View Full Version : Το παιχνιδι μου... (βελτίωση ΧR650 Motard)
project.breeze
02/02/2010, 21:50
Αφού θέλεις ατμοσφαιρικά άλογα :beer:
187682
devil's animal
02/02/2010, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αφού θέλεις ατμοσφαιρικά άλογα :beer:
εεεετσι...
:beer: :beer: :beer:
reinmeister
02/02/2010, 22:09
ξεθαψα και μια του δικου μου απο βολτα στην πεντελη...πλεον ειχε γινει σχεδον νορμαλ και ετοιμαζοταν να γινει ανταλλαγη με το μπουσα...:D
187688
ρε πατε καλα???
τετοια βλεπουν οι γριες, το Star και οι ιου-ιου και μας περνουν απο κακο ματι...
Κυριε Αντωνη... προσοχη ... το καλοκαιρι μην κυκλοφορειτε πολυ απο Πεντελη, Υμηττο και Ν. Μακρη...
ολο και καποιος θα φωναξει ναπιασουν τον εμπρηστη...
οσο για σε κυριε Σταυρο ... τι να πω...
κατσε να μαζεψω τα σαλια μου πρωτα και θα σου πω μετα...
φιλε να το χαρεις και να το ξαναχαρεις οσο δεν παιρνει
devil's animal
02/02/2010, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ρε πατε καλα???
τετοια βλεπουν οι γριες, το Star και οι ιου-ιου και μας περνουν απο κακο ματι...
Κυριε Αντωνη... προσοχη ... το καλοκαιρι μην κυκλοφορειτε πολυ απο Πεντελη, Υμηττο και Ν. Μακρη...
ολο και καποιος θα φωναξει ναπιασουν τον εμπρηστη...
οσο για σε κυριε Σταυρο ... τι να πω...
κατσε να μαζεψω τα σαλια μου πρωτα και θα σου πω μετα...
φιλε να το χαρεις και να το ξαναχαρεις οσο δεν παιρνει
thank you Jimmy boy...
Τo πιο ωραιο XR650mt , το ειδα εξω απο του παπασταυρου στη νικαια κ το πουλαγε 11.000ε :eek: :smokin:
Όμορφα πράγματα...!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
3. ερωτήσεις μόνον:
α. όντως, φοράς γυαλιά με άσπρο σκελετό, ρε παπάρα...?
β. οι φραουλίτσες από την Μανωλάδα είναι...?
γ. μπουρνάζι ή σπάτα μένεις..?
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
devil's animal
02/02/2010, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όμορφα πράγματα...!
:beer: :beer:
3. ερωτήσεις μόνον:
α. όντως, φοράς γυαλιά με άσπρο σκελετό, ρε παπάρα...?
β. οι φραουλίτσες από την Μανωλάδα είναι...?
γ. μπουρνάζι ή σπάτα μένεις..?
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
1)ναι
2)ναι
3)Νεα Μηχανιωνα Θεσσαλονικης
Καλορίζικο και καλή διασκέδαση.
Καταπληκτικό μηχανάκι το XR, ήθελα πάντα ένα αλλά κρατάνε πολύ την τιμή τους τα άτιμα.
Τα αυτοκόλητα μου φαίνονται κάπως κι εμένα, αλλά σίγουρα το κάνουν μοναδικό!
Αντε και καλά παιχνίδια (με όσο το δυνατόν λιγότερο κυνηγητό με τους μπάτσους).
:beer:
gixxerpap
03/02/2010, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Τo πιο ωραιο XR650mt , το ειδα εξω απο του παπασταυρου στη νικαια κ το πουλαγε 11.000ε :eek: :smokin:
του γιαννάκη λες που δουλεύει εκεί, ή αυτό με τα μπροστινά της ohlins?
devil's animal
03/02/2010, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Καλορίζικο και καλή διασκέδαση.
Καταπληκτικό μηχανάκι το XR, ήθελα πάντα ένα αλλά κρατάνε πολύ την τιμή τους τα άτιμα.
Τα αυτοκόλητα μου φαίνονται κάπως κι εμένα, αλλά σίγουρα το κάνουν μοναδικό!
Αντε και καλά παιχνίδια (με όσο το δυνατόν λιγότερο κυνηγητό με τους μπάτσους).
ευχαριστω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
του γιαννάκη λες που δουλεύει εκεί, ή αυτό με τα μπροστινά της ohlins?
Ωχ πεσαμε σε γνωστο.......:)
Ενα με μαυρη μασκα κ σφουγκαρενια μαυρα προστατευτικα στα καλαμια, μου ειχε πει οτι φοραει της παναγιας τα ματια , μου φενεται κ fcr, exei περασει αρκετος καιρος απο τοτε που τα χαμε πει .....:D
road spirit
03/02/2010, 14:45
η συζήτηση καθαρίστηκε απο τις αντικρουόμενες απόψεις περί XR, τις οποίες μπορείτε να τις συνεχίσετε φιλοσοφικά ή επί του πρακτέου εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96313).
Το παρόν θρεντ παρακαλώ να μείνει καθαρό, και να περιοριστεί σε σχολιασμό επί της συγκεκριμένης βελτίωσης και όχι για το αν τα ΚΤΜ είναι καλύτερα ή αν τα XR βγήκαν με σκοπό να κάνουν εντούρο στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης ....
thank you
devil's animal
03/02/2010, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
η συζήτηση καθαρίστηκε απο τις αντικρουόμενες απόψεις περί XR, τις οποίες μπορείτε να τις συνεχίσετε φιλοσοφικά ή επί του πρακτέου εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96313).
Το παρόν θρεντ παρακαλώ να μείνει καθαρό, και να περιοριστεί σε σχολιασμό επί της συγκεκριμένης βελτίωσης και όχι για το αν τα ΚΤΜ είναι καλύτερα ή αν τα XR βγήκαν με σκοπό να κάνουν εντούρο στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης ....
thank you
thanks Johnn!
devil's animal
03/02/2010, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρουν άλλες προτάσεις περί εμφάνισης......:confused:
φυσικα και με ενδιαφερουν.
καθε αποψη ειναι σεβαστη αρκει να γραφεται με ωραιο τροπο.
οι περισσοτεροι δεν γουσταραν το θεμα των αυτοκολλητων.απολυτως δεκτο.
μπορει καποιος αλλος να μην γουσταρει τις χουφτες, την μαυρη μανιβελα και παει λεγοντας...
ολα δεκτα αρκει να μην θιγουν.
εγω ο ιδιος εψαξα και παρεθεσα μοταρνταδικα XR για να δω κατι "αλλο" που ισως μου εκανε κλικ,αλλα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα.
ακομα και το γεγονος της βασης του project,που ειναι η ιδια η μηχανη.
θα χαρω να ακουσω καποιον να μου λεει οτι εκανα μαλακια που πηρα το XR για την συγκεκριμενη δουλεια και δεν πηρα π.χ. το husqvarna 610 αλλα με επιχειρηματα....
οτι αλλο και εγω στην διαθεσης σας...
:wave2:
edit: για να απαντησω και στο ερωτημα σου,μιας και το εφαγε η μαρμαγκα...
και μιας και ρωταγες πριν πως να το κανεις
:evil: :evil: :evil:
ετσι
:smokin:
187751
και με τα πραγματα που εχεις επανω θα φαινεται ακομα πιο τουμπανο απο αυτο της φωτο
devil's animal
03/02/2010, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και μιας και ρωταγες πριν πως να το κανεις
:evil: :evil: :evil:
ετσι
γινε πιο συγκεκριμενος.
με τα acerbis? χωρις?
π.χ. (περα απο τα αυτοκολλητα) εγω θα εβγαζα κατευθειαν τα φτερο,την μασκα, τα φλας φορτηγου, τον λασπωτηρα και τις χουφτες.
(δεν παμε σε τεχνικα μερη οπως η εξατμιση)
οποτε παλι κατι σαν το δικο μου θα εμοιαζε χωρις τα αυτοκολκλητα.
:ninja:
Κατι εψαχνα σε αλλο φορα για το αλλο θεμα συζητησης και επεσα σε αυτο....http://www.xrstuff.co.uk/
Ισως σε ενδιαφερει.... :wave2:
dirtbird
03/02/2010, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
π.χ. (περα απο τα αυτοκολλητα) εγω θα εβγαζα κατευθειαν τα φτερο,την μασκα, τα φλας φορτηγου, τον λασπωτηρα και τις χουφτες.
τη μίζα? :winka:
check your pm's:eek:
γινε πιο συγκεκριμενος.
με τα acerbis? χωρις?
οποτε παλι κατι σαν το δικο μου θα εμοιαζε χωρις τα αυτοκολκλητα.
ayto to look
κοκκινο ασπρο, με αυτα τα αυτοκολλητα που εχει αυτο επανω...
τωρα αλλες περιφεριακες οπτικες βελτιωσεις δεν αλλαζουν την συνολικη εικονα, οπως χουφτες φλας κλπ κλπ κλπ...
εγω παντως οταν το παρω ετσι θα ναι
Eμενα το απο πανω μου φενεται παλιομοδητικο, το μαυρο που εβαλα εγω τα σπαει.Καποια στιγμη να βαλουμε ολες τις φωτο μαζι να γινουν συγκρισεις.
Η μασκα που εβαλες ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν του πολυπαει.Επιμενω οι φουσκες να φυγουν κ να μπει κατι πιο μοντερνο, τα σφουγγαρακια τα acerbiς ειναι ωραια να βαλεις.......:wave2:
Το μηχανάκι ...:a015: :a016: :a015:
Καλά (λίγα) χιλιόμετρα...(λίγα γιατί η μπροστά ρόδα δεν θα ''γράφει'', όλο σηκωμένη θα είναι...:D )
devil's animal
03/02/2010, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κατι εψαχνα σε αλλο φορα για το αλλο θεμα συζητησης και επεσα σε αυτο....http://www.xrstuff.co.uk/
Ισως σε ενδιαφερει.... :wave2:
ωραιο site...
devil's animal
03/02/2010, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
τη μίζα? :winka:
check your pm's:eek:
ντεν τελει μιζα καρτια μου...
εχεις και εσυ π.μ.
devil's animal
03/02/2010, 22:01
Eμενα το απο πανω μου φενεται παλιομοδητικο, το μαυρο που εβαλα εγω τα σπαει.Καποια στιγμη να βαλουμε ολες τις φωτο μαζι να γινουν συγκρισεις.
Η μασκα που εβαλες ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν του πολυπαει.Επιμενω οι φουσκες να φυγουν κ να μπει κατι πιο μοντερνο, τα σφουγγαρακια τα acerbiς ειναι ωραια να βαλεις.......:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν προκειται να βγαλουμε ακρη ρε συ..
ολα αυτα τα αισθητικα-εμφανισιακα θεματα ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ολοι καπως εχουμε σκεφτει το μηχανακι των ονειρων μας. ε,εγω γουσταρω τιγκα νεκροκεφαλες. και ακριβως το look που του εχω δωσει.
αργοτερα (αφου θα το κρατησω αιωνια), οταν το βαρεθω, ισως να το κανω μια μονοχρωμια ή βαλω πιο "κυριλε" αυτοκολλητα.
devil's animal
03/02/2010, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Το μηχανάκι ...:a015: :a016: :a015:
Καλά (λίγα) χιλιόμετρα...(λίγα γιατί η μπροστά ρόδα δεν θα ''γράφει'', όλο σηκωμένη θα είναι...:D )
:beer: :beer: :beer: :beer:
Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω.....
Τεσπα.... Καλοτάξιδο το Honda ρε μλκ!!!!!! Επιτέλους πήρες μηχανάκι!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε σκέφτομαι πάνω του με καπρι και τα άσπρα γυαλιά και με πιάνει ανατριχίλα (http://www.youtube.com/watch?v=oCwX22I_Sa8) :lol: :lol: :lol: :lol:
devil's animal
03/02/2010, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω.....
Τεσπα.... Καλοτάξιδο το Honda ρε μλκ!!!!!! Επιτέλους πήρες μηχανάκι!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε σκέφτομαι πάνω του με καπρι και τα άσπρα γυαλιά και με πιάνει ανατριχίλα (http://www.youtube.com/watch?v=oCwX22I_Sa8) :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευχαριστω στριμαντερο...:lol:
sou aksizei ena megalo mpravo!!!!:beer: epese poly doyleia k ayto fainetai.......agnwristo!
devil's animal
03/02/2010, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από moyrkos
sou aksizei ena megalo mpravo!!!!:beer: epese poly doyleia k ayto fainetai.......agnwristo!
σ'ευχαριστω.
Δεν ντρεπεστε ρε, αυτά μου κάνετε, υπεροχη μοντιφια στο XR, χώρισε η Μενεγάκη, χώρισε και η Madona, πως να μην με πάρουν τα ζουμια. Φίλε μου πέρα από την πλάκα το μηχανάκι είναι απλά υπεροχο. Το ειχα συντροφιά για περισσότερο από 4 χρόνια και είναι πραγματικά τερας αξιοπιστίας. Έκανα μαζί του 65000 χλμ και δεν είπε κιχ. Απλά σας ζηλεύω. Είναι τέλειο να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνεις στην αγάπη σου. Επίσης εκτός από χρόνο έχετε και μπόλικο μεράκι. Πραγματικά μοναδικό το μηχανακι σου. Ευχομαι να περάσε μαζι πολλά και ασφαλή χλμ. Πολλα πολλά μπράβο σας αξίζουν. Τώρα όσο για την εξωτερική του εμφάνιση μη ρωτάς κανέναν. Άν σου αρέσει σε όλους τους άλλους περισεύει. Και πάλι μπράβο.
Υ.Γ.
γνώμη μου το μοτεράκι του μην το ζορίσεις πολύ θα χάσεις μεγάλο κομματι αξιοπιστίας. Σημείωσε ότι το δικό μου στα χέρια μου δεν πέρασε και λίγα και μέχρι τη στιγ,ή που το έδωσα δεν δάκρυζε πουθενά λάδι. Στις 30000 πέρασα ένα σετ ελλατήρια κι έβαζα Motul κάθε 6000. Το πήρε φίλος μου κι ακόμα με αυτό πηγαίνουμε στα βουνά, έχει τώρα 78000 και θα του αλλάξει εμβολο, χιτώνιο, βαλβίδες. Το απόλυτο μηχανάκι. Και πάλι καλά χλμ.
Κι εγώ σκέφτηκα αρχικά να μη γράψω, να γράψω, να μη γράψω, τελικά γράφω:
1) Θαυμάζω τον ενθουσιασμό να φτιάξεις ένα μηχανάκι όπως ακριβώς το θέλεις.
2) Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι... ιδιαίτερο, αλλά σαν θέμα είναι πλήρες και τα αυτοκόλλητα έχουν ταιριάξει όμορφα, οπότε τεχνικά είναι σωστό.
3) Η μάσκα/εμπρός φανάρι δεν ταιριάζει με το consept. Είτε βάλε το τετάγωνο της μάνας του, είτε ένα παλιό, επίσης τετράγωνο, αλλά μικρό από τα XR600R. Εγώ θα εξέταζα και την περίπτωση στρογγυλού κλασικού φαναριού (αλλά είμαι και παλιομοδίτης...)
4) Άντε βάλε μπρος με τα μοτερικά. Εγώ προτείνω το τρίτο στάδιο του Βροχομάστορα, ήτοι killer με 75 άλογα, χαμηλό ρίσκο και υψηλό κόστος (σάμπως εγώ θα τα πληρώσω;)
5) Εν συνεχεία ανωτέρω, θα πρότεινα εμπρός κέντρο τροχού από Africa/Transalp κλπ με δύο δισκόφρενα, προφανώς δύο δαγκάνες και ανάλογη τρόμπα. Με 75 άλογα και εκατόν-τίποτε κιλά παίζεις σε λόγους βάρους/ισχύος SS. Πρέπει και να σταματάει ε;
6) Επίσης είμαι της σχολής “ό,τι δεν είναι απολύτως απαραίτητο είναι απολύτως περιττό”, οπότε μου ασκούν κάποια γοητεία τα δύο “ξηλωμένα” που πόσταρες, ιδιαίτερα το πρώτο (με τους τροχούς του CBR).
7) Επισυνάπτω φωτό με ένα XR for your consideration
Εύχομαι να το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Καλά χιλιόμετρα!
Μάνος
187820
TOUMPANO FILARAKI NA TO XERESE K KALES TARZANIES..
:beer: :wave2:
devil's animal
04/02/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν ντρεπεστε ρε, αυτά μου κάνετε, υπεροχη μοντιφια στο XR, χώρισε η Μενεγάκη, χώρισε και η Madona, πως να μην με πάρουν τα ζουμια. Φίλε μου πέρα από την πλάκα το μηχανάκι είναι απλά υπεροχο. Το ειχα συντροφιά για περισσότερο από 4 χρόνια και είναι πραγματικά τερας αξιοπιστίας. Έκανα μαζί του 65000 χλμ και δεν είπε κιχ. Απλά σας ζηλεύω. Είναι τέλειο να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνεις στην αγάπη σου. Επίσης εκτός από χρόνο έχετε και μπόλικο μεράκι. Πραγματικά μοναδικό το μηχανακι σου. Ευχομαι να περάσε μαζι πολλά και ασφαλή χλμ. Πολλα πολλά μπράβο σας αξίζουν. Τώρα όσο για την εξωτερική του εμφάνιση μη ρωτάς κανέναν. Άν σου αρέσει σε όλους τους άλλους περισεύει. Και πάλι μπράβο.
Υ.Γ.
γνώμη μου το μοτεράκι του μην το ζορίσεις πολύ θα χάσεις μεγάλο κομματι αξιοπιστίας. Σημείωσε ότι το δικό μου στα χέρια μου δεν πέρασε και λίγα και μέχρι τη στιγ,ή που το έδωσα δεν δάκρυζε πουθενά λάδι. Στις 30000 πέρασα ένα σετ ελλατήρια κι έβαζα Motul κάθε 6000. Το πήρε φίλος μου κι ακόμα με αυτό πηγαίνουμε στα βουνά, έχει τώρα 78000 και θα του αλλάξει εμβολο, χιτώνιο, βαλβίδες. Το απόλυτο μηχανάκι. Και πάλι καλά χλμ.
σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
η αρχικη επιλογη (που οπως ειπα με επεισε ο Αντωνης) εγινε διοτι ηξερα οτι και ο ιδιος ειχε το ιδιο μηχανακι μεχρι το 2005. οποτε υπαρχει εξ αρχης ενα σοβαρο avantage οσον αφορα τις ιδιαιτεροτητες του. αν επαιρνα π.χ. ΚΤΜ θα ηταν κατι εντελως νεο και θα πηγαινα μεσω αντιπροσωπειας για το οτιδηποτε.
το συγκεκριμενο μηχανακι που ειχε στην κατοχη του ο Antoine ειχε πουσαριστει απο τον ιδιο και ειχε τρεξει ενα πανελληνιο supermotard χωρις να κανει κιχ. Σημαντικη πληροφορια οσον αφορα την αξιοπιστια του μοτερ αλλα και της ιδιας της βελτιωσης.
οπως ειδες σε προηγουμενο ποστ μου εχει δωσει καποιες επιλογες συμφωνα με το μεγεθος του τουμπανιασματος και αντιστοιχα το ποσοστο της αξιοπιστιας που θα εχω. (αυτο το ειχε κανει πριν καν ακομα αγορασω το μηχανακι)
μονο με την εξατμιση,το καρμπ και τα αλυδιδογραναζα εγινε αγνωριστο απο πριν που ηταν χωματινο.
θα το συνηθισω ετσι και μετα βλεπουμε.
ο στοχος (οπως εχω ξαναπει) ειναι να γινει ανταγωνιστικο με τα νεα μοντελα των αλλων εταιρειων (ΚΤΜ 690, HUSQVARNA, HUSABERG), καθημερινο (οχι κοντραδικο) και ολα αυτα με την μεγαλυτερη δυνατη αξιοπιστια.
Υ.Γ: το οτι πολλοι κατοχοι το βγαζετε τερας αξιοπιστιας με βοηθαει φοβερα (κυριως ψυχολογικα)
devil's animal
04/02/2010, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
Κι εγώ σκέφτηκα αρχικά να μη γράψω, να γράψω, να μη γράψω, τελικά γράφω:
1) Θαυμάζω τον ενθουσιασμό να φτιάξεις ένα μηχανάκι όπως ακριβώς το θέλεις.
2) Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι... ιδιαίτερο, αλλά σαν θέμα είναι πλήρες και τα αυτοκόλλητα έχουν ταιριάξει όμορφα, οπότε τεχνικά είναι σωστό.
3) Η μάσκα/εμπρός φανάρι δεν ταιριάζει με το consept. Είτε βάλε το τετάγωνο της μάνας του, είτε ένα παλιό, επίσης τετράγωνο, αλλά μικρό από τα XR600R. Εγώ θα εξέταζα και την περίπτωση στρογγυλού κλασικού φαναριού (αλλά είμαι και παλιομοδίτης...)
4) Άντε βάλε μπρος με τα μοτερικά. Εγώ προτείνω το τρίτο στάδιο του Βροχομάστορα, ήτοι killer με 75 άλογα, χαμηλό ρίσκο και υψηλό κόστος (σάμπως εγώ θα τα πληρώσω;)
5) Εν συνεχεία ανωτέρω, θα πρότεινα εμπρός κέντρο τροχού από Africa/Transalp κλπ με δύο δισκόφρενα, προφανώς δύο δαγκάνες και ανάλογη τρόμπα. Με 75 άλογα και εκατόν-τίποτε κιλά παίζεις σε λόγους βάρους/ισχύος SS. Πρέπει και να σταματάει ε;
6) Επίσης είμαι της σχολής “ό,τι δεν είναι απολύτως απαραίτητο είναι απολύτως περιττό”, οπότε μου ασκούν κάποια γοητεία τα δύο “ξηλωμένα” που πόσταρες, ιδιαίτερα το πρώτο (με τους τροχούς του CBR).
7) Επισυνάπτω φωτό με ένα XR for your consideration
Εύχομαι να το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Καλά χιλιόμετρα!
Μάνος
Μανο μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ας τα παρουμε απο την αρχη.
1):beer:
2):beer:
3)δεκτο. ηθελα να του δωσω εναν "μοντερνο αερα" ακριβως γιατι οι μασκες των XR ειναι βγαλμενες απο τα 80's. με το στρογγυλοφαναρο θα μοιαζει ακομα πιο παλιο (στυλ XT550)
4)αν γινει αυτο ξεχναμε το "καθημερινο". τιγκα φτιαξιμο που δεν μπορει να καθεται σε φαναρια (θα βραζουν νερα και θα τα πεταει), δεν θα μπορει να βγαινει ζεστες μερες για βολτα...δεν...δεν...δεν... ωραια ιδεα για κοντραδικο αλλα με ολα τα αλλα μαμα, γιατι αν το βλεπουν εξωτερικα οι αλλοι αεροπλανο, σιγα μην καθονται διπλα σου.
5)τα υπαρχον φρενα σταματανε σε ικανοποιητικα μετρα και τριαξονικη νταλικα σε κατηφορα με καμια 100αρα.:lol:
6)αν εννοεις τις ζαντες απο το 636 μου...εισαι τρελος. ηδη εχω ενα θεμα με τον πισω τροχο στο βαλε βγαλε, λογω της διαστασης του. αν βαλω τις ζαντες που λες,πρεπει να κανω καστομια και το ψαλιδι...:hypnotize
7) Ενταξει ειπαμε. Μπαμπουλας το συγκεκριμενο με ολη την σημασια της λεξεως. Δεν θυμιζει σε τιποτα το XR, χωρις αυτο να σημανει οτι ειναι ασχημο. Καθαρα κοντραδικο μηχανημα, χωρις μαρσπιε για συνεπιβατη και χωρις πολλα περιθωρια supermotard παιχνιδιου. Περισσοτερο σε streetfighter μου κανει το συγκεκριμενο. Ωραιο παντως....
devil's animal
04/02/2010, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
TOUMPANO FILARAKI NA TO XERESE K KALES TARZANIES..
Ευχαριστω Σπυρακο...
Αυτο δεν το περιμενα απο εσενα... :sick: δεν θα μου πεις γιατι δεν πηρα ΚΤΜ? δεν θα με ειρωνευτεις?:look: τιποτα?? :confused: φρουδες οι ελπιδες μου, καμμενα τα ονειρα μου... :bawl: :bawl:
:lol: :lol:
3)δεκτο. ηθελα να του δωσω εναν "μοντερνο αερα" ακριβως γιατι οι μασκες των XR ειναι βγαλμενες απο τα 80's. με το στρογγυλοφαναρο θα μοιαζει ακομα πιο παλιο (στυλ XT550)
4)αν γινει αυτο ξεχναμε το "καθημερινο". τιγκα φτιαξιμο που δεν μπορει να καθεται σε φαναρια (θα βραζουν νερα και θα τα πεταει), δεν θα μπορει να βγαινει ζεστες μερες για βολτα...δεν...δεν...δεν... ωραια ιδεα για κοντραδικο αλλα με ολα τα αλλα μαμα, γιατι αν το βλεπουν εξωτερικα οι αλλοι αεροπλανο, σιγα μην καθονται διπλα σου.
6)αν εννοεις τις ζαντες απο το 636 μου...εισαι τρελος. ηδη εχω ενα θεμα με τον πισω τροχο στο βαλε βγαλε, λογω της διαστασης του. αν βαλω τις ζαντες που λες,πρεπει να κανω καστομια και το ψαλιδι...:hypnotize
3) Είπαμε είμαι παλιομοδίτης...
4) Οκ, οκ, έτσι κι αλλιώς εσύ αποφασίζεις. Αλλά άμα φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο αρκουδέματος, δεν μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο ψυγείο, βεντιλατέρ κλπ; Και δεν χρειάζεται να φαίνεται θηρίο. Στην τελική, βγάλ’του τις νεκροκεφαλές και βάλ’του φραουλίτσες που σου λένε όλοι... Τα φτιαγμένα δεν φαίνονται ιδιαίτερα αν δεν θέλεις ιδιαίτερα να φαίνονται ιδιαίτερα. Εκτός αν του βάλεις καμμιά τουρμπίνα (αυτό το σκέφτηκες;)
6) Δεν λέω να βάλεις τις ζάντες από το 636. Βασικά δεν πρότεινα καθόλου να αλλάξεις τροχούς. Είπα μόνο ότι μου αρέσουν τα μινιμαλιστικά. Κι εκείνο με τους τροχούς του CBR περισσότερο διότι του λείπει τελείως το υποπλαίσιο. (Δηλαδή δεν μου αρέσει επειδή έχει τους τροχούς που έχει – για τα υπόλοιπα μίλαγα).
Μάνος
devil's animal
04/02/2010, 09:54
3) Είπαμε είμαι παλιομοδίτης...
4) Οκ, οκ, έτσι κι αλλιώς εσύ αποφασίζεις. Αλλά άμα φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο αρκουδέματος, δεν μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο ψυγείο, βεντιλατέρ κλπ; Και δεν χρειάζεται να φαίνεται θηρίο. Στην τελική, βγάλ’του τις νεκροκεφαλές και βάλ’του φραουλίτσες που σου λένε όλοι... Τα φτιαγμένα δεν φαίνονται ιδιαίτερα αν δεν θέλεις ιδιαίτερα να φαίνονται ιδιαίτερα. Εκτός αν του βάλεις καμμιά τουρμπίνα (αυτό το σκέφτηκες;)
6) Δεν λέω να βάλεις τις ζάντες από το 636. Βασικά δεν πρότεινα καθόλου να αλλάξεις τροχούς. Είπα μόνο ότι μου αρέσουν τα μινιμαλιστικά. Κι εκείνο με τους τροχούς του CBR περισσότερο διότι του λείπει τελείως το υποπλαίσιο. (Δηλαδή δεν μου αρέσει επειδή έχει τους τροχούς που έχει – για τα υπόλοιπα μίλαγα).
Μάνος
4) ναι μετα πρεπει να αλλαχθουν αυτα...ψυγεια μεγαλυτερα, βεντιλατερ, ταπα ασφαλειας ψυγειου, κολαρα samco σιλικονουχα κλπ..κλπ... τουρμπινα θα μπορουσα να βαλω...μπαινει νομιζω και απο smart αλλα μετα πρεπει να αλλαξω και πολλα στο μοτερ για να αντεξει + οτι πρεπει να κανω πατεντα στο υποπλαισιο και στην εξατμιση...αν δω οτι δεν μου φτανουν και μετατρεπομαι σε "hp freak" θα την βαλω...:lol:
5) καταλαβα...
4) μπαινει νομιζω και απο smart Επιφυλάσσομαι, αλλά έχει μπει τουρμπίνα σε XR650R, οπότε ό,τι γίνεται ξαναγίνεται..,
αλλα μετα πρεπει να αλλαξω και πολλα στο μοτερ για να αντεξει Αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Ούτως ή άλλως με το Stage 3 του Ρειν, το πολύ πολύ να σου μείνουν τα κάρτερ...
+ οτι πρεπει να κανω πατεντα στο υποπλαισιο και στην εξατμιση... Λεπτομέρειες...
αν δω οτι δεν μου φτανουν και μετατρεπομαι σε "hp freak" θα την βαλω... Αυτό αγαπητέ είναι σχετικά σίγουρο αφ’ ης στιγμής μπεις στο παιχνίδι των μετατροπών και των ιπποδυνάμεων. Και είναι και το πιο επικίνδυνο: και 200 άλογα να σου βγάλει ο Ρειν, κάποια στιγμή θα σου φανούν λίγα. Άκου με που σου λέω...
Μάνος
ΥΓ. Πάντως, έφτιαξες ένα εντυπωσιακό μηχανάκι. Δεν ξέρω τί αντιδράσεις έχεις στον δρόμο από τους περαστικούς, αλλά εδώ μέσα έκανες θραύση. Τρέχουν δύο θέματα συγχρόνως και δεν τα προλαβαίνω!!! :lol:
devil's animal
04/02/2010, 10:20
Επιφυλάσσομαι, αλλά έχει μπει τουρμπίνα σε XR650R, οπότε ό,τι γίνεται ξαναγίνεται..,
Αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Ούτως ή άλλως με το Stage 3 του Ρειν, το πολύ πολύ να σου μείνουν τα κάρτερ...
Λεπτομέρειες...
Αυτό αγαπητέ είναι σχετικά σίγουρο αφ’ ης στιγμής μπεις στο παιχνίδι των μετατροπών και των ιπποδυνάμεων. Και είναι και το πιο επικίνδυνο: και 200 άλογα να σου βγάλει ο Ρειν, κάποια στιγμή θα σου φανούν λίγα. Άκου με που σου λέω...
Μάνος
ΥΓ. Πάντως, έφτιαξες ένα εντυπωσιακό μηχανάκι. Δεν ξέρω τί αντιδράσεις έχεις στον δρόμο από τους περαστικούς, αλλά εδώ μέσα έκανες θραύση. Τρέχουν δύο θέματα συγχρόνως και δεν τα προλαβαίνω!!! :lol:
ρε, πισω μου σ'εχω σατανα...:evil:
:lol: :lol:
ασε με καλε μου ανθρωπε ν'αγιασω και να εχω το μηχανακι μου ψιλομαμα...
θα με κανεις να σκεφτομαι αλογα και στον υπνο μου...:lol: :lol:
περα απο την πλακα ειναι πολυ extreme (τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα) η τουρμπινα.ακομα και τα 75 ροδα.
παμε σεμνα και ταπεινα για λιγα παραπανω απο οσα εχει τωρα και παραλληλα να βελτιωθουν και οι ικανοτητες μου στο "στριβειν".
alexxxcbr
04/02/2010, 13:09
Πανεμορφο.
ολος αυτος ο χαμος για το φραουλινο του ατριχουαγοριου;
να το χαιρεσαι σταυρακο.. κ ξερεις εσυ.. η μπροστα ροδα να μεινει με τα μπιμπικια για χρονια
devil's animal
04/02/2010, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ολος αυτος ο χαμος για το φραουλινο του ατριχουαγοριου;
να το χαιρεσαι σταυρακο.. κ ξερεις εσυ.. η μπροστα ροδα να μεινει με τα μπιμπικια για χρονια
devil's animal
04/02/2010, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Πανεμορφο.
motori2009
04/02/2010, 18:40
file to exeis kanei para poli toumpano!!! aplos kata tin gnomi mou thelei 2 pramatakia..1 mia olovavri sela gia na dixei pio poli k opos ipe k o allos simforoumistas :D pirouni mprosta ;).. k an mporeis thelo na mou peis tin marka k to montelo apo tin maskoula mprosta..pou pragmatika ta spaei!!!!
devil's animal
04/02/2010, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από motori2009
file to exeis kanei para poli toumpano!!! aplos kata tin gnomi mou thelei 2 pramatakia..1 mia olovavri sela gia na dixei pio poli k opos ipe k o allos simforoumistas :D pirouni mprosta ;).. k an mporeis thelo na mou peis tin marka k to montelo apo tin maskoula mprosta..pou pragmatika ta spaei!!!!
το πιρουνι ειναι στα αμεσα σχεδια για να αλλαχθει..
η σελα μου αρεσει. αν και μπορει να του πηγαινε η καταμαυρη...:wacko:
η μασκα ειναι ACERBIS (http://www.acerbistore.it/product.aspx?ID=300&C=156&L=2)
σ'ευχαριστω...
Τελικα δε μου ειπες ...... με την μασκα εχεις φωτα τη νυχτα .......?:wave2:
devil's animal
04/02/2010, 20:23
Τελικα δε μου ειπες ...... με την μασκα εχεις φωτα τη νυχτα .......?:wave2:
ναι μια χαρα...
LOUKILOUK
05/02/2010, 14:52
Το μηχανάκι σου είναι σούπερ αν και συμφωνώ με πολλούς που δεν τους αρέσουν τα αυτοκόλλητα...Αυτό βέβαια είναι λεπτομέρια και αν αρέσει σένα στους άλλους περισσεύει... :winka: Το μηχανάκι το είχε κολλητός μου και το ξέρω αρκετά αν και δυσκολευόμουν να το βάλω μπροστά...:bigcry: :lol:
ΟΡΓΩΝΕΙ λέμε και είναι το απόλυτο μηχάνημα για αυτό που λες ότι ζητάς...πάντα όρθιος και όρθιος:winka: :evil:
motori2009
06/02/2010, 19:18
thnks re file :D
Το μηχανάκι το είχε κολλητός μου και το ξέρω αρκετά αν και δυσκολευόμουν να το βάλω μπροστά...:bigcry: :lol:
ΟΡΓΩΝΕΙ λέμε και είναι το απόλυτο μηχάνημα για αυτό που λες ότι ζητάς...πάντα όρθιος και όρθιος:winka: :evil:
:beer: :wave2: [/B][/QUOTE]
Ναι είναι μια αλήθεια που πονάει, επειδή είμαι ρομαντικός πάντα προτιμούσα να το βαζω μπροστα με την μανιβέλα, μέχρι την ημέρα που μου έδωσε τέτοια ανάποδη που η πατούσα μου έγραφε αναγλυφα "kick strarter" και αφού το γόνατο κοπάνησε στο τιμόνι κι έγεινε τούμπανο, αποφάσισα κι εγω να χρησιμοποιώ το μαγικό κουμπί της μίζας. Ακόμα πονάω όταν το σκέφτομαι λέμε.
devil's animal
09/02/2010, 16:57
τα μαμα πραγματακια απο το XR μπηκαν προς πωληση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96729).
2 φωτο απο οταν γινοταν η μετατροπη
(ειχε ακομα το φτερακι της ufo)
188236
devil's animal
09/02/2010, 16:58
και απο την αλλη μερια...
188237
devil's animal
09/02/2010, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Το μηχανάκι σου είναι σούπερ αν και συμφωνώ με πολλούς που δεν τους αρέσουν τα αυτοκόλλητα...Αυτό βέβαια είναι λεπτομέρια και αν αρέσει σένα στους άλλους περισσεύει... :winka: Το μηχανάκι το είχε κολλητός μου και το ξέρω αρκετά αν και δυσκολευόμουν να το βάλω μπροστά...:bigcry: :lol:
σ'ευχαριστω.
devil's animal
09/02/2010, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Το μηχανάκι το είχε κολλητός μου και το ξέρω αρκετά αν και δυσκολευόμουν να το βάλω μπροστά...:bigcry: :lol:
Ναι είναι μια αλήθεια που πονάει, επειδή είμαι ρομαντικός πάντα προτιμούσα να το βαζω μπροστα με την μανιβέλα, μέχρι την ημέρα που μου έδωσε τέτοια ανάποδη που η πατούσα μου έγραφε αναγλυφα "kick strarter" και αφού το γόνατο κοπάνησε στο τιμόνι κι έγεινε τούμπανο, αποφάσισα κι εγω να χρησιμοποιώ το μαγικό κουμπί της μίζας. Ακόμα πονάω όταν το σκέφτομαι λέμε.
αν ξερεις και ειναι και καλορυθμισμενο χρειαζεται μια (1) μανιβελια και αυτη χωρις πολυ κοπο ειτε ειναι ζεστο ειτε κρυο.
ποτε δεν δυσκολευτηκα να το βαλω μπροστα...
αν ξερεις και ειναι και καλορυθμισμενο χρειαζεται μια (1) μανιβελια και αυτη χωρις πολυ κοπο ειτε ειναι ζεστο ειτε κρυο.
ποτε δεν δυσκολευτηκα να το βαλω μπροστα...
εμενα παντως με εχεις πεισει οσον αφορα τις μανιβελιες... :winka:
h_m_akis
11/02/2010, 14:41
καλα στα πε ο τρουπερ(σελ.5) μωρη μπουρναζολουγκρα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλο το μηχανακι σου...αλλα με τον KilLeR μου σε ξεφτηλιζω πολυ ασχημα λεμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
11/02/2010, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
καλα στα πε ο τρουπερ(σελ.5) μωρη μπουρναζολουγκρα!!!!!!:rotflmao:
καλο το μηχανακι σου...αλλα με τον KilLeR μου σε ξεφτηλιζω πολυ ασχημα λεμε:rotflmao: :rotflmao:
φιλε πηγες και πηρες kawasaki μονοκυλινδρο...:a029: :a029:
θα κλαψεις γοερα αν σε πετυχω πουθενα...:a021: :a13:
τα kawasaki τα καλα ειναι μονο τα 4κ ρεεεεεεεεεεεεεεε....:a24: :a24: :a24:
:a9: :a9:
reinmeister
11/02/2010, 15:41
τα kawasaki τα καλα ειναι μονο τα 4κ ρεεεεεεεεεεεεεεε....:a24: :a24: :a24:
:a9: :a9:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
h_m_akis
11/02/2010, 17:04
ολο το φορουμ θα γελασει τωρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :bawl:
σας ειπα μην τα πειραζετε τα ρημαδια....
http://www.youtube.com/watch?v=aRYwrHQyJAM&feature=related
arisrodolivos
13/02/2010, 19:59
οτι και ναναι εχει ψυχη η x.ara
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ακομα δεν εχεις δει τιποτα...
σταυραααακκοοοο....:D
HRC kit ε??????? πολυ καλό.
ktman710
18/02/2010, 08:43
για τσεκ (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/543996/)
devil's animal
20/02/2010, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ολο το φορουμ θα γελασει τωρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :bawl:
ελα εσυ με το klr, να δουμε ποιος θα γελασει...και ΠΟΣΟ...
:winka:
devil's animal
20/02/2010, 12:56
σας ειπα μην τα πειραζετε τα ρημαδια....
http://www.youtube.com/watch?v=aRYwrHQyJAM&feature=related
καλα δεν ειπαμε και ετσι..:lol: :lol:
devil's animal
20/02/2010, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από arisrodolivos
οτι και ναναι εχει ψυχη η x.ara
devil's animal
20/02/2010, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktman710
ευχαριστω αλλα Ο μαστορας τα απερριψε.
μεταχειρισμενα τετοια πραγματα,δεν ακουμπαμε...
reinmeister
20/02/2010, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktman710
:rotflmao: :rotflmao:
τελικα ,οποτε εχω κακη διαθεση ,θα μπαινω car να τσεκαρω αγγελιες...
"μεγκακυκλον,σουστακια...":bawl:
τιτανια εμποριου,ειδικα σε ελατηρια και retainers για μονοκυλινδρο,απλα μακρυα κι αγαπημενοι...αλλωστε οι τιμες σε καινουρια (πιστονι,εκκεντροφορος) ειναι αστειες οποτε...
πρωτο μου ποστ,εχω δικαιωμα να πω γνωμη?
Μπραβο φιλε,αριστη η επιλογη τοσο στην αποκτηση της εν λογω μοτοσυκλετας
(δεν μπορεις να την πεις μηχανακι,εστω και αν υπονοεις συμπαθεια,οικειοτητα,θαυμασμο η οτιδηποτε αλλο)
οσο και στα πραγματα που εβαλες πανω.ισως η μονες αλαγες που θα εκανα(αν ηταν δικη μου :a12: ),εκτος απο το πολυειπωμενο για τα αυτοκολητα,να ηταν ασημι στεφανια,ενας αεριζομενος δισκος μπροστα και μαυρες καλαμιδες στο μπροστινο συστημα.μονο για λουκ βεβαια πρακτικα δεν αλαζει τιποτα απο
το στησιμο που εκανες εσυ.
Εφτιαξες ενα εργαλειο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,ομορφο,μοναδικο!!
Καλα και πολλα χιλιομετρα και παντα ορθιος να το χαιρεσαι!
2stroker
04/03/2010, 13:00
το θεμα της μανιβελας ειναι καθαρα θεμα συνηθειας
οταν ειχα παρει το klx τις πρωτες 2 μερες δεν μπορουσα να το βαλω μπροςτα με τιποτα ιδρωκοπαγα με μανιβελιες,ωσπου εμαθα να της συμπεριφερομαι γλυκα σαν κυρια:lol:
και τωρα τσουπ στην πρωτη αντε στην δευτερη μανιβελια παιρνει.παρολα αυτα εχω φαει κατι αναποδες στο ποδι,τρεελαααα:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από eftihis
ενας αεριζομενος δισκος μπροστα
... που θα πει ...;
Μ.
... που θα πει ...;
Μ.
θα πει..σορυ λαθος,διατρητος ειναι το σωστο.
devil's animal
04/03/2010, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από eftihis
πρωτο μου ποστ,εχω δικαιωμα να πω γνωμη?
Μπραβο φιλε,αριστη η επιλογη τοσο στην αποκτηση της εν λογω μοτοσυκλετας
(δεν μπορεις να την πεις μηχανακι,εστω και αν υπονοεις συμπαθεια,οικειοτητα,θαυμασμο η οτιδηποτε αλλο)
οσο και στα πραγματα που εβαλες πανω.ισως η μονες αλαγες που θα εκανα(αν ηταν δικη μου :a12: ),εκτος απο το πολυειπωμενο για τα αυτοκολητα,να ηταν ασημι στεφανια,ενας αεριζομενος δισκος μπροστα και μαυρες καλαμιδες στο μπροστινο συστημα.μονο για λουκ βεβαια πρακτικα δεν αλαζει τιποτα απο
το στησιμο που εκανες εσυ.
Εφτιαξες ενα εργαλειο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,ομορφο,μοναδικο!!
Καλα και πολλα χιλιομετρα και παντα ορθιος να το χαιρεσαι!
ασημι στεφανια δεν ηθελα γιατι ολο το project στηριζεται στην διχρωμια κοκκινο-μαυρο.
τωρα για τον διατρητο δισκο, δεν καταλαβαινω γιατι θα το εκανες αυτο.. ..το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι για την καλυτερη ψυξη του, γιατι προβλημα αποδοσης δεν υπαρχει...
οι καλαμιδες ειναι στο προγραμμα, αλλα μενει να δουμε αν τελικα θα αλλαχθει το μπροστινο με ups. αν οχι, θα μπουν και θα μπουν και τα ιδια αυτοκολλητα.
ευχαριστω πολυ παντως!
uberalles
04/03/2010, 17:51
τιτανια εμποριου,ειδικα σε ελατηρια και retainers για μονοκυλινδρο,απλα μακρυα κι αγαπημενοι
και γιατι οχι τατανια εμποριου σε ελατηρια και retainers?
reinmeister
05/03/2010, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
και γιατι οχι τατανια εμποριου σε ελατηρια και retainers?
γιατι παιζει πολυ το σεναριο να πιασει γκομενα την βαλβιδα το πιστονι...
uberalles
05/03/2010, 14:11
γιατι παιζει πολυ το σεναριο να πιασει γκομενα την βαλβιδα το πιστονι...
και τι χρησιμοποιουμε αντ΄αυτου??
reinmeister
05/03/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
και τι χρησιμοποιουμε αντ΄αυτου??
τα γνωστα και αξιοπιστα,αλουμινιο και ατσαλι...
Φίλε μου να πολύ όμορφο το εργαλείο σου να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος!!Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 650r και το έχω εντελώς στοκ.Θα ήθελα σε παρακαλώ αν μπορείς να ανεβάσεις ένα βιντεάκι, είμαι πάρα πολύ περίεργος πως θα στροφάρει και το πόσο δυνατά θα ακούγεται!!Έχω διαβάσει ότι με fcr εκτός απο ιπποδύναμη ,έχεις και καλύτερη απόκριση στο γκάζι.Είδες εσύ αυτή τη διαφορά?
mikros boudas
29/04/2010, 17:34
παρα πολυ ομορφο,οπως ειναι:beer:
devil's animal
29/04/2010, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από pkemmos
Φίλε μου να πολύ όμορφο το εργαλείο σου να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος!!Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 650r και το έχω εντελώς στοκ.Θα ήθελα σε παρακαλώ αν μπορείς να ανεβάσεις ένα βιντεάκι, είμαι πάρα πολύ περίεργος πως θα στροφάρει και το πόσο δυνατά θα ακούγεται!!Έχω διαβάσει ότι με fcr εκτός απο ιπποδύναμη ,έχεις και καλύτερη απόκριση στο γκάζι.Είδες εσύ αυτή τη διαφορά?
ευχαριστω φιλε μου!
με τα βιντεακια βασικα δεν το εχω και πολυ, αλλα στροφαρει πολυ δυνατα και δεν εχει καμια σχεση με μαμα.
και ναι εχει καλυτερη αποκριση στο με το fcr.
manhunter
30/04/2010, 06:52
ευχαριστω φιλε μου!
με τα βιντεακια βασικα δεν το εχω και πολυ, αλλα στροφαρει πολυ δυνατα και δεν εχει καμια σχεση με μαμα.
και ναι εχει καλυτερη αποκριση στο με το fcr.
Ρε που θα βρουμε ενα 250 να δωσουμε το παπί?
:alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Ρε που θα βρουμε ενα 250 να δωσουμε το παπί?
:alien:
τι 8εσ να περεις ακριβως και τι να δωσεις?????
manhunter
30/04/2010, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DT200LC
τι 8εσ να περεις ακριβως και τι να δωσεις?????
Kανά μικρό εντουράκι, ανταλλαγή με παπί...
Εχεις κάτι υπ όψιν?
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Kανά μικρό εντουράκι
Εχω ενα DT200 και λεω να το δοσω. Τι παπι??
Φιλαράκι μπράβο....
Πολύ μεράκι πολλά ευρώ και πολύ δουλειά έχει πέσει στο πράμα....
Είχα για δύο χρόνια στην κατοχή μου τέτοιο αλλα έντούρο...
Ήταν και εμένα με εξατμίσεις κλπ. και σκότωνε το θηρίο....
Δεν σου κρύβω πως αν και στριτάς για χρόνια, το XR το έχω ευχαριστιθεί όσο λιγα μηχανάκια...
Πραγματικό παιχνίδι.
Δεν συζητάμε για τι σπίτια έχω κλείσει στο δρόμο με δαύτο...
Κάτι tdm και κάτι ευρωktm κλπ έχουν μείνει να χαζεύουν...
Ποοοοοοολύ γκαζι το πράμα... και φοβερό πλαίσιο....
Δύο πραγματα να προσέξεις μόνο...
1) φρέσκα λάδια και καλά πάντα γιατι οι μπιέλες τους είναι λίγο ευαίσθητες και
2) Μην αφήνεις την αλυσίδα πολύ χαλαρή, γιατι στο κλείσιμο του γκαζιού ακουμπάει στο πλάσιο δίπλα στο αριστερό σου πόδι και το τρώει...
Για το 1) την έχει πατήσει φίλος και το πλήρωσε αρκετά ακριβά (σε ευρώ)
Για το 2) την έχω πατήσει έγω και δεν το πλήρωσα φυσικα (δεν γινόταν να το πληρώσω)
Πάντα όρθιος φίλε...
Καλές βόλτες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Φιλαράκι μπράβο....
Δεν σου κρύβω πως αν και στριτάς για χρόνια, το XR το έχω ευχαριστιθεί όσο λιγα μηχανάκια...
Πραγματικό παιχνίδι.
2) Μην αφήνεις την αλυσίδα πολύ χαλαρή, γιατι στο κλείσιμο του γκαζιού ακουμπάει στο πλάσιο δίπλα στο αριστερό σου πόδι και το τρώει...
Για το 2) την έχω πατήσει έγω και δεν το πλήρωσα φυσικα (δεν γινόταν να το πληρώσω)
Πάντα όρθιος φίλε...
Καλές βόλτες...
:beer: :beer: καλα απο μαλακια εδω μεσα τουμπανο σα το μηχανακι και καλα..
ποια tdm χαζευουνε ρε παλικαρι?περνας τα tdm?
τι ωωωωωωρα?
και ποια κτμ σε χαζευουνε παλι???
ρε μη λετε οτι θετε εδω μεσα..νταξει ειπαμε καλη η μαλακια αλλα τυφλωνει..
devil's animal
05/05/2010, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Φιλαράκι μπράβο....
Πραγματικό παιχνίδι.
Πάντα όρθιος φίλε...
Καλές βόλτες...
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες και προσεχω και τα 2 πραγματακια που μου επιστησες την προσοχη...
εσυ δλδ λες οτι περνουσες tdm με εντουρο στησιμο? (λαστιχα,κλιμακωση κιβωτιου)
αυτο μου ακουγεται καπως και δινω 2 εκδοχες.
1) ακριβως επειδη ησουν "κοντος" του εριξες στα πρωτα μετρα και μετα σας επιασε κανα φαναρι.
2) δεν ανοιξε.
παντως οντως εγω το βλεπω δυνατο και ισαξιο με καποια ΚΤΜ που εχω καβαλησει (απο τα καινουργια τα 690)...
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες και προσεχω και τα 2 πραγματακια που μου επιστησες την προσοχη...
1) ακριβως επειδη ησουν "κοντος" του εριξες στα πρωτα μετρα και μετα σας επιασε κανα φαναρι.
2) δεν ανοιξε.
παντως οντως εγω το βλεπω δυνατο και ισαξιο με καποια ΚΤΜ που εχω καβαλησει (απο τα καινουργια τα 690)...
:beer: :beer: :beer: :beer: με μαμα μηχανακι..ουτε 5 μετρα δε μπορεις να ριξεις στο τδμ.
με καρατουμπανο δηλαδη καντο 60 ροδα κ ερχομαι εγω με μαμα τδμ να δεις οτι παλι στα πρωτα διακοσα μετρα να σε λιγο μπροστα...και αν.
επισης εγω το πιο δυνατο κτμ που καβαλησει δεν ειναι 690 αν κ αυτα πανε ποοοολλλλλαα αλογα παραπανω και πιο ευκολα απο τι τα 640.
devil's animal
05/05/2010, 07:16
με μαμα μηχανακι..ουτε 5 μετρα δε μπορεις να ριξεις στο τδμ.
με καρατουμπανο δηλαδη καντο 60 ροδα κ ερχομαι εγω με μαμα τδμ να δεις οτι παλι στα πρωτα διακοσα μετρα να σε λιγο μπροστα...και αν.
επισης εγω το πιο δυνατο κτμ που καβαλησει δεν ειναι 690 αν κ αυτα πανε ποοοολλλλλαα αλογα παραπανω και πιο ευκολα απο τι τα 640.
ΑΝ διαβασεις λεει οτι το ειχε με εξατμισεις κλπ...(οπως το δικο μου δλδ)
οσο για το καρατουμπανο θα σου πω μολις το φτιαξω και βρω καναν πελατη...εεεε....αναβατη tdm ηθελα να γραψω...:blush:
το τελευταιο δεν το καταλαβα....:sick:
θες να πεις οτι υπαρχουν ΚΤΜ (οχι 690) τα οποια ειναι πολλαααα αλογα...??:confused: και τα εχεις οδηγησει κιολας?:look:
ΑΝ διαβασεις λεει οτι το ειχε με εξατμισεις κλπ...(οπως το δικο μου δλδ)
οσο για το καρατουμπανο θα σου πω μολις το φτιαξω και βρω καναν πελατη...εεεε....αναβατη tdm ηθελα να γραψω...:blush:
το τελευταιο δεν το καταλαβα....:sick:
θες να πεις οτι υπαρχουν ΚΤΜ (οχι 690) τα οποια ειναι πολλαααα αλογα...??:confused: και τα εχεις οδηγησει κιολας?:look: ποσα υπαρχουν δε ξερω αλλα εχω οδηγησει 640- καμια 700+ κυβικα που τα 690 τα παει δικαβαλο.
επισης δεν πελατες τα τδμ μην ανοιγεσαι ακομα..κατσε να περασεις κανενα πρωτα κ βλεπουμε.
devil's animal
05/05/2010, 07:33
ποσα υπαρχουν δε ξερω αλλα εχω οδηγησει 640- καμια 700+ κυβικα που τα 690 τα παει δικαβαλο.
επισης δεν πελατες τα τδμ μην ανοιγεσαι ακομα..κατσε να περασεις κανενα πρωτα κ βλεπουμε.
οντως για τα TDM θα δειξει...
αλλα το αλλο δεν μου λεει κατι...
και sxv550 υπαρχει με τουρμπο... που προφανως παταει τα παντα σε επιπεδο μοταρντ.
ποσο αντεχουν ειναι το ζητημα.
εγω δεν ηθελα (και δεν θελω) κοντραδικο εργαλειο.
να το βγαζω καθε βραδυ,να του κανω 1-2 ανοιγματα και να ειναι η οδικη στις αμεσες κλησεις μου,δεν το θελω.
βεβαια αυτο εγκειται και στα λεφτα που εχει ο καθενας και τι θελει να κανει...
ολο το θεμα κατ'εμε ειναι κατα ποσο μπορεις να ταιριαξεις την αξιοπιστια με την δυναμη.
ενα καθημερινο, δυνατο μοταρντ να κανεις την πλακα σου και να μην εχεις στο νου σου, ουτε κατ'ελαχιστο το μοτερ...
αυτια...
reinmeister
05/05/2010, 07:37
μην μασας ρε με τον μαλακα τον δουκα...επιτηδες σε τσιγκλαει,για να το κανεις 850 κυβικα,να σπασει να χει να λεει μετα για τα xr...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
μην μασας ρε με τον μαλακα τον δουκα...επιτηδες σε τσιγκλαει,για να το κανεις 850 κυβικα,να σπασει να χει να λεει μετα για τα xr...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: +1!!!!:D που ακουστηκε να μιλαει για δυναμη και να μην εχει βαλει μια δυναμομετρηση τουλαχιστον με 60 ροδα εδω να κοιταμε..
με μαμα μηχανακι..ουτε 5 μετρα δε μπορεις να ριξεις στο τδμ.
Όποιος πιστεύει οτο έριχνα σε tdm στο χιλίομετρο είναι το λιγότερο ΚΟΠΑΝΟΣ.
Μέχρι τα 150χλμ όμως που πήγαινα συνεχως με κολλητό μου ΔΕΝ μπορουσε να με περάσει με τίποτα. έμενε αρκετα πίσω. φυσίκα και μετά μου έριχνε. Δεν το συζητάω.
Όσο για τα ktmακια... φερτα να δουμε....
Φιλαράκο το μηχανάκι το ζύγισα και είναι 145kg γεματο. Οι δουκες και λοιποί ευρωπαϊκοι (Αυστιακοι) κουβάδες είναι το λιγοτερο 20 κιλά παραπάνω. Σε άλογα στη ρόδα (τα τοτε μοντέλα) 2002-2003 είναι περίπου τα ίδια με το xr. Δεν έχω κανένα λόγο να το παίξω οτι το xr είναι ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
Όχι δεν είναι.
Έχει όμως μοτερούκλα πολύ δυνατή και πολυ αξιόπιστη και φοβερό πλάισο.
Δεν ξέρω αν έχεις καβαλήσει ποτέ.
Αν ναι και τα λες αυτά προφανως η άποψη σου για τα μηχανάκια είανι διαφορετική απ' τη δική μου...
Τα συμπεράσματα δικά σου...
Αλλα ξέχασα.
Τα περιοδικάκια πλασσάρουν hellinmoto...
Τι να κάνουμε????
Χούντρας είναι αυτός....
2) δεν ανοιξε.
Φιλαράκι το μηχανάκι μου ήταν εντουρο είχε μονο τελικό, ενα δόντι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γραναζι μπροστά (ναι μεγαλύτρο) και λίγο πιο μεγάλο κεντρικο ζιγκλέρ. α, και ενα Κ & Ν
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το μηχανάκι να απλώσει την δύναμή του και να ξεκινάει παρα πολύ γρήγορα.
Αν θυμάμαι καλά είχε απ τη μάνα του 14αρι γραναζι και εγω έβαλα 15αρι.
Για να μπεί όμως πρέπει να βγάλεις το προσττευτικο του μπροστινού γραναζιού γιατί χωράει ισαι ισα
Είδα ένα χθες βράδυ στο Θησείο και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το δικό σου, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες σήμερα τελικά δεν...
Θυμόμουν στο περίπου τα αυτοκόλλητα και είδα νεκροκεφαλή στο πλάι και λέω αυτό είναι. Αλλά δεν είχε σε όλο το μηχανάκι αυτοκόλλητα, μόνο στο πλάι στο ντεπόζιτο.
Είχε όμως εξάτμιση Racetech, fcr, οργανάκι σαν το δικό σου και δισκάρα μπροστά για φρένο. Λεπομέρειες δεν θυμόμουν.
Τεσπα, να 'σαι καλά να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος! :beer:
reinmeister
23/01/2011, 17:41
το λοιπον...ηρθε το πληρωμα του χρονου να ασχοληθουμε και λιγο σοβαρα με το παιχνιδι του πιτσιρικα,διοτι μας τα χε κανει αεροστατα και στην ηλικια μας κατι τετοιο δεν ειναι οτι πιο υγειες...
:lol:
οποτε χθες,ηπιαμε γκαιφε και πηγαμε να κανουμε την χαμαλοδουλεια ,την οποια οπως δηλωνω σε καθε ευκαιρια,σιχαινομαι ωσαν τον διαολο το λιβανι...
τον εβαλα λοιπον να λυνει ,να κουβαλαει,να μεταφερει και αισιως φτασαμε στο αποτελεσμα που βλεπετε...αφου λοιπον πεταχτηκαν τα περιφερειακα στην ακρη ,το μοτερακι ειναι πλεον γδυμενο ,ετοιμο να λυθει...:cool:
222053
reinmeister
23/01/2011, 17:42
.
222055