Σύνδεση

View Full Version : Ρε παιδιά.. την γνώμη σας..

ziggΥ
06/01/2010, 12:16
Γενικά δεν είμαι και άνθρωπος του τσαμπουκά, απλά κάποια πράγματα μου τη δίνουν στα νεύρα.. Τέλως πάντων, γυρνάω χθες γύρω στις 3 απο έξοδο και κατεβαίνω τη δροσοπούλου.. Κάπου στη μέση της δροσοπούλου είναι μπροστά μου ένας τύπος με τουτου.. ο οποίος φαινόταν, είχε κατεβάσει αρκετά ποτάκια.. ήταν στο τσακ να πάρει σβάρνα ολους τους καθρέφτες, πήγαινε δεξιά-αριστερά συνέχεια, και αλλα πετυχημένα.. κοντεύουμε στο τέλος της δροσοπούλου (στη διασταύρωση με γαλατσίου που είναι το φανάρι).. λεω αστον να πα να μαμηθει, τουλάχιστον δεν έτρεχε, με 30-40 πηγαίναμε.. φτάνουμε λοιπόν στο φανάρι και τον βλέπω οτι παει να φυγει δεξιά με κόκκινο χωρίς καν να κοιτάξει.. Ε, οχι λέω, αντε και μαμήσου.. πάω και χώνομαι μπροστά του και αρχίζω και τον βρίζω.. περιτό να πω οτι ο οδηγός ηταν ΚΟΚΑΛΟ και επι 2 λεπτά προσπαθουσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο, το οποίο του έσβησε στο φρενάρισμα, οπως ΚΟΚΑΛΟ ήταν και ο συνοδηγός με τον οποίο είχα αυτήν την φοβερή συζητηση.. Ο τύπος μου λεγε, γιατι πήγα να τους προσπεράσω απο δεξια! αν έχει τον θεό του.. Ρε μαλάκα του λέω, να σας σταματήσω πήγα να μην περάσετε.. καλα μου λέει, αστα αυτα.. όπως και να χει, ήταν λίγο η ώρα, λίγο η κούραση, λίγο ο φίλος πίσω που μου λεγε αστο τώρα.. μετά απο πολή ώρα ασυνεννοησίας και μαμακιών που άκουσα, έφυγα εγώ ευθεία και αυτός έφυγε στη γαλατσίου (ναι, είχε ανάψει πράσινο).. αλλα ρε π**στη μου σκέφτομαι.. κι αν ο μαλάκας μετά χτυπαγε κανεναν μετά? κι αν ακόμα χειρότερα, κατι που δεν συμβαίνει και σπάνια πια, μου έβγαζε κανα όπλο? αν και αμφιβάλω για το τι θα πετύχαινε έτσι όπως ήταν.. Τι έπρεπε να κάνω? να τον αφήσω απο την αρχή? να μείνω εκεί και να τον βλέπω να με κοιτάει? να έβγαζα το κράνος και να του το φερνα στο κεφάλι? Οχι πείτε μου εσείς..

VALES
06/01/2010, 12:29
Πρώτον, δεν έπρεπε να τον σταματήσεις μπαίνοντας μπροστά του, γιατί θα μπορούσε να σε περάσει από πάνω.
Δεύτερον, συνεννόηση με σουρομένους και ότι άλλο τελειώνει σε ''ομένους'' δεν βγάζεις. Οπότε καλείς τροχαία, δίνεις περιοχή και νούμερο πινακίδας, και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ή τους ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας.
Εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι θα έπρατα.Βέβαια θέλει ψυχραιμία και ευστροφία εκείνη την ώρα, κάτι που ομολογώ πως δεν είναι και εύκολο.

ziggΥ
06/01/2010, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Πρώτον, δεν έπρεπε να τον σταματήσεις μπαίνοντας μπροστά του, γιατί θα μπορούσε να σε περάσει από πάνω.
Δεύτερον, συνεννόηση με σουρομένους και ότι άλλο τελειώνει σε ''ομένους'' δεν βγάζεις. Οπότε καλείς τροχαία, δίνεις περιοχή και νούμερο πινακίδας, και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ή τους ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας.
Εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι θα έπρατα.Βέβαια θέλει ψυχραιμία και ευστροφία εκείνη την ώρα, κάτι που ομολογώ πως δεν είναι και εύκολο.
Δεν μπήκα μπροστά του, έβαλα την μπροστα ρόδα στο δεξί του φανάρι, ίσα-ίσα, να τον κάνω να σταματήσει.. και σταμάτησε.. ενα χιλιοστό απτη ρόδα.. :/ το νούμερο το κράτησα όταν έφυγε αλλα ο μαμακας το ξεχασα κατευθείαν.. αλλα και να το κρατουσα, τι? να παιρνα εκείνη την ώρα την τροχαία? και κάτι θα γινόταν..

EVI
06/01/2010, 12:36

+750

GABBER
06/01/2010, 12:38
Το κορυφαιο το εχω δει στη Θεσσαλονικη ...

Νικης ...5 το πρωι...αντιστοιχη ιστορια με τυπο που φλερταρε με την προβλητα...
Ερχεται μπαρμαδελακος "τυπας" με βεσπα...στο φαναρι του λευκου Πυργου ...κατεβαινει , χωνει το χερι του , βουταει τα κλειδια και τα στελνει στη θαλασσα!!!

Ηρεμα και ωραια , σηκωνεται και φευγει!!!!!!!!!

Καγγελο ο οδηγος...
Περιτο να αναφερω , για ποτε ξενερωσε!!!

Δήμιος
06/01/2010, 12:39
δινεις τον αριθμο του και τη κατευθυνση που κινειται στη τροχαια και τον κανουν τσακωτο στα γρηγορα. Το χω κανει σε μεθυστακα που θα επαιρνε παραμαζωμα και μενα και αλλους και ηρθαν σε 10 λεπτα!

ziggΥ
06/01/2010, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
δινεις τον αριθμο του και τη κατευθυνση που κινειται στη τροχαια και τον κανουν τσακωτο στα γρηγορα. Το χω κανει σε μεθυστακα που θα επαιρνε παραμαζωμα και μενα και αλλους και ηρθαν σε 10 λεπτα!
Τι να πω., δεν έχω και πολή εμπιστοσύνη.. αλλα τώρα που το σκέφτομαι μαλακία, δεν είχα να χάσω τίποτα.. νομίζω βέβαια οτι αν δεν είχα φίλο πίσω θα τον είχα ακολουθησει..

VALES
06/01/2010, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
το νούμερο το κράτησα όταν έφυγε αλλα ο μαμακας το ξεχασα κατευθείαν.. αλλα και να το κρατουσα, τι? να παιρνα εκείνη την ώρα την τροχαία? και κάτι θα γινόταν.. [/B]

Άντε να διαλέξεις τώρα τι από τα δύο είσαι...μαμάκας ή μακάκας ?:sick: :lol:

(Πλακίτσα κάνω):wave2:

ziggΥ
06/01/2010, 13:31
Άντε να διαλέξεις τώρα τι από τα δύο είσαι...μαμάκας ή μακάκας ?:sick: :lol:

(Πλακίτσα κάνω):wave2:
γραψε λάθος.. ΜΑΛΑΚΑΣ ειμαι :p :p

Gandalf dr685sm
06/01/2010, 14:40
Οπότε καλείς τροχαία, δίνεις περιοχή και νούμερο πινακίδας, και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ή τους ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας.

Αυτό ακριβώς .. και μην ανησυχείς.. αν έλεγες οτι πέρασε με κόκκινο και ήταν πίτα, ούτε μέχρι την Αγ.Λαύρας δεν θα έφτανε. Θα τον είχαν σταματήσει σε 5 λεπτά.

Gandalf

p@nos
06/01/2010, 14:49
+1 ρε φιλε

ποτε σε αμαξια που κινουνται περιεργα στο δρομο δε κολλαμε μαγκιες...

επρεπε να επερνες την αστυνομια...στην ταυγετου(λιγα μετρα μακρυα) εχει αστυνομικο τμημα, σε 2 λεπτα θα πηγαινε αυτοφορο ο τυπος...

blackbusa
06/01/2010, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
+1 ρε φιλε

ποτε σε αμαξια που κινουνται περιεργα στο δρομο δε κολλαμε μαγκιες...

επρεπε να επερνες την αστυνομια...στην ταυγετου(λιγα μετρα μακρυα) εχει αστυνομικο τμημα, σε 2 λεπτα θα πηγαινε αυτοφορο ο τυπος...

μαλλον στην Αγιας Λαυρας λες (μετα την Γαλατσιου γινετε Ταυγετου)...αλλα σε εκεινο το τμημα χλωμο να γινοταν κατι τετοιο...το πολυ πολυ να σε ρωταγαν ποια ειναι η Γαλατσιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DeusEx
06/01/2010, 16:18
Εγω μολις παρκαρα την μηχανη κ ειμαι πεζος.

Παππους , λιωμα στο μεθυση πηγαινε με ενα σαραβαλο ζικ ζακ, καθρεφτη με καθρεφτη ...

εκει που παει να παρει την στροφη , σντουπ , σκαει πανω σε ενα παρκαρισμενο κ του κανει μεγαλη ζημια πισω ... σπαει φαναρι , βαθουλομα στην λαμαρινα, και προφυλακτιρας γμτα ...

Συνεχιζει ακαθεκτος , στα @@ του, περναει κ ξυστά απο την μοτο μου , περνω την πινακιδουλα του την γραφω σε ενα χαρτακι κ κολησα στο αμαξι το στουκαρισμενο ...

Καλα δεν εκανα ?

:evil:

Μου στουκαραν κ εμενα παρκαρισμενο τουτου κ βαλανε την μιση πορτα μεσα ... θα ηθελα πολυ καποιος να μου ειχε δωσει την πινακιδα του φταιχτει ... αλλα γιοκ :mad:

Στην περιπτωσαρα σου , θα επερνα τηλ το 100 , θα ελεγα τα στοιχεια κ κατευθυνση του τουτου ...

:smilea:

p@nos
06/01/2010, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον στην Αγιας Λαυρας λες (μετα την Γαλατσιου γινετε Ταυγετου)...αλλα σε εκεινο το τμημα χλωμο να γινοταν κατι τετοιο...το πολυ πολυ να σε ρωταγαν ποια ειναι η Γαλατσιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σωστος:blush:

αλλα εγω 3τη θυτεια εκανα ταυγετου, οποτε ταυγετου λεω

:smokin: :smokin: :smokin:

nasos-hyper
08/01/2010, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
Γενικά δεν είμαι και άνθρωπος του τσαμπουκά, απλά κάποια πράγματα μου τη δίνουν στα νεύρα.. Τέλως πάντων, γυρνάω χθες γύρω στις 3 απο έξοδο και κατεβαίνω τη δροσοπούλου.. Κάπου στη μέση της δροσοπούλου είναι μπροστά μου ένας τύπος με τουτου.. ο οποίος φαινόταν, είχε κατεβάσει αρκετά ποτάκια.. ήταν στο τσακ να πάρει σβάρνα ολους τους καθρέφτες, πήγαινε δεξιά-αριστερά συνέχεια, και αλλα πετυχημένα.. κοντεύουμε στο τέλος της δροσοπούλου (στη διασταύρωση με γαλατσίου που είναι το φανάρι).. λεω αστον να πα να μαμηθει, τουλάχιστον δεν έτρεχε, με 30-40 πηγαίναμε.. φτάνουμε λοιπόν στο φανάρι και τον βλέπω οτι παει να φυγει δεξιά με κόκκινο χωρίς καν να κοιτάξει.. Ε, οχι λέω, αντε και μαμήσου.. πάω και χώνομαι μπροστά του και αρχίζω και τον βρίζω.. περιτό να πω οτι ο οδηγός ηταν ΚΟΚΑΛΟ και επι 2 λεπτά προσπαθουσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο, το οποίο του έσβησε στο φρενάρισμα, οπως ΚΟΚΑΛΟ ήταν και ο συνοδηγός με τον οποίο είχα αυτήν την φοβερή συζητηση.. Ο τύπος μου λεγε, γιατι πήγα να τους προσπεράσω απο δεξια! αν έχει τον θεό του.. Ρε μαλάκα του λέω, να σας σταματήσω πήγα να μην περάσετε.. καλα μου λέει, αστα αυτα.. όπως και να χει, ήταν λίγο η ώρα, λίγο η κούραση, λίγο ο φίλος πίσω που μου λεγε αστο τώρα.. μετά απο πολή ώρα ασυνεννοησίας και μαμακιών που άκουσα, έφυγα εγώ ευθεία και αυτός έφυγε στη γαλατσίου (ναι, είχε ανάψει πράσινο).. αλλα ρε π**στη μου σκέφτομαι.. κι αν ο μαλάκας μετά χτυπαγε κανεναν μετά? κι αν ακόμα χειρότερα, κατι που δεν συμβαίνει και σπάνια πια, μου έβγαζε κανα όπλο? αν και αμφιβάλω για το τι θα πετύχαινε έτσι όπως ήταν.. Τι έπρεπε να κάνω? να τον αφήσω απο την αρχή? να μείνω εκεί και να τον βλέπω να με κοιτάει? να έβγαζα το κράνος και να του το φερνα στο κεφάλι? Οχι πείτε μου εσείς..
φιλαρακι αμα ημουν πιτωμενος κ το εκανες σε μενα θα σου εριχνα μπιστολια.
προσεχε εκει εξω..

ftsmf
08/01/2010, 21:13

Δεύτερον, συνεννόηση με σουρομένους και ότι άλλο τελειώνει σε ''ομένους'' δεν βγάζεις. Βέβαια θέλει ψυχραιμία και ευστροφία εκείνη την ώρα, κάτι που ομολογώ πως δεν είναι και εύκολο.

υπαρχουν και οι απλοι βλαμμενοι οποτε καλυτερα να περιορισεις το search σε οσους τελειωνουν σε -μενοι.... στα υπολοιπα συμφωνω... :D :beer:

DimChios
08/01/2010, 21:33
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23234&highlight=%D4%D5%D6%CB%C1

ριξε μια ματια lettas :wave2:

DimChios
08/01/2010, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
προσεχε εκει εξω..

:rolleyes:

p@nos
09/01/2010, 00:09
προσεχε εκει εξω..

οντως ετσι ειναι...

ειδε ο τρελος τον μεθυσμενο και φοβηθηκε...δεν το λενε τυχαια αυτο...

Banana hammock#
12/01/2010, 12:20
προσεχε εκει εξω..

Κι εγω αν ημουν στη θεση του lettas θα εσκυβα και θα σου 'χωνα ενα μπουφλο στη μυτη. :rolleyes:

TOLISTOLAROS
12/01/2010, 13:32
προσεχε εκει εξω..
Θες παράσημο γι'αυτό;:a31: :a56:

byron
12/01/2010, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Θες παράσημο γι'αυτό;:a31: :a56:

Μεταφορικά το είπε.

p@nos
12/01/2010, 15:53
στα παιδια απο πανω...

για το καλο σας...ειδικα σε κανα χωριο αμα πατε, και πετυχετε κανα μεθυσμενο...καντε τη με ελαφρα πηδηματακια...οτι και να σας πει...

για να μη σας κλαινε οι μαναδες σας...

:wave2:

Banana hammock#
12/01/2010, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
στα παιδια απο πανω...

για το καλο σας...ειδικα σε κανα χωριο αμα πατε, και πετυχετε κανα μεθυσμενο...καντε τη με ελαφρα πηδηματακια...οτι και να σας πει...

για να μη σας κλαινε οι μαναδες σας...

:wave2:

Πανο θεωρεις τα χωρια πιο επικινδυνα απ' την Αθηνα;;; :confused: Οχι ρε συ! :) Στα χωρια της Βορειου Ελλαδας δεν υπαρχει εγκληματικοτητα! Αν κλεψουν καμια κοτα γινεται γνωστο σε ολοκληρο το χωριο! Εκτος αν μιλαμε για Κρητη. Εκει πασο, δεν ξερω σε περιπτωση που πεσεις σε κανεναν Κρητικλα με σιδερικο, αν θα σου την αναψει επειδη του ειπες π.χ. "Μα προσεχετε που πηγαινετε κυριε!"

p@nos
12/01/2010, 16:13
μπανανα το λεω επειδη εχω πετυχει(πολλες φορες) πιωμενο με σιδερικο στο χερι(οχι αθηνα)...και μαλιστα που να τον δεις να βαραει και στο γαμο του καραγκιοζη επειδη του τη βιδωσε:sick: ....τα χαμε κανει ολοι πανω μας μη μας παρει καμια αδεσποτη...

και στην αθηνα δεν εχουν γινει λιγαα απο πιωμενους...

γενικα, σε σουρωμενους δε κολλαμε...αμα ειναι με αμαξι και πας και του πεις τιποτα, θα πεσει πανω σου...μακρυα και αγαπημενοι, και του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε...

makis206
12/01/2010, 17:42
Κρήτη και Αθήνα, απλώς πιθανότητες.. παίδες ποτέ δεν ξέρουμε τι είναι ο άλλος γι'αυτό επιβάλλεται πάντα μια "πισινή", τσαμπουκάς στο δρόμο=μακρυά και τέλος.
Διαπραγματεύσεις σ'αυτό δεν χωράνε..

:beer: