View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!
amyroukai
26/11/2009, 14:51
δε μας γαργαλάτε λέω εγώ... :beer:
Άντε το κατσίκι, τα παϊδάκια δεν τα φάγαμε εμείς. Έστω ένα καταραμένο λουκάνικο, τίποτα πια δεν είχαν αφήσει οι ούνοι! Και που; Στη μέση του τίποτα, δίπλα στο πουθενά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
δε μας γαργαλάτε λέω εγώ... :beer:
Άντε το κατσίκι, τα παϊδάκια δεν τα φάγαμε εμείς. Έστω ένα καταραμένο λουκάνικο, τίποτα πια δεν είχαν αφήσει οι ούνοι! Και που; Στη μέση του τίποτα, δίπλα στο πουθενά! E ψιτ κολλητε! Λουκανικακι εμεις φαγαμε...:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
amyroukai
26/11/2009, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
E ψιτ κολλητε! Λουκανικακι εμεις φαγαμε...:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Κααααλάαααααα.... στην επόμενη βόλτα, war mode... :beer:
zvailakis
26/11/2009, 15:49
Νομίζω ότι το λουκανικάκι το πήραμε διπλό κιόλας!
al_tzamp
26/11/2009, 17:55
ΧΑΧΑ Σας είδαν τα ζωντανά να έρχεστε και εξαφανιστήκανε!! :D
ήμουν με την κοπελιά και 2 φίλους απο κάτω και τρώγαμε το κατσικάκι!!!
όταν φτάσατε στο χωριό βγάζαμε φοτο το γεφυράκι, ...πολύ σας καμάρωσα!
με κατάλαβε η δικιά μου οτι ήθελα να ήμουν κ εγώ με τη μηχανή..
σας χαιρετίσαμε και όταν φέυγαμε!
πάντα τέτοια και ελπίζω να ξανασυνατηθούμε και να είμαι κ δίκυκλος την επόμενη φορά! γιατί δεν θα το αντέξω!! :cry: :lol:
:beer: :beer: :beer:
amyroukai
26/11/2009, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
ΧΑΧΑ Σας είδαν τα ζωντανά να έρχεστε και εξαφανιστήκανε!!
πάντα τέτοια και ελπίζω να ξανασυνατηθούμε και να είμαι κ δίκυκλος την επόμενη φορά! γιατί δεν θα το αντέξω!!
Ε δυστυχώς δεν έφυγαν τα ζωντανά και έφαγαν όλο το κρεατάκι! Την επόμενη φορά, ελπίζω να δεις το thread και να πάρεις τη μηχανή και την κοπέλα και να έρθεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Νομίζω ότι το λουκανικάκι το πήραμε διπλό κιόλας!
:rotflmao: No comments. Θα ψήσω ένα στο τζάκι απόψε... Στο καλό πια!
Αργησες ρε φιλε...Οχι τιποτα αλλο,αλλα ειχε πεσει πεινα & οπως καταλαβαινεις εξαφανιστηκαν κατα ενα περιεργο τροπο τα λουκανικα!:lol: :lol: :rotflmao: :beer:
al_tzamp
27/11/2009, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Την επόμενη φορά, ελπίζω να δεις το thread και να πάρεις τη μηχανή και την κοπέλα και να έρθεις.
...και γιατί όχι! πάντα μέσα για βόλτες με καλή παρέα!
tzeronymo
27/11/2009, 17:47
Nα μια φοτο
tzeronymo
27/11/2009, 17:53
akyro
amyroukai
27/11/2009, 19:15
Σπύρο θεέ, πάρε την ΠΑΕ.
πήγαινε στο www.imageshack.com, πάτα εκεί που λέει "browse...", πας στο φάκελο που είναι οι φωτογραφίες, επιλέγεις όσες θέλεις να ανεβάσεις, πατάς το "start upload" και τις ανεβάζει μόνο του. Μετά σου βγάζει link για το άλμπουμ, το οποίο αντιγράφεις στο φόρουμ για να τις δούμε...
Λόγω εκλογών μάλλον αυτή την Κυριακή δεν θα πάμε πουθενά, ΛΟΛ, είχε και πρόβλεψη για βροχή και σιγά μην κουνιόταν κανείς μετά. Μπορεί να παίξει βόλτα προς Νότια Προάστια καφέ/παϊδάκια, ανεπίσημη όμως...
edit: Ο συμπαθής κυριούλης του ΑΝΤ1 μόλις είπε ότι θα έχει καλό καιρό το weekend... Μάλλον βλακεία κάναμε που δεν κανονίσαμε τπτ.
Ναι ρε φιλε...Απο Τριτη ειπαν για βροχες παλι...:rolleyes:
amyroukai
27/11/2009, 21:35
Δεν πειράζει, ας κοιμηθούμε και μιά Κυριακή... :)
Αν κανονίσουμε τπτ στελνω SMS
tzeronymo
27/11/2009, 21:45
Εχω κανονησει με τα παιδια του τρανσαλπ club να παμε ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ ( εγω με παπι την μεγαλη την εχω για σερβις ) stork kafe και μετα μασαμπουκα η αλλιως κατεδαφιση ΚΑΡΑΤΖΑ
Parasense
30/11/2009, 18:03
aaa re spirous me to papaki sou! piges telika???