Σύνδεση

View Full Version : ''Εσβησε'' ο Michael Jackson

Σελίδες : 1 [2] 3

Tpap
26/06/2009, 15:09
Rip = rest in peace.

spyro
26/06/2009, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ας απαντησω σε αυτο αρχικα ξεκαθαριζοντας μια κι ο γραπτος λογος ειναι λιγακι μυστηριος...

σωστός

πέρνα απο το Δ.Σ. σήμερα να κεράσω μια :beer: ωστε να βρούμε την ευκαιρία να τσακωθούμε για τον συγχωρεμένο τον ψυχάκια Live :D

ggs
26/06/2009, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φάρα ;!;!:p

:D

peskandritsos
26/06/2009, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
συμφωνω και ζητω συγνώμη εαν παραφέρθηκα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ ρε συ zan όταν κάποιος μου ζητάει να παραβγώ στο σπάσιμο της μέσης για να αποδείξω κατα πόσο αξίζω η όχι, οφείλω να πράξω αναλόγως με το αντίστοιχο επίπεδο :D

sorry και πάλι ... προς τους υπόλοιπους

:wave2: Aν και ειναι λιγο οφ τοπικ εσυ ειπες οτι βαλανε ενα εκτρωμα να τραγουδησει το Billie Jean.

E, αν μπορεις εσυ να το τραγουδησεις που εχεις και το πλεονεκτημα οτι δεν εισαι εκτρωμα τοτε τα παιρνω ολα οσα εχω πει πισω.

Σορρυ για το οφ τοπικ.

Και μονο οτι ασχολουντε τοσο πολυ μαζι του ακομα και αυτοι που δεν τον σεβονται λεει κατι και αυτο.:wave2:

el_hymador
26/06/2009, 16:00
ρε συ Rein έλεος δηλαδης. Γιατι χολοσκάμε? Για τα νιάτα μας που φεύγουν? για την παιδική αθώα ηλικία μας? για τις αναμνήσεις μας που ξεθωριάζουν? για το οτι οταν αυτός ο γελοίος κουνιότανε εμείς είχαμε γνωρίσει τον μεγάλο ανεκπλήρωτο παιδικό έρωτα μας και μας τον θύμισε? Γιατί τότε στα μακρινά νιάτα μας μας άρεσε και οφείλουμε να ειμαστε πιστοί? Μηπως γιατι είναι προσβολή και ανήθικο την ημερα του θανάτου ενός ανθρώπου να θυμόμαστε τα άσχημα του και όχι τα καλά του? Μήπως τελικά αυτές είναι προσωπικές ανασφάλειες και ενοχές για πατροπαράδοτα κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στον θάνατο? Γιατί?

Ενα pop είδωλο δεν δημιουργείτε γιατι παράγει κατι μεγαλειώδες αλλά γιατι η κοινωνία εχει ανάγκη απο αυτά. Με άλλα λόγια αυτος ψυχάκιας δεν έκανε τίποτις πέρα απο το να κουνήθηκε λιγο παραπάνω με ρυθμό, ενώ μια βιομηχανία απο πίσω παρήγαγε και ανέπτυξε το προιόν "Michael Jacson".

Ο O M.J. δεν ηταν ποτε του καλλιτέχνης ουτε τραγουδιστής ουτε χορευτής. Προϊόν ηταν με επίσημο Brand Name. Προϊόν που μας το πούλησαν ποικιλοτρόπως και με μεγάλη επιτυχία απο οτι βλέπω.

Γιατι του προσδίδουμε τοση μεγάλη αξία του ψυχάκια. Τώρα εάν φταίει αυτός που εγινε έτσι η όχι τότε είναι μεγάλη η συζήτηση και το σίγουρο είναι ότι εγώ σε ανάλογη συζήτηση θα τον υπερασπιστώ γιατι προφανώς και δεν εφταιγε που από 8 χρονών παιδάκι τον κάνανε ένα εμπορικό προιόν με αποτέλεσμα να μην ζει στην πραγματικότητα ποτέ του,
….αλλά αυτό ειναι αλουνού παπά ευαγγέλιο

Και επειδή πολύ τον εγουστάρισα τον Jimmako στην άνωθεν φωτογραφία … λέω να παραθέσω και εγώ μια… ετσι για να γουστάρουμε

Με την ιδια λογικη και ο Valentino Rossi ειναι απλως ενας τσαντακιας μηχανοβιος που παει διαλομενα γρηγορα...

ο κοσμος και η κοινωνια δεν οφελειται σε τιποτα απο την υπαρξη και τα κατορθωματα του...απλως πουλαει καπελακια & μλπουζακια με το νουμερο 46, αυτο ειναι ολο...

πολυ μυστηρια η θεωρηση των πραγματων που εχεις φιλε μου...

συμφωνω στο οτι οτι μετα θανατον ειναι πολυ της μοδος να δηλωνουνε ολοι συντετριμμενοι για τον εκλιποντα και ας τον εβριζαν μια ζωη, αλλα εξισου της μοδος ειναι και η πληρης απαξιωση του στυλ "σιγα μωρε και τι εγινε;"

την προσοχη τραβανε και οι δυο αντιμετωπισεις...

:wave2:

ξαναματαλεω λοιπον:

respect σε εναν απο τους μεγαλυτερους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & perfomer που πατησαν ποτε σε αυτο τον πλανητη...τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο

R.I.P.

madox
26/06/2009, 17:45
ρε συ Rein έλεος δηλαδης. Γιατι χολοσκάμε? Για τα νιάτα μας που φεύγουν? για την παιδική αθώα ηλικία μας? για τις αναμνήσεις μας που ξεθωριάζουν? για το οτι οταν αυτός ο γελοίος κουνιότανε εμείς είχαμε γνωρίσει τον μεγάλο ανεκπλήρωτο παιδικό έρωτα μας και μας τον θύμισε? Γιατί τότε στα μακρινά νιάτα μας μας άρεσε και οφείλουμε να ειμαστε πιστοί? Μηπως γιατι είναι προσβολή και ανήθικο την ημερα του θανάτου ενός ανθρώπου να θυμόμαστε τα άσχημα του και όχι τα καλά του? Μήπως τελικά αυτές είναι προσωπικές ανασφάλειες και ενοχές για πατροπαράδοτα κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στον θάνατο? Γιατί?

Ενα pop είδωλο δεν δημιουργείτε γιατι παράγει κατι μεγαλειώδες αλλά γιατι η κοινωνία εχει ανάγκη απο αυτά. Με άλλα λόγια αυτος ψυχάκιας δεν έκανε τίποτις πέρα απο το να κουνήθηκε λιγο παραπάνω με ρυθμό, ενώ μια βιομηχανία απο πίσω παρήγαγε και ανέπτυξε το προιόν "Michael Jacson".

Ο O M.J. δεν ηταν ποτε του καλλιτέχνης ουτε τραγουδιστής ουτε χορευτής. Προϊόν ηταν με επίσημο Brand Name. Προϊόν που μας το πούλησαν ποικιλοτρόπως και με μεγάλη επιτυχία απο οτι βλέπω.

Γιατι του προσδίδουμε τοση μεγάλη αξία του ψυχάκια. Τώρα εάν φταίει αυτός που εγινε έτσι η όχι τότε είναι μεγάλη η συζήτηση και το σίγουρο είναι ότι εγώ σε ανάλογη συζήτηση θα τον υπερασπιστώ γιατι προφανώς και δεν εφταιγε που από 8 χρονών παιδάκι τον κάνανε ένα εμπορικό προιόν με αποτέλεσμα να μην ζει στην πραγματικότητα ποτέ του,
….αλλά αυτό ειναι αλουνού παπά ευαγγέλιο

Και επειδή πολύ τον εγουστάρισα τον Jimmako στην άνωθεν φωτογραφία … λέω να παραθέσω και εγώ μια… ετσι για να γουστάρουμε

Με την ιδια λογικη ο john lennon δεν ηταν παρα ενα ψωνιο που πιστευε πως ηταν πιο διασημος απο τον Χριστο,η madonna μια πορνη που την μαζεψαν απο το πεζοδρομιο,ο morisson ενα πρεζονι που ετυχε στη μαστουρα του επανω να γραψει κανα δυο στιχακια ,κοκ.

Η μουσικη βιομηχανια υπαρχει απο την εποχη των rythm and blues (τον προαγγελο του rock n roll),και χαρη σε αυτη εχουν υπάρξει "ιερα τερατα" απο ολα τα ειδη της μουσικης και αχρηστα σκουπιδια επισης ολων των ειδων.Ο MJ ανοικει στην πρωτη κατηγορια οποια και αν ειναι η γνωμη σου.

TheFace
26/06/2009, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε φιλαρακο τον μαικλ τζαξον τον ξερει ολο το ηλιακο συστημα(ισως και παραεξω) και ερχεσαι εσυ να τον κραξεις..

αστειο απλα..

Αυτο που λες δεν εχει καμια σημασια... και τον χιτλερ (και πολλους αλλους), τον ξερει ολο το ηλιακο συστημα!

Φιλικα παντα!:wave2:

project.breeze
26/06/2009, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Αυτο που λες δεν εχει καμια σημασια... και τον χιτλερ (και πολλους αλλους), τον ξερει ολο το ηλιακο συστημα!

Τον MJ τον ξέρουνε και σε άλλα ηλιακά συστήματα ρε φίλος να 'ουμ :rotflmao: :rotflmao:

TheFace
26/06/2009, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
Μπορει καποιος να παρει οσες πιπες θελει ,να γ@μηθει οσο αντεχει,να παρει οσα ναρκωτικα και ποτο τραβαει η ορεξη του αλλα σε καμια περιπτωση να πηδαεις μικρα παιδια.
Μην τα κανουμε ολα ιδια..
Στην πρωτη περιπτωση ειναι επιλογες του που εχουν να κανουν με τον εαυτο του και τα παθη του και οι συνεπειες τελικα σε αυτον θα στραφουν.Δεν συμφωνησε κανεις με τους καλιτεχνες που επαιρναν ναρκωτικα αλλα δεν τους εστησε και στον τοιχο..
Τωρα για την παιδεραστια τι να πω ..να πω κρεμαλα και λιγο ειναι.

+900:beer:

Akatanomastos
26/06/2009, 19:17

φυσικα και εχει σημασια,

γιατι αν κρινεις τον χιτλερ ως λαοπλανο, παρλαπιπα, φουσκωματια μυαλων
δηλαδη ως πολιτικο, και επισης τον κρινεις ως στρατηγο με την εννοια των κινησεων που εκανε στον παγκοσμιο χαρτη, αυτο που θα διαπιστωσεις ειναι οτι ηταν πολυ καλος

πως εχει μεινει στην ιστορια ο βοναπαρτης, ο μ.αλεξανδρος, ο τξεκις χαν, κλπ κλπ

διαχωριζουμε την προσωπικοτητα με το εργο του καθενος.

μπορει να μην ειναι ρομαντικο, ή "ομορφο" αλλα ετσι ειναι..

SVX
26/06/2009, 19:19
εις Μνημην ..... Φτανει που ομορφυνε τα εφηβικα μας χρονια.... ολα τ'αλλα .... Klein Mein ...

http://www.youtube.com/watch?v=hzvGTrqpQp0

gcrook
26/06/2009, 19:19
Δεν ξερω αν συγχωνευτηκαν καποια θεματα μιας και τωρα γυρισα,αλλα ενα μηνυμα μου σβηστηκε,το οποιο αν και δεν γραφτηκε απο κακοηθεια,τελικα ηταν το λιγοτερο αστοχο,και ζητω συγνωμη.

Προσωπικα εγω δεν τον ειδα ποτε σαν παιδεραστη (που δεν ηταν με αυτη την εννοια) ,ουτε σαν εναν μαυρο που προδωσε την φυλη του.Ηταν ενας ανθρωπος που γνωρισε πολυ νωρις την επιτυχια,και οταν συμβαινει αυτο,καποιοι λενε οτι ο ανθρωπος σταματαει να εξελισσεται σαν προσωπικοτητα.Σαν ανθρωπος ισως αυτη η ζωη που εκανε να του αφησε πολλα ανεξιτηλα σημαδια καθως μεγαλωνε,αλλα σαν μουσικος μπορεσε και ωριμασε.

Η μουσικη του προσωπικα με εχει επηρρεασει πολυ, και σαν μουσικο (της κακιας ωρας αλλα λεμε τωρα) και προσωπικα τον θεωρω απο τους κορυφαιους μουσικους,τραγουδιστες,χορευτες,performer.
Το στιγμα που αφησε στην ποπ μουσικη ειναι τεραστιο,αρκει καποιος να ανοιξει τηλεοραση και να δει ενα βιντεοκλιπ.

Μαλλον σημερα θα ξαναδω το moonwalker.

SVX
26/06/2009, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλλον σημερα θα ξαναδω το moonwalker.

" Annie ARE You OK? "

α ρε.... φιλε... ... 80 's ΡΕ φιλε... :sad: :sad: :sad:

SpeakeasyBlues
26/06/2009, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

RIP Michael :(

Τι να σου κανω που εισαι ευαισθητος και παρασυρεσαι :p

Uriah Heep
26/06/2009, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ρε παιδια τι σημαινει r.i.p και το γραφετε ολοι...???

Toπική διάλεκτος από τα Κάτω Μπουρμπούτσαλα ...

...παραδοσιακός πένθιμος αποχαιρετισμός.

:beer: :beer: :beer:

SVX
26/06/2009, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
υγ..

ρε παιδια τι σημαινει r.i.p και το γραφετε ολοι...???

Rest In Peace ( Αναπαυσου Εν Ειρηνη)

:rolleyes: απο τα ΑΝω Μπουρμπουτσαλα ( ΒλαχοPedia)

TheFace
26/06/2009, 21:31
φυσικα και εχει σημασια,

γιατι αν κρινεις τον χιτλερ ως λαοπλανο, παρλαπιπα, φουσκωματια μυαλων
δηλαδη ως πολιτικο, και επισης τον κρινεις ως στρατηγο με την εννοια των κινησεων που εκανε στον παγκοσμιο χαρτη, αυτο που θα διαπιστωσεις ειναι οτι ηταν πολυ καλος

πως εχει μεινει στην ιστορια ο βοναπαρτης, ο μ.αλεξανδρος, ο τξεκις χαν, κλπ κλπ

διαχωριζουμε την προσωπικοτητα με το εργο του καθενος.

μπορει να μην ειναι ρομαντικο, ή "ομορφο" αλλα ετσι ειναι..

Συμφωνω με τα παραπανω, αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα στεναχωρηθω για παραδειγμα με το "αδοξο" τελος του χιτλερ ή ακομα χειροτερα να τον εξυμνησω κιολας επειδη ηταν αριστος λαοπλανος και στρατηγος!
Να καει στην κολαση, το @ρχιδι!!!

Εγω απλα ηθελα να τονισω οτι δεν φτανει η δημοσιοτητα για να εκτιμησεις καποιον σαν αντιλογο σε αυτο που ειπες, οτι δηλαδη τον ξερει ολος ο κοσμος!
Για μενα δεν λεει κατι αυτο... υπαρχει και η ΑΡΝΗΤΙΚΗ δημοσιοτητα ξερεις!

Anyway, αν κι εμενα δεν με εκφραζει ο mj ουτε μουσικα (rock 'n' reggae οι προτιμησεις μου) ουτε σαν προσωπικοτητα (η αλλαγη χρωματος αλλα πανω απ' ολα η παιδεραστεια προσωπικα με αηδιαζουν :yuck: !), εσυ να 'σαι καλα, να τον ακους μιας και σ' αρεσει τοσο! :wave2:

Akatanomastos
26/06/2009, 21:40
Συμφωνω με τα παραπανω, αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα στεναχωρηθω
δεν ειπα πουθενα οτι στεναχωρηθηκα, ουτε καν κριμα, ειπα ΜΟΝΟ οτι ειναι μεγαλος καλιτεχνης. Να τον εξυμνησεις πρεπει αν αναφερθεις σε αυτον ως καλλιτεχνη.

Εγω απλα ηθελα να τονισω οτι δεν φτανει η δημοσιοτητα για να εκτιμησεις καποιον σαν αντιλογο σε αυτο που ειπες, οτι δηλαδη τον ξερει ολος ο κοσμος!
το παραδειγμα οτι τον ξερει ολος ο κοσμος το ειπα για αποψεις ατομων που τον κρινουν για τα εξω-καλλιτεχνικα του, και απλα λεω πως ειναι πασιγνωστος για την τεχνη του και ειναι αστοχο να κρινεις την τεχνη του με ασχετα κριτηρια. Ασε που πολλοι που γραφουν δεν εχουν ακουσει πανω απο 2 κομματια του ή δεν εχουν δει ενα video clip του.

Anyway, αν κι εμενα δεν με εκφραζει ο mj ουτε μουσικα (rock 'n' reggae οι προτιμησεις μου) ουτε σαν προσωπικοτητα (η αλλαγη χρωματος αλλα πανω απ' ολα η παιδεραστεια προσωπικα με αηδιαζουν :yuck: !), εσυ να 'σαι καλα, να τον ακους μιας και σ' αρεσει τοσο! :wave2:
σαν προσωπικοτητα και μενα ποτε δεν με συγκινησε γιατι απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. Τωρα εσυ που ειδες οτι μαρεσει τοσο δεν το καταλαβαινω. Ή πρεπει να φτυνουμε πανω απο εναν ταφο ή πρεπει να ειμαστε groupies.. Aν σε ευχαριστει, θα σου πω οτι στο σπιτι μου δεν εχω βαλει συνηδειτα σχεδον ποτε να ακουσω τραγουδι του. Ομως τον εχω χορεψει παρα πολλες φορες σε μαγαζια, και εχω τραγουδησει ακομα περισσοτερες καποια τραγουδια του...

Xrider
26/06/2009, 22:10
Αν για τον Μιχαλη που ηταν απλα τραγουδιστης αμερικανος,εγινε τετοιος ντορος σε Ελληνικο μοτο φορουμ....
Ειμαι περιεργος τι θα γινει οταν τα τεζαρει γνωστος ελληνας αποστατης γκαντεμης πολιτικος [quiz:M..... δεκα γραμματα]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
26/06/2009, 22:10
Ελεος ρπμ....
8 σελίδες κόντρα και τσίτα για το στίγμα που άφησε η ασπρομαυρη μουσική ιδιοφυία στον ταπεινό μας πλανήτη.
Αιωνία του η μνήμη του αξιομακάριστου, αλλά πάει τελείωσε. Την ζωούλα του την έζησε όπως γούσταρε και άντε γειά....

Τραβάτε καμμιά βόλτα να ξελαμπικάρετε και λίγο απ΄το φόρουμ :dizzy:

zephyr1
26/06/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελεος ρπμ....
8 σελίδες κόντρα και τσίτα για το στίγμα που άφησε η ασπρομαυρη μουσική ιδιοφυία στον ταπεινό μας πλανήτη.
Αιωνία του η μνήμη του αξιομακάριστου, αλλά πάει τελείωσε. Την ζωούλα του την έζησε όπως γούσταρε και άντε γειά....

+1000

Φαντασου να φυγει ο Σακις Κουβας τι εχει να γινει?:eyepop:

:rotflmao:

TheFace
26/06/2009, 22:19

:beer:

ΥΓ. Ουτε εγω ΤΟΝ ΞΕΡΩ προσωπικα σαν χαρακτηρα, αλλα το οτι πηγε κοντρα στη Φυση (και μαλλον αυτο πληρωσε με τον προωρο θανατο του), οπως και η αναμιξη του σε υποθεσεις παιδεραστειας στα οποια και αναφερθηκα, ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ που μπορει ο καθενας να κρινει!

Boxer
26/06/2009, 22:23
Ο MJ κατα την αποψη μου ηταν ενα παιδι που δεν μεγαλωσε ποτε.....
Μεγαλα κομπλεξ και μαλλον ψυχικα αρρωστος και με μεγαλα κουσουρια....

Ολα αυτα χωρις να υπολογισουμε την παιδεραστια ..... οπου κατηγορηθηκε απο εναν 11χρονο οτι κοιμηθηκαν στο ιδιο δωματιο και μπηκανε σε μια πορνοσελιδα στο ιντερνετ. Παντως απο οτι θυμαμαι ποτε δεν του αποδοθηκαν κατηγοριες βιασμου ......

Αυτα τα κρινει ο καθενας ...... προσωπικα πιστευω οτι ηταν πολυ μικρος ανθρωπος ...... που μπορει και να μην εφταιγε και ο ιδιος για αυτο που εγινε αν υπολογισουμε το πως τον εκμεταλευτηκαν τον ιδιο απο τα 8 του χρονια......

ΑΛΛΑ....

Ηταν πολυ ΜΕΓΑΛΟΣ καλλιτεχνης,συνθετης,τραγουδιστης....

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και αυτο δεν μπορει κανεις να του το παρει....

10 χρονια στην αφανεια και στις κατηγοριες και οταν ειπε να κανει 50 συναυλιες γινανε ολες sold out.Αυτο δεν ειναι νοσταλγια , ειναι respect.

Στην μουσικη θα αφησει 3 διαμαντια , "Off the Wall" , "Thriller" , "Bad" .

Goodbye Michael......you're innocent now

sotpag
27/06/2009, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Ένας ανώμαλος λιγώτερο...όσο για τη μουσική του γούστα είναι αυτά...υπήρχαν και καλύτεροι ποπ καλλιτέχνες στην εποχή του...τέσπαν ας τον συχωρέσει ο θεος....

αυτος που θα συχωρεσει και τον πουστροτραγο τον αρχιμανδριτη ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
+1000

p@nos
27/06/2009, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Αν για τον Μιχαλη που ηταν απλα τραγουδιστης αμερικανος,εγινε τετοιος ντορος σε Ελληνικο μοτο φορουμ....
Ειμαι περιεργος τι θα γινει οταν τα τεζαρει γνωστος ελληνας αποστατης γκαντεμης πολιτικος [quiz:M..... δεκα γραμματα]

http://www.youtube.com/watch?v=OEewLQrEjFU

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
27/06/2009, 03:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελεος ρπμ....

+1000

filipp0s
27/06/2009, 05:31
+1000

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alexxxcbr
27/06/2009, 07:42
Aπλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.

:( :( :(

950dim
27/06/2009, 08:25
:beer:

ΥΓ. Ουτε εγω ΤΟΝ ΞΕΡΩ προσωπικα σαν χαρακτηρα, αλλα το οτι πηγε κοντρα στη Φυση (και μαλλον αυτο πληρωσε με τον προωρο θανατο του), οπως και η αναμιξη του σε υποθεσεις παιδεραστειας στα οποια και αναφερθηκα, ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ που μπορει ο καθενας να κρινει!

ΟΚ ενταξει...μη πας στη κηδεια...

Banana hammock
27/06/2009, 09:32
Nαι γιατι αλλιως θα πηγαινε! :look:

Banana hammock
27/06/2009, 09:34
+1000

ΡΟΥ! ΡΟΥ! ΡΟΥ-ΒΑΣ! Ρουβας! Ελεος πια! Που ζειτε ορισμενοι;

project.breeze
28/06/2009, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TheFace
28/06/2009, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

... ενω εσυ ηδη εχεις στειλει το μαυρο κουστουμι στο καθαρηστηριο και εισαι ετοιμος για LA... :a5:

TheFace
28/06/2009, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Nαι γιατι αλλιως θα πηγαινε! :look:

Αμα μου κανεις τα εξοδα, πηγαινω και τωρα, no problem φιλος!

ΥΓ. Εχει και laguna seca το αλλο σκ... ονειρο λεμεεε!!!

goumis hornet
28/06/2009, 20:22
http://www.youtube.com/watch?v=l74Y_p6or00

tai
28/06/2009, 21:28
ενας άνθρωπος που ξεκίνησε μια νεα πορεία στον χορό
Ο "μοντέρνος χορός" αυτο δλδ (http://www.youtube.com/watch?v=_mU8QoZMVOU&feature=related) είναι ευθύνη του
Οπως ο Εlvis με το r.n.r έκανε μια επανάσταση και δημιούργησε μια νέα σελίδα στην ιστορία την μουσικής, ετσι και ο Jackson.
Οντος ηταν ενα κομπλεξαρισμένο μέχρι τα μπούνια άτομο, αλλά απ'οτι θυμαμε ΟΛΟΙ οι μεγάλοι είχαν την τρέλα τους.
Εγω τον λυπόμουν κάθε φορα που τον έβλεπα και πιο άσπρο
μακάρι να ξεκουραστεί τωρα η ψυχή του.

p@nos
28/06/2009, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
http://www.youtube.com/watch?v=l74Y_p6or00

εδω (http://www.youtube.com/watch?v=vkGbbGqvl2E) σε πιο καλη ποιοτητα

ο πανικος που γινεται πρωτου καν αρχισει το τραγουδι λεει πολλα...

στεναχωριεμαι το οτι δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να τον δω ζωντανα...

sakisvolos
28/06/2009, 22:49
Αρέσει ή όχι σε μερικούς ο Michael Jackson ήταν θεός βασιλιάς και ότι άλλο θέλετε να προσθέσετε σ' αυτό της παγκόσμιας ποπ σκηνής!

Ιδού ένα μικρό δείγμα! (http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk)

Και τέλος μερικοί σταματήστε να κατουράτε πάνω στον τάφο ενός νεκρού (που θα έλεγε κι ο βύρωνας) !

Ότι έκανε αν έκανε ΔΕΝ το ξέρουμε και καλά θα ήταν να το βουλώνουμε και να μην αμολάμε τα ''μπάζα'' όπου να 'ναι!:mad: :mad: :mad:

goumis hornet
28/06/2009, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εδω (http://www.youtube.com/watch?v=vkGbbGqvl2E) σε πιο καλη ποιοτητα

ο πανικος που γινεται πρωτου καν αρχισει το τραγουδι λεει πολλα...

στεναχωριεμαι το οτι δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να τον δω ζωντανα...

Εχω κολησει ρε γαμωτο.Το εχω δει τουλαχιστον 30φορες σημερα.
Το καλυτερο live ever.
Χωρις περιττες ακροτητες και μαλακιες.

goumis hornet
28/06/2009, 23:19
θελει.......

http://www.michaeljackson.com/

gcrook
28/06/2009, 23:44
Εγω προσωπικα την βολτα μου σημερα την εκανα και ξελαμπικαρησα,ετσι για να μην κραζει και ο μπαιρον, αλλα δεν μπορεις να αγνοησεις τις 10 σελιδες αυτου του θρεντ,ουτε να τις θεωρησεις κατι τυχαιο ( δλδ μεχρι και ο ται εγραψε !!! ) :look: :lol: ,ειδικα απο την στιγμη που παιζει ενα παλιοτερο θρεντ σαν αυτο πχ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=33080&highlight=james+brown) .

horrified
29/06/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αρέσει ή όχι σε μερικούς ο Michael Jackson ήταν θεός βασιλιάς και ότι άλλο θέλετε να προσθέσετε σ' αυτό της παγκόσμιας ποπ σκηνής!

Ιδού ένα μικρό δείγμα! (http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk)

Και τέλος μερικοί σταματήστε να κατουράτε πάνω στον τάφο ενός νεκρού (που θα έλεγε κι ο βύρωνας) !

Ότι έκανε αν έκανε ΔΕΝ το ξέρουμε και καλά θα ήταν να το βουλώνουμε και να μην αμολάμε τα ''μπάζα'' όπου να 'ναι!:mad: :mad: :mad:

agree! RIP στον δημιουργό και πρωτοπόρο σε πολλά θέματα μουσικής και χορού. (καπου είχα δει οτι έκανε απίστευτο beat boxing (η όπως αλλιώς λέγεται) μου πέσανε τα αυτιά και τραγουδούσε παράλληλα " beatboxing micheal jackson" sto you tube τώρα ! )

nassosxlvbros
29/06/2009, 10:51
Το ότι ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης -υποκειμενικό-ενώ παράλληλα δήλωνε δημοσια πως "δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να κοιμάσαι με ένα παιδί" δε μου λέει τίποτα...πολλοί καλλιτέχνες έχουν περίεργα γούστα,αλλά τα παιδιά τα έχουν έξω από τη γκάμα τους...κι αν κάποιος "κατουράει στο τάφο του"αναζητήστε τον σε όλους αυτόυς που θα τον ξεπουλήσουν...από αυτόγραφα μέχρι περιουσιακά στοιχεία...edit:ακόμα και οποιαδήποτε αλλαγή στις κατηγορίες από τα υποτιθέμενα θύματα θα το δω με δυσπιστία...
κι Ντύλαν είναι ιδιόμορφος..
ο Ροντ στιούαρτ,ο Μόρισσον,κλπ,κλπ και τόσοι άλλοι...
Οι πράξεις όμως μένουν...και ο θάνατος είναι απλά διακοπή τους...δεν εξιλεώνεσαι με το θάνατο!...και ευτυχώς υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι γύρω μου κάθε ηλικίας-μεχρι πιτσιρίκια που μεγαλώνουν χωρίς γονείς άτομα που τα εκτιμώ και τα σέβομαι περισσότερο...γιατί; είναι απλά καλοί άνθρωποι...:a56:

@ggelos
29/06/2009, 16:55
Η ποπ μουσική δεν είναι φτωχότερη....

...είναι φτωχή πλέον

R.I.P. :(

Ας μην θυμόμαστε μόνο τις μ@λ@κίες που έκανε
Ας θυμηθούμε και ότι ήταν ο άνθρωπος που έχει κάνει τις περισσότερες φιλανθρωπίες στον κόσμο μέχρι σημερα

johnnyestia
30/06/2009, 00:50
Από αυτά που δεν ξέρουμε για την ζωή του μπορεί ο καθένας να βγει και να πεί πολλά.

Από αυτά που ξέρουμε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ο Jacko ήταν top of the top στο είδος του.

R.I.P.

Xrider
30/06/2009, 10:17
Ρε το δικαστηριο δεν εβγαλε ποσρισμα....μπορει και να ηταν μπορει και απλα να του τα "μασησαν/εκβιασμο"!
Δεν εχετε ακουσει καλητερα να σου βγει το ματι παρα τ-ονομα!?!
Ποιος θα εστελνε τα παιδια του και δη μωρα να κοιμουνται στο σπιτι ενος ξενου???
Στο τελος οσοι του εκαναν μυνηση βγηκαν κερδισμενοι με κατι εκατ. $
Μπορει και να πληρωσε απλα για να σταματησουν να ασχολουνται μαζι του,μορει και να μην ηταν παιδεραστης.
Ειδατε κανενα βιντεο να λεει ο Μιχαλης "τι εισαι?εισαι το πουτανακι μου??" [quiz:ποιος ειπε αυτην την γνωστη φραση και σε ποια]

:nono:

Και ΝΑΙ,ειχα δικιο!!!!
Γονεις αυτων που εκαναν μυνηση για παιδεραστια,εχουν κανει σελλιδα στο νετ ζητωντας συγγνωμη απο τον νεκρο πια Μιχαλη για τις κατηγοριες....παραδεχονται ο,τι οτι εκαναν ηταν για να βγαλουν $.

Οταν βρω το λινκ θα το περασω...

Αυτα για οσους ΚΡΑΖΟΥΝ....(γνωστο Ελληνικο σπορ).

Ο Μιχαλης ειχε αθωωθει στα δικαστηρια!
Και για να καταλαβουμε την διαφορα Ελληνικης και Αμερικανικης δικαιοσυνης
Σε 6 μηνες εβγαλαν το πορισμα και καταδικη του Bernard Madoff ριχνωντας ποινη 150 χρονια,οταν στο Μπανανια,Siemens,Vatopedio real estate κλπ δεν εγινε κ ουτε θα γινει τιποτα.
Στην "ψειρου" εκτος Ταισον εχουν κανει αρκετοι Τν αστερες,αθλητες,τραγουδιστες κλπ ακομα και μοντελλες.
Οταν στο Μπανανισταν πριν κατι χρονια επιασαν το "βαπορι απ-την Περσια με κοκα" και το μονο που ειχαν πει ηταν για κατι τραγουδιστες και νομιζω τοτε την πληρωσε ο Στηβ Ντουζος αλλος κανενας..μονος του ρουφαγε την κοκα...ποσα κιλα.
Σεργιανοπουλος και αυτος παλι μπλεγμενος με κοκες και στην "ψειρου" δεν νομιζω να μπηκε.
Αυτα τα 2 παραδειγματα θυμομουν με ονοματα..γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι ανωνυμα ακομα και στις εφημεριδες...
Αυτα περι δικαιοσυνης.

peskandritsos
30/06/2009, 11:43
[i][quiz:ποιος ειπε αυτην την γνωστη φραση και σε ποια]

:nono: [/B] ΚΟΡΚΟΛΥΚΟΣ:D

Τι κερδιζω??:D

alexxxcbr
30/06/2009, 12:30
Και ΝΑΙ,ειχα δικιο!!!!
Γονεις αυτων που εκαναν μυνηση για παιδεραστια,εχουν κανει σελλιδα στο νετ ζητωντας συγγνωμη απο τον νεκρο πια Μιχαλη για τις κατηγοριες....παραδεχονται ο,τι οτι εκαναν ηταν για να βγαλουν $.

Σε 6 μηνες εβγαλαν το πορισμα και καταδικη του Bernard Madoff ριχνωντας ποινη 150 χρονια,οταν στο Μπανανια,Siemens,Vatopedio real estate κλπ δεν εγινε κ ουτε θα γινει τιποτα.
Στην "ψειρου" εκτος Ταισον εχουν κανει αρκετοι Τν αστερες,αθλητες,τραγουδιστες κλπ ακομα και μοντελλες.
Οταν στο Μπανανισταν πριν κατι χρονια επιασαν το "βαπορι απ-την Περσια με κοκα" και το μονο που ειχαν πει ηταν για κατι τραγουδιστες και νομιζω τοτε την πληρωσε ο Στηβ Ντουζος αλλος κανενας..μονος του ρουφαγε την κοκα...ποσα κιλα.
Σεργιανοπουλος και αυτος παλι μπλεγμενος με κοκες και στην "ψειρου" δεν νομιζω να μπηκε.
Αυτα τα 2 παραδειγματα θυμομουν με ονοματα..γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι ανωνυμα ακομα και στις εφημεριδες...
Αυτα περι δικαιοσυνης.

:a10: :a10:

evvou
30/06/2009, 12:38
Και ΝΑΙ,ειχα δικιο!!!!

μα ήταν ποτέ δυνατόν ένας γονιός να αποσύρει κατηγορίες παιδεραστίας για 20 εκ δολάρια????? Ποιος θα δεχόταν να αφήσει ελεύθερο τον άνθρωπο που παρενόχλησε σεξουαλικά το παιδί του με αντάλλαγμα το χρήμα?

peskandritsos
30/06/2009, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
μα ήταν ποτέ δυνατόν ένας γονιός να αποσύρει κατηγορίες παιδεραστίας για 20 εκ δολάρια????? Ποιος θα δεχόταν να αφήσει ελεύθερο τον άνθρωπο που παρενόχλησε σεξουαλικά το παιδί του με αντάλλαγμα το χρήμα? Καλα μην παιρνεις και ορκο γι αυτο.
Εδω υπαρχουν αλλοι που τα παρενοχλουνε απο μονοι τους.

peskandritsos
30/06/2009, 12:56
κλοπυ πεϊστ απο ενα μπλοκ.
Αξιζει να το διαβασετε.

Ήμουν ένας από αυτούς,που τον χλεύαζε κατά τη δεκαετία του 80 και του 90 μαζί με τη Μαντόνα και τους άλλους pop καλλιτέχνες.Προτιμούσαμε τότε πιο σκληρά ακούσματα,τύπου Maiden,Metallica,Guns n Roses κτλ.
Κι έπρεπε να πεθάνει ο τύπος για να καταλάβω κι εγώ,ότι δεν ήταν ένας απλός καλλιτέχνης της pop,ήταν φαινόμενο.
Φωνή ο μακαρίτης δεν είχε.Τσιρίδες έβγαζε,που περισσότερο...
έμοιαζαν για νιαούρισμα παρά για τραγούδι.Αλλά είχε όλα τα άλλα.Και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό.
Τόσο,που να μαζεύονταν όλοι οι popaκηδες μαζί δεν τον έφταναν.
Κίνηση,στυλ,ύφος και αυτό το βάδισμα στη σκηνή,που νόμιζες ότι τα πόδια ήταν κολλημένα στο έδαφος και μετακινούνταν η σκηνή από κάτω.
Σου έδινε την εντύπωση,ότι τα μέλη του σώματός του,κινούνταν με εντολές διαφορετικών εγκεφάλων.Με άλλο μηχάνημα κινούνταν τα πόδια με άλλο τα χέρια με άλλο ο κορμός.
Μπορούσε με μία κίνηση-την κλασική που λύγιζε τα πόδια κι έπιανε το καπέλο-να ξεσηκώνει ολόκληρα στάδια.
Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των σταρ.Χωρίς να κάνουν σχεδόν τίποτα,να σε σηκώνουν από την καρέκλα.Κι όμως ο τύπος έκανε πάρα πολλά.
Τον Jackson,όπως και τους άλλους της φάρας του(Μόρισον,Λένον,Πρίσλει,Χέντριξ,Ίαν Κέρτις,Σίντ Βίσιους και άλλους),δεν τους έφαγαν ούτε τα χάπια,ούτε τα φάρμακα.
Ένα πράμα τους έφαγε.Η αδυναμία διαχείρησης της δόξας.
Κι όταν λέμε δόξας,δε μιλάμε για τους εδώ γυφτομπαρόκ ποπάκηδες τύπου Ρουβά και Βίσση,μιλάμε για ανθρώπους,που αν έβγαιναν βόλτα στη γειτονιά τους χωρίς προστάσια θα λιντσάρονταν από τους θαυμαστές τους.
Αν προσέξει κάποιος την ιστορία όλων αυτών,ένα πράγμα θα διαπιστώσει.
Ήταν όλοι τους παιδιά,από φτωχές οικογένειες,μερικοί κι από λούμπεν,που ξαφνικά βρέθηκαν με ένα στρατό από θαυμαστές και μερικά φορτηγά λεφτά.
Που να διαχειριστεί ο φτωχός αραπάκος από τη Ν.Υόρκη τέτοια κατάσταση.
Εδώ και μια εικοσαετία ο άνθρωπος είχε περάσει τα όρια της τρέλας-μετά το BLACK OR WHITE-όταν εμφανίστηκε στο βίντεοκλιπ από μαύρος,άσπρος.
Τα χω όλα σκέφτηκε,γιατί να μη γίνω και άσπρος?
Είχε κόλλημα ο μακαρίτης με αυτός.Για αυτό και τα τρία του παιδιά,επέλεξε να θυμίζουν περισσότερο Γερμανάκια,παρά αφροαμερικανάκια.
Όχι μόνο δεν βρέθηκε κανείς να τον κρατήσει όταν πήρε την κάτω βόλτα της τρέλας,αλλά η οικογένεια και οι διάφοροι καλοθελητές,ήταν τα κλασικά κοράκια,που τους συντηρούσε πλουσιοπάροχα.
Ακόμα και τώρα την οικογένειά του,το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα κονομήσει από την περιουσία του μακαρίτη.
Η κατάρα του Jackson ήταν,ότι ενώ είχε εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο,που για την πάρτη του θα πηδούσαν κι από γέφυρες,δεν είχε έναν άνθρωπο δίπλα του,εκτός από γιατρούς,μάνατζερς,ψυχιάτρους και την οικογένεια-όρνια.
Είχε πει σε μία συνέντευξη ότι ΄΄υπάρχουν άνθρωποι,που κάθε πρωί ξυπνούν,πάνε στη δουλειά,γυρνούν σπίτι και περιμένουν την επόμενη μέρα για να κάνουν τα ίδια.Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι,που ζουν εκτός ορίων΄΄.
Αυτά τα όρια πέρασε ο Michael.Κι αυτά τα όρια τον έφαγαν.
Σε όλους εμάς,που αποφασίσαμε να ζούμε εντός ορίων,τις περισσότερες φορές δυσανασχετούμε και χλευάζουμε τους άλλους που ζούνε εκτός,αλλά σίγουρα κρυφά μέσα μας θα ευχόμασταν να ζούσαμε μία ημέρα από τη ζωή μας,όπως κι αυτοί.
Υ.Γ.Δεν θα έγραφα,ούτε μισή καλή κουβέντα για τον μακαρίτη,εάν πριν 3 ημέρες,το πιτσιρίκι,που τον είχε κατηγορήσει για παιδεραστία πριν από χρόνια,δεν έβγαινε να δηλώσει,ότι ήταν όλα ψέματα και το έβαλε ο πατέρας του να σκαρφιστεί την ιστορία,για να κονομήσουν από αποζημιώσεις.
Με αυτή τη δήλωση από το παιδί,η ιστορία του Michael παίρνει τραγικές διαστάσεις,γιατί σε όλα τα άλλα,μπαίνει και το στοιχείο της αδικίας.
Άντε γεια Michael.Κι εκεί που θα πας,είναι σίγουρο ότι θα τους ξεσηκώσεις όλους ρίχνοντας μια στροφή από το BEAT IT.

goumis hornet
30/06/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αξιζει να το διαβασετε.

Άντε γεια Michael.Κι εκεί που θα πας,είναι σίγουρο ότι θα τους ξεσηκώσεις όλους ρίχνοντας μια στροφή από το BEAT IT.

:a20:

makis206
30/06/2009, 13:26
Αξιζει να το διαβασετε.

:beer: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
30/06/2009, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
μα ήταν ποτέ δυνατόν ένας γονιός να αποσύρει κατηγορίες παιδεραστίας για 20 εκ δολάρια????? Ποιος θα δεχόταν να αφήσει ελεύθερο τον άνθρωπο που παρενόχλησε σεξουαλικά το παιδί του με αντάλλαγμα το χρήμα?

δυστηχως Ευη μου καποιος σταματησε την ποινικη διωξη του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του παιδιου του αφου του τα εσκασαν παρα πολυ χοντρα...και μειλαμε για περιστατικο φρικιαστικοτατο που εγινε στην Ελλαδα πριν καποια χρονια με μια κοπελλιτσα καπου στην παραλιακη....για οποιον θυμαται...

και τα 20 εκ το '93 ξερεις ποσα αντιστιχουν σημερα???ρωτα τον Θωμα να σου πει....και εν πασει γιατι να τα δωσει καποιος αν ειναι αθωος???δεν ανοιγεις ετσι κυκεωνα και δινεις λαβες για σχολια???τεσπα

και εγω μεγαλωσα με τον Jackson....δεν τρελλενομουνα για αυτον...αλλα ουτε αλλαζα και σταθμο οταν βαζανε τραγουδια του....αλλου ειναι/ηταν το κολλημα μου...

R.I.P.

sergiosm
30/06/2009, 14:52
Αξιζει να το διαβασετε.

Ήμουν ένας από αυτούς,που τον χλεύαζε κατά τη δεκαετία του 80 και του 90 μαζί με τη Μαντόνα και τους άλλους pop καλλιτέχνες.Προτιμούσαμε τότε πιο σκληρά ακούσματα,τύπου Maiden,Metallica,Guns n Roses κτλ.
Κι έπρεπε να πεθάνει ο τύπος για να καταλάβω κι εγώ,ότι δεν ήταν ένας απλός καλλιτέχνης της pop,ήταν φαινόμενο.
Φωνή ο μακαρίτης δεν είχε.Τσιρίδες έβγαζε,που περισσότερο...
έμοιαζαν για νιαούρισμα παρά για τραγούδι.Αλλά είχε όλα τα άλλα.Και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό.
Τόσο,που να μαζεύονταν όλοι οι popaκηδες μαζί δεν τον έφταναν.
Κίνηση,στυλ,ύφος και αυτό το βάδισμα στη σκηνή,που νόμιζες ότι τα πόδια ήταν κολλημένα στο έδαφος και μετακινούνταν η σκηνή από κάτω.
Σου έδινε την εντύπωση,ότι τα μέλη του σώματός του,κινούνταν με εντολές διαφορετικών εγκεφάλων.Με άλλο μηχάνημα κινούνταν τα πόδια με άλλο τα χέρια με άλλο ο κορμός.
Μπορούσε με μία κίνηση-την κλασική που λύγιζε τα πόδια κι έπιανε το καπέλο-να ξεσηκώνει ολόκληρα στάδια.
Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των σταρ.Χωρίς να κάνουν σχεδόν τίποτα,να σε σηκώνουν από την καρέκλα.Κι όμως ο τύπος έκανε πάρα πολλά.
Τον Jackson,όπως και τους άλλους της φάρας του(Μόρισον,Λένον,Πρίσλει,Χέντριξ,Ίαν Κέρτις,Σίντ Βίσιους και άλλους),δεν τους έφαγαν ούτε τα χάπια,ούτε τα φάρμακα.
Ένα πράμα τους έφαγε.Η αδυναμία διαχείρησης της δόξας.
Κι όταν λέμε δόξας,δε μιλάμε για τους εδώ γυφτομπαρόκ ποπάκηδες τύπου Ρουβά και Βίσση,μιλάμε για ανθρώπους,που αν έβγαιναν βόλτα στη γειτονιά τους χωρίς προστάσια θα λιντσάρονταν από τους θαυμαστές τους.
Αν προσέξει κάποιος την ιστορία όλων αυτών,ένα πράγμα θα διαπιστώσει.
Ήταν όλοι τους παιδιά,από φτωχές οικογένειες,μερικοί κι από λούμπεν,που ξαφνικά βρέθηκαν με ένα στρατό από θαυμαστές και μερικά φορτηγά λεφτά.
Που να διαχειριστεί ο φτωχός αραπάκος από τη Ν.Υόρκη τέτοια κατάσταση.
Εδώ και μια εικοσαετία ο άνθρωπος είχε περάσει τα όρια της τρέλας-μετά το BLACK OR WHITE-όταν εμφανίστηκε στο βίντεοκλιπ από μαύρος,άσπρος.
Τα χω όλα σκέφτηκε,γιατί να μη γίνω και άσπρος?
Είχε κόλλημα ο μακαρίτης με αυτός.Για αυτό και τα τρία του παιδιά,επέλεξε να θυμίζουν περισσότερο Γερμανάκια,παρά αφροαμερικανάκια.
Όχι μόνο δεν βρέθηκε κανείς να τον κρατήσει όταν πήρε την κάτω βόλτα της τρέλας,αλλά η οικογένεια και οι διάφοροι καλοθελητές,ήταν τα κλασικά κοράκια,που τους συντηρούσε πλουσιοπάροχα.
Ακόμα και τώρα την οικογένειά του,το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα κονομήσει από την περιουσία του μακαρίτη.
Η κατάρα του Jackson ήταν,ότι ενώ είχε εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο,που για την πάρτη του θα πηδούσαν κι από γέφυρες,δεν είχε έναν άνθρωπο δίπλα του,εκτός από γιατρούς,μάνατζερς,ψυχιάτρους και την οικογένεια-όρνια.
Είχε πει σε μία συνέντευξη ότι ΄΄υπάρχουν άνθρωποι,που κάθε πρωί ξυπνούν,πάνε στη δουλειά,γυρνούν σπίτι και περιμένουν την επόμενη μέρα για να κάνουν τα ίδια.Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι,που ζουν εκτός ορίων΄΄.
Αυτά τα όρια πέρασε ο Michael.Κι αυτά τα όρια τον έφαγαν.
Σε όλους εμάς,που αποφασίσαμε να ζούμε εντός ορίων,τις περισσότερες φορές δυσανασχετούμε και χλευάζουμε τους άλλους που ζούνε εκτός,αλλά σίγουρα κρυφά μέσα μας θα ευχόμασταν να ζούσαμε μία ημέρα από τη ζωή μας,όπως κι αυτοί.
Υ.Γ.Δεν θα έγραφα,ούτε μισή καλή κουβέντα για τον μακαρίτη,εάν πριν 3 ημέρες,το πιτσιρίκι,που τον είχε κατηγορήσει για παιδεραστία πριν από χρόνια,δεν έβγαινε να δηλώσει,ότι ήταν όλα ψέματα και το έβαλε ο πατέρας του να σκαρφιστεί την ιστορία,για να κονομήσουν από αποζημιώσεις.
Με αυτή τη δήλωση από το παιδί,η ιστορία του Michael παίρνει τραγικές διαστάσεις,γιατί σε όλα τα άλλα,μπαίνει και το στοιχείο της αδικίας.

Πολλές αλήθειες ....

ego_o_idios
30/06/2009, 21:24
Αυτός ο άνθρωπος ήταν το προϊόν μιας μουσικής βιομηχανίας, η οποία τον χρησιμοποίησε, για να έχει τα τεράστια κέρδη που είχε, και όταν δεν είχε μεγάλα οφέλη από αυτόν πια, τον πολέμησε και τον έβγαλε στο περιθώριο. για να προωθηθεί είχε τους καλύτερους στο είδος τους, από σύνθετες, χορευτές ,και φυσικά ένα τέλειο μάρκετινγκ τιμ.. το αποτέλεσμα ήταν ένα καλοστημένο είδωλο για εμάς, και δεν έχουμε ιδέα τι πραγματικά συνέβαινε μέσα του, αλλά εδώ δεν ξέρουμε για δικούς μας ανθρώπους, θα ξέρουμε για ένα ξένο., καλό είναι ώμος, όπως δεν σχολιάζουμε μερικούς από εμάς, που ξυρίζουν τις γάμπες τους, η είναι καραφλοί, να μην σχολιάζουμε εμφανισιακά ελαττώματα γενικός. ο άνθρωπος άφησε μεγάλο έργο με τα ταλέντα του και όταν φτάνουμε στο σημείο να γινόμαστε κακεντρεχής καταταγομαστε σε ένα ανόητο όχλο, που όσα και αν πούμε δεν μας κάνουν καλύτερους από αυτόν. Και επειδή κανένα κακό δεν έπαθε κάποιος από εμάς με την συμπεριφορά του αποθανόντα. ας είμαστε τουλάχιστον τυπικοί

Και όλοι θα βρεθούμε στο τόπο που πήγε

Καλή αντάμωση Μιχαλιό

KiNG-R!
01/07/2009, 12:23
"Βλέποντας οτι σχεδόν όλοι σχετίζουν τον θάνατό του, με την προσπάθειά του να αλλάξει τον εαυτό του, αλλάζοντας τη φύση του και το χρώμα του δέρματός του δεν μπορώ παρά να γράψω για κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε. Και γι αυτό... ευθύνονται πάρα πολύ τα media που τόσα χρόνια προέβαλλαν τον Michael Jackson σαν κάποιο φρικιό που αποφάσισε να γίνει λευκός. Οφείλω να ομολογήσω οτι κι εγώ το πίστευα αυτό για πολλά χρόνια, ποτε δεν ήμουν fan του και απαξιούσα να ασχοληθώ μαζί του με όλα όσα είχα ακούσει, μέχρι που πρίν 1 χρόνο περίπου αποφάσισα να το ψάξω μόνος μου, με αφορμή την εκπομπή του E! Entertainment Channel: Michael Jackson :True Hollywood Stories (Οσοι έχουν NOVA ή παρακολουθούν ΣΚΑΪ ισως έχουν δεί τη συγκεκριμένη εκπομπή).

Η αλλαγή στο χρώμα του δέρματός του οφείλεται σε μία ασθένεια που ονομάζεται Vitiligo. Η ασθένεια αυτή προκαλεί τη μείωση της μελανίνης σε τμήματα του δέρματος σε ολόκληρο το σώμα και οι συνηθέστεροι τρόποι αντιμετώπισής της(αλλά όχι καταπολέμισής της) είναι η χρήση κρέμας λεύκανσης του δέρματος για να λευκανθούν τα τμήματα που ακόμη παραμένουν σκούρα, είτε κάποιες πλαστικές επεμβάσεις, είτε πολλές στρώσεις Makeup. O ίδιος μάλιστα το είχε δηλώσει και σε εκπομπή της Oprah Winfrey το 1993, αλλά περισσότερο σημασία έχει το οτι αν ψάξουμε και ορισμένα βίντεο στο YouTube θα δούμε φωτογραφίες του που φαίνεται ξεκάθαρα οτι πάσχει απ αυτή την ασθένεια.

Επίσης ο MJ έπασχε απο την ασθένεια Lupus (Λύκος στα Ελληνικά) που πολλές φορές ο ασθενής "καταλήγει". Κλασσικό σύμπτωμα της ασθένειας αυτής είναι η σωματική εξάντληση, κοκκινίλες στο δέρμα, στο πρόσωπο και απώλεια και τριχών απο οποιοδήποτε τριχοφόρο σημείο του σώματος. Σ' αυτό αποδίδεται και το οτι δέν είχε βλεφαρίδες και τις ζωγράφιζε με makeup. Το τριχωτό της κεφαλής του επίσης, εκτός από την ασθένεια λύκος, είχε υποστεί σοβαρότατες βλάβες όταν στις αρχές της δεκαετίας του '80, στα γυρίσματα ενός Video Clip, τα μαλλιά του είχαν πιάσει φωτιά.

Οι ασθένειες λοιπόν που αντιμετώπιζε τον αναγκαζαν να χρησιμοποιεί πολύ makeup και να φορά περούκα (όπως εικάζεται), κάνοντας τον να φαίνεται σαν μία πλαστική κούκλα και πολλοί να θεωρούν οτι είναι ένας "ανώμαλος που αρέσκεται στο να αλλάζει την εμφάνισή του".

Οι αλλαγές στη μύτη του, επίσης ήταν δραστικές. Ολα ξεκίνησαν οταν στα γυρίσματα ενός βίντεο κλίπ στις αρχές της δεκαετίας του '80, σε μία χορευτική φιγούρα που έκανε, έχασε την ισορροπία του και έσπασε τη μύτη του πέφτοντας στο έδαφος. Οι αρχικές πλαστικές που είχε κάνει ήταν αποτυχημένες, η μύτη του είχε μικρύνει πάρα πολύ και δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά, υποχρεώνοντας τον να υποστεί εκτεταμένες πλαστικές στη μύτη που στην ουσία περισσότερο κακό του έκαναν παρά καλό. Ίσως και σ αυτό να οφείλεται το οτι χρησιμοποιούσε τεχνητή ράχη για τη μύτη.

Οι υπόλοιπες αλλαγές που έκανε εστιάζονται στα ζυγωματικά και το πηγούνι του. Έκανε επέμβαση προσθήκης ζυγωματικών και επέμβαση στο πηγούνι του κάνοντάς το θεληματικό. Τέτοιου είδους πλαστικές δεν κάνει και ο καθένας, αλλά ας μήν ξεχνάμε οτι ο MJ είχε διαμορφώσει μία προσωπικότητα πολύ ανίσχυρη και ανασφαλή, εξαιτίας της κακοποίησης που είχε δεχθεί από τον πατερα του όταν ήταν μικρός. Ο πατέρας του μάλιστα τον χαρακτήριζε "πολύ άσχημο παιδί" και λογικό είναι ένα παιδί με τόσα ψυχικά τράυματα να επηρεαστεί και να προσπαθήσει να αλλάξει την εμφάνισή του μελλοντικά, για να δείχνει πιο όμορφος (άσχετα από το αν επέφερε αντίθετα αποτελέσματα τελικά).

Τέλος, κάτι που πραγματικά με εξοργίζει είναι όταν μερικοί εκφράζουν απόψεις υβριστικές γι αυτή τη μουσική διάνοια (που πλέον είναι και νεκρός και δεν σέβονται καν τη μνήμη του) για μία υπόθεση για την οποία υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία σύμφωνα με την αμερικανική δικαιοσύνη. Μιλώ για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ο Βασιλιάς της POP για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Μετά το θάνατό του ήρθε μερικώς η δικαίωση για τον MJ, όταν o Evan Chandler δήλωσε οτι η υπόθεση αυτή ήταν ένα ψέμα που τον υποχρέωσε ο πατέρας του να πει με σκοπό να ζητήσουν ογκώδεις αποζημιώσεις απ τον MJ και να πλουτίσουν μέσω της μεγάλης τους προβολής.

Δεν γνωρίζω, ούτε υποστηρίζω οτι αυτά για τα οποία κατηγορούσαν τον MJ δεν ισχύουν, αλλά δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που κακοποιήθηκε απ τον πατέρα του να κακοποιήσει με χειρότερο τρόπο άλλα παιδιά. Επίσης, τα παιδιά που φιλοξενούσε συχνά στη Neverland φιλοξενούνταν μαζί με τους γονείς τους οπότε πρακτικά θα ήταν αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Επίσης με βάζει σε πολλές υποψίες το γεγονός οτι κανένας δεν δήλωσε αμέσως τις κατηγορίες αυτες στις αρμόδιες αρχές. Αν είναι δυνατόν, να επιτίθεται σεξουαλικά στο παιδί σου ίσως ο πιο διάσημος άνθρωπος στη Γη και να το κρατάς για μυστικό.

Εγώ θεωρώ τον MJ έναν πολύ πονεμένο και αδικημένο άνθρωπο που σιγά σιγά αρχίζει να δικαιώνεται, για τα περισσότερα από τα οποία του έχουν καταλογίσει όταν ζούσε. Αλλά είναι τεράστια αδικία η δικαίωση αυτη να έρχεται μετα θάνατον. Σίγουρα ο πατέρας του τον εκμεταλεύτηκε σαν προϊόν υποχρεώνοντας τον να τραγουδάει για να κερδίζει χρήματα και δόξα ο ίδιος. Όμως και οι δισκογραφικές με τις οποίες κατα καιρούς είχε συμβόλαιο ο Michael τον εκμεταλλεύτηκαν. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος εμφανώς καταπονημένος να αντέξει να πραγματοποιήσει 50 εμφανίσεις? Συγκεκριμένα 27 εμφανίσεις απο Ιούλιο εως Σεπτέμβρη του 2009 και άλλες 23 από Ιανουάριο έως Μάρτιο του 2010 με απόσταση μεταξύ των συναυλιών 2-4 μέρες, είναι ένα ιδιαίτερα εξαντλητικό για έναν καλλιτέχνη (τόσο καταπονημένο και αδύναμο) πρόγραμμα. Και μάλιστα τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει οτι δεν του αρέσει να κάνει συναυλίες.

Αυτά είχα να γράψω. Μπορεί να είναι πολλά αλλά ήθελα να ξεκάθαρίσω κάποια πράγματα για τα οποία εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ενημερωθεί επαρκώς γιατί είναι άδικο να σχηματίζουμε εντελώς λανθασμένη άποψη για τον Michael Jackson. Άλλωστε, ο Michael Jackson δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται και να χαρακτηρίζεται για την εμφάνισή του, τις πολλές φορές εκκεντρικές του πράξεις και για τα σκάνδαλα που κάποιοι δημιουργούσαν γύρω απ το όνομά του, αλλά για τη δύναμη που είχε να κάνει το κοινό να παραληρεί με μία του κίνηση και με τα τραγούδια του. Πέθανε ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 χρόνων και θα δείτε οτι θα συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τη μουσική του για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Michael Jackson πέρασε στην ιστορία, αλλά θα συνεχίζει να ζεί μέσα απ τα τραγούδια και το χορό του."

Rest In Peace Michael....

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/michael-jackson.html

SpeakeasyBlues
01/07/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!

Άλλωστε, ο Michael Jackson δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται και να χαρακτηρίζεται για την εμφάνισή του, τις πολλές φορές εκκεντρικές του πράξεις και για τα σκάνδαλα που κάποιοι δημιουργούσαν γύρω απ το όνομά του, αλλά για τη δύναμη που είχε να κάνει το κοινό να παραληρεί με μία του κίνηση και με τα τραγούδια του. Πέθανε ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 χρόνων και θα δείτε οτι θα συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τη μουσική του για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Michael Jackson πέρασε στην ιστορία, αλλά θα συνεχίζει να ζεί μέσα απ τα τραγούδια και το χορό του."

Rest In Peace Michael....

...το να κανεις το κοινο να παραληρει ειναι η καταξιωση?
...οτι και αν κανει καποιος για να το πετυχει ?
Ποιος σας διδαξε οτι ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ τοσο την προσοχη σας και την τοση αφοσιωση, την στιγμη που πουλανε ληθη και ουτοπια [που ναι τοσο εχουμε αναγκη].
Δεν υπαρχει τιποτα καλιτεχνικο σε οτι εχει [ο συγκεκριμενος] κανει, αλλα σιγουρα πως να το καταλαβει αυτο καποιος που τον παρεσuραν τα βηματα στο billy jean...και λεω παρεσυραν χωρις ιχνος ειρωνιας.
Μην κοιτατε το υφος της μουσικης, η ουσια δεν ειναι στο rock και pop, αλλα στο πως την χειριζονται για να χαθητε μεσα σε "καλιτεχνες" και την τρελλα τους που η δικη σας/μας ψυχη μετατρεπει σε μεγαλειο...αλλα πιστεψτε με δεν το αξιζουν!

el_hymador
01/07/2009, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues ...το να κανεις το κοινο να παραληρει ειναι η καταξιωση?
Ποιος σας διδαξε οτι ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ τοσο την προσοχη σας και την τοση αφοσιωση, την στιγμη που πουλανε ληθη και ουτοπια [που ναι τοσο εχουμε αναγκη].
Δεν υπαρχει τιποτα καλιτεχνικο σε οτι εχει [ο συγκεκριμενος] κανει, αλλα σιγουρα πως να το καταλαβει αυτο καποιος που τον παρεσuραν τα βηματα στο billy jean...και λεω παρεσυραν χωρις ιχνος ειρωνιας.
Μην κοιτατε το υφος της μουσικης, η ουσια δεν ειναι στο rock και pop, αλλα στο πως την χειριζονται για να χαθητε μεσα σε "καλιτεχνες" και την τρελλα τους που η δικη σας/μας ψυχη μετατρεπει σε μεγαλειο...αλλα πιστεψτε με δεν το αξιζουν! [/B]

Καλα τα λες συντροφε.....

Τι michael jackson και μαλακιες, αυτα ειναι τραγουδια...

http://www.youtube.com/watch?v=ub1T2JQM2U8

Να Ζντοροβιε :beer: :beer: :beer: <---Vodka

blackbusa
01/07/2009, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα τα λες συντροφε.....

Τι michael jackson και μαλακιες, αυτα ειναι τραγουδια...

http://www.youtube.com/watch?v=ub1T2JQM2U8

Να Ζντοροβιε :beer: :beer: :beer: <---Vodka

:a014: :a014: :a014: :a014:

madox
01/07/2009, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues

...το να κανεις το κοινο να παραληρει ειναι η καταξιωση?
Μην κοιτατε το υφος της μουσικης, η ουσια δεν ειναι στο rock και pop, αλλα στο πως την χειριζονται για να χαθητε μεσα σε "καλιτεχνες" και την τρελλα τους που η δικη σας/μας ψυχη μετατρεπει σε μεγαλειο...αλλα πιστεψτε με δεν το αξιζουν!

Τι αξιζει τοτε αν η τεχνη και κατα επεκταση οι πολιτισμικες/πολιτιστικες δραστηριοτητες ειναι για τα σκουπιδια.Οι πολιτικες?οι κοινωνικες?οι πολεμικες?οι επαναστατικες δραστηριοτητες?

Απορριπτεις χωρις να προτινεις.Γενικευεις με αφορμη εναν αστερα της showbiz χωρις να αιτιολογεις ξεχνοντας την συμβολη της τεχνης στον ανθρωπινο πολιτισμο.

p@nos
04/07/2009, 18:09
WTF??? (http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k&eurl=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F07%2Fmichael-jackson-larry-king.html&feature=player_embedded)

:look: :alien: :eek: :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize

SpeakeasyBlues
04/07/2009, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Τι αξιζει τοτε αν η τεχνη και κατα επεκταση οι πολιτισμικες/πολιτιστικες δραστηριοτητες ειναι για τα σκουπιδια.Οι πολιτικες?οι κοινωνικες?οι πολεμικες?οι επαναστατικες δραστηριοτητες?

Απορριπτεις χωρις να προτινεις.Γενικευεις με αφορμη εναν αστερα της showbiz χωρις να αιτιολογεις ξεχνοντας την συμβολη της τεχνης στον ανθρωπινο πολιτισμο.

Λοιπον, αυτο το ρημαδι το avatar μου 'χει κανει ζημια, αντι να διαβασετε τι λεω και να δειτε το δασος [της πλυσης εγκεφαλου] κοιτατε το δακτυλο [avatar].

Δυο πραγματα μνημονευω. ΜΗΝ θεοποιητε την τεχνη και οτι ο μακαριτης [και πολλοι αλλοι] ΔΕΝ υπηρετησε ουτε πουλησε τεχνη.

Αντι απαντησεως μου γραφεις οτι γενικευω και κρεμαστηκες απο το avatar !!!
Καποιος αλλος μου την ελεγε για τους rockαδες...
Η κατασταση αυτη δειχνει και κατι αλλο, οτι δυσκολευομαστε να επικοινωνησουμε ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και σαυτο εχει συμβαλλει ο μακαριτης και τεχνη του.

Αν βαλω μια sayonara τι σκατα απαντηση θα εμπνευστητε?
Ωχ :eek:

liakaros
04/07/2009, 20:30
WTF??? (http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k&eurl=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F07%2Fmichael-jackson-larry-king.html&feature=player_embedded)

Μπα...δεν...

Το αλλο το καλο θα το ακουσατε βεβαια οτι δεν πε8ανε,αλλα βρισκεται σε κεινο το περιβοητο νησι

μαζι με τον Ελβις,την Μαιριλυν κλπ κλπ...

p@nos
04/07/2009, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μπα...δεν...

Το αλλο το καλο θα το ακουσατε βεβαια οτι δεν πε8ανε,αλλα βρισκεται σε κεινο το περιβοητο νησι

μαζι με τον Ελβις,την Μαιριλυν κλπ κλπ...

....και το Χιτλερ

@ggelos
04/07/2009, 20:39

Ότι κ αν ήταν, έκανε το moonwalk...

:lol: :lol: :lol:

KiNG-R!
05/07/2009, 10:52
Μετανιωμένος και με τις τύψεις να τον στοιχειώνουν, ο 29χρονος σήμερα Τζόρνταν Τσάντλερ, ο πιτσιρικάς που το 1993 αμαύρωσε με τον χειρότερο τρόπο την εικόνα του Μάικλ Τζάκσον, ανοίγει την καρδιά του και λέει ότι όλα όσα είχε υποστηρίξει τότε ήταν ένα ψέμα!
Οπως είπε τώρα, ο Μάικλ Τζάκσον δεν του φέρθηκε ποτέ πρόστυχα ούτε τον παρενόχλησε σεξουαλικά...
Ολα όσα είχε υποστηρίξει τότε στις αναλυτικές περιγραφές του για τις σεξουαλικές προθέσεις του Μάικλ Τζάκσον ήταν κατασκεύασμα του πατέρα του! Στη συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό Trash Selector, ο ώριμος πια Τζόρνταν Τσάντλερ δήλωσε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να πω ψέματα τότε και να καταστρέψω την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, αλλά ο πατέρας μου με πίεσε να πω όλα αυτά τα ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να πω στον Μάικλ πόσο πολύ λυπάμαι. Πόσο συντετριμμένος είμαι και ποτέ δεν θα μάθω αν με συγχώρεσε για όλα αυτά».

Ο Τζόρνταν ήταν μόλις δεκατριών ετών, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο που έκανε τον Μάικλ Τζάκσον να βουλιάξει ως ίνδαλμα και ως άνθρωπος. Τώρα, δεκαέξι χρόνια μετά και αφού πλέον είναι πια πολύ αργά για τον Τζάκσον να χαρεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Τσάντλερ παραδέχεται ότι όλα αυτά περί παιδοφιλίας του τραγουδιστή γεννήθηκαν στο μυαλό του πατέρα του, που είδε τον θρυλικό σταρ ως ευκαιρία να βγάλει χρήμα, «πολύ χρήμα», όπως χαρακτηριστικά λέει ο γιος του!

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να λέω ψέματα και δεν μπορώ πια να υποστηρίζω όλα εκείνα που είχα πει. Ο Μάικλ Τζάκσον δεν μου είχε κάνει τίποτε. Ολα ήταν ψέματα του πατέρα μου που ήθελε να γίνει πλούσιος» λέει. Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, όπως αποκάλυψε ο γιος του, που ο πατέρας του Ιβαν Τσάντλερ ακούγεται να περιγράφει με λεπτομέρεια τα βρόμικα σχέδιά του. Ο πατέρας τού Τζόρνταν ακούγεται να λέει: «Αν ολοκληρώσω το σχέδιό μοου, θα κερδίσω χοντρά φράγκα. Δεν έχω να χάσω τίποτε. Θα πάρω όσα ζητήσω και εκείνοι θα καταστραφούν για πάντα»… Με το «εκείνοι» ο Ιβαν Τσάντλερ εννοούσε τον Τζάκσον και τα αδέρφια του, τα οποία ήταν πάντα στο πλευρό του.

Από αυτήν την καλοστημένη παγίδα στον Μάικλ Τζάκσον η οικογένεια Τσάντλερ πήρε 22 εκατομμύρια δολάρια για να μην πάει στα δικαστήρια. Η είδηση όμως ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος είχε ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και η πλευρά Τζάκσον ήθελε να σταματήσει η ιστορία εκεί. Πίστευαν ότι οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι καταθέσεις στο δικαστήριο θα έβλαπταν την καριέρα τού Μάικλ Τζάκσον ακόμη περισσότερο.

Το κακό όμως είχε γίνει!

Ο Τζάκσον σταμάτησε τους Τσάντλερ αλλά δεν σταμάτησε και την κακή φήμη που ταξίδεψε πολύ γρήγορα σε όλον τον κόσμο. Ελάχιστοι πίστεψαν ότι ο μικρός έλεγε ψέματα, όταν περιέγραφε ότι ο Τζάκσον τον είχε χαϊδέψει στα γεννητικά όργανά του, του μάθαινε πώς να φιλάει, να αυτοϊκανοποιείται και τον έβαζε να τον βλέπει όταν ο διάσημος τραγουδιστής έκανε σεξ. Ολα αυτά ο 29χρονος σήμερα Τσάντλερ τα παίρνει πίσω… «Φέρθηκα φρικτά στον Μάικλ» λέει πλημμυρισμένος από τύψεις.

Η κατάρρευση του Μάικλ Τζάκσον, γιατί περί κατάρρευσης πρόκειται, ξεκίνησε από αυτήν την ανίερη ιστορία. Ο κόσμος έπαψε να βλέπει στο πρόσωπο του Τζάκσον τον αιώνιο έφηβο, τον άνθρωπο που είχε δώσει σάρκα και οστά σε ένα παραμύθι φτιάχνοντας μια παραμυθούπολη, τη Neverland, τη Χώρα του Ποτέ, για να τη χαίρεται μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου… Ξαφνικά, στο πρόσωπό του είδαν όλοι έναν ύπουλο, ανώμαλο τύπο που μάζευε πιτσιρίκια γύρω του, γιατί έτσι ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οτι δεν είχε καμία καλή πρόθεση και ότι ο Πίτερ Παν και όλα τα παιχνιδο-σενάρια ήταν η επίφαση, το αμπαλάζ, για να κάνει όσα ανώμαλα ήθελε χωρίς κανένας να τον παίρνει χαμπάρι. Ακόμη και εκείνοι που δεν πίστεψαν απόλυτα ό,τι υποστήριζε ο 13χρονος πως είχε ζήσει στα χέρια του Μάικλ Τζάκσον, κρατούσαν μία πισινή… Ολοι τον κοιτούσαν με καχυποψία. Το είδωλο Τζάκσον έχασε την αίγλη του και ο άνθρωπος Μάικλ βυθίστηκε στη θλίψη… Τότε ξεκίνησε να παίρνει να αντικαταθλιπτικά. Και τότε η καριέρα του πήρε την κατιούσα…

Πώς να λατρέψεις έναν σταρ, όταν ξέρεις ότι πίσω από τη λάμψη έχει τόση σαπίλα;

Η εικόνα του παιδόφιλου κυνήγησε τον Τζάκσον μέχρι το τέλος της ζωής του. Αυτή τη ρετσινιά ποτέ δεν την έβγαλε από πάνω του. Απεναντίας, ένα δεύτερο κύμα κατηγοριών το 2005, πάλι περί σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 16χρονου αυτήν τη φορά, έκανε τους πάντες να σκεφτούν: «Το ξανάκανε!». Για αυτές τις κατηγορίες ο Μάικλ Τζάκσον αθωώθηκε στο δικαστήριο. Στη συνείδηση του κόσμου όμως επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για έναν άθλιο τύπο με αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις.

Η εξομολόγηση του νεαρού που ξεκίνησε όλο αυτό το κακό έρχεται να δικαιώσει τώρα τον Μάικλ Τζάκσον. Μετά θάνατον βέβαια, αλλά για τους θρύλους δεν είναι ποτέ αργά…

πηγή:Espresso

p@nos
05/07/2009, 11:01
βαλε και μια πηγη ρε βασιλια

αν και αργα, καλο ειναι να βγαινουν αυτα στη δημοσιοτητα...

:beer: :beer: :beer:

sakisvolos
07/07/2009, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Ένας ανώμαλος λιγώτερο...

Η ζωη του δε του συγκεκριμενου ηταν μια Ανωμαλια με Κεφαλαια, το δε εργο που "αφησε" ηταν τα pop [up] τραγουδια που σε εκαναν να χοροπηδας και γιαυτο 'κονομησε.

γράψε ακόμα εναν μαζί με τον SpeakEasy

@SpeakEasy, φιλαράκι μην μασάς.... και εγω μαζί σου ειμαι. Έτοιμοι ειμαστε τώρα να τα βάψουμε και μαύρα για εναν ψυχανόμαλο παιδεραστή. Εαν ηταν ενας αγνωστος παιδραστης αυτη την στιγμή θα ανοιγαμε σαμπάνιες. αλλά τωρα επειδη καποια βιομηχανία θεάματος δημιουργησε ενα εκτρωμα και τον εβαλε να τραγουδισει το "Bily Jean" μας πιάσανε τα ζουμιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
Για την μουσικη του δεν μου πεφτει λογος,αλλοι εκτασιαζονται και αλλοι αηδιαζουν ..περι ορεξεως..!!
Αλλα αν σε οσα τον κατηγορησαν υπαρχει η ελαχιστη αληθεια[που ποτε δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια]στο διαολο να παει και ακομα παραπερα μηπως και ξεβρωμισουμε.

Όλα για όσα κατηγορούταν ο MJ κατέρρευσαν μετά από την ομολογία του τότε πιτσιρικά και νυν 23χρονο ότι τον πίεσε ο πατέρας του να πει ότι τον ''πείραξε'' ο MJ με σκοπό να του φάνε λεφτά !
Τώρα τι έχετε να πείτε τι άλλο έχετε να του προσθέσετε μιας και όλα τα περί παιδεραστίας απλά
καταρρίφθηκαν???????:confused: :confused: :confused:

Δείτε κι αυτό! (http://www.youtube.com/watch?v=5pZrtOafgHI)

R.I.P. Στον MJ

Απλά άπαιχτο! (http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk)

Ακόμα πιο άπαιχτο! (http://www.youtube.com/watch?v=_fHoDWc22B0&feature=related)

Και πολλά άλλα βέβαια!

goumis hornet
07/07/2009, 23:20
Όλα για όσα κατηγορούταν ο MJ κατέρρευσαν μετά από την ομολογία του τότε πιτσιρικά και νυν 23χρονο ότι τον πίεσε ο πατέρας του να πει ότι τον ''πείραξε'' ο MJ με σκοπό να του φάνε λεφτά !
Τώρα τι έχετε να πείτε τι άλλο έχετε να του προσθέσετε μιας και όλα τα περί παιδεραστίας απλά

Δείτε κι αυτό! (http://www.youtube.com/watch?v=5pZrtOafgHI)

R.I.P. Στον MJ

Απλά άπαιχτο! (http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk)

Ακόμα πιο άπαιχτο! (http://www.youtube.com/watch?v=_fHoDWc22B0&feature=related)

Και πολλά άλλα βέβαια!

:a46: :a46:
:a013:

TOLISTOLAROS
08/07/2009, 00:02
Όλα για όσα κατηγορούταν ο MJ κατέρρευσαν μετά από την ομολογία του τότε πιτσιρικά και νυν 23χρονο ότι τον πίεσε ο πατέρας του να πει ότι τον ''πείραξε'' ο MJ με σκοπό να του φάνε λεφτά !......
Σάκη δεν είναι η πρώτη φορά που πολλοί πέσαν σαν τα κοράκια να φάνε κάποιον με εκβιασμούς.
Oύτε η τελευταία που κάποιοι ασχολούνται με την προσωπική ζωή κάποιου επειδή έτσι δίνουν νόημα στις δικές τους
Γίνεται ακόμα πιο ηλίθιο όταν μεταχειρίζονται έτσι αυτόν που έμαθε εκατομμύρια κόσμο να χορεύει απελευθερωμένα και να γουστάρει

Καλή του ξεκούραση

Akatanomastos
08/07/2009, 01:36
Λοιπον, αυτο το ρημαδι το avatar μου 'χει κανει ζημια, αντι να διαβασετε τι λεω και να δειτε το δασος [της πλυσης εγκεφαλου] κοιτατε το δακτυλο [avatar].

Δυο πραγματα μνημονευω. ΜΗΝ θεοποιητε την τεχνη και οτι ο μακαριτης [και πολλοι αλλοι] ΔΕΝ υπηρετησε ουτε πουλησε τεχνη.

το θρεαντ αυτο εχει ως σκοπο να πει δυο λογια για τον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ μιχαλακη jakson.

εσυ και καποιοι αλλιοι διαγραφετε εντελως την υπαρξη του ως καλλιτεχνη και αυτο απο μονο του ειναι παραλογο. αλλο να πεις οτι δεν μου αρεσει η τεχνη του, και αλλο να πεις οτι δεν κανει τεχνη!! Εγραψα και σε προηγουμενο ποστ οτι ενας ανθρωπος που ειναι γνωστος σε ολο το γαλαξια δεν μπορει να ειναι τυχαια γνωστος. ειτε σκατα φτιαχνει ειτε καλα πραγματα σιγουρα κατι ιδιαιτερο εχει. Εχουμε δει πολλους καλλιτεχναρες με φουλ προμοτιον και πως σβηνουν σε 5 χρονια τα "αστρα" τους

Προσπαθεις λοιπον, επειδη για διαφορους λογους δεν σου αρεσει ο Μ.ΤΖ. να μας πεις οτι κανει πλυση εγκεφαλου, ουτε δεν υπηρετει την τεχνη, οτι ειναι παιδεραστης κλπ κλπ

Αυτα φιλε μου ειναι οφφ τοπικ. Αν εσυ δεν βλεπεις την τεχνη σε αυτα που κανει ειναι γουστο soy καπελο σου. Μην μπλεκεις ομως ασχετα πραγματα..

Και οι Μπιτλς και ο Ελβις πλυση εγκεφαλου καναν. Δεν ηταν ουτε αυτοι καλλιτεχνες:confused:

το συστημα πως δουλευεοι το ξερουμε καλα. Προωθει οποιον ΠΟΥΛΑΕΙ.ειτε αυτος παιζει μπαλαντες, ειτε χεβι μεταλ ειτε ρειβ ειτε δημοτικα.

το οτι καποιος πουλαει δεν απαξιωνει το εργο του.Το οτι συνηθως μπαζο καλλιτεχνες πουλανε ειναι αληθεια, αλλα αυτο δεν τους κανει ολους το ιδιο.

Επισης αληθεια ειναι οτι και ο Τζαξον ειχε κανει δουλειες που ηταν για τον πεο. Αλλα ποιος δεν κανει?δεν ειναι ευκολο να σε στην κορυφη 30 χρονια

Και να εισαι σιγουρος πως οι 99 στους 100 δηθεν εξω απο το συστημα προωθησης θα θελαν να χουν την αναγνωριση και τις πωλησεις του τζαξον.

βρες μηπως εισαι σε αυτους?:rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
08/07/2009, 01:39
εγω κραταω τις επιφυλαξεις μου για το αν ο τυπος λεει αληθεια. μπορεις οντως ο μιχαλακης να ηταν παιδεραστης.

Και παιδεραστης να ηταν ομως, ουτε τα βιντεο που χορευει τις τεραστιες χορογραφιες, ουτε η μουσικη του θα εξαφανιστουν.

Αντιθετα, να ειστε σιγουροι πως θα παιζουν για 100αδες χρονια ακομα

spyro
08/07/2009, 07:37

Ναι

Boxer
08/07/2009, 13:13
Και ΝΑΙ,ειχα δικιο!!!!

Αυτα περι δικαιοσυνης.

Μαζι σου .... και εγω εχω σοβαρες αμφιβολιες για το αν ηταν παιδεραστης αλλα οσον αφορα την αμερικανικη δικαιοσυνη ενα εχω να πω......

O.J. Simpson

spyro
08/07/2009, 14:32
[i]
O.J. Simpson [/B]

και κάποιες ακόμα πιο σοβαρές περιπτώσεις:

http://www.cbsnews.com/stories/2000/06/12/deathpenalty/main204759.shtml

http://www.deathpenaltyinfo.org/executed-possibly-innocent

http://www.stat.columbia.edu/~gelman/research/published/jels.pdf

Banana hammock
08/07/2009, 16:38
Μερικα δημοσιοκαφρακια πριν στρεψουν το βλεμμα τους περαν του Ατλαντικου, καλο θα ηταν να ασχοληθουν με κανενα εγχωριο παιδεραστη τυπου Κορκολη η καμμια μπαλαρινα τυπου Λαζοπουλου που βγαινει τωρα η ξεφτιλω να μας το παιξει τιμητης των παντων!

sakisvolos
08/07/2009, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σάκη δεν είναι η πρώτη φορά που πολλοί πέσαν σαν τα κοράκια να φάνε κάποιον με εκβιασμούς.
Oύτε η τελευταία που κάποιοι ασχολούνται με την προσωπική ζωή κάποιου επειδή έτσι δίνουν νόημα στις δικές τους
Γίνεται ακόμα πιο ηλίθιο όταν μεταχειρίζονται έτσι αυτόν που έμαθε εκατομμύρια κόσμο να χορεύει απελευθερωμένα και να γουστάρει

Καλή του ξεκούραση

:a013: :a013: :a013:

sakisvolos
08/07/2009, 17:41
Ναι

Δεν απαντάς! :winka:

spyro
08/07/2009, 22:33
Δεν απαντάς! :winka:

οντως

:winka:

skordilis
08/07/2009, 23:13
michael θα εισαι για παντα στις καρδιες μας

ermiss
09/07/2009, 00:01
flash mob
http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

EVI
09/07/2009, 00:59
ασχετο αλλα τωρα που παιζουν παντου τραγουδια του ανακαλυψα οτι τα ξερω σχεδον ολα!!!!και δεν τον ακουγα ποτε δεν εχω δισκο του δεν εχω καν ενα τραγουδι του καπου....και ομως τα ξερω ολα τα τραγουδια που ακουω και τους στιχους...:uplate: εκτος απο ενα που ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια (billie jean) και αυτο ΔΕΝ το εχω παρα μονο σε διασκευη!

el_hymador
09/07/2009, 07:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
flash mob
http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

αυτο ναι!

αυτο ειναι το καλυτερο "αντιο" :beer:

KiNG-R!
09/07/2009, 15:21
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΛΕΟΣ ! ! !

Ήταν η κότα με το χρυσό αυγό, μια μηχανή που έβγαζε χρήματα, όλοι που ήταν δίπλα του προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο, από τον πατέρα του μέχρι και κάθε ιατρό που επισκεπτόταν με αποκορύφωση την ψευδή καταγγελία για παιδεραστία που αθωώθηκε αλλά είχε τραγική εξέλιξη για την πορεία του.
Η αλόγιστη χορήγηση ηρεμιστικών και ναρκωτικών(demerol) από τους ιατρούς του είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καθόλου, υπέφερε και τα κοράκια τον εκμεταλλευόντουσαν για να πλουτίζουν.

Έχω μεγαλώσει με τον Μάικλ Τζάκσον και τα τραγούδια του, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, κρίμα...

R.I.P. Michael Jackson :sad:

ermiss
09/07/2009, 15:53
αυτο ναι!

αυτο ειναι το καλυτερο "αντιο" :beer:

Εγώ πάντως ανατρίχιασα μόλις το είδα...

Αν και έχω συμμετάσχει ξανά στο παρελθόν σε flashmob αυτό είναι απο τα πιο άρτια οργανωμένα, εντυπωσιακά και πραγματικό TRIBUTE στο καλλιτέχνη

p@nos
09/07/2009, 20:13
ο ''αταλαντος'' οπως καποιοι τον χαρακτηρισαν....

http://www.youtube.com/watch?v=ane6VJGlIMs

:sun:

Akatanomastos
09/07/2009, 21:38
ο ''αταλαντος'' οπως καποιοι τον χαρακτηρισαν....

http://www.youtube.com/watch?v=ane6VJGlIMs

:sun:

κοιτα, αυτος δεν το παιξε ουτε κακος, ουτε σφιχτης, ουτε μαμιας,

προτιμουσε να ειναι απλα καλλιτεχνης πανω στη σκηνη

γιαυτο μαλλον ειναι αταλαντος:rolleyes:

kokos08
11/07/2009, 17:44
Και ειχαμε μια φαγουρα που εσβησε ο Michael Jackson! :wave2:

SvsGreek
12/07/2009, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Και ειχαμε μια φαγουρα που εσβησε ο Michael Jackson! :wave2:

Κ εμεις που ειπες την αποψη σου....

kokos08
12/07/2009, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek

Κι εμεις που ειπες την δικη σου...εγω δεν ειμαι υποκριτης,δεν θα τα βαψω μαυρα που πεθανε ο Βασιλιας της Pop-κοκας.
Δεν λεω,κι εμενα μου αρεσε πολυ σαν καλλιτεχνης,ειναι μοναδικος αλλα εχω τοσα πολλα προβληματα λογω ενος μπουρδελου κρατους που δεν εχω χρονο να κλαψω για τον βασιλια,κριμα ε? Εκτος κι αν εισασταν κολλητοι,οποτε συγνωμη που στον εθιξα! :lol:

liakaros
12/07/2009, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek

Κι εμεις που ειπες την δικη σου...

Να κανει η μανα???

el_hymador
12/07/2009, 23:06
Κι εμεις που ειπες την δικη σου...εγω δεν ειμαι υποκριτης,δεν θα τα βαψω μαυρα που πεθανε ο Βασιλιας της Pop-κοκας.
Δεν λεω,κι εμενα μου αρεσε πολυ σαν καλλιτεχνης,ειναι μοναδικος αλλα εχω τοσα πολλα προβληματα λογω ενος μπουρδελου κρατους που δεν εχω χρονο να κλαψω για τον βασιλια,κριμα ε? Εκτος κι αν εισασταν κολλητοι,οποτε συγνωμη που στον εθιξα! :lol:

Ωραια, τραβα ανοιξε ενα thread "Προβληματα που αντιμετωπιζω λογω του μπουρδελου κρατους" και θα ερθω να γραψω για τον θανατο του MJ....

τι ζορια τραβατε μερικοι ρ.π.μ;....

Δηλαδη εσενα ρε μεγαλε σε πειραζει που ανοιχτηκε ενα thread για τον MJ για να καταλαβω; Θα επρεπε να γεμισουμε το forum με μηνυματα για το κολοκρατος και τη κολοκατασταση για να εισα ευχαριστημενος;

SpeakeasyBlues
12/07/2009, 23:18
Ωραια, τραβα ανοιξε ενα thread "Προβληματα που αντιμετωπιζω λογω του μπουρδελου κρατους" και θα ερθω να γραψω για τον θανατο του MJ....

τι ζορια τραβατε μερικοι ρ.π.μ;....

Δηλαδη εσενα ρε μεγαλε σε πειραζει που ανοιχτηκε ενα thread για τον MJ για να καταλαβω; Θα επρεπε να γεμισουμε το forum με μηνυματα για το κολοκρατος και τη κολοκατασταση για να εισα ευχαριστημενος;

Μαλλον ναι. γι αυτο και μονο, πρωι, βραδυ γραψε σκεψου διαβασε και καποια στιγμη...δα δεις γυμνο τον [καθε] βασιλια, για την ακριβεια, δεν θα υπαρξουν πλεον βασιλιαδες στην ζωη σου και των παιδιων σου.

el_hymador
12/07/2009, 23:39
Μαλλον ναι. γι αυτο και μονο, πρωι, βραδυ γραψε σκεψου διαβασε και καποια στιγμη...δα δεις γυμνο τον [καθε] βασιλια, για την ακριβεια, δεν θα υπαρξουν πλεον βασιλιαδες στην ζωη σου και των παιδιων σου.

Σε ευχαριστω για τη συμβουλη μεγαλε αφυπνιστη...

το timing και ο τοπος που επελεξες για να διατυπωσεις το μανιφεστο σου μου θυμιζουν του Ιεχωβαδες...

λοιπον ακου και απο εμενα κατι, οχι τιποτα αλλο, για μην νομιζεις οτι εχεις την αποκλειστικοτητα στις συμβουλες:

Δον Κιχωτη της επαναστασης, δεν ειναι τα παντα γυρω σου εχθρικοι ανεμομυλοι, χαλαρωσε λιγο...μπορει να μην θελω να "σωθω", σε παρακαλω ασε με στη ληθη μου...

α και που σαι, οι "βασιλιαδες" μπορει να φορανε μπερε αντι για στεμα και αμπεχωνο αντι για χρυσοποικιλτο μανδυα... :winka:

υ.γ. δεν το στελνουμε οπως ειναι το thread; το γαμηκαμ(ν)ε εντελως...

gcrook
12/07/2009, 23:45

Οχι βεβαια....
Εχουμε τσακωθει για ολων των ειδων τις μαλακιες εδω μεσα.
Αλλα και να μου'λεγε καποιος οτι θα τσακωνομασταν στο μοτο για τον Μαικλ....:lol:

Οχι, ΠΡΕΠΕΙ να το ζησω αυτο..:smokin:

SpeakeasyBlues
12/07/2009, 23:46
Σε ευχαριστω για τη συμβουλη μεγαλε αφυπνιστη...

το timing και ο τοπος που επελεξες για να διατυπωσεις το μανιφεστο σου μου θυμιζουν του Ιεχωβαδες...

λοιπον ακου και απο εμενα κατι, οχι τιποτα αλλο, για μην νομιζεις οτι εχεις την αποκλειστικοτητα στις συμβουλες:

Δον Κιχωτη της επαναστασης, δεν ειναι τα παντα γυρω σου εχθρικοι ανεμομυλοι, χαλαρωσε λιγο...μπορει να μην θελω να "σωθω", σε παρακαλω ασε με στη ληθη μου...

α και που σαι, οι "βασιλιαδες" μπορει να φορανε μπερε αντι για στεμα και αμπεχωνο αντι για χρυσοποικιλτο μανδυα... :winka:

Ε ναι τωρα που μας ταπωσες mickael.

el_hymador
12/07/2009, 23:55
Οχι βεβαια....
Αλλα και να μου'λεγε καποιος οτι θα τσακωνομασταν στο μοτο για τον Μαικλ....:lol:

:nono: οχι σε thread που αφορα σε θανατο...οποιουδηποτε τον θανατο, οχι μονο του Michael Jackson...:wave2:

blackbusa
12/07/2009, 23:56
Ε ναι τωρα που μας ταπωσες mickael.

Kωστα τον λενε....

SpeakeasyBlues
12/07/2009, 23:56
Οχι βεβαια....

Ενδιαφερον εχει ο προσωπικος ειρωνικος/αυστηρος τονος των απαντησεων και μιλαμε για funs [οπως λεμε ρουβακια], που να παω και στους ροκαδες [...και μαυτο το avatar ουτε ψυλλος]