View Full Version : Χωμάτινε...
metalheart
05/02/2010, 15:52
Αν κάποια στιγμή σταματήσω να διαβάζω forum για μηχανές πραγματικά θα είναι για την στεναχώρια που νιωθω οταν ακούω τέτοια πραγματα και ας μην εχω γνωρίσει κάποιον προσωπικά.
Καλό ταξίδι φίλε και ας ελπίσουμε αυτο το topic να είναι το τελευταίο τέτοιου είδους που ανοίγει.
:sad: :sad: :sad:
devil's animal
05/02/2010, 15:58
ακομα δεν μπορω να το πιστεψω...
θελω να σε ξαναδω,
στο Δ.Σ. να γελας...
στο moto να γραφεις...
στα Μεγαρα να μας κοιτας και να ελεγχεις τα μηχανακια μας...
...
...
πολυ λυπαμαι που δεν θα ερθω να σε δω για τελευταια φορα...
να εισαι καλα εκει πανω ρε παλικαρε...:bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=HRdFgPX7aRY&feature=related
Δεν το ήξερα το παλληκαρι.
Αλλα δεν εχει σημασία.
Ειδα το χαμόγελο του στις φωτό που ανεβάσατε.
Και κατάλαβα.
Ηταν αδέλφι στην ιδια ζωή, στον ίδιο πόλεμο.
Καλό ταξίδι....
LARISEOS
05/02/2010, 16:04
αντιο χωμάτινε !!!!!
geotriada
05/02/2010, 16:06
καλο ταξιδι ρε φιλε και ας μη σε ηξερα,,,
http://www.youtube.com/watch?v=vZB_7bmXjbE
PalLoukiLuke
05/02/2010, 16:10
κριμα κριμα κριμα.....:sad: :sad: :sad:
καλο ταξιδι....
Καλό ταξίδι...:sad: :sad: :sad:
Operater
05/02/2010, 16:12
".... you 're just throwin' it all away..." (http://www.youtube.com/watch?v=a3FacpX7dRk)
:( :sad:
Πριν λίγες μέρες τον είδα με ένα Αφρίκα καταλασπώμενο στις Στήλες του Ολυμπίου Δίος και τον αναγνώρισα από τα αυτοκολλλήτα μοτο.γρ . Πριν κάνα δύο χρόνια είχαμε κάνει και μια ωραία εκδρομή 5-6 άτομα στην Ζατούνα ....
Κρίμα ......
Λευκάδιος
05/02/2010, 16:18
'R I P'
Πριν λιγο καιρο μιλησα μαζι του...
Κριμα...
Καλο ταξιδι.
adam_tsouk
05/02/2010, 16:43
το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιδι... :( :(
Μόλις γύρισα από δουλειά και μπήκα δεν μπορώ να γράψω κάτι.Μάνο καλο ταξίδι το κλάμα ας κράτηση τον "δρομοσου" βρεγμένο για καλύτερη "λοσποδιαδρομι".δεν το αντέχω ρε φιλε.Χάσαμε το καλύτερο παλικάρι και γέλιο του φόρουμ.:cry: :cry: :cry: :sad:
κρίμα μεγάλο.. :sad: κουράγιο στην οικογένεια και σε εσας τα παιδιά του forum που τον ξέρατε καλύτερα :sad:
Καλο ταξιδι..
GYROSCOP FENOM
05/02/2010, 17:19
:sad:
Operater
05/02/2010, 17:21
ρε Μάνο...έλα να ξαναγελάσουμε το βράδυ ρε...
μας έλιωσες φίλε... χαλάλι σου
187926
Cpt. Haddock
05/02/2010, 17:23
Για όσους θελουν να πουν ενα τελευταίο αντίο στο φίλο μας, η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 8/2 στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.
Red Rider
05/02/2010, 17:26
Καλο του ταξιδι...
...................................................................
TOMASKTM
05/02/2010, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιδι... :( :(
+1000000000000000000 !!!!!!!
αρε μάνο........................
sakisvolos
05/02/2010, 17:52
GYROSCOP FENOM
05/02/2010, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για όσους θελουν να πουν ενα τελευταίο αντίο στο φίλο μας, η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 8/2 στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.
Βαλτο ρε καπετανιε στην πρωτη σελιδα να το δουν οποιοι ενδιαφερονται.
Ευχαριστω!
klaudiog
05/02/2010, 18:02
Καλό ταξίδι φίλε
Akatanomastos
05/02/2010, 18:14
http://www.youtube.com/watch?v=fmDBOvITSEI
...
καλο ταξιδι φιλε...
καλη ανταμωση...
κουραγιο στην οικογενεια του και τους φιλους του.
γιατι ρε πουστη; (ξερεις εσυ... αν υπαρχεις,χρονια αμφιβαλω)
george88
05/02/2010, 18:20
Καλο ταξιδι φιλε....
:(
pocahondas
05/02/2010, 18:21
δεν έχω λόγια.. καλό σου ταξίδι Μάνο... :sad:
doctor x
05/02/2010, 18:49
.......
:( :( :( ........:( :( :(
harry_fyt
05/02/2010, 19:04
r.i.p.
boldor900f
05/02/2010, 19:19
Γιατί νιώθω σαν να τον ξέρω;
Τον αγαπάτε όλοι σας.
καλό δρόμο φιλαράκο.
Αν και δεν τον είχα γνωρίσει τον συνομόματο, από τις φώτο και από τα λεγόμενα των προλαλησάντων πρέπει να ήταν ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Αν και διάβασα το πρωί για το ατύχημα στο διαδύκτιο, λυπήθυκα για τον απρόσμενο χαμό ενο δικυκλιστή, που να φανταστώ όμως ότι πρόκειται για τον Χωμάτινο, όπου παρακολουθούσα κάποια ποστ με θέμα τον εκλιπών.
Καλό κουράγιο στους δικούς του, και όπως έχω ξαναπεί (δυστυχώς) ΚΑΛΕΣ ΧΩΜΑΤΟΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, και ρίχνε καν'ά βλέφαρο σ’εμας τους επίγειους που και που.
Καλό ταξίδι φίλε.
Για πάρτη σου, ίσως ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήση
KING CRIMSON - Epitaph (http://www.youtube.com/watch?v=GAxvyvWPhiY)
kokomilko
05/02/2010, 19:55
Καλο ταξιδι.
Κι ακομα χρωσταω ενα κερασμα.
project.breeze
05/02/2010, 19:55
http://www.youtube.com/watch?v=pDYxgDO5bCI
Hell_Rider
05/02/2010, 20:16
http://www.youtube.com/watch?v=hlJMVf913to
Alexander
05/02/2010, 20:25
Δεν έχω λόγια...
DoctorAbo
05/02/2010, 20:32
Φίλε Μάνο,
Από το πρωϊ που έμαθα τα νέα σου είχα μια μικρή ελπίδα μέσα μου πως κάτι ήταν λάθος με την πληροφορία.
Το απόγευμα στο ΣΥΜΟΦΕ η φίλη σου η Ειρήνη που σ΄'αγαπάει πολύ μου επιβεβαίωσε ότι η πληροφορία ήταν σωστή.
Ήπια ένα κονιάκ για πάρτη σου, από αυτό που μου έβαζες να πιω τις τελευταίες κρύες χειμωνιάτικες Δευτέρες.
Καλό σου ταξίδι φίλε μου...
Εύχομαι αν σε ξανασυναντήσω κάποτε στο μέλλον να αναγνωρίσω την αγγελική σου καλοσύνη, το χαμόγελο και την αγνότητά σου,
καλή αντάμωση.......
ducpilot
05/02/2010, 20:41
Καλο ταξιδι παλικαρι,υπομονη στους δικους του ανθρωπους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Δεν το ήξερα το παλληκαρι.
Αλλα δεν εχει σημασία.
Ειδα το χαμόγελο του στις φωτό που ανεβάσατε.
Και κατάλαβα.
Ηταν αδέλφι στην ιδια ζωή, στον ίδιο πόλεμο.
Καλό ταξίδι....
+Το αυτό.
Καλό ταξίδι αδερφέ , κουράγιο οι υπόλοιποι .
Σιγουρα απο οσα διαβασα, ( και τα διαβασα ολα ) θα υπαρχει και θα ζει στην καρδια και στο μυαλο πολλων απο εσας. Αυτο και μονο αυτο ειναι η καλυτερη αναγνωριση του, η μεγαλυτερη κατακτηση και το ασβηστο σημαδι της πορειας του.
Μανο δεν σε γνωρισα αλλα σιγουρα υπηρξες γιγαντας........
καλό ταξίδι φίλε. κι ας μη σε γνώρισα ποτέ.
http://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic
Requiem for a dream (http://www.youtube.com/watch?v=hKLpJtvzlEI)
Θλιβερό όπως και το νέο για όλους τους φίλους του .
Διάβασα με δυσκολία όλα τα ποστ με την ελπίδα ότι κάποιος θα γράψει ότι έγινε λάθος
...................
...................
...................
afrolykos
05/02/2010, 21:35
καλο ταξιδη στο Μανο
που γνωρισα λιγο
αλλα εκτιμησα πολυ
αντιο κ καλη ανταμωση:sad:
.................................................................................................... .................................................
Ταξιδευτής
05/02/2010, 21:58
Μανο μου,
Γλυκε μου, υπεροχε Μανο.. Με το πιο ζεστο χαμογελο και τα πιο λαμπερα ματια που ειχα ποτε την τυχη να συναντησω...
Πανε ωρες τωρα που προσπαθω να σου γραψω αλλα το πιωμα και τα κλαμματα μπαινουν στη μεση... Οτι και να γραψω μου φαινεται τοσο λιγο...
Προχθες ημασταν μαζι και πιναμε οπως καθε βδομαδα μια μπυριτσα και σε ακουγα να λες με λαχταρα για τις εκδρομες "που οπου να ναι τις στηνω" και η φωνη σου ηταν τοσο μα ΤΟΣΟ ζεστη που ηταν σαν χαδι στην ψυχη κατευθειαν...
Αλλα πιο πολυ απο ολα ειναι το χαμογελο σου ρε κερατα... Μπορει να ειχες να με δεις ενα μηνα αλλα οταν θα βρισκομασταν θα εσκαγες αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΓΝΗΣΙΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ χαμογελο, το χαμογελο ενος μικρου παιδιου και ηξερα οτι χαμογελουσες με την ψυχη σου!! Και ξερεις, ρε μπαγασα, αυτο με τρελλαινε! Μπορει να ειχα χιλιες δυο μαλακιες στο κεφαλι μου, να περναγα τα χειροτερα σκατα στη δουλεια αλλα αυτο σου το χαμογελο εσβηνε τα ΠΑΝΤΑ!
Ελεγα, θα παω στο Μανωλιο να τα πουμε, να μηδενισω το κοντερ!!
Ποσους και ποσους ανθρωπους γνωρισα στη ζωη μου. Καλους, κακους, μετριους, αδιαφορους... Εσυ ησουν ο ΕΝΑΣ -ΜΑ Ο ΕΝΑΣ- που πραγματικα ξεπερνουσες τους παντες! Μα ΤΟΣΟ τελειος; Δεν μπορει! Καποιο λακκο εχει η φαβα! Και ομως... Ετσι ησουν παντα! ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!
Θυμασαι ρε το καλοκαιρι προπερσι που ημασταν μαζι στο καμπινγκ που τοσο αγαπουσες και ειχες ακομα το DRZ; Τι απιστευτα που ηταν! Σε θυμαμαι να πηγαινεις πανω κατω με τη μηχανη με ενα ...Tide στο μασκακι της και οταν σε ειχα ρωτησει τι ειναι αυτο μου ειχες απαντησει γλυκα με ενα τεραστιο χαμογελο "μα παω να βαλω πλυντηριο" λες και ηταν το πιο φυσικο και αυτονοητο πραγμα του κοσμου!
Η που μου ελεγες που πριν 10 μερες με τα πολλα χιονια ειχες παει με την Αφρικανα στο βουνο για χειμερινη διαβιωση... Θυμασαι με τι λαχταρα και χαρα μου ελεγες για το χιονι που σας ειχε σκεπασει τελειως το πρωι;;;
Θυμασαι ρε αδερφουλη;
Η τα βραδια που πιναμε στην παραλια και μου ελεγες για εκεινες τις δυσκολες φασεις... Ξερεις εσυ.... Αλλα εγω ρε φιλε, αναθεμα με και αν καταλαβα ποτε πως θα γινοταν ανθρωπος να μπορεσει να πληγωσει εναν ΑΓΓΕΛΟ σαν εσενα...
ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. Αποψε θα εβαζα φωτια σε οτι εχω και δεν εχω για να σε εφερνα πισω.... Βολτες, ταξιδια, δρομοι, φορουμ, σκεψεις, μαλακιες! Δεν με νοιαζει τιποτα!
Τοσα χαμενα κορμια ειμαστε ρε! Γιατι να παρει το καλυτερο, ΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιδι;;;;
Δεν εχω σταματησει να κλαιω. Το ξερω οτι θα με επιανες απο τον ωμο και με ενα μεγαλο ζεστο χαμογελο θα μου ελεγες οτι ειμαι χαζος και οτι δεν αξιζει να κλαιω... Αλλα χεσε με τωρα... Δεν εισαι εδω και δεν θελω καν να το σκεφτομαι...
Αποψε στο συμοφε ειδα ολα τα παλια φιλαρακια... Ολοι λιωμα... Ολοι με ματια γεματα δακρυα και πονο για ενα μεγαλο "ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ"!!!!
Πες μου ρε Μανο μου τι να κανω... Πες μου πως να σταματησω να κλαιω οταν σκεφτομαι οτι δεν θα σε δω ποτε ξανα ρε μαλακα.... Και αν αυτος ο καριολης υπαρχει εκει πανω να του πεις οτι ολοι μας εχουμε ΠΟΛΛΑ να του πουμε οταν τον ανταμωσουμε!
Ο κοσμος εγινε τοσο μα τοσο πιο ασχημος και σκατενιος τωρα που εφυγες εσυ ρε γλυκιε Μανωλιο μου...
Πηγαμε και αφησαμε λιγα λουλουδια εκει που εφυγες...
Νυχτα, και ολοι γυρω αδιαφοροι... Ο κοσμος γυρω συνεχιζε να γυριζει αλλα εμεις νοιωθαμε σαν να εχουμε παγωσει στο χρονο.... Ημασταν αλλα δεν ημασταν....
Πες μου τι να νοιωσω που βρηκα και ενα κομματι απο την Αφρικανα σου... Η την κουκουλα απο το κρανος σου ρε φιλε... Θα περασω απο το συμοφε να στα φερω ρε αδερφε... Εκει ηταν παντα το στεκι σου...
Και μην στεναχωριεσαι για τον Φλατζα ρε φιλε... Θα τον φροντισουμε αγορι μου...
Α ρε Μανο.... Δεν γινεται ρε φιλε... Δεν μπορει... Δεν μπορει.... Οχι ρε φιλε... Οχι....
Αλλα εχουν δικιο τα παιδια... Ενας αγγελος ησουν που μας αγγιξες ολους... Δεν μπορουσες να μεινεις σε αυτο το σκατενιο κοσμο... Δεν χωρουσες.... Καλη ανταμωση αγορι μου.....
187941
macrozan
05/02/2010, 22:05
οχι ρε πστμ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την τελευταια του φωτο στην πιτα την παρασκευη που εβαλε ο βυρωνας εγω του την τραβηξα, χθες βραδυ δεν μπορεσα ναρθω στο ραντεβου μας στη ΣΥΜΟΦΕ και τωρα δε θα σε ξαναδω, οχι δεν γινονται αυτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααα :eek:
ο Θεος να αναπαψει την ψυχουλα σου φίλε μου .............. αλλοιμονο σ'αυτους που μειναν πισω ........
xristos x
05/02/2010, 22:11
... απο την ωρα που το διαβασα μου εχει γαμηθει η ψυχολογια κι ας μην το ηξερα το παιδι!! Κουράγιο σ αυτους που μένουν!!! ............... :(
toshmagic
05/02/2010, 22:13
Εχώ γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά μέσα στο ΣΥΜΟΦΕ..εσένα δυστυχώς δε σε πρόλαβα.
Δάκρυσα όμως σα να σε γνώριζα
.................................................................................................... ...........................................
FAFLATACHOPERAS
05/02/2010, 22:17
.....στο καλο παλλικαρι...ειναι κριμα να μαθαινειs τετοια νεα .... πολυ κριμα..
Cpt. Haddock
05/02/2010, 22:49
Nα το επαναλάβω γιατί εμεινε καποια ποστ πιο πίσω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
macrozan
05/02/2010, 23:08
Παιδιά, μέσα στον πόνο τής στιγμής, να πώ κάτι ;
Τη μεγαλύτερη χαρά στον Μάνο που θα μπορούσαμε ΤΩΡΑ να προσφέραμε, είναι αν κάποιος από μάς υιοθετούσε τον πολυαγαπημένο του γάτο που τον είχε στον ΣΥΜΟΦΕ.
Πριν λίγες μόνο μέρες μούλεγε ότι σχεδίαζε όπου νάναι να κανονίσει να τον πάρει σπίτι του...
Θα τον έπαιρνα εγώ, αλλά έχω σκύλο ....
Άμα κάποιος μπορεί ας έρθει σε επαφή με τα παιδιά στον ΣΥΜΟΦΕ.
http://www.symofe.gr/mainpage.html
africanos31
05/02/2010, 23:44
Απο τα καλυτερα παιδια που εχω γνωρισει.........κριμα οσα δεν φερνει η ωρα φερνει η στιγμη....
αντιγραφω και το παρακατω κειμενο
Μοτοσικλετιστές... Περίεργος και υπέροχος κόσμος...
Μερικά χρόνια πριν ο μπαμπάς ενός από εμάς που δεν υπάρχει πια, ο μπαμπάς ενός αγγέλου με το νούμερο 24 στο φέρινγκ και στη καρδιά, μας περιέγραψε έτσι…
«…Μου είχε μιλήσει πολύ για σας αλλά για να πω την αλήθεια δεν έδωσα και πολύ βάση. Εκείνος όμως που ήταν μεγάλος ξεροκέφαλος σας σύστησε έναν προς ένα. Όλους αυτούς τους νέους που γνώρισα θα μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω σαν να ήταν δικά μου παιδιά. Βυθισμένοι μέσα στις μαύρες δερμάτινες φόρμες τους με τα φανταχτερά τους κράνη, όλοι τους αληθινοί σκληροί άντρες! Μια παρέα που στο δρόμο δε κατεβάζει ποτέ το βλέμμα.
Αν όμως κάποιος σηκώσει τις μαύρες ζελατίνες που θυμίζουν Αρειανούς, θα δει ένα ζευγάρι υπέροχα καθαρά μάτια, που μέσα τους
μπορείς να βυθιστείς και να φτάσεις μέχρι τη ψυχή, διαπιστώνοντας πόσο καθαρή είναι! Βγάλτε τους τη φόρμα και θα ανακαλύψετε ότι μέσα της κρύβονται μεγάλα παιδιά ερωτευμένα με τη ζωή, ερωτευμένα με τα Σαββατοκύριακα τα γεμάτα μπριζόλες και λουκάνικα, αλλά ακόμα με την ανάγκη του πατέρα και της μητέρας,
όταν η ζωή τους παίζει σκληρά…»
Λένε ότι κάθε φορά που καβαλάμε, στη σέλα μαζί μας ανεβαίνουν άγγελοι και διάβολοι… Είναι αλήθεια!
Αντιπροσωπεύουν αυτή τη διπολικότητα που κάνει τον κόσμο μας να ζει γεμάτο από συναισθήματα, τόσο έντονα που μερικές φορές νομίζεις ότι η καρδιά θα πεταχτεί έχω από τα στήθια και θα αρχίσει να τρέχει μόνη της ουρλιάζοντας!
Διάβολοι που μας γυρνάνε το καρπό με τρόπο πολλές φορές παράλογο και βίαιο,
με την αδρεναλίνη φτάνει κατευθείαν στο μυαλό, αφήνοντας σε να τρέμεις για ατελείωτα δευτερόλεπτα...
Άγγελοι που έχουν το πρόσωπο και τη φωνή όλων αυτών που δεν είναι πια μαζί μας, όλων αυτών που αγαπήσαμε, όλων των φόβων μας και των εμπειριών μας που φτιάχτηκαν απ΄ τα σπασμένα κόκαλα μας.
Ναι είναι αλήθεια, με τη μοτοσικλέτα μπορείς να σκοτωθείς!
Συμβαίνει, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε από μας και μπορεί να χτυπήσεις, να πονέσεις (και πονάει πολύ), είναι όμως αλήθεια ότι η ζωή μετασχηματίζεται σε υπέροχες αναμνήσεις, σε στιγμές αιώνιες, σε γέλια τόσο δυνατά που μπορούν να φέρουν τον ήλιο ακόμα και σε μια κρύα βροχερή μέρα του Νοέμβρη. Μιλήστε με τον καθένα από μας και πείτε του να σας διηγηθεί μια βόλτα που έκανε, ένα ανέκδοτο, μια στροφή και χαθείτε μέσα σε εκείνο το βλέμμα που πετάει σπίθες, μέσα στα γέλια και τα χαμόγελα που αβίαστα χαράζουν το μέτωπο και το πρόσωπο.
Μιλήστε στον καθένα από μας και ρωτήστε τον, τι θα απογίνει την ημέρα που θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από αυτό του το πάθος και ετοιμασθείτε να ακούσετε τη κραυγή της σιωπής, να δείτε το παιδικό βλέμμα να χάνεται και τη θέση του να παίρνει το βλέμμα του ναυτικού που ζει στη στεριά ή του πιλότου δεμένου στη γη!
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί…
Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει… Αφήστε το, δε θα καταλάβετε ποτέ…
Μα αν αύριο τύχει να πάτε στη θάλασσα με το αμαξάκι σας και την οικογένεια σας και δείτε το γιο σας να χαιρετάει μέσα από τ' αμάξι έναν από μας σα τρελός, μη προσπαθήσετε να καταλάβετε ούτε κι αυτόν!
Το παιδί μέσα από το υποσυνείδητο του, βλέπει σε μας αυτή τη σπίθα που εσείς δεν ήσασταν ικανοί να του γεννήσετε. Κι αν δείτε το μοτοσικλετιστή να ανταποδίδει το χαιρετισμό… δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο.
Οι άγγελοι στη γη χαιρετιούνται πάντα, μα όποιος έχασε τα φτερά του το έχει ξεχάσει προ πολλού !
Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος.
Ευτυχής να είμαι ένας απ αυτούς!!!
Πηγή: http://www.kawasaki-bikers.gr/core/index.php?option=com_content&view=article&id=33:2009-06-25-14-27-48&catid=15:2009-06-25-14-25-32 "
GhostRideR_636
05/02/2010, 23:58
Κρίμα :( :(
nihristo
06/02/2010, 00:16
:( ....
ας ελπίσουμε ότι πηγαίνει κάπου καλύτερα...
Κρίμας....Συλληπητήρια σε ολους τους δικούς του.
Τι να πεί κανείς...:sad:
αντιο παλικαρι , παντα χαμογελαστος , ετσι ειναι οι αγγελοι .....
christosms
06/02/2010, 01:23
Κάλο ταξίδι...... Μάνο , και ας μην σε γνώρισα...
καλό ταξίδι χωμάτινε...το νου σας παιδιά όχι άλλο αίμα στους δρόμους, όχι άλλα βρεγμένα μάγουλα! Το παλικάρι δεν το ήξερα κ όπως κάποιος έγραψε πρέπει να ήταν ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ...συλληπητήρια πολλά σε οικογένεια και φίλους και το νου σας!:( :sad:
Δεν έχω ιδέα ποιο ήταν το παιδί, αλλά μετά από όλα αυτά τα ποστς, είναι κάτι παραπάνω από ακόμα ένα συμμοτοσυκλετιστή που χάθηκε. Κρίμα :/ Συλληπητήρια σε οικογένεια και φίλους...
vangelis 64
06/02/2010, 03:33
Ρε αγορίνα μου...ρε ψυχούλα μου....
Το βράδυ τής τσικνοπέμπτης,γύρω στίς 3 είπα ένα κομμάτι που είχα να τραγουδήσω χρόνια...αλλά το επόμενο μεσημέρι που περπάταγα σα χαμένος στο δρόμο,ρίγησα.
Πρίν λίγες ώρες είπα κι άλλα...έχοντας την πίκρα.Τώρα προσπαθώ να σουρώσω και δεν με πιάνει ούτε το ένα λίτρο κρασί που έχω ήδη κατεβάσει.
δεν μπόρεσα να πάω στο ΣΥΜΟΦΕ .Κιότεψα.Ούτε θα έρθω τη Δευτέρα στο Φάληρο.Δεν μπορώ,σχώρα με.
Θα περιμένω να πιούμε εκείνο το κρασί που δεν ήπιαμε ποτέ.Γιατί είσαι από τούς ανθρώπους που το λίγο μαζί τους είναι πολύ.
Καλή αντάμωση παληκάρι μου.
KOSTIS1976
06/02/2010, 04:09
Ενα αντιο και απο μενα στον ΧΩΜΑΤΙΝΟ.:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: γεια σου φιλε.........καλο ταξιδι
pyromaniacs
06/02/2010, 07:17
καλό ταξίδι.........
όσο η μνήμη είναι γεμάτη.... οι άνθρωποι δεν φεύγουν, μας λείπουν.....
εύχομαι να μη σβήσουν ποτέ και ας φέρνουν δάκρια , γιατί αυτό είναι φιλία
Καλό ταξίδι Μανο:( :( :(
Καλες εντουραδες Μανο !
καλο σου ταξιδι...κουραγιο στους δικους του...
Καλή Αντάμωση Μάνο!
Ελαφρύ το χώμα σου, Χωμάτινε!
Πες μας που πάει ο άνθρωπος τον κόσμο σαν αφήνει
πες μας που πάει ο άνεμος, που πάει η φωτιά σαν σβήνει
σκιές ονείρων είμαστε, σύννεφα που περνούμε
Στο ξέχειλο ποτήρι μας είναι όλα εκεί γραμμένα
Καπνοί 'ναι τα μελλούμενα κι αφρός τα περασμένα
καπνός κι αφρός το γέλιο μας κι εμείς που τραγουδούμε
Άκουσε δε βιαζόμαστε να φύγουμε βαρκάρη
μα σαν είναι ώρα γνέψε μας, δε σου ζητούμε χάρη
μα όσο να φύγεις πρόσμενε κι αν θέλεις σε κερνούμε
Βάλτε να πιούμε
powerphot
06/02/2010, 09:00
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω την Δευτέρα, αλλά αν δεν έρθω, θα δεχτώ να μείνει στο μυαλό μου αυτή η εικόνα του.
187954
vagelis900
06/02/2010, 09:14
καλο ταξιδι και κουραγιο...
Καλό ταξίδι φιλαράκο:bigcry:
Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που τα λόγια είναι περιττά και βγαίνουν με δυσκολία
Εγώ γνώρισα πρόσφατα τον Μάνο αλλά αμέσως αναγνώρισα το μεγαλείο της ψυχής του
Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν
Ας ζει πάντα μεσα μας αυτό το χαμόγελο και αυτή η αγνότητα γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν γεννιούνται κάθε μέρα
Καλό ταξίδι
kathreftis
06/02/2010, 09:46
Καλό ταξίδι μανωλιό στους τόπους των αγγέλων
Εύχομαι νάμε τυχερός να σμίξουμε στο μέλλον.
Εδώ που σε συνάντησα σαν άγγελο γαλήνης
Σαν όμορφη ανάμνηση στην σκέψη μου θα μείνεις.
Θυμάμαι το λαμπύρισμα που είχε η ματιά σου
Τα χείλη σου σαν γέλαγες ακούμπαγαν τ’ αυτιά σου.
Θυμάμαι που σε εύρισκα στην λέσχη αγχωμένο
Μα πάντα το χαμόγελο το είχες δεδομένο.
Μας τσάκισες ρε μανωλιό και είμαστε χαμένοι
Άντρες γυναίκες όλοι μας είμαστε βουρκωμένοι.
Καλό ταξίδι φίλε Μανώλη.
ΑΡΗΣ
nightstalker
06/02/2010, 09:49
Δεν τον ήξερα, έτυχε και αλλάξαμε δυο κουβέντες στην κοπή της πίτας
Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια περίπου και όλοι έχουμε χάσει έτσι γνωστούς ή φίλους, αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα δεν το έχω ξαναδεί...
Προφανώς αυτό το φόρουμ ΕΙΝΑΙ μια οικογένεια και ο Μάνος ήταν ένα από τα πιό αγαπημένα της παιδιά. Νιώθω και εγώ πλέον σα να τον ήξερα ...
Καλό του ταξίδι και κουράγιο σε όλους σας...να είστε καλά να τον θυμόσαστε, λυπάμαι πολύ.
καλο ταξιδι φιλε αν και δεν σε γνωρισα ....δεν χρειαστηκε και πολυ για να καταλαβω τι αγγελος ησουν, γιατι αγγελος πρεπει να ησουν, που ηρθε εδωσε κουραγιο μας εδειξες εναν αλλο τροπο να βλεπουμε την ζωη και αυτος ειναι με ενα χαμογελο....και αυτο θα προσπαθησω να σκεφτομαι απο δω και περα ....σε ευχαριστουμε και καλα να περνας...τα δακρυα μετα απο ολα αυτα που διαβασα δεν σταματανε να τρεχουν ....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ τι αλλο να πω...................................
el_hymador
06/02/2010, 10:42
Δεν τον γνωριζα το Μανο, οπως δεν γνωριζω προσωπικα και τους περισσοτερους εδω μεσα...νοιοθω ομως οτι ειμαστε μια οικογενεια....δεν εχει σημασια, δεν ξερω τι να γραψω ουτως η αλλως....
καλο ταξιδι Μανο.
Kostas NL
06/02/2010, 10:52
Καλό ταξίδι φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ ρε Μάνο.
Για σένα είναι το δάκρυ που κύλησε φίλε.
Να εισαι καλά, να μας προσέχεις από εκεί πάνω.
nakedorange
06/02/2010, 10:59
καλο ταξιδι μοτοσυκλετιστη
δε ξερω τι να πω... το έμαθα και έπαθα σόκ.
καλό ταξίδι μάνο...:sad: :sad:
BUSA MAKIS
06/02/2010, 11:06
Καλό ταξίδι.
Κρίμα. :( :(
Δεν σε γνωρισα ρε φιλε αλλα μια φωτογραφια σου τα λεει ολα...
Καλο ταξιδι .........:beer:
macrozan
06/02/2010, 11:55
Φαίνεται η ζωή μας σαν μιά προσωρινή παραμονή στο 'Μεταγωγών'.
Θα πάμε Κέρκυρα, Κορυδαλλό, Αυλώνα, θα το σκάσουμε με ελικόπτερο ;
Κανείς δεν ξέρει....
Όπως επίσης και το πότε θα έρθει η διαταγή μετακίνησης ή η ευκαιρία απόδρασης ...
Το μόνο βέβαιον είναι ότι στο 'Μεταγωγών' δεν μένει γιά πάντα κανείς !
costas106
06/02/2010, 11:56
Καλό ταξίδι...
tifoso4ever
06/02/2010, 12:22
Το εμαθα απο τον bartlal και εμεινα καγκελο...Καλο ταξιδι, θα τα πουμε καποτε σε αλλους τοπους...Τα συλληπητηρια μου σε οσους αφησε πισω...
Αντιο Μανο.
Να εχουν κουράγιο οι δικοί του...
stavrouliasp
06/02/2010, 14:48
τωρα το ειδα...
Δεν εχω λογια...
Πάντα όταν σε έβλεπα και όταν μιλάγαμε , γελάγαμε!
πάντα σε πείραζα και πάντα με πείραζες...
πάντα χαιρόμουν να σε βλέπω να ζεις να χαμογελάς να έχεις αστείρευτη ενέργεια!
πάντα θα ήθελα να είσαι κοντά μας!
και εσένα , και άλλους πολλούς "αδερφούς" που μάλλον πάτε κάπου αλλού καλύτερα...
δεν εξηγείται , δεν γίνεται...
ΠΑΝΤΑ θα είσαι στην καρδιά μας!
188024
panagiotispapa
06/02/2010, 16:01
Καλό ταξίδι φίλε.....
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ
ρε παιδια μαυρισα !! εχω σκασει !! τον ειδα το τελευταιο καλοκαιρι και μουπε εγω και η αφρικα μαζυ θα γερασουμε !
διαβαζω και νοιωθω οτι εχασα αδελφο ! ρε παιδια πεστε οτι ειναι ψεμματα !
:uplate: :uplate: :uplate: :sad:
DimChios
06/02/2010, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ρε παιδια μαυρισα !! εχω σκασει !! τον ειδα το τελευταιο καλοκαιρι και μουπε εγω και η αφρικα μαζυ θα γερασουμε !
διαβαζω και νοιωθω οτι εχασα αδελφο ! ρε παιδια πεστε οτι ειναι ψεμματα !
:uplate: :uplate: :uplate: :sad: