Σύνδεση

View Full Version : καλές μηχανές υπάρχουν?

Σελίδες : 1 [2] 3

sf1n4k1
05/11/2009, 11:13
DUKASII τρελένομαιΙΙιιΙΙ!!

Αν είχα το DN-01 της honda ρε?Θα τον έκανες τον παραλληλισμό με γυναίκα?Scooter είναι κι αυτό απλά σε κουστούμι πιο street..

georgis4

Μην ανεβάζεις πίεση..πάει το v-stroma όπου πάει το wr σου στο χώμα?ΔΕ ΠΑΕΙ

georgis4
05/11/2009, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

Αν είχα το DN-01 της honda ρε?Θα τον έκανες τον παραλληλισμό με γυναίκα?Scooter είναι κι αυτό απλά σε κουστούμι πιο street..

georgis4

Μην ανεβάζεις πίεση..πάει το v-stroma όπου πάει το wr σου στο χώμα?ΔΕ ΠΑΕΙ
Γιατι παει το Τ-ΜΑΞ οπου παει το τερζοSTROM??:p

DUKASII
05/11/2009, 11:16

file pas apo to kako sto xeirotero...kane kati sintoma..:eek:

alexarav
05/11/2009, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Για εσενα???ΟΧΙ!!!!!:wave2:

δεν με κατάλαβες...
αυτά που γράφω δεν είναι προσωπικές απόψεις αφού αναφέρομαι σε μηχανές που δεν έχω οδηγήσει.
Eχω οδηγήσει μόνο ενα fazer 600 και μια bmw f650 για τόσο λίγο που σχεδόν δεν μπορώ να τις κρίνω.
αυτά που γράφω είναθ τα συμπεράσματα που βγάζεο κανείς διαβάζοντας τις απόψεις σας, αυτά που οι περισσότεροι γράφουν εδω.
ψάχνοντας για μηχανή βλέπω πχ οτι η tdm που μου άρεσε δέχεται πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τις αναρτήσεις της, όπως και το v strom (παρόλο που σε ταξίδια στην επαρχία απ΄ οτι έχω δει 1 στις 2 μηχανές είναι v strom)
για να το τελειώνω το θέμα διαβάζοντας τις γνώμες ανθρώπων που ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ πολλά από τα μηχανάκια απογοητεύομαι.
το ίδιο συμβαίνει και με τα περιοδικά μοτοσυκλέτας.
το σχόλιο ότι <<τα γυμνά 600 έχουν υστερικούς κινητήρες με μέτρια φρένα και αναρτήσεις>> το διάβασα στο 0-300 ή στο Moto...
αυτό είναι όλο.

DUKASII
05/11/2009, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
δεν με κατάλαβες...
αυτά που γράφω δεν είναι προσωπικές απόψεις αφού αναφέρομαι σε μηχανές που δεν έχω οδηγήσει.
Eχω οδηγήσει μόνο ενα fazer 600 και μια bmw f650 για τόσο λίγο που σχεδόν δεν μπορώ να τις κρίνω.
αυτά που γράφω είναθ τα συμπεράσματα που βγάζεο κανείς διαβάζοντας τις απόψεις σας, αυτά που οι περισσότεροι γράφουν εδω.
ψάχνοντας για μηχανή βλέπω πχ οτι η tdm που μου άρεσε δέχεται πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τις αναρτήσεις της, όπως και το v strom (παρόλο που σε ταξίδια στην επαρχία απ΄ οτι έχω δει 1 στις 2 μηχανές είναι v strom)
για να το τελειώνω το θέμα διαβάζοντας τις γνώμες ανθρώπων που ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ πολλά από τα μηχανάκια απογοητεύομαι.
το σχόλιο ότι <<τα γυμνά 600 έχουν υστερικούς κινητήρες με μέτρια φρένα και αναρτήσεις>> το διάβασα στο 0-300 ή στο Moto...
αυτό είναι όλο. epidi file akri de bgazeis me tis apopseis..

pare oti soy kanei klik kai apoktise kai esy mia apopsi.alloys m porei na toyw apogoiteysan ta mixanakia kai alloys na toys ekanan na xamogelane oli mera.

opote kali agora se oti saresei kai ela pes mas ti pires na soy poyme poso malakia ekanes..:wave2: :beer: :rotflmao:

alexarav
05/11/2009, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
epidi file akri de bgazeis me tis apopseis..

pare oti soy kanei klik kai apoktise kai esy mia apopsi.alloys m porei na toya apogoiteysan ta mixanakia kai alloys na toys ekanan na xamogelane oli mera.

opote kali agora se oti saresei kai ela pes mas ti pires na soy poyme poso malakia ekanes..:wave2: :beer: :rotflmao:

δεν θα το πω σε κανένα, ή φλώρος ή κάγκουρας, πώς να διαλέξω τι θα με λένε???:beer:

DimChios
05/11/2009, 11:29
epidi file akri de bgazeis me tis apopseis..

pare oti soy kanei klik kai apoktise kai esy mia apopsi.alloys m porei na toyw apogoiteysan ta mixanakia kai alloys na toys ekanan na xamogelane oli mera.

opote kali agora se oti saresei

:eyepop:

......kai ela pes mas ti pires na soy poyme poso malakia ekanes..:wave2: :beer: :rotflmao:

ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
05/11/2009, 11:30
δεν θα το πω σε κανένα, ή φλώρος ή κάγκουρας, πώς να διαλέξω τι θα με λένε???:beer: min se agxonei ayto..tha dialexoyme emeis gia sena..:beer: :lol:

georgis4
05/11/2009, 11:30
δεν με κατάλαβες...
αυτό είναι όλο.
Οσο αφορα τα περιοδικα,κανουν απλα τη *δουλεια* τους..:winka:
Τωρα εκτος απο αρνητικα για καθε μοτο εχει ΚΑΙ θετικα που θα διαβασεις σχολια...
Τωρα αν καποιος παιρνει ενα στρομ η κατι παρεμφερες με ?7500 και περιμενει να ειναι με τις και μαμω αναρτησεις η δεν ξερω εγω τι αλλο...τι να πω!
Απλα βαζεις κατω το τι χρηση θες να σου κανει το εκαστο μηχανακι και τα οποια ?ακια σου και ψωνιζεις!
Ειναι σαν να λεω πηρα το WR και δεν εχει αλογα δεν μπορεις να πας ταξιδι δεν τρεχει ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ....(ενοειται οτι απο πριν βαζεις κατω τι θες και για πιο λογο παιρνεις οτι παιρνεις)
Σε βολευει αυτο που εχεις??ΤΕΛΟΣ!Αυτο μετραει και μην ακους κανεναν...
:sun:

georgis4
05/11/2009, 11:31
min se agxonei ayto..tha dialexoyme emeis gia sena..:beer: :lol:

...για σενα...ΠΡΙΝ απο σενα...:lol: :lol:

SVX
05/11/2009, 11:33
Για Moto guzzi η Harley σε κοβω............ :rolleyes:

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

alexarav
05/11/2009, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

χοντρό.

DUKASII
05/11/2009, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: koita mi kaneis tetoia malakia..

den exei gyrismo meta..

tha mpeneis kai tha grafeis post..me titlo..zito na agoraso krosia gia timoni harley...

i stin anapodi..zito na agoraso timoni gia motoguzzi ..mias kai den yparxei kai kapou alloy..

georgis4
05/11/2009, 11:36
χοντρό.
Οντος...δεν κανουν ουτε αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=2bI81zaGLUk
Αλλα ουτε και αυτο!
http://www.youtube.com/watch?v=3vEUeBLsWb4

(φιλικα παντα)
:beer: :beer:

DimChios
05/11/2009, 11:40
Αλλα ουτε και αυτο!

(φιλικα παντα)

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΟΥΑΟΥ!!!

alexarav
05/11/2009, 11:41
Αλλα ουτε και αυτο!

(φιλικα παντα)
αυτό το κάνουν φαντάζομαι κ με τα κρόσια θα είναι όνειρο!
http://www.youtube.com/watch?v=Nk_6XWT0BB4

alexarav
05/11/2009, 11:42
Οσο αφορα τα περιοδικα,κανουν απλα τη *δουλεια* τους..:winka:
Τωρα εκτος απο αρνητικα για καθε μοτο εχει ΚΑΙ θετικα που θα διαβασεις σχολια...
Τωρα αν καποιος παιρνει ενα στρομ η κατι παρεμφερες με ?7500 και περιμενει να ειναι με τις και μαμω αναρτησεις η δεν ξερω εγω τι αλλο...τι να πω!
Απλα βαζεις κατω το τι χρηση θες να σου κανει το εκαστο μηχανακι και τα οποια ?ακια σου και ψωνιζεις!
Ειναι σαν να λεω πηρα το WR και δεν εχει αλογα δεν μπορεις να πας ταξιδι δεν τρεχει ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ....(ενοειται οτι απο πριν βαζεις κατω τι θες και για πιο λογο παιρνεις οτι παιρνεις)
Σε βολευει αυτο που εχεις??ΤΕΛΟΣ!Αυτο μετραει και μην ακους κανεναν...
:sun:

σωστός...;)

sf1n4k1
05/11/2009, 11:54

:lol: :lol:

Alexarav μη πάρεις τπτ ρε..μείνε όπως είσαι..

Αν πάρεις είπαμε στείλε πμ για τράμπα ;p

camen
05/11/2009, 12:11
Eγω που ειμαι τοση ωρα ρε πουστη μου?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για παμε...:a014: :a014: :a014: :a014:

georgis4
05/11/2009, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

αργησες φιλος....τελικα τα βρηκαμε..:bigcry: :rotflmao:

sf1n4k1
05/11/2009, 12:14

Εσύ έχεις ΚΤΜ..είσαι εκτός συναγωνισμού..

camen
05/11/2009, 12:15
είσαι εκτός συναγωνισμού..

Αυτο λεω και εγω......:p :p :p
Εκτος ειμαι,δεν κλεβω εκκλησιες....:lol: :lol: :lol: :wave2:

alexarav
05/11/2009, 13:32
:lol: :lol:

Alexarav μη πάρεις τπτ ρε..μείνε όπως είσαι..

Αν πάρεις είπαμε στείλε πμ για τράμπα ;p

Αυτό το variator πρέπει να το δω απο κοντά πως δουλεύει!!!!!!!:evil:

sf1n4k1
05/11/2009, 13:39
Αυτο λεω και εγω......:p :p :p
Εκτος ειμαι,δεν κλεβω εκκλησιες....:lol: :lol: :lol: :wave2:

Καλά δε μιλάω...γιατί αν μιλήσω πάλι πάνω μου θα πέσουν να με φάνε..

Είσαι απλά εκτός συναγωνισμού..άσε τις εκκλησίες...γιατί θα σε λιβανίσει κανα tmax καμια ώρα (με motul 5100) και θα ψάχνεσαι..

Alexarav έλα Πάτρα να το πάρεις βόλτα ρε συ :p Το θες σίγουρα το βαριατόρ σου λέω..απλά με τουριστική ρύθμιση..αν βάλεις αγωνιστική..θα γίνει αλισοπρίονο δίχρονο..

alexarav
05/11/2009, 13:41
Καλά δε μιλάω...γιατί αν μιλήσω πάλι πάνω μου θα πέσουν να με φάνε..

Είσαι απλά εκτός συναγωνισμού..άσε τις εκκλησίες...γιατί θα σε λιβανίσει κανα tmax καμια ώρα και θα ψάχνεσαι..

Alexarav έλα Πάτρα να το πάρεις βόλτα ρε συ :p Το θες σίγουρα το βαριατόρ σου λέω..απλά με τουριστική ρύθμιση..αν βάλεις αγωνιστική..θα γίνει αλισοπρίονο δίχρονο..

θα την κατέβω μια βόλτα Καλάβρυτα για καφε αυθημερόν σίγουρα, αν είναι για Πάτρα θα σου στείλω pm, έχω κ φιλους και συγγενείς εκει!

:beer:

sapila racing
05/11/2009, 13:50
αν βάλεις αγωνιστική..θα γίνει αλισοπρίονο δίχρονο..

Μην τα λές τόσο απότομα και μας τρομάζεις! :rotflmao: :rotflmao:

Αμαν πια με το Τmax ρε παιδιά. Η πλάκα είναι που μερικοί με τέτοια μου τα χώνουν και στα φανάρια!
Φαντάζομαι οτι αισθάνονται πανγρήγοροι μετα το τουτού που καβάλαγαν μέχρι πρότινος.

road spirit
05/11/2009, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μην τα λές τόσο απότομα και μας τρομάζεις! :rotflmao: :rotflmao:

Αμαν πια με το Τmax ρε παιδιά. Η πλάκα είναι που μερικοί με τέτοια μου τα χώνουν και στα φανάρια!
Φαντάζομαι οτι αισθάνονται πανγρήγοροι μετα το τουτού που καβάλαγαν μέχρι πρότινος. είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι αυτοί είναι χειρότεροι απο τους βεστρωμάδες και τους TDMάκηδες ...

MikeG
05/11/2009, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι αυτοί είναι χειρότεροι απο τους βεστρωμάδες και τους TDMάκηδες ...

Είναι. :wave2:

alexarav
05/11/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

είμαστε

MikeG
05/11/2009, 14:02
Σκηνικό.

Τύπος λοιπόν με TMAX, τον πετυχαίνω έξω από τη Πυροσβεστική στο Ηράκλειο. Κουστουμιά & ακράνωτος. Μας πιάνει κόκκινο. Κατευθυνόμαστε και οι δυο προς το κέντρο, από Έβανς.
Με μπανίζει & είναι ready to race λέμε! Καμιά 35αρια χρονόνε τον έκανα.
Περνάμε και το φανάρι από τις Τρεις Καμάρες και ο τύπος πάει να χωθεί ανάμεσα από αυτοκίνητα και λεωφορείο. Δε το έχει όμως με τη καμία, άσχετα που περνούσε και Harley. Βάζει τα πόδια κάτω & αυτό ήταν. 15 μοτοσυκέτες από πίσω να περιμένουμε το πιλότο.

Αρχίζω εγώ αμέσως το κράξιμο.

-Πούλα το ρε το καϊκη! Άμα δε το'χεις κάτσε σπίτι. Πάνε με το κάρο σου & τα σχετικά.

Μας πιάνει κόκκινο στο φανάρι της πλατείας Κορνάρου.

τύπος : Φιλαράκο, με το καΐκη δε θα με προλάβεις στην εθνική.
MikeG : Λες ε? Θες να πάμε μια, αλλά να σε πω, βάλε κανά κράνος γιατί δε σε βλέπω ούτε μέχρι την εθνική να φτάνεις.
τύπος : Έχεις δίκιο, αλλά έχω φύγει σκαστός από τη δουλειά να πάω οδοντίατρο (ότι ναναι).

Ανάβει πράσινο & φιλάκια.

Γαμώ τα σκούτερ μου μέσα έχει γεμίσει το Ηράκλειο & πάνε όλοι σα το Χάρο! Κρουαζιέρα στο Αιγαίο να πούμε! Εν τω μεταξύ 99% από όλους αυτούς είναι καρακουτάκιδες που πήραν το μοτόρι να κάνουν πιο γρήγορα της δουλειές.
Να παν να γαμηθούν.

sapila racing
05/11/2009, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Ειδικά αυτοί που εχουν βάλει και τελικό είναι για πολλά γέλια!

Προχτες ενας παραλίγο να τσακιστεί, ξεκινήσαμε μαζί απο το φανάρι, αλλά αυτός ηταν πιο δεξια απο το επερχόμενο λούκι.
Ηταν σίγουρος οτι θα με περάσει φαίνεται, γιατί πήγαινε τέρμα μεχρι που πλακώθηκε στα φρένα τελευταία στιγμή πριν στουκάρει στα σταματημένα οταν κατάλαβε οτι το σχέδιο του είχε αποτύχει παταγωδώς.
Κι εκανε κι εναν ήχο μΠΠΠΠΠΠΡΡΡΡρρρρρΡΡΡρρρρΡρρρρρρΡΡΡρρρ :lol:

Καλά να μου τα χώνουν τα Ζ750 και τα TDM, ακόμα και VStrom μου τα χει χώσει, το καταλαβαίνω, τους εχω στημένη και παγίδα να τους πιάνω Κώτσους, αλλά οχι και Τμαχ, ήμαρτον πια.
:rotflmao:

Τεσπα, εκτόε θέματος είμαστε.
Το thread εχει τίτλο:
Υπάρχουν καλές μηχανές?
Απάντηση: Ολες καλές είναι σήμερα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων πoυ αναφέρθηκαν ήδη.

Πως γύρισε πάλι στα scooter το πράμα????? :confused: Τα scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες, υπάρχει ολόκληρο thread πάνω στο γνωστό θέμα.

Cpt. Haddock
05/11/2009, 14:14
Πως γύρισε πάλι στα scooter το πράμα????? :confused: Τα scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες, υπάρχει ολόκληρο thread πάνω στο γνωστό θέμα.

Λόγω του απωθημένου του MikeG απο τα τσάγια που τρώει στα φανάρια :rotflmao:

MikeG
05/11/2009, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λόγω του απωθημένου του MikeG απο τα τσάγια που τρώει στα φανάρια :rotflmao:

Πω πω ρε μάστορα!
Συμπερασμοτολογία έχεις τελειώσει κολλητέ?

makis206
05/11/2009, 14:18
ακόμα και VStrom....
αλλά οχι και Τμαχ...

Με μπερδεύεις...:D

Μιλάς για δύο ίδια μηχανάκια κι αναρρωτιέμαι αν τα διαχωρίζεις επειδή το ένα έχει τελική ενώ το άλλο όχι...:smokin:

:bigcry:

OldMan
05/11/2009, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...............
Εσύ τι μηχανάκι έχεις και μας κουνιέσαι ρε Λάκη, να 'ουμ' ...??? :smokin:

LOUKILOUK
05/11/2009, 14:21
είμαι μπερδεμένος το ξέρω αλλά έχω το εξής πρόβλημα.
έχω ενα tmax και γενικά είμαι ευχαριστημένος.

με τρώει όμως η σκέψη... αν το tmax μου φτιάχνει το κέφι στα στροφιλίκια πόσο θα μου άρεσε το ίδιο με μια μηχανή... οπότε άρχισα να ψάχνω για μια μηχανή που να είναι η επόμενη αγαπημένη!

διαβάζοντας όμως τις απόψεις των περισσότερων εδώ έχω απογοητευτεί

τα ιταλικά χαλάνε, δεν τα αγοράζεις
τα bmw τα έχουν φλώροι, οριακά είναι μηχανές
τα tdm σίγουρα δεν είναι μηχανές (και σκούτερ έχω)
τα v strom είναι αηδίες απορώ πως έχει γεμίσει ο τόπος
τα on-off δεν κάνουν τίποτα καλά (άσε που το τμαχ μπορεί να στρίβει και καλύτερα)
τα <<γυμνά>> 600αρια διάβαζα σε ένα τεστ ότι έχουν υστερικά μοτέρ και μέτριες αναρτήσεις και φρένα ενω δεν είναι για ταξιδάκι
τα ss είναι ειδικής χρήσης κλπ.

Αν ολα αυτα τα διαβασες εδω μεσα και σε περιοδικα ειδικου τυπου, αν τα ακουσες και απο χειλη αναβατων και εμπειρων στο χωρο στης μοτοσυκλετας γιατι δεν μας λες και το "κραξιμο" που ακουσες για τα σκουτερ αλλα παρολα αυτα κατεληξες να δωσεις 10+ χιλιαρικα(... !!!) για να γινεις μαουνιερης....????

και το ερώτημα είναι.
στον χώρο των σκούτερ το Tmax δεν θα πει κανείς οτι δεν είναι καλό.
στον χώρο των μηχανών υπάρχει, με σχετικά αντικειμενικά κριτήρια, κάποια μηχανή πραγματικά καλή που αξίζει τα λεφτά της για χρήση καθημερινή, βόλτες, ταξιδάκια και κανένα στροφιλίκι για να ανάβουν τα αίματα?

Βολικο το να χωριζεις τα δικυκλα σε σκουτερ και μηχανες (λες να ειναι ετσι τελικα...?), αλλα δεν το πας καλα ετσι...
"στον χώρο των σκούτερ το Tmax δεν θα πει κανείς οτι δεν είναι καλό...."
Δεν θα διαφωνησουμε εδω...αλλα και στον χωρο των ον -οφ , και στον χωρο των ss, και στον χωρο των streetfighters κλτ, παλι μπορεις να βρεις καλες και αξιολογες μηχανες....
Ειναι προφανες οτι υπαρχει εξειδικευση αρκετη πλεον και καθε μοτοσυκλετα ειναι προσανατιολισμενη καπου...δεν μπορει καθε μοτο να κανει τα παντα καλα...(εκτος απο τα τδμ και στρωματα φυσικα.... :lol: :winka: )

Anyway, ειναι φανερο οτι εισαι fun των σκουτερς (κανεις δεν ειναι τελειος....εμενα ας πουμε μου αρεσουν τα ΚΤΜ...:winka:) αλλα μην φανατιζεσαι γιατι αν καβαλησεις καμια πραγματικη μοτο και δεις πως στριβει και πως φρεναρει σε οριακες καταστασεις τοτε ισως να το βουλιαξεις το ποταμοπλοιο που διατηρεις.... :lol: :rotflmao:
Κατα τα αλλα να πω οτι δεν ειναι κακο να αρεσει σε καποιον η οικογενειακη ζωη με την γυναικουλα την χοντρουλα ασχημουλα και ξενερωτουλα που πλενει, μαγειρευει, σιδερωνει αντε παιρνει και καμια πιπουλα....δωρο στον αντρα της για να μην... τον παιρνει απο πισω... αλλα σε μερικους δεν μας αρεσει ρε φιλε αυτο... πως να το κανουμε? :winka: :evil:

αντε γεια μας:beer: :beer: :wave2:

makis206
05/11/2009, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εσύ τι μηχανάκι έχεις και μας κουνιέσαι ρε Λάκη, να 'ουμ' ...??? :smokin:

CBF-600 για μένα κι ένα ΖΧ-130 για να παίζω μαζί σας...:lol:

sapila racing
05/11/2009, 14:26
κι ένα ΖΧ-130 για να παίζω μαζί σας...:lol:

1300 είναι αυτό? Αμαν αμαν :lol: :rotflmao:

OldMan
05/11/2009, 14:27
CBF-600
Το "S" ...??? :look: :eyepop:

(δέος με κατήλαβε...) :a23:

makis206
05/11/2009, 14:28
1300 είναι αυτό? Αμαν αμαν :lol: :rotflmao:

Δεν κάνει να ξέρεις εσύ, ούτε Χόνδα είναι αλλά ούτε και στρογγυλοφάναρο :lol: :beer:

makis206
05/11/2009, 14:29
(δέος με κατήλαβε...) :a23:

Κι όμως!

(που νά'χε και το "Α" δηλαδή...):lol:

road spirit
05/11/2009, 14:29

(δέος με κατήλαβε...) :a23: και δεν είναι και στοκ ! :smokin:

OldMan
05/11/2009, 14:31
και δεν είναι και στοκ ! :smokin:
Ευτυχώς που μΕ τα λέτε ένα - ένα, γιατί το σοκ είναι δυσβάσταχτο ... :eyepop:

road spirit
05/11/2009, 14:33
Ευτυχώς που μΕ τα λέτε ένα - ένα, γιατί το σοκ είναι δυσβάσταχτο ... :eyepop: και πάει και χώμας! (άμα έχει τον Μικε μπροστά να δίνει παράγγελμα) :smokin:

Cpt. Haddock
05/11/2009, 14:33
και δεν είναι και στοκ ! :smokin:

Μιλάς για το κομποσκοίνι; :p

makis206
05/11/2009, 14:36
και πάει και χώμας! (άμα έχει τον Μικε μπροστά να δίνει παράγγελμα) :smokin:

Φούστη άντρα πάνω που τό'χα διαγράψει απ'τη μνήμη μου...:bigcry: :a26: :lol:

OldMan
05/11/2009, 14:37
Γιατί, μόνο οι φιλτροχοάνες και τα Power Commanders είναι βελτίωση ..?? :smokin:

Υ.Γ.
Ποιος ήταν εκείνος (από Αλεξ/πολη νομίζω) που πριν μερικά χρόνια είοχε ανοίξει thread για τον εξορκισμό και το ξεμάτιασμα της μηχανής του από έναν Μητροπολίτη ...??? :lol:

road spirit
Μιλάς για το κομποσκοίνι; :p ....

με πρόλαβε ο ολντμαν :D

makis206

Χαλινάρι να κουμαντάρω τ'άλογα είναι κύριος...! οι κόμποι δημιουργήθηκαν απ'τα ζόρια..:lol:

sf1n4k1
05/11/2009, 15:46
UP

Πω πω πω πω αποθημένα που βλέπω..

Τελικά πολλοί κυκλοφορείτε εντός πόλης με τα υπερτουμπανοSS ε?Χαλιέστε με τα scooter ε?ΧΑΧΑΧ

Και ΘΑ χαλιέστε..μέχρι τα επόμενα χρόνια να σας τα πλασάρουν με κουστούμι ss, enduro κτλ.. :wave2: Η αρχή έχει γίνει ήδη ;-)

Κάποιος έγραψε οτι όλες οι μηχανές είναι καλές?

Ναι. Αν κοιτάς λάδια 2 φορές τη μέρα. Αν δε περνάς τις 5.5 χιλιάδες rpm. Αν δε τα σπας. Αν κάνεις service 1000km νωρίτερα. Αν ο μάστορας το χει (πχ bmw λίγοι και ΑΝ το χουν). Αν αν αν ναι όλα είναι καλά..

Ο φίλος alexarav ίσως να μη το διατύπωσε καλά. ΑΝ δε κάνεις όλα τα παραπάνω..ποιες είναι καλές κύριοι?Πρώτα φεύγουν τα ΚΤΜ και όχι τα Ιταλικά (και να κάνεις τα παραπάνω βέβαια..κάτι θα πάθουν)..φτιάχτε την υπόλοιπη λίστα μόνοι σας..

Απο εκεί και πέρα..v-strom κτλ..που αρκετοί (και εγώ μέσα) τα κράζουμε..κατα τ άλλα μια χαρά αξιόπιστα είναι..απλά δεν ξέρουν γιατί φτιάχτηκαν...κι αυτοί που τα οδηγούν..που να τα οδηγήσουν..on δεν είναι off δεν είναι scooter δεν είναι?Που τα πας λοιπόν σε τι δρόμο?ΧΑΧ

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚόΦτΕς όλοι..

Georgaras
05/11/2009, 15:48
ΚΑΤΩ το ρατσιστικό καθεστώς που έχει επικρατήσει σε βάρος του V-strom...

...ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ.:confused: :confused: :confused: :confused:

:smokin: :smokin: :smokin:

sf1n4k1
05/11/2009, 15:54
Πες τα..!!!

Αλλά πούλατο ρε συ..πάρε το 1000 να λές οτι τουλάχιστον πάει κάπως..με το 650 και σκούτερ σε κλειστή σε περνάει..:lol:

Υ.Γ σε πειράζω :smokin:

sakisvolos
05/11/2009, 16:39
Έχεις μια γυναίκα που πλένει, σιδερώνει, μαγειρεύει, κάνει καλό σεξ, δε γκρινιάζει..που και που βλέπεις και καμια πιο όμορφη που όμως δε κάνει τίποτα απ τα παραπάνω πέρα απο λίιιγο καλύτερο σεξ και σπάνια..

Τη δεύτερη ρε στα σίγουρα τι λες τώρα πλάκα κάνεις??:winka: :winka:

to mono poy exo na soy po..einai oti de xereis apo kalo sex..

+ 1000 :lol: :lol:

sakisvolos
05/11/2009, 16:41
:D :rotflmao: :rotflmao:

WTF ???? :yuck: :yuck: :yuck:

sf1n4k1
05/11/2009, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Τη δεύτερη ρε στα σίγουρα τι λες τώρα πλάκα κάνεις??:winka: :winka:

+ 1000 :lol: :lol:

Και τις 2 είναι το καλύτερο ρε..αλλιώς πολύ delivery, πολύ καθαριστήριο, πολύ ποδιά..

Αν σηκώνει η τσέπη μια 2η γκόμενα είναι οτι πρέπει..

Αλλά ξέχασα..εσένα δε σου μιλάω είσαι βαλτός..και έχεις και μουφομηχανάκι..:lol:

camen
05/11/2009, 16:47
είσαι βαλτός..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

sakisvolos
05/11/2009, 16:48

(φιλικα παντα)

Τώρα πείστηκα...............θα πάρω Τ-ΜΑΧ αύριο κιόλας τόσο στριφτερό που είναι!!!! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
05/11/2009, 16:49
Για σκούτερ..είναι απίστευτα στριφτερό..γι αυτό δε το πιστεύεις κ όλας..

Αλλά πουυυυ εσύ..εκεί στο κόλημα..

http://www.youtube.com/watch?v=KpIjXAGYDxU&feature=related

Georgaras
05/11/2009, 16:56
Πες τα..!!!

Αλλά πούλατο ρε συ..πάρε το 1000 να λές οτι τουλάχιστον πάει κάπως..με το 650 και σκούτερ σε κλειστή σε περνάει..:lol:

Υ.Γ σε πειράζω :smokin:

:lol: :lol: :lol: :smokin: :smokin: :smokin:
Καλαμάτα Power λεμε...!

sf1n4k1
05/11/2009, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Καλαματιανός είσαι?Άμα ξεκινήσεις μια ωρίτσα νωρίτερα το χεις.. xax

220Kg Δύσκολα τα παίρνει ο άνεμος..είναι πολλά παραπάνω το V-strom? ;-)

sakisvolos
05/11/2009, 16:59
...γιατί θα σε λιβανίσει κανα tmax καμια ώρα (με motul 5100) και θα ψάχνεσαι..

Το είχα φανταστεί ότι το Τ-ΜΑΧ σου καπνίζει σαν τσιμινιέρα βρε!! :rotflmao: :rotflmao:

..θα γίνει αλισοπρίονο δίχρονο..

Μα σαν αλυσοπρίονο δουλεύει έτσι κι αλλιώς! :winka: :winka:

sf1n4k1
05/11/2009, 17:05
4Τ 2 cylinders..

Απλά με την αλαγή μετάδοσης μπορείς να το κάνεις να ουρλιάζει στις 9000rpm..εξού κι αλισοπρίονο δίχρονο.

Για το κάπνισμα..αυτό έλειπε να μη καπνίζει (επιτρεπτά όρια)..το λέει και στο μάνουαλ. Όλα τα yamaha καπνίζουν λίγο :p

Γιατί δε λες στο παιδί να πάρει ένα BMX ρε συ, ή FMX?τα μπέρδεύω..

:lol:

sakisvolos
05/11/2009, 17:07
Και τις 2 είναι το καλύτερο ρε..αλλιώς πολύ delivery, πολύ καθαριστήριο, πολύ ποδιά..

Αν σηκώνει η τσέπη μια 2η γκόμενα είναι οτι πρέπει..

Αλλά ξέχασα..εσένα δε σου μιλάω είσαι βαλτός..και έχεις και μουφομηχανάκι..:lol:

Μιλάμε και λίγο μεταφορικά αν κατάλαβες κουλαδοσκουτερά! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α! Εσύ μάλλον είσαι βαλτός! :winka: Η μήπως βάλτος??? :confused: :confused:

sf1n4k1
05/11/2009, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μιλάμε και λίγο μεταφορικά αν κατάλαβες κουλάδοσκουτερά! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α! Εσύ μάλλον είσαι βαλτός! :winka: Η μήπως βάλτος??? :confused: :confused:

Εννοείται ρε...

Βάλτος...

Κουλαδοσκουτεράς...

Σημειώνω εγώ.

...105

sakisvolos
05/11/2009, 17:12
Για σκούτερ..είναι απίστευτα στριφτερό..γι αυτό δε το πιστεύεις κ όλας..

Αλλά πουυυυ εσύ..εκεί στο κόλημα..

http://www.youtube.com/watch?v=KpIjXAGYDxU&feature=related

Ρε βαλτέ! Έχω μια απορία.............στο βίντεο που έβαλες από το 0:49 ως το τέλος αυτή η μπανιέρα
που προηγουμένως έριξε της μισές κορύνες κάτω κάνει τον ίδιο εκνευριστικό θόρυβο δλδ ένα μοτέρ
που είναι συνεχώς στις ίδιες στροφές.............πως το αντέχετε?? Θα το πέταγα στον καιάδα με την
πρώτη ευκαιρία!

sakisvolos
05/11/2009, 17:14

Γιατί δε λες στο παιδί να πάρει ένα BMX ρε συ, ή FMX?τα μπέρδεύω..

Δεν προτείνω τίποτα και σε κανέναν! Ανάλογα με τι αυτός γουστάρει και του κάνει κλίκ να αγοράσει!

:winka: :winka: :winka:

Εσύ όμως του λες να κρατήσει το ποταμόπλοιο που λέει κι ο λουκιλουκ (κοίτα να δεις τώρα)!:eyepop: :eyepop:

sf1n4k1
05/11/2009, 17:24
Μια χαρά είναι το ποταμόπλοιο...κάνεις και συρτή για καμια πέστροφα..

Όσο για τις στροφές..

Εσύ είσαι στην 3η κατηγορία?

http://www.youtube.com/watch?v=HnGX5jL-lhg

sakisvolos
05/11/2009, 17:43
Μια χαρά είναι το ποταμόπλοιο...κάνεις και συρτή για καμια πέστροφα..

Όσο για τις στροφές..

Εσύ είσαι στην 3η κατηγορία?

http://www.youtube.com/watch?v=HnGX5jL-lhg

Που το ξέθαψες αυτό το βίντεο ρε κάτι χρόνια είχα να το δω! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

pilotos_xtreme
05/11/2009, 17:54
καταρχας αυτη ειναι η προσωπικη σου αποψη πιστευω ,γιατι αλλοι σκεφτονται διαφορετικα ,με διαφορετικα κριτηρια κ φυσικα οπως παντα ειναι θεμα γουστου το τι μηχανακι εχεις.

καμια μηχανη δεν ειναι φλωρικη ,απλα μερικες ειναι πιο κοτες απο τις αλλες.μη σε ακουσουν οι bmwδακιδες παναγια μου :smokin:

παρε ενα cbr600f ,καντο παπι στη πολη,βαλτο πιστα,πηγαινε ταξιδι
αυτο συντροφος θα ειναι κ δε θα κανει κιχ. ομοιως για το cb αν κ πιστευω ενα φαιρινγκ θα ειναι καλυτερα.

και μη ρωτας εμας τη μηχανη θα παρεις ,εμεις σου λεμε τη γνωμη μας ,η τελικη αποφαση κ τα γκαφρα δικα σου

konsttanttinos
05/11/2009, 18:52
το νου σας...:smokin:

179515

konsttanttinos
05/11/2009, 18:53
τωρα και 750....τρεμετεεεε....:cry: :cry:

179516

SVX
05/11/2009, 18:59
καλες μηχανες ΔΕΝ υπαρχουν.... ΚΑΛΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..... ειναι γεννημενοι χεραδες....

γι'αυτο κρατα τη βεσπα σου μεχρι να τελειοποιησεις την Τεχνικη σου......ως τοτε θαχει βγει και το Hayabusa to 1680cc.... :a47:

:a08::a08: ScooterMAnia Rulez!!!!!!!!!!!!!!! :a08::a08::a08:

sf1n4k1
05/11/2009, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
τωρα και 750....τρεμετεεεε....:cry: :cry:

Μπα..αργεί ακόμα..2011 και ΑΝ..

Μη τρομοκρατείς τα παιδιά..

3 κύλινδρο λένε..χμχμχμ

Γειά σου ρε SVX με τα έντο σου..

Ζεύκας
06/11/2009, 09:37
είμαι μπερδεμένος

πάρε βέσπα. :wave2:

alexarav
06/11/2009, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Βολικο το να χωριζεις τα δικυκλα σε σκουτερ και μηχανες (λες να ειναι ετσι τελικα...?), αλλα δεν το πας καλα ετσι...
"στον χώρο των σκούτερ το Tmax δεν θα πει κανείς οτι δεν είναι καλό...."
Δεν θα διαφωνησουμε εδω...αλλα και στον χωρο των ον -οφ , και στον χωρο των ss, και στον χωρο των streetfighters κλτ, παλι μπορεις να βρεις καλες και αξιολογες μηχανες....
Ειναι προφανες οτι υπαρχει εξειδικευση αρκετη πλεον και καθε μοτοσυκλετα ειναι προσανατιολισμενη καπου...δεν μπορει καθε μοτο να κανει τα παντα καλα...(εκτος απο τα τδμ και στρωματα φυσικα.... :lol: :winka: )

Anyway, ειναι φανερο οτι εισαι fun των σκουτερς (κανεις δεν ειναι τελειος....εμενα ας πουμε μου αρεσουν τα ΚΤΜ...:winka:) αλλα μην φανατιζεσαι γιατι αν καβαλησεις καμια πραγματικη μοτο και δεις πως στριβει και πως φρεναρει σε οριακες καταστασεις τοτε ισως να το βουλιαξεις το ποταμοπλοιο που διατηρεις.... :lol: :rotflmao:
Κατα τα αλλα να πω οτι δεν ειναι κακο να αρεσει σε καποιον η οικογενειακη ζωη με την γυναικουλα την χοντρουλα ασχημουλα και ξενερωτουλα που πλενει, μαγειρευει, σιδερωνει αντε παιρνει και καμια πιπουλα....δωρο στον αντρα της για να μην... τον παιρνει απο πισω... αλλα σε μερικους δεν μας αρεσει ρε φιλε αυτο... πως να το κανουμε? :winka: :evil:

αντε γεια μας:beer: :beer: :wave2:

νομίζω οτι απαντάς σε κάποιον άλλο! δεν έγραψα εγώ για σκούτερ γυναίκες και μηχανές...
επιπλέον αν ήμουν παθιασμένος με τα σκούτερ δεν θα ψαχνόμουν με τις μηχανές...
αν καβαλήσω πχ μια tdm σε σχέση με το καΐκι μου θα είναι μεγάλη η διαφορά???
ρωτάω, δεν συμπεραίνω ούτε ειρωνεύομαι.
θα μου πεις κάνε test drive να δεις. αν βρω απο κανένα φιλο αυτό θα κάνω...
:)

alexarav
06/11/2009, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πάρε βέσπα. :wave2:

μάγος είσαι?
είχα μια vespa! primavera 125 με τις ταχύτητες στο χέρι, φοιτητής στην ιταλία...
τό εργαλείο!
με αυτό τελειοποίησα την τεχνική μου (στις ακούσιες σούζες και στις πτώσεις)

sf1n4k1
06/11/2009, 11:57
μάγος είσαι?
είχα μια vespa! primavera 125 με τις ταχύτητες στο χέρι, φοιτητής στην ιταλία...
τό εργαλείο!
με αυτό τελειοποίησα την τεχνική μου (στις ακούσιες σούζες και στις πτώσεις)

Ρεεε αν είναι να το αλλάξεις..VFR..τι τδμ κ μλκς?

Και μη με ξεχάσεις καθώς εγώ είμαι παθιασμένος με τα scooter και ψάχνω για τράμπα με το νέο μούτρο του tmax ;-)

Αν και θα έλεγα να το ευχαριστηθείς λίγο ακόμα..να σκεφτείς οτι όποια μηχανή και να πάρεις, τη βολικότητα-άνεση του σκούτερ δε θα την έχεις σε συνδυασμό με κινητήρα πολύ καλύτερο απο πολλές μηχανές που κυκλοφορούν..κτλ κτλ..να βάλεις ένα βαριατορι..και θα με θυμηθείς ;-)

Υ.Γ Εγώ έμαθα να το στρίβω-οδηγώ όταν έκατσα πίσω απο 2 που ήξεραν τι κάνει το μηχανάκι μου πολύ πιο πριν απο εμένα..σε ταξίδι ;-)

DUKASII
06/11/2009, 12:19
file mi ton akoys..pare mia mixani esto k tdm....

ta scooter einai gia meso metaforas de prosferoyn kamia apolaysi k kamia siginisi..kamia ekrixi adrenalinis kai apla se metaferoyn.
an ti briskeis kai niotheis exapsi blepontas ti vefa na ftiaxnei ntolmadakia sta kathimerina proinadika..ok pare scooter.

sf1n4k1
06/11/2009, 12:22
Πάλι εκτός κλίματος είσαι DUKASII..τι ήπιες πάλι πρωί πρωί?

Scooter έχει το παιδί (και μάλιστα υπερσκούτερ)..και ψάχνει για μηχανή...

Δε θα σχολιάσω για "συγκίνηση και απόλαυση" μέχρι να μάθεις να οδηγείς και σκούτερ στα όρια..

:blush:

DUKASII
06/11/2009, 12:23

Δε θα σχολιάσω για "συγκίνηση και απόλαυση" μέχρι να μάθεις να οδηγείς και σκούτερ στα όρια.. kai esy toy les krata to scooter..ego eimai ektos klimatos??de pas na deis an erxome?

DUKASII
06/11/2009, 12:24

Δε θα σχολιάσω για "συγκίνηση και απόλαυση" μέχρι να μάθεις να οδηγείς και σκούτερ στα όρια..

:blush: mi sxoliazeis tipota...mexri na matheis na ODIGEIS.

sf1n4k1
06/11/2009, 12:26
kai esy toy les krata to scooter..ego eimai ektos klimatos??de pas na deis an erxome?

Αφού δε το χει ούτε χρόνο και χωρίς παράπονο..ίσα ίσα που γουστάρει..γιατί να μη του πω να το κρατήσει με μια αλαγή που του λέω?Τι να του πω να πάρει ΚΤΜ?

Τέσπα..κοίταξα, δεν έρχεται κανείς...μήπως είσαι αλλού?:lol:

DUKASII
06/11/2009, 12:28
Αφού δε το χει ούτε χρόνο και χωρίς παράπονο..ίσα ίσα που γουστάρει..γιατί να μη του πω να το κρατήσει με μια αλαγή που του λέω?Τι να του πω να πάρει ΚΤΜ?

Τέσπα..κοίταξα, δεν έρχεται κανείς...μήπως είσαι αλλού?:lol: fantasou na to kratisei perissotero..tha to balei fotia mprosta apo to spiti toy..

sf1n4k1
06/11/2009, 12:28
mi sxoliazeis tipota...mexri na matheis na ODIGEIS.

Μου θύμισες τον μιγιάγκι τώρα..

Για πές δάσκαλε..

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

DUKASII
06/11/2009, 12:32
Μου θύμισες τον μιγιάγκι τώρα..

Για πές δάσκαλε..

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: esy pes poy emathes...kai xereis na stribeis kai na odigeis me to kanapedaki..

LOUKILOUK
06/11/2009, 13:10
νομίζω οτι απαντάς σε κάποιον άλλο! δεν έγραψα εγώ για σκούτερ γυναίκες και μηχανές...
επιπλέον αν ήμουν παθιασμένος με τα σκούτερ δεν θα ψαχνόμουν με τις μηχανές...
αν καβαλήσω πχ μια tdm σε σχέση με το καΐκι μου θα είναι μεγάλη η διαφορά???
ρωτάω, δεν συμπεραίνω ούτε ειρωνεύομαι.
θα μου πεις κάνε test drive να δεις. αν βρω απο κανένα φιλο αυτό θα κάνω...
:)

Φυσικά και ξέρω ποιος είπε τι για γυναίκες και μηχανές και η απάντηση που δίνω δεν αφορά μόνο εσένα... είναι μια γενική τοποθέτηση για την στάση απέναντι στον μοτοσυκλετισμό αλλά και τις γυναίκες....:winka: :rotflmao: :lol: :smokin:
Το καίκι σου είναι σούπερ στην κατήγορια του και αν με αυτό κάνεις όλα όσα γουστάρεις τότε έχεις κάνει σωστή επιλογή. Απλά μην αυταπατάσε οτι κάνει τα παντα καλύτερα...στρίβει φρενάρει, γκαζώνει κτλ...Τα κανει ικανοποιητικα παρεχοντάς σου φοβερό επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας...αυτο είναι ολο...Αν τώρα αποφασίσεις να χαραμίσεις αυτά τα 2 αποφάσισε γιατί θα το κανεις...? Αποφασίζεις τι γουστάρεις και μετά βρίσκεις και το μηχανάκι που θα σου ταιριάξει...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να μην βρεις κατι καλό που να σου αρέσει...
"Καλά" λόγια θα ακούσεις απο πολλούς ότι και αν αποφάσιζες να πάρεις όπως φαντάζομαι θα άκουσες και για το σκούτερ... μη μασάς... καβάλα ότι σου αρέσει και ίσως βρεις κάτι που σε φτιάχνει...
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οτιδήποτε παρούσιαζεται σαν πολυχρηστικό και λίγο από όλα κτλ... τελικά δεν κάνει τίποτα καλά, είναι μέτριο και ξενέρωτο και τελικά ψάχνεις για το επόμενο...:winka:
Το Τdm είναι μηχανή (ναι... το υποστηρίζω αυτό...:look: ) που εμένα δεν μου κάνει αλλά του κολλητού μου μια χαρά του αρεσει... Δεν έχω οδηγήσει το δικό σου αλλά το τδμ που είναι μέτριο σε κρατήματα πιστέυω ότι θα είναι καλύτερο και αξιοπρεπέστερο στο δρόμο...
Καλές βόλτες και πάντα όρθιος...με ότι και αν καβαλάς:beer: :wave2:

alexarav
06/11/2009, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Φυσικά και ξέρω ποιος είπε τι για γυναίκες και μηχανές και η απάντηση που δίνω δεν αφορά μόνο εσένα... είναι μια γενική τοποθέτηση για την στάση απέναντι στον μοτοσυκλετισμό αλλά και τις γυναίκες....:winka: :rotflmao: :lol: :smokin:
Το καίκι σου είναι σούπερ στην κατήγορια του και αν με αυτό κάνεις όλα όσα γουστάρεις τότε έχεις κάνει σωστή επιλογή. Απλά μην αυταπατάσε οτι κάνει τα παντα καλύτερα...στρίβει φρενάρει, γκαζώνει κτλ...Τα κανει ικανοποιητικα παρεχοντάς σου φοβερό επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας...αυτο είναι ολο...Αν τώρα αποφασίσεις να χαραμίσεις αυτά τα 2 αποφάσισε γιατί θα το κανεις...? Αποφασίζεις τι γουστάρεις και μετά βρίσκεις και το μηχανάκι που θα σου ταιριάξει...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να μην βρεις κατι καλό που να σου αρέσει...
"Καλά" λόγια θα ακούσεις απο πολλούς ότι και αν αποφάσιζες να πάρεις όπως φαντάζομαι θα άκουσες και για το σκούτερ... μη μασάς... καβάλα ότι σου αρέσει και ίσως βρεις κάτι που σε φτιάχνει...
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οτιδήποτε παρούσιαζεται σαν πολυχρηστικό και λίγο από όλα κτλ... τελικά δεν κάνει τίποτα καλά, είναι μέτριο και ξενέρωτο και τελικά ψάχνεις για το επόμενο...:winka:
Το Τdm είναι μηχανή (ναι... το υποστηρίζω αυτό...:look: ) που εμένα δεν μου κάνει αλλά του κολλητού μου μια χαρά του αρεσει... Δεν έχω οδηγήσει το δικό σου αλλά το τδμ που είναι μέτριο σε κρατήματα πιστέυω ότι θα είναι καλύτερο και αξιοπρεπέστερο στο δρόμο...
Καλές βόλτες και πάντα όρθιος...με ότι και αν καβαλάς:beer: :wave2:

:beer:

sf1n4k1
06/11/2009, 13:59
esy pes poy emathes...kai xereis na stribeis kai na odigeis me to kanapedaki..

Που αλλού?Στο Μπράλο δάσκαλε..Μιγιάγκι

ΧΑΧαΧΑΧ

LOUKILOUK

+499 ;-)

camen
06/11/2009, 14:00
Στο Μπράλο

Παλιο καγκουρα...
Δημοσιε κινδυνε...
Γκαζοφονια...
Αλητη...

sf1n4k1
06/11/2009, 14:07
Παλιο καγκουρα...
Δημοσιε κινδυνε...
Γκαζοφονια...
Αλητη...

Καλά το αλλάζω με πιο επικύνδινο..

Στον Νάυπακτος-Ιτέα δάσκαλε Μιγιάγκι..

Υ.Γ Κουλάδι camen πάρε το σακί με τα 640 ψόφια κυβικά σου και τα 50 γαιδούρια του και πήγαινε κ εσυ να μάθεις να στρίβεις..ΚΟΥΛΕ! Χτες δε τη πάλευα να ρθω..έχουν γίνει τ άπειρα + δουλειά

DUKASII
06/11/2009, 14:08

ΧΑΧαΧΑΧ

LOUKILOUK

+499 ;-) kala nai..xero. mexri to mpralo tha pas pio aneta...mesa sti poli eisai proti moyri..k to kalokairi foras k sagionara.
ntaxei ante psaxe kana post allo gia scooter tora edo zitane gnomes gia moto..xereis..apo tis alles..tis kanonikes.

camen
06/11/2009, 14:08
Χτες δε τη πάλευα να ρθω..έχουν γίνει τ άπειρα + δουλειά

Θα περασω απο το μαγαζι να σε κραξω...Απλα εχω και εγω μπλεξει...

Ισως το απογευμα...:wave2:

camen
06/11/2009, 14:10
k to kalokairi foras k sagionara.

Ο sfinakis τουλαχιστον φοραει παντα μπουφαν μποτακια και κρανος...
Το εγγυωμαι εγω αυτο...:winka:

sf1n4k1
06/11/2009, 14:17
Δάσκαλε Μιγιάγκι..οι σαγιονάρες είναι αξεσουάρ μόνο κατόχων γυμνών..και ss γενικά..αφού τα ξέρεις ..

Δεν υπάρχουν κανονικές μότο..υπάρχουν μότο διαφορετικών χρήσεων ;-)

Τι δλδ το gixxer σου είναι κανονική μότο?ΧΑΧ μη χέ..

Ζητάμε γνώμες για καλές μότο..έχεις να μας προτείνεις κανα ΚΤΜ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

camen
06/11/2009, 14:25
έχεις να μας προτείνεις κανα ΚΤΜ?

Εχω εγω ρε...
ΚΤΜ LC4 640...

Αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...

sf1n4k1
06/11/2009, 14:26
Θωμά εσύ μη θίγεσαι..τα σπάει το ΚΤΜ σου ειδικά για τα λεφτά του...λίγο ίσια να ήταν η πινακίδα και να μη κουνιόσουν λες και οδηγείς κομπρεσέρ..και θα ήταν GODLIKE..:lol:

camen
06/11/2009, 14:29
τα σπάει το ΚΤΜ σου

Κ που να το δεις τωρα...Κ απο εβδομαδα θα τα σπαει ακομη περισσοτερο...:look: :winka:

:wave2:

sf1n4k1
06/11/2009, 14:30
Τι?Θα το πουλήσεις απο βδομάδα?

Γραναζάκι γραναζάκι?

:D

sakisvolos
06/11/2009, 23:06

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
06/11/2009, 23:09

Ζητάμε γνώμες για καλές μότο..

Άρα;; Οτιδήποτε άλλο εκτός από σκούτερ! :o :o :o