Γενικά δεν είμαι και άνθρωπος του τσαμπουκά, απλά κάποια πράγματα μου τη δίνουν στα νεύρα.. Τέλως πάντων, γυρνάω χθες γύρω στις 3 απο έξοδο και κατεβαίνω τη δροσοπούλου.. Κάπου στη μέση της δροσοπούλου είναι μπροστά μου ένας τύπος με τουτου.. ο οποίος φαινόταν, είχε κατεβάσει αρκετά ποτάκια.. ήταν στο τσακ να πάρει σβάρνα ολους τους καθρέφτες, πήγαινε δεξιά-αριστερά συνέχεια, και αλλα πετυχημένα.. κοντεύουμε στο τέλος της δροσοπούλου (στη διασταύρωση με γαλατσίου που είναι το φανάρι).. λεω αστον να πα να μαμηθει, τουλάχιστον δεν έτρεχε, με 30-40 πηγαίναμε.. φτάνουμε λοιπόν στο φανάρι και τον βλέπω οτι παει να φυγει δεξιά με κόκκινο χωρίς καν να κοιτάξει.. Ε, οχι λέω, αντε και μαμήσου.. πάω και χώνομαι μπροστά του και αρχίζω και τον βρίζω.. περιτό να πω οτι ο οδηγός ηταν ΚΟΚΑΛΟ και επι 2 λεπτά προσπαθουσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο, το οποίο του έσβησε στο φρενάρισμα, οπως ΚΟΚΑΛΟ ήταν και ο συνοδηγός με τον οποίο είχα αυτήν την φοβερή συζητηση.. Ο τύπος μου λεγε, γιατι πήγα να τους προσπεράσω απο δεξια! αν έχει τον θεό του.. Ρε μαλάκα του λέω, να σας σταματήσω πήγα να μην περάσετε.. καλα μου λέει, αστα αυτα.. όπως και να χει, ήταν λίγο η ώρα, λίγο η κούραση, λίγο ο φίλος πίσω που μου λεγε αστο τώρα.. μετά απο πολή ώρα ασυνεννοησίας και μαμακιών που άκουσα, έφυγα εγώ ευθεία και αυτός έφυγε στη γαλατσίου (ναι, είχε ανάψει πράσινο).. αλλα ρε π**στη μου σκέφτομαι.. κι αν ο μαλάκας μετά χτυπαγε κανεναν μετά? κι αν ακόμα χειρότερα, κατι που δεν συμβαίνει και σπάνια πια, μου έβγαζε κανα όπλο? αν και αμφιβάλω για το τι θα πετύχαινε έτσι όπως ήταν.. Τι έπρεπε να κάνω? να τον αφήσω απο την αρχή? να μείνω εκεί και να τον βλέπω να με κοιτάει? να έβγαζα το κράνος και να του το φερνα στο κεφάλι? Οχι πείτε μου εσείς..