Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Αντε πάλι...

...να πρεπει να συζηταμε πραγματα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στον καθε ενα που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ απλα να καταλαβει!

Οι συζητησεις περι διαχειρησης των αγγελιων εχει γινει πολλακις!
    Επειδη ομως ΠΡΕΠΕΙ να σβησω τα περιττα απο καποια...

παρτε τα κι εδω γραμμενα να τελειωνουμε καποια στιγμη!

Σιγα μη γινει, αλλα λεμε!

Η αγγελια λοιπον ειναι αυτη http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πατρινός
    Ανταλλαγη με Fjr1300 απο 2007 μοντελο και μετα παιζει...
    και η συνεχεια λοιπον εδω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ανταλλαγη με Fjr1300 απο 2007 μοντελο και μετα παιζει...

...και με ρωτας ΓΙΑΤΙ σου σβηνω τα ποστ!

Τη μια ΘΕΣ ανταλλαγη την αλλη ΟΧΙ!

Οταν και οποτε αποφασιζεις κατι, θα ανεβαινει η αγγελια σου ψηλα????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ REPORT ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ δινουμε σε τι θα σβηνεται και τι οχι!
    Να διαβαζετε τους κανονες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...και με ρωτας ΓΙΑΤΙ σου σβηνω τα ποστ!

Τη μια ΘΕΣ ανταλλαγη την αλλη ΟΧΙ!

Οταν και οποτε αποφασιζεις κατι, θα ανεβαινει η αγγελια σου ψηλα????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ REPORT ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ δινουμε σε τι θα σβηνεται και τι οχι!
    Να διαβαζετε τους κανονες!
    Mιας και το θετεις δημοσιως και οχι με ΠΜ οπως ζητηθηκε,μαθε λοιπον οτι οποιοσδηποτε βαζει εδω μεσα μια αγγελια,μπορει να μην ειναι τυχαρπαστος ουτε ο πιτσιρικάς της γειτονιας μας.Το αν εγω αποφασιζω στην συγκεκριμενη στιγμη της αγγελιας μου,να ζητησω ανταλλαγη με αλλη μοτοσυκλετα και οχι απο την αρχη της αγγελιας(που δεν ειχα σκεφτει για ανταλλαγη για δικους μου λογους),δεν νομιζω να χρειαζεται να δωσω αναφορα ουτε σε σενα ουτε σε καποιον αλλο για το λογο που αλλαζω γνωμη.Στην αρχη της αγγελιας ηταν οπως την ειδες αλλά σημερα τροποποιειται γιατι ψαχνω και ανταλλαγη.Που βλεπεις κατι μεμπτο σε αυτο;
    Αν φιλε μου ηθελα να ανεβαινει απλα η αγγελια ψηλα,θα εβαζα μια φωτογραφια δηθεν για να την ξανα δουμε και χωρις καμμια τροποιηση ουσιας.Δεν ειμαστε ομως παιδακια ε;...
    Και καλο ειναι τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην τα χρησιμοποιεις ανευ ουσιας.Θα ηταν πιο ομορφο αυτα που λες εδω να τα συνιστουσες σε ΠΜ διοτι τυχαινει λογω υποχρεωσεων οικογενειακων,επαγγελματικων και προσωπικων να μην ξερω απ'εξω τους κανονες λειτουργιας σε καθε φορουμ που μπαινω.Αυτο δε σημαινει οτι δεν σεβομαι το χωρο,ισα-ισα.
    Κακως που αυτα λεγονται δημοσια.Δεν ειχα ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ αλλά δεν θελω η αγγελια μου να γινεται με τροπο που δεν θα εξυπηρετουσε αυτα που εγω θελω.Ανταλλαγη εκ νεου ζητησα και οχι "up" ανευ λογου.Ευχαριστω

Mιας και το θετεις δημοσιως και οχι με ΠΜ οπως ζητηθηκε,μαθε λοιπον οτι οποιοσδηποτε βαζει εδω μεσα μια αγγελια,μπορει να μην ειναι τυχαρπαστος ουτε ο πιτσιρικάς της γειτονιας μας.Το αν εγω αποφασιζω στην συγκεκριμενη στιγμη της αγγελιας μου,να ζητησω ανταλλαγη με αλλη μοτοσυκλετα και οχι απο την αρχη της αγγελιας(που δεν ειχα σκεφτει για ανταλλαγη για δικους μου λογους),δεν νομιζω να χρειαζεται να δωσω αναφορα ουτε σε σενα ουτε σε καποιον αλλο για το λογο που αλλαζω γνωμη.Στην αρχη της αγγελιας ηταν οπως την ειδες αλλά σημερα τροποποιειται γιατι ψαχνω και ανταλλαγη.Που βλεπεις κατι μεμπτο σε αυτο;
    Αν φιλε μου ηθελα να ανεβαινει απλα η αγγελια ψηλα,θα εβαζα μια φωτογραφια δηθεν για να την ξανα δουμε και χωρις καμμια τροποιηση ουσιας.Δεν ειμαστε ομως παιδακια ε;...
    Και καλο ειναι τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην τα χρησιμοποιεις ανευ ουσιας.Θα ηταν πιο ομορφο αυτα που λες εδω να τα συνιστουσες σε ΠΜ διοτι τυχαινει λογω υποχρεωσεων οικογενειακων,επαγγελματικων και προσωπικων να μην ξερω απ'εξω τους κανονες λειτουργιας σε καθε φορουμ που μπαινω.Αυτο δε σημαινει οτι δεν σεβομαι το χωρο,ισα-ισα.
    Κακως που αυτα λεγονται δημοσια.Δεν ειχα ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ αλλά δεν θελω η αγγελια μου να γινεται με τροπο που δεν θα εξυπηρετουσε αυτα που εγω θελω.Ανταλλαγη εκ νεου ζητησα και οχι "up" ανευ λογου.Ευχαριστω

Αν ξερεις ή οχι τους κανονες σε καθε φορουμ που μπαινεις ειναι δικο σου θεμα και δεν με αφορα!
    Για το αν το γραψα εδω και οχι σε π.μ εγινε για να καταλαβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια πραγματα και αντιστοιχα ΔΕΝ εχει γινει ΜΟΝΟ σε σενα αυτο! Γινεται και σε άλλους ΜΠΑΣ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (με το "φορα παρτιδα") οπως προειπα ΠΑΡΕ ΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

ΜΠΑΣ ΚΑΙ!!!!

Οστωσο, οφειλω να ομολογησω οτι εχετε ενα τροπο ορισμενοι να "φαινεστε" από πάνω στην "απολογια σας" οταν αυτη γινεται όχι με π.μ! Αν με πιανεις!

Εγω "σκαρτος" δεν βγαινω! Κι οποιος εχει παραπονο μπορει να το κανει στη διαχειρηση που μου εχει αναθεσει (και σε άλλους) αυτη την "δουλεια"!

Η απαντηση σου ομως, και ο τρόπος στο ΠΩΣ θα μπορουσες αν ΔΕΝ ήθελες όπως λες να γινει up η αγγελια, θα ηταν (οπως πολυ σωστα εχουν πραξει άλλοι συμφορουμίτες σου, να στειλεις ενα π,μ οπου να ζητας αυτο που θες να γινει ωστε να το κανουμε εμεις!
    ΔΕΝ μπορει στο ενα ποστ να διαβαζει ο αλλος "δεν δεχομαι ανταλλαγες" και στο επομενο να διαβαζει "δεχομαι ανταλλαγες"!

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ??

...κι επειδη εσυ δεν μπορεις περα απο τα δικα σου ποστ, να αλλαξεις των αλλων, (εχει μεινει λοιπον το quote άλλου χρηστη προς εσενα) ζητας απο εμας οποια αλλαγη θες και γινεται ενα γενικο συμμαζεμα!
    Από αλλαγη τίτλου μεχρι δεν ξερω κι εγω τί αλλο!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ!
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ*" ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ!!!

*ΟΥΤΕ αυτο ειναι προσωπικο!

...και για να κλεισω, ΕΜΑΣ ερχονται με το κιλο τα π.μ και τα report για παραπονα και ατασταλείες χρηστών στις αγγελιες!

ΑΥΤΑ!

το πρωτο ποστ ειναι δικο μου!
    Εγω εχω γραψει!
    Απλα εδω δεν μπορω να κανω αλλαγες!

ρε Μητσε, μοδερατορας είσαι γιατί τσαμπουκαλεύεσαι;

Αμα σε χαλάει, άστο, υπάρχουν και καλύτερα πράγματα απο τη "ζώνη" και το "καφε της..."

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε Μητσε, μοδερατορας είσαι γιατί τσαμπουκαλεύεσαι;

Αμα σε χαλάει, άστο, υπάρχουν και καλύτερα πράγματα απο τη "ζώνη" και το "καφε της..."

ωχ...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    @ DIMCHIOS θα δεχόμουνα τα επιχειρήματα σου, ακόμα και την αυστηρότητα που επέδειξες στην δική μου περίπτωση, αλλά δυστυχώς θυμάμαι πως για ψύλλου πήδημα ανανέωνες την δική σου αγγελία για την μοτοσικλέτα σου (βλέπε BMW GS 1200 κίτρινη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    @ DIMCHIOS θα δεχόμουνα τα επιχειρήματα σου, ακόμα και την αυστηρότητα που επέδειξες στην δική μου περίπτωση, αλλά δυστυχώς θυμάμαι πως για ψύλλου πήδημα ανανέωνες την δική σου αγγελία για την μοτοσικλέτα σου (βλέπε BMW GS 1200 κίτρινη)

To θεμα με το δικο μου εχει συζητηθει πολλακις και υπαρχουν τα θρεντ!
    Ψαξε και διαβασε ΟΛΕΣ τις απαντησεις που εχω δωσει και κανεις με απτα επιχειρηματα δεν μπορεσε να απαντησει και να αντικρουσει!

Το οτι ποσταρεις εδω τωρα, αφου εχω σβησει ποστ στην αγγελια σου, λεει πολλα!
    ΤΩΡΑ σε ενοχλησε!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    αλλά θυμάμαι πως για ψύλλου πήδημα ανανέωνες την δική σου αγγελία για την μοτοσικλέτα σου (βλέπε BMW GS 1200 κίτρινη)
    απ :rotflmao: :πρίζα: :πρίζα:

Παλαιό μέλος

Το οτι ποσταρεις εδω τωρα, αφου εχω σβησει ποστ στην αγγελια σου, λεει πολλα!
    ΤΩΡΑ σε ενοχλησε!

Λέει ότι δεν ασχολήθηκα διότι δεν είμαι μοδεράτορας... αλλά επίσης ότι δεν έπεσε στην αντίλιψη μου η εν λόγω συζήτηση.

Επίσης λέει ότι δεν συμφωνώ στον βαθμό αυστηρότητας, για παράδειγμα όταν η μοτό μου έχει πάει στα 9000 χλμ από τα 6500 χλμ που είχε αρχικά η αγγελία το θεωρώ αλλαγή άξια ενημέρωσης και από την στιγμή που η τελευταία αλλαγή στην αγγελία ήταν πριν από 25 ημέρες δεν νομίζω οτι είμαι απ'αυτούς που ψευτο-ανανεώνουν τις αγγελίες τους και τις φτάνουν να είναι 4-5 σελίδες

Λέει ότι δεν ασχολήθηκα διότι δεν είμαι μοδεράτορας... αλλά επίσης ότι δεν έπεσε στην αντίλιψη μου η εν λόγω συζήτηση.

Επίσης λέει ότι δεν συμφωνώ στον βαθμό αυστηρότητας, για παράδειγμα όταν η μοτό μου έχει πάει στα 9000 χλμ από τα 6500 χλμ που είχε αρχικά η αγγελία το θεωρώ αλλαγή άξια ενημέρωσης και από την στιγμή που η τελευταία αλλαγή στην αγγελία ήταν πριν από 25 ημέρες δεν νομίζω οτι είμαι απ'αυτούς που ψευτο-ανανεώνουν τις αγγελίες τους και τις φτάνουν να είναι 4-5 σελίδες

σε αυτους που εφτιαξαν τους κανονες μπορεις να παραπονεθεις!

Λυπαμαι! Προσωπικα παντως δεν εχω με ΚΑΝΕΝΑΝ οσων αφορα τις αγγελιες!

Παλαιό μέλος
    σε αυτους που εφτιαξαν τους κανονες μπορεις να παραπονεθεις!

Λυπαμαι! Προσωπικα παντως δεν εχω με ΚΑΝΕΝΑΝ οσων αφορα τις αγγελιες!

δεν αμφιβάλω ότι δεν έχεις προσωπικά - ούτε καν γνωριζόμαστε offline

...
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

xoris parexigisi pantos....vlepo para pola up ta opia den svinonte
    sketa UP tosa pou varethika na grafo apagorevonte ta up i na stelno pm...

otan evala mia fora aggelia to mono pou katafera einai gia 10 lepta stin proti selida,afou kabosi kanane up k me kalipsane amesos minane me to up gia 4 ores k mexri na ta svisete vgikane kenourgies agkelies k ego pali paremina sthn 2h k pio piso xoris kan na fano stn proti pote....pige apati i agkelia.....katalaveno oti den borite na eiste apo pano oli tin ora se ena forum k einai logiko...alla kapos tha prepi na diaxiristite to thema

filika
    stefanos
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Άντε πάλι τα Δευτεριάτικα...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2006, 09:34
  2. αντε παλι... η Eva στη TV
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20