View Full Version : Another Newbie :P
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
xaxaxaxaaaa
Diladi "eimai antras kai kavalaw" simeinei oti eimai kai varvatos?
Yparxoun eksaireseis kses....
ναι αλλα αυτος εχει μανικια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
χαχαχαχαχ καλο!!!:lol:
αλλα εσυ στο ποστακι σου στο αλλο thread ΑΛΛΑ ΛΕΣ :winka:
:blush: :blush: :blush:
:p :p :p :p :p
παω να δω αγωνα καλος ορισατε και οι 2 σας :beer:
ksexasa na parathesw tis eksaireseis.... METANOW....!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι αλλα αυτος εχει μανικια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ FORUM! ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗ.....
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ FORUM! ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗ.....
και οχι μονο !!!:lol: :lol: :lol:
.... METANOW....!!!!
κατσε να φωναξω τον ται :wacko:
Ε παιδιά, από τη μια να μαζευόμαστε, μη τρέχουμε από εδώ και από εκεί!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ε παιδιά, από τη μια να μαζευόμαστε, μη τρέχουμε από εδώ και από εκεί!!
ΟΚ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...
ΒΙΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ...
ΤROOPER, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ?
ΒΙΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ...
ΝΑ φορέσω τα enduraδικα δηλαδής?:blush: :blush: :alien: :alien:
ΒΙΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ...
το ποιο ?:look:
το ποιο ?:look:
ΤΟ ΒΙΚΙΝΑΚΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ!
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ?
ΤΟ ΒΙΚΙΝΑΚΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ!
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ?
μπικινακι ?
μπικινακι ?
Πες με τώρα ότι έχεις κάνει και λεύκανση....
Πες με τώρα ότι έχεις κάνει και λεύκανση....
ο σταυρος ρε
:a56: :a56: :a56: :a56: :a56: ομως γιατι το βγλατε τα ματια σε ξενο φρεντ.
ασ ανοιξουμε κανα αλλο με φαλο-φεμινιστικο περιβαλλον!!!!!!!!!!!!!!
Η κοπελια αν δεν κανω λαθος κατι ρωτησε για ενα jaket...................δωστε της καμια απαντηση.
:a014: :a014: :a014: :a01:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:a014: :a014: :a014: :a01:
όλα τα πήρες...
:a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
όλα τα πήρες...
:a55:
ναι αλλα εγω εχω τις :beer: :beer: :beer: :beer:
:smokin:
ναι αλλα εγω εχω τις :beer: :beer: :beer: :beer:
μην κοπροσκυλιάζεις εσύ.. θέλουμε θέαμα.. :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
:rotflmao:
Αν και το μπαχαλάκι που παίχτηκε εδώ μέσα μου έφτιαξε λιγάκι την διάθεση, δεν κράτησε και πολύ ώρα η προσωρινή μου ευφορία... Έκει που έψαχνα για εξοπλισμό με βλέπω να ψάχνω πάλι απ'την αρχή μηχανή... Τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση... περίμενα τόσο καιρό να πάρω το νιντζάκι προφανώς για το τίποτα.. αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα δεν λένε? Λοιπόν δίκιο έχουνε... Στην περίπτωση την δική μου εκεί που το πηγαίνανε για ένα ήσυχο και πολιτισμένο διαζύγιο, καταλάβανε προφανώς πως δεν είναι ικανοί να συμβιβαστούνε , και αποφασίσανε πως η καλύτερη λύση είναι να σφαχτούνε... Αυτή η χαρωπή εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να με αφήσουνε ξεκρέμαστη τελείως όσων αφορά την μηχανή μου... και οι 2 πλευρές θέλουνε να είναι προετοιμασμένοι και για το δικαστικό μπάχαλο που θα προκαλέσουνε , αλλά και για το καλό των παιδιών τους που τόσο αγαπάνε όσων αφορά σπουδές κλπ. Αποτέλεσμα? θεωρούν πως για την ώρα το κόστος της νιντζα είναι υπερβολικό αλλά ως σωστοί γονείς μου δίνουνε και επιλογές! :beer: ή διαλέγω άλλο μοντέλο, ή περιμένω μερικούς μήνες... το θέμα είναι πως δεν σκοπεύω να περιμένω και αλλό.
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! πρώτα έλεγα να περιμένω να πατήσω τα 16 για να πάρω 50άρι, όταν τα πάτησα είχα ήδη κάνει αρκετές βόλτες μ'αυτά και δεν μου γέμιζαν το μάτι πλεον.. όποτε είπα να περιμένω μια διετία για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο ... και τι κατάλαβα στην τελική? Βρε δεν πα να χτυπιέμαι και να τους λέω πως δεν είναι απαραίτητο να την πάρω τοις μετρητοίς? Δεν σκοπεύουνε να μπλέξουνε με τράπεζες λένε... Αλήθεια πόσα χρονάκια τρώνε οι πατροκτόνοι και οι μητροκτόνοι? Δεν ξέρω καν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ... και δεν με πολυνοιάζει κιόλας για να είμαι ειλικρινής... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να συνεχίσω να βαράω την κεφάλα μου στον τοίχο ή να βρω υποκατάστατο για την νίντζα... και για την ώρα επιλέγω το πρώτο μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ παρόμοιο μοντέλο που να με καλύπτει σε μεγάλες αποστάσεις και να το χαρώ κιόλας. :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
:beer: :beer: :beer: :beer:
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κωλοπαιδα :lol: :lol: :lol:
Φιλάκια.
Αργότερα θα απαντήσω τεκμηριωμένα. :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
ή να βρω υποκατάστατο για την νίντζα... και για την ώρα επιλέγω το πρώτο μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ παρόμοιο μοντέλο που να με καλύπτει σε μεγάλες αποστάσεις και να το χαρώ κιόλας. :beer: :wave2:
παρε cbf-ακι μεταχειρο και εισαι κομπλε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρε cbf-ακι μεταχειρο και εισαι κομπλε!
ή cbr-ακι
Αν και το μπαχαλάκι που παίχτηκε εδώ μέσα μου έφτιαξε λιγάκι την διάθεση, δεν κράτησε και πολύ ώρα η προσωρινή μου ευφορία... Έκει που έψαχνα για εξοπλισμό με βλέπω να ψάχνω πάλι απ'την αρχή μηχανή... Τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση... περίμενα τόσο καιρό να πάρω το νιντζάκι προφανώς για το τίποτα.. αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα δεν λένε? Λοιπόν δίκιο έχουνε... Στην περίπτωση την δική μου εκεί που το πηγαίνανε για ένα ήσυχο και πολιτισμένο διαζύγιο, καταλάβανε προφανώς πως δεν είναι ικανοί να συμβιβαστούνε , και αποφασίσανε πως η καλύτερη λύση είναι να σφαχτούνε... Αυτή η χαρωπή εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να με αφήσουνε ξεκρέμαστη τελείως όσων αφορά την μηχανή μου... και οι 2 πλευρές θέλουνε να είναι προετοιμασμένοι και για το δικαστικό μπάχαλο που θα προκαλέσουνε , αλλά και για το καλό των παιδιών τους που τόσο αγαπάνε όσων αφορά σπουδές κλπ. Αποτέλεσμα? θεωρούν πως για την ώρα το κόστος της νιντζα είναι υπερβολικό αλλά ως σωστοί γονείς μου δίνουνε και επιλογές! :beer: ή διαλέγω άλλο μοντέλο, ή περιμένω μερικούς μήνες... το θέμα είναι πως δεν σκοπεύω να περιμένω και αλλό.
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! πρώτα έλεγα να περιμένω να πατήσω τα 16 για να πάρω 50άρι, όταν τα πάτησα είχα ήδη κάνει αρκετές βόλτες μ'αυτά και δεν μου γέμιζαν το μάτι πλεον.. όποτε είπα να περιμένω μια διετία για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο ... και τι κατάλαβα στην τελική? Βρε δεν πα να χτυπιέμαι και να τους λέω πως δεν είναι απαραίτητο να την πάρω τοις μετρητοίς? Δεν σκοπεύουνε να μπλέξουνε με τράπεζες λένε... Αλήθεια πόσα χρονάκια τρώνε οι πατροκτόνοι και οι μητροκτόνοι? Δεν ξέρω καν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ... και δεν με πολυνοιάζει κιόλας για να είμαι ειλικρινής... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να συνεχίσω να βαράω την κεφάλα μου στον τοίχο ή να βρω υποκατάστατο για την νίντζα... και για την ώρα επιλέγω το πρώτο μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ παρόμοιο μοντέλο που να με καλύπτει σε μεγάλες αποστάσεις και να το χαρώ κιόλας. :beer: :wave2:
όπα ρε, περίμενε.. τρώμε κ δίνουμε τα φώτα μας σε λίγο..
έχω τους ενδοιασμούς μου...Το cbf στα 250cc είναι ικανό να ανταπεξέλ8ει σε διαδρομές του τύπου Αθήνα - Θεσσαλονική? Η επόμενη μηχανή που σκοπεύω να πάρω θα είναι εννοείτε πιο μεγάλη και πιθανότατα super sport. Θα είναι ομαλή η μετάβαση μου? Απ'ότι ακούω είναι σκυλί αλλά ακούω κάμποσα πραγματάκια περί "νέκρας" και στάνταρ η τελική του θα είναι χαμηλότερη απ΄τις μπέμπας... :(
όταν λές το cbr-ακι εννοείς το 125άρι? αν αμφιβάλω για την cbf σκέψου πως νιώθω για το cbr-ακι...
έχω τους ενδοιασμούς μου...Το cbf στα 250cc είναι ικανό να ανταπεξέλ8ει σε διαδρομές του τύπου Αθήνα - Θεσσαλονική? Η επόμενη μηχανή που σκοπεύω να πάρω θα είναι εννοείτε πιο μεγάλη και πιθανότατα super sport. Θα είναι ομαλή η μετάβαση μου? Απ'ότι ακούω είναι σκυλί αλλά ακούω κάμποσα πραγματάκια περί "νέκρας" και στάνταρ η τελική του θα είναι χαμηλότερη απ΄τις μπέμπας... :(
όταν λές το cbr-ακι εννοείς το 125άρι? αν αμφιβάλω για την cbf σκέψου πως νιώθω για το cbr-ακι...
Η διαφορά στις επιδόσεις του cbf 250 και του ninja 250 είναι πάνω κάτω 20-25 χλμ διαφορά.. το cbf ταξιδεύει με 110-120.. το άλλο με 120-130.. Σίγουρα το ninja έχει καλύτερη προστασία από τον αέρα αλλά και το άλλο με μία ζελατινούλα σε αυτές τις ταχύτητες είναι μια χαρά.. επίσης τo cbf 250 είναι πιο απλό κατασκευαστικά που συνεπάγεται χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Επίσης ως γυμνό έχει λιγότερες εώς μηδενικές φθορές στις πρώτες χαζοπτώσεις.. η σέλα του επίσης πρέπει να είναι πιο άνετη λογικά.. αυτά.. μεταχειρισμένο 2-3 ετών νομίζω θα βρεις με 2 χιλιαρικάκια.. το θέμα της νεκράς δεν είναι τπτ.. επίσης η τελική δεν θα πρέπει να σε απασχολεί.. είσαι ακόμα πολύ άπειρη για να θες να ταξιδεύεις με 150+.. αυτά.. Το cbrάκι μπορεί να είναι μικρότερο σε μέγεθος, αλλά αν δεν είσαι ψηλή αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα.. κοντέρ νομίζω τερματίζει στα 135 από όσο λένε οι περισσότεροι.. και σε βολτούλες που πήγαμε ybr 125 με cbr 125.. το cbr ίδιον διατηρούσε 100-110 χλμ σχετικά εύκολα.. το κόστος συντήρησης πολύ χαμηλό.. και βρίσκεις άνετα με 1500 ευρώ.. θα το δώσεις μετά πες 1200.. θα χάσεις 300.. μια χαρά μου φάινεται για μεταβατικό στάδιο.. :beer:
oh well... ίσως και να ήμουν λιγαααάκι υπερβολική πριν... απλώς έχω θέμα με το νιντζάκι και κανονικά τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου το πολύ θα το είχα... όποτε με γείωσε ψυχολογικά... Η αλήθεια είναι πως το cbr-άκι μ'αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά αλλά μάλλον το cbf μου ταιριάζει καλύτερα... ρε γμτ... καλύτερη εμφάνιση να είχε μόνο το καψερό :p Μήπως έχει κάνεις στα υπόψιν κάποια άλλη μηχανή (εκτός της ybr) στα ίδια κυβικά πάνω κάτω που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαααάλες αποστάσεις? ( Είναι που μ'αρέσει να έχω επιλογές γμτ :p )
oh well... ίσως και να ήμουν λιγαααάκι υπερβολική πριν... απλώς έχω θέμα με το νιντζάκι και κανονικά τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου το πολύ θα το είχα... όποτε με γείωσε ψυχολογικά... Η αλήθεια είναι πως το cbr-άκι μ'αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά αλλά μάλλον το cbf μου ταιριάζει καλύτερα... ρε γμτ... καλύτερη εμφάνιση να είχε μόνο το καψερό :p Μήπως έχει κάνεις στα υπόψιν κάποια άλλη μηχανή (εκτός της ybr) στα ίδια κυβικά πάνω κάτω που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαααάλες αποστάσεις? ( Είναι που μ'αρέσει να έχω επιλογές γμτ :p )
να ξεκαθαρίσουμε κάτι.. και με ybr 125 πας θεσσαλονίκη.. το ζήτημα με τα μικρά μηχανάκια δεν είναι ότι κουράζονται αυτά.. εσύ κουράζεσαι πρώτος.. δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο σε λογική τιμή.. υπάρχει πάντα και το aprilia rs 125 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.. αλλά αυτό είναι ένα πολύ "απόλυτο" μηχανάκι και θα σε κουράσει αρκετά σε ταξίδι.. άσε που θα καταπίνει λογικά βενζίνη (εντάξει τώρα θα μου πεις ποοοοόσο πια.. 125 είναι..)
Εϊναι κουκλιά και τα RS της Aprilia, αλλά ξέρεις κάτι? Όντας μαζόχα και γκαντέμα , τις σαβούρες μου θα τις φάω που θα τις φάω, ας τις απολάυσω χώρις να κλαίω πλαστικά κλπ :p και όταν με το καλο το διπλωματάκι γίνει Α , θα πάρω μια μπεμπάρα έτσι να γουστάρω ;) ( θα της συμπεριφερθώ και καλύτερα μιας που θα έχω πείρα :D ) Ασταδιάλα! Λογικεύτηκα ? :lol: Ασκεί περίεργη επιρροή αυτό το φόρουμ πάνω μου τελικά! :p :p
καλύτερη εμφάνιση να είχε μόνο το καψερό :p Μήπως έχει κάνεις στα υπόψιν κάποια άλλη μηχανή (εκτός της ybr) στα ίδια κυβικά πάνω κάτω που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαααάλες αποστάσεις?
μπορει να μην ειναι η κατασκευαστικη ομορφια η ιδια, με μικροσωμο αναβατη ομως σχηματιζει ωραια εικονα...
παρε ενα ΑΧ1, ον-οφφακι και σκυλι...
ή ενα ττρ 250!
και μην αναρωτιεσαι αν ειναι ανετο για σαλλονικια-αθηνα, ο μοτοσυκλετιστης ο βερος το τελευταιο πραγμα που ψαχνει ειναι η ανεση και το πρωτο ο αγερας στο προσωπο του
tip.. αν και προτείνω μεταχειρισμένο cbf 250.. σε κάποια καταστήματα στην αθήνα πέτυχα new στα 3600.. :winka: με λίγο παζάρι.. είναι αμέσως αμέσως 1000 ευρώ κάτω από το ninjaκι.. :wave2:
οι σαβούρες.. δεν έχουν να κάνουν με την γκαντεμιά.. κλασσική φυσική είναι.. :wave2:
^ Η φυσική είναι ο λόγος που διάλεξα την θεωριτική κατεύθηνση έτσι κ αλλιώς :lol:
^^ Βρε δεν ανυσηχώ για την ανέση! Μην τα παίξει η μηχανή ανησυχώ... Μην ζοριστεί άσχημα...
btw σ ευχαριστώ για το tip , θα το κοιτάξω :winka:
^^ Βρε δεν ανυσηχώ για την ανέση! Μην τα παίξει η μηχανή ανησυχώ... Μην ζοριστεί άσχημα...
Big μπουκιά φάε.. big word don't say.. :lol:
Αν εσύ πηγαίνεις σταθερά με ~110 μπορείς να γυρίζεις όλη μέρα.. ίσως σου ακούγονται λίγα.. αλλά δεν είναι αυτοκίνητο.. θα με θυμηθείς..
θα κάνεις και καμιά στάση.. μια χαρά θα σε πάει παντού..
http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng
εδώ δυο παιδιά γύρισαν τον κόσμο με ybr 125..
στη θεση σου θα προτιμουσα το YBR 250.
devil's animal
27/06/2009, 22:24
οποιο και να παρεις στα 250cc ειναι πανω κατω τα ιδια.
εγω θα σε συμβουλευα οτι παρεις να το παρεις μεταχειρισμενο.
οι λογοι ειναι απλοι:
θα πεσεις σταματημενη.
θα πεσεις εν κινηση.
θα πεσεις με πολλα.
θα πεσεις με λιγα.
θα πεφτεις και στον υπνο σου...
οποτε καλυτερα ειναι να ειναι κατι μεταχειρισμενο και να μην σε νοιαζει για τις φθορες.
παρε εξοπλισμο και καλες αγορες.
(επισης θα προτεινα να μαζεψεις και εσυ καποια λεφτα και να μην τα περιμενεις ολα απο τους γονεις σου. ειναι πιο γλυκια η αγορα μετα και θα το χαρεις περισσοτερο) :winka:
α,καλως ηρθες!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οποιο και να παρεις στα 250cc ειναι πανω κατω τα ιδια.
εγω θα σε συμβουλευα οτι παρεις να το παρεις μεταχειρισμενο.
οι λογοι ειναι απλοι:
θα πεσεις σταματημενη.
θα πεσεις εν κινηση.
θα πεσεις με πολλα.
θα πεσεις με λιγα.
θα πεφτεις και στον υπνο σου...
ρε μλκ δεν ειναι ολοι σαν εσενα...ηρεμησε λιγο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διαολάκο...Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :p Πλάκα πλάκα η πτώση μονόδρομος μου ακούγεται όπως και να 'χει :p
Εννοείτε πως δεν πρέπει να τα περιμένω όλα απ'τους γονείς αν και την μηχανή λογικά εκείνοι θα την πάρουνε, ΑΛΛΑ των εξοπλισμό κατα πάσα πιθανότητα θα τον αναλάβω εγώ! έχω καμιά 600άρια ευρουδάκια στην άκρη και μέχρι να πάρω το δίπλωμα θα τα πολλαπλασιάσω :D
Τώρα αν θα πάρω την CBF ή την YBR δεν το ξέρω :p Μπορεί κ να κατασταλάξω την τελευταία στιγμή :lol:
devil's animal
27/06/2009, 22:41
Διαολάκο...Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :p Πλάκα πλάκα η πτώση μονόδρομος μου ακούγεται όπως και να 'χει :p
Εννοείτε πως δεν πρέπει να τα περιμένω όλα απ'τους γονείς αν και την μηχανή λογικά εκείνοι θα την πάρουνε, ΑΛΛΑ των εξοπλισμό κατα πάσα πιθανότητα θα τον αναλάβω εγώ! έχω καμιά 600άρια ευρουδάκια στην άκρη και μέχρι να πάρω το δίπλωμα θα τα πολλαπλασιάσω :D
Τώρα αν θα πάρω την CBF ή την YBR δεν το ξέρω :p Μπορεί κ να κατασταλάξω την τελευταία στιγμή :lol:
η πτωση γενικα να θυμασαι οτι ειναι παντα στο προγραμμα και επειδη εισαι μικρη και απειρη οι πιθανοτητες αυξανονται.
το θεμα ειναι να φορας εξοπλισμο και να ειναι οσο το δυνατον πιο ηπια..
για τα χρηματα απλα πρεπει να ξερεις οτι πρεπει να υπαρχουν και στην ακρη καποια ακριβως για τις πρωτες χαζοπτωσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
η πτωση γενικα να θυμασαι οτι ειναι παντα στο προγραμμα και επειδη εισαι μικρη και απειρη οι πιθανοτητες αυξανονται.
το θεμα ειναι να φορας εξοπλισμο και να ειναι οσο το δυνατον πιο ηπια..
για τα χρηματα απλα πρεπει να ξερεις οτι πρεπει να υπαρχουν και στην ακρη καποια ακριβως για τις πρωτες χαζοπτωσεις.
Δεν αμφιβάλλω, εξάλλου και η πτώση εμπειρία αποτελεί :p Στην τελική είπαμε, είμαι και λίγο μαζόχα όποτε όλα οκ :lol:
catmaster
28/06/2009, 00:19
Φόρα όσο καλύτερο εξοπλισμό μπορείς να αγοράσεις με τα λ7 σου
Η πτώση δεν είναι μονόδρομος αν προσέχεις και οδηγείς συνετά βάση των ορίων σου ... απλά πολλές φορές η στραβή γίνεται χωρίς να φταίμε εμείς ....
αγόρασε ότι μπορείς πιο ποιοτικό ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Φόρα όσο καλύτερο εξοπλισμό μπορείς να αγοράσεις με τα λ7 σου
Η πτώση δεν είναι μονόδρομος αν προσέχεις συνετά βάση των ορίων σου ... απλά πολλές φορές η στραβή γίνεται χωρίς να φταίμε εμείς ....
αγόρασε ότι μπορείς πιο ποιοτικό ..
σοβαρα τωρα...
+1000 σε οσα ειπε ο catmaster απο πανω και να προσθεσω και εγω κατι.υπαρχει μια λαθος εντυπωση οτι οποιος ασχολειται εντατικα με τις μοτοσυκλετες ειναι και λιγο αρρωστακι.εγω ομως εχω να πω το εξης:ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ (τι πιο επικινδυνο κανουμε?πηδαμε με αλεξιπτωτο?κανουμε εξτριμ σπορ?δουλευουμε σε τσιρκο?τπτ απ ολα αυτα φυσικα) γι αυτο το να ψαχτει κανεις με το οχημα του ειναι η καλυτερη επενδυση για την ασφαλεια του ειδικα απο τη στιγμη που ζουμε σε μια χωρα που ξεκληριζεται ενα χωριο καθε χρονο!!!
ετσι η συμβουλη μου ειναι να παρεις οτι καλυτερο απο εξοπλισμο και να αρχισεις να ασχολεισαι (αν οχι επειδη ειναι το χομπι σου εστω επειδη ειναι η ασφαλεια σου) με την οποια μοτοσυκλετα παρεις.να σπαταλησεις χρονο να καταλαβεις πως δουλευει μια μοτοσυκλετα.να κανεις μαθηματα (οχι για να παρεις το διπλωμα εκει δε σου μαθαινουνε τπτ).να παρακολουθησεις σεμιναρια,dvd απο ανθρωπους του χωρου,να τριφτεις με το αντικειμενο προκειμενου να μη τριφτεις στην ασφαλτο.και ταυτοχρονα να μπεις σε μια εσωτερικη διαδικασια και να εισαι ετοιμη ψυχολογικα για το χειροτερο τοσο για σενα οσο και για τους φιλους σου που ενδεχομενως καβαλανε.
DimChios
28/06/2009, 01:23
:look:
αργησα?
:wacko:
Μπά, δεν φαγατε ακομη κατα πως βλεπω!
DimChios
28/06/2009, 01:25
Α, και καλως μας ηρθες κι εσυ!
Με τη Θανου καμμια συγγενεια? :rolleyes:
Μου χρωσταει κατι λεφτα* γι αυτο το λεω!
:dizzy:
*κλαρινα ελεγα να γραψω ρε TROOPER αλλα κρατηθηκα, με βλεπεις! :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Α, και καλως μας ηρθες κι εσυ!
Με τη Θανου καμμια συγγενεια? :rolleyes:
Μου χρωσταει κατι λεφτα* γι αυτο το λεω!
:dizzy:
*κλαρινα ελεγα να γραψω ρε TROOPER αλλα κρατηθηκα, με βλεπεις! :blush:
σε αχνοβλεπω μητσε :lol:
DimChios
28/06/2009, 01:55
σε αχνοβλεπω μητσε :lol:
αφου με ξερεις! δε μ αρεσει να δινω λαβες για σχολια!
παναθεμα σε !!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ............ εχχχχχχχχχχχμ ....................... οοοοχι ................. μμμμμμμμμμμμ .................. δηλαδή ........................... γκουχγκουχεναγρεζι .................... εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;; .................. δενκρατιεμαιαλλο !!!!!!!!! .....................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μιλάμε για ΤΗ δήλωση της χρονιάς !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
eite ybr ειτε cbf διαλεξεις και τα δυο κοντα στα 2500 κοστιζουν μεταχειρησμενα ΠΑΝΤΑ .Απο σερβις μιδαμινα και σε ταξιδια..........μην σε απασχολει πολυ δεν καταλαβαινουν και πολλα. Εφοσον εχεις την τρελα δεν θα σε νοιαξει η οση κουραση!!!!
Φαντασου αυτες τις διαδρομες να τις εκανες με στρογγυλοφαναρο
Μετα απο δυο χρονια που θα ανανεωσεις σε Α τοτε σιγουρα θα το σκεφτεσαι να κανεις τετοιες διαδρομες με 250cc και με το δικιο σου θα αναζητας κατι ποιο μεγαλο.
DimChios
28/06/2009, 11:03
παναθεμα σε !!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι ............ εχχχχχχχχχχχμ ....................... οοοοχι ................. μμμμμμμμμμμμ .................. δηλαδή ........................... γκουχγκουχεναγρεζι .................... εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;; .................. δενκρατιεμαιαλλο !!!!!!!!! .....................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μιλάμε για ΤΗ δήλωση της χρονιάς !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
:blush: Γιατι γελατε ωρε? :sad:
Εγω ειμαι, ο Dim, μηπως με μπερδεψατε με κανεναν αλλο? :rolleyes:
:blush: Γιατι γελατε ωρε? :sad:
Εγω ειμαι, ο Dim, μηπως με μπερδεψατε με κανεναν αλλο? :rolleyes:
κακομοιρο παιδι...!:lol:
thanks για τις συμβουλές guys! Dim πολύ φοβάμαι πως με την Θάνου συγγένια δεν έχω οπότε δεν μπορώ να σε βοηθησω για τα κλαρίνα... ε,τα λεφτά εννοώ :p Trooperάκο ψυχολογικά πιστεύω είμαι προετοιμασμένη μέχρι και για τα χειρότερα, όσων αφορά εμένα δηλαδή... Τώρα όσων αφορά τους φίλους... δεν νομίζω να μπορέσω να το κάνω αυτό , μέχρι τώρα έχω αποτύχει παταγωδός. Απλως ελπίζω να μην γίνει .. ΠΟΤΕ :p
panagiotis dim
29/06/2009, 08:09
:lol: :lol: :lol: έγραψες!
Πάντως σίγουρα συμφωνώ στο οτί είναι αρκετά γρήγορη για μια άπειρη αναβάτρια σαν κ μένα αλλά πιστεύω πως θα τα πάω μια χαρά μαζί της! Άντε να έρθει και η στιγμή που θα καβαλήσω το δικό μου νιντζάκι γιατί μέχρι τώρα μόνο στις αντιπροσωπείες μπορώ να το κάνω αυτό :p
Anyway, θέλω τις γνώμες σας για κάτι θεματάκια που με απασχολούνε... Να πάρω με την μια πλήρες εξοπλισμό ( κράνος, jacket , παντελόνι, γάντια, μπότες) ή παρα είναι υπερβολικό για την ώρα? επι την ευκαιρία έχω κατασταλάξει στο shoei xr 1000 ως κράνος. Απ΄ότι ακούω είναι καλό κρανάκι! τι λέει η ομύγυρη? Εγκρίνει? :D
καλώς ήρθες.
καταρχας θα πρέπει να ξέρουμε αναλογίες .Και αυτό για να προτείνουμε τον σωστό εξοπλισμό.
Επειδή είσαι /(...απειρη...) και εμείς εμπειροι μάθε πως καθε εταιρεία διαφέρει ως προς τα νούμερα . Περιέγραψε μας τις αναλογίες σου δηλαδή ύψος =περιφέρεια= γοφοί= μπούστο κλπ κλπ ώστε να εχουμε μιά σαφή εικόνα να εκτιμήσουμε για να προτείνουμε ακριβώς το είδος του εξοπλισμού .Σημαντικό επίσης το μήκος μαλλιών καθώς και το χρώμα οπως και τον ματιών για να μήν πέσουμε εξω στο γενικό look. :D :D :a8:
:lol: :lol: :lol: Λίγες ώρες πιο πρίν να το έκανες το ποστ μπορεί κ να σ έλυνα ΟΛΕΣ τις απορίες :p Έχω κατασταλάξει σχεδον όσων αφορά των εξοπλισμό :p Για χάρη του οσίου χαβαλέ πάντως, θα ικανοποιήσω μερικες απ'τις απορίες σου :p όσων αφορά το ύψος πρέπει πλέον να πατάω το 1.75 , δεν βρίσκω και καμιά μεζουρα γμτ. Το μήκος των μαλλιών μου θεωρείτε μακρύ και το χρώμα τους είναι πλέον μαύρο ( αν και αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω) χρώμα ματιών... χμ.. είναι λίγο κουλό χρωματάκι βασικά... μελοπρασινίζει και όταν πλισίαζει την κόρη είναι τελείως καστανό. Ίσως και να γίνω πιο αναλυτική μια άλλη φορά :winka: :lol:
Ρε παλιο αλητες μηχανοβιοι αφηστε την κοπελα στην ησυχια της:lol: :lol: :lol:
Κοπελια μην τους ξεσυνεριζεσε,ειναι καλα παιδια κατα βαθος...
αλλα πολυ βαθος
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
panagiotis dim
29/06/2009, 11:48
:lol: :lol: :lol: Λίγες ώρες πιο πρίν να το έκανες το ποστ μπορεί κ να σ έλυνα ΟΛΕΣ τις απορίες :p Έχω κατασταλάξει σχεδον όσων αφορά των εξοπλισμό :p Για χάρη του οσίου χαβαλέ πάντως, θα ικανοποιήσω μερικες απ'τις απορίες σου :p όσων αφορά το ύψος πρέπει πλέον να πατάω το 1.75 , δεν βρίσκω και καμιά μεζουρα γμτ. Το μήκος των μαλλιών μου θεωρείτε μακρύ και το χρώμα τους είναι πλέον μαύρο ( αν και αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω) χρώμα ματιών... χμ.. είναι λίγο κουλό χρωματάκι βασικά... μελοπρασινίζει και όταν πλισίαζει την κόρη είναι τελείως καστανό. Ίσως και να γίνω πιο αναλυτική μια άλλη φορά :winka: :lol:
μου ξέχασες τα κιλά αλλα δεν επιμένω...ολα τα παραπανω σωματικά σου προσόντα καταδεικνύουν πως το να ψαχνεις για moto είναι λάθος.!!!
porche caymanείναι για σένα!!::a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε παλιο αλητες μηχανοβιοι αφηστε την κοπελα στην ησυχια της:lol: :lol: :lol:
Κοπελια μην τους ξεσυνεριζεσε,ειναι καλα παιδια κατα βαθος...
αλλα πολυ βαθος
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Και να 'θέλα να τους παρεξηγήσω γμτ δεν μπορώ :p Ένας και ένας είναι όλοι τους :lol:
:lol: porche cayman ε? Αν και ειναι αρκετά εμφανίσημη δεν παύει να είναι αυτοκίνητο, οπότε απορρίπτεται :p
εκατό χιλιάδαι δίσκοι? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
μου ξέχασες τα κιλά αλλα δεν επιμένω...ολα τα παραπανω σωματικά σου προσόντα καταδεικνύουν πως το να ψαχνεις για moto είναι λάθος.!!!
:a013: :a10:
Συμφωνώ με τον φίλο...
Αν ισχύουν τα παραπάνω προσόντα μάλλον πρέπει να πάψεις να ψάχνεις για μοτό και να αρχίσεις να ψάχνεις κάποιον σαν εμένα (ας πούμε...)
Και επειδή δεν θέλω να σου κάνω την ζωή δύσκολη ψάχνοντάς με, σου στέλνω άμεσα το κιν μου με πμ.
:rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Άμα λέω πως είστε ένας και ένας... κάτι ξέρω :p Με έχετε κάνει να θέλω να σας γνωρίσω όλους απο κοντά :winka:
DimChios
29/06/2009, 22:53
Άμα λέω πως είστε ένας και ένας... κάτι ξέρω :p Με έχετε κάνει να θέλω να σας γνωρίσω όλους απο κοντά :winka:
Τωρα που φευγω εγω εκτος Αθηνων?
Δεν υπαρχει λογος, ασ το απο χειμωνα!
panagiotis dim
29/06/2009, 23:15
τους αλλους μπορεί . εγώ γνωριμίες μέσα απο το ιντερνετ δεν κάνω :look:
Αυτά είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
εγώ γνωριμίες μέσα απο το ιντερνετ δεν κάνω :look:
Εγώ λέω να κάνω...:blush:
Αυτά είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!!!!!!
Ποιά...? :confused:
ωχ τι μας περιμενει παλι...!:lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
30/06/2009, 21:55
lΜε έχετε κάνει να θέλω να σας γνωρίσω όλους απο κοντά :winka:
:a7:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:a7:
τσώπα τσώπα.. και σένα θέλει.. :lol:
:lol: :lol: :lol: Α ρε νούμερα :p Συνατνήσεις κλπ είδα πως κάνατε ( κάμαρωσα και τον τρουπεράκο στην αφίσα τον Manowar :rotflmao: ) όποτε το ψήνω άγρια να σας τίμησω κάποτε και εγώ με την παρουσία μου , όταν πάρω την μπέμπα :p (Αν δλδ κρίνω πως είμαι σε θέση να μην προκαλέσω κανα τροχαίο :p ) By the way κάτι τελείως άκυρο.. Πήγε κανείς απο σας rockwave? OI SLIPKNOT ΘΕΡΙΣΑΝΕ ΛΕΜΕ !!!!
( κάμαρωσα και τον τρουπεράκο στην αφίσα τον Manowar :rotflmao: )
:a38:
Νατα μας.......... :cry: :cry: :cry: :cry:
:smokin: :smokin:
Νατα μας.......... :cry: :cry: :cry: :cry:
πιαστα μας.....:evil:
πιαστα μας.....:evil:
Mπα... Πιάνω εκεί στα Μάλλια.... Και αύριο στη Σούγια :smokin: :smokin:
road spirit
06/07/2009, 10:46
Mπα... Πιάνω εκεί στα Μάλλια.... Και αύριο στη Σούγια :smokin: :smokin: ρε μικε, δεν αφήνεις το κωλοβάρεμα και να αρχίζεις σιγά σιγά λέω γω να ετοιμάζεις το παρτάλι για 12 Αυγούστου? μου χρωστάς 137 ευρώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε μικε, δεν αφήνεις το κωλοβάρεμα και να αρχίζεις σιγά σιγά λέω γω να ετοιμάζεις το παρτάλι για 12 Αυγούστου? μου χρωστάς 137 ευρώ
137 euros? Όπα.... Πήραμε σκηνούλα? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε μικε, δεν αφήνεις το κωλοβάρεμα και να αρχίζεις σιγά σιγά λέω γω να ετοιμάζεις το παρτάλι για 12 Αυγούστου? μου χρωστάς 137 ευρώ
Α!!! Και δε κωλοβαράω κύριος, κάνω διαπολιτισμικές σκέσεις :smokin:
road spirit
06/07/2009, 10:51
137 euros? Όπα.... Πήραμε σκηνούλα? :smokin: τι σκηνούλα ....
πλωτή ... 12 αυγ - 29 αυγ
167933
Mπα... Πιάνω εκεί στα Μάλλια.... Και αύριο στη Σούγια :smokin: :smokin:
Α!!! Και δε κωλοβαράω κύριος, κάνω διαπολιτισμικές σκέσεις :smokin:
:a10:
:a38:
:lol: Μα εγώ φταίω που έπεσα πάνω σ αυτήν την photo? Δεν περνάει κ απαρατήρητη η αλήθεια είναι :p
:lol: Μα εγώ φταίω που έπεσα πάνω σ αυτήν την photo? Δεν περνάει κ απαρατήρητη η αλήθεια είναι :p
αληθειες υπαρχουν πολλες.εσυ αυτη διαλεξες...?:a018:
:lol: ελα βρε τρουπεράκο :p τι να σου κάνω? Έκει που αγνάντευα τα τοπία και τις άπειρες δίκυκλες μανάρες τσουπ , να σαι και εσυ με το αμάνικο :lol: οι φανς σου φταίνε που σε προμοτάρανε τόσο :p
:lol: ελα βρε τρουπεράκο :p τι να σου κάνω? Έκει που αγνάντευα τα τοπία και τις άπειρες δίκυκλες μανάρες τσουπ , να σαι και εσυ με το αμάνικο :lol: οι φανς σου φταίνε που σε προμοτάρανε τόσο :p
θα κανω ασφαλιστικα μετρα μου φαινεται.:smokin:
Πλάκα πλάκα κάνε... Μέλη από συγκροτήματα τύπου manowar τα χρειάζονται :p
Πλάκα πλάκα κάνε... Μέλη από συγκροτήματα τύπου manowar τα χρειάζονται :p
και να ημουνα και power-ας ρε γμτ...thrash-οπαιδακι ειμαι.:sad:
και να ημουνα και power-ας ρε γμτ...thrash-οπαιδακι ειμαι.:sad:
Megadeth , slayer και έτσι να φανταστώ ε? :p Καλή φάση το Thrash ... άκουγα πολύ πιο παλια :D
Megadeth , slayer και έτσι να φανταστώ ε? :p Καλή φάση το Thrash ... άκουγα πολύ πιο παλια :D
πολυ παλια ε?????εισαι 18 να πουμε στα 2 σταματησες να ακους thrash?:hypnotize :eyepop: :smokin:
πολυ παλια ε?????εισαι 18 να πουμε στα 2 σταματησες να ακους thrash?:hypnotize :eyepop: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol:
nope ,απλώς η μονάδα μέτρησης του χρόνου διαφέρει στον δικό μου τον πλανήτη :p Δεν σταμάτησα να ακούω thrash απλώς εδω και μια τριετία περίπου διαπύστωσα πως δεν είναι το είδος μουσικής που με εκφράζει απόλυτα :p Οπότε πλέον το ακούω λιγότερο :D
Ωχ....ωχ....ΩΧ!!!!! :wacko:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
168220
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:lol: :lol: :lol: λυπάμαι που σ απογοητεύω αλλά μάχη δεν παίζει να δεις :p Αυτά τα κάνω μετά τις 12 είναι νωρίς ακόμα :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: λυπάμαι που σ απογοητεύω αλλά μάχη δεν παίζει να δεις :p Αυτά τα κάνω μετά τις 12 είναι νωρίς ακόμα :p
ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παπάρα Τρούπη ...
Δεν είπαμε "μακριά από ιστορίες με Εισαγγελέα" ..??? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε παπάρα Τρούπη ...
Δεν είπαμε "μακριά από ιστορίες με Εισαγγελέα" ..??? :smokin:
εγω δεν εμπλεκομαι πουθενα τρελοπαιδο.απλα κοιταω καυγα μεταξυ ευης και ρειζορ.:wave2:
:a014: :a014: + coca μεγάλη
168282
:lol: :lol: :lol: Κολόπαιδα :p Δεν υπάρχει περίπτωση να πλακωθώ με γυναίκα που οδηγάει μηχανή. Τις σέβομαι όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter :p (και εδώ είναι το σημείο που ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοιες και εδώ :p )
Akatanomastos
10/07/2009, 21:03
και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?:look:
:lol: :lol: :lol: Κολόπαιδα :p Δεν υπάρχει περίπτωση να πλακωθώ με γυναίκα που οδηγάει μηχανή. Τις σέβομαι όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter :p (και εδώ είναι το σημείο που ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοιες και εδώ :p )
.....................ΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
σε ζητααααααννννεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
11/07/2009, 16:17
Ο 'τρουπεράκος' λοιπόν........:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:......όσο απεχθάνομαι τις χαζογκόμενες με τα scooter.....
γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?:nono:
δεντόπιασα αυτό...:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?:nono:
δεντόπιασα αυτό...:confused:
Eίναι η ίδια νοοτροπία με το "πρέπει να πάρω 1000 γιατί το 600 είναι για φλώρους και μου είναι λίγο"
Αν έχεις 600 είσαι φλώρος,αν είσαι γκόμενα με σκούτερ είσαι χαζογκόμενα κτλ..
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εκλεκτός! :rotflmao: