View Full Version : Το παιχνιδι μου... (βελτίωση ΧR650 Motard)
devil's animal
29/06/2011, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
(Έχω όμως ΜΙΑ απορία: Το ροζ πληκτρολόγιο που βλέπω στις φωτό, ΠΟΙΑΝΟΥ είναι;;;;; :lol: :rotflmao: :lol: )
το περιμενα....
ειναι το λαπιτοπι του Αντωνη....
κραξτε ελευθερα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευχαριστω ERRIKA...
:beer: :beer:
devil's animal
29/06/2011, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλο ταξιδο και καλοστριφτο να ειναι ευχομαι...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΥΓ:Ο λογιστης της δεκαρας γτ εχει εξαφανιστει?!
ευχαριστω μιναρακο...
ο λογιστης εχει εξαφανιστει απο εδω μεσα για δικους του λογους..δες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1986140#post1986140)
devil's animal
29/06/2011, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ωραίος !! καλόστρωτο το πριόνι :beer:
να'σαι καλα Βυρωνα...
αντε να φτιαξεις και εσυ το srx...να βγαινουν τα μονοκυλινδρα να τρομοκρατουν την νυχτερινη Αθηνα...
devil's animal
29/06/2011, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Μεγειες κ καλες βολτες! :a013:
ευχαριστω,.,,
Λευκάδιος
29/06/2011, 15:14
ωραιο, αντε βαλε παλι χωματινα ζαντολαστιχα να μας πεις τι κανει στο χωμα:a53: :lol: καλες βολτες :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ο λογιστης εχει εξαφανιστει απο εδω μεσα για δικους του λογους..δες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1986140#post1986140)
OK δεν το ειχα παρει ειδηση...Κριμα ηταν πολυτιμος...:sad:
Τα σεβη μου μετεφερε του και θα τα λεμε και στο δικο του...
:beer: :wave2:
Στα είπα και αλλού, καλοσουζάριστο μάστορα και καλόστριφτο. Να το λιώσεις, να του πιεις το αίμα και γενικά να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει Σταύρο.
Για τον καστανά γραμμή δεν είχα πάρει, το είχα διαβάσει το ποστάκι αλλά δεν κατάλαβα ότι την έκανε. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του όποιοι κι αν είναι αυτοί, σεβαστοί από εμένα.
Θα κανονίσω ν' ανέβω Αθήνα να πιούμε μια μπύρα και να σας δω , εσένα το κτήνος και τον καστανά.
:wave2: :wave2: :wave2:
devil's animal
29/06/2011, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
OK δεν το ειχα παρει ειδηση...Κριμα ηταν πολυτιμος...:sad:
Τα σεβη μου μετεφερε του και θα τα λεμε και στο δικο του...
devil's animal
29/06/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Στα είπα και αλλού, καλοσουζάριστο μάστορα και καλόστριφτο. Να το λιώσεις, να του πιεις το αίμα και γενικά να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει Σταύρο.
Για τον καστανά γραμμή δεν είχα πάρει, το είχα διαβάσει το ποστάκι αλλά δεν κατάλαβα ότι την έκανε. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του όποιοι κι αν είναι αυτοί, σεβαστοί από εμένα.
Θα κανονίσω ν' ανέβω Αθήνα να πιούμε μια μπύρα και να σας δω , εσένα το κτήνος και τον καστανά.
:wave2: :wave2: :wave2:
ευχαριστω Μπιλακο...
:beer:
οποτε θες τις μπυρες στην Αθηνα..
αν βεβαια δεν κανεις κατι αυριο..
εμεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=115716) θα ειμαστε λιμανι γυρω στις 12:30 το μεσημερι και θα εχουμε ενα καθαρο 2ωρακι μεχρι να φυγει το παπορι για τα ξενα...
ποσα αλογα ειναι τωρα ειπαμε?
devil's animal
27/07/2011, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ποσα αλογα ειναι τωρα ειπαμε?
δεν ειπαμε γιατι δεν εχει μετρηθει.
επισης δεν εχει κανει το υποτυπωδες στρωσιμο των 100χλμ...:bigcry:
λογικα θα μετρηθει απο Σεπτεμβριο, να πατησουν καλα τα πραγματα, να κρυωσει λιγο και ο καιρος...
η αληθεια ειναι οτι δεν το κουναω σχεδον καθολου αφου υπαρχει το cb-1..καμια βραδινη και αν...οποτε τα χλμ μαζευονται δυσκολα...
:sick:
α οκ,
επειδη ειδα οτι ο reinmaster σου ειχε δωσει τρεις επιλογες για αυξηση ιπποδυναμης και νομιζα οτι επελεξες καποιο απο τα τρια. Οποτε πανω κατω εκει θα επαιζε σε ισχυ.
Καλα χιλιομετρα λοιπον.
(το 690 smc το εχει χαλαρα? :cool: )
CBR900RR 98-99
19/08/2011, 15:20
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ XR ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΙΓΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΑΤΑΟ ΜΕ ΤΟ XL250R TOY 82 ΠΟΥ ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΤΙΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ 0-100ΧΛΜ ΣΕ 100ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!ΧΕ ΧΕ ΧΕ!ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΣ ΔΟΞΕΣ!ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ 82 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 04 ΕΝΟΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΛΑΓΕΣ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ 3 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ!ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΤΙΝ ΡΗΜΑΔΑ ΔΙΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ <<ΕΤΡΩΓΑ>> ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟ!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!
234003
devil's animal
19/08/2011, 17:40
α οκ,
επειδη ειδα οτι ο reinmaster σου ειχε δωσει τρεις επιλογες για αυξηση ιπποδυναμης και νομιζα οτι επελεξες καποιο απο τα τρια. Οποτε πανω κατω εκει θα επαιζε σε ισχυ.
Καλα χιλιομετρα λοιπον.
(το 690 smc το εχει χαλαρα? :cool: )
το μηχανακι εχει γινει ενα δυνατο, καθημερινο motard. δλδ πρωτου σταδιου εκκεντροφορος, πιστονι για μεγαλυτερη συμπιεση, ροϊκη κεφαλης...
η ισχυ του ειναι πανω απο την "μαμα" αλλα με αξιοπιστια σχεδον "μαμα"...
δεν εχω βρει ακομα κανενα εξατμισωμενο 690 να δουμε που ειμαστε...
:smokin:
devil's animal
19/08/2011, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR900RR 98-99
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ XR ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΙΓΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΑΤΑΟ ΜΕ ΤΟ XL250R TOY 82 ΠΟΥ ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΤΙΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ 0-100ΧΛΜ ΣΕ 100ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!ΧΕ ΧΕ ΧΕ!ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΣ ΔΟΞΕΣ!ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ 82 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 04 ΕΝΟΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΛΑΓΕΣ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ 3 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ!ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΤΙΝ ΡΗΜΑΔΑ ΔΙΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ <<ΕΤΡΩΓΑ>> ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟ!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!
ευχαριστω αρχηγε!
:beer: :beer: :beer:
kitaga tora to thread posa aloga ebgale tlk?
devil's animal
24/12/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kitaga tora to thread posa aloga ebgale tlk?
εβγαλε 57 με πολυ ζεστη...
με κρυο ειμαι σιγουρα στα 60.
σε superflow δυναμομετρο παντα...
αλλα ακομα δεν εχω βρει κανενα εξατμισομενο 690. με ενα δυνατο 660 smc που ανοιξα ειμασταν μαζι και οταν αρχιζαν να ανεβαινουν τα χλμ ξεκολλησα καλα...
και εδω σε σχεση με πριν...
:smokin:
242604
7 alogakia pano ine mia xara....alla ebgale 50+aloga stock to mixanaki?
devil's animal
25/12/2011, 01:39
7 alogakia pano ine mia xara....alla ebgale 50+aloga stock to mixanaki?
50,5 εβγαλε με εξατμιση και καρμπ.αλλα ηταν μετρημενο με πολυ κρυο (περιπου 7-8 θερμοκρασια θαλαμου).
Τα αλογα ειναι ουσιαστικα 10 πανω με το φτιαξιμο. . .
(το μετρησα με 27 βαθμους τελος σεπτεμβριου)
αλλα ακομα δεν εχω βρει κανενα εξατμισομενο 690.
Δώσε μου κανά μήνα.
devil's animal
25/12/2011, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Δώσε μου κανά μήνα.
και 2 παλικαρι μου...(το δικο μου αντεχει, δεν σπαει...):lol: :lol:
αλλα εσυ εισαι και τσιρος ρπμ...σκαρτα 55 κιλα. εγω ειμαι στα 82. πρεπει να βρω κανεναν να παρει το δικο μου γιατι 30 κιλα ειναι πολλα.... :wacko: :rolleyes:
redevils ama 8es na aniksis exoyme pikilia
bergo650
smr560
smr450 to telefteo
anabati me oti baros 8es den iparxi problima ola mama ine eksalloy alla me eksatmisi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και 2 παλικαρι μου...(το δικο μου αντεχει, δεν σπαει...):lol: :lol:
αλλα εσυ εισαι και τσιρος ρπμ...σκαρτα 55 κιλα. εγω ειμαι στα 82. πρεπει να βρω κανεναν να παρει το δικο μου γιατι 30 κιλα ειναι πολλα.... :wacko: :rolleyes:
Χαχα έχεις καιρό να με δεις ε? Είμαι 68 εντ κάουντινγκ :P
Αλλά, ναι, σκοπεύω να το περιποιηθώ λίγο εντός του μήνα, αν όλα πάνε καλά. Μάλλον αν πάνε το ίδιο σκατά, γιατί έχω μείωση μισθού από το νέο έτος.
devil's animal
25/12/2011, 17:11
redevils ama 8es na aniksis exoyme pikilia
bergo650
smr560
smr450 to telefteo
anabati me oti baros 8es den iparxi problima ola mama ine eksalloy alla me eksatmisi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε εγω προβλημα Πανουλη...
αλλωστε εγω ανακοινωνω και τι εχει το μηχανακι μου. (δεν λεω "μαμα" και εχει μεσα τον πατερα μου και την μανα μου (http://www.youtube.com/watch?v=eBvo1bb3U30) )
ξεκαθαρα 1ο σταδιο και εχω δειξει και χαρτογραφηση...
το βαρος του αναβατη παντως παιζει ρολο..
το φτιαχνουμε το θεμα...:winka:
devil's animal
25/12/2011, 17:13
Χαχα έχεις καιρό να με δεις ε? Είμαι 68 εντ κάουντινγκ :P
Αλλά, ναι, σκοπεύω να το περιποιηθώ λίγο εντός του μήνα, αν όλα πάνε καλά. Μάλλον αν πάνε το ίδιο σκατά, γιατί έχω μείωση μισθού από το νέο έτος.
βαλτου και κανα προγραμμα ρε τσιπη μαζι με εξατμιση (ολοσωμη εννοειται)...
μην μου πεις μετα ηταν αρυθμιστο και ειχε χαλια μιγμα...:p
:lol: :lol: :lol:
βαλτου και κανα προγραμμα ρε τσιπη μαζι με εξατμιση (ολοσωμη εννοειται)...
μην μου πεις μετα ηταν αρυθμιστο και ειχε χαλια μιγμα...:p
:lol: :lol: :lol:
Λολ. Όλα θα γίνουν! Αφού με ξέρεις ότι αν κάποιος είναι καλύτερος, το παραδέχομαι. Ίσα ίσα τους συγχαίρω κιόλας, ακόμα κι αν είναι τυχαίοι, στο δρόμο. "Κοντράρω" για το χαβαλέ και μόνο, δε θέλω να βγω πρωταθλητής. Εξάλλου το μηχανάκι σου είναι πολύ δυνατό και στο χω ξαναπεί.
devil's animal
25/12/2011, 18:04
Λολ. Όλα θα γίνουν! Αφού με ξέρεις ότι αν κάποιος είναι καλύτερος, το παραδέχομαι. Ίσα ίσα τους συγχαίρω κιόλας, ακόμα κι αν είναι τυχαίοι, στο δρόμο. "Κοντράρω" για το χαβαλέ και μόνο, δε θέλω να βγω πρωταθλητής.
that's the spirit!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
αδερφέ το μοτόρι σου είναι πανέμορφο,
τρομοκρατία λέμε.
Σου εύχομαι ατελείωτες ώρες διασκέδασης.:wave2:
devil's animal
25/12/2011, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
αδερφέ το μοτόρι σου είναι πανέμορφο,
τρομοκρατία λέμε.
Σου εύχομαι ατελείωτες ώρες διασκέδασης.:wave2:
ευχαριστω Παναγιωτη...
(ειχαμε γνωριστει Μεγαρα με τον αδερφο σου...εγω ειχα ερθει με το cb-1)...
Το ξέρω αγορίνα, ελπίζω να τα πούμε πάλι απο κοντά.
(Σταύρο σε κόβω να πηγαίνεις μέγαρα με το motard )
:wave2:
devil's animal
25/12/2011, 19:45
Το ξέρω αγορίνα, ελπίζω να τα πούμε πάλι απο κοντά.
(Σταύρο σε κόβω να πηγαίνεις μέγαρα με το motard )
εχω μπει (πριν φτιαχτει το μοτερ) και ηταν μετριοτητα η φαση...:sad:
σχεδον το ιδιο πραγμα με το cb-1...
περναγα στις στροφες, με ξετρυπαγαν στην ευθεια και δεν μπορουσα να το ευχαριστηθω οπως ηθελα...
δεν το πιεζα βεβαια γιατι δεν το ηξερα το μηχανακι...
ισως το ξαναβαλω τωρα που φτιαχτηκε για να δω τι ψαρια πιανει αλλα με τα τετρακυλινδρα >600cc δεν μπορω να κοντραριστω οπως θελω...:sad:
ισως το ξαναβαλω τωρα που φτιαχτηκε για να δω τι ψαρια πιανει αλλα με τα τετρακυλινδρα >600cc δεν μπορω να κοντραριστω οπως θελω...:sad:
Πάμε παρέα! Ψήνομαι να το βάλω κι εγώ κάποια στιγμή, για το χαβαλέ.
....
περναγα στις στροφες, με ξετρυπαγαν στην ευθεια ...
και δε χαίρεσαι ρε φιλαράκι? αυτο δεν ειναι το ζουμί? Της ανιψιάς μου που ειναι 6 χρονών αμα της δείξω πως ανοίγει το γκάζι στην ευθεία θα καταφέρει να το κανει.
τετρακυλινδρα >600cc δεν μπορω να κοντραριστω οπως θελω...:sad: [/B][/QUOTE]
για αυτή τη δουλειά αγόρι μου, θα πρέπει να βγάλεις το θηρίο απο το κλουβί του.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
και δε χαίρεσαι ρε φιλαράκι? αυτο δεν ειναι το ζουμί? Της ανιψιάς μου που ειναι 6 χρονών αμα της δείξω πως ανοίγει το γκάζι στην ευθεία θα καταφέρει να το κανει.
+1
τετρακυλινδρα >600cc δεν μπορω να κοντραριστω οπως θελω...:sad:
για αυτή τη δουλειά αγόρι μου, θα πρέπει να βγάλεις το θηρίο απο το κλουβί του.:smokin: [/B]
Προσωπικά, αν με περνούσε CB1, με 600cc+, θα ντρεπόμουν να τον περάσω στην ευθεία :P
Προσωπικά, αν με περνούσε CB1, με 600cc+, θα ντρεπόμουν να τον περάσω στην ευθεία :P
:lol:
μακάρι να σκεφτόντουσαν ολοι σαν και σενα
gia pio group anafereste sta megara?
devil's animal
25/12/2011, 21:15
Πάμε παρέα! Ψήνομαι να το βάλω κι εγώ κάποια στιγμή, για το χαβαλέ.
οταν ξεκινησουν τα track days θα το κανονισουμε ρε μπλιτζερακο...
devil's animal
25/12/2011, 21:16
δεν ειναι ετσι ακριβως...:sick:
για την ακριβεια ειναι πολυ εκνευριστικο...:rolleyes:
devil's animal
25/12/2011, 21:20
για αυτή τη δουλειά αγόρι μου, θα πρέπει να βγάλεις το θηρίο απο το κλουβί του.:smokin:
:a01: :a01: :a01:
242633
devil's animal
25/12/2011, 21:26
μακάρι να σκεφτόντουσαν ολοι σαν και σενα
gia pio group anafereste sta megara?
γκρουπ αρχαριων...
δεν ειμαστε και τρελοι χεραδες αλλα οπως και να εχει με ενα cb-1 και τα 40 αλογα του στον τροχο δεν μπορεις να μπεις σε παραπανω γκρουπ...
εδω (http://www.youtube.com/watch?v=1BzFhH-nVBw) ενα μικρο αποσπασμα απο ενα session που με ακολουθουσε απο το 09:00 και μετα το παλικαρι με το gsxr750 και τελικα μετα απο εναν γυρο με περασε στην ευθεια σαν σταματημενο...:sad:
:a01: :a01: :a01:
Πολύ ωραίο το "όπλο" Σταύρο! Καλά γυρολόγια στις Σέρρες!
Ποια ζελατίνα φοράει το Κ9? Double bubble είναι, εε?
Zero Gravity μου μοιάζει.
:eyepop:
Πω πω φίλε το θηρίο είναι :a015:
devil's animal
26/12/2011, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Πολύ ωραίο το "όπλο" Σταύρο! Καλά γυρολόγια στις Σέρρες!
Ποια ζελατίνα φοράει το Κ9? Double bubble είναι, εε?
αν ενθυμουμαι καλως, ναι πρεπει να ειναι double bubble..
ευχαριστω...και στα δικα σας...
Φίλε Σταύρο τούμπανο το εργαλείο σου και με πολύ από το προσωπικό σου στυλ.
Το όλο project είναι φανταστικό και μου αρέσουν πολύ τα φρένα και το πολυόργανο.
Εύχομαι καλόστριφτο και με πολλά καλοκερασμένα ασιατικά ροφήματα σε άλλα θηρία :beer: :beer:
devil's σου κλέψαν τα αυτοκολλητα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2054145/
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Είδα ένα χθες βράδυ στο Θησείο και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το δικό σου, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες σήμερα τελικά δεν...
Θυμόμουν στο περίπου τα αυτοκόλλητα και είδα νεκροκεφαλή στο πλάι και λέω αυτό είναι. Αλλά δεν είχε σε όλο το μηχανάκι αυτοκόλλητα, μόνο στο πλάι στο ντεπόζιτο.
Είχε όμως εξάτμιση Racetech, fcr, οργανάκι σαν το δικό σου και δισκάρα μπροστά για φρένο. Λεπομέρειες δεν θυμόμουν.
Τεσπα, να 'σαι καλά να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος! :beer:
Λες να είχα δει αυτό εγώ τότε; Δεν λέει τίποτα για fcr όμως... :confused:
Ρε Σταύρο, πόσοι είστε; :lol:
devil's animal
15/01/2012, 12:04
devil's σου κλέψαν τα αυτοκολλητα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2054145/
δεν εχει παρει το full κιτ ο τυπος.
δεν εχει στα πλαϊνα καπακια αυτοκολλητο.
επισης δεν εχει στην μασκα αυτοκολλητο και στις καλαμιδες.
εγω παρ'οτι δεν εχω καλαμιδες, τα αυτοκολλητα τα εχω....
αλλωστε τα δικα μου ειναι custom γιατι εχουν γραψει και το nickname μου...:winka:
παντως ωραια εφαρμογη εχει κανει και δειχνουν για αλλη μια φορα γ@μηστερα πανω σε ενα τετοιο μηχανακι...
devil's animal
15/01/2012, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Λες να είχα δει αυτό εγώ τότε; Δεν λέει τίποτα για fcr όμως... :confused:
Ρε Σταύρο, πόσοι είστε; :lol:
οχι ρε μποϋ..εμενα ειδες...:smokin:
Είναι καλό για adventure bike το xr (με τα enduro λαστιχα)? Γιατί διαβάζω για άθραυστο κινητήρα, πολύ καλές επιδόσεις στο χώμα, καλά περιφερειακά κλπ, αλλά από την άλλη ακούω για αλλαγές λαδιών κάθε 1000-1500 km και αυτό είναι λίγο μανίκι στα ταξίδια..
Και είναι και σχετικά ακριβά τα άτιμα.. Μοντέλα 2002-2003 με 25000+ κμ και τα δίνουν κοντά στα 4500.. Πολύ ακριβά είναι.. Απορώ πώς το βρήκες εσύ με μόνο 3400€ :alien:
devil's animal
15/01/2012, 19:21
Είναι καλό για adventure bike το xr (με τα enduro λαστιχα)? Γιατί διαβάζω για άθραυστο κινητήρα, πολύ καλές επιδόσεις στο χώμα, καλά περιφερειακά κλπ, αλλά από την άλλη ακούω για αλλαγές λαδιών κάθε 1000-1500 km και αυτό είναι λίγο μανίκι στα ταξίδια..
Και είναι και σχετικά ακριβά τα άτιμα.. Μοντέλα 2002-2003 με 25000+ κμ και τα δίνουν κοντά στα 4500.. Πολύ ακριβά είναι.. Απορώ πώς το βρήκες εσύ με μόνο 3400€ :alien:
για χωμα δεν μπορω να σου απαντησω γιατι ειμαι ασχετος και κρατησα πολυ λιγο τα χωματινα ζαντολαστιχα.
φανταζομαι οτι θα ειναι δυσκινητο σε στενα μονοπατια και σε "προχωρημενες" εντουροβολτες, αλλα θα σε αποζημιωνει σε φλαταδουρες και ανοιχτα κομματια...αλλωστε οπως ειπε και ο rein ηταν ο βασιλιας στο Baja της Αμερικης.
οσον αφορα την τιμη ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. ζητουσε 3800. του ειπα για 3200 και κλεισαμε στα 3400.
με 18000 πραγματικοτατα χλμ...:winka:
taisteal
15/01/2012, 19:58
nice bike bro
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ρε devil's κι άλλος :D
http://www.youtube.com/watch?v=KDKKViU_gjQ
devil's animal
21/02/2012, 15:53
Ρε devil's κι άλλος :D
http://www.youtube.com/watch?v=KDKKViU_gjQ
μια απο τα ιδια.
δεν εχει παρει ΟΛΟ το κιτ της AMRgraphics αλλα εχει μαυρα τα πλαϊνα καπακια καθως και το μπροστινο φτερο...
εχει το ιδιο οργανακι (Vapor). καμια σχεση το τιμονι. αλλαγμενα φρενα με δισκο μαργαριτα αλλα καμια σχεση με τα δικα μου και πρεπει να εχει κρατησει το μαμα γραναζωμα. μαμα τελικο και λαιμοι (δεν ακουγεται καθολου το μηχανακι)...
το καθρεφτακι ειναι--->:yuck:
κατα τ'αλλα καλουτσικο...
:a55:
κατα τ'αλλα καλουτσικο...
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=8g4dVwxKOm8&feature=related
Σου βρήκα και ταίρι :rotflmao: κοίτα στο 0:28 :lol:
Πολύ γαμώ το έχει :sun:
devil's animal
21/02/2012, 23:56
http://www.youtube.com/watch?v=8g4dVwxKOm8&feature=related
Σου βρήκα και ταίρι :rotflmao: κοίτα στο 0:28 :lol:
Πολύ γαμώ το έχει :sun:
κουκλιτσα η μικρη...:smokin:
devil's animal
05/03/2013, 18:31
το ξεθαβω, και παραθετω τις τελευταιες μετατροπες-βελτιωσεις που θεωρουσα οτι χρειαζοταν το μηχανακι για να μπορεσει να ειναι πιο ολοκληρωμενο...
eibach ελατηρια μπροστα λοιπον 0.49 kg/mm, με αλλαγη λαδιων (Torco) και φουλ σερβις των καλαμιων (αλλαγη ξυστρες-τσιμουχες)...
eibach ελατηριο πισω 11.5kg/mm, με φουλ σερβις της αναρτησης...
και επειδη φυσικα δεν μου αρεσαν οι φουσκες, του πηρα neopren "καλτσακια"...
ακολουθουν φωτο...
283813
devil's animal
05/03/2013, 18:32
εδω φαινεται το μαυρο eibach...:smokin:
283814
devil's animal
05/03/2013, 18:35
και επειδη πηρα το πισω απο το Xr's only, του πηρα και ενα δωρακι για να ξερω που βρισκομαι απο θερμοκρασια λαδιου...
:D
283815
devil's animal
05/03/2013, 18:37
ποσο πιο ομορφα δειχνουν τα νεοπρεν σε σχεση με τις φουσκες...:a8:
283816
devil's animal
05/03/2013, 18:39
και μια απο μπροστα και τελος...
283817
Πωω ρε Διαβολάκο με το τουμπανάκι σου. Πολύ το γουστάρω, στα είχα πει από τότε. Κόσμημα. Φτου να μην το βασκάνω.
:beer::beer:
Το μηχανακι φωναζει "δωστε κλησεις και σκιστε με στα 8" :lol:
pipe_smoker
05/03/2013, 20:24
Άι σιχτίρ!:mad:
Είδα ξέθαμα και λέω τώρα θα πει "Παίδες το βαρέθηκα. 2 χιλιαρικάκια, ψήνεται κανείς?":cry: :p
Καλές βόλτες μαν!!!! :beer:
devil's animal
05/03/2013, 20:26
Πωω ρε Διαβολάκο με το τουμπανάκι σου. Πολύ το γουστάρω, στα είχα πει από τότε. Κόσμημα. Φτου να μην το βασκάνω.
να'σαι καλα ρε Μπιλακο...
devil's animal
05/03/2013, 20:27
δεν ηταν αυτη η προθεση μου...:a05:
:tooth::tooth:
devil's animal
05/03/2013, 20:31
Άι σιχτίρ!:mad:
Είδα ξέθαμα και λέω τώρα θα πει "Παίδες το βαρέθηκα. 2 χιλιαρικάκια, ψήνεται κανείς?":cry: :p
Καλές βόλτες μαν!!!! :beer:
dream on baby...:smokin:
δεν φευγει αυτο το μωρο απο τα χερια μου...
παιζει να το βρει κανενα τρισεγγονο σκονισμενο σε καμια αποθηκη το 2126 με χαρτια και αποκλειστικο ορο να μην πουληθει ΠΟΤΕ..
:bawl::bawl:
Πανεμορφο Σταυρο και βλεπω οτι βελτιωνεται και παει!!
Καλες βολτες μαζι του να το χαιρεσαι .
Α! και το τρισεγγονο οταν το βρει το 2126 να το παρει να ερθει κατω να βρεθει με το δικο μου τρισεγγονο που θε εχει το CB μου ,να πιουνε παλι καφε οπως οι προπαποι τους τοτε!!!:lol:
Kostas_dev
06/03/2013, 07:23
Πολύ ομορφο project φιλε, να το χαιρεσαι και να το σκίζεις
Ερώτηση, γέφυρα μπροστα στο καλάμι δεν χρειάζεται να βάλεις?
Επεισης το οργανακι για θερμοκρασια λαδιου ποσο το πηρες? Δεν ειναι με βαθμους κελσιου?
devil's animal
06/03/2013, 12:25
Πανεμορφο Σταυρο και βλεπω οτι βελτιωνεται και παει!!
Καλες βολτες μαζι του να το χαιρεσαι .
Α! και το τρισεγγονο οταν το βρει το 2126 να το παρει να ερθει κατω να βρεθει με το δικο μου τρισεγγονο που θε εχει το CB μου ,να πιουνε παλι καφε οπως οι προπαποι τους τοτε!!!:lol:
that's the spirit Χρηστο!!
:a013:
devil's animal
06/03/2013, 12:30
Πολύ ομορφο project φιλε, να το χαιρεσαι και να το σκίζεις
Ερώτηση, γέφυρα μπροστα στο καλάμι δεν χρειάζεται να βάλεις?
Επεισης το οργανακι για θερμοκρασια λαδιου ποσο το πηρες? Δεν ειναι με βαθμους κελσιου?
ευχαριστω αδερφε...
γεφυρα καλαμιου ειναι στα μελλοντικα σχεδια να μπει για εξτρα στιβαροτητα, αλλα απο την στιγμη που δεν πιεζεται ιδιαιτερα (βλ. πιστα) δεν ειναι τοσο αναγκαιο αμεσα...
ακομα και ετσι, μου φαινεται φοβερη η διαφορα με πριν την αλλαγη ελατηριων και λαδιων...
το οργανακι ειναι απο site αμερικανικο (http://www.xrsonly.com/) και γι'αυτο δεν εχει κελσιου...
απλα εχεις μια προχειρη μετατροπη στο μυαλο σου την ωρα που οδηγας και ξερεις περιπου που πρεπει να κυμαινεσαι για να εισαι οκ απο θερμοκρασια...
sapila racing
06/03/2013, 15:22
Nαι σε πιστέψαμε τώρα!
Καλές βόλτες με το τούμπανο. :beer:
devil's animal
06/03/2013, 15:34
Nαι σε πιστέψαμε τώρα!
Καλές βόλτες με το τούμπανο. :beer:
γιατι ρε μαλεα?? μ'αρεσει νομιζεις αν πληρωνω κλησεις??:cry:
δεν μου φτανουν οι βελτιωσεις...να δινουμε λεφτα και στους τσεους...:rolleyes::vava:
:lol::lol:
ευχαριστω Αρη...
SHOOTER045
06/03/2013, 20:38
τα λογια ειναι περιτα.το μοτορι ειναι αλλου....:uplate:μηπως καποτε πριν καιρο ηταν και στις σελιδες του 0300?η το μπερδευω?
devil's animal
06/03/2013, 21:52
τα λογια ειναι περιτα.το μοτορι ειναι αλλου....:uplate:μηπως καποτε πριν καιρο ηταν και στις σελιδες του 0300?η το μπερδευω?
το μπερδευεις...
δεν εχει παρουσιαστει ποτε και πουθενα..
Lioulios
06/03/2013, 21:59
Κάγκουρα !
Da.Vintage
13/03/2013, 12:24
Δηλαδή να σκίσουν και αυτόν στα 4 και κανα περαστικό που θα περνάει δίπλα...
Σταύρο... σου είπα πριν καιρό οτι είδα ένα με τα ίδια αυτοκόλλητα στο πλάι ... μου είπες δεν ήταν δικό σου τελικά αλλά αν το ήξερα θα το είχα σπάσει...
(αν με πιάναν θα έλεγα οτι εσύ με έβαλες γιατί δε σου αρέσουν οι αντιγραφές)
οτι δούνε πάνε και το κάνουν φωτοτυπία...
τεσπα ... μπράβο φίλε που ακόμα το μηχανάκι το αγαπάς και όχι μόνο το διατηρείς όπως ήταν αλλά το βελτιώνεις και στα σημεία!
Da.Vintage
13/03/2013, 12:26
Πες το στους επιβήτορες τα παιδιά του ΔΙΑΣ...
ο Ερμής μην ανησυχείς, τελειώνει γρήγορα... τον Ήφαιστο τον σιδεροΨ@λη να φοβάσαι...
ή μπορείς να τους πείς οτι έχεις πονοκέφαλο... ξέρω κάποιους που πιάνει!:lol::p
Da.Vintage
13/03/2013, 12:28
Κάγκουρα !
:bawl:
Περίμενα κάποιος να πεταχτεί
devil's animal
13/03/2013, 19:54
Δηλαδή να σκίσουν και αυτόν στα 4 και κανα περαστικό που θα περνάει δίπλα...
Σταύρο... σου είπα πριν καιρό οτι είδα ένα με τα ίδια αυτοκόλλητα στο πλάι ... μου είπες δεν ήταν δικό σου τελικά αλλά αν το ήξερα θα το είχα σπάσει...
(αν με πιάναν θα έλεγα οτι εσύ με έβαλες γιατί δε σου αρέσουν οι αντιγραφές)
οτι δούνε πάνε και το κάνουν φωτοτυπία...
τεσπα ... μπράβο φίλε που ακόμα το μηχανάκι το αγαπάς και όχι μόνο το διατηρείς όπως ήταν αλλά το βελτιώνεις και στα σημεία!
Να'σαι καλα Γιωργαρε...
να φτιαξεις και εσυ το μπουρ....εεεεε....το κλασικο που πηρες, να το βγαζεις βολτα να γουσταρεις...
:beer::beer::beer:
Πες το στους επιβήτορες τα παιδιά του ΔΙΑΣ...
ο Ερμής μην ανησυχείς, τελειώνει γρήγορα... τον Ήφαιστο τον σιδεροΨ@λη να φοβάσαι...
ή μπορείς να τους πείς οτι έχεις πονοκέφαλο... ξέρω κάποιους που πιάνει!:lol::p
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol::rotflmao::lol::rotflmao:
τι μ@λακας εισαι...
καποια μερα που θα βρεθουμε θα μου πεις το κολπο με τον πονοκεφαλο....
εκτος αν πιανει ΜΟΝΟ σ'εσενα που εισαι γλυκο και τρελο αγορι at the same time...
:bawl::bawl::bawl:
devil's animal
13/03/2013, 19:55
Κάγκουρα !
τα παραλες τωρα και εσυ...
Lioulios
13/03/2013, 20:33
Δεν κάνω πλάκα ρε συ ... Μεγάλωσες πια ! Κοτζάμ άντρας και οδηγάς μηχανάκι με αυτοκόλητα τέτοια ; Τί θα πει ο κόσμος ;
:evil:
devil's animal
14/03/2013, 00:33
Δεν κάνω πλάκα ρε συ ... Μεγάλωσες πια ! Κοτζάμ άντρας και οδηγάς μηχανάκι με αυτοκόλητα τέτοια ; Τί θα πει ο κόσμος ;
:evil:
αφου οντως δεν κανεις πλακα...
ΜΙΑ ΖΩΗ, ειχα γραμμενο στα @@ μου το τι θα πει ο κοσμος και ο οποιοσδηποτε αγνωστος...οποτε συνεχιζω ακαθεκτος και δεν εχω κανενα προβλημα...
ακουω μονο τις γνωμες των πολυ κοντινων μου ανθρωπων και φυσικα οτι μου λενε περναει απο πολλα φιλτρα...
ακομα και ετσι ομως, ειναι αδιανοητο να μου κανει κριτικη καποιος κοντινος μου ανθρωπος για το γουστο μου πανω στο μηχανακι που καβαλαω...
ειναι σαν να σου λεει τι να φορεσεις (ή να μην φορεσεις) στην γκομενα σου την ωρα που την γ@μας...:rolleyes:
εγω ετσι νοιωθω βλεποντας και καβαλωντας το μηχανακι μου...κ@υλα και ηδονη...
εν κατακλειδι, τα αυτοκολλητα και γενικοτερα το look της μηχανης, το λατρευω!!...τουλαχιστον προς στιγμην...
αν αλλαξω γνωμη μετα απο καποιο καιρο (μηνες, χρονια) το μονο ευκολο ειναι να βγουν τα αυτοκολλητα και να αντικατασταθουν με αλλα ή να βαφτει το μηχανακι στο χρωμα που γουσταρω..(και οχι σ' αυτο που γουσταρουν οι αλλοι)...
υ.γ. το "κοτζαμ αντρας" το παιρνω σαν φιλοφρονηση...:winka:
Lioulios
14/03/2013, 01:15
Πλάκα κάνω ρε ... Και ας λέω πως δεν κάνω ...Έπρεπε να το καταλάβεις το χουμορ μου .
Όσο για αυτά που λες ... Σήμερα τσακωνόμουν φιλικά υποστηρίζοντας αυτά που λες ... Δηλ πως σήμερα μπορεί να μου αρέσει πάρα πολύ κάτι και αύριο να μην το γουστάρω καθόλου και το αντίστοφο και δεν γινόμουν αντιληπτός .
Όσο για το μηχανάκι ... Είναι πολύ ωραίο και μου αρέσει γιατί είναι ιδιαίτερο ,αλλά εγώ θα το χα σχεδόν μαμα ...Εσύ ...είσαι εσύ
Φιλιά
devil's animal
14/03/2013, 01:19
Πλάκα κάνω ρε ... Και ας λέω πως δεν κάνω ...Έπρεπε να το καταλάβεις το χουμορ μου .
Όσο για αυτά που λες ... Σήμερα τσακωνόμουν φιλικά υποστηρίζοντας αυτά που λες ... Δηλ πως σήμερα μπορεί να μου αρέσει πάρα πολύ κάτι και αύριο να μην το γουστάρω καθόλου και το αντίστοφο και δεν γινόμουν αντιληπτός .
Όσο για το μηχανάκι ... Είναι πολύ ωραίο και μου αρέσει γιατί είναι ιδιαίτερο ,αλλά εγώ θα το χα σχεδόν μαμα ...Εσύ ...είσαι εσύ
Φιλιά
:beer::beer::beer::beer:
devil's animal
28/04/2018, 00:29
ενας τεραστιος κυκλος κλεινει...
τον Οκτωβριο θα εκλεινα μια δεκαετια μαζι της...για πλακα ελεγα στην γυναικα μου οτι εκεινη ηταν πιο παλια και απο την ιδια στην ζωη μου...
απειρες στιγμες, εμπειριες, διαδρομες, γελια αλλα και στεναχωριες...
τωρα αναμικτα τα συναισθηματα...
δεν ξερω και εγω ποσες φορες εγραψα στο συγκεκριμενο thread οτι δεν θα την πουλησω ποτε...οτι θα γερασω μαζι της...οτι θα την βρουν τα εγγονια μου σκονισμενη σε κανενα γκαραζ...λογια..λογια....τελικα το πληρωμα του χρονου ειχε ερθει...
ο νεος ιδιοκτητης μου υποσχεθηκε οτι θα την προσεχει πολυ και θα την συντηρει οπως εγω...
ηταν λογια που ειχα πραγματικα αναγκη να ακουσω...
να συνεχισεις ρε κτηνακι να δινεις χαρες και στον Νικολα...και πονο σε καποιους αλλους...
Hasta la vista, baby...
Lioulios
28/04/2018, 00:40
Σε καταλαβαινω...