View Full Version : Αντιπαραθέσεις για τα γνωστά και τετριμένα... "με τρώει ο πισινός μου ενα πράγμα"..
εχετε φρικαρει ετσι??δεν εχετε τι να πειτε..και συγκρινετε το adventure..με αεροπλανα..με r6...
ME TO M1 TOY ROSSI...
βαλτε και τις κιθαρες στο παιχνιδι..
peskandritsos
07/07/2009, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι και βγαζουνε κοκκινο στις 190000 στροφες..και μετα απο ενα μηνα..το περνουν πισω..και λενε σορυ τελικα δε παει ποτε τοσο..
το ριξαμε κανα 3 χιλιαρο μπας και παει.. Τωρα μπερδεψες τους κυλινδρους με τις στροφες???
Διπλο εσπρεσο στρετο σου χρειαζεται τελικα εσενα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τωρα μπερδεψες τους κυλινδρους με τις στροφες???
Διπλο εσπρεσο στρετο σου χρειαζεται τελικα εσενα!! καλα..εγω σου πα...ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΡΗΣΕΣ ΛΕΙΖΕΡ..ΚΑΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ..ΤΟ 690....
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
αμα κατσει καμια σφεντονα διπλα σου ομως...κανεις τον αμερικανο φανταζομαι ε??
peskandritsos
07/07/2009, 09:23
εχετε φρικαρει ετσι??δεν εχετε τι να πειτε..και συγκρινετε το adventure..με αεροπλανα..με r6...
ME TO M1 TOY ROSSI...
βαλτε και τις κιθαρες στο παιχνιδι.. Εγω προσωπικα τοση ωρα, που δεν τοχεις καταλαβει συγκρινω τεχνολογιες εταιρειων και ποσο μακρυα εχουν φτασει αλλα εσυ μαλλον το μονο που βλεπεις μπροστα σου ειναι τρια πορτοκαλι γραματακια και 1-2 κυλινδρους.
Τωρα μπερδεψες τους κυλινδρους με τις στροφες???
Διπλο εσπρεσο στρετο σου χρειαζεται τελικα εσενα!! κ σου ξαναλεω..εβγαλε η γιαμαπα το ρημαδι...
με κοκκινο λεει στις 19000 στροφες..
μετα..και αφου δε πηγε ποτε τοσο..λεει οκ..μαλακιτσα ειπα..δε παει..
παει μονο 16900 λεμε..αλλα δε πειραζει ειναι πιασαρικο το 19..
peskandritsos
07/07/2009, 09:24
καλα..εγω σου πα...ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΡΗΣΕΣ ΛΕΙΖΕΡ..ΚΑΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ..ΤΟ 690....
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
αμα κατσει καμια σφεντονα διπλα σου ομως...κανεις τον αμερικανο φανταζομαι ε?? ξανα ματα, Εγω προσωπικα τοση ωρα, που δεν τοχεις καταλαβει συγκρινω τεχνολογιες εταιρειων και ποσο μακρυα εχουν φτασει αλλα εσυ μαλλον το μονο που βλεπεις μπροστα σου ειναι τρια πορτοκαλι γραματακια και 1-2 κυλινδρους.
peskandritsos
07/07/2009, 09:26
κ σου ξαναλεω..εβγαλε η γιαμαπα το ρημαδι...
με κοκκινο λεει στις 19000 στροφες..
μετα..και αφου δε πηγε ποτε τοσο..λεει οκ..μαλακιτσα ειπα..δε παει..
παει μονο 16900 λεμε..αλλα δε πειραζει ειναι πιασαρικο το 19.. Ειδα και το ρημαδι το RC poso kala phge. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειδα και το ρημαδι το RC poso kala phge. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ναι χαλια ειναι τι να σου πω...
παντως οτι λεει το παει..δε ανακοινωνει αλλα νταλα...
μπας πουλησει..
κ τεσπα εσεις τι κοπτεστε για τεχνολογια??που την ειδατε στα ρημαδια που καβαλατε????
γιατι δε συγκρινετε το μπουρδελο σας με ενα 690..ΣΕ ΤΙ ΟΜΩΣ?????????\
το λειζερ και η σφεντονα λεμε....
στικυ να γινει αυτο...
peskandritsos
07/07/2009, 09:39
κ τεσπα εσεις τι κοπτεστε για τεχνολογια??που την ειδατε στα ρημαδια που καβαλατε????
γιατι δε συγκρινετε το μπουρδελο σας με ενα 690..ΣΕ ΤΙ ΟΜΩΣ?????????\
Εδω στο μονο που μπορω να συγκρινω θα ειναι σε κοστος συντηρησης και κτησης και σε αξιοπιστια σε λιγα χρονια οταν θα υπαρξουν παραδειγματα και απο τα δυο που να εχουν κανει πανω απο 150.000 χλμ ωστε να μπορουμε να μιλησουμε για αυτο.
(Αν υπαρξει ΚΤΜ που να κανει τοσα χωρις να εχει κανει 2-3 ρεκτιφιε)
Τωρα για τα γκαζια και αναρτησεις φυσικα και δεν υπαρχει συγκριση.
Και μονο που το αναφερεις δειχνει ποσο κομπλεξ με τα γκαζια μπορει να εχει καποιος καγκουρας.
Εδω στο μονο που μπορω να συγκρινω θα ειναι σε κοστος συντηρησης και κτησης και σε αξιοπιστια σε λιγα χρονια οταν θα υπαρξουν παραδειγματα και απο τα δυο που να εχουν κανει πανω απο 150.000 χλμ ωστε να μπορουμε να μιλησουμε για αυτο.
(Αν υπαρξει ΚΤΜ που να κανει τοσα χωρις να εχει κανει 2-3 ρεκτιφιε)
Τωρα για τα γκαζια και αναρτησεις φυσικα και δεν υπαρχει συγκριση.
Και μονο που το αναφερεις δειχνει ποσο κομπλεξ με τα γκαζια μπορει να εχει καποιος καγκουρας. Καλα δεν ηξερα οτι οταν συγκρινουμε δυο μηχανακια..συγκρινουμε το κοστος χρησης και την δηθεν αξιοπιστια...
οταν σου δωσουνε 2 μηχανακια για να τα συγκρινεις τι του λες???δωσε μου 5 χρονια φιλαρακι να σε πω πιο ειναι πιο καλο????
η μπας επειδη εσυ το πας με 3000 στροφες συνεχεια...και νταξει..ουτε κιχ δε θα κανει..
θα εχει την ιδια χρηση με το να παρει ενας καυλωμενος ενα κτμ 690 να του γαμει ολη μερα τη μανουλα και αα να παθει κατι???
καλα...
παντως αν δεις κανα κομπλεξικο ετσι σα και μενα..διπλα σου με κανα 690..
παρκαρε...και βαλε τα κλαματα με τους αλητες του καγκουρες..
αλλα αν τα βαλεις διπλα τα μηχανακια..το κτμ..εχει το κατι τις καλυτερο απο το δικο σου..
οπως..φρενα..γκαζι..αναρτησεις..ποιοτητα..
αλλα ξερω τι να τα κανεις εσυ αυτα..
αμα δεν εισαι κομπλεξικοσ και καγκουρας δε χρειαζονται.
:a31: :a31:
peskandritsos
07/07/2009, 09:57
Καλα δεν ηξερα οτι οταν συγκρινουμε δυο μηχανακια..συγκρινουμε το κοστος χρησης και την δηθεν αξιοπιστια...
οταν σου δωσουνε 2 μηχανακια για να τα συγκρινεις τι του λες???δωσε μου 5 χρονια φιλαρακι να σε πω πιο ειναι πιο καλο????
η μπας επειδη εσυ το πας με 3000 στροφες συνεχεια...και νταξει..ουτε κιχ δε θα κανει..
θα εχει την ιδια χρηση με το να παρει ενας καυλωμενος ενα κτμ 690 να του γαμει ολη μερα τη μανουλα και αα να παθει κατι???
καλα...
αλλα αν τα βαλεις διπλα τα μηχανακια..το κτμ..εχει το κατι τις καλυτερο απο το δικο σου..
:a31: :a31: Οταν συγκρινουμε δυο μηχανες, συγκρινουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Οπως επισης και την αξιοπιστια της αντιπροσωπειας, το αν βρισκουμε παντου και παντα ανταλλακτικα ΚΑΙ αξιοπιστια (προτιμω κατι δοκιμασμενο στην ηλικια μου και οχι να τρεχω συνεργειο καθε λιγο για ψυλλου πηδημα) και φυσικα ΚΑΙ επιδοσεις.
Δεν κατηγορω αυτους που γουσταρουν τα γκαζια, γουστο τους ειναι και κουμαντο στην τσεπη τους δεν θα κανω εγω, ουτε εσυ ομως στην δικια μου.
Και μια και ανεφερες και τα φρενα μαλλον εισαι λιγο αδιαβαστος για το τενερε.:wave2:
Και μαλιστα εχθες συγκεκριμενα σε ενα φαναρι σταματησε διπλα μου ενα 640 adv και το παληκαρι με ρωταγε γιατι "βαρεθηκε να συμπληρωνει λαδια".:lol:
XJR_Billy
07/07/2009, 10:04
Καλα δεν ηξερα οτι οταν συγκρινουμε δυο μηχανακια..συγκρινουμε το κοστος χρησης και την δηθεν αξιοπιστια...
καλα...
:a31: :a31:
Γατούλη μην τρελαίνεσαι.
Αγόρασα την ΧΤR καινούργια και στο τρίμηνο μου χάλασε το βεντιλατέρ.
Και μιλάμε για σαλιγκαρίσια χρήση τώρα. Αστοχία υλικού μου'πανε, το άλλαξαν στην εγγύηση.
Όντως, δεν είχα ξανακούσει να χαλάσει άλλο, τους πίστεψα...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χάλασα...
Φιλαράκος έχει 5-6 χρόνια ένα ΚΤΜ640 Adventure το οποίο δεν έχει βγάλει τίποτα.
ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Λάδια, φίλτρα. Αυτά έχει πληρώσει για συντήρηση.
Αλλά είναι συνάδελφος σαλιγκαρόβιος.:lol:
Έγραψε στα ..... του τις φήμες περί ΚΤΜ, αγόρασε καινούργια τη μηχανή που γούσταρε τρελλά, την προσέχει, την φροντίζει και ΔΕΝ τη σκίζει. Αυτόν πιάστον και πέστου για ΚΤΜ, χαλάνε, κλπ.
Τώρα, τυχερός είναι? Της κάνει νορμάλ χρήση? Who knows?
Αλλά ο τύπος είναι 1 στο 1000000. Ποιός αγοράζει ΚΤΜ για νορμάλ χρήση?
Τα σκίζουν, χαλάνε. Απλά.:wave2:
Οταν συγκρινουμε δυο μηχανες, συγκρινουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Οπως επισης και την αξιοπιστια της αντιπροσωπειας, το αν βρισκουμε παντου και παντα ανταλλακτικα ΚΑΙ αξιοπιστια (προτιμω κατι δοκιμασμενο στην ηλικια μου και οχι να τρεχω συνεργειο καθε λιγο για ψυλλου πηδημα) και φυσικα ΚΑΙ επιδοσεις.
Δεν κατηγορω αυτους που γουσταρουν τα γκαζια, γουστο τους ειναι και κουμαντο στην τσεπη τους δεν θα κανω εγω, ουτε εσυ ομως στην δικια μου.
Και μια και ανεφερες και τα φρενα μαλλον εισαι λιγο αδιαβαστος για το τενερε.:wave2:
Και μαλιστα εχθες συγκεκριμενα σε ενα φαναρι σταματησε διπλα μου ενα 640 adv και το παληκαρι με ρωταγε γιατι "βαρεθηκε να συμπληρωνει λαδια".:lol: loipon i antiprosopia tis ktm..
GAMAEI.
DEYTERON..ta frena toy tenere mporei na nai kala..alla me toy ktm de sigrinonte..
mallon esy se adiabastos telios gia ta ktm..mias k den eixes k pote..
alla de peirazei.
koymanto sti tsepi soy de kano..agorase oti goystareis..alla mi perimeneis na to bgaloyme kalitero apo alla mixanakia ..apla epeidi to agorases esy..
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γατούλη μην τρελαίνεσαι.
Αγόρασα την ΧΤR καινούργια και στο τρίμηνο μου χάλασε το βεντιλατέρ.
Και μιλάμε για σαλιγκαρίσια χρήση τώρα. Αστοχία υλικού μου'πανε, το άλλαξαν στην εγγύηση.
Όντως, δεν είχα ξανακούσει να χαλάσει άλλο, τους πίστεψα...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χάλασα...
Φιλαράκος έχει 5-6 χρόνια ένα ΚΤΜ640 Adventure το οποίο δεν έχει βγάλει τίποτα.
ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Λάδια, φίλτρα. Αυτά έχει πληρώσει για συντήρηση.
Αλλά είναι συνάδελφος σαλιγκαρόβιος.:lol:
Έγραψε στα ..... του τις φήμες περί ΚΤΜ, αγόρασε καινούργια τη μηχανή που γούσταρε τρελλά, την προσέχει, την φροντίζει και ΔΕΝ τη σκίζει. Αυτόν πιάστον και πέστου για ΚΤΜ, χαλάνε, κλπ.
Τώρα, τυχερός είναι? Της κάνει νορμάλ χρήση? Who knows?
Αλλά ο τύπος είναι 1 στο 1000000. Ποιός αγοράζει ΚΤΜ για νορμάλ χρήση?
Τα σκίζουν, χαλάνε. Απλά.:wave2: τι να μη τρελενομαι ρε μπιλυ...
μου λενε εδω..οτι αν εχει γκαζι το μηχανακι..και φρενα και καλες αναρτησεις..ειμαι κομπλεξικος που το πηρα..και καγκουρας...
ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΡΕ???
και εγω μπιλυ εχω φιλο καλο..που πηρε το ιδιο με ΕΣΕΝΑ ..
νταξει το παλικαρι..δεν ηθελε παραπανω γιατι δε το πολυεχει...αλλα ελα που του σβηνε απο τπς με χιλιομετρα και ειχε φαει τα μουτρα του 5 φορες??τι να του πεις μετα???δε ξερεις να οδηγεις ??
δε ξερεις οτι μπορει να σβησει και πρεπει να χεις το νου σου ???
μετα απο 3 !!!! αλλαγες τπς και σιγουρος πλεον για το μηχανακι..ξαναπεσε..με τον ιδιο τροπο..εσπασε ενα ποδι..και εβαλε τη μοτο για πουλημα.
πηρε ενα γκετζ χιουνται τωρα..και μου λεει..ρε δε πανα γαμηθουνε...αυτο και να σβησει τουλαχιστον δε πεφτω..γαμησεμε μετα μηχανακια...
αντε..να σας δωσω το τηλ του να του πειτε για αξιοπιστια γιαμαχα??δερνει κιολας αυτος..ασχημα.
Και τι θα παρεις???
:nono: XT 880 Z SuperTENERE :winka:
peskandritsos
07/07/2009, 10:14
loipon i antiprosopia tis ktm..
GAMAEI.
DEYTERON..ta frena toy tenere mporei na nai kala..alla me toy ktm de sigrinonte..
alla de peirazei.
koymanto sti tsepi soy de kano..agorase oti goystareis..alla mi perimeneis na to bgaloyme kalitero apo alla mixanakia ..apla epeidi to agorases esy.. loipon i antiprosopia tis ktm..
GAMAEI.
Μαλλον τους πελατες της αποτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα.
Τα συγκρινες και ξερεις??
:confused:
alla de peirazei.
Εμενα να δεις ποσο δεν με πειραζει!!
koymanto sti tsepi soy de kano..agorase oti goystareis..alla mi perimeneis na to bgaloyme kalitero apo alla mixanakia ..apla epeidi to agorases esy..
Ειπα εγω κατι τετοιο??
Απλα επεσημανα τα σημεια που υπερτερει το ενα και που το αλλο.
Δεν το καταλαβες και αυτο??
DEYTERON..ta frena toy tenere mporei na nai kala..
:eyepop: :eyepop: :eyepop: Είπες καλή κουβέντα για Yamaha......???? Πυρετό έχεις ρε....αλλιώς θέλω και γω απ΄ αυτά που παίρνεις.....
loipon i antiprosopia tis ktm..
GAMAEI.
Μαλλον τους πελατες της αποτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα.
Τα συγκρινες και ξερεις??
:confused:
alla de peirazei.
Εμενα να δεις ποσο δεν με πειραζει!!
Ειπα εγω κατι τετοιο??
Απλα επεσημανα τα σημεια που υπερτερει το ενα και που το αλλο.
Δεν το καταλαβες και αυτο?? ξαναπαμε..που υπερτερει το γιαμαπα????
peskandritsos
07/07/2009, 10:37
ξαναπαμε..που υπερτερει το γιαμαπα???? Τωρα μαλλον θελεις κοπυ πεϊστ ολα τα προηγουμενα ε??
peskandritsos
07/07/2009, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
:nono: XT 880 Z SuperTENERE :winka: Καινουργια φημη ειναι αυτη??
Τωρα μαλλον θελεις κοπυ πεϊστ ολα τα προηγουμενα ε?? yperexei diladi stin axiopistia..
kai sto kostos xrisis??
diladi..gia na paro ena yamaha....prepei na plirono gia na exo ti????to yamaha??ax ax ax
ax
ax
ax
axaxaxaxax
gia ayto soy pa prin..dose moy k 2 xines na to odigao..
Καινουργια φημη ειναι αυτη?? ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΣΚΙΤΣΟ..ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ..ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
XJR_Billy
07/07/2009, 10:49
ξαναπαμε..που υπερτερει το γιαμαπα????
Τα ΚΤΜ έχουν αναμφισβήτητα ανώτερες επιδόσεις και συμπεριφορά, μικρότερο βάρος και
ανώτερα περιφερειακά. Στοχεύουν όμως σε ειδικό κοινό.
Το κοινό τους είναι άνθρωποι που θέλουν κάτι παραπάνω και είναι πρόθυμοι να δεχτούν τις αυξημένες καταπονήσεις που έχει μιά μηχανή επιδόσεων, όπως και το αυξημένο κόστος αγοράς και συντήρησης.
Τα ΚΤΜ έχουν αναμφισβήτητα ανώτερες επιδόσεις και συμπεριφορά, μικρότερο βάρος και
ανώτερα περιφερειακά. Στοχεύουν όμως σε ειδικό κοινό.
Το κοινό τους είναι άνθρωποι που θέλουν κάτι παραπάνω και είναι πρόθυμοι να δεχτούν τις αυξημένες καταπονήσεις που έχει μιά μηχανή επιδόσεων, όπως και το αυξημένο κόστος αγοράς και συντήρησης. ρε μπιλυ...μη με απαντας στα σοβαρα το ποστ ειναι για να πειραζω τους αποπανω..
:lol: :bawl: :rotflmao: :wave2:
XJR_Billy
07/07/2009, 10:51
ρε μπιλυ...μη με απαντας στα σοβαρα το ποστ ειναι για να πειραζω τους αποπανω..
:lol: :bawl: :rotflmao: :wave2:
:blush: :blush: :lol: :lol: :lol: :beer:
Ρε συ Δουκαδυο,κοινωνικο λειτουργημα εκτελεις.:lol:
ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΣΚΙΤΣΟ..ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ..ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Εσένα Κύριος Yamaha δεν σΕ πουλάμε...κάνα Honda άμα θες ..κάτι θα γίνει...:lol:
168007
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε συ Δουκαδυο,κοινωνικο λειτουργημα εκτελεις.:lol: κ εγω σαγαπαω..:blush:
peskandritsos
07/07/2009, 10:57
yperexei diladi stin axiopistia..
kai sto kostos xrisis??
Τι να κανουμε??
Αφου εμεις ειμαστε φτωχομπινεδες και τα υπολογιζουμε αυτα??
Και δεν εχουμε και χρονο να τρεχουμε στον μαστορη??
Δεν ειμαστε φραγκατοι να περνουμε ΚΤΜ
peskandritsos
07/07/2009, 10:59
Εσένα Κύριος Yamaha δεν σΕ πουλάμε...κάνα Honda άμα θες ..κάτι θα γίνει...:lol: Αυτο ρε προεδρα κατι σε TDM μΕ θυμιζει.
Τι να κανουμε??
Αφου εμεις ειμαστε φτωχομπινεδες και τα υπολογιζουμε αυτα??
Και δεν εχουμε και χρονο να τρεχουμε στον μαστορη??
Δεν ειμαστε φραγκατοι να περνουμε ΚΤΜ
Μμμ να πω και εγώ για την αξιοπιστία της YAMAHA που έιχα xt 660 r ? :smokin:
Αλλα θα πικράνω κόσμο....:p
Αυτο ρε προεδρα κατι σε TDM μΕ θυμιζει.
Φωτοσοπιές είναι όλα ........ με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά , κανένας δεν κάνει κίνηση μέσα στο 2009....ίσως μόνο οι Γερμανοί που αύξησαν τις πωλήσεις να βγάλουν το GS1250....ίσως......:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αλλα θα πικράνω κόσμο....:p
Σ' ακούμε...:D
peskandritsos
07/07/2009, 11:04
Αλλα θα πικράνω κόσμο....:p Οχι, μη μου το χαλατε τωρα!!!:lol: :D
Σ' ακούμε...:D
Λοιπόν .... εγώ πήρα ενα xt 660 r 04 του κουτιου!!! Αυγουστος 04
1η βλάβη.... η τρόμπα αισθητηρας στο stand.... (αντικατάσταση)
2η βλάβη κολάρα εχαναν παραφλου... στη τρομπα
3η έσβηνε χρειάστηκε TPS αλλαγη
4η Ελλατωματικη αλυσιδα κόπηκε και παραλιγο να σκοτωθω γιατι μαγκωσε στη γραναζιερα και μπλοκαρε το τροχο (η συντηρηση της ηταν καθε 200 χλμ σπρει και καθαρισμα)
Δυστυχώς στα 04 είχαν βάλει ελλατωματικες αλυσιδες και υπάρχουν αλλα 2 μελη εδω μέσα που επαθαν το ιδιο.... και μπορουν να το επιβεβαιωσουν. (ο kaps ειναι ενας απο αυτους)
Αυτά!!!
:p
LARISEOS
07/07/2009, 11:14
:lol:
4η Ελλατωματικη αλυσιδα κόπηκε και παραλιγο να σκοτωθω γιατι μαγκωσε στη γραναζιερα και μπλοκαρε το τροχο (η συντηρηση της ηταν καθε 200 χλμ σπρει και καθαρισμα)
Δυστυχώς στα 04 είχαν βάλει ελλατωματικες αλυσιδες και υπάρχουν αλλα 2 μελη εδω μέσα που επαθαν το ιδιο.... και μπορουν να το επιβεβαιωσουν. (ο kaps ειναι ενας απο αυτους)
Αυτά!!!
:p more xaLANE TA YAMAHA???????
more xaLANE TA YAMAHA??????? Ολα χαλάνε.... εμείς ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ!!!! :sick:
Ολα χαλάνε.... εμείς ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ!!!! :sick: :beer: :wave2:
peskandritsos
07/07/2009, 11:24
Αυτά!!!
:p Θα ελεγα για ολα παιδικες ασθενειες, αλλα οχι για το θεμα με την αλυσιδα, αν και γνωστο οτι στην αρχη ηταν προβληματικες.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σκοτωθει κοσμος για μια τετοια μαλακια.
Θα ελεγα για ολα παιδικες ασθενειες, αλλα οχι για το θεμα με την αλυσιδα, αν και γνωστο οτι στην αρχη ηταν προβληματικες.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σκοτωθει κοσμος για μια τετοια μαλακια.
Ναι ήταν ίσως η χειρότερη εμπειρία που είχα πάνω σε μηχανάκι....
ο συμφορουμίτης kaps είχε και το παιδί του πίσω ... ευτυχώς πήγαινε πολύ σιγά όταν το έπαθε...
Πάντως σε εξουσιοδοτημένα που πήγαινα ολοι γνώριζαν για το πρόβλημα με την αλυσιδα.. αλλά δεν είχε βγεί ποτέ κάποια εντολή απο τη μοτοδυναμική για αντικατάσταση ...
ο συμφορουμίτης kaps είχε και το παιδί του πίσω ... ευτυχώς πήγαινε πολύ σιγά όταν το έπαθε...
Πάντως σε εξουσιοδοτημένα που πήγαινα ολοι γνώριζαν για το πρόβλημα με την αλυσιδα.. αλλά δεν είχε βγεί ποτέ κάποια εντολή απο τη μοτοδυναμική για αντικατάσταση ... πως κ ετσι..αφου ΓΑΜΑΕΙ Η ΓΙΑΜΑΠΑ..:rotflmao: :lol: :bawl:
ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε ???:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
ΠΩ ΠΩ ΖΙΝΤ..ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΝΤΥ ΚΑΙ ΠΕΣΚΑΠΩΣΤΟΝΛΕΝΕ..ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ..:bawl: :lol: :rotflmao:
makis206
07/07/2009, 11:36
Όλα χαλάνε πάει και τελείωσε ! Σε μια εποχή που τα ρομπότ αντικατέστησαν τ'ανθρώπινα χέρια κι η παραγωγικότητα αυξήθηκε αμέτρητες φορές, τώρα που το καθετί φτιάχνεται με τόσα περισσότερα "πραγματάκια" σαν γαρνιτούρα στην πραγματική ουσία, τώρα που εμπλέκονται πολλοί για να φτιαχτεί αυτό το "ένα" που θα βρεθεί στα χέρια μας.. έτσι θα παραμείνει, τέλος.
Αν είμαστε τυχεροί θα χρησιμοποιήσουμε ελάχιστα αυτό που μας δίνουν οι εταιρίες και λέγεται "εγγύηση", αν όχι, θα είμαστε στο επόμενο που θα πάει;
Αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να το συνειδητοποιήσουμε όλοι, αύριο μεθαύριο θα έρθουν και τα Euro4, Euro5 και πάει λέγοντας, χαρείτε τώρα τα μηχανάκια σας που είναι ακόμα ελεύθερα, ρουφάνε μπόλικο καύσιμο, μολύνουν το περιβάλλον και βγάζουν ελάχιστες ζημιές...:lol:
:beer:
peskandritsos
07/07/2009, 11:36
Πάντως σε εξουσιοδοτημένα που πήγαινα ολοι γνώριζαν για το πρόβλημα με την αλυσιδα.. αλλά δεν είχε βγεί ποτέ κάποια εντολή απο τη μοτοδυναμική για αντικατάσταση ... Γιαυτο τελικα πρεπει παντα να αφηνουμε να κυκλοφορει πρωτα ενα μοντελο κανα χρονο και μετα να το παιρνουμε.:D
peskandritsos
07/07/2009, 11:40
πως κ ετσι..αφου ΓΑΜΑΕΙ Η ΓΙΑΜΑΠΑ..:rotflmao: :lol: :bawl:
ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε ???:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
ΠΩ ΠΩ ΖΙΝΤ..ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΝΤΥ ΚΑΙ ΠΕΣΚΑΠΩΣΤΟΝΛΕΝΕ..ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ..:bawl: :lol: :rotflmao: Ποσα θες Zid για να σβησεις το ποστακι σου???
(θα κανω ερανο στο χτ-τενερε κλαμπ και θα τα μαζεψω οσα πεις)
:beer: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer:
Γιαυτο τελικα πρεπει παντα να αφηνουμε να κυκλοφορει πρωτα ενα μοντελο κανα χρονο και μετα να το παιρνουμε.:D
Όπως ακριβώς κάναμε εμείς ....εεε????
XJR_Billy
07/07/2009, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλα χαλάνε πάει και τελείωσε ! Σε μια εποχή που τα ρομπότ αντικατέστησαν τ'ανθρώπινα χέρια κι η παραγωγικότητα αυξήθηκε αμέτρητες φορές, τώρα που το καθετί φτιάχνεται με τόσα περισσότερα "πραγματάκια" σαν γαρνιτούρα στην πραγματική ουσία, τώρα που εμπλέκονται πολλοί για να φτιαχτεί αυτό το "ένα" που θα βρεθεί στα χέρια μας.. έτσι θα παραμείνει, τέλος.
Αν είμαστε τυχεροί θα χρησιμοποιήσουμε ελάχιστα αυτό που μας δίνουν οι εταιρίες και λέγεται "εγγύηση", αν όχι, θα είμαστε στο επόμενο που θα πάει;
Αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να το συνειδητοποιήσουμε όλοι, αύριο μεθαύριο θα έρθουν και τα Euro4, Euro5 και πάει λέγοντας, χαρείτε τώρα τα μηχανάκια σας που είναι ακόμα ελεύθερα, ρουφάνε μπόλικο καύσιμο, μολύνουν το περιβάλλον και βγάζουν ελάχιστες ζημιές...:lol:
:beer:
+ΑΠΕΙΡΑ Μάκη !!
Καλές βόλτες να'χουμε μάγκες και τα κWλομηχανάκια να πάνε να μαμηθούν.
Να'μαστε καλά εμείς να τα φτιάχνουμε... (Ε, μερικά πιο συχνά...):lol: :lol:
ρε μπας ψηνεστε να μου παρετε ενα σμτ 990...να το γαμησω τη μανουλα..να βγαζει βλαβες να τις γραφω εδω να χαιρομαστε??να κραζουμε τα παλιοκτμ???
λεω μηπως..
peskandritsos
07/07/2009, 11:45
Όπως ακριβώς κάναμε εμείς ....εεε???? Γιατι ρε προεδρα, το ΧΤ απο το 2004 κυκλοφορει.
Το κουστουμακι του αλλαξανε λιγο και το βελτιωσανε σε λιγα σημεια.
Κατα τα αλλα ενα απλο ΧΤ ειναι.
Ποσα θες Zid για να σβησεις το ποστακι σου???
(θα κανω ερανο στο χτ-τενερε κλαμπ και θα τα μαζεψω οσα πεις)
:beer: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer:
Παιδιά με ένα tenere τα ξεχνάω ολα χαχαχα :bigcry: :lol:
peskandritsos
07/07/2009, 11:48
ρε μπας ψηνεστε να μου παρετε ενα σμτ 990...να το γαμησω τη μανουλα..να βγαζει βλαβες να τις γραφω εδω να χαιρομαστε??να κραζουμε τα παλιοκτμ???
λεω μηπως.. Αμα μου υποσχεθεις μπρε οτι θα το φερνεις και στο συνεργειο που θα ανοιξω οταν το παρεις, τοτε εγω συμφωνω να βαλουμε ολοι απο κατι να σου το παρουμε.:beer: :D
Αμα μου υποσχεθεις μπρε οτι θα το φερνεις και στο συνεργειο που θα ανοιξω οταν το παρεις, τοτε εγω συμφωνω να βαλουμε ολοι απο κατι να σου το παρουμε.:beer: :D καλα..
θα στο φερνω..κοιτα μονο..μη βγαλει οτι και ο σουπερ δουκας που χα..γιατι στα 24000 που τον ειχα..μονο για να του βαλω εξατμισεις τον εβαλα μεσα..και για τα καθορισμενα σερβις..
peskandritsos
07/07/2009, 11:53
καλα..
θα στο φερνω..κοιτα μονο..μη βγαλει οτι και ο σουπερ δουκας που χα..γιατι στα 24000 που τον ειχα..μονο για να του βαλω εξατμισεις τον εβαλα μεσα..και για τα καθορισμενα σερβις.. Αντε να ξαναρχισουμε:rolleyes: ...
Και γιατι τον εδωσες???
Ηθελες κατι να πηγαινει πιο αργα και να βγαζει προβληματα???:confused: :confused: :confused:
Αντε να ξαναρχισουμε:rolleyes: ...
Και γιατι τον εδωσες???
Ηθελες κατι να πηγαινει πιο αργα και να βγαζει προβληματα???:confused: :confused: :confused: τον εδωσα γιατι σκοτωθηκε κολλητος και το να οδηγω μοτο..δε το χα εκεινο το διαστημα.
οδηγουσα και φοβομουνα παρα πολυ δεν ενιωθα τιποτα ωραιο..μου ρθε..το βαλα αγγελια..
το εδωσα σε 3 μερες απο οταν το βαλα 10500..
και μετα απο κατι μηνες το μετανιωσα.
μου κατσε να παρω κατι για το χωμα να μην τρεχω στους δρομους..πηρα.εκανα το γουστο μου με ενα κτμ παλι..:rotflmao: 200 exc..καλα ηταν αλλα αλλα το μικροβιο δεν εφευγε..
μου κατσε μια ευκαιρια με το μπουζουκι που εχω και το πηρα καλη τιμη.
αν ειχα τη δυνατοτητα τωρα..θα ξαναγοραζα κτμ.και το σμτ για την ακριβεια.
ο δουκας ειναι τοπ παντως σαν μηχανακι...το εχω ακομα στη καρδια μου..απλα απιστευτο μηχανακι.
τον εδωσα γιατι σκοτωθηκε κολλητος και το να οδηγω μοτο..δε το χα εκεινο το διαστημα.
οδηγουσα και φοβομουνα παρα πολυ δεν ενιωθα τιποτα ωραιο..μου ρθε..το βαλα αγγελια..
μου κατσε να παρω κατι για το χωμα να μην τρεχω στους δρομους..πηρα.εκανα το γουστο μου με ενα κτμ παλι..:rotflmao: 200 exc..καλα ηταν αλλα αλλα το μικροβιο δεν εφευγε..
ο δουκας ειναι τοπ παντως σαν μηχανακι...το εχω ακομα στη καρδια μου..απλα απιστευτο μηχανακι. και τι??με το που πηρα το σουζουκι...
σπαει η ντιζα συμπλεκτη...τη φτιαχνω..
δακρισε το μπροστινο..
το βαζω μεσα..αλλαγη τσιμουχες λαδια..
μετα..προβλημα σε αισθητηρα στο φιλτροκουτι...
εσβηνε με χιλιομετρα..οταν κατεβαζες ταχυτητα..
μετα..παλι τσιμουχες μπροστινου.
ΚΟΙΝΩΣ ΡΕ ΤΑΚΗ...
παρε κανα 2 μηχανακια..γαμα τους λιγο τη μανουλα..και μετα βγαλε συμπερασμα τι χαλαει και καθε ποτε.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΟΥ..
φερτο μια βδομαδα να το χω..να σου πω ..:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:
XJR_Billy
07/07/2009, 12:05
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΟΥ..
φερτο μια βδομαδα να το χω..να σου πω ..:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:
:nono: :nono:
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
peskandritsos
07/07/2009, 12:08
τον εδωσα γιατι σκοτωθηκε κολλητος και το να οδηγω μοτο..δε το χα εκεινο το διαστημα.
ο δουκας ειναι τοπ παντως σαν μηχανακι...το εχω ακομα στη καρδια μου..απλα απιστευτο μηχανακι. Αν και δεν συμφωνω σου ευχομαι πραγματικα να κανεις την κ@υλα σου.
Αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια.
Και μενα η μεγαλη μου κ@υλα ειναι κατι που δεν προκειτε να το αποκτησω ποτε (μαλλον).
Αλλα δεν μπορω να μην το ονειρευομαι.:( :( :(
Αν και δεν συμφωνω σου ευχομαι πραγματικα να κανεις την κ@υλα σου.
Αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια.
Και μενα η μεγαλη μου κ@υλα ειναι κατι που δεν προκειτε να το αποκτησω ποτε (μαλλον).
Αλλα δεν μπορω να μην το ονειρευομαι.:( :( :( κατσε για δε καταλαβα..
με τι δε συμφωνεις?
peskandritsos
07/07/2009, 12:11
κατσε για δε καταλαβα..
με τι δε συμφωνεις? Με το γουστο σου!!!:D :D :D :rotflmao: :beer: :evil: :evil: :evil:
Με το γουστο σου!!!:D :D :D :rotflmao: :beer: :evil: :evil: :evil: γαματα ουτε εγω..
:hypnotize :hypnotize :look:
Τώρα τι έγινε ....αγαπηθήκατε ξανά εσείς οι δυο.....???
Λίπι κε ω Φέδον ρπτμ.... :rolleyes:
Λίπι κε ω Φέδον ρπτμ.... :rolleyes: εγω ολους σασ αγαπαω ρε...
μη δινετε σημασια σε αυτα εδω μεσα..ειναι στο πνευμα του χαβαλε για τα ρημαδια..
σιγα μη χαλασουμε τις καρδιες μας για τα σιδερα..
peskandritsos
07/07/2009, 13:14
Λίπι κε ω Φέδον ρπτμ.... :rolleyes: Εγω ρε προεδρα προσπαθω να γινω φιλος μαζι του για να συναντηθουμε καποια στιγμη και να τον βαλω στο σωστο δρομο, γιατι κατα βαθος ειναι καλο παιδι αλλα το κρυβει επιμελως.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλα δεν μπορω να μην το ονειρευομαι.:( :( :(
Και ΄συ το SMT βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά δεν τολμάς να το ξεστομίσεις εε?? :( :sad:
Εγω ρε προεδρα προσπαθω να γινω φιλος μαζι του για να συναντηθουμε καποια στιγμη και να τον βαλω στο σωστο δρομο, γιατι κατα βαθος ειναι καλο παιδι αλλα το κρυβει επιμελως.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: oxi sto sosto..STON ARGO K BARETO DROMO THES NA ME BALEIS..ALLA DE SE BLEPO..:lol: :rotflmao: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και ΄συ το SMT βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά δεν τολμάς να το ξεστομίσεις εε?? :( :sad:
:nono: :nono: :nono: Λάθος αγαπητέ.........!!!!
Εμένα μου το έχει εξομολογηθεί, αλλά κωλύομαι να το φανερώσω....
κρατάει και το ταμείο βλέπεις
XJR_Billy
07/07/2009, 13:23
Ο μάγος που είναι?:confused:
Μας άναψε φωτιές, τα βγάλαμε όλα ματρακάδες και μπουρδέλα...:lol: :lol:
Ίσως μαζεύει γκυ...:bigcry: :bigcry:
peskandritsos
07/07/2009, 13:25
Και ΄συ το SMT βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά δεν τολμάς να το ξεστομίσεις εε?? :( :sad: Αυτο που βλεπω εγω κολυμπαει και εχει πανω απο 300 αλογα (Ιαπωνεζικα βεβαια, στην θαλασσα δεν τολμαει κανεις Ευρωπαιος).
LsKostas
07/07/2009, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΟΧΙ άλλη μια αντιπαράθεση για τα ΚΤΜ….
ΕΛΕΟΣ…..
(ας ασχοληθούμε με τα Aprilia….)
:D
Μην μου πεις οτι σπανε τα Aprilia...:look:
Eσυ τα ειχες καλυτερα κι απ τα TENERE αν θυμαμαι καλα :D
Αυτο που βλεπω εγω κολυμπαει και εχει πανω απο 300 αλογα (Ιαπωνεζικα βεβαια, στην θαλασσα δεν τολμαει κανεις Ευρωπαιος).
Τι ...??? έβγαλε η Yamaha Tenere με πλωτήρες...?? θέλω και γω....:rolleyes:
peskandritsos
07/07/2009, 13:30
Τι ...??? έβγαλε η Yamaha Tenere με πλωτήρες...?? θέλω και γω....:rolleyes: Παντως ψεκαστο γιαμαχα εχει βγαλει εδω και καιροοοο...
Αυτο που βλεπω εγω κολυμπαει και εχει πανω απο 300 αλογα (Ιαπωνεζικα βεβαια, στην θαλασσα δεν τολμαει κανεις Ευρωπαιος).
Ελα ρε πεσκανδρίτσο??
Για Hayabusa πάς? :look:
peskandritsos
07/07/2009, 13:38
Ελα ρε πεσκανδρίτσο??
Για Hayabusa πάς? :look: Οχι ρε παιδια, δεν εχω χερια για τουτο.
Ειπαμε κολυμπαει κιολας.
Και δεν ειναι jet ski.!!!!
Τι ειναι?????:confused: :confused: :confused: :lol:
Υπάρχουν και οι Volvo βέβαια.......όπως και οι Selva......:mad:
τι είχαμε τραβήξει με τέτοια ρημάδα μεσοπέλαγα .....
XJR_Billy
07/07/2009, 13:43
Οχι ρε παιδια, δεν εχω χερια για τουτο.
Ειπαμε κολυμπαει κιολας.
Να το πάρει το ποτάμι?
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ !!!:mad: :p
Οχι ρε παιδια, δεν εχω χερια για τουτο.
Ειπαμε κολυμπαει κιολας.
Εύκολα ....μόνο η Yamaha δίνει 300 αλόγατα στις 5500 rpm's ...next....
Να το πάρει το ποτάμι?
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ !!!:mad: :p e an einai yamapa..sigoyra to potami tha to parei....
ase etsi opos ton kobo..me ta tenere kai ta yamaha ayton....
kana kaikaki thelei na parei..emathe tosa me ti psarotrata to tenere..soy leei de pao parakato tora?
XJR_Billy
07/07/2009, 13:48
e an einai yamapa..sigoyra to potami tha to parei....
kana kaikaki thelei na parei..emathe tosa me ti psarotrata to tenere..soy leei de pao parakato tora?
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έλυωσα !!!:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
e an einai yamapa..sigoyra to potami tha to parei....
Που να βρείτε ρε φουκαράδες τέτοια τεχνολογία ελόγου σας.....:mad:
168022
Φαιδων ΚΤΜ
07/07/2009, 13:51
Καλα γενικως δεν παω καλα τωρα τελευταια.
Αλλα εγω μιλαω γενικα για την τεχνολογια την Ιαπωνικη σε συγκριση με την αρχαιολογια την Αυστριακη.
Αλλα μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ουτε εσυ ουτε και καποιοι κολλημενοι που ζουνε ακομα σε σπηλιες και κυνηγανε με σφεντονες ενω εχουν βγει οπλα με λεϊζερ.
xaaxaaxaxaxaxaaxaaxaxaxaxaxxaaxxax:rotflmao: :rotflmao:
Τι εχεις πει παλι ρε μεγαλε. Πες μας τι πινεις???
θες SMT????? τρομαρα σου τι θες να νε βεις σε κανενα μπαλκονι, γιατι αυτο δεν ειναι παπακι.
peskandritsos
07/07/2009, 13:51
Υπάρχουν και οι Volvo βέβαια.......όπως και οι Selva......:mad:
τι είχαμε τραβήξει με τέτοια ρημάδα μεσοπέλαγα ..... Και οι Ford, Man κλπ.
Για εξωλεμβιες μιλαω και οι Selva ειναι οι παλιες γιαμαχες.
Οι εσωλεμβιες δεν τρωνε το ζορι και το νερο που τρωνε οι εξω.
Και μη μου πει κανεις για τις σιγκαλ.
Αυτες ειναι αλλη ιστορια.
μη γελατε ρε...αν εχεις γιαμαχα στο δρομο...
θες να το ριξεις στη θαλασσα....κ οχι μονο..
δεν εχετε ακουσει που λενε..δε γαμας που δε γαμας...
δε πας για κανα ψαρεμα..??
XJR_Billy
07/07/2009, 13:54
δε πας για κανα ψαρεμα..??
Φτάνει !!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΕΛΕΟΣ !!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
Και οι Ford, Man κλπ.
Για εξωλεμβιες μιλαω και οι Selva ειναι οι παλιες γιαμαχες.
Οι εσωλεμβιες δεν τρωνε το ζορι και το νερο που τρωνε οι εξω.
Και μη μου πει κανεις για τις σιγκαλ.
Αυτες ειναι αλλη ιστορια.
Σε κατάλαβα ρε κουμπάρε .....αϊντε όμως να σε δω να κάνεις service σε 32βάλβιδο....:eyepop:
168023
δε πας για κανα ψαρεμα..?? Χμμ αυτό ενοείς??? !!!!!!!!!!!!!!link!!!!! (http://www.motodynamics-boats.gr/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,127/category_id,24/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,17/lang,el/) :bigcry:
Χμμ αυτό ενοείς??? !!!!!!!!!!!!!!link!!!!! (http://www.motodynamics-boats.gr/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,127/category_id,24/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,17/lang,el/) :bigcry:
Τσούκου...είναι Four Stroke V8 5.3L
peskandritsos
07/07/2009, 14:43
http://www.motodynamics-boats.gr/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,108/category_id,3/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,17/lang,el/
bentouza
07/07/2009, 23:16
http://www.motodynamics-boats.gr/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,108/category_id,3/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,17/lang,el/
κατι τετοια τερατα σκαγανε στους παξους.πεταγοντουσαν οι αλλοι απο απεναντι για καφε οπως παμε εμεις τζια..
πρεπει να βρω μια πλουσια γυναικα..
να της τα φαω στη θαλασσα και στα
Triumph
peskandritsos
08/07/2009, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
κατι τετοια τερατα σκαγανε στους παξους.πεταγοντουσαν οι αλλοι απο απεναντι για καφε οπως παμε εμεις τζια..
πρεπει να βρω μια πλουσια γυναικα..
να της τα φαω στη θαλασσα και στα
Triumph Θα μου γνωρισεις την αδερφη της???:D :D :D
peskandritsos
08/07/2009, 06:45
δε πας για κανα ψαρεμα..?? Αφου τα γιαμασα ειναι ΚΑΙ αδιαβροχα ρε, δε μασανε, τι τα περασες με μια βροχουλα να παραδινουν πνευμα στα ηλεκτρικα??
Παντως στην ηλικια που ειμαι προτιμω να παω για ψαρεμα παρα να γαμω πια.:D :cool: :cool: :cool:
Αφου τα γιαμασα ειναι ΚΑΙ αδιαβροχα ρε, δε μασανε, τι τα περασες με μια βροχουλα να παραδινουν πνευμα στα ηλεκτρικα??
Παντως στην ηλικια που ειμαι προτιμω να παω για ψαρεμα παρα να γαμω πια.:D :cool: :cool: :cool: ναι...ασε που σκουριαζουνε κιολας τα ρημαδια σας..
τωρα για το αλλο τι να σου πω...εσυ ξερεις.
ΜΑΚΡΙΑ απο Ιταλικα,Κινεζικα,Σουηδεζικα,Κορεατικα,Αλβανικα,Τουρκ κα,Βουλγαρικα και τα ρεστα...
Μονο ΙΑΠΩΝΙΑ! Παρτε το χαμπαρι,απο ανοιχτηρι για μπυρες μεχρι αεροπλανο!!!
:a34:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
ΜΑΚΡΙΑ απο Ιταλικα,Κινεζικα,Σουηδεζικα,Κορεατικα,Αλβανικα,Τουρκ κα,Βουλγαρικα και τα ρεστα...
Μονο ΙΑΠΩΝΙΑ! Παρτε το χαμπαρι,απο ανοιχτηρι για μπυρες μεχρι αεροπλανο!!!
:a34:
Ούτε καν Ducati που είναι εγγύηση σε ό,τι φτιάχνει και όλα από αυτή είναι αθάνατα;:cry:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
sakisvolos
22/08/2009, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ούτε καν Ducati που είναι εγγύηση σε ό,τι φτιάχνει και όλα από αυτή είναι αθάνατα;:cry:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Εσύ μη μιλάς! :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εσύ μη μιλάς! :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:a48: :a48:
171718