Σύνδεση

View Full Version : Πεστα ρε Jorge!

Σελίδες : 1 [2] 3

blackbusa
09/10/2009, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελα cool.... τέλος και λύθηκε η παρεξήγηση :)

Το μόνο που συμφωνούμε όλοι είναι οτι πρέπει να αλλάξω τον τίτλο σε "Παρτα ρε Jorge !!" :rotflmao: :bawl: :lol:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

byron
09/10/2009, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

I vote A style for Jorge sponsor :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

176811

sniper
09/10/2009, 14:25
I vote A style for Jorge sponsor :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

Eγώ για να ειμαι ειλικρινής ρε Βύρωνα, αυτό πυ βλέπω στα τελευταία GPείναι ότι το θέαμα είναι χειρότερο από F1....

Γιατί στα GP περιμένεις κόντρα..... και σε παίρνει ο ύπνος στον γΚαναπέ...... Στην F1 βγάλανε όλες τις ηλεκτρονικές μαλακίες απο τα αυτοκίνητα και γινεται της πόρνης....

Κάτι άκουσα ότι θα γυρίσουμε πάλι στα 990..... αντε γιατί βαρέθηκα να κοιμάμαι....

reinmeister
09/10/2009, 14:27
εγω θα το συνεχισω λιγουλι απαντωντας στον μενελαο για τις ντουντουκες,μια και εκτος απο τον ροσσι,στα gp εχω θεμα και με τα μπουρδελα αυτα...

τεκμηριωση του "μπουρδελου"

απο την πρωτη μερα που πατησαν τα λαστιχα τους σε αγωνα Moto gp ηταν για πεταμα...

κι αυτο κατα βαση λογω μοτερ...το να βγαλεις αλογα σε τετοιο επιπεδο ειναι το μονο ευκολο...το να τα βγαλεις σε μεγαλο ευρος στροφων ομως θελει big cohones...που δυστυχεστατα τα ιταλακια της ντουκατι σε αυτο το επιπεδο δεν τα εχουν δυστυχως...ωες εκ των πραγματων λοιπον το μηχανακι οδηγιοταν σαν ταυρος απο τα κερατα...

δεν εχει να κανει φιλε μου με οδηγικο στυλ ,αλλα με ικανοτητα να τιθασευσεις κατι λαθος...αυτη την ικανοτητα την εχει ο καπιροσσι και ο στονερ...

ακομη και ττην χρονια μεταβασης στα 800 η ντουκατη ηταν δυνατοτερη λογω καυσιμου...τι εννοω με αυτο...

οι ιαπωνες πιαστηκαν μαλακες στο ιδιο τους το παιχνιδι και κυριως η χοντα μια και αυτη επεμενε για την αλλαγη...

το desmοδρομικο της ντουκατι εχει το πλεονεκτημα της μικροτερης καταναλωσης καυσιμου για την παραγωγη ιδιας αποδοσης με ενα ελατηριοφορο λογω ακριβως αυτης της ελλειψης ελατηριων στο συστημα κινησης των βαλβιδων...μικροτερες απωλειες ισχυως ουσιαστικα μια και ενα ποσοστο της δυναμης στο ελατηριοφορο καταναλωνεται στο ξεπερασμα της αντιστασης συσπειρωσης τους...

τι εγινε λοιπον...μειωθηκαν οι χωρητικοτητες απο 24 στα 21 λιτρα και οι ιαπωνες τον ηπιαν κι εκαναν και γαργαρες...αν τα φτωχαιναν θα εσπαγαν,αν τα ρυθμιζαν σωστα θα εμεναν απο βενζινη...

βεβαια σιγα σιγα με την εξελιξη της τεχνολογιας των ηλεκτρονικων και κατ επεκτασιν της διαχειρισης καυσιμου το προβλημα ξεπεραστηκε,γι αυτο και πλεον οι αποδοσεις ολων σχεδον ειναι παραμφερεις...

δυστυχως ομως το ντουκατι παραμενει μη οδηγισιμο...

byron
09/10/2009, 14:31
Κάτι άκουσα ότι θα γυρίσουμε πάλι στα 990..... αντε γιατί βαρέθηκα να κοιμάμαι....

Kαι εγώ το άκουσα και δεν είναι απίθανο και μακάρι, γιατί τι να βλέπεις όταν ο 1ος (όποιος και να΄ναι) είναι 5 δευτ. μπροστά και μέχρι τον 4ο υπάρχει το χάος.

Αν και εκεί που θα γίνει τις πόπης είναι στη Moto2. 40+ συμμετοχές :uplate: :eyepop: και τα νούμερα στα άλογα ακούγονται από 150 μέχρι 170!! Η moriwaki έχει παρουσιάσει ήδη ένα πριόνι και το τσίμπησε με τη μία το team Gressini.

sniper
09/10/2009, 14:37
.....

Αν και εκεί που θα γίνει τις πόπης είναι στη Moto2. 40+ συμμετοχές :uplate: :eyepop: και τα νούμερα στα άλογα ακούγονται από 150 μέχρι 170!! Η moriwaki έχει παρουσιάσει ήδη ένα πριόνι και το τσίμπησε με τη μία το team Gressini.

εμεις θα την βλέπουμε ή μπα;

byron
09/10/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οι ιαπωνες πιαστηκαν μαλακες στο ιδιο τους το παιχνιδι και κυριως η χοντα μια και αυτη επεμενε για την αλλαγη...

+990 στο προηγούμενο ποστ, αλλά τα φαιδρά και κουλά που είχε ζητήσει η Honda-yamaha να μπει περιορισμός στροφών ήταν για πολλά γέλια. :a31: :a31: :a31:
Η δε Honda τις μαλακίες που έχει κάνει, χωράνε σε εγκυκλοπαίδεια.

byron
09/10/2009, 14:40
εμεις θα την βλέπουμε ή μπα;

Αν δεν το δείξει ο σκάι, όλο και κάτι θα παίζει μέσω pc όπως γίνεται με τα 125-250 :winka:

byron
09/10/2009, 14:43
Κάτι που έχασα, αφορά την απόφαση της μονομάρκας στον κινητήρα (αμωρηπουτάνα παράγκα Honda).
Στην αρχή είχαν προσδιορίσει τις προδιαγραφές, και έλεγαν ότι με 20.000? θα μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να αγοράσει τον κινητήρα του αντιπάλου. Πως κατέληξαν σε μία μάρκα ? :confused:

vassilis88
09/10/2009, 14:49
δυστυχως ομως το ντουκατι παραμενει μη οδηγισιμο...

νταζεντ φακιν ματτερ..... εφοσον ο στονερ το πηγαινε τοσο γρηγορα που το 07, κ περσι εριχνε με το καλημερα στα ελευθερα 1 δευτερολεπτο τι σημασια εχει αν δν μπορουν να το πανε οι αλλοι? μη οδηγησιμο παραμενει για τους οδηγους της β κατηγοριας των τζιπι.. που κ παλι δλδ κατι καπι, ελιας κ μπαρρος πηγαιναν γρηγορα που κ που.. κ ο χευντεν τελευταια δλδ.. εδω ο εσπαργκαρο εγραψε 5ο χρονο πισω απο τα ρεπσολ κ τα φιατ.. προσωπικα πιστευω οτι οποιοσδηποτε εκ των κορυφαιων 3ων θα ηταν πολυ κοντα στο στονερ.. κατι που ισως μαθουμε αν γινει καμια μεταγραφη σε κανα δυο χρονια..

..

μπαιρον, γιαμαχα κ χοντα ειχαν μοτο2 μοτερ, το πως επελεξε ομως η ντορνα το χοντα, who knows? εδω αλλαξε απο 990 σε 800 σιγα μην δυσκολευοταν η χοντα σ αυτο..

sapila racing
09/10/2009, 14:50
Το πρωτάθηλημα είναι ακόμα ανοιχτό και θα φανεί ποιός είναι ο καλύτερος.
Εχουν ιδια μηχανάκια ίδια λάστιχα και βλέπει ο ενας τα data του διπλανού.

Αν τελειώσατε να βάλω μια απο τις αγαπημένες μου φωτό....

176814

devil's animal
09/10/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

ωρε μαγκα μου...:eek:
αγκωνα ξυνει το παλΟΥκαρι και με διπλωμενο μπροστινο...
:lol: :lol: :lol:

byron
09/10/2009, 14:56

Αυτό είναι χτύπημα κάτω απ΄τη μέση του rein :rotflmao: :lol: :rotflmao: .
Είχε ο μΠούστης τον αχώνευτο αφίσα, αλλά τον είχε με aprilia για να μου χρυσώσει το χάπιιιιιι :mad:

sapila racing
09/10/2009, 14:59
Καπως έτσι τον βλέπω και τον Jorge σε λίγο. :smokin:

Το οτι τελικά η Honda πήρε το συμβόλαιο κινητήρων για την Moto2 ηταν φυσικό κι επόμενο. Αλλωστε το μοτέρ το δούλευαν ηδη απο προπερσι, ενω της Yamaha θα ηταν πουσαρισμένο R6.
Σκοπός είναι να έχουν χαμηλό budget, τα μοτέρ να είναι γύρω στα 150 άλογα α΄λλά να βγάζουν πολλούς αγώνες.

sniper
09/10/2009, 15:02
....
Σκοπός είναι να έχουν χαμηλό budget, τα μοτέρ να είναι γύρω στα 150 άλογα α΄λλά να βγάζουν πολλούς αγώνες.

Και γιατί δεν έβαζαν να τρέχουν Mille? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

vassilis88
09/10/2009, 15:03
κ το χοντα πουσαρισμενο cbr600 ειναι.. το οτι η moriwaki δουλευε πανω στο μηχανακι τοσο καιρο ειναι αλλη μια ενδειξη οτι μπορει να ηξερε απο πριν τι μοτερ θα επελεγαν για τα μοτο2 αφου εχει κ στενη συνεργασια με τη χοντα..

sapila racing
09/10/2009, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κ το χοντα πουσαρισμενο cbr600 ειναι.. το οτι η moriwaki δουλευε πανω στο μηχανακι τοσο καιρο ειναι αλλη μια ενδειξη οτι μπορει να ηξερε απο πριν τι μοτερ θα επελεγαν για τα μοτο2 αφου εχει κ στενη συνεργασια με τη χοντα..

Σωστά τα λές. Και το Honda είναι βασισμένο στο CBR600RR αλλά το δουλεύουν εδω και δύο χρόνια σχεδόν, οπότε η Yamaha έμεινε πίσω.

Και κατι άλλο...

'Dorna will buy the engines off HRC and supply to teams free of charge, with teams free to design and develop their own chassis.'

σύμφωνα με το MCN.

byron
09/10/2009, 15:09
Την αγαπημένη μου απ΄την Catalunya δεν μπορώ να την βρώ :lol: , αλλα μιας και έβαλε ο Αρης το low, βάζω μια φωτό που έπιασε ο γάτος ο CD. Το ανέβασε και βιντεάκι, αλλά δεν μπορώ να το βάλω.

Σχόλια by CD, bikenet.

" Παίδες,

σόρυ που σας διαταράσσω την ψυχική σας ηρεμία τέτοια ώρα, αλλά είδα κάτι στην επανάληψη που οφείλω να το αναφέρω σε όλους. boxed

Στην κορυφαία του προσπέραση στην τελευταία στροφή, ο Rossi έχασε μια μπροστινάτζα που ήταν όλη δική του - τέτοια ήταν η λύσσα και η φόρα του στην είσοδο για να καταφέρει να περάσει τον Lorenzo εκεί που δεν περνά κανείς. Του ματσούκωσε ένα γκάζι όμως που γλίτωσε την πτώση και τον έφερε πρώτο στην καρό σημαία.

Τι να πω, είναι αλλού το παλικάρι. Θέλει πολλά αρχίδια για να βουτήξεις με τόσα παραπάνω σε μια τόσο γρήγορη στροφή από μια λάθος, σφιχτή γραμμή, να περάσεις, να ρισκάρεις πτώση και να κρατηθείς μπροστά από τον έχων την πιο γρήγορη γραμμή."

Αν προσέξετε τις μπροστινές ρόδες των Μ1, υπάρχει μια διαφορά :D

176817

reinmeister
09/10/2009, 15:14
moto2 θα γινει της παλαβης...με ενα μοτερ για ολους και φθηνα μηχανακια θα γινει σφαγη...

εχω την εντυπωση,χωρις τεκμηρια,οτι το μοτερ ειναι πρωτοτυπο...160-170 αλογα απο 600 παραγωγης ειναι μεν εφικτα αλλα οριακα...αν λοιπον γνωμονας ειναι η αντοχη στον χρονο μαλλον θελει κατι απο την αρχη που να στροφαρει ανετα στις 20.000-22.000...και οι στροφαλοι παραγωγης ειναι λιγο γκοτζιλες για τετοια χρηση....

για να δουμε...

υ.γ. ο biaggi καραφλα ειναι δωρο του μπαμπα μου και της μαμας μου και γι αυτο δεν θα ξεκρεμαστει ποτε...:lol: :lol:

byron
09/10/2009, 15:16
υ.γ. ο biaggi καραφλα ειναι δωρο του μπαμπα μου και της μαμας μου και γι αυτο δεν θα ξεκρεμαστει ποτε...:lol: :lol:

Ρπμ.....δεν σκιάζεσαι το βράδυ να έχεις τον μΠούστη πάνω απ΄το κεφάλι σου? :confused: :confused:

blackbusa
09/10/2009, 15:32
Την αγαπημένη μου απ΄την Catalunya δεν μπορώ να την βρώ :lol: , αλλα μιας και έβαλε ο Αρης το low, βάζω μια φωτό που έπιασε ο γάτος ο CD. Το ανέβασε και βιντεάκι, αλλά δεν μπορώ να το βάλω.

Σχόλια by CD, bikenet.

" Παίδες,

σόρυ που σας διαταράσσω την ψυχική σας ηρεμία τέτοια ώρα, αλλά είδα κάτι στην επανάληψη που οφείλω να το αναφέρω σε όλους. boxed

Στην κορυφαία του προσπέραση στην τελευταία στροφή, ο Rossi έχασε μια μπροστινάτζα που ήταν όλη δική του - τέτοια ήταν η λύσσα και η φόρα του στην είσοδο για να καταφέρει να περάσει τον Lorenzo εκεί που δεν περνά κανείς. Του ματσούκωσε ένα γκάζι όμως που γλίτωσε την πτώση και τον έφερε πρώτο στην καρό σημαία.

Τι να πω, είναι αλλού το παλικάρι. Θέλει πολλά αρχίδια για να βουτήξεις με τόσα παραπάνω σε μια τόσο γρήγορη στροφή από μια λάθος, σφιχτή γραμμή, να περάσεις, να ρισκάρεις πτώση και να κρατηθείς μπροστά από τον έχων την πιο γρήγορη γραμμή."

http://www.youtube.com/watch?v=AC1w8QA8ffQ&feature=related

:wave2:

arxaios
09/10/2009, 15:47
Και γιατί δεν έβαζαν να τρέχουν Mille? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Άντε λέμε και τα έβαλαν .......... θα τερματίζει κανένα ή θα μετράνε ποιό κόλλησε τελευταίο ;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

byron
09/10/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Άντε λέμε και τα έβαλαν .......... θα τερματίζει κανένα ή θα μετράνε ποιό κόλλησε τελευταίο ;;;
:lol: :

Τσίμπησες και σύ... Δεν θυμάμαι ρε Κώστα και πολλά Mille να κολλάνε οταν έτρεχαν με Haga-Edwards να πώ την αλήθεια. :smokin: Για να μην πω για το V4....ούτε αγώνα δεν έχει τερματίσει.

Να΄ναι καλά τα Suzukia που βλέπουμε θέαμα στο μόνιτορ....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

Πάρτε και την αγαπημένη μου φωτό. Πόσο άλλο κάτω ρπμ...??? :confused: :confused: :confused:

176820

arxaios
09/10/2009, 16:26
Τσίμπησες και σύ... Δεν θυμάμαι ρε Κώστα και πολλά Mille να κολλάνε οταν έτρεχαν με Haga-Edwards να πώ την αλήθεια. :smokin: Για να μην πω για το V4....ούτε αγώνα δεν έχει τερματίσει.

Να΄ναι καλά τα Suzukia που βλέπουμε θέαμα στο μόνιτορ....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:
Πάρτε και την αγαπημένη μου φωτό. Πόσο άλλο κάτω ρπμ...??? :confused: :confused: :confused:

Να σε πω ένα μυστικό ;;; Χεσμένα τα έχω τα Suzukia !!! :lol: :lol: :lol:
Το Μπούσα είναι το πρώτο μου .......... εκτός αν βάλεις και RV 50 και DR 250 που τα θεορώ αμελητέα !!!

Για να κάνω κάτι τέτοιο ......... θα πρέπει να με ξαπλώσουν κάτω και να αφήσουν απαλά τη μηχανή πάνω μου .............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
09/10/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για να κάνω κάτι τέτοιο ......... θα πρέπει να με ξαπλώσουν κάτω και να αφήσουν απαλά τη μηχανή πάνω μου .............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απαλά? Το μπούσα? :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:

reinmeister
09/10/2009, 17:38
ασχετο ,αλλα εβλεπα τον αγωνα του μανι κουρ...πως ανοιγει ετσι το ρημαδι το απριλια? μιλαμε για πολυ ιδρωτα το ντουκι απο πισω...κι ακομη εξελισσεται...

αν αντεξει και στον δρομο τοτε η χοντα θα πρεπει να αναθεωρησει συντομα την πολιτικη της...

menelaos46
09/10/2009, 18:59
Φιλε byron το προσπερασμα που λες ηταν οντως πολυ αρχιδατο... και ηταν οριακο, πεφτω δε πεφτω ηταν ο γιατρος. Το μηχανακι του να κουναει ολοκληρο μπρος πισω μεχρι την κορυφη της στροφης και μετα του εκλεισε και την εξοδο. Αυτα γινονται μια φορα τα 100 χρονια.

Βεβαιως θα μπορουσε και να πεσει.... αλλα δεν επεσε!

emiliano
09/10/2009, 19:15

Δες έβαζες ένα κάδρο της μάνας σου και του πατέρα σου, αν και δεν τους ξέρω είμαι σίγουρος ότι κάτι περισότερο σου έχουν προσφέρει από αυτό το μπάμια....

Α και μιας και είπες για τσογλάνια στους αγώνες, ο στόουνερ όπως ειπώθηκε και παραπάνω είπε that's racing για το προσπέρασμα στη laguna ο biaggi τι είπε όταν έβγαλε τον αγκώνα στο ρόσι το 2001? Δεν χρειάστηκε να πεί τίποτα τα είπε όλα ο ρόσι :hypnotize

TROOPER
13/10/2009, 08:08
........Πάρτε και την αγαπημένη μου φωτό. Πόσο άλλο κάτω ρπμ...??? :confused: :confused: :confused:

νταξει...μιλαμε για ανωμαλια!!!:eyepop:

byron
13/10/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νταξει...μιλαμε για ανωμαλια!!!:eyepop:

Ειναι το ακριβώς αντίθετο του δεν μπορώ να ξύσω γόνατο.

Αυτοί λένε δεν έχω που να χώσω το γόνατο... :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
16/10/2009, 10:29
Tί εγινε ρε παιδιά ο Jorge?

Ξάπλωσε πάλι? :rolleyes:

byron
16/10/2009, 10:37
Tί εγινε ρε παιδιά ο Jorge?

Ξάπλωσε πάλι? :rolleyes:

Που το είδες? Κάτι φασόλια τουρσί διάβασα ότι έφαγε και τον πήγε κλαρίνο :lol:

sapila racing
16/10/2009, 10:43
Που το είδες? Κάτι φασόλια τουρσί διάβασα ότι έφαγε και τον πήγε κλαρίνο :lol:

Eφαγε μια ψιλή στα ελεύθερα δοκιμαστικά στο Philip Island και είναι 6ος πάνω από 1sec πίσω από τον Vale που είναι πρώτος. :D

makis206
16/10/2009, 10:44
Ειναι το ακριβώς αντίθετο του δεν μπορώ να ξύσω γόνατο.
Αυτοί λένε δεν έχω που να χώσω το γόνατο... :rotflmao: :rotflmao:

Στο τέλος θα το ρίξουνε στα σκούτερ!:rotflmao:

byron
16/10/2009, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο τέλος θα το ρίξουνε στα σκούτερ!:rotflmao:

Γαμω τις ιδέες :beer:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

la_villa
16/10/2009, 15:31
εεε περίμενε ρε

δεν εχει πάρει ακομα τις ρυθμίσεις....ωχ sorry....ο vale τις παίρνει απο αυτον
:lol: :lol: :lol: :lol:

σημερα αυριο που θα εχει πάρει τις πρώτες θα παει καλύτερα....ακομα δεν τις βρηκαν

sapila racing
18/10/2009, 08:44
Τα είπε όλα ο Jorge.

Αφού τον πέρασαν σουβλάκι στην εκκίνηση πήγε να χωθεί εκεί που δεν χώραγε και τέλος προγράμματος.....

O Rossi μπορεί πλέον να πανυγηρίσει το 9ο πρωτάθλημά του! :sun:

emiliano
18/10/2009, 09:04
H μαλακία είναι ότι θα αναγκαστεί να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Μαλαισία, ενώ στη Βαλένθια θα είχε σαφώς μεγαλήτερο ενθουσιασμό και πανηγύρι, είναι τρελοί οι Ισπανοί.....

Allst@rf
19/10/2009, 10:40

Σχόλια by CD, bikenet.

" Παίδες,

παντος παιδια εχω να κανω μια διαπιστωση σχετικα με αυτο που λες...
σε μια συνεντευξη του ο μεγιστος swantz ,ειχε πει οτι τις περισσοτερες φορες πηγαινε τερμα γκαζι απο καβλα και μονο και οτι λιγες ηταν οι στροφες τις οποιες τις ειχε στριψει με μυαλο και
προγραμματισμο.
εχθες στο track day πηγα με ενα φιλο ο οποιος εμπαινε πρωτη φορα,ειναι 20 χρονια μοτοσυκλετιστης χωρις CSS και αλλα σχολεια και με το καλημερα στο πρωτο session κατεβασε 1.13,εμενα δε που εχω κανει σχολεια και τα εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και (προσπαθω )παντα να στριβω με πλανο και ξεκαθαρο μυαλο μου εριξε δυο γυρους χαλαρα...
βλεπω παιδια στους δρομους που καβαλανε 1000αρια και τα ξεσκιζουν πραγματικα και δεν το πιστευω οτι μπορουν να τα πανε ετσι...
που θελω να καταληξω?
στο οτι οσα σχολεια και να κανεις ,οσες ωρες στην πιστα και να περασεις το μονο που θα σε παει παραπερα μεχρι και παγκοσμια πρωταθλημα να κερδισεις ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχεις και ποσο αφοβος εισαι.
τουτεστιν ακομα και στα gp αυτο που κερδιζει πρωταθληματα δεν ειναι ουτε τα γυροσκοπικα ουτε τα quick turning ουτε τα vanishing point.η καβλα και το θαρρος να νικησεις τα ορια σου ειναι.βασικα στοιχεια ολων των μοτοσυκλετιστων...

byron
19/10/2009, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
παντος παιδια εχω να κανω μια διαπιστωση σχετικα με αυτο που λες...
σε μια συνεντευξη του ο μεγιστος swantz ,ειχε πει οτι τις περισσοτερες φορες πηγαινε τερμα γκαζι απο καβλα και μονο και οτι λιγες ηταν οι στροφες τις οποιες τις ειχε στριψει με μυαλο και
προγραμματισμο.
εχθες στο track day πηγα με ενα φιλο ο οποιος εμπαινε πρωτη φορα,ειναι 20 χρονια μοτοσυκλετιστης χωρις CSS και αλλα σχολεια και με το καλημερα στο πρωτο session κατεβασε 1.13,εμενα δε που εχω κανει σχολεια και τα εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και (προσπαθω )παντα να στριβω με πλανο και ξεκαθαρο μυαλο μου εριξε δυο γυρους χαλαρα...
βλεπω παιδια στους δρομους που καβαλανε 1000αρια και τα ξεσκιζουν πραγματικα και δεν το πιστευω οτι μπορουν να τα πανε ετσι...
που θελω να καταληξω?
στο οτι οσα σχολεια και να κανεις ,οσες ωρες στην πιστα και να περασεις το μονο που θα σε παει παραπερα μεχρι και παγκοσμια πρωταθλημα να κερδισεις ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχεις και ποσο αφοβος εισαι.
τουτεστιν ακομα και στα gp αυτο που κερδιζει πρωταθληματα δεν ειναι ουτε τα γυροσκοπικα ουτε τα quick turning ουτε τα vanishing point.η καβλα και το θαρρος να νικησεις τα ορια σου ειναι.βασικα στοιχεια ολων των μοτοσυκλετιστων...

Αυτός είναι ο κανόνας μετά τα CSS. Επειδή οι πληροφορίες που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου μέχρι να γίνουν κομμάτι του τρόπου οδήγησης είναι πάρα πολλές, αυτό που κοιτάμε είναι η εφαρμογή τους. Συνήθως είναι εις βάρους του χρόνου με τον ότι ΄ναναι τρόπου οδήγησης που γινόταν με το άνοιγμα του γκαζιού και μόνο.
Και σε μένα συνέβει αυτό πάντως. Ήμουν σταθερά χειρότερος στους χρόνους μου μετά τα CSS.

Για το GP ας μην κάνουμε ασκοπες συγκρίσεις με τους κοινούς θνητούς. Ο χρόνος επεξεργασίας των δεδομένων και η φυσική ταχύτητα που έχουν είναι σε άλλο μακρινό γαλαξία. Αν πρόσεξες τον Jorge εχθές μετά την μαλακία που έσκασε με πολλά πίσω απ΄τον hayden, προσπάθησε να το σώσει στρίβοντας με γόνατο κάτω.
Οι κοινοί θνητοί και οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι πάνε για αλλαγή πάνας στα χορτάρια μετά από μικρότερο απρόοπτο.

sapila racing
19/10/2009, 12:23
Ο γλειφιτζούριας τσακίστηκε άσχημα γιατί δεν είχε μπροστινό φρένο και δεν μπορούσε καν να φρενάρει για την στροφή.

Αν προσέξετε καλά το video θα δείτε οτι πριν χτυπήσει στο πίσω δεξιό μέρος της Ducati του Hayden, είχε χτυπήσει και στην αριστερή μεριά του Stoner, εκεί πρέπει να έχασε και την μανέτα.
Τα βαλε και με τα 2 Ducatia στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού έκανε πολύ κακή εκκίνηση, τα κοππάνησε και τα 2 και πήρε τα @@ μου.

gkmaggas
19/10/2009, 12:30
Θα δειτε μουδιασμα και ποσο διαφορετικο προφιλ θα δειξει ο Lorenzo....

Ποσο μ'αρεσει να τρωνε τα μουτρα τους πανω στο ΤΟΙΧΟ(Vale)....

Οσο για την Yamaha ετρεξε να κλεισει το Γιατρο για παντα....
Ρε Γιατρε αφου μετρας χορεψε τους να βαλουν μυαλο...

menelaos46
19/10/2009, 16:49
παντος παιδια εχω να κανω μια διαπιστωση σχετικα με αυτο που λες... σε μια συνεντευξη του ο μεγιστος swantz ,ειχε πει οτι τις περισσοτερες φορες πηγαινε τερμα γκαζι απο καβλα και μονο και οτι λιγες ηταν οι στροφες τις οποιες τις ειχε στριψει με μυαλο και προγραμματισμο. εχθες στο track day πηγα με ενα φιλο ο οποιος εμπαινε πρωτη φορα,ειναι 20 χρονια μοτοσυκλετιστης χωρις CSS και αλλα σχολεια και με το καλημερα στο πρωτο session κατεβασε 1.13,εμενα δε που εχω κανει σχολεια και τα εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και (προσπαθω )παντα να στριβω με πλανο και ξεκαθαρο μυαλο μου εριξε δυο γυρους χαλαρα... βλεπω παιδια στους δρομους που καβαλανε 1000αρια και τα ξεσκιζουν πραγματικα και δεν το πιστευω οτι μπορουν να τα πανε ετσι... που θελω να καταληξω? στο οτι οσα σχολεια και να κανεις ,οσες ωρες στην πιστα και να περασεις το μονο που θα σε παει παραπερα μεχρι και παγκοσμια πρωταθλημα να κερδισεις ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχεις και ποσο αφοβος εισαι. τουτεστιν ακομα και στα gp αυτο που κερδιζει πρωταθληματα δεν ειναι ουτε τα γυροσκοπικα ουτε τα quick turning ουτε τα vanishing point.η καβλα και το θαρρος να νικησεις τα ορια σου ειναι.βασικα στοιχεια ολων των μοτοσυκλετιστων...

Πραγματικα δεν ισχυει αυτο που λες. Η καυλα και το να μη φοβασαι κατευαζουν το χρονο ως ενα σημειο. Μετα απο το σημειο εκεινο και υστερα θελει μυαλο.Περισσοτερη σκεψη εκτος πιστας παρα οδηγηση μεσα σε αυτη.Ειναι λιγο μυστηρια τα πραγματα με το χρονομετρο αλλα ενα ειναι σιγουρο και πιστεψε με, πιο γρηγορος δεν ειναι αυτος που σφιγκει τα δοντια και ανοιγει τερμα το γκαζι......

Allst@rf
20/10/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Πραγματικα δεν ισχυει αυτο που λες. Η καυλα και το να μη φοβασαι κατευαζουν το χρονο ως ενα σημειο. Μετα απο το σημειο εκεινο και υστερα θελει μυαλο.Περισσοτερη σκεψη εκτος πιστας παρα οδηγηση μεσα σε αυτη.Ειναι λιγο μυστηρια τα πραγματα με το χρονομετρο αλλα ενα ειναι σιγουρο και πιστεψε με, πιο γρηγορος δεν ειναι αυτος που σφιγκει τα δοντια και ανοιγει τερμα το γκαζι......

βασικα δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αυτο που λεω.μπορει τα προσωπικα παραδειγματα μου απο τα track days και την προσωπικη μου εμπειρια να μην σου λενε τπτ και καλα κανεις αλλα σου παραθετω και απαντηση παγκοσμιου πρωταθλητη απο συνεντευξη του στο motoGP world.
Απο αυτο που λες ,η αποψη μου ειναι η ακριβως αντιθετη .οτι η τεχνικες και ο προγραμματισμος κατεβαζουν το χρονο ως ενα σημειο και σε βοηθουν σε μια ατυχη στιγμη αλλα αυτο που θα παει παραπερα ακομα και εναν παγκοσμιο πρωταθλητη ειναι η τολμη και η καβλα.Και το πιο σημαντικο που ξεχασα ειναι το ταλεντο.Που ,ως ταλεντο δεν μπορω ακριβως να προσδιορισω τι λεμε.Ευφυια?Φυσικη αντιληψη των δεδομενων(βλεπε ταχυτητα,αντανακλαστικα κτλ) πολυ ανωτερη απο τους κοινους ανθρωπους και τους αλλους αγωνιζωμενους?

menelaos46
20/10/2009, 12:42
βασικα δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αυτο που λεω.μπορει τα προσωπικα παραδειγματα μου απο τα track days και την προσωπικη μου εμπειρια να μην σου λενε τπτ και καλα κανεις αλλα σου παραθετω και απαντηση παγκοσμιου πρωταθλητη απο συνεντευξη του στο motoGP world. Απο αυτο που λες ,η αποψη μου ειναι η ακριβως αντιθετη .οτι η τεχνικες και ο προγραμματισμος κατεβαζουν το χρονο ως ενα σημειο και σε βοηθουν σε μια ατυχη στιγμη αλλα αυτο που θα παει παραπερα ακομα και εναν παγκοσμιο πρωταθλητη ειναι η τολμη και η καβλα.Και το πιο σημαντικο που ξεχασα ειναι το ταλεντο.Που ,ως ταλεντο δεν μπορω ακριβως να προσδιορισω τι λεμε.Ευφυια?Φυσικη αντιληψη των δεδομενων(βλεπε ταχυτητα,αντανακλαστικα κτλ) πολυ ανωτερη απο τους κοινους ανθρωπους και τους αλλους αγωνιζωμενους?

Ο Παγκοσμιος αυτος που λες ειχε πει <εγινα πρωταθλητης γιατι διατηρουσα βασικες αρχες στο οριο>.
Το να ανοιγεις το γκαζι αφοβα ως ενα σημειο μπορει να σε κανει να πας πιο γρηγορα απο καποιους αλλους στο ξαναλεω αλλα μετα απο καποιο χρονο και κατω δεν πας ετσι.Ταλεντο ειναι να το αγαπας.

Για να γινεις πρωταθλητης λοιπον χρειαζεται ταλεντο (να το αγαπας) και προπονηση, προπονηση, προπονηση, προπονηση, προπονηση............
Και να διατηρεις τις βασικες αρχες.

nasos-hyper
20/10/2009, 21:07
παλιοτερα ομως ο χειντεν επελεξε την οδο του θεατη κ πηρε πρωταθλημα.:lol:
λετε..
λετε να κανει μαμουνια ο λορι να ριξει τον βαλε στους επομενους 2 αγωνες?:rolleyes:

byron
27/10/2009, 10:24
Το μόνο που συμφωνούμε όλοι είναι οτι πρέπει να αλλάξω τον τίτλο σε "Παρτα ρε Jorge !!" :rotflmao: :bawl: :lol:

Ακόμα καλύτερα σκέφτομαι να τον αλλάξω σε "Τον ήπιες Jorge !!" :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:

gkmaggas
27/10/2009, 10:56
Ακόμα καλύτερα σκέφτομαι να τον αλλάξω σε "Τον ήπιες Jorge !!" :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:

Αγγιξες το τελειο σλογκαν.....

TheFace
27/10/2009, 13:17

That's it!!!!:beer:

byron
30/10/2009, 20:25
«Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, ο Valentino Rossi είναι πρωταθλητής, ο Jorge Lorenzo έχασε τον τίτλο, οι δύο αναβάτες έδωσαν τα χέρια μετά τη Μαλαισία, αλλά η καταιγίδα δεν λέει να καταλαγιάσει. Αυτή τη φορά η κόντρα των δύο αναβατών μεταφέρθηκε εκτός… πίστας με πρωταγωνιστή τον Marcos Hirsch, μάνατζερ του Jorge Lorenzo. Ο Hirsch σε δηλώσεις του στην εφημερίδα AS επιτέθηκε στον Masao Furusawa, υπεύθυνο της Yamaha, για τις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Rossi, αλλά και για τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο μάνατζερ του Lorenzo στάθηκε αρχικά στη συζήτηση που είχε με τον Furusawa στο Donington, ο οποίος φέρεται να είπε ότι: «Νομίζω ότι είναι πολύ ακριβός», κάτι που φυσικά εξόργισε τον Hirsch. «Δεν πίστευα ότι είπε κάτι τέτοιο. Θα το πιστέψω όταν θα συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Lorenzo. Μίλησα με τον Furusawa στο Donington για τις δηλώσεις που έκανε στη Laguna Seca».

«Αλλά έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Lorenzo αντιγράφει τον Rossi και για το τι έχει κάνει ο Rossi για τη Yamaha. Ο Rossi είναι υπάλληλος της Yamaha, με παχυλό μισθό και πληρώνεται για να κερδίζει, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές, αλλά δεν είναι ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας ή του εργοστασίου. Ο Rossi πολλές φορές αντέγραψε τις ρυθμίσεις του Lorenzo, διότι είχε καλύτερο ρυθμό, ο Ramon Forcada δούλεψε για δύο αναβάτες», πρόσθεσε για τον Valentino Rossi.

Ο Hirsch συνεχάρη τον Rossi, αλλά στήριξε και τον αναβάτη του: «Συγχαίρω τον Rossi για το πρωτάθλημα που κέρδισε και το άξιζε, όμως δεν κυριάρχησε. Περισσότερο τον βοήθησαν τα λάθη μας… Ο Jorge έχει την ψυχολογία του νικητή. Είναι ένας αναβάτης που θα ξεπεράσει τον εαυτό του. Βγήκε από το pit lane, πήγε στην τελευταία θέση και τερμάτισε 4ος στην Μαλαισία».

Την πηγή δεν την ξέρω. Clopy paste->bikenet :wave2:

schumifer
30/10/2009, 21:44

Σχόλια by CD, bikenet.

" Παίδες,

Το βιντεάκι μπορεί να ανέβει σε κάνα rapidshare?

la_villa
30/10/2009, 23:53
«Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, ο Valentino Rossi είναι πρωταθλητής, ο Jorge Lorenzo έχασε τον τίτλο, οι δύο αναβάτες έδωσαν τα χέρια μετά τη Μαλαισία, αλλά η καταιγίδα δεν λέει να καταλαγιάσει. Αυτή τη φορά η κόντρα των δύο αναβατών μεταφέρθηκε εκτός… πίστας με πρωταγωνιστή τον Marcos Hirsch, μάνατζερ του Jorge Lorenzo. Ο Hirsch σε δηλώσεις του στην εφημερίδα AS επιτέθηκε στον Masao Furusawa, υπεύθυνο της Yamaha, για τις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Rossi, αλλά και για τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο μάνατζερ του Lorenzo στάθηκε αρχικά στη συζήτηση που είχε με τον Furusawa στο Donington, ο οποίος φέρεται να είπε ότι: «Νομίζω ότι είναι πολύ ακριβός», κάτι που φυσικά εξόργισε τον Hirsch. «Δεν πίστευα ότι είπε κάτι τέτοιο. Θα το πιστέψω όταν θα συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Lorenzo. Μίλησα με τον Furusawa στο Donington για τις δηλώσεις που έκανε στη Laguna Seca».

«Αλλά έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Lorenzo αντιγράφει τον Rossi και για το τι έχει κάνει ο Rossi για τη Yamaha. Ο Rossi είναι υπάλληλος της Yamaha, με παχυλό μισθό και πληρώνεται για να κερδίζει, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές, αλλά δεν είναι ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας ή του εργοστασίου. Ο Rossi πολλές φορές αντέγραψε τις ρυθμίσεις του Lorenzo, διότι είχε καλύτερο ρυθμό, ο Ramon Forcada δούλεψε για δύο αναβάτες», πρόσθεσε για τον Valentino Rossi.

Ο Hirsch συνεχάρη τον Rossi, αλλά στήριξε και τον αναβάτη του: «Συγχαίρω τον Rossi για το πρωτάθλημα που κέρδισε και το άξιζε, όμως δεν κυριάρχησε. Περισσότερο τον βοήθησαν τα λάθη μας… Ο Jorge έχει την ψυχολογία του νικητή. Είναι ένας αναβάτης που θα ξεπεράσει τον εαυτό του. Βγήκε από το pit lane, πήγε στην τελευταία θέση και τερμάτισε 4ος στην Μαλαισία».

Την πηγή δεν την ξέρω. Clopy paste->bikenet :wave2:

τα είπε ο μάνατζερ-υπεύθυνου εκγύμνασης Μάρκος Χιρς! Ο Βραζιλιάνος συνεργάτης του "Χ-Fuera" επανάλαβε ότι η ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι είναι εκείνη που αντιγράφει τις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας του Λορένθο και πρόσθεσε ότι ο Ιταλός στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, γιατί ο δικός του αναβάτης υπέπεσε σε σειρά λαθών.

http://sport24.gr/html/ent/205/ent.324205.asp

byron
31/10/2009, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Το βιντεάκι μπορεί να ανέβει σε κάνα rapidshare?

To βιντεάκι το έχει φτιάξει ο CD. Μπορείς να το δείς στο bikenet-Απάντηση 252. (http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=20985.240) (Και λίγο πιο πάνω έχει ποστάρει screen shots... :wave2:

fotisdragon
01/11/2009, 04:47
κορυφαιος οδηγος ο ροσσι αλλα παραλληλα τσογλαναρας...οποτε δεν του βγαινε με το μηχανακι το ριχνε στον ψυχολογικο πολεμο...επισης οχι και ιδιαιτερα "καθαρος" οδηγος...εκανε μπερμ τον gibernau οπως και τον stoner...αυτο δεν ειναι racing βυρωνα...καφριλικι ειναι...

οποτε αν καποιος του κανει το ιδιο,εγω προσωπικα το χαιρομαι αφανταστα...πληρωμη με το ιδιο νομισμα...

δεν μειωνει σε κατι τις οδηγικες του ικανοτητες αλλα δεν τον τιμα κιολας...επισης εχει υπαρξει και τρομερα κωλοφαρδος...μην μπουμε σε λεπτομερειες σε αυτο...

ναι ξερει να φερνει το καθε μηχανακι στα μετρα του...αλλα εχει απο πισω του κι εναν burgess που ειναι ο θεος των μηχανικων...και μην ξεχνατε οτι μεχρι να κανει το yamaha μηχανακι περασαν δυο χρονια+ ...στην χοντα το βρηκε ετοιμο και ηταν το με τεραστια διαφορα καλυτερο ολων...εξ ου και οι χαωδεις διαφορες του τοτε...

ειναι ο κορυφαιος της τελευταιας 8ετιας αλλα σε καμια των περιπτωσεων ολων των εποχων...ουτε κατα διανοια...

αναφορικα με το ποιος θα τσακισει τα πρωταθληματα στο μελλον θα φανει...μεχρι τοτε μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε...εγω λεω στονερ,εσεις λορενθο...θα δειξει λοιπον...

Καλό μήνα καταρχάς,
το ξέρω οτι γράφω και κάνω quote ενα ποστ σχεδόν 2 μηνών παλιό, αλλά,
δεν είδα κανέναν να αναφέρει ότι ο Rossi όταν ήταν να μεταπηδήσει στη Yamaha είχε θέσει όρο να έρθει και ο Burgess μαζι...
Επίσης, τι 2 χρόνια + για να στήσει το Μ1;;
Κέρδισε το τελυταίο αγώνα της χρονιάς ('03, μαζί και το πρωτάθλημα) με Honda,και τον πρώτο της επόμενης ( '04, και το πρωτάθλημα τελικά) στο Welkom, στη Νότια Αφρική
Κλείνω με τα λόγια του
"Η τύχη είναι κάτι που πρέπει να το προκαλέσεις εσύ"
Behold... (http://resources.motogp.com/files/images/xy/2004/MotoGP/n361973_110034_Rossi+post+race+Welkom+2004-800x600-apr19.jpg._original.original.jpg)

nasos-hyper
01/11/2009, 20:45
μονο που ο λορι πεταξε μουτσουνι οταν φορεσε το μηχανακι που εξελιξε ο βαλε.
λεω γω τωρα..

byron
21/02/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τα είπε ο μάνατζερ-υπεύθυνου εκγύμνασης Μάρκος Χιρς! Ο Βραζιλιάνος συνεργάτης του "Χ-Fuera" επανάλαβε ότι η ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι είναι εκείνη που αντιγράφει τις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας του Λορένθο και πρόσθεσε ότι ο Ιταλός στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, γιατί ο δικός του αναβάτης υπέπεσε σε σειρά λαθών.

http://sport24.gr/html/ent/205/ent.324205.asp

Ετσι ακριβώς, και δεν θα έχει κανένα τσουτσέκι-Vale να τον αντιγράφει. :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

Αντιγράφω από www.ebike.gr

--Στη Sepang ανακοινώθηκε πως διακόπτεται η ελεύθερη διακίνηση δεδομένων μεταξύ των δύο αναβατών της Fiat Yamaha.

Ο Lorenzo εξασφάλισε πέρυσι βάση συμβολαίου ισάξια μοτοσυκλέτα και άρχισε να διεκδικεί ρόλο στην εξέλιξη. Καθισμένος δίπλα, στον έχοντα κάνει μόλις την ανακοίνωση, πρόεδρο Nacajima, ο Ιταλός απάντησε σε σχετική ερώτηση στην συνέντευξη τύπου.
"Ο Jorge έχει δείξει την ταχύτητα του και την καλη του διάθεση να στήνει την μοτοσυκλέτα του. Όλοι στην ομάδα συμφωνούν. Είναι δύο χρόνια εδώ και μπορεί να τραβήξει τον δρόμο του. Ζητά επίσης περισσότερο ρόλο στην εξέλιξη, οπότε νομίζω ότι το σωστό είναι να κάνει ο καθένας τη δική του δουλειά."

Jorge Lorenzo αμέσως μετά. "Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω για΄αυτό"

Έμπαινε Jorge δυνατά !!! Αυτό ζήταγες, αυτό σου δώσανε. :smokin:

Allst@rf
21/02/2010, 20:27
μιλαμε για πολυ ξε-θαψιμο του thread....!!!!

189506

byron
21/02/2010, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μιλαμε για πολυ ξε-θαψιμο του thread....!!!!

3 μήνες διακοπή είχε. Όση είχε και το πρωτάθλημα :D

junkier6
21/02/2010, 22:17
Μαγκες, να βαλω κ εναν παραγοντα που δε συζητηθηκε;

ο ροσσι δεν ειχε κ καποιο σοβαρο τραυματισμο τοσα χρονια, χωρις αυτο να μειωνει την αξια του...
ετσι δεν εχασε τη ροη του κ την εξελιξη του σε πολυμηνες αποθεραπειες, εγχειρησεις κλπ...

αυτο που ελεγε ο ρεινμαιστερ για το οτι δεν ειναι καλος στην εξελιξη νομιζω οτι εννοει σε σχεση με τους παλαιοτερους αναβατες, γιατι αν κοιταξουμε τους τωρινους (με εξαιρεση μαλλον μονο τον καπιροσσι και το στοουνερ ) οι αλλοι απλα δεν εχουν υποθεση. δειτε χοντα με αυτον τον απιστευτο τον πεντροζα...

αρα ο ρεινμαιστερ εχει μαλλον δικιο...

και κατι τελευταιο:

διαδοχος του ροσσι, καλυτερος του κλπ προς το παρον δεν παιζει με την εννοια που εννοειτε λογω του οτι τα οδηγικα στυλ πλεον ειναι τελειως διαφορετικα!σκεφτειτε εμπειρια ο ροσσι με περασμα απο 125, 250, 500 διχρονα κ υστερα τετραχρονα 990 κ 800 (αντε και ο παππους, ο καπιροσσι ντε) ενω οι υπολοιποι ειναι απο σουπερμπαικς, και 250...

και κλεινοντας πρεπει ολοι να παραδεχτουμε οτι και ο στοουνερ ειναι μεγαλη οδηγαρα κ αν ξεπερασει τα προβληματα υγειας η τα ψυχολογικα του, θα κανει μεγαλα πραγματα στη μετα ροσσι εποχη...

λετε για διαφορα της ντουκατι στην ευθεια σε σχεση με τις αλλες... πειτε ομως κ οτι δεν εστριβε με τιποτα!!! πειτε οτι ειναι κ η πιο αγρια κ αντρικη μηχανη που παιζει στο γκριντ κ ξεχωριζει τους αντρες απ τα παιδακια... δειτε στις εξοδους των στροφων τη σταθεροτητα της Μ1 κ της RCV κ καπακια το πως παιζανε τα παντα, ολα πανω στη ντουκατι με το στοουνερ το μονο που μπορει να την οδηγησει οπως πρεπει... οχι σα μερικους μερικους... :yuck:

byron
22/02/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
Μαγκες, να βαλω κ εναν παραγοντα που δε συζητηθηκε;

ο ροσσι δεν ειχε κ καποιο σοβαρο τραυματισμο τοσα χρονια, χωρις αυτο να μειωνει την αξια του...
ετσι δεν εχασε τη ροη του κ την εξελιξη του σε πολυμηνες αποθεραπειες, εγχειρησεις κλπ...

Παίζει και ο παράγοντας τύχη μιας και μπορεί να σου ΄ρθει ουρανοκατέβατος κάποιος και να σε στείλει, αλλά το ότι πέφτει σπάνια και τραυματίζεται ακόμα σπανιότερα δεν νομίζω οτι είναι μόνο θέμα τύχης.
Αν δεν κάνω λάθος, ο Rossi πρέπει να είναι ο μοναδικός οδηγός που δεν έχει χάσει εκκίνηση αγώνα (!!) από τότε που ξεκίνησε :eyepop:

αυτο που ελεγε ο ρεινμαιστερ για το οτι δεν ειναι καλος στην εξελιξη νομιζω οτι εννοει σε σχεση με τους παλαιοτερους αναβατες, γιατι αν κοιταξουμε τους τωρινους (με εξαιρεση μαλλον μονο τον καπιροσσι και το στοουνερ ) οι αλλοι απλα δεν εχουν υποθεση. δειτε χοντα με αυτον τον απιστευτο τον πεντροζα...

Η εμπειρία δεν σημαίνει οτι κάποιος έχει και την δυνατότητα εξέλιξης. Πάντα ελάχιστοι ήταν οι αναβάτες που μπορούσαν να βελτιώσουν τα επιμέρους σημεία μιας μοτο κατευθύνοντας τους μηχανικούς προς την λύση. Στο πρόσφατο παρελθόν μόνο τον Lawson & Doohan θυμάμαι να είναι εξαιρετικοί βελτιωτές.

και κλεινοντας πρεπει ολοι να παραδεχτουμε οτι και ο στοουνερ ειναι μεγαλη οδηγαρα κ αν ξεπερασει τα προβληματα υγειας η τα ψυχολογικα του, θα κανει μεγαλα πραγματα στη μετα ροσσι εποχη...

+990....Κάπου διάβασα (εδώ μέσα?) οτι η αιτία των προβλημάτων υγείας ήταν οτι έπινε γάλα? :hypnotize :dizzy:

Στα δοκιμαστικά της Sapang μια χαρά τα πήγαν πάντως....:smokin:

Allst@rf
22/02/2010, 11:00
3 μήνες διακοπή είχε. Όση είχε και το πρωτάθλημα :D

:wave2: :wave2:

CBRIDHS
22/02/2010, 12:31
Μηπως πρεπει να θυμιθουν μερικοι τα λογια το DOOHAN για τον ROSSI?Για οσους παρακολουθουσαν τοτε το 500gp?Οταν ο DOOHAN ελεγε οτι δεν εχει να διδαξει τιποτα στον ROSSI κ οδηγηκα αλλα κ στον τομεα της εξελιξης???Οπως κ τα σχολια του για το οτι η yamaha εδωσε στον Lo@@# την ιδια μοτο του rossi??Κατι που ειχε κανει και η honda στον Μick.

Και μια απορια που εχω.....αφου ο Stoner ειναι οδηγαρα(κ δεν αμφιβαλλω καθολου,απλα αναρωτιεμαι)πως γινετε το ducati να ειναι το πιο κουρσουμι απ'ολα στην στροφη?γιατι η τελικη της δεν ειναι θεμα οδηγου....η εισοδος κ η εξοδος ομως ειναι.

junkier6
22/02/2010, 21:23
βυρωνα συμφωνω απολυτα σ αυτα που λες...

εκει που εγραψα για παλαιοτερους δεν εννοω εμπειροτερους αλλα...αρχαιοτερους!!!

:lol:

cbrιδη πιστευω πως ο λογος που το ντουκατι ειναι τοσο δυσκολο στη στροφη οφειλεται στην τεραστια δυναμη που βγαινει απο το μοτερ, αλλα κ στην εμμονη που ειχε η εταιρεια με το πλαισιο χωροδικτυωμα κ στο οτι δουλευει καλυτερα απ τα υπολοιπα...ολοι οι αλλοι τρεχουν με τα "κλασσικα" πλαισια η ντουκατι επεμενε πως το δικο της ειναι το καλυτερο, μεχρι περσι που το γυρισαν κ αυτοι στο "κλασσικο" αλλα απο καρμπον...

προφανως ομως δεν ειχαν αρκετο χρονο να το εξελιξουν...εκατσε κ η αρρωστια του στοουνερ...

τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον ειναι ο συνδυασμος των δυο...παιζει κ η παραμετρος του chattering βεβαια που λογω των παραπανω μπορει να ειναι κ εντονοτερο στα ντουκατι...

αυτα που λεω εννοειται δεν ειναι απολυτα, οποιος ξερει καλυτερα ας γραψει να μας λυθουν επιτελους αυτες οι αποριες...

αντε να δουμε φετος τι θα δουμε, με νοιαζει να ειναι μονο θεαματικο κ ανταγωνιστικο το πρωταθλημα με καμποσα προσπερασματα, tank slapping να σωζονται τελευταια στιγμη, hi siding και ολα τα συναφη και ας το παρει οποιος να ναι!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

byron
22/02/2010, 22:20
βυρωνα συμφωνω απολυτα σ αυτα που λες...

εκει που εγραψα για παλαιοτερους δεν εννοω εμπειροτερους αλλα...αρχαιοτερους!!!

αντε να δουμε φετος τι θα δουμε, με νοιαζει να ειναι μονο θεαματικο κ ανταγωνιστικο το πρωταθλημα με καμποσα προσπερασματα, tank slapping να σωζονται τελευταια στιγμη, hi siding και ολα τα συναφη και ας το παρει οποιος να ναι!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Δεν ξερω αν έχω δικιο, αλλα το παλεύω. Βέβαια αν επαληθευτώ με τον Spies θα χαρώ να το τρίψω στη μούρη του sniper :a22:

Θέαμα να ΄χουμε και ας το πάρει και ο Vale. :lol:

junkier6
22/02/2010, 23:11
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
[B]Δεν ξερω αν έχω δικιο, αλλα το παλεύω. Βέβαια αν επαληθευτώ με τον Spies θα χαρώ να το τρίψω στη μούρη του sniper :a22:

τι παιζει με το spies;;;

:confused: :confused:

byron
23/02/2010, 16:06

τι παιζει με το spies;;;

:confused: :confused: [/B]

Κάτσε να δεις γέλιο απ΄το 2011, κάτι κουστούμια που θα του ράψει ο Spies. :wave2:

Εσύ καλύτερα να τρως.....

:smokin: :smokin:

sapila racing
23/02/2010, 19:38
Τον Spies δεν τον βλέπω παίκτη τίτλου για φέτος, ισως να διαψευσθώ και μακάρι κιόλας να γίνει καμμιά μάχη της πρκοπής.
Τον Jorge δεν τον γουστάρω γιατί είναι κολόπαιδό, ας βγάλει άκρη μόνος του πλέον, αφού το έπαιξε και μάγκας. :winka:

harvester
26/02/2010, 16:37
1. Valentino Rossi / Fiat Yamaha Team / 2:00.271 (39 γύροι)
2. Casey Stoner / Ducati Marlboro Team / 2:00.512 (33)
3. Nicky Hayden / Ducati Marlboro Team / 2:00.703 (42)
4. Colin Edwards / Monster Yamaha Tech 3 / 2:00.988 (35)
5. Ben Spies / Monster Yamaha Tech 3 / 2:01.014 (44)
6. Loris Capirossi / Rizla Suzuki MotoGP / 2:01.320 (50)
7. Andrea Dovizioso / Repsol Honda Team / 2:01.439 (46)
8. Dani Pedrosa / Repsol Honda Team / 2:01.478 (57)
9. Hiroshi Aoyama / Interwetten Honda MotoGP / 2:01.692 (50)
10. Alvaro Bautista / Rizla Suzuki MotoGP / 2:01.732 (25)
11. Randy de Puniet / LCR Honda MotoGP / 2:01.980 (58)
12. Marco Melandri / San Carlo Honda Gresini / 2:02.078 (60)
13. Hector Barbera / Paginas Amarillas Ducati / 2:02.080 (52)
14. Mika Kallio / Pramac Racing / 2:02.082 (66)
15. Aleix Espargaro / Pramac Racing / 2:02.367 (49)
16. Marco Simoncelli / San Carlo Honda Gresini / 2:03.689 (2)

κατι μου λεει οτι φετος ολα θα ειναι πολυ βαρετα. και οτι ο στονερ θα παθει γαστρεντεριτιδα απο τα συνεχη κλισματα του γιατρου

byron
26/02/2010, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

3. Nicky Hayden / Ducati Marlboro Team / 2:00.703 (42)
:eyepop: :eyepop:

p@nos
26/02/2010, 17:55
μαλλον φετος εφτιαξε φανταστικο μηχανακι η ντουκατι

:smokin:

για να δουμε τι θα κανει και ο κοτοπουλας...εχει πολυ ωραιο στυλ οδηγησης παντως...και μην ξεχναμε, οτι ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης...αλλο που τον τιτλο του επισκιαζει το φαινομενο...

harvester
26/02/2010, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μαλλον φετος εφτιαξε φανταστικο μηχανακι η ντουκατι

:smokin:

για να δουμε τι θα κανει και ο κοτοπουλας...εχει πολυ ωραιο στυλ οδηγησης παντως...και μην ξεχναμε, οτι ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης...αλλο που τον τιτλο του επισκιαζει το φαινομενο...
πως να μην το ξεχναμε εδω το ξεχασε και ο ιδιος:lol:
ασε που κατι μου λεει οτι ο γιατρος δεν δειχνει πραγματικους χρονους γιατι ακομα και στονερ ειπε οτι ενω οι χρονοι του ειναι στο οριο αυτος φαινεται χαλαρος

p@nos
26/02/2010, 18:10
πως να μην το ξεχναμε εδω το ξεχασε και ο ιδιος:lol:

το οτι τα πηγε χαλια μετα απο το πρωταθλημα ειναι η μιση αληθεια...

ξαφνικα απο πρωταθλητης εγινε ο δευτερος οδηγος την ομαδας, και του εδωσαν ενα μηχανακι που ηταν κομενο και ραμμενο στα μετρα ενος χομπιτ, μη το ξεχναμε αυτο καθολου...λογικο ηταν να γινει αυτο που εγινε...

παντως, επισης θεαματικο πως ο στονερ τρεχει σταθερα με τσαμπουκα, και ειναι ο μονος που τα βαζει στα ισα με το ροσσι

harvester
26/02/2010, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το οτι τα πηγε χαλια μετα απο το πρωταθλημα ειναι η μιση αληθεια...

ξαφνικα απο πρωταθλητης εγινε ο δευτερος οδηγος την ομαδας, και του εδωσαν ενα μηχανακι που ηταν κομενο και ραμμενο στα μετρα ενος χομπιτ, μη το ξεχναμε αυτο καθολου...λογικο ηταν να γινει αυτο που εγινε...

παντως, επισης θεαματικο πως ο στονερ τρεχει σταθερα με τσαμπουκα, και ειναι ο μονος που τα βαζει στα ισα με το ροσσι
δεν εχει δειξει τιποτα ο heyden ουτε πριν ουτε μετα τον τιτλο. να μην πω οτι ουτε οταν πηρε τον τιτλο εδειξε τιποτα.

menelaos46
26/02/2010, 18:27
Φετος εχω κανει τρεις προβλεψεις...
Βαλεντινος πρωταθλητης
Ο Spies θα παει καλα
Aprilia στα superbike

Για να δουμε....

harvester
26/02/2010, 18:45
Φετος εχω κανει τρεις προβλεψεις...
Βαλεντινος πρωταθλητης
Ο Spies θα παει καλα
Aprilia στα superbike

Για να δουμε....
και την κοπελια μου να ρωτησω τα ιδια θα πει
ευκολακι

andgeo
26/02/2010, 20:43
Ωραίο το θρεντάκι ... αγωνιστικό .
My two coins .

Καλύτερος όλων ο Ρόσσι , φαίνεται από τη σταθερότητα του σε όλα είσοδο/έξοδο στροφές , ευθείες παντού . Καλύτερη εκκίνηση χρειάζεται και θα είναι σούπερ σε όλα . Μπορεί να φταίει σε αυτό και το μηχανάκι του. Πάντως από τα 6 πρωταθλήματα τα 2 είναι κάλπικα , μιας και το ένα ήταν του Καπιρέξ , ας όψεται ο καλός ο μύλος που τ αλλέθει όλα και έστειλε όλο το grid στο νοσοκομείο για καιρό και βέβαια πως να επιστρέψεις μετά από τέτοιο κάζο ... Κρίμα για τον Καπιρέξ , αυτό έχω να πω . Δεν θα έχει άλλη ευκαιρία .Το 2ο που δεν ήταν και τόσο καθαρό είναι αου 08 με την πουστιά στον Στόνερ στην Λαγκούνα Σέκα , γιατί το φρενάρισμα ήταν επιτηδευμένο .Και μάλιστα σε μια στιγμή που ο άλλος (Στόνερ) μπορούσε να σε τελειώσει 2 γύρους νωρίτερα στην ίδια στροφή και δεν το έκανε . Μετά λοιπόν το "Θεό" που μας έκανε ν αγαπήσουμε τα gp ξανά για πολλούς λόγους αγωνιστικούς και μη , σίγουρα με διαφορά καλύτερος όλων είναι (με ? τον Σπίες) ο Στόνερ . Οδηγεί την πιο δύστροπη αλλά και πιο αντρική μοτό του grid . Έχει αναφερθεί από πολλούς και βέβαια είναι λάθος η εντύπωση ότι πάει μόνο όρθιος . Για την ιστορία δείτε βιντεάκια (youtube μάλλον δεν θα βρείτε τα καθάρισε η Dorna) από αγώνες και δοκιμές και θα δείτε οδήγηση από τον Στόνερ που δεν έχετε δει από κανένα .Ακόμα και στην ΛΣ που πέφτει έχει κάνει τον Γιατρό να χέσει την κάλτσα του με σταθερότερη μηχανή με με με , με αποτέλεσμα να καταλλήξει στην απρέπεια να τον ρίξει . Το ότι οδηγεί μόνο αυτός την GP9 ,8 ,7 (κάτι ακούγεται ότι η GP10 είναι άλλη ιστορία και πιο gay friendly αφού και ο κοτοπουλάς πάει καλά μαζί της (στις δοκιμές τουλάχιστον) ) και κανένας άλλος κάτι πρέπει να λέει . Και βέβαια όχι σε πιστάρες όπου μετράει μόνο η τελική αλλά και σε κλειστές με χρόνους κάτω του 1' 30" .
Τα λιμά τώρα . Χορχέ πραγμάτικά δεν αντέχω το ξετσουτσούνιασμα με την παραμικρή ευκαιρία . Λόγω νοοτροπίας και μόνο δεν θα έχει καλά αποτελέσματα αν και έχει την κατά κοινή παραδοχή καλύτερη μηχανή των τελευταίων ετών στο grid . Πρώτα πέρνα τον Στόνερ όταν αυτός είναι καλά στην υγεία του και μέτά πας για τον καρχαρία , ιστορία δεν διαβάζεις μόνο ταινίες ξέρεις να βλέπεις και να μας το παίζεις Λεωνίδας . Χαμήλωσε τους τόνους και ίσως μετά από πολύ προσπάθεια τα καταφέρεις , είμαι σίγουρος ότι έχει πρωτάθλημα στο μέλλον αλλά όσο είναι ο Ρόσσι και ο Στόνερ με αξιόμαχες μηχανές στο grid δεν τον βλέπω με τπτ .
Το Χόμπιτ πάλι δεν μου έχει κάνει εντύπωση σε τπτ μόνο για την μουρμούρα του . Όλα του φταίνε και έτσι δουλειά δεν γίνεται . Στο HRC είσαι δεν είσαι στην Κουράδα racing . Λογικά θα έπρεπε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά δεν . Οπότε πας από κει που ήρθες , για τα δικά μου τα γούστα τουλάχιστον δεν αξίζεις την θέση που έχεις και κακώς έριξαν τον κοτοπουλά (αν και λίγος) για να προωθήσουν εσένα , απλά δεν το άξιζες . Ο Roberts που πήρε το πρωτάθλημα με τη SUZUKI ήταν κλάσσεις ανώτερος και όμως εγκατέλλειψε πρόωρα , δεν γνωρίζω το λόγο .
Για άλλους δεν έχω να πω τπτ ακόμα όπως είπα περιμένω τον Σπίες να δείξει κάτι καλό αλλά μάλλον όχι από φέτος .
Δεν συμφωνώ στην άποψη ότι είναι ευκολότερο να φεύγεις μπροστά από την αρχή μέχρι το τέλος , συνήθως αυτός που ακολουθεί έχει το πλεονέκτημα , βλέπει γραμμές , βλέπει αδυναμίες του αντιπάλου , κλέβει αέρα στην ευθεία . Το δύσκολο είναι να την κρατήσεις την πρώτη θέση ειδικά όταν σε ακολουθεί μια εξίσου γρήγορη μοτοσυκλέτα . Αυτή ήταν για χρόνια και η στρατηγική του Ρόσσι που έκανε τους υπόλοιπους να μοιάζουν ρολίστες .Άσε που πάιζεις και με τα νεύρα κάνοντας τους και την μηχανή να καταπονούν και την ψυχολογία τους κουρέλια . Σκοπός λοιπόν είναι να μπορεί να σταθεί κάποιος πίσω από τον 1ο .

Μεγάλη απουσία η Kawasaki στο grid . Κρίμα και βέβαια μεγάλος απών από τους αγώνες ο Nakano. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου έκανε αυτό το παλληκάρι ειδικά στα gp .
Τέλος στην άποψη ότι η DUcati έιναι μπουρδέλο . Σόρρυ αλλά η Ducati με badget το 1/20 (τουλάχιστον σε cash flow )από τις εργοστασιακές HONDA YAMAHA SUZUKI , έχει πετύχει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια που τα βλέπει το HRC και τρέχει κρυφτεί . Πήρε τώρα τον Domenicalli για να ρεφάρει , θα δούμε .Ένα παραμένει γεγονός , η ιταλίδα είναι άγριο θηλυκό και είναι για λίγους . Όσο για το πόσο μπουρδέλα είναι οι μοτοσυκλέτες τους , αν σας τις χαρίζουν , ευγενικά αρνηθείτε !!!

sapila racing
26/02/2010, 20:45
πωασε που κατι μου λεει οτι ο γιατρος δεν δειχνει πραγματικους χρονους γιατι ακομα και στονερ ειπε οτι ενω οι χρονοι του ειναι στο οριο αυτος φαινεται χαλαρος

Παντα διαβασμένος είσαι ε? :beer:

Μου φαίνεται οτι θα ειναι μια εύκολη χρονιά για τον γιατρό φέτος. :smokin:

super_toto
26/02/2010, 21:12
Μη βιάζεστε. Είναι απρόβλεπτο αυτό το μοτοτζιπι.

p@nos
26/02/2010, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μη βιάζεστε. Είναι απρόβλεπτο αυτό το μοτοτζιπι.

τα gp ειναι απροβλεπτα οντως...απλα ο γιατρος ειναι προβλεψιμος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

menelaos46
26/02/2010, 21:43
Καλύτερος όλων ο Ρόσσι , φαίνεται από τη σταθερότητα του σε όλα είσοδο/έξοδο στροφές , ευθείες παντού . Καλύτερη εκκίνηση χρειάζεται και θα είναι σούπερ σε όλα . Μπορεί να φταίει σε αυτό και το μηχανάκι του. Πάντως από τα 6 πρωταθλήματα τα 2 είναι κάλπικα , μιας και το ένα ήταν του Καπιρέξ , ας όψεται ο καλός ο μύλος που τ αλλέθει όλα και έστειλε όλο το grid στο νοσοκομείο για καιρό και βέβαια πως να επιστρέψεις μετά από τέτοιο κάζο ... Κρίμα για τον Καπιρέξ , αυτό έχω να πω . Δεν θα έχει άλλη ευκαιρία .Το 2ο που δεν ήταν και τόσο καθαρό είναι αου 08 με την πουστιά στον Στόνερ στην Λαγκούνα Σέκα , γιατί το φρενάρισμα ήταν επιτηδευμένο .Και μάλιστα σε μια στιγμή που ο άλλος (Στόνερ) μπορούσε να σε τελειώσει 2 γύρους νωρίτερα στην ίδια στροφή και δεν το έκανε . Μετά λοιπόν το "Θεό" που μας έκανε ν αγαπήσουμε τα gp ξανά για πολλούς λόγους αγωνιστικούς και μη , σίγουρα με διαφορά καλύτερος όλων είναι (με ? τον Σπίες) ο Στόνερ . Οδηγεί την πιο δύστροπη αλλά και πιο αντρική μοτό του grid . Έχει αναφερθεί από πολλούς και βέβαια είναι λάθος η εντύπωση ότι πάει μόνο όρθιος . Για την ιστορία δείτε βιντεάκια (youtube μάλλον δεν θα βρείτε τα καθάρισε η Dorna) από αγώνες και δοκιμές και θα δείτε οδήγηση από τον Στόνερ που δεν έχετε δει από κανένα .Ακόμα και στην ΛΣ που πέφτει έχει κάνει τον Γιατρό να χέσει την κάλτσα του με σταθερότερη μηχανή με με με , με αποτέλεσμα να καταλλήξει στην απρέπεια να τον ρίξει . Το ότι οδηγεί μόνο αυτός την GP9 ,8 ,7 (κάτι ακούγεται ότι η GP10 είναι άλλη ιστορία και πιο gay friendly αφού και ο κοτοπουλάς πάει καλά μαζί της (στις δοκιμές τουλάχιστον) ) και κανένας άλλος κάτι πρέπει να λέει . Και βέβαια όχι σε πιστάρες όπου μετράει μόνο η τελική αλλά και σε κλειστές με χρόνους κάτω του 1' 30" .

Δε μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα ομως του στυλ δε το αξιζε και ηταν καλπικα γιατι τρελαινομαι.Δεν ειναι μπαλα να πεις επαιξε ρολο ο διαιτητης motogp ειναι.
Αν ηταν να το παιρνει ο πιο γρηγορος θα τρεχαν δοκιμαστικα δε θα τρεχαν αγωνα.

andgeo
26/02/2010, 21:49
Και βέβαια μεγάλη σημασία φέτος θα έχει η αξιοπιστία . 6 κινητήρες για 18 αγώνες , με τις λιγότερες δοκιμές από ποτέ και όλα αυτά τα καλούδια που θα κάνουν το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό . Περιμένω να είναι καλά ο Στόνερ και αξιόπιστη( ? ) η DUCATI και μετά θα δούμε πραγματικό συναγωνισμό για την πρώτη θέση .

andgeo
26/02/2010, 21:53
Δε μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα ομως του στυλ δε το αξιζε και ηταν καλπικα γιατι τρελαινομαι.Δεν ειναι μπαλα να πεις επαιξε ρολο ο διαιτητης motogp ειναι.
Αν ηταν να το παιρνει ο πιο γρηγορος θα τρεχαν δοκιμαστικα δε θα τρεχαν αγωνα.
Ρε αδερφέ κάλπικο είναι μια έκφραση και βέβαια τίποτα δεν ήταν κάλπικο , αλλά πουστιά στην ΛΣ έχει κάνει... ΌΧι ότι το είχε καθαρίσει ο Στόνερ ακόμα κι αν έπαιρνε τον αγώνα αλλά ο Ρόσσι είσαι , παίξε τίμια , στο παιχνίδι σου είσαι . Και βέβαια το 05 ο Καπιρόσσι δεν το έχανε ζωντανός από κανένα Ρόσσι .

menelaos46
26/02/2010, 21:59
Ρε αδερφέ κάλπικο είναι μια έκφραση και βέβαια τίποτα δεν ήταν κάλπικο , αλλά πουστιά στην ΛΣ έχει κάνει... ΌΧι ότι το είχε καθαρίσει ο Στόνερ ακόμα κι αν έπαιρνε τον αγώνα αλλά ο Ρόσσι είσαι , παίξε τίμια , στο παιχνίδι σου είσαι . Και βέβαια το 05 ο Καπιρόσσι δεν το έχανε ζωντανός από κανένα Ρόσσι .

Πουστια στον αγωνα δεν εχει (δε συζηταμε το αντιαθλητικο) αν ηταν μαγκας ο stoner ας τον περναγε απο μεσα.
Με την ιδια λογικη πουστια ειναι και το χωσιμο στα φρενα που το κανουν ολοι γιατι χαλαει η γραμμη του αλλου.
Δεχομαι τον παραγοντα τυχη αλλα η τυχη ειναι μεσα στη ζωη και κατα συνεπεια μεσα στον αγωνα τι να κανεις....

andgeo
26/02/2010, 22:09
Το αντιαθλητικό μέσα σε ένα άθλημα θεωρείται πουστιά ... Καμία σχέση με το χώσιμο στη στροφή και βέβαια δεν μπορούσε να το αποφύγει ο Στόνερ , δες το πάλι κάποια στιγμή , εκτός στην περίπτωση που δεν τον κυνηγούσε αλλά έτσι δεν υπάρχει ανταγωνισμός .

menelaos46
26/02/2010, 22:13
Το αντιαθλητικό μέσα σε ένα άθλημα θεωρείται πουστιά ... Καμία σχέση με το χώσιμο στη στροφή και βέβαια δεν μπορούσε να το αποφύγει ο Στόνερ , δες το πάλι κάποια στιγμή , εκτός στην περίπτωση που δεν τον κυνηγούσε αλλά έτσι δεν υπάρχει ανταγωνισμός .

Αυτο θελω να σου πω, δε θεωρω πουστια ουτε αντιαθλητικο να φρεναρεις πιο νωρις.
Το λαθος ειναι καθαρα του στοουνερ. Μη δικαιολογεις τα αδικαιολογητα. Ακομη και να το σκεφτηκε ο γιατρος οτι ναι θα το κανω για να τον ριξω παλι το λαθος ειναι του στοουνερ.

byron
26/02/2010, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Πάντως από τα 6 πρωταθλήματα τα 2 είναι κάλπικα , μιας και το ένα ήταν του Καπιρέξ , ας όψεται ο καλός ο μύλος που τ αλλέθει όλα και έστειλε όλο το grid στο νοσοκομείο για καιρό και βέβαια πως να επιστρέψεις μετά από τέτοιο κάζο ...

Ti θέλει να πει ο ποιητής? :look:

Μιλάς για την Catalunya το 2006 που τους έριξε ο Gibernau? Αν ναι...το πρωτάθλημα δεν το πήρε ο Rossi.

andgeo
26/02/2010, 22:26
Αυτο θελω να σου πω, δε θεωρω πουστια ουτε αντιαθλητικο να φρεναρεις πιο νωρις.
Το λαθος ειναι καθαρα του στοουνερ. Μη δικαιολογεις τα αδικαιολογητα. Ακομη και να το σκεφτηκε ο γιατρος οτι ναι θα το κανω για να τον ριξω παλι το λαθος ειναι του στοουνερ.
Μετά κάποιοι παραπονιούνται αν ο ΔΔ σταματάει με τη μηχανή κάθετα στην ευθεία στις Σέρρες . Έτσι και αυτός γούστο του να σταματήσει , έτσι την είδε , αν σκοτωθεί κανείς εκείνος θα φταίει ,όπως επίσης και ο κάθε αργός οδηγός λάθος κανει που δεν πάει από τις αγωνιστικές γραμμές αλλά αφήνει τους γρήγορους να περάσουν , στην γραμμή την σωστή θα έπρεπε να πηγαίνει και ας βαράνε νταούλια από πίσω , στα @@ του Τι πράσινες και μαύρες σημαίες , αυτός να είναι καλά . Έλεος ρε , τουλάχιστον καταλλήξαμε ότι το φρενάρισμα 40 μέτρα νωρίτερα από τη στροφή ήταν επιτηδευμένο ... Κάτι είναι και αυτό , έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι unfair σε κάποιο αγώνα .

andgeo
26/02/2010, 22:27
Ti θέλει να πει ο ποιητής? :look:

Μιλάς για την Catalunya το 2006 που τους έριξε ο Gibernau? Αν ναι...το πρωτάθλημα δεν το πήρε ο Rossi. Ναι και σόρρυ το πήρε το HRC με τον κοτοπουλά . Ένα λοιπόν .

menelaos46
26/02/2010, 22:32
Μετά κάποιοι παραπονιούνται αν ο ΔΔ σταματάει με τη μηχανή κάθετα στην ευθεία στις Σέρρες . Έτσι και αυτός γούστο του να σταματήσει , έτσι την είδε , αν σκοτωθεί κανείς εκείνος θα φταίει ,όπως επίσης και ο κάθε αργός οδηγός λάθος κανει που δεν πάει από τις αγωνιστικές γραμμές αλλά αφήνει τους γρήγορους να περάσουν , στην γραμμή την σωστή θα έπρεπε να πηγαίνει και ας βαράνε νταούλια από πίσω , στα @@ του Τι πράσινες και μαύρες σημαίες , αυτός να είναι καλά . Έλεος ρε , τουλάχιστον καταλλήξαμε ότι το φρενάρισμα 40 μέτρα νωρίτερα από τη στροφή ήταν επιτηδευμένο ... Κάτι είναι και αυτό , έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι unfair σε κάποιο αγώνα .

Πρωτα απ'ολα το να συγκρινεις εστω ως παραδειγμα τον ΔΔ με τον Βαλεντινο ειναι επιοικως μαλακια ετσι???
Εγω δε νομιζω οτι φρεναρε τοσο νορις οσο λες.
Ασχετο επισης το να τρως μπλε σημαια με τον ανταγωνισμο που καποιοι δε μπορουν να αντεξουν...
Πουστια επισης ειναι το ενα μηχανακι να βγαζει 20 αλογα παραπανω αλλα ειναι μεσα στον αγωνα...

andgeo
26/02/2010, 22:40
Καλά μη το δένεις και κόμπο , τη σύγκριση εννοώ .Το φρενάρισμα όμως πολύ νωρίς ισοδυναμεί με εμπόδιο που σε συνθήκες αγώνα δεν θα έπρεπε να υπάρχει . Τώρα για τα άλογα ρε φίλε τι να σου πω θυσιάζεις το ένα κερδίζεις σε κάτι άλλο , δεν μπορείς να τα έχεις και όλα . Και βέβαια από την αρμόδια αρχή δεν έφαγε άκυρο τότε πουστιά δεν είναι .

harvester
27/02/2010, 07:42
Καλά μη το δένεις και κόμπο , τη σύγκριση εννοώ .Το φρενάρισμα όμως πολύ νωρίς ισοδυναμεί με εμπόδιο που σε συνθήκες αγώνα δεν θα έπρεπε να υπάρχει . Τώρα για τα άλογα ρε φίλε τι να σου πω θυσιάζεις το ένα κερδίζεις σε κάτι άλλο , δεν μπορείς να τα έχεις και όλα . Και βέβαια από την αρμόδια αρχή δεν έφαγε άκυρο τότε πουστιά δεν είναι .
ρε φιλε πραγματικα εισαι λιγο ασχετος.
τελικα τα δυο πρωταθληματα γινανε ενα καλπικο?
καταρχην ουτε ο ιδιος ο στονερ που γενικα ηταν γκρινιαρης δεν γκρινιαξε για την πτωση και παραδεχτικε οτι ηταν λαθος δικο του.
στην τελικη ειναι δυνατον καποιος που με νυχια και με δοντια προσπαθει να κλισει πορτες να φρεναρει ποιο νωρις?
και που την ειδε την γραμμη του στονερ απο τους καθρεφτες?
καταλαβαινεις ποσο ασχετος εισαι.
αν ο στονερ εκεινη την στιγμη ειχε εστω μισο μετρο πιο μεσα γραμμη δεν θα τον εβλεπε καν ο ροσσι πως θα προσπερνουσε.

και στην τελικη σε εκεινο τον αγωνα ο στονερ τερματισε 2ος οποτε 5 βαθμους εχασε και ηταν ακριβως στη μεση του πρωταθληματος. αν μπορουσε ας τον ξεβρακωνε στους υπολοιπους

ελεος με τους κακιασμενους.
ακουτε τι λετε απο τα 9 το ενα ηταν καλπικο:rotflmao:
αρα ο ροσσι ειναι κουλατζα.
ρε και τα 4 να ηταν καλπικα αυτη την στιγμη δεν υπαρχει καποιος εκει μεσα καλυτερος απο τον 31 χρονων ροσσι. και ο παππους πλεον ειναι πρωτος στα δοκιμαστικα.

οπως και να χει τα honda παραμενουν μπουρδελα:lol:

andgeo
27/02/2010, 07:54
Καλά , αφού είμαι εγώ ο άσχετος , που δεν έκανα σε κανένα το σχετικό αλλά κουβέντα να γίνεται , δες όλους τους γύρους του Ρόσσι πριν και πες μου που φρενάρει ... Τα υπόλοιπα πες τα σε κανένα που μιλάτε στο ίδιο μήκος κύματος . Ο Στόνερ δεν είπε τπτ γιατί ξέρει ότι σε παιχνίδι εντυπώσεων και νεύρων με τον καραβανά τον Ρόσσι δεν έχει τύχη . Είχε διαβάσει ιστορία και δεν πήγε να βγάλει τα μάτια του όπως έκαναν άλλοι στο παρελλθόν . Είναι και στην αρχή της καριέρας του . Αυτές τις μαλακίες τις κάνει ο αγαπητός Χορχέ και θα το φάει το κεφάλι του . Κρίμα που δεν θυμάμαι τι έχει γίνει ακριβώς σε κάθε gp από και ποιός το πήρε. Κι εγώ Ρόσσι υποστήριζα και για πάρτυ του άρχισα να βλέπω πάλι gp κάτι που είχα ξεχάσει για χρόνια , αλλά το συγκεκριμένο ήταν πουστιά . Σχετικέ !!!!

harvester
27/02/2010, 08:14
Καλά , αφού είμαι εγώ ο άσχετος , που δεν έκανα σε κανένα το σχετικό αλλά κουβέντα να γίνεται , δες όλους τους γύρους του Ρόσσι πριν και πες μου που φρενάρει ... Τα υπόλοιπα πες τα σε κανένα που μιλάτε στο ίδιο μήκος κύματος . Ο Στόνερ δεν είπε τπτ γιατί ξέρει ότι σε παιχνίδι εντυπώσεων και νεύρων με τον καραβανά τον Ρόσσι δεν έχει τύχη . Είχε διαβάσει ιστορία και δεν πήγε να βγάλει τα μάτια του όπως έκαναν άλλοι στο παρελλθόν . Είναι και στην αρχή της καριέρας του . Αυτές τις μαλακίες τις κάνει ο αγαπητός Χορχέ και θα το φάει το κεφάλι του . Κρίμα που δεν θυμάμαι τι έχει γίνει ακριβώς σε κάθε gp από και ποιός το πήρε. Κι εγώ Ρόσσι υποστήριζα και για πάρτυ του άρχισα να βλέπω πάλι gp κάτι που είχα ξεχάσει για χρόνια , αλλά το συγκεκριμένο ήταν πουστιά . Σχετικέ !!!! δεν ειπε ο στονερ?:lol:
καλα πλακα κανεις. εχεις παρακολουθησει τον αγωνα?
μαλλον ξεχασες που του ειπε οτι οι προσπερασεις του ηταν αντιαθλιτικες και μαλιστα του ειπε οτι θα του δειξει παρακατω τι ειναι αγωνας.
μετα βεβαια ζητησε συγνωμη και ειπε οτι ηταν λογια πανω στην ενταση.
πραγαματικα ρε φιλε τα εχεις λιγο χαμενα.
και στο ξαναλεω και δικιο να εχεις που δεν εχεις γιατι ο ροσσι θα εχανε πολλα αν τον γκρεμιζε ο στονερ ή αν τον περνουσε, γιατι πιστευεις οτι σ'αυτον τον αγωνα κριθηκε το πρωταθλημα?
ηταν 11 αγωνας ο στονερ ηταν πρωτος και εχασε μολις 5 βαθμους.
τωρα πες μου εχεις προσβαση στις τηλεμετριες και ειδες που φρεναρε στους προηγουμενους γυρους?
ξυπνα δεν ειναι f1 δεν εχουν καθρευτακια να ξερουν που βρισκεται ο αλλος

andgeo
27/02/2010, 08:28
Δε μου λες ,μάστερ της τηλεμετρίας , όταν βλέπεις αγώνα , στην ΤιΒι , δεν βλέπεις πότε φρενάρει κάποιος ; Γιατί αν δεν βλέπεις και χρειάζεσαι τηλεμετρία , τότε κάποιο πρόβλημα έχεις !!!! Και βέβαια είπε κάποια πράγματα αλλά του είπαν να τα μαζέψει προφανώς από την ομάδα του .Εσύ είπες στο πρώτο σου ποστ ότι δεν είπε τπτ . Τελικά ο Ρόσσι έκανε πουστιά ή είναι μερικοί τόσο ερωτευμένοι για να το δούνε;

andgeo
27/02/2010, 08:31
Πιστεύω ότι κρίθηκε το πρωτάθλημα σε αυτό τον αγώνα γιατί του έσπασε τον τσαμπουκά , του χάλασε τη φόρμα , το σερί πως να στο πω .Και βέβαια αν δεν είχε σημασία για το πρωτάθλημα αυτός ο αγώνας , γιατί να καταφύγει ο Ρόσσι σε πουστιά ;

harvester
27/02/2010, 08:44
Πιστεύω ότι κρίθηκε το πρωτάθλημα σε αυτό τον αγώνα γιατί του έσπασε τον τσαμπουκά , του χάλασε τη φόρμα , το σερί πως να στο πω .Και βέβαια αν δεν είχε σημασία για το πρωτάθλημα αυτός ο αγώνας , γιατί να καταφύγει ο Ρόσσι σε πουστιά ;
πουστια το λες εσυ. καλα δεν τον κλωτσισε κιολας ουτε καν επαφη ηταν. να μου πεις γι'αυτο που μπηκε στα χωματο να το καταλαβω αλλα να ειναι πουστια το οτι ο μπροστινος φρεναρε πριν απο οτι επρεπε ειναι ασχετοσυνη. καθοριζει κανενας που επρεπε να φρεναρει ο γιατρος? ασε που επεσε απο μαλακια και οχι απο το μπροστινο. θα μπορουσε να βγει και να να τον κυνηγησει αλλα ηταν τοσο θολωμενος που το πλαγιασε στα χορταρια και επεσε.
ενα δευτερολεπτο γρηγοροτερος ηταν γιατι εμεινε απο πισω?
και επειδη του εσπασε τον τσαμπουκα ειναι καλπικο το πρωταθλημα?
ακους τι λες ρε φιλε πραγματικα εχεις σχεση με αθληματα :lol:

andgeo
27/02/2010, 09:06
Μπα καθόλου , δε με λες ρε αθληταρά , στα χώματα ο Στόνερ μπορούσε να τον ρίξει τον Ρόσσι ή όχι . Το έκανε , όχι , fairplay ή μαλακία ; Τώρα για το που φρενάρει ο καθένας βέβαια είναι δικό του θέμα , έχει και ποντίκια η πίστα και περνάνε συνέχεια κάθετα το δρόμο , άσε χάλια η κατάσταση . Έχω γράψε και νωρίτερα ότι μετά κάποιοι παραπονιούνται για τα καμώματα του ΔΔ , απλά εκείνος φρέναρε πολύ με αποτέλεσμα να σταματήσει η μηχανή κάθετα στο δρόμο , ποιά η διαφορά ; Προφανώς δεν ξέρεις . Ρίξε τώρα κανένα υπνάκο, μπορεί να δεις όνειρο τον αγαπημένο σου , Uccio .

andgeo
27/02/2010, 09:13
Και δεν διαβάζεις , κάλπικο είπα ότι είναι τρόπος έκφρασης , "καθαρότατο" ήταν , αλλά είπαμε , όταν είσαι ο Ρόσσι , που σίγουρα μπορείς , πάρτο όπως πρέπει για να σε σέβονται , αν καταφεύγεις σε μαλαγανιές σαν να ομολογείς ότι δεν μπορείς ...

harvester
27/02/2010, 09:14
Μπα καθόλου , δε με λες ρε αθληταρά , στα χώματα ο Στόνερ μπορούσε να τον ρίξει τον Ρόσσι ή όχι . Το έκανε , όχι , fairplay ή μαλακία ; Τώρα για το που φρενάρει ο καθένας βέβαια είναι δικό του θέμα , έχει και ποντίκια η πίστα και περνάνε συνέχεια κάθετα το δρόμο , άσε χάλια η κατάσταση . Έχω γράψε και νωρίτερα ότι μετά κάποιοι παραπονιούνται για τα καμώματα του ΔΔ , απλά εκείνος φρέναρε πολύ με αποτέλεσμα να σταματήσει η μηχανή κάθετα στο δρόμο , ποιά η διαφορά ; Προφανώς δεν ξέρεις . Ρίξε τώρα κανένα υπνάκο, μπορεί να δεις όνειρο τον αγαπημένο σου , Uccio .
φυσικα και δεν μπορουσε να τον ριξει αν δεν σωζοταν η κατασταση ο ροσσι θα επεφτε πανω του
οτι να ναι εισαι.
τωρα που ερχεται το δεκατο ρουφα το με τροπο και ας ειναι καλπικο
συγνωμη που σας σπασαμε τον τσαμπουκα την αλλη φορα θα στελνουμε και ψυχολογο μετα απο καθε ψωλη.
οσο για τον uccio και τον ροσσι μακαρι να πηδουσαμε οσο αυτοι.

το αλλο το εμαθες?
ο στονερ περυσι αρρωστησε απο το πολυ γαλα
και φετος ο λορενθο εσπασε χερι απο μια πετρα που εβαλε ο γιατρος στην πιστα.
παμε για το 10ο καλπικο

andgeo
27/02/2010, 09:29
Φού να του έκανε του αγαπητικού σου θα ήταν κάτω , αλλά τι να λέμε σε έχει τυφλώσει το πάθος .Κατά τ άλλα ε΄γω είμαι ότι να ναι .
Ξέρεις και πόσο πηδάνε ... Σε καλό δρόμο είσαι , ρε μπας είσαι και Ρουβίτσα και κρατάς και κομάτια από τα σκισμένα μπλουζάκια του Σάκις ;e-hero ... Αν δεν αντέχεις την κουβέντα μην την κάνεις .Κάνε κάτι άλλο , βγες για βόλτα έχει και λιακάδα . Αν και σε κόβω να πηγαίνεις για ύπνο πρωινιάτικα , ξέρεις για 'κείνο το όνειρο που λέγαμε !!!