...
καθαρα προσωπικη αποψη ...
τα BERG EINAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :rotflmao: ...το πιστευω ...
μα ειναι δυνατον να εχεις ευρωπαικο μηχανακι ,να καιγεσαι για αυτο και να διαφωνουμε(οχι εμεις οι δυο συγκεκριμενα,ολοι εμεις που αγαπαμε τα ΚΤΜ εννοω)?
θα μας τρελανεις?
nikos force
18/06/2009, 11:32
γ
οσων αφορα τα husaberg για μενα ειναι ενα σκαλι ποιο κατω απο τα ΚΤΜ,γιατι αφου πλεον τα φτιαχνει η ΚΤΜ ειναι λιγο δυσκολο να "ριξει" τα δικα της μηχανακια.ασε που φοραν τα ιδια περιφερειακα... τα berg ειναι to divne bike ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν μπορω να κανω κουβεντα επι τουτου ... τα αγαπαω τα μπεργκερ ...ΧΑΧαχχΑ