PDA

View Full Version : Pirelli Angel St

Σελίδες : 1 [2]

bikgolf3
30/06/2013, 18:07
Επειδή τα St τα φοράω στο ληστη, ένα έχω να πω...μακριά. Τουλάχιστον εμένα ποτέ δεν μου έδωσαν σιγουριά με τα μικρογλυστρίματα τους.

Μικρογλυστρηματα είδα κι εχω μετά τις 11000 χλμ όμως και σε φάση που το πίεζα...
Μέχρι αυτα τα χιλ ομως τα χάρηκα και στο στεγνό και στο βρεγμένο μιας και είμαι παντός καιρού...!
Τώρα...γούστα είναι αυτα!

kpv
04/07/2013, 16:58
Ακομα δεν εχω ψαχτει με λαστιχα μιας και πηρα τον λησταρχο μου πριν 3 μηνες και ο προηγουμενος ιδιοκτητης του του ειχα μολις φορεσει τα michelen pilot road 3 και δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονα... Την προηγουμενη κυριακη πηγα και εχω στην σχολη του χουντρα και αφου μας πηγε τις πιεσης στις 28 μπροστα και 30 πισω ατμοσφερες τα λαστιχα ειχαν βεντουζωσει κατω.... Αν και νεος οδηγος με τις υποδειξης του θαναση μετα απο 4 ωρες καταφερα αυτο 294854 :D Παλι με βαση την γνωμη του θαναση εχω βαλει 35 psi μπροστα και 38 πισω για καθημερινη χρηση και ειμαι μια χαρα... Παντως παιδια αν θελετε την γνωμη μου οποιος καβαλαει μηχανη πρεπει οποσδηποτε να περασει απο το riding school , ειναι θεμα ασφαλειας κατα την ταπεινη μου αποψη...

TROOPER
05/07/2013, 09:06
...

δεν ειναι καλο να ξυνεις τα παρσπιε. εισαι στο οριο της πτωσης.

σορυ για το οφ τοπικ. αν θελεις να το συζητησουμε το κανουμε καπου αλλου για να μη μπερδευτει το θρεντ.

οσο για τις πιεσεις που εδωσε ο θανασης :a013:

kpv
05/07/2013, 12:55
δεν ειναι καλο να ξυνεις τα παρσπιε. εισαι στο οριο της πτωσης.

σορυ για το οφ τοπικ. αν θελεις να το συζητησουμε το κανουμε καπου αλλου για να μη μπερδευτει το θρεντ.

οσο για τις πιεσεις που εδωσε ο θανασης :a013:

Εχεις δικιο , αυτος ειναι και ο λογος που μας εμαθε να σκυβουμε το κορμι μας για να ειναι πιο ορθια η μοτοσυκλετα... Αυτες ειναι πολυ ωραιες συζητησεις αλλα καλο ειναι να τις κανουμε απο κοντα σε καμια μαζωξη για μπυρα :beer: γιατι εχουν πολυ μπλα μπλα :).....
Επισης σορυ για το οφ τοπικ...:rolleyes:

TROOPER
05/07/2013, 13:15
Εχεις δικιο , αυτος ειναι και ο λογος που μας εμαθε να σκυβουμε το κορμι μας για να ειναι πιο ορθια η μοτοσυκλετα... Αυτες ειναι πολυ ωραιες συζητησεις αλλα καλο ειναι να τις κανουμε απο κοντα σε καμια μαζωξη για μπυρα :beer: γιατι εχουν πολυ μπλα μπλα :).....
Επισης σορυ για το οφ τοπικ...:rolleyes:

μαζωξη...μπυρα...κουβεντα για οδηγηση...ανθρωπος μου!!!!:beer: