View Full Version : Θα ξαναπερνατε Ktm ?
προσφατα αγορασα ενα fazer ειχα ενα lc4 sm και ρωτω σε
πρωην κατοχους κατεμιων ρε μαγκες θα ξαναπερνατε ποτε κτμ και γενικα ευρωπαικο ?
..
..
..
..
.
.
:rotflmao:
πεφτει για πλακα η μπαταρια
ακουγετε σαν να χτυπαει καμπανα το μοτερ ..
μεταπωληση 0 με τονο
καθε χρονο και ποιο ασχημα
το μονο καλο ειναι
,
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
οι Σουζες και τα μπαντιλικια
Εγω παντως Κ.τ.μ
Δε θα ξαναπαρω ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D
Βεβαια δε θα ξεχασω τον απιστευτο υδραυλικο συμλεκτη , οπως και το πανασχημο αριστερο πλαστικο της εξατμισεις και τους απιστευτους κραδασμους που μου προσφερε :p και τα απιστευτα σουζονια :beer: και και... χμμμμ το ποιο ηλιθιο service ever για να αλλαξεις λαδια πρεπει να κανεις τεμεναδες~!
dirtbird
07/06/2009, 12:24
Δε λέω ..... έχεις ακλόνητα επιχειρήματα....:o :o
ότι να'ναι, όως να'ναι.....:( :(
catmaster
07/06/2009, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δε λέω ..... έχεις ακλόνητα επιχειρήματα....:o :o
ότι να'ναι, όως να'ναι.....:( :(
+1000
και επειδή το κόβω ότι το thread δεν θα έχει καμία σχέση με το subsection που βρίσκεται ... πάμε μια βόλτα ... στις γενικές ... και ίσως και αλλού μετά ...
:wave2: :smokin:
Allst@rf
07/06/2009, 13:56
ειχα 2 γιαπωνεζους ,ενα ΧΤ600 και ενα TDM 900.πριν κανα δυο μηνες αγορασα ενα ΚΤΜ super duke 06 μοντελο,το οποιο ηταν μεγαλος ερωτας απο τοτε που βγηκε...
το μηχανακι ειναι κλασσεις ανωτερο απο τα προηγουμενα και δεν εννοω απο αποψη επιδοσεων...
μονο και μονο ο απιστευτος ψεκασμος του με εκανε να γινω φανατικος οπαδος της πορτοκαλι εταιρειας απο την Αυστρια,οποτε..
...με κλειστα ματια και το επομενο μηχανακι μου ΚΤΜ θα ειναι...
165632
Allst@rf
07/06/2009, 14:00
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
[B]ειχα 2 γιαπωνεζους ,ενα ΧΤ600 και ενα TDM 900.πριν κανα δυο μηνες αγορασα ενα ΚΤΜ super duke 06 μοντελο,το οποιο ηταν μεγαλος ερωτας απο τοτε που βγηκε...
το μηχανακι ειναι κλασσεις ανωτερο απο τα προηγουμενα και δεν εννοω ΜΟΝΟ απο αποψη επιδοσεων...
μονο και μονο ο απιστευτος ψεκασμος του με εκανε να γινω φανατικος οπαδος της πορτοκαλι εταιρειας απο την Αυστρια,οποτε..
καλα απο αποψη επιδωσεων δεν χρειαζεται να πω ποσο ανωτερα ειναι τα ευρωπαικα.φαινεται ποιος κερδιζει πρωταθληματα...
αν το επομενο που θα θελησω ΔΕΝ ειναι τετρακυλινδρο τοτε θα ναι σιγουρα ΚΤΜ :wave2: :wave2:
εμενα παντως τα πρωτα 17000 χλμ ειναι απροβληματιστα και περιλαμβανουν και αστικη μετακινηση και μεγαααλη τουριστικη
Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
και ρωτω σε
πρωην κατοχους κατεμιων ρε μαγκες θα ξαναπερνατε ποτε κτμ και γενικα ευρωπαικο ?
όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσοτερο πείθομαι πως θα έπερνα ΜΟΝΟ ΚΤΜ ξανα!
BIG BLACK
07/06/2009, 15:34
Μία φορά ΚΤΜ, πάντα ΚΤΜ.
SpeakeasyBlues
07/06/2009, 18:17
... σαν να εχουν αρεωσει στους δρομους η' ειναι η ιδεα μου?
Σοβαρα μιλαω.:o
ε...ενα σουπερ δουκα η εστω ενα δουκα...εεεε αν ειχα λεφτα θα επερνα :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δωσε το Ζ και μπορεις να το αποκτησεις :lol: :lol:
bentouza
07/06/2009, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ειχα 2 γιαπωνεζους ,ενα ΧΤ600 και ενα TDM 900.πριν κανα δυο μηνες αγορασα ενα ΚΤΜ super duke 06 μοντελο,το οποιο ηταν μεγαλος ερωτας απο τοτε που βγηκε...
το μηχανακι ειναι κλασσεις ανωτερο απο τα προηγουμενα και δεν εννοω απο αποψη επιδοσεων...
τρελε αυτη φωτογραφια ειναι υπεροχη...
δινω απειροελαχιστες πιθανοτητες αλλα αν τυχον εισαι ο φωτογραφος να κανονισουμε μερικα ιδιαιτερα μαθηματα!
kerasaki
07/06/2009, 20:58
Ελπιζω να τα καταφερω να το παρω καποια στιγμη στο μελλον
:beer:
165645
fantacid
07/06/2009, 21:09
εχει δικιο το παλικαρι σουπα γινατε με αυτα τα κτμ
προτιμω απριλια....
:winka:
Εγω παλι στο βουνο σχεδον... μονο Ktm βλεπω!
Εχω ενα 125 που δεν καταλαβενει τιποτα και ας εχει φαει τρελα κοπανηματα.
Νομιζω ειναι η καλυτερη εταιρια για εκτος δρομου!
Allst@rf
07/06/2009, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
... σαν να εχουν αρεωσει στους δρομους η' ειναι η ιδεα μου?
Σοβαρα μιλαω.:o
εγω μαλλον το αντιθετο θα ελεγα...και οχι επειδη ειμαι φανατικος τις εταιρειας...
ισα ισα που...(θα το πω το κριμα μου)...
...μου τη δινει να βλεπω αλλους με ΚΤΜ ,γιατι αναρωτιεμαι "τι εγινε ξυπνησαν ολοι και αγοραζουν ΚΤΜ,καποτε φωναζαν ολοι Καθε Τριτη Μαστορα..."!!!:D :D
nickmonstro
07/06/2009, 23:38
ξαναπερνατε ποτε κτμ και γενικα ευρωπαικο ?
Aααανεταααα!!!:winka:
:wave2:
Allst@rf
07/06/2009, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
με κλειστα ματια νιντζακι...ανταλλαγη τωρα!!!
Allst@rf
07/06/2009, 23:43
να τι οδηγανε οσοι παιρνουν συνταξη απο την F1!!!
165646
nickmonstro
07/06/2009, 23:52
να τι οδηγανε οσοι παιρνουν συνταξη απο την F1!!! Εχουν αγορασει και τα οικοπεδακια τους ομως ουκ ολιγες φορες!
:p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Allst@rf
07/06/2009, 23:55
για να θυμουνται οτι πριν οδηγουσαν κουτι ,και οτι η μοτοσυκλετα αν δεν τη σεβαστεις θα σε πονεσει...
παντως ο schumi με το fireblade την εφαγε την τουμπα,αν αυτο λεει κατι!!!:D :D :lol: :lol:
nickmonstro
08/06/2009, 00:04
παντως ο schumi με το fireblade την εφαγε την τουμπα,αν αυτο λεει κατι!!!:D :D :lol: :lol:
Ναι σωστο και αυτο!!!
LOUKILOUK
08/06/2009, 11:52
Οταν ξερεις τι θες και αγορασεις ΚΤΜ μετα δυσκολα αλλαζεις...7 χρονια σερι ΚΤΜ, 2 μηχανες, και με βλεπω για καιρο ακομα πανω στο αυστριακο θηριο...
Τον απογοητεύσατε τον άνθρωπα ρε παιδιά :lol:
Είμαι σίγουρος ότι περίμενε εντελώς αντίθετες απαντήσεις, μάλλον όμως έκανε το λάθος να το βάλει στις ΄΄Γενικές΄΄. Φιλαράκι, αν θέλεις να πάρεις τις απαντήσεις που γουστάρεις, βάλε το θέμα στο ΄΄Μοντέλα΄΄- ΄΄Honda''-''Africa Twin'' ή περίμενε να σου απαντήσει ο LARISEOS και ο mount:rotflmao:
Όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ μέσα,μια φορά ΚΤΜ... πάντα ΚΤΜ:wave2:
filaraki egw eixa ktm , oi perissoteroi mallwn den exoyn kai milane ypo8etika tespa ..
el_hymador
09/06/2009, 13:54
ΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΕΡΝΑ ΚΤΜ 1100%!!!
Πρωην κατοχος LC4 Enduro...μακραν το πιο διασκεδαστικο μηχανακι που ειχα ποτε και -το λεω πολυ σοβαρα- το πιο αξιοπιστο!
Δεν εκαν κιχ στα 2+ χρονια που το ειχα και ας το ελιωνα σε ασφαλτο και χωμα!
Το οτι δεν το κρατησα οφειλεται μομο και μονο στο οτι ηθελα κατι πιο ξεκουραστο (μεγαλα ασφαλτινα ταξιδια γαρ...) και πραγματικα στεναχωρηθηκα οταν το εδωσα.
Αν υπαρχει μια μηχανη που να σπαει τα κοντερ αυτη τη στιγμη στο προσωπικο "θελω-μετρο" ειναι το SMT...αλλα το αντιστοιχο κοντερ στο προσωπικο μου "λεφτο-μετρο" ειναι λιγο κατω απο το ρελαντι...shit...
:sad:
Θα έπερνα ΚΤΜ γιατί μου έχει ζαλίσει τα @@ ο DUKASII :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
oi perissoteroi mallwn den exoyn kai milane ypo8etika tespa ..
Λες τώρα εσύ...
LARISEOS
09/06/2009, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τον απογοητεύσατε τον άνθρωπα ρε παιδιά :lol:
Είμαι σίγουρος ότι περίμενε εντελώς αντίθετες απαντήσεις, μάλλον όμως έκανε το λάθος να το βάλει στις ΄΄Γενικές΄΄. Φιλαράκι, αν θέλεις να πάρεις τις απαντήσεις που γουστάρεις, βάλε το θέμα στο ΄΄Μοντέλα΄΄- ΄΄Honda''-''Africa Twin'' ή περίμενε να σου απαντήσει ο LARISEOS και ο mount:rotflmao:
Όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ μέσα,μια φορά ΚΤΜ... πάντα ΚΤΜ:wave2:
βαλτε τα φωτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ταιριάζει με το περτικαλι......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allst@rf
09/06/2009, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
βαλτε τα φωτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ταιριάζει με το περτικαλι......!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:nono: :nono:
:p :p :p :p
Allst@rf
09/06/2009, 14:44
filaraki egw eixa ktm , oi perissoteroi mallwn den exoyn kai milane ypo8etika tespa ..
αυτη η σιγουρια σου σπαει κοκκαλα και @@δια!!!
Φέρτε μου 12000 euros να πάω να πάρω ΤΩΡΑ το 990 SMT :cry: :cry: :cry:
Δεν γνωριζω απο ΚΤΜ, ομως απο την διαφημιση που εχει γινει εδω μεσα, μαλλον που μπαινω στην πριζα!!!
Επειδη σκεφτομαι συχνα πυκνα για on-off, σιγουρα θα μελετησω πολυ σοβαρα πλεον την ΚΤΜ!!
Τελικα φιλαρακο η προσπαθεια δυσφημισης που επιδιωξες, σου γυρισε μπουμερανγκ :rolleyes:
Μα ηταν αναγκη να δυσφημισεις Αυστριακη εταιρεια;;;
Την επομενη φορα θαψε κανα κινεζικο να βρεις την υγεια σου!! :wave2:
Βεβαια δε θα ξεχασω ... τα απιστευτα σουζονια :beer:
σουζονια με 1η παντα ε? ή μηπως τελικα εμαθες να το σηκωνεις και με 2α (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40686) ?? :rolleyes:
ADVENTURAZ
09/06/2009, 17:51
παραδειγμα:
πας στον "οικο" σε καλωσοριζει η ανατολητισσα τσατσα που παρεμπιπτοντως ειναι 110 κιλα με φαβοριτες αλα Κοκοτα, χνουδατο μουστακι, φοραει αμανικο, ειναι τιγκα στον ιδρωτα αφου οι τριχες στην μασχαλη εχουν σγουρωσει,δεν σε ακουει καλα γιατι τα αυτια εχουν βουλωσει απο τις τριχες(η`μηπως ειναι μελισσες?) και αφου τραβαει την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο που εχει στο ζαρωμενο γεματο σαλια στομα της σε πλησιαζει και βγαζοντας τον καπνο μαζι με μια ελαφρια δοση σκορδιλας σου λεει:
-Απο δω ειναι η κοπελα,και σου γνεφει πισω απο τον ωμο της.
Εσυ μενεις καγκελο αντικριζωντας εναν ευρωπαιο μελαχροινο αγγελο 1,94 με καταγαλανα ματια,σαρκωδη χειλη ,μεταξενιο δερμα με ατελειωτες καμπυλες 88-50-89 (καλα ειναι να τ`αφησω?) και ενα μεθυστικο αρωμα να εχει συνεπαρει ολο σου το ειναι.
-50ε για 2 ωρες ειναι αλλα συνηθως στο μισαωρο σταματαει. Δεν μπορει παραπανω.
-Αλλα αν θες με 10ε ερχεσαι μαζι μου ολο το σαββατοκυριακο.
Εεεεεεε...
Εσεις ρε παιδια ποια θα καβαλαγατε? :lol: :beer:
ΚΤΜ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
GS παρτε παιδια...GS 1200...και VARADERO...και TDM:D και VSTROM(το 650 ε;;αυτο με τη τελικη των 220km)
Να χουμε να γελαμε...
στο δρομο...
γιατι εκτος...δε μας βλεπει και κανεις...:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
παραδειγμα:
πας στον "οικο" σε καλωσοριζει η ανατολητισσα τσατσα που παρεμπιπτοντως ειναι 110 κιλα με φαβοριτες αλα Κοκοτα, χνουδατο μουστακι, φοραει αμανικο, ειναι τιγκα στον ιδρωτα αφου οι τριχες στην μασχαλη εχουν σγουρωσει,δεν σε ακουει καλα γιατι τα αυτια εχουν βουλωσει απο τις τριχες(η`μηπως ειναι μελισσες?) και αφου τραβαει την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο που εχει στο ζαρωμενο γεματο σαλια στομα της σε πλησιαζει και βγαζοντας τον καπνο μαζι με μια ελαφρια δοση σκορδιλας σου λεει:
Εσυ μενεις καγκελο αντικριζωντας εναν ευρωπαιο μελαχροινο αγγελο 1,94 με καταγαλανα ματια,σαρκωδη χειλη ,μεταξενιο δερμα με ατελειωτες καμπυλες 88-50-89 (καλα ειναι να τ`αφησω?) και ενα μεθυστικο αρωμα να εχει συνεπαρει ολο σου το ειναι.
Εεεεεεε...
ΚΤΜ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Ρε φίλε , στείλε το στο marketing των Αυστριακών να το κάνουν διαφήμιση…..
:beer:
kawasaki ZX-12
09/06/2009, 18:57
εγω παντως πουλαω τωρα το xt μου και το πιθανοτερο ειναι παρω duke!!!!!
αν δεν βρω δουκα σιγουρα κανα lc 640!!!!τα γουσταρω πολυ και τα 2 ειμαι καλα γιατρε μου!????
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
εγω παντως πουλαω τωρα το xt μου και το πιθανοτερο ειναι παρω duke!!!!!
αν δεν βρω δουκα σιγουρα κανα lc 640!!!!τα γουσταρω πολυ και τα 2 ειμαι καλα γιατρε μου!????
μια χαρα εισαι! οσο για δουκα μην αγχωνεσαι.. δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις!
ρε μαγκες θα ξαναπερνατε ποτε κτμ και γενικα ευρωπαικο ?
2 χρόνια με πολλούς αγώνες και κάθε βδομάδα προπόνηση δεν έχει βγάλει κίχ .
Φυσικά και θα ξανάπερνα με κλειστά μάτια . :wave2:
Γιαπωνέζικο κλιματιστικό, Κορεάτικη τηλεόραση , Ευρωπαϊκή μοτοσικλέτα και δεν αλλάζω γνώμη με Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!! Για κανένα από τα παραπάνω………
haskosktm
10/06/2009, 11:46
Όταν έπερνα την μηχανή μου πολλοί φίλοι μου έλεγαν να πάρω Africa και οτι τα ευρωπαικά δεν είναι καλα, οτι τα ΚΤΜ χαλάνε, σπάνε, αυτοαναφλέγονται :confused: (χώρις πλάκα το άκουσα και αυτο), και διάφορα άλλα, εγώ δεν μάσησα και παράγγειλα ενα KTM LC640 Adventure.
Σήμερα 7 χρόνια και 60.000χλμ μετά πάλι αυτό 8α είχα πάρει, και η επόμενη μάλλον ΚΤΜ 8α είναι. (ψήνομαι για μια 990 Adventure R).
:beer: :smokin: :beer:
Allst@rf
11/06/2009, 10:44
ρε το moto.gr ειναι τιγκα βαμμμενο πορτοκαλι λεμεεεεεεεεεεεεεε.
up the Austrians!!!
LOUKILOUK
11/06/2009, 13:01
Απανω τους παλικαρια με τα πορτοκαλι...
ADVENTURAZ γαααμησεεεςςςςςςςςςς...
hasko κοινη πορεια βλεπω, απλα ειμαι λιγο μπροστα...Βασικα ραγισε η καρδια μου οταν εδωσα το μικρο μου adv640 αλλα η αλλη η πουτανα (η 990 ντεε) ειναι μεγαλη πλανευτρα... δεν μετανοιωνω, αλλα αν ειχα φραγκα...
Να συμπληρωσω στο παραδειγμα, αν μου επιτρεπεται, οτι αν δεν "γαμησεις" ποτε ευρωπαια δεν ξερεις και την διαφορα...Μερικοι επιλεγουν την "μεγαλη" γιαπωνεζικη συσκευασια χωρις ποτε να εχουν δοκιμασει τους ευρωπαικους καρπους...οσοι μερακληδες δοκιμασαν κολλησαν...
:beer: :wave2:
ADVENTURAZ
11/06/2009, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Βασικα ραγισε η καρδια μου οταν εδωσα το μικρο μου adv640 αλλα η αλλη η πουτανα (η 990 ντεε) ειναι μεγαλη πλανευτρα... δεν μετανοιωνω, αλλα αν ειχα φραγκα...
Μεσα στο μυαλο μου εισαι...και εγω στο "αν" εχω σκαλωσει να μπορουσα να ειχα και το 990:sad: αλλα το μικρο ADV δεν το δινω με τιποτα. (δεν κανουμε σκαντζα να μας πηγαινει μια-μια? σκ παρα σκ. Θα ειναι και λιγοτερα τα εξοδα):lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:
rockobok
12/06/2009, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
παραδειγμα:
Εεεεεεε...
ΚΤΜ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το ευρωπαικό το δίμετρο έχει κ πολλές απαιτήσεις όμως παναθεμά το!!Πετυχημένη πάντως η περιγραφή...:beer:
taksidiotis25
13/06/2009, 11:19
προσωπικα εχω παρει και ξαναπαρει ktm,950sm 990adv,το δευτερο το χω 1 χρονο και δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος και ερωτευμενος μαζι της.δεν μου χει βγαλει τιποτα και κανει την δουλεια της και με το παραπανω.εχω φυσικα και τον αλλο ερωτα gs 1200r 2008,αλλα το ktm εναι σε αλλο επιπεδο.
και παλι ευρωπαιο θα ξαναπαιρνα,κι οταν λεω ευρωπαιο εννοω μια απο τις 2 εταιρειες που εχω ηδη επιλεξει,τιποτα αλλο.
το καθε τριτη μαστορα η μεσα εχει σταματησει προ πολλου.και παλι με σωστη συντηρηση δε νομιζω οτι θα εβγαζαν και τοσα προβληματα.
το 690 παντως το μοτερ και το 990 τα θεωρω διαμαντια πραγματικα.
μενει να δουμε το 1190 σε on/off.
Παντως κ εγω μεσα στα αμεσα σχεδια μου σκεφτομαι για KTM. Enduro h to DUKE 690. Γιατι βρηκα καλο μηχανικο να το αναλαβει κ αυτο πιστευω οτι ειναι που χρειαζοντε τα ΚΤΜ.{ Καποιο Τελειο Μαστορα}.
Μα που πηγε ο Puntix;; :look:
Μηπως περιμενει (2 βδομαδες τωρα) καποιον να θαψει την ΚΤΜ για να μιλησει;; :lol:
den perimena tetoia apixish sta ktm :D , gousta einai auta parte ktmmmmmmmmia
LARISEOS
14/06/2009, 10:22
ειναι μεχρι να μεγαλωσουν και να παρουν αφρικα.!
:rotflmao: :rotflmao:
:sun:
καλημερα
το μεγαλυτερο προβλημα των ΚΤΜ ειναι η αντιπροσωπια της στην ελλαδα, που ζηταει τα μαλλιοκεφαλα της για τα μηχανακια, και τα χρεωνει πολυ πιο ακριβα απ'οτι θα πρεπε...
μια ματια στις τιμες που τα δινουν καινουρια στο εξωτερικο θα κανει οσους τα εχουν αγορασει απο ελλαδα να βαλουν τα κλαματα...
οταν βλεπεις 3-4κ διαφορα στις τιμες γινεσαι καπως ετσι:hypnotize
dirtbird
14/06/2009, 20:19
Που είδες 4 χιλιάρικα διαφορά (εκτός Αγγλίας-Αμερικής)? :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Derti
Εγω παλι στο βουνο σχεδον... μονο Ktm βλεπω!
Εχω ενα 125 που δεν καταλαβενει τιποτα και ας εχει φαει τρελα κοπανηματα.
Νομιζω ειναι η καλυτερη εταιρια για εκτος δρομου!
Πρώην κάτοχος ΚΤΜ ΕΧΕ125 και ΚΤΜ ΕΧC250.
Και μόνο που πλήρωσα 270 ευρώ για μια σπασμένη μανέτα συμπλέκτη(πολύ συχνό φαινόμενο για κάποιον που οδηγεί βουνό) αυτό μου έφτασε για να μην ξαναπάρω ΠΟΤΕ ΚΤΜ...
Προτιμώ ΥΑΜΑΗΑ με τιμή μανέτας συμπλέκτη μόνο 15 ευρώ και την οποία την βρίσκεις ακόμα και.....στα περίπτερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ridon
Και μόνο που πλήρωσα 270 ευρώ για μια σπασμένη μανέτα συμπλέκτη(πολύ συχνό φαινόμενο για κάποιον που οδηγεί βουνό) αυτό μου έφτασε για να μην ξαναπάρω ΠΟΤΕ ΚΤΜ...
Προτιμώ ΥΑΜΑΗΑ με τιμή μανέτας συμπλέκτη μόνο 15 ευρώ και την οποία την βρίσκεις ακόμα και.....στα περίπτερα.
Προφανώς δεν έσπασε μόνο η μανέτα, αλλά και η τρόμπα... Εκτός αν σε έπιασαν φίλε μου..
δες ποσο κανει το 990R εδω και ποσο εξωτερικο...
Προτιμώ ΥΑΜΑΗΑ με τιμή μανέτας συμπλέκτη μόνο 15 ευρώ και την οποία την βρίσκεις ακόμα και.....στα περίπτερα. 250 ευρω σιγουρα θα έδωσες για τρομπα και μανέτα γιατι πάει σετ..
Το yamaha εχει ντίζα... δλδ συρματόσχοινο... τώρα τι να συγκρινουμε?
Μη γράφετε ρε παιδιά οτιναναι...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το μεγαλυτερο προβλημα των ΚΤΜ ειναι η αντιπροσωπια της στην ελλαδα, που ζηταει τα μαλλιοκεφαλα της για τα μηχανακια, και τα χρεωνει πολυ πιο ακριβα απ'οτι θα πρεπε...
μια ματια στις τιμες που τα δινουν καινουρια στο εξωτερικο θα κανει οσους τα εχουν αγορασει απο ελλαδα να βαλουν τα κλαματα...
οταν βλεπεις 3-4κ διαφορα στις τιμες γινεσαι καπως ετσι:hypnotize Ενώ οι υπολοιπες εταιρείες εχουν τιμές ιδιες με του εξωτερικου?:bigcry:
Σε επιασαν κωτσο περιπου 230 ευρω ακριβοτερα απο οτι τις παιρνουμε ολοι οι αλλοι.....
Ξαναψαχτο...... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
250 ευρω σιγουρα θα έδωσες για τρομπα και μανέτα γιατι πάει σετ..
Σε εμενα προσωπικα μανετα μου εχουν δωσει και σκετη..!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σε εμενα προσωπικα μανετα μου εχουν δωσει και σκετη..!
:wave2: Μα ο φίλος.. πρέπει να εσπασε και τη τρόμπα... για να τον χρέωσαν 250 ευρω.. (Δε μπορώ να πιστεψω οτι τον κοροιδεψαν σε κάτι τέτοιο!!!)
Η τρομπα παει με μανετα μαζι αυτό ενοουσα... ρε Stoub
Μα ο φίλος.. πρέπει να εσπασε και τη τρόμπα... για να τον χρέωσαν 250 ευρω.. (Δε μπορώ να πιστεψω οτι τον κοροιδεψαν σε κάτι τέτοιο!!!)
Η τρομπα παει με μανετα μαζι αυτό ενοουσα... ρε Stoub
Παντως εμενα στο χελινστορ στον πειραια μια μανετα τους ζητησα.... Μια μανετα μου εδωσαν...
Αλιμονο επειδη θα τυχει να σπασει μιση μανετα ( που λεει ο λογος ) να πρεπει να αγορασεις και την τρομπα....
(Και ο φιλος παραπανω δεν κανει καμμια αναφορα για τρομπα.... ) :rolleyes:
:beer: :beer:
[B
:beer: :beer: [/B] Οτι δεν κάνει καμία αναφορά οντως!!... μήπως δε θυμάται καλά... ομως...:rolleyes: :beer:
dirtbird
15/06/2009, 06:00
δες ποσο κανει το 990R εδω και ποσο εξωτερικο...
Στην Αίγυπτο, π.χ.? :confused: :confused:
Στην Αίγυπτο, π.χ.? :confused: :confused:
αγγλια ρε φιλε, ποια αιγυπτο και αφγανισταν λες....?
:confused:
:confused: mpas koitas lires?
dirtbird
15/06/2009, 08:54
:confused:
Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω και ΤΙ γράφω.......
Είναι άλλοι οι λόγοι για τις διαφορές αυτών των 2 αγορών.
Παντως εμενα στο χελινστορ στον πειραια μια μανετα τους ζητησα.... Μια μανετα μου εδωσαν...
Αλιμονο επειδη θα τυχει να σπασει μιση μανετα ( που λεει ο λογος ) να πρεπει να αγορασεις και την τρομπα....
Ναι οπώς είπε ο παραπάνω φίλος μαζί με την μανέτα πάει και η τρόμπα, αυτός είναι και ο λόγος που πληρώνεις τόσα...Γενικά δεν εγκρίνω σε μηχανάκι βουνού τόσο ακριβά και δυσεύρετα ανταλλακτικά, κάτι που κοπιανιέται συνέχεια και σπάει πρέπει τουλάχιστον να έχει και φθηνά ανταλλακτικά...αυτονόητο.
Ναι οπώς είπε ο παραπάνω φίλος μαζί με την μανέτα πάει και η τρόμπα, αυτός είναι και ο λόγος που πληρώνεις τόσα...Γενικά δεν εγκρίνω σε μηχανάκι βουνού τόσο ακριβά και δυσεύρετα ανταλλακτικά, κάτι που κοπιανιέται συνέχεια και σπάει πρέπει τουλάχιστον να έχει και φθηνά ανταλλακτικά...αυτονόητο.
φιλε μη συνεχιζεις... εκτειθεσαι! :wave2:
250 ευρω σιγουρα θα έδωσες για τρομπα και μανέτα γιατι πάει σετ..
Συμφώνω μαζί σου φίλος, απλά προσωπική μου άποψη είναι οτι προτιμώ ντίζα παρά να δίνω 250 σε κάθε πέσιμο. Καλή η magura δεν λέω...αλλά οικονομικά ασύμφορη. :)
Συμφώνω μαζί σου φίλος, απλά προσωπική μου άποψη είναι οτι προτιμώ ντίζα παρά να δίνω 250 σε κάθε πέσιμο. Καλή η magura δεν λέω...αλλά οικονομικά ασύμφορη. :) EINAI NA APOREIS GENIKA..POS SE OLOYS TOYS AGONES..EINAI SAN ENIAIO ME KTM..
KAI POS MIA BOLTA STO BOYNO SE KANEI NA TA BLEPEIS OLA PERTIKALI.
APORO.
Φιλε μου 11 χρονια παρεα με ενα exc 250- 400 και ενα 450 ποτε δεν μου εσπασε μαζι με την μανετα και η τρομπα.....
Και ποτε φυσικα δεν με αναγκασε η αντιπροσωπεια να παρω υποχρεωτικα καινουργια τρομπα ( επειδη απλα μου εσπασε η μανετα...)
Οποτε καλλυτερα διευκρινισε τι εσπασε ( μανετα μονο.... η μανετα και τρομπα μαζι ) στο μηχανακι του φιλου σου και τα ξαναλεμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EINAI NA APOREIS GENIKA..POS SE OLOYS TOYS AGONES..EINAI SAN ENIAIO ME KTM..
KAI POS MIA BOLTA STO BOYNO SE KANEI NA TA BLEPEIS OLA PERTIKALI.
APORO.
Τωρα τελευταια κυκλοφορουν και καποια καλα gas gas ...!! :D
Stergios69
15/06/2009, 10:32
Οποτε καλλυτερα διευκρινισε τι εσπασε ( μανετα μονο.... η μανετα και τρομπα μαζι ) στο μηχανακι του φιλου σου και τα ξαναλεμε...
Μάλλον έσπασε η βάση της μανέτας πάνω στην τρόμπα... :D :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μάλλον έσπασε η βάση της μανέτας πάνω στην τρόμπα... :D :wave2:
Μωρε εγω το καταλαβα.....
Εκεινος επιμενει ντε και καλα οτι με την αγορα σκετης μανετας πρεπει να παρεις και την τρομπα ( φρενου η συμπλεκτη..) :winka:
Εμενα μου εσπασε η μανετα και αναγκαστικα αλλαξα αλυσιδα και γραναζι...ετσι μου ειπαν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα τρελλαθωωωω(που λεει κι ο Σακης):beer:
johnkerasi
15/06/2009, 13:08
νομιζω οτι η παραφυλολογια για τα ΚΤΜ δεν πάει άλλο. ειναι δυνατον να πιστευει κάποιος οτι ενα εργοστάσιο που φτιάχνει τόσο δυνατές μοτο με τις καλύτερες αναρτησεις και τα καλύτερα φρένα και πλαισιο, είναι τόσο βλάκες που φτιάχνουν μηχανακια που σπάνε? ελεος!
παρ 'ολα αυτά αλλού είναι το θέμα. όταν αγοράζεις ΚΤΜ αγοράζεις ένα μηχανακι που έχει φτιαχτει με αγωνιστικές προδιαγραφές. Δεν είναι πολιτικά μοτερ όπως τα ΧΤ (του οποιου είμαι κάτοχος). όπως και πολλά άλλα στον καπιταλισμό (ούπς μεγάλο θέμα), το θέμα είναι τό εξής. ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙς ΣΩΣΤΑ! γιατι αν η εταιρια σου λέει οτι έχει τα τάδε σερβισ και εσύ κάνεις τα μισά τι περιμένεις? να ζει για πάντα όπως ένα παπι ή ένα ΧΤ? ε όχι ρε παιδιά. Αν θές ΚΤΜ πρέπει να έχεις και τα λεφτα να το έχεις στην πένα! αλλίως και θα σπάει και θα χαλαει και κάθε τεταρτη μάστορα θα το έχεις αλλά γι αυτό δε φταιει η ΚΤΜ αλλά το κεφάλι σου το κλουβιο. γιατί αμα πάρεις ένα yamaha R1 και δεν έχεις τα φράγκα να το συντηρείς τί νομίζετε οτι θα γίνει? Δε θα σπάσει γιατί ειναι YAMAHA? εγω δεν θα έπαιρνα ΚΤΜ γιατί πως να το κάνουμε δεν έχουμε και γεμάτη τσέπη. αν παρόλα αυτά πίστευα σε θαύματα και μια μέρα το οικονομικό δεν ήταν προβλημα τι θα διάλεγα? χμ... τα καλύτερα περιφεριακά και το πιο δυνατό μοτέρ νομιζω. παρόλα αυτά επειδη ούτε μπάτσος θα γίνω για να χω λεφτά ουτε αφεντικό να βγάζω λεφτά από τη δουλειά των άλλων ούτε θα κάνω το σκατό μου παξιμάδι για ένα δίκυκλο ε όχι δεν θα πάρω. προτιμό κάτι πιο προσιτό στην στάση ζωής μου. ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΝΑ ναι. τα δυνατότερα μοτερ βγαζουν οι άνθρωποι στο εργοστάσιο όχι τσιχλες!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
johnkerasi
15/06/2009, 13:09
σόρυ πήγαινε στο θέμα γενικές 'θα ξανα πέραντε ΚΤΜ'
μάλλον έκανα λάθος και το έβαλα μόνο του. Ζητάω συγνώμη από τους διαχειριστες
mpas koitas lires?
με την μετατροπη αν θυμαμαι καλα οταν το ειχα δει, το απλο ADV αγγλια ειναι καπου στα 11κ
nikos force
15/06/2009, 14:24
απο ακρως υποτιμημενα γινανε ακρως υπερτιμημενα ...
και τα ψεκαστα μονοκυλινδρα πλεον ακολουθουν μια χοντα νοοτροπια που me don't like
Για να δούμε ............... άλλος ένας που ΔΕΝ είχε ΚΤΜ αλλά έχει ΆΠΟΨΗ στην οποία μάλιστα εμμένει !!!:confused: :confused: :confused:
Εμένα που του έκανα ΟΛΑ τα σέρβις, το πρόσεχα, με ήλιο έμπαινε με ήλιο έβγαινε .......... γιατί ήταν συνέχεια χαλασμένο ;;;:confused: :confused: :confused:
Ο Ερμής ήταν ανάδρομος ;;;:confused: :confused: :confused:
2 τρόμπες, 1 σετ κολλάρα και τέλος ραγισμένη κεφαλή ............. αγορασμένο καινούργιο !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για να δούμε ............... άλλος ένας που ΔΕΝ είχε ΚΤΜ αλλά έχει ΆΠΟΨΗ στην οποία μάλιστα εμμένει !!!:confused: :confused: :confused:
Εμένα που του έκανα ΟΛΑ τα σέρβις, το πρόσεχα, με ήλιο έμπαινε με ήλιο έβγαινε .......... γιατί ήταν συνέχεια χαλασμένο ;;;:confused: :confused: :confused:
Ο Ερμής ήταν ανάδρομος ;;;:confused: :confused: :confused:
2 τρόμπες, 1 σετ κολλάρα και τέλος ραγισμένη κεφαλή ............. αγορασμένο καινούργιο !!! και τι αυθαρτο εχεις τωρα?
και τι αυθαρτο εχεις τωρα?
:lol: :lol: :lol: :lol:
dirtbird
15/06/2009, 14:38
και τι αυθαρτο εχεις τωρα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
look who's asking....
:bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
look who's asking....
:bigcry: :bigcry: πες μου οτι εχει σουζουκι ...οχι πες μου..:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εμένα που του έκανα ΟΛΑ τα σέρβις, το πρόσεχα, με ήλιο έμπαινε με ήλιο έβγαινε .......... γιατί ήταν συνέχεια χαλασμένο
Ο Ερμής ήταν ανάδρομος ;;;:confused:
2 τρόμπες, 1 σετ κολλάρα και τέλος ραγισμένη κεφαλή ............. αγορασμένο καινούργιο !!!
Φταιει ο ΟΤΕ !!! :o
:lol: :lol: :lol: :wave2:
dirtbird
15/06/2009, 14:42
πες μου οτι εχει σουζουκι ...οχι πες μου..:evil:
oh yes
Και το οποίο -παραδόξως- δεν χάλαγε από μόνο του και βάλθηκαν όλοι να το χαλάσουν...:eek:
oh yes
Και το οποίο -παραδόξως- δεν χάλαγε από μόνο του και βάλθηκαν όλοι να το χαλάσουν...:eek: καλα οκ..
και μενα μου χαλαγε το glx μικρος..συνεχεια..
για το πουτσο και τα χοντα.
oh yes
Και το οποίο -παραδόξως- δεν χάλαγε από μόνο του και βάλθηκαν όλοι να το χαλάσουν...:eek:
Που να σου πω και τα σημερινά ............... :lol: :lol: :lol:
Leopsomo
15/06/2009, 14:56
Mε τρελλα!
το θεμα με τα ΚΤΜ δεν ειναι οτι ειναι ζημιαρικα. Απλα δεν ειναι γιαπωνεζικα που και να ξεχασεις τα λαδια δεν τρεχει καστανο. Ειναι για μερακλιδες. Με σωστη συντηρηση -οχι τιποτε σπουδαιο- ειναι σκυλια μαυρα. :beer:
nikos force
15/06/2009, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Mε τρελλα!
το θεμα με τα ΚΤΜ δεν ειναι οτι ειναι ζημιαρικα. Απλα δεν ειναι γιαπωνεζικα που και να ξεχασεις τα λαδια δεν τρεχει καστανο. Ειναι για μερακλιδες. Με σωστη συντηρηση -οχι τιποτε σπουδαιο- ειναι σκυλια μαυρα. :beer:
ρε παιδια ... οταν μιλαμε για τα αγωνιαρικα ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ...ΠΟΙΟΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
κανενας ...
οποτε αυτο το παραμυθι ας το αφησουμε στην ακρη ...
εγω παντως εχω δει δυο smr και ενα sxf ...koυτα και τα 3 ... να τσιμαπνε λαδακι καργααααααααααααα.... αλλα λεμε καργααααααααααααααα...
:wave2: +125
Leopsomo
15/06/2009, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ρε παιδια ... οταν μιλαμε για τα αγωνιαρικα ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ...ΠΟΙΟΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
κανενας ...
οποτε αυτο το παραμυθι ας το αφησουμε στην ακρη ...
εγω παντως εχω δει δυο smr και ενα sxf ...koυτα και τα 3 ... να τσιμαπνε λαδακι καργααααααααααααα.... αλλα λεμε καργααααααααααααααα...
Γιατι ολα τα κτμ σε αγωνες τρεχουν???
Οι περισσοτερα τα εχουν για οχηματα πολης!!!
Που πααααρα πολλοι ξεχνουν να αλλαξουν λαδια... η δεν εχουν γκαφρα να τα αλλαξυν στην ωρα τους... :beer:
Το διχρονο δουλευε αψογα...
Το 690 που εχω τωρα εχει κανει πανω απο 25 session μεγαρα και δεν εχει τσιμπησει σταγονα... :beer:
Δεν αμφιβαλλω οτι εχεις δει smr και sxf να τσιμπανε, τι να πω... Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες... :beer:
Eγώ βλέπω πως θα πέσω πάλι στις δόσεις.Το δοκίμασα εχθές στο Λουτράκι και...:a23:
Απλά καταπληκτικό.Σαν να οδηγείς xt...με 3 μοτέρ φορεμένα επάνω του:p
166129
Αρχικα γ@μω το enduro park στο λουτρακι που πηγα κ δε το βρηκα αλλα ειδα το rally.Παντως τα Κτμ ειναι κουραστικα μηχανακια για μες την πολη η για χαμηλες ταχυτητες.Για ταξιδια υπαρχουν κ καλητερες μοτο.Οποτε το παιρνεις για να κυνηγιεσε στην πολη? Απλα πληρωνεις ενα μεγαλο τιμημα για κ@υλα κ φιγουρα με την καλη εννοια πιστευω. Εμενα με τραβαει η εμφανηση των ΚΤΜ κ τα περιφεριακα τους αλλα .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αρχικα γ@μω το enduro park στο λουτρακι που πηγα κ δε το βρηκα αλλα ειδα το rally.Παντως τα Κτμ ειναι κουραστικα μηχανακια για μες την πολη η για χαμηλες ταχυτητες.Για ταξιδια υπαρχουν κ καλητερες μοτο.Οποτε το παιρνεις για να κυνηγιεσε στην πολη? Απλα πληρωνεις ενα μεγαλο τιμημα για κ@υλα κ φιγουρα με την καλη εννοια πιστευω. Εμενα με τραβαει η εμφανηση των ΚΤΜ κ τα περιφεριακα τους αλλα .......
Για μες τη πολη ειναι κουραστικα...για ταξιδια υπαρχουν καλυτερες...πληρωνεις μεγαλο τιμημα για καυλα και φιγουρα...
Πως φαινεται οτι δεν εχεις οδηγησει ΠΟΤΕ ΚΤΜ...:wave2:
Δοκιμασε το ομως...θα αναθεωρησεις!
Έχω το 990 σχεδόν ένα χρόνο τώρα.
Μένω πλέον στον Μαραθώνα και κατεβαίνω σχεδόν κάθε μέρα Αθήνα. Δηλαδή γύρω στα 80-100χλμ την ημέρα μαζί με κάτι ψιλά χλμ. Η μηχανή, αν σε βοηθάει λίγο ο σωματότυπός σου, είναι απλά καταπληκτικό. Όταν θες να πάς χαλαρά (λέμε τώρα...) τα κυβικά του και το ύψος του το κάνουν αρκετά εύκολο στην οδήγηση. Εντάξει δεν είναι transalp αλλά δε νομίζω ότι είναι και το ζητούμενο αυτό. Οταν θες να το ανοίξεις λίγο παραπάνω στην Αττική οδό, οι αναρτήσεις και τα φρένα σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ καλύτερος δηγός από ότι ίσως είσαι. Αν θες να "καβαλήσεις" κάποιον επειδή σου καρφώθηκε στον εγκέφαλο, τότε το μοτέρ δείχνει την δύναμή του παντού.
Σε ταξίδι των 2000χλμ πέρσι το καλοκαίρι το μόνο που με άγχωσε ήταν η ανεύρεση βενζινάδικου στα βάθη της Τουρκίας.
Βγαίνοντας σε χωμάτινα κομμάτια εκεί νομίζω δεν υπάρχει αντίπαλος.
Έχω κάνει τα προβλεπόμενα service και έχω δώσει 200 και 250?. Καθόλου φθηνά, όμως αν δεις πραγματικά τί ζητάει η ΚΤΜ από το συνεργείο να τσεκάρει στο πρώτο σερβις θα καταλάβεις ότι η φράση "λαδάκια και φύγαμε" είναι μια άγνωστη έννοια.
Έχω αλλάξει μια τρόμπα βενζίνης μέσα στην εγγύηση και μέχρι τώρα (13.500χλμ) δουλεύει άψογα.
Αν το άλλαζα θα έπαιρνα πάλι το ίδιο. Ισως έχει να κάνει ότι τελικά μετά από 14 χρόνια οδήγησης και 5 μοτοσυκλέτες, αποφάσισα ότι αυτή μου ταιριάζει. Αν σε κάποιον δεν του κάνει τότε... κολοκυθόπιτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Έχεις οδηγήσει ποτέ κανένα ή...από ότι έχεις ακούσει?
ρεε παιδια..εγω που προσπαθω να ξαναπαρω κτμ...
παιζει κανα φραγκο ??:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: