View Full Version : peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spita
TRELANERA
10/07/2009, 13:25
kalispera 8elo tin apoxi sas tin simvoulis sas....?re pedia tin pragma ene afto ka8e mera stous dromous me tous aprosektous (makakes)olo sta oria mou erxome na katevo apo to mixanaki,prin ligo mpika spiti mou k mou sinevi to exes sto dromo dia to spiti mou ena tipos me tzip pai na mpi se ena venzinadiko k meta to metanioni k to xanagirnai gia to dromo xoris na kitaxi pios erxete apo piso k aftos emoun ego k eno ego eme sto plai tis dexia meria tou aftos to strivi pros to meros mou....pali kala ton katalava to plakosa sta frena k tin glitosa ....eeepao k ego diplatou k tou leo siga re file 8a mas skotoses...aftos lei ta paraleo k siga re file k tetia k mages ...peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spitaki sou san politismenos an8ropos!!!!!!!!!!!:confused:
Λεωνίδας
10/07/2009, 13:27
δεν τσακώνεσαι ΠΟΤΕ στο δρόμο :wave2:
Φίλε μου, εξαρτάται....
Τον κόβεις πρώτα, και σκέφτεσαι, τον έχω ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;
Και πράτεις ανάλογα........
Εκτός και αν είσαι ΚΔΟΑ, αν κρίνω απο το Τολμών Νικά!
255 θ΄ΜΑΚ!
:wave2: :beer:
makis206
10/07/2009, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeoR1
Φίλε μου, εξαρτάται....
Τον κόβεις πρώτα, και σκέφτεσαι, τον έχω ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;
255 θ΄ΜΑΚ!
Αν είσαι ΚΔΟΑ τι κάνεις δηλαδή; Κοπανάς χωρίς να κόψεις πρώτα;:look:
XJR_Billy
10/07/2009, 13:32
ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
TRELANERA
10/07/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν τσακώνεσαι ΠΟΤΕ στο δρόμο :wave2:
afto pou les k esi io8eto k ego toso kero alla den pai allo re file diladi an me erixne kato ti 8a ginotan 8a to epeze magas?ka8e fora sto para 5 tin glitones....................!den xero exo epireasti poli apo kati tetiou idous simperifores...........!mou exoun vgali axristo ena mixanaki etsi..........!pali kala den epa8a tipota ego.........!
Το σίγουρο είναι ότι
δεν τσακώνεσαι ΠΟΤΕ στο δρόμο
Κατόπιν,
ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;
το θέμα (μεταξύ άλλων) είναι μη σου γεμίσει τη μούρη μολύβι...
ή μην του ξεφύγει λίγο το τιμόνι κ.ά. τέτοια...
makis206, ΚΔΟΑ αυτο ακριβώς σημαίνει....
Πρώτα βαράω και μετά σκέφτομαι....
Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια![B]
:lol:
makis206
10/07/2009, 13:40
makis206, ΚΔΟΑ αυτο ακριβώς σημαίνει....
Πρώτα βαράω και μετά σκέφτομαι....
Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια!
ΑΑΑΑΑαααα...! Καίω ποταμοχάλικο αλλά από μπράτσα σκίζω ένα πράγμα..!:lol: :beer:
Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος. Καλύτερα να αποχωρείς σε τέτοιες περιπτώσεις.
Κάποτε ένας αλλοδαπός πήγε να με σκοτώσει στο δρόμο του Αντιρίου κι απλώς του έπαιξα τα φώτα και τον προσπέρασα. Με πήρε με μεγάλη σκάλα σ' όλη τη διαδρομή. Έξω απ' το Αγρίνιο σταμάτησα σε μπλόκο κσι αναγκάστηκα να περιγράψω στους αστυνομικούς το περιστατικό. Τον σταματήσανε και του κοπήκανε οι μαγκιές.
Είσαι με μηχανή κι απ' τη στιγμή που είσαι με μηχανή οτιδήποτε συμβεί ακόμη κι αν το αποφύγεις σημαίνει συνήθως πλάκωμα στα φρένα κι αυτό μας ταράζει πολύ. Το καλύτερο είναι να φύγεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχτούν τα πράγματα.
BELZEBOYLIS
10/07/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΑΑΑΑΑαααα...! Καίω ποταμοχάλικο αλλά από μπράτσα σκίζω ένα πράγμα..!:lol: :beer:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :beer:
TRELANERA
10/07/2009, 13:43
Φίλε μου, εξαρτάται....
255 θ΄ΜΑΚ!
adelfe mou ti kanoume toso kero kick boxing alla to athlima den to kanes gia tetioys (makakes) den tous kano tin xare....!aaaak kati alo ................266 2 mal.......
TRELANERA
10/07/2009, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος. Καλύτερα να αποχωρείς σε τέτοιες περιπτώσεις.
Κάποτε ένας αλλοδαπός πήγε να με σκοτώσει στο δρόμο του Αντιρίου κι απλώς του έπαιξα τα φώτα και τον προσπέρασα. Με πήρε με μεγάλη σκάλα σ' όλη τη διαδρομή. Έξω απ' το Αγρίνιο σταμάτησα σε μπλόκο κσι αναγκάστηκα να περιγράψω στους αστυνομικούς το περιστατικό. Τον σταματήσανε και του κοπήκανε οι μαγκιές.
Είσαι με μηχανή κι απ' τη στιγμή που είσαι με μηχανή οτιδήποτε συμβεί ακόμη κι αν το αποφύγεις σημαίνει συνήθως πλάκωμα στα φρένα κι αυτό μας ταράζει πολύ. Το καλύτερο είναι να φύγεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχτούν τα πράγματα.
afto pou les k esi io8eto k ego toso kero alla den pai allo re file diladi an me erixne kato ti 8a ginotan 8a to epeze magas?ka8e fora sto para 5 tin glitones....................!den xero exo epireasti poli apo kati tetiou idous simperifores...........!mou exoun vgali axristo ena mixanaki etsi..........!pali kala den epa8a tipota ego.........!
:(
+Arxiereas+
10/07/2009, 14:36
Κολλητέ αν ζεις εκεί που λέει το nick σου κοίτα να το συνηθίσεις και να προσέχεις ΠΑΡΑ πολύ γιατί χωρίς παρεξήγηση αυτό που συμβαίνει στη Χαλκίδα δεν το χω δει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.
Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια!
Που τον θυμήθκες τον Χρηστάκη, ρε φίλε ..??? :confused:
(ή ο Κουτρουμπούσης ήταν ..??) :confused:
alximistis
10/07/2009, 14:43
Για μένα... ΔΕΝ τσακώνεσαι σχεδόν ποτέ! Νομίζω πως γενικά ο καβγάς πρέπει να είναι το τελευταίο "οχυρό" η έσχατη λύση. Ότι και να σαι. Μα ότι και να σαι. Ειλικρινά σου μιλάω έχω δει γομάρια να τρώνε αλύπητο ξύλο και "θηρία" να τρέχουν με τα πόδια στην πλάτη όπως κι άλλοι φαντάζομαι. Αλλά γενικά ρε φίλε δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως. άιντε και τον έδειρες εγώ σου λέω. Με εξαίρεση την ικανοποίηση της στιγμής και μόνο ότι τον έδειρες τι κέρδιζες επί της ουσίας;;;;;; Το ξύλο κατ εμέ πάντα πρέπει να είναι μόνο πια όταν δεν γίνεται να το αποφύγεις.
ΑΦού δεν έγινε τίποτα το γλίτωσες δηλαδή και δεν βριστήκατε καν άστο τέλος.
TRELANERA
10/07/2009, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για μένα... ΔΕΝ τσακώνεσαι σχεδόν ποτέ! Νομίζω πως γενικά ο καβγάς πρέπει να είναι το τελευταίο "οχυρό" η έσχατη λύση. Ότι και να σαι. Μα ότι και να σαι. Ειλικρινά σου μιλάω έχω δει γομάρια να τρώνε αλύπητο ξύλο και "θηρία" να τρέχουν με τα πόδια στην πλάτη όπως κι άλλοι φαντάζομαι. Αλλά γενικά ρε φίλε δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως. άιντε και τον έδειρες εγώ σου λέω. Με εξαίρεση την ικανοποίηση της στιγμής και μόνο ότι τον έδειρες τι κέρδιζες επί της ουσίας;;;;;; Το ξύλο κατ εμέ πάντα πρέπει να είναι μόνο πια όταν δεν γίνεται να το αποφύγεις.
ΑΦού δεν έγινε τίποτα το γλίτωσες δηλαδή και δεν βριστήκατε καν άστο τέλος.
sostos alla edo stin xalkida to exoume parakani .....den xero mia etsi leo mia nevriazo k leo giati na ton afiso na figi..............:rolleyes:
TRELANERA
10/07/2009, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Κολλητέ αν ζεις εκεί που λέει το nick σου κοίτα να το συνηθίσεις και να προσέχεις ΠΑΡΑ πολύ γιατί χωρίς παρεξήγηση αυτό που συμβαίνει στη Χαλκίδα δεν το χω δει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.
den xero file mou alla aftin tin apoxi mou tin exoun pi poli mixanovie pou milao otan pao gia kamia volta ston agio dex xero edo stin xalkida to exoume parakane alla ti 8a gine diladi ka8e fora pou exes na kanes me tetious tipous????????????kna itan mia fora na elega........exo xasi edi ena mixanaki (asimforo pros kataskevi) pali kala den epa8a tipota ego......!:beer:
Φίλε μου, εξαρτάται....
255 θ΄ΜΑΚ!
Κι αν δεν εισαι καλος φυσιογνωμιστης ,τον ¨κοψεις¨ πως τον ¨εχεις¨......και.......κανεις λαθος;;;;
Το παιρνεις αλλιως;;;;
να δουμε μηπως σου εκανα καμια γρατζουνια στο Cherokee την ωρα που με πεταγες κατω και τετοια;;;
Αν ειναι κανας παππους ορμαμε;;;;Θυμισου ομως και τον Μιγιακι...
Κι αν ειναι κανας 2μετρος 150 κιλα και κατεβει ο ανθρωπος να σε βοηθησει η να σου ζητησει συγνωμη θα ξεκινησεις τα ντιρεκτ,ετσι να εχεις τον αιφνιδιασμο;;;;
Αν ειναι 1 κι ενα milko και 50 κιλα θα βαλεις τα χερια στις τσεπες και θα σκεφτεις χαμογελωντας:να τον φτυσω να πνιγει;;;;
Η εισαι τοσο ψυχολογος να ξερεις τι κουβαλαει πανω του;;;;
213 ’92Γ 35 ΜΚ Κυπρος
Ψυχραιμος οσο γινεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν τσακώνεσαι ΠΟΤΕ στο δρόμο :wave2: +1000
LARISEOS
10/07/2009, 16:59
δεν ξερω αλλα οντως σου ρχεται να πλακωθεις καθε μερα... με τους μαλακες και το θεμα ειναι πως ολοι απαντανε με την ιδια ειρωνεία!
και χειροτερες .....? ειναι οι γυναικες που δεν προλαβαιεις να πεις τπτ συκωνουν και το δάχτυλο και σε κάνουν και ενα fuck off..!:uplate:
μια φωρα κατέβηκα και ερηξα μια σφαλιάρα σε μια ,,,μονο μια .! το ευχαριστήθηκα ομως......
:blush:
δωσε τοπο στην οργη......................
και προσεχε και για τους αλλους!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
δεν ξερω αλλα οντως σου ρχεται να πλακωθεις καθε μερα... με τους μαλακες και το θεμα ειναι πως ολοι απαντανε με την ιδια ειρωνεία!
και χειροτερες .....? ειναι οι γυναικες που δεν προλαβαιεις να πεις τπτ συκωνουν και το δάχτυλο και σε κάνουν και ενα fuck off..!:uplate:
μια φωρα κατέβηκα και ερηξα μια σφαλιάρα σε μια ,,,μονο μια .! το ευχαριστήθηκα ομως......
:blush:
Ελπιζω να κανεις πλακα!
Αν ερθει καποια φορα σπιτι η αδερφη σου ή η γυναικα σου με κανα μαυρο ματι και καρουμπαλο απο κανα κρανος,επειδη κατα λαθος δεν ειδε εναν μοτοσυκλετιστη,δε πρεπει να σε ενοχλησει ε;;:nono: :confused:
LARISEOS
10/07/2009, 17:07
τι να πεις??? η αστυνομια φταει ...γιατι και αυτοι με μηχανες ειναι εξω κ σηγουρα τα βλεπουν και τουσ συμβαινει.......
μια φωρα καθομουνα εξω απο ενα μαγαζι και βλεπω ενα μπατσο να ερχεται με μηχανη επανω στην ιρωον π στην λαρισα.....και απο του πουθενα πεταγεται μπροστα του ενας μαλακακος....ο μπατσος κουνησε το κεφαλι και σταμτησε διπλα λιγο πιο κατω.....
και του λεω
-καλα ρε τι τον αφηνεις γιατι δεν τον γραφεις? μπροστα σου πεταχτηκε .........σκιστον τον πουστη...
και απλα κουνουσε το κεφαλι!
αμα σφυξει τα λουριά η αστυνομία και κοψει προστηματα δεν θα εχουμε και εμεις λογο να τσακωνόμαστε καθε μερα και να ακούμε τα..... καλυτερα!
-ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!:hypnotize
LARISEOS
10/07/2009, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ελπιζω να κανεις πλακα!
Αν ερθει καποια φορα σπιτι η αδερφη σου ή η γυναικα σου με κανα μαυρο ματι και καρουμπαλο απο κανα κρανος,επειδη κατα λαθος δεν ειδε εναν μοτοσυκλετιστη,δε πρεπει να σε ενοχλησει ε;;:nono: :confused:
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ???
8Α ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ,
LARISEOS
10/07/2009, 17:19
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ η κοπελα μου βγηκε εξω απο το σπιτι μου μπροστα μου 2 η ωρα το βραδι και εγω ημουνα με την κοπελα μου επανω ,,,,και δεν φτανει που μου πεταγεται.......λες και μεσα στα στνα θα πηγαινε πιο γρηγορα απο μενα.....την κανω ενα κλακ με τα φωτα και μου συκωνει και τα χερια και μου κανει κωλοδαχτυλο?
και οπως ειμαι συνεχηζω απο πισω.....και παταει αποτομα φρενο ??? κοκαλωνει!
για να με τρομαξει.......
και βλεπω πως ανάβουν τα φωτα απο την όπισθεν.........μεχρι να την κουμπώσει εχω πηδήξει απο το αφρικα εχω φτασει στην πόρτα τησ και παει να φύγει ανοίγω την πορτα την αστράφτω μια και .....ειλικρινά το ευχαρηστιθηκα!!!!
υγ δεν εχω ξανα χτυπήσει κοπέλα...........
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ η κοπελα μου βγηκε εξω απο το σπιτι μου μπροστα μου 2 η ωρα το βραδι και εγω ημουνα με την κοπελα μου επανω ,,,,και δεν φτανει που μου πεταγεται.......λες και μεσα στα στνα θα πηγαινε πιο γρηγορα απο μενα.....την κανω ενα κλακ με τα φωτα και μου συκωνει και τα χερια και μου κανει κωλοδαχτυλο?
και βλεπω πως ανάβουν τα φωτα απο την όπισθεν.........μεχρι να την κουμπώσει εχω πηδήξει απο το αφρικα εχω φτασει στην πόρτα τησ και παει να φύγει ανοίγω την πορτα την αστράφτω μια και .....ειλικρινά το ευχαρηστιθηκα!!!!
υγ δεν εχω ξανα χτυπήσει κοπέλα........... ΓΙα ολα υπάρχει μια αρχή!!! :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
υγ δεν εχω ξανα χτυπήσει κοπέλα...........
Ναι απολαυση!
Και μετα;;;
Υ.Γ....Σταντ προλαβες να βαλεις η επεσε το Αφρικα;;;:a014: :a014: :a014:
LARISEOS
10/07/2009, 17:41
Ναι απολαυση!
Και μετα;;;
Υ.Γ....Σταντ προλαβες να βαλεις η επεσε το Αφρικα;;;:a014: :a014: :a014:
δεν απαντώ σε σε αυτο γιατι θα παμε στης αντιπαραθεσεις.:wave2:
δεν αντεχω ομως!!!
ευτηχως με τα κτμ τωρα εχεις και πιο γρήγορα στηρηχτηρια πριν απο εσας τα δέναμε σε δεντρο.
δεν απαντώ σε σε αυτο γιατι θα παμε στης αντιπαραθεσεις.:wave2:
δεν αντεχω ομως!!!
ευτηχως με τα κτμ τωρα εχεις και πιο γρήγορα στηρηχτηρια πριν απο εσας τα δέναμε σε δεντρο.
Φευγεις απ΄το θεμα...:wave2:
-
-
-
-
-
-
-
-
Δεν αντεχω ομως ουτε εγω...:evil:
Καταλαβα γιατι εκανε οπισθεν η γκομενα...σε ειδε με το Αφρικα που παιδευοσουν να βαλεις το σταντ και σκεφτηκε...που παει αυτος με το κειμηλιο...κατσε να του δωσω μια...του κανω και μια θετικη δηλωση,να παει να παρει καμια μηχανη της προκοπης... :beer:
:smokin:
Eγω ειμαι κατά της βίας!!! Ουτε σφαλιαρίτσες ουτε τπτ.... ριχτης μια ροχάλα στη μάπα.... :bigcry:
LARISEOS
10/07/2009, 18:31
Φευγεις απ΄το θεμα...:wave2:
-
-
-
-
-
-
-
-
Δεν αντεχω ομως ουτε εγω...:evil:
Καταλαβα γιατι εκανε οπισθεν η γκομενα...σε ειδε με το Αφρικα που παιδευοσουν να βαλεις το σταντ και σκεφτηκε...που παει αυτος με το κειμηλιο...κατσε να του δωσω μια...του κανω και μια θετικη δηλωση,να παει να παρει καμια μηχανη της προκοπης... :beer:
:smokin:
δεν πειράζει φιλε ασ ειμαι με το κειμήλιο οπως λες και να το χαίρομαι παρα να ειμαι με το καινουριο και να κλαίγομαι.....
ρε που θα σκαστε.......... η μαλλον θα σας σκασουμε!!:rotflmao:
αλλα να θυμασει οτι το αγγουρι πονάει οταν μπει οχι οταν το τρως!
LARISEOS
10/07/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Eγω ειμαι κατά της βίας!!! Ουτε σφαλιαρίτσες ουτε τπτ.... ριχτης μια ροχάλα στη μάπα.... :bigcry:
ρε μαν....καλο και αυτο μακαρι να ανοιγε το κρανος........!!!!! καμια φωρα θα φτυσω το κρανος!
:beer:
ρε μαν....καλο και αυτο μακαρι να ανοιγε το κρανος........!!!!! καμια φωρα θα φτυσω το κρανος!
:beer: Eνας θείος μου με παπί... της πέταξε μιας μια τυρόπιτα απο το παράθυρο χαχαχαχα :bigcry: (επαρχία βλέπεις) :lol:
Πάντως ντάξει οτι και να γίνει καλό ειναι να αποφεύγουμε την αυτοδικία.... !!!:wave2:
δεν πειράζει φιλε ασ ειμαι με το κειμήλιο οπως λες και να το χαίρομαι παρα να ειμαι με το καινουριο και να κλαίγομαι.....
ρε που θα σκαστε.......... η μαλλον θα σας σκασουμε!!:rotflmao:
αλλα να θυμασει οτι το αγγουρι πονάει οταν μπει οχι οταν το τρως!
Πλακα κανω φιλε...
Δε στο κρυβω παντως πως μ΄αρεσει το Αφρικακι,ηθελα να το παρω παλια...πηρα ομως τρανσαλπ :beer:
LARISEOS
10/07/2009, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Eνας θείος μου με παπί... της πέταξε μιας μια τυρόπιτα απο το παράθυρο χαχαχαχα :bigcry: (επαρχία βλέπεις) :lol:
Πάντως ντάξει οτι και να γίνει καλό ειναι να αποφεύγουμε την αυτοδικία.... !!!:wave2:
he he he he he hehehehehehhehehehehehhe
καλο αυτο .....!
LARISEOS
10/07/2009, 19:13
Πλακα κανω φιλε...
Δε στο κρυβω παντως πως μ΄αρεσει το Αφρικακι,ηθελα να το παρω παλια...πηρα ομως τρανσαλπ :beer:
φιλε ειναι υπεροχο μηχανημα και απροβληματιστο γιαυτο και ειναι ολοι κολλημενοι με αυτο.....ασ ειναι και παλιο!!!!
:beer: για μας!
TRELANERA
10/07/2009, 19:41
Κι αν δεν εισαι καλος φυσιογνωμιστης ,τον ¨κοψεις¨ πως τον ¨εχεις¨......και.......κανεις λαθος;;;;
Το παιρνεις αλλιως;;;;
να δουμε μηπως σου εκανα καμια γρατζουνια στο Cherokee την ωρα που με πεταγες κατω και τετοια;;;
Αν ειναι κανας παππους ορμαμε;;;;Θυμισου ομως και τον Μιγιακι...
Κι αν ειναι κανας 2μετρος 150 κιλα και κατεβει ο ανθρωπος να σε βοηθησει η να σου ζητησει συγνωμη θα ξεκινησεις τα ντιρεκτ,ετσι να εχεις τον αιφνιδιασμο;;;;
Αν ειναι 1 κι ενα milko και 50 κιλα θα βαλεις τα χερια στις τσεπες και θα σκεφτεις χαμογελωντας:να τον φτυσω να πνιγει;;;;
Η εισαι τοσο ψυχολογος να ξερεις τι κουβαλαει πανω του;;;;
213 ’92Γ 35 ΜΚ Κυπρος
Ψυχραιμος οσο γινεται...
kita file an k xero polekikes texnes liges fores stin zoi mou tis efarmozo alla otan o allos den leii signomi mou anavoun ta lampakia.tora tin na skeftis eme tis apoxes oses fas k oses rixes.................:beer:
TRELANERA
10/07/2009, 19:48
213 ’92Γ 35 ΜΚ Κυπρος file tous pao poli tous eldikarious tous 8imame otan emoun sto pefko k exotan na apoli8oun apo kipro .....................
TRELAVERA
εδω ειμαστε εμεις για να λες τον πονο σου. Ειμαστε ανθρωποι με κατανοηση και αντιληψη.
καθε παρασκευη μπορεις να ερχεσαι να λες τα βασανα σου. Με μια μικρη χρεωση μπορεις να δεχεσαι και τις απαντησεις απ'ευθειας και στο κινητο σου οπου κι'αν βρισκεσαι καθε μερα, ολη μερα.
Απο ολους τους ανθρωπους του moto.gr: Ψυχραιμια (συμβουλη ανευ χρεωσης μεν, μεγαλης σημασιας δε)
TRELANERA
10/07/2009, 19:51
δωσε τοπο στην οργη......................
και προσεχε και για τους αλλους
TRELANERA
10/07/2009, 19:54
τι να πεις??? η αστυνομια φταει ...γιατι και αυτοι με μηχανες ειναι εξω κ σηγουρα τα βλεπουν και τουσ συμβαινει.......
μια φωρα καθομουνα εξω απο ενα μαγαζι και βλεπω ενα μπατσο να ερχεται με μηχανη επανω στην ιρωον π στην λαρισα.....και απο του πουθενα πεταγεται μπροστα του ενας μαλακακος....ο μπατσος κουνησε το κεφαλι και σταμτησε διπλα λιγο πιο κατω.....
και του λεω
-καλα ρε τι τον αφηνεις γιατι δεν τον γραφεις? μπροστα σου πεταχτηκε .........σκιστον τον πουστη...
και απλα κουνουσε το κεφαλι!
αμα σφυξει τα λουριά η αστυνομία και κοψει προστηματα δεν θα εχουμε και εμεις λογο να τσακωνόμαστε καθε μερα και να ακούμε τα..... καλυτερα!
-ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!:hypnotize
ne kala siga alla kitame emena mou tin ipan gia exatmisi kati diki moy...................... giati kani thorivo k piga k evala tis tapes.......
Κατεβειτε κατω και πλακωθειτε.
Μπορει ο αλλος να ειναι καμμια τριφυλλη ντουλαπα και να σας στειλει νοσοκομειο=τζαμπα διακοπες.
Μπορει να κουβαλαει κανα σιδερικο και να σας γεμισει κουμποτρυπες=τζαμπα διακοπες για παντα και τζαμπα κουμποτρυπες.
Μπορει να εχει την καρδια του και να τον στειλετε εσεις διακοπες για παντα=τζαμπα διακοπες στη φυλακη(οπου ειναι ωραια αμα εχεις και καλη παρεα).
Περαστικα μας και καλες διακοπες.
Akatanomastos
10/07/2009, 21:21
επισης να προσεχετε τα καλσον σε τετοιες περιπτωσεις..
με το αποτομο κατεβασμα απο την μηχανη ή το ξυλο μπορει να σχιστει:D
LARISEOS
10/07/2009, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επισης να προσεχετε τα καλσον σε τετοιες περιπτωσεις..
με το αποτομο κατεβασμα απο την μηχανη ή το ξυλο μπορει να σχιστει:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
με πέθανες ρε μλκ.. κρίμα στο παγωτό.. :bigcry:
+Arxiereas+
11/07/2009, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από TRELANERA
den xero file mou alla aftin tin apoxi mou tin exoun pi poli mixanovie pou milao otan pao gia kamia volta ston agio dex xero edo stin xalkida to exoume parakane alla ti 8a gine diladi ka8e fora pou exes na kanes me tetious tipous????????????kna itan mia fora na elega........exo xasi edi ena mixanaki (asimforo pros kataskevi) pali kala den epa8a tipota ego......!:beer:
2 χρόνια έμενα Χαλκίδα. Όταν πήγα είχα πει ότι αν δεν διαλυθεί εκεί το αμάξι μου δεν θα διαλυθεί ποτέ. Τι ήταν να το πω, 6 μήνες πριν φύγω παρκαρισμένο κανονικά έπεσε πάνω του ένας και μου το έκανε (μάντεψε).... ασύμφορο προς επισκευή!
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κατεβειτε κατω και πλακωθειτε.
Μπορει ο αλλος να ειναι καμμια τριφυλλη ντουλαπα και να σας στειλει νοσοκομειο=τζαμπα διακοπες.
Μπορει να κουβαλαει κανα σιδερικο και να σας γεμισει κουμποτρυπες=τζαμπα διακοπες για παντα και τζαμπα κουμποτρυπες.
Μπορει να εχει την καρδια του και να τον στειλετε εσεις διακοπες για παντα=τζαμπα διακοπες στη φυλακη(οπου ειναι ωραια αμα εχεις και καλη παρεα).
Περαστικα μας και καλες διακοπες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
thalasinos
11/07/2009, 18:26
Εγω παλι προσπαθω να δειξω λιγη κατανοηση, επειδη και εμεις κανουμε λαθη, ειτε απο απροσεξια η απο βιασυνη, ομως οποιος και να φταιει, μια συγνωμη νομιζω πως πρεπει να δωθει!;)
+Arxiereas+
15/08/2009, 19:56
Μ' αρέσει που απαντάω σ' αυτό το thread και δεν πήρα γραμμή ότι το έχει γράψει ο κολλητός μου στη Χαλκίδα....
Γεια σου ρε Χρηστάρα παλικάρι, κράτα γερά και FATUS OLOUS!
και γράφε Ελληνικά ρε μαλάκα μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω τα post σου
TRELANERA
17/08/2009, 13:30
gia sou file edes mikros pou ene o kosmos...........gia na sou doso na katalaves ti ginete edo me to thema mas i tipi pou anevenoun ston agio gia striximo pigenoyn me tis xistrs svarna k otan katevenoun gia na figoun apo xalkida ouko ligi apo aftous exoun trakari apo antistixous makakes san afto poy periergraxa....!!!!:beer: