View Full Version : Σερραϊκή Τροχαία (ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Aς τους πείσει τότε μια βόλτα στο ΚΑΤ
AΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.........ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ
Καί άς μάς πηγαίνουν μιά βόλτα άπό τό ΚΑΤ......
Θάταν πολύ πιό χρήσιμο ,τί λές..??
:wave2:
TOLISTOLAROS
15/07/2009, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
AΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.........ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ
Καί άς μάς πηγαίνουν μιά βόλτα άπό τό ΚΑΤ......
Θάταν πολύ πιό χρήσιμο ,τί λές..??
Δε θέλω να πάω στο ΚΑΤ,είτε μόνος μου είτε με συνοδεία.
Οπότε φροντίζω να κάνω τουλάχιστον τα βασικά για να μην πάω σε περίπτωση που δεν καταφέρω να προβλέψω τη μαλακία κάποιου που πέσει πάνω μου.
Τα βασικά αυτά είναι:
1)Ζώνη
β)Κράνος
Λέγονται βασικά επειδή χρειάζονται ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λοιπόν...
Απο όσο βλέπω κάποιοι αντιδρούν για να αντιδρούν και μόνο...
ενα προς ένα... Οι γιατροί ναι μεν έχουν οικειοθελώς την εξουσία πάνω μας απο εμάς. Στο τραπέζι της εγχείρησης όμως και την στιγμή της αδυναμίας , απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι έρμαιο στα χέρια τους. Η ζωή σου ολόκληρη δηλαδή. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!..
Gandalf
Τι να χωνεψουμε ακριβως???
Οτι δεν μπορεις να καταλαβεις (ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις) οτι για να φτασω στο χειρουργικο τραπεζι ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (δικηγορο, υδραβλικο κτλ) και οσο για το αποτελεσμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (καλο ή κακο), ειμαι επευθυνος για τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιλογη... ΟΚ λοιπον, εγω προσωπικα το χωνεψα κιολας!
Τωρα, αν για επιχειρηματα (επειδη ανεφερες τον trooper), θελεις να κατσω να σου αραδιασω ενα καρο (πραγματικα!) παρομιων περιστατικων που εζησα και εγω σαν ανυσηχος εφηβος (και για να μην παρεξηγηθω μιλαω για μαλλια, σκουλαρικια κτλ), αλλα και ατομα απο το περιβαλλον μου, με συγχωρεις φιλε αλλα το κρινω ασκοπο, γιατι ξερω οτι θα καταληξουμε να μου αραδιασεις ενα καρο "πιπες" απο το συνταγμα και απο μπατσο-κανονισμους που η εφαρμογη τους στην πραγματικοτητα ειναι, οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο trooper, οτι πρεπει για... γλαροσουπα!!!
... και την κρισιμη στιγμη βεβαιως θα ζητησεις "επισημα" στοιχεια, οπως θα εκανε αλλωστε και ο καθε κυριος πρετεντερης... μακαρι φιλε μου τα "επισημα" στοιχεια να ειχαν παντα σχεση με την πραγματικοτητα... σιγουρα ο κοσμος και οι κοινωνιες θα ηταν αλλιως, αλλα... ΔΕΝ!
... για αυτο ας το αφησουμε καλυτερα!:wave2:
ΥΓ. Οσο για την καραμελα της "μη γενικευσης των παντων" που αφορουν τους μπατσους, να υποθεσω οτι πιστευεις οτι υπαρχουν και καλοι... φασιστες
TOLISTOLAROS
16/07/2009, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Τι να χωνεψουμε ακριβως???
Οτι δεν μπορεις να καταλαβεις (ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις) οτι για να φτασω στο χειρουργικο τραπεζι ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (δικηγορο, υδραβλικο κτλ) και οσο για το αποτελεσμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (καλο ή κακο), ειμαι επευθυνος για τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιλογη
A ναι;Επιλογή μας το χειρουργείο;
Εμένα πάντως πέρσι δε με ρώτησε κανείς αν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο επειδή μια...με τράκαρε.
Και γλίτωσα το χειρουργείο καθαρά από ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ επειδή εκείνη τη μέρα εφημέρευε ένας γιατρός που τον ευχαρίστησα δημοσίως εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62104&highlight=%EA%E1%F1%E1%E2%FC%EB%E9%E1).Αλλιώς θα τραβιόμουνα για πολύ περισσότερο διάστημα...
ΔΕΝ ήταν επιλογή ΜΟΥ φίλε να τραβήξω όσα τράβηξα.Ούτε πάλι επιλογή μου να διαλέξω το γιατρό.
α)Γκαντέμης που με τράκαραν ναι.
β)Κωλόφαρδος που έπεσα σε γνώστη και δεξιοτέχνη γιατρό εκείνο το βράδυ πάλι ναι.
Δε διάλεξα όμως ούτε το α) ούτε το β).
Οπότε άστο τα περί επιλογής χειρούργου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
A ναι;Επιλογή μας το χειρουργείο;
Εμένα πάντως πέρσι δε με ρώτησε κανείς αν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο επειδή μια...με τράκαρε.
Και γλίτωσα το χειρουργείο καθαρά από ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ επειδή εκείνη τη μέρα εφημέρευε ένας γιατρός που τον ευχαρίστησα δημοσίως εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62104&highlight=%EA%E1%F1%E1%E2%FC%EB%E9%E1).Αλλιώς θα τραβιόμουνα για πολύ περισσότερο διάστημα...
ΔΕΝ ήταν επιλογή ΜΟΥ φίλε να τραβήξω όσα τράβηξα.Ούτε πάλι επιλογή μου να διαλέξω το γιατρό.
α)Γκαντέμης που με τράκαραν ναι.
β)Κωλόφαρδος που έπεσα σε γνώστη και δεξιοτέχνη γιατρό εκείνο το βράδυ πάλι ναι.
Δε διάλεξα όμως ούτε το α) ούτε το β).
Οπότε άστο τα περί επιλογής χειρούργου...
Ναι φιλε, εχεις απολυτο δικιο, η επιλογη χειρουργου για ΕΚΤΑΚΤΑ περιστατικα, δηλαδη μια ειδικη περιπτωση στην ιατρικη ΜΟΝΟ (γιατι υπαρχουν και αλλα επαγγελματα/λειτουργηματα), ειναι ΟΝΤΩΣ μια εξαιρεση (μπορει να υπαρχει κι αλλη) που απλα επιβεβαιωνει τον κανονα :winka:
Ποτε ξανα, σου ευχομαι!:beer:
Αλλα ακομα κι ετσι, δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις, που λογω της ανεπαρκειας κυριως του δημοσιου ασφαλιστικου συστηματος που εχει ωθησει μοιραια πολυ κοσμο στην ιδιωτικη ασφαληση (μη μου ζητησεις "επισημα" στοιχεια:p )
Γι' αυτες τις περιπτωσεις λοιπον, ΑΝ ο ασφαλιζομενος εχει τις αισθησεις του τουλαχιστον, εχει ηδη επιλεξει ο ΙΔΙΟΣ το νοσηλευτικο του προγραμμα!
bar-code
17/07/2009, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΝΕ.........ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Μή παρεξηγηθούμε.......έσύ στό Ίνγκλαντ.........ζείς...??
Έμείς στό Έλλάντα....
eironika to leo.....
apaiteis sovarotita kai ipeuthinotita apo tous mpatsous.....
distixos autes oi enoies einai gia anthropous(kai pali oxi gia olous)
kai eksorismou oi mpatsoi den einai tetoioi....
mpori sti prosopiki tous zoi na einai xrusa pedia alla apaks kai foresoun stoli,telos.den anikoun se auti ti sinomotaksia...
Gandalf dr685sm
17/07/2009, 09:47
TheFace....
με φωνές και κραυγές προσωπικά δεν με πείθεις... όσο για τα επίσημα στοιχεία, σαφώς και τα ζητώ. Συγνώμη που δεν μπορώ να στηρίζομαι σε πηγές τύπου troktiko & indymedia. Βλεπεις η εγκυρότητα κάποιων στοιχείων κρίνεται πάντα απο το επίσημο του χαρακτήρα τους (δλδ νομική ευθύνη).
Η εξουσία στο Ε.Σ.Υ επίσης δεν είναι μόνο το χειρουργείο. Είναι και οι συνταγογραφήσεις, είναι οι θεραπείες κοκ. Εξουσία ζωής είναι και αυτές καθώς αν αυτές είναι λάθος... επιπτώσεις θα έχουν και αυτές. Μπορεί να μην πας φυλακή αν δεν τις κάνεις, αλλά σίγουρα θα έχεις πολύ επώδυνες επιπτώσεις. Και κάπου εκεί έρχεται το λαμόγιο που πήρε όρκο Ιπποκράτη αλλά δεν τον τήρησε και μου ζητάει φακελάκι για να με προσέξει... είναι είδος εξουσίας - πειθαναγκασμού. Μπορείς να του πείς όχι ενώ η ζωή/υγεία σου είναι σε κίνδυνο; έστω και μεσομακροπρόθεσμο;
Αν επίσης θεωρείς οτι το Σύνταγμα και οι νόμοι είναι "πίπες" , να το θυμάσαι επισης όταν διαμαρτύρεσαι για τα δικαιώματα σου ή όταν θεωρείς οτι σε αδικούν... και να λές αυτά είναι πίπες και εμένα δεν με καλύπτουν.
Νομίζω στους οξυρύγχειους είχε περιγραφεί πιο σωστά... η ερμηνεία των νόμων απο τους Έλληνες γίνεται πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον στο συγκεκριμένο χρονική σημείο και οχι σύμφωνα με το γράμμα τους. Έτσι κάνουν και οι μπάτσοι... έτσι κάνουν και οι δήθεν επαναστάτες.
Α... και για το τσουβάλιασμα... την επόμενη φορά που θα σε σταματήσει κάποιος λόγω εμφάνισης ή μοτοσυκλέτας, αναρρωτήσου μήπως έχει και την ίδια άποψη με σένα για όλους εκείνους που έχουν μαλιά - σκουλαρίκια κτλ.. και καβαλάνε δίτροχα... όπως έχεις και εσύ για αστυνομία και οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη με σένα.
Για το θέμα εφηβείας κτλ.. δεν είναι επιχείρημα αυτό. Αν θες θα σου πω οτι και εγώ υπηρξα έφηβος και φιλοξενούμενος του Ελληνικού κράτους , μετά απο "ανησυχίες" μου. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε ποτέ στο να δώ τα πράγματα αντικειμενικά και οχι με το βλέμα του αλόγου που τρομάζει χωρίς παρωπίδες.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
TheFace....
με φωνές και κραυγές προσωπικά δεν με πείθεις... όσο για τα επίσημα στοιχεία, σαφώς και τα ζητώ. Συγνώμη που δεν μπορώ να στηρίζομαι σε πηγές τύπου troktiko & indymedia. Βλεπεις η εγκυρότητα κάποιων στοιχείων κρίνεται πάντα απο το επίσημο του χαρακτήρα τους (δλδ νομική ευθύνη).
Η εξουσία στο Ε.Σ.Υ επίσης δεν είναι μόνο το χειρουργείο. Είναι και οι συνταγογραφήσεις, είναι οι θεραπείες κοκ. Εξουσία ζωής είναι και αυτές καθώς αν αυτές είναι λάθος... επιπτώσεις θα έχουν και αυτές. Μπορεί να μην πας φυλακή αν δεν τις κάνεις, αλλά σίγουρα θα έχεις πολύ επώδυνες επιπτώσεις. Και κάπου εκεί έρχεται το λαμόγιο που πήρε όρκο Ιπποκράτη αλλά δεν τον τήρησε και μου ζητάει φακελάκι για να με προσέξει... είναι είδος εξουσίας - πειθαναγκασμού. Μπορείς να του πείς όχι ενώ η ζωή/υγεία σου είναι σε κίνδυνο; έστω και μεσομακροπρόθεσμο;
Αν επίσης θεωρείς οτι το Σύνταγμα και οι νόμοι είναι "πίπες" , να το θυμάσαι επισης όταν διαμαρτύρεσαι για τα δικαιώματα σου ή όταν θεωρείς οτι σε αδικούν... και να λές αυτά είναι πίπες και εμένα δεν με καλύπτουν.
Νομίζω στους οξυρύγχειους είχε περιγραφεί πιο σωστά... η ερμηνεία των νόμων απο τους Έλληνες γίνεται πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον στο συγκεκριμένο χρονική σημείο και οχι σύμφωνα με το γράμμα τους. Έτσι κάνουν και οι μπάτσοι... έτσι κάνουν και οι δήθεν επαναστάτες.
Α... και για το τσουβάλιασμα... την επόμενη φορά που θα σε σταματήσει κάποιος λόγω εμφάνισης ή μοτοσυκλέτας, αναρρωτήσου μήπως έχει και την ίδια άποψη με σένα για όλους εκείνους που έχουν μαλιά - σκουλαρίκια κτλ.. και καβαλάνε δίτροχα... όπως έχεις και εσύ για αστυνομία και οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη με σένα.
Για το θέμα εφηβείας κτλ.. δεν είναι επιχείρημα αυτό. Αν θες θα σου πω οτι και εγώ υπηρξα έφηβος και φιλοξενούμενος του Ελληνικού κράτους , μετά απο "ανησυχίες" μου. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε ποτέ στο να δώ τα πράγματα αντικειμενικά και οχι με το βλέμα του αλόγου που τρομάζει χωρίς παρωπίδες.
Gandalf
Δεν ειχα καμια προθεση να πεισω εσενα προσωπικα, γραφοντας αυτα που εγραψα και για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις, δεν περιμενα σε καμια περιπτωση να πεισθεις κιολας!
Κι αυτο αυτο γιατι ισως εχουμε διαφορετικη αντιληψη για τον ορο "παρωπιδες"...
Απλα επειδη στη συζητηση συμμετεχουν πολλοι, ειπα κι εγω τις αποψεις μου πανω στα θεματα που εθιξες... that's all!
Δεν σου κανει το troktiko και το indymedia οπως λες, ενω θεωρεις τα μπατσο-forums καραεγκυρα... δικαιωμα σου!
Προτιμας να δογματιζεις τα "επισημα στοιχεια" και τους ανεφαρμοστους κανονισμους, απο το να κοιτας τι πραγματικα συμβαινει γυρω σου... δεν μπορω να ξερω γιατι, αλλα ειναι δικαιωμα σου επισης!
Επετρεψε μου κι εσυ για τον εαυτο μου, να θεωρω "πιπες" ολα οσα εχουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ και να μη ψαρωνω για το αν αυτο λεγεται συνανταγμα (ομονοια, κατω-πατησια :p ), νομοι, μπατσο-κανονισμοι κτλ
... και μη μπεις στον κοπο να μου πεις οτι βαση συνταγματος, "ολοι ειναι ισοι απεναντι στο νομο" γιατι...:a018:
Τους ζυγους, λυσατε...:wave2:
menelaos46
21/08/2009, 19:24
Οτι δεν μπορεις να καταλαβεις (ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις) οτι για να φτασω στο χειρουργικο τραπεζι ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (δικηγορο, υδραβλικο κτλ) και οσο για το αποτελεσμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (καλο ή κακο), ειμαι επευθυνος για τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιλογη..
Δηλαδη τι θες να πεις οτι θες να διαλεγεις ποιος αστυνομικος θα σε σταματαει???
Και για να φανταστω να μη σε γραφει ποτε και να μη σε ενοχλει ποτε ε????
Το ιδιο και ο δικαστης ε??? Αθωος παντα??
Ε θα τρελλαθουμε εντελως εδω περα..............:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δηλαδη τι θες να πεις οτι θες να διαλεγεις ποιος αστυνομικος θα σε σταματαει???
Και για να φανταστω να μη σε γραφει ποτε και να μη σε ενοχλει ποτε ε????
Το ιδιο και ο δικαστης ε??? Αθωος παντα??
Ε θα τρελλαθουμε εντελως εδω περα..............:confused: :confused: :confused:
Αυτο καταλαβες εσυ?:a24:
... μαλλον δε θα διαβασες προσεκτικα ολη τη συζητηση!
Αν διαβασεις πιο προσεκτικα λοιπον, ισως να καταλαβεις οτι αυτα ειπωθηκαν ως αντιλογος στο επιχειρημα "παντου υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι" γιατι πολυ απλα ο μπατσος/δικαστης κτλ ΔΕΝ συγκρινονται με τα αλλα επαγγελματα, για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι ασκουν υποχρεωτικα εξουσια πανω σου και δεν ειναι θεμα επιλογων!
... σε πιο απλα ελληνικα: Δεν πας εσυ σ' αυτους, ερχονται αυτοι σε εσενα!!! :wave2:
menelaos46
22/08/2009, 16:46
Τι να χωνεψουμε ακριβως??? Οτι δεν μπορεις να καταλαβεις (ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις) οτι για να φτασω στο χειρουργικο τραπεζι ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (δικηγορο, υδραβλικο κτλ) και οσο για το αποτελεσμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (καλο ή κακο), ειμαι επευθυνος για τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιλογη... ΟΚ λοιπον, εγω προσωπικα το χωνεψα κιολας! Τωρα, αν για επιχειρηματα (επειδη ανεφερες τον trooper), θελεις να κατσω να σου αραδιασω ενα καρο (πραγματικα!) παρομιων περιστατικων που εζησα και εγω σαν ανυσηχος εφηβος (και για να μην παρεξηγηθω μιλαω για μαλλια, σκουλαρικια κτλ), αλλα και ατομα απο το περιβαλλον μου, με συγχωρεις φιλε αλλα το κρινω ασκοπο, γιατι ξερω οτι θα καταληξουμε να μου αραδιασεις ενα καρο "πιπες" απο το συνταγμα και απο μπατσο-κανονισμους που η εφαρμογη τους στην πραγματικοτητα ειναι, οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο trooper, οτι πρεπει για... γλαροσουπα!!! ... και την κρισιμη στιγμη βεβαιως θα ζητησεις "επισημα" στοιχεια, οπως θα εκανε αλλωστε και ο καθε κυριος πρετεντερης... μακαρι φιλε μου τα "επισημα" στοιχεια να ειχαν παντα σχεση με την πραγματικοτητα... σιγουρα ο κοσμος και οι κοινωνιες θα ηταν αλλιως, αλλα... ΔΕΝ! ... για αυτο ας το αφησουμε καλυτερα! ΥΓ. Οσο για την καραμελα της "μη γενικευσης των παντων" που αφορουν τους μπατσους, να υποθεσω οτι πιστευεις οτι υπαρχουν και καλοι... φασιστες
Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οι μπατσοι ειναι φασιστες ετσι???
Γι'αυτο το ενα καρο πιπες απο το Συνταγμα πεθαναν μερικοι να ξερεις απλως.
Αν γραφεις αυτα που γραφεις μονο απο (αποψη) γιατι εγω αυτο καταλαβα εισαι λαθος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οι μπατσοι ειναι φασιστες ετσι???
Γι'αυτο το ενα καρο πιπες απο το Συνταγμα πεθαναν μερικοι να ξερεις απλως.
Αν γραφεις αυτα που γραφεις μονο απο (αποψη) γιατι εγω αυτο καταλαβα εισαι λαθος.
Το ξερω φιλε μου οτι για το Συνταγμα πεθαναν ενα καρο ανθρωποι και ειναι τιμη τους που την αναγνωριζουμε... respect!
Αλλα φοβαμαι οτι παλι δεν εχεις καταλαβει κατι... το προβλημα δεν ειναι γι' αυτους που πεθαναν για να θεσπιστει το συνταγμα, αλλα σε αυτους που το εφαρμοζουν!!!
Παρομοιως και για την Ελευθερια απο το ζυγο των τουρκων και τη δημιουργια ελληνικου κρατους, αγωνιστικαν και πεθαναν ακομα περισσοτεροι και ειναι Ηρωες πραγματικοι... το προβλημα ειναι στους "καραμανληδες" που διαχειριζονται αυτο το κρατος που καποιοι θυσιαστηκαν για να υπαρχει και το εχουν καταντησει σε τσιφλικι μερικων οικογενειων!
Αυτο ομως, δεν μπορει να μειωσει σε καμια περιπτωση την αξια των "κολοκοτρωνηδων"
Εχεις παντως μια ταση να τα βαζεις τους Ηρωες και τα λαμογια σε ενα τσουβαλι!
ΥΓ. Πιστευω οτι ολοι οι μπατσοι ειναι... χιπιδες :wave2:
menelaos46
23/08/2009, 10:28
Εχεις παντως μια ταση να τα βαζεις τους Ηρωες και τα λαμογια σε ενα τσουβαλι!
Εχεις μια ταση να κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους και δεν ειναι σωστο γιατι απλως δεν ειναι ετσι.
Για τους Καραμανληδες και τους αλλους ποιος λες να φταιει?????
Τους ηρωες και τα λαμογια δε τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι γιατι δε βαζω τους ανθρωπους σε τσουβαλια:wave2: