View Full Version : Ατύχημα γέφυρα Αλίμου
19.36, στο ρεύμα κατεύθυνσης από Πειραιά, γέφυρα Αλίμου με παραλιακή προς Βουλιαγμένης.
Δυστυχώς δεν ξερω ρπμ.....:sad:
Μπροστά είχα ένα τύπο με ένα Varadero χωρίς κράνος, κοντομάνικο, βερμούδα να οδηγεί πριζωμένα (από αγχος δεν ξέρω) με τρελές σφήνες . Με πιάνει φανάρι και φτάνω στην είσοδο της γέφυρας όπου τα αυτοκίνητα ξεχείλιζαν σταματημένα 100 μέτρα στην παραλιακή πριν την είσοδο του κόμβου....με τα χίλια ζόρια και μπρος πίσω 2 αυτοκινήτων περνάω τη γέφυρα και λίγα μέτρα μετά στο αριστερό μου χέρι ένα τρακαρισμένο mercedes και δεξιά το παλικάρι με το κεφάλι στην άσφαλτο και ένα ρυάκι από αίμα να κυλάει..:sad: και τα δύο χέρια ήταν κάτω από το σώμα του και δεν μπορούσα να καταλάβω τη θέση του δεξιού του χεριού :sad: σπασμοί ήταν ...μάλλον ή προσπαθούσε να κουνηθεί....εφυγα σοκαρισμένος.....δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον να τη γλύτωσε.
το σημείο εκεί επειδή περνάω καθημερινά θέλει προσοχή στην προσπέραση γιατί οπτικό πεδίο δεν έχεις και παράλληλα στενεύει και ο δρόμος.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
*στατιστικά από το εφημερεύων στη Βούλα: η Παρασκευή θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι η πιο νευρική ημέρα της εβδομάδας με τα περισσότερα ατυχήματα
blueangel
25/09/2009, 19:22
Ρε πούστη μου ελεος δηλαδή σήμερα!!!Τρείς στούκες από το πρωί πέρα από αυτή που πόσταρε ο φίλος πριν και φυσικά το παιδί -μακάρι ναναι καλά όπου ναναι αλλά προκαλούσε τη μοίρα του!!!-στο Χαλάνδρι λίγο πριν το Ιατρόπολις μια από τα ίδια με τον τυπάκο να σφαδάζει και να προσπαθούν οι τραυματιοφορείς να βγάλουν το κράνος,μια στον Αγιο Σώστη Συγγρού και αλλη μια Αλεξάνδρας με Κηφισίας και όλα αυτά στο ανεβασμα σήμερα το μεσημέρι προς Χαλάνδρι!!!
Για όνομα του Θεού δηλαδή...δε λέω ΄φταίνε και τα γαμόκουτα αλλά από μέρους μας λίγο πιο αμυντική οδήγηση δεν θα 'έβλαπτε:sick: Κρίμα και άδικο να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα για 10-15 λεπτά πάνω κάτω που θα φτάσουμε στον προορισμό μας...:(
Gandalf dr685sm
25/09/2009, 19:24
Τυχαίο οτι η μεγαλύτερη μερίδα τραυματισμών είναι με εποχικούς αναβάτες και ελλειπή εξοπλισμό;
Κρίμα στα παιδιά που χτυπάνε.. αλλά το παραπάνω είναι αδιάψευστο γεγονός. θεωρούν οτι ο καλός καιρός και η ωραία ατμόσφαιρα πάνω στην μηχανή θα τους προστατεύσει απο τα ατυχήματα.. που σχεδόν πάντα είναι επώδυνα και σχεδόν πάντα οφείλεται στην απειρία τους , όσον αφορά οδήγηση μοτοσυκλέτας.
Σίγουρα δεν είναι όλοι εποχικοί όσοι χτυπάνε... αλλά είναι οι περισσότεροι.
Gandalf
Προ 7 ημερου πηρα full εξοπλισμο .Τωρα νιωθω ασφαλεια αλλα αρχισα παλυ την γρηγορη οδηγηση κ πηραν κ τα μυαλα μου αερα για κανα καλο εργαλειο η κ λιγο τουρισμο.
devil's animal
25/09/2009, 21:04
ας ειναι καλα...
:(
argi6argi
26/09/2009, 07:23
Πέρασα κι εγώ εκείνη την ώρα και όσο και αν προσπάθησα να αποφύγω το ατυχές περιστατικό, θέλωντας να περάσω κάτω απο τη γέφυρα, είδα τα ίδια ακριβώς :(
Πάντα κράνος ρε παίδες. Όλα διορθώνονται αλλά αυτο το κεφάλι, με το πρόσωπο ακριβώς επάνω στην άσφαλτο...
Μακάρι να τα κατάφερε το παλικάρι...
Μην μπορεί ενας απο τους δυο που ειδαν το περιστατικό να μου πει που ακριβώς ήταν τρακαρισμένη η Mersedes? στην δεξια πλευρα ή στην αριστερή?
καθώς βλέπεις το αμάξι από μπροστά στην δεξιά πλευρά (φανάρι, φτερό, και θόλο).
Μου έκανε πάντως εντύπωση το ότι το αμάξι ήταν μέσα στη λωρίδα του :confused:
και δεν κατάλαβα το πως χτύπησε η μηχανή το αυτοκίνητο :confused:
περαστικά και ελπίζω να πάει καλά
*σκεφτόμουν προχθές πως μπορούσα να μάθω πληροφορίες για τον άνθρωπο
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και ότι νέα έχεις για την πορεία του εάν θες γράψε μας
DimChios
27/09/2009, 16:16
:sad:
dammed_kittin
27/09/2009, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rx8
Ο κύριος με την Mersedes παραβίασε απαγορευτικη πινακιδα για να κανει αναστροφη με αποτελεσμα να πεσει πανω στο παλικαρι και να το παιταξει με το κεφάλι πανω στο κράσπεδο...
as always τα μ#υν#π@ν@.... :mad: :mad:
να τους κοπουν τα χερια κ τα ποδια...
να τους χτυπησει νταλικα να δουν πως ειναι να χτυπαν με το αμαξι τους μια μηχανη :mad: :mad:
με τις κωλ#μ@λ@κιες τους, αντι να πανε στο γ@μημεν# το φαναρι 100 μετρα πιο πανω....
σκ@τ#π#υστες.... :mad: :mad:
ας ειναι καλα το παιδι κ μετα του καιμε κ τη mercedes....
αει στο δι@#λ# @ρχιδι@!!!!!!!!! :mad: :mad:
γαμωτο.....
περαστικα του κ κουραγιο... :sad: :sad: :sad:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ VARADERO(ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ MERSEDES ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
makis206
28/09/2009, 09:45
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ VARADERO(ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ MERSEDES ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Άλλο πάλι και τούτο.. τόσα άτομα είδαν τη Mercedes, δεν έχει δει κανείς την πινακίδα;:uplate:
Κοπελιά γρήγορα περαστικά στον αδερφό σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά στη μάχη που δίνει...:sad:
περαστικά στον αδελφό σου :(
κρίμα ρε γμτ :sad:
το Mercedes παντως την ώρα που έφτασα ήταν ακινητοποιημένο και ερχόταν και μια τροχονόμος εκεί. Λογικά εάν επικοινωνήσεις με την τροχαία και ρωτήσεις θα σε ενημερώσουν. Πες τους ότι ήταν και μία τροχονόμος εκεί. Απευθύνσου και στην τροχαία Αλίμου. Περισσότερα θα μπορώ να μάθω και εγώ από την τροχαία Αλίμου που έχω έναν γνωστό εκεί.
περαστικά και πάλι
Gandalf dr685sm
28/09/2009, 09:47
Περαστικά και μεταφέρω το συγκεκριμένο thread και σε ενα δυο ακόμα forums που γνωρίζω .... συν αυτό της ΕΛ.ΑΣ.
Gandalf
nassosxlvbros
28/09/2009, 09:56
:( μακάρι να τη γλυτώσει...
κράνος ρε παιδιά!
κράνος!
christostr
28/09/2009, 10:17
Ρε παιδιά, εδώ έγινε ο χαμός και αυτός κατάφερε να φύγει;:eyepop: :confused: :confused:
Περαστικά... τί άλλο να πω;:(
πάρε τηλ. στο 210 9608007 (τροχαία Ελληνικού) και θα δώσεις το όνομα του αδελφού σου καθώς και εάν γνωρίζεις τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής του.
Καλή δύναμη
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ...Τ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ...!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ....ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
makis206
28/09/2009, 14:15
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ...Τ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ...!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ....ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Δεν μπορώ να καταλάβω, ο Νίκος μας ενημέρωσε για το ατύχημα στις 25 του μήνα, μέχρι σήμερα που έχει 28 δεν σας ενημέρωσε κανείς για τον οδηγό της Mercedes που οδηγήθηκε στο αυτόφορο; Το αυτοκίνητο που βρίσκεται; Και υπάρχει ένα παιδί που βρίσκεται σε κώμα;...:sick:
Αν αυτός βρίσκονταν στο αυτόφορο από την Παρασκευή, θα μπορούσε σ'αυτό το διάστημα να επικοινωνήσει με την οικογένειά σου; Αναρρωτιέμαι ενώ πραγματικά δεν γνωρίζω αν θα είχε τη δυνατότητα να το κάνει.
Εύχομαι να βρείτε σύντομα τα στοιχεία που ζητάτε και πάνω απ'όλα να γίνει καλά το παιδί..:(
Gandalf dr685sm
28/09/2009, 14:22
Στο αυτόφωρο έχεις δικαίωμα μόνο για ενα τηλεφώνημα και αυτό μάλλον θα το κάνεις προς βοήθεια σου (δικηγόρο , κάποιον να ειδοποιήσει δικηγόρο κτλ. ). Διαφορετικά δεν μπορείς να μιλήσεις με κανένα, καθώς τηλεφωνικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα τα παίρνει ο αξιωματικός υπηρεσίας προς φύλαξη.
Κανονικά όμως θα έπρεπε να είχε ειδοποιηθεί με κάποιο τρόπο απο την ΕΛ.ΑΣ και η πλευρά του θύματος. Συνήθως μέσω του δικηγόρου τους.
Gandalf
dammed_kittin
28/09/2009, 16:35
ανθρωπια στην ελλαδα υπαρχει ελαχιστη, μην παραξενευεσε..
εχω μια αισθηση, τουλαχιστον οταν μας χρειαστηκε, με ενα τζιμανι δικηγορο
οτι μπορει να παρει πληροφοριες για τους αυτοπτες μαρτυρες οι οποιοι ειμαι σιγουρη
οτι υπηρχαν κ ολο κ καποιος θα αφησε τα στοιχεια του,
κ προσωπικα περναω 3-4 φορες την ημερα απο κει κ εχω δει πολλες φορες
το σκηνικο της αναστροφης,
οποτε αν ερθεις σε επικοινωνια με καποιον μαρτυρα να σου πει τι ειδε
θα μαθεις τι πραγματικα εγινε,
κ απο κει κ περα βαδιζεις αναλογα....
προς το παρον καλα κανεις κ μαζευεις οσες πληροφοριες μπορεις,
αλλα σκεφτειτε το ενδεχομενο οτι αφου ο μερσεντακιας δεν ειχε καμια επικοινωνια μαζι σας
θα προσπαθησει να τη σκαπουλαρει, κ αφου μαθεις την αληθεια θα θες κ δικαιοσυνη....
δικαιοσυνη σημαινει οτι αν ο αδερφος χτυπηθηκε ετσι ασχημα
απο καποιον μ@λ@κ γ@μ#στε τον....
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΕΡΕΣΕΝΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...Ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Σ ΚΩΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Π ΕΓΙΝΕ Τ ΑΤΥΧΗΜΑ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ...ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΑΛΛΟΣ?ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΕΡΣΕΝΤΑΚΙΑΣ?:confused: !!Ο ΨΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ...!!!ΨΗΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ Σ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...(ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ9 ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΕΡΕΣΕΝΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...Ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Σ ΚΩΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Π ΕΓΙΝΕ Τ ΑΤΥΧΗΜΑ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ...ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΑΛΛΟΣ?ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΕΡΣΕΝΤΑΚΙΑΣ?:confused: !!Ο ΨΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ...!!!ΨΗΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ Σ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...(ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ9 ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...
Koπελια ευχομαι ο αδερφος σου να γινει οσο πιο γρηγορα γινεται καλα!!!
Κουραγιο σε εσας...:sad: :sad: :sad:
Μια ερωτηση μονο:Εσεις ως οικογενεια εχετε προσλαβει καποιον δικηγορο να ασχοληθει με το θεμα?!
Αν οχι,να το κανετε γρηγορα...
Μην ψαχνεις να βρεις ακρη μονη σου και μην ζητας να υποθεσουμε τι μπορει να εγινε...
Κινησε διαδικασιες εναντιον του μερσεντακια και αν φταιει σκιστε τον...
Κ παλι τις ευχες μου για οτι καλυτερο...
alximistis
28/09/2009, 17:18
καταρχάς περαστικά στο παιδί. Πάνω από όλα αυτό μετράει.
Κατά δεύτερον συγνώμη που θα γίνω μαλάκας το λέω ξεκάθαρα θα γίνω μαλάκας αλλά το πράγμα κατά τη γνώμη μου ξεφεύγει. Δεν έχουμε ουσιαστικά καμία συγκεκριμένη πληροφορία μόνο κάποιοι οι οποίοι πέρασαν αλλά δεν ξέρουν ένας οδηγός μερσεντές ο οποίος αρχικά εξαφανίσθηκε μετά όμως ήταν τελικά στο τμήμα ή όπου σκατά ήταν μία αδελφή του παλλικαριού η οποία δεν είχε μιλήσει με την τροχαία δηλαδή τους απολύτως αρμόδιους μάλλον λόγω πανικού κανένας μάρτυρας δεν υπάρχει κανείς δεν είδε τίποτα αν και σταμάτησαν και γενικά ένα μπάχαλο.
Δουλειά έτσι δεν κάνουμε ούτε βοηθάμε. Υπάρχει κάποιους που μπορεί να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες; Αν ναι ας μιλήσει με την κοπέλα ας ανταλλάξουν κινητά για να δοθεί μία κατεύθυνση από εκεί.
Επίσης υπάρχει κάποιος ο οποίος να έχει παραπάνω επαφή με την τροχαία και δη το αρμόδιο τμήμα; Αν ναι ας κάνει τα κουμάντα του και μετά ας μην γράψει τίποτε εδώ ας μιλήσει κατευθείαν με την αδελφή του παιδιού.
Το μόνο που μπορεί να γίνει από εδώ νομίζω είναι αυτό και γενικά κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην καλύτερη αν κάποιος έχει συγκεκριμένη εικόνα ας γράψει τι είδε όμως μην μπερδευόμαστε χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς λέμε και τι ακριβώς έχουμε δει. Δεν βοηθάμε έτσι :)
Α και κάτι τελευταίο. Σε ποιο νοσοκομείο είναι το παιδί;
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΙΟ ΒΟΥΛΑΣ.ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 8 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ..
καταρχην η αρμοδιοτητα της περιοχης εκει ειναι τροχαια καλλιθεας.κατα δευτερον αυτοφωρο πας μονο αν εισαι μεθυσμενος,η ενημερωθει η τροχαια εντος 24 ωρων οτι ο αθενης εξεπνευσε,για αυτο και στην αρχη σε πανε στο τμημα,ενημερωνονται για την κατασταση του τραυματια και αν δεν εξπνευσει σε αφηνουν ελευθερο μετα,και κινουνται κανονικα οι διαδικασιες με συλογη στοιχειων μαρτυρες κλπ.για να βγει η δικογραφια ωστε να οριστει τατκτικη δικασιμος.
περαστικα στον αδερφο σου...δυστηχως ομως το κρανος ειναι για αυτην ακριβως την δουλεια...ειναι βαρυ που στο λεω αλλα,σε ενδεχομενο δικαστηκο αγωνα θα μετρησει κατα 80% που δεν το φοραγε...
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...ΣΕ ΚΩΜΑ..ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ...ΕΓΩ Τ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ Μ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...:bigcry: :bigcry:
makis206
29/09/2009, 11:13
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...ΣΕ ΚΩΜΑ..ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ...ΕΓΩ Τ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ Μ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...:bigcry: :bigcry:
Aυτό το ευχόμαστε όλοι απ'την καρδιά μας, ας γίνει καλά το παλικάρι κι όλα τ'άλλα φτιάχνουν μετά..
Kazolinos
29/09/2009, 11:24
Ασχετο - σχετικο
σημερα το πρωι....καγκουρας με Ζ750 πηγε να με περασει απο δεξια στην εθνικη με 160....
ξεκρανωτος.....
Ρε παιδια...προσοχη...μην παιζουμε με τις ζωες τις δικες μας και των αλλων ετσι....
Περαστικα στο παλικαρακι....
:(
θα ηθελα να ευχηθείτε ολοι μαζι με εμας καλο ταξίδι στον Γιώργο..
δυστυχως δεν αντεξε..:bawl:
Λεωνίδας
30/09/2009, 13:57
:sad: :sad: :sad:
yannis24
30/09/2009, 13:59
........................:sad:
όχι ρπμ :sad: .....................................
sapila racing
30/09/2009, 14:00
Κρίμα για το Γιωργο, καλό κουράγιο σε σας.... :(
οχι ρπμ......
μου σφιχτηκε η καρδια
:sad: :sad: :sad: :sad:
καλο ταξιδι Γιωργο......
christostr
30/09/2009, 14:34
Καλό ταξίδι βρε Γιώργη.... καλό ταξίδι φίλε... συνοδοιπόρε:( :( :(
:wave2:
ας είναι ελαφρύ το χώμα....
Georgaras
30/09/2009, 16:43
Κρίμα...... είναι άδικο ρε γαμώτο...........
Καλό ταξίδι Γιωργαρε.... καλό ταξίδι φίλε ...:( :(
:( :( :( :(
καλό δρόμο στο παλλικάρι...
καλή δύναμη σε εσάς...:(
DimChios
30/09/2009, 16:54
μαλιστα...
nassosxlvbros
30/09/2009, 17:04
:( .........
καλό ταξίδι στο παλληκάρι...
GiannisBlessed
30/09/2009, 18:22
skata pali:sad:
.................
κουράγιο........
Καλό ταξίδι Γιώργο
Οτι κ να πούμε.......
Συλλυπητήρια στον συνονόματο...ας είναι ελαφρύ το χώμα και κουράγιο στους δικούς του...
TOLISTOLAROS
30/09/2009, 20:26
Κρίμα,πολύ κρίμα....
Ζωή στους δικούς του,κράνος και προσοχή στους υπόλοιπους...
Ζουγκλα και πόλεμος.....αλλος ενας πηγε χωρις καμια αιτια κι αφορμη....
ποτε δεν ειναι γραφτο...ειναι ασχημο με οτι λεξεις κι αν θες να το καλλωπισεις
καλο ταξιδι ρε φιλε......
george72
30/09/2009, 20:47
Καλό ταξίδι Γιώργο...:sad:
(μεγαλη προσοχη με τους μαλ...ες στους δρομους)
:sad: Κρίμα...
Ας αναλογιστούν όσοι διαβάζουν αυτό το thread ότι (αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που γράφηκαν εδώ) αν το παλληκάρι φόραγε κράνος τώρα θα ήταν μαζί μας.... Άλλος ένας ΑΔΙΚΟΣ θάνατος που ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί...
Τα συλληπητήρια μου στους δικούς του... :sad:
:sad: :sad: :sad: :sad:
Ας ειναι ηρεμη η ψυχη του.....καλο ταξίδι!!!
θα ηθελα να ευχηθείτε ολοι μαζι με εμας καλο ταξίδι στον Γιώργο..
δυστυχως δεν αντεξε..:bawl:
συλληπητηρια κ απο εμενα....κουραγιο!
ποτε κ που ειναι η κηδεια του παιδιου?
makis206
30/09/2009, 21:47
Θερμά συλλυπητήρια κι από μένα... δυστυχώς δεν έπιασαν οι ευχές μας...
Σαν να βρισκόμασταν κι εμείς εκεί ρε γαμώτο, μαζί του.. κρίμα, πραγματικά κρίμα...
Κουράγιο στους ανθρώπους του...:sad:
Η κηδεια ειναι σημερα στο 3 Νεκροταφειο στην Νικαια στις 4 και μιση..
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σημερα θα κλαψουν μεχρι και οι πετρες...
Καλο ταξιδι καμαρι μου...
GIXXERAKIAS
01/10/2009, 12:03
Κριμα...οχι ρε γαμωτο....συλληπητηρια και δυναμη...ας ειναι ελαφρυ το χωμα....:sad: :sad:
danaos75
01/10/2009, 12:41
κρίμα :(
κουράγιο σε εσάς κοπελιά
Πολυ κριμα,εφυγε αδικα το παληκαρι :(
zuki1000k5
01/10/2009, 22:21
συλληπητηρια...κουραγιο σε αυτους που μενουν πισω....:sad: :sad: :sad:
.........άδικα έφυγε.........:sad:
Σηλληπητηρια.....
Κουραγιο σε εσενα και την οικογενεια σου....
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
ΠΟΝΟΣ-ΠΟΝΟΣ-ΠΟΝΟΣ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ. 30 ΧΡΟΝΩΝ.
ΑΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο ΨΗΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
ΒΑΣΩ(ΜΙΑ ΦΙΛΗ)
γμτ.....
δεν θέλω να πω για τα εάν....εάν....εάν.....
Να είναι καλά και να μας προσέχει από εκεί πάνω ....Γιώργο....
καλό ταξίδι φίλε.... :sad:
ΠΟΝΟΣ-ΠΟΝΟΣ-ΠΟΝΟΣ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ. 30 ΧΡΟΝΩΝ.
ΑΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο ΨΗΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
ΒΑΣΩ(ΜΙΑ ΦΙΛΗ)
τα θερμα μου συλληπητηρια για τον ανθρωπο που εφυγε ετσι....
Θα μπορουσε να φοραγε κρανος ομως και να ηταν ολα αλλιως τωρα...
Κριμα!!!
Ελπιζω να γινει μαθημα για αλλους το κρανος
Καλο ταξιδι ρε παληκαρι.Επειδη θα τρελαθω.Ηταν ενας μελαχρινος γεροδεμενος 185 κ πανω με ενα μαυρο η ασημι μαυρο varadero k h mercendes mia ασημη???
ναι η μηχανή ήταν ασημί ή κάτι τέτοιο αλλά το αμάξι ήταν νομίζω σε σκούρο χρώμα
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΚΡΙ. ΗΤΑΝ 2,03. Η MERSEDES ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ..
Hell_Rider
02/10/2009, 22:04
Καλο ταξιδι αδερφε .... :sad:
Αυτος που ειδα ειχε πολυ ψηλο σωμα, μελαχρινος κοντο μαλλι γεροδεμενος , ελαφρια ντυμενος απο επανω.Τον ειχα μπροστα μου 50μετρα.Δεν ειδα το ατυχημα απλα μου εκανε εντυπωση που το Varadero fenotan κανονικο μηχανακι με εκεινον πανω.Ειμασταν μαζι στην αλιμου, οταν ερχομουνα απο βουλιαγμενη.Μετα δεν τον εφτανα.Τον εβλεπα πλατη , δεν γυριζε το κεφαλι δεξια αριστερα οπως εγω.Ηταν καπως σοβαρος η τον απασχολουσε κατι η ηθελε να παει καπου γρηγορα.
ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ..Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
Kazolinos
02/10/2009, 22:55
Κριμα το παλικαρι...κριμα....
στο καλο φιλε....
Φοραγε ανοιχτοχρομο κοντομανικο η κατι ψηλο απο πανω?Καπου εκει τον ειδα.Μαλον στο ανεβαζμα της αλιμου τωρα που το σκεφτομαι γιατι εχω φλασαρει.
ΝΑΙ.. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΦΟΡΟΥΣΕ...
Aπλα να το πω να ξελαφρωσω.Εγω πορωθηκα με τον εξοπλισμο μηχανης κ ετρεχα μια βδομαδα βουλιαγμενης κ συγγρου.Οταν τον ειδα τον θαυμασα φενοταν πολυ μουρατος μετα εκανα μια σκεψη οτι εχει εππαγγελματικη μηχανη, κριμα να μη φοραει κρανος κ εξοπλισμο κ ενιωσα μια ακαταμαχητη επιθυμια να του πω φορα ενα κρανος ρε παληκαρι.Συνηθως συμβουλευω φιλους κ δεν θα πλησιαζα ενα δυμετρο για συμβουλες.Αλλα στο ξεκαρφωτο ενιωσα αναμηγμενα συναισθηματα με το παληκαρι.Ενιωσα θαυμασμο , θυμο, λυπηση κ μια αισθηση κινδυνου. Γενικα ειχα κολησει με την ολη φαση αλλα δε καταφερα ποτε να τον φτασω να του πω μια κουβεντα η την συμβουλη που ηθελα.Οταν ηρθα σπιτι κ διαβασα για την αλιμου μου ηρθε ο ουρανος κατακουτελα ενιωσα ακομα κ ενοχες οτι δεν τον προλαβα.Ισως σε μερικους κακοπροερετους φανει καπως η ιστορια μου , αλλα εγω που το εζησα ξερω.Δακρυσα για το παληκαρι χωρις να το ξερω.Ζωη σε σας , να ζησετε να τον θυμοσαστε κ να ειστε καλα γιατι ισως σας βλεπει απο εκει πανω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Aπλα να το πω να ξελαφρωσω.Εγω πορωθηκα με τον εξοπλισμο μηχανης κ ετρεχα μια βδομαδα βουλιαγμενης κ συγγρου.Οταν τον ειδα τον θαυμασα φενοταν πολυ μουρατος μετα εκανα μια σκεψη οτι εχει εππαγγελματικη μηχανη, κριμα να μη φοραει κρανος κ εξοπλισμο κ ενιωσα μια ακαταμαχητη επιθυμια να του πω φορα ενα κρανος ρε παληκαρι.Συνηθως συμβουλευω φιλους κ δεν θα πλησιαζα ενα δυμετρο για συμβουλες.Αλλα στο ξεκαρφωτο ενιωσα αναμηγμενα συναισθηματα με το παληκαρι.Ενιωσα θαυμασμο , θυμο, λυπηση κ μια αισθηση κινδυνου. Γενικα ειχα κολησει με την ολη φαση αλλα δε καταφερα ποτε να τον φτασω να του πω μια κουβεντα η την συμβουλη που ηθελα.Οταν ηρθα σπιτι κ διαβασα για την αλιμου μου ηρθε ο ουρανος κατακουτελα ενιωσα ακομα κ ενοχες οτι δεν τον προλαβα.Ισως σε μερικους κακοπροερετους φανει καπως η ιστορια μου , αλλα εγω που το εζησα ξερω.Δακρυσα για το παληκαρι χωρις να το ξερω.Ζωη σε σας , να ζησετε να τον θυμοσαστε κ να ειστε καλα γιατι ισως σας βλεπει απο εκει πανω.
μεγαλο παιδι ηταν,ηξερε τι εκανε!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ?
makis206
04/10/2009, 19:45
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ?
Κοπελιά συμμερίζομαι τον πόνο σας και ειλικρινά ποτέ δεν θα κατηγορούσα έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας.. πραγματικά όμως είναι πολύ κρίμα το ότι έφυγε έτσι ειδικά αν υπήρχαν πιθανότητες να τον σώσει ένα κράνος έστω.. γι'αυτό φωνάζουμε όλοι και γι'αυτό επιμένουμε, γι'αυτό αισθάνθηκε τύψεις και ο MAG/FMX εξάλλου, δεν πρόλαβε να του το πει, έστω να τον προλάβει να του το πει!
Ίσως να ήξερε πολύ καλά τι έκανε το παλικάρι σας, δεν φρόντισε όμως να προστατευτεί σωστά από αυτούς που δεν ξέρουν...
Και πάλι κουράγιο στον πόνο σας, εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε και να επιμένουμε σ'αυτό όμως.. γιατί εκεί έξω επικρατεί χάος. Κι αυτό το χάος πήρε από κοντά σας τον αγαπημένο σας άνθρωπο.. κρίμα..
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ..
Κρίμα που απ' ότι φαίνεται ούτε και αυτό το τραγικό δράμα που βιώνεις και προσωπικά δεν είναι αρκετό να σε κάνει να καταλάβεις...
DimChios
04/10/2009, 20:06
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ..
Κοπελια, οπως ειπε και ο Μακης απο πανω καταλαβαινουμε την κατασταση σας αλλα μη λεμε ο,τι θελουμε για το κρανος!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ..
Πόσο τραγικά λάθος είσαι...αλλα΄πραγματικά μεσα στον πόνο σας δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.
Ας αναπαυτεί η ψυχή του...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
Άστο καλύτερα.... :rolleyes:
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
Ότι αν ο Γιωργος σας φόραγε ένα γαμωκράνος των 50?, το μόνο που θα θύμιζε την πτώση του θα ήταν καμμιά γρατσουνιά στα χέρια.
Αλλα δεν είναι ούτε ώρα, ούτε το σωστό θέμα να το κουβεντιάσουμε αυτό.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 50 ΑΛΛΑ ΤΩΝ 550.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
DimChios
04/10/2009, 20:14
ακομα χειροτερα λοιπον που δεν εισαι η αδερφη του Γιωργου!
ΕΣΥ τουλαχιστον θα επρεπε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Και γιατι δεν το φοραγε??
Οπως ειπαμε, ασ το, δεν ειναι η ωρα!
Μην προκαλεις ομως!
ΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=81490&perpage=15&pagenumber=1 πως εγινε ενα κρανος των 50 ΕΥΡΩ που φοραγε η κοπελια μου και κρινε!
danaos75
04/10/2009, 20:20
κοπελια δεν έχει σημασία το τι είχε αλλα το τι φοραγε,
και απο ότι κατάλαβα εγώ κράνος δεν φοραγε την στιγμή εκεινη,
όσοι λενε εδώ για κράνος προσπαθούν να γλυτώσουν άλλους
Γιωργους απο ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα,
και πάλι κρίμα για το παλικάρι, δεν θα ήθελα να είμαι με τιποτα στην
θέση του MAG/FMX, άν και πολλες φορές θέλω να πώ και εγώ τα ιδια σε
αναβάτες που συναντάω και δεν φοράνε κράνος, άλλα καμια
φορά απλά δεν ασχολούμαι.
Το μεγαλύτερο κρίμα είναι για αυτους που αφήνει πισω :(
ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.. sorry
ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.. sorry
Πρεπει να το σκαλιζουμε γιατι αφορα ολους μας... Πρεπει να ξερουμε και στην περιπτωση αυτη που αναφερεις με δυνατο χτυπημα στο μπαμπριζ πραγματικα αν το κρανος θα εφερνε χειροτερα αποτελεσματα. Ωστοσο οπως και να ειναι το κρανος σωζει και ειναι απαραιτητο τουλαχιστον αυτο...
Δεν ηθελα να ξαναμιλησω σε αυτο το thread.Tωρα πιστευω οτι πρεπει να βγει ενα νοημα γιατι ισως σωθει μια αλλη ζωη κ ισως ετσι ειχε σωθει κ η ζωη του Γιωργου ,ναναι καλα εκει που βρισκεται.Μεσα σε αυτο το κουμφουζιο της ζωης μας πρεπει να ενημερωνομαστε απο μονη μας για την ασφαλεια μας γιατι κανενας φορεας δεν προκειται να μας ενημερωνει σωστα.Ασκετα το ατυχημα πρεπει να φοραμε σωστο κρανος ολοι κ παντα.Το γεγονος οτι πολλα δηπλωματα ειναι λαδωμενα , ειναι τρομαχτηκο κ γυρναει μπουμερανγκ.Στο συγκεκριμενο ατυχημα πρεπει να βρεθει μαρτηρας να πει τι εγινε γιατι οταν μια ακαταληλη νταλικα η ενα αμαξι σε περναει απο πανω δε σε σωνει τιποτα ουτε κ σε αμαξι να εισαι.Ολοι εχουμε οδηγησει εστω κ μια φορα χωρις κρανος αλλα κ μεθυσμενοι κ θα τυχει να το ξανακανουμε.Μπορει εμεις να την γλυτωσαμε αλλα ισως την πληρωσει καποιος δικος μας η κ το παιδι μας.Καλος ανθρωπος δεν ειναι αυτος που δεν πειραζει κανεναν αλλα αυτος που πολεμαει το κακο.Το κακο στην προκειμενη περιπτωση ειναι η μη ενημερωση.Πιστευω οτι ειναι χρεως μας να ενημερωνουμε τους γυρω μας κ να τα ακουμε κ εμεις.
.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Απο τη στιγμη που το παληκαρι εφυγε, τα πραγματα δεν θα μπορουσαν να ειναι χειροτερα...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Απο τη στιγμη που το παληκαρι εφυγε, τα πραγματα δεν θα μπορουσαν να ειναι χειροτερα...:sick:
σωστά :sad: