View Full Version : Η1Ν1
el_hymador
26/11/2009, 08:46
Στη Σουηδια δεν εχει απαγορευτει το εμβολιο...το λεω με σιγουρια 100%
mats8282
26/11/2009, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
o H1N1 χτυπαει στα πνευμονια?τι παθαινεισ?
Πνευμονία....
Εχετλαίος
26/11/2009, 09:53
o H1N1 χτυπαει στα πνευμονια?
Έλεος, ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!
mats8282
26/11/2009, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έλεος, ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!
Να παω να ζητησω τα 3Ε μου πισω τοτε;
:lol:
ΥΓ Σοβαρα παντως τα πνευμονια κοιταξε στην ακτινα ο γιατρος...Καθε ασθενης που ηταν εκει για εξεταση εκανε ακτινογραφια θωρακος και κοιταγαν τα πνευμονια....
el_hymador
26/11/2009, 10:14
Ρε παιδια εγω που εκανα εμβολιο ιλαρας και μαγουλαδων προφυλασσομαι η με επιασαν μαλακα; :confused:
Εχετλαίος
26/11/2009, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε παιδια εγω που εκανα εμβολιο ιλαρας και μαγουλαδων προφυλασσομαι η με επιασαν μαλακα; :confused:
Σκαλίζεις πληγές!
Το τριπλό ΜΜR (measles, mumps, rubella) (ιλαρά ,μαγουλάδες, ερυθρά) έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πλέον ότι κάνει αυτισμό σε παιδιά σε ποσοστά πέραν του στατιστικού λάθους και των αποδεκτών ορίων ακόμα και αυτού του αυστηρού FDA! Αιτία είναι (σίγουρα πλέον!) οι μεγάλες συγκεντρώσεις (μαντέψτε!, ναι πάλι ο υδράργυρος!) του Thimerosal και τελευταία ο εταιρείες υποχρεώθηκαν λόγω του μεγάλου φόβου των γονέων (δεν εμβολίαζαν, οι εταιρείες δεν πούλαγαν!) να αλλάξουν τη συγκέντρωση του εν λόγω συντηρητικού. Δεν τους υποχρέωσαν να το καταργήσουν (είναι πολλά τα λεφτά Σωτήρη!) αλλά να μειώσουν λιγάκι τον υδράργυρο, να πέσει λίγο το ποσοστό των παλιόπαιδων που κάνουν αυτισμό και μας χαλάν την πιάτσα, βρε παιδί μου!
(νταξ, εσύ ενήλικας τι παραπάνω να πάθεις... αλλά το αναπτυσόμενο νευρικό σύστημα ενός παιδιού είναι άλλη υπόθεση!)
:yuck: :yuck: :yuck:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
26/11/2009, 12:08
το ποστ που εβαλα μου το εστιλε φιλοσ γιατροσ
Οι σχετικές συζητήσεις με ιούς, εμβόλια, κλπ συγχωνεύτηκαν για να μην γεμίζουμε threads. :wave2:
Cpt. Haddock
26/11/2009, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Κράτα τον για φίλο, αλλά κόψ' τον απο γιατρό :lol:
Εχετλαίος
26/11/2009, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Και πολύ καλά έκανε/ς.
Εδώ γράφουμε μόνο για τον Η1Ν1 ??
για τον Η5Ν1 θα γίνει άλλο thread ?
Ανησυχία για νέο ιό γρίπης από συνδυασμό των H1N1 και Η5Ν1 απο in.gr (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1078712&lngDtrID=252)
:yuck:
Εχετλαίος
26/11/2009, 12:24
Σκαλίζεις πληγές!
Το τριπλό ΜΜR (measles, mumps, rubella) (ιλαρά ,μαγουλάδες, ερυθρά) έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πλέον ότι κάνει αυτισμό σε παιδιά σε ποσοστά πέραν του στατιστικού λάθους και των αποδεκτών ορίων ακόμα και αυτού του αυστηρού FDA! Αιτία είναι (σίγουρα πλέον!) οι μεγάλες συγκεντρώσεις (μαντέψτε!, ναι πάλι ο υδράργυρος!) του Thimerosal και τελευταία ο εταιρείες υποχρεώθηκαν λόγω του μεγάλου φόβου των γονέων (δεν εμβολίαζαν, οι εταιρείες δεν πούλαγαν!) να αλλάξουν τη συγκέντρωση του εν λόγω συντηρητικού. Δεν τους υποχρέωσαν να το καταργήσουν (είναι πολλά τα λεφτά Σωτήρη!) αλλά να μειώσουν λιγάκι τον υδράργυρο, να πέσει λίγο το ποσοστό των παλιόπαιδων που κάνουν αυτισμό και μας χαλάν την πιάτσα, βρε παιδί μου!
(νταξ, εσύ ενήλικας τι παραπάνω να πάθεις... αλλά το αναπτυσόμενο νευρικό σύστημα ενός παιδιού είναι άλλη υπόθεση!)
Βασικά μην λέμε ΟΤΙ θέλουμε παίδες. Οι υδράργυροι σε ασήμαντα ποσοστά ήταν ανιχνεύσιμα σε εμβόλια του 80 και ίσως 90. Εγκυρη και τεκμηριωμένη συσχέτιση των εμβολίων με τον αυτισμό δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει και το γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και είμαι εγώ αυτός που το περνάει, είναι τα σοβαρότατα προβλήματα που αφήνουν ασθένειες όπως οι μαγουλάδες (παρωτίτιδα) σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Και δεν παίζει μόνο το σενάριο της στείρωσης στα αγόρια, αλλά και μόνιμων και χωρίς θεραπεία προβλημάτων στην ακοή τους.
Μην τσουβαλιάζουμε λοιπόν τα εμβόλια ασθενειών όπως μινιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, πολυομελίτιδα κλπ με τα εμβόλια της γρίππης. Ρωτήστε κανένα παιδίατρο του παίδων για τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα τσιγγανάκια πχ που δεν εμβολιάζονται.
Και γενικά μιλώντας ας είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε, γιατί το θέμα άρχισε να μυρίζει Λιακόπουλο :evil:
dj_spiros
26/11/2009, 12:42
Δυστυχως εχουμε καταντησει να κατουραμε και να χεζουμε οποτε μας πει η τηλεοραση(σορυ).τα λεφτα ειναι πολλα που κερδιζουν οι φαρμακοβιομηχανιες και δεν βλεπω κανεναν ιο. οσα υποτιθεμενα κρουσματα ειχαμε στην ελλαδα ως τωρα αντε γεια...παραδειγμα η κοπελα που ειχε λευχαιμια και κολλησε λεει και τον ιο αυτο οπου πεθανε απο επιπλοκη του εμβολιου εμμμμ οπ....καπου κανω λαθος. μπερδεψοδουλεια αλλα...τι λεω....δεν πεταμε τις τηλεορασεις λεω εγω? εχω βγαλει καλοκαιρι διχως τηλεοραση και ημουν αρχοντας . ΤρομοΜΜΕ.
Τεσπα επι του θεματος τωρα
Κατι που βρηκα με μια αναζητηση...ενδιαφερον εχει τα Ε-χχχ που αναγραφονται λιγο παρακατω. καντε μια αναζητηση με το γουγλε το καθενα.
Bizarre Ingredients In Tamiflu!
--------------------------------------
If you are allergic to anything that is listed below for your form of Tamiflu, or you have reacted badly to Tamiflu before, do not take Tamiflu. Talk to your prescriber, pharmacist or nurse at once and check that they still want you to have Tamiflu.
Tamiflu 75mg Capsules
Black iron oxide (E172)
Croscarmellose Sodium
FD and C Blue 2 (indigo carmine, E132)
Gelatin
Oseltamivir
Povidone
Pregelatinised maize starch
Red iron oxide (E172)
Shellac
Sodium Stearyl Fumarate
Talc
Titanium dioxide (E171)
Yellow iron oxide (E172)
Tamiflu 12mg/ml Oral Suspension
Oseltamivir
Saccharin sodium (E954)
Sodium benzoate (E211)
Sodium dihydrogen citrate (E331 (a))
Sorbitol (E420)
Titanium dioxide (E171)
Tutti Frutti flavour
Maltodextrins (maize)
Propylene glycol
Arabic gum (E414)
Natural identical flavouring substances(mainly consisting of banana, pineapple and peach flavour)
Xantham gum (E415)
Prescription Medicine Interactions
The following medicines may interact with Tamiflu:
Chlorpropamide
Methotrexate
Phenylbutazone
Patricia A. Doyle DVM, PhD
Bus Admin, Tropical Agricultural Economics
Univ of West Indies
-----------------------------------------------------------
Akatanomastos
26/11/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Εδώ γράφουμε μόνο για τον Η1Ν1 ??
για τον Η5Ν1 θα γίνει άλλο thread ?
Ανησυχία για νέο ιό γρίπης από συνδυασμό των H1N1 και Η5Ν1 απο in.gr[/URL]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε λιγο θα κανουμε ανταλαγες ιων..
θα λες εσυ
- εχω ΕH1NI, με τι ανταλασσεις?
-Εγω εχω αναπτυξει H2G4. παρε λεμε, ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Akatanomastos
26/11/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κράτα τον για φίλο, αλλά κόψ' τον απο γιατρό :lol: :lol:
Εχετλαίος
26/11/2009, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βασικά μην λέμε ΟΤΙ θέλουμε παίδες. Οι υδράργυροι σε ασήμαντα ποσοστά ήταν ανιχνεύσιμα σε εμβόλια του 80 και ίσως 90. Εγκυρη και τεκμηριωμένη συσχέτιση των εμβολίων με τον αυτισμό δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει και το γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και είμαι εγώ αυτός που το περνάει, είναι τα σοβαρότατα προβλήματα που αφήνουν ασθένειες όπως οι μαγουλάδες (παρωτίτιδα) σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Και δεν παίζει μόνο το σενάριο της στείρωσης στα αγόρια, αλλά και μόνιμων και χωρίς θεραπεία προβλημάτων στην ακοή τους.
Μην τσουβαλιάζουμε λοιπόν τα εμβόλια ασθενειών όπως μινιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, πολυομελίτιδα κλπ με τα εμβόλια της γρίππης. Ρωτήστε κανένα παιδίατρο του παίδων για τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα τσιγγανάκια πχ που δεν εμβολιάζονται.
Και γενικά μιλώντας ας είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε, γιατί το θέμα άρχισε να μυρίζει Λιακόπουλο :evil:
Ξέρω τι λέω! Δεν λέω ότι θέλω, γνωρίζω το σύστημα καλλίτερα από πολλούς!
Εχετλαίος
26/11/2009, 12:47
Ρωτήστε κανένα παιδίατρο του παίδων
Τους περισσότερους (και) εκεί ΕΓΩ και πολλοί άλλοι τους λαδώναμε για να γράφουνε στα κοπελάκια ένα κάρο μ@λακίες σιρόπια και κουραφέξαλα παντελώς άχρηστα!
Ξέρω τι λέω! Δεν λέω ότι θέλω, γνωρίζω το σύστημα καλλίτερα από πολλούς!
Και εγώ ξέρω καλύτερα τι σου λέω μιας και δεν είχα κάνει εμβόλιο παρωτίτιδας και θα το πληρώνω μέχρι να πεθάνω. Σου αρκεί αυτό που σου λέω ή θα ξεκινήσουμε thread για παγκόσμια συνομωσία γιατρών κατά της ανθρωπότητας?
Εκτός και πιστεύεις ότι ένα ανάπηρο παιδί από πολυομελίτιδα το στέλνει ο Θεός....
Εχετλαίος
26/11/2009, 12:57
Και εγώ ξέρω καλύτερα τι σου λέω μιας και δεν είχα κάνει εμβόλιο παρωτίτιδας και θα το πληρώνω μέχρι να πεθάνω. Σου αρκεί αυτό που σου λέω ή θα ξεκινήσουμε thread για παγκόσμια συνομωσία γιατρών κατά της ανθρωπότητας?
Εκτός και πιστεύεις ότι ένα ανάπηρο παιδί από πολυομελίτιδα το στέλνει ο Θεός....
Μα τι λες;
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ΝΑΙ, τα εμβόλια χρειάζονται αλλά πρέπει να γίνουν πιο ασφαλή!
Αντί να χρησιμοποιούν χημικές/δραστικές ουσίες του κώλου για ευκολία και γρήγορο κέρδος πρέπει να αρχίσουν (επιτέλους) σοβαρή και εις βάθος χρονοβόρα έρευνα για δραστικές ουσίες ΑΣΦΑΛΕΙΣ! Εδώ το οοοοοολο θέμα είναι να πουλήσουν γρήγορα μη ασφαλή προιόντα για γρήγορο κέρδος, και όχι να ερευνήσουν εις βάθος φάρμακα χρήσιμα! Πρέπει η γ. η πλάστιγγα να αρχίσει να γέρνει προς τον άνθρωπο (για τον οποίο που και καλά κόπτονται) και όχι προς την τσέπη μόνο!
Βλέπεις τίποτε συνομωσιολογικό στα γραφόμενά μου;
Μα τι λες;
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ΝΑΙ, τα εμβόλια χρειάζονται αλλά πρέπει να γίνουν πιο ασφαλή!
Αντί να χρησιμοποιούν χημικές/δραστικές ουσίες του κώλου για ευκολία και γρήγορο κέρδος πρέπει να αρχίσουν (επιτέλους) σοβαρή και εις βάθος χρονοβόρα έρευνα για δραστικές ουσίες ΑΣΦΑΛΕΙΣ! Εδώ το οοοοοολο θέμα είναι να πουλήσουν γρήγορα μη ασφαλή προιόντα για γρήγορο κέρδος, και όχι να ερευνήσουν εις βάθος φάρμακα χρήσιμα! Πρέπει η γ. η πλάστιγγα να αρχίσει να γέρνει προς τον άνθρωπο (για τον οποίο που και καλά κόπτονται) και όχι προς την τσέπη μόνο!
Βλέπεις τίποτε συνομωσιολογικό στα γραφόμενά μου;
Η ερώτηση είναι απλή. Μέχρι να γίνουν (και αν γίνουν) "ασφαλή" τα εμβόλια, κάνουμε ή δεν κάνουμε στα παιδιά μας. Και δεν μιλάω για την γρίπη.
Cpt. Haddock
26/11/2009, 13:02
Σύμφωνα με ένα συνέδριο στο Ουαγκαντούγκου το 1998, όχι δεν πρέπει να κάνουμε.
Άσε που τα έχουν απαγορεύσει όλες οι χώρες του κόσμου :hypnotize
Akatanomastos
26/11/2009, 13:09
Σύμφωνα με ένα συνέδριο στο Ουαγκαντούγκου το 1998, όχι δεν πρέπει να κάνουμε.
Άσε που τα έχουν απαγορεύσει όλες οι χώρες του κόσμου :hypnotize
παιδια το θεμα δεν ειναι ολα αυτα που ακουγοντε που τα περισσοτερα ειναι μουφες και καλα κανετε και τα κοροιδευετε.
για μενα το θεμα ειναι, γιατι να βαλεις στον οργανισμο σου κατι που δεν ξερεις τι ειναι, δεν στο κανουν υποχρεωτικα ακομα, κΑΙ ειδικα τωρα που ειναι ολα πολυ φρεσκα...
σε αυτα τα πραγματα πρεπει να περιμενεις, να δεις τι θα γινει, παρενεργειες, κλπ κλπ και μετα να κανεις κινηση..
δεν χρειαζετε βιασυνη..
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:15
Η ερώτηση είναι απλή. Μέχρι να γίνουν (και αν γίνουν) "ασφαλή" τα εμβόλια, κάνουμε ή δεν κάνουμε στα παιδιά μας. Και δεν μιλάω για την γρίπη.
Για όσα γνωρίζουμε ας κάνουμε ότι μπορούμε. Δηλαδή, αν ξέρεις ότι το Χ σκεύασμα για τον Τέτανο έχει υδράργυρο για συντηρητικό (το λέει στα έκδοχα) και το αντίστοιχο Υ για τον Τέτανο της διπλανής εταιρείας δεν το έχει, τι είναι πιο σοφό να επιλέξεις;
Για όσα γνωρίζουμε.
Και εγώ, παρόλο που γνωρίζω αρκετά, φυσικά και κάνω στα κοπέλια μου όλα τα παιδικά εμβόλια, είναι (δυστυχώς) μονόδρομος και δεν το ρισκάρω. Αλλά αν μπορώ να επιλέξω, θα επιλέξω το ελάχιστο (με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα ) κακό.
Cpt. Haddock
26/11/2009, 13:16
για μενα το θεμα ειναι, γιατι να βαλεις στον οργανισμο σου κατι που δεν ξερεις τι ειναι, δεν στο κανουν υποχρεωτικα ακομα, κΑΙ ειδικα τωρα που ειναι ολα πολυ φρεσκα...
Φυσικά και ξέρεις τι είναι, δεν έχει μεγάλες διαφορές με το κοινό εμβόλιο γρίπης που γίνεται κάθε χρονο (και για το οποίο ποτέ δεν έχει ακουστεί κατι φυσικα...)
Εννοείται οτι δε χρειάζεται πανικός, δε χρειάζεται ανησυχία. Προσοχή και τήρηση κανόνων υγιεινής. Εαν κάποιος αρρωστήσει (και ειναι υγιής άρα δεν κινδυνεύει), το καλύτερο που έχει να κάνει ειναι να μην δει πολύ κόσμο και τους κολλήσει.
Ότι κάνουμε συνήθως δλδ :wave2:
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:22
Φυσικά και ξέρεις τι είναι, δεν έχει μεγάλες διαφορές με το κοινό εμβόλιο γρίπης που γίνεται κάθε χρονο (και για το οποίο ποτέ δεν έχει ακουστεί κατι φυσικα...)
Ήθελα και να ήξερα, ήσουν εκεί στο εργαστήριο που το έφταχναν;
Πως γνωρίζεις και τι;
Cpt. Haddock
26/11/2009, 13:24
Ήθελα και να ήξερα, ήσουν εκεί στο εργαστήριο που το έφταχναν;
Πως γνωρίζεις και τι;
Διαβάζω κι ενημερώνομαι
Απλά εκεί όπου εσύ βρίσκεις την καχύποπτη είδηση και την κάνεις σημαία, εγώ την αντιμετωπίζω με επιφύλαξη. :wave2:
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:25
Διαβάζω κι ενημερώνομαι
A, εντάξει, συγνώμη!
:wave2:
Akatanomastos
26/11/2009, 13:26
A, εντάξει, συγνώμη!
καλα ρε συ, οταν διαβαζεις τα συστατικα καταλαβαινεις τι εχει..
δεν μπορει να εχει κατι που δεν το γραφει πανω..
μην τρελαθουμε τελειως!!
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:31
καλα ρε συ, οταν διαβαζεις τα συστατικα καταλαβαινεις τι εχει..
δεν μπορει να εχει κατι που δεν το γραφει πανω..
μην τρελαθουμε τελειως!!
Φυσικά, και δεν περιμένω να αναγράφονται μέσα όλα. Αλλά, από αυτά που αναγράφονται και λόγω επαγγέλματος γνωρίζω, μπορώ να επιλέξω να τα αποφύγω. Ήδη εδώ μέσα έχει αναφερθεί πολλάκις το όνομα του υδράργυρου με τη συνήθη χρήση στη φαρμακοχημεία. Ας τσεκάρουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτό το αναθεματισμένο το συντηρητικό στο χαρτάκι με τα έκδοχα.
Και όχι, δεν χρειάζεται να τρλαθούμε ούτε τελείως ούτε τίποτε.
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:33
Διαβάζω κι ενημερώνομαι
Συγνώμη αλλά μπορείς (καθαρά από επιστημονική περιέργεια) να μου πεις από πιο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό/εφημερίδα ενημερώνεσαι για την ασφάλεια των εμβολίων ή του συγκεκριμένου επί της παρούσης; Lancet? New England Journal of Medicine? Biology? Nature?
Δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά σε ρωτάω.
Cpt. Haddock
26/11/2009, 13:40
Συγνώμη αλλά μπορείς (καθαρά από επιστημονική περιέργεια) να μου πεις από πιο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό/εφημερίδα ενημερώνεσαι για την ασφάλεια των εμβολίων ή του συγκεκριμένου επί της παρούσης; Lancet? New England Journal of Medicine? Biology? Nature?
Δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά σε ρωτάω.
Scientific American :wave2:
Vstrommer71
26/11/2009, 13:44
Φτου ρε γμτ,νομιζα την Espresso:lol:
Ρε πως κανετε ετσι,μια γριπουλα ειναι!
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:51
Επιστημονικό τύπο είπαμε, όχι τύπο που αναδημοσιεύει τμήματα ερευνών όπως αυτό που αναφέρεις ή το New Scientist.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα γιατί με βλέπεις έτσι κυνικό πολλές φορές με θέματα υγείας. Είχα διαβάσει στο New Scientist ότι τελικά το MMR δεν κάνει αυτισμό, κατηγορηματικά, και ότι σε αυτό το πόρισμα προέβη το πάνσοφο και αδιάβλητο (ναι, καλά) FDA. Ψάξε, ψάξε βρήκα αυτό
http://www.fda.gov/biologicsbloodvaccines/safetyavailability/vaccinesafety/ucm096228#tox
το οποίο τα ψιλομασά, από τη μια
"The Committee did conclude that the hypothesis that exposure to thimerosal-containing vaccines could be associated with neurodevelopmental disorders was biologically plausible."
και από την άλλη
The committee concluded that this body of evidence favors rejection of a causal relationship between thimerosal-containing vaccines and autism, and that hypotheses generated to date concerning a biological mechanism for such causality are theoretical only.
Εργαζόμενος στο σάπιο κύκλωμα των φαρμακευτικών έμαθα να μην πιστεύω τίποτε προερχόμενο από πληρωμένες έρευνες. Ποιός νομίζεις ότι χρηματοδοτεί τις πανεπιστημιακές κλινικές έρευνες;
Εχετλαίος
26/11/2009, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ρε πως κανετε ετσι,μια γριπουλα ειναι!
Αρεσκόμαστε σε διάλογο και , γιατί όχι, σε αντιπαράθεση. Πάντα κάτι καλό βγαίνει, όπως και να έχει. :D
Cpt. Haddock
26/11/2009, 13:57
Εργαζόμενος στο σάπιο κύκλωμα των φαρμακευτικών έμαθα να μην πιστεύω τίποτε προερχόμενο από πληρωμένες έρευνες. Ποιός νομίζεις ότι χρηματοδοτεί τις πανεπιστημιακές κλινικές έρευνες;
Οι φαρμακευτικές. Γνωστές πολιτικές απο χρόνια. Ακόμα έχω το στηθοσκοπιο που έκανε δώρο στον παππού μου ο ιατρικός επισκέπτης της Bayer το 50κατι :lol:
Η διαφορά μας ειναι οτι εσύ, λόγω εμπειριών, θεωρείς εκ προιμίου οτι κάτι τρέχει, μας το κρύβουν, μας κοροϊδεύουν κλπ, ενώ εγώ δεν το αποκλείω μεν, δεν το ασπάζομαι δε.
Βλέπουμε την ίδια είδηση με διαφορετική οπτική
(για το Sc.Amer έκανα πλάκα )
XJR_Billy
26/11/2009, 14:00
Ο φονικός ιός Η1Ν1 στην καινούργια του πιο φονική έκδοση...:D
ΗΚ11Α1
181534
Εχετλαίος
26/11/2009, 14:01
Η διαφορά μας ειναι οτι εσύ, λόγω εμπειριών, θεωρείς εκ προιμίου οτι κάτι τρέχει, μας το κρύβουν, μας κοροϊδεύουν κλπ,
Μοιραίο, Κάπτεν, μοιραίο...Πίστευα, παλαιότερα, ότι κάπου υπήρχε ελπίδα στον οχετό μέχρι που πήγα 2 πουτάνες σε ένα ξενοδοχείο σε καθηγητή ογκολόγο για να συνταγογραφεί μια μουφά για παρηγηρητική θεραπεία σε καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο...Εκεί αποσιχάθηκα και έφυγα.
Εξ ου και ο κυνισμός...
Cpt. Haddock
26/11/2009, 14:03
Μοιραίο, Κάπτεν, μοιραίο...Πίστευα, παλαιότερα, ότι κάπου υπήρχε ελπίδα στον οχετό μέχρι που πήγα 2 πουτάνες σε ένα ξενοδοχείο σε καθηγητή ογκολόγο για να συνταγογραφεί μια μουφά για παρηγηρητική θεραπεία σε καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο...Εκεί αποσιχάθηκα και έφυγα.
Εξ ου και ο κυνισμός...
Χαίρω πολύ. Γιατροί (κυρίως παθολόγοι) των οποίων η δουλειά είναι απλά να συνταγογραφούν, υπάρχουν δεκάδες.
Ειδικά σε κάτι ιατρεία στο κέντρο της Αθήνας...
Εχετλαίος
26/11/2009, 14:07
Χαίρω πολύ.
Ομοίως, πως είστε, τι κάνετε; Η πολύτιμος υγεία μας; Η σύζυγος καλά; Τα παιδιά;
:D
Vstrommer71
26/11/2009, 14:23
Παντως σε οσους μου σκοτιζουνε τα αυτια με την νεα γριπη και τον κινδυνο απο αυτην τους κανω την ερωτηση του εκατομμυριου:
Απο την νεα γριπη εχουνε πεθανει συνολικα εως τωρα καμμια 10αρια ατομα απο επιπλοκες(χοντρικα οσοι θα αποβιωνανε και απο μια κανονικη γριπη).Ωραια,να ανησυχησουμε....
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ομως 5 τουλαχιστον συνανθρωποι μας σκοτωνονται σε τροχαια.Τι κανουμε για αυτο?Καλα καταλαβατε,ενα μεγαλειωδες τιποτα!
Οποτε ας αφησουμε την μεγαλη βαβουρα που γινεται για να φωναζουν οι τηλεορασεις κι ας ασχοληθουμε πιο πολυ με πραγματικα πιο επικινδυνα πραγματα απο την νεα γριπη
Εχετλαίος
26/11/2009, 14:31
Παντως σε οσους μου σκοτιζουνε τα αυτια με την νεα γριπη και τον κινδυνο απο αυτην τους κανω την ερωτηση του εκατομμυριου:
Απο την νεα γριπη εχουνε πεθανει συνολικα εως τωρα καμμια 10αρια ατομα απο επιπλοκες(χοντρικα οσοι θα αποβιωνανε και απο μια κανονικη γριπη).Ωραια,να ανησυχησουμε....
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ομως 5 τουλαχιστον συνανθρωποι μας σκοτωνονται σε τροχαια.Τι κανουμε για αυτο?Καλα καταλαβατε,ενα μεγαλειωδες τιποτα!
Οποτε ας αφησουμε την μεγαλη βαβουρα που γινεται για να φωναζουν οι τηλεορασεις κι ας ασχοληθουμε πιο πολυ με πραγματικα πιο επικινδυνα πραγματα απο την νεα γριπη
Και ποιός θα μπορούσε να διαφωνήσει μαζί σου;
Cpt. Haddock
26/11/2009, 14:37
Και ποιός θα μπορούσε να διαφωνήσει μαζί σου;
Κανένας. Το 'χω γράψει 3-4 φορές σε αυτό το θρεντ, δε χρειάζεται πανικός αλλά κοινή λογική, προσοχή, καλή διατροφή και υγιεινή.
Μεταφέρω και μια είδηση (άνευ σχολίων):
Καθησυχαστικά στοιχεία
Κανένα πρόβλημα με το εμβόλιο της νέας γρίπης, δείχνει η πρώτη έκθεση των ΗΠΑ
Associated Press
Στις ΗΠΑ έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής 22 εκατομμύρια άτομα
Ατλάντα
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του Η1Ν1, καταλήγει η πρώτη σχετική έκθεση των αμερικανικών αρχών δημόσιας υγείας, έπειτα από τον εμβολιασμό 22 εκατομμυρίων πολιτών. Ανησυχητική αύξηση καταγράφεται στο μεταξύ στις δευτερογενείς λοιμώξεις με πνευμονόκοκκο λόγω της πανδημίας.
«Τα δεδομένα για το εμβόλιο πραγματικά δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ασφαλές εμβόλιο» ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου η Αν Σούσατ των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα οποία επαγρυπνούν για τυχόν παρενέργειες από την έναρξη των εμβολιασμών στα μέσα Οκτωβρίου.
Από τους 22 εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν περίπου 3.200 αναφορές για πιθανές παρενέργειες, οι περισσότερες για ήπιες ενοχλήσεις όπως πόνος και πρήξιμο στο σημείο της ένωσης. Μεταξύ των 177 σοβαρότερων αναφορών περιλαμβάνονται και 10 θάνατοι, οι οποίοι όμως αποδίδονται σε άλλα αίτια.
Αναφέρθηκαν επίσης 10 κρούσματα του σπάνιου νευροπαραλυτικού συνδρόμου Γκιλέν Μπαρέ, αριθμός που θεωρείται στην πραγματικότητα μικρός, δεδομένου ότι η ασθένεια εκδηλώνεται και αυθόρμητα, χωρίς εμβολιασμό, και προκαλεί 80-160 κρούσματα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.
Εκτός από την έκθεση για την ασφάλεια του εμβολίου, η Δρ Σούσατ παρουσίασε και ανησυχητικά στοιχεία που δείχνουν ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων πνευμονίας λόγω πνευμονόκοκκου σε εξασθενημένους ασθενείς με νέα γρίπη.
«Πρόκειται για τη σοβαρή μορφή πνευμονοκοκκικής λοίμωξης στην οποία τα βακτήρια εισβάλλουν στο αίμα και σε εσωτερικά όργανα» προειδοποίησε.
Στο Ντένβερ, για παράδειγμα, αυτού του είδους οι δευτερογενείς λοιμώξεις έχουν διπλασιαστεί και πλήττουν κυρίως άτομα κάτω των 60, αναφέρει το Reuters.
Η Δρ Σούσατ κάλεσε τους ενήλικες με χρόνια νοσήματα, όπως το άσθμα, ο διαβήτης και η καρδιοπάθεια, να εμβολιαστούν και για τον πνευμονόκοκκο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1079137&lngDtrID=252
Εχετλαίος
26/11/2009, 14:43
Άνευ σχολίων ; Αδύνατον!
Μούφα, μην το κάνετε! :D
Cpt. Haddock
26/11/2009, 14:45
Μούφα, μην το κάνετε! :D
τουλάχιστον πλύντε τα χέρια σας :lol:
Vstrommer71
26/11/2009, 15:05
Προσωπικη αποψη μου ειναι οτι καλως εμβολιαζονται οι επαγγελματιες της υγειας,γιατι ερχονται σε επαφη με τον πολυ κοσμο.
Απο εκει και περα ατομικα ο καθενας ας αποφασισει αν θα εμβολιαστει
Εγω δεν θα το κανω γιατι δεν αρεσκομαι σε κανενος ειδους φαρμακευτικη αγωγη παρα μονο σε πραγματικη αναγκη.Μια γριπη ειναι,εστω και δυνητικα πιο επικινδυνη απο αποψη επιπλοκων
Εφοσον εχω την ευτυχια να κυκλοφορω εξω με το μηχανακι ολη μερα δεν με σκιαζει φοβερα καμμια!:lol:
Καλο ντυσιμο και μακρια απο κλεισουρες κι ολα μια χαρα
Προσωπικη αποψη μου ειναι οτι καλως εμβολιαζονται οι επαγγελματιες της υγειας,γιατι ερχονται σε επαφη με τον πολυ κοσμο.
diladi emboliazoyne anagastika k tis poytanes???:look:
GIXXERAKIAS
26/11/2009, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
diladi emboliazoyne anagastika k tis poytanes???:look: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Μλκ πνιγηκα μου βγηκαν μακαρονια απο την μυτη.
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Εχετλαίος
27/11/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
diladi emboliazoyne anagastika k tis poytanes???:look:
Έλεος ρε Δούκα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
27/11/2009, 07:53
"Προβληματισμοί"! :winka:
:beer:
XJR_Billy
27/11/2009, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Προβληματισμοί"! :winka:
:beer:
:a027:
"Στραβά κι ανάποδα":D :lol: :lol:
tanouki2
27/11/2009, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σταυρόλεξο για ΔΥΝΑΤΟΥΣ λύτες…
Όλος ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ μηχανισμός , τα ΜΜΕ , οι ΔΙΕΘΝΗΣ οργανισμοί κ.λ.π. διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την ασφάλεια του εμβολίου ….
Οι τέσσερις οικογενειακοί φίλοι-γιατροί που έχουμε (εκ των οποίων οι δυο παιδίατροι και μάλιστα έμπειροι ) τους οποίους εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα και έχουν αποδείξει την αξία τους , ΔΕΝ θέλουν ούτε να ακούσουν για τον εμβολιασμό ΠΑΙΔΙΩΝ με το νέο εμβόλιο…
Τι κάνει ένας γονιός ???
:sad:
Η δικιά μου παιδιατρος μας προτεινε τον εμβολιασμό της γυναικας μου λόγω δουλειας (προπονητρια κολυμβησης σε μικρα παιδια) και στο 8 μηνων γιο μας (επειδή πηγαίνει κολυμβητήριο)με το παλιό αντιγριπικο εμβόλιο περισσότερο για τον φόβο μετάλλαξης του ιου.
Απο οτι μας ειπε αν το παιδί και η μαμα του δεν είχαν επαφες συχνές με μικρά παιδιά τότε το εμβόλιο(της κοινής παντα γρίππης) είναι εντελώς αχρηστο.
Εχετλαίος
27/11/2009, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
περισσότερο για τον φόβο μετάλλαξης του ιου
Άντε πάλι...Καραμέλα με γεύση μετάλλαξης...
Ξέρετε πόσες φορές αντιγράφεται ο ιός μέσα στα κυτταρά σας σε μια ώρα; Ξέρετε ότι κάθε φορά που αντιγράφεται δημιουργούνται χιλιάδες αντίγραφά του και ότι τουλάχιστον κάθε 150-180 από αυτά έχουν 3 νέες καίριες γονιδιακές μεταλλάξεις που τον κάνουν κάτι νέο για το αμυντικό σας σύστημα; Κάντε τις πράξεις!
Από την άλλη ξέρετε ότι το αμυντικό σας σύστημα, αν είστε υγειείς, κάτι τέτοια τα μασάει για πρωινό; Ναι του παίρνει 3-4 μέρες να τα αναγνωρίσει και να ζεστάνει τη μηχανή, αλλά όταν πάρει μπρος τα γ. όλα από πίσω και χωρίς σάλιο;
Μη φοβάστε, από γρίπη (αυτή που τρέχει τουλάχιστον) δε θα πεθάνετε!
Gandalf dr685sm
27/11/2009, 11:27
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=104849
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=104837
ΔΕΙΤΕ ΤΑ .. ΔΕΙΤΕ ΤΑ..
Gandalf
Εχετλαίος
27/11/2009, 11:33
Mην τους χαλάς την trendy φαντασίωση, κακέ κακέ κακέ Μάγε!
Gandalf dr685sm
27/11/2009, 11:43
εγώ ..;;;;
Οι ίδιοι επιστήμονες που τα λένε , όπως και τα στοιχεία που αποδίδουν.. όπως και η πρόσφατη απόσυρση μιας μεγάλης παρτίδας εμβολιών λόγω παρενέργειων.
Είπαμε.. κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χοντρά χρήματα και θέλουν να το επιβάλλουν σε όλους σαν εμβόλιο και οχι μόνο σε εκείνους που το χρειάζονται με το όποιο ρίσκο και αυτοί βέβαια.
Gandalf
αν δεν εχετε βεβαριμενο ιστορικο με αναπνευστικα πχ ΧΑΠ. δεν ειστε ραμολυμεντα (ενταξει οι περισσοτεροι ειστε :smilea: ) HIV κτλ κτλ...
δλδ κοινως αν δεν ανοικετε στις ομαδες υψηλου κινδυνου, (και μιλαμε για πολυ υψηλο κινδυνο )
τοτε μην κανετε τιποτα, γιακαθε αλλη περιπτωση επικοινωνιστε με τον θεραποντα γιατρο σας και αφηστε να μμε να κανουν οτι γουσταρουν!!!
blackrose
28/11/2009, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
αν δεν εχετε βεβαριμενο ιστορικο με αναπνευστικα πχ ΧΑΠ. δεν ειστε ραμολυμεντα (ενταξει οι περισσοτεροι ειστε :smilea: ) HIV κτλ κτλ...
δλδ κοινως αν δεν ανοικετε στις ομαδες υψηλου κινδυνου, (και μιλαμε για πολυ υψηλο κινδυνο )
τοτε μην κανετε τιποτα, γιακαθε αλλη περιπτωση επικοινωνιστε με τον θεραποντα γιατρο σας και αφηστε να μμε να κανουν οτι γουσταρουν!!!
+1000............................................:wave2:
Υ.Γ αυτο μου το ειχε στειλει ενας φιλος οταν πρωτοεμφανιστικε η νεα γριπη!
"Και με αυτα και με αυτα ξεχναμε οτι μας εχουν πατησει στο κεφαλι οτι καθε μερα Ευρωπαικη ενωση
και λοιποι κυβερνωντες μας αφαιρουν τα δικαιωματα μας ενα ενα..Με προσχημα την οικονομικη κριση...
Πανω στη συγχιση δε ηρθε κι αυτος ο ιος των χοιρων, που ειναι ενας αναμικτος ιος λιγο απο την γριπη των πτηνων
λιγο απο την γριπη των χοιρων λιγο απο την ανθρωπινη γριπη κατι σαν παρτουζα ιων ,που μεταδιδεται μονο απο ανθρωπο σε ανθρωπο...
Ενω στην ουσια ηταν γριπη αυτων των ζωων κι επλητε μονο αυτα...Ο καθε ιος χωριστα πηγαινε στο πτηνο , στον χοιρο η στον ανθρωπο και οχι ενωμενοι μαζι μονο στον ανθρωπο. Αλλα ειπαμε καποιος ή κατι τρελαθηκε..
Ενα σχημα δηλαδη που λογικα με τα επιστημονικα δεδομενα λιγο απο εδω λιγο απο εκει δεν μπορει να υπαρξει εκτος αν γινει παρεμβατικα σε καποιο εργαστηριο Και το νοσηρο μυαλο μου με τις ξανθιες και φουξια ανταυγειες σκεφτεται
Τι βολικο αληθεια...Μια γριπη ειναι οτι πρεπει να ξεπαστρεψει τον πλεοναζοντα πληθυσμο που περισευει και απαιτει δουλεια και δικαιωματα...Κυριως στις φτωχες και τριτοκοσμικες χωρες...Γιατι μην μου πειτε οτι το Μεξικο ειναι χωρα που δεν εχει τριτοκοσμικες καταστασεις? Αλλωστε τα μονα θυματα που εχουν χασει την ζωη τους ειναι εκει και οχι οπου αλλου χτυπησε η γριπη..
Η χαρα της φαρμακοβιομηχανιας επισης...Γιατι για σκεφτειτε ποσα χρηματα θα παρουν για να αντιμετωπισουν αυτο το συμπλεγμα παρτουζας ιων... "
blackbusa
29/11/2009, 12:11
Δεν εχω γραψει καθολου σε αυτο το θρεντ για διαφορους λογους....ο λογος παρεμβασης εδω ειναι ενας....μια φιλη υγιεστατη 10000% χωρις ποτε κανενα προβλημα λογω οτι ηταν δασκαλα την ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να κανει το γαμωεμβολιο...2 μερες μετα απο αυτο την εισαγανε επειγοντως στον Ευαγγελισμο γιατι ειχε παρενεργιες και πηγε να πεθανει...ακομα εκει ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν εχω γραψει καθολου σε αυτο το θρεντ για διαφορους λογους....ο λογος παρεμβασης εδω ειναι ενας....μια φιλη υγιεστατη 10000% χωρις ποτε κανενα προβλημα λογω οτι ηταν δασκαλα την ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να κανει το γαμωεμβολιο...2 μερες μετα απο αυτο την εισαγανε επειγοντως στον Ευαγγελισμο γιατι ειχε παρενεργιες και πηγε να πεθανει...ακομα εκει ειναι...
:confused: Πως γίνεται να την ανάγκασαν? :confused:
Πάνο αυτό που λες δεν παίζει. Κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το ξέρεις.
Εχετλαίος
29/11/2009, 18:05
Πάνο αυτό που λες δεν παίζει.
Παίζει στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Σε τοπικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ανάγκασαν τους εκπαιδευτικούς να πάνε να το κάνουν μιλώντας (εξ απαλών ονύχων) για επιπτώσεις σε όσους δεν το έκαναν (νιάου-νιάου).
:mad:
schumifer
29/11/2009, 18:09
Παίζει να εννοεί τον κοινωνικό-εργασιακό αναγκασμό. (με πρόλαβαν!)
Γρίπη είναι θα περάσει.
Ο ιός δεν έχει μεταλλαχθεί (ακόμη). Αν υπάρξει δεύτερο κύμα θα το δούμε. Ευτυχώς που ημείς οι Ευρωτσούτσουνοι κάνουμε το εμβόλιο με το ανοσοενισχυτικό οπότε έχουμε και μία μικρή αρωγή από εκεί σε περίπτωση που ο ιός αλλάξει χαρακτήρες.
ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ λέμεεεεεεεεεεε
Ήδη επιτέλους στα δημόσια νοσοκομεία τρώνε πόρτα όσοι έρχονται επί τούτου για το τεστ. Xέστηκε η φοράδα μας στο αλώνι αν έχεις το νέο ιό. Έχει πρόβλημα υγείας?->έχουμε σαφείς οδηγίες για σένα.
Δεν έχεις ?->σπιτάκι σου και επανεξέταση
Στο κάτω κάτω το Παστέρ κάνει λόγω φόρτου τόσες μέρες να απαντήσει που πάει πέταξε το πουλάκι που λέγεται Tamiflu/Relenza
(επί θετικοποίησης του γρήγορου τεστ σημαίνει ότι έχετε λοίμωξη από ιό Infuenza Α. Υπάρχουν κι άλλοι εκτός από τον Η1Ν1
ΕΠΙΣΗΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ βακτηριακής λοίμωξης αφήστε τα παλιο-augmentin/klaricid/zithromax και τα λοιπά στο ράφι να τα πάρει αυτός που πραγματικά έχει ανάγκη.
Εχετλαίος
29/11/2009, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Ο ιός δεν έχει μεταλλαχθεί (ακόμη). Αν υπάρξει δεύτερο κύμα θα το δούμε. Ευτυχώς που ημείς οι Ευρωτσούτσουνοι κάνουμε το εμβόλιο με το ανοσοενισχυτικό οπότε έχουμε και μία μικρή αρωγή από εκεί σε περίπτωση που ο ιός αλλάξει χαρακτήρες.
Τι διαβάζω θεέ μου!
Δε μεταδίδω άλλο, ΤΕΛΟΣ!
schumifer
29/11/2009, 18:20
Τι να σου πω, ίσως και να έχεις δίκιο. Αλλά όποια και να είναι τα συναισθήματά μου, θεωρώ τη Γιαμαρέλλου και τον Τσιώδρα πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης σε αυτό το επίπεδο.
Διόρθωση γιατί δε νομίζω ότι το είπα σωστά. Μετάλλαξη που να μας ανησυχεί δεν αναγνωρίζεται προς το παρόν. Όπως πολύ σωστά λέει και ο Εχετλαίος , τόσα αντίτυπα που τείνουν στο άπειρο δεν είναι δυνατόν να είναι πανομοιότυπα
Cpt. Haddock
30/11/2009, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εγώ ..;;;;
Οι ίδιοι επιστήμονες που τα λένε , όπως και τα στοιχεία που αποδίδουν.. όπως και η πρόσφατη απόσυρση μιας μεγάλης παρτίδας εμβολιών λόγω παρενέργειων.
Είπαμε.. κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χοντρά χρήματα και θέλουν να το επιβάλλουν σε όλους σαν εμβόλιο και οχι μόνο σε εκείνους που το χρειάζονται με το όποιο ρίσκο και αυτοί βέβαια.
Gandalf
Ρε Μαγε, δε σε υποχρεώνει κανένας να εμβολιαστείς, τι ζόρι τραβάς; :lol:
Σε τοπικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ανάγκασαν τους εκπαιδευτικούς να πάνε να το κάνουν μιλώντας (εξ απαλών ονύχων) για επιπτώσεις σε όσους δεν το έκαναν (νιάου-νιάου).
Παίδες με την έλλειψη δασκάλων που υπάρχει γενικότερα, και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια να παρακαλάνε και να πληρώνουν extra μπας και βρούν κανένα δάσκαλο, το βρίσκω απίθανο να πιέσουν για κάτι τέτοιο. (όχι οτι δεν θα το κάνει κάποιος βαρεμένος επιχειρηματίας)
Στους εκπαιδευτικούς Δημοσίου πάντως δεν υπάρχει τετοιο θέμα.
Εδώ δεν μπορούν να πείσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν το προαιρετικό εμβόλιο. Τους δασκάλους θα αναγκάσουν? :sick:
Cpt. Haddock
30/11/2009, 09:22
Παίδες με την έλλειψη δασκάλων που υπάρχει γενικότερα, και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια να παρακαλάνε και να πληρώνουν extra μπας και βρούν κανένα δάσκαλο, το βρίσκω απίθανο να πιέσουν για κάτι τέτοιο. (όχι οτι δεν θα το κάνει κάποιος βαρεμένος επιχειρηματίας)
Στους εκπαιδευτικούς Δημοσίου πάντως δεν υπάρχει τετοιο θέμα.
Εδώ δεν μπορούν να πείσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν το προαιρετικό εμβόλιο. Τους δασκάλους θα αναγκάσουν? :sick:
+1
εγω που ανοικω σε ομαδα υψιλου κινδυνου ακομη το σκεφτομαι.
να το κανω?
να μην το κανω?
δεν υπαρχουν και μαργαριτες τετοια εποχη τη τυχη μου μεσα:lol:
blackbusa
02/12/2009, 23:36
Πάνο αυτό που λες δεν παίζει. Κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το ξέρεις.
Μιλεισα σημερα με την μητερα της...ευτυχως ολα καλα γιατι περασε ο κινδυνος...Βυρωνα ειναι οτι γραφει ο Εχτελαιος...το αναγκασαν ισως να το εγραψα λαθος...αλλα τις ειπαν...''εισαι υπευθυνη για τοσα παιδια και για ολο το τμημα...καλυτερα να πας να κανεις το εμβολιο...αλλιως θα δουμε τι θα κανουμε...''
αν αυτος βεβαια δεν ειναι ψυχολογικος ψυχαναγκασμος τοτε τι ειναι???
vangelis 64
03/12/2009, 02:13
Εδώ δεν μπορούν να πείσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν το προαιρετικό εμβόλιο. Τους δασκάλους θα αναγκάσουν? :sick: Φυσικά και δεν μπορούν να πείσουν γιατρούς και νοσηλευτές,αυτοί ξέρουν από πρώτο χέρι.
Για τούς εκπαιδευτικούς τα πράγματα είναι πιο εύκολα.Άμα τούς βάλουν στο τριπάκι τής "μόλυνσης αθώων μικρών ψυχών",δεν θα τσιμπήσουν;
Για να μη σού πω στο "κάν'το ή το μπούλο".Μπροστά στην προοπτική δηλαδή τού να αντιμετωπίσεις τη γενική κατακραυγή τών συναδλελφων σου και την "εκούσια" απομάκρυνσή σου από τη δουλειά σου,δε θέλει και πολύ.Τρυπιέσαι και όλα καλά!
ψιλοάσχετο....αυτές τίς μέρες πηγαινοέρχομαι στο ΙΚΑ τής Καλλιθέας.Υπάρχει μια υπηρεσία εκεί που εμβολιάζει κόσμο.Περιττό να σού πως η ουρά είναι απίστευτη.
Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί ανήκουν στίς ομάδες υψηλού κινδύνου.Νοιώθω μία φρίκη πάντως βλέποντας νέους,γέρους και γριές να φοράνε μάσκες.
Και ο ορθοπεδικός που με παρακολουθεί μού λέει "μακρυά".:sad:
Akatanomastos
03/12/2009, 02:47
γιατι δυσκολευοντε να βρουν εργαζομενους?
εγω εχω την εντυπωση οτι βρωμαει ο τοπος απο καθηγητες παντως ειδικοτητας
γιατι δυσκολευοντε να βρουν εργαζομενους?
εγω εχω την εντυπωση οτι βρωμαει ο τοπος απο καθηγητες παντως ειδικοτητας Αλλο καθηγητής, άλλο δάσκαλος. Στους καθηγητές όντως υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα απορρόφησης.
Στους δασκάλους υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα κάλυψης κενών θέσεων απ΄το 2003-4 λόγω περισσοτέρων τμημάτων που προέκυψαν απ΄την μείωση των παιδιών ανα τάξη (25), των ολοήμερων σχολείων, των παιδιών αλλοδαπών κλπ.
Το Παιδαγωγικό είναι μια απ΄τις 2-3 σχολές που κάθε χρόνο αυξάνει την βάση εισαγωγής στις πανελλήνιες συνεχώς. Η βάση για το Παιδ.Αθήνας & Θεσσ/νίκης είναι σχεδόν 19 (!!).
Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δημοτικών σχολείων κατάφεραν να πάρουν την άδεια (επί Μαριέττας) τοποθέτησης νηπιαγωγών στην 1η & 2α δημοτικού, αφού δεν βρίσκουν δασκάλους με τίποτα. (μέγιστη μαλακία εκ μέρους του υπουργείου που το επέτρεψε, καθώς είναι πανεύκολο να "χαθούν" παιδιά κυρίως στην 1η Δημοτικού), ενώ είναι κοινό μυστικό ότι χρησιμοποιούν κυρίως φοιτητές/τριες του 4ου έτους για να καλύψουν τα κενά τους. :wave2:
Gandalf dr685sm
03/12/2009, 09:53
Με κάθε επιφύλαξη κύριοι για το συνολικό αληθές του άρθρου... πάντως μην ξεχνάμε οτι όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ απο το άρθρο είναι οτι...
1. Επικρατεί μπάχαλο στο θέμα παρενέργειες απο το εμβόλιο.
2. Όντως δεν κάνουν ιατρικές εξετάσεις πριν την χορήγηση του, πράγμα φοβερά επικίνδυνο.
3. Γάμησε τα έτσι και έχει κάποιος παρενέργειες....
ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ#$@!$!#@$!@ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..
Συνεργάτες στην εταιρία κόλησαν Η1Ν1 (ο ένας εξ αυτών και μελλοντικός κουμπάρος μου) πέρασαν 3 μέρες με 40αρια και τώρα είναι στην ανάρρωση, στο σπίτι τους. Χωρίς εμβολιασμό και οι δύο τους.
άρθρο...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83324&cid=4
Gandalf
fantacid
03/12/2009, 09:55
οι μπατσοι εμβολιαζονται ή τους καλυπτουν τα φυσικα αντισώματα τους??
:D
Cpt. Haddock
03/12/2009, 10:11
[...]
Gandalf
ρε πστ μου γερνάς κι έχεις γίνει τόσο γκρινιάρης, δεν εξηγείται αλλιώς... :sick:
Πρώτον, το καταλάβαμε οτι δε θες να το κάνεις το εμβόλιο, δε σε υποχρεώνει κανένας, μη μας τα κάνεις τσουρέκια :lol:
Έπειτα, εξ' όσων γνωρίζουμε όλοι, στα κλασσικά εμβόλια που γίνονται καθε χρόνο, δεν προηγούνται ιατρικές εξετάσεις.
Τρίτον (χιλιοειπωμένο), εάν κάποιος ειναι υγιης, κατα πάσα πιθανότητα δεν κινδυνεύει απο τη "νέα" γρίππη, τα 'χουμε πει αυτά, δε μας νοιάζουν οι κουμπάροι σου (άλλο πράμα να σε νοιάζει :p :evil: )
Η μονη παρενέργεια που βλέπω εγώ στο εμβόλιο ειναι στην ψυχική σου υγεία :rotflmao:
BELZEBOYLIS
03/12/2009, 10:51
Είναι εντυπωσιακό ,να βλέπεις τέτοιο μπάχαλο για ένα εμβόλιο...
Φτάσαμε να αμφισβητούμε όλα τα εμβόλια ..., το επόμενο βήμα είναι να αμφισβητήσουμε ολόκληρη την ιατρική και να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε μαντζούνια με γνωμάτευση της γιαγιάς απέναντι...
επίσης δεν έχω καταλάβει ,γιατί δεν πρέπει να ανησυχώ για την νέα γρίπη ,αφού και με την παλιά μπορούσα να πεθάνω....Τι επιχείρημα είναι αυτό ,ας μου εξηγήσει κάποιος?????
απο fazerclub.gr
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=2&t=11458
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
απο fazerclub.gr
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=2&t=11458
" Ράλι αντίστασης στα εμβόλια γρίπης και τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς
Μήνυμα αντίστασης 1ο
Νέα από το Health Freedom μετάφραση Βίκυ Χρυσού
Η "Μεγάλη σφαγή" προβλέπεται να αρχίσει:
1-2
Swine Flu Sucker Punch:
1. Ρινικό Εμβόλιο με ζωντανό ιό βάζει "μπρος" την πανδημία
2. Καταναγκαστικός εμβολιασμός με εμβόλια που θα περιέχουν
σκουαλένιο (squalene) οδηγούν σε Αναπαραγωγική
ανικανότητα, αρρωσταίνουν και μπορούν ακόμη και να
σκοτώσουν το 90% του πληθυσμού
Επείγον μήνυμα από τον General Bert:
Ο Υποστράτηγος Albert Ν. Stubblebine ΙΙΙ (US Army, Ret.) Πρόεδρος
του Iδρύματος Φυσικές Λύσεις (Natural Solutions) (Maj. Gen. Albert N.
Stubblebine III (US Army, Ret.) Natural Solutions Foundation President)
Αγαπητοί φίλοι του Health Freedom (ελευθερία Υγείας), το
ίδρυμα Natural Solutions δεν είχε ποτέ πριν πιο επείγον μήνυμα για εσάς.
Ο αναγκαστικός εμβολιασμός - οποιασδήποτε μορφής - είναι μια
ασθένεια του πολιτικού συστήματος. Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης των
Χοίρων είναι μάλιστα μια θανατηφόρα μορφή της.
Τα εμβόλια γρίπης Η1Ν1-γρίπης των χοίρων έχουν ετοιμαστεί ειδικά
για να προκαλέσουν ευρεία διάδοση στειρότητας και βαριά ασθένεια:
Θα πρέπει να γνωρίζετε τις πληροφορίες αυτές ΚΑΙ θα πρέπει
να γίνεται συνήγορος υγείας για τον εαυτό σας και την κοινότητά σας τώρα.
Έχουμε πολύ λίγο χρόνο.
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:
1. Δημιουργία της πανδημίας
Το πρώτο είδος του εμβολίου που είναι "έτοιμο" για διανομή είναι ένα εμβόλιο
με ζωντανό εξασθενημένο ιό της γρίπης (Laiv), που χορηγείται από τη ρινική οδό.
Τα εμβόλια LAIVs είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, όχι μόνο για το πρόσωπο που τα
παίρνει, αλλά και για τους γύρω του.
Αυτά τα εμβόλια προκαλούν μετάδοση του ιού σε άλλους ανθρώπους και να τους μολύνουν.
Ο ιός είναι σε θέση στη συνέχεια να αποκτήσει νέα μορφή ή μεταλλαχθεί καθώς
μολυσμένα άτομα (τα οποία μπορεί να είναι πολύ μικρά για να έχουν ιδέα για το τι
πραγματικά συμβαίνει) θα συμβάλλουν -άθελα τους- στην εξάπλωση του ιού μέσα στην
κοινότητα, σε φίλους, γείτονες, συγγενείς, συμπαίκτες, στους επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς,
σε οποιονδήποτε.
Σε ανθρώπους όπως μικρά παιδιά, έγκυες μητέρες, άτομα που λαμβάνουν
ανοσοκατασταλτικά φάρμακα και άλλους, είπαν ότι πρέπει να αποφεύγουν το ζωντανό
ιό, όμως αυτός ακριβώς θα διαδοθεί σε όλες αυτές τις ομάδες του ανεξέλεγκτα και
δίχως προστασία, αφού έγκυες γυναίκες, παιδιά, εργαζόμενοι επαγγελματίες στο
χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και άτομα με χρόνιες ασθένειες, θα είναι αυτοί
που θα λάβουν το "πρώτο κύμα" εμβολίων LAIVs (με ζωντανό ιό γρίπης χοίρων).
Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ,
http://www.healthfreedomusa.org/?p=3582
για να διαβάσετε περισσότερα.
2. "Σφαγή" του πληθυσμού, καθώς θα σκοτώσει τις επόμενες γενιές
Εκτός από αυτά που ήδη γνωρίζουμε για το προσθετικό σκουαλένη (squalene) και την
ικανότητά της να ακρωτηριάζει -με τη μορφή παράλυσης- και να σκοτώνει μέσω ενός
ισχυρού αυτο-ανοσοποιητικού μηχανισμού όταν εγχέεται ενέσιμα, υπάρχει και ένας
ακόμη, βαθιά σοκαριστικός λόγος ανησυχίας, διότι η ποσότητα σκουαλένης και τα
παράγωγα της (που φέρουν ονομασίες όπως MF59, AS01, AS02, AS03, AS04, MLP, κ.λπ.)
που θα χρησιμοποιηθούν κατά τον επόμενο μαζικό εμβολιασμό (για τη γρίπη των χοίρων)
είναι τόσο απαράδεκτα υψηλή, σε σχέση με το γεγονός πως μόλις μερικά μόρια της
στο ενέσιμο εμβόλιο μπορούν να προκαλέσουν εφ' όρου ζωής ολέθριες επιπτώσεις στον
οργανισμό.
Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε το 1998 για εμβόλιο που προκαλεί μόνιμη στειρότητα όταν εγχέεται.
Ανάμεσα στο συνδυασμό των υλικών που προκαλούν στειρότητα βρίσκεται
ένα ιδιαίτερα ενεργό ερεθιστικό του ανοσοποιητικού (επικουρικό προσθετικό)
όπως η σκουαλένη σε πολύ υψηλές δόσεις και η γλυκοπρωτεΐνη χοίρων (χοίρου).
Βάλτε τα σε μια ένεση και θα έχετε αυτομάτως όχι μόνο άμεσες συνέπειες στο
ανοσοποιητικό όπως ο θάνατος, αλλά και για αυτούς που δεν πεθαίνουν,
-αυτοάνοσα νοσήματα,
-παράλυση από ρευματοειδή αρθρίτιδα, με τη μορφή της νόσου του Lou Gehrig,
-καταστροφή των μυών,
-διαβήτη,
-επίμονα εξανθήματα,
-ψυχικά και νευρολογικά προβλήματα, αλλά και
ένα μη γόνιμο- στείρο πληθυσμό ανδρών, γυναικών και παιδιών.
Για περισσότερα διαβάστε εδώ:
http://www.healthfreedomusa.org/?p=3592
Παρακαλείστε να μεταδίδεται άμεσα τα μηνύματα -ο χρόνος πιέζει.
Η συμμετοχή όλων μας για την αποτροπή της σχεδιασμένης πρόκλησης
"πανδημίας" μέσω εμβολίων, αλλά και την προστασία όλων μας από τα
άκρως επικίνδυνα αυτά σκευάσματα, είναι περισσότερο από απαραίτητη."
Α ρε κάπταιν, με την υπογραφή σου...
για μενα πηγαινε αυτο ή για τον karpin? :rolleyes: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
για μενα πηγαινε αυτο ή για τον karpin? :rolleyes: :D
Για το άρθρο γενικά.
Ουσιαστικά ο πρόεδρος της ελευθερίας επιλογής στην υγεία, που είναι ένας στρατηγός εν αποστρατεία μας προειδοποιεί, για τις συνέπειες της σκουαλίνης (http://www.wired.com/magazine/2009/10/squalene-not-to-worry/), ουσίας που στους καρχαρίες τουλάχιστον προσφέρει ανοσία σε 10άδες αρρώστιες.
Gandalf dr685sm
03/12/2009, 11:48
Cpt...
Συζήτηση κάνουμε... όπως λένε όλοι τα όσα έχουν να πούν, λέω και εγώ την γνώμη μου. Τόσο ενοχλεί και αυτό;... μήπως δεν είμαι εγώ ο γκρινιάρης αλλά η αντανάκλαση του ειδώλου σου στον καθρέφτη;
Τώρα απο εκεί και πέρα , ΟΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ πρέπει να έχεις κάνει πρώτα εξετάσεις στην Ελλάδα που το ιατρικό ιστορικό δεν υφίσταται ώς έννοια.
Διότι ακόμα και depοn να πάρεις , μπορεί να σου κάνει το οτιδήποτε αν είσαι ευαίσθητος σε κάποιο συστατικό του.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ενα εμβόλιο που προσπαθεί να καταπολεμήσει ενα τόσο ανθεκτικό ιό κατά τα λεγόμενα γιατρών και επιτροπών.
Και οχι ... δεν θα καταργήσουμε την Ιατρική , ούτε θα πιάσουμε τα άκρα πάλι κατά την προσφιλή συνήθεια πολλών εδώ που βλέπουν μόνο ασπρό-μαύρο...
Αλλά το να είσαι και λίγο καχύποπτος στο "ντε και καλά , πρέπει να το κάνεις", χωρίς να υπάρχουν πειστικά επιχειρήματα στο γιατί να το κάνεις.. και μάλιστα με αντιδράσεις και πολλών επιστημόνων-ειδικών... έ.. όσο να είναι, σε κάνει να αντιδράς και λίγο.
Gandalf
BELZEBOYLIS
03/12/2009, 12:06
Τελικά, έχει καταλήξει κανείς σε κάποιο συμπέρασμα ?
Το κάνουμε το ριμαδιασμένο ή όχι και γιατί ???
power hornet
03/12/2009, 12:12
εγω παντος δεν προκειτε να το κανω πειραμα των κωλοαμερικανων δεν γινομε.
καργα βιταμινες και ειμαι μια χαρα:rotflmao:
Akatanomastos
03/12/2009, 12:24
Αλλο καθηγητής, άλλο δάσκαλος. Στους καθηγητές όντως υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα απορρόφησης.
Στους δασκάλους υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα κάλυψης κενών θέσεων απ΄το 2003-4 λόγω περισσοτέρων τμημάτων που προέκυψαν απ΄την μείωση των παιδιών ανα τάξη (25), των ολοήμερων σχολείων, των παιδιών αλλοδαπών κλπ.
Το Παιδαγωγικό είναι μια απ΄τις 2-3 σχολές που κάθε χρόνο αυξάνει την βάση εισαγωγής στις πανελλήνιες συνεχώς. Η βάση για το Παιδ.Αθήνας & Θεσσ/νίκης είναι σχεδόν 19 (!!).
Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δημοτικών σχολείων κατάφεραν να πάρουν την άδεια (επί Μαριέττας) τοποθέτησης νηπιαγωγών στην 1η & 2α δημοτικού, αφού δεν βρίσκουν δασκάλους με τίποτα. (μέγιστη μαλακία εκ μέρους του υπουργείου που το επέτρεψε, καθώς είναι πανεύκολο να "χαθούν" παιδιά κυρίως στην 1η Δημοτικού), ενώ είναι κοινό μυστικό ότι χρησιμοποιούν κυρίως φοιτητές/τριες του 4ου έτους για να καλύψουν τα κενά τους. :wave2:
και τωρα φυσικα, θα βγαινουν και θα βγαινουν δασκαλοι, μεχρι να μπουχτησει παλι ο κλαδος, να πεσει η βαση, και να ανεβουν οι βασεις σε κατι αλλο που θα χει προκυψει εκεινη την 5-ετια..
αμα εχεις πλανο και πολιτικη αναπτυξης ως κρατος ρε παιδι μου, ολα λυνοντε:bigcry: :bawl:
υ.γ. παροτι εχω μανα δασκαλα δεν ηξερα τι ακριβως ειχε παιξει με τους δασκαλους:wave2:
Cpt. Haddock
03/12/2009, 14:02
Εγώ φταίω; :sad:
Διάβασα αυτη τη μαλακία απ' το fazerclub και έμεινα μλκας...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
03/12/2009, 14:04
Cpt...
[....]
Gandalf
Μην τρελαίνεσαι
Ευτυχώς που υπάρχει το fazerclub και μας διαφώτισε
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
τι μλκες ρε πστη μου
:bawl: :bawl:
Το κακό ρε Μάγε δεν είναι οτι δε γουστάρ'ς να σε "τσιμπήσουν". Εντάξει φοβάσαι τις βελόνες, το καταλάβαμε. :p
Το κακό ειναι οτι συντάσεσαι θέλοντας με μη με τις παπατζες του Ο Υποστράτηγος Albert Ν. Stubblebine ΙΙΙ (US Army, Ret.)
Gandalf dr685sm
03/12/2009, 14:16
Cpt... οχι ρε .. δεν συντάσσομαι με κανέναν. Απλά είμαι πολύ καχύποπτος.. και κυρίως γιατί κόπτονται ακόμα περισσότερα τα ΜΜΕ για το θέμα. Που 99% απο πίσω έχει μαύρη κουρτίνα με ΖΟΝΚ.
Δεν είμαι των άκρων βρε πορνόγερε... το είπα και πριν... αλλά είπαμε.. γερόντι έχεις γίνει και εσύ. Καταρράκτη, πρεσβυωπία κοκ.. που να δείς τα γράμματα.
Να στα στείλω σε ενα .zip σε ηχητικό μήνυμα;
:a9: :a22: :a024:
Gandalf
schumifer
03/12/2009, 17:41
Για αυτόν που ρώτησε . ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ = ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ
Αν νοσήσεις είναι αρκετά δυσμενέστερα για εσένα τα πράγματα.
Προς λοιπούς. Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικισμό και ίσως μέχρι ενός σημείου να το συμμερίζομαι. Αλλά κάπου υπάρχει και το όριο της υστερίας
«Κάποιοι κερδίζουν πειραματιζόμενοι»
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ*
-καθηγητή Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Τα στοιχεία για τη γρίπη των χοίρων (Η1Ν1) που ανακοινώθηκαν από αρμόδιους διεθνείς φορείς δείχνουν ότι συμπεριφέρεται σαν την κοινή εποχική γρίπη, προκαλώντας λιγότερους θανάτους.
Εντούτοις, η κοινή γνώμη είναι ανήσυχη όχι τόσο για τη γρίπη όσο για την ασφάλεια του εμβολίου της, διότι γνωρίζει ότι δεν υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος για να δοκιμαστεί και να καθοριστούν οι παρενέργειές του με σχετική βεβαιότητα.
**Οι ανησυχίες εντάθηκαν όταν αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι η γερμανική κυβέρνηση είχε παραγγείλει άλλο εμβόλιο για τους πολιτικούς αξιωματούχους και το στρατό, το Celvapan (της Baxter), και άλλο για τους υπόλοιπους πολίτες, το Pandemrix (της Glaxo-SmithKline).
Ετσι, κατηγορήθηκε για κοινωνικό ρατσισμό, καθώς το Pandemrix, που προορίζεται για τις μάζες, περιέχει ένα ανοσοενισχυτικό έκδοχο, το σκουαλένιο, του οποίου οι παρενέργειες δεν είναι γνωστές, όπως και το έκδοχο θειομερσάλη, που είναι άκρως τοξικό διότι περιέχει υδράργυρο. Από το άλλο μέρος, το Celvapan που θα πάρουν οι ελίτ και οι φύλακες, θεωρείται ασφαλέστερο διότι δεν περιέχει έκδοχα. Εντούτοις, ούτε και αυτό έχει δοκιμαστεί κλινικά επαρκώς.
**Και τι σχέση έχουν όλα αυτά μ' εμάς; Το εμβόλιο που θα διατεθεί για τον εμβολιασμό μας είναι το Pandemrix -εκτός κι αν έχει παραγγελθεί και το Celvapan για... ειδικές χρήσεις. Οι αρμόδιοι φορείς του κράτους μας βεβαιώνουν ότι μπορούμε άφοβα να εμβολιαστούμε. Τι λένε, όμως, για την ασφάλεια του εμβολίου η κατασκευάστρια Glaxo και διάφοροι επίσημοι οργανισμοί που το ενέκριναν; **Ντοκουμέντα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ιατρικών Προϊόντων της Ε.Ε. (ΕΜΑ) και της Glaxo αποκαλύπτουν ότι βασικά συστατικά κάθε δόσης του εμβολίου αποτελούν ένα «ανοσοενισχυτικό» κοκτέιλ χημικών (AS03) που περιέχει σκουαλένιο (10,68 χιλιοστογραμμάρια) μαζί με άλλα έκδοχα, καθώς και το έκδοχο θειομερσάλη (5 μικρογραμμάρια)[1-3]. Το τελευταίο περιέχει 49% υδράργυρο, που σημαίνει ότι κάθε δόση του εμβολίου περιέχει 2,5 μικρογραμμάρια (ή 5 για δύο δόσεις).
Είναι γνωστό πόσο επικίνδυνος είναι ο υδράργυρος. Στα παιδιά, προσβάλλει το συκώτι, δημιουργεί αϋπνίες, απώλεια μνήμης, μαλλιών, δοντιών και νυχιών κ.ά.
Ακόμα και η αμαρτωλή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το αναγνωρίζει, προωθώντας την απομάκρυνση της θειομερσάλης απ' όλα τα εμβόλια, ενώ συνιστά λιγότερο από 1 μικρογραμμάριο υδράργυρο (5 φορές λιγότερο από του Pandemrix) σε εμβόλια για παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω(5).
Αλλά ακόμα και αυτά τα όρια τοξικότητας εξυπηρετούν κυρίως τις εταιρείες.
**Αναφορικά με το ανοσοενισχυτικό σκουαλένιο, η Glaxo παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει πολλά για την ασφάλειά του:«Δεν υπάρχουν δεδομένα για τη χορήγηση των AS03-ανοσοενισχυμένων εμβολίων πριν ή μετά από άλλους τύπους εμβολίων κατά της γρίπης, τα οποία προορίζονται για προπανδημική ή πανδημική χρήση».
Ο δε Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επεκτείνει την αβεβαιότητα και σε όλα τα εμβόλια που χρησιμοποιούν το ανοσοενισχυτικό σκουαλένιο. Το επίσημο επιστημονικό όργανό του, η Παγκόσμια Συμβουλευτική Επιτροπή για τη Ασφάλεια των Εμβολίων (GACVS), επισημαίνει ότι «η εμπειρία από τα εμβόλια με σκουαλένιο έχει αποκτηθεί κυρίως σε ηλικιωμένους χρήστες», και προτείνει ότι «καθώς τα εμβόλια με βάση το σκουαλένιο θα χρησιμοποιούνται σε άλλες ομάδες πληθυσμού, πρέπει να γίνεται προσεκτική έρευνα μετά την κυκλοφορία τους προκειμένου να εντοπιστούν οι παρενέργειές τους»(4).
**Με άλλα λόγια, οι φαρμακευτικές εταιρείες και ο ΠΟΥ μάς χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωα. Το ίδιο θα συμβεί και με το εμβόλιο Pandemrix, αφού η Glaxo παραδέχεται ότι «δεν υπάρχουν δεδομένα για τη χρήση του Pandemrix ή άλλου εμβολίου που περιέχει ανοσοενισχυτικό AS03 σε έγκυες γυναίκες» και ότι «δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα παρακολούθησης μετά την κυκλοφορία του Pandemrix».
Τι παρενέργειες, λοιπόν, πρέπει να αναμένουν όσοι χρησιμοποιήσουν το εμβόλιο Pandemrix; Από τις περιορισμένες κλινικές δοκιμές της Glaxo (μόνο σε 5.000 άτομα 18 ετών και άνω) έχουν παρατηρηθεί τα ακόλουθα:
*Σε πάνω από 1 στους 10 χρήστες: πονοκέφαλος, κούραση, πόνος, κοκκινίλα, πρήξιμο ή σκληρό εξόγκωμα στο σημείο της ένεσης, πυρετός, πόνος σε αρθρώσεις.
* Σε 1 έως 10 στους 100 χρήστες: λεμφαδενοπάθειες (πρησμένοι αδένες στο λαιμό, στη μασχάλη ή στη βουβωνική χώρα), συμπτώματα παρόμοια με της κοινής γρίπης, φαγούρα και εκχυμώσεις (μελανιές) στο σημείο της ένεσης, έντονη εφίδρωση, κρυάδες, κνησμός, αναψοκοκκίνισμα.
* Σε 1 έως 100 στους 1.000 χρήστες: αϋπνία, παραισθήσεις, υπνηλία, ζαλάδες, μυρμήγκιασμα ή μούδιασμα των άκρων, κνησμοί, εξανθήματα, γενικό αίσθημα αδιαθεσίας, διάρροια, εμετοί, πόνοι στην κοιλιά, ναυτία.
*Στις αντενδείξεις αυτού του εμβολίου αναφέρονται τα εξής ακαταλαβίστικα:
«Ιστορικό αναφυλακτικής (δηλ. απειλητικής για τη ζωή)αντίδρασης σε κάποιο από τα συστατικά ή στα ίχνη υπολειμμάτων (αβγά και πρωτεΐνες ορνίθων, ωολευκωματίνη, φορμαλδεΰδη, θειική γενταμυκίνη και δεοξυχολικό νάτριο)».
Το προκλητικό της υπόθεσης είναι ότι μας ζητούν να γνωρίζουμε αν εμφανίζουμε ευαισθησία σε άγνωστες στους πολλούς χημικές ουσίες σαν τη φορμαλδεΰδη, που μέχρι και στην ταρίχευση πτωμάτων χρησιμοποιείται!
**Τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων αποκαλύπτουν πώς οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδοσκοπούν επί πολιτών-πειραματόζωων με τη βοήθεια της Ε.Ε.
και του ΠΟΥ.
Ενός οργανισμού που ενώ μας βεβαιώνει ότι η γρίπη δεν είναι επικίνδυνη εγκρίνει επικίνδυνα εμβόλια προς χρήση με τη βοήθεια γνωστών επιστημόνων-καθησυχαστών. Μάλλον το όνομα Παγκόσμιος Οργανισμός Υποκρισίας τού ταιριάζει καλύτερα!
* Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
1. www.emea.europa.eu/humandocs /PDFs/EPAR/pandemrix/D-Η1Ν1% 20single%20PDFs/PackageLeaflet /emea-pl-h832pu17el.pdf 2. http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf
3. http://www.healthview.gr/sites/defau lt/files/emea-combined-h832el.pdf 4.Http://www.who.int/vaccine_research/documents/Report_on_consultation_on_adjuvant_safety_2.pdf
5. http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/vaccines/Questionsabout
Vaccines/ucm070430.htm
1. www.emea.europa.eu/humandocs /PDFs/EPAR/pandemrix/D-Η1Ν1% 20single%20PDFs/PackageLeaflet /emea-pl-h832pu17el.pdf 2. http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf
3. http://www.healthview.gr/sites/defau lt/files/emea-combined-h832el.pdf 4.Http://www.who.int/vaccine_research/documents/Report_on_consultation_on_adjuvant_safety_2.pdf
5. http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/vaccines/Questionsabout
Vaccines/ucm070430.htm
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=102081
schumifer
04/12/2009, 17:12
Δεν αντέχω να διαβάσω πάνω από πέντε σειρές .
Για αυτά που διάβασα.
Ανοσοενισχυτικό χρησιμοποιείται σε όλα τα εμβόλια εντός ΕΕ εδώ και χρόνια και έχουν χορηγηθεί πάνω από 50.000.000 δόσεις με αυτό. Βοηθάει γενικώς το ανοσοποιητικό μας και αν ο ιός κάνει μετάλλαξη ίσως όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο με το ανοσοενισχυτικό να είναι σχετικά προστατευμένοι. Αυτοί (Αμερική) που κάνανε το εμβόλιο χωρίς είναι σίγουρα πολύ λιγότερο καλυμμένοι.
Ο υδράργυρος που λαμβάνουμε με το εμβόλιο (δηλαδή μία και μόνη φορά) είναι μισός εώς κι 1/20 από τον υδράργυρο που ρουφάμε κάθε βδομάδα από τροφές
blueangel
04/12/2009, 17:55
Πρωτοφανής διασυρμός των εταιριών με τα εμβόλια της γριπης!!!!!
H Γαλλία παραπέμπει τις Φαρμακευτικές Εταιρείες Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Διακαστήριο της Χάγης!!!!!!
Η Γαλλία ταρακουνά το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με
την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιριών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές
Διακαστήριο της Χάγης διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος
αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες, που να νομίζουν ότι
κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα
κατηγορώντας τις 3 εταιρίες
ότι σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό και πως σκόπιμα
σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό καθώς και οι Γαλλικές αρχές ασκούν
δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα με έναν και
μοναδικό σκοπό το κέρδος. Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες
καταγγελίες από δικηγόρους του United States Department of Justice καθώς
και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association η
εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, δίκτυο καναλιών και
επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν
ή αλληλο-χορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα
διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας.
Η υπόθεση αναλαμβάνει ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα μιας και το Μεξικό παραπέμπει την
εταιρία Baxter επίσης στο διεθνές
δικαστήριο διότι όπως λέει, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο
Απρίλιο και Μαϊο εκτός από ένα περιστατικό οφείλονται στο γεγονός τ' ότι
τους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009
εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα από ανθρώπινους ιούς - τον ιο του SARS, ιός των
πουλερικών και ιός των χοίρων.
Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων
για την γρίπη απάτη είναι η Νέα Ζηλανδία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία,
Ολλανδία, Σουηδία και το Μεξικό. Απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την εν λόγω γρίπη!!!
Cpt. Haddock
04/12/2009, 19:48
Η είδηση αυτή είναι μουφα, έχει ξαναγραφτεί :wave2:
blueangel
04/12/2009, 19:55
Η είδηση αυτή είναι μουφα, έχει ξαναγραφτεί :wave2:
Κυκλοφορεί πάντως πολύ τελευταία σε blogs και emails:sick:
Cpt. Haddock
04/12/2009, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Κυκλοφορεί πάντως πολύ τελευταία σε blogs και emails:sick:
Κυκλοφορεί οτι μαλακία θες σε μπλογκ και μέιλ...
Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να τηναναδημοσιεύουμε έτσι, ειδικά για κάτι τόσο σοβαρό.
Όπως θα σου πει ο akatanomastos που ζει στη Γαλλία, αλλα μπορώ να σε βεβαιώσω κι εγω που δουλεύω σε γαλλική τράπεζα, στη Γαλλία εμβολιάζονται κανονικά
schumifer
05/12/2009, 08:28
Πληζ κάποιος να σβήσει ο μουφαπόστ γιατί όταν θα κάνε ο κόσμος αναζήτηση στο γούγλη θα βγάζει και αυτό το φόρουμ ότι το προωθεί και θα είναι π@π@ριά
blueangel
08/12/2009, 09:12
ΣΟΚ!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs&feature=player_embedded
Διευκρινίσεις για το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ή παρακολουθήσατε!
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας (αναγνώστες μας είπαν ότι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές. Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει. Η κ. Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου. Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι ότι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).
Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.
Στη Georgia των ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο το ανάρτησαν πιθανότατα οι Ιλουμινάτι και στο οποίο αναφέρεται σαν πρώτη εντολή-σκοπός η μείωση του πληθυσμού της Γης στα 500.000.000.
Κάποιοι λοιπόν σχεδιάζουν κυριολεκτικά να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Απο τα λόγια της πρώην Υπουργού της Φινλανδίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι γνωρίζει μετα βεβαιότητας ποιοί κυβερνούν το κόσμο και τις διασυνδέσεις τους με τις φαρμακοβιομηχανίες.
Πρέπει να προσθέσουμε εδώ ότι πριν απο μερικά χρόνια ψηφίστηκε στις ΗΠΑ νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους ανεξάρτητους ερευνητές, να ερευνούν το περιεχόμενο και τη σύνθεση των εμβολίων.
Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης. Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό.
Έχετε διερωτηθεί ποτέ ποιοί πληροφορούν τους Πρωθυπουργούς και τους υπουργούς για όλο αυτό το παρασκήνιο; Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τους συμβούλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών και να εξετάσουμε τον ύποπτο ρόλο τους;
Θυμάμαι όταν έπεσε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αρκετοί σύμβουλοί του πέρασαν "αυτόματα" σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή σε διάφορα υπουργεία και είναι βέβαιο ότι κάποιοι απο αυτούς θα πέρασαν και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Είναι επίσης βέβαιο ότι οι Υπουργοί είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που αναλαμβάνουν, οπότε την διοίκηση των Υπουργείων την κάνουν οι σύμβουλοι, οι οποίοι ούτε εκλέγονται, ουτε λογοδοτούν. Οπότε αντιλαμβάνεσθε οτι δεν ζούμε σε Δημοκρατία. Είναι σίγουρο οτι αυτό που ζούμε είναι κάτι μεταξύ ολιγαρχίας και κρυπτο-φασιστικού καθεστώτος.
Είναι τραγικό να σκέφτεσαι το τι γνωρίζουν οι πολιτικοί μας και το αποκρύπτουν. Η πλειονότητα των οποίων είναι αξιολύπητες τραγικές και δειλές φιγούρες που δεν τολμούν να πουν την αλήθεια ακόμη όταν παραιτηθούν, όπως τόλμησε η κυρία Rauni Kilde.
Το πρόβλημα είναι ότι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια. Τώρα που το είπε ενώ έχει φύγει απο Υπουργός θα το δουν πολλοί λιγότεροι. :evil: :bigcry: :sick:
Cpt. Haddock
08/12/2009, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
[...]
:eyepop:
Πες μου οτι δεν τα πιστεύεις αυτά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ, έλεος, μεγαλιθικό μνημείο στη Georgia απο τους iluminati? :bawl:
BELZEBOYLIS
08/12/2009, 09:27
:eyepop:
Πες μου οτι δεν τα πιστεύεις αυτά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ, έλεος, μεγαλιθικό μνημείο στη Georgia απο τους iluminati? :bawl:
και όμως καπετάνιε , το έχουν πει και οι γέροντες ...
΄΄Από την θάλασσα θα εμφανιστεί ο Βελζεβούλης καβάλα σε άλογο ,στο μέτωπο θα έχει χαραγμένο το 666 ! Στο ένα χέρι θα κρατάει ενα εμβόλιο ,για να υποτάξει τους ανθρώπους και στο άλλο ένα βιβλίο με οδηγίες χρήσεις του Σερν για να ανατινάξει τον πλανήτη ...''
(Αν δεν πιάσει το πρώτο σχέδιο ,να πιάσει το δεύτερο)
Cpt. Haddock
08/12/2009, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
΄΄Από την θάλασσα θα εμφανιστεί ο Βελζεβούλης καβάλα σε άλογο
:nono:
Θα εμφανιστεί απ' το ποτάμι (Μέγδοβα) καβάλα σε bmw :lol: