Σύνδεση

View Full Version : Αλλα ηθη αλλα εθιμα θαυμαστε φωτο

Σελίδες : 1 [2] 3

Akatanomastos
17/11/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άσε τη λογική και δέξου τι σου λένε άνθρωποι που ξέρουν 2-3 πράγματα.

δεν διαφωνω ρε παιδι μου, προφανως μπορει να κανω και λαθος

Cpt. Haddock
17/11/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
για τον ιδιο λογο που θα ΕΠΡΕΠΕ να τον σταματήσουν και στην Αθηνα...

δλδ; :confused:

stefanos
17/11/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αφου τα ξερεις ρε πατερα.:rotflmao:

Δεν νομιζω να σε χαλαει.:wave2:

Με χαλάει γιατί φοβάμαι.

ggs
17/11/2009, 13:02
δλδ; :confused:

....γιατι ειχε σπασμενο το δεξι φλας......:rolleyes:

vangelis 64
17/11/2009, 13:03
δλδ; :confused: Ο οδηγός δεν φοράει ζώνη,μόνο ο συνοδηγός.:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
17/11/2009, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν προσπαθω να το παιξω ξυπνιος..

γνωμη παραθετω για συζητηση..και δεχομαι οτι μπορω να κανω λαθος

παρατηρηση: αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλα προβληματα των ελληνων..
ειναι περασμενο στο DNA τους να το παιζουν ξυπνιοι και νομιζουν πως ολοι προσπαθουν να κανουν το ιδιο..με αποτελεσμα να χανετε η ουσια.

Το ειχα γραψει και στο αθλητικο φορουμ,
ΣΥΖΗΤΗΣΗ κανουμε, δεν ξεχωριζουμε ασχετους με σχετικους ουτε ξυπνιους με βλακες.. τουλαχιστον εγω..

ε τοτε απο τη στιγμη που σου εχω πει 2 φορες οτι ειναι λαθος αυτο που λες και ξερεις με τι ασχολουμαι γιατι συνεχιζεις να λες τα δικα σου?δεν παραθετεις γνωμη.παραθετεις αποψη.και εγω στην αποψη που παραθετεις σου λεω τοση ωρα οτι ειδαι λαθος και εσυ νυνεχιζεις.αν λοιπον δεν προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος τι κανεις?και για να μη βγουμε απο το θρεντ.συνεχιστε την κουβεντα σας.εγω μια παρεμβαση εκανα απλα για να διωρθωσω κατι που υποθηκε.το θεμα δε χωραει συζητηση.ΤΕΛΟΣ

:a56:

Akatanomastos
17/11/2009, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ποιά λογική ρε αδερφέ;Βάλε ένα πιτσιρίκι να σκάσει κάτω με τον κώλο-από όρθια στάση.Δοκίμασέ το κι εσύ.:smokin:

προχτες το κανα στην μπαλα σε μια αποκρουση, και μου φυγει η μεση:bigcry: :bawl: :bigcry:

vangelis 64
17/11/2009, 13:07
προχτες το κανα στην μπαλα σε μια αποκρουση, και μου φυγει η μεση:bigcry: :bawl: :bigcry: εεεμ!:p

zephyr1
17/11/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Με χαλάει γιατί φοβάμαι.

Αν τον βαζεις πανω διωξε τον φοβο σου γιατι τον ελκεις, αν δεν μπορεις μην τον βαζεις πανω.

TOLISTOLAROS
17/11/2009, 13:17
α)Τα μικρά παιδιά είναι πολύ πιο ανθεκτικά στις πτώσεις για πολλούς λόγους:ελαστικότητα οστών,μικρότερο μήκος οστών=μικρότερη ροπή ασκείται αν κάποιο άκρο πιαστεί κάπου,μικρότερο σωματικό βάρος=λιγότερες καταπονήσεις κατά τις πτώσεις κλπ.
Ας δοκιμάσει κανείς να φάει τις σαβούρδες που έτρωγε πιτσιρικάς να δει για πότε θα σπάνε τα κόκκαλά του.
β)Το αν είναι σωστό να βάζει κάποιος παιδί στο μηχανάκι-ειδικά αν κάνεις διαδρομές όπου σίγουρα θα πέσει-είναι κάτι που το κρίνει ο καθένας.Προσωπικά πιστεύω ότι το παιδί καλό είναι να μην ανεβαίνει σε μηχανάκι.Αν θέλει ας ασχοληθεί αργότερα μόνο του.Παραείναι επικίνδυνο ώστε να το ωθούμε εμείς.
γ)Αν κάποιος θέλει το παιδί του πρωταθλητή ας το ξεκινήσει μαθήματα σε πίστα +εξοπλισμό.Βόλτες σαν αυτές της φωτό καμμιά σχέση δεν έχουν με προπόνηση πρωταθλητή.

byron
17/11/2009, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.το θεμα δε χωραει συζητηση.ΤΕΛΟΣ

:a56:

Το θέμα δεν χωράει συζήτηση, όταν μιλάμε γενικά και αόριστα για τούμπες πιτσιρίκάδων (που όντως είναι πιο ανθεκτικά).
Διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια σας, περνάει η εντύπωση ότι δεν μασάνε τίποτα ακόμα και αν παίξουν τον ρόλο αερόσακου μεταξύ ενός τύπου 80 κιλών και κροκάλας (κάτι που δεν ισχυει προφανώς, ιδίως από μια πιτσιρίκα που είναι δεν είναι 20κιλα.....)

jimmis5
17/11/2009, 13:22
Φίλε , στο εξωτερικό είναι όντως διαφορετικά τα πράγματα
Δηλαδή , αν γούσταραν να πάνε στην ζούγκλα μαζί με το παιδί τους για να δουν ελέφαντες και λιοντάρια , θα ήταν «λιγότερη» εμπειρία αν το κανανε με ένα 4Χ4 ???

Το να κάνει αυτό που έκανε με το παιδί του ,δεν δείχνει το πόσο «μάγκας» είναι ….
Ας κάνει το ίδιο και μέσα στο …Λονδίνο (που δεν έχει λιοντάρια και ελέφαντες ) &

Μισο λεπτο με το 4Χ4 δεν θα ηταν επικινδυνο με τα ζωα,εντομα, ακομα και με τους ανθρωπους που θα ερχοταν σε επαφη?

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλο που δεν ειχε ΠΛΗΡΗ εξοπλισμο ειμαι σιγουρος οτι Αν το εκανα καποιος ελληνας κατι σχετικο ουτε καπελο για τον ηλιο δεν θα του εβαζε.

Επισης αυτο που ενοουσα για το τι κανουν στο εξωτερικο ειναι πολλα Xtrem αθληματα ή διασκεδαση σε σχεση με εμας.Δηλαδη και για Rafting θα πανε μεσα στους χειμαρους και για ορειβασια που εδω στην Ελλαδα κανουν λιγοι ενηλικες και τους κοιταζουν οι αλλοι λες και εχουν κατεβει απο τον Αρη

Θελω να πω απλα οτι σιγουρα ειναι επικινδυνο (τι δεν ειναι αλλωστε) σιγουρα δεν ειχαν παρει ιδιαιτερο εξοπλισμο για το μπεμπε σιγουρα ενηλικας τρομοκρατητε να κανει ενα τετοιο ταξιδι
Αλλα νομζιω οτι διαβαζοντας ενα τετοιο ταξιδι δεν νομιζω οτι ειναι βασικο να επικεντρωθουμε εκει.

Αλλωστε ενας εκανε με την οικογενια του ενα τετοιο ταξιδι μην ψηνεσαι οτι αυριο θα ξεκινησου 100 να κανουν κατι τετοιο και πρεπει να τους αποθαρυνουμε και να τους κουνησουμε το δαχτυλο για το επικινδυνο του πραγματος.Ας το κανουμε καλυτερα σε αυτους που κανουν καθημερινες και οχι μονο μετακινησεις χωρις καμια ασφαλεια ουτε καν κρανους που ο πατερας και ο πιτσιρικας φορουσε στου 45κελσιου:wave2:

TROOPER
17/11/2009, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το θέμα δεν χωράει συζήτηση, όταν μιλάμε γενικά και αόριστα για τούμπες πιτσιρίκάδων (που όντως είναι πιο ανθεκτικά).
Διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια σας, περνάει η εντύπωση ότι δεν μασάνε τίποτα ακόμα και αν παίξουν τον ρόλο αερόσακου μεταξύ ενός τύπου 80 κιλών και κροκάλας (κάτι που δεν ισχυει προφανώς, ιδίως από μια πιτσιρίκα που είναι δεν είναι 20κιλα.....)

δεν καθησα να δω ενδεχομενα ατυχηματα βυρωνα.ειπα απλα οτι τα παιδια δε ''σπανε'' οπως οι μεγαλοι.στο παραδειγμα που φερνεις ουτε ενας ενηλικας θα αντεχε.

:wave2:

Akatanomastos
17/11/2009, 13:27
:winka:

το ιδιο χτυπαω εγω = 82 κιλα
και το ιδιο ενα παιδι 35 κιλων
οταν πεσει πανω μας ενα οχημα 160 κιλων? ακομα και απο σταση..

καλα προφανως παιζει ρολο και το σημειο που σε βρισκει η μηχανη, μπορει εμενα να μου παρει το ποδι, και το παιδι να μην βρει καν λογω μικρου ογκου
στην περιπτωση ομως που χτυπησει το παιδι λεμε..

reinmeister
17/11/2009, 13:31
μπαμπας δεν ειμαι κι αν γινω ποτε μαλλον θα αργησω αρκετα...μετα το disclaimer εχω να πω τα εξης...

οι αγγλοσαξωνες το θεμα "παιδι" το βλεπουν απο λιγο ,εως πολυ, διαφορετικα απο εμας...εν ολιγοις, συνηθως,εχουν το δεσιμο που εχει μια πεστροφα με καθε ενα απο τα 2 εκατομυρια αυγα που κανει καθε φορα...πως το εννοω αυτο...τα αντιμετωπιζουν ως ενηλικους τις περισσοτερες φορες,δεν τα χαϊδευουν και πολλες φορες θεωρουν τον θανατο του παιδιου τους πριν απο εαυτους φυσιολογικο...

το εγραψα λιγο τραβηγμενα αλλα πιστεψτε με ,δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο την πραγματικοτητα...ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας...

ενας γνησιος αγγλοσαξωνας πατερας ,θα ενοχλουνταν περισσοτερο, αν ο φοιτητης του γειλ, υιος του εχανε στον ετησιο κωπηλατικο αγωνα με το χαρβαρντ (ξερετε...αυτο των αποικειων) ,παρα αν επεφτε στα ναρκωτικα...:lol:

δεν σημαινει οτι δεν τα αγαπουν...απλως τα αγαπουν με διαφορετικο τροπο απο μας...

δεν θα πω αν συμφωνω η διαφωνω με τους προλαλησαντες...μου φτανουν οι τσακωμοι στα τεχνικα...:lol:

υ.γ. μην ξεχνατε και την σπαρτη με την αγωγη και τον καιαδα...:D

TROOPER
17/11/2009, 13:34

οχι.εσυ σπας χερια ποδια και σε τρεχουνε στο χειρουργειο και το παιδι εχει επιπολαια τραυματα,μωλωπες αντε κανα ραμα και αρκετη τρομαρα.και για να τελειωνουμε πηγαινε στα χειρουργεια και αν δεις παιδι θα ειναι το σπανιο της υποθεσης.

Akatanomastos
17/11/2009, 13:38
οχι.εσυ σπας χερια ποδια και σε τρεχουνε στο χειρουργειο και το παιδι εχει επιπολαια τραυματα,μωλωπες αντε κανα ραμα και αρκετη τρομαρα.και για να τελειωνουμε πηγαινε στα χειρουργεια και αν δεις παιδι θα ειναι το σπανιο της υποθεσης.

οκ ρε μαν, δεχομαι την αποψη σου, απλα εχω αντιθετη

τι να κανουμε, δεν μπορω να φανταστω ενα παιδι να πεφτει πανω η μηχανη και να εχει επιπολαια τραυματα.

η ελαστικοτητα του σωματος εχει και παραγοντα την εκγυμναση των μυων, που ο πιτσηρικας δεν εχει..(ενταξυ και ο πατερας δεν λεμε να ειναι σαπιοκοιλάς:lol: )

καλα για το χειρουργειο ακυρο, αλλα οκ το πες σαν δοση υπερβολης φανταζομαι...

sniper
17/11/2009, 13:38
Κι αντε και πας βόλτα με το παιδί σου......

Και πας σ' ενα βουνό, λαγκάδι κλπ....

και πας χαλαρότερα απ' ότι συνήθως αλλά κάτι συμβαίνει και πέφτεις.....

και δεν συνέρχεσαι..... τι κάνει το παιδάκι μόνο του εκεί;

stefanos
17/11/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Παίρνει το κινητό σου και σκίζεται στο παιγνίδι:smokin:

byron
17/11/2009, 13:40

καλα προφανως παιζει ρολο και το σημειο που σε βρισκει η μηχανη, μπορει εμενα να μου παρει το ποδι, και το παιδι να μην βρει καν λογω μικρου ογκου
στην περιπτωση ομως που χτυπησει το παιδι λεμε..

Οι αναφορές στην ελαστικότητα των παιδιών προφανώς έγιναν (φαντάζομαι) σχετικά με το τι θα συμβεί αν μετρήσει μια σκάλα πχ ένα παιδί και ένας ενήλικας, ή αν φάνε μια καλή τούμπα με το ποδήλατο τους. Συνήθως τα τραύματα στα παιδιά είναι μικρά ή ασήμαντα.

Στο θέμα που συζητάμε-σχετικά με το αντοχή τους στη θλίψη (όχι την ψυχολογική :D )- μάλλον ισχύει το ίδιο που ισχύει και όταν βρίσκεται στο μπροστινό κάθισμα αυτοκινητου στα πόδια της μαμάς....:wave2:

Cpt. Haddock
17/11/2009, 13:41

Θυμήθηκα τώρα μια φάση στον Παρνασσο μ' ενα πιτσιρίκι (4-5 θα ήταν), όπως κατέβαινε του άνοιξαν τα πόδια αριστερά δεξιά κι έκανε ενα μεγαλοπρεπές σπαγγάτο :eyepop:

Εκει που έμεινα μλκας είναι όταν τα ξανάκλεισε και συνέχισε, εμένα εκεί θα είχαν μείνει τα πόδια :lol:

byron
17/11/2009, 13:42

Αν είσαι ματσό, την τύχη του.... :wave2:

Akatanomastos
17/11/2009, 13:47
Οι αναφορές στην ελαστικότητα των παιδιών προφανώς έγιναν (φαντάζομαι) σχετικά με το τι θα συμβεί αν μετρήσει μια σκάλα πχ ένα παιδί και ένας ενήλικας, ή αν φάνε μια καλή τούμπα με το ποδήλατο τους. Συνήθως τα τραύματα στα παιδιά είναι μικρά ή ασήμαντα.

Στο θέμα που συζητάμε-σχετικά με το αντοχή τους στη θλίψη (όχι την ψυχολογική :D )- μάλλον ισχύει το ίδιο που ισχύει και όταν βρίσκεται στο μπροστινό κάθισμα αυτοκινητου στα πόδια της μαμάς....:wave2:

byron, το ξερω αυτο που λες, και ακριβως εκει ηταν η διαφωνια μου.

ουτε αμφισβητω την δουλεια του φιλου, ουτε να το παιζω εξυπνος προσπαθω ουτε τπτ

απλα μιλαω για διαφορετικες συνθηκες..

TROOPER
17/11/2009, 13:50
οκ ρε μαν, δεχομαι την αποψη σου, απλα εχω αντιθετη

...

δε παλευεται η βλακεια ρε μλκ.ασε που εχω και δουλεια....

vangelis 64
17/11/2009, 13:53

:wave2: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
17/11/2009, 14:24

δεν μπορω να πω, το εθεσες επιστημονικα..:rolleyes:

sniper
17/11/2009, 15:18
δεν μπορω να πω, το εθεσες επιστημονικα..:rolleyes:

Στο λειτούργημα που επιτελεί ο Αμάνικος, χρησιμοποιεί και τα 2 χέρια..... :lol: :lol: :lol:

tai
17/11/2009, 17:42
εχω καποιες απορείες
οταν βγαζουμε φωτογραφίες δεν είμαστε συνήθως σε "στημένα " περάσματα?
Οταν βγάζουμε φωτογραφίες για να δείξουμε οχι τι κάνουμε, αλλα κυρίως ΠΟΥ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ, δεν έχουμε (αρκετές φορές ) σταματήσει -συζητήσει- στήσει- βγάλει, τον εξοπλισμό μας, και μετά το "γυρνάμε"?
Τι θελω να πω?
Οτι παίζει κάποιες φωτογραφίες να μην δείχνουν το ντύσιμο της "πορείας" αλλα να έχουν βγεί τα προστατευτικά και να φωτογραφήθηκαν με τα μπλουζάκια.
απλα μια πιθανότητα λέω

Πέρα απο αυτο.
Οταν ενα άνθρωπος ζεί στην Ν αφρική και σε ενα παρακείμενο περιβάλλον, εχει αυτο που λεμε εμείς "ζούγκλα", εχει μεγαλύτερη εξοικείωση, απ'οτι ο Ελληνας αστός με το θεμα "επιβίωση στην ζουκλα"
Αρα δεν ειναι το ιδιο "τρομακτικο" και "επικίνδυνο" για αυτόν, να μένει στην σκηνή, με το λιοντάρι σε μια Χ απόσταση, οσο ειναι για μένα .

Τωρα, το εαν ειναι επικίνδυνο για το παιδί, να ειναι επάνω σε μια μηχανη, και να κάνει αυτήν την "εκδρομη" για τόσες μέρες, μαζι με τους γονείς του, νομίζω, οτι ειναι λιγότερο, (επικίνδυνο) απο το να κάθεται, σε ένα πλέιστεσιον για 10 ωρες καθε μερα, η να μεγαλώνει με την τηλεόραση να παίζει τον ρόλο του γονιού.

Ναί! ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι για το παιδί σε αυτο το ταξιδιωτικό
Ναι! θα μπορούσε ακόμα και να εχει σκοτωθεί.
Αλλα κοιτάτε τι κοινωνία έχουμε φτιάξει γύρω μας
Κοιτάξτε και θυμηθείτε τι μπινελίκια σούρνετε σε ολα αυτα τα ανεγκέφαλα χαζοχαρούμενα άτολμα παιδιά που μας (σας) εκνευρίζουν.
Ολα αυτά μεγάλωσαν με εναν τρόπο

<< ΜΗ!!!!!
ΠΡΟΣΕΧΕ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!>>

νομίζω, οτι αυτος ο προστατευτισμός εχει οδηγήσει στο να θεωρούμε την ζωή μεγαλύτερη αξια απο όλες της αξίες
το να ζούμε με οποιοδήποτε κόστος
η ξεφτίλα να ειναι κατι που ξεχνιέται αρκεί να "ζούμε"
γιατί ή ασφάλειά μας ειναι πάνω απ'όλα

"ασφαλείς και ζωντανοί" λοιπόν ενάντια στο "ριψοκίνδυνοι αλλα Άνθρωποι."

ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΩ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΦΙΛΟΣ

Εγω προσωπικά δεν θέλω ενα "ζωντανό" παιδί
Θέλω ενα παιδί με ΖΩΝΤΆΝΙΑ:wave2:

p@nos
17/11/2009, 18:11
περα απο το παραδειγμα του ται, για το πλειστεισον, που λεει οτι κινδυνευουν πιο πολυ τα παιδια απο αυτο...

εγω θα πω οτι πιο πολυ κυνδινευουν τα παιδια με τις μαναδες που τα πανε βολτα με το αμαξι, και τα εχουν αμολυτα στα πισω καθισματα, και τα πιτσιρικια νομιζουν πως ειναι στην παιδικη χαρα, αμα γινει καμια μλκια...

δε ξερω αν εκαναν καλα η οχι, σωστα η οχι...καθε ανθρωπος κρινει διαφορετικα, αναλογα με τις εμπειριες του, την ηλικια του, την ανατροφη του...

παντως, οι αναμνησεις σε αυτη την ηλικια, εχουν μια πολυ ιδιαιτερη θεση στη μνημη του καθενος μας...για καποιο λογο αποτυπωνοντε με διαφορετικο τροπο, ειναι το πρισμα της ηλικιας που τις κανει τετοιες...αλλες φορες τα θυμασαι νοερα, και αλλες θυμασαι και την παραμικρη λεπτομερια, οσες δεκαετιες και αν περασουν...

προσωπικα, δε ξερω αν θα το εκανα...παντως σιγουρα θα ηθελα να ειχα μια αναμνηση απο ενα τετοιο ταξιδι σε αυτη την ηλικια...

το μονο που θελω να πω, ειναι πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι αληθινοι μηχανοβιοι :sun: :sun: :sun:

ggs
17/11/2009, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Εγω προσωπικά δεν θέλω ενα "ζωντανό" παιδί
Θέλω ενα παιδί με ΖΩΝΤΆΝΙΑ:wave2:

+ 15000

Όμως , ρε tai όταν τα παιδιά σου ήταν 5χρονων , εκδρομές τα πήγαινες με την μηχανή ή με αυτοκίνητο ???

θεωρείς ότι οι στιγμές που περάσατε μαζί θα είχαν περισσότερη αξία και ποιότητα για τα παιδιά σου κι για εσένα, αν τα πήγαινες με μηχανή ???

tai
17/11/2009, 18:30

θεωρείς ότι οι στιγμές που περάσατε μαζί θα είχαν περισσότερη αξία και ποιότητα για τα παιδιά σου κι για εσένα, αν τα πήγαινες με μηχανή ???

πιθανόν.....
Αλλα δεν μιλάμε για κατι που εκανα ή δεν εκανα εγω, αλλα για κατι που καποιοι αλλοι εκαναν και εμεις τους κρεμαμε

Όμως , ρε tai όταν τα παιδιά σου ήταν 5χρονων , εκδρομές τα πήγαινες με την μηχανή ή με αυτοκίνητο ???

με αυτοκίνητο φυσικά και ειχα σοβαρότατο λογο

γιατι ετσι μου έλεγε η γυναίκα μου:lol: :lol:

ggs
17/11/2009, 18:39

γιατι ετσι μου έλεγε η γυναίκα μου:lol: :lol: [/B]

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :beer:

vangelis 64
17/11/2009, 19:04

Μπας και πετύχαινες πάλι εκείνον τον ταξιτζή ε;:bawl: :bawl:

EVI
17/11/2009, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai γιατι ετσι μου έλεγε η γυναίκα μου:lol: :lol: [/B]

και αφου ειχα παει στη ζουγκλα με τον Ταμ ταμ και εχωντας κανει εντο πανω στο κεφαλι ενος πουμα και σουζα μπροστα απο ενα σμηνος γερακια , γυρνωντας σπιτι χτυπησα με δυναμη το χερι στο τραπεζι και ειπα <<ΜΙΛΗΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ>>

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εισαι Θεικο παλλΟΥκαρι ρε Χρηστο :beer:

caesarsk
17/11/2009, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και αφου ειχα παει στη ζουγκλα με τον Ταμ ταμ και εχωντας κανει εντο πανω στο κεφαλι ενος πουμα και σουζα μπροστα απο ενα σμηνος γερακια , γυρνωντας σπιτι χτυπησα με δυναμη το χερι στο τραπεζι και ειπα <<ΜΙΛΗΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ>>

εισαι Θεικο παλλΟΥκαρι ρε Χρηστο :beer:

δεν σου ειπα ρε κουλαδι μην με καρφωσεις???? δεν σου ξαναλεω τιποτα!!!

EVI
17/11/2009, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
δεν σου ειπα ρε κουλαδι μην με καρφωσεις???? δεν σου ξαναλεω τιποτα!!!

δε το πα εγω μωρε μια φιλη μου εγραψε με το νικναμε μου γιατι δεν εχει κανει ακομα λογαριασμο στο μοτο :blush: :rotflmao: :lol:

byron
17/11/2009, 19:50
εχω καποιες απορείες
Πέρα απο αυτο.
Οταν ενα άνθρωπος ζεί στην Ν αφρική και σε ενα παρακείμενο περιβάλλον, εχει αυτο που λεμε εμείς "ζούγκλα", εχει μεγαλύτερη εξοικείωση, απ'οτι ο Ελληνας αστός με το θεμα "επιβίωση στην ζουκλα"
Αρα δεν ειναι το ιδιο "τρομακτικο" και "επικίνδυνο" για αυτόν, να μένει στην σκηνή, με το λιοντάρι σε μια Χ απόσταση, οσο ειναι για μένα .

Το ξαναδιάβασα αυτό, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο απ΄τα μαλλιά. Σα να λέμε ότι επειδή είμαστε Ελληνες και η Ελλάδα είναι χώρα με θάλασσα, εξυπακούεται ότι κάθε έλληνας γνωρίζει μπάνιο, ιστιοπλοΐα και τα ταξιδάκια με ένα 6άρι στο Αιγαίο με ψαρόβαρκα, τα ΄χουμε για πρωϊνό.

Καλά τα λες στα άλλα, αλλά γιατί πρέπει η ανατροφή του παιδιού να είναι ή στον καναπέ ή στη ζούγκλα δεν το κατάλαβα. Όσοι κινούνται κάπου στη μέση, είναι ντε και καλά λάθος? :confused:

zephyr1
17/11/2009, 20:11

γιατι ετσι μου έλεγε η γυναίκα μου:lol: :lol:

Μ'αυτα τα πλασματα η ζωη ειναι ωραια

χωρις αυτα, γαμ@ει. :lol:

gregorgeous89
17/11/2009, 21:29
εχει μεγαλύτερη εξοικείωση
Από την άλλη σκέψου ότι αυτή η εξοικείωση μπορεί να γίνει παγίδα.
Εξοικειωμένοι ήμαστε και η 'Ελληνες με την ζούγκλα της πόλης για αυτό και οδηγούμε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν υπάρχουν σχόλια για την ασφάλεια της μικρής από τους άλλους.

tai
17/11/2009, 22:29
η εξοικείωση στην ζουκλα δεν ηταν απόλυτο σχήμα.
απλα έκανα μια σύγκριση με τον "διπλανό μου " κόσμο, και την υπερβολή (για αυτούς) στην δικιά μας αντίδραση, στο θέμα "ζουκλα"

Όσοι κινούνται κάπου στη μέση, είναι ντε και καλά λάθος? :confused:
όχι φυσικά, αλλά!
Εμείς, θεωρούμε μέση, αυτό, που κάποια άλλη κοινωνία, θεωρεί υστερία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν υπάρχουν σχόλια για την ασφάλεια της μικρής από τους άλλους.

κατι λέει αυτο.
ισως .........
μπορεί........
να μην είναι τόσο προστατευτικοί.

tai
17/11/2009, 22:32

χωρις αυτα, γαμ@ει. :lol:
αυτη ναι !!!

εσύ????:a43: :a43:

Allst@rf
17/11/2009, 23:54
θέλω να κάνω μια παρατήρηση.χωρίς καμία διάθεση κριτικής προς όλους σας,αλλά με λίγη πίκρα αισθάνομαι ότι σε αυτό το φόρουμ είστε δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνώριζεστε και "παίζετε" μπάλα μεταξύ σας.το λέω αυτό γιατί εχω κατάθεση την γνώμη μου από νωρίς,δεν εχω την απαίτηση να την σχολιασετε αν και για να γίνει διάλογος θα έπρεπε,εν δίνεται σημασία δικαίωμα σας,αλλά όταν δώσει κάποιος "δικός" σας μια άποψη που κατά την γνώμη μου είναι ίδια με κάποιου που δεν είναι δικός σας,συμμετέχετε και σχολιάζετε κανονικά.πραγματικά μου δίνετε την εντύπωση ενός "κλειστού" φόρουμ. Δεν θέλω να το πάρετε προσωπικα ,ξαναλέω ότι λέω με πίκρα.

vagtav
18/11/2009, 01:07
:a23: :a23: στους γονείς, στο πιτσιρίκι, στο ταξίδι, στην στάση ζωής τους.
Τα υπόλοιπα, δικά σας...

EVI
18/11/2009, 01:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
θέλω να κάνω μια παρατήρηση.χωρίς καμία διάθεση κριτικής προς όλους σας,αλλά με λίγη πίκρα αισθάνομαι ότι σε αυτό το φόρουμ είστε δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνώριζεστε και "παίζετε" μπάλα μεταξύ σας.το λέω αυτό γιατί εχω κατάθεση την γνώμη μου από νωρίς,δεν εχω την απαίτηση να την σχολιασετε αν και για να γίνει διάλογος θα έπρεπε,εν δίνεται σημασία δικαίωμα σας,αλλά όταν δώσει κάποιος "δικός" σας μια άποψη που κατά την γνώμη μου είναι ίδια με κάποιου που δεν είναι δικός σας,συμμετέχετε και σχολιάζετε κανονικά.πραγματικά μου δίνετε την εντύπωση ενός "κλειστού" φόρουμ. Δεν θέλω να το πάρετε προσωπικα ,ξαναλέω ότι λέω με πίκρα.

εκανα ενα γρηγορο search μεσο του προφιλ σου και απο οτι ειδα στα γρηγορα εχεις γραψει σε πολλα θρεντ και εχεις παρει πολλες απαντησεις στα ποστ σου απο αλλους χρηστες.Επειδη εδω συγκεκριμενα δεν σου απαντησε κανεις παραπονιεσε?????και αν ειναι εδω μονο, απο ενα θρεντ εβγαλες συμπερασμα τυπου κλειστο φορουμ κλπ?????αν εννοεις την πλακιτσα τοτε ναι εχεις δικιο αλλα δεν ειναι λογικο????αν σου κανω πλακα εσενα μπορεις να παρεξηγηθεις αν κανω στον καθε ενα φιλο μου εδω μεσα οχι....εχει τυχει πολλες φορες να νομιζουν αλλοι οτι τσακωνομαστε και εμεις να γελαμε στο τηλ γραφοντας παραλληλα εδω μεσα.Οκ.....δεν σε εμποδιζει κανεις εφοσον το θες να ερθεις σε μια εκδρομη η σε καποια συναντηση εβδομαδιαια να γνωρισεις καποιους απο εδω μεσα.Και για να μην ειμαι οφ τοπικ....επειδη ειναι και ολιγον τι καφροι (αυτο το εχουν ονομασει οτι δεν εχουν χασει την παιδικοτιτα τους λεει και κατι αλλα τετοια σαχλα)και ειναι και ολιγον τι ζουγκλα να φορας τον εξοπλισμο σου :lol: :beer:

bartlal
18/11/2009, 04:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
θέλω να κάνω μια παρατήρηση....αισθάνομαι ότι σε αυτό το φόρουμ είστε δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνώριζεστε και "παίζετε" μπάλα μεταξύ σας.,αλλά όταν δώσει κάποιος "δικός" σας μια άποψη που κατά την γνώμη μου είναι ίδια με κάποιου που δεν είναι δικός σας,συμμετέχετε και σχολιάζετε κανονικά.πραγματικά μου δίνετε την εντύπωση ενός "κλειστού" φόρουμ. Δεν θέλω να το πάρετε προσωπικα ,ξαναλέω ότι λέω με πίκρα.
makari na ekanes la8os alla to mono elafruntiko einai na "mas" gnwriseis apo konta. tote 8a niwseis pio konta sthn "klika" mas! (PS: koita thn ypografh moy gia thn DIKH mou klika :P )

YG gia tous eterous: arxisame pali peri klikwn? ntroph. oute xronos den perase... .:mad: (ok, kserw, 15 mhnes k kati gia tous akrivologous :sick: ) anti na enwnomaste diaspazomaste? ntroph. anti h "isxus en th enwsei" ginomaste h isxus en ti sumpLoia? parte apo 1 V'dero mpas k sumpleusete...

bartlal
18/11/2009, 04:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εκανα ενα γρηγορο search μεσο του προφιλ σου και απο οτι ειδα στα γρηγορα εχεις γραψει σε πολλα θρεντ και εχεις παρει πολλες απαντησεις στα ποστ σου απο αλλους χρηστες.Επειδη εδω συγκεκριμενα δεν σου απαντησε κανεις παραπονιεσε?????και αν ειναι εδω μονο, απο ενα θρεντ εβγαλες συμπερασμα τυπου κλειστο φορουμ κλπ?????αν εννοεις την πλακιτσα τοτε ναι εχεις δικιο αλλα δεν ειναι λογικο????αν σου κανω πλακα εσενα μπορεις να παρεξηγηθεις αν κανω στον καθε ενα φιλο μου εδω μεσα οχι....εχει τυχει πολλες φορες να νομιζουν αλλοι οτι τσακωνομαστε και εμεις να γελαμε στο τηλ γραφοντας παραλληλα εδω μεσα.Οκ.....δεν σε εμποδιζει κανεις εφοσον το θες να ερθεις σε μια εκδρομη η σε καποια συναντηση εβδομαδιαια να γνωρισεις καποιους απο εδω μεσα.Και για να μην ειμαι οφ τοπικ....επειδη ειναι και ολιγον τι καφροι (αυτο το εχουν ονομασει οτι δεν εχουν χασει την παιδικοτιτα τους λεει και κατι αλλα τετοια σαχλα)και ειναι και ολιγον τι ζουγκλα να φορας τον εξοπλισμο σου :lol: :beer:

kai? me 1 search katalavame se poia klika "kleidwnei"? DEN einai OLA parapono. oute perifronhsh. oute ikesia gia 1 "kala kaneis kala pou ta/den ta les.
to xeirotero? ti k an ta leme/te/ne apo to thl. is this a forum or a sponsored by any mobile or another php forum company? ta eipa thlefwnikws me ton X/PSI/WMEGA filo mou me eide (http://www.moto.gr/forums/newreply.php?s=&action=newreply&postid=1584456) alla den einai anagkh na varunei h aristerh mou pleura epeidh ta eipame! ta eswterika jokeX menoun ekei gia na mhn xalastou/me/ne.
simple? eimai mlks? (pali ta autonohta 8a peite gia mena, alla mhn ksexasteite oti thn exw megaluterh apo esas!!! :p :p :p )

YG: gia thn karafla milw. ola ta alla ta exw mikrotera! :rotflmao: akoma k apo ta rights pou phre h xamoura!!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

byron
18/11/2009, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kai? me 1 search katalavame se poia klika "kleidwnei"? DEN einai OLA parapono. oute perifronhsh. oute ikesia gia 1 "kala kaneis kala pou ta/den ta les.
to xeirotero? ti k an ta leme/te/ne apo to thl. is this a forum or a sponsored by any mobile or another php forum company? ta eipa thlefwnikws me ton X/PSI/WMEGA filo mou me eide (http://www.moto.gr/forums/newreply.php?s=&action=newreply&postid=1584456) alla den einai anagkh na varunei h aristerh mou pleura epeidh ta eipame! ta eswterika jokeX menoun ekei gia na mhn xalastou/me/ne.

Stay away from the light bartlal. :alien: :dizzy: :confused:

zezes
18/11/2009, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ρε σεις δεν χώρισε ο άνθρωπος! ΕΧ είναι το μηχανάκι του.
όσο για το παιδί,αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το ταξιδιωτικό ολόκληρο θα δείτε ότι κάπου κάνετε λάθος.
για παράδειγμα,λέει η Εύη τι θα γίνει αν το παιδί το πάρει ο ύπνος στη μηχανή.
τα γράφει ο άνθρωπος (ο οποίος δείχνει να είναι πολύ συγκροτημένος και φιλοσοφημένος) μεσα στο ταξιδιωτικο του.
χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του.
και πέσανε και κοιμηθήκανε και ...και ... και...
Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!

εκτός απο την τεράστια εμπειρία & το σίγουρα δυνατότερο δέσιμο με τους γονείς του,το παιδί μόνο να κερδίσει έχει απο το ταξίδι αυτό!

"χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του."Έχει ειδική ζώνη ασφαλείας αν κατάλαβα καλά !!!!1

"Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!"

+750

byron
18/11/2009, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
"χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του."Έχει ειδική ζώνη ασφαλείας αν κατάλαβα καλά !!!!1

"Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!"

+750

Ρε παλληκάρια διαβάζετε τι γράφουμε ? :confused:

Για αυτήν την περίφημη "ζώνη ασφαλείας" λέμε, που δένει το παιδί πάνω στον πατέρα της και το ότι το πιτσιρίκι είναι με πουκαμισάκια λέμε.
Δεν είναι ζώνη ασφαλείας αυτό το πράγμα. Ζώνη πρόσδεσης είναι για να μην του φύγει πουθενά το παιδί και δεν το πάρει χαμπάρι είναι !!!

Ζώνη ασφαλείας και @@ καλαβρέζικα..... Υπάρχει κανείς σας που να δένει το σώμα του πάνω στη μηχανή, ή να δένεται με τον συνεπιβάτη του?? :confused:

180945

zezes
18/11/2009, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Αν και δεν εχω παιδι νομιζω οτι και σαν κοτα να πηγαινεις θα το χαρει ιδιαιτερα γιατι θα ειναι μαζι σου σε κατι που λατρευει ο μπαμπας και θα φαινεται οτι συμμετεχει και οτι μεγαλωσε.

Γιατι εχουμε κολησει στην ασφαλεια και στο αν και πως και εφοσον.
Το ταξιδι τους τελειωσε καλα με τον πιστιρικο να εχει παρει πολλες εικονες και εμπειριες.
Μεσα στην ζεστη τις ζουγλας και κρανος που φορουσε ηταν μεγαλο πραγμα(ταπεινη αποψη)

Στην τελικη στην ζουγλα το λιγοτερο ηταν να κινδυνευει απο πτωση παρα απο λιονταρια η ακομα και εντομα θανατηφορα.

Ο πατερας του ειχε την εμπειρια μιας και μενει Ν.Αφρικη αν καταλαβα καλα.

Τα παιδια σιγουρα ειναι πιο ευελικτα και δεν σπανε ευκολα και αν σπανε αποθεραπευονται γρηγορα.Αλλα δεν συνεβη ουτε κατι τετοιο.

Νομιζω οτι σκεφτομαστε απλα με το μυαλο του ελληνα καλομαθημενου αστου.Στο εξωτερικο ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι και εκεινοι οι γονεις αγαπουν τα παιδια τους.

+100000000000000

MikeG
18/11/2009, 11:18
Ρε είστε σοβαροί όλοι εδώ μέσα Έλληνες?
Πως γίνετε ρε πούστη μου πάντα μα πάντα να βρίσκουμε εμείς οι γ@μ@τοι σε όλα, ψεγάδια και να κρίνουμε & εν τέλει να καταλήγουμε σε διαμάχη! Πραγματικά έχουμε ταλέντο έμφυτο, αλλά δυστυχώς το μόνο ταλέντο που έχουμε πια...

Αντί δηλαδή να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό & να προβληματιστούμε πόσο αγγυλωμένοι είμαστε σαν κοινωνία που μόνο χέζουμε, τρώμε και δουλεύουμε, και παράλληλα να δώσουμε συγχαρητήρια για όλη αυτή τη πράξη και το ταξίδι αυτών των ανθρώπων, εμείς καταφέρνουμε και βρίσκουμε κάτι το οποίο μπορεί να τους χαλάσει το ταξίδι, να τους κράξουμε, ίσως επειδή εμείς όλοι είμαστε τόσο φλώροι που δεν έχουμε τα @@ ούτε καν να ονοιρευτούμε κάτι τέτοιο, πόσο δε να το πραγματοποιήσουμε.

Λοιπόν, θα παρακαλούσα αυτό να λήξει εδώ. Το θεωρώ πάνω από όλα προσβολή (όλη τη παραπάνω συζήτηση), πρώτα από όλα για αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το ταξίδι & κατά δεύτερον για όλους τους πραγματικούς Ταξιδευτές είτε στο μυαλό και στη καρδιά είτε στη πραγματικότητα. & επιτέλους ας μη ψάχνουμε σα μπαμπόγριες το παραμικρό για να κράξουμε και να τσακωθούμε.....:( :(

VANDA
18/11/2009, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε είστε σοβαροί όλοι εδώ μέσα Έλληνες? ..

Μη μου εξάπτεσαι βρε, πάνω στα γενέθλια... :sun:

Cpt. Haddock
18/11/2009, 11:36
[...]

απο τις λίγες φορές που συμφωνώ με τούτον εδώ :look:

ggs
18/11/2009, 11:48
.....:( :(

… από τις λίγες φορές που ΔΕΝ συμφωνώ με τούτον εδώ … και πάλι πολύχρονος Μικε..

:beer: :beer:

sniper
18/11/2009, 11:54
.....

Συγνώμη που εκφέραμε άποψη ρε μλκ....

MikeG
18/11/2009, 11:58
Συγνώμη που εκφέραμε άποψη ρε μλκ....

Τώρα δηλαδή γιατί με πιάνεις στο φιλότιμο...?
Το κεντρικό μου νόημα νομίζω το πιάνεις πολύ καλά!
Δηλαδή έπρεπε πάλι από όλο αυτό που έχει κάνει αυτή η οικογένεια να σταθούμε στα του παιδιού & να προσπαθήσουμε να τσακωθούμε γι'αυτό..?

Anyway... Συνεχίστε μέχρι στο τέλος να μη βγαίνει άκρη & να το φάει η μαρμάγκα..

sniper
18/11/2009, 12:01
Τώρα δηλαδή γιατί με πιάνεις στο φιλότιμο...?
Το κεντρικό μου νόημα νομίζω το πιάνεις πολύ καλά!
Δηλαδή έπρεπε πάλι από όλο αυτό που έχει κάνει αυτή η οικογένεια να σταθούμε στα του παιδιού & να προσπαθήσουμε να τσακωθούμε γι'αυτό..?

Anyway... Συνεχίστε μέχρι στο τέλος να μη βγαίνει άκρη & να το φάει η μαρμάγκα..

Δλδ ρε ΜικεΓ.... αν κάποιοι πηγαιναν βόλτα στην Αφρική.... 10.000 χλμ μέσα στην στεπα-ερημο-ζουγκλα κλπ αλλά σε καθε χωριό που σταμάταγαν άφηναν πισω λάδια και σκουπίδια, θα λέγαμε τι γαμάτο ταξίδι έκαναν, δεν γαμιέται και το λίγο σκουπίδι που άφησαν;

Σε κανένα φιλότιμο δεν σε πιάνω, απλά δεν είναι όλα μηχανάκι και βόλτες-ταξιδι....

MikeG
18/11/2009, 12:03
Δλδ ρε ΜικεΓ.... αν κάποιοι πηγαιναν βόλτα στην Αφρική.... 10.000 χλμ μέσα στην στεπα-ερημο-ζουγκλα κλπ αλλά σε καθε χωριό που σταμάταγαν άφηναν πισω λάδια και σκουπίδια, θα λέγαμε τι γαμάτο ταξίδι έκαναν, δεν γαμιέται και το λίγο σκουπίδι που άφησαν;

Σε κανένα φιλότιμο δεν σε πιάνω, απλά δεν είναι όλα μηχανάκι και βόλτες-ταξιδι....

Άκυρο το παράδειγμα σου. :wave2:

Akatanomastos
18/11/2009, 12:10
αν αυριο ξεκινησει ενα παιδι απο δω μεσα να παει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απο ΑΘΗΝΑ, δεν σου λεω ποιο μακρια, με γυναικα και παιδι πανω στη μηχανη δεν θα φαει το κραξιμο του αιωνα απο δω μεσα?

(και ας παει και οσο παραπανω μπορει απο χωμα για να μην βγει κανεισ και μου πει οτι απο εθνικη ειναι επικυνδινο)

sniper
18/11/2009, 12:12
αν αυριο ξεκινησει ενα παιδι απο δω μεσα να παει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απο ΑΘΗΝΑ, δεν σου λεω ποιο μακρια, με γυναικα και παιδι πανω στη μηχανη δεν θα φαει το κραξιμο του αιωνα απο δω μεσα?

(και ας παει και οσο παραπανω μπορει απο χωμα για να μην βγει κανεισ και μου πει οτι απο εθνικη ειναι επικυνδινο)

Εχει ένα δικιο ο ΜικεΓ.....

Αν αυτός γράφει στα @@ το παιδί του, εμείς θα του υποδείξουμε τι θα κάνει;

Στα @@ μας και πάμε παρακατω!

Cpt. Haddock
18/11/2009, 12:16
Ένα σενάριο που σκέφτηκα και μΕ άρεσε ήταν ο τυπος που έκανε το ταξιδιωτικό να έχει έρθει Ελλάδα καποιο καλοκαίρι και να είδε τα χιλιάδες ακράνωτα γηγενή δίποδα όλων των φύλων και των ηλικιών, ειδικά σε κατι επαρχίες το καλοκαίρι....

... και μετά να διαβάσει τι του σέρνουμε εδώ :rotflmao:

ggs
18/11/2009, 12:18
[B
Αν αυτός γράφει στα @@ το παιδί του, εμείς θα του υποδείξουμε τι θα κάνει;

[/B]

Εδώ είσαι άδικος ….
Δεν το γράφει στα @@ του….

Άλλωστε , του έκανε καθημερινά «ειδική προπόνηση» αφού το πήγαινε κάθε μέρα στο σχολειό του με την μηχανή μέσα σε αυξημένη κίνηση(!!!!!) και υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι ΔΕΝ θα ξαναπέσει με την μηχανή όταν είναι η μικρή επάνω (ε, τότε εντάξει)..

:rolleyes:

jimmis5
18/11/2009, 12:18
Μιχαλιο επειδη εκανα κεφτεδια ριχτω κατευθειαν Αντιπαραθεσεις:wave2:

sniper
18/11/2009, 12:19
Ένα σενάριο που σκέφτηκα και μΕ άρεσε ήταν ο τυπος που έκανε το ταξιδιωτικό να έχει έρθει Ελλάδα καποιο καλοκαίρι και να είδε τα χιλιάδες ακράνωτα γηγενή δίποδα όλων των φύλων και των ηλικιών, ειδικά σε κατι επαρχίες το καλοκαίρι....

... και μετά να διαβάσει τι του σέρνουμε εδώ :rotflmao:

Ακυρο το παράδειγμά σου.

MikeG
18/11/2009, 12:19
Ακυρο το παράδειγμά σου.

Μεγάλε μη με αντιγράφεις! :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
18/11/2009, 12:20
Ακυρο το παράδειγμά σου.

Δεν είναι παράδειγμα

(και μην αντιγράφεις ρε :smokin: )

MikeG
18/11/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μιχαλιο επειδη εκανα κεφτεδια ριχτω κατευθειαν Αντιπαραθεσεις:wave2:

Εκεί πάμε δυστυχώς...:wave2:

Akatanomastos
18/11/2009, 12:22
καλα ρε παιδια, τι αντιπαραθεσεις? ουτε ενα καντηλι δεν επεσε..

απλα μυριζει λιγο μπαρουτι στην ατμοσφαιρα:smokin:

(ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ :lol: )

gregorgeous89
18/11/2009, 12:23
Τον MikeG δεν τον καταλαβαίνω :confused:
Δεν μειώνει κανείς εδώ αυτό που έγινε απλά είναι αφορμή για προβληματισμό σε σχέση με την ασφάλεια του παιδιού.Δεν βλέπω να ξέφυγε κανείς κ δεν χρειάζονται απειλές πιστεύω.
Σε σχέση με το γιατί δεν σχολιάζει κανείς την ασφάλεια του παιδιού στο ADV forum νομίζω ότι βρήκα τι παίζει!
Έγραψα τον προβληματιζμό μου σε σχέση με το μέγεθος του κράνους και το αν ήτανε ασφαλές όλο αυτό για την ιλικία του παιδιού και έφαγα ban και delete τα σχόλια.
Ειλικρινά το έκανα πολύ σωστά και με κάθε σεβασμό προς τους γονείς.
Δεν πουλάει όμως μια τέτοια άποψη σε ένα "Adventure forum" Ας ήμαστε και λίγο υποψιασμένοι σε κάποια θέματα οκ?

byron
18/11/2009, 12:23
Εκεί πάμε δυστυχώς...:wave2:

Το δυστυχώς δεν κατάλαβα. Μέχρι στιγμής υπήρχαν 2 απόψεις που μάλλον σε κόσμια επίπεδα κινούνται. Την απαξίωση σου δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια για όσους βλέπουν και κάτι άλλο στις φωτό εκτός από καμήλες και μηχανάκια.

Μόνο για εικαστικά μπορούμε να μιλήσουμε δλδ?

byron
18/11/2009, 12:25
Τεσπα. Φέρτο στις Γενικές να τελειώνουμε. :wave2:

MikeG
18/11/2009, 12:26
Το δυστυχώς δεν κατάλαβα. Μέχρι στιγμής υπήρχαν 2 απόψεις που μάλλον σε κόσμια επίπεδα κινούνται. Την απαξίωση σου δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια για όσους βλέπουν και κάτι άλλο στις φωτό εκτός από καμήλες και μηχανάκια.

Μόνο για εικαστικά μπορούμε να μιλήσουμε δλδ?

Απλά ρε Βύρωνα, από ένα τέτοιο Ταξιδιωτικό για παράδειγμα εγώ προσωπικά δε θα επικεντρωνόμουν σε αυτό το γεγονός (παιδί) αλλά στο Ταξιδιωτικό και τη προσπάθεια. & στη τελική ποιος μας λέει ότι ο τύπος δε τα είχε προβλέψει σχεδόν όλα όσον αφορά το παιδί?
Δε ξέρω δε μου αρέσει που πάλι βρέθηκε κάτι για να υπάρξουν 2 αντίθετες απόψεις και να παραληφθεί όλο το υπόλοιπο γεγονός (ταξίδι).

Βλέπουμε πχ ένα δάσος και αρχίζουμε και σχολιάζουμε ότι η βρύση της πηγής δεν είναι ανοξείδωτη.

MikeG
18/11/2009, 12:27
Τεσπα. Φέρτο στις Γενικές να τελειώνουμε. :wave2:

Το ελέγχω...

byron
18/11/2009, 12:56
Σε σχέση με το γιατί δεν σχολιάζει κανείς την ασφάλεια του παιδιού στο ADV forum νομίζω ότι βρήκα τι παίζει!
Έγραψα τον προβληματιζμό μου σε σχέση με το μέγεθος του κράνους και το αν ήτανε ασφαλές όλο αυτό για την ιλικία του παιδιού και έφαγα ban και delete τα σχόλια.
Ειλικρινά το έκανα πολύ σωστά και με κάθε σεβασμό προς τους γονείς.
Δεν πουλάει όμως μια τέτοια άποψη σε ένα "Adventure forum" Ας ήμαστε και λίγο υποψιασμένοι σε κάποια θέματα οκ?

Respect to Adventure forum. :a23:

Γαμάνε τα άτομα. Ή θα λες αυτά που θέλουμε ή πας για μπάνιο :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Akatanomastos
18/11/2009, 12:59

Γαμάνε τα άτομα. Ή θα λες αυτά που θέλουμε ή πας για μπάνιο :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ειπαμε ρε φιλε, υπαρχουν λαοι με αλλα εθιμα και αλλες συνηθειες, εμεις ειμαστε φλωροι,

τι ζορι τραβας?:lol:

sapila racing
18/11/2009, 13:08

Εμ τι, όπως εδω που λεει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του?
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.....

Και το είχα και σε σχετική υπόληψη το adv... :mad:

stefanos
18/11/2009, 13:08
εμεις ειμαστε φλωροι,

τι ζορι τραβας?:lol:

Για εμάς η μοτοσυκλέτα είναι τρόπος ζωής και η ζωή έχει πολλές πτυχές. :p

sniper
18/11/2009, 13:10

Έμαθα ότι έκαναν γενικό μοντ τον oldman εκεί....

Αληθεύει;

:smokin:

Akatanomastos
18/11/2009, 13:15
Έμαθα ότι έκαναν γενικό μοντ τον oldman εκεί....

Αληθεύει;

:smokin:

το κρητικο lobby πριν γινει η πολυαναμενομενη αποσχιση, παρεισφρέει σε ολα τα παγκοσμια δίκτυα καταλαμβανοντας υψηλής σημασιας κλιμακια..

ο 3ος παγκοσμιος θα ξεκινησει μεταξυ του Ισραηλ και της Νεας Κρητικης Δημοκρατιας(?):rotflmao:

zephyr1
18/11/2009, 13:30

Εδω ρε εμεις παρατησαμε στην ακρη το κατορθωμα των παιδιων και ασχολουμαστε με κατι που ουτε στο ξενο φορουm εγινε ουδεμια αναφορα ουτε στο adv.

Σιγα μην κατσουν να γεμιζουν σελιδες με κατι που μπορουσε να γινει,ηταν πολυ πιθανο,πολυ επικινδυνο,λαθος μπλα,μπλα,μπλα.

Καλα ξηγηθηκαν.:smokin:

Φαντασου να παθαινε κατι το παιδι , τι θα γινοτανε.:hypnotize

Την προηγουμενη κυριακη στην περιοχη μας (θα τ'ακουσαν καποιοι) ενας πατερας εχασε το παιδι του πανω σε μπαλα απο καρδιακη προσβολη ,14 χρονων.Μετα μαθαμε οτι ειχε προβλημα αλλα δεν διναν σημασια και του λεγαν δεν εχεις τιποτα,συνεχισε.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν εβλεπε της παραπανω εικονες θα κατηγορουσε αυτους τους γονεις.

Ωρες-ωρες απορω γιατι γινονται αυτες οι συζητησεις.:alien:

byron
18/11/2009, 13:44
Εδω ρε εμεις παρατησαμε στην ακρη το κατορθωμα των παιδιων και ασχολουμαστε με κατι που ουτε στο ξενο φορουm εγινε ουδεμια αναφορα ουτε στο adv.

Σιγα μην κατσουν να γεμιζουν σελιδες με κατι που μπορουσε να γινει,ηταν πολυ πιθανο,πολυ επικινδυνο,λαθος μπλα,μπλα,μπλα.

Καλα ξηγηθηκαν.:smokin:

Πως να τις διαβάσεις όταν σβύνονται τα σχόλια και πέφτει ban? προσωπικά πιστεύω ότι τα σχόλια έχουν πέσει βροχή αλλά τα ξυρίζουν στο φτερό.

ΥΓ: Το καλά ξηγήθηκαν ισχύει επειδή η άποψη σου ταυτίζεται με αυτή των admins του adv, ή γενικά καλά κάνουν και ξυρίζουν ότι δεν κάνουν κέφι?? :a55:

ggs
18/11/2009, 14:12
Respect λοιπόν , στους χεραδες (που όντως είναι ) που οδηγούν στο όριο 1000 SS σε δημόσιους δρόμους , κάνοντας σούζες , εντο , ρολινκ εντο , ντριφταρισματα κ.λ.π.

Μην καθόμαστε και εστιάζουμε ότι υπάρχουν αυτοκίνητα , πεζοί, μηχανές τριγύρω τους…
Μην καθόμαστε και εστιάζουμε ότι η προστασία τους είναι το Tshirt OUZO POWER και το ζελέ στο μαλλί…

Ας δούμε μόνο την αγνή πλευρά του μοτοσυκλετισμου , ηλίθιοι μικροαστοί..
Οι άνθρωποι έχουν @@ και είναι ..ρισπεκτ…
Μακάρι να κάνουν πολλά παιδάκια και να τα πέρνουν μαζί τους δικαβαλο …
Η χαρά και η λάμψη στα μάτια των παιδιών όταν θα πουν
«ουαααου…μπαμπα πάμε με 310 ,κι αλλλλοοοο !!!!»
«..μην κατεβάσεις ακόμη την μπροστά ρόδα μπαμπά… γουστάααρω !!!!» κ.λ.π
Είναι ανεκτίμητη…

Έτσι κι αλλιώς , θα είναι δεμένα με ιμάντες από την touratech..

Αλλά και να πέσουν , δεν τρέχει τίποτα ….

Τα παιδιά είναι φτιαγμένα από ένα κράμα εξωγήινων υλικών που τα κάνει ελαστικά , άφθαρτα και αθάνατα…
Εκείνα που είναι στο Παίδων με κατάγματα , τραυματισμούς , εγκαύματα κ.λ.π ,απλά έχουν αστοχία στο υλικό…

Όσο για εσάς που ενδιαφέρεστε για την οδική ασφάλεια , πληρώνετε για track days ,εκπαιδεύσεις ,εξοπλισμό ασφάλειας κ.λ.π. είστε απλά κότες, θύματα του marketing και των ΜΜΕ που σκοπό έχουν να καταστρέψουν τον ρομαντισμο στον κόσμο της μοτοσυκλέτας ..

Ρισπεκτ λοιπόν…

:a012:

Cpt. Haddock
18/11/2009, 14:16
Σορυ ρε ggs, αλλα τί απ' όσα γράφεις πιστεύεις οτι έκανε ο τυπας στο adv forum? :confused:

ggs
18/11/2009, 14:21
Σορυ ρε ggs, αλλα τί απ' όσα γράφεις πιστεύεις οτι έκανε ο τυπας στο adv forum? :confused:

Πιστεύω, ότι τα πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα με αυτά που γράφουν …

MikeG
18/11/2009, 14:22
Πιστεύω, ότι τα πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα με αυτά που γράφουν …

Αν εννοείς και εμένα κάνεις λάθος σε αυτό. :winka: :wave2:

& βέβαια, νομίζω ότι αυτό που έγραψες απέχει πολύ από το συγκεκριμένο ταξίδι. :wave2:

Cpt. Haddock
18/11/2009, 14:24
& βέβαια, νομίζω ότι αυτό που έγραψες απέχει πολύ από το συγκεκριμένο ταξίδι. :wave2:

+1050

Εχετλαίος
18/11/2009, 14:25
ggs...
:beer:

ggs
18/11/2009, 15:06
Αν εννοείς και εμένα κάνεις λάθος σε αυτό. :winka: :wave2:

Μικε ,

Αυτοί που περιγράφω ,κάνουν δύσκολα πράγματα σε δύσκολες συνθήκες…
(όπως οι φιλοι μας)

Αυτοί που περιγράφω έχουν υποσχεθεί στον εαυτό τους ότι ΔΕΝ θα πέσουν
(όπως ο πατέρας της μικρής)

Αυτοί που περιγράφω πέρασαν ξυστά από τον κίνδυνο και δεν το πήραν χαμπάρι..
(όπως η μαμά της μικρής με τον ελέφαντα..)

Αυτοί που περιγράφω κάνουν λάθος εκτιμήσεις και κατά τύχη την γλυτώνουν
(όπως ο μπαμπάς της μικρής με την παρουσία λιονταριων…)

Αυτοί που περιγράφω ίσως είχαν χαζοπτωσεις που δεν τους τρόμαξαν
(όπως οι φιλοι μας )

Όμως , έχεις δικιο …αυτοί που περιγράφω με τους τύπους στο ταξιδιωτικό ΔΕΝ έχουν καμία σχέση …

Αυτοί που περιγράφω ΔΕΝ έχουν πάρει κανένα 6χρονο δικαβαλο να κάνουν τα γούστα τους …(τουλάχιστον ,δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη κάτι τέτοιο)

Και φυσικά , ο λόγος που σου απαντώ προσωπικά δεν είναι η διαμάχη μαζί σου …. Καταλαβαίνω το πνεύμα των γραφόμενων σου και θα συμφωνούσα απόλυτα σε όσα λες ΑΝ στο ταξιδιωτικό αυτό δεν υπήρχε και ένα 6χρονο παιδί…

Cpt. Haddock
18/11/2009, 15:08
Υπάρχει μια παροιμία με ένα συμπαθές τετράποδο που περιγράφει ακριβώς τις αντιδράσεις... :wave2:

Ggs, πολύ τραγικα τα περιγράφεις, λες και ήσουν εκεί :rolleyes:

ggs
18/11/2009, 15:25
Υπάρχει μια παροιμία με ένα συμπαθές τετράποδο που περιγράφει ακριβώς τις αντιδράσεις... :wave2:

Ggs, πολύ τραγικα τα περιγράφεις, λες και ήσουν εκεί :rolleyes:

Καπετανιο , ο μπαμπάς της τα περιγράφει …

Όπως περιγράφει και τισ σκεψεις που εκανε το βράδυ που ξαγρύπνησε με αφορμή την πτώση της μικρής …

Cpt. Haddock
18/11/2009, 15:33
Καπετανιο , ο μπαμπάς της τα περιγράφει …

Όπως περιγράφει και τισ σκεψεις που εκανε το βράδυ που ξαγρύπνησε με αφορμή την πτώση της μικρής …

Ναι, καλά κάνει.

ΕΜΕΙΣ γιατί ασχολούμαστε και κατακρίνουμε με περισσή μιζέρια;

Πάλι θυμήθηκα το συμπαθες τετράποδο :sick:

ggs
18/11/2009, 15:40
Ναι, καλά κάνει.

ΕΜΕΙΣ γιατί ασχολούμαστε και κατακρίνουμε με περισσή μιζέρια;

Πάλι θυμήθηκα το συμπαθες τετράποδο :sick:

Μας κρατάς σε αγωνία με την παροιμία που δεν λες και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από το ποστ…:D

Cpt. Haddock
18/11/2009, 15:47
Μας κρατάς σε αγωνία με την παροιμία που δεν λες και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από το ποστ…:D

Σιγά την αγωνία... :wave2:

gregorgeous89
18/11/2009, 15:51
Εδω ρε εμεις παρατησαμε στην ακρη το κατορθωμα των παιδιων
Μα φίλε μου ακριβός η παρουσία του παιδιού είναι που το κάνει "ξεχωριστώ" και όχι απαραίτητα με την θετική έννοια.
Έχω διαβάσει πολύ ποιο επικίνδυνα ταξίδια και φυσικά δεν σχολίασα τίποτα.Αντίθετα ζήλεψα και θαύμασα.
Απογοητεύτηκα πολύ από το πως αντιδράσανε στο σχόλιο μου και στην καλύτερη περίπτωση σκέφτομαι ότι δεν θέλανε να ξεφύγει το θέμα.Το ban όμως μου δείχνει "φύγε, μας χαλάς την πιάτσα"
και ψυχρό επαγγελματισμό.

Πιστεύετε ότι θα είχε γραφτεί αυτό το ταξιδιωτικό εάν είχε συμβεί κάτι στην μικρή?
Τότε να δείτε πόση μιζέρια θα είχαμε.
Αντέχω και αντέχετε τον τραυματισμό (και βάλε) ενός ενήλικα που, μαγκιά του, έκανε αυτό που αγαπούσε.
Τεσπα δε θέλω να τραβήξω παραπάνω αλλά από αυτό το θέμα προβληματίστηκα αρκετά και πήρα πράγματα ακόμα και από αυτούς που είναι απέναντι.

Cpt. Haddock
18/11/2009, 15:54
[..]Πιστεύετε ότι θα είχε γραφτεί αυτό το ταξιδιωτικό εάν είχε συμβεί κάτι στην μικρή?
[...]

Ναι, αλλα ΔΕΝ συνέβη.

Με τα άν δεν κάνουμε δουλειά. Εαν ειναι έτσι γράφτε τα ίδια σχόλια και στον timber όταν έκανε τα δύο ταξίδια έξω με τα παιδιά του.

Αλλά εκεί ρίξαμε ενα φορτηγό μπράβο :winka:

Akatanomastos
18/11/2009, 16:02
ωραιο ταξιδι, εμπερια ζωης

εμενα η μονη διαφωνια μου ειναι στον εξοπλισμο της μικρης

zephyr1
18/11/2009, 16:05

Όσο για εσάς που ενδιαφέρεστε για την οδική ασφάλεια , πληρώνετε για track days ,εκπαιδεύσεις ,εξοπλισμό ασφάλειας κ.λ.π. είστε απλά κότες, θύματα του marketing και των ΜΜΕ που σκοπό έχουν να καταστρέψουν τον ρομαντισμο στον κόσμο της μοτοσυκλέτας ..

Και εγω ειμαι μεσα σ'αυτους,.............. επειδη σεβομαι αυτο που κανανε τα παιδια πρεπει να σταματησω να ενδιαφερομαι για τα παραπανω?:look:

zephyr1
18/11/2009, 16:15

ΥΓ: Το καλά ξηγήθηκαν ισχύει επειδή η άποψη σου ταυτίζεται με αυτή των admins του adv, ή γενικά καλά κάνουν και ξυρίζουν ότι δεν κάνουν κέφι?? :a55:

Κατσε και τσεκαρε ποσες απαντησεις απο το ταξιδιωτικο τους ειναι για το ταξιδιωτικο και ποσες ειναι για το αν ειναι σωστο να ειναι η μικρη μαζι τους και θα καταλαβεις.

Χεστηκα για το αν συμφωνει οποιωσδηπωτε με την αποψη μου,δεν μεγαλωνω ενα παιδι με σκοπο να το κανω ρομποτ σε μια προκαταβαλομενη κοινωνια.

Αυτο που καναν τα παιδια ειναι ξεχωριστο, ετσι θα ηθελα να ειναι ο καθε ανθρωπος και ακομα περισσοτερο το παιδι μου.

Παω να διαβασω χημεια τωρα, γιατι γραφω 3η ωρα, και αν με αξιωση ο θεος και παρω το χαρτι του λυκειου και αλλαξω ολη την οικονομικη φορα μου προς το καλυτερο,τοτε ισως καταφερω με τον Δημητρη μου να κανω ενα ταξιδι οπως τα παιδια παραπανω.

Αν μετα βαλω το ταξιδιωτικο μου εδω θα εχω τον νου μου να τον εχω καλα ντυμενο για να μην με κραξετε, ισως μετα με τιμησεται για το ταξιδι μου.

vangelis 64
18/11/2009, 16:15
Ναι, αλλα ΔΕΝ συνέβη.

Με τα άν δεν κάνουμε δουλειά. Εαν ειναι έτσι γράφτε τα ίδια σχόλια και στον timber όταν έκανε τα δύο ταξίδια έξω με τα παιδιά του.

Αλλά εκεί ρίξαμε ενα φορτηγό μπράβο :winka: Σωστά.και μη λέτε για πεντάχρονα και εξάχρονα,δεν είναι τόσο χρονών το παιδάκι τού ταξιδιωτικού και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Η ζωή από μόνη της έχει απρόοπτα και κινδύνους.Περπατάς στο δρόμο και τα πάντα μπορούν να σού συμβούν.Πόσα ατυχήματα δεν έχουν γίνει μέσα στο σπίτι άλλωστε;
Και νταξ,μη μιλήσουμε τώρα για πιθανότητες...ο νοών νοείτω.

Είναι πολύ εύκολο πράγμα για ένα παιδάκι 10-12 χρονώ να ακολουθήσει τη συμβουλή "κράτα με να μην φύγεις".
Κι εγώ είχα πάρει την κόρη μου βόλτα στα 16 της και πήγαμε μια βόλτα Πόρο-Κόρινθο.Είναι επικίνδυνα αλλά έτσι είναι η ζωή και θεωρώ λάθος το να προσπαθήσουμε να "διαφυλάξουμε" με τέτοιον τρόπο το παιδί,στο όνομα τής ασφάλειας.Δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά.
Και μη μού πείτε ότι με το αυτοκίνητο είναι αλλιώς τα πράγματα.Δείτε τα στατιστικά τού Σαββατοκύριακου μόνο.
Εγώ το μόνο που καταλογίζω στον πατέρα είναι αυτή η ρημάδα η δέστρα.Βάλε ρε άνθρωπε ένα top case!

byron
18/11/2009, 16:32
Ναι, αλλα ΔΕΝ συνέβη.

:hypnotize :hypnotize
Ας μην ξαναγραφτεί τίποτα άλλο λοιπόν για εξοπλισμούς, κράνη, γνώση και συμβουλές προς τους άπειρους. Αφού την έχουν γλυτώσει μέχρι στιγμής κάθε κριτική είναι κακόβουλη και κακοπροαίρετη (και πιθανότατα από ανθρώπους με μικρή τσουτσού και ανύπαρκτα @@) :wave2:

Κατσε και τσεκαρε ποσες απαντησεις απο το ταξιδιωτικο τους ειναι για το ταξιδιωτικο και ποσες ειναι για το αν ειναι σωστο να ειναι η μικρη μαζι τους και θα καταλαβεις.
Ρε φίλε δεν καταλαβαινόμαστε....εκτός και είσαι admin εκεί και ξέρεις πόσες απαντήσεις έχουν ξυριστεί.