PDA

View Full Version : Περί αλλαγής σε υψηλότερα κλιμάκια!!!

Σελίδες : 1 [2]

Metageitnion
25/11/2009, 14:35
Το έχουμε τελικά εμείς οι Ελληνάρες ξεκινάμε για κάπου και φτάνουμε αλλού για αλλού:D
Από τα αρχαία χρόνια αέναη κατάσταση!!!

Aikidimi
25/11/2009, 19:42
File min akous tous allous.
I epilogi mias motosykletas einai san tin epilogi enos skylou.... dialegoume me basi tou xaraktira mas.
Prosopika, meta apo 20 xroneia me africa, kai exontas odigisei ola ta on off pou yparxoun kateliksa pos to africa isos na ysteri se ola se sxesi me modernes kataskeyes alla einai mia Motosykleta pou ta kanei ola me aksioprepeia... oti diladi xreiazome apo mia motosykleta to 90% ton periptoseon.
Alloi pernoun motosykletes me basei to 10% kai kala kanoun.

Dystixos oi etereies poulane entiposiasmo kai pontaroun sto 10% geiati stoxeyoun ston entxousiasmo pou txa se kanei na txes na ksodepseis ta lefta sou.
An txes ergaleio krata to Africa.
An txes ola ta alla, pare ena apo ola ta alla.

Me sebasmo se oles tis alles apopseis
Aikidimi

J.T.R
25/11/2009, 20:12
Συμφωνω κι επαυξανω.Αξιοπιστες μοτοσυκλετες κι αν σου τυχει και κατι και ξερεις πεντε πραγματα βαζεις το χερι σου και το παλευεις και δεν την πατας σαν τον αλλο με το σουπερ μοντελο γερμανικης εταιριας που εκαψε συμπλεκτη στα Αγραφα και το κατεβασε στην αντιπροσωπεια με οδικη βοηθεια,για να παρει την απαντηση οτι συμβαινουν αυτα!!??

Metageitnion
26/11/2009, 07:34
Καλημέρα συνοδοιπόροι,
οι τελευταίες δύο απόψεις περί δικύκλων οφείλω να πω ότι ήταν λογικές και μου αρέσει ολίγον τι, να πω και την αμαρτία μου, να βάζω και λίγο χέρι στη μηχανή, λαδάκια, αλυσιδούλα, γραναζάκια κλπ.;)
Έχει το χαβαλέ του να γίνεσαι ψιλοχάλια από τα λάδια και να έχεις και την ηθική ικανοποίηση στο τέλος ότι τα κατάφερες :D

McGyver
26/11/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
Το έχουμε τελικά εμείς οι Ελληνάρες ξεκινάμε για κάπου και φτάνουμε αλλού για αλλού:D
Από τα αρχαία χρόνια αέναη κατάσταση!!!

οι τελευταίες δύο απόψεις περί δικύκλων οφείλω να πω ...
στο τέλος ότι τα κατάφερες :D

Και τελικά να καταλήγουμε πάλι εκεί που ξεκινήσαμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Metageitnion
26/11/2009, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Και τελικά να καταλήγουμε πάλι εκεί που ξεκινήσαμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν έχεις άδικο McGyver αλλά τι συζήτηση μερικές φορές δεν μπορείς να την ελέγξεις στο που θα πάει και πως θα γυρίσει :wave2:

Cpt. Haddock
26/11/2009, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aikidimi
File min akous tous allous.
I epilogi mias motosykletas einai san tin epilogi enos skylou.... dialegoume me basi tou xaraktira mas.
Prosopika, meta apo 20 xroneia me africa, kai exontas odigisei ola ta on off pou yparxoun kateliksa pos to africa isos na ysteri se ola se sxesi me modernes kataskeyes alla einai mia Motosykleta pou ta kanei ola me aksioprepeia... oti diladi xreiazome apo mia motosykleta to 90% ton periptoseon.
Alloi pernoun motosykletes me basei to 10% kai kala kanoun.

Dystixos oi etereies poulane entiposiasmo kai pontaroun sto 10% geiati stoxeyoun ston entxousiasmo pou txa se kanei na txes na ksodepseis ta lefta sou.
An txes ergaleio krata to Africa.
An txes ola ta alla, pare ena apo ola ta alla.

Me sebasmo se oles tis alles apopseis
Aikidimi

Συγγνώμη ρε φίλε, αλλα αυτή η λογική οτι εσείς που έχετε αφρικα ξέρετε τι έχετε και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απλά τα θύματα του μαρκετινγκ δε με βρίσκει σύμφωνο...

:wave2:

LOUKILOUK
26/11/2009, 11:36
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
...Το πρώτο μεγάλο βήμα ειναι που ανακαλυφθηκε και άλλη αξιόλογη μηχανή πέρα απο το Άφρικα...

Το παίρνω πίσω τελικά μιας και τελικά καταλήξαμε ότι δεν ύπαρχει τίποτα καλύτερο...ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ έκει καταλήγει η κουβέντα με τους Αφρικανούς...!!!
Μένουν όμως αναπάντητα θεμελιώδη ερωτήματα που αγγίζουν τα όρια της συνομωσιολογίας...
-Γιατί η "μαμά"σταμάτησε την παραγωγή των Άφρικα...?

-Γιατί συνέχισε να παράγει το τρανσαλπ :confused: :uplate: :dizzy: ...?

-Γιατί δεν γιάτρεψε ποτέ τις παιδικές του ασθένιες...?

Anyway προσκυνώ το σώμα των πεφωτισμένων Αφρικανών... και ταυτόχρονα τα πίνω στην υγειά των κορόιδων...(για μας τους υπόλοιπους μιλάω... :winka: )
Αντε γεια μας :beer:

καληνύχτα σας :ZZZ:

road spirit
26/11/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
... και ταυτόχρονα τα πίνω στην υγειά των κορόιδων...(για μας τους υπόλοιπους μιλάω... :winka: )
Αντε γεια μας :beer:

γειά μας :beer:

(τα βιντεάκια που έβαλα για το υπερτούμπανο υπερφανταστικό μηχανάκι που πήγα και αγόρασα, δεν τα σχολίασε κανείς :sad: ... και μετά λέτε τους μπεμβεδάκιδες σνομπ :lol: )

J.T.R
26/11/2009, 12:01
Το σημαντικοτερο ειναι οτι μηχανη εχεις να τη χαιρεσαι και να την αξιοποιεις (βολτες,εκδρομες).Οταν πρωτοβγηκαν τα Africa οι περισσοτεροι εφταναν μεχρι την καφετερια της γειτονιας τους.Σημερα συμβαινει το ιδιο με τα μαστοδοντα των 1000 και 1200 κυβικων.Ανεξαρτητως τελικα μηχανης,κυβικων,χρωματος και αν σπινιαρει η οχι,βγαινει στο δρομο να το χαρεις και να ανασανεις?Ολα τα αλλα τα βρισκουμε...

Aikidimi
26/11/2009, 12:28
As dieykrinisoume kati geia na apofygoume to pneyma tis pareksigisis:
Skopos mas den einai na meirastoume se "koroida" kai "pefotismenous" alla na meirastoume apopseis sto ti txeloume san motosykletistes, ti xreiazomaste, ti txeoroume logiko. klp.
Ego mirazo tin empireia mou geia to Africa kai leo:
Ta kanei ola me mikrous symbibasmous pou spaneia xreiazese. Denese mazitis geiati asxoleise mazi tis, einai mia kali ftini kai aksiopisti lysi stous dyskolous kairous pou zoume.... einai omorfi geia ta xroneia tis klp.
An kapoios pisteyei pos txelei AYTA, apo mia motosykleta tote to Africa einai mia kali epilogi.
Kapoios me ena px. GS Adventure mporei na pei:
Mou aresei o ogos tis, i texnologeia tis, to oti einai status symbol, kai den txelo na ladono ta xereia mou, geiyto mou aresei. SEBASTO. Osoi txeloun kati tetoio as paroun GS.

Oi antropoi skotonontai metaksi tous epidei exoun diaforetikes apopseis... eyxomai emeis oi motosykletistes na exoume mia alli apopsi pano se aytin tin pragmatikotita kai na pinoume parea stin ygeia mas.

Naste kala
Aikidimi

sapila racing
26/11/2009, 12:42
Skopos mas den einai na meirastoume se "koroida" kai "pefotismenous" alla na meirastoume apopseis sto ti txeloume san motosykletistes, ti xreiazomaste, ti txeoroume logiko. klp.
Ta kanei ola me mikrous symbibasmous pou spaneia xreiazese. Denese mazitis geiati asxoleise mazi tis, einai mia kali ftini kai aksiopisti lysi stous dyskolous kairous pou zoume.... einai omorfi geia ta xroneia tis klp.
An kapoios pisteyei pos txelei AYTA, apo mia motosykleta tote to Africa einai mia kali epilogi.
Mou aresei o ogos tis, i texnologeia tis, to oti einai status symbol, kai den txelo na ladono ta xereia mou, geiyto mou aresei. SEBASTO. Osoi txeloun kati tetoio as paroun GS.

Oi antropoi skotonontai metaksi tous epidei exoun diaforetikes apopseis... eyxomai emeis oi motosykletistes na exoume mia alli apopsi pano se aytin tin pragmatikotita kai na pinoume parea stin ygeia mas.

Naste kala
Aikidimi

Kι εσύ να σαι καλά.
Καλό το Africa 750, αλλά ποτέ μου δεν το συμπάθησα. Οταν ηταν καινούριο ηταν μηχανάκι για φλώρους στα μάτια μου, όπως σήμερα τα GS1200 και τα Varadero.
Σήμερα το βλέπω με συμπάθεια βέβαια σαν αρχαιολάγνος που είμαι.
Το 650 ηταν καλή μοτοσυκλέτα το εχω οδηγήσει μερικές φορές και πραγματικά ηταν η χρυσή τομή, ενω το 750 ηταν βαρύ και αργό.
Σήμερα αγοράζει κανείς ενα Aftica 750 φτηνά και είναι καλή αγορά αν δεν εχει πολλά χιλιόμετρα, αφού εχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Ενα λιωμένο 750 όμως θέλει πολλά χρήματα για να συνέλθει και δεν αξίζει, εκτός απο συναισθηματικά κολλήματα, να ασχοληθεί κανείς μαζί του.
Μια καλύτερη μοτοσυκλέτα σε όλα απο το Arfica 750 είναι ενα οποιοδήποτε BMW GS800, η καλύτερα 1000 αερόψυκτο διβάλβιδο.
Τα κάνει όλα καλύτερα, φορτώνεται καλύτερα, δεν χαλάει ποτέ, το κάνεις service μόνος σου και οταν μετα απο 200.000 χλμ αρχίσει να τ απαίζει το φτιάχνεις με λογικό κόστος και κάνει αλλες 200.000 χλμ.

Αυτα απο μένα, πιστευω να βοήθησα. :eyepop:

181529

peskandritsos
26/11/2009, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Kι εσύ να σαι καλά.
Καλό το Africa 750, αλλά ποτέ μου δεν το συμπάθησα. Οταν ηταν καινούριο ηταν μηχανάκι για φλώρους στα μάτια μου, όπως σήμερα τα GS1200 και τα Varadero.
Σήμερα το βλέπω με συμπάθεια βέβαια σαν αρχαιολάγνος που είμαι.
Το 650 ηταν καλή μοτοσυκλέτα το εχω οδηγήσει μερικές φορές και πραγματικά ηταν η χρυσή τομή, ενω το 750 ηταν βαρύ και αργό.
Σήμερα αγοράζει κανείς ενα Aftica 750 φτηνά και είναι καλή αγορά αν δεν εχει πολλά χιλιόμετρα, αφού εχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Ενα λιωμένο 750 όμως θέλει πολλά χρήματα για να συνέλθει και δεν αξίζει, εκτός απο συναισθηματικά κολλήματα, να ασχοληθεί κανείς μαζί του.
Μια καλύτερη μοτοσυκλέτα σε όλα απο το Arfica 750 είναι ενα οποιοδήποτε BMW GS800, η καλύτερα 1000 αερόψυκτο διβάλβιδο.
Τα κάνει όλα καλύτερα, φορτώνεται καλύτερα, δεν χαλάει ποτέ, το κάνεις service μόνος σου και οταν μετα απο 200.000 χλμ αρχίσει να τ απαίζει το φτιάχνεις με λογικό κόστος και κάνει αλλες 200.000 χλμ.

Αυτα απο μένα, πιστευω να βοήθησα. :eyepop: +1000:beer:
Απο τα αγαπημενα μου μοτορια.
Θα παρω ενα τετοιο οταν μεγαλωσω γιατι το εχω καημο.
:beer: :beer: :winka:

avlihos
26/11/2009, 15:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

-Γιατί η "μαμά"σταμάτησε την παραγωγή των Άφρικα...?
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! Πόσες φορές θα το πούμε; ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ επ'άοριστον!:smokin:

-Γιατί συνέχισε να παράγει το τρανσαλπ :confused: :uplate: :dizzy: ...?
Εντάξει τώρα, κι εσύ μωρέ... Που να ξέρουμε τις μαζοχιστικές τάσεις του κάθε ιάπωνα μαρκετίστα;:look:

-Γιατί δεν γιάτρεψε ποτέ τις παιδικές του ασθένιες...?

Τις γιάτρεψε, απλά απέτυχε στην δίαιτα....:eyepop:

@Aikidimi
+750

:beer: :beer:

Manuel650
26/11/2009, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
+1000
Απο τα αγαπημενα μου μοτορια.
Θα παρω ενα τετοιο οταν μεγαλωσω γιατι το εχω καημο.

Μια και το έφερε η συζήτηση(η οποία έχει ξεφύγει) υπάρχει ένα P-D 1000 σε κατάσταση τζιτζί.
Τι λέτε???

181542

Metageitnion
26/11/2009, 15:46
Χαίρομαι που πέσανε οι τόνοι και εκφράζουμε την άποψή μας ήπια μιλώντας από τη δική μας σκοπιά!!!:D
Καλό απόγευμα:wave2:

LOUKILOUK
26/11/2009, 16:29

Naste kala
Aikidimi

Ρε σεις πλάκα κάνω για να χαλαρώσουμε λίγο... δεν παίζει καμιά παρεξήγηση...προς θεού...
Τα Άφρικα καλά και τίμια, αλλά να μην τρελενόμαστε κιόλας...οι συμβιβασμοί έχουν αρχίσει και γίνονται πολλοί...
Όπως και να έχει σέβομαι κάθε μοτοσυκλετιστή ανεξάρτητα απο το τι οδηγάει, το μόνο που έχει σημασία είναι ο άνθρωπος και η παιδεά που κουβαλάει...καμία μηχανη δεν μας κάνει καλύτερους ανθρώπους :winka:
Άντε και καλή τύχη μάγκες:beer: :wave2:

LOUKILOUK
26/11/2009, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γειά μας :beer:

(τα βιντεάκια που έβαλα για το υπερτούμπανο υπερφανταστικό μηχανάκι που πήγα και αγόρασα, δεν τα σχολίασε κανείς :sad: ... και μετά λέτε τους μπεμβεδάκιδες σνομπ :lol: )

Να το χαίρεσαι το μηχανακι που αγόρασες αλλά ελπίζω ή μάλλον είμαι σίγουρος οτί δεν το διάλεξες επηρεασμένος από "τέτοια" βιντεάκια...:winka: :beer: :wave2:

peskandritsos
26/11/2009, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
Μια και το έφερε η συζήτηση(η οποία έχει ξεφύγει) υπάρχει ένα P-D 1000 σε κατάσταση τζιτζί.
Τι λέτε??? Βας κόστεν το τζιτζί???:blush:

Aikidimi
26/11/2009, 16:42
Mia "parea" motosykletiston pou o katxe enas den exei tin anagi na yperaspizete tin epilogi tis mixanis tou, alla mirazete tis empireies tou, einai mia kali parea.

Aikidimi

Manuel650
26/11/2009, 16:48
Βας κόστεν το τζιτζί???:blush:

Κόστεν 4.700Ε:)

avlihos
26/11/2009, 16:57
Κόστεν 4.700Ε:)
TSOYZEN!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Manuel650
26/11/2009, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
TSOYZEN!!!!!

TSOYZEN ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΝ!

avlihos
26/11/2009, 17:20
TSOYZEN ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΝ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οφ κόρς ΑΞΙΖΕΝ!
:beer: :beer: :beer:

Stergios69
26/11/2009, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλα αυτή η λογική οτι εσείς που έχετε αφρικα ξέρετε τι έχετε και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απλά τα θύματα του μαρκετινγκ δε με βρίσκει σύμφωνο...

Είναι που δεν έχεις άφρικα... :rotflmao: :wave2:

Metageitnion
27/11/2009, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69

Καλημέρα σας κύριοι,

μήπως είμαστε λἰγο κολλημένοι με τις Αφρικάνες :lol: και όπως αναφέρθηκε πριν σθεναροί υπερασπιστές της επιλογής μας:rotflmao: :rotflmao:
Τελικά ωραία εξελίχθηκε η κουβεντούλα :)

ermiss
27/11/2009, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69

rolf lemeeee

Translatoras
07/12/2009, 10:25
Μια "παρέα" μοτοσυκλετιστών που ο κάθε ένας δεν έχει την ανάγκη να υπερασπίζεται την επιλογή της μηχανής του, αλλά μοιράζεται τις εμπειρίες του είναι μια καλή παρέα.

Να προσθέσω...και έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν και τα μηχανάκια τους

Για μένα αυτή είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλετιστικής παρέας όπου ο καθένας συνεισφέρει το δικό του εργαλείο με αντάλλαγμα τη δυνατότητα να απολαμβάνει ένα δείγμα από κάθε είδος μοτοσυκλέτας, πάντα όμως σεβόμενος την ακεραιότητα και την περιουσία των άλλων (δηλαδή ούτε θα ξεσκίσω τα μηχανάκια και το μόχθο των άλλων και ούτε θα έχω το δικό μου σε κατάσταση "χάρου" ώστε να κινδυνεύουν).

Η αλήθεια είναι σε ότι σε μια τέτοια παρέα η Άφρικα θα "πάτωνε" στα μάτια όλων μιας και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βρεις τις ποιότητές της, Για παράδειγμα αυτήν την "αίσθηση" (ή ψευδαίσθηση για άλλους) ότι μπορείς να πας παντού. Ακόμα τη σιγουριά ότι θα πάρει μπροστά και θα κάνει τα χιλιόμετρα που θα της ζητήσεις άσχετα από τον καιρό, το χρόνο που έμεινε αδούλευτη, τον τρόπο που τη χρησιμοποίησες ως εκείνη τη στιγμή.

Μην γελιόμαστε, υπάρχουν δεκάδες μοτοσικλέτες κατά πολύ καλύτερες από την/το Άφρικα, απλά εάν την έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά τότε σε έχει καλομάθει με τις αρετές της, τις οποίες δύσκολα ρισκάρεις να αποχωριστείς για τις συγκινήσεις μιας άλλης εάν δεν είσαι θιασώτης της αλλαγής.

Όπως και να'χει όμως ακόμα και αν αλλάξει κάποιος μια Άφρικα για κάτι άλλο μπορεί να επιστρέψει στα παλιά διότι ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ θα υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά καλοβαλμένες Αφρικάνες.

Εγώ προσωπικά προχώρησα στην αγορά ενός Vstrom 650 άσπρου μπατσικού και έβαλα για πούλημα το Άφρικα. Αν δεν πουληθεί δεν θα στεναχωρηθώ γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένα backup μηχανάκι έτοιμο είτε για μένα είτε για κάποιο φίλο να πάμε μια βόλτα.

Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο είναι σχεδόν άδικη: Με εξαίρεση το γκάζι χαμηλά του ΑΤ (βλέπε εξάτμιση-φίλτρο) σε όλα τα άλλα η πρόοδος της τεχνολογίας είναι έκδηλη. Το μόνο πλην είναι ότι το Strom δεν με έχει "πείσει" ακόμα (βλέπε τις αρετές του ΑΤ παραπάνω).

Τα σέβη μου, Καλημέρα

Metageitnion
08/12/2009, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Translatoras
Να προσθέσω...και έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν και τα μηχανάκια τους

Για μένα αυτή είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλετιστικής παρέας όπου ο καθένας συνεισφέρει το δικό του εργαλείο με αντάλλαγμα τη δυνατότητα να απολαμβάνει ένα δείγμα από κάθε είδος μοτοσυκλέτας, πάντα όμως σεβόμενος την ακεραιότητα και την περιουσία των άλλων (δηλαδή ούτε θα ξεσκίσω τα μηχανάκια και το μόχθο των άλλων και ούτε θα έχω το δικό μου σε κατάσταση "χάρου" ώστε να κινδυνεύουν).

Η αλήθεια είναι σε ότι σε μια τέτοια παρέα η Άφρικα θα "πάτωνε" στα μάτια όλων μιας και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βρεις τις ποιότητές της, Για παράδειγμα αυτήν την "αίσθηση" (ή ψευδαίσθηση για άλλους) ότι μπορείς να πας παντού. Ακόμα τη σιγουριά ότι θα πάρει μπροστά και θα κάνει τα χιλιόμετρα που θα της ζητήσεις άσχετα από τον καιρό, το χρόνο που έμεινε αδούλευτη, τον τρόπο που τη χρησιμοποίησες ως εκείνη τη στιγμή.

Μην γελιόμαστε, υπάρχουν δεκάδες μοτοσικλέτες κατά πολύ καλύτερες από την/το Άφρικα, απλά εάν την έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά τότε σε έχει καλομάθει με τις αρετές της, τις οποίες δύσκολα ρισκάρεις να αποχωριστείς για τις συγκινήσεις μιας άλλης εάν δεν είσαι θιασώτης της αλλαγής.

Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο είναι σχεδόν άδικη: Με εξαίρεση το γκάζι χαμηλά του ΑΤ (βλέπε εξάτμιση-φίλτρο) σε όλα τα άλλα η πρόοδος της τεχνολογίας είναι έκδηλη. Το μόνο πλην είναι ότι το Strom δεν με έχει "πείσει" ακόμα (βλέπε τις αρετές του ΑΤ παραπάνω).

Τα σέβη μου, Καλημέρα

Σωστός και γνώστης της συγκεκριμένης μηχανής
Το γνωρίζω ότι υπάρχουν καλύτερες από την Africa αλλά όπως αναφέρεις και εσυ παραπάνω έχω καλομάθει και εν μέρει φοβάμαι να κάνω το άλμα :D
Κάποια στιγμή θα σε πείσει και το Vstrom αλλά για τα δικά του χαρίσματα τα οποία μπορεί να σου αποδείξουν το πόσο καλή είναι σε βάθος χρόνου πιστεύω!
Ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη άποψη που παρέθεσες και χαίρομαι που υπάρχουν μοτοσυκλετιστές που ζυγίζουν ακόμη τα πράγματα και λένε τη γνώμη τους χωρίς υπερβολές.
Καλημέρα σε όλους τους ομοίους να είστε πάντα καλά!!!:wave2:

kordix
08/12/2009, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Translatoras

Όπως και να'χει όμως ακόμα και αν αλλάξει κάποιος μια Άφρικα για κάτι άλλο μπορεί να επιστρέψει στα παλιά διότι ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ θα υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά καλοβαλμένες Αφρικάνες.

Εγώ προσωπικά προχώρησα στην αγορά ενός Vstrom 650 άσπρου μπατσικού και έβαλα για πούλημα το Άφρικα. Αν δεν πουληθεί δεν θα στεναχωρηθώ γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένα backup μηχανάκι έτοιμο είτε για μένα είτε για κάποιο φίλο να πάμε μια βόλτα.

Τα σέβη μου, Καλημέρα

Πολύ ωραίο κείμενο. Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα ελαφριά μονοκύλινδρα για χωμάτινα ταξιδιωτικά ή εκδρομές. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί να πάρει κανείς ένα βαρύ δικύλινδρο για αυτή τη δουλειά.

Τελικά ήρθαν έτσι τα πράματα που έπρεπε να διαλέξω μια μοτοσυκλέτα που να μπορεί πραγματικά να κινηθεί παντού και σε προσιτή τιμή. Ετσι βρέθηκα με ένα άφρικα του 96 το οποίο το αγόρασα σαν λύση ανάγκης με 2400 Ε σε μέτρια κατάσταση αλλά με πολύ καλό εξοπλισμό.

Από την πρώτη εβδομάδα ένιωσα αυτή την "αίσθηση" που περιγράφεις παραπάνω. Με την άφρικα πάω καθημερινά στη δουλειά, ταξιδεύω σε άσφαλτο και γράφω πολλά χιλιόμετρα σε χώμα. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική. Ακόμα και στην όρθια θέση οδήγησης το μηχανάκι οδηγείται και ελέγχεται πανεύκολα και ναι με διασκεδάζει πολύ. Πραγματικά δεν λέει πουθενά όχι και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν αυτής της μηχανής. Επίσης μου αρέσει αυτό το μοναδικό τράβηγμα που έχει από τα χαμηλά και το βελούδινο δούλεμα του μοτερ. Ναι πάλι για αυτή την "αίσθηση" θέλω να γράψω, η οποία δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις, θέλει χιλιόμετρα με αυτή τη μηχανή για να "τη νιώσεις".

Δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι πια αλλά δεν με νοιάζει καθόλου από τη στιγμή που μου προσφέρει αυτά που θέλω και με το παραπάνω. Και από τα άφρικα που βλέπω καθημερινά στο δρόμο διαπιστώνω ότι μάλλον είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν αυτή την "αίσθηση".

Aikidimi
08/12/2009, 21:58
Odigo Africa apo to 1989...kai meta apo peripou 330 000. (Me diafore africa - Ayto tis Norbigeias grafei 174000 tora) mporo na po ta ekseis:

Problimata sta 20 xroneia:
Mia Ntiza symplekti
Mia Ntiza konter
2 trompes benzinis (pou den me afisan)
2 lampakia apo ta organa.
Ena rouleman timoneiou, ena piso troxou kai ena moxlikou...
Mia diskous symplekti.

Synergeio... pote.
Balbides rytxmisma pote!!! (an kai exoun elextei kata periodous)
Allazo ladeia filtra mpouzi kai ladono syxna dizes, epafes syn grasarisma rouleman kai tetoia...
To Africa tis Norbigeias leinete katxe xeimona, kai ksanadenete.... etsi geia tin "kali sxesi"... kai einai san na bgeike apo ti bitrina meta apo 16 xroneia.
To odeigo pantou kai me katxe kairo.... alla den menei ekso! Skoureia miden.

16 taksideia Ellada Norbigeia, 3 boreio akrotiri... ateleiotes boltes.
Ayta peri Africa.

Kala xiliometra ... kali zoi!
Aikidimi

LARISEOS
08/12/2009, 22:03
Odigo Africa apo to 1989...kai meta apo peripou 330 000. (Me diafore africa - Ayto tis Norbigeias grafei 174000 tora) mporo na po ta ekseis:

Problimata sta 20 xroneia:
Mia Ntiza symplekti
Mia Ntiza konter
2 trompes benzinis (pou den me afisan)
2 lampakia apo ta organa.
Ena rouleman timoneiou, ena piso troxou kai ena moxlikou...
Mia diskous symplekti.

Synergeio... pote.
Balbides rytxmisma pote!!! (an kai exoun elextei kata periodous)
Allazo ladeia filtra mpouzi kai ladono syxna dizes, epafes syn grasarisma rouleman kai tetoia...
To Africa tis Norbigeias leinete katxe xeimona, kai ksanadenete.... etsi geia tin "kali sxesi"... kai einai san na bgeike apo ti bitrina meta apo 16 xroneia.
To odeigo pantou kai me katxe kairo.... alla den menei ekso! Skoureia miden.

16 taksideia Ellada Norbigeia, 3 boreio akrotiri... ateleiotes boltes.
Ayta peri Africa.

Kala xiliometra ... kali zoi!
Aikidimi

μονο αυτο????αλλαγη λαστιχα στα 20 000 χλμ.........γραναζια στα 50 000 χλμ

:rotflmao: :rotflmao:

J.T.R
08/12/2009, 22:11
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???Δηλαδη..εκει που δεν εχω παει το Africa ΠΟΤΕ!??

Aikidimi
08/12/2009, 22:20
Ksefeygoume?
Nai... synergeio den exei paei to diko mou toulaxiston Africa POTE.

Aikidimi

PS: Larisee to piso granazi mporei na zei 50 000 xlm, alla i alysida kai to mprosta oxi. Gyro sta 30 000. Mono an exeis balei Prooiler scotoiler kai tetoia.

Metageitnion
09/12/2009, 09:12
Τελικά θεϊκό μηχανάκι η Αφρικάνα!!!:D

Aikidimi
09/12/2009, 09:26
apla aksiopisto.

Aikidimi

VALES
09/12/2009, 09:39
Τελικά θεϊκό μηχανάκι η Αφρικάνα!!!:D

Έτσι, έτσι.
Απορώ γιατί κάποιοι έφαγαν τα νιάτα τους, έβγαλαν τα μάτια τους, για να φτιάξουν κάτι 990 Adv, κάτι 1200 GS, κάτι 660 ΧΤΖ, και τελικά όλα αυτά να είναι υποδιέστερα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ίδια με ένα μηχανάκι 10ετίας με πεντάρι κιβώτιο, αζύγιστο, με αναρτήσεις και φρένα για τον ... και μόλις με 2500-3000 ευρώ.

Aikidimi, με 6 μήνες τον χρόνο κλείσιμο και θεραπεία, και ZUNDAPP να είχες πάλι 300.000 χλμ θα έβγαζες.

LOUKILOUK
09/12/2009, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Έτσι, έτσι.
Απορώ γιατί κάποιοι έφαγαν τα νιάτα τους, έβγαλαν τα μάτια τους, για να φτιάξουν κάτι 990 Adv, κάτι 1200 GS, κάτι 660 ΧΤΖ, και τελικά όλα αυτά να είναι υποδιέστερα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ίδια με ένα μηχανάκι 10ετίας με πεντάρι κιβώτιο, αζύγιστο, με αναρτήσεις και φρένα για τον ... και μόλις με 2500-3000 ευρώ.

Aikidimi, με 6 μήνες τον χρόνο κλείσιμο και θεραπεία, και ZUNDAPP να είχες πάλι 300.000 χλμ θα έβγαζες.

Vale... μιλάς με γρίφους...:hypnotize :look: :alien:

:lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:

υ.γ. το θρεντάκι νομίζω πρέπει να αλλάξει τίτλο
"Κανένας λόγος αλλαγής...γιατί άλλωστε να κατέβεις από την κορυφή?!!!"

Cpt. Haddock
09/12/2009, 10:09
[...]υ.γ. το θρεντάκι νομίζω πρέπει να αλλάξει τίτλο
"Κανένας λόγος αλλαγής...γιατί άλλωστε να κατέβεις από την κορυφή?!!!"

εναλλακτικά:

"137 ποστ για να μην αλλάξετε την Αφρικα" :bigcry:

LARISEOS
09/12/2009, 10:10
εναλλακτικά:

exexexexe....!

:beer:

VALES
09/12/2009, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
exexexexe....!

Τι...δεν έχει σχόλιο ?:confused:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Metageitnion
09/12/2009, 11:25
εναλλακτικά:

Λούκι Λούκ και Κάπτεν μάλλον έχετε δίκιο για την αλλάγη του τίτλου:D , αλλά το γέλιο του Λαρισέου υποδηλώνει ικανοποίηση :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
09/12/2009, 11:29
Στην περίπτωσή σας, μάλλον αυτοϊκανοποίηση :p

Metageitnion
09/12/2009, 11:34
Στην περίπτωσή σας, μάλλον αυτοϊκανοποίηση :p

ε όχι και αυτοϊκανοποίηση Κάπτεν δεν είμαστε και τόσο απελπισμένοι :wave2: :lol:

LARISEOS
09/12/2009, 11:50
Τι...δεν έχει σχόλιο ?:confused:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

τι να σχολιασω....δεν χρειαζεται.....!

ικανοποίηση ειναι γιαυτους που την χρειάζονται, εμεις για να μενουμε στο αφρικα δεν την χρειαζόμαστε απο την μηχανη την εχουμε αλλιώς λεμε βρε!!!

LOUKILOUK
09/12/2009, 15:27
Γουστάρω Τάσο (LARISEOS) και κάθε Τάσο που γουστάρει και ξέρει γιατί γουστάρει...ξενερώνω με όσους νομίζουν ότι επειδή γουστάρουν κάτι είναι και το κορυφαίο και μετά το χάος...
Και εγώ μπορεί να γουστάρω να είμαι μέχρι το κόκκαλο Απόλλων (Αθηνών παλιά...Σμύρνης τώρα πια...) αλλά δεν κάνω ΑΚΥΡΕΣ συγκρίσεις..."Τι να μας πει και η Μπάρτσα το καφενείο δηλαδή...":winka:
Τελικα ρε μεγκαγκειτνιον τι θα κάνεις? Εγώ λέω να κρατήσεις την Άφρικα και να παρεις και ένα παπί - σκυλί - χόντα για τα σαβουροχιλιόμετρα να μην τα φορτώνεται η Αφρικάνα...Θα την κλίσεις και στο γκαράζ να την γυαλίζεις, καθαρίζεις, φρεσκάρεις, συντηρείς, να βρουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μια μηχανή της προκοπής να αφήσουν με την σειρά τους στα δικά τους παιδιά και εγγόνια να γουστάρουν και να σχωρνάν τα πεθαμένα σου...:lol: :rotflmao: :bigcry:
Τελικά οι Άφρικα είναι σαν την γη...κανείς δεν έχασε αγοράζοντας...είναι επένδυση... :lol: :rotflmao: :bawl:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι χάσανε τα συνεργεία...να δεις που αυτή η κολοφάρα οι συνεργειάδες έβαλε χέρι στους Ιάπωνες και δεν ξαναβγήκε τέτοιο διαμάντι από το Χαμάτσου (Αυτό το τελευταίο ειναι σωστό...? :rolleyes: )
Άντε γεια μας :beer: :wave2:

LARISEOS
09/12/2009, 16:01
Γουστάρω Τάσο (LARISEOS) και κάθε Τάσο που γουστάρει και ξέρει γιατί γουστάρει...ξενερώνω με όσους νομίζουν ότι επειδή γουστάρουν κάτι είναι και το κορυφαίο και μετά το χάος...
Και εγώ μπορεί να γουστάρω να είμαι μέχρι το κόκκαλο Απόλλων (Αθηνών παλιά...Σμύρνης τώρα πια...) αλλά δεν κάνω ΑΚΥΡΕΣ συγκρίσεις..."Τι να μας πει και η Μπάρτσα το καφενείο δηλαδή...":winka:
Τελικα ρε μεγκαγκειτνιον τι θα κάνεις? Εγώ λέω να κρατήσεις την Άφρικα και να παρεις και ένα παπί - σκυλί - χόντα για τα σαβουροχιλιόμετρα να μην τα φορτώνεται η Αφρικάνα...Θα την κλίσεις και στο γκαράζ να την γυαλίζεις, καθαρίζεις, φρεσκάρεις, συντηρείς, να βρουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μια μηχανή της προκοπής να αφήσουν με την σειρά τους στα δικά τους παιδιά και εγγόνια να γουστάρουν και να σχωρνάν τα πεθαμένα σου...:lol: :rotflmao: :bigcry:
Τελικά οι Άφρικα είναι σαν την γη...κανείς δεν έχασε αγοράζοντας...είναι επένδυση... :lol: :rotflmao: :bawl:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι χάσανε τα συνεργεία...να δεις που αυτή η κολοφάρα οι συνεργειάδες έβαλε χέρι στους Ιάπωνες και δεν ξαναβγήκε τέτοιο διαμάντι από το Χαμάτσου (Αυτό το τελευταίο ειναι σωστό...? :rolleyes: )

kordix
10/12/2009, 08:05
εναλλακτικά:

"137 ποστ για να μη αλλάξετε την άφρικα"

ΑΛΛΑ

αν δεν καλύπτει πια τις ανάγκες χρήσης μάλλον θα έπρεπε να γίνει "πάμε γι' άλλα, πιο μεγάλα"

Προσωπικά και κάποια στιγμή που θα μπορέσω να διαθέσω παραπάνω χρήματα θα πάρω ένα 990 γιατί:

-θέλω στην εθνική να πηγαίνω χαλαρά με 160 αλλά να έχω και άλλο γκάζι διαθέσιμο, όπως και να μπορώ να ακολουθώ φίλους με street στην εθνική.
-θέλω να κάνω περισσότερες ταρζανιές στο χώμα
-θέλω περισσότερη δύναμη.

Για την ώρα όμως χαίρομαι αυτά που μου δίνει απλόχερα το άφρικα για την ηλικία της. Και μου δίνει σχεδόν ότι ζητάω εκτός από τα παραπάνω, που όμως γνώριζα από πριν ότι δεν μπορεί να μου τα δώσει.

Eύχομαι σε όλους καλές βόλτες με την καλή σας.

zezes
10/12/2009, 08:54
[QUOTE][i]Προσωπικά και κάποια στιγμή που θα μπορέσω να διαθέσω παραπάνω χρήματα θα πάρω ένα 990 γιατί:

-θέλω στην εθνική να πηγαίνω χαλαρά με 160 αλλά να έχω και άλλο γκάζι διαθέσιμο, όπως και να μπορώ να ακολουθώ φίλους με street στην εθνική.

+750

VALES
10/12/2009, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
"137 ποστ για να μη αλλάξετε την άφρικα"

ΑΛΛΑ

αν δεν καλύπτει πια τις ανάγκες χρήσης μάλλον θα έπρεπε να γίνει "πάμε γι' άλλα, πιο μεγάλα"

Προσωπικά και κάποια στιγμή που θα μπορέσω να διαθέσω παραπάνω χρήματα θα πάρω ένα 990 γιατί:

Για την ώρα όμως χαίρομαι αυτά που μου δίνει απλόχερα το άφρικα για την ηλικία της. Και μου δίνει σχεδόν ότι ζητάω εκτός από τα παραπάνω, που όμως γνώριζα από πριν ότι δεν μπορεί να μου τα δώσει.

Eύχομαι σε όλους καλές βόλτες με την καλή σας.

Ωραία...πες μας τώρα και τι απέμεινε να χαίρεσαι.:lol:

Metageitnion
10/12/2009, 10:13

Καλημέρα σας κύριοι,

Louki louk έχω προνοήσει για το θέμα των σαβουροχιλιομέτρων και μπορώ να πω ότι όλα τα χιλιόμετρα της Αφρικάνας μου είναι μόνο σε ταξίδια και χαλαρές διαδρομές, ο πάπιος είναι ο Ταρζάν της κυκλοφοριακής συμφόρησης και με έχει βολέψει πάρα πολύ.
Τώρα εάν κληροδοτήσω τα εγγόνια μου με την Αφρικάνα το μοναδικό που θα πούνε είναι "βρε τον βρωμόγερο" και θα το δώσουν σε κάποιο μουσείο παλαιών δικύκλων :lol:
Είναι αξιόπιστη και το παραδέχομαι, αλλά αν ζητήσεις περισσότερα δεν τα έχει να στα δώσει, σεβασμός στην ηλικία της :D
Καλή συνέχεια!!!:wave2:

kordix
10/12/2009, 12:08
Ωραία...πες μας τώρα και τι απέμεινε να χαίρεσαι.:lol:

πάμε μια βόλτα σε επαρχιακό και θα καταλάβεις :D

α και να ειναι βρεγμένα ή να έχει υγρασία, να έχει λακούβες και χώματα στις στροφές, νά έχει φουρκέτες μπόλικες και όχι την καλύτερη άσφαλτο.

χαίρομαι :
-αυτονομία
-σωστή και ξεκούραστη θέση οδήγησης
-να το στρίβω εγώ και όχι να με πηγαίνει αυτό
-ροπάτο μοτέρ (δεν έχει πολύ δύναμη αλλά όση έχει τη βγάζει από χαμηλά)
-να περνάω απο πάνω τους φίλους με τα street στα κλειστά επαρχιακά (ότι άσφαλτο και να χει)
-να κουβαλάω όλη τη προίκα μου
-να πηγαίνω εντουράδες χωρίς να ζημιές
-να πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά μου χωρίς να χρειάζεται να έχω κι άλλη μηχανή ή μηχανάκι

αυτά

road spirit
10/12/2009, 12:28
... Χαμάτσου (Αυτό το τελευταίο ειναι σωστό...? ξέχασες ένα μα :p

LOUKILOUK
10/12/2009, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ξέχασες ένα μα :p

Το'ξερα ρε πστ μου...
Βοηθησέ με λίγο ακόμα... που ακριβώς να το βάλω... το "μα"... και τον νου σου τι θα απαντήσεις...:winka:

:beer: :beer: :wave2:

LOUKILOUK
10/12/2009, 14:37

α και να ειναι βρεγμένα ή να έχει υγρασία, να έχει λακούβες και χώματα στις στροφές, νά έχει φουρκέτες μπόλικες και όχι την καλύτερη άσφαλτο.

χαίρομαι :
-αυτονομία
-σωστή και ξεκούραστη θέση οδήγησης
-να το στρίβω εγώ και όχι να με πηγαίνει αυτό
-ροπάτο μοτέρ (δεν έχει πολύ δύναμη αλλά όση έχει τη βγάζει από χαμηλά)
-να περνάω απο πάνω τους φίλους με τα street στα κλειστά επαρχιακά (ότι άσφαλτο και να χει)
-να κουβαλάω όλη τη προίκα μου
-να πηγαίνω εντουράδες χωρίς να ζημιές
-να πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά μου χωρίς να χρειάζεται να έχω κι άλλη μηχανή ή μηχανάκι

αυτά

Αν όλα αυτά τα τα χαίρεσαι με το Άφρικα, όταν με το καλό πάρεις το 990 θα καταλάβεις πόσο χαμηλά είχες βάλει τον πήχη της οδηγικής σου απόλαυσης...:winka: :wave2:

υ.γ. Αν δεν θυμηθείς τα λόγια μου αυτά στην πρώτη σου βόλτα με 990, δέχομαι να σε κερνάω μπύρες για ένα χρόνο... :beer: :beer:

LOUKILOUK
10/12/2009, 14:39
Καλημέρα σας κύριοι,

Louki louk έχω προνοήσει για το θέμα των σαβουροχιλιομέτρων και μπορώ να πω ότι όλα τα χιλιόμετρα της Αφρικάνας μου είναι μόνο σε ταξίδια και χαλαρές διαδρομές, ο πάπιος είναι ο Ταρζάν της κυκλοφοριακής συμφόρησης και με έχει βολέψει πάρα πολύ.
Τώρα εάν κληροδοτήσω τα εγγόνια μου με την Αφρικάνα το μοναδικό που θα πούνε είναι "βρε τον βρωμόγερο" και θα το δώσουν σε κάποιο μουσείο παλαιών δικύκλων :lol:
Είναι αξιόπιστη και το παραδέχομαι, αλλά αν ζητήσεις περισσότερα δεν τα έχει να στα δώσει, σεβασμός στην ηλικία της :D
Καλή συνέχεια!!!:wave2:

:a18: :a19: :a013:

:beer: :wave2:

Dimitas
10/12/2009, 14:47
"Θα την κλίσεις και στο γκαράζ να την γυαλίζεις, καθαρίζεις, φρεσκάρεις, συντηρείς, να βρουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μια μηχανή της προκοπής να αφήσουν με την σειρά τους στα δικά τους παιδιά και εγγόνια να γουστάρουν και να σχωρνάν τα πεθαμένα σου..."

Μιλάμε έγραψες, ποιητής μεγάλος!! "Να γουστάρουν κ να σχωρνάν τα πεθαμένα σου''!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VALES
10/12/2009, 15:23

χαίρομαι :
1-αυτονομία
2-σωστή και ξεκούραστη θέση οδήγησης
3-να το στρίβω εγώ και όχι να με πηγαίνει αυτό
4-ροπάτο μοτέρ (δεν έχει πολύ δύναμη αλλά όση έχει τη βγάζει από χαμηλά)
5-να περνάω απο πάνω τους φίλους με τα street στα κλειστά επαρχιακά (ότι άσφαλτο και να χει)
6-να κουβαλάω όλη τη προίκα μου
7-να πηγαίνω εντουράδες χωρίς να ζημιές
8-να πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά μου χωρίς να χρειάζεται να έχω κι άλλη μηχανή ή μηχανάκι

αυτά

Θα τον διαλέξεις εσύ τον δρόμο ή εγώ ? Ή θα πάμε κάπου που δεν θα τον ξέρει κανείς μας ?:smokin:

1- Με 120 χλμ/ώρα όλα έχουν αυτονομία μεγάλη
2- Έχει πολλά τέτοια μηχανάκια...και καλύτερα
3- Πάρε ένα ερπιστριοφόρο.
4- :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
5- Ναι. Όταν αυτοί βγάζουν φωτογραφίες
6- Που ? Αφού η μία βαλίτσα είναι γεμάτη ανορθωτές, και οι άλλη με αντλίες βενζίνης.
7- Απάντηση Νο 6 ξανά συν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
8- Όπως και ο Metageitnion ?

Τελικά θα δανειστώ μια κουβέντα του DUKAS II.
Έχετε πολύ πλάκα ρε παλληκάρια :lol: :lol:

VALES
10/12/2009, 15:52
Και κάτι ακόμα που ξέχασα.
Εγώ να έρθω, ή να στείλω το μηχανάκι μόνο του ?:smilea:

LARISEOS
10/12/2009, 16:30
Και κάτι ακόμα που ξέχασα.
Εγώ να έρθω, ή να στείλω το μηχανάκι μόνο του ?:smilea:

esy na kaneis parea ton duka!

VALES
10/12/2009, 16:40
esy na kaneis parea ton duka!

Ρε αν αποφασίσω ποτέ να το αλλάξω (το μηχανάκι μου εννοώ), θα του το χαρίσω.:lol: :lol:

Manuel650
10/12/2009, 18:13
Σαν ιδιοκτήτης 2 Afrika(650) θα ήθελα να πώ ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η γενιά μοτοσυκλετών που δημιουργήθηκε από τις κυρίες που έχω στο γκαράζ μου συγκρίνεται με κορυφαίες σημερινές κατασκευές όπως το 990(τα τελευταία όχι τα πρώτα που τους κοβόταν τα σκελετά σαν αγγούρι).:) :) :)

kordix
10/12/2009, 18:19
Θα τον διαλέξεις εσύ τον δρόμο ή εγώ ? Ή θα πάμε κάπου που δεν θα τον ξέρει κανείς μας ?:smokin:

6- Που ? Αφού η μία βαλίτσα είναι γεμάτη ανορθωτές, και οι άλλη με αντλίες βενζίνης.

Αστο ρε παληκάρι, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου γράφω.

Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα έτσι. Δεν μου αρέσουν ούτε τα κλισέ, ούτε οι ταμπέλες, ούτε τέτοιου είδους ειρωνικά σχόλια.

LARISEOS
10/12/2009, 18:30
Αστο ρε παληκάρι, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου γράφω.

Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα έτσι. Δεν μου αρέσουν ούτε τα κλισέ, ούτε οι ταμπέλες, ούτε τέτοιου είδους ειρωνικά σχόλια.

kosta.....ase re mhn asxolise kala tou thn eipes etsi!!

xeexexexexex!!!!

Elle
10/12/2009, 18:39

Vale προσγειώσου!

Βρε στην Α. Ανατολή πεινάνε ρε κι εσείς ασχολείστε με τέτοιες αηδίες;
:rotflmao:

peskandritsos
10/12/2009, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Vale προσγειώσου!

Βρε στην Α. Ανατολή πεινάνε ρε κι εσείς ασχολείστε με τέτοιες αηδίες;
:rotflmao: Και στην Ελλαδα πειναμε αλλα μηχανες ολοι παιρνουμε.

Καντε λιγο υπομονη και οταν βγει το καλο το μεγαλο αδερφακι μας αυτο θα πατε ολοι να παρετε και πρωτος ο Λαρισεος.
:beer: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
10/12/2009, 18:47
Και στην Ελλαδα πειναμε αλλα μηχανες ολοι παιρνουμε.

Καντε λιγο υπομονη και οταν βγει το καλο το μεγαλο αδερφακι μας αυτο θα πατε ολοι να παρετε και πρωτος ο Λαρισεος.
:beer: :beer: :beer: :beer:

αμα δεν ειναι ζημιαρικο μεσα.......και να με αντεχει!!!! θελω δυσκολα πραγματα εγω!!!

peskandritsos
10/12/2009, 18:51
αμα δεν ειναι ζημιαρικο μεσα.......και να με αντεχει!!!! θελω δυσκολα πραγματα εγω!!!

:beer: Σε αυτα μπορει να σε καλυπτει αλλα σιγουρα δεν θα εχει την απλοτητα της αφρικα.
Σιγουρα θα εχει πιο πολλα ηλεκτρονικα καλουδια με οτι αυτο συνεπαγεται.:o

VALES
10/12/2009, 19:01
Παλληκάρια τι έγινε ?
Θα κάνουμε χαβαλέ μόνο όταν γουστάρετε εσείς ?:confused:

Κώστα ΥΖ, το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν Άφρικα.Κάτι θα ξέρω κι εγώ λοιπόν για να μιλάω έτσι.
Και μάλιστα ήταν όνειρό μου.Ευτυχώς βέβαια που ξύπνησα γρήγορα,(το κράτησα μόνο 6 μήνες) γιατί γινόταν εφιάλτης.

LARISEOS
10/12/2009, 19:03
Παλληκάρια τι έγινε ?
Θα κάνουμε χαβαλέ μόνο όταν γουστάρετε εσείς ?:confused:

Κώστα ΥΖ, το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν Άφρικα.Κάτι θα ξέρω κι εγώ λοιπόν για να μιλάω έτσι.
Και μάλιστα ήταν όνειρό μου.Ευτυχώς βέβαια που ξύπνησα γρήγορα,(το κράτησα μόνο 6 μήνες) γιατί γινόταν εφιάλτης.

εχεχεχεχε τσημπισε το πσαρακι!!!! ε πεσκανδριτσοσ!!???

:rotflmao: :rotflmao:

peskandritsos
10/12/2009, 19:17
εχεχεχεχε τσημπισε το πσαρακι!!!! ε πεσκανδριτσοσ!!???

:rotflmao: :rotflmao: Tι να μας πουνε με τα κουκουναρια τους μωρε?

Αφου εμεις ξερουμε.

Ετσι μουρχεται να πουλησω και γω το δικο μου να παρω το παλιο το σουπερ τενερε.

Οσο πιο πολυ μπορεις να βαζεις χερι, τοσο καλυτερα ειναι.

VALES
10/12/2009, 19:40
Tι να μας πουνε με τα κουκουναρια τους μωρε?

Αφου εμεις ξερουμε.

Ετσι μουρχεται να πουλησω και γω το δικο μου να παρω το παλιο το σουπερ τενερε.

Οσο πιο πολυ μπορεις να βαζεις χερι, τοσο καλυτερα ειναι.

Δεν χρειάζετε να το πουλήσεις.Αγοράζεις το παλιό με όσα έχεις στην τσέπη σου την ώρα που θα το βρεις.

http://www.motomag.gr/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1374&catid=22&Itemid=141

peskandritsos
10/12/2009, 19:48
Δεν χρειάζετε να το πουλήσεις.Αγοράζεις το παλιό με όσα έχεις στην τσέπη σου την ώρα που θα το βρεις.

http://www.motomag.gr/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1374&catid=22&Itemid=141

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Οσο κανει ενα φτηνο και καλο σετ αναρτησεων δηλαδη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aikidimi
10/12/2009, 20:17
I syzitisi katantise fteino seirial.

Geiyto xaireto... kai isos ta ksanapoume sto mellon.

Aikidimi

Metageitnion
11/12/2009, 08:07
Διαξιφισμοί και πάθη στο Moto forum,
νέα ενδιαφέροντα επεισόδια κάθε μέρα με πρωταγωνιστές Αφρικανούς και μη σε μια υπόθεση που συναρπάζει και εξιτάρει :eyepop:
Περίληψη προηγούμενων επεισοδίων: Ολα ήταν ήρεμα με την κουβεντούλα να εκτιλίσεται σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για το θέμα έως την στιγμή που εξωσχολικοί σαμποτέρ "σχολίασαν" αρνητικά :nono: την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin;) , εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι βολές κατά βολές :a016: μετατράπηκαν σε κατά ριπάς :a015: κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
Τελικά οι απόψεις διίστανται επί του μακρώθεν αλλά το ενδιαφέρον εντείνεται και ίσως το προσεχές μέλλον δείξει κάτι θετικό από την κουβεντούλα αυτή :D
Όσο για τον κύριο Aikidimi θα τον παρότρυνα να μας κάνει την τιμή να ξαναπεί την άποψη του όπου αυτός θεωρεί ότι χρειάζεται!

Ελπίζω τα παραπάνω να μην ενοχλούν και προσβάλουν κάποιον αγαπητό συνφορουμίτη, τα έγραψα για αστείο έτσι ώστε να γελάσουμε και λιγουλάκι:lol: :a15:

LARISEOS
11/12/2009, 08:13
νέα ενδιαφέροντα επεισόδια κάθε μέρα με πρωταγωνιστές Αφρικανούς και μη σε μια υπόθεση που συναρπάζει και εξιτάρει :eyepop:
Περίληψη προηγούμενων επεισοδίων: Ολα ήταν ήρεμα με την κουβεντούλα να εκτιλίσεται σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για το θέμα έως την στιγμή που εξωσχολικοί σαμποτέρ "σχολίασαν" αρνητικά :nono: την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin;) , εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι βολές κατά βολές :a016: μετατράπηκαν σε κατά ριπάς :a015: κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
Τελικά οι απόψεις διίστανται επί του μακρώθεν αλλά το ενδιαφέρον εντείνεται και ίσως το προσεχές μέλλον δείξει κάτι θετικό από την κουβεντούλα αυτή :D
Όσο για τον κύριο Aikidimi θα τον παρότρυνα να μας κάνει την τιμή να ξαναπεί την άποψη του όπου αυτός θεωρεί ότι χρειάζεται!

Ελπίζω τα παραπάνω να μην ενοχλούν και προσβάλουν κάποιον αγαπητό συνφορουμίτη, τα έγραψα για αστείο έτσι ώστε να γελάσουμε και λιγουλάκι:lol: :a15:

kalhmera !!!

Metageitnion
11/12/2009, 08:18
Καλημέρα Λαρισέε :wave2:

LOUKILOUK
11/12/2009, 10:05
Καλξμέρα παλικάρια...
Παιδιά υπάρχουν έτοιμα γραμμένα όλα αυτά και σε άλλο θρεντάκι (ξέρει το Τάσος...) που ήταν αντιπαραθέσεις....Και εκεί φυσικά είχαμε καταλήξει ότι Άφρικα δεν πουλάς και αν βρείς αγοράζεις και μια δεύτερη σαν επένδυση...
Να στε καλά ΟΤΙ και αν καβαλάτε και να γουστάρεται πάντα...:beer:

υ.γ. Πάω να κλέψω κουλούρια από παίδακια και να κεράσω Αφρικανούς τσάγια... :winka: :evil:
(τις Παρασκευές κάνω μόνο τα έυκολα.... :rotflmao: :lol: :bigcry: )

950dim
11/12/2009, 10:13
...(τις Παρασκευές κάνω μόνο τα έυκολα.... :rotflmao: :lol: :bigcry: )

Tις Τριτες τι κανεις???
Θελω να τ΄ακουω...
(οχι τιποτ΄αλλο,για να προλαβω τους εγκαθετους...):rotflmao:

VALES
11/12/2009, 12:32

Καλημέρα.
Έτσι είναι οι εξωσχολικοί φίλε μου.Ανέκαθεν.
Ενοχλούν τους ενδοσχολικούς, και πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν μείνει στάσιμοι στην ίδια τάξη εδώ και ... 8-10 χρόνια, με την δικαιολογία του ''γιατί να πάω στην έκτη τάξη, αφού αυτά που έμαθα στην πέμπτη μου αρκούν.''

Να σου υπενθυμίσω βέβαια και το εξής.
Όταν ανοίγεις ένα θρεντ,που μπορεί να το διαβάζουν έως και 1000 άτομα, στο οποίο ζητάς γνώμες, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.Και για αρνητικές, και για θετικές γνώμες.
Αλλιώς, μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο τον LARISEO ή τον Aikidimi, και να μείνεις με το Άφρικα, αν και από ότι βλέπω, πάλι εκεί θα καταλήξεις.

Τέλος, να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από όλους τους Αφρικανούς, αν προσέβαλα την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin.

υ:γ: Ελπίζω αυτό ''κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.'' να είναι ορθογραφικό λάθος.

Καλές βόλτες σε όλους, και πάντα όρθιοι.

LOUKILOUK
11/12/2009, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Tις Τριτες τι κανεις???
Θελω να τ΄ακουω...
(οχι τιποτ΄αλλο,για να προλαβω τους εγκαθετους...):rotflmao:

Τις Τρίτες όπως είναι Πανελληνίος (και μόνο...) γνωστό κυκλοφορώ με ποδήλατο μιας και το μηχανάκι μου ξεκουράζεται στα χέρια του μηχανικού μου...

Τους πρόλαβα τους εγκάθετους?:look: :lol:

υ.γ. Το ποδηλατό μου είναι ένα ultra sport ...της KTM που πάει μάστορα τις Τετάρτες...
(τώρα όχι μόνο τους πρόλαβα τους εγκάθετους...τους έριξα και γύρο...:winka: :rotflmao: )

Metageitnion
11/12/2009, 13:16
Καλημέρα.
Έτσι είναι οι εξωσχολικοί φίλε μου.Ανέκαθεν.
Ενοχλούν τους ενδοσχολικούς, και πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν μείνει στάσιμοι στην ίδια τάξη εδώ και ... 8-10 χρόνια, με την δικαιολογία του ''γιατί να πάω στην έκτη τάξη, αφού αυτά που έμαθα στην πέμπτη μου αρκούν.''

Να σου υπενθυμίσω βέβαια και το εξής.
Όταν ανοίγεις ένα θρεντ,που μπορεί να το διαβάζουν έως και 1000 άτομα, στο οποίο ζητάς γνώμες, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.Και για αρνητικές, και για θετικές γνώμες.
Αλλιώς, μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο τον LARISEO ή τον Aikidimi, και να μείνεις με το Άφρικα, αν και από ότι βλέπω, πάλι εκεί θα καταλήξεις.

Τέλος, να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από όλους τους Αφρικανούς, αν προσέβαλα την αξιοθαύμαστη κατά τη γνώμη των Αφρικανών κατασκευή της θρυλικής μηχανής Africa Twin.

υ:γ: Ελπίζω αυτό ''κάποιοι κατεύνασαν την διαμάχη άλλη έριξαν λάδι στη φωτιά και άλλοι αποχώρησαν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.'' να είναι ορθογραφικό λάθος.

Καλές βόλτες σε όλους, και πάντα όρθιοι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το εξέλαβες τόσο αρνητικά το κείμενο το οποίο συμπεριλαμβάνει και το παραπάνω σχόλιο στο Υ.Γ. σου! Δεν είναι ορθογραφικό λάθος και δεν ήθελα να θίξω κανέναν από το φόρουμ αν εσύ το εκλαμβάνεις σαν προσβολή λυπάμαι και ζητώ συγνώμη, αλλά όταν κάποιος με τον ηπιότερο τρόπο στην καθομιλουμένη κάνει χαβαλέ με μόνο σκοπό να αστειευτεί και κάποιος προκαταλαμβάνει και πιστεύει ότι προσβάλεται καλό θα ήταν να το επιβεβαιώνει με τον υπογράφων:)
Το να παραμείνω στη μηχανή που έχω είναι μια απόφαση που θα πάρω με ώριμη σκέψη επειδή δεν είμαι και στη θέση να κάνω κινήσεις που δεν μελετώ, λόγω χαρακτήρα και οικονομικής επιφάνειας.
Δεν είμαι το παλαιότερο μέλος στο φόρουμ και δεν έχω βρεθεί ακόμη σε κάποια συνάντηση ή σε βόλτα αλλά αυτό που καταλαβαίνω παρόλο που προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν φιλικότερος και πιο επιφυλακτικός στο μικρό χρονικό διάστημα που γράφω και λαμβάνω μέρος στις συζητήσεις παρεξηγούνται τα γραφόμενα μου και δυστυχώς δικαιολογούμαι χωρίς λόγο λες και φταίω.
Εξάλλου στο τέλος του μήνυματός μου γράφω ότι δεν θέλω να προσβάλω αλλά ούτε να ενοχλήσω κάποιον εδώ μέσα, ο χαβαλές όταν είναι με καλή πρόθεση είναι πρέπει να εκλαμβάνεται και με ελαφρυντικά σε περιπτώσεις μη εσκεμμένου λάθους.
Για να τελειώνω με αυτό ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα με αναφορές σε ιδίου ή παραπλήσιου τύπου προτάσεις για αγορά μηχανής, ευχαριστώ όλους όσους δέχτηκαν τα χωρίς δόλο αστεία μου και φυσικά ζητώ συγνώμη από αυτούς που ενοχλήθηκαν από αυτά:dizzy:
Θα συνεχίσω να είμαι παρών στο forum αλλά θα το σκεφτώ σοβαρά να λάβω μέρος σε συζήτηση και φυσικά πολύ σοβαρά να δημιουργήσω συζήτηση.
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία, καλά να περνάτε και καλές γιορτές όπου και να τις περάσετε.
Οδηγείτε συνετά:wave2:

LARISEOS
11/12/2009, 15:58
Metageitnion

απλα ζηλευουν και θα σκασουν απο την ζηλια τους στο τελος μην ανχγωνεσαι παλικαρι μοθ μια χαρα τα εγραψες και ο vales απο το χαβαλες το εβαλε!!!

εχεχεχεχεχεχχεχ

Aikidimi
11/12/2009, 20:41
Geia mena ayto to forum - me olo to yfos kai ton xabale pou ginerte, kai pou fenete na einai to mono pou pernaei exei dystixos paitxanei.
Den einai pleon txema motosykletas, alla epikinoneias.

Sigoura kapoioi txa gelasoun kai txa eironeytoun kai txa antidrasoun spatalontas polly energeia se logeia pou dikailogoun tis prakseis.
I Alitxeia einai oti yparxei ena antitimo geia oles tis elpiloges mas, eite ayto legete motosykleta eite oi prakseis mas.

Sigoura sxedon kaneis den txa noiastei gei to ti exei na pei kapoios Aikidimi, alla aytos pisteyo einao o logos pou i ellada exei katantisi opos einai... oi xabaledes kai eksipnakides dixos synidisi agnooun ton aplo antxropo kai kybernane eite ayto legete forum, eite kratos, kai ayto eilikrina to leo me txlipsi.

Pino ena potiraki stin ygeia ton grigoron kai olon ayton pou i prosopikotita tous kremete apo tin motosykleta pou odigane.

Elpizo na min apantisi kaneis se ayto to "statment" kai eyxome na skeftei kapoios an yparxei kapoia alitxeia se ayta pou leo.

Aikidimi
I ektimisi geia mia (geia kapoious) argi, paleia kseperasmeni motosykleta den einai amarteia... alla i yperopseia einai.... Alla pois noiazete!

peskandritsos
11/12/2009, 21:13
Τις Τρίτες όπως είναι Πανελληνίος (και μόνο...) γνωστό κυκλοφορώ με ποδήλατο μιας και το μηχανάκι μου ξεκουράζεται στα χέρια του μηχανικού μου...

Τους πρόλαβα τους εγκάθετους?:look: :lol:

υ.γ. Το ποδηλατό μου είναι ένα ultra sport ...της KTM που πάει μάστορα τις Τετάρτες...
(τώρα όχι μόνο τους πρόλαβα τους εγκάθετους...τους έριξα και γύρο...:winka: :rotflmao: ) Δεν παιζεσαι ρε Λουκι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

VALES
11/12/2009, 22:05
Το'ξερα ρε πστ μου...
Βοηθησέ με λίγο ακόμα... που ακριβώς να το βάλω... το "μα"... και τον νου σου τι θα απαντήσεις...:winka:

:beer: :beer: :wave2:

Ρε LOUKI, εσένα σε ξεχάσαμε, και σε αφήσαμε με την απορία.:lol:

Πριν το τονισμένο ''μά'' μπαίνει ρε.

Zpower
11/12/2009, 22:49
Sigoura sxedon kaneis den txa noiastei gei to ti exei na pei kapoios Aikidimi, .........................και ομως φιλε μου καποιοι ισως σταματησαν να γραφουν , οχι να βλεπουν και να ακουν , και σιγουρα οχι δεν σταματησαν να οδηγουν στους δρομους η στα ονειρα τους ,αντε παρασκευη ξημερωμα θα με βρει 650 να παλευω ...καλες βολτες οπου και να εισαστε

LARISEOS
11/12/2009, 22:53
Geia mena ayto to forum - me olo to yfos kai ton xabale pou ginerte, kai pou fenete na einai to mono pou pernaei exei dystixos paitxanei.

Sigoura kapoioi txa gelasoun kai txa eironeytoun kai txa antidrasoun spatalontas polly energeia se logeia pou dikailogoun tis prakseis.
I Alitxeia einai oti yparxei ena antitimo geia oles tis elpiloges mas, eite ayto legete motosykleta eite oi prakseis mas.

Sigoura sxedon kaneis den txa noiastei gei to ti exei na pei kapoios Aikidimi, alla aytos pisteyo einao o logos pou i ellada exei katantisi opos einai... oi xabaledes kai eksipnakides dixos synidisi agnooun ton aplo antxropo kai kybernane eite ayto legete forum, eite kratos, kai ayto eilikrina to leo me txlipsi.

Pino ena potiraki stin ygeia ton grigoron kai olon ayton pou i prosopikotita tous kremete apo tin motosykleta pou odigane.

Elpizo na min apantisi kaneis se ayto to "statment" kai eyxome na skeftei kapoios an yparxei kapoia alitxeia se ayta pou leo.

Aikidimi
I ektimisi geia mia (geia kapoious) argi, paleia kseperasmeni motosykleta den einai amarteia... alla i yperopseia einai.... Alla pois noiazete!

αυτην ειναι η πικρη αληθεια.....αλλα ειναι απολυτος λογικο !

αλλα δυσκολο να το καταλαβει καπιος στην ελλαδα........πηστεψε με! αυτοι τρωνε μπαγιατικο ψωμι και νομηζουν οτι ειναι φρεσκο........(γενικώς μηλαω)

VALES
12/12/2009, 08:13
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Aikidimi

Elpizo na min apantisi kaneis se ayto to "statment"

Kαλημέρα. :wave2:

LOUKILOUK
14/12/2009, 18:49
Ρε LOUKI, εσένα σε ξεχάσαμε, και σε αφήσαμε με την απορία.:lol:

Πριν το τονισμένο ''μά'' μπαίνει ρε.

thanks re vale :beer:
μη μας περνάνε και για αδιάβαστους οι φιλοσχιστομάτηδες :winka:

ego_o_idios
12/02/2010, 23:23

Aikidimi

mpika ston pirasmo na grapso kati giati o filos aikidimi ine palios sto africa ke exi kani aksiologi doulia se prosopiko epipedo pou ine ektimitea ke exi dosi poles fores orees lisis ke exi mirasti tis gnosis tou mazi mas

file mou aikidimi
otan o xavales exi epipedo ke i8os den ine kati kako
oti kanoume an exi epipedo ke i8os den exi vlaveres sinepies

sigoura iparxoun atoma pou den exoun sxesi me tin sigkekrimeni motosikleta ke prokimenou na dilosoun tin di8en anoterotita tis motosikletas tous ke na tonosoun egoismous gia tin sosti epilogi tous sto opiodipote diaforetiko montelo exoun epileksi peftoun se atopimata

afto den simeni oti den iparxoun mia pli8ora motosikleton gia oles tis anagkes-valantia-ke lipa
pou ine ine kaliteroxiroteres i mia apo tin ali

gia afto ke ksexorizoume mia apopsi otan ine emperistatomeni me simia pou na dixnoun oti o omilitis gnorizi to antikimeno ke os ek toutou diafenete mia empiria sta legomena tou
an den ipaexoun digmata apo ta parapano den ton lamvanoume sovara ipopsin
ke katatasoume tin apopsi tou analagos me to ifos tou

apo tin ali exoun oloi pareksigisi pola pragmata se sxesi me tin motosikleta
milane gia africa ke varadero ke alou tipou mega on-off ke anaferonte se telikes taxitites ke epidosis dio sistatika entelos akira gia aftes tis motosikletes

to mono pou den se endiaferi se mia tetia motosikleta ine i telikes taxitites ine entelos anoito na to les ke mono

o agonas ton epidoseon ginete stin katigoria ton super spor ke mono

diladi pio mega on-off na valoume dipla se ena SS 1000 me 200 aloga se mia asfaltini ef8ia
ke pio SS me 200 aloga na valoume dipla se ena on-off se ena xomatino dromo esto...

diladi exi pai kapios me ena bmw 1200 me takounia ke ena africa me takounia se enan orino xomatino dromo ke kanoun kontres me telikes?:lol:
ke kapio apo ta dio itan kalitero?
pou ine entelos 8ema odigou to pio 8a simperifer8i kala ston dromo

ti vlakies leme genikotera

i motosikleta ine zitima erota
an eroteftis kapio montelo ise teliomenos den pana trexi me 30 xiliometra ke na vixi ston dromo
prota apo ola ine afto

an prepi na po kati gia ta africa
me ena kit dynojet ri8mismeno sosta ke mia kali eksatmisi 200sarizoun gia plaka

ala ena varadero pou pigeni me evnoikous orous 220 xiliometra an den exi anadromo ermi
ine taxitita nomimi afti? ine taxitita taksidiou me mpagazia?
fevgis gia taksidi dikavalo me plaines valitses tank bag ke ta resta taksidevis me aftes tis taxitites?

ego exo taksidepsi fortomenos me to africa me dio atoma me 160 pigene ke 170 aneta ke telikiaza se merikes stigmes
den ime malakas pou to ekena afto?

otan agorazis valitses exoun prodiagrafes taxitas ta 120 xiliometra meta trexis me diki sou ef8ini ine sosto na ine diki sou ef8ini?

i pistevi o ka8e enas oti 5 vides ke ena lamaki mporoun na prosdosoun asfalia stis valitses metaforas outo soste na anteksoun tin piesi 4-5-6 mpofor aera me piesi 160 xiliometron se antistasi
se pio taksidi trexete grigora me ta 8espesia ke grigora on-off sas dikavalo gia kafe stin xalkida?

:lol:
kalo ine otan milame na kseroume ti leme ke se logika plesia
to africa exi pari tosa vravia oso kamia ali motosikleta pagkosmios
ke exi parax8i se tosa temaxia pou arkoun gia dio genies akoma
me kanena alo mixanaki den exi simiosi tosi epitixia i honda isos ektos tou papiou

ke gia na min pedeveste adika gia na ine on-off to mixanaki sas prepi na exi 21 troxo mprosta

kanena varadero den ine on-off anti8etos 8a elega oti plisiazi san mikro aderfaki tou goldwing
ke fisika oute ta tipou vstrom ine on-off se mega scooter ferni perisotero

ke i paromiosi tou filou magayver itan akrivis

Aikidimi
13/02/2010, 14:20
File Afrotwin.

Symfono me ton tropo pou blepeis kai perigrafeis tin realistiki pleyra tou txematos.

Nase kala.

Filika
Aikidimi

arisrodolivos
13/02/2010, 20:51
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :bee

Metageitnion
17/02/2010, 13:34
Εύγε Afrotwin :beer:
να είσαι καλά και πάντα με τέτοιες εμπεριστατωμένες απόψεις για να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω!!!