Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spita

Angry peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spita

kalispera 8elo tin apoxi sas tin simvoulis sas....?re pedia tin pragma ene afto ka8e mera stous dromous me tous aprosektous (makakes)olo sta oria mou erxome na katevo apo to mixanaki,prin ligo mpika spiti mou k mou sinevi to exes sto dromo dia to spiti mou ena tipos me tzip pai na mpi se ena venzinadiko k meta to metanioni k to xanagirnai gia to dromo xoris na kitaxi pios erxete apo piso k aftos emoun ego k eno ego eme sto plai tis dexia meria tou aftos to strivi pros to meros mou....pali kala ton katalava to plakosa sta frena k tin glitosa ....eeepao k ego diplatou k tou leo siga re file 8a mas skotoses...aftos lei ta paraleo k siga re file k tetia k mages ...peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spitaki sou san politismenos an8ropos!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    δεν τσακώνεσαι ΠΟΤΕ στο δρόμο

Νέο μέλος
    Φίλε μου, εξαρτάται....
    Τον κόβεις πρώτα, και σκέφτεσαι, τον έχω ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;
    Και πράτεις ανάλογα........
    Εκτός και αν είσαι ΚΔΟΑ, αν κρίνω απο το Τολμών Νικά!
    255 θ΄ΜΑΚ!
    Ε ρε γλέντια!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeoR1
    Φίλε μου, εξαρτάται....
    Τον κόβεις πρώτα, και σκέφτεσαι, τον έχω ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;
    255 θ΄ΜΑΚ!
    Αν είσαι ΚΔΟΑ τι κάνεις δηλαδή; Κοπανάς χωρίς να κόψεις πρώτα;

ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Thumbs up sostos

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

afto pou les k esi io8eto k ego toso kero alla den pai allo re file diladi an me erixne kato ti 8a ginotan 8a to epeze magas?ka8e fora sto para 5 tin glitones....................!den xero exo epireasti poli apo kati tetiou idous simperifores...........!mou exoun vgali axristo ena mixanaki etsi..........!pali kala den epa8a tipota ego.........!

non serviam Το avatar του/της kachius
    Το σίγουρο είναι ότι

Κατόπιν,

ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;

το θέμα (μεταξύ άλλων) είναι μη σου γεμίσει τη μούρη μολύβι...

ή μην του ξεφύγει λίγο το τιμόνι κ.ά. τέτοια...
    Ξέρω από βέσπα!

Νέο μέλος
    makis206, ΚΔΟΑ αυτο ακριβώς σημαίνει....
    Πρώτα βαράω και μετά σκέφτομαι....
    Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια![B]

Ε ρε γλέντια!!!!!!

makis206, ΚΔΟΑ αυτο ακριβώς σημαίνει....
    Πρώτα βαράω και μετά σκέφτομαι....
    Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια!
    ΑΑΑΑΑαααα...! Καίω ποταμοχάλικο αλλά από μπράτσα σκίζω ένα πράγμα..!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος. Καλύτερα να αποχωρείς σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Κάποτε ένας αλλοδαπός πήγε να με σκοτώσει στο δρόμο του Αντιρίου κι απλώς του έπαιξα τα φώτα και τον προσπέρασα. Με πήρε με μεγάλη σκάλα σ' όλη τη διαδρομή. Έξω απ' το Αγρίνιο σταμάτησα σε μπλόκο κσι αναγκάστηκα να περιγράψω στους αστυνομικούς το περιστατικό. Τον σταματήσανε και του κοπήκανε οι μαγκιές.
    Είσαι με μηχανή κι απ' τη στιγμή που είσαι με μηχανή οτιδήποτε συμβεί ακόμη κι αν το αποφύγεις σημαίνει συνήθως πλάκωμα στα φρένα κι αυτό μας ταράζει πολύ. Το καλύτερο είναι να φύγεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχτούν τα πράγματα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ΑΑΑΑΑαααα...! Καίω ποταμοχάλικο αλλά από μπράτσα σκίζω ένα πράγμα..!

:rotflmao: :rotflmao:

sosto k afto

Φίλε μου, εξαρτάται....
    255 θ΄ΜΑΚ!

adelfe mou ti kanoume toso kero kick boxing alla to athlima den to kanes gia tetioys (makakes) den tous kano tin xare....!aaaak kati alo ................266 2 mal.......

Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος. Καλύτερα να αποχωρείς σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Κάποτε ένας αλλοδαπός πήγε να με σκοτώσει στο δρόμο του Αντιρίου κι απλώς του έπαιξα τα φώτα και τον προσπέρασα. Με πήρε με μεγάλη σκάλα σ' όλη τη διαδρομή. Έξω απ' το Αγρίνιο σταμάτησα σε μπλόκο κσι αναγκάστηκα να περιγράψω στους αστυνομικούς το περιστατικό. Τον σταματήσανε και του κοπήκανε οι μαγκιές.
    Είσαι με μηχανή κι απ' τη στιγμή που είσαι με μηχανή οτιδήποτε συμβεί ακόμη κι αν το αποφύγεις σημαίνει συνήθως πλάκωμα στα φρένα κι αυτό μας ταράζει πολύ. Το καλύτερο είναι να φύγεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχτούν τα πράγματα.

afto pou les k esi io8eto k ego toso kero alla den pai allo re file diladi an me erixne kato ti 8a ginotan 8a to epeze magas?ka8e fora sto para 5 tin glitones....................!den xero exo epireasti poli apo kati tetiou idous simperifores...........!mou exoun vgali axristo ena mixanaki etsi..........!pali kala den epa8a tipota ego.........!

Κολλητέ αν ζεις εκεί που λέει το nick σου κοίτα να το συνηθίσεις και να προσέχεις ΠΑΡΑ πολύ γιατί χωρίς παρεξήγηση αυτό που συμβαίνει στη Χαλκίδα δεν το χω δει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.
    Fun Is Not A Straight Line

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια!
    Που τον θυμήθκες τον Χρηστάκη, ρε φίλε ..???

(ή ο Κουτρουμπούσης ήταν ..??)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. valte vouli tora milane gia nomous dikiklon
    από ego_o_idios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2010, 15:24
  2. esi pou ksereis ta polla k o nous sou katevazei gia pes mou........
    από paola_1982 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2004, 09:37
  3. Re telika den mou lete kai mena....;
    από devil_wings στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:35
  4. gia osous den tha pane diakopes :)
    από Nefeli- στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 20:56
  5. gia ton filo mou ton duca