PDA

View Full Version : Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!

Σελίδες : 1 [2]

Tasos1010
23/10/2009, 23:31
Παιδια, γιατι δεν πιανεται στα χερια σας τον ghost??? Εγω σε αυτον θελω να μοιασω οχι στο rossi...

menelaos46
24/10/2009, 01:26
Παιδια, γιατι δεν πιανεται στα χερια σας τον ghost??? Εγω σε αυτον θελω να μοιασω οχι στο rossi...

ωχ θεε μου...!!!

ο ενας θελει να μοιασει στον ghost... ο αλλος θεωρει αποτυχημενο μηχανοβιο οποιον κανει μαθηματα και λεει οτι στην πιστα ειναι ολοι γρηγοροι...

Ρε τι μαλακες ειναι αυτοι που τρεχουν στην πιστα αφου αν πας με 300 στο δρομο εισαι πιο ασφαλης...

Λοιπον σεβαστο οτι καποιος μπορει να γουσταρει να πηγαινει γρηγορη βολτα και ισως δε τη βρισκει στα τρακ ντεις αλλα μη τα κανουμε ολα ισα κι ομοια...

Δικαιολογιες του στυλ αν παω γρηγορα ειμαι πιο ασφαλης κλπ δε μπορω να τις ακουω ουτε απο 16χρονο.Ποσο μαλλον απο μεγαλο ανθρωπο...

Tasos1010
24/10/2009, 02:17
Αδερφε εγω την εχω βρει πολυ χαλαρη την φαση και την βρισκω αφανταστα, η κουβεντα ειναι πολυ ενδιαφερουσα αν και μερικες φορες εκτος θεματος, απο εδω μεσα δεν ξερω κανεναν επειδη αθηναιος δεν ειμαι αλλα το κραξιμο παει συννεφο... Οσο εχω καθαρο το μυαλο μου τα πηγαινω τεζα ακουγωντας μονο τον αερα απο το arai μου... Θελω να πω ολοι εσεις που λετε σε εισαγωγικα οτι παω σαν μαλακας, πιστευω οτι εσεις εχετε κανει τα χειροτερα, καντε λιγο χωρο να κανουμε και εμεις καμια μαλακια!!! Αυτα ηθελα να πω προς το παρων...

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!:wave2: :wave2: :wave2:

notakos600
24/10/2009, 02:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
Αδερφε εγω την εχω βρει πολυ χαλαρη την φαση και την βρισκω αφανταστα, η κουβεντα ειναι πολυ ενδιαφερουσα αν και μερικες φορες εκτος θεματος, απο εδω μεσα δεν ξερω κανεναν επειδη αθηναιος δεν ειμαι αλλα το κραξιμο παει συννεφο... Οσο εχω καθαρο το μυαλο μου τα πηγαινω τεζα ακουγωντας μονο τον αερα απο το arai μου... Θελω να πω ολοι εσεις που λετε σε εισαγωγικα οτι παω σαν μαλακας, πιστευω οτι εσεις εχετε κανει τα χειροτερα, καντε λιγο χωρο να κανουμε και εμεις καμια μαλακια!!! Αυτα ηθελα να πω προς το παρων...

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!:wave2: :wave2: :wave2:

Ψηφίζεις ?

Tasos1010
24/10/2009, 02:25
Γιατι οχι???

project.breeze
24/10/2009, 02:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κάποιος που βλέπει συχνά τα 300 στο κοντέρ του, μπορεί να οδηγήσει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200. Κάποιος που δεν έχει περάσει καν τα 120, στα 121 είναι κίνδυνος. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Και τι σχέση έχουν αυτά που λες? Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν 13χρονους, αγράμματους και ηλίθιους. Σταματήστε το "α εγώ έχω πτυχία και οδηγώ 40 χρόνια, άρα εγώ έχω δίκιο". Ναι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Ευχαριστώ.

Όσον αφορά τον "καλό οδηγό", γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε? Και για μένα αυτός, που ξέρει πότε να κάνει τι, είναι καλός ;)

Αυτά που λες δεν ισχύουν όταν μιλάμε για δημόσιο δρόμο,αυτό εξηγώ.Γιατί για να φτάσει κάποιος να πηγαίνει με 300 ώστε να είναι ασφαλής στα 200 έχει περάσει από ενδιάμεσα στάδια στα οποία ανέβαζε κάθε φορά τα όριά του,στα οποία αποτελούσε κίνδυνο μεγαλύτερο από αυτόν που πάει με 120 και είναι επικίνδυνος στα 121,αυτονόητα πράγματα λέω...Και δεν οδηγάω 40 χρόνια + που λες,10 χρόνια με το ζόρι τα έχω κλείσει στο τιμόνι απλά έχω καταλάβει ότι η φυσική δυστυχώς είναι αμείλικτη:winka:

notakos600
24/10/2009, 02:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
Γιατι οχι???

Οπότε είσαι ενήλικος και είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις.

epp1640
24/10/2009, 02:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν πάτε καθόλου καλά και οι 3 σας...:confused:

υπερβολές.. :lol:

avlihos
24/10/2009, 03:21
Για ρίξτε μια ματιά εδώlink (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19467)

και μετά εδώ link (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11739)

και ακριβώς πριν 5 μήνες γράφτηκε αυτό link (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=80645)

Και ας μην έχουμε κοντή μνήμη... Δεν μας/του αξίζει... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=81794)

Υ.Γ. Συγνώμη αν ανασύρω δυσάρεστες μνήμες.

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!

fotisdragon
24/10/2009, 05:21
Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή". Εκτός αν είσαι αγωνιζόμενος.

Κριμα.
Ξανα, κρίμα.
Λυπάμαι.
Εγώ δε θα σε ήθελα στο δρόμο δίπλα μου.

..ένας αποτυχημένος "μοτοσυκλετιστής"

Zpower
24/10/2009, 15:53
Σε αντιθετικη σκοπια δεν εχουμε δει βιντεο ............απο βολτες που κατεληξαν σε ασχημες εως τραγικες καταστασεις απο κυριακατικα πρωινα .εαν δεν το εχετε καταλαβει να το πω λιγο σκληρα και ωμα .. ζειτε απο τυχη οσοι ζειτε ..(και κυριως Εγω απο τον αυγουστο του 08) ... στα γνωστα Επιδαυρια τραγικα στην κυριολεξια δρωμενα ..μιλαμε για θεατρο τελειως του παραλογου ..μονο που η Ζωη δεν ειναι Θεατρο .δεν ειναι παρασταση .δεν ειναι ανταλακτικο που το πετας εαν χαλασει ,σπασει .η απλα ετσι το βαρεθηκες .και βαζεις ενα καινουργιο ..δεν ειναι βιντεο .ουτε πρωιναδικη ζωνη με επιλογες ...η ζωη ειναι μια και εαν σου φυγει γκειμ οβερ ...τελος ......λιγο σεβασμος στον ιδιο μας τον εαυτο .και ο κοσμος θα γινει καλυτερος

BLiTzER
24/10/2009, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Κριμα.
Ξανα, κρίμα.
Λυπάμαι.
Εγώ δε θα σε ήθελα στο δρόμο δίπλα μου.

..ένας αποτυχημένος "μοτοσυκλετιστής"

Δε θα ήμουν δίπλα σου, μην ανησυχείς.

Σοβαρά τώρα. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ναι, είναι αποτυχία να αγοράσεις τέτοια μοτοσυκλέτα ΜΟΝΟ για να μπαίνεις πίστα, αν ΔΕ βγάζεις λεφτά από αυτό.

Συμφωνώ με όλους, είστε οι καλύτεροι. Δεν πείθετε κανένα βέβαια. Δε θα αλλάξουν γνώμη οι μεν στους δε και το αντίστροφο. Μπορείτε να συνεχίσετε να θεωρείτε μελλοθάνατους όσους "τρέχουν" (για εσάς) στους δρόμους και σουπερ ντούπερ πιλότους όσους κάνουν ένα λεπτό στις ίδιες 10 στροφές. Βαρέθηκα. Πάω να παίξω σε άλλο θρεντ.

Καλα γυρολόγια σε όλους μας !!!!!!!!!!!!11

menelaos46
24/10/2009, 19:24
ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ναι, είναι αποτυχία να αγοράσεις τέτοια μοτοσυκλέτα ΜΟΝΟ για να μπαίνεις πίστα, αν ΔΕ βγάζεις λεφτά από αυτό.

Για μενα ειναι αποτυχια να το παιζεις γρηγορος στους αμπαλους της εξοχης...

project.breeze
24/10/2009, 20:14

Σοβαρά τώρα. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ναι, είναι αποτυχία να αγοράσεις τέτοια μοτοσυκλέτα ΜΟΝΟ για να μπαίνεις πίστα, αν ΔΕ βγάζεις λεφτά από αυτό.

Τα SS κατασκευάστηκαν ακριβώς γι'αυτό τον λόγο,για να τα λυώνεις στην πίστα,αλλά δε θεωρώ πως είναι μόνο γι'αυτή τη χρήση,είναι για να βγαίνεις και στον δρόμο,φτάνει να μην μπερδεύεις την πίστα με τον δρόμο,δεν μπορείς να οδηγείς όπως οδηγείς στην πίστα σε έναν δρόμο που: 1.Έχει τυφλές στροφές 2.Κυκλοφορούν και άλλοι 3.Που μπορεί να υπάρχει μία λακκούβα 4.Λίγο χώμα στην έξοδο

McGyver
25/10/2009, 01:25
Μια τελείως χαζή ερώτηση, έτσι για την κουβέντα...

Πόσες φορές σε μια γρήγορη, "πολεμική" βόλτα στην Επίδαυρο π.χ. έχετε κατέβει την πρώτη φορά προς το Stork στο πολύ πολύ χαλαρό πριν να ανεβοκατέβετε δυο τρεις "γρήγορες";

TheFace
25/10/2009, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μια τελείως χαζή ερώτηση, έτσι για την κουβέντα...

Πόσες φορές σε μια γρήγορη, "πολεμική" βόλτα στην Επίδαυρο π.χ. έχετε κατέβει την πρώτη φορά προς το Stork στο πολύ πολύ χαλαρό πριν να ανεβοκατέβετε δυο τρεις "γρήγορες";

Μα τι βρισιες ειναι αυτες... "πολεμικη βολτα" :look:.... θα σου βαλω πιπερι στο στομα :lol:

Εκτος απο τον Τασο1050, τον BLiTzERR και κανα δυο αλλους με το ζορι, ΟΛΟΙ οι υπολοιποι με τα τουμπανα ss πανε με 60... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:a5:

menelaos46
25/10/2009, 21:31
Εκτος απο τον Τασο1050, τον BLiTzERR και κανα δυο αλλους με το ζορι, ΟΛΟΙ οι υπολοιποι με τα τουμπανα ss πανε με 60...

Αντε παλι τα μηδενιζουμε ολα...
Αλλο δε παω πανω απο 60 κι αλλο παω σα να τρεχω αγωνα εχει διαφορα.

devil's animal
25/10/2009, 21:48
συμφωνω με αυτο

Συμφωνώ με όλους, είστε οι καλύτεροι. Δεν πείθετε κανένα βέβαια. Δε θα αλλάξουν γνώμη οι μεν στους δε και το αντίστροφο. Μπορείτε να συνεχίσετε να θεωρείτε μελλοθάνατους όσους "τρέχουν" (για εσάς) στους δρόμους και σουπερ ντούπερ πιλότους όσους κάνουν ένα λεπτό στις ίδιες 10 στροφές. Βαρέθηκα. Πάω να παίξω σε άλλο θρεντ.

Καλα γυρολόγια σε όλους μας !!!!!!!!!!!!11

συμφωνω και με αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αντε παλι τα μηδενιζουμε ολα...
Αλλο δε παω πανω απο 60 κι αλλο παω σα να τρεχω αγωνα εχει διαφορα.

ας μεινουμε λοιπον στο γεγονος οτι ΟΠΟΤΕ μπορουμε να μπουμε πιστα θα το προτιμησουμε απο το να βγουμε σε εναν δημοσιο δρομο και να παμε γρηγορα εως πολυ γρηγορα.
και ΟΤΑΝ βγουμε σε εναν δημοσιο δρομο για να παμε γρηγορα εως πολυ γρηγορα, ΠΑΝΤΑ θα κραταμε μια καβατζα (κλισης, γκαζιου, φρενου, οπτικης του δρομου κλπ...)