PDA

View Full Version : Αλλα ηθη αλλα εθιμα θαυμαστε φωτο

Σελίδες : 1 2 [3]

stefanos
18/11/2009, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Κι εγώ είχα πάρει την κόρη μου βόλτα στα 16 της και πήγαμε μια βόλτα Πόρο-Κόρινθο.Είναι επικίνδυνα αλλά έτσι είναι η ζωή και θεωρώ λάθος το να προσπαθήσουμε να "διαφυλάξουμε" με τέτοιον τρόπο το παιδί,στο όνομα τής ασφάλειας

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που έθεσες σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα μπορούσες να βρείς μια λιγότερο στροφερή διαδρομή πάντως για να το μάθεις να οδηγάει

vangelis 64
18/11/2009, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Θα μπορούσες να βρείς μια λιγότερο στροφερή διαδρομή πάντως για να το μάθεις να οδηγάει Πράγματι αλλά αν πάς από Πόρο προς άλλη κατεύθυνση οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση.Λακκούβες παντού,πολλές ανάποδες κλίσεις και δε συμμαζεύεται.

Η Επίδαυρος να φανταστείς ήταν σαν πίστα μπροστά τους.Και δεν την μάθαινα οδήγηση ρε συ..βόλτα κάναμε.

Όταν κάναμε μάθημα οδήγησης με το παπί,,σαβουρδιαστήκαμε αλλά δεν τής άφησε τίποτα ψυχολογικό.:lol:

zephyr1
18/11/2009, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:
Ρε φίλε δεν καταλαβαινόμαστε....εκτός και είσαι admin εκεί και ξέρεις πόσες απαντήσεις έχουν ξυριστεί.

Για εδω λεω ρε Βυρωνα.

Κατι διαβασα :( , πως γινονται τα σκονακια?:confused: (εχουν περασει χρονια ρπσμ. :sad: )

byron
18/11/2009, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
( , πως γινονται τα σκονακια?:confused: (εχουν περασει χρονια ρπσμ. :sad: )

http://www.youtube.com/watch?v=91lQK5SCzlQ

byron
18/11/2009, 17:43
Eλα ρε. Εδώ είσαιιιιι (http://oynagki.pblogs.gr/2007/08/foithtes-exetastikh-skonakia-7-methodoi-antigrafhs.html) :rotflmao: :lol: :rotflmao:

zephyr1
18/11/2009, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Eλα ρε. Εδώ είσαιιιιι (http://oynagki.pblogs.gr/2007/08/foithtes-exetastikh-skonakia-7-methodoi-antigrafhs.html) :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Δεν προλαβαινω ρεεεεε. :bawl:

TROOPER
18/11/2009, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Αλλά και να πέσουν , δεν τρέχει τίποτα ….

Τα παιδιά είναι φτιαγμένα από ένα κράμα εξωγήινων υλικών που τα κάνει ελαστικά , άφθαρτα και αθάνατα…
Εκείνα που είναι στο Παίδων με κατάγματα , τραυματισμούς , εγκαύματα κ.λ.π ,απλά έχουν αστοχία στο υλικό…

μην παραφραζεις...δεν ειπε κανενας οτι τα παιδια δεν χτυπανε.ειπαμε απλα οτι ειναι μακραν πιο ευκολο να χτυπησει ενας ενηληκας παρα ενα παιδι και αυτο δεν επιδεχεται συζητηση.ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο.εχουνε γινει απειρες ερευνες.τα συμπερασματα ειναι παγειωμενα και αποδεδειγμενα τοσο θεωρητικα οσο και πρακτικα.οι στατιστικες υπαρχουν και δεν ειναι αποψη μου αυτο.

τωρα αν θελεις να υπερβαλεις για τον οποιοδηποτε λογο....my 2 cents.

αυτο δεν σημαινει οτι παιρνω θεση υπερ του ταξιδιωτικου με το παιδι,ουτε εναντιων.εχω μια εντελως διαφορετικη οπτικη του πραγματος που δεν εχω εκφρασει, ουτε και θελω να εκφρασω.

:wave2:

Cpt. Haddock
18/11/2009, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[...]εχω μια εντελως διαφορετικη οπτικη του πραγματος που δεν εχω εκφρασει, ουτε και θελω να εκφρασω.

:wave2:

ετοιμάζεται για πατέρας αυτός :look:

TROOPER
18/11/2009, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ετοιμάζεται για πατέρας αυτός :look:

για να μιλησω στη γλωσσα σου...

9 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: