View Full Version : Honda Vfr800 ή Triumph Tiger 1050
LiakosVstrom
06/11/2009, 12:03
θέλω να αλλάξω μηχανή και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο (καινούρια όχι μτχ)
"μικρό" sport touring το ένα..... "ψευτο" on/off το άλλο.
θα ήθελα γνώμες από αναβάτες τους.
το vfr δεν το έχω καβαλήσει ακόμα και με το Τiger σε test ride είχα κατενθουσιαστεί από τα φρένα του και το στήσιμό του. οπτικά μου αρέσουν σχεδόν το ίδιο (λίγο πιο πολύ το vfr)
η χρήση της θα είναι μόνο για βόλτες και όχι για καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά.
αυτό που θα ήθελα να ξέρω βασικά είναι αν κάποιο από τα 2 βγάζει πολλά προβλήματα. για παράδειγμα: βλέπω πως τα tiger πουλιούνται πάνω στο χρόνο από πολλούς (σε αντίθεση με τα vfr που δεν πουλιούνται μοντέλα 2008 συν) και αναρωτιέμαι τι φταίει.... ακριβά service ή απλά δεν ήταν αυτό που περιμένανε το μηχανάκι? κάτι άλλο? επίσης διάβασα κάτι για ακριβά service στο vfr λόγω v-tec κινητήρα. Επίσης θα βοηθούσε να αναφέρατε τα συν και τα πλην της κάθε μηχανής γενικότερα.
Ευχαριστώ!
:beer: :beer:
ΥΓ. το ύψος μου είναι 1.84.
Cpt. Haddock
06/11/2009, 12:11
Για να έχουμε και μια εικόνα, πόσο έχει το VFR800?
LiakosVstrom
06/11/2009, 12:18
11.200 του 2008 :alien:
Cpt. Haddock
06/11/2009, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
11.200 του 2008 :alien:
Παρεμφερείς τιμές λοιπόν.
Κοίτα το οτι δε βλέπεις πολλα VFR σε αγγελίες ίσως έχει να κάνει με το οτι υπάρχουν λιγότερα, ενώ απο tiger έχει γεμίσει ο τόπος.
Ονοφ δεν είναι το tiger, ένα υβρίδιο είναι, street με ψηλή θεση οδήγησης στην κατηγορία του TDM και του Multi.
Τωρα, εάν δε σκοπεύεις να κάνεις ταξίδια, ίσως το tiger να σε βολεψει πιο πολυ γιατί το θεωρώ πιο "εύκολο" μηχανάκι για βόλτες, αλλα μπορεί να κάνω κ λαθος.
Με το ύψος σου δεν τιθεται θέμα για κανένα απ' τα δύο, αλλα σίγουρα πρέπει να οδηγήσεις και τη βεφα να δεις πως σου κάθεται
:wave2:
vstromgr
06/11/2009, 13:05
Είχα το Vfr και μου άρεσε πάρα πολύ αν δεν είσαι για συνέχεια μέσα στην πόλη όπως λες το θεωρώ εξαιρετική ιδέα.
Ο νέος τίγρης μου αρεσει πολύ αλλά δεν το έχω οδηγήσει ποτέ (έχω οδηγήσει τον παλιο τον 900 τον ασχημο και δεν μου πολυ άρεσε)
το vfr είχε πολύ καλό στήσιμο πολύ καλή θέση οδήγησης (αν και δεν φαίνεται απο την αρχή) και το τσαφ του vtec είχε το κατιτις του.
Δεν θα φοβόμουν μεταχειρισμένο γιατι κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρεις απο κάποιον που το πρόσεχε πολύ (μιλάω εξ ιδίων βέβαια) διότι δεν νομίζω ότι θα το αγόραζε ο σχιστης και ο γκαζοφονιάς γιατι πολύ απλα με τα ίδια λεφτα μπορεί να αγοράσει καμια 60 άλογα παραπάνω.
τέλος δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα όσο το είχα.
οτι και να πάρεις με το καλό και όρθιος
Υ.Γ μεταπωλητική δυνατότητα του Vfr δυσκολουτσική
βεφα ρεει με κλειστα ματια...
:wave2: :wave2: :wave2:
οχι οτι ο τιγρης ειναι ασχημος...
αλλα VEFA..!:sun:
Πριν απο 1,5 χρόνια ήμουν ακριβώς στην ιδια θέση που είσαι εσυ τώρα. Είμαι πλέον ένας ενθουσιασμένος κάτοχος ενος Τιγρη χωρίς όμως ποτε να πείστηκα οτι έκανα την σωστή επιλογή μεταξύ των 2.
Εν ολίγης (γιατι μπορει να χαλάσουμε σελίδες γι αυτό το θέμα):
-> εάν είσαι "παιχνιδιάρης" οδηγός (σουζες, εντο κτλ) που θέλει έναν αντίστοιχο κινητήρα αλλά που και που να βάλεις και την γυναίκα πάνω για μια βόλτα τότε Tiger. Το παίρνεις αμα θέλεις να ξεχωρίσεις και παράλληλα να έχεις ένα διαμάντι κινητήρα κάτω απο τα πόδια σου.
-> εάν είσαι "sport-ταξιδιάρης" οδηγός που δίνει έμφαση στις βόλτες εκτός Αθήνας και στο στήσιμο/γεωμετρία/περιφερειακά τότε VFR.
Τα μείον:
Τίγρης: είναι λίγο απο όλα ....... αλλα πουθενά ΠΟΛΥ καλό με ότι συνεπάγεται αυτό... (σε pm περισσότερα)
VFR: ο κινητήρας του είναι όσο είναι και όσο πραγματικά χρειάζεσαι στους δικούς μας δρόμους τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, εν αντίθεση με τον Τίγρη που ο κινητήρας του σε κρατάει σε εγρήγορση όλην την ώρα και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις.
Cpt. Haddock
06/11/2009, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[...]VFR: ο κινητήρας του είναι όσο είναι και όσο πραγματικά χρειάζεσαι στους δικούς μας δρόμους τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο , εν αντίθεση με τον Τίγρη που ο κινητήρας του σε κρατάει σε εγρήγορση όλην την ώρα και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις.
Ίσως το πιο σωστό σχόλιο :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ίσως το πιο σωστό σχόλιο :beer:
συμφωνήσαμε σε κάτι???????????????????/
:hypnotize
μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω γιατι κατι δεν παει καλά :lol:
φοβερο διλημα :rolleyes:
και τα δυο τελεια μηχανακια, αν και Triumφας μαλλον την βασσιλισα θα χτυπουσα. Ειναι classy.
Για VFR μπορώ να σου πω μόνο:
Πολύ σωστά τα σχόλια για τον κινητήρα, πραγματικά όση δύναμη χρειάζεσαι ώστε να μην σπινάρεις/τρομάζεις άσκοπα, αν ζητήσεις κάτι παραπάνω μην αλλάξεις εξατμίσεις-φίλτρα-κομάντερ, δίνουν ελάχιστα πράματα. Με ένα γρανάζωμα ζωντανεύει ευχάριστα.Με ένα ζευγάρι leovince ακούγεται και όπως πρέπει (για εμφάνιση περί ορέξεως..)
Έχει ΤΑ ΦΡΕΝΑ ακόμα και χωρίς ABS!
Βαρούτσικο μες στην πόλη, ωραία συμπεριφορά εκτός, πολύ ομοιογενές,εύκολο με πολύ ευχάριστη και πολύ άνετη θέση οδήγησης.
Τα καινούρια VFR δεν βγάζουν και τα προβλήματα των πιο πρώτων μοντέλων (όσα βγάλανε δλδ..).
Επειδή όμως του άλλου είναι πιο ωραίο, αν άκουγα σχετικά θετικά σχόλια για την αξιοπιστία του triumph θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια (αν και έχω VFR υπόψη...)
Να σε ρωτήσω?Το παρακάτω τούμπανο το έχεις αποκλείσει?
179673
LiakosVstrom
06/11/2009, 17:49
η αλήθεια είναι πως δεν είμαι "χεράς" αν και γουστάρω να μπαίνω στις στροφές με όλα (με το βεστρομάκι που το ξέρω δηλαδή) αλλά ένας σημαντικός παράγοντας πιστεύω είναι το να είναι "ευκολοδήγητο" (όπως λένε για τα cbr που συγχωρούν τυχόν λάθη και είναι ιδανικά για τους πρωτάρηδες στα street). Και πιστεύω το VFR θα μου ταιριάζει πιο πολύ.
από την άλλη... μου αρέσει και το αλήτικο ύφος του Tiger και η εκρηκτικότητά του....
@Viking: το τούμπανο αυτό το έχω αποκλείσει λόγω των 14χιλιάδων έουρος..... :sick:
ΥΓ: βέβαια όσο βλέπω αυτό το βιντεάκι τόσο πιο πολύ γουστάρω VFR
http://www.youtube.com/watch?v=lv7G5rsRwb4
(πλάκα κάνω... αλλά το βιντεάκι τα σπάει :bawl: :bawl: )
η αλήθεια είναι πως δεν είμαι "χεράς" αν και γουστάρω να μπαίνω στις στροφές με όλα (με το βεστρομάκι που το ξέρω δηλαδή) αλλά ένας σημαντικός παράγοντας πιστεύω είναι το να είναι "ευκολοδήγητο" (όπως λένε για τα cbr που συγχωρούν τυχόν λάθη και είναι ιδανικά για τους πρωτάρηδες στα street). Και πιστεύω το VFR θα μου ταιριάζει πιο πολύ.
από την άλλη... μου αρέσει και το αλήτικο ύφος του Tiger και η εκρηκτικότητά του....
@Viking: το τούμπανο αυτό το έχω αποκλείσει λόγω των 14χιλιάδων έουρος..... :sick:
ΥΓ: βέβαια όσο βλέπω αυτό το βιντεάκι τόσο πιο πολύ γουστάρω VFR
http://www.youtube.com/watch?v=lv7G5rsRwb4
(πλάκα κάνω... αλλά το βιντεάκι τα σπάει :bawl: :bawl: )
εγώ πάλι πωρώνομαι μ' αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=2lQ3DS4JuEI
:a2: :a2: :a2: :a25: :a33:
Δοκιμασε το βιεφαρ μιας και εισαι συνηθισμενος στο τιμονι μηπως και δε σε βολεψουν τα κλιπ ον και γενικοτερα η θεση οδηγησης.
Αν σε ενδιαφερει να βαζεις πισω και συνεπιβατη καντο και μια δοκιμη με αυτην πανω να σου πει μια γνωμη (αλλιως το σαμπο ειναι σκληρο :lol:)
Περαν τις πλακας, αν μπορεις να το παρεις να κανεις μια μεγαλη βολτα εκτος πολης βεβαια που θα ειναι και το πεδιο σου αργοτερα καντο, και αν χρειαστει γιατι δυσκολα θα γινει αυτο απο την αντιπροσωπεια, βρες καποιου γνωστου-φιλου-συμφορουμιτη και καντο
Σωστός ο Sapadak! Αν είσαι Βόλο ή εδώ κοντά χαλαρά σου δίνω την βέφα μου :beer:
LiakosVstrom
07/11/2009, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Σωστός ο Sapadak! Αν είσαι Βόλο ή εδώ κοντά χαλαρά σου δίνω την βέφα μου :beer:
γι αυτό γουστάρω που είμαι αλήτης - τσαντάκιας - μηχανόβιος ρε γαμώτο :a18: :a19:
τέσπα να τελειώσω με το τις υπερωρίες στην δουλειά να πάω να κάνω κι ένα test ride και τη βέφα και βλέπουμε γιατί δεν με βοηθάνε οι απαντήσεις σας!!! :p :p
vstromgr
09/11/2009, 09:28
Επανέρχομαι στο θέμα γιατί πριν πάρω το vfr είχα vstrom σαν εσένα και θα ήθελα να σου πω τα εξής.
sto τεστ ride Που θα κανεις θα σε στεναχωρήσει η σέλα και το τιμόνι γιατί δεν τα έχεις συνηθίσει.... πιθανά θα σου πονέουν κια τα χέρια τα οποία θα έχεις τεντωμένα και θα ρίχνει και το βάρος σου πάνω τους.
τα οπίσθιά σου είναι και καλομαθημένα απο την πολυθρόνα του strom
Φαντάζομαι θα σου είναι δύσκολο να σε πίσω 'οτι μετά κάποια χιλιόμετρα θα δεις ότι είναι καλύτερη η θέση οδήγησης του vfr αλλά είναι
(φυσικά δεν μιλάμε για μέσα πόλη) αλλά σε ταξίδι.
καλημέρα
panjimnakos
12/11/2009, 09:21
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ VFR ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 1200 ΤΟ 800 ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!
kiloMeater
12/11/2009, 10:31
Τα VFR είναι ήδη χαμηλά σε τιμές , δεν νομίζω οτι το 1200 θα κάνει καμια διαφορά , εξάλου περα απο το ονομα δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία
Πάρτο με τα όλα, εγώ πριν τη βέφα transalp είχα και πλέον.. είδα το φώς το αληθινό.. ;-)
LiakosVstrom
15/11/2009, 14:15
μια βδομαδούλα ακόμα και μετά χαλλλαρώνω και πάω για test ride το VFR.
και μάλλον για βέφα με κόβω.... κόκκινη....:a33: :a33:
Εγω πάντως εχω διαλέξει VFR με κινητήρα Tiger (ε αντε με λίγα άλογα παραπάνω)...
Βέβαια, δεν ειμαι σα τον Σπύρο, ξέρω να οδηγάω και δεν αγχώνομαι. Ηρεμότατος είμαι :smokin: :smokin:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Βέβαια, δεν ειμαι σα τον Σπύρο, ξέρω να οδηγάω και δεν αγχώνομαι. Ηρεμότατος είμαι :smokin: :smokin:
:rotflmao:
:D
δεν παω εγω με τους δικούς σου τους χαλαρούς τους ρυθμούς
:p
mixalakis
16/11/2009, 23:37
Όπως είπαν και οι άλλοι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.
Αν θες πολλά ταξιδιάρικα χλμ το vfr είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θες λίγο από όλα πιο βολικό θα είναι το τιγράκι.
Θέμα αξιοπιστίας κτλ δεν υπάρχει και δεν πρέπει να παίξει ρόλο στην επιλογή σου.
harisvfr
10/12/2009, 14:14
Τελικά τι έγινε ρε παλίκαρε ?
Ποιο είναι το καινούργιο σου μοτόρι ?
:)
LiakosVstrom
10/12/2009, 14:48
δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω να δω το VFR (τρελές υπερωρίες γιατί έβγαινε περιοδικό :rolleyes: )
και το προηγούμενο ΣΚ που είχα χρόνο το πρωί... μαμήθηκε να βρέχει!!!!
αν και μάλλον έχω καταλήξει... δεν λέω πολύ ωραίο το Tiger αλλά το VFR σε κόκκινο ή γκρι είναι σούπερ γκάβλα.... :a2: :a2: :a2: :a016: :a016:
LiakosVstrom
10/12/2009, 17:48
πακέτο. πήγα σήμερα μια μικρή βόλτα από ΠΕΤΣΑ και HONDA Πειραιώς.
κανένας δεν έχει για TEST RIDE. επίσης κανένας δεν έχει το γκρι ώστε να το δω κι από κοντά...
Ο Πέτσας δεν το έχει και θα ψάξει να δει αν υπάρχει στο δίκτυο... (φέξε μου και γλύστρισα)
Στη HONDA Πειραιώς μου είπαν πως έχουν και αύριο πρωί θα πάρω τηλ για να μάθω αν υπάρχει και χωρίς ABS που θα ξέρουν από τα κεντρικά. Το παλικάρι εκεί μου είπε πως το κυκλοφορούσε το καλοκαίρι και είχε πάθει πλάκα με το μηχανάκι (λογικό.. είναι και πωλητής θα μου πείτε) και δεν το περίμενε καθόλου να είναι έτσι. δέχεται και ανταλλαγή το στρώμα.
Ερώτηση 1).... με DCABS ή χωρίς? Αν όντως ισχύει αυτό που μου έλεγε για το συνδυασμένο... τότε τι να πω.. γαμάει. Φρενάρεις και στρίβεις μαζί....
Ερώτηση 2) έχετε υπόψη κανέναν άλλο dealer - που να είστε ευχαριστημένοι - γιατί σήμερα δεν είχα και πολύ χρόνο να γυρνάω την Αττική. Αν και στη HONDA Πειραιώς ήταν εξυπηρετικότατοι.
Ερώτηση 3) ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ LIVE ΣΕ ΓΚΡΙ???? :p
καμία άλλη συμβουλή?
VFR 800! :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
LiakosVstrom
11/12/2009, 11:13
Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στη HONDA Πειραιώς και στον Πέτσα.
Η απάντηση αποκαρδιωτική.... δεν υπάρχει στο δίκτυο VFR του 2008.... μόνο σε 2009 λευκό (το οποίο έχει και 14.000...).
Καλά πλάκα μας κάνουν????? :rolleyes: :rolleyes:
Cpt. Haddock
11/12/2009, 11:17
Η απάντηση αποκαρδιωτική.... δεν υπάρχει στο δίκτυο VFR του 2008.... μόνο σε 2009 λευκό (το οποίο έχει και 14.000...).
Πες τους οτι θα πας αυριο να κανεις τεστραιντ 3 Tiger που ειναι διαθέσιμα και θα τους ξανατηλεφωνήσεις απο Δευτέρα
Να δεις που θα 'χει βρεθει VFR :lol:
Οπότε ερχόμαστε στην αρχική μου πρόταση για το ΚΤΜ :smokin:
Πάρτο το ΚΤΜ μωρέ, σε παρακαλώ και θα σου δίνω εγώ VFR να οδηγείς :D
LiakosVstrom
11/12/2009, 12:22
Οπότε ερχόμαστε στην αρχική μου πρόταση για το ΚΤΜ :smokin:
Πάρτο το ΚΤΜ μωρέ, σε παρακαλώ και θα σου δίνω εγώ VFR να οδηγείς :D
να πάρω το SMT ώστε να σου το δίνω κι εσύ να μου δίνεις το VFR?? :p
επίσης λένε πως το αποσύρουν σιγά σιγά το 800 γιατί έχουν ανακοινώσει για το 1000 (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/4-10/aug0708-alpinestars-casual-shoes/) μέσα στο 2010...
road spirit
11/12/2009, 12:31
επίσης λένε πως το αποσύρουν σιγά σιγά το 800 γιατί έχουν ανακοινώσει για το 1000 (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/4-10/aug0708-alpinestars-casual-shoes/) μέσα στο 2010... που ζείς ? :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=87761
να πάρω το SMT ώστε να σου το δίνω κι εσύ να μου δίνεις το VFR?? :p
επίσης λένε πως το αποσύρουν σιγά σιγά το 800 γιατί έχουν ανακοινώσει για το 1000 (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/4-10/aug0708-alpinestars-casual-shoes/) μέσα στο 2010...
1200 θα είναι και έχει ήδη παρουσιαστεί και οδηγηθεί από δημοσιογράφους. Φαίνεται πολύ καλό με μοναδικά μειονεκτήματα το αυξημένο του βάρος και το μικρό του τεπόζιτο (για εμφάνιση περί ορέξεως, εμένα μ'αρέσει). Α, και θα είναι V4.
Επιμένω να πάρεις το ΚΤΜ και να κάνουμε ανταλλαγή δίνοντάς σου τη διαφορά λέμεεεεεεεε :D
LiakosVstrom
11/12/2009, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
που ζείς ? :lol:
Στον Άρη! :p
για το 1200 το ξέρω... σήμερα πήρα μέχρι και Σαλονίκη τηλέφωνο να δω αν υπάρχει (είδα αγγελία στο car.gr) και των ρωτάω πως και δεν υπάρχει τίποτα αφού είναι μόνο περσινό μοντέλο. και μου λέει το παλικάρι πως έχουν ανακοινώσει για 1000αρι μέσα στο 2010..... πέρα από το 1200. γι αυτό και τα αποσύρουν...
ξανά εδώ το link (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/4-10/aug0708-alpinestars-casual-shoes/)
Στον Άρη! :p
για το 1200 το ξέρω... σήμερα πήρα μέχρι και Σαλονίκη τηλέφωνο να δω αν υπάρχει (είδα αγγελία στο car.gr) και των ρωτάω πως και δεν υπάρχει τίποτα αφού είναι μόνο περσινό μοντέλο. και μου λέει το παλικάρι πως έχουν ανακοινώσει για 1000αρι μέσα στο 2010..... πέρα από το 1200. γι αυτό και τα αποσύρουν...
ξανά εδώ το link (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/4-10/aug0708-alpinestars-casual-shoes/)
Η ημερομηνία του άρθρου του λινκ είναι
07 August 2008 09:50
τότε όντως υπήρχε τέτοια φημολογία.
Παρε τιγρη.
Το VFR ειναι πολυ βαρετο μηχανακι και δεν ειμαι και κανενας ροσσι. Ακομα εχει ακριβα σερβις,αχρηστη πολυπλοκοτητα με τις βαλβιδες του και μεγαλο βαρος για την ισχυ του. Δεν εχει τιποτε απολυτως που να σε ξηταρει οδηγικα και δεν ειναι και ανετο για τουριστικη χρηση, ειδικα αν εισαι πανω απο 1.80.
LiakosVstrom
11/12/2009, 13:01
Η ημερομηνία του άρθρου του λινκ είναι
07 August 2008 09:50
τότε όντως υπήρχε τέτοια φημολογία.
ναι βρε παιδί μου..
απλά λέω πως χθες μου είπε το παλικάρι στην HONDA Πειραιώς πως το αποσύρουν σιγά σιγά και σήμερα που λέει ο άλλος από Σαλονίκη πως έχουν ανακοινώσει για 1000άρι από τη χόντα μέσα στο 2010.
τέσπα είδωμεν...
για Τiger δεν πολυψήνομαι πλέον και μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω για μτχ (αφού πάρω σβάρνα όλα τα μοτομαγαζιά της Αθήνας μήπως και έχει ξεμείνει κανένα...) :rolleyes:
παρε ενα φουζουενα ρε....
:wave2: :beer: :smokin:
ναι βρε παιδί μου..
απλά λέω πως χθες μου είπε το παλικάρι στην HONDA Πειραιώς πως το αποσύρουν σιγά σιγά και σήμερα που λέει ο άλλος από Σαλονίκη πως έχουν ανακοινώσει για 1000άρι από τη χόντα μέσα στο 2010.
τέσπα είδωμεν...
για Τiger δεν πολυψήνομαι πλέον και μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω για μτχ (αφού πάρω σβάρνα όλα τα μοτομαγαζιά της Αθήνας μήπως και έχει ξεμείνει κανένα...) :rolleyes:
Εντάξει δεν είναι και η πρώτη φορά που οι "ειδικοί" στις αντιπροσωπείες λένε ότι να 'ναι...
DrBig πρέπει να σ'αρέσει πολύ το VFR ε? :rotflmao:
DrBig πρέπει να σ'αρέσει πολύ το VFR ε? :rotflmao:
Δεν το αντιπαθω, αλλα ρε γαμωτι μου....πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει!
Ειναι κλσσικο παραδειγμα αποτυχημενης εξελιξης απο το πολυ ωραιο 750 του 90.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Δεν το αντιπαθω, αλλα ρε γαμωτι μου....πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει!
Ειναι κλσσικο παραδειγμα αποτυχημενης εξελιξης απο το πολυ ωραιο 750 του 90.
:beer: :beer: :beer:
Πάντως με το 800άρι μου έχω κάνει όμορφα ταξιδάκια και πέρασα και πολύ ωραία στην πίστα των Σερρών ανοίγοντας άφοβα γκάζι και απολαμβάνοντας ξετάπωτο leovince ήχο. Έχει και η νέα τα καλά της...Ομοιογένεια, ευκολία (παρά το βάρος της), ομορφιά..Τέσπα μη το πρήζουμε το παιδί αφού μάλλον SMT θα πάρει τελικά...:p
harisvfr
11/12/2009, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Παρε τιγρη.
Το VFR ειναι πολυ βαρετο μηχανακι και δεν ειμαι και κανενας ροσσι. Ακομα εχει ακριβα σερβις,αχρηστη πολυπλοκοτητα με τις βαλβιδες του και μεγαλο βαρος για την ισχυ του. Δεν εχει τιποτε απολυτως που να σε ξηταρει οδηγικα και δεν ειναι και ανετο για τουριστικη χρηση, ειδικα αν εισαι πανω απο 1.80.
Δόξα τον Θεό που είμαι μόνο 1.76 :confused:
:beer: :beer: :beer:
Πάντως με το 800άρι μου έχω κάνει όμορφα ταξιδάκια και πέρασα και πολύ ωραία στην πίστα των Σερρών ανοίγοντας άφοβα γκάζι και απολαμβάνοντας ξετάπωτο leovince ήχο. Έχει και η νέα τα καλά της...Ομοιογένεια, ευκολία (παρά το βάρος της), ομορφιά..Τέσπα μη το πρήζουμε το παιδί αφού μάλλον SMT θα πάρει τελικά...:p
Μακαρι το παλικαρι! :beer:
LiakosVstrom
11/12/2009, 16:02
Τέσπα μη το πρήζουμε το παιδί αφού μάλλον SMT θα πάρει τελικά...:p
εννοείται! (και για να γίνω και λίγο γραφικός...) και θα το κυκλοφορώ μόνο κάθε Τρίτη και Τετάρτη!
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
boldor900f
11/12/2009, 18:40
Χωρίς να έχω διαβάσει τι έχουν γράψει οι φίλοι παραπάνω,
πάω στην τελευταία σελίδα και απαντώ:
VFR και τέλος.