View Full Version : Βολτα Για Σ/κ ;
Ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμμιά βόλτα για αυτό το Σ/κ γιατί από Δευτέρα θα είμαι σε άδεια και δε θα μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά το forum.
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμμιά βόλτα για αυτό το Σ/κ γιατί από Δευτέρα θα είμαι σε άδεια και δε θα μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά το forum.
Συνηθως το αναποδο γινεται.....:dizzy:
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ.]
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 500 ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΛΕΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ ΤΑΔΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΙΞΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ PRIVE ΒΟΛΤΟΥΛΑ
Σόρυ,λάθος διατύπωση.Εννοούσα αν έχετε καμιά σκέψη εσείς για βόλτα.Εγώ πως να κανονίσω βόλτα;Δε ξέρω διαδρομές.Προχθές που πήγαμε Επίδαυρο ήταν η πρώτα μου φορά με τη μηχανή -με το car έχω πάει πολλές φορές.Άσε που δε σας ξέρω καλά ακόμα -και δε με παίζεται.:cry: :cry:
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ .
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 5-6 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ :wave2:
Οκ.Θα δώ και κανα χάρτη και βλέπουμε.
Η βόλτα τι προορισμό θα έχει?
το σκορποχώρι η το σκορπονερι ?:wacko: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Η βόλτα τι προορισμό θα έχει?
το σκορποχώρι η το σκορπονερι ?:wacko: :p
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.
ΕΒΡΟΣΤΙΝΗ-ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΤΟ-ΚΑΛΛΙΑΝΟΥΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ- ΑΡΧ.ΦΕΝΑΙΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ(ΑΡΓΟΥΣ)-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΟΡΩΝΗ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
vstrompanos
07/06/2005, 19:23
loipon enas sinadelfos mou pernei 636 kouta thn paraskeyh.thelete na pame kamia mexri nauplio na boithisoume kai to pedi na kanei kana xlm?:)
adam_tsouk
07/06/2005, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
loipon enas sinadelfos mou pernei 636 kouta thn paraskeyh.thelete na pame kamia mexri nauplio na boithisoume kai to pedi na kanei kana xlm?:)
τσου!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τσου!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
να και ο αλλος ο κακος! μην τυχει και μιλησει κανενας ανθρωπινα εδω μεσα! :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
adam_tsouk
08/06/2005, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να και ο αλλος ο κακος! μην τυχει και μιλησει κανενας ανθρωπινα εδω μεσα! : :wave2:
:rotflmao: :rotflmao:
Έστι.... έτσι..... να μην μας πάρουν τον αέρα! :lol: :lol:
Πάντως (επειδή κάποιοι -γκουχου γκουχου- δεν βλέπω να οργανώνουν κάτι και δεν είμαι σίγουρος για την παπιοβόλτα ακόμα) εγώ αν προταθεί κάτι καλό παίζει να σκάσω μύτη (μόνο μύτη όχι ολόκληρος :lol: )!!!!!! :winka:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ :beer: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
βρε Σταύρο δεν το αποπαίρνω το παιδί, που ίσα ίσα ήταν ο μόνος ιπ-πότης, που από σεβασμό στα έ-μπυρα χρόνια μου, δεν με πέρασε την άλλη φορά
εσένα κοροϊδεύω που όπου οργανώνεις εκδρομή σκορπάνε όλοι
(η μήπως φταιω εγώ:confused:
αλλά πάλι την τελευταία φορά στο Ναύπλιο που μιλιά δεν έβγαλα, πάλι σκορπίσανε )
:beer: :lol: :beer:
ΕΝ ΜΠΥΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :beer: ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΠΟΣΤ ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΜ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
πω ρε παιδί μου πάλι λάθος Μπουτον πάτησα:blush:
:nono:
Όχι βρε Σταύρο μην παρεξηγιέσαι
την άλλη φορά να βάλεις ποστ
Να μαζευτούμε να πατε
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
:nono:
Όχι βρε Σταύρο μην παρεξηγιέσαι
την άλλη φορά να βάλεις ποστ
Να μαζευτούμε να πατε
:lol: :rotflmao: :lol:
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΣΤ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΒΟΛΤΑ.
ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ :wave2:
maintenance
09/06/2005, 11:19
ΣΥΜΦΩΝΑΩ, ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΣΥΜΦΩΝΑΩ, ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.:wave2: :wave2: :wave2:
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ