View Full Version : Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!
Tasos1010
20/10/2009, 21:54
http://www.youtube.com/watch?v=NysSvJBR-Q4
:) :) :) :) :) :) :) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
20/10/2009, 21:58
( Κλάπ, κλάπ, κλάπ....) και εις ανώτερα εύχομαι....
devil's animal
20/10/2009, 22:02
ωραια το πας!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Hell_Rider
20/10/2009, 22:04
Συγνωμη φιλαρακι αλλα αυτο ειναι βολτα???δηλαδη ο αγωνας ποιος ειναι????
:wave2:
AUFGEBRACHT
20/10/2009, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Συγνωμη φιλαρακι αλλα αυτο ειναι βολτα???δηλαδη ο αγωνας ποιος ειναι????
Μου έρχεται κάτι στο νου αλλά είναι στην ενότητα Στραβά και Ανάποδα...
Βόλτα δεν το λές... αλλά ουτε και εξαιρετικά επικίνδυνο...
γρήγορος ρυθμός αλλά όχι χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα..
τωρα θα μου πείς 200χλμ δεν είναι ρισκο στο δρόμο???
Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...
εγώ πάντως δεν θα το ανέβαζα τουλάχιστον.
Multijohn
20/10/2009, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Βόλτα δεν το λές... αλλά ουτε και εξαιρετικά επικίνδυνο...
γρήγορος ρυθμός αλλά όχι χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα..
τωρα θα μου πείς 200χλμ δεν είναι ρισκο στο δρόμο???
Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...
εγώ πάντως δεν θα το ανέβαζα τουλάχιστον. ;) ;)
Tasos1010
20/10/2009, 22:58
Παιδια δεν μπορουσα να παω πιο γρηγορα εσβησε 10 φορες η καμερα... Μολις βρω την ιδανικη επανερχομαι για μια δυνατουλα βολτα!!!
reinmeister
20/10/2009, 23:24
καλα ηταν...πουθενα δεν πλαγιασε πολυ ,τα φρενα ηταν τελειως χαλαρα και οι εξοδοι επισης χαλαρες...
τις εισοδους σου φτιαξε γιατι κλεινεσαι πολυ νωρις και χανεις σε ορατοτητα...συν του οτι πλαγιαζεις περισσοτερο για το ιδιο αποτελεσμα αν κρατιοσουν πιο ανοιχτα πριν το πλαγιασμα...
επισης μην εμπιστευεσαι τις ασπρες γραμμες πανω σε εισοδο την ωρα που προσπερνας πλαγιασμενος...αν χρειαστουν ξαφνικα φρενα θα ξαπλωσεις...
θες δουλιτσα,αλλα σε γενικες γραμμες καλα ...
να προσεχεις...
Tasos1010
20/10/2009, 23:32
Παρατηρητικος!!! Ρε παιδια μια απλη βολτα ειναι ΧΑΛΑΡΗ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hidefnick
21/10/2009, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Μου έρχεται κάτι στο νου αλλά είναι στην ενότητα Στραβά και Ανάποδα...
+1000
+10 για τη σουζα προσπεραση!
χαλαρα ε :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλα ηταν...πουθενα δεν πλαγιασε πολυ ,τα φρενα ηταν τελειως χαλαρα και οι εξοδοι επισης χαλαρες...
Αυτό. Οι ταχύτητες είναι μέσα στα όρια του σβέλτος-αλλά-χαλαρός.
2:12-2:53 = λατρεμένο κομμάτι. Όπως και μετά το Stork.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
Ρε παιδια μια απλη βολτα ειναι ΧΑΛΑΡΗ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αυτό. Οι ταχύτητες είναι μέσα στα όρια του σβέλτος-αλλά-χαλαρός.
Δεν πάτε καθόλου καλά και οι 3 σας...:confused:
danaos75
21/10/2009, 11:46
τα έχουμε ξαναπει 10000000000αδες φορες, έχουν ακουστει όλες τις απόψεις,
εγώ ένα θα πώ ...
πλεον έχω εικόνα όταν διαβαζω εδω μεσα για επιδαυρο και μπραλο κτλ κτλ,
γιατι εγώ είχα στο μυαλό μου κατι ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ ποιο αργό.
Καλα η μηχανή είναι τρένο έτσι (υποθετω ολα τα SS), σε ταχυτητες εξωφρενικες κατ'εμε.
:eyepop:
Ρε μπείτε στο χώμα (enduro) λέμεεεεε, τόσα ταλέντα να χάνονται στην Ελλάδα! :nono:
mparmpanik
21/10/2009, 12:16
εγω παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω την λογικη αυτης της οδηγησης σε αυτους τους δρομους.
μολις πριν λιγες μερες συζητουσαμε για το ατυχημα δυο μηχανων στον ιδιο (αν δεν κανω λαθος) δρομο , το οποιο ατυχημα εγινε με υπαιτιοτητα του ενος.
θεωρουμε οτι οι οδηγοι που προσπερναμε ( με 200 και με σουζα) ή που διασταυρωνομαστε
ειναι τελειοι οδηγοι και δεν θα κανουν την μαλακια που θα μας "στειλει" ?
θεωρουμε οτι κανενος δεν θα του φυγει λιγο το κουτι πανω στη στροφη και θα μας κλεισει
ή οτι αποροφημενος απο την γκομενα που εχει διπλα του ή την μουσικουλα που ακουει χαλαρα,
δεν θα την κανει την στραβοτιμονια που εμας θα μας κανει χαλκομανια?
μηπως υπερφιαλα θεωρουμε οτι σε μας δεν θα συμβει ποτε τιποτα γιατι ειμαστε σουπερ ουαου οδηγαρες?
δεν δινουμε σημασια στην ιδια μας την ζωη ή απλα μας ικανοποιει το γεγονος οτι οι υπολοιποι
θα δωσουν συλληπητηρια στις οικογενειες μας?
καπου διαβασα μια υπογραφη οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες μοτοσυκλετιστων.
αυτοι που εχουν πεσει κι αυτοι που προκειται να πεσουν.
εγω θα προσθετα και μια τριτη κατηγορια.
αυτους που εχουν (πιθανον) πεσει , αλλα μυαλο δεν εβαλαν..
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
εγω παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω την λογικη αυτης της οδηγησης σε αυτους τους δρομους.
Μπαρμπανίκ είναι η λογική του άπειρου του εντυπωσιασμένου και του επιδειξία!
γιατι την κάμερα αν θελεις να μαθεις τα λαθη σου την καρφωνεις στο τανκ οταν μπαίνεις πίστα μαζι με ενα gps και τσεκάρεις και γυρολόγιο και γραμμές και στροφες στον κινητηρα και άλλα πολλά...
αλλά αυτό επειδή θέλεις να βελτιωθείς, να γίνεις πιο γρηγορος πιο ασφαλής και όχι επειδη θέλεις να ρουφάς τον φραπέ στο στορκ αναστατωμένος ακόμα απο τις 2-3 μαλακιες που πήγαν να γίνουν και τις έσωσες δεν ξέρεις κι εσύ πώς!
mparmpanik
21/10/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γιατι την κάμερα αν θελεις να μαθεις τα λαθη σου την καρφωνεις στο τανκ οταν μπαίνεις πίστα μαζι με ενα gps και τσεκάρεις και γυρολόγιο και γραμμές και στροφες στον κινητηρα και άλλα πολλά...
αλλά αυτό επειδή θέλεις να βελτιωθείς, να γίνεις πιο γρηγορος πιο ασφαλής και όχι επειδη θέλεις να ρουφάς τον φραπέ στο στορκ αναστατωμένος ακόμα απο τις 2-3 μαλακιες που πήγαν να γίνουν και τις έσωσες δεν ξέρεις κι εσύ πώς!
και δυστυχως..
καποια στιγμη τον καφε θα τον ρουφαν αναστατωμενοι οι συγγενεις και οι φιλοι..
και θα ειναι καφες παρηγοριας..
Cpt. Haddock
21/10/2009, 12:34
μπρρρρ.... :a7:
GIXXERAKIAS
21/10/2009, 12:40
Ειλικρινα Σταυρο δεν καταλαβαινω....εσυ δεν ησουν μαζι με εμενα καποτε με Κρουκη,idi,tiga και λοιπους που πηγαιναμε μαλλιοκουβαρα (εσυ δε με την γρια τσαγιερα το χρεπι ακομα πιο επικινδυνο απο αυτο που ειδα στο τοπικ αυτο) απο τον παλιο προς καλαβρυτα ,σπηλαια λιμων και πισω απο λεβιδι??Δεν κανω λαθος ναι ησουν κι εσυ μαζι και καπου εχω και φωτος που το αποδεικνυουν....
Μεγαλωσες θα πεις και σοβαρεψες...ολοι ετσι λενε!Και συ τα εκανες αυτα που κρινεις και πηρες τον δρομο τον χωματινο πλεον...δεν σε κατηγορω,ξερω τι περασες με τον τραυματισμο σου και σε καταλαβαινω.Δεν μπορω ομως να παραβλεπω ανθρωπους που κραζουν οταν οι ιδιοι τα εχουν κανει.Φιλικα το λεω μιας και τους λοιπους που εχουν γραψει στο ποστ περι επικυνδυνοτητας κτλ δεν τους ξερω.Εσενα ομως σε εχω δει εστω και μια φορα σε βολτα και ξερω οτι δεν ηταν μονο αυτη η βολτα που πηγαινες ετσι μαζι με αλλα SS η street.
Μπορειτε ολοι εσεις που γραφετε περι τρελης οδηγησης κτλ να μου εξηγησετε κατι απλο...εχετε την Μονικα Μπελουτσι και σας καθεται....θα την Γ@μησετε η οχι??Ετσι ειναι και με μια τετοιου κυβισμου μοτο...πολυ απλα οταν το εχεις το γκαζι ειναι γλυκο...οταν καποιοι δεν το εχουν ειναι επικυνδυνο και μπλα μπλα μπλα μπλα....καταλαβατε σε ποιο σημειο ειστε?
Ο αναμαρτητως πρωτος τον λιθο βαλλετω...(η κατι τετοιο :dizzy: )
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ειλικρινα Σταυρο δεν καταλαβαινω....εσυ δεν ησουν μαζι με εμενα καποτε με Κρουκη,idi,tiga και λοιπους που πηγαιναμε μαλλιοκουβαρα (εσυ δε με την γρια τσαγιερα το χρεπι ακομα πιο επικινδυνο απο αυτο που ειδα στο τοπικ αυτο) απο τον παλιο προς καλαβρυτα ,σπηλαια λιμων και πισω απο λεβιδι??Δεν κανω λαθος ναι ησουν κι εσυ μαζι και καπου εχω και φωτος που το αποδεικνυουν....
Μεγαλωσες θα πεις και σοβαρεψες...ολοι ετσι λενε!Και συ τα εκανες αυτα που κρινεις και πηρες τον δρομο τον χωματινο πλεον...δεν σε κατηγορω,ξερω τι περασες με τον τραυματισμο σου και σε καταλαβαινω.Δεν μπορω ομως να παραβλεπω ανθρωπους που κραζουν οταν οι ιδιοι τα εχουν κανει.Φιλικα το λεω μιας και τους λοιπους που εχουν γραψει στο ποστ περι επικυνδυνοτητας κτλ δεν τους ξερω.Εσενα ομως σε εχω δει εστω και μια φορα σε βολτα και ξερω οτι δεν ηταν μονο αυτη η βολτα που πηγαινες ετσι μαζι με αλλα SS η street.
Μπορειτε ολοι εσεις που γραφετε περι τρελης οδηγησης κτλ να μου εξηγησετε κατι απλο...εχετε την Μονικα Μπελουτσι και σας καθεται....θα την Γ@μησετε η οχι??Ετσι ειναι και με μια τετοιου κυβισμου μοτο...πολυ απλα οταν το εχεις το γκαζι ειναι γλυκο...οταν καποιοι δεν το εχουν ειναι επικυνδυνο και μπλα μπλα μπλα μπλα....καταλαβατε σε ποιο σημειο ειστε?
Ο αναμαρτητως πρωτος τον λιθο βαλλετω...(η κατι τετοιο :dizzy: )
:beer:
χαχαχχα με ξεσκέπασες! :dizzy:
Gixxerακια μόνος σου απαντάς στην ρητορική σου ερώτηση!
Προσπαθώ να μεταφέρω λίγο απο την εμπειρία μου για να προστατευθούν οι νεότεροι στον χώρο!
Στην νοοτροπία μας πρέπει να θεωρείται πλέον ντεφάκτο η εισοδος ενος μοτοσυκλετιστη που "ψάχνεται" στην πίστα.
Επειδη εμέις κάναμε μαλακίες (και δεν μιλαώ για την συγκεκριμένη βολτα που αναφερεις) πρέπει να αφήσουμε τους νεότερους να κανουν τα ίδια λάθη;
Όσο για τον παραλληλισμο με την μπελουτσι αν και τον θεωρω ακυρότατο , την μπελούτσι θα την π@δ@ξεις στο αμαξι σου στην πρώτη αλάνα που θα βρείς; Ή θα κάνεις το σκατο σου παξιμάδι να κλείσεις ενα διήμερο σε κάποιο resort;
Cpt. Haddock
21/10/2009, 12:58
Όσο για τον παραλληλισμο με την μπελουτσι αν και τον θεωρω ακυρότατο , την μπελούτσι θα την π@δ@ξεις στο αμαξι σου στην πρώτη αλάνα που θα βρείς; Ή θα κάνεις το σκατο σου παξιμάδι να κλείσεις ενα διήμερο σε κάποιο resort;
όπου να 'ναι !!! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δεν μπορω ομως να παραβλεπω ανθρωπους που κραζουν οταν οι ιδιοι τα εχουν κανει
Το πάω λίγο πιο μακριά. Αλλη βαρύτητα έχουν τα λόγια κάποιου που ξέρει από μέσα, και άλλη του θεατή που τα βλέπει απ΄έξω και λέει αμάν...:wave2:
την μπελούτσι θα την π@δ@ξεις στο αμαξι σου στην πρώτη αλάνα που θα βρείς; Ή θα κάνεις το σκατο σου παξιμάδι να κλείσεις ενα διήμερο σε κάποιο resort;
Στα βράχια, πάνω σε κλιματαριά, σε παγκάκια....οπου να΄ναι δλδ :lol: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στα βράχια, πάνω σε κλιματαριά, σε παγκάκια....οπου να΄ναι δλδ :lol: :p
με τέτοια νοοτροπία (κ@υλ@) δεν πάμε πουθενά! :sad:
:lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
ρε σεις η μπελουτσι ειναι νοικιασμενη για ολο το ΣΚ δεν φευγει σε 10' ! :lol: :lol: :lol:
έτσι να γελάμε γιατι το γέλιο είναι ζωη, η ζωη μας αρεσει, οι συγκινήσεις της μας αρέσουν! Ας προσπαθούμε το λοιπόν όλοι μας να την προστατεύουμε και να την βαζουμε πιο πανω απο κάθε καύλα.
ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ
ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ
Για τη Μπελούτσι ρε γαμώτο. :sun: :sun: :rotflmao: :lol: :bawl:
reinmeister
21/10/2009, 13:11
εγω παντος θα προτιμουσα να πηδηξω την μπελουτσι μετα απο μια τετοια βολτα...:lol:
υ.γ. μιλαμε για την μπελουτσι προ 10ετιας ε...
dirtbird
21/10/2009, 13:30
Ρε μαγκες, δλδ. σας αρέσει η μπελούτσι?
Ούτε για απογευματινή σειρά του μεγκατσανελε δεν κάνει ρε πστ. μου....:rolleyes: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ούτε για απογευματινή σειρά του μεγκατσανελε δεν κάνει ρε πστ. μου....:rolleyes: :rolleyes:
:a10:
έχεις δικιο ρε φιλος χάλια είναι η γυναικα ... δεν βλέπεται με τιπότα .... πώς ειναι έτσι .... τυφλα να χει η Λαμπυρη
177902
dirtbird
21/10/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
έχεις δικιο ρε φιλος χάλια είναι η γυναικα ... δεν βλέπεται με τιπότα .... πώς ειναι έτσι .... τυφλα να χει η Λαμπυρη
Χάρισμα σου μεγάλε.....:winka:
! Ας προσπαθούμε το λοιπόν όλοι μας να την προστατεύουμε και να την βαζουμε πιο πανω απο κάθε καύλα.
ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ
γι΄ αυτο οοοοχι σκουπιδια...οοοχι πλαστκα! σε 8αλασσες και ακτες!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε κορίτσια.... ουτε καν σβελτα πήγαινε το παλικάρι..... οι μεγάλες ταχυτητες ήταν στις ευθείες....
Αν και κάποιες στιγμές στις προσπεράσεις ήταν λιγάκι κάπως αλλά δεν είδα εξωπραγματικό....
Και με ντάλα ήλιο, ούτε καν υγρασία δεν θα είχε ο δρόμος.....
Ρε χάλιες..... εδώ μιλαμε έχουν βγει Κ10 μοντέλα... στην μπελούτσι έχετε μείνει εσείς;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
21/10/2009, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε χάλιες..... εδώ μιλαμε έχουν βγει Κ10 μοντέλα... στην μπελούτσι έχετε μείνει εσείς;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
για πε.... :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
γι΄ αυτο οοοοχι σκουπιδια...οοοχι πλαστκα! σε 8αλασσες και ακτες!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα εκτός απο γραφικός πρέπει να νοιώσω και Γλάρος; :hypnotize :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
21/10/2009, 14:17
Τώρα εκτός απο γραφικός πρέπει να νοιώσω και Γλάρος; :hypnotize :lol: :lol: :lol:
Πελαργός μη νιώσεις μονο, γιατί ξέρεις... :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πελαργός μη νιώσεις μονο, γιατί ξέρεις... :evil:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
375χλμ είναι ο κύκλος.... για να ξέρεις.... :lol: :lol:
GIXXERAKIAS
21/10/2009, 15:36
Προσπαθώ να μεταφέρω λίγο απο την εμπειρία μου για να προστατευθούν οι νεότεροι στον χώρο!
Στην νοοτροπία μας πρέπει να θεωρείται πλέον ντεφάκτο η εισοδος ενος μοτοσυκλετιστη που "ψάχνεται" στην πίστα.
Επειδη εμέις κάναμε μαλακίες (και δεν μιλαώ για την συγκεκριμένη βολτα που αναφερεις) πρέπει να αφήσουμε τους νεότερους να κανουν τα ίδια λάθη;
Και πολυ καλα κανεις Σταυρο απλα το κανεις λαθος λεγοντας τον οποιοδηποτε,επιδειξια κτλ κτλ...με το καλο τους παιρνουμε οχι ετσι. :winka:
Δεν ειναι τοσο ακυρος ο παραληρισμος σε σχεση με τον ποθο της ταχυτητας και τον ποθο για μια γυναικα (προς στιγμην το δευτερο μεχρι να τελειωσεις :rotflmao: ).Παντως εγω κανω και τις βολτες μου στις "αλανες",θελω να εχω την μηχανη μου οχι μονο για την πιστα (resort) παρολο που κανω το σκ@το μου παξιμαδι οπως λες και για να παω ενα διημερο και εκει.
Η μηχανη SS αν ηταν μονο για την πιστα δεν θα επαιρνε ομολογκασιον για να κυκλοφορει εξω,πρωσοπικα θελω να την χαιρομαι και εξω ακομα και σε ταξιδια γιατι νοιωθω πολυ πιο ασφαλης με αυτου του τυπου μηχανης παρα με on-οff κτλ κτλ:wave2:
Οπου Μπελουτσι βαλτε την γυναικα των ονειρων σας,ενας απλος παραληλισμος ηταν εκει το μυαλο σας :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
reinmeister
21/10/2009, 15:58
κοτα...:lol:
Μην το πάρεις προσωπικά. Αναφέρομαι γενικότερα. Αλήθεια.
Κατ'αρχάς κάποιοι θεωρούμε ότι μαθαίνουμε περισσότερα στο δρόμο, παρά στην πίστα. Στην πίστα ΟΛΟΙ είναι γρήγοροι. Αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να στρίβουν τις ίδιες 25 στροφές ξύνοντας αυτιά. Και μάλιστα περηφανεύονται γι'αυτό.
2ον υπερβάλλεις. Κανείς δεν κινδύνεψε στο συγκεκριμένο βίντεο. Όχι περισσότερο απ'όσο κινδυνεύουμε πάντα πάνω στα μηχανάκια μας.
Και 3ον, μου θυμίζεις την εξής κατηγορία ανθρώπων, οι οποίοι, δυστυχώς, είναι πολλοί. Είχα SS, πήγαινα σφεντόνα, γαμούσα κι έδερνα, δε με πατούσε κανείς, αλλά κάτι συνέβη, έκλασα πάνω μου, έφαγα παντόφλα από τη γυναίκα και το έριξα στο χώμα, την πίστα και το αυτοκίνητο. Και τώρα κράζω αυτούς που κάνουν τα ίδια και είμαι πρώτη μούρη γιατί είναι πολίτικαλλι κορρέκτ και έχω πλάτες άλλα 200 κουλάδια.
Χαβ φαν.
ΥΓ: Λυπάμαι που έπρεπε να τα πω εγώ, γιατί η εμπειρία μου είναι πιθανότατα πολύ μικρή για να στηρίξω τέτοιες απόψεις, ΑΛΛΑ αυτό δεν τις κάνει λιγότερο έγκυρες. Έχω φιλαράκια που οδηγούν χρόνια και θα έλεγαν τα ίδια.
.... Στην πίστα ΟΛΟΙ είναι γρήγοροι. ....
Kαλά.... μην ορκίζεσαι....
Σύν ότι αφήνουν και τα TDM εκεί μέσα... :sad:
Μην το πάρεις προσωπικά. Αναφέρομαι γενικότερα. Αλήθεια.
Κατ'αρχάς κάποιοι θεωρούμε ότι μαθαίνουμε περισσότερα στο δρόμο, παρά στην πίστα. Στην πίστα ΟΛΟΙ είναι γρήγοροι. Αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να στρίβουν τις ίδιες 25 στροφές ξύνοντας αυτιά. Και μάλιστα περηφανεύονται γι'αυτό.
2ον υπερβάλλεις. Κανείς δεν κινδύνεψε στο συγκεκριμένο βίντεο. Όχι περισσότερο απ'όσο κινδυνεύουμε πάντα πάνω στα μηχανάκια μας.
Και 3ον, μου θυμίζεις την εξής κατηγορία ανθρώπων, οι οποίοι, δυστυχώς, είναι πολλοί. Είχα SS, πήγαινα σφεντόνα, γαμούσα κι έδερνα, δε με πατούσε κανείς, αλλά κάτι συνέβη, έκλασα πάνω μου, έφαγα παντόφλα από τη γυναίκα και το έριξα στο χώμα, την πίστα και το αυτοκίνητο. Και τώρα κράζω αυτούς που κάνουν τα ίδια και είμαι πρώτη μούρη γιατί είναι πολίτικαλλι κορρέκτ και έχω πλάτες άλλα 200 κουλάδια.
Χαβ φαν.
ΥΓ: Λυπάμαι που έπρεπε να τα πω εγώ, γιατί η εμπειρία μου είναι πιθανότατα πολύ μικρή για να στηρίξω τέτοιες απόψεις, ΑΛΛΑ αυτό δεν τις κάνει λιγότερο έγκυρες. Έχω φιλαράκια που οδηγούν χρόνια και θα έλεγαν τα ίδια.
Aντίστοιχα και σύ μην το πάρεις προσωπικά. Αναφέρομαι κ εγώ γενικότερα. Αλήθεια.
Στην πίστα όλοι είναι γρήγοροι, ε...? :lol:
αλλά στους δρόμους είναι οι πραγματικοί άντρες με @@, οι πραγματικοί γρήγοροι. :rotflmao:
Για να το λές κάτι θα ξέρεις.
2ον πιστεύω ότι κινδύνεψε, αλλά δεν το ξέρει.
3ον θάπρεπε να ακούς λίγο περισσότερο εκείνους που την πατήσανε και μιλάνε ακόμη.
Δεν κράζει κανείς κανέναν, όλοι είναι ελέυθεροι να κάνουν ό,τι στον π@@τσο θέλουν.
Απόψεις εκφράζουμε, δεν σταυρώσαμε κανέναν.
ΥΓ: δεν λυπάμαι που μιλάς έτσι, γιατί ξέρω ότι έχεις μικρή εμπειρία. Εύχομαι πάντως, να αλλάξεις απόψεις χωρίς να συμβεί ποτέ κάτι άσχημο....
Έχω φιλαράκι που έφαγε προφιτερόλ και μου είπε ότι είναι πολύ γλυκό.:wave2:
Tasos1010
21/10/2009, 17:52
mparmpanik
Eχεις δικιο επεσα αλλα μυαλο δεν εβαλα, μια καβλα εχουμε στην ζωη, η δικια μου ειναι αυτη.
Δεν ρισκαρω νομιζω με την οδηγηση μου η εγω δεν το καταλαβαινω, δεν το κανω για λογους επειδειξης αλλα για λογους να περνει η ωρα με αυτα τα βιντεακια και ειναι η πρωτη φορα για την εμπειρια να βλεπω το καντραν μου... Δεν ειμαι απο αυτους που χεζονται στο δρομο, γιατι στα 25 που ειμαι με μασαω δυστιχως και κανω πολλες μαλακιες που δεν υπαρχουν σε βιντεο και καλυτερα, απλα παιδες βολτες να πηγαινουμε να ειμαστε παντα ορθιοι και να γινομαστε παντα καλυτεροι παντου!!! Η τυχη του καθενα ειναι στα χερια του... Να ειμαστε παντα καλα και σας ευχαριστω για τα σχολια σας...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
menelaos46
21/10/2009, 17:53
Καταρχην στην πιστα δεν ειναι ολοι γρηγοροι. Ειναι διαφορετικα πραγματα και δε μπορεις να τα συγκρινεις οπως δε μπορεις να συγκρινεις το motogp με το tt. Απο εκει και υστερα σιγουρο ειναι οτι στην πιστα ολοι ειναι πιο ασφαλεις.Το αν περηφανευεται καποιος ειναι στο χαρακτηρα.
Για το βιντεο τωρα θα προτεινα να βγαζεις την καβλα σου με μεγαλυτερη ασφαλεια.
AUFGEBRACHT
21/10/2009, 18:01
Δεν ειμαι απο αυτους που χεζονται στο δρομο, γιατι στα 25 που ειμαι με μασαω δυστιχως και κανω πολλες μαλακιες που δεν υπαρχουν σε βιντεο και καλυτερα, απλα παιδες βολτες να πηγαινουμε να ειμαστε παντα ορθιοι και να γινομαστε παντα καλυτεροι παντου!!! Η τυχη του καθενα ειναι στα χερια του...
Με τις πολλές μαλακίες που κάνεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καταραμένη στιγμή η τύχη κάποιου άτυχου φουκαρά θα είναι στα δικά σου χέρια...και ας μην το καταλαβαίνεις....
:(
AUFGEBRACHT
21/10/2009, 18:03
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
Δεν ειμαι απο αυτους που χεζονται στο δρομο, γιατι στα 25 που ειμαι με μασαω δυστιχως και κανω πολλες μαλακιες που δεν υπαρχουν σε βιντεο και καλυτερα, απλα παιδες βολτες να πηγαινουμε να ειμαστε παντα ορθιοι και να γινομαστε παντα καλυτεροι παντου!!! Η τυχη του καθενα ειναι στα χερια του... Να ειμαστε παντα καλα και σας ευχαριστω για τα σχολια σας...
Με τις πολλές μαλακίες που κάνεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καταραμένη στιγμή η τύχη κάποιου άτυχου φουκαρά θα είναι στα δικά σου χέρια...και ας μην το καταλαβαίνεις....
:(
AUFGEBRACHT
21/10/2009, 19:19
Χαλαρή βολτούλα μωρέ...http://www.youtube.com/watch?v=do8y7OsqExY
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Aντίστοιχα και σύ μην το πάρεις προσωπικά. Αναφέρομαι κ εγώ γενικότερα. Αλήθεια.
Ο τρόπος γραφής μου είναι λίγο εριστικός, ομολογώ. Συνήθως υπερβάλλω για να δώσω έμφαση, προκαλώ. Ειλικρινά, όμως, δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στον ιντερνετόκοσμο για να παρεξηγώ/παρεξηγούμαι με 0 και 1.
Απλά τόσο καιρό ακούω "πίστα" και "ασφάλεια" και "θα σκοτωθείτε όλοι εκεί στο δρόμο" και έχω κουραστεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική και μόνο αυτοί είναι σωστοί και όλοι πρέπει να τους ακολουθούμε. Αν ήθελα ασφάλεια θα καθόμουν σπίτι μου.
Δε μιλάω στον αέρα, πάντως. Στην παρέα είναι άτομα που είχαν πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και συνεχίζουν με την ίδια καύλα. Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε. Ο καθένας καβαλάει για τους δικούς του λόγους. Σεβαστείτε το και κρατήστε τα μαθήματα σωστής και ασφαλούς οδήγησης για τα παιδιά σας, εγγόνια, ξαδέρφια κτλ.
Με τέτοια θέση σώματος, πολύ άντεξε όρθιος.
Tώρα φιλαράκι συγκρίνεις τ' αγγούρια με τον μανάβη... τι σχέση εχει αυτό που έβαλες με το πως πήγαινε το παλικάρι που το ξεκίνησε το θρεντ;
Εν τάχει.
Ο καθένας ας κάνει ότι παπαριά θέλει! Προσωπικά στα @@ μου. Αυτές όμως οι π@π@ριές να μην έχουν συνέπειες για άλλους! Πχ πας και στουκάρεις απάνω σε κάποιον άλλο (αμάξι, μοτοσυκλέτα, πεζό), ο οποίος δε φταίει σε τίποτα.
Ή με το δήθεν γ@μ@το, τρόπο οδήγησης σου προκαλείς ατύχημα.
Από εκεί και πέρα, ξαναλέω στα @@ μου. Ο καθένας πρέπει να νοιάζεται για τον εαυτό του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εν τάχει.
Ο καθένας ας κάνει ότι παπαριά θέλει! Προσωπικά στα @@ μου. Αυτές όμως οι π@π@ριές να μην έχουν συνέπειες για άλλους! Πχ πας και στουκάρεις απάνω σε κάποιον άλλο (αμάξι, μοτοσυκλέτα, πεζό), ο οποίος δε φταίει σε τίποτα.
Ή με το δήθεν γ@μ@το, τρόπο οδήγησης σου προκαλείς ατύχημα.
Από εκεί και πέρα, ξαναλέω στα @@ μου. Ο καθένας πρέπει να νοιάζεται για τον εαυτό του.
Να προσθέσω ότι αν το παλικάρι έβαζε διαδρομή στον Άγιο με αυτές τις ταχύτητες πολλά εκλεκτά μέλη του φόρουμ θα έλεγαν ότι πάει σαν κότα.....
Σεβαστείτε το και κρατήστε τα μαθήματα σωστής και ασφαλούς οδήγησης για τα παιδιά σας, εγγόνια, ξαδέρφια κτλ.
αν σε ενοχλεί ρε κεραυνέ η συζητηση μη την διαβάζεις... εστω ΕΝΑΣ νέος οδηγός (μοτοσυκλετιστής) που διαβασε αυτο και καθε τέτοιο θρεντ παρακολουθώντας ολες τις απόψεις ειναι κάτι!
Τουλάχιστον πριν καβαλήσει, τρέξει, στρίψει, φρενάρει , νοιώσει την αδρεναλίνη με οποιοδήποτε τρόπο θα είναι λίγο πιο "διαβασμένος" , λίγο πιο συνειδητοποιημενος , θα νοιώθει πιό υπεύθυνος τέλος πάντων!
όσο για το συγκεκριμένοι θρεντ , δεν εγραψα αρχικα για την επικινδυνότητα του βιντεο (το μονο ασχημο ήταν κάποιες προσπεράσεις ) αλλά για τον λόγο που βάζει κανείς βίντεο σε ενα δημοσιο φόρουμ απο στριφτερη διαδρομή!
Ο φίλος τάσος ειναι 25 χρονών όπως γράφει! Γιατι να μήν μπεί στα Μέγαρα; Να μάθει να στρίβει σωστά, να το ευχαριστηθεί με την ψυχή του και να πηγαίνει Στορκ μονο και μονο για το γλυκάκι και την ομορφια της διαδρομης (λογω πρασινου και όχι λογω στροφών)
λίγο λίγο όλοι μας να συζητούμε στις μοτοπαρέες την πραγματικη μαγκιά του γυρολόγιου θα αλλάξει η μοτοσυκλετιστική κουλτούρα μας, τα παιδιά μας θα αρχίζουν απο άλλο σημείο τον μοτοσυκλετισμό!
ε αμα βαλουνε και πολεμικη ο παπ ο τιγκας ο μητσος1 ο μακρης ο ποκερμον και σκουπα ο μειντενανς...η παλιοπαρεα δλδ,ξανανοιξει το δελεαρ και ερθει ο μακης ο τιφος οι πατρινοι και μαζευτουμε στο χαλαρο για μπυρα τη δευτερα καμια 150αρα....
ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
όσο για το συγκεκριμένοι θρεντ , δεν εγραψα αρχικα για την επικινδυνότητα του βιντεο (το μονο ασχημο ήταν κάποιες προσπεράσεις ) αλλά για τον λόγο που βάζει κανείς βίντεο σε ενα δημοσιο φόρουμ απο στριφτερη διαδρομή!
Το φόρουμ είναι ο λόγος που μπαίνει το βίντεο Σταύρο.
Η υπέρτατη ματαιοδοξία του στυλ Look mum no hands !!!
Ως αποτέλεσμα αυτού βλέπουμε και τις καραμαλακίες που γίνονται είτε ηθελημένα είτε όχι. Η ανάγκη του να δείξεις οτι δεν είμαι σαν τη μπλέμπα σε σπρώχνει στην υπερβολή και στα λάθη.
Σε πίστα θα σου δείξει τα λάθη. Σε χαλαρή βόλτα θα σου κρατήσει ζωντανή την εικόνα να 'χεις να θυμάσαι.
Σε πολεμική βόλτα αντικαθιστά το καροτσάκι που βάζουμε μέσα τα τεράστια @@ που αποκτάμε στα μάτια των άσχετων. :wave2:
ΥΓ. Μιλάω μόνο για την χρήση κάμερας και τίποτα άλλο. :wave2:
devil's animal
22/10/2009, 09:39
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a16: :a16: :a16:
:a6: :a6: :lol: :bigcry: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η υπέρτατη ματαιοδοξία του στυλ Look mum no hands !!!
:beer: :beer:
αν σε ενοχλεί ρε κεραυνέ η συζητηση μη την διαβάζεις... εστω ΕΝΑΣ νέος οδηγός (μοτοσυκλετιστής) που διαβασε αυτο και καθε τέτοιο θρεντ παρακολουθώντας ολες τις απόψεις ειναι κάτι!
Τώρα τα λες ωραία και μ'αρέσεις. Ο λόγος τον φόρα είναι ακριβώς αυτός. Η ανταλλαγή απόψεων. Αυτό που ενοχλεί είναι να θεωρείς ότι μόνο η δική σου (όχι εσένα προσωπικά) είναι η σωστή.
Είναι τόσο ευαίσθητο το συγκεκριμένο θέμα και είμαστε τόσο εύθραυστοι... Μεταφορικά και μη. Καλό είναι να λείπουν οι αφορισμοί και τα "μαθήματα" μεταξύ μας. Οι περισσότεροι είμαστε ενήλικες και ξέρουμε τι κάνουμε. Για τους υπόλοιπους, πραγματικά λυπάμαι αν περιμένουν να σχηματίσουν γνώμη (για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο είναι κυριολεκτικά ζωής ή θανάτου) από φόρα και chat rooms.
Κατά τ'άλλα, συμφωνώ αρκετά με τον Βύρωνα. Αν και... σχεδόν σε κάθε βόλτα μας έχουμε τουλάχιστον μία κάμερα να τραβάει. Αλλά τα βλέπουμε μόνο μεταξύ μας ή μεταξύ φίλων. Δε βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό.
Εσύ τι θα συμβούλευες να κάνει ο πιτσιρικάς που θα σε πετύχει στην καφετέρια κάτω στο λιμανάκι και
θα σε ρωτήσει τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί η οδήγηση του και η τεχνική του.
Να μάθει το πάνω-κάτω με κλειστά μάτια στο κομμάτι ιχθυοτροφείο-λιμανάκι ή
να αρχίσει τα css και τα TD στα Μέγαρα και εκεί μέσα να ρωτάει τους έμπειρους στην πίστα πίνοντας τον καφέ του;
Γιατί εντάξει εσύ (και εγώ)την γλίτωσες αλλά ο πιτσιρικάς που τώρα ξεκινά να καβαλάει και σε διαβάζει (δυστυχώς κατά την γνώμη μου),
μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός και φάει τα μούτρα του και το χειρότερο να εμβολίσει και κανέναν παράλληλα.
Και για φαντάσου να είσαι εσύ αυτός που θα διασταυρωθεί μαζί του στο αντίθετο στο κατέβα πριν την διασταύρωσή... :uplate:
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θ απαντήσεις,
γιατί έχει αρχίσει να μου γίνεται κουραστικό το ύφος σου αλλά και οι απόψεις σου
σε όσα ποστς σου είναι σχετικά με το θέμα γΛήγορος,άσε που στεναχωριέμαι κιόλας. :sad:
project.breeze
22/10/2009, 23:59
Και μόνο το ότι συζητάμε για το αν είναι σωστό ή όχι να τρέχει κάποιος έτσι στους δρόμους,να το ανεβάζει στο youtube και να κρίνουμε εμείς εδώ αν στρίβει καλά ή αν τρέχει αρκετά για μένα είναι τουλάχιστον τραγικό.Τέτοιες συμπεριφορές απλά δεν νομίζω πως αρμόζουν εδώ...
devil's animal
23/10/2009, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και μόνο το ότι συζητάμε για το αν είναι σωστό ή όχι να τρέχει κάποιος έτσι στους δρόμους,να το ανεβάζει στο youtube και να κρίνουμε εμείς εδώ αν στρίβει καλά ή αν τρέχει αρκετά για μένα είναι τουλάχιστον τραγικό.Τέτοιες συμπεριφορές απλά δεν νομίζω πως αρμόζουν εδώ...
178085
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Εσύ τι θα συμβούλευες να κάνει ο πιτσιρικάς που θα σε πετύχει στην καφετέρια κάτω στο λιμανάκι και
θα σε ρωτήσει τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί η οδήγηση του και η τεχνική του.
Να μάθει το πάνω-κάτω με κλειστά μάτια στο κομμάτι ιχθυοτροφείο-λιμανάκι ή
να αρχίσει τα css και τα TD στα Μέγαρα και εκεί μέσα να ρωτάει τους έμπειρους στην πίστα πίνοντας τον καφέ του;
Άλλο αυτό. Κι εγώ έκανα μαθήματα και θα ξανακάνω. Δεν είμαι κατά των μαθημάτων ή της πίστας. Αλλά δεν τα κάνω για να τα εφαρμόζω στην πίστα. Τα κάνω για να το απολαμβάνω περισσότερο (και με μεγαλύτερη ασφάλεια) στο δρόμο.
Γιατί εντάξει εσύ (και εγώ)την γλίτωσες αλλά ο πιτσιρικάς που τώρα ξεκινά να καβαλάει και σε διαβάζει (δυστυχώς κατά την γνώμη μου),
μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός και φάει τα μούτρα του και το χειρότερο να εμβολίσει και κανέναν παράλληλα.
Και για φαντάσου να είσαι εσύ αυτός που θα διασταυρωθεί μαζί του στο αντίθετο στο κατέβα πριν την διασταύρωσή... :uplate:
Είπα και στο προηγούμενο ποστ ότι αν κάποιος βασίζει τη ζωή του σε "ποστς", δε θα νιώσω ιδιαίτερες τύψεις αν πάθει κάτι. Υπάρχουν γονείς, σχολεία. Δε θα βάλω εγώ μυαλό στον καθένα. Απόψεις ανταλλάζουμε. Είναι όπως τα αμερικανάκια που σκοτώνονται με το πιστόλι του μπαμπά και κατηγορούν τα video games.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θ απαντήσεις,
γιατί έχει αρχίσει να μου γίνεται κουραστικό το ύφος σου αλλά και οι απόψεις σου
σε όσα ποστς σου είναι σχετικά με το θέμα γΛήγορος,άσε που στεναχωριέμαι κιόλας. :sad:
Ποστάρω γιατί έχω να πω κάτι διαφορετικό. Μπορώ κι εγώ να λέω τις ίδιες μαλακίες που ακούμε από τον παππού της γειτονιάς και τη θείτσα Μαριώ και να με συμπαθούν όλοι και να είμαι ευτυχισμένος. Αλλά 1ον δε δίνω δεκάρα και 2ον δεν έχει πλάκα αν λέμε όλοι τα ίδια. Ο αντίλογος κρατάει αυτές τις κοινότητες ζωντανές.
Και σημείωσε ότι δεν είμαι καν γρήγορος. Όπως είπα, κουβέντα κάνουμε.
project.breeze
23/10/2009, 01:18
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό το forum το διαβάζουν και παιδάκια των 15-16 χρονών που συνεχώς ρωτάνε τί μηχανάκι να πάρω κι εμείς που τους λέμε να μην πάρουν μηχανάκι μεγάλο γιατί θα είναι ανευθυνότητα.Αυτά που προβάλουμε εμείς εδώ που είμαστε και 10 χρόνια τουλάχιστον,μεγαλύτεροι δε δείχνουν ανευθυνότητα;Όταν προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλον ότι δεν πάει αρκετά γρήγορα και δεν στρίβει αρκετά (σε δημόσιο δρόμο έτσι;;;) δεν τον αναγκάζουμε να πάει να τρέξει παραπάνω;Πόσο ανεύθυνο είναι αυτό;Φανταστείτε ένας από αυτούς τους Rossi του δημοσίου δρόμου να πέσει πάνω,όχι σε εσάς,σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.Τί θα λέτε τότε;
Devils,αυτή είναι η απάντησή μου στην ειρωνία σου...
fotisdragon
23/10/2009, 01:33
[Bέκανα μαθήματα και θα ξανακάνω. Δεν είμαι κατά των μαθημάτων ή της πίστας. Αλλά δεν τα κάνω για να τα εφαρμόζω στην πίστα. Τα κάνω για να το απολαμβάνω περισσότερο (και με μεγαλύτερη ασφάλεια) στο δρόμο.[/B]
Δηλαδή εσύ Blitz κάνεις μαθήματα στη πίστα για να μπορείς να πηγαίνεις τάπα στο δρόμο;
Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή". Εκτός αν είσαι αγωνιζόμενος.
project.breeze
23/10/2009, 01:48
Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή". Εκτός αν είσαι αγωνιζόμενος.
Μαθαίνεις να πηγαίνεις ασφαλέστερα με τον ρυθμό που πήγαινες πριν,αν αυξήσεις τον ρυθμό αντίστοιχα θα πέσει και η ασφάλεια.Ταχύτητα και ασφάλεια είναι αντιστρόφως ανάλογα...
Μαθαίνεις να πηγαίνεις ασφαλέστερα με τον ρυθμό που πήγαινες πριν,αν αυξήσεις τον ρυθμό αντίστοιχα θα πέσει και η ασφάλεια.Ταχύτητα και ασφάλεια είναι αντιστρόφως ανάλογα...
Αν δεν οδηγήσεις γρήγορα, δε θα μάθεις να οδηγείς ποτέ. Κάποιος που πηγαίνει με 300, οδηγεί άνετα στα 200. Κάποιος που οδηγεί με 100, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ στα 120. Πίστεψέ με, στο δρόμο δίπλα μου, προτιμώ τους πρώτους.
project.breeze
23/10/2009, 01:54
Αν δεν οδηγήσεις γρήγορα, δε θα μάθεις να οδηγείς ποτέ. Κάποιος που πηγαίνει με 300, οδηγεί άνετα στα 200. Κάποιος που οδηγεί με 100, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ στα 120. Πίστεψέ με, στο δρόμο δίπλα μου, προτιμώ τους πρώτους.
Αυτά που λες ισχύουν θεωρητικά αλλά παύουν να ισχύουν όταν έχεις να κάνεις με απλή φυσική
menelaos46
23/10/2009, 01:57
Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή"
Εχεις κανει ποτε μαθηματα???
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό το forum το διαβάζουν και παιδάκια των 15-16 χρονών...........
ελα μωρε ηρακλη με τον καθωσπρεπισμο...τα ιδια παιδια ειναι που ακουνε οτι τα μηχανακια ειναι σκοτωστρες,που ακουνε για 3000 νεκρους το χρονο,που βλεπουνε πλανα στην τηλεοραση η τα βιωνουνε απο κοντα πολλες φορες.
project.breeze
23/10/2009, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα μωρε ηρακλη με τον καθωσπρεπισμο...τα ιδια παιδια ειναι που ακουνε οτι τα μηχανακια ειναι σκοτωστρες,που ακουνε για 3000 νεκρους το χρονο,που βλεπουνε πλανα στην τηλεοραση η τα βιωνουνε απο κοντα πολλες φορες.
Γιωργό δεν μπορώ να βλέπω το ίδιο forum που κάποτε είχε αναλάβει μια σημαντική πρωτοβουλία να κάνει ενημέρωση παιδιών στο σχολείο για τη χρήση του εξοπλισμού,να μιλάει για 300άρες στο δρόμο και γόνατα κάτω στην Επίδαυρο.Είναι ειρωνικό,δε το βλέπεις;Όλοι ξέρουμε τον Ιαβέρη,ξέρουμε τις απόψεις του...Αν έβλεπες τον Ιαβέρη να βγαίνει και να λέει για παντιλίκια και κόντρες στα Λιμανάκια,τί συμπέρασμα θα έβγαζες;Όλοι τρέχουμε (κι εγώ φυσικά) αλλά το κάνω σε δρόμο που έχω τον ελάχιστο δυνατό κίνδυνο και στο φινάλε δε το τραβάω βίντεο και το ανεβάζω στο φόρουμ...Ποιός ο λόγος;
Όσο "λάθος" ή "σωστό" είναι να προβάλεις high speed - όλα κάτω videos από Επίδαυρο (Αγ. Ιωάννη Ρώσσο και λοιπά "πιστάκια") άλλο τόσο "λάθος" ή "σωστό" είναι να λες "μην τρέχεις, η ταχύτητα σκοτώνει"...
Στην πρώτη περίπτωση δίνεις το "κακό" παράδειγμα και προτρέπεις κάποιον/α να ακολουθήσει με αμφίβολα έως τραγικά αποτελέσματα...
Στη δεύτερη προκαλείς την έμφυτη αντιδραστικότητα και προκαλείς κάποιον/α να αποδείξει το αντίθετο με αμφίβολα έως τραγικά αποτελέσματα...
Στην τελική δεν αλλάζουν και πολλά...
Είναι αποκλειστική ευθύνη του καθενός μας να φροντίζει τον εαυτό του, να γνωρίζει (όσο γίνεται) τις οδηγικές δυνατότητές του, να προσπαθεί να βελτιωθεί, να ενδίδει/αντιστέκεται στις προκλήσεις και να δέχεται τις ευθύνες που του αναλογούν σε κάθε περίπτωση...
Αν κάποιος/α έχει μυαλό και δε δέχεται/μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του, πρόβλημά του.
Το μυαλό στο κεφάλι μας λοιπόν και το κεφάλι μας στο κράνος μας...
project.breeze
23/10/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
άλλο τόσο "λάθος" ή "σωστό" είναι να λες "μην τρέχεις, η ταχύτητα σκοτώνει"...
Συμφωνώ με μία μικρή παραλλαγή,η ταχύτητα σκοτώνει όταν δεν ξέρεις πού να τρέξεις και ένας επαρχιακός δρόμος με εποχιακούς τουρίστες,τυφλές εξόδους στροφών,ένας δρόμος που έχει ανεβάσει τον αριθμό των threads στο "Στραβά και ανάποδα" δεν είναι ο κατάλληλος...
Συμφωνώ με μία μικρή παραλλαγή,η ταχύτητα σκοτώνει όταν δεν ξέρεις πού να τρέξεις και ένας επαρχιακός δρόμος με εποχιακούς τουρίστες,τυφλές εξόδους στροφών,ένας δρόμος που έχει ανεβάσει τον αριθμό των threads στο "Στραβά και ανάποδα" δεν είναι ο κατάλληλος...
Αναδιατυπώνω: "μην τρέχεις, η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει" "μην τρέχεις εκεί που δε σε παίρνει", πες το όπως θες...
Και πάλι, υπό καθεστώς αντιδραστικότητας, κανείς/καμία δε θα προσπαθήσει να σου αποδείξει πως η ταχύτητα δε σκοτώνει, θα προσπαθήσει να σου αποδείξει πως τον/την παίρνει να πάει πιο γρήγορα...
Αναλωνόμαστε σε ανούσια θέματα, όποιος έχει νιονιό και νοιώθει καταλαβαίνει.
(Δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά, εννοείται...)
devil's animal
23/10/2009, 09:53
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό το forum το διαβάζουν και παιδάκια των 15-16 χρονών που συνεχώς ρωτάνε τί μηχανάκι να πάρω κι εμείς που τους λέμε να μην πάρουν μηχανάκι μεγάλο γιατί θα είναι ανευθυνότητα.Αυτά που προβάλουμε εμείς εδώ που είμαστε και 10 χρόνια τουλάχιστον,μεγαλύτεροι δε δείχνουν ανευθυνότητα;Όταν προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλον ότι δεν πάει αρκετά γρήγορα και δεν στρίβει αρκετά (σε δημόσιο δρόμο έτσι;;;) δεν τον αναγκάζουμε να πάει να τρέξει παραπάνω;Πόσο ανεύθυνο είναι αυτό;Φανταστείτε ένας από αυτούς τους Rossi του δημοσίου δρόμου να πέσει πάνω,όχι σε εσάς,σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.Τί θα λέτε τότε;
Devils,αυτή είναι η απάντησή μου στην ειρωνία σου...
φιλε γι'αυτο υπαρχει ο νομος που δεν επιτρεπει στα 15χρονα και στα 16χρονα να παρουν κατι πανω απο 50cc. επισης ο ιδιος νομος δεν επιτρεπει καποια κυβικα και στα 18 (μολις ενηλικιωθουν δλδ).Στα 21 πλεον σου λεει μπορεις να παρεις οτι θελεις.
Επειτα υπαρχουν και οι γονεις και η οικογενεια. Αυτοι μεγαλωνουν το παιδι και οχι το φορουμ και ο καθε ενας που γραφει σε αυτο. Αυτοι εχουν πρωτα την ευθυνη και μετα ολοι οι αλλοι.
Με την ιδια λογικη το καθε "παιδι" μπορει να θελει να κοπιαρει τον rossi που βλεπει στην t.v. καθε Κυριακη και ακουει πως παει με 350αρες και στριβει με τις φαβοριτες κατω.
Δεν εχουν λογικη αυτα που λες και ειναι μονο για να εχουμε να λεμε....
Α,και κατι τελευταιο γι'αυτον που παει γρηγορα και κανει το λαθος και ερθει πανω μου ή πανω σε καποιο αγαπημενο προσωπο...
Ολοι καλως ή κακως οταν βγαινουμε στον δρομο παιρνουμε ρισκο. Το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορει να συμβει απο τον οποιονδηποτε.
Αν ειναι να "παει" θα παει...:rolleyes:
Προχθες επεστρεφεα με τον Γιωργο (trooper) απο Μεγαρα. εκει που πηγαιναμε βλεπω λιγο πριν (ή λιγο μετα θα σε γελασω) απο την χαλυβουργικη κατι ροδιες τεραστιες στον δρομο που πηγαιναν απο την μεσαια τερμα δεξια στην βοηθητικη.Το θεμα ηταν οτι αυτο που τις ειχε κανει ηταν εκει ακομα. Ενας τρακτορας. χωρις καροτσα. ειχε κλεισει σχεδον καθετα την βοηθητικη και ο οδηγος βρισκοταν εκει και κοιτουσε απο κατω. Φαινοταν σαν να κοκκαλωσαν ξαφνικα τα φρενα και το τιμονι ειχε "κοψει" δεξια αποτομα.πολυ αποτομα.:eek:
αμεσως εκοψα στα μισα απ'οτι πηγαινα και το ιδιο εκανε και ο Γιωργος. χιλιες σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου. Απο το να ειχαμε φυγει λιγο νωριτερα μεχρι το τι εφταιξε γι'αυτο που μολις ειδα.κενο. δεν υπαρχει λογικη. καποια πραγματα απλα συμβαινουν. ετσι και με τα ατυχηματα. Σαφως αν το κυνηγας εχει περισσοτερες πιθανοτητες ισως αλλα και παλι αυτο παιζεται...
Τελος συμφωνω με τον BLiTzERR απολυτα σε αυτο"
"Κάποιος που πηγαίνει με 300, οδηγεί άνετα στα 200. Κάποιος που οδηγεί με 100, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ στα 120. Πίστεψέ με, στο δρόμο δίπλα μου, προτιμώ τους πρώτους."
Γιωργό δεν μπορώ να βλέπω το ίδιο forum που κάποτε είχε αναλάβει μια σημαντική πρωτοβουλία να κάνει ενημέρωση παιδιών στο σχολείο για τη χρήση του εξοπλισμού,να μιλάει για 300άρες στο δρόμο και γόνατα κάτω στην Επίδαυρο.Είναι ειρωνικό,δε το βλέπεις;Όλοι ξέρουμε τον Ιαβέρη,ξέρουμε τις απόψεις του...Αν έβλεπες τον Ιαβέρη να βγαίνει και να λέει για παντιλίκια και κόντρες στα Λιμανάκια,τί συμπέρασμα θα έβγαζες;Όλοι τρέχουμε (κι εγώ φυσικά) αλλά το κάνω σε δρόμο που έχω τον ελάχιστο δυνατό κίνδυνο και στο φινάλε δε το τραβάω βίντεο και το ανεβάζω στο φόρουμ...Ποιός ο λόγος;
ηρακλη σε εκεινες τις προσπαθειες φαγαμε παγο απο τον συλογο γονεων και κηδεμονων.
αρα αν αυτος που ο νομος τον χρηζει ικανο να οδηγει δεν εχει μυαλο και αν δεν ενδιαφερονται ουτε οι ιδιοι οι γονεις του εμενα μου περισσευει.
και στο φιναλε το φορουμ δεν ειχε ποτε στοχο να αλλαξει τα δεδομενα στους δρομους.απλα δοθηκε βημα σε ανθρωπους να ενημερωσουνε παντα βεβαια κρατωντας ισσοροπιες.ο καθενας ειναι υπευθηνος και υπολογος των πραξεων του.και φυσικα ο καθενας λεει τη γνωμη του.ολοι τρεχουμε.το να το κανουμε γαργαρα ειναι στρουθοκαμηλισμος.απλα ας γινεται συνετα.
project.breeze
23/10/2009, 09:59
Αν ειναι να "παει" θα παει...:rolleyes:
Δυστυχώς δεν είμαι αυτής της λογικής,το πεπρωμένο μας το φτιάχνουμε,ας μην τα ρίχνουμε όλα στο πεπρωμένο...Παιδιά όποιος θέλει ας τρέξει,ελπίζω να μην δούμε άλλο κόσμο στο Στραβά κι ανάποδα.Ούτε 2 βδομάδες δεν πέρασαν από το περιστατικό με το Busa και το Vtr και μυαλό δεν βάζουμε.:sad:
project.breeze
23/10/2009, 10:01
ηρακλη σε εκεινες τις προσπαθειες φαγαμε παγο απο τον συλογο γονεων και κηδεμονων.
αρα αν αυτος που ο νομος τον χρηζει ικανο να οδηγει δεν εχει μυαλο και αν δεν ενδιαφερονται ουτε οι ιδιοι οι γονεις του εμενα μου περισσευει.
και στο φιναλε το φορουμ δεν ειχε ποτε στοχο να αλλαξει τα δεδομενα στους δρομους.απλα δοθηκε βημα σε ανθρωπους να ενημερωσουνε παντα βεβαια κρατωντας ισσοροπιες.ο καθενας ειναι υπευθηνος και υπολογος των πραξεων του.και φυσικα ο καθενας λεει τη γνωμη του.ολοι τρεχουμε.το να το κανουμε γαργαρα ειναι στρουθοκαμηλισμος.απλα ας γινεται συνετα.
Α γειά σου τα ίδια λέμε,να τρέχουμε,δεν είπε κανείς όχι.Αλλά όχι ρε πστ μου σε δρόμους που έχει σκοτωθεί τόσος κόσμος!Εγώ ρε Γιώργο όταν περνάω από τα Τέμπη,μόνο και μόνο που βλέπω το μνημείο για τα παιδάκια που σκοτώθηκαν μου κόβονται τα γόνατα ρε γαμώτο,αυτοί που τρέχουνε σε Μπράλλους,Επιδαύρους και ΞΕΡΟΥΝ πόσος κόσμος έχει σκοτωθεί πώς μπορούν...Δε το καταλαβαίνω...
Δεν το καταλαβαίνω...
Μην προσπαθείς να το καταλάβεις, σπαταλάς φαιά ουσία που θα μπορούσε να επενδυθεί σε χίλια δυο άλλα πράγματα...
Αν μπορούσαμε να βάλουμε μυαλό στον κόσμο γύρω μας τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά (δε λέω καλύτερα ή χειρότερα, λέω μόνο διαφορετικά)...
Η ευθύνη μας περιορίζεται στον εαυτό μας, στο συνεπιβάτη μας και στα παιδιά που μεγαλώνουμε/θα μεγαλώσουμε μέχρι να είναι σε θέση να αποφασίζουν μόνα τους...
Μην προσπαθείς να το καταλάβεις, σπαταλάς φαιά ουσία που θα μπορούσε να επενδυθεί σε χίλια δυο άλλα πράγματα...
Αν μπορούσαμε να βάλουμε μυαλό στον κόσμο γύρω μας τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά (δε λέω καλύτερα ή χειρότερα, λέω μόνο διαφορετικά)...
Η ευθύνη μας περιορίζεται στον εαυτό μας, στο συνεπιβάτη μας και στα παιδιά που μεγαλώνουμε/θα μεγαλώσουμε μέχρι να είναι σε θέση να αποφασίζουν μόνα τους...
+30000000000000000000
και κατι ακομα ηρακλη,τα παιδακια στα τεμπη...δεν τρεχανε.καταλαβαινεις τι θελω να πω.
project.breeze
23/10/2009, 10:14
Ο καθένας θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει ευθύνη του εαυτού του και τρέχει και κάνει,γούστο του και καπέλο του,αλλά από την στιγμή που στον ίδιο δρόμο,κυκλοφορεί και άλλος κόσμος,δεν είσαι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό σου.Τρέχεις σε επαρχιακό δίκτυο με μονή λωρίδα ανά κατεύθυνση,με τυφλές στροφές,με κίνηση,και είσαι τουλάχιστον στο 300% του ορίου ταχύτητας.Δεν είσαι υπεύθυνος μόνο για σένα,είσαι υπεύθυνος για το αυτοκίνητο που έρχεται από την άλλη,για τη μοτοσυκλέτα που έρχεται από την άλλη και για τις οικογένειές τους.Είναι βαρύ το φορτίο,όποιος το αντέχει ας το κουβαλήσει,εγώ δε το αντέχω πάντως και όσο καταπληκτική και αν είναι η διαδρομή των Τεμπών,όσο λαχταριστό στροφιλίκι και αν έχει,εγώ θα πάω σαν κότα και ας με πούνε και κουλάδι:wave2:
project.breeze
23/10/2009, 10:15
+30000000000000000000
και κατι ακομα ηρακλη,τα παιδακια στα τεμπη...δεν τρεχανε.καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Έτρεχε ο νταλικέρης Γιώργο.Όπου νταλικέρης βάλε καβλωμένος 25χρονος με 1000άρι :wave2:
devil's animal
23/10/2009, 10:18
Έτρεχε ο νταλικέρης Γιώργο.Όπου νταλικέρης βάλε καβλωμένος 25χρονος με 1000άρι :wave2:
ουτε αυτος ετρεχε.απλα δεν ειχαν δεθει καλα τα κοντρα πλακε που κουβαλαγε. ηταν να "πανε"..
:sad:
project.breeze
23/10/2009, 10:21
ουτε αυτος ετρεχε.απλα δεν ειχαν δεθει καλα τα κοντρα πλακε που κουβαλαγε. ηταν να "πανε"..
80km/h με φορτηγό φορτωμένο μέχρι τα μπούνια είναι πααααρα πολλά στα Τέμπη,περνάω συνεχώς από κει και τους βλέπω...
Δεν είσαι υπεύθυνος μόνο για σένα,είσαι υπεύθυνος για το αυτοκίνητο που έρχεται από την άλλη,για τη μοτοσυκλέτα που έρχεται από την άλλη και για τις οικογένειές τους.
Αν δε μάθεις να σέβεσαι, να αγαπάς και να έχεις συναίσθηση της ευθύνης προς τον εαυτό σου δεν πρόκειται ποτέ να σεβαστείς, να αγαπήσεις και να αισθανθείς υπεύθυνος για κάποιον άλλο...
:nono:
στο μονο που διαφωνω ειναι στο ''ηταν να πανε''.αν δενοτανε τα κοντρα πλακε δε θα πηγαινε κανεις.
τελος παντων.
h_m_akis
23/10/2009, 14:47
ηταν να "πανε"
:sick:
αυτα τα επιχειρηματα μεχρι και η γιαγια μου τα εχει κοψει..........
Νέος, με έχεις κουράσει με τα αποκρυσταλλωμένα αφοριστικά συμπεράσματα που έχεις υοθετήσει έπειτα από 5 χρόνια σε σέλα μηχανής.
Πίστεψέ με, αν είχες περάσεις μέσα από ορισμένα ''φίλτρα'' θα είχες άλλες απόψεις.
Μακάρι βέβαια να μην τα δείς όπως τα είδαν μερικοί από εδώ μέσα, που τώρα όπως και να έχει τους γράφεις στα @@ σου...
Τέλος από μένα.
project.breeze
23/10/2009, 17:45
Λολ. Ποια 5? .
Αυτό σου έκανε εντύπωση;Αυτά που γράφεις τα διάβασες;Αυτοί που πηγαίνουν με 300 είναι ασφαλείς στα 200 και αυτοί που πάνε με 100 είναι επικίνδυνοι στα 120;Όταν πας με 300 έχεις υπόψιν σου πόσα μέτρα το δευτερόλεπτο διανύεις;Θα σε βοηθήσω λίγο,83 μέτρα το δευτερόλεπτο,αν πέσεις ξέρεις πόσα μέτρα θα διανύσεις κάνοντας τούμπες;Σίγουρα πάνω από 300 μέτρα...Το έχεις καταλάβει ότι αν φύγεις με 300 σίγουρα θα περάσεις με τούμπες το κουλάδι που πάει με 120 και είναι επικίνδυνος;
h_m_akis
23/10/2009, 18:40
Όταν πας με 300 έχεις υπόψιν σου πόσα μέτρα το δευτερόλεπτο διανύεις;Θα σε βοηθήσω λίγο,83 μέτρα το δευτερόλεπτο,αν πέσεις ξέρεις πόσα μέτρα θα διανύσεις κάνοντας τούμπες;Σίγουρα πάνω από 300 μέτρα...Το έχεις καταλάβει ότι αν φύγεις με 300 σίγουρα θα περάσεις με τούμπες το κουλάδι που πάει με 120 και είναι επικίνδυνος;
Σωστα.... αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το "Αυτοί που πηγαίνουν με 300 είναι ασφαλείς στα 200 και αυτοί που πάνε με 100 είναι επικίνδυνοι στα 120" :confused:
παντως κι εγω θα προτειμουσα διπλα μου τους πρωτους:rolleyes:
project.breeze
23/10/2009, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
Σωστα.... αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το "Αυτοί που πηγαίνουν με 300 είναι ασφαλείς στα 200 και αυτοί που πάνε με 100 είναι επικίνδυνοι στα 120" :confused:
παντως κι εγω θα προτειμουσα διπλα μου τους πρωτους:rolleyes:
Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όσο καλός οδηγός κι αν είσαι αν πηγαίνεις με 300 σε δημόσιο δρόμο σίγουρα σε περίπτωση στραβής δεν έχεις περιθώρια αντίδρασης για τον λόγο ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς να προβλέψεις.Με λίγα λόγια δεν θεωρώ αυτόν που τρέχει ή αυτόν που ξύνει στην Επίδαυρο γόνατο καλό οδηγό.Καλό οδηγό θεωρώ αυτόν που προσαρμόζεται στις συνθήκες,που ξέρει πότε χρειάζεται να καταπιέσει την κ@βλά του,που ξέρει πότε πρέπει να τρέχει και πότε να πηγαίνει σαν κότα.Εγώ αυτόν τον οδηγό προτιμώ δίπλα μου
Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όσο καλός οδηγός κι αν είσαι αν πηγαίνεις με 300 σε δημόσιο δρόμο σίγουρα σε περίπτωση στραβής δεν έχεις περιθώρια αντίδρασης για τον λόγο ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς να προβλέψεις.Με λίγα λόγια δεν θεωρώ αυτόν που τρέχει ή αυτόν που ξύνει στην Επίδαυρο γόνατο καλό οδηγό.Καλό οδηγό θεωρώ αυτόν που προσαρμόζεται στις συνθήκες,που ξέρει πότε χρειάζεται να καταπιέσει την κ@βλά του,που ξέρει πότε πρέπει να τρέχει και πότε να πηγαίνει σαν κότα.Εγώ αυτόν τον οδηγό προτιμώ δίπλα μου
Εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κάποιος που βλέπει συχνά τα 300 στο κοντέρ του, μπορεί να οδηγήσει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200. Κάποιος που δεν έχει περάσει καν τα 120, στα 121 είναι κίνδυνος. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Και τι σχέση έχουν αυτά που λες? Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν 13χρονους, αγράμματους και ηλίθιους. Σταματήστε το "α εγώ έχω πτυχία και οδηγώ 40 χρόνια, άρα εγώ έχω δίκιο". Ναι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Ευχαριστώ.
Όσον αφορά τον "καλό οδηγό", γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε? Και για μένα αυτός, που ξέρει πότε να κάνει τι, είναι καλός ;)
mikros boudas
23/10/2009, 21:24
Εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κάποιος που βλέπει συχνά τα 300 στο κοντέρ του, μπορεί να οδηγήσει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200. Κάποιος που δεν έχει περάσει καν τα 120, στα 121 είναι κίνδυνος. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Και τι σχέση έχουν αυτά που λες? Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν 13χρονους, αγράμματους και ηλίθιους. Σταματήστε το "α εγώ έχω πτυχία και οδηγώ 40 χρόνια, άρα εγώ έχω δίκιο". Ναι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Ευχαριστώ.
Όσον αφορά τον "καλό οδηγό", γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε? Και για μένα αυτός, που ξέρει πότε να κάνει τι, είναι καλός ;) λαθος χωρις πολλα πολλα
Ε έτσι θα ναι τότε. Αφού το λες εσύ.
mikros boudas
23/10/2009, 21:44
Ε έτσι θα ναι τότε. Αφού το λες εσύ. ακριβως,επειδη το λεω εγω και δε το λες εσυ
178188
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
ακριβως,επειδη το λεω εγω και δε το λες εσυ
/shocked.