View Full Version : Motard ποιο? FMX650 tunning
Οποτε εχουμε κ λεμε πηραμε ενα ιαπωνικο με 6500ε με 45 αλογα τουριξαμε αλλα 2000ε κ πηγε
8500ε κ 55 αλογα
Αμα του ριξουμε κ ενα 700ε αρι για αναρτησεις WP πισω κ ελατηρια WP μπροστα θα χουμε κανει καποια δουλεια σωστη......? θαχει παρει κατι σε ποιοτητα............?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Οποτε εχουμε κ λεμε πηραμε ενα ιαπωνικο με 6500ε με 45 αλογα τουριξαμε αλλα 2000ε κ πηγε
8500ε κ 55 αλογα
Αμα του ριξουμε κ ενα 700ε αρι για αναρτησεις WP πισω κ ελατηρια WP μπροστα θα χουμε κανει καποια δουλεια σωστη......? θαχει παρει κατι σε ποιοτητα............?
ΝΑι κατι θα εχεις κανει αλλα θα εχεις χαλασει κοντα 10.000Ε ...
Με 10.000 παιρνεις ΚΤΜ ή καποιο αλλο παρομοιο που θα ειναι ετοιμο στημενο απο την αρχη...
Απλα εχει σταθμιζεις τον παραγοντα αξιοπιστια.Κ ειναι στο χερι σου καθενος τι θα επιλεξει...
Εγω προσωπικα θα επερνα το ετοιμο στημενο.:winka:
8500ε κ 55 αλογα
Αν υποθεσουμε οτι το πλαισιο ειναι καλο (γιατι αν δεν ειναι τσαμπα θα πανε οι αναρτησεις) τοτε μονο ελατηρια δεν κανουν δουλεια. Ενα πληρες αμορτισερ πισω καλο κανει 1000 ευρω. Μπροστα συνηθως αυτο που συμφερει ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο WP ολοκληρο μπροστινο με 500 ευρω και να το ταιριαξεις στη μηχανη σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΝΑι κατι θα εχεις κανει αλλα θα εχεις χαλασει κοντα 10.000Ε ...
Με 10.000 παιρνεις ΚΤΜ ή καποιο αλλο παρομοιο που θα ειναι ετοιμο στημενο απο την αρχη...
Απλα εχει σταθμιζεις τον παραγοντα αξιοπιστια.Κ ειναι στο χερι σου καθενος τι θα επιλεξει...
Εγω προσωπικα θα επερνα το ετοιμο στημενο.:winka:
αααακριβωωωωως!
Ασε τι χανεις ως μεταπωλητικη αξια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν υποθεσουμε οτι το πλαισιο ειναι καλο (γιατι αν δεν ειναι τσαμπα θα πανε οι αναρτησεις) τοτε μονο ελατηρια δεν κανουν δουλεια. Ενα πληρες αμορτισερ πισω καλο κανει 1000 ευρω. Μπροστα συνηθως αυτο που συμφερει ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο WP ολοκληρο μπροστινο με 500 ευρω και να το ταιριαξεις στη μηχανη σου.
Κ μετα θα θες και λιγο καλυτερα φρενα και απει λεγοντας...Κ θα φτασεις να ξεπερασεις σε τιμη
ενα ετοιμο αγωνιαρικο μηχανακι...Γτ κακα τα ψεματα, με 10000-12000 παιρνεις μηχανακι που γαζωνει...
Κ θα εχεις φαει και ολο το αγχος και τον χρονο για να βρεις να ταιριαξεις πραγματα...
Οποτε ΕΤΟΙΜΟ μηχανακι και εισαι κομπλε...:winka:
αααακριβωωωωως!
Ασε τι χανεις ως μεταπωλητικη αξια...
Εννοειται πως οτι εχεις ριξει σε φτιαξιμο δεν θα το παρεις ΠΟΤΕ πισω οσο και τελειο να ειναι το μηχανακι...:yuck:
Ναι κ εγω το στημενο θα επερνα ..............
απλα αλλο 6500ε κ σε 2 3 χρονια αλλα 2500ε
κ αλλο 10.000ε κ σε 1 2 χρονια αντε αλλο 1οοοε για ενα τελικο agrapovich ρε αδερφε.......
σε διαστημα 3 χρονων ασ πουμε κ βαλε κ κανα service , τιθεται ενα θεματακι 3000ε διαφορα ενα μαμα κτμ με τελικο κ ενα φτιαγμενο stage 2 ιαπωνεζικο .......... χμμμμμ ..........
ουτε πολλα ειναι ουτε λιγα ..........
:D
reinmeister
19/02/2010, 13:30
θεμα αντιληψης ειναι...εγω προσωπικα θεωρω τις τιμες των μονοκυλινδρων ,απλα απαραδεκτες...το κοστος παραγωγης σε σχεση με την τελικη τιμη εχει χαωδη διαφορα...
δινεις 10000 για να παρεις εναν κυλινδρο ,εναν ψεκασμο του κωλου,μισο μετρο πλαστικα και σιδερενιο σκελετο...
αλλα...καβλες ειναι αυτα και ως καβλες δεν μπορουν να κριθουν...
περνετε λοιπον οτι σας φτιαχνει κι ας σκορπαει καθε βδομαδα...
αν θελετε μουλαρι,οπως εγω,παιρνετε ενα αεροψυκτο του κωλου καλομεταχειρισμενο με 3-4 χιλ,οπως εγω, και κανετε την δουλεια σας...
:wave2:
stefanos
19/02/2010, 13:33
Αυτά τα καλοστημένα αμα τα δώ θα τα αναγνωρίσω?:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν θελετε μουλαρι,οπως εγω,παιρνετε ενα αεροψυκτο του κωλου καλομεταχειρισμενο με 3-4 χιλ,οπως εγω, και κανετε την δουλεια σας...
Εσυ ομως το σκαλισες και λιγο για να κανεις την δουλεια σου...:lol: :lol: :lol:
Συμφωνω για τις τιμες παντως...Αλλα τι να κανουμε....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτά τα καλοστημένα αμα τα δώ θα τα αναγνωρίσω?:lol:
Ανετα...Συνηθως ειναι πορτοκαλι χρωματακι(μπορει και μαυρο-ανθρακι,οπως το δικο μου...) και εχουν 3 μεγαλα γραμματα στο πλαι...
Κατσε να δεις πως τα λενε......πως τα λενε.........
Αν ναι μωρε........
ΚΤΜ τα λενε:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
reinmeister
19/02/2010, 13:41
Εσυ ομως το σκαλισες και λιγο για να κανεις την δουλεια σου...:lol: :lol: :lol:
το σκαλισα λιγο και θα το σκαλισω πολυ περισσοτερο για να με φτιαχνει και λιγο η διαδρομη...:lol:
Οντως αυτο ειναι ενα θεμα .............. 10.000ε για ενα μονοκυλινδρο ειναι πολλα ........... ετσι σκεφτηκα κ εγω .......... ελα ομως που μονοκυλινδρο μου χρειαζεται ............. για την χρηση μου .... κ τη γινεται οταν ενα ιαπωνεζικο μου εφτασε κ αυτο 9000ε ........... ?
Οντως η πιο συμφερουσα λυση με αξιοπιστια κ παιχνιδι που εχω σκεφτει .......... ειναι ........ μεταχειρα
FMX 3000e k 1600e το κιτ{ καλομεταχειρα ολοσωμες εξατμισεις } για 15 αλογα + τροχο ........
το σκαλισα λιγο και θα το σκαλισω πολυ περισσοτερο για να με φτιαχνει και λιγο η διαδρομη...:lol:
Καλα εσυ εισαι περιπτωση...Εσυ θεωρεις "μηχανακι που παιρνει τα ποδια του" μονο απο 200αλογα και πανω...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Οντως αυτο ειναι ενα θεμα .............. 10.000ε για ενα μονοκυλινδρο ειναι πολλα ........... ετσι σκεφτηκα κ εγω .......... ελα ομως που μονοκυλινδρο μου χρειαζεται ............. για την χρηση μου .... κ τη γινεται οταν ενα ιαπωνεζικο μου εφτασε κ αυτο 9000ε ........... ?
Οντως η πιο συμφερουσα λυση με αξιοπιστια κ παιχνιδι που εχω σκεφτει .......... ειναι ........ μεταχειρα
FMX 3000e k 1600e το κιτ{ καλομεταχειρα ολοσωμες εξατμισεις } για 15 αλογα + τροχο ........
Κ γτ δεν παιρνεις ενα ωραιοτατο δικυλινδρο:confused: :rolleyes:
Με τις ροπαρες του και θα δωσεις τα ιδια και λιγοτερα λεφτα...:smokin:
Αμα το Versys ηταν ............... Honda ........... :lol:
Δε βρισκω το λογο να παρω ενα versys k κ να φορτωθω 200κιλα χωρις λογο
Οποτε παμε παρακατω ............ πουλας το ιαπωνικο 3000ε βαζεις κ αλλα 7000ε κ περνεις ενα DukeIII
To θεμα ομως ειναι γιατι δε κρατας το ιαπωνικο μουλαρι :a07: κ με 7000ε περνεις ενα πιστιαρικο κ κανεις ομορφα την κ@βλα σου..........
Γιατι ουσιαστικα κ το DukeIII να παρεις για πιστα παλυ βαρυ θαναι .........οποτε ............
Οποτε παμε παρακατω ............ πουλας το ιαπωνικο 3000ε βαζεις κ αλλα 7000ε κ περνεις ενα DukeIII
To θεμα ομως ειναι γιατι δε κρατας το ιαπωνικο μουλαρι :a07: κ με 7000ε περνεις ενα πιστιαρικο κ κανεις ομορφα την κ@βλα σου..........
Γιατι ουσιαστικα κ το DukeIII να παρεις για πιστα παλυ βαρυ θαναι .........οποτε ............
Ολα αυτα ειναι υποκειμενικα τωρα ρε αγορινα...:winka:
Εξαρταται τι θελει ο καθενας...
Εγω μακαρι να μπορουσα να ειχα ενα απο το καθενα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
reinmeister
19/02/2010, 13:59
η χαλας 500 σε ενα ψυχολογο και σε ισιωνει να μην τραβας τετοια ζορια...:lol: :lol:
stefanos
19/02/2010, 14:01
Ανετα...Συνηθως ειναι πορτοκαλι χρωματακι(μπορει και μαυρο-ανθρακι,οπως το δικο μου...) και εχουν 3 μεγαλα γραμματα στο πλαι...
Κατσε να δεις πως τα λενε......πως τα λενε.........
Αν ναι μωρε........
ΚΤΜ τα λενε:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Α στο κουβεντιαστό.:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Α στο κουβεντιαστό.:p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ti με 500ε περνω γαμω τις αναρτησεις .............. Εχω παει κ μου πε οτι ειμαι μια χαρα ........... σειρα σας τωρα να πατε............. ασε που ο ψυχολογος ηθελε ψυχιατρο ...........:lol: :beer:
LOUKILOUK
19/02/2010, 14:20
Το γαμήσαμε λίγο το θεματάκι...
Αν έχεις φράγκα να συντηρείς 2 μηχανές (και παραπάνω) και χρόνο να τις φχαριστιέσε εσύ και όχι το γκαράζ σου τότε μεγιά σου με χαρά σου...πάρε ότι γουστάρεις...μην το συζητάμε... και μένα δεν μου φτάνει ένα μόνο αλλά μέχρι εκεί μπορω να απλώσω τα ποδια μου...μετά θα κρυώνουν... :winka:
Κατα τα άλλα καλό είναι να μετράμε και τα νούμερα (γεια σου Θωμά...:beer: :wave2: ) αλλά μην γινόμαστε και νούμερα...μετρώντας μόνο αυτά...:winka:
5+5+10+12+15-3...κτλ με συμφέρει ή όχι και αν ναι πόσο και πόσα θα χάσω, πόσα θα κερδίσω...Αγοράζοντας μηχανή ήδη κάνουμε μια μη συμφέρουσα και μη λογική αγορά...με τα ίδια φράγκα αγοράζεις 4 κυλινδρους με 4 πορτόπαραθυρα και 4 (τουλάχιστον ... :lol: ) ρόδες που χωράει 4 άτομα και 4 βαλίτσες...αλλά μάλλον δεν είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που μας εξιτάρει... οι καύλες πληρώνονται (το έχουμε ξαναπεί αυτό...) και μέτρο στην καύλα δεν χωράει...
:beer: :wave2:
Όρθιοι μια ζωή
υ.γ. Rein KTM "χαιδευεις"?
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Οχι γτ σκορπανε ευκολα λεει και του χαλανε την φημη του καλου μαστορα...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Μεσα απο τον αντιλογο κ τις εναλακτικες επιλογες θα πλησιασουμε το θεμα μας .........
Στη σημερινη εποχη πρεπει να βγαλεις μπλοκακι κ να υπολογισεις γιατι πρεπει να χαλας λιγοτερα απο οσα βγαζεις......................... :p
Απλα εθεσα στο τραπεζι μια διαφορετικη επιλογη ..................
π.χ 1}ΧΤΧ + 450 motard πιστιαρικο VS
2}DukeIII
Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα εξοδα θα ειναι μια απο τα ιδια..............?
Οχι γτ σκορπανε ευκολα λεει και του χαλανε την φημη του καλου μαστορα...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Εσυ μεγαλε φοιτητη αυτο το συναισθημα :rotflmao: :bigcry: μια γελαω μια κλεω απο το ΚΤΜ σου μεινε η τοχες απο παλια............??????:lol: :rotflmao:
πς. ειδες εγω ,μονο γελαω:lol: :rotflmao: :a5:
Εσυ μεγαλε φοιτητη αυτο το συναισθημα :rotflmao: :bigcry: μια γελαω μια κλεω απο το ΚΤΜ σου μεινε η τοχες απο παλια............??????:lol: :rotflmao:
πς. ειδες εγω ,μονο γελαω:lol: :rotflmao: :a5:
Τωρα με το ΚΤΜ...Ειναι τραγελαυικο να σου κολλανε κατι vstrom στα φαναρια και μετα να σε χανουν....:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
Ο ενας κυλινδρος ειναι για το χωμα και γιια πιστες καρτ.
Το σωτηριο ετος 2010 παιρνεις ενα 950SM με 6000.
Οσοι σκεφτεστε δια μοντας σε μονοκυλινδρα παρτε ενα τετοιο και θα με θυμηθειτε.
reinmeister
19/02/2010, 14:50
αν εξαιρεσεις μια εποχη προ 10ετιας+ που αλλαζα τα τουρκικα skf με τον τονο στα 620 κι ενα 530 περσυ,μπα...
Κυριε Mrbig θελω να σου εξομολογηθω κατι μου αρεσει πολυ το 950 που ειναι λιγο χειροτερο απο το 990 , αλλα κατι γνωστοι μου λενε οτι τους εχουν φυγει κατι 3000χιλιαρα σε ζημιες κ κατι 5000χιλιαρα σε ανακατασκευες κινητηρα.........Τι να κανω ..... ? :D
αν εξαιρεσεις μια εποχη προ 10ετιας+ που αλλαζα τα τουρκικα skf με τον τονο στα 620 κι ενα 530 περσυ,μπα...
Κακως παντως...Ειμαι σιγουρος οτι θα εκανες αριστουργηματα.....:winka:
LOUKILOUK
19/02/2010, 14:56
Ο ενας κυλινδρος ειναι για το χωμα και γιια πιστες καρτ.
Το σωτηριο ετος 2010 παιρνεις ενα 950SM με 6000.
Οσοι σκεφτεστε δια μοντας σε μονοκυλινδρα παρτε ενα τετοιο και θα με θυμηθειτε.
Τα ακούς MAGα μου? εδώ (ή εκεί δεν έχει σημασία...) τελιώνουν όλα... Άστα φράγκα. τα τεφτέρια και τα κομπιουτεράκια... χέρια έχεις? ή θα παραγγείλεις φόρμα χωρίς μανίκια μπας και σου 'ρθει φτηνότερα? :rotflmao: :lol:
Κυριε Mrbig θελω να σου εξομολογηθω κατι μου αρεσει πολυ το 950 που ειναι λιγο χειροτερο απο το 990 , αλλα κατι γνωστοι μου λενε οτι τους εχουν φυγει κατι 3000χιλιαρα σε ζημιες κ κατι 5000χιλιαρα σε ανακατασκευες κινητηρα.........Τι να κανω ..... ? :D
Τα 950/990 που διαλυσανε, διαλυσανε για ενα και μονο λογο. Οι καγκουρο-αναβατες τους ξεχναγανε οτι ενας κινητηρας, οπως και μια χωριατικη σαλατα, χρειαζονται λαδι.
Ο ν2 της κτμ ειναι ενας πολυ πολυ καλος και ανθεκτικος κινητηρας. Απλα εχει 2 θεματα που χρηζουν προσοχης.
[Οσο για το 990 δεν ειναι καλλιτερο απο το 950. Το τελευταιο με καλορυθμισμενα καρμπ ΦΥΣΑΕΙ.]
LOUKILOUK
19/02/2010, 15:01
Κρίμα θα πω και εγώ... και δεν θα επεκταθώ... :sad:
Οχι μεγαλε δεν ειμαι χερας , εχω καλη αντιληψη , παω παντα κατω απο το οριο μου { δεν εχουμε κ τιποτα δρομους της προκοπης ετσι} ....Μου αρεσει πολυ ομως το συναισθημα οδηγησης κ αυτο κυνηγαω , μου αρεσει η ποιοτητα περηφεριακων κ οι καλοστημενες μηχανες.Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω .......... Μου το προσφερε μια buell αυτο αλλα θελω να το ξαναβρω καπου αλλου :wave2:
Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω ..........
Τοτε στα Ιαπωνικα τι ψαχνεις:confused: :confused: :confused: :yuck:
ΠΑρε ενα ΚΤΜ,ενα DUCATI,ενα HUQSVARNA.......:D
Ευχαριστω πολυ αυτο κανω ........ απο τοτε που παρατησα το motocross , εχω μπερδευτει αγριως , τιποτα δεν μου φενεται τοσο FUN οπως παλια ............. :p
Ευχαριστω πολυ αυτο κανω ........ απο τοτε που παρατησα το motocross , εχω μπερδευτει αγριως , τιποτα δεν μου φενεται τοσο FUN οπως παλια ............. :p
Δεν ειμαι ψυχολογος, αλλα ενα εξ αυτων:
1) 950/990 SM
2) σουπερ ντιουκ
3) τουονο
4) speed triple
γραφει τ'ονομα σου.
LOUKILOUK
19/02/2010, 15:34
Μου αρεσει πολυ ομως το συναισθημα οδηγησης κ αυτο κυνηγαω , μου αρεσει η ποιοτητα περηφεριακων κ οι καλοστημενες μηχανες.Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω ..........
Άλλα λες και άλλα κάνεις πως να σου το πω....!!!??
Ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα...ή κάποιος άλλος μπαίνει με τον λογαριασμό σου στο φόρουμ φιλαράκι...
αα δεν δεν θα την παλέψω άλλο σήμερα, έχω να ποδηλατήσω και μέχρι το σπίτι μετά την δουλειά...με το ΚΤΜ...
Αφήνω τον Bigουλα και το Θωμά να απαντούν αντί για μένα μιας και βλέπω μια σύμπτωση απόψεων...:beer: :wave2:
3) τουονο
4) speed triple
Tι κουκλια Θεε μου............:sun: :sun: :sun:
Ειδικα το triumph ειναι θεικο....:dizzy:
reinmeister
19/02/2010, 17:30
ευχαριστω για το thumbs up...:beer:
αν και πιστευω,οτι αν με δει κτμ μπροστα του,μ αυτα που τους εχω σουρει κατα καιρους,θα παρει μπρος μονο του και θα εξαφανιστει...:lol: :lol:
αν και πιστευω,οτι αν με δει κτμ μπροστα του,μ αυτα που τους εχω σουρει κατα καιρους,θα παρει μπρος μονο του και θα εξαφανιστει...:lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
LOUKILOUK
19/02/2010, 18:41
Και που το πρόβλημα? δεν θα το προλάβεις?:rotflmao: :lol:
Να στα φέρουμε καμιά Τρίτη να εξοικιωθούν στην ιδέα?:lol:
Και που το πρόβλημα? δεν θα το προλάβεις?:rotflmao: :lol:
Να στα φέρουμε καμιά Τρίτη να εξοικιωθούν στην ιδέα?:lol:
ΒΑζω και τις μπυρες αμα λαχει...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Δε λεω αλλα , αγαπημενε μου ηρωα LOukilouk{oxi esy}
Aπλα 4 χρονια με το Fmx εχω μαζεψει καποια φραγκα κ θελω κατι για καψουρα............ Οταν το πηρα μου εβγαλε feeling κ το πηρα , αυτη η αεροψυκτη τραχεια βαρβατηλα με εξηταρε ,
Οδηγησα 40μηχανες εκεινο το καιρο, καψουρευτικα το Buell lighting k ligo Harley , to Xr650r moυ φανηκε σαν ψηλο αδαμαστο αλογο, to xx 1100 την ειδα αστροναυτης , το tigher 1050 moy erese , ta classic tης triumph moυ αρεσαν αλλα σαν να τρεμε ολο στα 130κλμ , ΣΤο duke 2 kati μου αρεσε πολυ κ κατι με χαλαγε πολυ :confused:
Το buell κολωσα λογω φιρμας κ δεν το πηρα , το XX k tiger δεν ειναι ακριβως για τον χαρακτηρα μου , ο οποιος παρασυρεται πανευκολα..........Οποτε πηρα με βαση τα οικονομικα μου εκεινο το καιρο την φτηνοτερη κ@υλα που ηθελα και με βαση την λογικη κ την χρηση που θα εκανα , βλεπεις φτιαχνω κ το κουτι συνεχεια κ δεν μπορω να τα χω ολα ..............
Σημερα απλα καβαλησα τα 2 690 ενα 696 ενα 950 ενα 796 ......... μετα ξενερωσα κ πηρα το μωρο μου το FMX κ την εκανα με τις μελωδικες μου εξατμισεις............. τσσσσσσ ........ την αλλη βδομαδα στα τεστ drive θα δειξει.....
airpanos
20/02/2010, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ότι θες ακους...:lol: :lol:
Ότι να'ναι ...:a47:
Ενταξει επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος ενος χτ 600 το εγραψα,
και επειδη ο κολλητος μου εχει το lc4 απλα λεω οτι δεν μπορει να
βαζετε στο ιδιο καζανι ενα καθαροαιμο εντουρο με ενα all - around,
αυτο μονο!
XJR_Billy
20/02/2010, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Ενταξει επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος ενος χτ 600 το εγραψα,
και επειδη ο κολλητος μου εχει το lc4 απλα λεω οτι δεν μπορει να
βαζετε στο ιδιο καζανι ενα καθαροαιμο εντουρο με ενα all - around,
αυτο μονο!
No problemo monsieur...
Αλλά επειδή μιλάμε για μηχανές, για πάθος δηλαδή, το ρημάδι που θεωρούμε εμείς μπορεί να είναι το όνειρο του άλλου...
Καλές βόλτες σε όλους!!:wave2:
και τα είχα σε εκτίμηση τα εΣΚαεΦ... και τι έβαζες?
reinmeister
20/02/2010, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
και τα είχα σε εκτίμηση τα εΣΚαεΦ... και τι έβαζες?
koyo...
koyo...
Τα κανονικα skf νομιζω ειναι αρκετα καλα ρουλεμαν...Aλλα τα τουρκικα μαλλον εβγαιναν μουφα...
Σαν τις mercedes τις Τουρκιας ενα πραγμα....:lol: :lol: :lol:
reinmeister
20/02/2010, 20:47
Τα κανονικα skf νομιζω ειναι αρκετα καλα ρουλεμαν...Aλλα τα τουρκικα μαλλον εβγαιναν μουφα...
Σαν τις mercedes τις Τουρκιας ενα πραγμα....:lol: :lol: :lol:
οντως...
περαν αυτου καθε εταιρεια ρουλμαν εχει το δυνατο της σημειο σε συγκεκριμενες εφαρμογες...εχει να κανει με το που δινει το βαρος παραγωγης της και που απορροφαται αυτο...
αλλου ειναι η skf αλλου η koyo αλλου η fag...
στις μοτοσυκλεττες τα καλυτερα αποτελεσματα καθωςς και ευρος επιλογων τα ειχα-εχω με Koyo...γι αυτο και τα προτιμω-συνιστω...
οντως...
περαν αυτου καθε εταιρεια ρουλμαν εχει το δυνατο της σημειο σε συγκεκριμενες εφαρμογες...εχει να κανει με το που δινει το βαρος παραγωγης της και που απορροφαται αυτο...
αλλου ειναι η skf αλλου η koyo αλλου η fag...
στις μοτοσυκλεττες τα καλυτερα αποτελεσματα καθωςς και ευρος επιλογων τα ειχα-εχω με Koyo...γι αυτο και τα προτιμω-συνιστω...
Ι agree about koyo...:beer: :beer: :beer:
Αλλα ελπιζω να μην τα χρειαστω ποτε:D :D :D
Mια απορια .........? Πως σε διαφορους αγωνες η ερασητεχνικα ......... καποια motard μπενουν σε χωματοδρομους κ κανουν αλματα..........?
rockobok
21/02/2010, 17:31
Mια απορια .........? Πως σε διαφορους αγωνες η ερασητεχνικα ......... καποια motard μπενουν σε χωματοδρομους κ κανουν αλματα..........?
Πέρνουν φόρα και τσάάάάάκ!
Na σαι καλα ρε ....... το τσαακ δε το σκεφτηκα.......:p
Τωρα σοβαρα εχεις μπει εσυ χωμα .......... γιατι εγω που μπηκα αλλου παταγα κ αλλου πηγαινε......:wave2:
rockobok
21/02/2010, 17:41
Na σαι καλα ρε ....... το τσαακ δε το σκεφτηκα.......:p
Τωρα σοβαρα εχεις μπει εσυ χωμα .......... γιατι εγω που μπηκα αλλου παταγα κ αλλου πηγαινε......:wave2: Ναι το δοκίμασα και γω αλλά δεν ήταν και ότι καλύτερο..Είχα πάει σε γ@μ@τ@ χωματόδρομο(Καστέλλι κισσάμου-μπάλος).Είχα οδηγήσει ένα husqy 610 ενός φίλου μου μοτάρντ και αυτό αλλά με τις αναρτήσεις του εντούρο.Απλά καμία σχέση...
Μάλλον το μηχάνημά μας είναι επικεντρομένο μόνο για on road συγκινήσεις:rotflmao: :rotflmao:
rockobok
21/02/2010, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Ναι το δοκίμασα και γω αλλά δεν ήταν και ότι καλύτερο..Είχα πάει σε γ@μ@τ@ χωματόδρομο(Καστέλλι κισσάμου-μπάλος) δε στρίβει με τίποτα λεμεεε...Είχα οδηγήσει ένα husqy 610 ενός φίλου μου μοτάρντ και αυτό αλλά με τις αναρτήσεις του εντούρο.Απλά καμία σχέση...
Μάλλον το μηχάνημά μας είναι επικεντρομένο μόνο για on road συγκινήσεις:rotflmao: :rotflmao:
Καλα ναι πολλες συγκινησεις στο δρομο αλλα στο χωμα εκει ειναι το πολυ κλαμα........ κ δεν ειναι η πισω αναρτηση που ειναι σκληρη για χωμα ειναι κ η μπροστα που μπισταει στα χωματα κ σε στελνει δεξα κ αριστερα..........:confused:
Τι εννοεις το Huski eixe αναρτησεις enduro......... τις ειχε ρυθμισει πιο μαλακες ...?
rockobok
21/02/2010, 17:50
Καλα ναι πολλες συγκινησεις στο δρομο αλλα στο χωμα εκει ειναι το πολυ κλαμα........ κ δεν ειναι η πισω αναρτηση που ειναι σκληρη για χωμα ειναι κ η μπροστα που μπισταει στα χωματα κ σε στελνει δεξα κ αριστερα..........:confused:
Τι εννοεις το Huski eixe αναρτησεις enduro......... τις ειχε ρυθμισει πιο μαλακες ...? Ναι είναι πιό μαλακές και με μεγαλύτερη διαδρομή. Του fmx η πίσω ανάρτηση είναι απαράδεκτη!
Κ μαλλον σε συνεργασια με το ψαληδι μας πρεπει να δενει το γλυκο προς τον κουβα.....:D
Ναι δε στηβει οντως.......... σε αυτο θα φταιει το μπροστα συστημα μαλλον......?
rockobok
21/02/2010, 18:12
Κ μαλλον σε συνεργασια με το ψαληδι μας πρεπει να δενει το γλυκο προς τον κουβα.....:D
Ναι δε στηβει οντως.......... σε αυτο θα φταιει το μπροστα συστημα μαλλον......? Ξέρω γω ρε MAG?:confused: Και να σου πώ την αλήθεια δε με πολυνοιάζει την τετάρτη το πουλάω!!
Ελα ρε .......... τι θα παρεις ........ ?:winka:
rockobok
21/02/2010, 18:16
Ελα ρε .......... τι θα παρεις ........ ?:winka: Τούτο (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/556461/) έδω!Πάω Κρήτη μόνιμα και θέλω χώματα και βρομιές!!
Αυτο ειναι μηχανακι! CCM404 ! Με κινητηρα drz400! Ακου εκει fmx650 τωρα...! Αντε Λευτερη και στα δικα σου...! :a13:
Τη βλεπω τη πετρα να ερχεται...!:p :p :p
Αυτη τη βδομαδα εχω τα τεστ drive me Κτμ το CCM 404 το ειχα οδηγηση σε motard ηταν gamato αλλα δε ξερω γιατι με ειχε χαλασει τοτε ..............
Αν κ με βλεπω να πειραξω αναρτησεις sto FMX k na to κρατησω ........... εδωσα 2000ε για μονοπετρο κ θελω αλλα 5000ε για κρεβατι ντουλαπα ............ κ αυτο με την αφαιρεση 14 μισθου με εχει κανει κ παραμιλαω ............... Αλλα την υγεια μας να χουμε κ ολα τα αλλα θα ερθουν .............. :beer:
nikos force
22/02/2010, 08:14
hyper800 = η μεγα μουφα ...καλυτερα να κρατησεις το ΦΜΞ ...
αν παρεις ντιουκ 3 και μπεις πιστα ειναι θεμα 1-2 μαξ 3 επισκεψεων για να κλαις με μαυρο δακρυ...
το 950σμ ειναι καλυτερο απο 990 ... στα χαρτια εχουν μεγαλη διαφορα αλλα σε αισθηση μακραν το 950 ...
μοταρ στο χωμα παει σαν μια χαρουλα ...γλυκα γλυκα και πολυ γρηγορα ...αρκει να μην κλεισεις το γκαζι ...γιατι τοτε σου φαινεται οντως να βαραει ζεμπεκιες ...οπως επισης γιατι να μην κανουν αλματα ???????
δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα για να σχολιασω :rotflmao: :rotflmao:
Παληκαρι μπραβο , εχεις ταλεντο στο σχολιασμο, τετοιους σχολιαστες ψαχνω , για να την καταλαβαινω stereo..........:beer:
Πες τιποτα κ για SUPER Duke metaxeira 7000e
To 990 πηγα απλα να το καβαλησω κ μου φανηκε πολυ θυριο ........ εχω οδηγησει 1150gς , varadero 1000 αλλα το 990 , δεν ξερω αλλα δε τοχα σε υψος κ ογκο......:confused:
Απλα επεσα σε μαυρη τρυπα .......... π,χ Το Duke 3 ειναι ready to race κ ειναι καλητερο απο FMX , σαν δυναμη κ στυσιμο .......... αλλα ουσιαστικα για πιστα δεν ειναι ......... οποτε ποιος ο λογος να επομυστεις ενα τετοιο κοστος , για μουρη? η για να κανεις τον Ελλαδοδρομο πιστα.........? Βασικα η ερωτηση ειναι ρητορικη ........., εννοειται ο καθενας περνει οτι γουσταρει χωρις λογικη.......!
Απλα αυτη ηερωτηση υπαρχει......????......
μοταρ στο χωμα παει σαν μια χαρουλα ...γλυκα γλυκα και πολυ γρηγορα ...αρκει να μην κλεισεις το γκαζι ...γιατι τοτε σου φαινεται οντως να βαραει ζεμπεκιες ...οπως επισης γιατι να μην κανουν αλματα ???????
Γιατι απτη στιγμη που ενα motard βρισκει μια λακουβα κ τρανταζεται το συνολο .......... τοτε σε ενα αλμα τι γινεται.......? Εκτος αν εχουν γιναι καποιες ρυθμισεις πρωτα..........
Συγνωμη αλλα οτι το duke3 δεν μπαινει πιστα απο που προεκυψε:confused: :look:
Εχω φιλο που το εχει και εχει απιστευτη δυναμη το μηχανακι.Ειδικα στην racing χαρτογραφηση
δεν προλαβαινεις να αλλαξεις ταχυτητα ετσι που αρπαζει...
Επισης το στησιμο του ειναι το γνωστο της ΚΤΜ:winka:
Για καποιον χομπιστα, που δεν ειναι καθε μερα στην (ζμ)πιστα ,νομιζω ειναι πολυ καλο...:wave2:
Παληκαρι μπραβο , εχεις ταλεντο στο σχολιασμο, τετοιους σχολιαστες ψαχνω , για να την καταλαβαινω stereo..........:beer:
Πες τιποτα κ για SUPER Duke metaxeira 7000e
To 990 πηγα απλα να το καβαλησω κ μου φανηκε πολυ θυριο ........ εχω οδηγησει 1150gς , varadero 1000 αλλα το 990 , δεν ξερω αλλα δε τοχα σε υψος κ ογκο......:confused:
Απλα επεσα σε μαυρη τρυπα .......... π,χ Το Duke 3 ειναι ready to race κ ειναι καλητερο απο FMX , σαν δυναμη κ στυσιμο .......... αλλα ουσιαστικα για πιστα δεν ειναι ......... οποτε ποιος ο λογος να επομυστεις ενα τετοιο κοστος , για μουρη? η για να κανεις τον Ελλαδοδρομο πιστα.........? Βασικα η ερωτηση ειναι ρητορικη ........., εννοειται ο καθενας περνει οτι γουσταρει χωρις λογικη.......!
Απλα αυτη ηερωτηση υπαρχει......????...... FILE AN THES MHXANAKI GIA PISTA...
PARE KANA MX LIGA KYVIKA..VALTOY SM ZANTOLASTIXA K KANE TH DOYLEIA SOY.
giati pistepse me me kana 690 kai 50 syn alloga kai 150 kila se pista kart..tha bgazeis ena gyro...
kai meta tha arazeis na xeidroseis k na xekoyrasteis.
Εχω φιλο που το εχει και εχει απιστευτη δυναμη το μηχανακι.Ειδικα στην racing χαρτογραφηση
Για καποιον χομπιστα, που δεν ειναι καθε μερα στην (ζμ)πιστα ,νομιζω ειναι πολυ καλο...:wave2:
kala re kai papi mpainei pista, και ποδηλατο αμα λαχει, τι παει να πει, οτι ειναι πισταδορικο του duke?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
FILE AN THES MHXANAKI GIA PISTA...
giati pistepse me me kana 690 kai 50 syn alloga kai 150 kila se pista kart..tha bgazeis ena gyro...
Για πιστες καρτ μιλαμε τωρα ή για κανενα track day....:confused: :look:
Παιδια εχετε μπλεξει παρα πολλα μαζι και ακρη δεν θα βγει...Κ οπου δεν βγαινει ακρη μια ειναι η λυση......-->Παρε ΧΤ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kala re kai papi mpainei pista, και ποδηλατο αμα λαχει, τι παει να πει, οτι ειναι πισταδορικο του duke?
Μα δεν ψαχνουμε ενα πισταδορικο μηχανακι εδω αγαπητε...Απλα ψαχνουμε κατι που να ΜΠΟΡΕΙ
να μπει και πιστα...Κ αυτο το κανει αξιοπρεπεστατα με το στησιμο του, τα 60αλογακια του και τα 160 κιλα βαρος...:smilea: :smilea: :smilea:
Για πιστες καρτ μιλαμε τωρα ή για κανενα track day....:confused: :look:
Παιδια εχετε μπλεξει παρα πολλα μαζι και ακρη δεν θα βγει...Κ οπου δεν βγαινει ακρη μια ειναι η λυση......-->Παρε ΧΤ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: milate gia pista sm...ara kart an katalaba kala re seis ok.
Μα δεν ψαχνουμε ενα πισταδορικο μηχανακι εδω αγαπητε...Απλα ψαχνουμε κατι που να ΜΠΟΡΕΙ
να μπει και πιστα...Κ αυτο το κανει αξιοπρεπεστατα με το στησιμο του, τα 60αλογακια του και τα 160 κιλα βαρος...:smilea: :smilea: :smilea:
απλα το θεμα ειναι, οτι με τα 10κ που κανει το ντιουκ, περνεις μηχανακια πολυ καλυτερα...
απλα το θεμα ειναι, οτι με τα 10κ που κανει το ντιουκ, περνεις μηχανακια πολυ καλυτερα... nai re sy
paizei k to xr 650 sta 9500...ok..
milate gia pista sm...ara kart an katalaba kala re seis ok.
Ρε παιδια το duke3 το χαρακτηριζετε supermoto???Εγω δεν νομιζω να ειναι...
Μαλλον σε κατι πιο street fighter μου κανει...Κ φυσικα ΟΧΙ δεν κανει για πιστα καρτ...:nono:
Αλλα Μεγαρα/Σερρες ανετα παει.Απλα στις μεγαλες ευθεις θα εχει πιο μικρες τελικες.
Στα κλειστα κομματια ομως θα γαμαει...:D
nai re sy
τι λες μωρε μλκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν εννοω σε σμ...το speed triple, ειναι και πιο φτηνο, και πολυ καλυτερο απο το duke...και η χρηση για την οποια προοριζονται, εινα ακριβως η ιδια
απλα το θεμα ειναι, οτι με τα 10κ που κανει το ντιουκ, περνεις μηχανακια πολυ καλυτερα...
Θες να μου πεις μερικα???
ΠΑρομοιου στυλ ομως με την ιδια ποιοτητα περιφερειακων και στησιματος.
speed triple
Ωραια συμφωνω...Γαμω τα μηχανακια...
Αλλα ο MAG το εχει αποκλεισει...Δεν μιλαμε γενικα για τα μοντελα αλλα για τον συγκεκριμενο ανθρωπο...:winka:
Θες να μου πεις μερικα???
ΠΑρομοιου στυλ ομως με την ιδια ποιοτητα περιφερειακων και στησιματος.
monster, street triple, shiver...
merika...ama thes exei kai alla alla bariemai twra :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
monster, street triple, shiver...
merika...ama thes exei kai alla alla bariemai twra :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μονο για το μεσαιο συμφωνω...Που ειναι απλα ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟ:sun:
svsta εχεις δικιο...το 3ο χαλαει με ρυθμους φρεσκου γαλακτος, και το πρωτο παιζει σε αλλη κατηγορια και δε συγκρινεται(προφανως οχι το 600):smokin:
svsta εχεις δικιο...το 3ο χαλαει με ρυθμους φρεσκου γαλακτος, και το πρωτο παιζει σε αλλη κατηγορια και δε συγκρινεται(προφανως οχι το 600):smokin:
Αμα δεν παινεψουμε το σπιτακι μας ε.........:p :p :p
Αμα δεν παινεψουμε το σπιτακι μας ε.........:p :p :p
:a016: :a016: :a016: :a016:
καιθ οχι αδικα
:a01: :a01: :a01: :smokin:
nikolas1709
22/02/2010, 20:13
απλα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=vmeZ2DZINb4
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
απλα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=vmeZ2DZINb4
Καλό ρε Νικόλα, αλλά το βρίσκει ακριβό.
Άσε που έχει δώσει παραγγελία, κρεβατοκάμαρα και ντουλάπα.
yiannis172
22/02/2010, 22:35
nai re sy
χαχαχαχαχα..............εγραψες Δουκα......:beer: :beer:
Εμα να μη το πω ρε μαγκες μια Ducati μου εφαγε ενα κρεβατι μια ντουλαπα ενα δαχτυληδι κ ενας καναπες.............. αμαρτια δηλαδη , ακομα κ στα επιπλα μας κλεβουν ..............
Anyway ειπαμε τα καβαλαω ολα .......... αλλα ΧΤΖ660 κ 950 δεν μπορω με χτυπανε στο καβαλο ........... μη χτυπατε εκει που ποναει ο αλλος .......... κατι λιγο πιο χαμηλο....... :p
FILE AN THES MHXANAKI GIA PISTA...
Θελω να βραβευσω την Ιδεα της ημερας { καλο θα ηταν κ κατι πιο συγκεκριμενο} ................
Επισης δευτερος εχρχεται καποιος που μου προτειναι DUcati αλλα δε θα θελα να αναφερθω ονομαστικος { φιλε καλα τα λες αλλα κ μονο στο ονομα φτιαχτηκα αλλα κ ανχωθηκα , θελω το χρονο μου ακομα........}
Τριτος ερχεται ο φοιτητης μας ο Caimen , το treeplε μου αρεσει ειδικα το 675 , οχι ποιο πολυ απο Ducati αλλα το θεωρω ποιο αξιοπιστο με πιο ακριβα ανταλακτικα κ δεν ξερω αν κανω λαθος...:smilea:
nikos force
24/02/2010, 08:22
Για καποιον χομπιστα, που δεν ειναι καθε μερα στην (ζμ)πιστα ,νομιζω ειναι πολυ καλο...:wave2: προσωπικη καθαρα αποψη θα σου παραθεσω ...
για μενα σμ στην πιστα σημαινει ...ποδι οξω και αν φαω και καμια τουμπιτσα-τουμπαρα ΟΛΑ οκ ... σηκωνομαι και συνεχιζω ...
το ντιουκ 3 δεν κανει τπτ απο τα 2 ... αμιγως μπασταρδεμενο στυλ οδηγησης , οπως σχεδον και ολα τα μεγαλα σουπερμοτο ...και αν πεσεις , κλαφτα χαραλαμπε ...πιο πολυ πλαστικο και απο ςς εχεις να κλαψεις και να πλερωσεις ...τωρα απο την αλλη αν θες να μπεις πιστα και να κανεις τον τουριστα οκ ...παω πασσο ...απλα τον τουριστα κανεις και με το φμχ και με ενα τιντιεμ και με ενα βερσυς και με ολα
και τελος +1 και σε αυτο που ειπε ο δουκας ... σε πιστακι καρτ θα σε φυγει η παναγια , ασε που ενα low το εχεις στο τσεπακι :rotflmao:
nikos force
24/02/2010, 08:25
Γιατι απτη στιγμη που ενα motard βρισκει μια λακουβα κ τρανταζεται το συνολο .......... τοτε σε ενα αλμα τι γινεται.......? Εκτος αν εχουν γιναι καποιες ρυθμισεις πρωτα.......... αλλο αλμα αλλο λακουβα ...σε ενα σωστα εκτελεσμενο αλμα δεν θα ταραχτει τπτ ...εδω πλεον απο την ελλειψη πιστας παμε και κανουμε σμ σε σουπερκροοο πιστακια ... αν ηταν οπως τα λες , θα ειχαμε παρει στα χερια τα μηχανακια
devil's animal
24/02/2010, 08:31
θεωρητικα ενα πιο all around μηχανακι (γι'αυτο που θες να κανεις) ειναι το street triple.
μεσα στην πολη θα κινησε σχετικα ευκολα.
τελικες καλες εχεις οποτε το αποφασισεις, αφου δεν ειναι μονοκυλινδρο.
στριβει σαν το διαολο και δεν εχει να φοβηθεις και πολυ για πλαστικα,αφου ειναι γυμνο. οποτε παει και το θεμα πιστα.
αν το μαθεις μπορεις να κανεις πολυ παιχνιδι ακομα και απο φαναρι σε φαναρι, καθ'οτι τρικυλινδρο και περισσοτερο ροπατο απο ενα 4κ.
διαμαντακι ο 675 κινητηρας δανεισμενος απο το daytona,αφου τοσα χρονια δεν εχει ακουστει κατι κακο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
θεωρητικα ενα πιο all around μηχανακι (γι'αυτο που θες να κανεις) ειναι το street triple.
μεσα στην πολη θα κινησε σχετικα ευκολα.
τελικες καλες εχεις οποτε το αποφασισεις, αφου δεν ειναι μονοκυλινδρο.
στριβει σαν το διαολο και δεν εχει να φοβηθεις και πολυ για πλαστικα,αφου ειναι γυμνο. οποτε παει και το θεμα πιστα.
αν το μαθεις μπορεις να κανεις πολυ παιχνιδι ακομα και απο φαναρι σε φαναρι, καθ'οτι τρικυλινδρο και περισσοτερο ροπατο απο ενα 4κ.
διαμαντακι ο 675 κινητηρας δανεισμενος απο το daytona,αφου τοσα χρονια δεν εχει ακουστει κατι κακο.
:wave2: re paidia de leo ok den exei plastika ena gymno..exete skeftei ti briskei kai ti fthirete an peseis??afoy den exei plastika..kati allo tha xreiastei na pliroseis..
devil's animal
24/02/2010, 08:38
re paidia de leo ok den exei plastika ena gymno..exete skeftei ti briskei kai ti fthirete an peseis??afoy den exei plastika..kati allo tha xreiastei na pliroseis..
ρε συ Δουκα ενταξει κατι θα βρει οταν πεσει,αλλα ας του βαλει μανιταρια στην τελικη. 80? κοστος.
και τα μοταρντ αν πεσουν καπου θα "χτυπησουν". στην καλυτερη να στραβωσει το τιμονι, το οποιο παρεπιπτοντως μπορει να εχει παραπανω απο 80?.
δεν λεμε τωρα να φερνουν τουμπες... :sick:
για καμια χαζοτουμπα συζηταμε τυπου low ή τυπου ανοιγει γραμμη βγαινω χωματα,διπλωνει τιμονι, πεφτω.:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε συ Δουκα ενταξει κατι θα βρει οταν πεσει,αλλα ας του βαλει μανιταρια στην τελικη. 80? κοστος.
και τα μοταρντ αν πεσουν καπου θα "χτυπησουν". στην καλυτερη να στραβωσει το τιμονι, το οποιο παρεπιπτοντως μπορει να εχει παραπανω απο 80?.
δεν λεμε τωρα να φερνουν τουμπες... :sick:
για καμια χαζοτουμπα συζηταμε τυπου low ή τυπου ανοιγει γραμμη βγαινω χωματα,διπλωνει τιμονι, πεφτω.:wacko: re sy eixes pote gymno?ti sizitame tora?an peseis me ena mx me plastika sti pista..sikonese..kai kopaniese pano toy mpas pathoyne tipota..
k ante k pathane ta allazeis ola me 80 e.
an peseis me ena gymno..sikonese..kai psaxneis na breis me ti tha skoypiseis ta ygra toy spasmenoy psigioy px...
triple lete e?
rota mia poso pane ta antallaktika toy prin pas k pareis gia na to xoneis pista.
Λοιπον εχω αποφασισει 95% Το θεμα δουλεια βολτουλα πλακιτσα λυθηκε με ενα tunned FMX650
To θεμα πιστα , πλακιτσα με τους φιλους βολτα στη φυση ΘΑ ΛΥΘΕΙ με ενα metaxeira GAsGAS 300 dixrono γυρω στα 3500ε υπολογιζω........
Apla δεν εχω λυσει το θεμα πως θα πηγαινω εκδρομες λυμνη πλαστηρα κ το θεμα να μπω πιστα με motard............... αφου το Enduro to dixrono πολυ δισκολα γινεται μετα motard.......... Υπαρχει περιπτωση να με πειτε τρελο,λαλακα , οτι δεν υπαρχουν μηχανες transformers αλλα αυτο τελικα ειναι το χομπι μου κ προσπαθω με οσα μου περισευουν να τα επενδυσω οσο καλητερα μπορω γιανα κερδιζω το feeling που βγαζουν οι διαφορες μηχανες............:p :smokin:
Λοιπον εχω αποφασισει 95% Το θεμα δουλεια βολτουλα πλακιτσα λυθηκε με ενα tunned FMX650
To θεμα πιστα , πλακιτσα με τους φιλους βολτα στη φυση ΘΑ ΛΥΘΕΙ με ενα metaxeira GAsGAS 300 dixrono γυρω στα 3500ε υπολογιζω........
Apla δεν εχω λυσει το θεμα πως θα πηγαινω εκδρομες λυμνη πλαστηρα κ το θεμα να μπω πιστα με motard............... αφου το Enduro to dixrono πολυ δισκολα γινεται μετα motard.......... Υπαρχει περιπτωση να με πειτε τρελο,λαλακα , οτι δεν υπαρχουν μηχανες transformers αλλα αυτο τελικα ειναι το χομπι μου κ προσπαθω με οσα μου περισευουν να τα επενδυσω οσο καλητερα μπορω γιανα κερδιζω το feeling που βγαζουν οι διαφορες μηχανες............:p :smokin: TI THA KANEIS ME TO 300 TO DIXRONO XOMA??:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: PARE K ENA ZEYGARI XERIA..:lol: :bawl: :rotflmao:
Ειχα wr426 wr250 yzf 450 .............. λετε να κολησω στο GAS 300 .......... 50 aloga ειναι κ απο το gas250 εχει μικρη διαφορα ............. Δεν υπαρχει κατι αλλο να παρω 125 δυχρονο δεν ειχα ποτε μου ............. Η μηχανη που εχω φοβια απο μικρος ειναι 80 αρια κ 500 αρια δυχρονα........:confused:
Δηλαδη τι αντιπροτεινεις ....... το να με αφηνεις με την απορια ...... μηπως ειμαι λαλακας ....... δεν ειναι ολοκληρωμενο...... δεν βοηθαει........... Προτιμω να ειμαι μετριοφρων κ να μαθω κατι απο το να το παιζω εξυπνακιας κ να μη μαθω τιποτα.............:look:
mag/fmx ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΜΧ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ Τ ΤΑΧΗΤΥΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΩΡΙΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?
Η ΤΟΣΗ ΡΟΠΗ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ?
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ (ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ Η ΤΕΛΙΚΟ?) ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΖΙΓΚΛΕΡ.. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ? ΣΤΑ 20.000ΧΛΜ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..:winka: