Σύνδεση

View Full Version : Πεστα ρε Jorge!

Σελίδες : 1 2 [3]

harvester
27/02/2010, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Φού να του έκανε του αγαπητικού σου θα ήταν κάτω , αλλά τι να λέμε σε έχει τυφλώσει το πάθος .Κατά τ άλλα ε΄γω είμαι ότι να ναι .
Ξέρεις και πόσο πηδάνε ... Σε καλό δρόμο είσαι , ρε μπας είσαι και Ρουβίτσα και κρατάς και κομάτια από τα σκισμένα μπλουζάκια του Σάκις ;e-hero ... Αν δεν αντέχεις την κουβέντα μην την κάνεις .Κάνε κάτι άλλο , βγες για βόλτα έχει και λιακάδα . Αν και σε κόβω να πηγαίνεις για ύπνο πρωινιάτικα , ξέρεις για 'κείνο το όνειρο που λέγαμε !!!
λογικο ειναι να παραλληλεις για ιταλικες καποτες
τωρα ειδα οτι εχεις μονστερ 600.

ειπα και γω τι φταει:lol:

η φατρια σας ειναι χειροτερη απο τους χαρλεαδες.

φανταζομαι και του spies καλπικο ηταν:rotflmao:

andgeo
27/02/2010, 09:51
Έχω και yamaha fz1 αλλά είναι μάλλον άσχετο . Δε βαριέσαι no hard feelings . Και ναι θα ήθελα τον Ρόσσι στην DUCATI , αλλά πουστιά έχει κάνει . Και καλύτερος του Στόνερ μετά τον Ρόσσι δεν υπάρχει , ομως το μέλλον είναι ο Στόνερ , δες το για να μην σε ενοχλεί στο μέλλον που ο δικός σου θα παιδεύεται με τα καθρεφτάκια της F1 . ΌΤαν λοιπόν θα φρενάρει και στην F1 , τότε που θα έχει και καθρεφτάκια , θα σου έχει γκρεμίσει και το μύθο ότι είχε άλλοθι και μαγκιά του.
Αυτά . Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις οδηγήσει DUCATI , αλλά λες για να λες , μόδα είναι δεν κοστίζει τίποτα , κάντο πρώτα και μετά αποκτάς άποψη .

andgeo
27/02/2010, 09:57
Και τέλος για να κάθεσαι να τσεκάρεις το προφίλ μου σημαίνει ότι κάτι σ ενοχλεί . Όπως σου είπα παράτα το το άθλημα , πήγαινε καμιά βολτούλα στη λιακάδα .

harvester
27/02/2010, 09:58
Έχω και yamaha fz1 αλλά είναι μάλλον άσχετο . Δε βαριέσαι no hard feelings . Και ναι θα ήθελα τον Ρόσσι στην DUCATI , αλλά πουστιά έχει κάνει . Και καλύτερος του Στόνερ μετά τον Ρόσσι δεν υπάρχει , ομως το μέλλον είναι ο Στόνερ , δες το για να μην σε ενοχλεί στο μέλλον που ο δικός σου θα παιδεύεται με τα καθρεφτάκια της F1 . ΌΤαν λοιπόν θα φρενάρει και στην F1 , τότε που θα έχει και καθρεφτάκια , θα σου έχει γκρεμίσει και το μύθο ότι είχε άλλοθι και μαγκιά του.
Αυτά . Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις οδηγήσει DUCATI , αλλά λες για να λες , μόδα είναι δεν κοστίζει τίποτα , κάντο πρώτα και μετά αποκτάς άποψη .
εκανε κατι αντιαθλητικο ?
γιατι δεν του ρηξανε ποινη τα εχει κανει πλακακια και με την διαιτησια μηπως
:lol:

συγνωμη παντως που σας βγαλαμε απο το σερι την αλλη φορα θα βγαλουμε δεξι φλας να περασετε:lol:
φυσικα το μελλον ειναι ο στονερ ποσο να τρεξει ακομα ο γιατρος να φτασει 50 να αποσυρθει και ο στονερ για να σου αποδεικνυει οτι τον ψωλιαζει?

οσο για την ντουκατι εχω οδηγησει και φανταζομαι και εσυ θα το αφησες στην ακρη οταν καβαλησες φειζερ

harvester
27/02/2010, 10:00
Και τέλος για να κάθεσαι να τσεκάρεις το προφίλ μου σημαίνει ότι κάτι σ ενοχλεί . Όπως σου είπα παράτα το το άθλημα , πήγαινε καμιά βολτούλα στη λιακάδα .
εψαχνα τα αιτια της ψυχοπαθειας σου

andgeo
27/02/2010, 10:09
Τώρα με ρωτάς αν μπορεί να τα έχει κάνει πλακάκια με τη FIM ? Τη Ρεάλ η διαιτησία της UEFA την ευννοεί πότε πότε , τη Μίλαν , την MU , ε έτσι και τον Ρόσσι .Το προιόν να πουλάει και όλα καλά , και ο Ρόσσι πουλάει , εδώ έπεισε και σένα ότι θα σου αλλάξει τη ζωή !!! Και τέλος Unfair δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο σόνυ και καλά , αντιδεοντολογικό σύμφωνα με άγραφους κανόνες , δλδ πουστιά στην κοινή . Τελικά ο Ρόσσι έκανε πουστιά η δεν έκανε ;
ΌΣο για το φέιζερ να σου πω , αγάπησα περισσότερο τo Μονστερ , όταν το καλοκαίρι δεν μπορούσα να βάλω βερμούδα μην τσουρουφλιστώ στο κέντρο . Και ενώ περίμενα από υγρόψυκτο μοτέρ να συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα αερόψυκτο , είδα άλλα πράγματα , βεντιλατέρια στους 100 C και πάει λέγοντας !!!!

harvester
27/02/2010, 10:17
Τώρα με ρωτάς αν μπορεί να τα έχει κάνει πλακάκια με τη FIM ? Τη Ρεάλ η διαιτησία της UEFA την ευννοεί πότε πότε , τη Μίλαν , την MU , ε έτσι και τον Ρόσσι .Το προιόν να πουλάει και όλα καλά , και ο Ρόσσι πουλάει , εδώ έπεισε και σένα ότι θα σου αλλάξει τη ζωή !!! Και τέλος Unfair δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο σόνυ και καλά , αντιδεοντολογικό σύμφωνα με άγραφους κανόνες , δλδ πουστιά στην κοινή . Τελικά ο Ρόσσι έκανε πουστιά η δεν έκανε ;
ΌΣο για το φέιζερ να σου πω , αγάπησα περισσότερο τo Μονστερ , όταν το καλοκαίρι δεν μπορούσα να βάλω βερμούδα μην τσουρουφλιστώ στο κέντρο . Και ενώ περίμενα από υγρόψυκτο μοτέρ να συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα αερόψυκτο , είδα άλλα πράγματα , βεντιλατέρια στους 100 C και πάει λέγοντας !!!!
πλακακια με την fim? οταν τον ειχαν βαλει να ξεκινησει τελευταιος επειδη καθαρισε τον podium με burn out.
φιλε μαλλον δεν μελετας πολυ
κατσε να σου μαθω και κατι.

στα gp και γενικα στον μηχανοκινητο ο μπροστινος εχει παντα δικιο γιατι πολυ απλα δεν ξερει τι γινεται πισω του.
επρεπε να παρεις multistrada

andgeo
27/02/2010, 10:28
Φίλε αυτοσκοπός μου δεν είναι οι αγώνες και απλώς τους παρακολουθώ . Την άποψη μου λέω , αλλά να στο κάνω λίγο πιο απλό . Πέναλτι εναντίον της Ρεάλ δίνουν καμιά φορά , ε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και δίνουν , και μετά από 10 χρόνια καριέρας στα gp ε θα φάει και καμιά ποινή ο Ρόσσι . Μουλτιστράντα δε μ αρέσει , τόσο απλά άσε που είναι ακριβό για αυτό που προσφέρει . Να συνεχίσω να σου λέω για το μόνστερ και πόσο γραμμικός είναι ο κινητήρας του σε σχέση με τον ατσούμπαλο χαρακτήρα του fazer , για το πόσο πιο χρήσιμο είναι στην πόλη από το fazer και πόσο πιο δασκεδαστικό .Ασε για την κατανάλωση . Αργό είναι και δύναμη δεν έχει . Αλλά μιας και το μόνο που σε απασχολεί είναι η δύναμη , τράβα τώρα πούλα το παρτάλι που έχεις και αγόρασε ένα BMW.

harvester
27/02/2010, 10:30
Φίλε αυτοσκοπός μου δεν είναι οι αγώνες και απλώς τους παρακολουθώ . Την άποψη μου λέω , αλλά να στο κάνω λίγο πιο απλό . Πέναλτι εναντίον της Ρεάλ δίνουν καμιά φορά , ε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και δίνουν , και μετά από 10 χρόνια καριέρας στα gp ε θα φάει και καμιά ποινή ο Ρόσσι . Μουλτιστράντα δε μ αρέσει , τόσο απλά άσε που είναι ακριβό για αυτό που προσφέρει . Να συνεχίσω να σου λέω για το μόνστερ και πόσο γραμμικός είναι ο κινητήρας του σε σχέση με τον ατσούμπαλο χαρακτήρα του fazer , για το πόσο πιο χρήσιμο είναι στην πόλη από το fazer και πόσο πιο δασκεδαστικό . Αργό είναι και δύναμη δεν έχει . Αλλά μιας και το μόνο που σε απασχολεί είναι η δύναμη , τράβα τώρα πούλα το παρτάλι που έχεις και αγόρασε ένα BMW.
φιλε μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα

andgeo
27/02/2010, 10:34
Καλά , ανάμεσα στα τόσα χαρίσματα που έχεις πρέπει να είναι κι αυτό , να μην τις μπερδεύεις , συνέχισε ... θα βρούμε κι άλλα , ΘΕΟΣ να σου πω !!! ημίΘΕΟΣ για την ώρα!!!

harvester
27/02/2010, 10:37
Καλά , ανάμεσα στα τόσα χαρίσματα που έχεις πρέπει να είναι κι αυτό , να μην τις μπερδεύεις , συνέχισε ... θα βρούμε κι άλλα , ΘΕΟΣ να σου πω !!! ημίΘΕΟΣ για την ώρα!!!
εσυ που τις μπερδευεις σταματα να πλενεις τα δοντια δεν ειναι βουρτσα αυτο:lol: :wave2:

andgeo
27/02/2010, 10:46
Καλά , τσέκαρε πάλι το προφίλ μου , μπορέι να έχει αλλάξει τπτ , μπορεί να σου πει ότι είμαι και κότα , οπότε θα μπορείς να μου το παίξεις και άντρας ... κάποια στιγμή !!!!

blackbusa
27/02/2010, 11:03
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα....ΚΑΛΠΙΚΟ ΚΑΛΠΙΚΟ...πατησε φρενα ο Rossi και επεσε ο μπουλης...ασε που εκοψε δρομο ο καλπικος απο τα χωματα...αμ τα περασματα σουβλακι στα φρενα....για να μην πουμε εκεινο το προσπερασμα απο την εξωτερικη που του εκανε....ΚΑΛΠΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
μεχρι και η Dorna το εχει αποσυρει απο το youtube λεμε...

http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρε τωρα να δεις τι ειναι πουστια να μαθαινεις....ωπα....δικιο εχεις... Η Dorna προστατευει τον καλπικο για το κολοδαχτυλο στην στροφη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και βεβαια ξεχασες οτι απο την Laguna και μετα ο μπεμπης αν και ηταν πρωτος επεφτε μονος του...απλα εβλεπε οτι τον πλησιαζε ο καλπικος....

ΚΑΛΠΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

:lol:

junkier6
27/02/2010, 13:33
ANDGEO

:a013:

menelaos46
27/02/2010, 15:23
Μην επιμενεις ο μπεμπης ηθελε να φρεναρει τερμα αργα και ο ροσσι φρεναρε λογικα και θα κολουσε πανω του απο λαθος υπολογισμο ηταν δικο του λαθος.
Αυτο δε μπορει να γινει με σκοπο. Το φρεναρισμα πιο νωρις δηλαδη δε μπορει να γινει με σκοπο να ριξεις τον απο πισω γιατι αν ειναι λιγο πλαγια θα σε περασει σαν σταματημενο.

junkier6
27/02/2010, 15:37
ναι ρε μαν, αλλα φρεναροντας νωριτερα αιφνιδιαζεις τον αλλο επειδη δεν το περιμενει μιας κ σε ακολουθει καρφι και χανει τον ειρμο του, χανει κ τη γραμμη που σχεδιαζε να ακολουθησει (κ σε επιπεδο μοτογπ μιλαμε για πολυ οριακα πραγματα) κ τελικα κανει λαθος...στομ οποιο εσυ τον οδηγησες...

εδω στο δρομο κ οταν πανε μηχανες καρφι με 200αρες ο ενας πισω απ τον αλλο με αποσταση 5 μετρα κ φρεναρει ο μπροστινος μεχρι να το παρει γραμμη ο τριτος τους εχει τορπιλισει......και μιλαμε για ευθεια ετσι!;!;

vassilis88
27/02/2010, 16:02
λετε πουστια/μλκια/αντιαθλητικη μια κινηση που αν δν την εκανε δν θα υπηρχε τιποτα να συζητατε για το προπερσινο πρωταθλημα.. κ τη συγκρινετε κ με το να σταματησει ενας στη μεση της ευθειας ενω περνανε οι αλλοι με 200.. οτι να ναι παλι..

κ αν πιστευει κανεις οτι ηταν προσχεδιασμενο να το κανει αυτο ο ροσσι δλδ να υπολογισει απο που να περασει απ τα χορτα ωστε να περασει μπροστα στην πιο δυσκολη στροφη του κοσμου στον 3ο-4ο γυρο κ να μεινει κ ορθιος εχοντας 20 βαθμους διαφορα τοτε πρεπει να ναι φανατικος εν αγνοια του!

αλλιως ρισκαρε, κ για να ρισκαρεις να προσπαθησεις να περασεις μπροστα απ τα χορτα στην πιο δυσκολη στροφη του κοσμου στον 3ο-4ο γυρο ενω εισαι 20 βαθμους μπροστα, τοτε χρειαζεσαι @@ κ αν καταφερεις να μεινεις ορθιος τοτε γραφεις κ ιστορια κ θα μιλανε ολοι για σενα με τον ενα ή τον αλλο τροπο κ μετα απο πολλα χρονια κ αυτο εν μερει αποδεικνυεται τωρα..

edit.... ακυρο, λετε για την πτωση του στονερ κ γω απαντησα για την corkscrew.. την αλλη φορα θα διαβαζω καλυτερα....:hypnotize

menelaos46
27/02/2010, 16:27
ναι ρε μαν, αλλα φρεναροντας νωριτερα αιφνιδιαζεις τον αλλο επειδη δεν το περιμενει μιας κ σε ακολουθει καρφι και χανει τον ειρμο του, χανει κ τη γραμμη που σχεδιαζε να ακολουθησει (κ σε επιπεδο μοτογπ μιλαμε για πολυ οριακα πραγματα) κ τελικα κανει λαθος...στομ οποιο εσυ τον οδηγησες... εδω στο δρομο κ οταν πανε μηχανες καρφι με 200αρες ο ενας πισω απ τον αλλο με αποσταση 5 μετρα κ φρεναρει ο μπροστινος μεχρι να το παρει γραμμη ο τριτος τους εχει τορπιλισει......και μιλαμε για ευθεια ετσι!;!;

Ρε παιδια μην επιμενετε δε γινεται αυτο που λετε, δεν υπαρχει.
Δηλαδη ειναι σα να μου λετε οτι ο Ροσσι ηταν υποχρεωμενος να φρεναρει εκει που περιμενε ο Στοουνερ για να μη πεσεο πανω του... αυτα τα πραγματα μονο στη φαντασια υπαρχουν...
Αλλαξε το φρεναρισμα του αυτο εκανε
τωρα ο αλλος αν πηγαινε για εμβολισμο δικο του προβλημα
Ουτε κλοτσια του εριξε ουτε λαδια του πεταξε
Ενδεχομενως να ηταν αδικο η μαλλον ασχημο να τελειωσει μια τετοια μαχη ετσι αλλα
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ...

end of story

super_toto
27/02/2010, 17:26
Χριστός κι Απόστολος και άγιε μου Φανούριε,

τι διαβάζουμε εδω μέσα...:lol:

junkier6
27/02/2010, 17:44
φιλος σε μια πιστα,

σε καθε μα καθε στροφη,

ο καθε οδηγος που ειναι μιας αλφα εμπειριας,

εχει τα σημαδια του για το που θα φρεναρει...

δε λεει "α, εδω καλα ειναι, θα φρεναρω"...

οταν θελεις να κανεις γρηγορο γυρολογιο φρεναρεις η πανω στα σημαδια σου καθε φορα η δοκιμαζεις να δεις αν σε παιρνει να φρεναρεις λιγο αργοτερα για να κερδισεις ταχυτητα, αρα κ χρονο...

ετσι οταν ο ροσσι εφτασε στη στροφη κ τα σημαδια του για φρενο ηταν π.χ. 50 μετρα απ τη στροφη, αυτος τα πατησε στα 60 μετρα, αλλαζοντας οπως ακριβεστατα λες το φρεναρισμα του...

προφανως δεν το εκανε για να κανει καλυτερο γυρο...

το εκανε για να κοψει τη φορα του στοουνερ...

αυτο το πραγμα γινεται χρονια τωρα στο μηχανοκινητο αθλητισμο, δεν ειναι καινουργιο φρουτο (δες πχ σουμαχερ στη φ1) και εννοειται οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι...

αυτο που λεμε ειναι οτι σε τετοιο επιπεδο ικανοτητων(για ροσσι μιλαμε,ετσι;) δεν περιμενεις να καταφυγει σε τετοιες απελπισμενες μεθοδους...

δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης των ικανοτητων του ροσσι σε σχεση με τους αλλους αναβατες...

ειναι οντως απ τους κορυφαιους...

αλλα ειναι καλο να βγαινουν που κ που οι παρωπιδες κ να ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι...

ειδες τελικα που γινεται αυτο που λεμε κ υπαρχει;

end of story...

byron
27/02/2010, 17:56
Όντως τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. :lol:

Βαριέμαι να επιχειρηματολογώ για γνωστά πράγματα. Αν σαν φαίνεται αντιαθλητικό το όποιο φρενάρισμα του Rossi (που ομολογώ δεν το έχω δει πουθενά), κάντε ένα search για το πως κατέκτησε ο συμπαθέστατος κατα τα άλλα Capirossi το πρωτάθλημα των 250cc το 1998.

Key words : Harada, Argentina 1998, final race, last lap, last corner :wave2:

harvester
01/03/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
φιλος σε μια πιστα,

σε καθε μα καθε στροφη,

ο καθε οδηγος που ειναι μιας αλφα εμπειριας,

εχει τα σημαδια του για το που θα φρεναρει...

δε λεει "α, εδω καλα ειναι, θα φρεναρω"...

οταν θελεις να κανεις γρηγορο γυρολογιο φρεναρεις η πανω στα σημαδια σου καθε φορα η δοκιμαζεις να δεις αν σε παιρνει να φρεναρεις λιγο αργοτερα για να κερδισεις ταχυτητα, αρα κ χρονο...

ετσι οταν ο ροσσι εφτασε στη στροφη κ τα σημαδια του για φρενο ηταν π.χ. 50 μετρα απ τη στροφη, αυτος τα πατησε στα 60 μετρα, αλλαζοντας οπως ακριβεστατα λες το φρεναρισμα του...

προφανως δεν το εκανε για να κανει καλυτερο γυρο...

το εκανε για να κοψει τη φορα του στοουνερ...

αυτο το πραγμα γινεται χρονια τωρα στο μηχανοκινητο αθλητισμο, δεν ειναι καινουργιο φρουτο (δες πχ σουμαχερ στη φ1) και εννοειται οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι...

αυτο που λεμε ειναι οτι σε τετοιο επιπεδο ικανοτητων(για ροσσι μιλαμε,ετσι;) δεν περιμενεις να καταφυγει σε τετοιες απελπισμενες μεθοδους...

δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης των ικανοτητων του ροσσι σε σχεση με τους αλλους αναβατες...

αλλα ειναι καλο να βγαινουν που κ που οι παρωπιδες κ να ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι...

ειδες τελικα που γινεται αυτο που λεμε κ υπαρχει;

end of story...
και απο αυτα που λες προκειπτει οτι το πρωταθλημα του ροσσι ηταν καλπικο?

CBRIDHS
01/03/2010, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όντως τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. :lol:

Βαριέμαι να επιχειρηματολογώ για γνωστά πράγματα. Αν σαν φαίνεται αντιαθλητικό το όποιο φρενάρισμα του Rossi (που ομολογώ δεν το έχω δει πουθενά), κάντε ένα search για το πως κατέκτησε ο συμπαθέστατος κατα τα άλλα Capirossi το πρωτάθλημα των 250cc το 1998.

Key words : Harada, Argentina 1998, final race, last lap, last corner :wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=BQdzS1WmhCg

νομιζω πως λες αυτο.....κ κατι ακομα,ο ROSSI δεν ειναι απο τους κορυφαιους οδηγους σημερα..........ειναι ο κορυφαιος οδηγος σημερα!!!!! :winka: :winka: :winka:

TheFace
01/03/2010, 16:54
φιλος σε μια πιστα,

:nono:

Δεν ειναι απο τους κορυφαιους... ειναι Ο κορυφαιος!!! :a25: :a25: :a25:

ΥΓ. Δεν μπορω να καταλαβω απο ποτε σε αγωνες ταχυτητας ζηταμε ευθυνη απο τον ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ (για το που φρεναρε μπλα μπλα)... θα ξεχασουμε κι αυτα τα ολιγα που ξερουμε μου φαινεται! :wave2:

blackbusa
01/03/2010, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
http://www.youtube.com/watch?v=BQdzS1WmhCg

νομιζω πως λες αυτο.....κ κατι ακομα,ο ROSSI δεν ειναι απο τους κορυφαιους οδηγους σημερα..........ειναι ο κορυφαιος οδηγος σημερα!!!!! :winka: :winka: :winka:

αυτο ρε ΔΕΝ ειναι ΚΑΛΠΙΚΟ...δεν πατησε φρενο...απλα τον ΕΜΒΟΛΙΣΕ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

junkier6
01/03/2010, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
και απο αυτα που λες προκειπτει οτι το πρωταθλημα του ροσσι ηταν καλπικο?

που ανεφερα εγω για καλπικο πρωταθλημα ρε μαν;

:confused:

harvester
02/03/2010, 07:58
που ανεφερα εγω για καλπικο πρωταθλημα ρε μαν;

:confused:
επιβραβευεις το μελος αδgeo που αυτη τη θεωρια ανεπτυξε και γι'αυτο γινεται λογος εδω και 5 σελιδες

junkier6
02/03/2010, 17:08
το οτι εκανα :a013: δε σημαινει οτι συμφωνω σε ολα οσα ειπε...

ειδες πουθενα στα γραπτα μου να αναφερω για καλπικο πρωταθλημα;

για αντιαθλιτικη συμπεριφορα ναι...

harvester
02/03/2010, 17:38
το οτι εκανα :a013: δε σημαινει οτι συμφωνω σε ολα οσα ειπε...

ειδες πουθενα στα γραπτα μου να αναφερω για καλπικο πρωταθλημα;

για αντιαθλιτικη συμπεριφορα ναι...
και σ'αυτο παλι αδικο εχεις αλλο.

οπως ειπε και ο ροσσι thats race

junkier6
02/03/2010, 20:00
το κανει ο ροσσι σε στοουνερ.....thats race

πεταει εξω το τζιμπερναου.....thats race

οταν του εκανε παρομοια σκηνικα ομως ο τονυ ελιας ειναι επικινδυνη οδηγηση, αντιαθλητικη πρασπεραση, θετει σε κινδυνο τη ζωη αναβατων κλπ...

δυο μετρα κ δυο σταθμα....

ο ροσσι καλα κανει κ τα λεει, ολοι ξερουμε ποσο καλος ειναι στο να κερδιζει τη μαχη των εντυπωσεων το θεμα ειναι επειδη το λεει ο ροσσι ειναι παντα σωστο κ δικαιο;

αυτο το κρινει ο καθενας για παρτη του....

τωρα το να εισαι αντικειμενικος κ να μη φορας παρωπιδες ειναι αλλο θεμα...

και δε μου ειπες:γιατι εχω αδικο;

α, ναι επειδη το ειπε ο ροσσι.....

blackbusa
02/03/2010, 20:30

οταν του εκανε παρομοια σκηνικα ομως ο τονυ ελιας ειναι επικινδυνη οδηγηση, αντιαθλητικη πρασπεραση, θετει σε κινδυνο τη ζωη αναβατων κλπ...

[/SIZE]

με πιανεις αδιαβαστο...για ποτε μειλαμε και για ποιο σκηνικο???κανενα λινκ με αυτες τις δηλωσεις???

:wave2:

junkier6
02/03/2010, 21:15
φιλος τσεκαρε στο you tube γραφοντας rossi gibernau!

για ελιας ψαχνω κ δεν τα βρισκω...

blackbusa
02/03/2010, 21:25
φιλος τσεκαρε στο you tube γραφοντας rossi gibernau!

για ελιας ψαχνω κ δεν τα βρισκω...

το rossi gibernau ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ...αυτα που δεν ξερω ειναι ποτε κλαφτηκε ο Rossi για τον Elias...

μια φορα που του εκανε πουστια ο Biaggi στην Suzuka με μια αγκωνια κλπ κλπ....ο Vale απαντησε με το γνωστο κολοδαχτυλο στην στροφη την στιγμη που τον περναγε...:lol: :lol: :lol:

περιμενω το κλαμα του Rossi για αντιαθλητικα προσπερασματα κλπ

:wave2:

harvester
03/03/2010, 07:39
το κανει ο ροσσι σε στοουνερ.....thats race

πεταει εξω το τζιμπερναου.....thats race

α, ναι επειδη το ειπε ο ροσσι.....
ποτε εγινε αυτο
εδω αγκωνια του εριξε ο biaggi και δεν κλαφτηκε.
μαλλον φιλε τα εχεις μπερδεψει

για το μονο που κλαφτηκε ο ροσσι ηταν για τα λαστιχα και ειχε απολυτο δικαιο γιατι εχανε απο αυτα.
τελος παντων οπως και να χει
περασμενα ξεχασμενα παμε για το 10

menelaos46
03/03/2010, 18:26
φιλος σε μια πιστα, σε καθε μα καθε στροφη, ο καθε οδηγος που ειναι μιας αλφα εμπειριας, εχει τα σημαδια του για το που θα φρεναρει... δε λεει "α, εδω καλα ειναι, θα φρεναρω"... οταν θελεις να κανεις γρηγορο γυρολογιο φρεναρεις η πανω στα σημαδια σου καθε φορα η δοκιμαζεις να δεις αν σε παιρνει να φρεναρεις λιγο αργοτερα για να κερδισεις ταχυτητα, αρα κ χρονο... ετσι οταν ο ροσσι εφτασε στη στροφη κ τα σημαδια του για φρενο ηταν π.χ. 50 μετρα απ τη στροφη, αυτος τα πατησε στα 60 μετρα, αλλαζοντας οπως ακριβεστατα λες το φρεναρισμα του... προφανως δεν το εκανε για να κανει καλυτερο γυρο... το εκανε για να κοψει τη φορα του στοουνερ... αυτο το πραγμα γινεται χρονια τωρα στο μηχανοκινητο αθλητισμο, δεν ειναι καινουργιο φρουτο (δες πχ σουμαχερ στη φ1) και εννοειται οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι... αυτο που λεμε ειναι οτι σε τετοιο επιπεδο ικανοτητων(για ροσσι μιλαμε,ετσι δεν περιμενεις να καταφυγει σε τετοιες απελπισμενες μεθοδους... δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης των ικανοτητων του ροσσι σε σχεση με τους αλλους αναβατες... ειναι οντως απ τους κορυφαιους... αλλα ειναι καλο να βγαινουν που κ που οι παρωπιδες κ να ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι... ειδες τελικα που γινεται αυτο που λεμε κ υπαρχει; end of story.

Λοιπον ακου να δεις την δικη μου αποψη. Υπαρχουν πολυ σωστα τα σημεια που λες, που ειναι σημεια αναφορας ΟΧΙ στανταρ σημεια φρεναρισματος που σημαινει οτι ειτε κανεις πιο οριακο φρεναρισμα που απο ενα σημειο και μετα εχει ουσια μονο σε προσπεραση διοτι εκτος του οτι σε κουραζει χανεις και στην εισοδο..
Η μπορεις να φρεναρεις λιγο πιο χαλαρα για να πετυχεις πολυ γρηγορη εισοδο (μιλαω για λιγα μετρα)
Κατα συνεπεια το φρεναρισμα μπορει να εγινε πιο νωρις για πολλους λογους...
Αλλα και με σκοπο αυτο που λες να εγινε παλι ηταν μεγαλο ρισκο γιατι απλα εστω και σε λιγο καλη θεση να ηταν ο στοουνερ θα τον περναγε χαλαρα...
Οποτε κι ετσι να εγινε το ρισκο ειναι τοσο μεγαλο που μαγκια του για μενα!
Αν και συνεχιζω να πιστευω οτι δε μπορει να εγινε ετσι.