PDA

View Full Version : Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

Σελίδες : 1 [2] 3

Metageitnion
22/10/2009, 14:50
Καλησπέρα παίδες,
σχετικά με το θέμα της συζήτησης θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι (ανεύθυνοι) έχουν δίκιο γιατί οι δίτροχοι και φυσικά οι τρίτροχοι καμικάζι δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης με την ταχύτατη διέλευσή τους ανάμεσα από τα τετράτροχα παντός είδους και όγκου.
Με αυτό το γεγονός να συμβαίνει επί καθημερινής βάσης οι οδηγοί των κουβάδων 1000 και άνω λίτρων, μετά συγχωρήσεως, μένουν άναυδοι και με ανοικτό το στόμα βλέποντας ένα θαύμα να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά στα μάτια τους, ποιο είναι το θαύμα θα μου πείτε, ε λοιπόν είναι πολύ απλό και το γνωρίζετε, κινούμενοι οι δίτροχοι καμικάζι με την εξωφρενική ταχύτητα των 40 και ίσως 50 χλμ/ώρα δημιουργούν κυκλοφοριακό σοκ στους τετράτροχους φιλήσυχους συμπολίτες μας οι οποίοι τα χάνουν και μένουν ακίνητοι για να επεξεργαστούν το θέμα!!!
Έτσι καταλήγουμε στην συμφόρηση στους δρόμους του κέντρου και της κυκλοφορικής κατάστασης του ανθρώπινου οργανισμού.
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός αλλά η ανάλυση λύνει τυχόν απορίες που προκύπτουν :-)

mreth
22/10/2009, 15:50
Σήμερα ήρθε κι η δική μου σειρά να φάω κλήση για στάθμευση πάνω σε πεζοδρόμιο. Χθες το πρωί είχα δει με τα μάτια μου το γερανό να φορτώνει δεκάδες μοτοσυκλέτες που ήταν παρκαρισμένες στη γωνία Αμερικής & Πανεπιστημίου. Εδώ και μια εβδομάδα είχα ακούσει από πολλούς δικυκλιστλές που παρκάρουν στο συγκεκριμένο σημείο ότι μετά από συνενόηση με την τροχαία αποφασίστηκε να επιτρέπεται η στάθμευση δικύκλων μόνο στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, κάτω δηλαδή από το υπόστεγο. Πράγματι, χθες ο γερανός πήρε μόνο όσους είχαν παρκάρει από την έξω πλευρά. Παρότι δεν ξέρω με ποια λογική έγινε η "συνενόηση" και για μια εβδομάδα επιτρεπόταν να παρκάρουμε κάτω από το υπόστεγο, σήμερα τι άλλαξε; Και δεν είναι τα ?40 ή τα ?20, αλλά τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής; Στους δρόμους που επιτρέπεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων οκ, μπορούμε θεωρητικά να το βάλουμε παράλληλα με το πεζοδρόμιο (κι άσ' τους να φωνάζουν). Στην Αμερικης όμως (ούτε στην Πανεπιστημίου, ούτε στη Σταδίου) δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα και πολλές φορές έχω δει να κόβουν κλήσεις ή να τα παίρνει γερανός. Είναι δεν είναι 2 μήνες που κυκλοφορώ με μηχανή και δεν ξέρω πού μπορώ να σταθμέυσω νόμιμα στο κέντρο!!!

christosms
22/10/2009, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Σήμερα ήρθε κι η δική μου σειρά να φάω κλήση για στάθμευση πάνω σε πεζοδρόμιο. Χθες το πρωί είχα δει με τα μάτια μου το γερανό να φορτώνει δεκάδες μοτοσυκλέτες που ήταν παρκαρισμένες στη γωνία Αμερικής & Πανεπιστημίου. Εδώ και μια εβδομάδα είχα ακούσει από πολλούς δικυκλιστλές που παρκάρουν στο συγκεκριμένο σημείο ότι μετά από συνενόηση με την τροχαία αποφασίστηκε να επιτρέπεται η στάθμευση δικύκλων μόνο στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, κάτω δηλαδή από το υπόστεγο. Πράγματι, χθες ο γερανός πήρε μόνο όσους είχαν παρκάρει από την έξω πλευρά. Παρότι δεν ξέρω με ποια λογική έγινε η "συνενόηση" και για μια εβδομάδα επιτρεπόταν να παρκάρουμε κάτω από το υπόστεγο, σήμερα τι άλλαξε; Και δεν είναι τα ?40 ή τα ?20, αλλά τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής; Στους δρόμους που επιτρέπεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων οκ, μπορούμε θεωρητικά να το βάλουμε παράλληλα με το πεζοδρόμιο (κι άσ' τους να φωνάζουν). Στην Αμερικης όμως (ούτε στην Πανεπιστημίου, ούτε στη Σταδίου) δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα και πολλές φορές έχω δει να κόβουν κλήσεις ή να τα παίρνει γερανός. Είναι δεν είναι 2 μήνες που κυκλοφορώ με μηχανή και δεν ξέρω πού μπορώ να σταθμέυσω νόμιμα στο κέντρο!!!

Welcome to the Club....

Αν είσαι τυχερός και με κανένα τάμα ίσως βρεις στις απειροελάχιστες θέσεις για μότο της Πλ.Κολοκοτρώνη (στο καινούριο κατάστημα της Ferrari) ή στην Βουλής (Στο Πλαίσιο κοντά) , και μετά πήγαινε παίξε joker.... να βρεις τα 100 με 110? που ζητάνε το μήνα τα ιδιωτικά parkin....

PRIEST
22/10/2009, 16:36
Δευτερα πρωι στον πεζοδρομο της Ασκληπιου στα Τρικαλα!Το μαγαζι μου βρισκεται στο "τριγωνο" οπως το αποκαλουμε!Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου μηχανακια υπηρχαν παντα παρκαρισμενα χωρισ να ενοχλουνε κανενα (εκτος απο μερικες εξαιρεσεις)!Φτανω λοιπον κατα τις 11 βαζω τη μηχανη στο ιδιο σημειο που τη βαζω παντα!Ερχεται τρεχωντας το παλικαρι που δουλευει το πρωι και μου λεει οτι γραφουν και οτι στο ντελιβεραδικο τη φαγαμε!Κοιταω την λυπητερη,βλεπω οτι ειναι της Δημοτικης και την στελνω στο καδο!Το απογευμα σκαει τροχαια:confused: !Γραφει το διπλανο μηχανακι και με ρωταει αν ξερω τινος ειναι το africa!ακολουθει ο διαλογος που πραγματι με εξεπληξε:

Τροχαιος-αφου με βλεπεις γιατι δεν το μετακινεις?(ψυθιριστα και ευγενικα :eyepop: )

Εγω-και που να το βαλω?οι θεσεις για μοτο ειναι δεκα συνολικα και ειναι πιασμενες οι μισες απο ποδηλατα και οι αλλες μισες απο μοτο απο το πρωι!

Τροχαιος-εχεις δικιο!βαλτην απο διπλα καθετα μεχρι να φυγω!Δεν θελω να σας γραψω,εντολη απο ψηλα(παντα ψυθιριστα και ευγενικα:eyepop: :eyepop: )μηπως ξερει αν το διπλανω ειναι της γειτονιας να τον φωναξουμε τον ανθρωπο?:eyepop: :eyepop: :eyepop:

συμπερασμα...........?

Cpt. Haddock
22/10/2009, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από PRIEST
συμπερασμα...........?

γιατί πρέπει να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα; :confused:

PRIEST
22/10/2009, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί πρέπει να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα; :confused:

σε σχεση με οσα διαβασα απο συμforumητες τη πρωτευουσας η συμπεριφορα του τροχαιου ηταν εντελως διαφορετικη!

Cpt. Haddock
22/10/2009, 16:56
σε σχεση με οσα διαβασα απο συμforumητες τη πρωτευουσας η συμπεριφορα του τροχαιου ηταν εντελως διαφορετικη!

Και; :confused:

Μια τυπική χαριστική συμπεριφορά οργάνου επαρχίας (και εδώ γίνονται αλλα πιο σπάνια)

Για τον ίδιο λόγο που ΟΛΟΙ (σε τραγικό ποσοστό) στην επαρχία δε φοράνε κράνος και κανένας τροχαίος δεν τους γράφει.

:wave2:

PRIEST
22/10/2009, 17:06
επετρψε μου να διαφωνισω φιλτατε captain μιας που ζω στη συγκεκριμενη επαρχιακη πολη τα 25 απο τα 29 μου χρονια!Μας εχουν ξεκωλιασει κυριολεκτικα(και καλα μας κανουν )για το θεμα κρανους εδω και 5 χρονια!Αυτοι που δεν φορανε πλεον κρανος ειναι οι καγκουροπιτσιρικαδες με τα παπια και οχι μονο,οι Μπατσοι κατα κυριο λογο και οι βυσματουχοι!

:wave2: :wave2:

Cpt. Haddock
22/10/2009, 17:50
Αυτοι που δεν φορανε πλεον κρανος ειναι οι καγκουροπιτσιρικαδες με τα παπια και οχι μονο,οι Μπατσοι κατα κυριο λογο και οι βυσματουχοι!

:wave2: :wave2:

ποιοί φοράνε δηλαδή; :lol:

lamoun
22/10/2009, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
...

Ευχαριστώ! :wave2:

TROOPER
23/10/2009, 08:36
ποσες μηχανες πρεπει να σου ξαπλωσουν για να τη βαλεις στο πεζοδρομιο? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89958)

jp79
23/10/2009, 10:42
Σήμερα καθώς έκανα την διαδρομή παλαιό φάληρο χαλάνδρι παρατηρούσα τα πεζοδρόμια και τι έχουν πάνω. Λοιπον για να γίνουν τα πεζοδρόμια πραγματικά για τους πεζούς πρέπει να ξηλωθούν τα εξής:

1) Περίπτερα (είναι ευνόητο οτι πιάνουν τεράστιο όγκο και εμποδίζουν την διελευση)
2) Πινακίδες σήμανσης του μετρό για κάθε σταθμό. (πολλες απο αυτες μπένουν στο πλάτος του πεζοδρομίου)
3) Διαφημιστικές πινακίδες
4) Κολώνες της δεή
5) Κολώνες των τρόλλευ
6) Μπλε πινακίδες ενημέρωσης προορισμού (και αυτες μπαίνουν κατα πλάτος του πεζοδρομίου
7) Στάσεις λεωφορίων
8) Εκδοτικά και εποπτεία των λεωφορίων και τρόλευ
9) Κάγκελα και κολονάκια που μπαίνουν καταπλάτος του πεζοδρομίο σε μεγάλα κτήρια
10) Μεγάλα Μεταλικά κουτιά σε τσιμεντένια βάσηπου περιέχουν διαφορα ηλεκτρονικά για ΟΤΕ σηματοδώτηση ΔΕΗ κτλ
11) Ζαρτινιέρες
12) Μικροπωλητές
13) Καρτοτηλέφωνα
14) Κάδοι σκουπιδιών
15) Καρέκλες καφετεριών
16) Δενδρα (ναι υπάρχουν πεζοδρόμια που είναι 1 μέτρο και το δεντρο πιάνει το μισό. Ο διαδρομος των τυφλών οδηγεί κατευθιαν πάνω τους)

Όπως όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βάλεις σε ένα πεζοδρόμιο κια να μην ενοχλούν. Ετσι μπορείς να αφήσεις και ενα μηχανάκι με τρόπο που να μην ενοχλεί.

Κάθε κλήση που γίνεται να γίνεται για μηχανάκι που εμποδίζει και να έρχεται μαζι με μια φωτογραφία που να το αποδεικνείει

Aleziel
23/10/2009, 11:50
swthikes JP, ego efaga klisi tin paraskeui sto pezodromio megethous plateias, brosta apo to ypourgeio oikonomikon (ekaterothen twn macdonalds tou syntagmatos stin ermou) to opio einai gnosto parking motosykletwn giati aploustata den enoxlei kanenan. mexri oi arxes na katalavoun oti oi mhxanes kanoun koinoniko ergo sto kykloforiako tou kentrou, tha mas syberiferontai to idio les kai odigoume cayenne twn 4000cc gia na kanoume tis voltes mas sto kolonaki.

emena mou tin exoun riksei ti mhxanh, den parkarw sthn asfalto sto kentro opou boroun na plisiasoun ksanthies me opisten ep oudenh. to vlepo kathe mera apo to balkoni tou grafeiou mou.

PRIEST
23/10/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79

Κάθε κλήση που γίνεται να γίνεται για μηχανάκι που εμποδίζει και να έρχεται μαζι με μια φωτογραφία που να το αποδεικνείει

+1000000000000000000000000000000000

simeon
24/10/2009, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79

+99999999999 :)

Στο μπουρδελο που ζουμε δεν μπορει με την δικαιολογια οτι εφαρμοζω τον νομο (γιατι δικαιολογια ειναι) να αλλαζουν τα φωτα στον καθενα.
Εχθες στο συνταγμα ειχαν γραψει ΟΛΑ τα μηχανακια γυρω γυρω, με το 90% απο αυτα να ΜΗΝ ενοχλουνε.
Περιμένοντας παρατήρησα 2 μ@λ@κες που ανεβηκαν στην πλατεια και παρκαραν με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορει να περασει κανεις (ο δευτερος μεγαλυτερος μ@λ@κ@ς απο τον πρωτο καθως δεν εβαλε την μηχανη παράλληλα με την αλλη αλλα συνεχεια της για να πιανουν περισσοτερο χορο μαλλον ή επειδη ηταν ακριβη για να την προσεχουν). Παραδιπλα ενα αυτοκινητο πανω στο πεζοδρομιο

μετα απο 2 ωρες που ξαναπερασα ολα εκει χωρις χαρτακι φυσικα.
Που θελω να καταληξω:
ναι υπαρχει νομος και πρεπει να τηρηται, αλλα δεν ειναι δυνατον ο καθε ανθρωπος που παει να κανει την δουλεια του να πληρωνει και να βλεπει τους μ@λ@κες να την βγαζουν καθαρη...

Δεν μπορω να βλεπω να πληρωνουν ολοι αυτοι που ΔΕΝ με ενοχλουν σε τιποτα και τις μηχανες που ξυπνανε ολοκληρα τετραγωνα να μην τους μιλαει κανεις. Δεν μπορω να βλεπω καποια οχηματα που το νεφος απο οπου περνανε κανει μιση ωρα να διαλυθει να γραφουν τον αλλο επειδη καθυστερησε 5 μερες να βγαλει καρτα καυσαεριων.
Δεν γινεται να γραφουν μια μηχανη σε ενα τεραστιο πεζοδρομιο που δεν ενοχλει κανενα, και να πρεπει να περπαταω πανω κατω τα πεζοδρομια γιατι δεν μπορω να περασω αναμεσα στα αυτοκινητα στις διαβασεις.

Οταν λοιπον ο νομος εφαρμοστει για ΟΛΟΥΣ και επειδη ειναι νομος και οχι επειδη βρηκαμε ενα παραθυρο για να βγαλουμε λεφτα και εγω μαζι τους.

Εχετλαίος
24/10/2009, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
Οταν λοιπον ο νομος εφαρμοστει για ΟΛΟΥΣ

Λάθος πλανήτης φίλε μου

Parhs
25/10/2009, 10:45
Ημουν και εγω στο Συνταγμα και γράφουν.. Εχουν μπει και πινακίδες που λεει μη παρκάρετε..Αυτο το σημειο κανενα δεν ενοχλούσε!
Παντως στα κατω στενα ηταν παραρισμένες οι μηχανες παράλληλα!

lostmember
25/10/2009, 11:30
Ετσι πρεπει
παραλληλα στο πεζοδρομιο κ μια θεση παρκινκ ανα μοτο, αυτο εκανα χθες κι ας κοντοσταθηκε ενας απο πισω μου που αρχικα ηταν μπροστα ακινητοποιημενος κ ειχε σταμπαρει τη θεση
Ειναι πολυ πιο ευκολο για μας γιατι σαρωνουμε θεσεις σε μικρο χρονικο διαστημα λιγη υπομονη
Αν σας πουν τιποτα πειτε τους να οργανωσουν διαμαρτυρια για να φτιαχτουν παρκινκ για μοτο
Ετσι κ δε θα κατεβαινουν με τους κουβαδες στο κεντρο κ εμεις δε θα ειμαστε οι αλητες που δεν αφηνουν τους πεζους να κανουν την βολτα τους στην ειδυλλιακη πρωτευουσα

tai
25/10/2009, 13:43
μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε επιδεικνύοντας το "λαθος" της απόφασης που θελει "καθαρα" πεζοδρόμια χωρίς δημιουργία θέσεων στάθμευσης για μηχανές

Κάποτε είχαμε κανει μια κίνηση με κατι παρόμοιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=3307&highlight=%E1%ED%E5%EC%EF%F2)
( παρτε και μια αλλη ιδέα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=6146&highlight=%E1%ED%E5%EC%EF%F2) )

για σκεφτείτε το,

να μαζευτούμε σε κεντρικούς "παρκόδρομους" δρόμους ενα Σάββατο και να πιάσουμε ολες της θέσεις με "νόμιμο" τρόπο.

Θα παθει έμφραγμα το σημείο αυτό της πόλης.

Αρκετοί συνφουρμήτες δουλεύουν σε μμε, αρα μπορουν να ειδοποιήσουν για να "ακουστεί" η κίνηση.

για μιλάτε οχι μονο καναπέ και γκρίνια :smokin:

lostmember
25/10/2009, 15:04
tai εγω θα το κανω, οποτε χρειαστει να κατεβω στο κεντρο, αναγκαστικα, οσο συνεχιζεται αυτη η χοντρολακαμια δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωνω προστιμα, οπως παρκαρω και οταν ειμαι με το κουβα
Αν κατι οργανωθει απο καποια λεσχη και μπορω μεσα κ για πιο μαζικη διαμαρτυρια
Ας διαμαρτυρηθουν οι ιχηδες
στο κατω κατω αυτους θα πληξει περισσοτερο το μετρο

Parhs
25/10/2009, 19:47
Το θέμα ειναι να βρουμε και καπου να τη βάλουμε... Εμενα με βλέπω χωρις πινακίδα και δεμένη....
Σιγα μη κάτσει να κόψει την αλυσίδα.

700_Thespieis
26/10/2009, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε επιδεικνύοντας το "λαθος" της απόφασης που θελει "καθαρα" πεζοδρόμια χωρίς δημιουργία θέσεων στάθμευσης για μηχανές

Κάποτε είχαμε κανει μια κίνηση με κατι παρόμοιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=3307&highlight=%E1%ED%E5%EC%EF%F2)
( παρτε και μια αλλη ιδέα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=6146&highlight=%E1%ED%E5%EC%EF%F2) )

για σκεφτείτε το,

να μαζευτούμε σε κεντρικούς "παρκόδρομους" δρόμους ενα Σάββατο και να πιάσουμε ολες της θέσεις με "νόμιμο" τρόπο.

Θα παθει έμφραγμα το σημείο αυτό της πόλης.

Αρκετοί συνφουρμήτες δουλεύουν σε μμε, αρα μπορουν να ειδοποιήσουν για να "ακουστεί" η κίνηση.

για μιλάτε οχι μονο καναπέ και γκρίνια :smokin:

ΜΕΣΑ:D

Parhs
31/10/2009, 17:17
Σήμερα ειχα παρκάρει σε εσοχή της Πανεπιστημίου... Χωρις πινακίδα με αλυσίδα δεμένο.. Οταν πήγα εβλεπα γερανό να φορτώνει τα μηχανακια πριν απο το δικό μου...Και ενα περιπολικο να διώχνει τα κουτια που ειχαν κανει στάση!

Aleziel
31/10/2009, 18:51
xtes grafane sto pezodromio (megethous ghpedo tennis) brosta apo notos galleries stin stadiou... imarton. milame gia pezodromio me esoxh oikopedou xoris katastimata, platous toulaxiston 6-7 metrwn.

Parhs
31/10/2009, 18:58
Μηπως θέλουν να πάρουν χρηματα απο κλήσεις αλλα και να κάνουν το κόσμο να παίρνει ΜΜΜ ;

stako
01/11/2009, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
xtes grafane sto pezodromio (megethous ghpedo tennis) brosta apo notos galleries stin stadiou... imarton. milame gia pezodromio me esoxh oikopedou xoris katastimata, platous toulaxiston 6-7 metrwn.

Και καλά έκαναν, ήμαρτον...............

what I've done
01/11/2009, 14:07
Την Παρασκευή τους πέτυχα κι εγώ να έχουν φορτώσει 3-4 μηχανάκια στην πλατεια Συντάγματος...
ΟΚ το δέχομαι οτι ειμαστε παρανομοι οταν παρκαρουμε σε πεζοδρόμιο (και ας ψάχνουμε κάποιοι να βρούμε την γωνία που δεν ενοχλεί κανέναν - εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα) ας μας γραψουν λοιπον.
Αυτό που με ενοχλεί απίστευτα είναι οτι δεν βλέπω παρομοιες ενέργειες για παρανομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα - έστω στο κέντρο που ειμαι καθε μέρα τα τελευταια 7-8 χρονια δεν έχω δει τετοιο κυνηγητό για αυτοκίνητα.
Και θα ήθελα πάρα πολύ να μαζέψει κάποιος τα αυτοκινητα που μπαίνουν στον λεωφορειοδρομο και τα τουριστικά λεωφορεία που παρκαρουν στις στήλες Ολ. Διος και πιανουν μια λωρίδα για πλάκα - ξέχασα αφηνουν τουρίστες άρα παρκάρουν οπου θέλουν...
Νταξ... ευσεβεις πόθοι :sick:

fast_gr
01/11/2009, 14:37
Πάντως παιδιά κ εγώ που μένω Κατερίνη έχει αρχίσει μια επιχείρηση σκούπας κ προφανός για εμένα ο λόγος έιναι οτι ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν πηγή εσόδων κ να πάρουν χρήματα.

Δεν λέω να αφήνουμε τις μηχανές όπου νά’ναι αλλά προσωπικά εγώ επιδή δουλεύω σε νυχτερινό κλάμπ κ όλες οι θέσεις πάρκιν είναι πάντα πιασμένες δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο απτο να το αφήσω επάνω στο πεζοδρόμιο 6-8μέτρων που δεν ενοχλεί κανέναν κολλημένο στον τοίχο.
Βρήκα μια κλήση από την δημοτική 60? προχθές πράγμα που εδώ κ 2 χρόνια που παρκάρω εκεί δεν
είχε ξανά γίνει.

Επίσης τα αμάξια που παρκάρνουν εκεί πρώτα τα σφυρίζουν κανένα 20λεπτο μπας κ βγεί να το πάρει ο οδηγός κ μετά κόβουν κλήση.
Απτήν μία καλά λες κάνουν που κρατάνε καθαρά τα πεζοδρόμια αλλά απτήν άλλη ας δημιουργήσουν περισσότερους χώρους για πάρκιν.:mad:

Parhs
01/11/2009, 15:50
Μη τρελαθουμε... Αν ειναι ετσι να πεζοδρομηθει το κεντρο.
Και προσωπικα δε θυμάμαι ποτε ως πεζος να εχω ενοχληθει απο μηχανάκι στο πεζοδρόμιο..
Μπορει να χωρεσει χωρις να ενοχλέι

Panos RG
01/11/2009, 17:47
εγώ την έφαγα χθες , δίπλα στο Άττικα ! είχα παρκάρει σε πεζοδρόμιο πλάτους 6μετρων , δίπλα σε κάτι σαν κάδο ανακύκλωσης που όπως και να το κάνεις δεν εμπόδιζα την διέλευση των πεζών, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τον κάδο. Για 2 μηχανάκια όλα κι όλα έκανε τον κόπο ένα μπατσικό να σταματήσει και να μας γράψει (αν μας τις έκλεβαν μάλλον δεν θα το είχαν καταλάβει) ! Και στα φρύδια μου για τα 40 ευρώ που δεν παίζει να τα πληρώσω στην τελική, αλλά η πολιτική του Υπουργείου Προ.Πο δεν μου έχει κάνει και την καλύτερη εντύπωση! καθαρά εισπρακτικά τα μέτρα.....

Parhs
01/11/2009, 20:25
δε βλέπω κινητοποίηση.
Να μαζεψουμε υπογραφες να παμε ο ενας πισω απο τον αλλο κατι να γινει... ελεος δλδ

Εσεις που λέτε οτι φαγατε κλήσεις... πινακίδα ειχατε απάνω; Αν σας τις πηρε γερανός δεν το είχατε δέσει;

fast_gr
01/11/2009, 23:00
Εγώ προσωπικά βεβαίος κ έχω πινακίδα.
Αλλά η αλήθεια είναι οτι μόνο για τα ??? γίνετε όλη η φάση γιατί μόνο που ακούς απτον μπάτσο
"Έχεις την δυνατότητα αν τα πληρώσεις σήμερα να έχεις 50% μείωση"
Ε όπως κ να το κάνεις σαν κατάστημα σου ακούγετε...

menelaos46
01/11/2009, 23:15
Αλλά η αλήθεια είναι οτι μόνο για τα ??? γίνετε όλη η φάση γιατί μόνο που ακούς απτον μπάτσο "Έχεις την δυνατότητα αν τα πληρώσεις σήμερα να έχεις 50% μείωση" Ε όπως κ να το κάνεις σαν κατάστημα σου ακούγετε...

Δηλαδη σαν τι περιμενες να ακουσεις???
Ολα για τα λεφτα...
Βασικα πιστευω πως δε θελουν μηχανακια σε συγκεκριμενους χωρους του κεντρου ασχετως αν ενοχλουν η οχι.

lostmember
02/11/2009, 10:31
To γεγονος ειναι οτι ειμαστε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ παρανομοι οποτε ο καθε λακαμας μπορει να βρει πατημα γιατι πχ η μηχανη του χαλαει την υπεροχη θεα των κατακληκτικων πεζοδρομιων του κεντρου
Επισης φοβαμαι οτι αυτη βλακεια οπως κ καθε βλακεια θα διαθοθει κ εκτος κεντρου
Η λυση ειναι να τους εξαναγκασουμε να κανουν νομιμες θεσεις για τις μηχανες εστω κ με συμβολικο αντιτιμο πχ 0,5 ευρω το οκταωρο (ειμαι ρεαλιστης ρε πστμου-για τα λεφτα το κανουν)
οπου υπαρχουν τετοιες θεσεις αδειες τοτε να κοβεται προστιμο
Βεβαια θα πρεπει να κοψουν θεσεις κουτιων, 3 αμαξια =15 μηχανες.
Πιλοτικα ας δουν τι εγινε στη πλατεια ν.Σμυρνης που καθαρισε κυριολεκτικα ο πεζοδρομος
Προτεινω απο εδω και απο αλλα φορουμ να μαζευτουν υπογραφες (απλα γραφεις το ονομα σου) και να κοινοποιηθει το αιτημα στους δημους κ στο προπο με ενα απλο mail

Αφου μας γραψουν στ @2@ τους να στειλουμε τις υπογραφες στα μμε σιγουρα θα κανουν καποια ρεπορταζ
αν δε γινει τιποτα κ η κατασταση συνεχιστει τοτε μπορουμε να κανονισουμε και πιο δυναμικες διαμαρτυριες τυπου καταληψης κεντρου
κ βεβαια σε ωρα που να μην δουλευουμε πχ κυριακη και σε καλο καιρο γιατι αν δε μαζευτουν 2-3 χιλιαδες μχνες θα περασει στο ντουκου
Μεχρι τοτε εγω τουλαχιστον οσες φορες παω κεντρο θα παρκαρω το σκουτερακι ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΜΕΝΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΩΣΤΕ NA MH METAKINEITAI, θα υπολογιζω δλδη κ 10 λεπτα επιπλεον(δε βγαζω σε 10 λεπτα ενα προστιμο)

Παρεπιπτοντως (off topic) παρατηρω οτι δυστυχως για αλλη μια φορα τα πρωτα μετρα της ν κυβερνησης στρεφονται σε ευκολους κ αδυναμους στοχους κ οχι στη ριζα του κακου

lostmember
02/11/2009, 10:33
τωρα το σκεφτηκα και ενα καλοδιατυπωμενο mail απευθειας στο πρωθυπουργικο γραφειο

thePrince
02/11/2009, 10:50
Πέρασε πάλι η «σκούπα» από την Ακαδημίας και καθάρισε μερικά ακόμα δίκυκλα κατά τις 10 το πρωί. Συγχαρητήρια! Τώρα μπορούν άνετα να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια. Άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε, όσοι χρησιμοποιούν τα φαρδιά πεζοδρόμια για χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων τους «έχουν δουλειά» ενώ τα δίκυκλα εμποδίζουν τους πεζούς. Μπράβο κύριε υπουργέ, κάνατε ακόμα ένα βήμα προς την πάταξη της παρανομίας σε αυτή τη χώρα. Αρχίζοντας από τα εύκολα προφανώς...

Cpt. Haddock
02/11/2009, 10:50
Διαβάζω κατι νουμερα για πεζοδρόμια 6-8 μέτρων στην Αθήνα και αναρωτιέμαι που στον π**τσο ειναι αυτά και δεν τα έχω δει...

:look:

Aleziel
02/11/2009, 11:54
aiolou kai stadiou.... epi tis stadiou me oikopedo pou den exei eisodo/vitrina... ama ksanapaw tha sou vgalo kai fotografies. to sygekrimeno tmima, exei staseis leoforiwn... stathmarxeio... kolones KAI kadous skoupidiwn... :wave2:

Cpt. Haddock
02/11/2009, 11:59
aiolou kai stadiou.... epi tis stadiou me oikopedo pou den exei eisodo/vitrina... ama ksanapaw tha sou vgalo kai fotografies. to sygekrimeno tmima, exei staseis leoforiwn... stathmarxeio... kolones KAI kadous skoupidiwn... :wave2:

Ναι, αλλα ΔΕΝ είναι 6 μέτρα με τίποτα :wave2:

Aleziel
02/11/2009, 12:06

den eixa mezoura mazi moy, ama perasw simera tha vgalw foto, giati apo to google earth den bgazo akri giati exei kai ta dentra kai den exoume street-view akoma:wave2: :wave2:

fast_gr
02/11/2009, 13:57
Παιδιά το θέμα είναι ότι δεν έχει μείνει το "φαινόμενο" μόνο στην Αθήνα, που είναι κ πρωτεύουσα αλλά κ εγώ που είμαι από μια άλλη πόλη Κατερίνη συγκεκριμένα έχω τα ίδια ντράβαλα με την διαφορά ότι ακόμα δεν μου την έχει πάρει γερανός.

Αλλά "τα ραβασάκια" με το πρόστιμο καλά πάνε.
:a018::a018::a018::a018::a018:

Aleziel
02/11/2009, 14:24
egw tha ithela na mathw, me pio kritirio ta sikonoun kai den vazoun apla thn klhsh.
profanos den enoxloune, kai ginete mono gia ta extra xrimata kai tin taleporia tou politi, alla pios einai o episimos logos? sta autokinita pou parkaroun stis strofes leoforion oi geranoi kanoun 1 wra na skasoun myti.

Panos RG
02/11/2009, 23:34

δηλαδή αν είναι 5,5 μέτρα σε χαλάει? και σε πεζόδρομο που έχει πιο πολλά μέτρα φάρδος γράφουν ! δεν είπε κανείς οτι καλά κάνουμε και παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο! το θέμα είναι ότι παντού είμαστε παράνομοι, και δεν έχουμε που να παρκάρουμε ρε μάγκες!

ΜΟΡΦΕΑΣ
03/11/2009, 08:52
egw tha ithela na mathw, me pio kritirio ta sikonoun kai den vazoun apla thn klhsh.
profanos den enoxloune, kai ginete mono gia ta extra xrimata kai tin taleporia tou politi, alla pios einai o episimos logos? sta autokinita pou parkaroun stis strofes leoforion oi geranoi kanoun 1 wra na skasoun myti.

Οι γερανοί και οι χώροι φύλαξης που συνεργάζονται με την αστυνομία είναι ιδιωτικοί ή ιδιωτική εταιρία. Οπότε ευκαιρία να βγάλουν χρήματα.

Cpt. Haddock
03/11/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos RG
δηλαδή αν είναι 5,5 μέτρα σε χαλάει? και σε πεζόδρομο που έχει πιο πολλά μέτρα φάρδος γράφουν ! δεν είπε κανείς οτι καλά κάνουμε και παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο! το θέμα είναι ότι παντού είμαστε παράνομοι, και δεν έχουμε που να παρκάρουμε ρε μάγκες!

Το θέμα δεν είναι πόσο "φαρδύ" είναι. Και 20 μέτρα να είναι πάλι παράνομοι είμαστε, οπότε κουβέντες "πάρκαρα εκεί που το πεζοδρόμιο είναι 8 μέτρα χωρίς να ενοχλώ κανέναν" δεν έχουν νόημα. Το αν ενοχλούμε δεν υποκειται στη δική μας κρίση (ίσως καλώς γιατί τις προάλλες ανέβασε ένας τυπάς το σκουτερ του και ΕΚΛΕΙΣΕ το 1 μέτρου πεζοδρόμιο στο σπίτι μου - κατ' αυτόν ίσως να μην ενοχλούσε...)

Το μόνο που έχει νόημα είναι μια συντεταγμένη διαμαρτυρία στη, σωστή κατα τα άλλα, απόφαση για κυνήγι του παράνομου παρκαρίσματος (ειδικά για τα αυτοκίνητα), με σκοπό είτε να δημιουργηθούν περισσότερες νόμιμες θέσεις για μοτοσυκλετες σαν αυτές που ήδη υπάρχουν, ή/και να επιτευχθεί μια τροποποίηση του ΚΟΚ ώστε να μπορούμε να παρκάρουμε σε συγκεκριμένα πεζοδρόμια (απο κάποιο πλάτος κ πάνω) και με συγκεκριμένο τρόπο, όπως γίνεται στο Παρίσι.

Θέσεις αρκετές για όλους ποτε δε θα υπάρξουν, αυτό νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι.

Επειδή συντεταγμένη διαμαρτυρία απο ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις :lol: ας την ξεχάσουμε, το μονο που βλέπω σα λύση αυτή τη στιγμή ειναι να πήξουμε το υπουργείο και τις εφημερίδες με γράμματα διαμαρτυρίας.

peskandritsos
03/11/2009, 09:12
το μονο που βλέπω σα λύση αυτή τη στιγμή ειναι να πήξουμε το υπουργείο και τις εφημερίδες με γράμματα διαμαρτυρίας.

:wave2: Η μια ωραια πορεια ενα απογευμα που τα μαγαζια θα ειναι κλειστα (μην τους κανουμε και ζημια). :D

Cpt. Haddock
03/11/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η μια ωραια πορεια ενα απογευμα που τα μαγαζια θα ειναι κλειστα (μην τους κανουμε και ζημια). :D

Καλά....

Ξεκίνα να γράφεις γράμμα γιατί αμα περιμένεις την πορεία :rolleyes:

Είδαμε και την άλλη που κατέληξε στο mall (μετά απο τα burn out έξω απ' τη ΓΑΔΑ...). Περιέργως απο τότε δεν έγινε άλλη :lol:

ggs
03/11/2009, 10:07
Λοιπόν , σήμερα το πρωί έκανα ένα «πείραμα» (με τα νεύρα οδηγού ΙΧ και ΔημοτοCop)….
Καθώς πέρναγα από ένα στενό με ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης (αυτές που περνεις ένα «ξυστό» από το περίπτερο και το βάζεις στο παρμπρίζ του ΙΧ) σταματώ την μηχανή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το πεζοδρόμιο , καταλαμβάνοντας μια θέση στάθμευσης …

Ο ΙΧης από πίσω χοροπήδησε στον αέρα αφού είδε το όνειρο του παρκαρίσματος να χάνεται από μια μοτοσυκλέτα.. ήταν όμως ευγενέστατος και με παρακάλεσε να παρκάρω αλλού για να βάλει το ΙΧ…

Του είπα για το κυνήγι που τρώμε ,ότι αυτός είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να παρκάρω κ.λ.π και συμφώνησε ότι κι εγώ έχω δίκιο και είμαστε μπουρδελο κ.λ.π

Ήμουν έτοιμος να φύγω και να μην συνεχίσω να παίζω με τα νεύρα του ανθρώπου , όταν…

Την κουβέντα την άκουσε διερχόμενη ομάδα δημοτο – Cop…
O «εξυπνότερος» μου είπε ότι ΔΕΝ μπορώ να παρκάρω σε αυτές τις θέσεις!!!

Εκεί αρχίζει το γέλιο ….

ξεκαβαλαω την μηχανή και την κλειδώνω ….

Ο ΙΧης βλέποντας πάλι την περίπτωση να παρκάρει να απομακρύνεται αρχίζει και φωνάζει …
Εγώ απαιτώ από τους δημοτοcop να φωνάξουν την τροχαία να με γράψει για παράνομο παρκάρισμα…

Μου λένε ότι επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να βάλω «ξυστό»…

Τους απαντώ να μου πουν τι λέει ο νόμος για την τοποθέτηση «ξυστού» σε οχήματα που ΔΕΝ μπορούν να το ασφαλίσουν (μοτο,τρικυκλα κ.λ.π)…
Στο τέλος , αφού ο οδηγός ΙΧ ήταν με υπογλώσσια , άλλα δυο ΙΧ περίμεναν στην ουρά (ευτυχώς όλοι ήρεμοι), οι δημοτο cop , αφού δεν μπορούσαν να βρουν λύση άρχισαν τα παρακάλια , δεν το συνέχισα και έφυγα…

TROOPER
03/11/2009, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
..........

ευχαριστω.μου δημιουργισες ενα χαιρεκακο χαμογελακι που θα με συνοδευει στο υπολοιπο της μερας.

:beer:

doctor x
03/11/2009, 10:19
Λοιπόν , σήμερα το πρωί έκανα ένα «πείραμα» (με τα νεύρα οδηγού ΙΧ και ΔημοτοCop)….
Καθώς πέρναγα από ένα στενό με ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης (αυτές που περνεις ένα «ξυστό» από το περίπτερο και το βάζεις στο παρμπρίζ του ΙΧ) σταματώ την μηχανή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το πεζοδρόμιο , καταλαμβάνοντας μια θέση στάθμευσης …

Ο ΙΧης από πίσω χοροπήδησε στον αέρα αφού είδε το όνειρο του παρκαρίσματος να χάνεται από μια μοτοσυκλέτα.. ήταν όμως ευγενέστατος και με παρακάλεσε να παρκάρω αλλού για να βάλει το ΙΧ…

Του είπα για το κυνήγι που τρώμε ,ότι αυτός είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να παρκάρω κ.λ.π και συμφώνησε ότι κι εγώ έχω δίκιο και είμαστε μπουρδελο κ.λ.π

Ήμουν έτοιμος να φύγω και να μην συνεχίσω να παίζω με τα νεύρα του ανθρώπου , όταν…

Την κουβέντα την άκουσε διερχόμενη ομάδα δημοτο – Cop…
O «εξυπνότερος» μου είπε ότι ΔΕΝ μπορώ να παρκάρω σε αυτές τις θέσεις!!!

Εκεί αρχίζει το γέλιο ….

ξεκαβαλαω την μηχανή και την κλειδώνω ….

Ο ΙΧης βλέποντας πάλι την περίπτωση να παρκάρει να απομακρύνεται αρχίζει και φωνάζει …
Εγώ απαιτώ από τους δημοτοcop να φωνάξουν την τροχαία να με γράψει για παράνομο παρκάρισμα…

Μου λένε ότι επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να βάλω «ξυστό»…

Τους απαντώ να μου πουν τι λέει ο νόμος για την τοποθέτηση «ξυστού» σε οχήματα που ΔΕΝ μπορούν να το ασφαλίσουν (μοτο,τρικυκλα κ.λ.π)…
Στο τέλος , αφού ο οδηγός ΙΧ ήταν με υπογλώσσια , άλλα δυο ΙΧ περίμεναν στην ουρά (ευτυχώς όλοι ήρεμοι), οι δημοτο cop , αφού δεν μπορούσαν να βρουν λύση άρχισαν τα παρακάλια , δεν το συνέχισα και έφυγα…
SOSTOOOOOOOOOS

VANDA
03/11/2009, 10:31
Να πάρουμε κι εμείς τέτοια (http://forum.ianos-pc.gr/viewtopic.php?f=58&t=229), να σηκώνουμε αυτοκίνητα; :wacko:

VANDA
03/11/2009, 10:32
Λοιπόν , σήμερα το πρωί....

Ωραίος..
:beer:

Aleziel
03/11/2009, 10:39
Το θέμα δεν είναι πόσο "φαρδύ" είναι. Και 20 μέτρα να είναι πάλι παράνομοι είμαστε, οπότε κουβέντες "πάρκαρα εκεί που το πεζοδρόμιο είναι 8 μέτρα χωρίς να ενοχλώ κανέναν" δεν έχουν νόημα. Το αν ενοχλούμε δεν υποκειται στη δική μας κρίση (ίσως καλώς γιατί τις προάλλες ανέβασε ένας τυπάς το σκουτερ του και ΕΚΛΕΙΣΕ το 1 μέτρου πεζοδρόμιο στο σπίτι μου - κατ' αυτόν ίσως να μην ενοχλούσε...)

Το μόνο που έχει νόημα είναι μια συντεταγμένη διαμαρτυρία στη, σωστή κατα τα άλλα, απόφαση για κυνήγι του παράνομου παρκαρίσματος (ειδικά για τα αυτοκίνητα), με σκοπό είτε να δημιουργηθούν περισσότερες νόμιμες θέσεις για μοτοσυκλετες σαν αυτές που ήδη υπάρχουν, ή/και να επιτευχθεί μια τροποποίηση του ΚΟΚ ώστε να μπορούμε να παρκάρουμε σε συγκεκριμένα πεζοδρόμια (απο κάποιο πλάτος κ πάνω) και με συγκεκριμένο τρόπο, όπως γίνεται στο Παρίσι.

Θέσεις αρκετές για όλους ποτε δε θα υπάρξουν, αυτό νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι.

Επειδή συντεταγμένη διαμαρτυρία απο ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις :lol: ας την ξεχάσουμε, το μονο που βλέπω σα λύση αυτή τη στιγμή ειναι να πήξουμε το υπουργείο και τις εφημερίδες με γράμματα διαμαρτυρίας.

veveos kai exei noima, giati o nomos einai vlakodhs. i "syntetagmeni" diamartiria den exei noima, o skopos einai kapoioi na katanoisoun oti oi mixanes ekteloun koinoniko ergo sto kentro tis athinas. ti simenei eisai paranomos diladi? ego sou lew oti prepei na alaksei o nomos, kai esy moy les oti prepei na pataxthei i paranomia olon ton oximatwn. pios einai pio realistis?
episis, mallon den exeis dei tin mixani sou na stin rixnoun brosta apo ta matia sou giati tin parkares "nomima" stin asfalto, kai o brosta odigos den kserei na kseparkarei, etsi?

Parhs
03/11/2009, 10:50
Τελικά δεν έχει απαντήση κανεις για το που μπορούμε να παρκάρουμε

Aleziel
03/11/2009, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Parhs
Τελικά δεν έχει απαντήση κανεις για το που μπορούμε να παρκάρουμε

στους δρομους με λευκη σημανση, παρκαροντας βαση τους κανονες κοινης λογικης (καθετα)
http://www.cityofathens.gr/files/Park_MapF.pdf

τωρα αμα σε καμια ανηφορα του κολονακιου προσπαθησει να παρκαρει μανταμ με σμαρτ σε χορο βεσπας και σου ριξει την μηχανη... ε τοτε αυτα συμβαινουν...

lostmember
03/11/2009, 11:02
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
:beer: :beer: :beer:
Δεν πρεπει εμεις να διαμαρτυρηθουμε για το οτι υπαρχουμε,
αλλα αυτοι που βολευονται απο το οτι υπαρχουμε

Cpt. Haddock
03/11/2009, 11:06
veveos kai exei noima, giati o nomos einai vlakodhs. i "syntetagmeni" diamartiria den exei noima, o skopos einai kapoioi na katanoisoun oti oi mixanes ekteloun koinoniko ergo sto kentro tis athinas. ti simenei eisai paranomos diladi? ego sou lew oti prepei na alaksei o nomos, kai esy moy les oti prepei na pataxthei i paranomia olon ton oximatwn. pios einai pio realistis?
episis, mallon den exeis dei tin mixani sou na stin rixnoun brosta apo ta matia sou giati tin parkares "nomima" stin asfalto, kai o brosta odigos den kserei na kseparkarei, etsi?

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.

Οι μηχανές δεν εκτελούν κοινωνικό έργο. Είναι βολικές για εμάς, γρήγορες, δε φθείρουν το δρόμο, ρυπαινουν λιγότερο αλλα δεν εκτελουν κοινωνικό έργο. Τέτοιο εκτελουν οι δημόσιες συγκοινωνίες. Μην τα λέμε παραέξω αυτά θα μας πάρουν με τις ντομάτες.

Πάμε στα του νόμου (ΚΟΚ για να είμαστε ακριβείς). Σωστός ή λάθος, αυτός είναι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν έχει νόημα να κλαιγόμαστε εαν το πεζοδρόμιο είναι 8 μέτρα και δεν ενοχλούμε. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενημερώσουμε τα αρμόδια υπουργεία (Προ-Πο και Υποδομων) ότι α) χρειαζόμαστε περισσότερες θέσεις σταθμευσεις για μηχανές και β) σε μεγάλα πεζοδρόμια (λιγα ειναι αυτά στην Αθήνα δυστυχώς) να μπορούμε να παρκάρουμε με συγκεκριμένο τρόπο.

Αυτά είναι άσχετα με το γεγονός οτι το παράνομο παρκαρισμα κυρίως των αυτοκίνητων πρέπει να σταματήσει με κάθε τρόπο.

Ελπίzω (τώρα) να έγινα κατανοητός

υ.γ. Μου έχουν ρίξει τη μηχανή for your info

peskandritsos
03/11/2009, 11:15

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.

Οι μηχανές δεν εκτελούν κοινωνικό έργο. Είναι βολικές για εμάς, γρήγορες, δε φθείρουν το δρόμο, ρυπαινουν λιγότερο αλλα δεν εκτελουν κοινωνικό έργο. Τέτοιο εκτελουν οι δημόσιες συγκοινωνίες. Μην τα λέμε παραέξω αυτά θα μας πάρουν με τις ντομάτες.

Πάμε στα του νόμου (ΚΟΚ για να είμαστε ακριβείς). Σωστός ή λάθος, αυτός είναι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν έχει νόημα να κλαιγόμαστε εαν το πεζοδρόμιο είναι 8 μέτρα και δεν ενοχλούμε. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενημερώσουμε τα αρμόδια υπουργεία (Προ-Πο και Υποδομων) ότι α) χρειαζόμαστε περισσότερες θέσεις σταθμευσεις για μηχανές και β) σε μεγάλα πεζοδρόμια (λιγα ειναι αυτά στην Αθήνα δυστυχώς) να μπορούμε να παρκάρουμε με συγκεκριμένο τρόπο.

Αυτά είναι άσχετα με το γεγονός οτι το παράνομο παρκαρισμα κυρίως των αυτοκίνητων πρέπει να σταματήσει με κάθε τρόπο.

υ.γ. Μου έχουν ρίξει τη μηχανή for your info Κοιτα, αν θελουμε να ειμαστε νομιμοι θα πρεπει εκτος των αλλων να σταματησουμε να κινουμαστε και αναμεσα απο τα αμαξια και να καταλαμβανουμε χωρο οσο περιπου ενα αμαξι στον δρομο.
Οποτε σκεφτητε ολες αυτες οι μηχανες που κυκλοφορουν καθε μερα στους δρομους της Αθηνας να ειναι κανονικα στην λωριδα τους, και να μην κινουντε αναμεσα απο τα αμαξια, τι κυκλοφοριακο χαος θα δημιουργηθει.

Cpt. Haddock
03/11/2009, 11:16
Κοιτα, αν θελουμε να ειμαστε νομιμοι θα πρεπει εκτος των αλλων να σταματησουμε να κινουμαστε και αναμεσα απο τα αμαξια και να καταλαμβανουμε χωρο οσο περιπου ενα αμαξι στον δρομο.
Οποτε σκεφτητε ολες αυτες οι μηχανες που κυκλοφορουν καθε μερα στους δρομους της Αθηνας να ειναι κανονικα στην λωριδα τους, και να μην κινουντε αναμεσα απο τα αμαξια, τι κυκλοφοριακο χαος θα δημιουργηθει.

δεν είναι δυνατόν... σταματάω να γράφω γιατί δε παλεύεται το πράμα... :sick:

Aleziel
03/11/2009, 11:24
[B]:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

einai grigores -> den epivarynouyn to kykloforiako
den ftheiroun ton dromo -> den epivarynoyn tis ypodomes tis polhs
rypenoun ligotero - > epivarynoun to perivalon kai tous polites ligotero apo ta perisotera mesa
parkaroun pio eukola-> den epivarynoun to kykloforiako kai to perivalon me anousia "gyro gyro sto tetragono mexri na vro thesi"
einai mikroteres se oggo apo ola ta metaforika mesa plhn twn podilatwn->den epivarynoyn to kykloforiako

den katalaveno giati den paragoun koinoniko ergo oi mixanes, veltionoun tin poiotita zois twn anavatwn alla kai ton politwn(meionontas rypous kai kykloforiaki symforisi gia ta MMM) pou kykloforoun sto kentro. ean pisteveis oti oi dimosies syginonies kanoun koinoniko ergo epidi epidi exoun ligoterous rupoys/epivati, ego boro na sou pw oti mono ta podilata ekteloun koinoniko ergo giati ta ypoloipa paragoun parapano rypous kai ftheiroun to odostroma se apisteuto vathmo.
episis, se synolikh maza, se oli tin diarkeia tis imeras kai oxi mono stis ores aixmis, ta leoforia/trolei/tram, katalambanoun poly poly perisotero oggo/epivati apo tis mixanes.

MitsosNaked
03/11/2009, 11:38

Κάπτεν, δυστυχώς και στο Λονδίνο έτσι ξεκίνησαν με αυτό το σκεπτικό(περισσότερες θέσεις για μηχανές) και τώρα κάθε μηχανή πληρώνει 1,5 λίρα την ημέρα για να σταθμεύει στο westminster. Ά, και μόνο στις συγκεκριμένες θέσεις(που είναι πολύ λίγες) οι οποίες είναι μόνο για μηχανές.

Δέ μου αρέσει καθόλου αυτή η κίνηση του κράτους. Δέ διαφωνώ να μετακινεί οχήματα που μπλοκάρουν ράμπες αναπήρων ή που κόβουν το πεζοδρόμιο στη μέση αλλά όχι κι έτσι.

Cpt. Haddock
03/11/2009, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Κάπτεν, δυστυχώς και στο Λονδίνο έτσι ξεκίνησαν με αυτό το σκεπτικό(περισσότερες θέσεις για μηχανές) και τώρα κάθε μηχανή πληρώνει 1,5 λίρα την ημέρα για να σταθμεύει στο westminster. Ά, και μόνο στις συγκεκριμένες θέσεις(που είναι πολύ λίγες) οι οποίες είναι μόνο για μηχανές.

Δέ μου αρέσει καθόλου αυτή η κίνηση του κράτους. Δέ διαφωνώ να μετακινεί οχήματα που μπλοκάρουν ράμπες αναπήρων ή που κόβουν το πεζοδρόμιο στη μέση αλλά όχι κι έτσι.

Δε διαφωνώ. Το οτι μ@λ@κίστηκαν στο Λονδίνο δε σημαίνει οτι το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εδώ.

Ουτε εμένα μ' αρέσει αυτή η κίνηση. Θεωρώ οτι η αντιμετώπιση προς τις μηχανές πρέπει να είναι διαφορετική λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν (κάποιοι το λένε κοινωνικό έργο :p ) και θεωρώ οτι ΠΡΩΤΑ έπρεπε να αλλάξει ο ΚΟΚ στο θέμα των πεζοδρομίων και να δημιουργηθουν περισσότερες θέσεις και μετά να αρχισει το κυνήγι.

ΓΙ' ΑΥΤΟ και συνεχως γραφω εδώ τι μπορούμε να κάνουμε. Το θρεντ ειναι γεμάτο απο κλαψιάρικα ποστ "δεν ενοχλούσα κανέναν", ωραία είναι αλλα δεν βοηθάν στην επίλυση του προβλήματος.

peskandritsos
03/11/2009, 12:20
Αφου συμφωνουμε ολοι διαφωνοντας γιατι προσπαθουμε να διαφωνησουμε συμφωνοντας???:confused: :confused: :confused: :cool:

golis
03/11/2009, 12:35
Το περασμένο Σάββατο το πρωί έτυχε να περνώ έξω απο το Ξενοδοχείο Caravel.
Εκ των υστέρων έμαθα πως είχε συνέδριο-gala ξέρω γω η Ν.Δ.
Τα κουτιά διπλοπαρκαρισμένα πάνω στο δρόμο αλλά και όπου νάναι,τζιπ-λιμο κτλ.
Απίστευτος χαμος και το γενικό πρόσταγμα να το έχει ο κος. Διοικητής Τροχαίας Παγκρατίου(; ),
αυτός ντε με τα γυαλάκια που εμφανίζεται κατά καιρούς σε εκπομπές με συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση κτλ...
Αυτή τη φορά όμως εξυπηρετούσε το ξενοδοχείο με την παρουσία του....

Κοτζαμάν ξενοδοχείο,στα @@ μου,να δώσει 3 δις και να φτιάξει υπόγειο πάρκινγκ ΡΕ ξευτίλες
που μου κλείνετε τον δρόμο με τα διπλοπαρκαρισμένα και μου έχετε και την τροχαία εκεί να επιβλέπει τις πομπές σας.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΝΟΣ,ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

ΠΑΛΙΟ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΙ όλοι τους ρπμ.Πλήρωνε μαλάκα εσύ.

@@ μέντολες.... :yuck:

:sad: ουφ.

VANDA
03/11/2009, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Τα κουτιά διπλοπαρκαρισμένα..

ΤΡΙπλοπαρκαρισμένα ήταν! Το άκουσα και στον Σκάι το πρωί..

TROOPER
04/11/2009, 09:01
...ΓΙ' ΑΥΤΟ και συνεχως γραφω εδώ τι μπορούμε να κάνουμε.....

ΚΑΠ10 FOR PRESIDENT !!!

:lol: :lol: :lol:

δεν εχω και το γαμωτικον με τη μουτζα ρε γμτ...

Cpt. Haddock
04/11/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν εχω και το γαμωτικον με τη μουτζα ρε γμτ...

Θα 'λεγα καμια κουβέντα γιατί είναι πρωί και είμαι άυπνος αλλα έχε χάρη :D :smokin: :D

TROOPER
04/11/2009, 09:16
Θα 'λεγα καμια κουβέντα γιατί είναι πρωί και είμαι άυπνος αλλα έχε χάρη :D :smokin: :D

καπ10 χουκ :lol: :lol: :lol:

stako
04/11/2009, 09:30
Αν και με γράψανε για πάρκινγκ 80?, αν και ανακάλυψα την μάσκα του CCM να γέρνει*, μάλλον από πέσιμο που την έριξε κάποιος μλκς όταν ξεπάρκαρε και έκανε το κορόιδο...........παραμένω υπέρ του να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια από μηχανές...

*. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρήκε το CCM στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο που θα μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα... Όταν πέφτει βρίσκει στο τιμόνι και στην ουρά, και γενικά δεν έχει κάποιο σημείο να ακουμπήσει που να κάνει ζημιά. Εντουράκι βλέπετε και σκληρό σχετικά. Πρέπει να βρήκε σε κολωνάκι με ακρίβεια λίγων εκατοστών ώστε να χτυπήσει την μεταλική βάση που πιάνει η πλαστική μάσκα και να την λυγίσει. Το ακρίβεια λίγων εκατοστών το εννοώ καθώς για να χτυπήσει εκεί πρέπει να περάσει κάτι που να είναι σαν 1,5 δίευρο σε μέγεθος. Συμπέρασμα: Το πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης είναι πιο επικίνδυνο από βόλτες και πτώσεις στο βουνό!!! :rotflmao:

orla13
04/11/2009, 10:01
στη γαλλια ειχα ακουση στην tv τοτε ειχαν παει απο πολυ νωρις στο κεντρο πολλες μηχανες (5 το πρωι) παρκαρανε οπως λεει ο νομος παραληλα η μια πισω απο τη αλλη με αποτελεσμα οταν πηγαν τα τουτου απο τις 7 και μετα δεν υπηρχε ουτε μια θεση και εγινε τρελο μποτιλιαρισμα.εμεις δεν βλεπω να μαζευομαστε για κατι τετοιο.εγω μεσα παντως.συμφωνω οχι μοτο στα πεζοδρομια να φτιαχτουν θεσεις παρκινγκ

lostmember
04/11/2009, 11:00

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.

υ.γ. Μου έχουν ρίξει τη μηχανή for your info

κοινωνικο εργο δεν εκτελουν αλλα εκτελουν συγκοινωνιακο εργο
αποδειξη ειναι οτι οταν βρεχει γινεται στους δρομους της επι χρημασι εκδιδομενης
ειδικα οταν οι βροχερες μερες εχουν συνεχεια και δε γινεται αναβολη μετακινησεων

φυσικα κ βολευονται κ οι κατοχοι πληρωνοντας πολλες φορες με τη ζωη τους αυτη την ευκολια-αναγκη γρηγορης μεταφορας

θα επανελθω στο παραδειγμα της πλατειας Ν. Σμυρνης λεγοντας οτι δημιουργηθηκαν πανω απο 100 θεσεις για μηχανες με καθετα σιδερενια π κοβωντας 10 θεσεις αυτοκινητων
ετσι οταν ενα τσογλανι με ενα παπι μπηκε στον πεζοδρομο -προφανως για εφε-σηκωθηκαν θαμωνες (κ εγω) κ εφαγε κραξιμο γιατι προφανως υπηρχε το περι δικαιου αισθημα
ποσο κοστισε αυτη η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ
αν τετοιες κινησεις γινουν συντεταγμενα σε κεντρικα σημεια πρωτα αλλα μετα και σε γειτονιες το προβλημα παρκινκ μοτο θα λυθει γιατι ειναι ευκολο να λυθει
Βεβαια κοψε το 10% των θεσεων παρκινκ αυτοκινητων να δεις μετα διαμαρτυριες απο τους ιχηδες

επισης μια τετοια κινηση θα δειξει μαζικα το δρομο για την αποκτηση ενος μεταφορικου μεσου που κατα μεσο ορο μολυνει πολυ λιγωτερο και εξοικονομει πορους κ το κυριωτερο χωρο, στην ιδανικη χωρα για την κυκλοφορια του (απο πλευρας καιρου εννοω)
Το κρατος θα δειξει οτι οι μηχανες δεν ειναι ημιπαρανομες μερικοι απο τους κατοχους τους ειναι παρανομοι

Τωρα οσο αφορα τα ΜΜΜ μακαρι να γινουν σωστα κ να μπορουμε να τα χρησιμοποιουμε αλλα εγω οταν εχω μια μετακινηση Ν.Σμυρνη- Ν Ηρακλειο δε γινεται να θυσιασω 75 λεπτα με τα μμμ οταν χρειαζομαι 25 το πολυ με τ scooteraki και ειδικα οταν εχω να κανω 3-4 τετοιες καθε μερα

Cpt. Haddock
07/11/2009, 05:47
Πέμπτη απόγεμα (κοντά 7) στην Καραγεώργη Σερβίας, στο Σύνταγμα.

Κατεβαίνω για να παω Μοναστηράκι στο James Joyce για μπυρα. Λιγο πιο κατω απο το Public, στη δεξιά μερια παρκαρισμένες στην άκρη του δρόμου αρκετές μηχανές. Ανετα...

Και ξαφνικά...

Πιάνει το μάτι μου δυο της δημοτικής αστυνομίας να κόβουν κλησεις !!

:eyepop:

Ξαναγυρνάω, κοιτάω (πήγα να πέσω) και σταματάω δεξιά. Βγάζω κράνος και προχωράω προς τα παιδια με το μπλοκάκι.

Διάλογος:

- Γιατι γράφετε εδώ;
- Ειναι θέσεις μονίμων κατοίκων (όντως είχε μπλε γραμμή κάτω)
- Χμμ, ναι (κοιτάω μια απέναντι είναι το υπουργείο οικονομικών). Θεωρείτε οτι μένουν πολλοί μόνιμοι κατοικοι στην Καραγεώργη Σερβίας απέναντι απο το υπουργείο;
- ..... (το αυτόματο μπλόκαρε)
- Ναι, τι να συζητάμε, εσάς έτσι σας είπαν
- Ναι, ακριβώς!
- Καλό είναι όμως να σκέφτεστε και λίγο πιο πριν. Εδώ δεν έχει μονιμους κατοικους.
- ....

Το νου σας στις μπλε γραμμές :rolleyes:

ghost73
07/11/2009, 10:21
7/11/2009 κατα της 6 .... ΓΕΡΑΝΟΣ .. στο κεντρο .. συνομιλια με τυπισα στην αστυνομια ... Ε βαλτο και εσυ ρε φιλε καπου που να μην μπορει να παει ο γερανος ..... ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ....

Operater
17/11/2009, 10:34
παιδες βαλτε τωρα ραδιοφωνο στο σκαϊ 100,3 μιλάει ο διευθυντης της τροχαιας για τα μηχανακια στο κεντρο!

VANDA
17/11/2009, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
παιδες βαλτε τωρα ραδιοφωνο στο σκαϊ 100,3 μιλάει ο διευθυντης της τροχαιας για τα μηχανακια στο κεντρο!

Και τι λέει;

Operater
17/11/2009, 10:45
είπε... Ότι γράφουμε τους πάντες που δεν είναι σε θέσεις μοτό, και ότι μέχρι τέλη Γενάρη, θα φτιαχτούν και άλλες θέσεις μοτο... Τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή.... :mad: :sad:

Cpt. Haddock
17/11/2009, 10:47
είπε... Ότι γράφουμε τους πάντες που δεν είναι σε θέσεις μοτό, και ότι μέχρι τέλη Γενάρη, θα φτιαχτούν και άλλες θέσεις μοτο... Τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή.... :mad: :sad:

Η κοινη λογική επιτάσει να είχε γίνει το αντίθετο.

Πρώτα φτιάχνεις επιπλέον θέσεις και μετά γράφεις... :rolleyes:

Operater
17/11/2009, 10:49
Η κοινη λογική επιτάσει να είχε γίνει το αντίθετο.

Πρώτα φτιάχνεις επιπλέον θέσεις και μετά γράφεις... :rolleyes:

Σαφώς! και δεν νομίζω να περισσεύουν στον καθένας μας 70 ευρώ ο γερανός (+ όποια χρέωση καθυστέρησης) + 40 ευρώ το πρόστιμο....

peskandritsos
17/11/2009, 10:50
είπε... Ότι γράφουμε τους πάντες που δεν είναι σε θέσεις μοτό, και ότι μέχρι τέλη Γενάρη, θα φτιαχτούν και άλλες θέσεις μοτο... Τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή.... :mad: :sad: Ποσες δηλαδη θεσεις θα φτιαξουνε???:confused:

Operater
17/11/2009, 10:55
Ποσες δηλαδη θεσεις θα φτιαξουνε???:confused:
και που θα τις φτιάξουνε? :confused:

δεν είπε κάτι παραπάνω παιδιά....

simeon
17/11/2009, 12:38

Μήπως απαντησε και γιατι δεν γραφουν τα διπλοπαρκαρισμενα του Δήμου στην Αγιου Κωνσταντινου???? :p :p :p (αφου δεν ντρεπονται και βγαινουν και στα ΜΜΕ χαλαλι τους...)

akissakis
17/11/2009, 22:54
Δεν είμαι απο αθήνα ρε παιδιά,(οχι οτι και εμείς εδώ δεν έχουμε πρόβλημα)αλλά θα έπρεπε να ενθαρύνουν τους μοτοσυκλετιστές,γιατί στο κάτω κάτω,δεν πιανουν πολύ χώρο σε πάρκινγκ και κυκλοφορειακό.Πώς θα ήταν η αθήνα και κάθε πόλη αν και εμείς αγοράζαμε κουτιά για να πάμε στην δουλεια μας.Και συνήθως,στο καθένα απο αυτά είναι μονο ο οδηγός μέσα.Ας γίνει και κάτι για μας επιτέλους.Θα συμφωνήσω...εισπρακτικό.

sapila racing
18/11/2009, 09:01
Σημερα το πρωι μαζεύανε απο Σταδίου και Αιόλου γωνία.
Τίγκα το φορτηγό πάλι....

Το νου σας που παρκάρετε!!

lostmember
18/11/2009, 10:28

δε ξερω τι ειπε αλλα ξερω οτι ειναι ανωθεν εντολη να καθαρισει το κεντρο απο τα μηχανακια

για αυτο κ αυτη η πρεμουρα

hidefnick
01/02/2010, 19:27

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :eek:

joe_black
01/02/2010, 20:55
Ευτυχώς που στην Σταδίου υπάρχουν
και στοές.

MitsosNaked
02/02/2010, 00:24
Μόνο μήν κάνουν καμιά μακακία και βάλουν θέσεις μοτο όπως στο Λονδίνο με χρέωση 1.50 λίρα τη μέρα(οι οποίες πέρα απο τη χρέωση είναι υπερβολικά λίγες με αποτέλεσμα να γίνεται τρελλός συνωστισμός και να παρκάρεται η μία μηχανή πάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να γίνονται και ζημιές).

blackbusa
02/02/2010, 01:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Μόνο μήν κάνουν καμιά μακακία και βάλουν θέσεις μοτο όπως στο Λονδίνο με χρέωση 1.50 λίρα τη μέρα(οι οποίες πέρα απο τη χρέωση είναι υπερβολικά λίγες με αποτέλεσμα να γίνεται τρελλός συνωστισμός και να παρκάρεται η μία μηχανή πάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να γίνονται και ζημιές).

αμ το συνοστισμο στην τραπεζα να κανουμε τα euro σε british pounds που τον βαζεις???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ftsmf
02/02/2010, 05:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αμ το συνοστισμο στην τραπεζα να κανουμε τα euro σε british pounds που τον βαζεις???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

RD350
02/02/2010, 08:32

Τελος Γεναρη ειπε.
Μηπως ειπε και ποιανου ετους?

Ο Ιανουαριος του 2010 τελειωσε και θεσεις εγω δεν βλεπω.
Μαλλον θα εννοουσε του 2011 του 2020 του 2100........

Α να χαθουν οι αλητες

tlak
02/02/2010, 09:17
Το παρκάρισμα στις θέσεις με λευκή διαγράμμιση επιτρέπετε για τις μηχανές και δεν μπορεί να μας γράψει κανένας. Εγώ κάθε πρωί που πηγαίνω στη δουλεία, ψάχνω να βρω άδεια θέση και παρκάρω τη μηχανή ακριβώς στη μέση της έτσι ώστε να μην μπορεί να παρκάρει αυτοκίνητο. Έτσι δημιουργούνται τουλάχιστον άλλες δυο νόμιμες θέσεις για μηχανές.

Aleziel
02/02/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από tlak
Το παρκάρισμα στις θέσεις με λευκή διαγράμμιση επιτρέπετε για τις μηχανές και δεν μπορεί να μας γράψει κανένας. Εγώ κάθε πρωί που πηγαίνω στη δουλεία, ψάχνω να βρω άδεια θέση και παρκάρω τη μηχανή ακριβώς στη μέση της έτσι ώστε να μην μπορεί να παρκάρει αυτοκίνητο. Έτσι δημιουργούνται τουλάχιστον άλλες δυο νόμιμες θέσεις για μηχανές.

πραγματι, στις λευκες επιτρεπετε δωρεαν για σταθμευση, (http://www.cityofathens.gr/files/Park_MapF.pdf)

οστοσο οι θεσεις δεν ειναι απολυτες οσον αφορα την διαγραμμηση, και να την βαλεις την μηχανη στο κεντρο, αμα χωραει αυτοκινιτο, θα μπει, δεν δεσμευονται απο τα σχηματακια... (εκει που παρκαρουν 2 mercedes χωρανε 3 Smart. 9 Μηχανες κτλ

tlak
02/02/2010, 10:37
Ναι… αλλά συνήθως το πρωί δεν υπάρχουν πολλές διαδοχικές θέσεις ελεύθερες. Οπότε εάν παρκάρεις στη μέση δεν χωράει με τίποτα αυτοκίνητο…. ούτε smart. Από προσωπική εμπειρία, όταν παρκάρω στη μέση, πολύ γρήγορα χρονικά παρκάρουν δίπλα και άλλες μηχανές, λόγο της πρωινής ώρας που πηγαίνει ο κόσμος στη δουλεία του. Εάν το κάνουμε όλοι αυτό θα δημιουργήσουμε πολλές νόμιμες θέσεις για μας και μεγάλο πρόβλημα για τα αυτοκίνητα που δεν θα βρίσκουν που θα παρκάρουν… Και τότε να δούμε τι αντίδραση θα έχουν σχετικά με το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια και τις κλήσεις στις μηχανές…

christosms
13/04/2010, 17:52
Για να μην ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ...
Σήμερα απόγευμα στην Πανεπιστημίου... (κάθε μέρα πρωί και απόγευμα....)

http://img145.imageshack.us/img145/184/adv.jpg

Θα ήταν κάλο να διαδώσουμε σε γνωστούς, να μην παρκάρουν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, κρίμα είναι να τους δίνουμε τις 100αρες, και να βλέπουμε τις μοτοσυκλέτες μας έτσι... (όπως το αdne της φωτογραφίας...), μέχρι να ελεήσουν να μας φτιάξουν parking...

Nik0s
13/04/2010, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από christosms
Για να μην ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ...
Σήμερα απόγευμα στην Πανεπιστημίου... (κάθε μέρα πρωί και απόγευμα....)

http://img145.imageshack.us/img145/184/adv.jpg

Θα ήταν κάλο να διαδώσουμε σε γνωστούς, να μην παρκάρουν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, κρίμα είναι να τους δίνουμε τις 100αρες, και να βλέπουμε τις μοτοσυκλέτες μας έτσι... (όπως το αdne της φωτογραφίας...), μέχρι να ελεήσουν να μας φτιάξουν parking...

Χαχαχαχα..

Τι να διαδώσουμε ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί ? Οτι απαγορεύεται να παρκάρεις πάνω στα πεζοδρόμια, πόσο μάλλον στην Πανεπιστημιού μπροστά στην είσοδο του Άττικα ??

Τα ήθελε ο κώλος του :winka:

christosms
13/04/2010, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Χαχαχαχα..

Τι να διαδώσουμε ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί ? Οτι απαγορεύεται να παρκάρεις πάνω στα πεζοδρόμια, πόσο μάλλον στην Πανεπιστημιού μπροστά στην είσοδο του Άττικα ??

Τα ήθελε ο κώλος του :winka:

Αρκετοί δεν ξέρουν ότι στις εσοχές απαγορεύεται το παρκάρισμα..... γιατί κάθε μέρα οι γερανοί είναι γεμάτοι....

Cpt. Haddock
13/04/2010, 18:17
Αρκετοί δεν ξέρουν ότι στις εσοχές απαγορεύεται το παρκάρισμα..... γιατί κάθε μέρα οι γερανοί είναι γεμάτοι....

Οι εσοχές ειναι μονο για στάση και οχι για σταθμευση :winka:

christosms
13/04/2010, 18:21
Οι εσοχές ειναι μονο για στάση και οχι για σταθμευση :winka:

Συμφωνώ.... αλλά αρκετοί ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .... με αποτέλεσμα 100 αρες και γερανοί γεμάτοι.

Cpt. Haddock
13/04/2010, 19:21
Συμφωνώ.... αλλά αρκετοί ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .... με αποτέλεσμα 100 αρες και γερανοί γεμάτοι.

Εχει τις σχετικές πινακίδες του ΚΟΚ. Το "δεν το ξέρω" καλώς ή κακώς δεν ειναι δικαιολογία :sick:

christosms
14/04/2010, 13:20
Εχει τις σχετικές πινακίδες του ΚΟΚ. Το "δεν το ξέρω" καλώς ή κακώς δεν ειναι δικαιολογία :sick:

Σε άλλα σημεία της Αθηνάς, που έχει "σχετικές" πινακίδες κάνουν τα "στραβά" μάτια, τι σημαίνει δηλαδή ότι δεν ισχύουν?

Από ότι φαίνεται, η σήμανση ισχύει μόνο σε συγκεκριμένα σημεία....