Σύνδεση

View Full Version : Αντε πάλι...

Πατρινός
28/09/2009, 15:50
...να πρεπει να συζηταμε πραγματα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στον καθε ενα που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ απλα να καταλαβει!

Οι συζητησεις περι διαχειρησης των αγγελιων εχει γινει πολλακις!
Επειδη ομως ΠΡΕΠΕΙ να σβησω τα περιττα απο καποια...

παρτε τα κι εδω γραμμενα να τελειωνουμε καποια στιγμη!

Σιγα μη γινει, αλλα λεμε!

Η αγγελια λοιπον ειναι αυτη http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=82080&perpage=15&pagenumber=1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πατρινός
Ανταλλαγη με Fjr1300 απο 2007 μοντελο και μετα παιζει...:beer:

και η συνεχεια λοιπον εδω...

DimChios
28/09/2009, 18:48
Ανταλλαγη με Fjr1300 απο 2007 μοντελο και μετα παιζει...:beer:

...και με ρωτας ΓΙΑΤΙ σου σβηνω τα ποστ!

Τη μια ΘΕΣ ανταλλαγη την αλλη ΟΧΙ!

Οταν και οποτε αποφασιζεις κατι, θα ανεβαινει η αγγελια σου ψηλα????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ REPORT ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ δινουμε σε τι θα σβηνεται και τι οχι!
Να διαβαζετε τους κανονες!

Πατρινός
28/09/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...και με ρωτας ΓΙΑΤΙ σου σβηνω τα ποστ!

Τη μια ΘΕΣ ανταλλαγη την αλλη ΟΧΙ!

Οταν και οποτε αποφασιζεις κατι, θα ανεβαινει η αγγελια σου ψηλα????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ REPORT ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ δινουμε σε τι θα σβηνεται και τι οχι!
Να διαβαζετε τους κανονες!

Mιας και το θετεις δημοσιως και οχι με ΠΜ οπως ζητηθηκε,μαθε λοιπον οτι οποιοσδηποτε βαζει εδω μεσα μια αγγελια,μπορει να μην ειναι τυχαρπαστος ουτε ο πιτσιρικάς της γειτονιας μας.Το αν εγω αποφασιζω στην συγκεκριμενη στιγμη της αγγελιας μου,να ζητησω ανταλλαγη με αλλη μοτοσυκλετα και οχι απο την αρχη της αγγελιας(που δεν ειχα σκεφτει για ανταλλαγη για δικους μου λογους),δεν νομιζω να χρειαζεται να δωσω αναφορα ουτε σε σενα ουτε σε καποιον αλλο για το λογο που αλλαζω γνωμη.Στην αρχη της αγγελιας ηταν οπως την ειδες αλλά σημερα τροποποιειται γιατι ψαχνω και ανταλλαγη.Που βλεπεις κατι μεμπτο σε αυτο;
Αν φιλε μου ηθελα να ανεβαινει απλα η αγγελια ψηλα,θα εβαζα μια φωτογραφια δηθεν για να την ξανα δουμε και χωρις καμμια τροποιηση ουσιας.Δεν ειμαστε ομως παιδακια ε;...
Και καλο ειναι τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην τα χρησιμοποιεις ανευ ουσιας.Θα ηταν πιο ομορφο αυτα που λες εδω να τα συνιστουσες σε ΠΜ διοτι τυχαινει λογω υποχρεωσεων οικογενειακων,επαγγελματικων και προσωπικων να μην ξερω απ'εξω τους κανονες λειτουργιας σε καθε φορουμ που μπαινω.Αυτο δε σημαινει οτι δεν σεβομαι το χωρο,ισα-ισα.
Κακως που αυτα λεγονται δημοσια.Δεν ειχα ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ αλλά δεν θελω η αγγελια μου να γινεται με τροπο που δεν θα εξυπηρετουσε αυτα που εγω θελω.Ανταλλαγη εκ νεου ζητησα και οχι "up" ανευ λογου.Ευχαριστω:beer:

DimChios
28/09/2009, 23:50
Mιας και το θετεις δημοσιως και οχι με ΠΜ οπως ζητηθηκε,μαθε λοιπον οτι οποιοσδηποτε βαζει εδω μεσα μια αγγελια,μπορει να μην ειναι τυχαρπαστος ουτε ο πιτσιρικάς της γειτονιας μας.Το αν εγω αποφασιζω στην συγκεκριμενη στιγμη της αγγελιας μου,να ζητησω ανταλλαγη με αλλη μοτοσυκλετα και οχι απο την αρχη της αγγελιας(που δεν ειχα σκεφτει για ανταλλαγη για δικους μου λογους),δεν νομιζω να χρειαζεται να δωσω αναφορα ουτε σε σενα ουτε σε καποιον αλλο για το λογο που αλλαζω γνωμη.Στην αρχη της αγγελιας ηταν οπως την ειδες αλλά σημερα τροποποιειται γιατι ψαχνω και ανταλλαγη.Που βλεπεις κατι μεμπτο σε αυτο;
Αν φιλε μου ηθελα να ανεβαινει απλα η αγγελια ψηλα,θα εβαζα μια φωτογραφια δηθεν για να την ξανα δουμε και χωρις καμμια τροποιηση ουσιας.Δεν ειμαστε ομως παιδακια ε;...
Και καλο ειναι τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην τα χρησιμοποιεις ανευ ουσιας.Θα ηταν πιο ομορφο αυτα που λες εδω να τα συνιστουσες σε ΠΜ διοτι τυχαινει λογω υποχρεωσεων οικογενειακων,επαγγελματικων και προσωπικων να μην ξερω απ'εξω τους κανονες λειτουργιας σε καθε φορουμ που μπαινω.Αυτο δε σημαινει οτι δεν σεβομαι το χωρο,ισα-ισα.
Κακως που αυτα λεγονται δημοσια.Δεν ειχα ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ αλλά δεν θελω η αγγελια μου να γινεται με τροπο που δεν θα εξυπηρετουσε αυτα που εγω θελω.Ανταλλαγη εκ νεου ζητησα και οχι "up" ανευ λογου.Ευχαριστω:beer:

Αν ξερεις ή οχι τους κανονες σε καθε φορουμ που μπαινεις ειναι δικο σου θεμα και δεν με αφορα!
Για το αν το γραψα εδω και οχι σε π.μ εγινε για να καταλαβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια πραγματα και αντιστοιχα ΔΕΝ εχει γινει ΜΟΝΟ σε σενα αυτο! Γινεται και σε άλλους ΜΠΑΣ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (με το "φορα παρτιδα") οπως προειπα ΠΑΡΕ ΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

ΜΠΑΣ ΚΑΙ!!!!

Οστωσο, οφειλω να ομολογησω οτι εχετε ενα τροπο ορισμενοι να "φαινεστε" από πάνω στην "απολογια σας" οταν αυτη γινεται όχι με π.μ! Αν με πιανεις! :winka:

Εγω "σκαρτος" δεν βγαινω! Κι οποιος εχει παραπονο μπορει να το κανει στη διαχειρηση που μου εχει αναθεσει (και σε άλλους) αυτη την "δουλεια"!

Η απαντηση σου ομως, και ο τρόπος στο ΠΩΣ θα μπορουσες αν ΔΕΝ ήθελες όπως λες να γινει up η αγγελια, θα ηταν (οπως πολυ σωστα εχουν πραξει άλλοι συμφορουμίτες σου, να στειλεις ενα π,μ οπου να ζητας αυτο που θες να γινει ωστε να το κανουμε εμεις!
ΔΕΝ μπορει στο ενα ποστ να διαβαζει ο αλλος "δεν δεχομαι ανταλλαγες" και στο επομενο να διαβαζει "δεχομαι ανταλλαγες"!

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ??

...κι επειδη εσυ δεν μπορεις περα απο τα δικα σου ποστ, να αλλαξεις των αλλων, (εχει μεινει λοιπον το quote άλλου χρηστη προς εσενα) ζητας απο εμας οποια αλλαγη θες και γινεται ενα γενικο συμμαζεμα!
Από αλλαγη τίτλου μεχρι δεν ξερω κι εγω τί αλλο!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ*" ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ!!!

*ΟΥΤΕ αυτο ειναι προσωπικο!

...και για να κλεισω, ΕΜΑΣ ερχονται με το κιλο τα π.μ και τα report για παραπονα και ατασταλείες χρηστών στις αγγελιες!

ΑΥΤΑ!

DimChios
29/09/2009, 00:00
το πρωτο ποστ ειναι δικο μου!
Εγω εχω γραψει!
Απλα εδω δεν μπορω να κανω αλλαγες!

Cpt. Haddock
29/09/2009, 06:50
ρε Μητσε, μοδερατορας είσαι γιατί τσαμπουκαλεύεσαι;

Αμα σε χαλάει, άστο, υπάρχουν και καλύτερα πράγματα απο τη "ζώνη" και το "καφε της..."

:winka:

TROOPER
29/09/2009, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Μητσε, μοδερατορας είσαι γιατί τσαμπουκαλεύεσαι;

Αμα σε χαλάει, άστο, υπάρχουν και καλύτερα πράγματα απο τη "ζώνη" και το "καφε της..."

:winka:

ωχ...

:lol:

:a014:

drade
29/09/2009, 16:53
@ DIMCHIOS θα δεχόμουνα τα επιχειρήματα σου, ακόμα και την αυστηρότητα που επέδειξες στην δική μου περίπτωση, αλλά δυστυχώς θυμάμαι πως για ψύλλου πήδημα ανανέωνες την δική σου αγγελία για την μοτοσικλέτα σου (βλέπε BMW GS 1200 κίτρινη) :wave2:

DimChios
29/09/2009, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
@ DIMCHIOS θα δεχόμουνα τα επιχειρήματα σου, ακόμα και την αυστηρότητα που επέδειξες στην δική μου περίπτωση, αλλά δυστυχώς θυμάμαι πως για ψύλλου πήδημα ανανέωνες την δική σου αγγελία για την μοτοσικλέτα σου (βλέπε BMW GS 1200 κίτρινη) :wave2:

To θεμα με το δικο μου εχει συζητηθει πολλακις και υπαρχουν τα θρεντ!
Ψαξε και διαβασε ΟΛΕΣ τις απαντησεις που εχω δωσει και κανεις με απτα επιχειρηματα δεν μπορεσε να απαντησει και να αντικρουσει!

Το οτι ποσταρεις εδω τωρα, αφου εχω σβησει ποστ στην αγγελια σου, λεει πολλα!
ΤΩΡΑ σε ενοχλησε!

:wave2:

Tpap
29/09/2009, 16:58
αλλά θυμάμαι πως για ψύλλου πήδημα ανανέωνες την δική σου αγγελία για την μοτοσικλέτα σου (βλέπε BMW GS 1200 κίτρινη) :wave2:

απ :rotflmao: :bigcry: :πρίζα: :πρίζα:

drade
30/09/2009, 00:23

Το οτι ποσταρεις εδω τωρα, αφου εχω σβησει ποστ στην αγγελια σου, λεει πολλα!
ΤΩΡΑ σε ενοχλησε!

Λέει ότι δεν ασχολήθηκα διότι δεν είμαι μοδεράτορας... αλλά επίσης ότι δεν έπεσε στην αντίλιψη μου η εν λόγω συζήτηση.

Επίσης λέει ότι δεν συμφωνώ στον βαθμό αυστηρότητας, για παράδειγμα όταν η μοτό μου έχει πάει στα 9000 χλμ από τα 6500 χλμ που είχε αρχικά η αγγελία το θεωρώ αλλαγή άξια ενημέρωσης και από την στιγμή που η τελευταία αλλαγή στην αγγελία ήταν πριν από 25 ημέρες δεν νομίζω οτι είμαι απ'αυτούς που ψευτο-ανανεώνουν τις αγγελίες τους και τις φτάνουν να είναι 4-5 σελίδες

DimChios
30/09/2009, 00:26
Λέει ότι δεν ασχολήθηκα διότι δεν είμαι μοδεράτορας... αλλά επίσης ότι δεν έπεσε στην αντίλιψη μου η εν λόγω συζήτηση.

Επίσης λέει ότι δεν συμφωνώ στον βαθμό αυστηρότητας, για παράδειγμα όταν η μοτό μου έχει πάει στα 9000 χλμ από τα 6500 χλμ που είχε αρχικά η αγγελία το θεωρώ αλλαγή άξια ενημέρωσης και από την στιγμή που η τελευταία αλλαγή στην αγγελία ήταν πριν από 25 ημέρες δεν νομίζω οτι είμαι απ'αυτούς που ψευτο-ανανεώνουν τις αγγελίες τους και τις φτάνουν να είναι 4-5 σελίδες

σε αυτους που εφτιαξαν τους κανονες μπορεις να παραπονεθεις!

Λυπαμαι! Προσωπικα παντως δεν εχω με ΚΑΝΕΝΑΝ οσων αφορα τις αγγελιες!

drade
30/09/2009, 00:28
σε αυτους που εφτιαξαν τους κανονες μπορεις να παραπονεθεις!

Λυπαμαι! Προσωπικα παντως δεν εχω με ΚΑΝΕΝΑΝ οσων αφορα τις αγγελιες!

δεν αμφιβάλω ότι δεν έχεις προσωπικά - ούτε καν γνωριζόμαστε offline :beer:

Kotsis23
30/09/2009, 00:38
...

Opisthogonia
30/09/2009, 01:17
xoris parexigisi pantos....vlepo para pola up ta opia den svinonte ;)
sketa UP tosa pou varethika na grafo apagorevonte ta up i na stelno pm...

otan evala mia fora aggelia to mono pou katafera einai gia 10 lepta stin proti selida,afou kabosi kanane up k me kalipsane amesos minane me to up gia 4 ores k mexri na ta svisete vgikane kenourgies agkelies k ego pali paremina sthn 2h k pio piso xoris kan na fano stn proti pote....pige apati i agkelia.....katalaveno oti den borite na eiste apo pano oli tin ora se ena forum k einai logiko...alla kapos tha prepi na diaxiristite to thema

filika
stefanos

DimChios
30/09/2009, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
xoris parexigisi pantos....vlepo para pola up ta opia den svinonte ;)
sketa UP tosa pou varethika na grafo apagorevonte ta up i na stelno pm...

otan evala mia fora aggelia to mono pou katafera einai gia 10 lepta stin proti selida,afou kabosi kanane up k me kalipsane amesos minane me to up gia 4 ores k mexri na ta svisete vgikane kenourgies agkelies k ego pali paremina sthn 2h k pio piso xoris kan na fano stn proti pote....pige apati i agkelia.....katalaveno oti den borite na eiste apo pano oli tin ora se ena forum k einai logiko...alla kapos tha prepi na diaxiristite to thema

filika
stefanos

Κατ αρχην κανε μια προσπαθεια να γραφεις Ελληνικα σε παρακαλω!!!

2ον, "ΔΕΝ σβηνονται" πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
"Αργουν να σβηστουν"΄ναι αλλα την απαντηση την εδωσες εσυ!

Αυτα!

Kazolinos
30/09/2009, 07:58
Το θεμα με τις αγγελιας εχει γινει ανεκδοτο...

δεν τρεχει και τιποτα να γινει ενα απ, ή μια παπαρολογια....

δεν ειναι η χρυση ευκαιρια το φορουμ ουτε ειμαστε επαγγελματιες αγοραπωλητες!

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι υπαρχει 1500% αυστηροτητα στις αγγελιες-σπαμαρισμα
εκτος εαν το κανει καποιος φιλος μας ο οποιος μπορει να κανει οποιαδηποτε αγγελια-θεμα σωβρακο...

Σε τελευταια αναλυση....τι ζορι τραβατε αν καποιος κανει απ....

Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη πιο σοβαρα....

εκτος και ενα δεν εχεις ζωη....

Zid
30/09/2009, 08:11
Σε αντίστοιχο forum μετά απο 3 post οι αγγελίες κλειδώνονται και η επικοινωνία γίνεται με τηλ. η PM.

Mήπως τελικά.. πρέπει να γίνει και εδώ ετσι λόγω του μεγάλου όγκου στις αγγελίες? (Δλδ 4-5 post οριο απο το χρήστη μέσα στην αγγελία και μετά κλείδωμα.. )

Ετσι ο καθένας να περιορίσει τα άχρηστα Up εφοσον θα ξέρει οτι θα κλειδώσει μετά απο λιγο?

Και σε περίπτωση που κάποιος θέλει κάποια αλλαγή να στέλνει pm στους mod.

Υ.Γ Ειλικρινά.. δε νομίζω οτι έχει τπτ προσωπικό ο Dimchios με κανένα απλά και αυτός κάποιες στιγμές κάνει λάθη... που λογικο είναι να γίνουν με τόσες αγγελιες...

makis206
30/09/2009, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
Σε τελευταια αναλυση....τι ζορι τραβατε αν καποιος κανει απ....
Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη πιο σοβαρα....
εκτος και ενα δεν εχεις ζωη....

Προβλήματα υπάρχουν πολλά, up όμως ένα...:lol:..γι'αυτό και επέτρεψέ μου να διαφωνήσω..

Φαντάσου να μπαίνανε όλοι να ρίχνανε κι από ένα up κάθε μέρα, αααπαπαπαπαπαπ..

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος του up, λες και αν θέλω να πάρω Βεστρόμ απ'το φόρουμ θα ψάξω μόνο στην πρώτη σελίδα και όχι ότι παίζει εκεί μέσα, ή μήπως θα βρεθεί ένα Transalp πρώτο πρώτο και θα με κάνει ν'αλλάξω γνώμη;

Για να τελειώνει το πράγμα με τις αγγελίες ας δωθεί στον καθένα ένα όριο από ποστς, 1; 2; 3; ότι θέλετε, από εκεί και μετά υπάρχουν τα edit στα ποστς και τα πμ για να συνεννοούνται οι πωλητές με τους υποψήφιους αγοραστές, τι πιο απλό; Για αποιαδήποτε διόρθωση, διαγραφή ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, υπάρχει και ο μονδεράτορας..

Όσοι όροι για όλους, ότι πιο απλό, ότι πιο κατανοητό, ότι πιο δίκαιο.. και τέλος.

:beer:

makis206
30/09/2009, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Σε αντίστοιχο forum μετά απο 3 post οι αγγελίες κλειδώνονται και η επικοινωνία γίνεται με τηλ. η PM......

Μαζί τα γράψαμε ρε Μήτσε..! :winka: :beer:

Zid
30/09/2009, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Προβλήματα υπάρχουν πολλά, up όμως ένα...:lol:..γι'αυτό και επέτρεψέ μου να διαφωνήσω..

Φαντάσου να μπαίνανε όλοι να ρίχνανε κι από ένα up κάθε μέρα, αααπαπαπαπαπαπ..

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος του up, λες και αν θέλω να πάρω Βεστρόμ απ'το φόρουμ θα ψάξω μόνο στην πρώτη σελίδα και όχι ότι παίζει εκεί μέσα, ή μήπως θα βρεθεί ένα Transalp πρώτο πρώτο και θα με κάνει ν'αλλάξω γνώμη;

Για να τελειώνει το πράγμα με τις αγγελίες ας δωθεί στον καθένα ένα όριο από ποστς, 1; 2; 3; ότι θέλετε, από εκεί και μετά υπάρχουν τα edit στα ποστς και τα πμ για να συνεννοούνται οι πωλητές με τους υποψήφιους αγοραστές, τι πιο απλό; Για αποιαδήποτε διόρθωση, διαγραφή ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, υπάρχει και ο μονδεράτορας..

Όσοι όροι για όλους, ότι πιο απλό, ότι πιο κατανοητό, ότι πιο δίκαιο.. και τέλος.

:beer: χαχα με κατασκοπεύεις? :bigcry: :lol: :p

makis206
30/09/2009, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
χαχα με κατασκοπεύεις? :bigcry: :lol: :p

:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :beer:

TROOPER
30/09/2009, 08:17
+1000 σε zid και μακη.

ggs
30/09/2009, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zid

Σε αντίστοιχο forum μετά απο 3 post οι αγγελίες κλειδώνονται και η επικοινωνία γίνεται με τηλ. η PM.

Mήπως τελικά.. πρέπει να γίνει και εδώ ετσι λόγω του μεγάλου όγκου στις αγγελίες? (Δλδ 4-5 post οριο απο το χρήστη μέσα στην αγγελία και μετά κλείδωμα.. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

+ 1

Νομίζω ότι είναι η πιο δίκαια και σωστή λύση για όλα τα μέλη ΑΛΛΑ και τους μοδερειτορες – αδμινιστραιτορες….

Gandalf dr685sm
30/09/2009, 08:31
αίντε πάλι όπως λέει και ο τίτλος...

Ρε παληκάρια... τι up και βλακείες... αν θέλω να βρώ κάτι στις αγγελίες θα κάνω χρήση αναζήτησης , μιας και έχει τόσα αντικείμενα εκεί μέσα που δεν έχουν πουληθεί ακόμα , πραγματικές ευκαιρίες που δεν είναι ποτέ .. μα ποτέ στην πρώτη σελίδα, γιατί είμαστε αρκετοί πλέον και βάζουμε όλοι και απο κάτι.

Τι up και βλακείες λοιπόν. Κάντε μια αναζήτηση και θα βρεθεί αυτό που θέλετε. Όσον αφορά διορθώσεις, υπάρχει και αυτό το γαμ..νο το edit αν είναι μέσα σε ενα σύντομο χρονικό διάστημα. Αν οχι κάνεις ενα νέο Post με βάσιμους λόγους (τιμή αλλαγή κτλ. )

Τώρα για τον περιορισμό μηνυμάτων , έχοντας δεί οτι εδώ παίζει σε ΡΗΡ το σύστημα , το κόβω πολύ δύσκολο να μπεί περιορισμός μηνυμάτων ανά μέλος. Είναι καθαρά τεχνικό θέμα. Μπορεί όμως να κοπεί κάθε μήνυμα ώς απάντηση και όλη η συναλλαγή και κάθε αλλαγή να γίνεται μέσω Pm .. το θεωρώ ίσως πιο αυστηρό αλλά δεν θα δίνει πλέον δικαίωμα για διαμάχες.

Το μόνο δύσκολο θα είναι οτι τα μέλη θα πρέπει να ειδοποιούν όταν πωλούνται τα αντικείμενα για να βάζουν ενα ΠΩΛΗΘΗΚΕ ο κάθε συντονιστής.

Gandalf

DimChios
30/09/2009, 13:30
Το θεμα εδω δεν ειναι ποιοι κανονες σας/μας βολευουν και ποιους κανονες προτεινει ο καθενας σας/μας!

Το θεμα μας ειναι "αντε παλι"!!!

που δεν λετε να καταλαβετε!

Εχει ανοιχτει ισα με 10 φορες...

ΑΥΤΟΙ ειναι οι κανονες και αν ειναι να αλλαξουν άλλοι θα το κανουν!!!

DimChios
30/09/2009, 13:32
και κατι ακομα!

Οι κανονες ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και πολυ ΣΩΣΤΟΙ και δίκαιοι!!!!!

...ΑΝ ο καθενας τους σεβεται και αφηνετε τις εξυπναδες κατα μερος και αυτους που διαχειριζονται αυτες να κανουν τη "δουλεια" τους οπως νομιζουν!

OVER AND OUT!

makis206
30/09/2009, 13:43
Το θεμα εδω δεν ειναι ποιοι κανονες σας/μας βολευουν και ποιους κανονες προτεινει ο καθενας σας/μας!
Το θεμα μας ειναι "αντε παλι"!!!
που δεν λετε να καταλαβετε!
Εχει ανοιχτει ισα με 10 φορες...
ΑΥΤΟΙ ειναι οι κανονες και αν ειναι να αλλαξουν άλλοι θα το κανουν!!!

Mήτσε αυτά τα "άντε πάλι" είναι που προσπαθούμε να αποφύγουμε, όσο στη μία αγγελία γίνεται της καργιόλας ενώ στην αμέσως επόμενη κλειδώνεται απ'το τρίτο ποστ...ε "άντε πάλι" βέβαια...:winka:

2-3 κανονισμοί είναι να μπούνε με ίσους όρους για όλους, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να εφαρμοστεί αλλά ούτε και πόσο χρόνο θα τρώει από σένα, αυτή η κατάσταση όμως δεν σου τρώει και λιγότερο...

Για εσάς σκεφτόμαστε και προτείνουμε κύριος! Και για όσο το δυνατόν λιγότερα παραπονεμένα μέλη.. τη δουλειά που έχεις να κάνεις εκεί μέσα την καταλαβαίνουμε όλοι, να σε βοηθήσουμε προσπαθούμε, να σε αποφορτίσουμε ενώ ταυτόχρονα δεν θα υπάρχει και παράπονο από κανέναν.
Θέμα ενός δυνατού sticky ποστ είναι..

makis206
30/09/2009, 13:46
OVER AND OUT!

Άχ αυτά κάνεις και με τουμπαίρνεις ρεμάλι...ότι πρέπει για το sticky που λέγαμε :blush: :rotflmao: