PDA

View Full Version : Another Newbie :P

Σελίδες : 1 2 3 [4]

makis206
15/07/2009, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Αρκεί βέβαια μετά να με βοηθήσεις να παρασύρω τον Μάκη σε κάποια αντιπρωσοπεία της kawa για να τον κάνω να δει το ninjaki απο κοντά... Απο πολύ κοντά :evil:

Εγώ το βρίσκω κακάσχημο!!!

Αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το καβαλάει...:D :lol:

Razor
15/07/2009, 21:40
Μα έτσι κ αλλιώς δεν σε θέλω για να το καβαλήσεις :evil:

makis206
15/07/2009, 21:44
Μα έτσι κ αλλιώς δεν σε θέλω για να το καβαλήσεις :evil:

Αλλά; Για να δω το μονόδρομο που έχεις πάρει και δεν έχει επιστροφή;:lol:

Razor
15/07/2009, 21:51
Nope... Μάλλον για να ακολουθήσεις τον δικό σου μονόδρομο... ξέρεις σ'αυτό το ωραίο τούνελ.. που βλέπεις ένα φώς στην άκρη του... :evil: :lol:

makis206
15/07/2009, 22:02
Nope... Μάλλον για να ακολουθήσεις τον δικό σου μονόδρομο... ξέρεις σ'αυτό το ωραίο τούνελ.. που βλέπεις ένα φώς στην άκρη του... :evil: :lol:

Αυτό για μένα Ναταλάκι είναι ένα τούνελ γεμάτο λουμπάγκα, μυικούς πόνους, γάγγραινες, οσφυοκαμψίες, παίξιμο με τις τάπες των βαρελιών, άδειας άνευ αποδοχών και το φως στην άλλη άκρη του είναι η πύλη του παραδείσου που άνοιξε για να υποδεχτεί όλους όσους με κοιτούν κι είναι έτοιμοι να πεθάνουν από τα γέλια:lol:

Με λίγα λόγια αν πάρω αυτόν τον μονόδρομο ας τον πάρω τουλάχιστον ανάποδα...:lol: :rotflmao:

Θα μπορούσα βέβαια να γράψω απλά ότι το μηχανάκι δεν μου ταιριάζει :uplate: :lol:

epp1640
16/07/2009, 00:17
μπορείτε να κάνετε κόντρες ρε συ.. και ο Μάκης ZX καβαλάει.. :bigcry: :lol:

makis206
16/07/2009, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μπορείτε να κάνετε κόντρες ρε συ.. και ο Μάκης ZX καβαλάει.. :bigcry: :lol:

Να βάλουμε κι ένα μουρνόφυλλο στον τερματισμό να τα δώσουν όλα οι κάμπιες !:lol: :rotflmao:

TROOPER
17/07/2009, 07:34
Έτσι όπως τα κάναμε έδω μέσα μάλλον όλα τα κάνουμε εδώ :p

Τρουπερούλη νομίζω πως τα βιογραφικά που ζητάς εσύ ξέφευγουν απ'τις συνιθισμένες φόρμες των κοινών βιογραφικών :p Αν μπορούσε η γραματέας σου να με ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέριες θα στο στείλω

νομιζα πως δεν απευθυνομαι σε μια κοινοτυπη γκρουπι.:sad:

αν εξακολουθει να σε ενδιαφερει η θεση να επικοινωνησεις με τη γραμματεα μου για να σε κατατοπισει σε οποιες αποριες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Razor
17/07/2009, 11:07
τςτςτς! Κοινότυπη groopie εγώ? Με προσβάλεις τώρα .. Αν και πιστεύω πως όταν δεις το βιογραφικό θα αλλάξεις αμέσως άποψη :lol:

Μικρή Λουλού
17/07/2009, 13:27
Τρουπερακο!!!
εχω στην γραμμη μια φιλη απο Σουηδια!!
με ρωταει αν η ρηξη χιαστων σε συνδυασμο με βαρια καρανιοεγκεφαλικη κακωση εχει μεγαλο διαστημα αποθεραπειας..

τι να της πω? :smokin:

Λεωνίδας
17/07/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
Τρουπερακο!!!
εχω στην γραμμη μια φιλη απο Σουηδια!!
με ρωταει αν η ρηξη χιαστων σε συνδυασμο με βαρια καρανιοεγκεφαλικη κακωση εχει μεγαλο διαστημα αποθεραπειας..

τι να της πω? :smokin: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Elle
17/07/2009, 18:19
Καλώς ήλθες φίλη μας Νάταλι! :beer: :beer:

Razor
30/07/2009, 11:48
Σήμερα αγαπάω όλον τον Κόσμο!!! Μόλις έπεστρεψα σπιτάκι μου...
Αφου πρώτα πήγα να δώσω τα θεωρητικά της μπέμπας και του αυτοκινήτου... τα οποία και ΠΕΡΑΣΑ!!!
:cool: :sun: :bigcry: :lol: :rotflmao:

makis206
30/07/2009, 12:14
Σήμερα αγαπάω όλον τον Κόσμο!!!

Νά'σαι καλά βρε παιδί, αμοιβαία τα αισθήματα ε! :lol:

Με το καλό και τα υπόλοιπα :beer:

Razor
05/08/2009, 17:59
Υπερ καμένα παλικαράκια και αγαπητές κοπελιές το Α1 πλέον ειναι περσινά ξινά σταφίλια για μένα! Πλέον θα περιμένω απλώς να εκδοθεί το διπλωματάκι!!! Και αύριο αν όλα πάνε καλά θα πάω να πάρω την πρώτη μου μπέμπα !!! Λέω να τσιμπήσω για αρχή το cbrάκι (μετάχειρο εννοείτε , δεν δίνω τόσα λεφτά για 125άρι :p ) να το κρατήσω για κάνα έτος και μέτα να πάρω μια στα 250cc μέχρι να ανανεωθεί το διπλωματάκι και να πάρω κάποια μεγαλύτερη (SS εννοείται :D ) :beer:

Τα νέα σας? Ψιλοχαθηκάμε οσο έτρεχα για το διπλωματάκι... :sun:

MikeG
05/08/2009, 18:01
Υπερ καμένα παλικαράκια και αγαπητές κοπελιές το Α1 πλέον ειναι περσινά ξινά σταφίλια για μένα! Πλέον θα περιμένω απλώς να εκδοθεί το διπλωματάκι!!! Και αύριο αν όλα πάνε καλά θα πάω να πάρω την πρώτη μου μπέμπα !!! Λέω να τσιμπήσω για αρχή το cbrάκι (μετάχειρο εννοείτε , δεν δίνω τόσα λεφτά για 125άρι :p ) να το κρατήσω για κάνα έτος και μέτα να πάρω μια στα 250cc μέχρι να ανανεωθεί το διπλωματάκι και να πάρω κάποια μεγαλύτερη (SS εννοείται :D ) :beer:

Τα νέα σας? Ψιλοχαθηκάμε οσο έτρεχα για το διπλωματάκι... :sun:

Με το καλό μούργο!

Μαζί και κράνος, μπουφανάκι, γαντάκια :winka:

:beer: :beer: :beer:

Razor
05/08/2009, 18:03
Μούργο ? :lol:

Καλά αυτό εννοείτε θα πάρω και τον κατάλληλο εξοπλισμό οπου να ναι :D

MikeG
05/08/2009, 18:05
Μούργο ? :lol:

Καλά αυτό εννοείτε θα πάρω και τον κατάλληλο εξοπλισμό οπου να ναι :D

Δε καβαλάμε τη μοτοσυκλέτα χωρίς το κατάλληλο εξοπλισμό. Άσε που θα αυξηθεί & η θηλυκότητα σου :winka: :smokin:

Razor
05/08/2009, 18:08
Ναι ρε συ, σιγά αν δεν πάρω και το εξοπλισμό αύριο μεχρι το τέλος της βδομάδάς θα τον έχω όπως και να έχει ;) Δεν πάιζει όμως και να περιμένω τόσες μέρες χωρίς να την βολτάρω :p

MikeG
05/08/2009, 18:09
Ναι ρε συ, σιγά αν δεν πάρω και το εξοπλισμό αύριο μεχρι το τέλος της βδομάδάς θα τον έχω όπως και να έχει ;) Δεν πάιζει όμως και να περιμένω τόσες μέρες χωρίς να την βολτάρω :p

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως τουλάχιστον κρανάκι από τη πρώτα φορά. :wave2:

epp1640
05/08/2009, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως τουλάχιστον κρανάκι από τη πρώτα φορά. :wave2:

+125.. Ούτε για 1 μέτρο λεμεεεεεεεεεεεεεεεε έστω το κράνος.. και απο βδομάδα βλέπεις τα υπόλοιπα..

Razor
05/08/2009, 21:39
Χαλαρώστε ρε :p Τον πρώτο καιρό θα την πάω και πολύ αργά, μέχρι να της πάρω τον αέρα.. Τι μπορεί να συμβεί? :p on second thought ... μάλλον επειδή ουτέ εσείς μα ούτε και εγώ ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί , έστω το κρανάκι θα το βάλω προτού την καβαλήσω ;)

SVX
05/08/2009, 21:42
έστω το κρανάκι θα το βάλω προτού την καβαλήσω ;)

και μετα σαν του παρεις τον αερα , και αμα μαθεις και να πεφτεις.... :smokin:

Razor
06/08/2009, 00:23
:lol: αυτό εννοείτε ;)

DimChios
04/11/2009, 01:34
τι εγινε ρε? την διωξατε κι αυτην?

Τι πηρε εν τελει?

:look: :smokin:

epp1640
04/11/2009, 01:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι εγινε ρε? την διωξατε κι αυτην?

Τι πηρε εν τελει?

:look: :smokin:

τα βουνά..

είδε και απόειδε..

:lol:

DimChios
04/11/2009, 01:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
τα βουνά..

είδε και απόειδε..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :alien:

Razor
01/01/2010, 14:20
:lol: :lol: :lol: Όχι δεν πήρα τα βουνά
Απλώς δεν διάβαζα και μου κόψαν την σύνδεση :p
Τα ωραία του να μένει κανείς με τους γονείς του :lol:

Τι κάνετε? Χρονιά πολλά κατ'αρχάς και καλή χρονιά :)

Τελικά πήρα το Cbrάκι :D ( Και μην ακούσω κάνενα αρνητικό σχόλιο για την Μπουμπου , μαύρο φίδι που σας έφαγε :mad: :p )

Δεν την έχω πολύ καιρό και ζήτημα να τν έχω βγάλει 5 με 6 φορές για βολτούλα, και ως τώρα μπορώ να πω πως έχω σιχαθεί τα παιδάκια με τα ποδήλατα και τα γατιά :p μονίμως πέταγονται τα άτιμα!
Αααα τώρα που το θυμήθηκα! Έχω μια απορία όσων αφορά τον συμπλέκτη. Όταν χρειαστεί να φρενάρω τελείως , αν πατήσω ουσιαστικά μόνο το φρένο μου σβήνει η μπέμπα. Θεωρητικά εκείνη την στιγμή για να μην μου σβήσει πατάω συμπλέκτη και βάζω νέκρα? Η μήπως κάνω τπτ αλλο? :p

Ζεύκας
01/01/2010, 14:56
Η μήπως κάνω τπτ αλλο? :p

και την προσευχή σου μη φας το κρανος σου. :lol:

Razor
01/01/2010, 14:59

Σοβαρά τώρα, θεωρητικά αν θυμάμαι καλά βάζω νέκρα και όταν είναι να ξεκινήσω πάλι βάζω πρώτη κλπ ... (?)

Ζεύκας
01/01/2010, 15:13
ναι αμα χρειαστεί να φρενάρεις τελείως βάζεις νεκρά.

αν βέβαια θες να ξαναξεκινήσεις γρήγορα,δλδ να σταματήσεις μονο για μια στιγμή,
μπορείς να έχεις πρώτη στο κιβώτο και πατημένο το συμπλέκτη.

και ελπίζω να έχεις πάρει μπουφάν και γάντια,γιατί να ξέρεις οι τουμπίτσες είναι μες το πρόγραμμα. :wave2:

Razor
01/01/2010, 15:34
Εννοειται πως πήρα :D Γμτ σαβούρα δεν έχω φάει ακόμα, και όταν συμβεί θα μου κακοφανεί άπειρα το ξερώ :p πφφφ... ταλαιπωρία τ όλο θέμα με το φρενάρισμα :p Θα το συνιθίσω άραγε ποτέ? :p

Ζεύκας
02/01/2010, 06:14
Κάθε αρχή και δύσκολη.

Επίσης κάνε ένα κόπο και διάβασε κάτι καταπληκτικά θέματα σχετικά με τις πτώσεις εδώ μέσα.

Akatanomastos
02/01/2010, 06:23

Σοβαρά τώρα, θεωρητικά αν θυμάμαι καλά βάζω νέκρα και όταν είναι να ξεκινήσω πάλι βάζω πρώτη κλπ ... (?) :eyepop: :eyepop: :eyepop:

chris_honda
02/01/2010, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κάθε αρχή και δύσκολη.

Επίσης κάνε ένα κόπο και διάβασε κάτι καταπληκτικά θέματα σχετικά με τις πτώσεις εδώ μέσα.

Μόνο με τις πτώσεις; και όλο το moto.gr να ξεφύλιζε καλό θα τις έκανε.

Ζεύκας
02/01/2010, 10:47
Κάτσε ρε Χρηστάρα,κάνουμε πως και πως να κρατήσουμε καμιά κοπελίτσα εδώ μέσα.

Μη φρικάρει με τη μία! σγα-σγα :lol:

chris_honda
02/01/2010, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κάτσε ρε Χρηστάρα,κάνουμε πως και πως να κρατήσουμε καμιά κοπελίτσα εδώ μέσα.

Μη φρικάρει με τη μία! σγα-σγα :lol:

Τι μλκας...:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
03/01/2010, 14:39
Ω ΜΟΝ ΝΤΙΕ

:a018:

Gnick
04/01/2010, 17:01
Welcome :D

EVI
04/01/2010, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Ω ΜΟΝ ΝΤΙΕ

:a018:

σε φανταζομε να κοπανας το κεφαλι σου να σταματας να λες <<μαααλιστα>> και εχω λιωσει στα γελια

:rotflmao: :lol:

Gnick
04/01/2010, 17:46
:D