View Full Version : ''Εσβησε'' ο Michael Jackson
SpeakeasyBlues
12/07/2009, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Kωστα τον λενε....
Kosta Jackson?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Ενδιαφερον εχει ο προσωπικος ειρωνικος/αυστηρος τονος των απαντησεων και μιλαμε για funs [οπως λεμε ρουβακια], που να παω και στους ροκαδες [...και μαυτο το avatar ουτε ψυλλος]
Σας ευχαριστουμε πολυ που μας δεχεστε σαν fAns του Μαικλ.Μακαρι καποτε να μπορεσουμε να σας το ξεπληρωσουμε.
Ταγαρια δεχεστε;
SpeakeasyBlues
13/07/2009, 00:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σας ευχαριστουμε πολυ που μας δεχεστε σαν fAns του Μαικλ.Μακαρι καποτε να μπορεσουμε να σας το ξεπληρωσουμε.
Ταγαρια δεχεστε;
Εννοηται!
blackbusa
13/07/2009, 01:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Kosta Jackson?
Kosta Kosta....http://www.youtube.com/watch?v=sCZy1Jc7Eq4
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολη αυτη η μανουρα τωρα γινεται γιατι ετυχε να μπω αναμεσα σε ποσα ατομα και να πω μια αντιθετη γνωμη?
Εδω στο forum συγκεκριμενα διαβαζα για ενα παιδι το οποιο σκοτωθηκε οπως αναφερεται γιατι ο μηχανικος μετα την αλλαγη λαδιων δεν του εσφιξε καλα την ταπα του καρτερ. Το διαβαζα και δακρυσα και δεν το ηξερα καν το παιδι,οπως και κανενας μας ευχομαι να μην παθει ποτε τιποτα.
Τωρα θα μου ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να κλαψω για το θανατο ενος παμπλουτου ανθρωπου που στο γαλα το πρωι αντι για δημητριακα εριχνε κοκα? Ο καθενας ζει με τις επιλογες του.
Εμενα θα με κλαψει ο MJ αν πεσω σε μια λακουβα και δεν γυρισω στους γονεις μου αυριο?
Θελω να πω ας μην υποκρινομαστε τωρα,δηλαδη ποιος δεν εφαγε το μεσημερι γιατι στεναχωρηθηκε για τον χαμο του MJ?
p.s. Αυτοι που οριοντε τωρα εδω μεσα ας ριξουν την οργη τους εκει που χρειαζεται πραγματικα γιατι εδω βγαινει το συμπερασμα οτι για να σε κλαψουν πρεπει να εισαι ταλεντο και να πας απο κοκα! :beer: :beer: :beer:
Κανείς δεν σου ζήτησε να κλάψεις ή να στεναχωρηθείς.
Δες το απλά σαν ένα tribute σε κάποιον μεγάλο καλλιτέχνη, θα μπορούσε να ήταν ο Elvis ή ο Sinatra ή ο Cobain αν σου κάνει κέφι, διαφορετικές κατηγορίες αλλά τεράστια μεγέθη...
Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι κροκοδείλια δάκρυα και φωνές που αναζητούν λίγη παραπάνω προσοχή...
Προσωπικά δεν μου άρεσε, δεν πολύ άκουγα μιχαλάκη, δεν είχαν κάν σκεφτεί να αγοράσω κασέτα-δίσκο-cd,
Παρόλαυτα αναγνωρίζω πάρα πολλά τραγούδια του με την μουσική και με την εικόνα των videoclip... Και αυτό λέει πολλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Κανείς δεν σου ζήτησε να κλάψεις ή να στεναχωρηθείς.
Δες το απλά σαν ένα tribute σε κάποιον μεγάλο καλλιτέχνη, θα μπορούσε να ήταν ο Elvis ή ο Sinatra ή ο Cobain αν σου κάνει κέφι, διαφορετικές κατηγορίες αλλά τεράστια μεγέθη...
Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι κροκοδείλια δάκρυα και φωνές που αναζητούν λίγη παραπάνω προσοχή...
Προσωπικά δεν μου άρεσε, δεν πολύ άκουγα μιχαλάκη, δεν είχαν κάν σκεφτεί να αγοράσω κασέτα-δίσκο-cd,
Παρόλαυτα αναγνωρίζω πάρα πολλά τραγούδια του με την μουσική και με την εικόνα των videoclip... Και αυτό λέει πολλά.
Δεκτον! :a10: