PDA

View Full Version : 28/8/ Παρασκευη απογευμα πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Zpower
25/08/2009, 12:37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΛΛΑΔΑ
Bloggers καλούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφικές φωτιές

Τρίτη, 25 Αυγούστου 09 , 13:28

Τα πεδία με αστεράκι(*) είναι υποχρεωτικά
Όνομα: *
Email: *
Θέμα:
Μήνυμα: *

Οι bloggers κα όλοι οι ενεργοί πολίτες καλούνται την Παρασκευή 28/8 το απόγευμα στην πλατεία συντάγματος να διαδηλώσουν σιωπηλά για καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική. Το διαδίκτυο, εκτός των άλλων, λειτουργεί και ως μέσο συντονισμού και διαμαρτυρίας, αφού μέσα απο αυτό για δεύτερη φορά μετά την διαμαρτυρία για τις φωτιές το 2007 ξανά πραγματοποιείται κάτι ανάλογο.
Σύμφωνα με τους ανώνυμους συντάκτες της πρόσκλησης, την Παρασκευή «θα κατατεθούν στο προεδρείο της Βουλής καμένα δέντρα σαν απάντηση της φύσης και των ενεργών πολιτών στις πολιτικές που τα έκαψαν» και θα απαιτηθεί να κηρύσσονται αυτόματα αναδασωτέα όλα τα καμένα των τελευταίων δέκα ετών.

Παράλληλα, οι χρήστες του Διαδικτύου απαιτούν να καταδικάζονται για κακουργήματα οι ιδιοκτήτες, οι εργολάβοι και οι υπεύθυνοι που έδωσαν άδεια σε οποιοδήποτε κτίσμα ανεγέρθηκε σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας απαιτεί μαύρη ενδυμασία.
.................................................................................................... ...............το ελαχιστο που μπορω να κανω σε μια χωρα που με σκοτωνει αργα και βασανιστικα ,οσοι φιλοι θελουν να βρεθουν απο το φορουμ να ορισουμε ενα σημειο συναντησης .z-power

Gandalf dr685sm
25/08/2009, 12:51
Λέω εγώ τώρα ο αδαής... καλή η διαμαρτυρία και εύλογη και μαζί τους...

Αλλά μηπως να πάρουν μετά απο αυτό και τον κώλο τους όλοι αυτοί να πιάσουν απο κανά φτυάρι και να πάνε στην Πάρνηθα , στην Πεντέλη , στον Υμητό , να μετέχουν αναδάσωσης ή εθελοντικής προσφοράς;

Λέω τώρα ο αθώος , ανίδεος και παντελώς αδαής πολίτης.

Gandalf

kalgeorge
25/08/2009, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αλλά μηπως να πάρουν μετά απο αυτό και τον κώλο τους όλοι αυτοί να πιάσουν απο κανά φτυάρι και να πάνε στην Πάρνηθα , στην Πεντέλη , στον Υμητό , να μετέχουν αναδάσωσης ή εθελοντικής προσφοράς;

Gandalf

και απανταει αλλος ανιδεος και αδαης πολιτης....αντι να παρουν φτυαρια για αναδασωση...ας παρουν φτυαρια και να κυνηγησουν ολους!!!!! τους υπευθυνους για αυτα που εγιναν ή ΄που δεν εγιναν

Akatanomastos
25/08/2009, 13:03

Gandalf δεν καηκαν και δεντρα που ειχαν μπει απο αναδασωση αυτες τις μερες?

Zpower
25/08/2009, 13:04
καλυτερα να αφησουμε τα δαση στην ησυχια τους εστω και καμενα ..ξερει η φυση τι θα κανει ..ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται

alximistis
25/08/2009, 13:08
εγώ θα πω μόνο... καλό αυτό αλλά μήπως βρεθούμε να παίζουμε ξύλο με την αστυνομία;;; και μήπως τελικά βρεθούμε να παίζουμε το παιχνίδι άλλων γενικώς;;;
Εννοώ το εξής:
δεν θέλω αφενός κανείς να καπηλευθεί την οργή και τον θυμό μου αφετέρου να δώσω μέσα από πράξεις ακραίες άλλοθι και διέξοδο στην κυβέρνηση η οποία είναι και αυτή υπόλογη για το χάλι μας.
Μην βρεθούμε δηλαδή ξαφνικά σε μία διαδήλωση "οργισμένων νεαρών"...

Zpower
25/08/2009, 13:08
η εθελοντικη προσφορα ειναι για τα πανηγυρια στην Ελλαδα ειδικα με την αναδασωση η καταστροφη ειναι πολυ μεγαλυτερη ειδικα με αναδασωση τυπου ΣΚΑΙ ΑΝΤΕΝΑ κλπ αφηστε την φυση στην ησυχια της ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

felter
25/08/2009, 13:11
:a46: :a46: :a46:

kalgeorge
25/08/2009, 13:18
και πιστευω οτι υπαρχουν ΚΑΙ αρμοδιοι ΚΑΙ αμεσα ενδιαφερομενοι για να πανε να κανουν τις αναδασωσεις....

δεν περιμεναν εμας

Zpower
25/08/2009, 13:19
(( Μην βρεθούμε δηλαδή ξαφνικά σε μία διαδήλωση "οργισμένων νεαρών")) καποια στιγμη στην ζωη σου θα πρεπει να διαλεξεις τι εισαι ,τι κανεις , και που πας . καλυτερα να ειμαι ζωντανος παρα να ειμαι ζομπι ...τα ιδια λεγανε πριν 35 χρονια για καποιους αλλους οργισμενους ..και σε αυτων τις πλατες εκτισαν τα σημερινα αυθαιρετα ολοι τους

alximistis
25/08/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
(( Μην βρεθούμε δηλαδή ξαφνικά σε μία διαδήλωση "οργισμένων νεαρών")) καποια στιγμη στην ζωη σου θα πρεπει να διαλεξεις τι εισαι ,τι κανεις , και που πας . καλυτερα να ειμαι ζωντανος παρα να ειμαι ζομπι ...τα ιδια λεγανε πριν 35 χρονια για καποιους αλλους οργισμενους ..και σε αυτων τις πλατες εκτισαν τα σημερινα αυθαιρετα ολοι τους

Επειδή έχω διαλέξει εδώ και πολύ καιρό και που ανήκω και που πάω και τη στάση ζωής που ακολουθώ... θα σου πω το εξής:
κάθε πράγμα στον καιρό του! που σημαίνει ότι... πάντα υπάρχει η σωστή φορά. για όλα. ακόμα και για την δράση. Τη σωστή φορά όμως το σωστό χρόνο.
Είναι άλλο πράγμα ο αγώνας και η δράση και άλλο πράγμα το να προσφέρω διέξοδο στην εξουσία. Κι άμα κατάλαβες κατάλαβες :)

kalgeorge
25/08/2009, 13:26

αυτο που θελει να πει(και πολυ σωστα πιστευω) ειναι οτι ΚΑΘΕ διαμαρτυρία με βαση ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αφορμη, θα καταληξει εκμεταλευόμενη απο ΚΑΠΟΙΟΥΣ για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους.
ειτε αυτο ειναι χαβαλες-φασαρι-ξυλο

ειτε αυτο ειναι αποπροσανατολισμος απο την βασικη αιτια και στοχευση αλλου.

Zpower
25/08/2009, 13:52
εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη αυτο δεν μπορει να συνεχισθει πλεον .......φοραμε το μαυρο μας το ρουχο παιρνουμε την κοπελια μας και καθομαστε αμιλητοι ακινητοι και απραγοι ...κανεις δεν μπορει να σε πειραξει , το εχω ζησει την περασμενη φορα ,ηταν κατι το συγκλονιστικο .καποια παιδακια που αρχισαν κατι να φωναζουν πηραν δρομο γρηγορα ......σκυλια που γαβγιζουν μην τα φοβασαι , τα μουλοχτα ειναι τα επικινδυνα .ετσι και εμεις η δυναμη μας ειναι απλως η παρουσια μας ......ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ και ο καθεις θα αρχισει να λεει το κοντο του και το μακρυ του ,τα πραγματα ειναι απλα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ....σχολια και κριτικες δεν αντεχω αλλο .καλυτερα να το γυρισω στον χαρδαβελλα ...

kalgeorge
25/08/2009, 13:54
εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη αυτο δεν μπορει να συνεχισθει πλεον .......φοραμε το μαυρο μας το ρουχο παιρνουμε την κοπελια μας και καθομαστε αμιλητοι ακινητοι και απραγοι ...κανεις δεν μπορει να σε πειραξει , το εχω ζησει την περασμενη φορα ,ηταν κατι το συγκλονιστικο .καποια παιδακια που αρχισαν κατι να φωναζουν πηραν δρομο γρηγορα ......σκυλια που γαβγιζουν μην τα φοβασαι , τα μουλοχτα ειναι τα επικινδυνα .ετσι και εμεις η δυναμη μας ειναι απλως η παρουσια μας ......ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ και ο καθεις θα αρχισει να λεει το κοντο του και το μακρυ του ,τα πραγματα ειναι απλα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ....σχολια και κριτικες δεν αντεχω αλλο .καλυτερα να το γυρισω στον χαρδαβελλα ...

βασικα δυο πραγματα μονο θα πω.

1) με την σιωπηλη απλα,δεν γινεται τιποτα....πραγματικα δεν νοιαζεται κανεις!
2) αλλη δουλεια δεν ειχαμε :lol:

alximistis
25/08/2009, 13:56

Κι εγώ ήμουν εκεί την περασμένη φορά. Κι εφόσον είναι σιωπηλή και πάλι το ίδιο και πάλι μέσα είμαι :) Για τη... μετατροπή σε κάτι άλλο ανησυχώ

Gandalf dr685sm
25/08/2009, 14:24
Zpower...

Για την αναδάσωση τα είχαμε πεί και μετά την Πάρνηθα...

Η θέση των δασολόγων είναι πως εκεί που υπήρχαν δέντρα και χλωρίδα πολλών ετών που είχε βγάλει καρπό και σπόρο... δεν πειράζεις, δεν ακουμπάς... θα βγούν μόνα τους και πάλι.

Εκεί όμως που τα δεντράκια ήταν νέα (5-10 ετών) , όπως ήταν ας πούμε στην Σταμάτα μετά την φωτιά του 1993, δεν υπάρχει περίπτωση φυσικής αναδημιουργίας δασών και πρέπει να γίνει αναδάσωση τεχνητή με είδη χλωρίδας που θα ευδοκιμήσει στην περιοχή και πάντα οχι ίδια με την προηγούμενη καθώς το έδαφος θα είναι αδύναμο για να την υποστηρίξει και πάλι.

Δηλαδή αν είχε κέδρους βάζει πλέον μαύρο πεύκο ή το αντίστροφο. Στην Πεντέλη (θέση Κοκκιναρά) όλο το δάσος που είχε καεί ήταν απο τεχνητή αναδάσωση για να σου δώσω μια ιδέα. Αντίθετα όπως είπα στην Σταμάτα ήταν απο φυσική αναδάσωση και αναδημιουργία.

Για την πορεία εκείνο που λέω είναι πως η δράση μετράει και μάλιστα εκείνη που δεν περιέχει βία. Η καθιστική/σιωπηλή διαμαρτυρία δεν έχει κανένα αντίκτυπο σε βάθος χρόνου.

Gandalf

the who
25/08/2009, 17:49
Σιωπηλη διαμαρτυρια my ass.Ειπαμε φωνη θελει και στιβαγμα τα καμμενα κουτσουρα μπροστα στον "ναο" της "δημοκρατιας".

Zid
25/08/2009, 18:05

Gandalf Ρε μάγε...αυτοι που θα ειναι στο Συνταγμα.. είναι αυτοί που οταν θα πάνε στο δάσος και το σκουπιδάκι που θα βρουν θα το μαζέψουν.. και σε κάποια αναδάσωση έχουνε πάει...

Ντάξει ολοι είμαστε στεναχωρημένοι και οργισμένοι.... αλλά τι άλλο να κάνεις στη συγκεκριμένη στιγμή...?

Η συμβολική και μόνο κίνηση της συγκέντρωση φτάνει!!! :wave2:

alximistis
25/08/2009, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σιωπηλη διαμαρτυρια my ass.Ειπαμε φωνη θελει και στιβαγμα τα καμμενα κουτσουρα μπροστα στον "ναο" της "δημοκρατιας".

ΟΧΙ συμφορουμίτη!!! Η μαζική συμμετοχή και η σιωπή εφόσον πάμε πρέπει να είναι τα "όπλα" μας. ΤΙΠΟΤΑ που να προκαλέσει για να μην δώσεις σε άλλους κύκλους ;) το δικαίωμα να παίξουν παιχνίδια και να το εκμεταλλευθούν. Σε αυτή τη διαμαρτυρία δεν χωράνε προκλήσεις και άλλου είδους δράση. Αυτοί που θα κατέβουν πρέπει να είναι πολλοί πάρα πολλοί εξαιρετικά θλιμένοι και αυτό να δειχθεί! Τίποτε άλλο. Κανένα δικαίωμα να δημιουργηθούν περίεργες καταστάσεις οι οποίες τελικά θα είναι εις βάρος μας. :)

sniper
25/08/2009, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΟΧΙ συμφορουμίτη!!! Η μαζική συμμετοχή και η σιωπή εφόσον πάμε πρέπει να είναι τα "όπλα" μας. ΤΙΠΟΤΑ που να προκαλέσει για να μην δώσεις σε άλλους κύκλους ;) το δικαίωμα να παίξουν παιχνίδια και να το εκμεταλλευθούν. Σε αυτή τη διαμαρτυρία δεν χωράνε προκλήσεις και άλλου είδους δράση. Αυτοί που θα κατέβουν πρέπει να είναι πολλοί πάρα πολλοί εξαιρετικά θλιμένοι και αυτό να δειχθεί! Τίποτε άλλο. Κανένα δικαίωμα να δημιουργηθούν περίεργες καταστάσεις οι οποίες τελικά θα είναι εις βάρος μας. :)

Ρε συ Στέλιο, πραγματικά πιστεύεις δηλαδή ότι αν μαζευτούν ορισμένες εκατοντάδες/χιλιάδες άτομα που μοιάζουν σαν κλαμμένα μ@υνιά να ενδιαφερθεί κανένας;

Εδώ τους φτύνεις και κοιτάνε αν βρέχει......

Καλές οι κινητοποιήσεις αλλά στην κάλπη μετράει λέμε τι βάζεις...

p@nos
25/08/2009, 19:30
οπου καουν δαση, ξαναβγαινουν υπο φυσιολογικες συνθηκες νεα, πιο υγιη απο τα προηγουμενα...
μεσα σε 10-15 χρονια θα γινοταν ζουγκλα στα καμμενα

το προβλημα ειναι ομως οτι εκει, μετα στελνουν(σκοπιμα προφανως) προβατα, τα οποια ξεριζονουν ΟΤΙ παει να βγει, και μετα προφανως ειναι αδυνατο να ξαναφυτρωσει το οτιδηποτε...

alximistis
25/08/2009, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε συ Στέλιο, πραγματικά πιστεύεις δηλαδή ότι αν μαζευτούν ορισμένες εκατοντάδες/χιλιάδες άτομα που μοιάζουν σαν κλαμμένα μ@υνιά να ενδιαφερθεί κανένας;

Εδώ τους φτύνεις και κοιτάνε αν βρέχει......

Καλές οι κινητοποιήσεις αλλά στην κάλπη μετράει λέμε τι βάζεις...

δεν διαφωνώ Νίκο καθόλου. Αλλά είναι θέμα... ηθικής για μένα "λαϊκής ηθικής" αν μπορούμε να πούμε βέβαια κάτι τέτοιο. Να δείξουμε πως δεν κοιμόμαστε ρε Νίκο ότι επιτέλους κάτι ξυπνά σε αυτόν τον τόπο. Τίποτε άλλο. όχι δεν θα αλλάξει ούτε θα πούνε αυτοί εκεί πάνω α έχει δίκιο ο λαός. Αλλά τουλάχιστον για μας ρε Νίκο. Να μην κοιμόμαστε συνέχεια και ίσως ίσως λέω να δώσουμε και μία μικρή τόση δα πιεσούλα παραπάνω :)

Zid
25/08/2009, 20:54
δεν διαφωνώ Νίκο καθόλου. Αλλά είναι θέμα... ηθικής για μένα "λαϊκής ηθικής" αν μπορούμε να πούμε βέβαια κάτι τέτοιο. Να δείξουμε πως δεν κοιμόμαστε ρε Νίκο ότι επιτέλους κάτι ξυπνά σε αυτόν τον τόπο. Τίποτε άλλο. όχι δεν θα αλλάξει ούτε θα πούνε αυτοί εκεί πάνω α έχει δίκιο ο λαός. Αλλά τουλάχιστον για μας ρε Νίκο. Να μην κοιμόμαστε συνέχεια και ίσως ίσως λέω να δώσουμε και μία μικρή τόση δα πιεσούλα παραπάνω :)

+125

Δεν γίνεται να καταστρέφεται η μιση Αττικη και να μη κάνουμε τουλάχιστον μια πορεία συγκέντρωση...

hidefnick
25/08/2009, 21:11

Ρε συ ΟΚ. Αλλα να σου ρίξω ένα link για το threadακι με τα περί αποχής? (αλλος Νίκος speaking)

Επίσης σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια σε τι ακριβώς? Στους 100-150 χιλιάδες που θα πάνε να χτίσουν εκεί? Ειμαι 41. Οταν είμουν 18, ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα, πόσοι από τους συνοικισμούς που κάηκαν τώρα υπήρχαν και πόσοι ήταν δάσος? Το Σάββατο έκανα την Μαραθώνος μέχρι Νέα Μάκρη μετά από πολλά χρόννια. Κάποτε φοβόσουν μην μείνεις απο βενζίνη και σε φάνε οι λύκοι. Τώρα?

Zid
25/08/2009, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ρε συ ΟΚ. Αλλα να σου ρίξω ένα link για το threadακι με τα περί αποχής? (αλλος Νίκος speaking)

Επίσης σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια σε τι ακριβώς? Στους 100-150 χιλιάδες που θα πάνε να χτίσουν εκεί? Ειμαι 41. Οταν είμουν 18, ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα, πόσοι από τους συνοικισμούς που κάηκαν τώρα υπήρχαν και πόσοι ήταν δάσος? Το Σάββατο έκανα την Μαραθώνος μέχρι Νέα Μάκρη μετά από πολλά χρόννια. Κάποτε φοβόσουν μην μείνεις απο βενζίνη και σε φάνε οι λύκοι. Τώρα?

Ρε παιδιά... οκ οποιος θέλει δε πάει σε πορεία .... η δε συμμετέχει στις αναδασώσεις του ΣΚΑΙ κτλ ... και κάθεται και τα παρακολουθεί απο το καναπέ του....

Εχετε να προτεινετε κάτι διαφορετικό όμως περι μορφής αντίδρασης??

hidefnick
25/08/2009, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε παιδιά... οκ οποιος θέλει δε πάει σε πορεία .... η δε συμμετέχει στις αναδασώσεις του ΣΚΑΙ κτλ ... και κάθεται και τα παρακολουθεί απο το καναπέ του....
Εχετε να προτεινετε κάτι διαφορετικό όμως περι μορφής αντίδρασης??

Οι διαμαρτυρίες αυτού του τύπου καταλήγουν σε εικόνες ζαρντινιέρας, μικρού (και ηλίθιου πλουσιόπαιδου κατά την γνώμη μου) Αλέξανδρου κλπ κλπ.

Ενα μήνα μετά την Ηλεία είχε εκλογές. Κάποιοι απείχαν. Τα αποτελέσματα τα ζεις. (Και φυσικά δεν μιλάω υπέρ του γιωργάκη. Πρώτα θα ψωφίσω και μετά θα συμβεί αυτό)

Σε ένα-δυο μήνες έχει εκλογές. Περίμενε να ακούσεις τις ίδιες παπάντζες περί αποχής, και εδώ μέσα και αλλού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

Στον ποιό?????:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

Zid
25/08/2009, 21:37
Οι διαμαρτυρίες αυτού του τύπου καταλήγουν σε εικόνες ζαρντινιέρας, μικρού (και ηλίθιου πλουσιόπαιδου κατά την γνώμη μου) Αλέξανδρου κλπ κλπ.

Ενα μήνα μετά την Ηλεία είχε εκλογές. Κάποιοι απείχαν. Τα αποτελέσματα τα ζεις. (Και φυσικά δεν μιλάω υπέρ του γιωργάκη. Πρώτα θα ψωφίσω και μετά θα συμβεί αυτό)

Σε ένα-δυο μήνες έχει εκλογές. Περίμενε να ακούσεις τις ίδιες παπάντζες περί αποχής, και εδώ μέσα και αλλού.

Αρα δεν έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό?:rolleyes:

hidefnick
25/08/2009, 21:43
Αρα δεν έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό?:rolleyes:

Ελα? Το να πάμε να ψηφίσουμε έστω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ δεν είναι διαφορετικό?

Δηλαδή εκεί που έχουμε την -όποια- δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι δεν πάμε, και εκεί που το μόνο που κάνουμε είναι να μολύνουμε (με δακρυγόνα και φλιτ) πάμε? Πραγματικά πιστεύεις ότι κάτι αλλάζει με το να κλείσει το Σύνταγμα 4-5 -10 ώρες, πέραν του να ταλαιπωρηθούν κάποιοι συνάνθρωποι?

ermiss
25/08/2009, 21:46

Είσαι τραγικός...

hidefnick
25/08/2009, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Είσαι τραγικός...

Οχι μεγάλε. Ειμαι ρεαλιστής (για το πρώτο).

Για το δεύτερο να σε ενημερώσω ότι το ΚΚΕ ήταν πρώτο κόμμα στην Κηφισιά και εξακολουθεί να παίζει 1-2 με ΝΔ. Ελα να κεράσω καφέ Κυριακή πρωί, να δεις ποιοί το ψηφίζουν. Από χλιδοεπαναστάτες έχουμε όσους δεν φαντάζεσε εδώ πάνω. Με το ανάλογο "τσαμπουκά" που τους δίνουν τα λεφτά και τα κονέ του μπαμπά και της μαμας.

the who
25/08/2009, 21:52

Νταξ μωρε πως το λενε εκεινο το κλουβι με τις τρελες?Καρβουνο ρε κι αλλο καρβουνο.
Κοιταχτειτε λιγο στον καθρεφτη και διορθωστε οτι κανετε στραβα στην καθημερινοτητα σας.Ισως αν γινουμε καλυτεροι ανθρωποι να καταφερουμε να αλλαξουμε και κατι απ αυτα που μας πληγωνουν.

http://www.youtube.com/watch?v=VARMMsFjXY4

Zid
25/08/2009, 21:53
Ελα? Το να πάμε να ψηφίσουμε έστω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ δεν είναι διαφορετικό?

Δηλαδή εκεί που έχουμε την -όποια- δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι δεν πάμε, και εκεί που το μόνο που κάνουμε είναι να μολύνουμε (με δακρυγόνα και φλιτ) πάμε? Πραγματικά πιστεύεις ότι κάτι αλλάζει με το να κλείσει το Σύνταγμα 4-5 -10 ώρες, πέραν του να ταλαιπωρηθούν κάποιοι συνάνθρωποι?

Δλδ οτι και να γίνει? θα κάτσω να περιμένω 4 χρόνια τις εκλογες για να ψηφίσω τον Χ Ψ πολιτικό - κόμμα... οκ..

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία δεν είναι απαράιτητα μπάχαλο με ξύλο και δακρυγόνα... υπάρχουν και ήρεμες πορείες - συγκεντρώσεις...

Και ναι... ας ταλαιπωρηθεί ο κόσμος γιατί αλλιως... σε 1 μηνα δε θα θυμάται κανεις τπτ....

Zid
25/08/2009, 21:57

Για το δεύτερο να σε ενημερώσω ότι το ΚΚΕ ήταν πρώτο κόμμα στην Κηφισιά και εξακολουθεί να παίζει 1-2 με ΝΔ. Ελα να κεράσω καφέ Κυριακή πρωί, να δεις ποιοί το ψηφίζουν. Από χλιδοεπαναστάτες έχουμε όσους δεν φαντάζεσε εδώ πάνω. Με το ανάλογο "τσαμπουκά" που τους δίνουν τα λεφτά και τα κονέ του μπαμπά και της μαμας.

Ρε μαν.. οκ το πιασαμε το θεμα.. δε γουστάρεις τους πλουσιους δηθεν επαναστάτες χλιδάτους που το παιζουν εκ του ασφαλους...... !!!

Τι σχέση εχει αυτό ομως... με το συγκεκριμένο μπορεις να μου πεις?

ermiss
25/08/2009, 21:58

Επιμένω είσαι τουλάχιστον τραγικός με την έκφραση ΗΛΙΘΙΟΣ για ένα 16χρονο νεκρό.
Αλλά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ... Κρίμα

hidefnick
25/08/2009, 22:03
Δλδ οτι και να γίνει? θα κάτσω να περιμένω 4 χρόνια τις εκλογες για να ψηφίσω τον Χ Ψ πολιτικό - κόμμα... οκ..
Συγκέντρωση - διαμαρτυρία δεν είναι απαράιτητα μπάχαλο με ξύλο και δακρυγόνα... υπάρχουν και ήρεμες πορείες - συγκεντρώσεις...
Και ναι... ας ταλαιπωρηθεί ο κόσμος γιατί αλλιως... σε 1 μηνα δε θα θυμάται κανεις τπτ....

4 χρόννια? Ποιά 4 χρόννια? Σε 1-2 μήνες λεμε.

Συγκέντρωση και διαμαρτυρία δεν θα έπρεπε να σημαίνει ξύλο και μπάχαλο. Ομως η πραγματικότητα ποιά είναι.

Εδώ τα κανάλια ξέχασαν την γρίπη. Σε ένα μήνα θα έχουν ξεχάσει και το -όποιο- επόμενο μεγάλο θέμα. Και σε αυτή τη χώρα (όπως και σε πολλές άλλες - Ιταλία πχ) κυβερνούν τα κανάλια. Τα οποία κανάλια θα πείσουν την μάζα για τους "μασκοφόρους" της εξωκοινοβουλευτικής αριστερας που θέλουν την κατάλυση του κράτους.... Και τελικά αυτό θα είναι το μήνυμα της πορείας. Αυτό θέλουμε?

alximistis
25/08/2009, 22:35

Δεν αντιλαμβάνομαι ρε συμφορουμίτη τι εννοείς περί αποχής εννοώ τι ακριβώς εννοείς με το συσχετισμό αυτό.
Για τα υπόλοιπα που λες μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα. Έχω προσωπικά πει πολλές φορές για τις ευθύνες του λαού μας και φυσικά είναι έτσι όπως τα λες δεν αντιλέγω.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτον κάποιοι να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό και ότι ναι είμαστε αντίθετοι σε αυτή την λογική. Δεύτερον παίζει πάντοτε ρόλο πως κάνεις κάτι και κυρίως γιατί. Έχει τεράστια σημασία αν διαχωρίζεις τον εαυτό σου από εκείνους που "σφυρίζουν αδιάφορα" κι έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ένα μεγάλο κομμάτι του λαού δεν "νομιμοποιεί" αυτήν την τακτική και τη συμπεριφορά. όπως λέει κατά καιρούς το ΚΚΕ το παράδειγμα το αναφέρω ΟΧΙ ως πολιτικό παράδειγμα ναι δεν θα τους θίξεις τους εργολάβους ούτε θα τους κάνεις να αλλάξουν τακτική. Αλλά έχει πρωταρχικό ρόλο να γνωρίζουν πως κάποιι δεν κοιμούνται δεν αποδέχονται και δεν νομιμοποιούν. Ας το κάνουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο μόνοι τους.
Έτσι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να κατορθώσεις να αφυπνίσεις περισσότερο τους πολίτες. ϊσως αλλά είναι το μόνο που έχουμε. Με την ελπίδα παλεύουμε :)

αλλά να προσθέσω και κάτι ακόμα. Θυμάσαι την καταπληκτική διαφήμιση νομίζω της greenpeace ή της wwf δεν θυμάμαι ακριβώς με την πιτσιρίκα;;;
Η οποία έλεγε μπορείς να μου πεις πως δεν νιάζεσαι για την κλιματική αλλαγή ότι δεν ενδιαφέρεσαι ότι δεν σε απασχολεί. Ένα πράγημα μόνο δεν θα μπορείς να πεις. Πως δεν γνώριζες! Ε αυτές οι κινητοποιήσεις άμα γίνονται σωστά εμπεριέχουν και αυτό μέσα.
Το δεν ήξερα δεν γνώριζα ας μην στέκει πουθενά ούτε ως φτηνή δικαιολογία κι από κει και πέρα ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του.

hidefnick
25/08/2009, 22:59
Δεν αντιλαμβάνομαι ρε συμφορουμίτη τι εννοείς περί αποχής εννοώ τι ακριβώς εννοείς με το συσχετισμό αυτό.
Για τα υπόλοιπα που λες μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα. Έχω προσωπικά πει πολλές φορές για τις ευθύνες του λαού μας και φυσικά είναι έτσι όπως τα λες δεν αντιλέγω.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτον κάποιοι να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό και ότι ναι είμαστε αντίθετοι σε αυτή την λογική. Δεύτερον παίζει πάντοτε ρόλο πως κάνεις κάτι και κυρίως γιατί. Έχει τεράστια σημασία αν διαχωρίζεις τον εαυτό σου από εκείνους που "σφυρίζουν αδιάφορα" κι έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ένα μεγάλο κομμάτι του λαού δεν "νομιμοποιεί" αυτήν την τακτική και τη συμπεριφορά. όπως λέει κατά καιρούς το ΚΚΕ το παράδειγμα το αναφέρω ΟΧΙ ως πολιτικό παράδειγμα ναι δεν θα τους θίξεις τους εργολάβους ούτε θα τους κάνεις να αλλάξουν τακτική. Αλλά έχει πρωταρχικό ρόλο να γνωρίζουν πως κάποιι δεν κοιμούνται δεν αποδέχονται και δεν νομιμοποιούν. Ας το κάνουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο μόνοι τους.
Έτσι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να κατορθώσεις να αφυπνίσεις περισσότερο τους πολίτες. ϊσως αλλά είναι το μόνο που έχουμε. Με την ελπίδα παλεύουμε :)

αλλά να προσθέσω και κάτι ακόμα. Θυμάσαι την καταπληκτική διαφήμιση νομίζω της greenpeace ή της wwf δεν θυμάμαι ακριβώς με την πιτσιρίκα;;;
Η οποία έλεγε μπορείς να μου πεις πως δεν νιάζεσαι για την κλιματική αλλαγή ότι δεν ενδιαφέρεσαι ότι δεν σε απασχολεί. Ένα πράγημα μόνο δεν θα μπορείς να πεις. Πως δεν γνώριζες! Ε αυτές οι κινητοποιήσεις άμα γίνονται σωστά εμπεριέχουν και αυτό μέσα.
Το δεν ήξερα δεν γνώριζα ας μην στέκει πουθενά ούτε ως φτηνή δικαιολογία κι από κει και πέρα ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του.

Συμφωνώ 100%. Αλλά πότε θυμάσε τελευταία φορά πορεία που δεν κατέληξε στραβά? Εδω αυτή των παπάδων για τις ταυτότητες και έπεσε ξύλο.

Καλώς ή κακως στην Ελλάδα οι άνθρωποι που θα κατέβουν να διαδηλώσουν για τα καμμένα ανήκουν, στην σχεδόν απόλυτη πλειονότητα, σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους (και για να το πω αλλιώς, δεν θα είναι η χαρά της δεξιάς αυτή η πορεία - όπως και καμία άλλη βεβαίως) Και από εκεί και πέρα μπαίνεις στην λούμπα και την λούπα του ξύλου, των δακρυγόνων και των καταστροφών. Το γιατί το ξέρουμε όλοι.

Και οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι συνήθως έχουν ξεστραβωθεί και έχουν μια άποψη παραπέρα από τον μέσο όρο, όταν πραγματικά θα μπορούσαν να καταψηφίσουν και να αλλάξουν αυτή την κατάσταση, αρχίζουν τις παπάτζες ότι δεν ψηφίζω κλπ κλπ

Αγνοια φυσικά και δεν μπορεί να δηλώσει κανείς, και αν το κάνει μόνο ηλίθιος θα χαρακτησριστεί από ΟΛΟΥΣ. Ανέχεια και απάθεια όμως δηλώνουν καθημερινά σχεδόν όλοι οι έλληνες. Και αυτό έχει να κάνει τελικά με την τραγική τους καθημερινότητα και το τριπάκι ότι αυτή είναι η ζωή τους και δεν μπορούν να την αλλάξουν. Και τα δακρυγώνα κάνουν την ζωή τους ακόμα χειρότερη, και τους στρέφουν ενάντια στην πληγή που δεν είναι οι μπάτσοι στα μάτια τους. Είναι τα "κωλόπαιδα" με τις κουκούλες.

Τις συνέπειες του παραπάνω, το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, τις ζούμε όλοι.

Zpower
25/08/2009, 23:32
παλι αρχιζουμε και ξεφευγουμε ..........στο θεμα μας πισω .. υπαρχει μια προσπαθεια για μια αντιδραση μιας μορφης μη συμβατης με τον καθε χλιμιτζουρα εξουσιαστη .το σταματω εδω γιατι μπορω να γραψω πολλα μα παρα πολλα ...αυτο που μαλλον δεν καταλαβατε ειναι οτι υπαρχει μια προσκληση για να παραστειτε σε μια ΚΗΔΕΙΑ γιατι περι αυτου προκειται .κηδευουμε το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας ..ισως και των παιδιων που θα ελθουν καποτε ..τα ΔΕΝΔΡΑ πεθαινουν παντα ορθια αγερωχα και υπερηφανα ,σε αντιθεση με την ανθρωπινη μιζερια.Το ελαχιστο που οφειλω ειναι να τιμησω αυτην την ζωη που καποτε υπηρξε ...ελεος παιδες για μια φορα ακομη ,,,Σε ΚΗΔΕΙΑ προκειται να παμε και οχι σε πολιτικο η ποδοσφαιρικο ξυλοδαρμο .δεν χρειαζεται αντιπαραθεση εδω μεσα , οποιος αισθανεται οτι πρεπει να παραστει με σεβασμο ερχεται ..ειδαλλως ας παει βολτα στα καμενα

kalgeorge
26/08/2009, 07:54
παλι αρχιζουμε και ξεφευγουμε ..........στο θεμα μας πισω .. υπαρχει μια προσπαθεια για μια αντιδραση μιας μορφης μη συμβατης με τον καθε χλιμιτζουρα εξουσιαστη .

:χασμουρητo: : χασμουρητο:

θες να κανεις κατι για να μην ξαναγινουν αυτα?
μαζεψε ολους αυτους που θα ερθουν στην διαμαρτυρια...και ρωτα τους.
πως γινεται ρε παιδια σημερα να ειμαστε ολοι εδω για να διαμαρτυρηθουμε εναντια στα λαμογια και αυτα που κανουν...και σε κανα δυο μηνες να πατε να τους ψηφισετε (ΟΠΟΙΟΥΣ) και να τρεχετε στις συγκεντρωσεις????

τοτε κατι μπορεις να κανεις....

αληθεια....αυτον που εδωσαν στεγνα οτι ειδαν να πεταει γκαζακια...και του πηραν πινακιδα και χαρακτηριστικα προσωπου τον επιασαν??:a014: :a014: :a014:

PortisHead
26/08/2009, 09:16
Σιωπηλη διαμαρτυρια.....μαυρα ρουχα....θλιμμενες φατσες.....ισως και κανα κοκκινο τριανταφυλλο....και στο background να παιζει ας πουμε Φαραντουρη.... ε ???

Ετσι ακριβως διαμαρτυρήθηκαν και οι Γαλλοι στην Γαλικη Επανασταση , οι Ρουμανοι κατα του Ταουσεσκου και αλλοι πολλοι στο παρελθον και πετυχαν ριζικες αλλαγες.

:wave2:

hidefnick
26/08/2009, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σιωπηλη διαμαρτυρια.....μαυρα ρουχα....θλιμμενες φατσες.....ισως και κανα κοκκινο τριανταφυλλο....και στο background να παιζει ας πουμε Φαραντουρη.... ε ???
Ετσι ακριβως διαμαρτυρήθηκαν και οι Γαλλοι στην Γαλικη Επανασταση , οι Ρουμανοι κατα του Ταουσεσκου και αλλοι πολλοι στο παρελθον και πετυχαν ριζικες αλλαγες.

Το χοντραίνεις πρωινιάτικο...:lol: :lol: :lol:

the who
26/08/2009, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Ετσι ακριβως.Μαλιστα ειχαν φορεσει και timberland καινουρια για να μην κανουν θορυβο κι ενοχληθει κανας "φιλησυχος πολιτης".:rotflmao: :rotflmao:

Don John
26/08/2009, 20:10
παλι αρχιζουμε και ξεφευγουμε ..........στο θεμα μας πισω .. υπαρχει μια προσπαθεια για μια αντιδραση μιας μορφης μη συμβατης με τον καθε χλιμιτζουρα εξουσιαστη .το σταματω εδω γιατι μπορω να γραψω πολλα μα παρα πολλα ...αυτο που μαλλον δεν καταλαβατε ειναι οτι υπαρχει μια προσκληση για να παραστειτε σε μια ΚΗΔΕΙΑ γιατι περι αυτου προκειται .κηδευουμε το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας ..ισως και των παιδιων που θα ελθουν καποτε ..τα ΔΕΝΔΡΑ πεθαινουν παντα ορθια αγερωχα και υπερηφανα ,σε αντιθεση με την ανθρωπινη μιζερια.Το ελαχιστο που οφειλω ειναι να τιμησω αυτην την ζωη που καποτε υπηρξε ...ελεος παιδες για μια φορα ακομη ,,,Σε ΚΗΔΕΙΑ προκειται να παμε και οχι σε πολιτικο η ποδοσφαιρικο ξυλοδαρμο .δεν χρειαζεται αντιπαραθεση εδω μεσα , οποιος αισθανεται οτι πρεπει να παραστει με σεβασμο ερχεται ..ειδαλλως ας παει βολτα στα καμενα

Εγώ φίλε που δεν θέλω να ξεφεύγω, νομίζω πως είμαι στο θέμα , και ναι σέβομαι τα όσα λες αλλά και την όποια προσπάθεια για αντίδραση, θα το σταματήσω επίσης εδώ κάνοντας μια ερώτηση?
Καλή η σιωπηρή διαμαρτυρία!!
Καλή και αυτή που έγινε πριν 2 ακριβώς χρόνια (μετά τις φωτιές της Πελοποννήσου)…….
Μάζεψε τότε από ότι έλεγαν κάποιες δεκάδες χιλιαδες κόσμου (διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
Και ερωτώ: Όλες αυτές οι δεκάδες χιλιαδες κόσμου που πήγαν στην διαμαρτυρία τότε, που ήταν τις μέρες της πυρκαγιάς?
Να σου πω εγώ?
Αραχτοί είτε σε κάποια παραλία είτε στον καναπέ με τον κλιματισμό.
Κοίταγαν την TV και έκαναν και σχόλια του τύπου: Κακός συντονισμός φταίει…….οι πυροσβέστες φταίνε………..η κυβέρνηση φταίει…….ο κακός μας ο καιρός και ο ανάποδος φταίει…..και τέτοιες πολλές παπαριες.
Πόσοι από αυτές τις δεκάδες χιλιαδες νέων ανθρώπων ξεκίνησε να πάει να παλέψει την φωτιά?
Ελάχιστοι έως κανείς…….

Και θα το χοντρύνω: Σε μια φωτιά σαν της Πελοποννήσου για παράδειγμα θα έπρεπε ΟΛΟΣ ο αντρικός πληθυσμός της χώρας, ανιδιοτελώς και αυθορμήτως και ΟΧΙ γιατί κάποιος τον υποχρεώνει να είναι «στα όπλα».
Όμως μάθαμε να καθόμαστε αραχτοί (και προς Θεού δεν το λέω για σένα που πιθανά να μην έκανες το ίδιο) και να κάνουμε μετά κριτικές και «Σιωπηρές διαμαρτυρίες και μ@λ@κιες»

el_hymador
26/08/2009, 20:38
Ρε σεις, εχετε δικιο στο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που θα πανε στο Συνταγμα θα συνεχισουν μετα τη ζωη τους σαν να μην συμβαινει τιποτα, αισθανομενοι μαλιστα οτι εκαναν το "χρεος" τους απεναντι στο περιβαλλον η οτι ειναι μαχομενοι ακτιβιστες ας πουμε...

Απο τη πρωτη συγκεντρωση ομως δημιουργηθηκαν πυρηνες πολιτων που ακομα ειναι ενεργοι και κανουν οτι μπορουν, εχοντας ισχυροτατη παρουσια στο διαδικτυο αλλα και ενεργο δραση στη πραγματικη ζωη.

Μια συγκεντρωση γεννησε αυτο, ισως αυτη η συγκεντρωση γεννησει κατι αλλο, ακομα και 10-15 ατομα απο εμας να γινουμε πιο ενεργοι κατι ειναι...

Και στη τελικη αν δεν σας αρεσει προτεινετε κατι αλλο...δεν μπορει να κατακρινεις μονο! πρεπει να εχει και αντιπροταση!

Την εχω ξαναριξει τη ιδεα και τη ξαναριχνω τωρα...μηχανες εχουμε, gps εχουμε, φωτογραφικες εχουμε...παμε να χαρτογραφησουμε τις καμμενες εκτασεις και να τις παρακολουθουμε σε μηνιαια βαση! Αν δουμε περιφραξεις, μπαζωματα, θεμελια κτλ, φωτογραφια, γεωγραφικο στιγμα και καταγγελια!

Μην μου αρχισετε τα δεν θα γινει τιποτα κτλ-κτλ...αν δεν κανουμε κατι δεν θα το μαθουμε!

Εγω ειμαι μεσα 1000% αλλα την επομενη φορα ελαβα 1 π.μ. απο ενδιαφερομενο και δυστυχως δυο ατομα δεν μπορουν να φερουν εις περας αυτο το project...

το λοιπον τωρα το εδαφος ειναι πιο προσφορο! Υπαρχει πολυ κοσμος που μπορει να μας βοηθησει, ενα καρο blogs και forum παιζουν!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

...για οσους πανε στη συγκεντρωση καταθετω ορισμενα πραγματακια απο την αντιστοιχη του 2007:

-Γιουχα και ροχαλες σε οσες πολιτικες οργανωσεις - νεολαιες ερθουν με πανο και με φυλλαδια...να πανε να γ@μηθουνε με τον προσυλητισμο τους!

-Εχετε παντα ενα σχεδιο διαφυγης γιατι το 2007 τα ΜΑΤ αρχισαν να πετανε δακρυγονα χωρις κανενα λογο και αιτια!!

Αυτα. :wave2:

Zid
26/08/2009, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις, εχετε δικιο στο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που θα πανε στο Συνταγμα θα συνεχισουν μετα τη ζωη τους σαν να μην συμβαινει τιποτα, αισθανομενοι μαλιστα οτι εκαναν το "χρεος" τους απεναντι στο περιβαλλον η οτι ειναι μαχομενοι ακτιβιστες ας πουμε...

Απο τη πρωτη συγκεντρωση ομως δημιουργηθηκαν πυρηνες πολιτων που ακομα ειναι ενεργοι και κανουν οτι μπορουν, εχοντας ισχυροτατη παρουσια στο διαδικτυο αλλα και ενεργο δραση στη πραγματικη ζωη.

Μια συγκεντρωση γεννησε αυτο, ισως αυτη η συγκεντρωση γεννησει κατι αλλο, ακομα και 10-15 ατομα απο εμας να γινουμε πιο ενεργοι κατι ειναι...

Και στη τελικη αν δεν σας αρεσει προτεινετε κατι αλλο...δεν μπορει να κατακρινεις μονο! πρεπει να εχει και αντιπροταση!

Την εχω ξαναριξει τη ιδεα και τη ξαναριχνω τωρα...μηχανες εχουμε, gps εχουμε, φωτογραφικες εχουμε...παμε να χαρτογραφησουμε τις καμμενες εκτασεις και να τις παρακολουθουμε σε μηνιαια βαση! Αν δουμε περιφραξεις, μπαζωματα, θεμελια κτλ, φωτογραφια, γεωγραφικο στιγμα και καταγγελια!

Μην μου αρχισετε τα δεν θα γινει τιποτα κτλ-κτλ...αν δεν κανουμε κατι δεν θα το μαθουμε!

Εγω ειμαι μεσα 1000% αλλα την επομενη φορα ελαβα 1 π.μ. απο ενδιαφερομενο και δυστυχως δυο ατομα δεν μπορουν να φερουν εις περας αυτο το project...

το λοιπον τωρα το εδαφος ειναι πιο προσφορο! Υπαρχει πολυ κοσμος που μπορει να μας βοηθησει, ενα καρο blogs και forum παιζουν!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

...για οσους πανε στη συγκεντρωση καταθετω ορισμενα πραγματακια απο την αντιστοιχη του 2007:

-Γιουχα και ροχαλες σε οσες πολιτικες οργανωσεις - νεολαιες ερθουν με πανο και με φυλλαδια...να πανε να γ@μηθουνε με τον προσυλητισμο τους!

-Εχετε παντα ενα σχεδιο διαφυγης γιατι το 2007 τα ΜΑΤ αρχισαν να πετανε δακρυγονα χωρις κανενα λογο και αιτια!!

Αυτα. :wave2:

Πολλά μπορούμε να κάνουμε.... και να δώσουν απο μόνα τους μέσω του διαδυκτίου αφορμή σε άλλους να ακολουθήσουν....

Εμείς συζητάγαμε.. 2-3 ατομα δλδ να πάμε για να μαζέψουμε σκουπίδια - μπάζα στη Πάρνηθα αλλά κολήσαμε με το πως θα τα μεταφέρουμε.. .(δεν βρησκαμε αγροτικό) έσπασα και το πόδι μου το χειμώνα και το σχέδιο έμεινε στο μπλα μπλα...

Χυμαδόρ αυτό με τη παρακολούθηση είναι δύσκολο όντως και θελει πολλά ατομα και χρόνο.. αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο ολοι μαζί σαν forum....

el_hymador
26/08/2009, 20:52
Πολλά μπορούμε να κάνουμε.... και να δώσουν απο μόνα τους μέσω του διαδυκτίου αφορμή σε άλλους να ακολουθήσουν....

Εμείς συζητάγαμε.. 2-3 ατομα δλδ να πάμε για να μαζέψουμε σκουπίδια - μπάζα στη Πάρνηθα αλλά κολήσαμε με το πως θα τα μεταφέρουμε.. .(δεν βρησκαμε αγροτικό) έσπασα και το πόδι μου το χειμώνα και το σχέδιο έμεινε στο μπλα μπλα...

Χυμαδόρ αυτό με τη παρακολούθηση είναι δύσκολο όντως και θελει πολλά ατομα και χρόνο.. αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο ολοι μαζί σαν forum....

μακαρι να καναμε κατι μεσω του forum* ιδεες μα πεφτουν...

(το forum λογιζεται ως χωρος "συγκεντρωσης" και τιποτα δεν πρεπει να γινει στο ονομα του!)

Zid
26/08/2009, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μακαρι να καναμε κατι μεσω του forum* ιδεες μα πεφτουν...

(το forum λογιζεται ως χωρος "συγκεντρωσης" και τιποτα δεν πρεπει να γινει στο ονομα του!) Ναι σαν ομάδα ανθρώπων... δε χρειαζόμαστε ταμπέλα για να κάνουμε κάτι καλό!!! :beer: (σωστό!!)

Zpower
27/08/2009, 00:28
ουδεν σχολιον .........οποιος καταλαβε καταλαβε

kalgeorge
27/08/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John

Και θα το χοντρύνω: Σε μια φωτιά σαν της Πελοποννήσου για παράδειγμα θα έπρεπε ΟΛΟΣ ο αντρικός πληθυσμός της χώρας, ανιδιοτελώς και αυθορμήτως και ΟΧΙ γιατί κάποιος τον υποχρεώνει να είναι «στα όπλα».
Όμως μάθαμε να καθόμαστε αραχτοί (και προς Θεού δεν το λέω για σένα που πιθανά να μην έκανες το ίδιο) και να κάνουμε μετά κριτικές και «Σιωπηρές διαμαρτυρίες και μ@λ@κιες»

εγω παλι ρε φιλε (και χωρις καμμια ορεξη αντιπαραθεσης ) δεν καταλαβα γιατι θα επρεπε να ειμαστε στην φωτια και στην καθε φωτια.
ΔΕΝ υπαρχουν υπευθυνοι για αυτο??? απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο.
πως κατηγορεις δηλαδη αυτους που καθοντουσαν και τα εβλεπαν απο την τηλεοραση και δεν πηγαν να βοηθησουν?? με ποια λογικη?:sick: :sick:

στις πλυμμηρες της θεσσαλονικης εσυ πηγες να βοηθησεις??
στις φωτιες στα νησια?
στις υποχωρησεις δρομων πυο κινδυνεψαν σπιτια??
σε σεισμοπαθεις???

τι??? τα εβλεπες απο τον καναπε σου??? κακως...

ρε τι διαβαζουμε

tai
30/08/2009, 19:08
το πρόβλημα για μενα ξεκιναει την ωρα που εχουμε βρει το ποιοι φταίνε και τους βρίζουμε.

Εκει ολοι μας, σταματαμε την δράση.
ρίχνουμε την ροχάλα μας και ειμαστε ενταξει.

άντε να κατέβουν μερικοί και να κάνουν μια βόλτα σύνταγμα-αμπελόκηποι σαν τα τρόλεϊ

μετα ας αναλάβουν οι αρχηγοί.

τι έφταιξε και δεν προλαβαμε το (οποιο) κακο ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι φταίει και δεν βρίσκουμε άξιους ανάμεσα στο σύνολο των αχρήστων που έχουμε καταντήσει,
ουτε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι έφταιξε και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η εθελοντική προσφορά?
(όταν μας ξεζουμίζουν γαι να εχουμε και καλά αυτα που θα επρεπε, οταν τα χρειαζόμαστε ) ?
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

περιμενουμε όλοι, τι θα "ανακαλυφθεί" (οπως τους βολεύει) ώστε να ξέρουμε που θα ρίξουμε αυτήν την ροχάλα που λέγαμε
γιατι την ψήφο θα την ρίξουμε πάλι στους ίδιους που συμμετέχουν σε αυτην την παράσταση.

Θυμηθείτε

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ

θα έπρεπε το κρατος, με τα δικα μας τα λεφτα, να συντηρεί αυτο που υπάρχει, και να δημιουργεί, με οτι περισσεύει, κατι ακόμα.

Αυτο θα πρέπει να ειναι η πρώτη σκεψη σε καθε τι

Πρέπει να μάθουμε να ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ και οχι να περιμένουμε

να ζητάμε ευθύνη για το ποιος έκανε λάθος, και οχι να φταίει το κόμμα, η κυβέρνηση, ή η εξουσία, γενικεύοντας και απομακρύνοντας τον ένοχο ουσιαστικά.

πρέπει ...........

αλλα δυστυχώς, ολοι εχουμε πάρει την πορεία που μας βολεύει :(

objecto
30/08/2009, 19:38
Ειλικρινα επειδή είμαι άπιστος Θωμας....

Θυμιστε μου επαναστάσεις που αλλαξαν τον κοσμο και ήταν βουβές.
Αν και θελω να φανω ειρωνικός εδω, ειλικρινα θα ηθελα να μαθω μπας και αλλαξει η αποψη μου.

Ειμαι 40 και θυμαμαι οτι ολες οι επαναστασεις θελησαν αιμα για να αλλαξουν τον κοσμο.

Δεν συζητω βεβαια να μιλαμε για αιμα για το θεμα της ΒΑ Αττικης, μην λεμε γελιοια πραγματα.
Αλλα οι διαμαρτυριες στυλ emo δεν νομιζω οτι θα αποδωσουν.

Εχετε καταλαβει οτι οι κυβερνησεις των τελευταιων 40 χρονων θυμιζουν Camora?

Σε μια κοινωνια με αποψη οτι οποιος δεν μπορει ας πεσει να πεθανει...
(Καποιος εδω μεσα λεει το οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται... μπραβο και σενα.. καλος και του λογου σου)

Οι μαναδες μεγαλωνουν τα παιδια τους με την αποψη οτι το δικιο ειναι του ισχυρου...

Ποια σιωπηλη διαμαρτυρια θα λειτουργησει για το οτιδηποτε?

tai
30/08/2009, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto

Θυμιστε μου
Αν αναφέρεσαι σε μένα, ποτέ δεν υποστήριξα οτι με σιωπηλές διαμαρτυρίες κερδίζουμε κατι.
Παρεξήγησες.
Τουναντίον! απο πάνω γράφω οτι η ΑΠΑΊΤΗΣΗ στα δικαιώματά μας ειναι μια αρχή.
Και πάντα διαχωρίζω τον υπήκοο απο τον πολίτη.

objecto
30/08/2009, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Αν αναφέρεσαι σε μένα, ποτέ δεν υποστήριξα οτι με σιωπηλές διαμαρτυρίες κερδίζουμε κατι.
Παρεξήγησες.
Τουναντίον! απο πάνω γράφω οτι η ΑΠΑΊΤΗΣΗ στα δικαιώματά μας ειναι μια αρχή.
Και πάντα διαχωρίζω τον υπήκοο απο τον πολίτη.

Ακουγομαι λιγο επιθετικος αλλα δεν αναφερομαι στο προσωπο σου, συγνωμη.

Η επιθετικοτητα μου στρεφεται στην αρρωστημενη κατασταση που πλεον εχω συνειδητοποιησει οτι μλεξαμε ολοι.

kalgeorge
31/08/2009, 07:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
.

τι έφταιξε και δεν προλαβαμε το (οποιο) κακο ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι φταίει και δεν βρίσκουμε άξιους ανάμεσα στο σύνολο των αχρήστων που έχουμε καταντήσει,
ουτε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι έφταιξε και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η εθελοντική προσφορά?
(όταν μας ξεζουμίζουν γαι να εχουμε και καλά αυτα που θα επρεπε, οταν τα χρειαζόμαστε ) ?
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

περιμενουμε όλοι, τι θα "ανακαλυφθεί" (οπως τους βολεύει) ώστε να ξέρουμε που θα ρίξουμε αυτήν την ροχάλα που λέγαμε
γιατι την ψήφο θα την ρίξουμε πάλι στους ίδιους που συμμετέχουν σε αυτην την παράσταση.

Θυμηθείτε

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ

θα έπρεπε το κρατος, με τα δικα μας τα λεφτα, να συντηρεί αυτο που υπάρχει, και να δημιουργεί, με οτι περισσεύει, κατι ακόμα.
:(

+1