View Full Version : Για την (δεύτερη) συγκεντρωση στο Συνταγμα
LOUKILOUK
02/09/2009, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
Α ρε φιλε, δεν θα δουλεψω σημερα :beer: αλλα γουσταρω την αντιδραση σου. Ειναι υγειεστερο απο την αποχαυνωση.
Ρε συ το Κρατος (το βαζω με κεφαλαιο γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι) δεν ειναι απο αλλο πλανητη
δεν ειναι ουφο που προσγειωθηκε και δεν ειναι η γερμανικη μποτα που εκανε κατοχη (εδω
χωραει πολυ καζουρα).
Το Κρατος το φτιαχνουν και δινουν εξουσιες οι πολιτες. Ο πολιτης επι Χ κανει πολιτες και η οργανωση τους το Κρατος.
Ομως εδω εχουμε ενα προβλημα, οι πολιτες σταματησαν να οργανωνονται. Αδιαφορησαμε.
Θεωρησαμε δεδομενα πραγματα και εξαγοραστικαμε με το
να καμπτονται οι αρχες και το κοινο συμφερον κατα το δοκουν προς ιδιον οφελος.
Αυτοι που μας εξαγορασαν ασχοληθηκαν με το να οργανωθουν περισσοτερο ενω εμεις απολαμβανουμε την αδιαφορια μας.
Συμφεροντα βεβαια ποιο εργατικα απο τα μικροκαθημερινα μας κοιταξανε να κανουν νομους
να αλλαξουν αλλους και γενικα να οδηγησουν την κατασταση στα συμερινα. Παλι να πω
οταν λεμε συμφεροντα δεν μιλαμε για εξωγηινους αλλα για ανθρωπους. Ισως εμενα
αν ημουνα στο καταλλητο τοπο και χρονο, ειχα ευνοηθει απο την τυχη και το χρημα.
Δεν θα πασχιζα να μην χασω τα κεκτημενα σε εκεινη την περιπτωση? Οπως εμεις πασχιζουμε για
αλλα? Σε εκεινη λοιπον την περιπτωση που αρχιζω να βλεπω το προσωπικο συμφερον μου
ο ιστος της κοινωνιας αρχιζει και διαλυεται. Δημιουργουνται θυλακες συμφεροντων που δεν
συνδεονται πια μεταξυ τους και αντιμαχονται το ενα το αλλο.
Με τον καιτο αυτο αρχιζει να γινεται δεδομενο και τα αιτια ολο και πιο αμυδρα.
Αυτο το ΚΡΑΤΟΣ το οργουελικο που περιγραφεις τιο εκανε ο θειος σου ο μπατζανακης σου
η ο γιος του κουμπαρου της ξαδερφης σου. Ανθρωποι το κανανε. Δεν ειναι δαιμονες.
Απο την μια στιγμη στην αλλη μπορεις να εισαι οι ΑΛΛΟΙ (LOST).
Το κρατος ειναι καποιοι σαν εσενα και μενα. Καποτε ασημαντοι, μετα γινανε σημαντικοι.
Καποτε ητανε παιδια και κλαιγανε οταν τα φοβιζες. Ο ανθρωπος ειναι ολα αυτα.
Μην αποσυνδεεις λοιπον τον ευατο σου απο αυτα. Ολοι οι ΑΛΛΟΙ εισαι εσυ.
Αλλαξε εσυ και θα αλλαξουν ολα. Ενα παζλ που ειμαστε τα αμετρητα κομματακια.
Η δαιμονοποιηση του αφανους κρατους και των σκοτεινων μυστηριων συμφεροντων και της
ακαμπτης κατασταση ειναι το πιο ανθυειγινο (γαμω την ορθογραφια μου) συστατικο.
Δες το αλλιως και λιγο. Αλλιως δεν υπαρχει ελπιδα και αρα δεν υπαρχει αγωνας και στοχος.
Ευτυχως που τα ειπες εσυ γιατι βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια...
Καποτε πιστευα και εγω αυτα που λεει ο ggs... μετα αλλαξα...πιστεψα οτι μονο μεσα απο την ατομικη βελτιωση του καθενα απο εμας, με την βελτιωση του μικροκοσμου του καθενος απο εμας ισως καποτε δουμε διαφορα... Μονο με παιδεια που θα διδαξει ανιδιοτελεια και συλλογικο συμφερον ισως πετυχουμε κατι.... προς το παρον ολοι υποκρινονται και φωναζουν χωρις ομως να κανουν οτιδηποτε προς την σωστη κατευθυνση... ολα γινονται βαση προσωπικων συμφεροντων...
Μια ζωη υποκριτες και κουτοπονηροι... Οι ιδιοι που βριζουν τους μπατσους και τους ασφαλιτες πετουν την σκουφια τους για να βολευτουν σε ενα σωμα ασφαλειας ή σε μια δημοσια υπηρεσια...Οι ιδιοι που βριζουμε τα κομματα, τα κομματοσκυλα και τους βολευτες παρακαλαμε για ενα βολεμα δικο μας...
Οι πολιτικες θεωριες (καπιταλισμος, σοσιαλισμος, κομμουνισμος) ξεφτιλιστικαν απο ανθρωπους χωρις αρχες, παθιασμενους με την εξουσια και οχι τον ανθρωπο. Συμμαχοι τους ολοι οι υπολοιποι που ο καθενας μας για το δικο του μικροσυμφερον αποτελεσε τον κομματι του "στρατου" τους σε καθε εκλογικη μαχη...
Ειμαστε για γελια ή μαλλον γελιοι οταν μιλαμε για τον συνδικαλισμο και το εργατικο κινημα των εργατοπατερων, των πουλημενων αυτων τομαριων που αποτελουν και αυτοι κομματι (το δυναμικοτερο κιολας...) του "στρατου" των κομματων...
Χειροτερα στενοχωριεμαι και τρελενομαι, οχι οταν βλεπω τους 300 παπαρες να αερολογουν και να τα βρισκουν ομοφωνα μονο στην αυξηση της βουλευτικης αποζημιωσης, αλλα οταν βλεπω κοσμο ακομα και σημερα και ειδικα νεο κοσμο να κουναει σημαιακια και να φωναζει συνθηματα κατω απο μπαλκονια...:yuck: :yuck: :bigcry: :bigcry:
Η δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα της χουντας των πολλων..., των πολλων που αγονται και φερονται απο λαοπλανους και παραμυθαδες...Η δημοκρατια θελει παιδεια και συμμετοχη...ατομικη ευθηνη και συλλογικο πνευμα...πολιτες με μνημη και κριτικη σκεψη...
αιντε τωρα... γιατι ενα "συμφωνω" μπηκα να γραψω, ξεχαστηκα και ξεσκιστικα παλι...
Ακρη μπορει να μην βγαλουμε, αλλα τουλαχιστον ας τα λεμε... :wave2:
υ.γ. Ειναι ουτοπικο..., αλλα φανταστειτε ξαφνικα να μην "λαδωνε" κανεις, κανενα μπουστη απο αυριο...ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε αλλα δεν θα γινει, γιατι καποιος μαλακας πονηριδης θα βρεεθι να σπασει την αλυσιδα για την παρτυ του ...
menelaos46
02/09/2009, 14:50
Μια ζωη υποκριτες και κουτοπονηροι...
Κραταω αυτο τα υπολοιπα ευτυχως τα εγραψες εσυ. Εγω θα γραψω απλως συμφωνω.:beer: :wave2:
Ειναι απιστευτο ποσα συναισθηματα εχουν περασει σε ποσο λιγο χρονο σε αυτη την συζητηση.
Μια νιωθω οργη σε σημειω να θελω να σπασω κεφαλια.
Μια νιωθω απαγοητευση στο οτι βλεπω κοσμο συνειδητοποιημενο και την Ελλαδα στα ιδια.
Μια νιωθω ελπιδα οτι διαβαζω και σας.
Μια οτι θελει πολυ ιδρωτα για να αλλαξουν ολα αυτα.
Μια να τα παρατησω και να μην γραφω....
Προτιμω να ιδρωσω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ευτυχως που τα ειπες εσυ γιατι βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια...
Καποτε πιστευα και εγω αυτα που λεει ο ggs... μετα αλλαξα...πιστεψα οτι μονο μεσα απο την ατομικη βελτιωση του καθενα απο εμας, με την βελτιωση του μικροκοσμου του καθενος απο εμας ισως καποτε δουμε διαφορα... Μονο με παιδεια που θα διδαξει ανιδιοτελεια και συλλογικο συμφερον ισως πετυχουμε κατι.... προς το παρον ολοι υποκρινονται και φωναζουν χωρις ομως να κανουν οτιδηποτε προς την σωστη κατευθυνση... ολα γινονται βαση προσωπικων συμφεροντων...
Μια ζωη υποκριτες και κουτοπονηροι... Οι ιδιοι που βριζουν τους μπατσους και τους ασφαλιτες πετουν την σκουφια τους για να βολευτουν σε ενα σωμα ασφαλειας ή σε μια δημοσια υπηρεσια...Οι ιδιοι που βριζουμε τα κομματα, τα κομματοσκυλα και τους βολευτες παρακαλαμε για ενα βολεμα δικο μας...
Οι πολιτικες θεωριες (καπιταλισμος, σοσιαλισμος, κομμουνισμος) ξεφτιλιστικαν απο ανθρωπους χωρις αρχες, παθιασμενους με την εξουσια και οχι τον ανθρωπο. Συμμαχοι τους ολοι οι υπολοιποι που ο καθενας μας για το δικο του μικροσυμφερον αποτελεσε τον κομματι του "στρατου" τους σε καθε εκλογικη μαχη...
Ειμαστε για γελια ή μαλλον γελιοι οταν μιλαμε για τον συνδικαλισμο και το εργατικο κινημα των εργατοπατερων, των πουλημενων αυτων τομαριων που αποτελουν και αυτοι κομματι (το δυναμικοτερο κιολας...) του "στρατου" των κομματων...
Χειροτερα στενοχωριεμαι και τρελενομαι, οχι οταν βλεπω τους 300 παπαρες να αερολογουν και να τα βρισκουν ομοφωνα μονο στην αυξηση της βουλευτικης αποζημιωσης, αλλα οταν βλεπω κοσμο ακομα και σημερα και ειδικα νεο κοσμο να κουναει σημαιακια και να φωναζει συνθηματα κατω απο μπαλκονια...:yuck: :yuck: :bigcry: :bigcry:
Η δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα της χουντας των πολλων..., των πολλων που αγονται και φερονται απο λαοπλανους και παραμυθαδες...Η δημοκρατια θελει παιδεια και συμμετοχη...ατομικη ευθηνη και συλλογικο πνευμα...πολιτες με μνημη και κριτικη σκεψη...
αιντε τωρα... γιατι ενα "συμφωνω" μπηκα να γραψω, ξεχαστηκα και ξεσκιστικα παλι...
Ακρη μπορει να μην βγαλουμε, αλλα τουλαχιστον ας τα λεμε... :wave2:
υ.γ. Ειναι ουτοπικο..., αλλα φανταστειτε ξαφνικα να μην "λαδωνε" κανεις, κανενα μπουστη απο αυριο...ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε αλλα δεν θα γινει, γιατι καποιος μαλακας πονηριδης θα βρεεθι να σπασει την αλυσιδα για την παρτυ του ...
Βεβαια δεν σημαινει αυτοματα οτι αν πας για μπατσος πρεπει να στερνιστεις και την φιλοσοφια.
Ξερω μπατσο που ειναι αλλου για αλλου.
Το κακο με ενα δημοσιο υπαλληλο δεν ηταν οτι επαιρνε και δουλεια στο σπιτι
ήταν που τον κοροιδευαμε οι αλλοι.... :sick:
Α Επισης δεν ειναι μαγκια και προκοπη να εξισωνεις τα ορια συνταξιοδοτησης προς τα πανω.
Να το καταφερνεις προς τα κατω ειναι μαγκια.
Το να δουλευεις 8ωρο ειναι επισης μαγκια και οχι το 12ωρο.
Το να μην δουλευεις σαν το σκυλι και να σε νοιαζει το ROI της εταιριας ειναι μαγκια.
Δεν ζουμε για να δουλευουμε...
Πολλα στραβα μυνηματα εχουμε καταπιει και καπιοι τα περνανε και στα παιδια τους.
Δουλευω στον ιδιωτικο τομεα, αλλα συγχιζομαι οταν αντιμετωπιζουν συνολικα τους δημ υπαλληλους σαν λεπρους.
Λεπρο ειναι το συστημα του δημοσιου. Οχι οι υπαλληλοι ρε παιδια.
Μην φορτωνουμε το σταυρο του κωλοκρατους σε ανθρωπους που πρεπει να εχουν ενα εισοδημα για να ζησουν. Υπαρχουν και παπαρες μεσα στην αλλαζονεια αναμεσα τους αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.
Βγαζω τα διπλα απο ενα δημοσιο αλλα δουλευω 5απλα, ποιος ειναι ο μαλακας αραγε?
Θα παρω συνταξη αραγε? Ποιος ειναι ο μαλακας?
Για πατε Ιταλια να δειτε πως δουλευουν εκει... θα νομιζετε οτι ολοι δημοσιο δουλευουν.
Το να εχεις μη αγχωδη με ποιοτητα ζωη το εχουμε αφορισει.
Ξυπνατε ρε φιλοι γιατι μας εχουν ταισει ληγμενα. Και να ηταν χαπια καλα θα ηταν
Ληγμενες ιδεες μας εχουν ταισει απο πριν την Εργατικη Πρωτομαγια.
Αραγε ποσοι ξερουν τι ειχει γινει και χυθηκε αιμα τοτε?
Gandalf dr685sm
02/09/2009, 15:22
objecto... είναι αυτό που λες φίλε μου.
Oπως και ο Luckylook...
Όταν αναπτύξουμε όλοι την κριτική ικανότητα ώς πολίτες και δεν λαδώσουμε κανένα κάθαρμα... όταν δεν ανεχτούμε να το κάνει άλλος μπροστά μας .. .για κάθε παρανομία , τότε μόνο θα έχουμε κάτι καλύτερο.
Και δεν χρειάζεται να το κάνουν όλοι. Αρκεί να το κάνουν οι πολλοί περισσότεροι. Και να μην ανεχτούν να το κάνουν οι λίγοι.
Στο ίδιο μήκος κύματος σκέψης είμαι προσωπικά. Να κάνω ενα βήμα για τον εαυτό μου και να δείξω στο παιδί μου (ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) οτι αυτό είναι το σωστό πρότυπο και να μάθει να σκέφτεται σωστά.
Να το κάνω πρώτα εγώ, ο δίπλα, ο παραδίπλα ώς πολίτες... και όταν πολλοί κάνουν το ίδιο πλέον , τότε θα αλλάξει και αυτή η κατάσταση εδώ. Αυτή είναι και η αναίμακτη επανάσταση , που θέλει πολύ περισσότερη δουλειά και κόπο πάντα.
Γιατί δεν είναι πράξη έντονη της στιγμής... αλλά ενας διαρκής αγώνας καθημερινότητας.
Gandalf
Ναι στην φθορα οχι στην βια. Παντα η βια υποβαθμιζει τον αγωνα. Βεβαια επανασταση χωρις αιμα δεν ξερω... αλλα ισως να υπαρξει μια πρωτη φορα. Υπαρχουν ατομα οπως λες που και να πεθαιναν μπροστα μου δεν θα εχυνα σταγονα. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τα παιδια μου και θυμαμαι οτι και αυτοι καποτε παιδια ηταν. Θα σκοτωνα ενα παιδι πριν γινει αυτος/τη που εγινε?
Η βία σίγουρα δεν πρέπει να είναι η κυρίαρχη αντίδραση και λύση..
Όμως , όσο αποκρουστική και αν είναι, (που ΕΙΝΑΙ…) δεν πρέπει να την ξορκίζουμε γενικώς και αορίστως (αυτό άλλωστε συμφέρει ΠΑΝΤΑ τους «ισχυρούς»).
«Η βία του δουλέμπορου να βάλει δεσμά στον δούλο , δεν είναι ίδια με την βία του δούλου για να σπάσει τα δεσμά του …» (που έλεγε περίπου έτσι μια ψυχή…)
Αφήνοντας την βία κατά μέρους ,(αχρείαστη να είναι ) καθώς και όποιες «παράνομες» δράσεις ,φθορά μπορείς να προκαλέσεις (αφού έχεις καταλάβει ποιος είναι «εχθρός» και όχι κατηγορώντας γενικά και αόριστα τους «κουτοπόνηρους» συμπολίτες σου) με πάρα πολλούς τρόπους …
Με την μετρημένη ζωή , που δεν θα δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί την ανάγκη σου και να κάνεις εκπτώσεις στα πιστεύω σου.
Με χάραξη σαφών ορίων μεταξύ δουλειάς και οικογενείας.
Με συνειδητοποίηση της ΤΑΞΗΣ σου.
Με το κλείσιμο της TV και το άνοιγμα βιβλίων και sites
Με την μελέτη της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας
Με την συμμετοχή σου σε δράσεις που θα σε εκφράζουν
Με την αντίδραση σου σε αδικίες και παραλογισμούς από κρατικές υπηρεσίες
Με την αντίδραση σου σε αδικίες και παραλογισμούς από την εργασία σου.
Με την έμπρακτη απαξίωση των κομμάτων και των πολιτικών…
Με την έμπρακτη απαξίωση των «πλουσίων και διασήμων»…
Με το συνεχές «κατηγορώ» της κρατικής μηχανής…
Με την απαξίωση κρατικών στελεχών.
(δεν έχω καμία συνταγή , ούτε έχω καμία ειδικότητα …αυτά προσπαθώ να κάνω και όταν τα κάνω νοιώθω καλά ….)
:wave2:
Gandalf dr685sm
02/09/2009, 15:33
Με την μετρημένη ζωή , που δεν θα δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί την ανάγκη σου και να κάνεις εκπτώσεις στα πιστεύω σου.
....
σε αυτό θα συμφωνήσω ρε φίλε....
στο παρακάτω με την δική μου σκέψη θα μου επιτρέψεις μια παράφραση που εκφράζει εμένα τουλάχιστον.
οχι κατηγορώ... αλλά κάνω σκληρή κριτική μπας και αλλάξει κάτι.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Η βία σίγουρα δεν πρέπει να είναι η κυρίαρχη αντίδραση και λύση..
Όμως , όσο αποκρουστική και αν είναι, (που ΕΙΝΑΙ…) δεν πρέπει να την ξορκίζουμε γενικώς και αορίστως (αυτό άλλωστε συμφέρει ΠΑΝΤΑ τους «ισχυρούς»).
«Η βία του δουλέμπορου να βάλει δεσμά στον δούλο , δεν είναι ίδια με την βία του δούλου για να σπάσει τα δεσμά του …» (που έλεγε περίπου έτσι μια ψυχή…)
Αφήνοντας την βία κατά μέρους ,(αχρείαστη να είναι ) καθώς και όποιες «παράνομες» δράσεις ,φθορά μπορείς να προκαλέσεις (αφού έχεις καταλάβει ποιος είναι «εχθρός» και όχι κατηγορώντας γενικά και αόριστα τους «κουτοπόνηρους» συμπολίτες σου) με πάρα πολλούς τρόπους …
(δεν έχω καμία συνταγή , ούτε έχω καμία ειδικότητα …αυτά προσπαθώ να κάνω και όταν τα κάνω νοιώθω καλά ….)
:wave2:
Δεν μπορω να πω οτι διαφωνω σε κατι! :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
3 ατομα...και δεν μπορειτε να συννενοηθείτε...φαντασου 10.000.000 ελληνες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
σε αυτό θα συμφωνήσω ρε φίλε....
Gandalf
Δεν μπορω να πω οτι διαφωνω σε κατι! :a013:
Portisheeeeead....βλεπεις βρε?
σχεδόν , συμφωνήσαμε και οι τρεις ….
:lol: :lol: :rotflmao::beer:
Portisheeeeead....βλεπεις βρε?
σχεδόν , συμφωνήσαμε και οι τρεις ….
:lol: :lol: :rotflmao::beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μενουν αλλοι 9.999.997!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μενουν αλλοι 9.999.997!
:eyepop: :lol:
LOUKILOUK
02/09/2009, 16:54
9.999.996...παλικαρια...
Αυτο που περιγραφει ο ggs ειναι αυτο ακριβως που ειπα για την ατομικη δραση...κανεις οτι μπορεις καλυτερο και τελικα νοιωθεις χαρουμενος στο τελος της μερας για οσα πετυχες και οσους μπορεσες να πεισεις να κανουν και αυτοι κατι... ατομικη ευθυνη, ενημερωση, παιδεια κτλ, κτλ....
αιντε μπραβο παλικαρια συννεοηθηκαμε τελικα...ημουν σιγουρος βασικα, αλλα πιστευα οτι θα χρειαζονταν λιγοτερος χρονος...
να τα λεμε παντως, μονο καλο κανει...:winka: :evil:
αντε και καλυ τυχη μαγκες:wave2:
υ.γ. Ολοι ξερουμε ενα καλο μπατσο και ενα καλο δημοσιο υπαλληλο...δεν λεει τιποτα...οι κακοι ειναι το θεμα μας:evil: :bigcry: Εχω δει και εγω που λες, αξιολογους ανθρωπους με ορεξη για δουλεια οι οποιοι περιθωριοποιουνται μεσα σε ενα δημοσιο φορεα επειδη δεν εχουν κομματικες ταυτοτητες και επειδη χαλανε την πιατσα δουλευοντας σωστα και οντας τυπικοι στα καθηκοντα τους...
LsKostas
02/09/2009, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Λυπαμαι που θα το πω τοσο χυμα αλλα νομιζω εισαι κολλημενος! Δε το λεω με κακια μη με παρεξηγησεις. :wave2:
Επειδη το λες εσυ, με τιμα πραγματικα :wave2:
Μην με παρεξηγησεις κι εσυ ομως ...
LsKostas
02/09/2009, 17:43
Gandalf, θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ…
Για ΕΜΕΝΑ ο «εχθρός»(αν θες ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ «εχθρός») ΔΕΝ είναι ο κάθε «μπαρμπα Μητσος» που αυθαιρετεί…
Για ΕΜΕΝΑ ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ «εχθρός» είναι το ΚΡΑΤΟΣ…
Η όποια δράση που υποστηρίζω ΠΡΕΠΕΙ να έχει σαν στόχο το ΚΡΑΤΟΣ…
Και ,φυσικά, δεν έχω την ΑΥΤΑΠΑΤΗ ότι μπορώ να το πολεμήσω με τα «όπλα» που ΕΚΕΙΝΟ μου «προσφέρει»(εκλογές)…
Οι κουβέντες περί «συλλογικής ευθύνης» και «όλοι φταίμε» είναι από αφελής μέχρι και υποκινούμενες γιατί όχι μόνο ΔΕΝ αφυπνίζουν τον κόσμο αλλά , αντίθετα ,τον αποπροσανατολίζουν και συμβάλουν τα ΜΕΓΙΣΤΑ στην καταστολή κάθε αντίδρασης…. Και αυτό ξέρεις ,δράση είναι …
Δεν νομιζω οτι μπορει να περιγραφει πιο απλα ...
:beer: :wave2:
Το πρωτο βημα ομως ειναι να συνηδητοποιησετε ολοι σας οτι το κρατος,οι κρατουντες
οι εξουσιαστες ,οι πολιτικοι και οι "νοικοκυραιοι" φυσικα απλα δεν θελουν το καλο μας ...
Δεν υπαρχει κανεις που να νοιαζεται...τα παντα ειναι δουναι και λαβειν...δεν κανουν τιποτα
σωστο και ηθικο εκτος αν εχουν χειροπιαστο ΚΕΡΔΟΣ.
Αν ειναι δυνατον να μιλαμε για πυροπροστασιες και για βηματα σε μια κυβερνηση
που καθυστερει το κτηματολογιο για να κονομησουν τα παιδια τους...
(Gandalf ειπα τα παιδια τους ,οχι τα παιδια ολου του κοσμου,οχι τα παιδια των 700e
οχι οι φοιτητες που ξεροσταλιαζουν...)
LsKostas
02/09/2009, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Tο πρωτο δεν αναφεροταν στο Lkostas αλλα στο κειμενο. Οσο για το τι να ψηφισεις δε ξερω.
Και τον χαρακτηρησα ετσι γιατι αρχιζει με τους μπατσους και τελειωνει εκει ενω το προβλημα δε βρισκεται εκει.
Αν θες να συζητησεις ειμαι ανοιχτος αν θες να κοροιδεψεις η να ειρωνευτεις αυτο μπορουν να το κανουν ολοι.
Αρχικα τοτε προτου ποσταρεις κοιταξε οτι το κειμενο δεν γραφτηκε απο μενα.
Και γι αυτο που λες για τους μπατσους ειμαι μαζι σου...σαφως και το προβλημα αρχιζει πιο ψηλα.
Δεν αθωωνει ομως τους απο κατω...απλα αλλαζει το ποσοστο ευθυνης.
menelaos46
02/09/2009, 20:47
Αρχικα τοτε προτου ποσταρεις κοιταξε οτι το κειμενο δεν γραφτηκε απο μενα. Και γι αυτο που λες για τους μπατσους ειμαι μαζι σου...σαφως και το προβλημα αρχιζει πιο ψηλα. Δεν αθωωνει ομως τους απο κατω...απλα αλλαζει το ποσοστο ευθυνης.
Το ειδα οτι δεν γραφτηκε απο εσενα γι'αυτο ειπα οτι δεν αναφερομαι σε σενα.
Συνγουρα ευθυνη εχουν κι αυτοι και μεγαλο μεριδιο πιστευω αλλα μη κολας εκει εχω συχαθει να ακουω μπατσοι γουρουνια δολοφονοι και ανουσια ριψη ευθυνων. Δεν εχει ουσια.
kerasaki
02/09/2009, 21:31
οτι και να λεμε 4/10/09 θα γινουν εκλογες και δε νομιζω να δω καμια ανατροπη(αντε να ξαναβγουν οι μπλε :rotflmao: αυτο κι αν θα'ναι ανατροπη!)
πραγματικα πιστευω οτι οσα χρονια και να ζησω θα γινεται το ιδιο και το ιδιο