View Full Version : Το κέρατό μου το τράγιο..!
makis206
25/02/2010, 09:24
Κι ενώ θεωρείς ότι αγαπούσες τις μοτοσυκλέτες από πάντα..!(καλά ξεκινάμε..) ..κι ενώ στα χιλιόμετρα που έγραφες με τη "μικρή" που είχες κατά καιρούς, τις περισσότερες φορές εκτιμούσες το γεγονός ότι βρισκόσουν πάνω της μονάχος, ήταν αυτές οι στιγμές βρε αδερφέ. Τα δευτερόλεπτα που της μιλούσες και αισθανόσουν ότι το δέσιμό σας δυνάμωνε εκείνη τη στιγμή.. είχε απίστευτη ομορφιά. Ήξερες ότι θα σου κάνει όλα σου τα γούστα! Το καλύτερο μετά από μια τέτοια βόλτα ήταν το φιλικό χτύπημα που της έριχνες στη σέλα, βουβά υποσχόμενος ότι θα περάσεις μαζί της πολλές ακόμα παρόμοιες στιγμές...κι όσο αισθανόσουν ότι το καταλαβαίνει..μαγικό!
Κι έρχεται κάποια στιγμή που στη ζωή σου μπαίνει κάποια άλλη ανάμεσά σας, μια γυναίκα. Και το κάνει ο διάολος και δεν γουστάρει τις μοτοσυκλέτες αλλά αισθάνεσαι απίστευτα τυχερός που χαίρεται όταν την απολαμβάνεις μόνος σου, όταν βλέπεις μέσα στο βλέμμα της ότι αναγνωρίζει τη σπίθα που καίει στην καρδιά σου τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να καβαλήσεις και να φύγεις..
..κι έρχονται ξανά αυτές οι στιγμές μεταξύ εσένα και της "μικρής" σου. Και ξανά..και ξανά..και σταματημό δεν έχουν. Το ζεις, γεμίζεις απ'αυτό. Μέχρι τη στιγμή που θέλεις να το μοιραστείς με την άλλη σου αγάπη. Ζητάς απεγνωσμένα να της δώσεις λίγο απ'αυτό που εσένα σε κάνει να νιώθεις μικρός Θεός. Ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο να το πλασάρεις, είναι όμως απ'τα βήματα που τα επιχειρείς ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Που αξίζουν όμως πολλά, αξίζουν απ'τη στιγμή που θέλησες να τα μοιραστείς..
Πόσο τυχερός αισθάνεσαι όταν δεχτεί να συμμετάσχει σε όλο αυτό το "τελετουργικό"; Πόσο πλούσιος γίνεσαι όταν το κάνει μαζί σου, το νιώσει μέσα της, -τα ρεμάλια που άφησαν το μυαλό τους να ξεφύγει με το τελευταίο θα γίνουν ban απ'το φόρουμ:lol:- κι όταν τελικά ανακαλύπτεις ότι από μόνη της λαχταράει μαζί σου την επόμενη βόλτα με τη "μικρή σας" πλέον, όλος ο κόσμος άρχισε μόλις να σου ανήκει..
Τα έζησα όλα αυτά αλλά σύντομα μου τά'κανε πουτάνα.. προτιμάει τη σέλα του V-Strom μάγκες...
...και νά'μαι στους "Προβληματισμούς"..!:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
......
Τα έζησα όλα αυτά αλλά σύντομα μου τά'κανε πουτάνα.. προτιμάει τη σέλα του V-Strom μάγκες...
μλκ να προσεχει τον ντιμ !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μλκ να προσεχει τον ντιμ !!!! :lol: :lol:
αυτόν δεν εννοούσε??? :smokin: :D :evil:
mmm.....eftases ki esi sto simeio na agorazeis sela ....KAI oti mixanaki iparxei kato ayti .... :lol:
gixxerpap
25/02/2010, 09:34
κοίτα τι κάθισε και έγραψε το κέρατο για να μας ανακοινώσει ότι θα πάρει v strom .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σιγά το πράμα ρε, δε θα σου κόψουμε και την καλημέρα .... ασε που όλοι μας μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι απο αυτήν την ιστορία....
στείλε στο Λεωνίδα το CBF, να σου στείλει πακέτο το vstrom, γιατί ούτε γω, ούτε ο Μήτσος το ευχαριστήθηκε στην εκδρομή ... ABS έχει το CBF αλήθεια?
περιμένουμε απάντηση το συντομότερο, γιατί κανονίζουμε και εκδρομή οπου να ναι... μη μας κρεμάσεις αδερφέ μου, να χαρείς...
:sun:
makis206
25/02/2010, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
στείλε στο Λεωνίδα το CBF, να σου στείλει πακέτο το vstrom, γιατί ούτε γω, ούτε ο Μήτσος το ευχαριστήθηκε στην εκδρομή ... ABS έχει το CBF αλήθεια?
ΑΒS δεν έχει γιατί προτίμησα την πιστάδικη έκδοση..:lol: :rotflmao:
Μάλλον ήρθε η ώρα της ανταλλαγής λοιπόν, Λεώ για πες ρε;:lol:
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
έλα μην κάνεις έτσι ... :a9:
υπάρχουν και άλλα CBF στην αγορά... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
έλα μην κάνεις έτσι ... :a9:
υπάρχουν και άλλα CBF στην αγορά... :D
Άντε γ@μήσου Τάσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
gia αυτο επιτρεπεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ σε τι μηχανακι θα ανεβαινει και θα δοκιμαζει σέλες... για να μην χασεις τον ελεγχο!
δεν παιρνεις ενα 990 αγορινα μου να μπεις στο σωστο δρομο; :p
makis206
25/02/2010, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δεν παιρνεις ενα 990 αγορινα μου να μπεις στο σωστο δρομο; :p
Σταυρή εσύ θα με ξαναγυρίσεις στην εποχή που καβαλούσα και δεν ήξερα τι πάει να πει "γυναίκα"..!:lol:
:rotflmao: :rotflmao:
Ωράίος προβληματισμός.
Θα πρέπει πρώτα να ανακοινώσεις στην καλή σου την τελική του Vstrom, και έπειτα να της εξηγήσεις ότι ΔΕΝ υπάρχει δρόμος στην Κρήτη για να βάλεις δεύτερη ταχύτητα, οπότε θα γίνει ζημιά στο κιβώτιο. Όμορφα πράγματα! :lol:
harris_x
25/02/2010, 09:51
Κι ενώ θεωρείς ότι αγαπούσες τις μοτοσυκλέτες από πάντα..!(καλά ξεκινάμε..) ..κι ενώ στα χιλιόμετρα που έγραφες με τη "μικρή" που είχες κατά καιρούς, τις περισσότερες φορές εκτιμούσες το γεγονός ότι βρισκόσουν πάνω της μονάχος, ήταν αυτές οι στιγμές βρε αδερφέ. Τα δευτερόλεπτα που της μιλούσες και αισθανόσουν ότι το δέσιμό σας δυνάμωνε εκείνη τη στιγμή.. είχε απίστευτη ομορφιά. Ήξερες ότι θα σου κάνει όλα σου τα γούστα! Το καλύτερο μετά από μια τέτοια βόλτα ήταν το φιλικό χτύπημα που της έριχνες στη σέλα, βουβά υποσχόμενος ότι θα περάσεις μαζί της πολλές ακόμα παρόμοιες στιγμές...κι όσο αισθανόσουν ότι το καταλαβαίνει..μαγικό!
Κι έρχεται κάποια στιγμή που στη ζωή σου μπαίνει κάποια άλλη ανάμεσά σας, μια γυναίκα. Και το κάνει ο διάολος και δεν γουστάρει τις μοτοσυκλέτες αλλά αισθάνεσαι απίστευτα τυχερός που χαίρεται όταν την απολαμβάνεις μόνος σου, όταν βλέπεις μέσα στο βλέμμα της ότι αναγνωρίζει τη σπίθα που καίει στην καρδιά σου τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να καβαλήσεις και να φύγεις..
..κι έρχονται ξανά αυτές οι στιγμές μεταξύ εσένα και της "μικρής" σου. Και ξανά..και ξανά..και σταματημό δεν έχουν. Το ζεις, γεμίζεις απ'αυτό. Μέχρι τη στιγμή που θέλεις να το μοιραστείς με την άλλη σου αγάπη. Ζητάς απεγνωσμένα να της δώσεις λίγο απ'αυτό που εσένα σε κάνει να νιώθεις μικρός Θεός. Ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο να το πλασάρεις, είναι όμως απ'τα βήματα που τα επιχειρείς ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Που αξίζουν όμως πολλά, αξίζουν απ'τη στιγμή που θέλησες να τα μοιραστείς..
Πόσο τυχερός αισθάνεσαι όταν δεχτεί να συμμετάσχει σε όλο αυτό το "τελετουργικό"; Πόσο πλούσιος γίνεσαι όταν το κάνει μαζί σου, το νιώσει μέσα της, -τα ρεμάλια που άφησαν το μυαλό τους να ξεφύγει με το τελευταίο θα γίνουν ban απ'το φόρουμ:lol:- κι όταν τελικά ανακαλύπτεις ότι από μόνη της λαχταράει μαζί σου την επόμενη βόλτα με τη "μικρή σας" πλέον, όλος ο κόσμος άρχισε μόλις να σου ανήκει..
Λες και γράφεις για 'μένα και την Δέσποινα, με την μόνη διαφορά ότι εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να την κάνω να ακολουθήσει σε βόλτα (είπαμε, κάτω από 500km είναι καφές!). :(
Το Hornet δεν το γούσταρε με τπτ. Παραδόξως προτιμά το Daytona, όταν όμως έτυχε και την πήγα βόλτα με το V-Strom ενός φίλου, μου είπε πως με αυτό θα ερχόταν σε βόλτα! :a37:
Βέβαια προτιμώ να πηγαίνω μόνος, αλλά μη της το πείτε εεεεε... :evil:
reinmeister
25/02/2010, 09:53
φιλε μακη...τα θερμα μου συγχαρητηρια για την ικανοτητα σου να κανεις την γυναικα σου να αγαπησει εξισου με σενα τις μοτοσυκλεττες...ειναι καταπληκτικη η αισθηση της μοιρασιας ενος ακομη κομματιου της ψυχης σου μαζι της...:smilea:
και τωρα που τελειωσαμε με τις μαλακιες,για πες ρε φιλαρακι...πως θα την καταφερεις να μην τραβαει ζορια με τις τελικες του στρωματος?
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Εχετλαίος
25/02/2010, 09:56
Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξουρήσεις
http://www.youtube.com/watch?v=mazI0voSz1A&feature=related :D
DimChios
25/02/2010, 09:56
κοίτα τι κάθισε και έγραψε το κέρατο για να μας ανακοινώσει ότι θα πάρει v strom .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σιγά το πράμα ρε, δε θα σου κόψουμε και την καλημέρα .... ασε που όλοι μας μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι απο αυτήν την ιστορία....
περιμένουμε απάντηση το συντομότερο, γιατί κανονίζουμε και εκδρομή οπου να ναι... μη μας κρεμάσεις αδερφέ μου, να χαρείς...
:sun:
+ 600!
:o
Toυλαχιστον καλυτερο απ το στρωμα θα ειναι ενεκα χοντα! του ΜΠουστη... :bigcry: :bigcry:
εγω πως καταλαβα οτι "επέλεξε" αλλο βε στρομ :lol: :lol: :lol:
κολαει με το κερατο και ειμαστε και ον τοπικ
DimChios
25/02/2010, 09:57
εγω παντως λεω στη δικια μου ΜΠΑΣ ΚΑΙ ξαναπαρω BMW και εκεινη θελει CBR ΠΑΛΙ!!!
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΛΕΜΕ!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
makis206
25/02/2010, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και τωρα που τελειωσαμε με τις μαλακιες,για πες ρε φιλαρακι...πως θα την καταφερεις να μην τραβαει ζορια με τις τελικες του στρωματος?
Μόλις μου λύσατε τον προβληματισμό ρε!!:lol: :rotflmao:
Μόλις μου λύσατε τον προβληματισμό ρε!!:lol: :rotflmao:
τι ?
της είπες να συμβουλευτεί την zan dark?
:evil: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
25/02/2010, 10:06
Πέρα απ'την πλάκα τώρα παίδες, το κερατωμένο βολεύει πολύ στο ταξίδι που το μοιράζονται δυο.. ίσως περισσότερο κι από πολλά sport-touring μηχανάκια που φτιάχτηκαν γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό.
Πολύ το εκθειάζω ο πούστης..:lol:
makis206
25/02/2010, 10:06
τι ?
:evil:
:rotflmao:
αλήτρα... :rotflmao:
τι ?
:evil: :evil:
Μάκη σε κόβω για GSXR-1000 K39 μαύρο...
Λεωνίδας
25/02/2010, 10:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αύριο το πρωί να 'σαι Σούδα :bigcry:
devil's animal
25/02/2010, 10:14
Πέρα απ'την πλάκα τώρα παίδες, το κερατωμένο βολεύει πολύ στο ταξίδι που το μοιράζονται δυο.. ίσως περισσότερο κι από πολλά sport-touring μηχανάκια που φτιάχτηκαν γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό.
Πολύ το εκθειάζω ο πούστης..:lol:
φιλε αν ειναι να το κανεις το εγκλημα,να το κανεις σωστα...
θα της πεις μια μερα:
-"αγαπη μου, θελω να σε παω στ'αστερια και ακομα παραπανω"
και θα σου πει αυτη
-"μα μπορεις να κανεις τετοιο πραγμα??"
-"φυσικα..." θα της πεις...
και την αλλη μερα θα πας να κλεισεις το V-strom 1000!!!:eyepop: :eek: :eyepop:
:lol: :lol: :lol:
καλους δρομους ρε.....εεεε....καλους ουρανους ηθελα να πω....:blush:
:bawl: :bawl: :bawl:
makis206
25/02/2010, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αύριο το πρωί να 'σαι Σούδα :bigcry:
Κι εσύ Πειραιά και σου στέλνω πμ για τη διαφορά :lol: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
25/02/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και την αλλη μερα θα πας να κλεισεις το V-strom 1000!!!:eyepop: :eek: :eyepop:
Κάτσε ρε φίλε, το 650 πιο γρήγορο δεν είπαμε ότι είναι;:bigcry:
Προτιμώ την μοναχική οδήγηση απο την συμβιβαστική λόγω της συμβίου.
Ξήλωσα και τα ψιψίνια του συνεπιβάτη και πλέον κομμένα τα δικάβαλα και οι μονοήμερες.
Για αυτές δημιουργήθηκε το κουτί.
Με γνώρισε με την μοτοσυκλέτα μου και με αυτήν θα παραμείνω.Τα μιλήσαμε και τα συμφωνήσαμε.
Πάρε αυτή που εσύ γουστάρεις,εσύ θα οδηγείς και που εσύ θα καβλαντίζεις. :wave2:
(san protasi sou exo na koitakseis gia transalp 700 metaxeiro gia tin Crete)
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
makis206
25/02/2010, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Είναι γεγονός ότι το προτιμώ αλλά κάτι μέσα μου μου λέει ότι το Strom θα με καλύψει λίγο περισσότερο στο ταξίδι, δεν έτυχε να οδηγήσω ακόμα το 700άρι βέβαια (είχα το 650 για 3 χρόνια) αλλά το τράγιο:lol: με υπερκάλυψε τις λίγες μέρες που τό'χα στα χέρια μου..
Όπως και νά'χει δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση, μέχρι στιγμής βρίσκομαι στον προβληματισμό που ανεβάζοντας μέσα μου την πίεση με ώθησε στην εξωτερίκευση..:lol:
:beer:
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
ντάξει κουμπάρε... βρήκες CBF...
παρε τον pap να κανονισει τις λεπτομερειες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
25/02/2010, 10:26
χιχιχιχιχιχιχι
ανεβάζοντας μέσα μου την πίεση με ώθησε στην εξωτερίκευση..
Βγάλε το φελό, κλάσε σταμάτα να προβληματίζεσαι :rotflmao: ...
devil's animal
25/02/2010, 10:29
Κάτσε ρε φίλε, το 650 πιο γρήγορο δεν είπαμε ότι είναι;:bigcry:
μην εισαι βλασφημος ρε Μακη!!:nono:
ποσα DL1000 κυκλοφορουν??
οσοι και αεροποροι...:winka:
makis206
25/02/2010, 10:32
Βγάλε το φελό, κλάσε σταμάτα να προβληματίζεσαι :rotflmao: ...
Παλιάααα, πολύ πριν ακουμπήσω το πληκτρολόγιο...:lol: :rotflmao:
road spirit
25/02/2010, 10:48
όχι στρώμα ρε Μάκη, καλό μου αγόρι, φίλε μου, γιατί?
:lol: :lol:
Λεωνίδας
25/02/2010, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
όχι στρώμα ρε Μάκη, καλό μου αγόρι, φίλε μου, γιατί?
:lol: :lol: πας να μου χαλάσεις τη δουλειά ρε :confused: :mad:
XJR_Billy
25/02/2010, 11:01
πας να μου χαλάσεις τη δουλειά ρε :confused: :mad:
Εεεεεεε...........:o
Μάκη...........:blush:
Κανά TDM σκέφτηκες ?
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
25/02/2010, 11:04
Αγαπητε Μακη,
μπορει αυτο που θα κανεις να ειναι καλο για τη σταθερη σου σχεση
αλλα να ξερεις
οτι με το στρομα
δεν προκειτε να σου κατσει εξωσυζυγικη γκομενα για τσιλιμπουρδισματα:lol:
road spirit
25/02/2010, 11:05
πας να μου χαλάσεις τη δουλειά ρε :confused: :mad: καλά, πάσο ...
(αλλά ρε Μάκη περίμενε να οδηγήσεις κάνα 800gs έστω πρώτα :lol: :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Αγαπητε Μακη,
μπορει αυτο που θα κανεις να ειναι καλο για τη σταθερη σου σχεση
αλλα να ξερεις
οτι με το στρομα
δεν προκειτε να σου κατσει εξωσυζυγικη γκομενα για τσιλιμπουρδισματα:lol:
γιατι νομιζεις προτιμαει το στρωμα κ η δικια του;
που να ξερει οτι ο Μακης μας δεν εχει ματια για αλλη γυναικα... που να του βγουν τα ματια κ να μη του ξανασηκωθει αν κοιταξει εστω κ θυληκια γατα
καλου κακου μπας κ μπει η μπουμπου μεσα να δει τι συμβουλευουν τα ρεμαλια τον καλο της σχετικα με το στρωμα
makis206
25/02/2010, 11:18
Αγαπητοί φίλοι δεν γίνεται διαφορετικά, όσο κι αν πονάει πρέπει να παραδεχτώ ότι το V-Strom είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μου στη φάση που πήγα κι έπεσα.. μηνύστε με μηνύστε με...:lol:
Καλορίζικο τότε ρε αδερφέ...
:beer: :beer: :beer: :beer:
el_hymador
25/02/2010, 11:27
To να παρεις V-Strom απο μονο του ειναι ενα θεμα...
αλλα να παρεις V-Strom εξαιτιας γυναικας ειναι πολυ ρε συ!!! ελεος...CBF και αμα της αρεσει...
σοβαρεψου ρε!!! be a man!!! που ειναι η πυγμη σου; το σθενος; χτυπα το χερι πανω στο τραπεζι!!! τελος! κουβεντα πες της!!!
σε αφηνω τωρα παω να μαγειρεψω και εχω και σιδερο...:wave2:
DimChios
25/02/2010, 11:29
Αγαπητοί φίλοι δεν γίνεται διαφορετικά, όσο κι αν πονάει πρέπει να παραδεχτώ ότι το V-Strom είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μου στη φάση που πήγα κι έπεσα.. μηνύστε με μηνύστε με...:lol:
Παει...
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
to νου σου γιατι στη stirella πλέον το φίλτρο νερού πρέπει να το αλλάζεις ολόκληρο γιατί το κιτ καθαρισμού δημιουργουσε προβλήματα...
΄΄αντε ρε και born to be wild :beer: :beer: :beer:
sapila racing
25/02/2010, 11:31
Μάκη γιατί βρε παιδί μου? Υπάρχουν τόσα και τόσα μηχανάκια, εσυ αμέσως κοιτας το πιο γρήγορο ?
Για δες και το BMW που σου λει ο roadspirit :winka:
Oσο βολικό κλπ και να ειναι το στρώμα ειναι τοσο άσχημο που δεν αντέχεται!
makis206
25/02/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μάκη γιατί βρε παιδί μου? Υπάρχουν τόσα και τόσα μηχανάκια, εσυ αμέσως κοιτας το πιο γρήγορο ?
Για δες και το BMW που σου λει ο roadspirit :winka:
Oσο βολικό κλπ και να ειναι το στρώμα ειναι τοσο άσχημο που δεν αντέχεται!
To ΒΜW έχει κάμποσα "θεματάκια" που δεν με αφήνουν να το κοιτάξω καν Άρη, πρόσθεσε και το ότι βρίσκομαι στην επαρχία..:winka:
Το πιστεύω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι αλλά αν ήταν να φτάσω τόσο ψηλά.. ασ'το δεν το λέω για το Varadero..:lol:
makis206
25/02/2010, 11:46
Kαι μετά πέρνα απ'το σπίτι μΑρή να το κουβεντιάσουμε περισσότερο στον απογευματινό καφέ..!:blush:
:lol:
reinmeister
25/02/2010, 12:04
ειναι τιμη μου να εχω συμφορουμιτη τετοιο αντρα...με σθενος,πυγμη και αποψη που δεν σηκωνει αντιρρησεις...
μακη...μην ακους αυτους που σε κοροϊδευουν...
δεν εχουν δει το βιντεο της συζητησης με την γυναικα σου οπως εγω...παλεψες κι αυτο πρεπει να αναγνωριστει...
απολαυστε τον...
http://www.youtube.com/watch?v=jQ4bNTU965E
υ.γ. για οσους δεν ξερουν προσωπικα τον μακη,ειναι το παλληκαρι με τα μαυρα...
DimChios
25/02/2010, 12:15
ασ'το δεν το λέω για το Varadero..:lol:
ΤΗ ΜΟΥΤΖΑ ΡΕ ΠΠΑΡΕΣ!!!!!!! :evil:
makis206
25/02/2010, 12:15
Eγώ γιατί πιστεύω ότι αν καταλήξω τελικά με V-Strom θα με παίρνετε μετά γι'αυτόν εδώ (πάλι με τα μαύρα-μαλλιά);:lol: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=AldaLWwbxlw
road spirit
25/02/2010, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΤΗ ΜΟΥΤΖΑ ΡΕ ΠΠΑΡΕΣ!!!!!!! :evil:
190087
Eγώ γιατί πιστεύω ότι αν καταλήξω τελικά με V-Strom θα με παίρνετε μετά γι'αυτόν εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=6KGWd89fOsU) (πάλι με τα μαύρα-μαλλιά);:lol: :rotflmao:
]
:cry: :bigcry: :cry: :bigcry: :cry: :bigcry: :lol: :wacko:
makis206
25/02/2010, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:cry: :bigcry: :cry: :bigcry: :cry: :bigcry: :lol: :wacko:
Μονόσελο...!:D :lol:
el_hymador
25/02/2010, 12:30
Kαι μετά πέρνα απ'το σπίτι μΑρή να το κουβεντιάσουμε περισσότερο στον απογευματινό καφέ..!:blush:
:lol:
θα δουμε και τα "μυστικα της Εδεμ;" :a30:
road spirit
25/02/2010, 12:31
makis no offense ε? εξυπηρέτηση στο Μήτσο κάνω ... :lol:
makis206
25/02/2010, 12:32
θα δουμε και τα "μυστικα της Εδεμ;" :a30:
Φαν του Μάνου κι εσύ ε;;:a8: :bigcry:
XJR_Billy
25/02/2010, 12:33
ειναι τιμη μου να εχω συμφορουμιτη τετοιο αντρα...με σθενος,πυγμη και αποψη που δεν σηκωνει αντιρρησεις...
μακη...μην ακους αυτους που σε κοροϊδευουν...
δεν εχουν δει το βιντεο της συζητησης με την γυναικα σου οπως εγω...παλεψες κι αυτο πρεπει να αναγνωριστει...
απολαυστε τον...
Πολύ πετυχημένο !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
DimChios
25/02/2010, 12:35
ναι σιγα μη σου πεσει το παιδι!
ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΛΕΕΙ ΡΕ!!!!! ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ??????
:cry: :cry: :cry:
reinmeister
25/02/2010, 12:35
Eγώ γιατί πιστεύω ότι αν καταλήξω τελικά με V-Strom ΘΑ??? με παίρνετε μετά γι'αυτόν εδώ (πάλι με τα μαύρα-μαλλιά);:lol: :rotflmao:
:rotflmao: :bawl:
makis206
25/02/2010, 12:37
Μη σε νοιάζει ρε, λες και δεν αυτοεξυπηρετούμαι με τον ίδιο τρόπο...:lol:
makis206
25/02/2010, 12:38
:rotflmao: :bawl:
Είναι άδικο πάντως, εγώ προβληματίζομαι κι εσείς καθόλου τσογλανάκια...:lol: :rotflmao:
DimChios
25/02/2010, 12:39
Μη σε νοιάζει ρε, λες και δεν αυτοεξυπηρετούμαι με τον ίδιο τρόπο...:lol:
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
---------> :a31:
makis206
25/02/2010, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
---------> :a31:
Εσύ πας στον άλλο τρόπο αλλά δεν πειράζει, πάει κι έτσι :lol:
reinmeister
25/02/2010, 12:55
ρε μπαγασα μακη...το αγορασες κιολας και δεν ειπες κουβεντα?
190088
μην τους ακους Μακη!!!
Οτι 8ες εσυ!! vstrom?...ok!!! transalp? παμε πασο!!!...varadero? ειμαστε μαζι σου!!!
..
...
...
:look: ..
..
:lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
25/02/2010, 12:57
καλά παιδιά νομίζετε ότι ο Μάκης ψήθηκε λόγω της γυναίκας :confused: :confused:
από τότε που καβάλησε το δικό μου να δείτε κάτι σάλια που τρέχανε... πλημμύρισε το κράνος :rotflmao: :rotflmao:
έχει και ένα κολλητό εκεί κάτω με Vstrom και του το θυμίζει το θέμα... πολύ θέλει :confused:
απλά έψαχνε τρόπο να το θέσει
από τότε που καβάλησε το δικό μου να δείτε κάτι σάλια που τρέχανε... πλημμύρισε το κράνος :rotflmao: :rotflmao:
έχει και ένα κολλητό εκεί κάτω με Vstrom και του το θυμίζει το θέμα... πολύ θέλει :confused:
Αχα!!!!!!
Για πες Μακη....:ninja: ...τι ειναι αυτα που λεει ο Λεω!! και καποιος να μου φερει ποπ κορν παρακαλω....:D
devil's animal
25/02/2010, 13:01
το μλκ...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
reinmeister
25/02/2010, 13:02
βρηκα και την φωτο απο το τεστ ride στη bonneville...με αλλα πλαστικα βεβαια για να μην τον παρουμε χαμπαρι...
190089
makis206
25/02/2010, 13:05
Ναι ρε, και στη δεξιά έχω τους πλάστες..!:rotflmao:
makis206
25/02/2010, 13:07
Πάμε την ανταλλαγή να σταματήσω να σουρώνω!!:evil: :rotflmao:
reinmeister
25/02/2010, 13:09
και με αυτο,κλεινουμε για σημερα...
190090
Mάκη, πάρε Varadero ρε να έχει και νόημα το άσμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
makis206
25/02/2010, 13:31
Ευκαιρία να δω αν σέρνει και το καράβι που έβαλα στο μυαλό...:rotflmao: :rotflmao:
DimChios
25/02/2010, 13:37
Ευκαιρία να δω αν σέρνει και το καράβι που έβαλα στο μυαλό...:rotflmao: :rotflmao:
στειλε μου το μ00νι που σε εβαλε να τσεκαρω την δυναμη ρυμουλκησης!
:smokin:
:bigcry: :bigcry: συγνωμη Χαρα μου, με πιεσαν να το πω!
:blush:
gixxerpap
25/02/2010, 13:53
καλά ρε βλαμμένοι, τόσες ώρες και ακόμα να καταφέρετε μια ρημαδα ανταλλαγή?
makis206
25/02/2010, 14:02
καλά ρε βλαμμένοι, τόσες ώρες και ακόμα να καταφέρετε μια ρημαδα ανταλλαγή?
Ήσουν κι εσύ offline...:lol:
reinmeister
25/02/2010, 14:04
Ήσουν κι εσύ offline...:lol:
(γελαω γιατι σκεφτηκα τον μλκ να βγαινει απο την πριζα και να κρεμαει φορωντας τα γυαλια)....
δεν ειμαι καλα σημερα...:sad:
(γελαω γιατι σκεφτηκα τον μλκ να βγαινει απο την πριζα και να κρεμαει φορωντας τα γυαλια)....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Ρε σύντεκνε ...
Το κομποσχοίνι θα το κρατήσεις ?? :confused:
reinmeister
25/02/2010, 14:20
ξεχασα...μακη,αν το παρεις τελικα,δωρο το detuning απο παρτη μου,ετσι ωστε να απογειωνεται μονο με 5η...:D
makis206
25/02/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε σύντεκνε ...
Το κομποσχοίνι θα το κρατήσεις ?? :confused:
Mακρυάααα...:eek:
Τώρα που θα συνοδεύομαι υπάρχει πάντα η περίπτωση να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου..:lol:
makis206
25/02/2010, 14:24
Ω ρε μάγκα, τώρα διαβάζει κι ο Tpap..(κοινώς τη στρουμφίσαμε...):lol:
απολαυστε τον...
EPIC... :beer: :beer:
Ω ρε μάγκα, τώρα διαβάζει κι ο Tpap..(κοινώς τη στρουμφίσαμε...):lol:
:rotflmao: :rotflmao:
Όχι ρε, χαλάρωσε...πάρε ό.τι νομίζεις εσύ καλλίτερο.
Εκτός από βστρόμ..:rotflmao: :bigcry:
makis206
25/02/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όχι ρε, χαλάρωσε...πάρε ό.τι νομίζεις εσύ καλλίτερο.
Εκτός από βστρόμ..:rotflmao: :bigcry:
Το ότι προβληματίστηκα πάντως μαρτυράει ότι είμαι δικό σας παιδί!:lol:
:a05:
ετσι
βεντουζαααα
θα προσκυνησετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μακη προχωρα ακάθεκτος... και εμενα ετσι μου ειπε ρε..
V-Strom ή .... αστο
ε΄ το λεω :blush:
DimChios
25/02/2010, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ετσι
βεντουζαααα
θα προσκυνησετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μακη προχωρα ακάθεκτος... και εμενα ετσι μου ειπε ρε..
V-Strom ή .... αστο
ε΄ το λεω :blush:
σιγα ρε Γκουσγκουνη μη σας παρουμε και π1π3ς!!!!
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑ
...πωπω.......αυτο ειναι αδικο και αθεμιτο συναμμα..
Πως θα πεφτει δουλεμα τωρα.....? πως θα βαζουμε ανεκδοτα για την τελικη του Vstrom ....? :sad:
:lol: :lol: :lol:
:a22: :a22: :a22: :a22:
makis206
25/02/2010, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
...πωπω.......αυτο ειναι αδικο και αθεμιτο συναμμα..
Πως θα πεφτει δουλεμα τωρα.....? πως θα βαζουμε ανεκδοτα για την τελικη του Vstrom ....? :sad:
Ίσα ίσα που αν καταλήξω θα σας ανεβάζω και φωτό να βλέπετε τη ζωή πάνω από τη στρατόσφαιρα ρε..:lol: :rotflmao:
Φίλε Μάκη,
Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου...
CBF.....
TDM.....
VSTROM.....
Αλλά τελικά υπάρχει λύση....
Η αυτοκτονία....
αν θες να βαμήσεις (Crs-k pat.) πάρε μοτάρντ και τηλέφωνο τον Αμανίκο
Ελα ρε τώρα το δα αυτό!!
Να σου δώσει ο ακατανόμαστος τοWR να πάετε μέχρι το θέρισσο κι ύστερα να της φαίνεται το δικό σου πολυθρόνα:rotflmao:
Ο Γιάννης που σού δωσε το μηχανάκι του τώρα κάθεται και γελάει
Ασε ρε το μηχανάκι σου στην ησυχία του,θα κάθεσαι και θα μας κλαίγεσαι μετά,την ώρα και καλά που πας να το δώσεις θα δεις πάλι κανά δάκρυ να κυλάει απο το φανάρι κλπ κλπ
Α! το σάββατο στις 3 μάλον πάμε πίστα πάρε τηλ. για σίγουρα
makis206
26/02/2010, 00:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε Μάκη,
Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου...
CBF.....
TDM.....
VSTROM.....
Αλλά τελικά υπάρχει λύση....
Η αυτοκτονία....
Αγαπητέ Νίκο,
Αν και όταν μετά απ'όλα αυτά...
Θελήσω και το TDM....
Θα φροντίσω να έχω γίνει ήδη αυτόχειρας πριν καν μου μπει στο μυαλό...:lol:
Operater
26/02/2010, 00:28
F 800 st και τα μυαλά στον V2 :smokin:
makis206
26/02/2010, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Ελα ρε τώρα το δα αυτό!!
Να σου δώσει ο ακατανόμαστος τοWR να πάετε μέχρι το θέρισσο κι ύστερα να της φαίνεται το δικό σου πολυθρόνα:rotflmao:
Ο Γιάννης που σού δωσε το μηχανάκι του τώρα κάθεται και γελάει
Ασε ρε το μηχανάκι σου στην ησυχία του,θα κάθεσαι και θα μας κλαίγεσαι μετά,την ώρα και καλά που πας να το δώσεις θα δεις πάλι κανά δάκρυ να κυλάει απο το φανάρι κλπ κλπ
Α! το σάββατο στις 3 μάλον πάμε πίστα πάρε τηλ. για σίγουρα
Ρε'σύ Παυλή το πρόβλημα με το CBF δεν τό'χω εγώ αλλά τα τρυφερά οπίσθια μιας νεαράς που -τουλάχιστον εγώ- ευελπιστώ να μεταλαχθεί σύντομα σε αμαζόνα (βρε ας μην την φτάνω κιόλας αλλά που τέτοια τύχη..:lol: ). Εσύ τουλάχιστον έχεις αντιληφθεί το πόσο καλά έχω "κουμπώσει" εκεί πάνω, φαίνεται και στα γυρολόγια εξάλλου..:a01:
Πρέπει να βολέψουμε και την δεσποινίδα όμως κι εκεί ξεκινάει ο προβληματισμός, ενώ είμαι σίγουρος ότι με λίγη εξάσκηση πάνω στο CBF θα καταφέρει να βολευτεί κι αυτή (αρκεί να μάθει να κάθεται σωστά κι όχι σαν φάρος της τροχαίας..:lol: ), στο V-Strom βολευτήκαμε κι οι δυο απ'την πρώτη στιγμή. Θα δείξει..
Α! Το ΣΚ θα λείπω στο Λασίθι!:lol:
Περάστε καλά και για μας :beer:
makis206
26/02/2010, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
F 800 st και τα μυαλά στον V2 :smokin:
Κρατάω το CBF, δεν σπάει δεν χαλάει δεν έχει έλικα για σήμα δεν είναι Μπεμβέ είναι τετρακύλινδρο βιλούδο και παίρνω κι ένα διαζύγιο καλύτερα ρε Φώτη..:lol:
Πρέπει να βολέψουμε και την δεσποινίδα όμως κι εκεί ξεκινάει ο προβληματισμός, ενώ είμαι σίγουρος ότι με λίγη εξάσκηση πάνω στο CBF θα καταφέρει να βολευτεί κι αυτή (αρκεί να μάθει να κάθεται σωστά κι όχι σαν φάρος της τροχαίας..:lol: ), στο V-Strom βολευτήκαμε κι οι δυο απ'την πρώτη στιγμή. Θα δείξει..
Άκου να δεις τι θα γίνει: Δίνω εγώ το CBF μου στον Λεωνίδα έτσι ώστε να βολευτεί ο ΝτιμΜακρόνησος. Παίρνεις εσύ το στρώμα του Λεωνίδα να βολέψεις τη γυναίκα και παίρνω εγώ το δικό σου CBF. Σε ένα χρόνο που το CBF σου θα έχει γύρω στα 100000 χιλιόμετρα, το δίνω στον Λεωνίδα και παίρνω πίσω το δικό μου που θα έχει... όσα χιλιόμετρα είχε όταν του το 'δωσα (και όσα έχει πλέον και το δικό σου). Μέχρι τότε η δικιά σου θα έχει βαρεθεί το στρώμα, οπότε το δίνεις πίσω στο Λεωνίδα (και καυχιέται πλέον ότι έκανε και κάποια χιλιόμετρα) και παίρνεις πίσω το CBF σου στρωμένο μια χαρά (γιατι τα 100000 χιλιόμετρα για ένα χόνδα είναι απλά στρώσιμο).
Παπ τι λες? Γίνεται?