View Full Version : Φάκελος: 13ο 36ωρο
Ο dimzab σε λίγο τερματίζει για σήμερα. Ωραία διαδρομή αλλά τους κάνει πολύ ζέστη.
Τον άκουσα λίγο μπουκωμένο πάντως :lol:
Πήρα εχθές ενα φιλαράκι τηλέφωνο.
αυτοι ειναι απο αυτους που πανε στο 36ωρο για να το κανουν cannonball...
Έφτασε λέει 19.00 η ωρα στο ξενοδοχείο. Το θέμα είναι οτι κουράστηκε για τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ χιλιομετρα!
Μου είπε πως οι δρόμοι εκεί είναι ενα χάλι μαύρο!
Μακάρι να κυλίσει όμορφα και η σημερινή μερα. Εχθές μεχρι τις 21.30 ειχαν φτασει στο ξενοδοχείο 50 ατομα.
Cpt. Haddock
18/04/2010, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Εχθές μεχρι τις 21.30 ειχαν φτασει στο ξενοδοχείο 50 ατομα.
μονο; :eyepop:
Ktm.Prestige
18/04/2010, 18:29
Καμια φώτο ρε παίδες παίζει απο το "Cannonball"??
Γυρνώντας σπίτι πέρασα από το λιμάνι.. Σαν το χωριό της μοτοσυκλέτας.. Μοτοσυκλέτες μεγάλες μικρές, σπορ, γυμνές, καινούριες, παλιές.. Κάποιες κοσμήματα πραγματικά.. Αναβάτες κάθε τύπου και γενικότερα πολύ ωραία ατμόσφαιρα.. έκατσα λίγο μήπως δω κάποια γνωστή φάτσα από το μοτό αλλά δυστηχώς αν και δυο τρεις μηχανές μου φάνηκαν γνώριμες από avatar και φωτογραφίες τπτ..
Respect στο παλικάρι που έβγαλε τόσες ώρες με μία R51(?).. ;Όταν σε είδα σκέφτηκα τι φλώρος και χέστης που ήμουν και δεν το τόλμησα με το ybr..
:sun:
crockh2001
18/04/2010, 20:07
Respect στο παλικάρι που έβγαλε τόσες ώρες με μία R51(?).. ;Όταν σε είδα σκέφτηκα τι φλώρος και χέστης που ήμουν και δεν το τόλμησα με το ybr..
Δεν νομιζω να το εκανε :rolleyes: . Μονο στον τερματισμο την ειδα την μπεμπα, ουτε στο ξενοδοχειο ουτε στην διαδρομη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Δεν νομιζω να το εκανε :rolleyes: . Μονο στον τερματισμο την ειδα την μπεμπα, ουτε στο ξενοδοχειο ουτε στην διαδρομη.
Τι να πω.. άκουσα ότι ήταν Χανιώτης.. και στο μπράτσο του φορούσε ένα ασημί περιβραχιόνιο(?)
:beer: :beer: :beer:
crockh2001
18/04/2010, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τι να πω.. άκουσα ότι ήταν Χανιώτης.. και στο μπράτσο του φορούσε ένα ασημί περιβραχιόνιο(?)
Aαα τοτε παω πασο...:sick:
makis206
18/04/2010, 20:33
Γυρνώντας από Ηράκλειο σήμερα το απόγευμα (με αυτοκίνητο) άνοιξε η ψυχή μου με τόσες μοτοσυκλέτες που συνάντησα σε όλο το δρόμο μέχρι και το Ρέθυμνο σχεδόν! Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα τον εθνικό μας (ο Θεός να τον κάνει) δρόμο σαν να έχει αναλάβει να φιλοξενίσει τη μεγάλη γιορτή του μοτοσυκλετισμού, μέσα απ'το νοικιασμένο Swiftάκι χαιρέτισα όλους όσους μπόρεσα και αρκετοί από εσάς καταλάβατε και ανταποδώσατε τον χαιρετισμό, μαγεία..
Μάγκες τι να πω, εύχομαι να περάσατε τέλεια στην Κρήτη μας και να σας ξαναδούμε σύντομα ν'αλωνίζετε με τις ρόδες σας στους δρόμους που ομορφύνατε με το χρώμα σας χτες και σήμερα!!
:beer: :beer: :a19: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
18/04/2010, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[...] μέσα απ'το νοικιασμένο Swiftάκι[...]
:uplate: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
18/04/2010, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:uplate: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aνωτέρα βία..!:blush:
:lol:
Cpt. Haddock
18/04/2010, 21:44
Aνωτέρα βία..!:blush:
:lol:
ασε τις δικαιολογίες και τρέχα στ' ανεκδοτα, πλάκωσε πελάτης :wave2:
ALX GS 11½
19/04/2010, 07:10
Ξεμπάρκαρα, πήγα στο σπίτι, άλλαξα, κι ήρθα καπάκι στη δουλειά.
Ένα έχω να πω...
Όσοι δεν ήρθαν σε αυτό το 36ωρο λόγω...Κρήτης... Ε-ΧΑ-ΣΑΝ !!!
Ίσως το καλύτερο 36ωρο που έχω κάνει ever!!! Μπορεί να μην είχε τα πολλά χιλιόμετρα που μου αρέσουν όπως σε άλλα 36ωρα, αλλά ήταν απλά ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!! Τέλειες διαδρομές, πανέμορφα μέρη, δρόμοι με τρελή πρόσφυση να ξύνεις αγκώνες (εξού και ο τερματισμός μου στις 6 ακριβώς το απόγευμα στο ξενοδοχείο) Στροφιλίκι από την εκκίνηση, μέχρι ...τον τερματισμό! Τόσες μαζεμένες φουρκέτες δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου! Τι να λέμε!!!!
Επίσης πρέπει να τονίσω ότι η κινδυνολογία περί δρόμων που γλιστράνε, κατσίκια, αρνιά κι όλα αυτά που είχαν ακουστεί πριν (κι ίσως απογοήτευσαν πολλούς, απλά δεν ίσχυαν!!! Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην πω ότι τόσα καλά κομμάτια με τέλεια πρόσφυση μαζεμένα δεν έχω βρει σε κανένα 36ωρο! Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση υπερβολής!
Τα μόνο σημεία που γλιστρούσαν, ήταν στην Ελούντα και μέχρι την Ιεράπετρα (κι όχι όλα τα σημεία) Όλη η υπόλοιπη διαδρομή ήταν από μια χαρά, έως άριστη ως πρόσφυση. Βασικά, οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων της Κρήτης γλιστρούσαν. Έξω ήταν μια χαρά! Σβάρνα πηγαίναμε!
Αρνιά και κατσίκια, συνάντησα πολύ λιγότερα απ΄όσα συνάντησα πέρυσι στην Πελοπόννησο!
Οι Κρήτες οδηγοί από την άλλη, ήταν ΚΥΡΙΟΙ! Πρώτη φορά σε 36ωρο συνάντησα οδηγούς να σου ανοίγουν τον δρόμο μόλις έβλεπαν μοτοσυκλέτα από πίσω τους! Άψογοι κυριολεκτικά.
Και τέλος, πρέπει να πω πως η φάση των τριών διανυκτερεύσεων παρέα με τους 36ωρήτες, ήταν όλα τα λεφτά. Τρελός χαβαλές πάνω στα πλοία, αλλά και στο ξενοδοχείο, κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί!
Μάγκες... απλά ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν ήρθατε λόγω Κρήτης!!!
Αυτά προς το παρών. Μόλις βγήκα από το καράβι και ακόμα ...στρίβω! :rotflmao:
Εχετλαίος
19/04/2010, 07:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
...δρόμοι με τρελή πρόσφυση να ξύνεις αγκώνες ...
...κινδυνολογία περί δρόμων που γλιστράνε, κατσίκια, αρνιά κι όλα αυτά που είχαν ακουστεί πριν (κι ίσως απογοήτευσαν πολλούς, απλά δεν ίσχυαν!!! Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην πω ότι τόσα καλά κομμάτια με τέλεια πρόσφυση μαζεμένα δεν έχω βρει σε κανένα 36ωρο! Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση υπερβολής!...
... έως άριστη ως πρόσφυση. Βασικά, οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων της Κρήτης γλιστρούσαν. Έξω ήταν μια χαρά! Σβάρνα πηγαίναμε!...
...Οι Κρήτες οδηγοί από την άλλη, ήταν ΚΥΡΙΟΙ!Πρώτη φορά σε 36ωρο συνάντησα οδηγούς να σου ανοίγουν τον δρόμο μόλις έβλεπαν μοτοσυκλέτα από πίσω τους! Άψογοι κυριολεκτικά...
To νήμα δεν είναι χώρος για σπαμ αλλά...
ή εμείς κατοικούμε σε άλλο νησί και βιώνουμε μια άλλη πραγματικότητα, οι στατιστικές και οι αναφορές στα βιβλία συμβάντων της τροχαίας είναι πλασματικά, τα νεκροταφεία μας δεν είναι γεμμάτα νεαρά παιδιά από τροχαία και τα επείγοντα στα τοπικά νοσοκομεία είναι γεμμάτα μαιμού σακατεμένους και σκοτωμένους ή...ή απλά έτυχες σε μια καλή ημέρα.
Αφού πέρασες καλά τα άλλα, μάλλον, περιτεύουν.
:wave2:
ALX GS 11½
19/04/2010, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
To νήμα δεν είναι χώρος για σπαμ αλλά...
ή εμείς κατοικούμε σε άλλο νησί και βιώνουμε μια άλλη πραγματικότητα, οι στατιστικές και οι αναφορές στα βιβλία συμβάντων της τροχαίας είναι πλασματικά, τα νεκροταφεία μας δεν είναι γεμμάτα νεαρά παιδιά από τροχαία και τα επείγοντα στα τοπικά νοσοκομεία είναι γεμμάτα μαιμού σακατεμένους και σκοτωμένους ή...ή απλά έτυχες σε μια καλή ημέρα.
Αφού πέρασες καλά τα άλλα, μάλλον, περιτεύουν.
Φίλε μου... είπα τι είδα εγώ σε ένα ΣΚ και σε 1000χιλ δρόμων της Κρήτης. Ίσως κάποιοι από εσάς, δεν έχουν οδηγήσει σε άλλα μέρη της Ελλάδας για να συγκρίνουν. Πέρυσι έκανα 1800χιλ στην Πελοπόννησο και φέτος 1000 στην Κρήτη. Ε... η Κρήτη νομίζω είχε καλύτερους δρόμους! Εξαιρούνται βέβαια κάτι καλντερίμια που περάσαμε μέσα σε κάτι χωριά που ίσα που χώραγε ένα αυτοκίνητο. Αλλά εκεί όμως δεν γίνεται να σκοτωθείς αφού μέχρι 30-40χαω μπορείς να πας.
Εγώ είδα μια τεράστια ευθεία πριν το Ηράκλειο όπως γυρνούσαμε στην οποία υπήρχε ένα τσακισμένο και διπλωμένο στα δύο στην κυριολεξία Honda (maybe VFR) που στούκαρε λένε με 200 πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι. Μετά, δεν σου φταίνε οι δρόμοι...(νομίζω)
Αναλόγως των δρόμων, προσαρμόζεις την ταχύτητά σου, και δεν ξεπερνάς κατά πολύ τα όρια που αυτοί βάζουν.
Οι πόλεις σας..ναι...γλιστράνε... όσο γλιστράνε και οι δικοί μας στην Αθήνα.
makis206
19/04/2010, 08:04
Εγώ είδα μια τεράστια ευθεία πριν το Ηράκλειο όπως γυρνούσαμε στην οποία υπήρχε ένα τσακισμένο και διπλωμένο στα δύο στην κυριολεξία Honda (maybe VFR) που στούκαρε λένε με 200 πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι.
Το είδα κι εγώ στην άκρη του δρόμου στο ύψος της Creta Farm, λευκό CBR-600 πρέπει να ήταν όπως μπόρεσα να διακρίνω στο σούρουπο.. αν ξέρει κάποιος για το τι έγινε με το παλικάρι ας μας πει.
Χαίρομαι για τις εντυπώσεις που μάζεψε ο Αλέξανδρος, σίγουρα τρόμαξα στην εικόνα της συνύπαρξης τόσων μοτοσυκλετών με τόσα αυτοκίνητα που βγαίνουν εθνική οδό τις Κυριακές (ξέρω και τους οδηγούς μας βεβαίως βεβαίως..:lol: ) αλλά αν τα πράγματα πήγαν τόσο καλά όσο τα περιγράφει χαλάλι το άγχος που πέρασα βλέποντας το ρεύμα προς Ηράκλειο τίγκα στα οχήματα.
Ο άνθρωπος το λέει εξάλλου "Δεν εχει σημασια τι μοτοσυκλετα οδηγεις αλλα....ΠΩΣ την οδηγεις!"
Με την ευχή να μείνατε όλοι με την ίδια γλυκιά γεύση, πάντα τέτοια!:beer: :beer:
Shaolin Monk
19/04/2010, 08:27
Ειναι φιλος...:sad:
cbr 1000 λευκο. Χειρουργειο μεχρι 2:00 τη νυχτα, για την ωρα φαινεται οτι θα πανε ολα καλα...
Πολυ εμπειρος οδηγος αλλα... Θα επικοινωνησω με την γυναικα του σε λιγο γιατι μετα το χειρουργειο εφυγα, για να μαθω νεοτερα.
makis206
19/04/2010, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ειναι φιλος...:sad:
cbr 1000 λευκο. Χειρουργειο μεχρι 2:00 τη νυχτα, για την ωρα φαινεται οτι θα πανε ολα καλα...
Πολυ εμπειρος οδηγος αλλα... Θα επικοινωνησω με την γυναικα του σε λιγο γιατι μετα το χειρουργειο εφυγα, για να μαθω νεοτερα.
Ενημέρωσέ μας μόλις μάθεις κάτι σύντεκνε..ελπίζω να πάνε όλα καλά :sad:
Καλώς ήρθαμε :beer:
review later γιατί πάμε για δουλειά.
Πρωτάρης εγώ με africa.
Τρελές διαδρομές, ωραία στροφιλίκια, δυστυχώς περάσαμε Καληκράτη νύχτα και δεν το απολαύσαμε, αν και τα φώτα απο κάτω βράδυ ήταν απόλαυση, τα 4 προβατάκια που διάσχιζαν την στροφή νυχτιάτικα δεν ήταν απόλαυση :lol: :lol:
Μέτα την ξεραΐλα της αν. Κρήτης το ιδανικό ξύπνημα ήταν το φαράγγι του Θέρισου μέχρι τον Ομαλό...
Στοιχεία απο το gps
1002 χλμ. (δεν θυμάμαι όμως αν το μηδένισα ακριβώς στο λιμάνι κάναμε μια παράκαμψη, φάγαμε για καμια δεκαριά χλμ οπότε δεν είναι ακριβώς)
56.7 μέση ωριαία μετακίνησης (πολλά μου φαίνονται για την africa, βοήθησε όμως και η "εθνική" στην ουσία κάναμε Κίσαμο-Ιεράπετρα σε ανοιχτό 260χλμ)
Μέση συνολική 42
Συνολικός χρόνος μετακίνησης 17:40
Συνολικός χρόνος 23:30
υγ. Σταματήσαμε στο παιδί με το cbr, είχε κεφάλι, χέρια, πόδια καθαρά και ένα μεγάλο αιμάτωμα στο λαιμό προς ώμο. Λογικά πρέπει να έσπασε κλείδα και ίσως ωμοπλάτη. Περιμένουμε λεπτομέρειες. Περαστικά του.
Τα παιδιά απο το 36ωρο που προσπέρασε ακριβώς πριν το ατύχημα είπαν ότι πήγαιναν με 140 και το παιδί τους πέρασε με πάνω απο 180-200. ... Το σίγουρο είναι ότι χωρίς κράνος, στολή κλπ δεν θα μιλούσαμε τώρα για ατύχημα. Περαστικά και πάλι
Και για να μην ξεχνιόμαστε....
384 και σήμερα...
ALX GS 11½
19/04/2010, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
56.7 μέση ωριαία μετακίνησης (πολλά μου φαίνονται για την africa, βοήθησε όμως και η "εθνική" στην ουσία κάναμε Κίσαμο-Ιεράπετρα σε ανοιχτό 260χλμ)
Μέση συνολική 42
Συνολικός χρόνος μετακίνησης 17:40
Συνολικός χρόνος 23:30
Εγώ στο πρώτο κομμάτι (με την αλλαγή του roadbook) είχα βγάλει 63χαω ΜΩΤ :lol: Στο υπόλοιπο κομμάτι μέχρι το ξενοδοχείο, δεν το λέω το νούμερο, γιατί θα μας απελάσουν από τη χώρα :rotflmao:
9 ώρες και 40 λεπτά την πρώτη μέρα. Ηράκλειο-Αγ.Μαρίνα ξενοδοχείο.
Την δεύτερη δεν την βάζω γιατί πηγαίναμε εντελώς τούριστ :p (φωτογραφίες σε όποιο ωραίο σημείο βλέπαμε, καφεδάκια, μασαμπούκες, δεν υπήρχε λόγος πίεσης γιατί η μέρα ήταν χαλαρή)
Ξεκίνησα στις 8:30 από το ξενοδοχείο και έφτασα στις 7 στο Ηράκλειο.
Οι δρόμοι του νησιού, δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς της Πελοποννήσου. Στο νησί υπάρχουν ορισμένα πιστάκια, όπως πχ ο Καλλικράτης ή τα Σφακιά, αλλά μέχρι εκεί. Παντού έχεις το κίνδυνο των βοσκών.
Η "εθνική" από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο έχει 73 παράνομες εξόδους και εισόδους. Αν επίσης το οδόστρωμα της και όλες οι ανάποδες κλήσεις των στροφών σας άρεσαν, τότε μάλλον βάλαν κάτι στη ρακή.
& έχω οδηγήσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Για ικανό διάστημα να έχω άποψη νομίζω.
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά & σας άρεσε.
& του χρόνου με υγεία!
crockh2001
19/04/2010, 11:18
Η "εθνική" από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο έχει 73 παράνομες εξόδους και εισόδους.
Ντα τοσα ειναι τα χιλιομετρα :rolleyes: Σε λιγοτερο απο χιλιομετρο υπαρχει και απο μια εξοδος και εισοδος? Μηπως υπερβαλεις?
Ντα τοσα ειναι τα χιλιομετρα :rolleyes: Σε λιγοτερο απο χιλιομετρο υπαρχει και απο μια εξοδος και εισοδος? Μηπως υπερβαλεις?
Κάτσε μέτρα της. Μιλάμε και από τις 2 πλευρές. O "Λύκος" του περιοδικού Μοτό, έχει γράψει ολόκληρο άρθρο για αυτό. & υπάρχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του Ηρακλείου, Star FM, όπου αναφέρονται όλα αναλυτικά.
Τώρα αν οι κλασικοί εδώ Balington τύποι, δε το καταλαβαίνουν, δε θέλουν να το πιστέψουν ή οτιδήποτε άλλο, και παίζουν κάθε Κυριακή πραγματικά το κεφάλι τους, τι να πω...
Προσοχή για να έχουμε..
Lioulios
19/04/2010, 11:29
Τίποτα φοτο από το 36ωρο ή και κανένα βιντεάκι παίζει από καέναν σας ?
Συγχαριτήρια σε όλους σας όσοι πήρατε μέρος .
Εχετλαίος
19/04/2010, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάτσε μέτρα της. Μιλάμε και από τις 2 πλευρές. O "Λύκος" του περιοδικού Μοτό, έχει γράψει ολόκληρο άρθρο για αυτό. & υπάρχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του Ηρακλείου, Star FM, όπου αναφέρονται όλα αναλυτικά.
Τώρα αν οι κλασικοί εδώ Balington τύποι, δε το καταλαβαίνουν, δε θέλουν να το πιστέψουν ή οτιδήποτε άλλο, και παίζουν κάθε Κυριακή πραγματικά το κεφάλι τους, τι να πω...
Προσοχή για να έχουμε..
Εμείς τα λέμε, εμείς τα 'κούμε...
:sad:
makis206
19/04/2010, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Τίποτα φοτο από το 36ωρο ή και κανένα βιντεάκι παίζει από καέναν σας ?
Πάρτε μια πρώτη γεύση από τον EarthDog εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101607) :beer:
Ξεμπάρκαρα, πήγα στο σπίτι, άλλαξα, κι ήρθα καπάκι στη δουλειά.
Ένα έχω να πω...
Όσοι δεν ήρθαν σε αυτό το 36ωρο λόγω...Κρήτης... Ε-ΧΑ-ΣΑΝ !!!
Ίσως το καλύτερο 36ωρο που έχω κάνει ever!!! Μπορεί να μην είχε τα πολλά χιλιόμετρα που μου αρέσουν όπως σε άλλα 36ωρα, αλλά ήταν απλά ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!! Τέλειες διαδρομές, πανέμορφα μέρη, δρόμοι με τρελή πρόσφυση να ξύνεις αγκώνες (εξού και ο τερματισμός μου στις 6 ακριβώς το απόγευμα στο ξενοδοχείο) Στροφιλίκι από την εκκίνηση, μέχρι ...τον τερματισμό! Τόσες μαζεμένες φουρκέτες δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου! Τι να λέμε!!!!
Επίσης πρέπει να τονίσω ότι η κινδυνολογία περί δρόμων που γλιστράνε, κατσίκια, αρνιά κι όλα αυτά που είχαν ακουστεί πριν (κι ίσως απογοήτευσαν πολλούς, απλά δεν ίσχυαν!!! Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην πω ότι τόσα καλά κομμάτια με τέλεια πρόσφυση μαζεμένα δεν έχω βρει σε κανένα 36ωρο! Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση υπερβολής!
Τα μόνο σημεία που γλιστρούσαν, ήταν στην Ελούντα και μέχρι την Ιεράπετρα (κι όχι όλα τα σημεία) Όλη η υπόλοιπη διαδρομή ήταν από μια χαρά, έως άριστη ως πρόσφυση. Βασικά, οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων της Κρήτης γλιστρούσαν. Έξω ήταν μια χαρά! Σβάρνα πηγαίναμε!
Αρνιά και κατσίκια, συνάντησα πολύ λιγότερα απ΄όσα συνάντησα πέρυσι στην Πελοπόννησο!
Οι Κρήτες οδηγοί από την άλλη, ήταν ΚΥΡΙΟΙ! Πρώτη φορά σε 36ωρο συνάντησα οδηγούς να σου ανοίγουν τον δρόμο μόλις έβλεπαν μοτοσυκλέτα από πίσω τους! Άψογοι κυριολεκτικά.
Και τέλος, πρέπει να πω πως η φάση των τριών διανυκτερεύσεων παρέα με τους 36ωρήτες, ήταν όλα τα λεφτά. Τρελός χαβαλές πάνω στα πλοία, αλλά και στο ξενοδοχείο, κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί!
Μάγκες... απλά ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν ήρθατε λόγω Κρήτης!!!
Αυτά προς το παρών. Μόλις βγήκα από το καράβι και ακόμα ...στρίβω! :rotflmao:
+ σε όλα!!!:sun: :sun: :sun: :beer:
(Λεπτόμέρειες - φωτό, αργότερα....)
Lioulios
19/04/2010, 11:55
Και μία ιδέα από τα παιδιά του Κρητικού κλιμακίου του V-strom club
1. http://www.youtube.com/watch?v=zY7qMMUnue0
2. http://www.youtube.com/watch?v=1cRS2gqDKts
Μπράβο τους .
Lioulios
19/04/2010, 12:00
Και μερικές foto που ανεβάσανε.
http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f31/topic-t7900.htm
http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f31/topic-t7898.htm
http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f31/topic-t7884.htm
pantheman
19/04/2010, 17:54
μερικες φωτο κ απο μενα. Το Transalpακι μου εβγαλε το χρεος του και φετος
χμ μαλλον ειναι μεγαλες γισ να ανεβουν αλλα δεν το κατεχω κιολας το αθλημα με τα κομπιουτερ
οποιος ξερει ας πει πως
makis206
20/04/2010, 07:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheman
μερικες φωτο κ απο μενα. Το Transalpακι μου εβγαλε το χρεος του και φετος
χμ μαλλον ειναι μεγαλες γισ να ανεβουν αλλα δεν το κατεχω κιολας το αθλημα με τα κομπιουτερ
οποιος ξερει ας πει πως
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13896).:beer:
Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ο Φάνης (guzzistas) που μάλλον συναντηθήκαμε αν και στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας κοντά στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής. Αν δεν υπήρχε άλλη κοκκινόασπρη Breva στην παρέα τότε ήσουν στάνταρ εσύ, ρε Φάνη δεν παίζεται η κουκλάρα σου λέμε! Σε πέτυχα βγαίνοντας από στροφή με ολόκληρο κονβόι μπροστά μου και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω, παρ'όλα αυτά η Guzzi μου μαγνήτισε το βλέμμα και μου δημιούργησε φαντασιώσεις τρελές! Μακράν πιο εντυπωσιακή απ'ότι άλλο συνάντησα στον δρόμο μου για Χανιά!!
Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι παλίκαρε, μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη χαζέψω κι από κοντά!
:beer: :a23: :beer:
195941
Shaolin Monk
20/04/2010, 08:18
Και μερικές foto που ανεβάσανε.
http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f31/topic-t7900.htm
http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f31/topic-t7898.htm
http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f31/topic-t7884.htm
Πολυ ωραιες φωτο... Μπραβο παιδια, χαιρομαι που περασατε καλα και δεν ακουσατε τις Κασσανδρες για κινδυνους, προβατα κτλ και το τολμησατε. Παντα τετοια Λιουλιο.:wave2:
Αν και ακόμα δεν έχουμε επιστρέψει στις βάσεις μας καθώς το δικό μου 36 ωρο συνεχίστηκε μέχρι τη Βέροια και σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα ένα έχω να πώ..................... ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!:D :D :D
Ηταν μακράν το καλύτερο από όλα τα 36ωρα που έχω συμμετάσχει, και σύμφωνα με τα λόγια των Γρηγόρη κ Κυριάκου από την Κοζάνη που έχουν χάσει μόνο 1 από τα 13, η καλύτερη οργάνωση της λέσχης και οι πιό απολαυστικές διαδρομές.
Ο πύχης με αυτήν την διοργάνωση της λέσχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και ήδη θα πρέπει να προβληματιστούν για τα επόμενα (χαίρομαι που δεν είμαι στην θέση τους :) )
Φωτό από εμένα και περισσότερα πράγματα όταν με το καλό γυρίσω Γιάννενα αύριο.
Lioulios
20/04/2010, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Πολυ ωραιες φωτο... Μπραβο παιδια, χαιρομαι που περασατε καλα και δεν ακουσατε τις Κασσανδρες για κινδυνους, προβατα κτλ και το τολμησατε. Παντα τετοια Λιουλιο.:wave2: καλημέρα.
Φίλε μου αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι εγω δεν πήρα μέρος .
Πρωσοπικά θα ήθελα όταν θα πάρω μέρος σε ένα τέτοιο γεονός να το βγάλω εις πέρας .
Επειδή δεν ήμουν σε θέση ...δεν .
Είναι φοτο και βίντεο από το στρομ φόρουμ.
Κάποια άλλη φοά ..ίσως :wave2:
Shaolin Monk
20/04/2010, 09:30
καλημέρα.
Φίλε μου αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι εγω δεν πήρα μέρος .
Πρωσοπικά θα ήθελα όταν θα πάρω μέρος σε ένα τέτοιο γεονός να το βγάλω εις πέρας .
Επειδή δεν ήμουν σε θέση ...δεν .
Είναι φοτο και βίντεο από το στρομ φόρουμ.
Κάποια άλλη φοά ..ίσως :wave2:
Εδω να'μαστε καλα και παμε παρεα την αλλη φορα...:wave2:
Lioulios
20/04/2010, 09:42
Αμέ .
παρασκευη απογευμα κατεβηκα στο λιμανι και χαιρετισα τα παιδια γνωστα και μη που κατεβαινανε στη κρητη.ζηλεψα αλλα να μαστε καλα εχει 36ωρα ακομα να ζησουμε.
μιλησα κατα τη διαρκεια του σ/κ με ντιμζαμπ και μιραζ και η ζηλεια μεγαλωσε αλλα τους σκεφτομουνα και με ενα γλυκο χαμογελο και χαρα που περναγανε καλα.
το 13ο 36ωρο τελειωσε και πηγαν ΕΥΤΥΧΩΣ ολα καλα (απ οσο γνωριζω τουλαχιστον).βλεπω φωτο και βιντεα και ξερω πολυ καλα οτι το φιλινγκ δε μεταφερεται.οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηλευω επιπλεον.απλα καθομαι και χαζευω αφηγησει και φωτογραφιες με τη σκεψη οτι ευτυχως δεν επιβαιβεωθηκαν οι φοβοι μου.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
... βλεπω φωτο και βιντεα και ξερω πολυ καλα οτι το φιλινγκ δε μεταφερεται.οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηλευω επιπλεον.απλα καθομαι και χαζευω αφηγησει και φωτογραφιες .....
+1
:beer:
guzzistas
20/04/2010, 11:41
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13896).:beer:
Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ο Φάνης (guzzistas) που μάλλον συναντηθήκαμε αν και στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας κοντά στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής. Αν δεν υπήρχε άλλη κοκκινόασπρη Breva στην παρέα τότε ήσουν στάνταρ εσύ, ρε Φάνη δεν παίζεται η κουκλάρα σου λέμε! Σε πέτυχα βγαίνοντας από στροφή με ολόκληρο κονβόι μπροστά μου και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω, παρ'όλα αυτά η Guzzi μου μαγνήτισε το βλέμμα και μου δημιούργησε φαντασιώσεις τρελές! Μακράν πιο εντυπωσιακή απ'ότι άλλο συνάντησα στον δρόμο μου για Χανιά!!
Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι παλίκαρε, μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη χαζέψω κι από κοντά!
:beer: :a23: :beer:
Μάκηηηη :beer: :beer: :beer: Γυρνάγαμε στο καράβι φίλε....
Ηταν και άλλη μια, εγώ είχα κόκκινο μπουφάν... Οπως και να έχει.... ΚΡΗΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!! Και ΚΡΗΤΕΣ υπέροχοι και οι πιο ζεστοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει!
Εχετλαίος
20/04/2010, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ζηλεψα αλλα...
Όταν φτάσεις καμιά φορά στο αμήν (στο πολύ αμήν, στον αμανέ και έτσι), σάλτα στο βαπόρι για Χανιά και τα λοιπά άστα επάνω μας.
makis206
20/04/2010, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
εγώ είχα κόκκινο μπουφάν...
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είδα εσένα λοιπόν, δεν είχα την τύχη να συναντήσω και τον δεύτερο αλλά απ'την άλλη καλύτερα γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα στην οικονομική περίοδο που περνάμε τώρα..:lol:
Άμα κάτσω να γράψω για το τι υπέροχη εικόνα κατάφερα και κράτησα μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που είδα την "ηλεκτρίκ κοκκινίλα" μπροστά στον πρασινο-καφε-γκρίζο φόντο των λόφων και της ασφάλτου του νησιού δεν θά'χω τελειωμό, αρκεί να πω πως η εικόνα ήταν απ'τις ομορφότερες -αν όχι Ή ομορφότερη- που κράτησα μέσα μου στα όσα χρόνια αγαπάω αυτό που λέγεται "μοτοσυκλέτα"..
Απίστευτος! :beer: :beer:
Δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο. why? σωστό μέγεθος και forma και δεν βγάζει μήνυμα λάθους.... Απλά δεν την εμφανίζει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο. why? σωστό μέγεθος και forma και δεν βγάζει μήνυμα λάθους.... Απλά δεν την εμφανίζει...
+125.. έσπαγα το κεφάλι μου χθες.. :lol: Πρόβλημα του φόρουμ και θα διορθωθεί.. :winka:
makis206
20/04/2010, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Πρόβλημα του φόρουμ και θα διορθωθεί.. :winka:
Ακριβώς, έχουν ενημερωθεί οι admins και περιμένουμε :winka: :beer:
Μείνετε συντονισμένοι!(πάντα ήθελα να το πω αυτό):lol:
orizontas
20/04/2010, 14:42
Ακριβώς, έχουν ενημερωθεί οι admins και περιμένουμε :winka: :beer:
Μείνετε συντονισμένοι!(πάντα ήθελα να το πω αυτό):lol:
ολο προβληαματ ειμαστε εδω μεσα κατι πρεπει να γινει με την διοικηση παιδια ...
λετε να παμε για εκλογες μαζι με τις δημοτικες ....
:smokin: :smokin:
........................ μέσα απ'το νοικιασμένο Swiftάκι .....................
Δε με λές ρε κουμπάρε.............πολύ suzuki τώρα τελευταία, τί έγινε????? :lol: :lol: :lol:
Και εμάς πέτυχες που ήμασταν μπροστά από το Φάνη ;)
makis206
20/04/2010, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Δε με λές ρε κουμπάρε.............πολύ suzuki τώρα τελευταία, τί έγινε????? :lol: :lol: :lol:
Και εμάς πέτυχες που ήμασταν μπροστά από το Φάνη ;)
Δεν ξέρω ρε Γιάννη τι παίζει με δαύτα, μάλλον μού'λειψαν τα παζλ που έφτιαχνα μικρός..:lol: :rotflmao:
Στάνταρ σας είδα κι εσάς αλλά πολύ BMW μωρ'αδερφάκι μου, άντε βρες ποιος είναι ποιος..:lol:
Αρκετοί BMWδάκηδες πάντως ανταπέδωσαν στον χαιρετισμό μου (έβγαζα και χέρι απ'το παράθυρο), μήπως ήσουν ένας από αυτούς;
:beer:
ducpilot
20/04/2010, 17:41
Ωπως ειπαν και οι παραπανω περασαμε τελεια στην ομορφη Κρητη ομορφες διαδρομες που ηθελαν προσοχη γενικως που βεβαια αν πηγαινες ανθρωπινα δεν ειχες προβλημα,με παρεες παντου ωραιες μοτοστιγμες να ειμαστε καλα και να ταξιδευουμε ολοι και ολες.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όταν φτάσεις καμιά φορά στο αμήν (στο πολύ αμήν, στον αμανέ και έτσι), σάλτα στο βαπόρι για Χανιά και τα λοιπά άστα επάνω μας.
φροντιζω να φτανω στο αμην καλοκαιρινους μηνες και τοτε παω απο την αλλη μερια της κρητης να δω τι κανει το ''μαγαζι''. :winka:
crockh2001
21/04/2010, 10:34
Ενα βιντεακι απο μενα απο το Οροπεδιο Λασιθιου μεχρι το Δικταιο Ανδρο (οπου βγαλαμε την πρωτη μας φωτο):
http://www.youtube.com/watch?v=qSkrF-8hInw
:smilea:
pepes1gr
21/04/2010, 11:01
Ενα βιντεακι απο μενα απο το Οροπεδιο Λασιθιου μεχρι το Δικταιο Ανδρο (οπου βγαλαμε την πρωτη μας φωτο):
http://www.youtube.c...h?v=qSkrF-8hInw
:smilea:
δεν δουλεύει το link
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
δεν δουλεύει το link
pantheman
21/04/2010, 19:54
γαμωτ γαμωτ δεν ανεβαινει :evil:
Ποσο πρεπει να τις μικρυνω:sick:
pantheman
21/04/2010, 20:06
τεστ
road spirit
21/04/2010, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheman
τεστ υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το ανέβασμα φωτο απο χθες ... υπομονή
ALX GS 11½
22/04/2010, 10:14
Ανεβάζω το video που έφτιαξα στο γιουτούμπι. Θα ειδοποιήσω να το δείτε γιατί παίζει να το κατεβάσουν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων για τη μουσική που χρησιμοποίησα. Stay tuned και πιστεύω να σας αρέσει γιατί έφαγα ώρες να το φτιάξω :)
LOUKILOUK
22/04/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
...και κάπου εκεί, στο 4΄18 περίπου νομίζω, μου φεύγει από την διαφάνεια του τανκ μπαγκ, που ειχα ξεχάσει λίγο ανοιχτό, το χαρτί που είχαν σφραγίσει οι οργανωτές με τα χιλιόμετρα...:sick: :bigcry: ...αναστροφή και ψάξιμο... ευτυχώς δεν άργησα να το βρω και βουρ ξανά στον πατσά...εεε στο δρόμο εννοούσα...:rotflmao: :lol:
Πρωτάρης σε 36άωρο νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να συμμετάχω κάθε χρόνο...Ήταν ΚΑΛΑ...:winka:
Μπράβο σε όλους τους 36αωράκηδες, και του χρόνου τώρα πια με υγεία να ξανανταμώσουμε... :beer: :wave2:
Για τα υπόλοιπα που γράφτηκαν θα συμφωνήσω από την μια με τον ALXGS111/2, έτσι όπως τα λέει ήταν, μόνο που ίσως δεν πέτυχε του Κρητικούς τους "γρήγορους" που κυρίως συχνάζουν στην εθνική...(!!??) και όχι στα βουνά με τα στροφιλίκια που ήμασταν εμείς κατά κύριο λόγο.
Αν δεν είχα ξαναπάει Κρήτη θα έλεγα τα ίδια ακριβώς γιατί αυτά είδα και εγώ αυτό το ΣΚ, επειδή όμως έχω ξαναγυρίσει την Κρήτη 12 μέρες με μηχανή πρέπει να παραδεχτώ ότι κάτι ξέρουν και όσοι την περιγράφουν σαν "ζούγκλα". Τεσπά είναι μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση και σίγουρα η έλλειψη οδηγικής παιδείας μας χαρακτηρίζει Πανελλαδικός και όχι μόνο στην Κρήτη.
υ.γ.1 δυστυχώς εκτός από το CBR, υπήρξε και ένα μαύρο Ζ750 νομίζω που τσαλακώθηκε στην εθνική και το παλικάρι (κρητικός μάλλον) φορούσε μόνο κράνος :sad:
εύχομαι τα καλύτερα και γαι τους 2...
υ.γ.2 πολλά χαιρετίσματα στα συντεκνάκια Γιάννη, Γιάννη και Αντώνη που γνωρίσαμε κατά την διαρκεια του αγώνα και σχεδόν από την αρχή πήγαμε παρέα μέχρι το τέλος :beer: :beer: :wave2:
υ.γ.3 πολλά χαιρετίσματα και στους συνφορουμίτες Λουκά και Δημήτρη με τα 990 που γνώρισα από κοντα στην Κρήτη. :beer: :wave2:
ALX GS 11½
22/04/2010, 10:18
Τελικά δεν μπορώ να το ανεβάσω το βίντεο. Moυ το κάνουν abort
ALX GS 11½
22/04/2010, 11:30
http://www.megaupload.com/?d=4A69BTSZ
Mπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
ωραίο το βιντεάκι alx
(του χρόνου πρέπει να σκεφτώ καμιά μόντα κυριλέ για βιντεοεγγραφή... πχ να βγαίνει η κάμερα από το βαλιτσάκι και εκεί να έχω το φορητό που να αντέχει η μπαταρία για κάμποση ώρα :-)
LOUKILOUK
26/04/2010, 20:12
Παλικάρια για βοηθήστε αν κάποιος γνωρίζει να μου πει... δεν έστειλα τις φωτό μιας και είχα θέμα με την φωτογραφική... σήμερα το έλυσα αλλά είμαι εκπρόθεσμος, να τις στείλω με courier? θα το σώσω...
Διαφορετικά θα μάθουμε την βαθμολογία μας για τα υπόλοιπα έτσι για να δούμε από περιέργεια πως τα πήγαμε?
ευχαριστώ εκ των προτέρων :beer: :wave2:
υ.γ. δεν μένω στην Αθήνα...
χλωμο σε κοβω μπρο...
αλλα αν δεν τους παρεις τηλ,δεν θα εισαι σιγουρος:winka:
οτι και να σου πουμε εμεις,δεν μετραει:wave2:
LOUKILOUK
27/04/2010, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
χλωμο σε κοβω μπρο...
αλλα αν δεν τους παρεις τηλ,δεν θα εισαι σιγουρος:winka:
οτι και να σου πουμε εμεις,δεν μετραει:wave2:
Μίλησα σήμερα μαζί τους και μάλλον θα διευθετηθεί το θέμα...
Τα παλικάρια της διοργάνωσης μέχρι τώρα έιναι άψογα και καθόλου "δισκοίλια"... μπράβο τους για όλα... :beer:
Shaolin Monk
27/04/2010, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ήταν ο φίλος μου ο Άρης με CBR1000RR Fireblade λευκό.
Τον έσωσε ο ολόσωμος εξοπλισμός, μπότες, στολή, κράνος.
είναι καλά, και την έβγαλε πολύυυυ φτηνα,
Μου είπε πως κάποιος απο το 36ωρο τον βοήθησε...
Σας ευχαριστώ όλους.....
Και χαρηκε και ιδιαιτερα που καποια παιδια απο το 36ωρο που περασαν απο εκει, ενδιαφερθηκαν και στη συνεχεια περνωντας τηλεφωνο στο νοσοκομειο και μιλωντας μαζι του. Τετοιες στιγμες, αυτες ειναι ωραιες κινησεις...:a18:
Shaolin Monk
27/04/2010, 12:04
Μακηηηηηηηηη, γιατι πηγε πριν απο τα δικα σας το δικο μου;
Shaolin Monk
27/04/2010, 12:06
:confused:
John Steed
27/04/2010, 13:18
Το είδα κι εγώ στην άκρη του δρόμου στο ύψος της Creta Farm, λευκό CBR-600 πρέπει να ήταν όπως μπόρεσα να διακρίνω στο σούρουπο.. αν ξέρει κάποιος για το τι έγινε με το παλικάρι ας μας πει.
Σας ευχαριστώ όλους.....
makis206
27/04/2010, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σας ευχαριστώ όλους.....
Όλα καλά λοιπόν, εμείς ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε!
:beer: :beer: