Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 229

Θέμα: Το κέρατό μου το τράγιο..!

Το κέρατό μου το τράγιο..!

Κι ενώ θεωρείς ότι αγαπούσες τις μοτοσυκλέτες από πάντα..!(καλά ξεκινάμε..) ..κι ενώ στα χιλιόμετρα που έγραφες με τη "μικρή" που είχες κατά καιρούς, τις περισσότερες φορές εκτιμούσες το γεγονός ότι βρισκόσουν πάνω της μονάχος, ήταν αυτές οι στιγμές βρε αδερφέ. Τα δευτερόλεπτα που της μιλούσες και αισθανόσουν ότι το δέσιμό σας δυνάμωνε εκείνη τη στιγμή.. είχε απίστευτη ομορφιά. Ήξερες ότι θα σου κάνει όλα σου τα γούστα! Το καλύτερο μετά από μια τέτοια βόλτα ήταν το φιλικό χτύπημα που της έριχνες στη σέλα, βουβά υποσχόμενος ότι θα περάσεις μαζί της πολλές ακόμα παρόμοιες στιγμές...κι όσο αισθανόσουν ότι το καταλαβαίνει..μαγικό!

Κι έρχεται κάποια στιγμή που στη ζωή σου μπαίνει κάποια άλλη ανάμεσά σας, μια γυναίκα. Και το κάνει ο διάολος και δεν γουστάρει τις μοτοσυκλέτες αλλά αισθάνεσαι απίστευτα τυχερός που χαίρεται όταν την απολαμβάνεις μόνος σου, όταν βλέπεις μέσα στο βλέμμα της ότι αναγνωρίζει τη σπίθα που καίει στην καρδιά σου τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να καβαλήσεις και να φύγεις..

..κι έρχονται ξανά αυτές οι στιγμές μεταξύ εσένα και της "μικρής" σου. Και ξανά..και ξανά..και σταματημό δεν έχουν. Το ζεις, γεμίζεις απ'αυτό. Μέχρι τη στιγμή που θέλεις να το μοιραστείς με την άλλη σου αγάπη. Ζητάς απεγνωσμένα να της δώσεις λίγο απ'αυτό που εσένα σε κάνει να νιώθεις μικρός Θεός. Ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο να το πλασάρεις, είναι όμως απ'τα βήματα που τα επιχειρείς ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Που αξίζουν όμως πολλά, αξίζουν απ'τη στιγμή που θέλησες να τα μοιραστείς..

Πόσο τυχερός αισθάνεσαι όταν δεχτεί να συμμετάσχει σε όλο αυτό το "τελετουργικό"; Πόσο πλούσιος γίνεσαι όταν το κάνει μαζί σου, το νιώσει μέσα της, -τα ρεμάλια που άφησαν το μυαλό τους να ξεφύγει με το τελευταίο θα γίνουν ban απ'το φόρουμ- κι όταν τελικά ανακαλύπτεις ότι από μόνη της λαχταράει μαζί σου την επόμενη βόλτα με τη "μικρή σας" πλέον, όλος ο κόσμος άρχισε μόλις να σου ανήκει..

Τα έζησα όλα αυτά αλλά σύντομα μου τά'κανε πουτάνα.. προτιμάει τη σέλα του V-Strom μάγκες...

...και νά'μαι στους "Προβληματισμούς"..!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Το κέρατό μου το τράγιο..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ......

Τα έζησα όλα αυτά αλλά σύντομα μου τά'κανε πουτάνα.. προτιμάει τη σέλα του V-Strom μάγκες...
    μλκ να προσεχει τον ντιμ !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: Re: Το κέρατό μου το τράγιο..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μλκ να προσεχει τον ντιμ !!!!
    αυτόν δεν εννοούσε???

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

mmm.....eftases ki esi sto simeio na agorazeis sela ....KAI oti mixanaki iparxei kato ayti ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

κοίτα τι κάθισε και έγραψε το κέρατο για να μας ανακοινώσει ότι θα πάρει v strom .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σιγά το πράμα ρε, δε θα σου κόψουμε και την καλημέρα .... ασε που όλοι μας μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι απο αυτήν την ιστορία....

στείλε στο Λεωνίδα το CBF, να σου στείλει πακέτο το vstrom, γιατί ούτε γω, ούτε ο Μήτσος το ευχαριστήθηκε στην εκδρομή ... ABS έχει το CBF αλήθεια?

περιμένουμε απάντηση το συντομότερο, γιατί κανονίζουμε και εκδρομή οπου να ναι... μη μας κρεμάσεις αδερφέ μου, να χαρείς...

στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    στείλε στο Λεωνίδα το CBF, να σου στείλει πακέτο το vstrom, γιατί ούτε γω, ούτε ο Μήτσος το ευχαριστήθηκε στην εκδρομή ... ABS έχει το CBF αλήθεια?
    ΑΒS δεν έχει γιατί προτίμησα την πιστάδικη έκδοση.. :rotflmao:

Μάλλον ήρθε η ώρα της ανταλλαγής λοιπόν, Λεώ για πες ρε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    έλα μην κάνεις έτσι ...

υπάρχουν και άλλα CBF στην αγορά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    έλα μην κάνεις έτσι ...

υπάρχουν και άλλα CBF στην αγορά...
    Άντε γ@μήσου Τάσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...

gia αυτο επιτρεπεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ σε τι μηχανακι θα ανεβαινει και θα δοκιμαζει σέλες... για να μην χασεις τον ελεγχο!

δεν παιρνεις ενα 990 αγορινα μου να μπεις στο σωστο δρομο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    δεν παιρνεις ενα 990 αγορινα μου να μπεις στο σωστο δρομο;
    Σταυρή εσύ θα με ξαναγυρίσεις στην εποχή που καβαλούσα και δεν ήξερα τι πάει να πει "γυναίκα"..!

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    :rotflmao: :rotflmao:
    Ωράίος προβληματισμός.

Θα πρέπει πρώτα να ανακοινώσεις στην καλή σου την τελική του Vstrom, και έπειτα να της εξηγήσεις ότι ΔΕΝ υπάρχει δρόμος στην Κρήτη για να βάλεις δεύτερη ταχύτητα, οπότε θα γίνει ζημιά στο κιβώτιο. Όμορφα πράγματα!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Κι ενώ θεωρείς ότι αγαπούσες τις μοτοσυκλέτες από πάντα..!(καλά ξεκινάμε..) ..κι ενώ στα χιλιόμετρα που έγραφες με τη "μικρή" που είχες κατά καιρούς, τις περισσότερες φορές εκτιμούσες το γεγονός ότι βρισκόσουν πάνω της μονάχος, ήταν αυτές οι στιγμές βρε αδερφέ. Τα δευτερόλεπτα που της μιλούσες και αισθανόσουν ότι το δέσιμό σας δυνάμωνε εκείνη τη στιγμή.. είχε απίστευτη ομορφιά. Ήξερες ότι θα σου κάνει όλα σου τα γούστα! Το καλύτερο μετά από μια τέτοια βόλτα ήταν το φιλικό χτύπημα που της έριχνες στη σέλα, βουβά υποσχόμενος ότι θα περάσεις μαζί της πολλές ακόμα παρόμοιες στιγμές...κι όσο αισθανόσουν ότι το καταλαβαίνει..μαγικό!

Κι έρχεται κάποια στιγμή που στη ζωή σου μπαίνει κάποια άλλη ανάμεσά σας, μια γυναίκα. Και το κάνει ο διάολος και δεν γουστάρει τις μοτοσυκλέτες αλλά αισθάνεσαι απίστευτα τυχερός που χαίρεται όταν την απολαμβάνεις μόνος σου, όταν βλέπεις μέσα στο βλέμμα της ότι αναγνωρίζει τη σπίθα που καίει στην καρδιά σου τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να καβαλήσεις και να φύγεις..

..κι έρχονται ξανά αυτές οι στιγμές μεταξύ εσένα και της "μικρής" σου. Και ξανά..και ξανά..και σταματημό δεν έχουν. Το ζεις, γεμίζεις απ'αυτό. Μέχρι τη στιγμή που θέλεις να το μοιραστείς με την άλλη σου αγάπη. Ζητάς απεγνωσμένα να της δώσεις λίγο απ'αυτό που εσένα σε κάνει να νιώθεις μικρός Θεός. Ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο να το πλασάρεις, είναι όμως απ'τα βήματα που τα επιχειρείς ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Που αξίζουν όμως πολλά, αξίζουν απ'τη στιγμή που θέλησες να τα μοιραστείς..

Πόσο τυχερός αισθάνεσαι όταν δεχτεί να συμμετάσχει σε όλο αυτό το "τελετουργικό"; Πόσο πλούσιος γίνεσαι όταν το κάνει μαζί σου, το νιώσει μέσα της, -τα ρεμάλια που άφησαν το μυαλό τους να ξεφύγει με το τελευταίο θα γίνουν ban απ'το φόρουμ- κι όταν τελικά ανακαλύπτεις ότι από μόνη της λαχταράει μαζί σου την επόμενη βόλτα με τη "μικρή σας" πλέον, όλος ο κόσμος άρχισε μόλις να σου ανήκει..

Λες και γράφεις για 'μένα και την Δέσποινα, με την μόνη διαφορά ότι εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να την κάνω να ακολουθήσει σε βόλτα (είπαμε, κάτω από 500km είναι καφές!).

Το Hornet δεν το γούσταρε με τπτ. Παραδόξως προτιμά το Daytona, όταν όμως έτυχε και την πήγα βόλτα με το V-Strom ενός φίλου, μου είπε πως με αυτό θα ερχόταν σε βόλτα! :a37:

Βέβαια προτιμώ να πηγαίνω μόνος, αλλά μη της το πείτε εεεεε...

φιλε μακη...τα θερμα μου συγχαρητηρια για την ικανοτητα σου να κανεις την γυναικα σου να αγαπησει εξισου με σενα τις μοτοσυκλεττες...ειναι καταπληκτικη η αισθηση της μοιρασιας ενος ακομη κομματιου της ψυχης σου μαζι της...:smilea:

και τωρα που τελειωσαμε με τις μαλακιες,για πες ρε φιλαρακι...πως θα την καταφερεις να μην τραβαει ζορια με τις τελικες του στρωματος?

:rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το κερατο μου το τραγιο
    από cosgili στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2011, 15:29
  2. το κερατο μου....
    από takos 66 στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 13:25