Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Ρε παιδιά.. την γνώμη σας..

Ρε παιδιά.. την γνώμη σας..

Γενικά δεν είμαι και άνθρωπος του τσαμπουκά, απλά κάποια πράγματα μου τη δίνουν στα νεύρα.. Τέλως πάντων, γυρνάω χθες γύρω στις 3 απο έξοδο και κατεβαίνω τη δροσοπούλου.. Κάπου στη μέση της δροσοπούλου είναι μπροστά μου ένας τύπος με τουτου.. ο οποίος φαινόταν, είχε κατεβάσει αρκετά ποτάκια.. ήταν στο τσακ να πάρει σβάρνα ολους τους καθρέφτες, πήγαινε δεξιά-αριστερά συνέχεια, και αλλα πετυχημένα.. κοντεύουμε στο τέλος της δροσοπούλου (στη διασταύρωση με γαλατσίου που είναι το φανάρι).. λεω αστον να πα να μαμηθει, τουλάχιστον δεν έτρεχε, με 30-40 πηγαίναμε.. φτάνουμε λοιπόν στο φανάρι και τον βλέπω οτι παει να φυγει δεξιά με κόκκινο χωρίς καν να κοιτάξει.. Ε, οχι λέω, αντε και μαμήσου.. πάω και χώνομαι μπροστά του και αρχίζω και τον βρίζω.. περιτό να πω οτι ο οδηγός ηταν ΚΟΚΑΛΟ και επι 2 λεπτά προσπαθουσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο, το οποίο του έσβησε στο φρενάρισμα, οπως ΚΟΚΑΛΟ ήταν και ο συνοδηγός με τον οποίο είχα αυτήν την φοβερή συζητηση.. Ο τύπος μου λεγε, γιατι πήγα να τους προσπεράσω απο δεξια! αν έχει τον θεό του.. Ρε μαλάκα του λέω, να σας σταματήσω πήγα να μην περάσετε.. καλα μου λέει, αστα αυτα.. όπως και να χει, ήταν λίγο η ώρα, λίγο η κούραση, λίγο ο φίλος πίσω που μου λεγε αστο τώρα.. μετά απο πολή ώρα ασυνεννοησίας και μαμακιών που άκουσα, έφυγα εγώ ευθεία και αυτός έφυγε στη γαλατσίου (ναι, είχε ανάψει πράσινο).. αλλα ρε π**στη μου σκέφτομαι.. κι αν ο μαλάκας μετά χτυπαγε κανεναν μετά? κι αν ακόμα χειρότερα, κατι που δεν συμβαίνει και σπάνια πια, μου έβγαζε κανα όπλο? αν και αμφιβάλω για το τι θα πετύχαινε έτσι όπως ήταν.. Τι έπρεπε να κάνω? να τον αφήσω απο την αρχή? να μείνω εκεί και να τον βλέπω να με κοιτάει? να έβγαζα το κράνος και να του το φερνα στο κεφάλι? Οχι πείτε μου εσείς..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πρώτον, δεν έπρεπε να τον σταματήσεις μπαίνοντας μπροστά του, γιατί θα μπορούσε να σε περάσει από πάνω.
    Δεύτερον, συνεννόηση με σουρομένους και ότι άλλο τελειώνει σε ''ομένους'' δεν βγάζεις. Οπότε καλείς τροχαία, δίνεις περιοχή και νούμερο πινακίδας, και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ή τους ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας.
    Εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι θα έπρατα.Βέβαια θέλει ψυχραιμία και ευστροφία εκείνη την ώρα, κάτι που ομολογώ πως δεν είναι και εύκολο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Πρώτον, δεν έπρεπε να τον σταματήσεις μπαίνοντας μπροστά του, γιατί θα μπορούσε να σε περάσει από πάνω.
    Δεύτερον, συνεννόηση με σουρομένους και ότι άλλο τελειώνει σε ''ομένους'' δεν βγάζεις. Οπότε καλείς τροχαία, δίνεις περιοχή και νούμερο πινακίδας, και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ή τους ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας.
    Εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι θα έπρατα.Βέβαια θέλει ψυχραιμία και ευστροφία εκείνη την ώρα, κάτι που ομολογώ πως δεν είναι και εύκολο.
    Δεν μπήκα μπροστά του, έβαλα την μπροστα ρόδα στο δεξί του φανάρι, ίσα-ίσα, να τον κάνω να σταματήσει.. και σταμάτησε.. ενα χιλιοστό απτη ρόδα.. :/ το νούμερο το κράτησα όταν έφυγε αλλα ο μαμακας το ξεχασα κατευθείαν.. αλλα και να το κρατουσα, τι? να παιρνα εκείνη την ώρα την τροχαία? και κάτι θα γινόταν..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    +750
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Το κορυφαιο το εχω δει στη Θεσσαλονικη ...

Νικης ...5 το πρωι...αντιστοιχη ιστορια με τυπο που φλερταρε με την προβλητα...
    Ερχεται μπαρμαδελακος "τυπας" με βεσπα...στο φαναρι του λευκου Πυργου ...κατεβαινει , χωνει το χερι του , βουταει τα κλειδια και τα στελνει στη θαλασσα!!!

Ηρεμα και ωραια , σηκωνεται και φευγει!!!!!!!!!

Καγγελο ο οδηγος...
    Περιτο να αναφερω , για ποτε ξενερωσε!!!

να λυγανε τα σκελετα...
    δινεις τον αριθμο του και τη κατευθυνση που κινειται στη τροχαια και τον κανουν τσακωτο στα γρηγορα. Το χω κανει σε μεθυστακα που θα επαιρνε παραμαζωμα και μενα και αλλους και ηρθαν σε 10 λεπτα!
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    δινεις τον αριθμο του και τη κατευθυνση που κινειται στη τροχαια και τον κανουν τσακωτο στα γρηγορα. Το χω κανει σε μεθυστακα που θα επαιρνε παραμαζωμα και μενα και αλλους και ηρθαν σε 10 λεπτα!
    Τι να πω., δεν έχω και πολή εμπιστοσύνη.. αλλα τώρα που το σκέφτομαι μαλακία, δεν είχα να χάσω τίποτα.. νομίζω βέβαια οτι αν δεν είχα φίλο πίσω θα τον είχα ακολουθησει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    το νούμερο το κράτησα όταν έφυγε αλλα ο μαμακας το ξεχασα κατευθείαν.. αλλα και να το κρατουσα, τι? να παιρνα εκείνη την ώρα την τροχαία? και κάτι θα γινόταν.. [/B]

Άντε να διαλέξεις τώρα τι από τα δύο είσαι...μαμάκας ή μακάκας ?

(Πλακίτσα κάνω)

Άντε να διαλέξεις τώρα τι από τα δύο είσαι...μαμάκας ή μακάκας ?

(Πλακίτσα κάνω)
    γραψε λάθος.. ΜΑΛΑΚΑΣ ειμαι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Οπότε καλείς τροχαία, δίνεις περιοχή και νούμερο πινακίδας, και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ή τους ακολουθείς από απόσταση ασφαλείας.
    Αυτό ακριβώς .. και μην ανησυχείς.. αν έλεγες οτι πέρασε με κόκκινο και ήταν πίτα, ούτε μέχρι την Αγ.Λαύρας δεν θα έφτανε. Θα τον είχαν σταματήσει σε 5 λεπτά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    +1 ρε φιλε

ποτε σε αμαξια που κινουνται περιεργα στο δρομο δε κολλαμε μαγκιες...

επρεπε να επερνες την αστυνομια...στην ταυγετου(λιγα μετρα μακρυα) εχει αστυνομικο τμημα, σε 2 λεπτα θα πηγαινε αυτοφορο ο τυπος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    +1 ρε φιλε

ποτε σε αμαξια που κινουνται περιεργα στο δρομο δε κολλαμε μαγκιες...

επρεπε να επερνες την αστυνομια...στην ταυγετου(λιγα μετρα μακρυα) εχει αστυνομικο τμημα, σε 2 λεπτα θα πηγαινε αυτοφορο ο τυπος...
    μαλλον στην Αγιας Λαυρας λες (μετα την Γαλατσιου γινετε Ταυγετου)...αλλα σε εκεινο το τμημα χλωμο να γινοταν κατι τετοιο...το πολυ πολυ να σε ρωταγαν ποια ειναι η Γαλατσιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Εγω μολις παρκαρα την μηχανη κ ειμαι πεζος.

Παππους , λιωμα στο μεθυση πηγαινε με ενα σαραβαλο ζικ ζακ, καθρεφτη με καθρεφτη ...

εκει που παει να παρει την στροφη , σντουπ , σκαει πανω σε ενα παρκαρισμενο κ του κανει μεγαλη ζημια πισω ... σπαει φαναρι , βαθουλομα στην λαμαρινα, και προφυλακτιρας γμτα ...

Συνεχιζει ακαθεκτος , στα @@ του, περναει κ ξυστά απο την μοτο μου , περνω την πινακιδουλα του την γραφω σε ενα χαρτακι κ κολησα στο αμαξι το στουκαρισμενο ...

Καλα δεν εκανα ?

Μου στουκαραν κ εμενα παρκαρισμενο τουτου κ βαλανε την μιση πορτα μεσα ... θα ηθελα πολυ καποιος να μου ειχε δωσει την πινακιδα του φταιχτει ... αλλα γιοκ

Στην περιπτωσαρα σου , θα επερνα τηλ το 100 , θα ελεγα τα στοιχεια κ κατευθυνση του τουτου ...

:smilea:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μαλλον στην Αγιας Λαυρας λες (μετα την Γαλατσιου γινετε Ταυγετου)...αλλα σε εκεινο το τμημα χλωμο να γινοταν κατι τετοιο...το πολυ πολυ να σε ρωταγαν ποια ειναι η Γαλατσιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σωστος

αλλα εγω 3τη θυτεια εκανα ταυγετου, οποτε ταυγετου λεω

Re: Ρε παιδιά.. την γνώμη σας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    Γενικά δεν είμαι και άνθρωπος του τσαμπουκά, απλά κάποια πράγματα μου τη δίνουν στα νεύρα.. Τέλως πάντων, γυρνάω χθες γύρω στις 3 απο έξοδο και κατεβαίνω τη δροσοπούλου.. Κάπου στη μέση της δροσοπούλου είναι μπροστά μου ένας τύπος με τουτου.. ο οποίος φαινόταν, είχε κατεβάσει αρκετά ποτάκια.. ήταν στο τσακ να πάρει σβάρνα ολους τους καθρέφτες, πήγαινε δεξιά-αριστερά συνέχεια, και αλλα πετυχημένα.. κοντεύουμε στο τέλος της δροσοπούλου (στη διασταύρωση με γαλατσίου που είναι το φανάρι).. λεω αστον να πα να μαμηθει, τουλάχιστον δεν έτρεχε, με 30-40 πηγαίναμε.. φτάνουμε λοιπόν στο φανάρι και τον βλέπω οτι παει να φυγει δεξιά με κόκκινο χωρίς καν να κοιτάξει.. Ε, οχι λέω, αντε και μαμήσου.. πάω και χώνομαι μπροστά του και αρχίζω και τον βρίζω.. περιτό να πω οτι ο οδηγός ηταν ΚΟΚΑΛΟ και επι 2 λεπτά προσπαθουσε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο, το οποίο του έσβησε στο φρενάρισμα, οπως ΚΟΚΑΛΟ ήταν και ο συνοδηγός με τον οποίο είχα αυτήν την φοβερή συζητηση.. Ο τύπος μου λεγε, γιατι πήγα να τους προσπεράσω απο δεξια! αν έχει τον θεό του.. Ρε μαλάκα του λέω, να σας σταματήσω πήγα να μην περάσετε.. καλα μου λέει, αστα αυτα.. όπως και να χει, ήταν λίγο η ώρα, λίγο η κούραση, λίγο ο φίλος πίσω που μου λεγε αστο τώρα.. μετά απο πολή ώρα ασυνεννοησίας και μαμακιών που άκουσα, έφυγα εγώ ευθεία και αυτός έφυγε στη γαλατσίου (ναι, είχε ανάψει πράσινο).. αλλα ρε π**στη μου σκέφτομαι.. κι αν ο μαλάκας μετά χτυπαγε κανεναν μετά? κι αν ακόμα χειρότερα, κατι που δεν συμβαίνει και σπάνια πια, μου έβγαζε κανα όπλο? αν και αμφιβάλω για το τι θα πετύχαινε έτσι όπως ήταν.. Τι έπρεπε να κάνω? να τον αφήσω απο την αρχή? να μείνω εκεί και να τον βλέπω να με κοιτάει? να έβγαζα το κράνος και να του το φερνα στο κεφάλι? Οχι πείτε μου εσείς..
    φιλαρακι αμα ημουν πιτωμενος κ το εκανες σε μενα θα σου εριχνα μπιστολια.
    προσεχε εκει εξω..
    νιαου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιδια χρειαζομαι την γνωμη σας
    από n@xOs_gEo_4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2009, 22:31
  2. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28
  3. Ρε παιδιά τα Φώτα σας......
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 13:12
  4. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48
  5. Ρε παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτό;