Επειδη χρειάζομαι λαστιχα για το bandit και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα για πείτε οι έχοντες εντυπώσεις τιμες κτλ!!!
Επειδη χρειάζομαι λαστιχα για το bandit και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα για πείτε οι έχοντες εντυπώσεις τιμες κτλ!!!
Φιλος με cbf 600 τα εχει βαλει & λεει οτι ειναι τα καλυτερα που εχει δοκιμασει στην μηχανη!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πολύ καλά λάστιχα τα έχω 6.000 χλμ... Τα συστήνω!!!![]()
Εάν τα φέρεις και από εδώ www.mandp.co.uk ακόμα καλύτερα (θέμα τιμής)
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αν κρίνω από τα Strada, τα Angel πρέπει να γ... και να δέρνουν. Απλά είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμή. Το mandp τα έχει σε εξαιρετικές τιμές, δεν συμφέρει να τα βάλεις από Ελλάδα.
ναι πηρα τιμες απο το λαστιχά μου 290Ε και το mandp 220 ευρω με τα μεταφορικα μαζί.Αυτο που δεν ξερω ειναι πόσο θελει ενας λαστιχας απλα να στα περασει, ζυγοσταθμίσει κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αν κρίνω από τα Strada, τα Angel πρέπει να γ... και να δέρνουν. Απλά είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμή. Το mandp τα έχει σε εξαιρετικές τιμές, δεν συμφέρει να τα βάλεις από Ελλάδα.
Από 20 ως 50 ανάλογα το μαγαζί. Κάνε μιά δυό ερωτήσεις από τηλέφωνο Περιστερά, Μπούκη κλπ, δεν χάνεις τίποτα...
Λοιπόν, επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα!!
Με 17.000κμ και κάτι ψιλά, πλέον έχει έρθει σιγά σιγά η ώρα αλλαγής ελαστικών!
Δεν είμαι σίγουρος όμως, μιας και δεν μπορώ να κρίνω από την χρήση στην πόλη και πολύ! Πάντα γλιστρούσε στην Αθήνα, και όποτε κατέβαινα στην πατρίδα (Ηράκλειο) κυριολεκτικά τρόμαζα ακόμα και στο πιο απλό άνοιγμα γκαζιού!!
Η χρήση είναι στην πόλη σχεδόν καθημερινά και πολλές πολλές βόλτες εκτός.
Αν τα υπολογίσω χοντρικά από τα 17.000κμ τα 7-8.000κμ είναι σε ταξίδια.
Οπότε δεν θέλω ένα λάστιχο που σε 7-8.000κμ θα θέλει αλλαγή. track day κτλ δεν κάνω, μιας και πλέον οι Σέρρες είναι μακριά (είχα μπει 4 φορές με το cb όσο έμενα Θεσ/νικη και για css και για track day).
το Bt021 που φοράει από την μαμά, γενικά δεν με άφησε ευχαριστημένο, αλλά δεν έχω εμπειρία από άλλα λάστιχα οπότε αυτή η "βαριά" αίσθηση στις στροφές που είχα μπορεί απλά να είναι θέμα μηχανής.
Τα angel από ότι διαβάζω πρέπει να είναι σούπερ, αλλά το ?350 δεν το γλιτώνουμε (από Ελλάδα).
άλλες ιδέες για sport touring?
http://boomboomaround.blogspot.com/
Οχι και 350ε ρε παιδια. Στην Αθηνα τα βρισκεις με 280-290 και απο Αγγλια 225 μαζι με τα μεταφορικα. Εγα θα τα παραγγειλω και θα τα βαλω μετα το Πασχα.
Σε κατάστημα στην Αλεξάνδρας πανω έχει το σετ για bandit 650 (120 μπροστά και 160 πίσω) ?335. Λογικά (δεν έχω ρωτήσει) περιλαμβάνουν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση.
Το ίδιο κατάστημα έχει προσφορά τα roadsmart με ?285 (περιλαμβάνουν τοποθέτηση κτλ)
Στο mandp.co.uk βγαίνουν πιο φτηνά με 198 λιρες + 20 λίρες μεταφορικά = ?246-250 + την τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση (από τα φόρουμ βλέπω ότι πάει ?30-50 περίπου, αλλά δεν έχω ρωτήσει ο ίδιος!).
Hi,
582012 160/60ZR17 Angel ST Rear Tyre £108.99
579091 120/70ZR17 Angel ST Front Tyre £84.99
Shipping £22.50
Kind regards,
James
M&P Sales
απαντηση σημερινη απο το σαιτ που ειπες.
συνολο 240 ευρω με τη σημερινη ισοτιμια
αν ειναι και 40 η τοποθετηση (δε ρωτησα ακομη) δε ειναι και μεγαλη η διαφορα
ποιος τα εχει 280 -290 ; αν δε μπορεις να το πεις στειλε μου πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
Οχι και 350ε ρε παιδια. Στην Αθηνα τα βρισκεις με 280-290 και απο Αγγλια 225 μαζι με τα μεταφορικα. Εγα θα τα παραγγειλω και θα τα βαλω μετα το Πασχα.
Μάλλον μέσα στον Απρίλιο θα χρειαστώ και εγώ λάστιχα, ψάχνεται και άλλος ένας, οπότε γιατί να μην το πει δημόσια; Δεν είναι κακό να μαθαίνονται οι επιχειρηματίες που μέσα στην κρίση θέλουν να διαφέρουν από το σκηνικό της "Ελληνικής Φουσκωμένης Τιμής Χωρίς Λόγο".
αν δεν κάνω λάθος βρήκα αυτό δεν κάνω διαφήμιση
http://motomania.car.gr/parts/view/469229/
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
μυρίζομαι παραγγελία στην Πάτρα και βόλτα οι ληστές για αλλαγή ελαστικών εκεί.....![]()
![]()
![]()
επειδη ειμαι στην πατρα και θελω και εγω λαστιχα για τον ληστη μου,μπορω να κανω μια επαφη με το motomania για καλυτερη τιμη αν μαζευτουμε και τα βαλουμε εκει.οποιος ενδιαφερεται να το πει..Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
μυρίζομαι παραγγελία στην Πάτρα και βόλτα οι ληστές για αλλαγή ελαστικών εκεί.....![]()
![]()
![]()
![]()