View Full Version : Αντιπαραθέσεις για τα γνωστά και τετριμένα... "με τρώει ο πισινός μου ενα πράγμα"..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Warum nicht??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lässt Anfang der Krieg:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
(γερμανικά από babelfish…)
:D
και να πω οτι μπηκε κανας πρωτοεμφανιζομενος και αρχισε τις ερωτησεις...
οι ιδιοι κ οι ιδιοι, τα ιδια κ τα ιδια...
πάρτε triumph.:wave2:
catmaster
03/07/2009, 01:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
πρωτον δεν συγκρηνω τι κανει η αφρικα με το κτμ....... και λαθος που το καταλαβες....
αλλα μπορω να συγκρηνω το 1200 gs με το 990 κτμ και ασ μας πει κανεις τη καει το ενα και τι το αλλο..
δλδ γιατι να λεω ενα μηχανακι γαμαει οταν η καταναλωση ειναι πολυ πιο πανω απο την αλλη...???
και η porsche γαμαει..... μπορεις να την συγκρηνεις με την mershedes? εμεις φτασαμε να θελουμε ολοι porshe και βρακι στον κολο μαν να μην εχουμε!!
επισης παλικαρε επειδη νομηζω ειχες αφρικα....αν θυμαμαι..........ετσι δεν ειναι?
το αφρικα με καιει 5λιτρα τα 100 χλμ,,,,και οχι απο περιοδικο αλλα 3700 χλμ εκαψα 250 ευρο με πανω απο 1,30 η βεντζηνα και δυπλος και και με τριβαλιτσα κτλ....
καταλαβες παλικαρε....?
και οσο για το παλικαρε να μηλας οπως σου μηλανε δεν ειχα κανεναν ιδιαιτερο τονο εγω προς εσενα ποτε!
τσουτσεκι
το thread ανοίχτηκε στις αντιπαραθέσεις για χαβαλέ απ' ότι κατάλαβα - και κάνουμε χαβαλέ- και κανείς δεν θίχτηκε εκτός από σένα ... να έλεγα ότι σε έβρισα ρε μεγάλε ... μέχρι και μπύρες έβαλα εκεί που συμφωνώ μαζί σου ... και στράβωσες ...και μας θίχτηκες κιόλας που σε είπαμε παλίκαρε ...
μάλιστα ...
λοιπόν άκου παλίκαρε ...σοβαρά τώρα και κόβω την πλάκα γιατί τα πήρα στην κράνα
αν η μόνη μακροχρόνια εμπειρία με μηχανή σου είναι με την Άφρικα δικαιολογημένα λες αυτά που λες ... αν όμως έχεις καβαλήσει και άλλα μηχανάκια μπορείς να έχεις να συγκρίνεις και πράγματα πέραν της "δήθεν αξιοπιστίας " που μας τάισαν χρόνια τα Ιαπωνικά εργοστάσια .. και εν μέρει τα περισσότερα ήταν αξιόπιστα αλλά υπήρχαν πάντα και άλλα μικρότερα εργοστάσια που έβγαζαν διαμαντάκια ... διαμαντάκια με πλαίσια και φρένα και κράτημα και ισχύ και ήθελαν και λίγο φροντίδα από τον ιδιοκτήτη τους καμιά φορά
έρχεσαι τώρα και μου πετάς σαν βασικό μέτρο σύγκρισης την κατανάλωση ...εδώ τι να σου πω ...
απλά πάω πάσο ...μπορείς να πάρεις και ένα μονοκύλινδρο η ένα παπί και κάνε και το γύρο του κόσμου με δαύτο .. βάλε και ένα solar panel να έχεις και την οικολογική σου συνείδηση ήσυχη ...
η βασική μου σκέψη είναι πως όλες οι μηχανές έχουν υπέρ και κατά και αξίζουν μια ευκαιρία και μια καλή βόλτα ....
και εσένα δεν σε πίεσε κανείς να αγοράσεις καμία με το ζόρι ... Άφρικα καβαλάς με γεια σου με χαρά σου .. αλλά μην τα γειώνεις και όλα ....δες και παραέξω ...
εδώ λήγει το ζήτημα περί Άφρικα ... και πιστεύω να κατάλαβες ότι τσάμπα παρεξηγήθηκες ...
αλλά επειδή δεν έβαλες και πολύ την γλώσσα στο μυαλό πριν γράψεις.....και επειδή δεν σε έθιξα..
...άλλη φορά "τσουτσέκι" να πεις τα μούτρα σου όταν τα κοιτάζεις στον καθρέφτη μεγάλε
Νομίζω συνεννοηθήκαμε
LARISEOS
03/07/2009, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
το thread ανοίχτηκε στις αντιπαραθέσεις για χαβαλέ απ' ότι κατάλαβα - και κάνουμε χαβαλέ- και κανείς δεν θίχτηκε εκτός από σένα ... να έλεγα ότι σε έβρισα ρε μεγάλε ... μέχρι και μπύρες έβαλα εκεί που συμφωνώ μαζί σου ... και στράβωσες ...και μας θίχτηκες κιόλας που σε είπαμε παλίκαρε ...
μάλιστα ...
λοιπόν άκου παλίκαρε ...σοβαρά τώρα και κόβω την πλάκα γιατί τα πήρα στην κράνα
αν η μόνη μακροχρόνια εμπειρία με μηχανή σου είναι με την Άφρικα δικαιολογημένα λες αυτά που λες ... αν όμως έχεις καβαλήσει και άλλα μηχανάκια μπορείς να έχεις να συγκρίνεις και πράγματα πέραν της "δήθεν αξιοπιστίας " που μας τάισαν χρόνια τα Ιαπωνικά εργοστάσια .. και εν μέρει τα περισσότερα ήταν αξιόπιστα αλλά υπήρχαν πάντα και άλλα μικρότερα εργοστάσια που έβγαζαν διαμαντάκια ... διαμαντάκια με πλαίσια και φρένα και κράτημα και ισχύ και ήθελαν και λίγο φροντίδα από τον ιδιοκτήτη τους καμιά φορά
έρχεσαι τώρα και μου πετάς σαν βασικό μέτρο σύγκρισης την κατανάλωση ...εδώ τι να σου πω ...
απλά πάω πάσο ...μπορείς να πάρεις και ένα μονοκύλινδρο η ένα παπί και κάνε και το γύρο του κόσμου με δαύτο .. βάλε και ένα solar panel να έχεις και την οικολογική σου συνείδηση ήσυχη ...
η βασική μου σκέψη είναι πως όλες οι μηχανές έχουν υπέρ και κατά και αξίζουν μια ευκαιρία και μια καλή βόλτα ....
και εσένα δεν σε πίεσε κανείς να αγοράσεις καμία με το ζόρι ... Άφρικα καβαλάς με γεια σου με χαρά σου .. αλλά μην τα γειώνεις και όλα ....δες και παραέξω ...
εδώ λήγει το ζήτημα περί Άφρικα ... και πιστεύω να κατάλαβες ότι τσάμπα παρεξηγήθηκες ...
αλλά επειδή δεν έβαλες και πολύ την γλώσσα στο μυαλό πριν γράψεις.....και επειδή δεν σε έθιξα..
...άλλη φορά "τσουτσέκι" να πεις τα μούτρα σου όταν τα κοιτάζεις στον καθρέφτη μεγάλε
Νομίζω συνεννοηθήκαμε
στα μουτρα μου ελα να μου το πεις εσυ.
παρε και της μπυρες εφοσον ετσι το θελεις.:beer:
κατα δευτερον δεν ξερω το πως σκεφτεται το συνολο εδω μεσα αλλα για μενα η καταναλωση σε ενα οχημα που θα το εχω για ολες της χρησης και η αξιοπιστια ειναι μεγαλο θεμα......
τωρα αν μηλαμε για καπιον που περνει την μηχανη του για 3-4 φορες τον μηνα κει παω πασο.!
δεν συγκρηνω μηχανακι με μηχανακι.....αλλα μπορεις να μου πεις πως η εξελιξη απο καρπμυλατερ σε injection ητανε για να καίμε περισσοτερο? η λιγότερο?
ε στο λεω στα ισα ενα μηχανακι το 2009 που πίνει βενζηνα σαν γαλα δεν ειναι γαματο ειναι μια ιδιατερη γρηγορη περιπτωση και δεν μπορεις να το συγκρηνεται με αλλα.
και το gs αν η γερμανη το ανοιγανε της αντλιες για να καταπινει ...........θα εβγαζε 150 αλογα .......
οσο για τα αλλα παρελκόμενα δεν κραταω κακια αλλα μην με πεις με ηρωνικο τροπο ξανα παλικαρε και κανεναν αλλον εδω μεσα. . . . και καλα ειναι το toupe σου να το κατεβασεις λιγο.
:beer:
LARISEOS
03/07/2009, 08:09
υγ αναμεσα στα 2 μηχανακια θα επερνα το κτμ.......ετσι?
στα μουτρα μου ελα να μου το πεις εσυ.
παρε και της μπυρες εφοσον ετσι το θελεις.:beer:
κατα δευτερον δεν ξερω το πως σκεφτεται το συνολο εδω μεσα αλλα για μενα η καταναλωση σε ενα οχημα που θα το εχω για ολες της χρησης και η αξιοπιστια ειναι μεγαλο θεμα......
τωρα αν μηλαμε για καπιον που περνει την μηχανη του για 3-4 φορες τον μηνα κει παω πασο.!
δεν συγκρηνω μηχανακι με μηχανακι.....αλλα μπορεις να μου πεις πως η εξελιξη απο καρπμυλατερ σε injection ητανε για να καίμε περισσοτερο? η λιγότερο?
ε στο λεω στα ισα ενα μηχανακι το 2009 που πίνει βενζηνα σαν γαλα δεν ειναι γαματο ειναι μια ιδιατερη γρηγορη περιπτωση και δεν μπορεις να το συγκρηνεται με αλλα.
και το gs αν η γερμανη το ανοιγανε της αντλιες για να καταπινει ...........θα εβγαζε 150 αλογα .......
οσο για τα αλλα παρελκόμενα δεν κραταω κακια αλλα μην με πεις με ηρωνικο τροπο ξανα παλικαρε και κανεναν αλλον εδω μεσα. . . . και καλα ειναι το toupe σου να το κατεβασεις λιγο.
:beer: MALAKA MOY AYTOS XEREI POLLA APO MHXANAKIA..AXAXAX
AX
AX
AXAX
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
devil's animal
03/07/2009, 08:28
..ροδα και μαμα εντελως...:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε φιλε την παλευεις καθολου?:a24: :a24:
φιλικη συμβουλη 1: μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι!
φιλικη συμβουλη 2: οδηγα και κανα αλλο μηχανακι και ρωτα 5-10 ατομα που ξερουν για να μαθεις. μην ακους τους "ξερολες" καφετεριας!
XJR_Billy
03/07/2009, 08:29
Ρε μάγκες, το παλιό thread με τα αντρικά μηχανάκια είχε πιο πολύ πλάκα...
Ο μάγος ΣΙΓΟΥΡΑ το άνοιξε για χαβαλέ και κουβεντούλα...
Αν είναι να τσακωθούμε... εντάξει λοιπόν, τα ΧΤ είναι αδερφίστικά κουκουναράκια...
Και τα ΚΤΜ ΜΑΜΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ...
Την τσέπη του ιδιοκτήτη τους !!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ρε μάγκες, το παλιό thread με τα αντρικά μηχανάκια είχε πιο πολύ πλάκα...
Ο μάγος ΣΙΓΟΥΡΑ το άνοιξε για χαβαλέ και κουβεντούλα...
Αν είναι να τσακωθούμε... εντάξει λοιπόν, τα ΧΤ είναι αδερφίστικά κουκουναράκια...
Και τα ΚΤΜ ΜΑΜΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ...
Την τσέπη του ιδιοκτήτη τους !!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer: ax k na xeres..
LARISEOS
03/07/2009, 08:37
οπως νομηζεται.....
οπως νομηζεται..... οπως ξερουμε να λες!
εσυ νομιζεις..:lol: :bawl: :rotflmao:
makis206
03/07/2009, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αίντε και το πήρα... θα σκάσω 10000 περίπου και θα το πληρώνω επί τρία χρόνια.
Στην περίπτωση που αρχίζει και βγάζει απο τις πρώτες μέρες, τι κάνεις;.. τα ΚΤΜ, πολύ δύσκολα φεύγουν μεταχειρισμένα...το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό απο εργασία παλιότερα σε σχετικό μαγαζί.
Τι κάνεις τότε με ενα ζημιάρικο μηχανάκι των 10.000 που δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς;
Γιατί καλή και η καύλα αλλά χωρίς και λίγο μυαλό απέναντι σε αυτό, θα καταλήξεις να την κοιτάς συνέχεια στον μηχανικό .. στο γκαράζ...σε φωτό... αλλά πολύ σπάνια στον δρόμο.
Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.
Gandalf
Mάγε, όταν είσαι τόσο αρνητικός με κάτι απλώς το αγνοείς και πας παραπέρα.. γιατί και καλό να είναι όλα σε σένα θα τα βγάλει παλιογκαντέμη αρνητικέ άνθρωπε :lol:
Δεν πάει προσωπικά σε σένα κι ας μιλάω σε πρώτο βαθμό, έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Και κουτάλι που λέει ο λόγος να πάρεις, ε άμα είσαι τόσο αρνητικός ρε φίλε δεν γίνεται, θα σου πληγώνει τον ουρανίσκο..:lol:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οπως ξερουμε να λες!
Δουκας2 δεν διαβάζω ούτε ένα λογικό επιχείρημα που να αποδεικνύει ότι ξέρεις…… μόνο ειρωνείες του τύπου « αχ αχ αυτος ξέρει πολλά από μηχανάκια» και κάτι τέτοια.. τουλάχιστον έχει μια γνώμη και την υποστηρίζει.. το αν είναι σωστό ή λάθος μπορείς να το κρίνεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου…δεν εισαι ο βοσκός και οι υπόλοιποι τα πρόβατα….
οπως ξερουμε να λες!
T.G.I.F......:D
Δούκα....έλα ρε ....σου χω κάτι να έχεις να δείχνεις στου κωλοΥamahaίους που μας τα πρίζουν ότι τα μπρίκια τους δεν σπάνε......:lol:
167762
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
Δουκας2 δεν διαβάζω ούτε ένα λογικό επιχείρημα που να αποδεικνύει ότι ξέρεις…… μόνο ειρωνείες του τύπου « αχ αχ αυτος ξέρει πολλά από μηχανάκια» και κάτι τέτοια.. τουλάχιστον έχει μια γνώμη και την υποστηρίζει.. το αν είναι σωστό ή λάθος μπορείς να το κρίνεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου…δεν εισαι ο βοσκός και οι υπόλοιποι τα πρόβατα…. λες να τον πειραξε δηλαδη?
Δουκας2 δεν διαβάζω ούτε ένα λογικό επιχείρημα που να αποδεικνύει ότι ξέρεις…… μόνο ειρωνείες του τύπου « αχ αχ αυτος ξέρει πολλά από μηχανάκια» και κάτι τέτοια.. τουλάχιστον έχει μια γνώμη και την υποστηρίζει.. το αν είναι σωστό ή λάθος μπορείς να το κρίνεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου…δεν εισαι ο βοσκός και οι υπόλοιποι τα πρόβατα…. με φανταζεσαι να προσπαθω να εξηγησω οτι μια bmw θα ειχε 150 αλογα ..αν ειχε ιδια καταναλωση με το 990???
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
LARISEOS
03/07/2009, 09:16
με φανταζεσαι να προσπαθω να εξηγησω οτι μια bmw θα ειχε 150 αλογα ..αν ειχε ιδια καταναλωση με το 990???
καλα ελπηζω να μην καταλαβατε οτι εννοω οτι θα βγαλει 150 αλογα?
αλλα τωρα που το διαβάζω ικανούς σας εχω..........
με φανταζεσαι να προσπαθω να εξηγησω οτι μια bmw θα ειχε 150 αλογα ..αν ειχε ιδια καταναλωση με το 990???
Πραγματικά όμως ΟΧΙ
καλα ελπηζω να μην καταλαβατε οτι εννοω οτι θα βγαλει 150 αλογα?
αλλα τωρα που το διαβάζω ικανούς σας εχω..........
ρε πλακα κανουμε μην ελπιζεις σε σοβαρη απαντηση εδω μεσα..:lol: :bawl: :rotflmao:
peskandritsos
03/07/2009, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
T.G.I.F......:D
Δούκα....έλα ρε ....σου χω κάτι να έχεις να δείχνεις στου κωλοΥamahaίους που μας τα πρίζουν ότι τα μπρίκια τους δεν σπάνε......:lol: Ωχ,ωχ,ωχ.
Προεδρα με πληγωσες ανεπανορθωτα.:mad:
Πραγματικά όμως ΟΧΙ τωρα με πληγωσες .
LARISEOS
03/07/2009, 09:20
τωρα με πληγωσες .
χεχεχεχεχεχεχεχ
εσενα?
ρε να σας πω ποσα μου ζητανε για μεγαλο σερβις στο σουζουκι...
τωρα που ρωτησα..να μου πειτε μετα για κοστος χρησης των japan????
LARISEOS
03/07/2009, 09:24
ρε να σας πω ποσα μου ζητανε για μεγαλο σερβις στο σουζουκι...
τωρα που ρωτησα..να μου πειτε μετα για κοστος χρησης των japan????
για πες..........
μεχρι το μεσημερι ειμαι free.........
:rotflmao:
για πες..........
μεχρι το μεσημερι ειμαι free.........
:rotflmao: Οσα εδινα για μεγαλο σερβις στο σουπερ δουκα..μου ζητανε μονο εργασια τωρα..
peskandritsos
03/07/2009, 09:27
ΡΕ ολο μαλακιες λετε...
...Η μονη σωστη εταιρεια ειναι η γιαμαχα.
Μονο αυτη αγαπαει τους πελατες της και δεν θελει να τους παιρνει τα λεφτα...:eyepop: :eyepop: :rotflmao:
LARISEOS
03/07/2009, 09:27
Οσα εδινα για μεγαλο σερβις στο σουπερ δουκα..μου ζητανε μονο εργασια τωρα..
απο το κακο στο χειροτερο πας εσυ........
ποσα δλδ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωχ,ωχ,ωχ.
Προεδρα με πληγωσες ανεπανορθωτα.:mad:
Ναι εεε.....??
Πάρε τότε ακόμα μία από τον κ@λοματρακά σου, να σε αποτελείωσω εντελώς ....
167764
απο το κακο στο χειροτερο πας εσυ........
ποσα δλδ??? Ε μου λεει φιλαρακι..φερτο..εργασια ειναι 250..
και οτι βαλουμε απο ανταλακτικα..
τουτττττττττττττττ....
peskandritsos
03/07/2009, 09:32
Ναι εεε.....??
Πάρε τότε ακόμα μία από τον κ@λοματρακά σου, να σε αποτελείωσω εντελώς .... Παντως το καλο ειναι οτι τα πλαστικα δεν παθανε τιποτα.:eyepop: :eyepop: :hypnotize
Παντως το καλο ειναι οτι τα πλαστικα δεν παθανε τιποτα.:eyepop: :eyepop: :hypnotize με μια αλοιφουλα φτιαχνει ρε σιγα..:lol: :bawl: :rotflmao:
peskandritsos
03/07/2009, 09:33
Ε μου λεει φιλαρακι..φερτο..εργασια ειναι 250..
τουτττττττττττττττ.... Ετσι ειναι αυτα...
...οσο ανεβαινουν οι κυλινδροι και οι επιδοσεις.:wave2: :wave2:
LARISEOS
03/07/2009, 09:34
τουτττττττττττττττ....
στον ιδιο πας????
γιατι μου φενονται πολλα ρε......σε έκοψε οτι πληρώνεις μάλλον!
εχεχεχεχεχε
στον ιδιο πας????
γιατι μου φενονται πολλα ρε......σε έκοψε οτι πληρώνεις μάλλον!
εχεχεχεχεχε ποσα 4κυλινδρα ειχες?
dirtbird
03/07/2009, 09:42
ποσα 4κυλινδρα ειχες?
μπεεεεε-μπεεεεε-μπεεεεε :bigcry: :bigcry:
LARISEOS
03/07/2009, 09:42
ποσα 4κυλινδρα ειχες?
twin
Ναι εεε.....??
Πάρε τότε ακόμα μία από τον κ@λοματρακά σου, να σε αποτελείωσω εντελώς ....
Δείξε ρε προεδρα και το χαντάκι που το "έσκασε"
(σαν την Σαμαριά ήτανε… )
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Δείξε ρε προεδρα και το χαντάκι που το "έσκασε"
(σαν την Σαμαριά ήτανε… )
:lol: :lol:
Μαρτυριάρη........:mad:
167765
super_toto
03/07/2009, 09:48
τουτττττττττττττττ....
Ενταξει δεν λέω, υπάρχουν και τέτοιοι. Εμένα πάντως πάνω από 70 εργατικά δεν μου έχουν πάρει ποτέ ότι και αν έχουν κάνει στο μοτόρι.
dirtbird
03/07/2009, 09:49
ρε μάγκες.... εγώ στα μαλακά το βλέπω να έχει πέσει....:confused: :confused:
Μου είχες στεναχωρήσει τον ταμία και αυτός όταν στεναχωριέται βάζει αυξήσεις ….
XJR_Billy
03/07/2009, 09:50
Μου είχες στεναχωρήσει τον ταμία και αυτός όταν στεναχωριέται βάζει αυξήσεις ….
:eek: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ρε μάγκες.... εγώ στα μαλακά το βλέπω να έχει πέσει....:confused: :confused:
Αφού είναι ΓΤΠΚ λέμε...πολύ ντελικάτα.....ένα 990 θα περνούσε αεροπορία από κει......πάρτε ρε ΚΤΜ να γουστάρετε βαρβατήλα κάτω από το ισχύο σας.......και αφήστε τα άλλα για τους μικροτσούτσουνους λέμε....:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ενταξει δεν λέω, υπάρχουν και τέτοιοι. Εμένα πάντως πάνω από 70 εργατικά δεν μου έχουν πάρει ποτέ ότι και αν έχουν κάνει στο μοτόρι. εσενα δεν λυνουν το μισο μηχανακι για να βρουνε κεφαλη κτλ ρε φιλε..;)
Μαρτυριάρη........:mad: σιγα το φαραγκι ρε παιδια..
peskandritsos
03/07/2009, 09:58
Μαρτυριάρη........:mad: Καλα και απο αυτη την λακουβιτσα παρεδωσε πνευμα το μπροστινο?? :confused: :confused:
Μαλλον το χρωμα θα φταιει.:D :D
twin δηλαδη ποσα??:rotflmao: :lol:
super_toto
03/07/2009, 09:59
εσενα δεν λυνουν το μισο μηχανακι για να βρουνε κεφαλη κτλ ρε φιλε..;)
Κι όμως φίλε, το έχω πάει για αλλαγή ελλατηρίων μπρος πίσω, ρύθμιση βαλβίδων, λάδια, ξύδια αυγολέμονα. 70 εργατικά .
Βέβαια το έχω πάει μόνο για λάδια και αλλαγή δεξιού μαρσπιέ. Πάλι 70 για τόσο μικρή δουλειά.
Πάντως τα 250 που σου ζήτησε είναι σκάνδαλο. Σίγουρα μπορείς να βρείς πιο φτηνο μάστορα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Κι όμως φίλε, το έχω πάει για αλλαγή ελλατηρίων μπρος πίσω, ρύθμιση βαλβίδων, λάδια, ξύδια αυγολέμονα. 70 εργατικά .
Βέβαια το έχω πάει μόνο για λάδια και αλλαγή δεξιού μαρσπιέ. Πάλι 70 για τόσο μικρή δουλειά.
Πάντως τα 250 που σου ζήτησε είναι σκάνδαλο. Σίγουρα μπορείς να βρείς πιο φτηνο μάστορα. σιγουρα μπορω..
διαγνωστικο δεν εχουνε ομως..
κ σου ξαναλεω..οταν του περνει 2 ωρες για το λυσει μονο...
ε θα σε τσεκουρωσει.
Μαλλον το χρωμα θα φταιει.:D :D
Ναι γιατί το δικό σου , το σε "ανοιχτό σκατί " δεν θα πάθαινε τίποτις.....!!!! άιντε ρε από δω με τα φλοροεργαλεία σας.....:mad:
σιγα το φαραγκι ρε παιδια..
MY NAME IS DUKASII........DUKASII OF HAZZARD...
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHAAAAAAAAA !!!!!
167766
peskandritsos
03/07/2009, 10:16
Ναι γιατί το δικό σου , το σε "ανοιχτό σκατί " δεν θα πάθαινε τίποτις.....!!!! άιντε ρε από δω με τα φλοροεργαλεία σας.....:mad: Τωρα ποιος ειναι ο μαρτυριαρης??:mad:
Τωρα ποιος ειναι ο μαρτυριαρης??:mad:
Εγώ....αλλά σήμερις έχω μεγάλα κέφια..... :D
167767
peskandritsos
03/07/2009, 10:25
Εγώ....αλλά σήμερις έχω μεγάλα κέφια..... :D Να πω καλοριζικη και καλοφορετη???:D
Να πω καλοριζικη και καλοφορετη???:D
Τίποτε ακόμη...:winka: για το ΚΤΜ που θέλω (ενδόμυχα) να πάρω την θέλω.....
peskandritsos
03/07/2009, 10:37
Τίποτε ακόμη...:winka: για το ΚΤΜ που θέλω (ενδόμυχα) να πάρω την θέλω..... Οχι ρε.
Μην παρεις ΚΤΜ.
Θα με περνας και μετα θα αναγκαστω να παρω κανενα πραγματικα γρηγορο Ιαπωνεζικο για να μην νιωθω κατωτερος.
:rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
03/07/2009, 11:12
MY NAME IS DUKASII........DUKASII OF HAZZARD...
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHAAAAAAAAA !!!!!
Ξάδερφεεεεεεεεεεεεεεεεε(ποιός απ'όλους,ο Bo ή ο Luke :confused: :confused: :confused: ) !!!!!!
167769
XJR_Billy
03/07/2009, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Ξάδερφεεεεεεεεεεεεεεεεε(ποιός απ'όλους,ο Bo ή ο Luke :confused: :confused: :confused: ) !!!!!!
Η Daisy !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
XJR_Billy
03/07/2009, 11:17
Δούκα πλακίτσα έτσι?:D :beer:
TOLISTOLAROS
03/07/2009, 11:21
Πιστεύω να μην εννοείς τη Νταίζη Ντγιούκ όπως κατάντησε σήμερα... :yuck: :yuck: :yuck:
167770
XJR_Billy
03/07/2009, 11:24
Πιστεύω να μην εννοείς τη Νταίζη Ντγιούκ όπως κατάντησε σήμερα... :yuck: :yuck: :yuck:
Τώρα μ'έσφαξες ... :eek: :(
peskandritsos
03/07/2009, 11:24
Πιστεύω να μην εννοείς τη Νταίζη Ντγιούκ όπως κατάντησε σήμερα... :yuck: :yuck: :yuck: Οχι ρε παιδια..
Πωπω πως εγινε ετσι???:confused: :confused: :confused:
Η πρωτη ερωτικη μου φαντασιωση.:ninja: :ninja:
Ειδικα οταν εσκυβε.:D :D :D :D :D
TOLISTOLAROS
03/07/2009, 11:30
Τώρα μ'έσφαξες ... :eek: :(
Τώρα είσ'εντάξει; :D :D :D
167771
XJR_Billy
03/07/2009, 11:35
Τώρα είσ'εντάξει; :D :D :D
Thanks μαν!!! :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
notakos600
03/07/2009, 12:15
Οχι ρε παιδια..
Πωπω πως εγινε ετσι???:confused: :confused: :confused:
Η πρωτη ερωτικη μου φαντασιωση.:ninja: :ninja:
Ειδικα οταν εσκυβε.:D :D :D :D :D
Αν σκύψει τώρα πάντως την κόβω για παρατεταμένα μπάσα κλασίδια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπεεεεε-μπεεεεε-μπεεεεε :bigcry: :bigcry:
Γαβ γαβ γαβ ? :confused: :confused: :winka: :winka:
Εσείς που παρακολουθείτε τις σεξελίξεις,
όταν πάρει απόφαση η ΚΤΜ και βγάλει κανά μηχανάκι της προκοπής,
κάντε ένα κόπο να το αναρτήσετε εδώ στο φόρουμ να το μάθουμε και οι υπόλοιποι.
Όχι τίποτε άλλο, παρά για να προλάβουμε.
XJR_Billy
03/07/2009, 13:00
Α ρε SVX τι μου θύμισες...
O tempora, o mores...
Έλα Μπιλάκο, πάμε βολτίτσα! 11-12 χρονών ο Μπιλάκος, ανέβαινε στην CB400 του ξάδερφου, άιντε Κηφισιά για παγωτάκι... Ο ξάδερφος πάντα κύριος, πάντα προσεκτικός...
Η CB ΠΑΝΤΑ γυάλιζε πάντα περισσότερο από το μάτι του όταν έβλεπε κανά νινί...
Πηγαίναμε στο χωριό κοντά στο Καρπενήσι το καλοκαίρι...
Έλα Μπιλάκο, πάμε στη βρύση!
Πήδαγε ο Μπιλάκος πανευτυχής πάνω στην XL185 του ξάδερφου, βούταγε και από ένα μεγάλο παγούρι στο κάθε χέρι, άιντε στη βρύση, παγωμένο νεράκι, στάση στην πλατεία του χωριού, βανίλια υποβρύχιο μέχρι να κάνει ο ξάδερφος δυο τσιγάρα, πάλι σπίτι...
Του Μπιλάκου όμως του άρεσε πολύ αυτή η ρημάδα η "cross"!!!:D
Ωραία η CB, αλλά δεν ανέβαινε τον κατσικόδρομο, ούτε πήγαινε βόλτα στ'αλώνια ούτε πήγαινε Ανατολική-Δυτική Φραγκίστα χωρίς να πατήσει άσφαλτο...
Ωραία χρόνια...:)
Μετά ο κολλητός αγόρασε 50άρι παπάκι... Ε ρε γλέντια... Ώρες και ώρες πάνω του, που δεν μας πήγε το ρημάδι το Χόνδα! Όταν δε το έκανε και 72σεσε... Τι Ωροποί, τι Λουτράκια, τι Κόρινθοι...
Είχε σέλα άνετη το Χονδάκι? ΟΧΙ.
Πάει το παπί... ακολούθησε XL250R... Οι Ωροποί και οι Κόρινθοι αντικαταστάθηκαν με Καλαμάτες, Λαμίες κ.λ.π. Μισή-μισή βενζίνη πάντα... Είχε κραδασμούς το Χονδάκι? ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ.
Ο ψηλός με το RD350... Ανέβα ρε Μπίλλη... Άσε, θα πάω με τα πόδια...:lol:
Ανέβα ρε, μη μασάς... Ανέβαινε ο δύσμοιρος, να'σου τα δάκρυα... όχι χαράς... ούτε λύπης...
8 στους 10 κολλητούς είχαν μηχανές... Από μικρός πάνω στις μηχανές των φίλων του για χιλιάδες χιλιόμετρα, έμαθε πολλά πράγματα πριν ακόμα πάρει την πρώτη του μηχανή, και το κυριότερο από όλα... Οδική συμπεριφορά... Είδε φίλους να πέφτουν, να κάνουν το ένα, το άλλο... Έμαθε να κινείται στην Αθήνα και έξω με ασφάλεια...
Αποχαιρέτησε για πάντα τον ψηλό με το RD...
Τον Μήτσο με το Καβασάκι το 750...
Μετά ο Μπιλάκος αγόρασε τη μηχανή των ονείρων του...
Honda XR500R, 1984 μοντέλο...:sun:
Την κράτησε 14 χρόνια, αν και την αγόρασε σαν ΜΚΛΣ, με παρωπίδες, χωρίς να ελέγξει τίποτα...
Το 500ρι είχει φάει ΑΓΡΙΟ σκίσιμο... Για τον Μπίλλη ήταν θεικό...
Μπούκωνε, έβηχε, έσβηνε, δεν έπαιρνε... Ο τύπος τίποτα... το συγχωρούσε το μωρό...
Εκεί ήταν που έμαθε τι μπορεί να προκαλέσει σε μιά μηχανή ο συνδυασμός "κακή χρήση-κακή συντήρηση". Τα'σκαγε ο κακομοίρης στα μαστόρια τα πεντοχίλιαρα σαν να'ταν πετσετάκια...
Αλλά ήταν ευτυχισμένος... Είχε αυτό που αγαπούσε και το πλήρωνε...
Μέχρι Λάρισα, Καρπενήσι είχε φτάσει ο αθεόφοβος καβαλώντας στην Εθνική με 100 γιατί με παραπάνω το XR πήγαινε να απογειωθεί... Αλλά δεν τον πείραζε... Το απολάμβανε...
Γιατί καβαλούσε αυτό που γούσταρε...
Δεν ψάχτηκε ποτέ για στροφιλίκια, 200άρες + , φανάρια...
Όχι γιατί προσπάθησε και δεν μπόρεσε...
Γιατί ήταν επιλογή του.
Όταν παντρεύτηκε, η σύζυγος δήλωσε... "Αν θες να ξανανέβω σε μηχανή να πάρεις άλλη !!!"
Την πούλησε (μάλλον την χάρισε) με δάκρυα ο δικός μας, σε άτομο που έχωσε λεφτά και μεράκι και την έκανε του κουτιού... γιατί ψιλοβαρέθηκε να τα σκάει... και γιατί η σύζυγος είχε δίκιο... και από θέμα άνεσης και ασφάλειας...
Πέρασαν τρία χρόνια... Τα δύο κυκλοφορούσε με ένα παπί...
Έπρεπε να πάρει μηχανή...
Δύο χρόνια ψαχνόταν στις εκθέσεις, διάβαζε, έγραφε, μίλαγε...
Μέχρι που πήρε την XT660R... Ρε πστμ... Λες και την είχαν σχεδιάσει για αυτόν...
Έρωτας με την πρώτη ματιά...
Μπορούσε να κινηθεί στην πόλη με την ίδια ευκολία όπως την XR...
Απέραντα πιο άνετη από την XR...
Σκασίλα του για τη ζέστη. Υδρόψυκτη. Σκασίλα του για τα κρύα πρωινά. Μίζα.
Σκασίλα του για τα συνεργεία. Ολοκαίνουργια Yamaha, με ότι σημαίνει αυτό...
Μπορεί και πάει Εθνική με 130-140 χωρίς την ταυτότητα στο στόμα. Σταθερή, χωρίς κραδασμούς.
'Εφτασε μέχρι Ρουμανία χωρίς προβλήματα απολαμβάνοντας κάθε χλμ.
Έκανε 26000χλμ σε ένα χρόνο ο πορωμένος.
Μέχρι που τον χτύπησαν. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά...
Και του λένε τώρα για κραδασμούς, ότι τα ΧΤ είναι για την πόλη μόνο, αν θες να πας Λαμία να πάρεις Βαραντέρο, ψοφίμι κι έτσι, δεν ξέρει από μηχανές...
Ας λένε ότι θέλουν, ίσως αυτός ξέρει κάτι παραπάνω.
Οι εμπειρίες δεν αγοράζονται σαν τα κυβικά. Κερδίζονται με ώρες πάνω στη σέλα...
+660 στους μάγκες που ακούνε την καρδιά τους και αγοράζουν αυτό που γουστάρουν!!!
Όταν πάρω επιτέλους την μπλε καλλονή μου, θα κανονίσω βολτίτσα με όλα τα φιλαράκια που γουστάρουν να βολτάρουν με τον Αρχι-Κουλαδο-Σαλίγκαρο του ΜΟΤΟ.GR !!!
Να'στε όλοι καλά ρε μάγκες !!!
[Gay alert on]
Σας αγαπάω, και γουστάρω πολύ που'μαι 'δώ!!
[Gay alert off]
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
O tempora, o mores...
:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
notakos600
03/07/2009, 13:11
Μπίλαρε όλα για πάρτη σου και τα κτήματα και τα αισθήματα γιατί είσαι αληθινός και εκφράζεις τους (λίγους) αληθινούς αυτού του φόρουμ.
Να'σαι πάντα καλά.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Splendit party, isn't it ..??? :smokin:
notakos600
03/07/2009, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Splendit party, isn't it ..??? :smokin:
Ήρθαμε σε τούτο το πάρτυ γιατί στο διπλανό κάνανε στριφτές πίπες. :lol: :lol: :beer: :beer:
peskandritsos
03/07/2009, 13:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
[B]Α ρε SVX τι μου θύμισες...
O tempora, o mores...
Πω,πω ρε φιλαρακι.
Στην αρχη μου αρεσε, μετα αρχισα να δακρυζω και στο τελος σχεδον κοιμηθηκα.:
Αντε φτιαξε το κουκουναρι σου να παμε καμια τσαρκα καλοκαιριατικα:beer: :o :smokin:
makis206
03/07/2009, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μπίλαρε όλα για πάρτη σου και τα κτήματα και τα αισθήματα γιατί είσαι αληθινός και εκφράζεις τους (λίγους) αληθινούς αυτού του φόρουμ.
Να'σαι πάντα καλά.
:beer: :beer:
+ άλλες τόσες από μένα, είσ'ωραίος Μπιλ !:beer: :beer: :beer:
Ήρθαμε σε τούτο το πάρτυ γιατί στο διπλανό κάνανε στριφτές πίπες. :lol: :lol: :beer: :beer:
Εσύ διαβάζεις κρυφά ...!!! :winka:
άμα δεν είναι στριφτή, δε λέει μία...:lol:
@χτβίλλυ: +τα πάντα όλα
Να προσθέσω κάτι στον Μπίλλυ ................
Εκείνο το C 50 ........... το πρώτο μηχανάκι .............. πρόπερσυ μου το κλέψανε :sad: :sad: :sad:
Το ηλίθιο χαμόγελο που μου χάρισε όταν το πήρα, κανένα CBR, SS900 ή και Hayabusa δεν μου το χάρισε !!!:sun: :sun: :sun:
XJR_Billy
03/07/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να προσθέσω κάτι στον Μπίλλυ ................
Εκείνο το C 50 ........... το πρώτο μηχανάκι .............. πρόπερσυ μου το κλέψανε :sad: :sad: :sad:
Το ηλίθιο χαμόγελο που μου χάρισε όταν το πήρα, κανένα CBR, SS900 ή και Hayabusa δεν μου το χάρισε !!!:sun: :sun: :sun:
Σε πιστεύω 100%.
Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ !!:beer: :beer: :beer: :beer:
O tempora, o mores...
Έλα Μπιλάκο, πάμε βολτίτσα! ........
Όλα αυτά για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου να πάρεις ΧΤ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλοι μας κάναμε λάθημ δεν ειναι κακό να το αποδεχτούμε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι.. Και τα ΚΤΜ γ@μούν! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλα αυτά για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου να πάρεις ΧΤ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλοι μας κάναμε λάθημ δεν ειναι κακό να το αποδεχτούμε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι.. Και τα ΚΤΜ γ@μούν! :beer: emena re me peise...
xt tha paro..
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
emena re me peise...
xt tha paro..
εγώ Βεστρομ.... δεν γίνεται αλλιώς..... :lol: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
εγώ Βεστρομ.... δεν γίνεται αλλιώς..... :lol: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
Οπα ρε μαν....έκανες το σχολείο του K.Roberts που έλεγες και θα πάς σε strom? :confused:
Μη κάνεις καμμιά μαλακία και το πάρεις έτσι :nono:
XJR_Billy
03/07/2009, 14:14
Α ναι.. Και τα ΚΤΜ γ@μούν! :beer:
Τα XR σαν τα δικά μας, ήταν τα ΚΤΜ της εποχής!!!
Τσίμπα !!! :beer: :beer:
Μα πιο πολύ για τα ΚΤΜ το' γραψα... Χαλάλι όλα τα λεφτά που θα χαλάσει αυτός που το γουστάρει. Τα σκάει με χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά, έτσι είναι...
Α, και όντως μαμάνε... το'χω δηλώσει !!:blush: :D :D :wave2:
makis206
03/07/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οπα ρε μαν....έκανες το σχολείο του K.Roberts που έλεγες και θα πάς σε strom? :confused:
Ρε ποιον Κέννυ λες εσύ, απ'την Ικάρων πέρασε ;;;:lol: :rotflmao: :bigcry:
emena re me peise...
xt tha paro..
Και άμα το πάρεις έλα να σΕ δείξω πως ταπώνουν τα AIS .....με μια μπύρα καθάρισες .......όχι κάτι 250άρες και μ@λακίες....:wave2:
notakos600
03/07/2009, 14:17
Και άμα το πάρεις έλα να σΕ δείξω πως ταπώνουν τα AIS .....με μια μπύρα καθάρισες .......όχι κάτι 250άρες και μ@λακίες....:wave2:
:a014: :a014: :a014:
:a014: :a014: :a014:
Το νου σου Πανάγο...παχαίνουν αυτά....:lol:
notakos600
03/07/2009, 14:20
Το νου σου Πανάγο...παχαίνουν αυτά....:lol:
Θα πάω μια εντουράδα με το ΧΤ και θα τα κάψω. :lol: :lol: :lol: :lol:
Και άμα το πάρεις έλα να σΕ δείξω πως ταπώνουν τα AIS .....με μια μπύρα καθάρισες .......όχι κάτι 250άρες και μ@λακίες....:wave2: ta ais ti einai re karntasi?
notakos600
03/07/2009, 14:21
ta ais ti einai re karntasi?
το ais βγαίνει από το Παναής καρντάσι και σημαίνει γΛήγορος.
ta ais ti einai re karntasi?
O Ολδμαν έφυγε για τσίπουρα....???? Έφυγε...εε...το λοιπόν....
167790
notakos600
03/07/2009, 14:27
Έτσι Άντυ, δείξτου τι καβαλάμε εμείς οι γιαμαχαίοι. :beer: :beer:
road spirit
03/07/2009, 14:28
Έτσι Άντυ, δείξτου τι καβαλάμε εμείς οι γιαμαχαίοι. :beer: :beer: α ρε τεκνόλοτζυ :lol:
XJR_Billy
03/07/2009, 14:28
O Ολδμαν έφυγε για τσίπουρα....???? Έφυγε...εε...το λοιπόν....
Δώσε και μας Πρόεδρα !!! :beer: :beer:
notakos600
03/07/2009, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
α ρε τεκνόλοτζυ :lol:
Όχι απλά τεκνόλοτζι, φιούτσερ τεκνόλοτζι λέμε.
Τώρα εδώ που τα λέμε ...μια μ@λακία και μισή (δηλαδή μιάμιση μ@λακία) της Yamaπα είναι, για να κοροϊδεύει τον λ και τα ΚΤΕΟ ...αλλά τέσπα.....:rolleyes:
notakos600
03/07/2009, 14:37
Τώρα εδώ που τα λέμε ...μια μ@λακία και μισή (δηλαδή μιάμιση μ@λακία) της Yamaπα είναι, για να κοροϊδεύει τον λ και τα ΚΤΕΟ ...αλλά τέσπα.....:rolleyes:
Μάζευε σταφύλια κι ας είναι και ρώγες. :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν γινεται αλλιώς λέμε.... το αρεσβι4 ακόμα είναι ακριβό...... άρα πάμε στην φτηνότερη λύση του Βεστρόμ....
dirtbird
03/07/2009, 15:09
Και άμα το πάρεις έλα να σΕ δείξω πως ταπώνουν τα AIS .
Γιατί ρε παλουκάρι?
Μήπως για να μη καταλαβαίνουν στα πέριξ ότι κλείνεις συνέχεια γκάζι? :winka: :winka:
Γιατί ρε παλουκάρι?
Μήπως για να μη καταλαβαίνουν στα πέριξ ότι κλείνεις συνέχεια γκάζι? :winka: :winka:
Όχι.....αλλά να......με πέρασε τις προάλλες ,(από δίπλα :D ) ένα ΚΤΜ με βαρβάτο ήχο, όλο αντρίλα ρε παιδάκι μου ένα πράμα, και οι τενεκέδες που έχω για εξάμτιση, με τα μπάμ και μπουμ , μ' έκαναν να νιώσω κάπως.....και είπα να το ταπώσω, να νιώσω και γω λίγο από "Φούντας" κιετς.....
By the way.....μιας και σε' χω πρόχειρο.....καμιά άποψη γιαυτή παρακάτω....????
167804