PDA

View Full Version : Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

Σελίδες : [1] 2 3

christosms
16/10/2009, 01:13
Γεια κακή μου τύχη δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας, συνήθως την παρκάρω την μπέμπα στις εσοχές που έχει η οδός Πανεπιστημίου και σπάνια σε πεζοδρόμιο, όταν την πάρκαρα στο πεζοδρόμιο με "ζωγράφιζαν" για παράνομο παρκάρισμα και με το δίκιο τους..., ρωτώντας ενίοτε άτομα της δημοτικής αστυνομίας ή της τροχαίας αν στις εσοχές επιτρέπετε το παρκάρισμα και οι απαντήσεις διίσταντο, παρκάρω την μηχανή σε συγκεκριμένη εσοχή εδώ και 2 χρόνια και δεν πείρα κλήση πότε για παράνομο παρκάρισμα, ξαφνικά σήμερα πηγαίνοντας να την πάρω την είδα την μηχανή πάνω σε ΓΕΡΑΝΟ της τροχαίας την στιγμή που την φόρτωναν, ζητώντας το λόγω, οι άνθρωποι της τροχαίας μου απάντησαν για παράνομη στάθμευση κτλ. εξηγώντας τους ότι 2 χρονιά την αφήνω εκεί κάθε πρωί και πότε δεν με έγραψαν για παρκάρισμα, ισχυρίστηκαν ότι οι εσοχές είναι για γρήγορη στάση και όχι για στάθμευση, (ταμπέλα για αυτό δεν έχει πουθενά) όπως σε κάποια σημεία της Κηφισιάς και Βασ.Σοφίας, τους υπέδειξα ότι τέτοια σήμανση δεν υπάρχει στο σημείο που είχα την μηχανή, αυτοί ισχυρίστηκαν ότι ισχύει η γενική ταμπέλα που έχει σε κάθε αρχή στενού η Πανεπιστήμιου, το κλασικό απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση , εγώ δεν συνέχισα τον διάλογο γιατί άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είχε νόημα... (Πάντως κάποιο παιδί από το γερανό μου ψιθύρισε ότι ο κ.Χρησοχόιδης έδωσε εντολή να "καθαρίσουν" τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας). Το αποτέλεσμα χωρίς μηχανή σήμερα το βράδυ, 73,40 ? διπλότυπο για την μεταφορά από γερανό, 80? παράνομο παρκάρισμα, + 20 ήμερες χωρίς πινακίδες... Σημειωτέο την ίδια τύχη είχαν και τα διπλά μηχανάκια.... Πάντως το νέο Προστασίας του Πολίτη δεν "βλέπω" συμπεριλαμβάνει την "βρώμικη" τάξη των δικυκληστών....

izzy
16/10/2009, 01:55
Αφου λοιπον καθαρισουν και βαλουν ταξη ..γεμιζωντας τα ιδιωτικα παρκιν σαν σκοπο ,στο τελος \τους θα βγουν να μας πουνε με τι τυπους παπουτσιων θα κυκλοφορουν οι πεζοι :)

project.breeze
16/10/2009, 02:04
Φίλε καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου αλλά σκέψου και την άλλη πλευρά του νομίσματος.Μήπως εσύ πάρκαρες 2 χρόνια σε εκείνο το σημείο γιατί δεν γνώριζες ότι απαγορεύεται;Μήπως δεν σε έγραψαν ποτέ επειδή δεν εφαρμόζοταν ο νόμος;Μήπως αποφασίστηκε επιτέλους να αρχίσουν να εφαρμόζονται νόμοι;Μήπως εκτός από την δικιά σου μηχανή σηκώσανε μηχανές σε όλες τις περιοχές που ήταν παράνομα σταθμευμένες;Μήπως σηκώσανε και τα αυτοκίνητα από τα πεζοδρόμια;Μήπως σηκώσανε και τα αυτοκίνητα από τις ράμπες που εξυπηρετούν Α.Μ.Ε.Α;Δες λίγο και την άλλη πλευρά...:wave2:

christosms
16/10/2009, 02:19
Φυσικά και είναι σωστό να εφαρμόζονται οι νομοί, δεν αντιλέγω σε αυτό, το σωστό δεν είναι να υπάρξει μια ενημερωτική πινακίδα? και κάποιες φόρες ρώταγα όταν πετυχαίνω να γράφουν μηχανάκια σε παρακείμενα πεζοδρομία υπάλληλους της δημοτικής αστυνομίας ή της τροχαίας αν στην εσοχή που άφηνα την μηχανή και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν αν είναι νόμιμη ή παράνομη η στάθμευση εκεί ......και πότε δεν με έγραψαν εκεί, με το "καλήμερα" γερανός και πινακίδες? Και φυσικά τα 153.40? δεν μου περισσεύουν... Περιμένω να δω τι θα κάνουν με τα αυτοκίνητα στις ράμπες.....

TROOPER
16/10/2009, 08:58
αλητες μηχανοβιοι !!!

DeusEx
16/10/2009, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Φίλε καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου αλλά σκέψου και την άλλη πλευρά του νομίσματος.Μήπως εσύ πάρκαρες 2 χρόνια σε εκείνο το σημείο γιατί δεν γνώριζες ότι απαγορεύεται;Μήπως δεν σε έγραψαν ποτέ επειδή δεν εφαρμόζοταν ο νόμος;Μήπως αποφασίστηκε επιτέλους να αρχίσουν να εφαρμόζονται νόμοι;Μήπως εκτός από την δικιά σου μηχανή σηκώσανε μηχανές σε όλες τις περιοχές που ήταν παράνομα σταθμευμένες;Μήπως σηκώσανε και τα αυτοκίνητα από τα πεζοδρόμια;Μήπως σηκώσανε και τα αυτοκίνητα από τις ράμπες που εξυπηρετούν Α.Μ.Ε.Α;Δες λίγο και την άλλη πλευρά...:wave2:

Μηπως αν η Γιαγια μου ειχε @@, θα ηταν παππους ?

Θε κ τα λε ?

Ας φτιαξουν εναν νομιμο χωρο σταθμευσης , και μετα ας αρχησουν τις εγγραφες (προστιμα :p)

Δηλαδη 2 χρονια τωρα που παρκαρε το παλικαρι στην εσοχη τί απο αυτα που περιγραφεις εγινε ?

Αλλα αφου ξεκινησεις με τοσα μηπως , θα σου πω και εγω ενα μηπως :

Μηπως το κρατος δεν εχει λεφτα , και στιβει τις μυγες για λιγο ξιγκακι ?

TROOPER
16/10/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Μηπως αν η Γιαγια μου ειχε @@, θα ηταν παππους ?

Θε κ τα λε ?

Ας φτιαξουν εναν νομιμο χωρο σταθμευσης , και μετα ας αρχησουν τις εγγραφες (προστιμα :p)

Δηλαδη 2 χρονια τωρα που παρκαρε το παλικαρι στην εσοχη τί απο αυτα που περιγραφεις εγινε ?

Αλλα αφου ξεκινησεις με τοσα μηπως , θα σου πω και εγω ενα μηπως :

Μηπως το κρατος δεν εχει λεφτα , και στιβει τις μυγες για λιγο ξιγκακι ?

κουλαρε μαν.το παιδι δε ξερει απο αθηνα.:wave2:

laryfz1
16/10/2009, 10:11
ως γνωστον σ αυτην την χωρα το κρατος δουλευει αναποδα,διοδια για δρομους που φτιαχνονται,κλησεις στα παρανομα και θεσεις καποια στιγμη θα γινουν αλλα μεχρι τοτε κλησεις,διάλυση νοσοκομειων για να φτιαξουν καποια στιγμη αργοτερα νεα ,κτλ,κτλ αλλα η 8/10 τους ψηφισαμε!!:uplate:

el_hymador
16/10/2009, 10:14
Γαματος ο Χρυσοχοϊδης, να δεις που θα του γυρισουν μπουμερανγκ οι μαλακιες που κανει...

sapila racing
16/10/2009, 10:17
Παιδιά είναι απλό.

Ο γερανός παίρνει πολλά μηχανάκια μαζί κι έτσι είναι πιο προσοδοφόρο να μαζέυουν μηχανάκια.
Αν ηυαν να μαζ'εψουν τα διπλοπαρκαρισμένα μόνοτ στη η3η Σεπτεμβρίου ενα οποιοδήποτε απόγευμα θα έβγαζαν πολλά λεφτά, αλλά χρειάζεται 15 γερανούς. :winka:

hidefnick
16/10/2009, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Παιδιά είναι απλό.

Ο γερανός παίρνει πολλά μηχανάκια μαζί κι έτσι είναι πιο προσοδοφόρο να μαζέυουν μηχανάκια.
Αν ηυαν να μαζ'εψουν τα διπλοπαρκαρισμένα μόνοτ στη η3η Σεπτεμβρίου ενα οποιοδήποτε απόγευμα θα έβγαζαν πολλά λεφτά, αλλά χρειάζεται 15 γερανούς. :winka:

Ετσιιιιι.
Πριν λίγο είχαν ανεβάσει φορτηγό στην Κλαυθμώνος και φόρτωναν... Και εκεί ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. Το αν απαγορεύεται ή όχι, γιατί και ποιές οι εναλακτικές, είναι μια μεγάλη κουβέντα. Η μ@λ@κία σύννεφο λέμε.

devil's animal
16/10/2009, 10:43
καθαρα φοροεισπρακτικα ενεργουν.

αν ειναι να εφαρμοζεται ο νομος, αλλα να εφαρμοζεται για ολους. οπως ειπε ο Αρης ομως (και πολυ σωστα) θα χρειαζονταν 100 γερανους για ολο το κεντρο και να δουλευουν συνεχομενα για τα αμαξια.

ετσι σηκωνουν τα πιο καραμπινατα απο τ'αμαξια και πολλες περισσοτερες μηχανες...:mad:

lostmember
16/10/2009, 11:32
καλήμερα στο φορουμ
δηλαδη τι θελει;
Να παρκαρουμε τις μηχανες μας νομιμα;
Να πιανει το agility μου μια θεση αυτοκινητου;
Πρεπει να φτιαξουν θεσεις παρκινκ για μηχανες οπως στη Ν.Σμυρνη

Vstrommer71
16/10/2009, 12:53
Εμενα να με συμπαθατε αλλα νομιζω οτι κι εμεις οι διτροχοι το εχουμε ξεφτιλισει.Παρκαρισμενα μηχανακια οπου λαχει,ακομα κι εκει που εξωφθαλμα εμποδιζουν.Μην βγαζουμε την ουρα μας απ'εξω και μην ακουω χαζα επιχειρηματα του τυπου που να το βαλω.Βρες καπου αλλου(δεν ειναι δα και καραβι το μηχανακι,καπου θα χωρεσει λιγο πιο κατω)
Να μην μιλησω για τα πεζοδρομια που πολλακις εχουνε γινει λωριδες ταχειας κυκλοφοριας
Αν σταματησουμε να κολακευουμε τις αδυναμιες μας και προσπαθησουμε λιιιιγο παραπανω να γινουμε καλυτεροι(ο καθενας σαν ατομο) τοτε τα πραγματα θα καλυτερεψουν.Αλλιως παπαλα!

hidefnick
16/10/2009, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εμενα να με συμπαθατε αλλα νομιζω οτι κι εμεις οι διτροχοι το εχουμε ξεφτιλισει.Παρκαρισμενα μηχανακια οπου λαχει,ακομα κι εκει που εξωφθαλμα εμποδιζουν.Μην βγαζουμε την ουρα μας απ'εξω και μην ακουω χαζα επιχειρηματα του τυπου που να το βαλω.Βρες καπου αλλου(δεν ειναι δα και καραβι το μηχανακι,καπου θα χωρεσει λιγο πιο κατω)
Να μην μιλησω για τα πεζοδρομια που πολλακις εχουνε γινει λωριδες ταχειας κυκλοφοριας
Αν σταματησουμε να κολακευουμε τις αδυναμιες μας και προσπαθησουμε λιιιιγο παραπανω να γινουμε καλυτεροι(ο καθενας σαν ατομο) τοτε τα πραγματα θα καλυτερεψουν.Αλλιως παπαλα! ¨

Για πες. Που έχει νόμιμες θέσεις παρκαρισματος για μηχανάκια στο κέντρο?

Μην λέμε ότι θέλουμε. Πέραν της Κλαυθμώνος και ελάχιστα σημεία όπου υπάρχει διαγράμιση για επι πληρωμή παρκάρισμα, παντού αλλού είναι παράνομο.

Cpt. Haddock
16/10/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Για πες. Που έχει νόμιμες θέσεις παρκαρισματος για μηχανάκια στο κέντρο?

Έχει πολύ λίγες. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να παρανομούμε. Ειδικά σε κατι (ακόμα και στενά) πεζοδρόμια, το γ@μάμε τελείως (κι εγώ πολλές φορές...)

hidefnick
16/10/2009, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έχει πολύ λίγες. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να παρανομούμε. Ειδικά σε κατι (ακόμα και στενά) πεζοδρόμια, το γ@μάμε τελείως (κι εγώ πολλές φορές...)

Το να προσέχουμε που παρκάρουμε είναι αυτονόητο. Το απόλυτο μπανάρισμα όμως, με την λογική ή να μην παρκάρει κανείς ή να παρκάρουν μόνο αυτοκίνητα επί πληρωμή είναι τουλάχιστον παράλογο. Χτες είδα πρώτη φορά θέση για μηχανάκια σε σημείο με μπλε γραμμές. Και ήταν α/ άδεια β/ πολύ μικρή.

Και τέλος πάντων αν θέλουν να τα πάρουν ας αρχίσουν απο εκεί που πρέπει. Κράνος, ανασφάλιστα κλπ κλπ.

lostmember
16/10/2009, 13:22
το κριτηριο πρεπει να ειναι:
το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο να αφηνει χωρο να περασουν ενα καροτσι αναπηρου η μια μητερα με καροτσακι
επισης η κινηση στο πεζοδρομιο πρεπει να γινεται με ταχυτητα πεζου κ μονο οταν ειναι απαραιτητο
Τα παραπανω ειναι παρανομα αλλα δεν ενοχλουν
Δυστυχως στις ελληνικες πολεις πρεπει να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις αλλιως δε παλευεεται
Παντως αν επιμεινουν στην τακτικη γραφω με το γραμμα του νομου υπαρχει τροπος αντιδρασης

ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ

sas
16/10/2009, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
το κριτηριο πρεπει να ειναι:
το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο να αφηνει χωρο να περασουν ενα καροτσι αναπηρου η μια μητερα με καροτσακι

και αν η μητέρα έχει δίδυμα και το καρότσι είναι σαν το hummer τι θα πρέπει να κάνει??? Το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι λογική αυτή. Αν γουστάρουμε να παρανομούμε να είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε όταν μιας πιάσουν και ας αφήσουμε κατά μέρος τα δεν έχει θέση στάθμευσης (κατέβα με το μετρό ή το λεωφορείο και είσαι jet) :wave2:

επισης η κινηση στο πεζοδρομιο πρεπει να γινεται με ταχυτητα πεζου κ μονο οταν ειναι απαραιτητο
Τα παραπανω ειναι παρανομα αλλα δεν ενοχλουν
Δυστυχως στις ελληνικες πολεις πρεπει να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις αλλιως δε παλευεεται
Παντως αν επιμεινουν στην τακτικη γραφω με το γραμμα του νομου υπαρχει τροπος αντιδρασης

ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ

hidefnick
16/10/2009, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
.....Αν γουστάρουμε να παρανομούμε να είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε όταν μιας πιάσουν και ας αφήσουμε κατά μέρος τα δεν έχει θέση στάθμευσης (κατέβα με το μετρό ή το λεωφορείο και είσαι jet) :wave2:

Πλάκα κάνεις ελπίζω.... Το να προσέχουμε να μην ενοχλούμε στο παρκάρισμα είναι αυτονόητο επαναλαμβάνω.

Τα πεζοδρόμια της Σταδίου χαμηλά πχ έχουν φάρδος 5-6 μέτρα τουλάχιστον. Ποιόν ακριβώς ενοχλούν μια σειρά μηχανές παρκαρισμένες σωστά? Οι εσοχές κάτω απο τα κτίρια σε πολλά σημεία είναι υπο συζήτηση αν ανήκουν στον δήμο ή στο κτίριο. Στα σημεία που υπάρχει η ελεγχόμενη στάθμευση δεν νομίζω ότι μπορείς να παρκάρεις, μιας και δεν προβλέπεται αντίτιμο για μηχανές (και ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος είναι 2 ώρες) Στα περισότερα ιδιωτικά πάρκινγκ του κέντρου δεν παίρνουν μηχανές. Και στην τελική πιστεύει κανέις οτι είναι λογική όλη αυτή η μ@λ@κία?

Η μήπως ότι τα ΜΜΕ σηκώνουν άλλες 100-200 χιλιάδες κινούμενους προς το κέντρο σε καθημερινή βάση?

christosms
16/10/2009, 15:24
Σήμερα το πρωί πήγα πείρα την μηχανή από το πάρκινκ (χάλια λερωμένη από τους ιμάντες άλλα χωρίς εμφανή σημάδια γδαρσίματος) που την είχαν τοποθετήσει και για να μου την παραδώσουν μου είχε κρατήσει από εχτές η τροχαία την άδεια κυκλοφορίας... και για να μην τύχη καμία στραβή πήγα την μηχανή σπίτι. Μέτα πάω στη τροχαία μπας και πάρω τις πινακίδες/άδεια στο γραφείο που γίνονται οι ενστάσεις ακολούθησε ένας κωμικός διάλογος...
Πάντα ευγενικός και χωρίς τσαμπουκά, εξηγώ ότι αφήνω την μοτοσυκλέτα 2 χρονιά στο συγκεκριμένο σημείο ΠΟΤΕ δεν με έχει ενοχλήσει κανένας υπάλληλος της δημοτικής και της τροχαίας και ότι είναι απαράδεκτη η μεταφορά με γερανό στα καλά καθούμενα αφού δεν ενοχλούσε τίποτα και κανένα στο κάτω-κάτω ας αφαιρούσαν μόνο τις πινακίδες...
Ο αστυνόμος εξεπλάγην για τη μεταφορά γερανό (73,40?) και μου διευκρίνισε ότι έχει έρθει διαταγή από τον υπουργό, στις 12/10/09 να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας για αρχή από τις οδούς, Σόλωνος - Ακαδημίας - Πανεπιστημίου - Σταδίου και ότι θα επεκταθεί και στους άλλους δρόμους αργότερα.... καμιά ανοχή στις κλήσεις, μόνο 5% για περιπτώσεις υγείας κτλ.
Λέγοντας του γιατί 2 χρόνια δεν με έγραψε κανείς?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...
... έμεινα για λίγο άφωνος
Με αυτά τα λογία κατάλαβα ότι λείπουν πραγματικά πολλά λεφτά από τα ταμεία του κράτους και η τροχαία δεν ήξερε να κάνει την καλά δουλειά της που επίσης εμείς την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες.
Τέλος για να μην μακρηγορώ αφού άφησα να καταλάβει ότι είχε δίκιο, του είπα να πληρώσω το πρόστιμο και να πάρω τις πινακίδες και μου απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν γίνετε να πάω σε 10 ημέρες μήπως έρθει καμιά εγκύκλιος και τις πάρω νωρίτερα ....

shinedown
16/10/2009, 15:50
Το οτι δεν υπαρχουν θέσεις παρκινγκ στο κεντρο, ετσι παρκαρουμε οπου θέλουμε ειναι τουλαχιστον μια κακή δικαιολογία. (για να μη πω έλλειψη σεβασμου προς τους υπολοιπους που πρεπει να μετακινούνται στην περιοχη (δεν κινουμαστε μονο οσοι εχουμε ροδες). Αν θελει καποιος να ειναι και δικαιος και νόμιμος, περνει τα ΜΜΣ, η ρισκάρει το προστιμο, είτε αυτο εφαρμοζετε συνέχεια, είτε σε εισπρακτικές περιόδους ειναι αλλη συζήτηση.

2 χρόνια δούλεβα διπλα στο Σύνταγμα και κατέβαινα περίπου στο 25% τον διαδρομών μου με την μηχανη. Οταν εφαγα το 50ρικο ομως γιατι την είχα στο πεζοδρόμιο δεν εριξα το φτεξιμο σε αλους, δική μου επιλογη ηταν.

project.breeze
16/10/2009, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κουλαρε μαν.το παιδι δε ξερει απο αθηνα.:wave2:

Κάτι ξέρω από Αθήνα απλά θεωρώ πως το μέτρο είναι πέρα για πέρα λογικό ΜΟΝΟ όσο δεν γίνονται διακρίσεις,αν όμως γράφουν ΜΟΝΟ μηχανάκια και όχι αυτοκίνητα να πανε να μ@μηθούν!

TROOPER
16/10/2009, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Κάτι ξέρω από Αθήνα απλά θεωρώ πως το μέτρο είναι πέρα για πέρα λογικό ΜΟΝΟ όσο δεν γίνονται διακρίσεις,αν όμως γράφουν ΜΟΝΟ μηχανάκια και όχι αυτοκίνητα να πανε να μ@μηθούν!

ειδες που δεν ξερεις τελικα...:winka:

z_armagedon
16/10/2009, 18:38
:sad:

προς ολους τους politicaly correct

οκ εχετε ολοι δικιο γιαυτο λοιπον κι εγω θα ΄παρκαρω απο δω κι εμπρος νομιμοτατα - παραλληλα στο πεζοδρομιο - και θα πιανω μια ολοκληρη θεση αυτοκινητου οπου και οπως μπορω.

Και θα κινουμαι πισω και οχι ναμεσα απο τα αυτοκινητα ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και θα καθυστερω κι εγω με τη σειρα μου ολους και οσους περισσοτερους μπορω.

Και ευχομαι να το κανουμε ολοι οι μηχανάτοι αυτο μεχρι να φτασει η ουρα της πανεπιστημίου ως τη Σαλαμινα και η πατησιων να μπλοκαρει μεχρι τη Λαμια...

Ή ακόμα καλύτερα όλοι οσοι χρησιμοποπιύμε μηχανή και αναγκαστικα κινούμαστε στο κέντρο, να την αφήσουμε για καμια εβδομάδα και να παρουμε κουτάκια.
ΕΕΕΕΕ ρε γέλια.....

Αντί να μας πουν ευχαριστώ που ακόμα και με βροχή ή χαλάζι ώς σήμερα δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση, μας χώνουν και απο πάνω.

project.breeze
16/10/2009, 18:52
ειδες που δεν ξερεις τελικα...:winka:

Ε ρε Γιώργο πες μου,πάλι με γρίφους μιλάς; :confused:

menelaos46
16/10/2009, 18:52
Φιλε αν το καναμε ολοι αυτο ισως να μας διναν και θεσεις σταθμευσης και να μας επετρεπαν και διηθηση......

HolyDiver
16/10/2009, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon

οκ εχετε ολοι δικιο γιαυτο λοιπον κι εγω θα ΄παρκαρω απο δω κι εμπρος νομιμοτατα - παραλληλα στο πεζοδρομιο - και θα πιανω μια ολοκληρη θεση αυτοκινητου οπου και οπως μπορω.

:sad: Αν γινόνταν μαζικά κάτι θα κάναμε..... Αν το κάνεις μόνος σου, παρκαρε τη και περίμενε σε καμιά γωνιά κρυμένος.....:mad:

christosms
17/10/2009, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
Το οτι δεν υπαρχουν θέσεις παρκινγκ στο κεντρο, ετσι παρκαρουμε οπου θέλουμε ειναι τουλαχιστον μια κακή δικαιολογία. (για να μη πω έλλειψη σεβασμου προς τους υπολοιπους που πρεπει να μετακινούνται στην περιοχη (δεν κινουμαστε μονο οσοι εχουμε ροδες). Αν θελει καποιος να ειναι και δικαιος και νόμιμος, περνει τα ΜΜΣ, η ρισκάρει το προστιμο, είτε αυτο εφαρμοζετε συνέχεια, είτε σε εισπρακτικές περιόδους ειναι αλλη συζήτηση.

2 χρόνια δούλεβα διπλα στο Σύνταγμα και κατέβαινα περίπου στο 25% τον διαδρομών μου με την μηχανη. Οταν εφαγα το 50ρικο ομως γιατι την είχα στο πεζοδρόμιο δεν εριξα το φτεξιμο σε αλους, δική μου επιλογη ηταν.

ΔΕΝ κατάλαβες το νόημα του POST.....

Δεν θα έγραφα αυτό το Post αν είχα την αντίληψη ότι μία στο εκατομμύριο ήμουν παράνομος....

Φαίνεται ότι δεν διάβασες αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από christosms
ρωτώντας ενίοτε άτομα της δημοτικής αστυνομίας ή της τροχαίας αν στις εσοχές επιτρέπετε το παρκάρισμα και οι απαντήσεις διίσταντο, παρκάρω την μηχανή σε συγκεκριμένη εσοχή εδώ και 2 χρόνια και δεν πείρα κλήση πότε για παράνομο παρκάρισμα
(και ξέχασα σε αυτό το σημείο να πω ότι παρακείμενα πάνω σε πεζοδρόμιο δίπλα στις εσοχές μηχανάκια, παρατηρούσα κατά καιρούς ότι τα γράφανε ενώ σε εμένα δεν έβρισκα κλήση.....)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...

(η απάντηση απαξιώνει τους ίδιους τους συνάδελφους ότι δεν κάνανε καλά την δουλειά τους?)

Δηλαδή έγινα ξαφνικά παράνομος σε μία νύχτα.... και ξαφνικά η τροχαία από εκεί που έξυνε τα φρύδια της κατάλαβε τον εισπρακτικό χαρακτήρα....

Που ζούμε στο Minority Report?

Στο Σύνταγμα οι Λιμουζίνες πάνω σε πεζοδρόμιο και διλποπαρκαρισμένες σε γνωστό ξενοδοχείο δεν ενοχλούν....

Γουστάρω να πηγαίνω στη δουλειά μου με τη μοτοσυκλέτα βρέξει - χιονίσει, γιατί να κάνω 1 ώρα παραπάνω την ήμερα με τα ΜΜΜ?

Πρώτα να κάνουν νόμιμες επαρκείς θέσεις παρκαρίσματος και μετά να βγουν παγανιά για τους παράνομους, και ας πούμε ότι δεν γίνετε να κάνουν πολλές θέσεις, το ξέρετε περισσότερα ιδιωτικά πάρκινκ στο κέντρο δεν δέχονται μηχανές γιατί δεν μπορούν να τα ασφαλίσουν?....,η που κατάργησαν τις θέσεις στη Βουκουρεστίου για να απλώσουν τα τραπεζάκια 2 γνωστών καφετεριών του κέντρου πάνω στο πεζόδρομο?

Τέλος για να μην το πολιτικοποιήσω, όταν υπόσχονται παροχές και δεν υπάρχει μια, βρίσκουν χίλιες δυο λαλακίες για να μας τα πάρουν.....

veletzas
17/10/2009, 20:31
κ ξεκινησε καπως ετσι...γυρω στις 9,30-10 απο το υψος κλασσικου "τροχαιου" πανεπιστημιου 4 -αγροτικη τραπεζα ξεκινησανε οι τροχαιοι να κατηφοριζουν, εγραφαν πανω κ κατω απο το πεζοδρομιο κ στις εσοχες οπως λεει το παληκαρι που εκανε το ποστ, πραγμα που κ εγω δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο καθως δεν υπαρχει σημανση...

οσον αφορα τις θεσεις σταθμεσυσης στο κεντρο ειναι στην ιπποκρατους (πιο ευκολα πιανεις τζοκερ) στην μπενακη (πιο ευκολα πετας) στην σταδιου ψηλα (πιο ευκολα αλλαζεις ονομα)
στην μπενακη βεβαια εκτος απο τις κλασικες θεσεις που πρεπει να χωρανε κ 50 μοτο(ουαου) εκαναν κ με ταμπελες "θεσεις σταθμευσης μοτο" που την ωρα που οι τροχαιοι εγραφαν τις μοτο στις θεσεις υπηρχαν παρακαρισμενα αυτοκινητα....

οταν ρωτησα τον τροχονομο πες μου που να το βαλω το γαμημενο σε ακτινα 1 χλκ για να μπω στην γαμοτραπεζα να κανω την γαμωπληρωμη πηρα την απαντηση που περιμενα...

"μην τα λες σε μενα πες τα στον δημαρχο"...

υς... το βημα της τριτης εγραφε ο υπουργος ζητησε σκληρη σταση των διοικητων της τροχαιας για το θεμα του σβησιματος των κλησεων....

felter
17/10/2009, 21:35
αλητες μηχανοβιοι !!!

:uplate: :eyepop: :lol: :bawl:

LsKostas
18/10/2009, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
ως γνωστον σ αυτην την χωρα το κρατος δουλευει αναποδα,διοδια για δρομους που φτιαχνονται,κλησεις στα παρανομα και θεσεις καποια στιγμη θα γινουν αλλα μεχρι τοτε κλησεις,διάλυση νοσοκομειων για να φτιαξουν καποια στιγμη αργοτερα νεα ,κτλ,κτλ αλλα η 8/10 τους ψηφισαμε!!:uplate:

ναι η Ελλαδα δουλευει αντιστροφα και αναποδα,δυστυχως...

Παταει και στο γεγονος ομως οτι εμεις ποτε δεν μιλαμε ...

περναμε τα διοδια αδιαμαρτυρητα...
δεν κραζουμε τους δημοτομπατσους που γραφουν ανεξελεκτα κτλ κτλ ...

LsKostas
18/10/2009, 17:28

Και θα κινουμαι πισω και οχι ναμεσα απο τα αυτοκινητα ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και θα καθυστερω κι εγω με τη σειρα μου ολους και οσους περισσοτερους μπορω.

Και ευχομαι να το κανουμε ολοι οι μηχανάτοι αυτο μεχρι να φτασει η ουρα της πανεπιστημίου ως τη Σαλαμινα και η πατησιων να μπλοκαρει μεχρι τη Λαμια...

Ή ακόμα καλύτερα όλοι οσοι χρησιμοποπιύμε μηχανή και αναγκαστικα κινούμαστε στο κέντρο, να την αφήσουμε για καμια εβδομάδα και να παρουμε κουτάκια.
ΕΕΕΕΕ ρε γέλια.....

Αντί να μας πουν ευχαριστώ που ακόμα και με βροχή ή χαλάζι ώς σήμερα δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση, μας χώνουν και απο πάνω.

το να εισαι politically correct ειναι η μεγαλυτερη επιβεβαιωση του ποσο ραγιας μπορει να γινει ενας νεοελληνας...

+ πολλα

Δεν χρειαζεται να πουμε παλι ποσο εχθρικο ειναι το ελληνικο κρατος στους μοτοσυκλετιστες

kerasaki
18/10/2009, 23:14

Με αυτά τα λογία κατάλαβα ότι λείπουν πραγματικά πολλά λεφτά από τα ταμεία του κράτους και η τροχαία δεν ήξερε να κάνει την καλά δουλειά της που επίσης εμείς την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες.
Τέλος για να μην μακρηγορώ αφού άφησα να καταλάβει ότι είχε δίκιο, του είπα να πληρώσω το πρόστιμο και να πάρω τις πινακίδες και μου απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν γίνετε να πάω σε 10 ημέρες μήπως έρθει καμιά εγκύκλιος και τις πάρω νωρίτερα ....

Εδω κανεις λαθος, αυτη ειναι η δουλεια της τροχαιας...να ελεγχει και να τιμωρει τους παραβατες.
Κατσε λιγο και σκεψου τα εξης: Απο τι δημιουργειται ολη η κινηση στο κεντρο της αθηνας?
Μα φυσικα απο τα παρανομα σταθμευμενα αυτοκινητα
(το γνωριζω οτι δεν υπαρχουν νομιμα παρκινγκ, οσα υπαρχουν ειναι πανακριβα για καθημερινη χρηση, τα ΜΜΜ δεν εξηπηρετουν το μισο λεκανοπεδιο κτλ. Εγω προσωπικα μενω στο μενιδι και κανω πανω απο 1.5 ωρα να κατεβω στη δουλεια μου με συγκοινωνια )
Η δουλεια του τροχονομου ειναι να αποτρεψει αυτη την παρανομη σταθμευση για να κινουνται οι χρηστες των οδων ελευθερα και οχι αφου γινει το χαος να τραβαει την κινηση! Αυτο που γινοταν μεχρι σημερα ηταν σαν τα αλλα μετρα της αστυνομιας(δηλαδη των κυβερνησεων με την αστυνομια να πρεπει να τα εκτελεσει) που εδιωχνε τα πρεζακια απο καποιες περιοχες των αθηνων(στις οποιες εχει αγορασει το 'κεφαλαιο' καποια διαμερισματακια ) για να πανε αυτοι οι αρρωστοι ανθρωποι 5-6 στενα πιο κατω!!
Δηλαδη δεν υπηρχε λυση αλλα προχειροτητα.
Ολα αυτα στα λεει καποιος του οποιου σημερα ο γερανος της τροχαιας σηκωσε το αμαξι με τα γνωστα αποτελεσματα......πανω απο 100 ευρω ζημια στην τσεπη:sick:

thePrince
18/10/2009, 23:45
Γνωρίζω βέβαια πως η Αθήνα (και δεν έχω λόγους να πιστεύω πως άλλα μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα είναι καλύτερα) δεν είναι φιλική για τα δίκυκλα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για νόμιμη στάθμευση, προφανώς εξυπηρετώντας κατά κύριο λόγο τα συμφέροντα των (κατοίκων και επισκεπτών) αυτοκινητιστών που αφήνουν περισσότερα χρήματα στο κράτος. Το γεγονός αυτό όμως δεν δικαιολογεί την από μέρους μας παράβαση! Και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να επιβάλεται ο νόμος - ειδικά τώρα που το ταμείο είναι μείον και η παράνομη στάθμευση είναι εύκολα έσοδα για το κράτος.

Θα πρέπει όμως να διαμαρτυρηθούμε, με νόμιμο και μαζικό τρόπο! Δεν είναι δυνατόν να υποχρεωθούμε να μην χρησιμοποιούμε τις μηχανές μας στο κέντρο της πόλης ή να ρισκάρουμε πρόστιμα σε καθημερινή βάση, διότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Ναι, να τιμωρούνται οι παραβάτες, όλοι, ανεξαιρέτως, αλλά να υπάρξουν και υποδομές, να έχω τη δυνατότητα να μην παρανομώ!

Cpt. Haddock
19/10/2009, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Δεν χρειαζεται να πουμε παλι ποσο εχθρικο ειναι το ελληνικο κρατος στους μοτοσυκλετιστες

Ναι, βέβαια...

Στο κράτος που οι μισοι και πάνω αναβάτες (στην επαρχία το ποσοστό αγγίζει το 100%) κυκλοφορούν χωρίς κράνος

Στο κρατος που κυκλοφορούν κατι χαρβαλα παπιά που ούτε για ανακύκλωση δεν κάνουν

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές πατάνε τη διάβαση πεζών για να μπουν μπροστά στο φανάρι

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές ανεβάζουν τα παιδάκια τους μπροστά

Στο κράτος επιτρέπει ξεκάθαρα (πλέον) τη διήθηση

Στο κράτος που τα όρια ταχύτητας τα γράφουμε στα παπάρια μας συνεχώς (εντός και εκτός πόλης)

αυτό ειναι το εχθρικό κράτος;

:lol:

Κάλά... :wave2:

sergiosm
19/10/2009, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Ναι, να τιμωρούνται οι παραβάτες, όλοι, ανεξαιρέτως, αλλά να υπάρξουν και υποδομές, να έχω τη δυνατότητα να μην παρανομώ!

Σωστό αυτό, όμως και εμείς πρέπει κάποια στιγμή να δεχθούμε ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο να παρκάρουμε ΕΞΩ ακριβώς από το σημείο στο οποίο θέλουμε να πάμε. Μπορούμε να πάμε λίγο παραδίπλα.

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που απλά το κράτος οφείλει να επιτρέπει τη στάθμευση σε σημεία που ΔΕΝ ενοχλούν για να εξυπηρετείται ο κόσμος.

Όμως ακόμα και στις περιπτώσεις που αυτό γίνεται, πάντα υπάρχει κάποιος "έξυπνος" που παρκάρει σε σημείο που εμποδίζει, δημιουργεί πρόβλημα και τότε, ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ...

Καλή η διαμαρτυρία, μαζί σου, αλλά ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ πρέπει κάποια στιγμή να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους άλλους ...

:wave2:

peskandritsos
19/10/2009, 09:49
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3715.html

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

christosms
19/10/2009, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Εδω κανεις λαθος, αυτη ειναι η δουλεια της τροχαιας...να ελεγχει και να τιμωρει τους παραβατες.
Κατσε λιγο και σκεψου τα εξης: Απο τι δημιουργειται ολη η κινηση στο κεντρο της αθηνας?
Μα φυσικα απο τα παρανομα σταθμευμενα αυτοκινητα

Ωραία τα λες για τι δεν ξεκίνησαν από αυτά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas

οσον αφορα τις θεσεις σταθμεσυσης στο κεντρο ειναι στην ιπποκρατους (πιο ευκολα πιανεις τζοκερ) στην μπενακη (πιο ευκολα πετας) στην σταδιου ψηλα (πιο ευκολα αλλαζεις ονομα)
στην μπενακη βεβαια εκτος απο τις κλασικες θεσεις που πρεπει να χωρανε κ 50 μοτο(ουαου) εκαναν κ με ταμπελες "θεσεις σταθμευσης μοτο" που την ωρα που οι τροχαιοι εγραφαν τις μοτο στις θεσεις υπηρχαν παρακαρισμενα αυτοκινητα....

Και φυσικά οι λιμουζίνες στο Σύνταγμα και κλούβες της αστυνομίας στο τέρμα της Ακαδημίας με Β.Σοφίας δεν ενοχλούν...... ενώ τα γαμ...να μηχανάκια δημιουργούν τρελό κυκλοφοριακό πρόβλημα και επειδή είναι λαλάκες και θύματα ας ξεκινήσουμε ένα πογκρόμ από αυτά....

peskandritsos
19/10/2009, 11:54
Εκτος απο πολυ κραυγαλεες περιπτωσεις (πχ διαβασεις αναπηρων) στις μηχανες πρεπει να δειχνουν μια ανοχη οι λαλακες.
Σκεφτειτε ολος αυτος ο κοσμος που κυκλοφορει καθε μερα με το μηχανακι του να το αφησει μια μερα σπιτι και να παρει το αυτοκινητο.
Αντι να μας ευχαριστουν για τον ογκο που πιανουμε στον δρομο και στο παρκαρισμα μας κυνηγανε και απο πανω.:yuck: :mad: :mad:

kerasaki
19/10/2009, 12:55
Ωραία τα λες για τι δεν ξεκίνησαν από αυτά?

Ξεκινησαν...ενα ειναι το δικο μου!

hidefnick
19/10/2009, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3715.html
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ασχετό: μήπως να ενημερώσει κάποιος τον Γεωργιανό (http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6085.html) ,για το τροκτικό και όχι μόνο, να τους τραβήξει μια για προσωπικά δεδομένα?

EVI
19/10/2009, 13:42

ΕΕΕΕΕ ρε γέλια.....

+ΟΣΑ ΘΕΣ ΦΙΛΕ!!!!

ας βγαλουν πρωτα τα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ που ειναι ΠΑΝΩ στις κιτρινες γραμμες των πεζων η τις κολονες η τους καδους σκουπιδιων /η τα αμαξια που παρκαρουν εκει που επιτρεπετε η διελευση των ανθρωπων με κινητικα προβληματα στα πεζοδρομια και μετα βλεπουμε.

Στη Γαλλια ειχε γινει αυτο που λες και ειχε πετυχει.Εκατονταδες μοτοσυκλετιστες στο κεντρο του Παρισιου οδηγουσαν και παρκαραν τα 2κυκλα τους ΝΟΜΙΜΑ

επικρατησε χαος και τροποποιηθικαν μετρα.

:beer:

EVI
19/10/2009, 13:42
Ναι, βέβαια...

Στο κράτος που οι μισοι και πάνω αναβάτες (στην επαρχία το ποσοστό αγγίζει το 100%) κυκλοφορούν χωρίς κράνος

Στο κρατος που κυκλοφορούν κατι χαρβαλα παπιά που ούτε για ανακύκλωση δεν κάνουν

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές πατάνε τη διάβαση πεζών για να μπουν μπροστά στο φανάρι

Στο κράτος που οι μοτοσυκλετιστές ανεβάζουν τα παιδάκια τους μπροστά

Στο κράτος επιτρέπει ξεκάθαρα (πλέον) τη διήθηση

Στο κράτος που τα όρια ταχύτητας τα γράφουμε στα παπάρια μας συνεχώς (εντός και εκτός πόλης)

αυτό ειναι το εχθρικό κράτος;

:lol:

Κάλά... :wave2:

+οσα θες

latris mixanis
19/10/2009, 16:17
Ερώτηση πρώτη, τι σχέση έχει η Δημοτική Αστυνομία με τη τροχαία?? (έχουν της ίδια δικαιοδοσία?)
Το ότι γράφουν προσωπικά δε με πειράζει εφόσον ο άλλος είναι παράνομος αρκεί να ισχύει για όλους. Ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω όταν η κάθε αρχή κάνει τη δουλειά της γιατί μας πειράζει? Εφόσον στην αρχή έχει σήμανση ότι δεν μπορείς να σταθμεύσεις ή να παρκάρεις τέλος είσαι παράνομος, τώρα γιατί δε σε έγραφαν 2 χρόνια ίσως γιατί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ίσως γιατί δεν είχε κάποιον να τους ελέγξει. Αν είχε παντού κολονάκια με σήμανση θα λέγαμε κ είναι επικίνδυνα αν θα πέσουμε θα χτυπήσουμε κλπ κλπ κλπ κλπ Τα πάρκιν για μηχανές είναι λίγα(εδώ ναι έχετε δίκιο), το πεζοδρόμιο δεν είναι για τις μηχανές όμως όσο άκρη κ να είναι , γιατι το ίδιο μπορεί να πει κ ένας με το αυτοκίνητο να μωρέ στην άκρη θα το βάλω. Δε δέχομαι να είμαι στο πεζοδρόμιο να μου κορνάρει το μηχανάκι για να περάσει κ να ακούω τα διάφορα όπως δε δέχομαι κ το να παρκάρει.
Ναι ρε συ Trooper δεν είναι κακό να πάρεις το ΜΕΤΡΟ, ίσα ίσα που πολλές φορές είναι κ πιο γρήγορα απ ότι με τη μηχανή.
Αν λοιπόν ο Υπουργός έχει πει ότι ισχύει για όλους αμάξια, μηχανές, τρίκυκλα, κάρα το οτιδήποτε ναι δε με πειράζει να με γράψουν εφόσον είμαι παράνομη.

Εμείς οι οδηγοί είτε μηχανών είτε αυτοκινήτων δε βλέπουμε ποτέ τα λάθη μας, πάντα μας φταίνε οι άλλοι.

:wave2: α

ggs
19/10/2009, 16:38
όλοι δίκιο έχουμε κι όλοι έχουμε έρθει στο αμήν (και στον παραλογισμό πολλές φορές) γιατί το γ@μοκρατος δεν μας βλέπει σαν πολίτες αλλά σαν αγελάδες για άρμεγμα…

και ρωτώ (για να μην μου την πέσουν οι πολιτικαλι κορεκτ)
πιο είναι το τελευταίο μέτρο που πήραν για την αποσυμφόρηση του κέντρου από τα οχήματα και την άνετη χρήση του από τους πεζούς ?

christosms
19/10/2009, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ερώτηση πρώτη, τι σχέση έχει η Δημοτική Αστυνομία με τη τροχαία?? (έχουν της ίδια δικαιοδοσία?)
Το ότι γράφουν προσωπικά δε με πειράζει εφόσον ο άλλος είναι παράνομος αρκεί να ισχύει για όλους. Ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω όταν η κάθε αρχή κάνει τη δουλειά της γιατί μας πειράζει? Εφόσον στην αρχή έχει σήμανση ότι δεν μπορείς να σταθμεύσεις ή να παρκάρεις τέλος είσαι παράνομος, τώρα γιατί δε σε έγραφαν 2 χρόνια ίσως γιατί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ίσως γιατί δεν είχε κάποιον να τους ελέγξει. Αν είχε παντού κολονάκια με σήμανση θα λέγαμε κ είναι επικίνδυνα αν θα πέσουμε θα χτυπήσουμε κλπ κλπ κλπ κλπ Τα πάρκιν για μηχανές είναι λίγα(εδώ ναι έχετε δίκιο), το πεζοδρόμιο δεν είναι για τις μηχανές όμως όσο άκρη κ να είναι , γιατι το ίδιο μπορεί να πει κ ένας με το αυτοκίνητο να μωρέ στην άκρη θα το βάλω. Δε δέχομαι να είμαι στο πεζοδρόμιο να μου κορνάρει το μηχανάκι για να περάσει κ να ακούω τα διάφορα όπως δε δέχομαι κ το να παρκάρει.
Ναι ρε συ Trooper δεν είναι κακό να πάρεις το ΜΕΤΡΟ, ίσα ίσα που πολλές φορές είναι κ πιο γρήγορα απ ότι με τη μηχανή.
Αν λοιπόν ο Υπουργός έχει πει ότι ισχύει για όλους αμάξια, μηχανές, τρίκυκλα, κάρα το οτιδήποτε ναι δε με πειράζει να με γράψουν εφόσον είμαι παράνομη.

Εμείς οι οδηγοί είτε μηχανών είτε αυτοκινήτων δε βλέπουμε ποτέ τα λάθη μας, πάντα μας φταίνε οι άλλοι.

:wave2: α

Σε θέματα παράνομης στάθμευσης η δημοτική αστυνομία και τροχαία μπορούν να σε γράψουν...

ΔΕΝ αντιλέγω να μας γράψουν αν είμαστε παράνομοι...
Τι είπες τώρα? ότι να μην βάζουν πινακίδες γιατί μαζεύονται πολλά κολονάκια?.....
και για την ασάφεια των πινακίδων είναι πού μας εκμεταλλεύονται και μας αρμέγουν...
και γιατί να την πληρώσω την ασάφεια 150??
Όπως έγραψε κάποιος σε διπλανό forum:
"Με ποια λογική τιμωρείται η πράξη όταν η εκάστη και θεωρητικά αντίθετη της και νόμιμη δεν υφίσταται και δεν έχει προβλεφθεί από το κράτος????"

Ενώ είναι νόμιμο, να παρκάρεται την μηχανή το βράδυ παράνομα, κάτω από το σπίτι σας, πάνω στο πεζοδρόμιο, γιατί δεν έχετε πάρκινκ....

Τέλος για να μην επαναλαμβάνομαι απλώς θέλω να πιστεύω εξέφρασα τους περισσότερους που έχουν την ίδια άποψη με έμενα, ότι δηλαδή είμαστε τα εύκολα θύματα και αντί να δώσουν το σωστό παράδειγμα μαζεύοντας από το κέντρο τις διπλοπαρκαρισμένες λιμουζίνες, τα διλποπαρκαρισμένα κρατικά αυτοκίνητα, τις κλούβες στο τέλος της Ακαδημίας με Β.Σοφίας ξεκίνησαν με εμάς του λαλάκες μοτοσυκλετιστές. Λοιπόν σε όσους κατεβαίνουν στο κέντρο και δεν μπορούν να τα αποφύγουν να κατεβούν, επειδή γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες και θέλουν να πάνε στη δουλειά τους σε 20΄ και όχι μια ώρα με τα ΜΜΜ , καλή τύχη σε ένα νόμιμο παρκάρισμα....:wave2: :wave2: :wave2:

tifoefs
19/10/2009, 19:49
Αν δεν ηξερες οτι στην φορτωσανε πως την βρισκεις μετα ;
θα σε στειλουν εμαιλ ;

:D

kerasaki
19/10/2009, 21:52
11 880 η οτιδηποτε αλλο και ζητας το τηλ της κατα τοπου αρμοδιας τροχαιας

Parhs
20/10/2009, 01:35
Πανω στο πεζοδρόμιο δεν ενοχλουν πάντα μη τρελαθούμε!!!
Οπως στο Συνταγμα απεναντι στα ταχυδρομια εχει πολυ χωρο... και σιγουρα δεν ενοχλει
Εγω παντως οταν την παρκάρω σε επικινδυνες ωρες βγαζω πινακίδα και ειναι δεμενη... Σιγα μην ασχοληθουν

tlak
20/10/2009, 13:00
Πριν από λίγο στην πανεπιστημίου… χτες στην ακαδημίας…

177809

Cpt. Haddock
20/10/2009, 13:02
:eyepop: :sick:

FestoNero
20/10/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
11 880 η οτιδηποτε αλλο και ζητας το τηλ της κατα τοπου αρμοδιας τροχαιας
Λάθος.
Πάρε το 100, να στο δώσουν αυτοί.
Σιγά μη χρεωθείς τα 2 ευρώ για το 11880 (το 11888 είναι φθηνότερο) για να πάρεις το τηλέφωνο της τροχαίας, όπως επίσης στο 100 θα σου πουν το σωστό νούμερο για τη περιοχή που το σήκωσαν.

christosms
20/10/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tlak
Πριν από λίγο στην πανεπιστημίου… χτες στην ακαδημίας…

Ένα "επαγγελματικό" σήκωμα μηχανής από γερανό ιδιωτικής εταιρίας με "εξειδικευμένο" προσωπικό στο δέσιμο μοτοσυκλετών.....

tlak
20/10/2009, 13:40
Ένα "επαγγελματικό" σήκωμα μηχανής από γερανό ιδιωτικής εταιρίας με "εξειδικευμένο" προσωπικό στο δέσιμο μοτοσυκλετών.....

Και που να δεις πως ήταν στοιβαγμένες πάνω στο γερανό αυτές που ήδη είχαν σηκώσει.
Η μία πάνω στην άλλη…

FestoNero
20/10/2009, 13:47
Idέα μου είναι η έχουν περάσει τον ιμάντα πάνω απο την εξάτμιση;;;:eek: :eek:

tlak
20/10/2009, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Idέα μου είναι η έχουν περάσει τον ιμάντα πάνω απο την εξάτμιση;;;:eek: :eek:

Όχι , δυστυχώς δεν κάνεις κανένα λάθος…

ggs
20/10/2009, 13:55
Να ρωτήσω κάτι ?

ΠΟΣΟ είναι το πρόστιμο της τροχαίας για παρκάρισμα (π.χ. σε πεζόδρομο)?
Α.για αυτοκίνητο
Β.για μηχανή

ΠΟΣΟ είναι το κόστος άμα σου πάρει ο γερανός
Α.το αυτοκίνητο
Β.την μηχανή

:confused:

hidefnick
20/10/2009, 13:56
Μπροστά πάντως το έχει πιάσει καταπληκτικά.....

tlak
20/10/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Να ρωτήσω κάτι ?

ΠΟΣΟ είναι το πρόστιμο της τροχαίας για παρκάρισμα (π.χ. σε πεζόδρομο)?
Α.για αυτοκίνητο
Β.για μηχανή

ΠΟΣΟ είναι το κόστος άμα σου πάρει ο γερανός
Α.το αυτοκίνητο
Β.την μηχανή

:confused:

Για πεζοδρόμιο είναι 40€ και εάν το πληρώσεις μέσα σε δέκα μέρες είναι το μισό, δηλαδή 20€. Μέσα σε 4 μέρες το έφαγα δύο φορές σε διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

tlak
20/10/2009, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Μπροστά πάντως το έχει πιάσει καταπληκτικά.....

177814

blackbusa
20/10/2009, 14:07
ερωτηση αν ξερει καποιος...αν σου κανουν ζημια στο φορτωμα τι παιζει???η απλα παιρνρεις τα @@ σου???

ggs
20/10/2009, 14:13
Για πεζοδρόμιο είναι 40€ και εάν το πληρώσεις μέσα σε δέκα μέρες είναι το μισό, δηλαδή 20€. Μέσα σε 4 μέρες το έφαγα δύο φορές σε διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

το ποσο αυτο ειναι ιδιο για μηχανη & αυτοκινητο ?

:wave2:

christosms
20/10/2009, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ερωτηση αν ξερει καποιος...αν σου κανουν ζημια στο φορτωμα τι παιζει???η απλα παιρνρεις τα @@ σου???

Αν εκείνη στιγμή βγάλεις φώτο μπορείς και να κινηθείς νομικά (πιστεύω), αλλιώς θα πάρεις τα @@ σου....

road spirit
20/10/2009, 14:15
:eyepop: θα με βάζανε μέσα με χειροπέδες σίγουρα

(δεν θα άντεχα να βλέπω τέτοιο δέσιμο, θα είχαμε πλακωθεί στις μπουνιές)

hidefnick
20/10/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Σου ζητάνε συγνώμες και σου παίρνουν καινούργιο μηχανάκι .....

MikeG
20/10/2009, 14:17

Τι κάνουν ρε μαλάκα!!!

Ρε ας τους βάλει χέρι κάποιος!! Ας αυξήσουν το ποσό της κλίσης, κάτι...

Όχι να τα δένουν έτσι!!! Εννοείτε ότι το συγκεκριμένο θα έχει πάρει εξάτμιση, λαιμούς & τα σχετικά...

Ρε ξύλο......:mad:

tlak
20/10/2009, 14:29
Κανονικά θα πρέπει αφού πληρώσουμε την κλίση , μετά να κάνουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Σκεφτείτε να αρχίσει να γίνετε μαζικά αυτό τι έχει να γίνει…

christosms
20/10/2009, 14:31
Τι να πω εγώ? την φόρτωνε ο γερανός της αστυνομίας μπροστά μου, δεν είχα δύστυχος φώτο μαζι μου, την είχανε πιάσει από τα προστατευτικά κάγκελα (μπρος πίσω).... και ευτυχώς μετά από πλύσιμο δεν διαπίστωσα ακόμη τίποτα....

tlak
20/10/2009, 14:35
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_7267.html

tlak
20/10/2009, 14:41
Να και η άλλη άποψη

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_2862.html

Τι να του πεις μετά αυτού ….

mparmpanik
20/10/2009, 14:45
εγω παντως απο χτες ειμαι νομιμοτατος.

παρκαρω παραλληλα με το πεζοδρομιο,

δεν κανω διηθησεις αλλα ακολουθω κρατωντας τις αποστασεις ασφαλειας τα αυτοκινητα

σεβομαι τα ορια ταχυτητας και πηγαινω με 50 στην μεση της λωριδας

και φοραω ωτοασπιδες για να μην ακουω τα μπινελικια οσων κανω τα νευρα κιμα.

blackbusa
20/10/2009, 15:07
Να και η άλλη άποψη

Να τον ακολουθησεις πρεπει....να δεις τι οδηγαει....και να του το γαμησεις το μπουρδελο του με κανα ροπαλο...αλλωστε και εσενα τον δρομο σου εκλεινε....ρε τι μαλακιες διαβαζουμε....

Cpt. Haddock
20/10/2009, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
[...]δεν κανω διηθησεις αλλα ακολουθω κρατωντας τις αποστασεις ασφαλειας τα αυτοκινητα
[...]

και τι κερδίζεις; :confused:

p@nos
20/10/2009, 15:18
Να και η άλλη άποψη

τιποτα δε του λες...

τον κερνας απλα...κανα καταγματακι, καμια ριξη σπληνας
:D

p@nos
20/10/2009, 15:23
περα απο την πλακα, κι εμενα με ενοχλουν τα παρκαρισμενα σε πεζοδρομια που ειναι οπως να ναι...

που ειναι πανω στο δρομο των τυφλων...που κλεινουν τις ραμπες...αυτα αξιζουν να τα πεταξεις κατω και να αρχισεις να χωροπηδας πανω τους...

υπαρχει τροπος να παρκαρεις στο πεζοδρομιο χωρις να ενοχλεις κανεναν...δεν ειναι τοσο δυσκολο...

το να πας να σπας οτι βρησκεις πανω σε πεζοδρομιο ειναι προφανως μαλακια...και θα πρεπει να ευχεσαι να μη σε πετυχει ο ιδιοκτητης...
αμα ειχα παρκαρει το μηχανακι στο πεζοδρομιο χωρις να ενοχλω και το πειραζε κανεις, θα του χα φερει το κρανος στην κεφαλα...

mparmpanik
20/10/2009, 15:43
και τι κερδίζεις; :confused:

την ελπιδα φιλε μου.

την ελπιδα οτι καποια στιγμη (μετα το μπαχαλο που θα δημιουργηθει αν οι μοτοσυκλετιστες πηγαινουν με το γραμμα του κοκ) , θα καταλαβουν οι κουφιοκεφαλοι πως τα μηχανακια και ο τροπος που κυκλοφορουν, παρκαρουν και κινουνται
οχι μονο δεν επιβαρυνουν την κινηση στην πολη αλλα το αντιθετο την διευκολυνουν.

εχουν την εικονα (και την αποψη) οτι οι μοτοσυκλετιστες ειναι κολοπαιδα που δεν σεβονται
κανεναν και τιποτα και υπο αυτο το πρισμα λογικης κινουνται.

ωραια λοιπον, ας τους δειξουμε πως ειναι και ο "νομοταγης" μοτοσυκλετιστης.

τους ενοχλει οταν παρκαρουμε στο πεζοδρομιο?
δεκτο.
θα παρκαρουμε κι εμεις νομιμα (σε οσες θεσεις υπαρχουν) κι ας χτυπανε τον κωλο τους κατω οταν δεν θα βρισκουν που να αφησουν το κουτι τους.

τους ενοχλει οταν κανουμε διηθησεις κι ελευθερωνουμε χωρο?
δεκτο.
κινηση κι εμεις σε μονό στιχο κι ας τραβανε οτι εξεχει οταν το μποτιλιαρισμα φτασει μεχρι την κορινθο.

τους ενοχλει που παμε γρηγορα και φανταζουμε αληταμπουρες στα ματια τους?
δεκτο.
θα πηγαινουμε με 50 που ειναι το οριο κι ας ξημερωβραδιαζονται μεσα στα αμαξια τους
μεχρι να φτασουν στη δουλεια τους.

για να δουμε, θα εχει κατι να πει ο παπαρας που σπαει καθρεφτες και τα ριχνει κατω
οταν τα βλεπει στο πεζοδρομιο?

mparmpanik
20/10/2009, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

αμα ειχα παρκαρει το μηχανακι στο πεζοδρομιο χωρις να ενοχλω και το πειραζε κανεις, θα του χα φερει το κρανος στην κεφαλα... [/B]

με συγχωρεις που θα διαφωνησω,
αλλα και να ειχα κανει το λαθος και να ειχα παρκαρει και να ενοχλουσε,
ετσι και το πειραζε κανεις,
παλι το κρανος κατακουτελα θα του εφερνα.

p@nos
20/10/2009, 15:51
με συγχωρεις που θα διαφωνησω,
αλλα και να ειχα κανει το λαθος και να ειχα παρκαρει και να ενοχλουσε,
ετσι και το πειραζε κανεις,
παλι το κρανος κατακουτελα θα του εφερνα.

κοιτα...αμα το εχεις παρκαρει σε καμια ραμπα και ερθει κανεις με κανα καροτσακι και στο πεταξει κατω και τον δεις, το σωστο θα ηταν να κοιτας τα πουλακια που κελαηδανε...αυτο εννοω οτι αν θα ενοχλουσε η μηχανη...

ermiss
20/10/2009, 15:54
Παράλληλα παιδιά.

Ας τα αφήσουμε όλοι παράλληλα για καμιά εβδομάδα και να σπάσουμε πλάκα μετά με τους γερανούς που θα κατεβάζουν τα ΙΧ απο τα πεζοδρόμια...

Αντε διαγώνια, σε μια θέση 2-3 μηχανές το πολύ. Μετά απο μερικές ώρες δεν μένει καμία θέση για αυτοκίνητο αλλά πολλά διάσπαρτα μηχανάκια. :lol:

p@nos
20/10/2009, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Παράλληλα παιδιά.

Ας τα αφήσουμε όλοι παράλληλα για καμιά εβδομάδα και να σπάσουμε πλάκα μετά με τους γερανούς που θα κατεβάζουν τα ΙΧ απο τα πεζοδρόμια...

Αντε διαγώνια, σε μια θέση 2-3 μηχανές το πολύ. Μετά απο μερικές ώρες δεν μένει καμία θέση για αυτοκίνητο αλλά πολλά διάσπαρτα μηχανάκια. :lol:

αμα το κανεις αυτο...θα κατεβει ο εξυπνακιας απο το αμαξι να σου αλλαξει θεση στο μηχανακι...

επειδη θα εχεις και κλειδωμενο το τιμονι, το πιθανοτερο ειναι να του πεσει...και θα σηκωθει και θα φυγει...αμα εχεις και κανα disc lock κιολας...κλαφ'τα χαραλαμπε...

:rolleyes:

mparmpanik
20/10/2009, 15:59
κοιτα...αμα το εχεις παρκαρει σε καμια ραμπα και ερθει κανεις με κανα καροτσακι και στο πεταξει κατω και τον δεις, το σωστο θα ηταν να κοιτας τα πουλακια που κελαηδανε...αυτο εννοω οτι αν θα ενοχλουσε η μηχανη...

κοιτα..

αμα το εχω παρκαρει σε καμμια ραμπα και μου το πεταξει κανενας με καροτσακι κατω,
δεν θα κοιταω τα πουλακια που κελαιδανε,
θα ριξω μια με το κρανος ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ να δω αστρακια με την μαλακια που εκανα.

αλλα αν δεν ειναι αναπηρος και κανει ζημια στην μηχανη για να με "τιμωρησει" που παρκαρα και ενοχλω,
θα παρακαλαει
α)να εχει κεφαλι πιο σκληρο απο το κρανος μου,
β) να εχει το κουτι του νομιμα παρκαρισμενο
γ) να μην εχει αυθαιρετο.

christosms
20/10/2009, 16:01
κοιτα..

αμα το εχω παρκαρει σε καμμια ραμπα και μου το πεταξει κανενας με καροτσακι κατω,
θα ριξω μια με το κρανος ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ να δω αστρακια με την μαλακια που εκανα.

αλλα αν δεν ειναι αναπηρος και κανει ζημια στην μηχανη για να με "τιμωρησει" που παρκαρα και ενοχλω,
θα παρακαλαει

και δ)ημι-υπαίθριο...

p@nos
20/10/2009, 16:03
κοιτα..

θα παρακαλαει

μονο την περιπτωση μλκιας σου ειπα...το να παρκαρεις οπου να ναι ειναι το προβλημα...

βεβαια τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα να του φερεις το κρανος στο κεφαλι του αλλου...μπορει να τον αφησεις και στον τοπο:uplate:

το καλυτερο ειναι μπουνια στη μυτη...οπως θα πλησιαζεις, θα σε βριζει αυτος δηθεν εξαγριομενος που τα ματια του αντικρισαν μηχανη πανω στο πεζοδρομιο και επαθε το σοκ της ζωης του, χωρις να του πεις τιποτα τον πλησιαζεις και του την τραβας στη μυτη...μολις δει το ποταμι με τα αιματα θα του φυγει η μαγκια επιτοπου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα βεβαια μπορεις να κανεις κι αλλα πραγματα για να κλασει μεντες ο αλλος χωρις να τον σκοτωσεις η να τον τραυματισεις ασχημα, αλλα δε μπορω να τα πω...:D

Cpt. Haddock
20/10/2009, 16:06
σιγά κορίτσια, ειναι ακριβά τα καλσόν... :a16:

p@nos
20/10/2009, 16:16
σιγά κορίτσια, ειναι ακριβά τα καλσόν... :a16:

καλα αμα σου σπανε το μηχανακι πηγαινε με το savoir vivre στο χερι

Cpt. Haddock
20/10/2009, 16:24
καλα αμα σου σπανε το μηχανακι πηγαινε με το savoir vivre στο χερι

Kαλά...

Επειδη ο κόσμος γενικά είναι αγριοτσαμπουκαλεμένος και επειδή κυκλοφορούν πολλά κουμάσια τα οποία φέρουν πολλά κουμπούρια, κοιτάξτε μην πάτε να ανοιξετε μύτη και βρεθείτε να σας ανοιγει το στέρνο ο ιατροδικαστής για να υπολογίσει βαλιστική γωνία... :wave2:

EVI
20/10/2009, 16:25
Kαλά...

Επειδη ο κόσμος γενικά είναι αγριοτσαμπουκαλεμένος και επειδή κυκλοφορούν πολλά κουμάσια τα οποία φέρουν πολλά κουμπούρια, κοιτάξτε μην πάτε να ανοιξετε μύτη και βρεθείτε να σας ανοιγει το στέρνο ο ιατροδικαστής για να υπολογίσει βαλιστική γωνία... :wave2:

:a53: :a53: :a53: :look:

:p νταξ οντως εχουν φρικαρει απαντες εκει εξω....

tlak
20/10/2009, 16:32
Το θέμα είναι πως μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου την ώρα που πας να πάρεις τη μηχανή σου και δεις κάποιον να στη σπάει ή να στη ρίχνει κάτω.
Φαντάζομαι θα θέλει να έχεις τρελή ψύχραιμα για να μπορέσεις συγκρατηθείς…

EVI
20/10/2009, 16:42
Το θέμα είναι πως μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου την ώρα που πας να πάρεις τη μηχανή σου και δεις κάποιον να στη σπάει ή να στη ρίχνει κάτω.
Φαντάζομαι θα θέλει να έχεις τρελή ψύχραιμα για να μπορέσεις συγκρατηθείς…

πολυ αυτοελενγχος εγω το εχω δει μια φορα αυτο και νευριασα παρα πολυ....

p@nos
20/10/2009, 16:47
Kαλά...

re file κοψε φατσα πρωτα...αμα δεις κανεναν 2.10 150 κιλα με τατουαζ και σκουλαρικια στη μουρη μην πεις τιποτα

και δε νομιζω καποιος που θα κυκλοφορουσε με κουμπουρι να τον πειραζαν οι παρκαρισμενες μηχανες...

Cpt. Haddock
20/10/2009, 16:51
re file κοψε φατσα πρωτα...αμα δεις κανεναν 2.10 150 κιλα με τατουαζ και σκουλαρικια στη μουρη μην πεις τιποτα

Ααααα, εντάξει... Αν ειναι να κάνουμε τσαμπουκά με προϋποθέσεις, μέσα

:evil:

mparmpanik
20/10/2009, 17:05
αμα το κανεις αυτο...θα κατεβει ο εξυπνακιας απο το αμαξι να σου αλλαξει θεση στο μηχανακι...

επειδη θα εχεις και κλειδωμενο το τιμονι, το πιθανοτερο ειναι να του πεσει...και θα σηκωθει και θα φυγει...αμα εχεις και κανα disc lock κιολας...κλαφ'τα χαραλαμπε...

:rolleyes:

βρεθηκε λυση και γι αυτη την περιπτωση..

177835

latris mixanis
21/10/2009, 22:15
Σε θέματα παράνομης στάθμευσης η δημοτική αστυνομία και τροχαία μπορούν να σε γράψουν...

ΔΕΝ αντιλέγω να μας γράψουν αν είμαστε παράνομοι...
Τι είπες τώρα? ότι να μην βάζουν πινακίδες γιατί μαζεύονται πολλά κολονάκια?.....
και για την ασάφεια των πινακίδων είναι πού μας εκμεταλλεύονται και μας αρμέγουν...
και γιατί να την πληρώσω την ασάφεια 150??
Όπως έγραψε κάποιος σε διπλανό forum:
"Με ποια λογική τιμωρείται η πράξη όταν η εκάστη και θεωρητικά αντίθετη της και νόμιμη δεν υφίσταται και δεν έχει προβλεφθεί από το κράτος????"

Ενώ είναι νόμιμο, να παρκάρεται την μηχανή το βράδυ παράνομα, κάτω από το σπίτι σας, πάνω στο πεζοδρόμιο, γιατί δεν έχετε πάρκινκ....

Τέλος για να μην επαναλαμβάνομαι απλώς θέλω να πιστεύω εξέφρασα τους περισσότερους που έχουν την ίδια άποψη με έμενα, ότι δηλαδή είμαστε τα εύκολα θύματα και αντί να δώσουν το σωστό παράδειγμα μαζεύοντας από το κέντρο τις διπλοπαρκαρισμένες λιμουζίνες, τα διλποπαρκαρισμένα κρατικά αυτοκίνητα, τις κλούβες στο τέλος της Ακαδημίας με Β.Σοφίας ξεκίνησαν με εμάς του λαλάκες μοτοσυκλετιστές. Λοιπόν σε όσους κατεβαίνουν στο κέντρο και δεν μπορούν να τα αποφύγουν να κατεβούν, επειδή γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες και θέλουν να πάνε στη δουλειά τους σε 20΄ και όχι μια ώρα με τα ΜΜΜ , καλή τύχη σε ένα νόμιμο παρκάρισμα....:wave2: :wave2: :wave2:
Αν διαβάσεις προσεχτικά τι έγραψα για τα κολονάκια θα δεις ότι λέω ότι αν είχαν γεμίσει παντού με κολονάκια θα βγαίναμε και θα φωνάζαμε πάλι.
Για μένα ας βάλουν παντού σηματοδότηση στα @@@ να στο πω διαφορετικά, εφόσον είμαι νόμιμη δε με νοιάζει. Όταν ανέβαινα για μάθημα στην Ιπποκράτους συνήθως δεν έβρισκαν παρκιν, έκανα κ ξαναέκανα κύκλους αλλά ποτέ δε την έβαλα και ούτε θα τη βάλω στο πεζοδρόμιο.Δε τη βάζω ούτε στο σπίτι μου πάνω στο πεζοδρόμιο για στάθμευση γιατί σκέφτομαι ότι αν θέλει να περάσει κάποιος άνθρωπος δε μπορεί. Στη τελική όπως θέλετε να είναι οι άλλοι εντάξει μαζί σας να είστε και σεις, το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς. Δε συμφωνώ με το να γράφουν μόνο τους 2τροχους να γράφουν και τους 4τροχους όποιον γενικά κάνει παρανομία.
Καντήλια για τις 2πλοπαρκαρισμένες λιμουζίνες έχω ρίξει κι εγώ και περιμένω να δω τι θα γίνει !!!
Αν υπάρχει από την αρχή του τετράγωνου ή του δρόμου σήμανση δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι.
Τεσπά δε κατεβαίνω κέντρο με όχημα οπότε καλή τύχη σε όσους πάνε.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Ichigo
22/10/2009, 00:10
To τσιμπήσαμε κι εμείς το 20αρικάκι προχθές στην Κάνιγγος τη μία και μοναδική φορά που είπα να ρισκάρω να παρκάρω πάνω στην πλατεία. Φυσικά φιλοδώρησαν και όλα τα μηχανάκια που ήταν εκεί. Άλλα τα σήκωσαν στεγνά. :mad:
ΝΑΙ ήμουν παράνομος πάνω στην πλατεία αλλά ΔΕΝ ενοχλούσα κανέναν στο σημείο που την είχα παρκάρει :mad:

Να ναι καλά τα 250 κιλά του Bandit και το λουκέτο στο δισκόφρενο + το γεγονός ότι ήταν κάπως μακριά από την άκρη του δρόμου αλλιώς... :D

Πάντως η αλήθεια είναι ότι εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεσαλώσει απίστευτα οι τροχαίοι στο κέντρο.

lamoun
22/10/2009, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Στη Γαλλια ειχε γινει αυτο που λες και ειχε πετυχει.Εκατονταδες μοτοσυκλετιστες στο κεντρο του Παρισιου οδηγουσαν και παρκαραν τα 2κυκλα τους ΝΟΜΙΜΑ

επικρατησε χαος και τροποποιηθικαν μετρα.

:beer:

EVI έχεις κάποιο link?

Operater
22/10/2009, 08:39
Γιορτές έρχονται παιδες...πως θα βγάλουν τα δώρα των Χριστουγέννων? :mad:

Εχετλαίος
22/10/2009, 08:44
και δε νομιζω καποιος που θα κυκλοφορουσε με κουμπουρι να τον πειραζαν οι παρκαρισμενες μηχανες...

Ποτέ δεν ξέρεις, εδώ τον Pesci στο Casino, για ένα στυλό:

http://www.youtube.com/watch?v=iELKMNjZx9o

lostmember
22/10/2009, 11:50
H μονη λυση ειναι να φτιαχτουν ειδικοι χωροι για παρκινκ μηχανων, ειτε πανω σε πλατειες ειτε σε δρομους καθετα ή πλαγια ως προς το πεζοδρομιο μελετημενα ωστε να μην ενοχλουν τους πεζους.
Σιγουρα μπορουν να φτιαχτουν χιλιαδες τετοιες θεσεις μια κ οι μοτο καταλαμβανουν ελαχιστο χωρο.
Στη νεα σμυρνη -αν κ χρειαζονται περισσοτερες - εχουν φτιαχτει σε τρια σημεια θεσεις για καμμια κατοστη μηχανες κοβωντας χωρο παρκινκ 10-15 αυτοκινητων
Ποσο στη ευχη κοστιζει κατι τετοιο;
Και μετα ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ Κ...ΛΟΥΣ
Αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι αν διωξουν τις μηχανες απο το κεντρο το κυκλοφοριακο χαος που παρατηρειται οταν βρεχει θα ειναι πταισμα κι αυτο σε καθημερινη βαση.
Γιατι τις λιγες φορες που συμβαινει να βρεχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ αναβαλλοντας οτι κινηση γινεται να αναβληθει.
μη με κραξετε φυσικα κ ξερω που ζω κ εχω παει κ στο εξωτερικο εχοντας δει τι συμβαινει κ εχω δει να παρκαρουν κ στην ιταλια κ στη γαλλια σε σημεια που απαγορευεται τις μηχανες προσεχοντας οσο το δυνατον να μην ενοχλουν οπως ακριβως κ τα ποδηλατα (γιατι τοσο χωρο πιανουν)
Ξερω δηλαδη οτι τα παντα γινονται για καθαρα εισπρακτικους σκοπους
Α και που ειστε ακομα

EVI
22/10/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
EVI έχεις κάποιο link?

το μονο που βρηκα ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=c1j_0LiAFZY ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 1.37 ΚΑΙ ΜΕΤΑ γιατι στην αρχη λεει οτι ναναι που εχει μερικα δευτερα.....δυστηχως δε μπορω να βρω το σωστο λινκ.Αλλα για να υπαρχει εκει θα υπαρχει και ολοκληρο.

επισεις σου δινω

http://ukfrance.org/2009/08/27/motorcycle-parking-in-paris-and-barcelona-versus-westminster/

http://ukfrance.org/2009/10/15/paris-are-scrapping-2500-car-parking-spaces-for-motorcycles-will-westminster-ever-do-this/

http://paris.evous.fr/Stationnement-moto-Paris-va-creer,3295.html

Λονδινο αλλη περιπτωση (τελειως διαφορετικη βεβαια περιπτωση)

http://www.youtube.com/watch?v=sgbywIlqzv8&feature=fvw

αν και δε φαινοντε καθαρα σε αυτα τα βιντεο αυτο που πραγματικα εγινε.Τουλαχιστον στη Γαλλια.

και αλλα ΔΕΙΤΕ

http://www.youtube.com/watch?v=sLDdBzPxXlU

αγγλια

http://www.youtube.com/watch?v=AGKrW2O90aA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hR3U-tVmIVA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0BLl2dLrGc4&feature=related