καλησπερα παιδια. εβαλα την προηγουμενη εβδομαδα τα pirelli angel. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενοσ μεχρι στιγμης.πριν φορουσα το metzeler m3. τα συνιστω ανεπιφυλακτα.
καλησπερα παιδια. εβαλα την προηγουμενη εβδομαδα τα pirelli angel. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενοσ μεχρι στιγμης.πριν φορουσα το metzeler m3. τα συνιστω ανεπιφυλακτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από teo.600
δωσε περισσοτερες πληροφοριες...
σε μηχανακι μπηκαν,ποιοτητα κυλισης,σταθεροτητα,προσφυση σε στροφιλικια κ.τ.λ
και ποσο κοστιζουν...![]()
![]()
εγω τα έβαλα με 320 ευρω στο μπουσα και το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για καταπληκτικό λάστιχο, απο όλες τις απόψεις!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω τα έβαλα με 320 ευρω στο μπουσα και το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για καταπληκτικό λάστιχο, απο όλες τις απόψεις!!!
μια απ'τα ιδια σε blackbird!! μενει να επιβεβαιωθουν και οι φημες για την διαρκεια τους![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Κρίμα, και περίμενα να έχει τίποτα από δω:
http://www.pirellical.com/thecal/home.html
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Κρίμα, και περίμενα να έχει τίποτα από δω:
http://www.pirellical.com/thecal/home.html
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε gsxr k7 315ευρω.σε στροφυλικια κραταει απιστευτα.και σε βροχη που το δοκιμασα ειναι αρκετα καλο.τωρα αν βγαλει τα χιλιομετρα που μου εβγαλε το metzeler m3 θα ειμαι ευχαριστημενος.12000χιλ.ολα σε εθνικη τα χιλ με πολλα υψηλεσ ταχυτητες.
και μένα τα προηγούμενα λάστιχα 12.000 χλμ μου βγάλανε.....όλα μαζί όμως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα ο μηχανικός μου λέει για μισελεν δίγομα. Τι λέτε;![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
γενικά είμαι εναντίον των michelin, αλλά να του πείς να δοκιμάσει πρώτα τα angel και μετα να μας πει ....Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
δοκίμασέ τα χρήστο, είναι εξαιρετικά λάστιχα!
Ως γομες θα εχουν μικρη διαρκεια ζωης...Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Με ενδιαφέρει να ζεσταίνονται γρήγορα. Τα πιρέλι βαστάνε;
Οι γομες ζεσταινονται γρηγορα,εξου και η γρηγορη φθορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Με ενδιαφέρει να ζεσταίνονται γρήγορα. Τα πιρέλι βαστάνε;
Οι γομες ομως εχουν και ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες.
Δεν ειναι οτι καλυτερο μια ζεστη μια κρυο...Γι'αυτο να αποφυγεις καποιο καθαρα racing ελαστικο...
pirelli rules!
Τέλος![]()
Προς θεού ΔΕΝ μιλάω για racing. Απλά λάστιχα δρόμου με τη διαφορά ότι η μισελέν λέει πως έχουν μέτρια γόμα στο κέντρο και μαλακή στις άκρες για καλύτερο κράτημα... Δεν ξέρω και γι αυτό ρωτάω αν τα έχει δοκιμάσει κανείς.