19.36, στο ρεύμα κατεύθυνσης από Πειραιά, γέφυρα Αλίμου με παραλιακή προς Βουλιαγμένης.
Δυστυχώς δεν ξερω ρπμ.....![]()
Μπροστά είχα ένα τύπο με ένα Varadero χωρίς κράνος, κοντομάνικο, βερμούδα να οδηγεί πριζωμένα (από αγχος δεν ξέρω) με τρελές σφήνες . Με πιάνει φανάρι και φτάνω στην είσοδο της γέφυρας όπου τα αυτοκίνητα ξεχείλιζαν σταματημένα 100 μέτρα στην παραλιακή πριν την είσοδο του κόμβου....με τα χίλια ζόρια και μπρος πίσω 2 αυτοκινήτων περνάω τη γέφυρα και λίγα μέτρα μετά στο αριστερό μου χέρι ένα τρακαρισμένο mercedes και δεξιά το παλικάρι με το κεφάλι στην άσφαλτο και ένα ρυάκι από αίμα να κυλάει..και τα δύο χέρια ήταν κάτω από το σώμα του και δεν μπορούσα να καταλάβω τη θέση του δεξιού του χεριού
σπασμοί ήταν ...μάλλον ή προσπαθούσε να κουνηθεί....εφυγα σοκαρισμένος.....δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον να τη γλύτωσε.
το σημείο εκεί επειδή περνάω καθημερινά θέλει προσοχή στην προσπέραση γιατί οπτικό πεδίο δεν έχεις και παράλληλα στενεύει και ο δρόμος.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
*στατιστικά από το εφημερεύων στη Βούλα: η Παρασκευή θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι η πιο νευρική ημέρα της εβδομάδας με τα περισσότερα ατυχήματα