View Full Version : Χωμάτινε...
Stergios69
06/02/2010, 17:08
Εχω από χθες το πρωι μπλοκαρισμένος...
Με κάτι ξεχνιέμαι και μετά σαν να ξυπνάω και λέω από μέσα μου.... ο Μάνος έφυγε...
Τώρα κάνει παρέα με κάτι άλλους φίλους μου, τον Θανάση και τον Κώστα και τόσους άλλους που έφυγαν άδικα...
Leopsomo
06/02/2010, 17:09
καλο ταξιδι ρε φιλε... :sad:
George_M.
06/02/2010, 17:14
θυμαμαι..πριν 10 μερες περιπου (28-01) που ειχες λυσει την Α/Τ μεσα στο Συμοφε κ βρηκες ακρη με το προβλημα της μπαταριας που καιρο τωρα σε ταλαιπωρουσε..ποσο γελασαμε εκεινο το βραδυ...
μα περισσοτερο απ'ολα θυμαμαι που ησουν ΠΑΝΤΑ γελαστος κ περνω κουραγιο απο το αιωνιο χαμογελο σου!
καλο σου ταξιδι φιλε Μανο..:a23:
nikosKLR
06/02/2010, 17:33
δεν αντεξα να το διαβασω ολο.
μανο μου, αγορι μου, θα μου λειψεις πολυ.
θυμαμαι πριν 15 μερες, στον ταϋγετο, στα χιονια...
θυμαμαι που ημουν στη λεχση καθε βραδυ, την τελευταια βδομαδα...
δεν προλαβα να σου κανω μια αγκαλια ρε γμτ.
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSC01440Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSC01458Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSC01490Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSCF1743Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSCF1745Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSCF1825Large.jpg
kathreftis
06/02/2010, 18:44
Γαμώτο σου ρε μανωλιό δεν το χωνεύω ακόμα
Εσύ ήσουν ο χωμάτινος και εμείς γίναμε χώμα.
Την τσικνοπέμπτη πρόσμενες στερνά να ιδωθούμε
Κι όλοι μαζί να σμίξουμε παρέα να τα πούμε.
:sad: :sad: :sad:
καλό του ταξίδι...
:sad: :sad: :sad:
maintenance
06/02/2010, 19:18
ας αναπαυθει η ψυχούλα του
:(
Καλησπέρα.
Είμαι μέλος του Hellas Transalp Club και Πριν από λίγο μίλησα στο τηλέφωνο με την αδελφή του Μάνου και με παρακάλεσε να στείλουμε σε όσα φόρουμ είμαστε μέλη να ψάξουμε, να ρωτήσουμε να μάθουμε εάν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα αυτό.
Φτιάξτε ένα κείμενο που να περιέχει όλα τα στοιχεία του δυστυχήματος (τοποθεσία, ώρα κ.α.) και στείλτε το παντού μήπως και βρούμε κάποια άκρη.
Ευχαριστώ
africanos31
06/02/2010, 19:47
υπαρχει καμερα διαχειρισης κυκλοφοριας εκει.......μπορουν να βρουν το video και να μην φαινεται ακριβως το σημειο θα φανει οταν περασε με τη μοτο αν υπαρχει κοντα αυτοκινητο......αλλιως ισως να επεσε μονος του....
Ρωτησα χθες κατι τσιγγανους με αυτοκινητα(στο χωρο διπλα) και μου παν οτι μενουν συχνα εκει και γινονται συχνα ατυχηματα στο σημειο(τα βλεπουν) αλλα το προηγουμενο βραδυ ηταν στα λιοσια
Λυπηθηκαν και αυτοι
staffaki
06/02/2010, 20:08
Καλό ταξίδι και κουράγιο στους δικούς του...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα...
..ένα αντίο και από μένα Μάνο...καλό δρόμο να 'χεις..
kokomilko
06/02/2010, 20:52
θα του ευχηθουμε ολοι απο κοντα το καλο ταξιδι την Δευτερα 8/10 στις 3.00 μμ στο νεκροταφειο Παλαιου Φαληρου
chris 1150
06/02/2010, 20:57
:( αντιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosKLR
δεν αντεξα να το διαβασω ολο.
μανο μου, αγορι μου, θα μου λειψεις πολυ.
θυμαμαι πριν 15 μερες, στον ταϋγετο, στα χιονια...
θυμαμαι που ημουν στη λεχση καθε βραδυ, την τελευταια βδομαδα...
δεν προλαβα να σου κανω μια αγκαλια ρε γμτ.
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSC01440Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSC01458Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSC01490Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSCF1743Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSCF1745Large.jpg
http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/TAYGETOS%2016-01-2010/DSCF1825Large.jpg
188049
.....
188051
.......
188052
......
188053
...
188054
..
188055
GFiotakis
06/02/2010, 22:05
Καλο ταξιδι Χωματινε φιλε
paraligo
06/02/2010, 22:27
Τα λόγια είναι περιττά…….
Καλό ταξίδι.
:sad:
Oδυσσέας
06/02/2010, 22:57
....................................αντίο Μάνο.
nikosKLR
07/02/2010, 03:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Δεν την παλεύω άλλο γμτ .
Θέλω τον Μάνο πίσω..........
κι εγω τον θελω ρε χρηστο...
να ζησουμε, να τον θυμομαστε και να πινουμε ενα τσιπουρακι στη μνημη του, εκει πανω στα βουνα που θα βρεθουμε οταν ηρεμησουμε.
κουραγιο σε οσους τον αγαπησαν και ιδιαιτερα στην οικογενεια του.
byron καλα εκανες και τις ποσταρες. ευχαριστω.
macrozan
07/02/2010, 03:58
Στο καλό !!!!
macrozan
07/02/2010, 04:09
RIP
188082
macrozan
07/02/2010, 04:10
..................
188083
macrozan
07/02/2010, 04:11
............ θα σε θυμόμαστε γιά πάντα !
188084
latris mixanis
07/02/2010, 08:50
Μάνο....
Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν όλα όσα νοιώθουμε!
Στα καινούρια μονοπάτια που πας θα συναντήσεις άλλον έναν παλίκαρο σαν και σένα με Άφρικα κι αυτός..... Χαράξτε τι νέα πορεία σας, φτιάξτε τα δικά σας μονοπάτια και όταν θα ξαναβρεθούμε να μου τα δείξετε όλα!
Λεωνίδας
07/02/2010, 10:06
ξανά καλό ταξίδι (http://www.youtube.com/watch?v=1qxSwJC3Ly0) ...
δεν ξέρω αν θα μπορέσω να 'ρθω να σε χαιρετίσω αύριο... :sad:
Απο την ωρα που με ενημερωσαν, δυο μερες τωρα, δεν εχω λογια παρα μονο γιατι.
Ολες οι μου οι σκεψεις οδηγιουνται σε ενα ξερο "ειναι αδικο".
στο επανιδειν καλε μου Φιλε.
:a35:
:a7:
:bawl: :bigcry: :bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=zbTjzZzfR7w
Αντίο ...και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.:(
Το "Καλό Ταξίδι Μάνο (http://picasaweb.google.com/isuvo77/bvZReE?feat=email#)" της Ειρήνης... :sad:
johnp_33
07/02/2010, 14:03
Καλό ταξίδι στον φίλο Μάνο….
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει έναν χωμάτινο.
:bigcry:
FRAGISCOS
07/02/2010, 14:38
ΚΡΙΜΑ.....
Καλο ταξιδι αγνωστε φιλε........:(
Πολύ δουλειά, χάθηκα με όλους, σήμερα το πρωί που ήρθε μήνυμα απ' τον Κώστα χάρηκα. Μετά είδα τι έγραφε και μου κόπηκαν τα πόδια. Αυτή η παγωνιά που νιώθεις όταν χάνεται κάποιος κι ας μην τον ήξερες. Να 'στε δεμένοι όσοι τον αγαπούσατε, να 'μαστε όλοι καλά και προσοχή.
Στο καλό :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Πριν λίγες μέρες τον είδα με ένα Αφρίκα καταλασπώμενο στις Στήλες του Ολυμπίου Δίος και τον αναγνώρισα από τα αυτοκολλλήτα μοτο.γρ . Πριν κάνα δύο χρόνια είχαμε κάνει και μια ωραία εκδρομή 5-6 άτομα στην Ζατούνα ....
Κρίμα ...... αν και το παιδι δεν το ηξερα,με το παραπανω ποστ,καταλαβα οτι εστω και φευγαλεα ειχαμε γνωριστει....Αναρωτηθηκα απο που ερχεται με φουλ εξαρτηση καθημερινη και τοσο μαχιμος...Κ αυτη η συνειδητοποιηση οτι δεν υπαρχει τοσο απλα ειναι θλιβερη...Καλους δρομους φιλε μου...
m@stermind
07/02/2010, 16:27
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: + apeira akomi.....
Ουτε εγω σε ηξερα,αλλα μια ματια στα βιντεο και τις φωτογραφιες και με βαση οσα εχουν γραψει ολοι οι υπολοιποι,μου δινουν την εντυπωση οτι εισαι ανεκτιμητος ανθρωπος..
Καλο σου ταξιδι Χωματινε,εκει που πας δωσε χαιρετισματα στον αδελφο μου..:(
blackrose
07/02/2010, 18:18
Καλο σου ταξιδι χωματινε!........... :sad:
http://www.youtube.com/watch?v=uDwSjyHjCLM&feature
να προσεχεις απο εκει ψηλα αυτους που σε γνωρισαν!
καποια στιγμη θα σε γνωρισω και εγω........ως τοτε ομως θα σε θυμαμαι μεσα απο τα παιδια που σε εχουν γνωρισει!
http://www.youtube.com/watch?v=rdCGNM12jFE&feature
Αύριο (Δευτέρα), όπως ίσως οι περισσότεροι(ες) ξέρετε, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, στο κοιμητήριο Παλ.Φαλήρου στις 15:00!
Αυτοί που ξέραμε κάπως καλύτερα τον Μάνο, αποφασίσαμε πως ότι χρήματα επρόκειτο να διαθέσει κάποιος για στεφάνια, θα ήταν καλύτερα (όπως ο ίδιος θα ήθελε) να διατεθούν στα παιδιά της Φλόγας (http://www.floga.org.gr/servicedet.asp)!
Στο παραπάνω link υπάρχουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.
Παρ' όλα αυτά στον ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (http://www.symofe.gr/) θα υπάρχει ειδικό κουτί ("για τον Μάνο") για ένα εύλογο διάστημα, ώστε να γίνει μαζική κατάθεση και παράλληλα η Μητέρα του και η Αδελφή του να λάβουν ευχαριστήρια επιστολή από την Φλόγα.
Καλο ταξιδι στα αιωνια μονοπατια..........Τα συληπητηρια μου στην οικογενεια του!!:sad:
τι να πω ρε παιδιά :(
ένα ακόμα δικό μας καταπληκτικό παιδί έφυγε...
κι ας μην τον έχω γνωρίσει ποτέ από τα γραφόμενά σας
διακρίνω αυτό το γιατί.....
ότι μας ενώνει μας χωρίζει τελικά....δεν είναι τρελό...?:(
είμαστε στην τύχη μας....προσοχή......
Operater
07/02/2010, 23:47
Δεν βγαίνει η νύχτα σήμερα... :sad:
πως θα τον αντικρύσουμε σήμερα...? να μπαίνει σε 2 τετραγωνικά μέτρα γης....
vagelis24
08/02/2010, 00:07
...
Don John
08/02/2010, 00:10
...
Μικρή Λουλού
08/02/2010, 00:21
δεν θα αντικρυσουμε τιποτα..
δεν θα παρουμε αυτη την εικονα μαζι μας.
αυριο 8α σταματησουμε να εχουμε ψευδαισθησεις και θα συνειδητοποιησουμε την αληθεια.
και η αληθεια δεν ειναι μια!
ειναι οτι εχει ζησει ο καθενας μαζι του.
αυτο το κομματι θα κραταει απο δω και περα ο καθενας μας μεχρι το δικο του τελος.
καθενας που χανεται αφηνει τα σημαδια του πανω στους αλλους.
απο το ελαχιστο μεχρι το μεγιστο που μπορει να κρατησει καποιος απο τον Μανο,θα τον εχει κανει καλυτερο ανθρωπο.
κι αυτο θα ειναι πλεον το κερδος μας απο αυτην την σχεση,ασχετα με το ποσο δυσαναλογος ειναι ο πονος..
ακομα και στα παιδια που δεν ειχαν την τυχη να τον γνωρισουν,μπορει καποιος να διακρινει μια αναγνωριση ενος ανθρωπου που καταφερε να επηρρεασει τοσους πολλους και διαφορετικους ανθρωπους με κοινο παρανομαστη την ευγενεια,την αγαπη,την κατανοηση,την ανιδιοτελεια,εως ακομα και την αφελεια.
δεν δικαιουμαστε τωρα να κοιταξουμε αλλοιως.
δεν δικαιουμαστε να τον μειωσουμε σκεφτομενοι ή μεταφραζοντας τις συνθηκες που εγινε οτι εγινε.
ας κατσουμε λιγο να τον σκεφτουμε,να ονειροπολησουμε και μετα να προσπαθησουμε ο καθενας να φανει ανταξιος αυτης της παντοτινης γνωριμιας.
κανενα χωμα δεν μπορει να σκεπασει ελαφρα ή βαρια εναν τετοιον ανθρωπο.
τιποτα δεν μπορει να τον περιορισει με τετραγωνικα μετρα.
το μονο που μπορει να κανει,ειναι να γινει το σημειο συναντησης μας.
αυτο που θα μας θυμιζει ποιοι ημασταν και τι γινομαστε απο δω και περα.
σ'ευχαριστω Μανο για οτι ησουν στην ζωη μου
Θανασης
Operater
08/02/2010, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
....
Φωτης
εχεις δικιο Θανάση σε ολα... και από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ!
blackbusa
08/02/2010, 00:31
αυριο 8α σταματησουμε να εχουμε ψευδαισθησεις και θα συνειδητοποιησουμε την αληθεια.
αυτο το κομματι θα κραταει απο δω και περα ο καθενας μας μεχρι το δικο του τελος.
απο το ελαχιστο μεχρι το μεγιστο που μπορει να κρατησει καποιος απο τον Μανο,θα τον εχει κανει καλυτερο ανθρωπο.
κι αυτο θα ειναι πλεον το κερδος μας απο αυτην την σχεση,ασχετα με το ποσο δυσαναλογος ειναι ο πονος..
ακομα και στα παιδια που δεν ειχαν την τυχη να τον γνωρισουν,μπορει καποιος να διακρινει μια αναγνωριση ενος ανθρωπου που καταφερε να επηρρεασει τοσους πολλους και διαφορετικους ανθρωπους με κοινο παρανομαστη την ευγενεια,την αγαπη,την κατανοηση,την ανιδιοτελεια,εως ακομα και την αφελεια.
δεν δικαιουμαστε να τον μειωσουμε σκεφτομενοι ή μεταφραζοντας τις συνθηκες που εγινε οτι εγινε.
ας κατσουμε λιγο να τον σκεφτουμε,να ονειροπολησουμε και μετα να προσπαθησουμε ο καθενας να φανει ανταξιος αυτης της παντοτινης γνωριμιας.
Θανασης
...:sad: :sad: :sad:
chr1s_86
08/02/2010, 00:36
:a35:
καλο ταξιδι φιλε..........
robertod
08/02/2010, 00:51
Αντίο Μάνο.
gixxerpap
08/02/2010, 03:04
Ο Μάνος φίλοι μου, έπαιρνε τη ζωή όπως του ΄ρχότανε! ρούφαγε το κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, και πάντα, μα πάντα έβρισκε ένα λόγο για να χαμογελάσει! δεν άφηνε κανένα πρόβλημα και καμια κατάσταση να τον νικήσει ...είχε πιάσει το νόημα, δεν ξέρω πως να το γράψω, αλλά σα να είχε βρει την άκρη, έμοιαζε να έχει κατανοήσει κάτι, που οι περισσότεροι απο εμας, δεν το χουμε καταφέρει και πολλοί δε θα το καταφέρουν ποτέ ....
είχε ερωτευτεί τη ζωή, τους ανθρώπους, τη φύση, όπου και να έπεφτε το βλέμμα του, έβλεπε κάτι όμορφο! πρόλαβε να απολαύσει πράγματα, που πολλοί δε καταφέρνουν μέχρι να γεράσουν...
σ΄αυτόν τον φίλο, δεν ταιριάζουν δάκρυα...πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι και τυχεροί που τον είχαμε και τον έχουμε δίπλα μας, έστω και νοερά...όποτε τον σκεφτόμαστε, μόνο ωραίες εικόνες και στιγμές έρχονται στο μυαλό, και αυτό είναι δώρο ανεκτίμητο!
στενοχωριέμαι που δε θα έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε κι άλλες, όσοι δεν τον γνώρισαν όμως είναι πιο άτυχοι ...
ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάτι απο αυτή τη φιλία, ας μη θεωρούμε τίποτα και κανένα δεδομένο...ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να χαμογελάμε περισσότερο, να χαιρόμαστε πιο συχνά, να ζούμε την κάθε στιγμή, να αγαπάμε, να βρισκόμαστε, να αγκαλιάζουμε, να χορταίνουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, να είμαστε λίγο πιο αφελείς, λίγο πιο ανέμελοι!
Η ζωή είναι δώρο ανεκτίμητο, ας τη ζήσουμε όπως ο μάνος μέχρι τώρα, έτσι θα τον έχουμε πάντα μαζί μας, έτσι θα βλέπουμε χαμόγελα σαν το δικό του πιο συχνά!
σ΄ευχαριστούμε ρε ομορφόπαιδο
Καλό κουράγιο σε εσάς που θα τον συνοδέψετε σήμερα.. :sad: Κουράγιο, και κρατήστε τον μέσα σας όπως ήταν γελαστός και γεμάτος ενέργεια.. :sad:
DimChios
08/02/2010, 07:52
γμτ δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω σημερα!
stefanos
08/02/2010, 07:57
Κουράγιο στους συγγενείς και τους φίλους
καλό ταξίδι στο παλικάρι
Τα λογια ειναι περιττα ..... καλο σου ταξιδι φιλε μου και ας μη σε ξερω .......http://www.youtube.com/watch?v=QIXvzznry5w
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γμτ δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω σημερα!
:sad: Kαι εγώ δυστυχώς δεν βρηκα κάποιον να αλλάξω τη βάρδια μου..:sad:
makis206
08/02/2010, 08:43
Δεν καταφέρνω να έρθω στον αποχαιρετισμό του παλικαριού μας.. καλή δύναμη σε όλους εσάς παιδιά..:sad:
Θανασης
Ακριβώς αυτό!Ο Θανάσης τα είπε καλύτερα απ οτι θα μπορούσα ποτέ.
Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω.:sad:
Λέτε όλοι για το πόσο καλό και γλυκό παιδί ήταν και ένιωσα απο αυτά που διαβάζω οτι ο Μάνος ήταν ένα παράδειγμα ανθρώπου.Τόσο γλυκός,ευαίσθητος,που σίγουρα θα ήθελε ν αλλάξει τον κόσμο.Νομίζω οτι αν του επιτρέψετε αυτή την αλλαγή μέσα σας,θα ήταν οτι πιο όμορφο και κάτι που θα ήθελε.
Γίνετε λίγο πιο χαμογελαστοί,λίγο πιο ευγενικοί,λίγο πιο "Μάνος".Θα ζει μέσα απο εσάς.
Καλή δύναμη σε όσους ήταν πιο κοντά του.:a35:
Operater
08/02/2010, 09:06
Δεν θέλω ν' ακούσω "να ζήσουμε να τον θυμόμαστε"...
Αλλά "να ζήσουμε να του μοιάσουμε"! ...
συγνωμη
Εχετλαίος
08/02/2010, 09:17
Πενθείν δε μετρίως τους προσήκοντας φίλους, ου γαρ τεθνάσιν, αλλά την αυτήν οδόν, ην πάσιν ελθείν έστ' αναγκαίως έχον, προεληλύθασιν...
(Στοβαίος)
καλό ταξείδι Μάνο
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Ο Μάνος φίλοι μου, έπαιρνε τη ζωή όπως του ΄ρχότανε! ρούφαγε το κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, και πάντα, μα πάντα έβρισκε ένα λόγο για να χαμογελάσει! δεν άφηνε κανένα πρόβλημα και καμια κατάσταση να τον νικήσει ...είχε πιάσει το νόημα, δεν ξέρω πως να το γράψω, αλλά σα να είχε βρει την άκρη, έμοιαζε να έχει κατανοήσει κάτι, που οι περισσότεροι απο εμας, δεν το χουμε καταφέρει και πολλοί δε θα το καταφέρουν ποτέ ....
είχε ερωτευτεί τη ζωή, τους ανθρώπους, τη φύση, όπου και να έπεφτε το βλέμμα του, έβλεπε κάτι όμορφο! πρόλαβε να απολαύσει πράγματα, που πολλοί δε καταφέρνουν μέχρι να γεράσουν...
σ΄αυτόν τον φίλο, δεν ταιριάζουν δάκρυα...πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι και τυχεροί που τον είχαμε και τον έχουμε δίπλα μας, έστω και νοερά...όποτε τον σκεφτόμαστε, μόνο ωραίες εικόνες και στιγμές έρχονται στο μυαλό, και αυτό είναι δώρο ανεκτίμητο!
στενοχωριέμαι που δε θα έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε κι άλλες, όσοι δεν τον γνώρισαν όμως είναι πιο άτυχοι ...
ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάτι απο αυτή τη φιλία, ας μη θεωρούμε τίποτα και κανένα δεδομένο...ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να χαμογελάμε περισσότερο, να χαιρόμαστε πιο συχνά, να ζούμε την κάθε στιγμή, να αγαπάμε, να βρισκόμαστε, να αγκαλιάζουμε, να χορταίνουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, να είμαστε λίγο πιο αφελείς, λίγο πιο ανέμελοι!
Η ζωή είναι δώρο ανεκτίμητο, ας τη ζήσουμε όπως ο μάνος μέχρι τώρα, έτσι θα τον έχουμε πάντα μαζί μας, έτσι θα βλέπουμε χαμόγελα σαν το δικό του πιο συχνά!
σ΄ευχαριστούμε ρε ομορφόπαιδο
Σωστά ρε Γιώργο...
Πρέπει να γίνει κάνα τέτοιο , για να ζυγίσουμε την ζωή μας...
Ανθρώπινη " αστοχία υλικού " μάλλον ???
Να είστε καλά να τον θυμόσαστε , ρε!!!
DimChios
08/02/2010, 09:30
ωχ γαμωτο κερατο μου!
Αχ ρε Μάνο....
:sad: :sad: :a35:
Αν και δεν το ήξερα το παληκάρι..
είμαι νεός σαν μέλος εδώ μέσα..
ο αδερφός μου μου είπε τα καλύτερα, όπως και όλοι όσοι γράφουν γιαυτόν..
σίγουρα δε θα είναι τυχαίο..
Καλό ταξίδι να έχει..
Θανασης
:)
DoctorAbo
08/02/2010, 12:08
H ώρα πλησιάζει φίλε Μάνο,
Ένας φιλόσοφος είπε ότι η ζωή ενός ανθρώπου είχε τόση αξία όσο οι άλλοι ήταν ευχαριστημένοι επειδή αυτός υπήρξε ανάμεσά τους.
Σε ευχαριστούμε που υπήρξες ανάμεσά μας και για όσα μας έδωσες. Σου εύχομαι καλό ταξίδι φίλε μου και καλή αντάμωση κάποτε στο μέλλον. :a23:
Δημήτρης
DimChios
08/02/2010, 12:28
Συγγνωμη ρε Μανο μου που δε θα ερθω!
Δεν μπορω δυστυχως!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ!
TEOkaip7
08/02/2010, 12:45
καλούς δρόμους εκεί πανω
Mototaxidiotis
08/02/2010, 14:36
καλό ταξίδι εντουρά.....Συλλυπητίρια και δύναμη στην οικογένεια του.
ειδα μερικες φωτο και διαβασα λιγα πραγματα.....
καλο παιδι και ανθρωπος που αγαπουσε τους δυο τροχους
Αν και δεν σε γνωριζα Μανο... καλο ταξιδι
Μάνο, σε γνώρισα στην κοπή της πίτας του moto.gr, πρόθυμος να μου δώσεις χάρτες και να με βοηθήσεις με χωμάτινες διαδρομές ..., δεν πρόλαβες ... (...) :(
Καλό ταξίδι στα ''χωμάτινα μονοπάτια'' που βρίσκεσαι και δύναμη στην οικογένεια σου ...
...
καλο ταξιδι αδερφε μου...
και καλες διαδρομες....
alximistis
08/02/2010, 16:35
"οδηγήθηκε" στην τελευταία του κατοικία... την επίγεια τουλάχιστον... :(
μαζευτήκαμε ένα κάρο λαός... σαν εκδρομή όπως είπε και μια φίλη... μόνο που δεν ήταν εκδρομή :(
καλό ταξίδι και πάλι φίλε :(
Καλό ταξίδι ρε Χωμάτινε. Ο Παράδεισος έχει πολύ πράσινο. Δώσε δύναμη στους δικούς σου. Τα λέμε :beer:
Η απολυτη σιωπη σημερα τα ειπε ολα...εγω θα κρατησω την τελευταια σου εικονα απο ΔΣ κ οχι τη σημερινη. Θελω να σε θυμαμαι με εκεινο το υπεροχο χαμογελο.
Οπως ειπε και ο Kalesin....καποτε οι Δευτερες μας ηταν ολο χαμογελα κ μπυρες... :sad:
δεν θελω να ξαναδω ποτε ολα αυτα τα προσωπα που ξερω κ αγαπω λυπημενα κ με δακρυα στα ματια κ δεν θελω να ξαναδω ποτε ενα κουτι που θα εχει μεσα εναν απο τη μοτο οικογενεια μας. Φτανει. Σημαινετε πολλα για μενα και ας σας βλεπω μια στο τοσο.
Καλες εντουραδες κουκλε...δε θα ξεχαστεις ποτε.
Κρίμα πραγματικά...Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο, νιώθω τον πόνο όσων γράφετε. Καλό ταξίδι..
Lazaros32
08/02/2010, 18:56
καλό ταξίδι.........
Da.Vintage
08/02/2010, 19:13
Μολις το έμαθα... οχι ρε πστ μ... Καλό ταξιδι φιλε...:sad:
κρίμα που φέυγουν τα καλά παιδιά νωρίς :sad: :sad: :sad:
καλό ταξίδι
:sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
δεν θελω να ξαναδω ποτε ολα αυτα τα προσωπα που ξερω κ αγαπω λυπημενα κ με δακρυα στα ματια κ δεν θελω να ξαναδω ποτε ενα κουτι που θα εχει μεσα εναν απο τη μοτο οικογενεια μας.
........................................:sad:
Κρίμα το παιδί. Δεν τον ήξερα αλλά από τα γραφόμενα ένοιωσα την οδύνη της απώλειας των φίλων του.
Καλοτάξιδος. Κουράγιο στους δικούς του. :(
Πρωτη φορα ειδα τοσες εξατμισεις να κανουν τοση ησυχια!Και πρωτη φορα τοση ησυχια ηταν τοσο εκκωφαντικη!
Οι σκεψεις απειρες.Ο πονος πολυς και βαρυς.Τεσσερις μερες τωρα,από τη στιγμη που μαθαμε το νέο πινουμε και ξενυχταμε προσπαθωντας να δωσει κουραγιο ο ενας στον άλλο.Σημερα τα καταφεραμε καλα φιλαρακο.Περασαμε δια πυρος και σιδηρου τη δοκιμασια που παρουσιαστηκε.Και γιναμε πιο δυνατοι και πιο καλοι.Σε ευχαριστουμε γι’ αυτό.
Επιτελους οι αγκαλιες αποκτησανε νοημα!Αγγαλιασε ο ενας τον άλλο με στοργη.Καταλαβαμε ότι μπορει να είναι η τελευταια φορα!Χαιδεψε ο ενας το μαγουλο του αλλου και του σκουπισε τα δακρυα με αγαπη περισση.Ακριβως όπως θα εκανες και εσυ.Γιναμε ολοι πιο γλυκοι σημερα Μανο μας.Το ειδες αλλωστε.Ησουν και εσυ εκει.Σε χαιρετησαμε με αξιοπρεπεια.Με ψηλα το κεφαλι.Καποιοι με δακρυα,αλλοι με χαμογελο μα ολοι με θλιψη βουβη.Θλιψη γιατι ειμαστε εγωιστες και θα μας λειψεις ρε τσογλανε!
Δεν περιμενες ρε ανυπομονο πλασμα να κανουμε πραγματικοτητα το σχεδιο μας…Θυμασαι?Μια ετησια εκδρομη με τη συμμετοχη λεσχων και φορουμ μαζι.Να ενωσεις την οικογενεια σου ηθελες.Τα αδερφια σου…Θα το καναμε την ανοιξη…Το εκανες νωριτερα!Ας είναι…Πετυχες.
Ερωτησεις ψαχνουν απαντησεις.Σπαστικο που δεν θα τις παρουμε ποτε.Πως εγινε?Που εισαι τωρα?Τι εισαι τωρα?Θελω να αλλαξω τη κοσμοθεωρια μου.Θελω να πιστεψω ότι θα σε ξαναπετυχω καποτε.Ειμαι όμως καταραμενος και εγω…Δεν μπορω και στη προκειμενη περιπτωση με ποναει ακομα πιο πολύ γιατι,όπως ειπε και ο Φιλλιπας,ειμαι ένα εγωιστικο τομαρι.Μικρο το κακο.
Σημερα λυτρωθηκα φιλαρακι.Ηθελα να σε δω μια τελευταια για να το συνειδητοποιησω.Δεν ειχα αναστολες στο να σε αντικρισω.Ηξερα ότι θα μου εκανε καλο.Χαμογελουσες και ‘κει ρε κερατα!Χαιδεψα το τζαμι και βγηκα εξω.Η ωρα μεχρι να τελειωσει το βασανιστηριο δεν περναγε με τιποτα.Μαδουσα αργα αλλα σταθερα τα λουλουδια που σου πεταξα μετα.Και όταν επεσε και η τελευταια φτυαρια…ΛΥΤΡΩΘΗΚΑ!Ψελισα ένα ‘’Αυτό ηταν.Σφυριξε το ματς.Τελειωσε’’ εριξα ένα τελευταιο βλεμα και πηρα το δρομο για την εξοδο.Τα δακρυα στερεψανε στα ματια οσων ηταν εκει.Και ηταν ολοι εκει.Ακομα και αυτοι που τα σωματα τους δεν ηταν εκει,ηταν το μυαλο τους και η ψυχη τους.Πηγαμε για καφε οσοι μπορουσαμε και γελασαμε λιγακι.Ξεραμε ότι το ηθελες και δε σου χαλασαμε χατηρι.Τωρα οφειλουμε να συνεχισουμε.Χωρις τη παρουσια σου δυστυχως.Αλλα παντα θυμούμενοι το χαμογελο σου που μας εκανε καλυτερους και που οφειλουμε να προσπαθουμε να ειμαστε ακομα καλυτεροι,ακομα και αν ξερουμε ότι την καλοσυνη σου δε θα τη πιασουμε ποτε.
Αντιο ομορφε.Θα μας λειψεις.
Δεν σε ήξερα, αλλά 4 μέρες τώρα διάβασα και ξαναδιάβασα όλα αυτά που γράφτηκαν με αφορμη αυτό που σου συνέβη. Έκλαψα στεναχωρήθηκα, ένας κόμπος μόνιμος υπάρχει στο λαιμό μου κάθε που ανοίγω να μπώ εδω μέσα. Σε νοιώθω δικό μου άνθρωπο, φίλο μου και η απώλεια είναι μεγάλη. Είδα όλες τις φωτογραφίες σας αυτές που έχουν βάλει όλοι αυτοί οι φίλοι σου από το σπίτι μου ή από το γραφείο μου και σας αισθάνθηκα "κολλητούς μου". Αυτό είναι η μαγεία της μοτοσυκλετιστικης παρέας. ΦΙΛΕ ένα μόνο θα σου πώ που πιθανότατα εσυ το ξέρεις καλύτερα από εμένα. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ και κοντά τους σε αγαπήσαμε κι εμείς που δεν σε ξέραμε.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ :( :( :(
z_armagedon
08/02/2010, 20:53
Να 'σαι καλα εκει που πήγες φιλε. Και να μας σκεφτεσαι. Θα σε σκεφτομαστε. Να προσεχεις και να μας προσεχεις.
Και να μας περιμενεις Μανο. Θα ερθουμε.
Στο επανειδείν φίλε...
castoras
08/02/2010, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν σε ήξερα, αλλά 4 μέρες τώρα διάβασα και ξαναδιάβασα όλα αυτά που γράφτηκαν με αφορμη αυτό που σου συνέβη. Έκλαψα στεναχωρήθηκα, ένας κόμπος μόνιμος υπάρχει στο λαιμό μου κάθε που ανοίγω να μπώ εδω μέσα. Σε νοιώθω δικό μου άνθρωπο, φίλο μου και η απώλεια είναι μεγάλη. Είδα όλες τις φωτογραφίες σας αυτές που έχουν βάλει όλοι αυτοί οι φίλοι σου από το σπίτι μου ή από το γραφείο μου και σας αισθάνθηκα "κολλητούς μου". Αυτό είναι η μαγεία της μοτοσυκλετιστικης παρέας. ΦΙΛΕ ένα μόνο θα σου πώ που πιθανότατα εσυ το ξέρεις καλύτερα από εμένα. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ και κοντά τους σε αγαπήσαμε κι εμείς που δεν σε ξέραμε.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ :( :( :(
Τα είπες όλα...Εδώ και δύο μέρες θέλω να γράψω κάτι γι' αυτό τον άνθρωπο κι ας μη τον ήξερα,όμως η σκέψη μου ήταν αόριστη.Σήμερα πήγα με το αμάξι στη δουλειά,δεν ήθελα να καβαλήσω,δε μπόρεσα.Κάνω το σταυρό μου για το Μάνο κι εύχομαι να είμαστε όλοι καλά
Μάνο...... συγχώρα με..... είμαι πολύ μικρή για να το αντέξω...... Ξέρω, μα είναι δύσκολο να το δεχτώ....... Σήμερα ήμασταν όλοι εκεί! Μα εσύ δεν ήσουν. Αυτό ήταν απλά το περίβλημα που σε φυλάκιζε. Και ήταν κενό, μας κοιτούσε και απορούσε, γιατί δεν έχει ψυχή, δεν μπορεί να καταλάβει! Απλά είχες δανειστεί την μορφή του, για να μπορείς να μας χαμογελάς, να μας μιλάς, να μας αγγίζεις........
Εσύ ήσουν παντού..... Και πάνω από όλους εμάς! Το χώμα......ο ήχος του όταν σκάει στο ξύλο......δεν μπορεί να σε κρατήσει εκεί! Εκεί ήταν μόνο η εικόνα σου. Εσύ μέρες τώρα μας συντροφεύεις........όλους! Και μας δίνεις κουράγιο για να αντέξουμε το χαμός σου! Για να μας δείξεις πώς να χαμογελάμε πάλι, να μας δείξεις ότι είσαι μαζί μας ακόμα!
Και για μια στιγμή σε είδα..........εκεί ψηλά, ανάμεσα από τα σύννεφα.......και σου χαμογέλασα! Και ξέρω πως κάθε φορά που θα κοιτάω ψηλά, θα είσαι κάπου εκεί, θα κρύβεσαι μέσα στα δάση, στις μυρωδιές, στην αγνή χαρά, στο αθώο γέλιο, στην πρώτη αχτίδα, στο χρώμα του φεγγαριού........
Έφυγες και ήρθες πιο κοντά μας! Συγχώρα με μόνο που ακόμα δακρύζω.........Είμαι πολύ μικρή για να μου αρκούν τόσα πολλά.........
road spirit
08/02/2010, 21:37
προσπάθησες αρκετές φορές να με πείσεις να έρθω μαζί σας χωμάτινη βόλτα, άλλοτε δεν μπορούσα, άλλοτε κότευα και έβρισκα δικαιολογίες...
και τι στο καλό το πήρα το ον-οφφ? για να κάνω και τέτοιες βόλτες σου έλεγα, αλλά ρε συ θα σας χαλάσω τη βόλτα, εσείς ξέρετε ... εγώ άσχετος στο χώμα, ποιος θα με μαζεύει, ποιος θα με περιμένει, θα σας χαλάω τα γούστα...
Μου έλεγες "δεν υπάρχει περίπτωση να μας χαλάσεις τίποτα! ΈΛΑ! και θα πηγαίνουμε μαζί! στο υπόσχομαι!"
Είμαι σίγουρος ότι εσυ θα το χαιρόσουνα για μένα περισσότερο απο μένα ! Είμαι σίγουρος ρε παλίκαρε !
Καλή αντάμωση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μάνο...... συγχώρα με..... είμαι πολύ μικρή για να το αντέξω...... Ξέρω, μα είναι δύσκολο να το δεχτώ....... Σήμερα ήμασταν όλοι εκεί! Μα εσύ δεν ήσουν. Αυτό ήταν απλά το περίβλημα που σε φυλάκιζε. Και ήταν κενό, μας κοιτούσε και απορούσε, γιατί δεν έχει ψυχή, δεν μπορεί να καταλάβει! Απλά είχες δανειστεί την μορφή του, για να μπορείς να μας χαμογελάς, να μας μιλάς, να μας αγγίζεις........
Εσύ ήσουν παντού..... Και πάνω από όλους εμάς! Το χώμα......ο ήχος του όταν σκάει στο ξύλο......δεν μπορεί να σε κρατήσει εκεί! Εκεί ήταν μόνο η εικόνα σου. Εσύ μέρες τώρα μας συντροφεύεις........όλους! Και μας δίνεις κουράγιο για να αντέξουμε το χαμός σου! Για να μας δείξεις πώς να χαμογελάμε πάλι, να μας δείξεις ότι είσαι μαζί μας ακόμα!
Και για μια στιγμή σε είδα..........εκεί ψηλά, ανάμεσα από τα σύννεφα.......και σου χαμογέλασα! Και ξέρω πως κάθε φορά που θα κοιτάω ψηλά, θα είσαι κάπου εκεί, θα κρύβεσαι μέσα στα δάση, στις μυρωδιές, στην αγνή χαρά, στο αθώο γέλιο, στην πρώτη αχτίδα, στο χρώμα του φεγγαριού........
Έφυγες και ήρθες πιο κοντά μας! Συγχώρα με μόνο που ακόμα δακρύζω.........Είμαι πολύ μικρή για να μου αρκούν τόσα πολλά.........
μην ανησυχεις Ιωαννα μου, ειναι σιγουρα ακομα εδω και σημερα ηταν αναμεσα μας εξω απ το κορμι του , ως ψυχη θα ειναι ακομα μαζι μας για 36 μερες , μετα η ψυχη του θα μας αφησει για να συνεχισει το ταξιδι του στη χωρα των αγγελων. Οταν εφυγε ο αντρας μου, η κορη μας, 2χρονων τοτε, τον ειδε 3 φορες , του μιλουσε , του χαμογελουσε και τον περιεγραφε σε εμενα πως ειναι και τι κανει εκεινη τη στιγμη, εκεινη τον εβλεπε και με πηγαινε στο σημειο που ηταν μεχρι να κλεισει 40 μερες, αρα αυτο ισχυει τελικα , η αγνοτητα ενος παιδιου εγινε η εμφανιση της ψυχης του. Μετα τις 40 μερες δεν τον ξαναειδε.... πηγε στους αγγελους.
christostr
08/02/2010, 21:56
Ήμουν εκεί... Ήθελα να σε συνοδεύσω στη στερνή σου επίγεια βόλτα. Ήταν όλοι εκεί. Πρόσωπα γνωστά, οικεία, βουβά, σκυθρωπά και ναι... αυτό που σου είπε ο φίλος σου ο TROOPER είναι αλήθεια. Έπρεπε να δεις με πόση αγάπη και στοργή αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον. Πόσο τρυφερές ήταν οι ματιές, πόση αγάπη... σκόρπισες γύρω σου. Πόσα "πρόσεχε ρε" ακούστηκαν από φίλους σε φίλους.
Και ξέρεις κάτι ρε Μάνο; Κάτι άλλαξε μέσα μου.
Μια ζωή τρέχω σαν μαλάκας να προλάβω αυτό που μου έχουν μάθει ότι είναι ζωή, καταξίωση, ευπρέπεια και τόσες άλλες παπαριές... Δουλειές, υποχρεώσεις, γκελ στο πάτο του βαρελιού και πάλι από την αρχή. Σκατά!!!
Δεν ξέρω αν θέλω πια τα... "μεγάλα" και τα "σωστά", δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω για όσα "καλά" κατέκτησα... τοις εκείνων ρήμασιν πειθόμενος, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω για όσα γούσταρα και δεν πάλεψα... δεν ξέρω αν γουστάρω άλλο το τερατάκι των 1300 κυβικών... ΞΕΡΩ όμως ότι γουστάρω ένα μηχανάκι να κάνω ταξίδια, να μπω σε δάση, να ακολουθώ ορεινά στροφιλίκια και να είμαι χαρούμενος.
Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω (και το έκανα μόλις γύρισα σπίτι), είναι να συμβουλεύσω το γιο μου να μην κάνει φτηνούς συμβιβασμούς και να κατακτήσει την ευτυχία του, να είναι πάντα γελαστός, όπως εσύ.
Φιλαράκι... σε ευχαριστούμε που σήμερα γίναμε πιο ανθρώπινοι, σε ευχαριστώ για το μάθημα ζωής, που μακάρι να μην είχα πάρει ποτέ.
Καλό σου ταξίδι
:wave2: