Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 93

Θέμα: Ατύχημα γέφυρα Αλίμου

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR

Ατύχημα γέφυρα Αλίμου

19.36, στο ρεύμα κατεύθυνσης από Πειραιά, γέφυρα Αλίμου με παραλιακή προς Βουλιαγμένης.
    Δυστυχώς δεν ξερω ρπμ.....
    Μπροστά είχα ένα τύπο με ένα Varadero χωρίς κράνος, κοντομάνικο, βερμούδα να οδηγεί πριζωμένα (από αγχος δεν ξέρω) με τρελές σφήνες . Με πιάνει φανάρι και φτάνω στην είσοδο της γέφυρας όπου τα αυτοκίνητα ξεχείλιζαν σταματημένα 100 μέτρα στην παραλιακή πριν την είσοδο του κόμβου....με τα χίλια ζόρια και μπρος πίσω 2 αυτοκινήτων περνάω τη γέφυρα και λίγα μέτρα μετά στο αριστερό μου χέρι ένα τρακαρισμένο mercedes και δεξιά το παλικάρι με το κεφάλι στην άσφαλτο και ένα ρυάκι από αίμα να κυλάει.. και τα δύο χέρια ήταν κάτω από το σώμα του και δεν μπορούσα να καταλάβω τη θέση του δεξιού του χεριού σπασμοί ήταν ...μάλλον ή προσπαθούσε να κουνηθεί....εφυγα σοκαρισμένος.....δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον να τη γλύτωσε.
    το σημείο εκεί επειδή περνάω καθημερινά θέλει προσοχή στην προσπέραση γιατί οπτικό πεδίο δεν έχεις και παράλληλα στενεύει και ο δρόμος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ

*στατιστικά από το εφημερεύων στη Βούλα: η Παρασκευή θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι η πιο νευρική ημέρα της εβδομάδας με τα περισσότερα ατυχήματα

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε πούστη μου ελεος δηλαδή σήμερα!!!Τρείς στούκες από το πρωί πέρα από αυτή που πόσταρε ο φίλος πριν και φυσικά το παιδί -μακάρι ναναι καλά όπου ναναι αλλά προκαλούσε τη μοίρα του!!!-στο Χαλάνδρι λίγο πριν το Ιατρόπολις μια από τα ίδια με τον τυπάκο να σφαδάζει και να προσπαθούν οι τραυματιοφορείς να βγάλουν το κράνος,μια στον Αγιο Σώστη Συγγρού και αλλη μια Αλεξάνδρας με Κηφισίας και όλα αυτά στο ανεβασμα σήμερα το μεσημέρι προς Χαλάνδρι!!!
    Για όνομα του Θεού δηλαδή...δε λέω ΄φταίνε και τα γαμόκουτα αλλά από μέρους μας λίγο πιο αμυντική οδήγηση δεν θα 'έβλαπτε Κρίμα και άδικο να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα για 10-15 λεπτά πάνω κάτω που θα φτάσουμε στον προορισμό μας...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τυχαίο οτι η μεγαλύτερη μερίδα τραυματισμών είναι με εποχικούς αναβάτες και ελλειπή εξοπλισμό;

Κρίμα στα παιδιά που χτυπάνε.. αλλά το παραπάνω είναι αδιάψευστο γεγονός. θεωρούν οτι ο καλός καιρός και η ωραία ατμόσφαιρα πάνω στην μηχανή θα τους προστατεύσει απο τα ατυχήματα.. που σχεδόν πάντα είναι επώδυνα και σχεδόν πάντα οφείλεται στην απειρία τους , όσον αφορά οδήγηση μοτοσυκλέτας.

Σίγουρα δεν είναι όλοι εποχικοί όσοι χτυπάνε... αλλά είναι οι περισσότεροι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Προ 7 ημερου πηρα full εξοπλισμο .Τωρα νιωθω ασφαλεια αλλα αρχισα παλυ την γρηγορη οδηγηση κ πηραν κ τα μυαλα μου αερα για κανα καλο εργαλειο η κ λιγο τουρισμο.
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ας ειναι καλα...

Πέρασα κι εγώ εκείνη την ώρα και όσο και αν προσπάθησα να αποφύγω το ατυχές περιστατικό, θέλωντας να περάσω κάτω απο τη γέφυρα, είδα τα ίδια ακριβώς
    Πάντα κράνος ρε παίδες. Όλα διορθώνονται αλλά αυτο το κεφάλι, με το πρόσωπο ακριβώς επάνω στην άσφαλτο...
    Μακάρι να τα κατάφερε το παλικάρι...
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Νέο μέλος

Unhappy

Μην μπορεί ενας απο τους δυο που ειδαν το περιστατικό να μου πει που ακριβώς ήταν τρακαρισμένη η Mersedes? στην δεξια πλευρα ή στην αριστερή?

καθώς βλέπεις το αμάξι από μπροστά στην δεξιά πλευρά (φανάρι, φτερό, και θόλο).
    Μου έκανε πάντως εντύπωση το ότι το αμάξι ήταν μέσα στη λωρίδα του
    και δεν κατάλαβα το πως χτύπησε η μηχανή το αυτοκίνητο

περαστικά και ελπίζω να πάει καλά

*σκεφτόμουν προχθές πως μπορούσα να μάθω πληροφορίες για τον άνθρωπο

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και ότι νέα έχεις για την πορεία του εάν θες γράψε μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rx8
    Ο κύριος με την Mersedes παραβίασε απαγορευτικη πινακιδα για να κανει αναστροφη με αποτελεσμα να πεσει πανω στο παλικαρι και να το παιταξει με το κεφάλι πανω στο κράσπεδο...

as always τα μ#υν#π@ν@....
    να τους κοπουν τα χερια κ τα ποδια...
    να τους χτυπησει νταλικα να δουν πως ειναι να χτυπαν με το αμαξι τους μια μηχανη
    με τις κωλ#μ@λ@κιες τους, αντι να πανε στο γ@μημεν# το φαναρι 100 μετρα πιο πανω....
    σκ@τ#π#υστες....

ας ειναι καλα το παιδι κ μετα του καιμε κ τη mercedes....

αει στο δι@#λ# @ρχιδι@!!!!!!!!!

γαμωτο.....
    περαστικα του κ κουραγιο...
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Νέο μέλος
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ VARADERO(ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ MERSEDES ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rx8
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ VARADERO(ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ MERSEDES ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
    Άλλο πάλι και τούτο.. τόσα άτομα είδαν τη Mercedes, δεν έχει δει κανείς την πινακίδα;

Κοπελιά γρήγορα περαστικά στον αδερφό σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά στη μάχη που δίνει...

περαστικά στον αδελφό σου
    κρίμα ρε γμτ

το Mercedes παντως την ώρα που έφτασα ήταν ακινητοποιημένο και ερχόταν και μια τροχονόμος εκεί. Λογικά εάν επικοινωνήσεις με την τροχαία και ρωτήσεις θα σε ενημερώσουν. Πες τους ότι ήταν και μία τροχονόμος εκεί. Απευθύνσου και στην τροχαία Αλίμου. Περισσότερα θα μπορώ να μάθω και εγώ από την τροχαία Αλίμου που έχω έναν γνωστό εκεί.

περαστικά και πάλι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Περαστικά και μεταφέρω το συγκεκριμένο thread και σε ενα δυο ακόμα forums που γνωρίζω .... συν αυτό της ΕΛ.ΑΣ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    μακάρι να τη γλυτώσει...

κράνος ρε παιδιά!
    κράνος!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις