Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: 28/8/ Παρασκευη απογευμα πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Παλαιό μέλος

28/8/ Παρασκευη απογευμα πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΛΛΑΔΑ
    Bloggers καλούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφικές φωτιές

Τρίτη, 25 Αυγούστου 09 , 13:28

Τα πεδία με αστεράκι(*) είναι υποχρεωτικά
    Όνομα: *
    Email: *
    Θέμα:
    Μήνυμα: *

Οι bloggers κα όλοι οι ενεργοί πολίτες καλούνται την Παρασκευή 28/8 το απόγευμα στην πλατεία συντάγματος να διαδηλώσουν σιωπηλά για καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική. Το διαδίκτυο, εκτός των άλλων, λειτουργεί και ως μέσο συντονισμού και διαμαρτυρίας, αφού μέσα απο αυτό για δεύτερη φορά μετά την διαμαρτυρία για τις φωτιές το 2007 ξανά πραγματοποιείται κάτι ανάλογο.
    Σύμφωνα με τους ανώνυμους συντάκτες της πρόσκλησης, την Παρασκευή «θα κατατεθούν στο προεδρείο της Βουλής καμένα δέντρα σαν απάντηση της φύσης και των ενεργών πολιτών στις πολιτικές που τα έκαψαν» και θα απαιτηθεί να κηρύσσονται αυτόματα αναδασωτέα όλα τα καμένα των τελευταίων δέκα ετών.

Παράλληλα, οι χρήστες του Διαδικτύου απαιτούν να καταδικάζονται για κακουργήματα οι ιδιοκτήτες, οι εργολάβοι και οι υπεύθυνοι που έδωσαν άδεια σε οποιοδήποτε κτίσμα ανεγέρθηκε σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας απαιτεί μαύρη ενδυμασία.
    .................................................................................................... ...............το ελαχιστο που μπορω να κανω σε μια χωρα που με σκοτωνει αργα και βασανιστικα ,οσοι φιλοι θελουν να βρεθουν απο το φορουμ να ορισουμε ενα σημειο συναντησης .z-power

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λέω εγώ τώρα ο αδαής... καλή η διαμαρτυρία και εύλογη και μαζί τους...

Αλλά μηπως να πάρουν μετά απο αυτό και τον κώλο τους όλοι αυτοί να πιάσουν απο κανά φτυάρι και να πάνε στην Πάρνηθα , στην Πεντέλη , στον Υμητό , να μετέχουν αναδάσωσης ή εθελοντικής προσφοράς;

Λέω τώρα ο αθώος , ανίδεος και παντελώς αδαής πολίτης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αλλά μηπως να πάρουν μετά απο αυτό και τον κώλο τους όλοι αυτοί να πιάσουν απο κανά φτυάρι και να πάνε στην Πάρνηθα , στην Πεντέλη , στον Υμητό , να μετέχουν αναδάσωσης ή εθελοντικής προσφοράς;

Gandalf
    και απανταει αλλος ανιδεος και αδαης πολιτης....αντι να παρουν φτυαρια για αναδασωση...ας παρουν φτυαρια και να κυνηγησουν ολους!!!!! τους υπευθυνους για αυτα που εγιναν ή ΄που δεν εγιναν

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    δεν καηκαν και δεντρα που ειχαν μπει απο αναδασωση αυτες τις μερες?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    καλυτερα να αφησουμε τα δαση στην ησυχια τους εστω και καμενα ..ξερει η φυση τι θα κανει ..ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    εγώ θα πω μόνο... καλό αυτό αλλά μήπως βρεθούμε να παίζουμε ξύλο με την αστυνομία;;; και μήπως τελικά βρεθούμε να παίζουμε το παιχνίδι άλλων γενικώς;;;
    Εννοώ το εξής:
    δεν θέλω αφενός κανείς να καπηλευθεί την οργή και τον θυμό μου αφετέρου να δώσω μέσα από πράξεις ακραίες άλλοθι και διέξοδο στην κυβέρνηση η οποία είναι και αυτή υπόλογη για το χάλι μας.
    Μην βρεθούμε δηλαδή ξαφνικά σε μία διαδήλωση "οργισμένων νεαρών"...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    η εθελοντικη προσφορα ειναι για τα πανηγυρια στην Ελλαδα ειδικα με την αναδασωση η καταστροφη ειναι πολυ μεγαλυτερη ειδικα με αναδασωση τυπου ΣΚΑΙ ΑΝΤΕΝΑ κλπ αφηστε την φυση στην ησυχια της ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

και πιστευω οτι υπαρχουν ΚΑΙ αρμοδιοι ΚΑΙ αμεσα ενδιαφερομενοι για να πανε να κανουν τις αναδασωσεις....

δεν περιμεναν εμας

Παλαιό μέλος
    (( Μην βρεθούμε δηλαδή ξαφνικά σε μία διαδήλωση "οργισμένων νεαρών")) καποια στιγμη στην ζωη σου θα πρεπει να διαλεξεις τι εισαι ,τι κανεις , και που πας . καλυτερα να ειμαι ζωντανος παρα να ειμαι ζομπι ...τα ιδια λεγανε πριν 35 χρονια για καποιους αλλους οργισμενους ..και σε αυτων τις πλατες εκτισαν τα σημερινα αυθαιρετα ολοι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    (( Μην βρεθούμε δηλαδή ξαφνικά σε μία διαδήλωση "οργισμένων νεαρών")) καποια στιγμη στην ζωη σου θα πρεπει να διαλεξεις τι εισαι ,τι κανεις , και που πας . καλυτερα να ειμαι ζωντανος παρα να ειμαι ζομπι ...τα ιδια λεγανε πριν 35 χρονια για καποιους αλλους οργισμενους ..και σε αυτων τις πλατες εκτισαν τα σημερινα αυθαιρετα ολοι τους

Επειδή έχω διαλέξει εδώ και πολύ καιρό και που ανήκω και που πάω και τη στάση ζωής που ακολουθώ... θα σου πω το εξής:
    κάθε πράγμα στον καιρό του! που σημαίνει ότι... πάντα υπάρχει η σωστή φορά. για όλα. ακόμα και για την δράση. Τη σωστή φορά όμως το σωστό χρόνο.
    Είναι άλλο πράγμα ο αγώνας και η δράση και άλλο πράγμα το να προσφέρω διέξοδο στην εξουσία. Κι άμα κατάλαβες κατάλαβες

αυτο που θελει να πει(και πολυ σωστα πιστευω) ειναι οτι ΚΑΘΕ διαμαρτυρία με βαση ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αφορμη, θα καταληξει εκμεταλευόμενη απο ΚΑΠΟΙΟΥΣ για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους.
    ειτε αυτο ειναι χαβαλες-φασαρι-ξυλο

ειτε αυτο ειναι αποπροσανατολισμος απο την βασικη αιτια και στοχευση αλλου.

Παλαιό μέλος
    εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη αυτο δεν μπορει να συνεχισθει πλεον .......φοραμε το μαυρο μας το ρουχο παιρνουμε την κοπελια μας και καθομαστε αμιλητοι ακινητοι και απραγοι ...κανεις δεν μπορει να σε πειραξει , το εχω ζησει την περασμενη φορα ,ηταν κατι το συγκλονιστικο .καποια παιδακια που αρχισαν κατι να φωναζουν πηραν δρομο γρηγορα ......σκυλια που γαβγιζουν μην τα φοβασαι , τα μουλοχτα ειναι τα επικινδυνα .ετσι και εμεις η δυναμη μας ειναι απλως η παρουσια μας ......ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ και ο καθεις θα αρχισει να λεει το κοντο του και το μακρυ του ,τα πραγματα ειναι απλα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ....σχολια και κριτικες δεν αντεχω αλλο .καλυτερα να το γυρισω στον χαρδαβελλα ...

εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη αυτο δεν μπορει να συνεχισθει πλεον .......φοραμε το μαυρο μας το ρουχο παιρνουμε την κοπελια μας και καθομαστε αμιλητοι ακινητοι και απραγοι ...κανεις δεν μπορει να σε πειραξει , το εχω ζησει την περασμενη φορα ,ηταν κατι το συγκλονιστικο .καποια παιδακια που αρχισαν κατι να φωναζουν πηραν δρομο γρηγορα ......σκυλια που γαβγιζουν μην τα φοβασαι , τα μουλοχτα ειναι τα επικινδυνα .ετσι και εμεις η δυναμη μας ειναι απλως η παρουσια μας ......ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ και ο καθεις θα αρχισει να λεει το κοντο του και το μακρυ του ,τα πραγματα ειναι απλα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ....σχολια και κριτικες δεν αντεχω αλλο .καλυτερα να το γυρισω στον χαρδαβελλα ...

βασικα δυο πραγματα μονο θα πω.

1) με την σιωπηλη απλα,δεν γινεται τιποτα....πραγματικα δεν νοιαζεται κανεις!
    2) αλλη δουλεια δεν ειχαμε

Κι εγώ ήμουν εκεί την περασμένη φορά. Κι εφόσον είναι σιωπηλή και πάλι το ίδιο και πάλι μέσα είμαι Για τη... μετατροπή σε κάτι άλλο ανησυχώ

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ