Ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμμιά βόλτα για αυτό το Σ/κ γιατί από Δευτέρα θα είμαι σε άδεια και δε θα μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά το forum.
Ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμμιά βόλτα για αυτό το Σ/κ γιατί από Δευτέρα θα είμαι σε άδεια και δε θα μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά το forum.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Συνηθως το αναποδο γινεται.....Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμμιά βόλτα για αυτό το Σ/κ γιατί από Δευτέρα θα είμαι σε άδεια και δε θα μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά το forum.![]()
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ.]
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 500 ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΛΕΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ ΤΑΔΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΙΞΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ PRIVE ΒΟΛΤΟΥΛΑ
Σόρυ,λάθος διατύπωση.Εννοούσα αν έχετε καμιά σκέψη εσείς για βόλτα.Εγώ πως να κανονίσω βόλτα;Δε ξέρω διαδρομές.Προχθές που πήγαμε Επίδαυρο ήταν η πρώτα μου φορά με τη μηχανή -με το car έχω πάει πολλές φορές.Άσε που δε σας ξέρω καλά ακόμα -και δε με παίζεται.![]()
![]()
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ .
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 5-6 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ![]()
Οκ.Θα δώ και κανα χάρτη και βλέπουμε.
Πάντα όρθιοι.
Η βόλτα τι προορισμό θα έχει?
το σκορποχώρι η το σκορπονερι ?:wacko:![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Η βόλτα τι προορισμό θα έχει?
το σκορποχώρι η το σκορπονερι ?:wacko:![]()
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.
ΕΒΡΟΣΤΙΝΗ-ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΤΟ-ΚΑΛΛΙΑΝΟΥΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ- ΑΡΧ.ΦΕΝΑΙΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ(ΑΡΓΟΥΣ)-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΟΡΩΝΗ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
loipon enas sinadelfos mou pernei 636 kouta thn paraskeyh.thelete na pame kamia mexri nauplio na boithisoume kai to pedi na kanei kana xlm?![]()
kamia ekdromh tha pame?
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
loipon enas sinadelfos mou pernei 636 kouta thn paraskeyh.thelete na pame kamia mexri nauplio na boithisoume kai to pedi na kanei kana xlm?![]()
τσου!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
να και ο αλλος ο κακος! μην τυχει και μιλησει κανενας ανθρωπινα εδω μεσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τσου!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να και ο αλλος ο κακος! μην τυχει και μιλησει κανενας ανθρωπινα εδω μεσα! :![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Έστι.... έτσι..... να μην μας πάρουν τον αέρα!![]()
![]()
Πάντως (επειδή κάποιοι -γκουχου γκουχου- δεν βλέπω να οργανώνουν κάτι και δεν είμαι σίγουρος για την παπιοβόλτα ακόμα) εγώ αν προταθεί κάτι καλό παίζει να σκάσω μύτη (μόνο μύτη όχι ολόκληρος)!!!!!!
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ![]()
:rotflmao:
βρε Σταύρο δεν το αποπαίρνω το παιδί, που ίσα ίσα ήταν ο μόνος ιπ-πότης, που από σεβασμό στα έ-μπυρα χρόνια μου, δεν με πέρασε την άλλη φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
εσένα κοροϊδεύω που όπου οργανώνεις εκδρομή σκορπάνε όλοι
(η μήπως φταιω εγώ![]()
αλλά πάλι την τελευταία φορά στο Ναύπλιο που μιλιά δεν έβγαλα, πάλι σκορπίσανε )
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΕΝ ΜΠΥΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΠΟΣΤ ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΜ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.