View Full Version : photo apo ta gsxrakia mas
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
4η φωτο και τελευταια ..:D
151636
GIXXERAKIAS
04/01/2009, 15:26
Κουκλα Ακη!!Φτου σκορδα ρε!!!:beer: :beer: :beer:
ps:Βαλε και φωτο απο το μαγαζι στην καλλιθεα στημενη στα τεσ.....εεεε στο σταντ ηθελα να πω.:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Κουκλα Ακη!!Φτου σκορδα ρε!!!:beer: :beer: :beer:
ps:Βαλε και φωτο απο το μαγαζι στην καλλιθεα στημενη στα τεσ.....εεεε στο σταντ ηθελα να πω.:D
151639
και άλλη μια ακόμη ..
151640
Μια φρέσκια :rotflmao: :rotflmao:
151644
Νικόοο βάλε και τον Daddy!!lool
πάρτον :rotflmao: :rotflmao:
151646
CostasR1
04/01/2009, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Είναι μοντέλο 2007 σχεδόν καινούριο αυτήν την στιγμή εχει 6000 χλμ ετσι αποφάσισα να αλλάξω το Look απο black edition σε look 2008 ..white color :lol: :lol:
Αψογο!!!τα σπαει το λευκο!!!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
Αψογο!!!τα σπαει το λευκο!!!
ευχαριστώ ΚΩΣΤΑ!!:)
ThanosGSXR
09/01/2009, 18:16
Ορίστε και το δικό μου, μόλις τελείωσε με τις βελτιώσεις.
151950
Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
αλήτη τσαντάκια που πας χωρίς πινακίδα??? :lol: :lol: :lol:
Κούκλα είναι :beer: :beer:
ThanosGSXR
09/01/2009, 18:17
ακομη μια
151951
ThanosGSXR
09/01/2009, 18:22
Εεεε κι επειδη φαγωθήκατε, παρτε κι αλλη μια:wave2:
151952
bar-code
09/01/2009, 18:40
bale ,bale.......mas aresei!
που ειστε ρε παιδες . Καλη χρονια σε ολους τους καυλομεν... ς . Χαθηκαμε ρε τρελογκαζοι γι αυτο λεω με την πρωτη ευκαιρια ( λιακαδα ) να κανονισουμε κανενα καφεδακι εντος Αττικης .
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
που ειστε ρε παιδες . Καλη χρονια σε ολους τους καυλομεν... ς . Χαθηκαμε ρε τρελογκαζοι γι αυτο λεω με την πρωτη ευκαιρια ( λιακαδα ) να κανονισουμε κανενα καφεδακι εντος Αττικης .
Που'σαι συ ωρέ Γιάννο???
Καλή Χρονιά φίλε!! :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
1η φωτο
Ωραιο το μπουσα σου :beer:
τα πλαστικα που του εχει βαλει ειναι απο το ebay :wave2:
151958
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Που'σαι συ ωρέ Γιάννο???
Καλή Χρονιά φίλε!! :beer: :beer:
Kαλη χρονια και σε σενα φιλε Νικο , ολα καλα ? Tι θα κανεις τελικα με το 1000αρι ?
εγω φιλε ακομα αμηχανος ειμαι , καλα που εχει και ο κολλητος το κ7 και οτα βγαινουμε καμια βολτουλα το καβαλω και εγω και ξεκαβλω..ω .!!!
Kαλη χρονια και σε σενα φιλε Νικο , ολα καλα ? Tι θα κανεις τελικα με το 1000αρι ?
εγω φιλε ακομα αμηχανος ειμαι , καλα που εχει και ο κολλητος το κ7 και οτα βγαινουμε καμια βολτουλα το καβαλω και εγω και ξεκαβλω..ω .!!!
Όλα καλα ! :D
δε θα την πάλευα στη θέση σου! :winka:
Θα το κρατήσω το 600αράκι μου λίγο ακόμα :beer:
CostasR1
16/01/2009, 10:45
Να'μαι και εγω ξανα με YOSHIMURA και PUIG!!!:D :D :D
CostasR1
16/01/2009, 10:50
...
152414
CostasR1
16/01/2009, 10:51
......
152417
CostasR1
16/01/2009, 10:52
.....
152416
CostasR1
16/01/2009, 10:54
....
152418
GIXXERAKIAS
16/01/2009, 11:19
Τωρα γιναμε διδυμακια εκτος απο την ζελατινα ποου ειναι στα σχεδια να αλλαχτει..:D...οι ταπες για τους καθρεπτες ειναι αυτοι με τα φλας η οι σκετοι??
Ωραιος!!:beer:
CostasR1
16/01/2009, 11:25
Τωρα γιναμε διδυμακια εκτος απο την ζελατινα ποου ειναι στα σχεδια να αλλαχτει..:D...οι ταπες για τους καθρεπτες ειναι αυτοι με τα φλας η οι σκετοι??
Ωραιος!!:beer:
Οι καθρεπτες ηταν με τα φλας!!!:wave2:
CostasR1
16/01/2009, 11:30
Αντε και μια πανω στο δυναμομετρο...........:D :D :D
152419
τι εδειξε το δυναμομετρο ?
xysterman
16/01/2009, 12:27
hd
GIXXERAKIAS
16/01/2009, 13:05
Οι καθρεπτες ηταν με τα φλας!!!:wave2:
Bρε και οι δικοι μου με τα φλας ειναι αλλο σε ρωτηξα εγω.:winka:
Οι ταπες που εχεις βαλει στη θεση των καθρεφτων ειναι αυτες με φλας led ενσωματωμενα οι σκετες ταπες ασημι??
Ποσα αλογατα σου εβγαλε με τον καταλυτη επανω???Εχεις κατι αλλο βαλει??
ps:Aν δεν θες να πεις εδω ποσο εβγαλε στο δυναμομετρο στειλε μου πμ και πες μου σε ποιο πηγες.:beer:
ThanosGSXR
16/01/2009, 13:19
......
Πολύ όμορφες οι Yoshi, αν κι εγω έχω πάθει πλάκα με τις Leovince Gp που φοράει ο κολλητός στο δικό του. Βγάλε αμέσως τον καταλύτη:lol: , χαλάει την όλη εικόνα και βάλε το μονόσελο να γίνει racing η Σουζούκα (οχι οτι δεν είναι racing το μοτέρ...):wave2:
μην βαζετε αλλες φωτογραφιιες με τα κουκλια σας ρε αλητες , δεν την παλευω αλλο !!!
Πολύ όμορφες οι Yoshi, αν κι εγω έχω πάθει πλάκα με τις Leovince Gp που φοράει ο κολλητός στο δικό του. Βγάλε αμέσως τον καταλύτη:lol: , χαλάει την όλη εικόνα και βάλε το μονόσελο να γίνει racing η Σουζούκα (οχι οτι δεν είναι racing το μοτέρ...):wave2:
θα συμφωνισω , μονοσελο τωρα
CostasR1
16/01/2009, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
τι εδειξε το δυναμομετρο ?
Το δυναμομετρησα 2 φορες.Η πρωτη ηταν στα 2500 χλμ (μαμισιο) και μου εδειξε 163,9 hp στον τροχο.Η δευτερη με yoshimura και φιλτρο KN στα 2600 χλμ εδειξε 166,4 hp.Πηρε παντου 2,5 αλογα και οτι καμπυλες υπηρχαν στην μαμα δυναμομετρηση της καλυψε ολες!!Ο μαστορας που την δυναμομετρησε μου ειπε οτι θα δω αλλη ιπποδυναμη μετα τα 10000 χλμ που θα εχει ανοιξει και αλλο το μοτερ!Ως τοτε υπομονη.Θα βαλω το χαρτι της δυναμομετρησης απο την αλλη εβδομαδα διοτι ο εκτυπωτης του μαστορα δεν δουλευε.!!!
:wave2: :wave2:
CostasR1
16/01/2009, 21:37
Bρε και οι δικοι μου με τα φλας ειναι αλλο σε ρωτηξα εγω.:winka:
Οι ταπες που εχεις βαλει στη θεση των καθρεφτων ειναι αυτες με φλας led ενσωματωμενα οι σκετες ταπες ασημι??
Ποσα αλογατα σου εβγαλε με τον καταλυτη επανω???Εχεις κατι αλλο βαλει??
ps:Aν δεν θες να πεις εδω ποσο εβγαλε στο δυναμομετρο στειλε μου πμ και πες μου σε ποιο πηγες.:beer:
Οι ταπες ειναι σκετες ασημι!Το μονο που εχω ειναι σιγαστηρες yoshimura και φιλτρο KN.Οσο για την δυναμομετρηση δεν ξερω την μαρκα του δυναμομετρου,μαλλον θα γραφει πανω στο χαρτι που θα παρω!
:beer: :beer:
CostasR1
16/01/2009, 21:40
Αν δεν ειχα την κυρα που τρελλενεται για βολτα σιγα μην ειχα την σελλα πανω!!!!Μονο με το μονοσελο θα την ειχα!!!!!!
CostasR1
16/01/2009, 21:47
Τωρα σειρα σας να μου πειτε κατι που πιο πολλοι απο εσας σιγουρα γνωριζετε περισσοτερα!Εφτασε στα αυτια μου εχθες απο ενα φιλο οτι ενας κολλητος του φιλου μου με GSXR 1000 K5 εκανε δυναμομετρηση στη μηχανη του (σε αλλο μαστορα) με εξατμηση ακραπα ολοσωμη και φιλτρο (χωρις προγραμμα) του εδειξε 171 hp στον τροχο.Κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο??Και αν γνωριζετε μεχρι ποσο διαφορα μπορεις να δεις απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο???
:) :) :)
spirosk8
16/01/2009, 22:45
ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ....... ΣΥΝΤΟΜΑ....
CostasR1
16/01/2009, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από spirosk8
ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ....... ΣΥΝΤΟΜΑ....
ΚΩΛΑΡΑΚΙ????????????????????????:confused: :confused:
ThanosGSXR
17/01/2009, 00:37
Τωρα σειρα σας να μου πειτε κατι που πιο πολλοι απο εσας σιγουρα γνωριζετε περισσοτερα!Εφτασε στα αυτια μου εχθες απο ενα φιλο οτι ενας κολλητος του φιλου μου με GSXR 1000 K5 εκανε δυναμομετρηση στη μηχανη του (σε αλλο μαστορα) με εξατμηση ακραπα ολοσωμη και φιλτρο (χωρις προγραμμα) του εδειξε 171 hp στον τροχο.Κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο??Και αν γνωριζετε μεχρι ποσο διαφορα μπορεις να δεις απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο???
:) :) :)
O κολλητός είχε πριν το Κ7 ένα Κ5 και είχε αγοράσει απο έναν αγωνιζόμενο του πανελληνιου (ονόματα δε λεμε, δευτερος ηταν) μια ολόσωμη ARROW. Αυτοι είχαν μετρήσει δύο Κ5, με αυτή την εξάτμιση, με μαμα φίλτρο και το πρόγραμμα της Yoshi. Και τα δύο είχαν βγαλει 172 με 173 αλογα. Όταν τα έβαλε ο φίλος έπαθε πλάκα, το Κ5 μεταμορφώθηκε. Τώρα για αυτο με την Akrapovic δεν ξερω αλλα παιζει να είναι αληθεια. Τα Κ5 βγάζαν αρκετα αλογα και απο μαμα (163-165).
GIXXERAKIAS
17/01/2009, 01:16
Αφιερωμενη για τον φιλο μου τον Γιαννη (κ7 600) :D
152478
GIXXERAKIAS
17/01/2009, 01:20
:winka:
152479
GIXXERAKIAS
17/01/2009, 01:20
:eyepop:
152480
αι μαρι μι θελ'ς και γιοσομούρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έχω ένα fx θες καμιά βόλτα να κλάσεις μπάμιες;:rotflmao:
GIXXERAKIAS
17/01/2009, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
αι μαρι μι θελ'ς και γιοσομούρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ζουλιαρ!! :P :P
Kι να σκας απ'του κακοσ'! :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
έχω ένα fx θες καμιά βόλτα να κλάσεις μπάμιες;:rotflmao:
Μπα φιλε εγω δεν ανεβαινω σε τετοια πραματα συνοδηγος,σκαζομαι!:uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
panathas
17/01/2009, 15:49
na akoma mia!!!
152507
CostasR1
17/01/2009, 18:12
Γεια σου ρε διδυμεεεεεεεεεε!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
CostasR1
17/01/2009, 18:20
O κολλητός είχε πριν το Κ7 ένα Κ5 και είχε αγοράσει απο έναν αγωνιζόμενο του πανελληνιου (ονόματα δε λεμε, δευτερος ηταν) μια ολόσωμη ARROW. Αυτοι είχαν μετρήσει δύο Κ5, με αυτή την εξάτμιση, με μαμα φίλτρο και το πρόγραμμα της Yoshi. Και τα δύο είχαν βγαλει 172 με 173 αλογα. Όταν τα έβαλε ο φίλος έπαθε πλάκα, το Κ5 μεταμορφώθηκε. Τώρα για αυτο με την Akrapovic δεν ξερω αλλα παιζει να είναι αληθεια. Τα Κ5 βγάζαν αρκετα αλογα και απο μαμα (163-165).
Στα αλλα δυο μιλας ομως και για προγραμμα που πιστευω οτι το βοηθαει παραπανω.Εδω ομως μιλαω μονο με την εξατμιση και φιλτρο κοντα στα 8 αλογα με βαση την ιπποδυναμη που ειπες στα μαμα Κ5.(163-165).Δεν ξερω ρε παιδια,μεγαλο μπερδεμα αυτο με την ιπποδυναμη.(τουλαχιστον για εμενα).
GIXXERAKIAS
17/01/2009, 18:32
Στα αλλα δυο μιλας ομως και για προγραμμα που πιστευω οτι το βοηθαει παραπανω.Εδω ομως μιλαω μονο με την εξατμιση και φιλτρο κοντα στα 8 αλογα με βαση την ιπποδυναμη που ειπες στα μαμα Κ5.(163-165).Δεν ξερω ρε παιδια,μεγαλο μπερδεμα αυτο με την ιπποδυναμη.(τουλαχιστον για εμενα).
Διδυμε Αδερφε μουυυυ!!!!:D
Παιζουν πολλοι παραγοντες φιλε Κωστα για την ιπποδυναμη οπως και το αν δυναμομετρησεις το μηχανακι σου καλοκαιρι θα δεις απωλειες με ακριβως τα ιδια πραγματα που φορας τωρα....δεν μου ειπες και σε τι δυναμομετρο μετρησες το μηχανακι σου και σε ποιον να ξερουμε αν ειναι απο τα αισιοδοξα δυναμομετρα (ναι υπαρχουν και αυτα που λενε κατιτις παραπανω απο οτι ειναι αναλογα με το πως μετρανε την δυναμη στον τροχο.;) )
Ειχες μετρησει το μοτορι στην πρωτη μετρηση καλοκαιρι στα 2.500χιλ μηπως?Και τωρα που εβαλες τα τελικα και το φιλτρο το μετρησες τωρα παλι?Στο λεω γιατι παιζει μεγαλο ρολο η θερμοκρασια περιβαλλοντος που παιρνει το μοτερ την ωρα που γινεται η δυναμνομετρηση..οσο πιο κρυος αερας τοσο το καλυτερο για την μετρηση μας.Μου ακουστηκαν πολα τα 8 αλογα μονο απο φιλτρο και τελικα με καταλυτη επανω γι'αυτο στο λεω.Προς θεου δεν σε διαψευδω απλα μακαρι να ειναι αληθεια και για την δικια μου κουκλα!!:D :D
:beer: :wave2:
CostasR1
17/01/2009, 18:42
Διδυμε Αδερφε μουυυυ!!!!:D
Παιζουν πολλοι παραγοντες φιλε Κωστα για την ιπποδυναμη οπως και το αν δυναμομετρησεις το μηχανακι σου καλοκαιρι θα δεις απωλειες με ακριβως τα ιδια πραγματα που φορας τωρα....δεν μου ειπες και σε τι δυναμομετρο μετρησες το μηχανακι σου και σε ποιον να ξερουμε αν ειναι απο τα αισιοδοξα δυναμομετρα (ναι υπαρχουν και αυτα που λενε κατιτις παραπανω απο οτι ειναι αναλογα με το πως μετρανε την δυναμη στον τροχο.;) )
Ειχες μετρησει το μοτορι στην πρωτη μετρηση καλοκαιρι στα 2.500χιλ μηπως?Και τωρα που εβαλες τα τελικα και το φιλτρο το μετρησες τωρα παλι?Στο λεω γιατι παιζει μεγαλο ρολο η θερμοκρασια περιβαλλοντος που παιρνει το μοτερ την ωρα που γινεται η δυναμνομετρηση..οσο πιο κρυος αερας τοσο το καλυτερο για την μετρηση μας.Μου ακουστηκαν πολα τα 8 αλογα μονο απο φιλτρο και τελικα με καταλυτη επανω γι'αυτο στο λεω.Προς θεου δεν σε διαψευδω απλα μακαρι να ειναι αληθεια και για την δικια μου κουκλα!!:D :D
:beer: :wave2:
Δεν εβγαλα εγω 8 αλογα παραπανω!για ενα Κ5 ειπα οτι εβγαλε 8 με ολοσωμη ακραπα και φιλτρο και μου φανηκε παραξενο.
Το μοτορι μου το μετρησα στις 23/12/2008 και η επομενη μετρηση ηταν στις 15/01/2009 και ο καιρος ηταν ιδιος,σχετικα κρυος.
Οσο για το δυναμομετρο δεν ξερω την ονομασια του,θα την μαθω απο τριτη που θα παρω τις εκτυπωσεις απο την μετρηση,αν σε βοηθαει η φωτο της μετρησης ισως αν το εχεις δει σε καποιον αυτο το δυναμομετρο η καποιος αλλος εδω μεσα να μας πει ποιο ειναι.παντως το εχω δει σε πολλα βιντεακια στο youtube το συγκεκριμενο και με πολλα μοτορια πανω!!!
GIXXERAKIAS
17/01/2009, 19:28
Δεν εβγαλα εγω 8 αλογα παραπανω!για ενα Κ5 ειπα οτι εβγαλε 8 με ολοσωμη ακραπα και φιλτρο και μου φανηκε παραξενο.
Το μοτορι μου το μετρησα στις 23/12/2008 και η επομενη μετρηση ηταν στις 15/01/2009 και ο καιρος ηταν ιδιος,σχετικα κρυος.
Οσο για το δυναμομετρο δεν ξερω την ονομασια του,θα την μαθω απο τριτη που θα παρω τις εκτυπωσεις απο την μετρηση,αν σε βοηθαει η φωτο της μετρησης ισως αν το εχεις δει σε καποιον αυτο το δυναμομετρο η καποιος αλλος εδω μεσα να μας πει ποιο ειναι.παντως το εχω δει σε πολλα βιντεακια στο youtube το συγκεκριμενο και με πολλα μοτορια πανω!!!
Eιπα και γω!8 αλογα ετσι στα κουτουρου??:uplate:
Μαμαει το εργαλειο λεω!Σκεψου να του βαλω και υψηλον!:lol: :lol: :lol: :lol:
CostasR1
17/01/2009, 19:36
Eιπα και γω!8 αλογα ετσι στα κουτουρου??:uplate:
Μαμαει το εργαλειο λεω!Σκεψου να του βαλω και υψηλον!:lol: :lol: :lol: :lol:
2,5 αλογακια και πολλα ηταν!!!!!!!!!:lol: :lol:
Οταν θα βαλεις υψιλον θα μου πεις και εμενα!!!Αλλλιως δεν θα ειμαστε διδυμοι!!!!!
ρε τρελιαρη μας καυλ..ες παλι κε την κουκλα σου , πραγματικα υπεροχο το μωρο .
Λοιπον παιδες αυτες τις μερες που απ οτι λεει θα εχει καλο καιρο αν ειναι να τα πουμε και απο κοντα , θα κατεβω δικαβαλο με τον κολλητο με το αλλο gsxr . Tι λετε για την Τριτη ? δεν λεω σιγουρα γιατι δεν εξαρτατε μονο απο μενα , GIXXERAKIAS , NIKOSKK και οσοι αλλοι , περιμενω να τα πουμε απο κοντα .
Θάνο βάψε τις ζάντες άσπρες! :D
GIXXERAKIAS
19/01/2009, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Θάνο βάψε τις ζάντες άσπρες! :D
Eσυ σκ@σε μην μας πριζωνεις πρωινιατικα,γιατι θελω και γω βαψιμο...(εμαθα οτι χαριζεις galespeed λευκες ισχυει??:look: :D )
ρε τρελιαρη μας καυλ..ες παλι κε την κουκλα σου , πραγματικα υπεροχο το μωρο .
Λοιπον παιδες αυτες τις μερες που απ οτι λεει θα εχει καλο καιρο αν ειναι να τα πουμε και απο κοντα , θα κατεβω δικαβαλο με τον κολλητο με το αλλο gsxr . Tι λετε για την Τριτη ? δεν λεω σιγουρα γιατι δεν εξαρτατε μονο απο μενα , GIXXERAKIAS , NIKOSKK και οσοι αλλοι , περιμενω να τα πουμε απο κοντα . Γιαννακο μεσα ειμαι γω αν ο καιρος μας κανει την χαρη!Σου εχει και μια εκπληξη ο Νικος...εγινε στριφτερο αγορι εχθες. :blush:
Ολοκληρωθηκε σαν ανδρας!! (σαν παιδι αλλα τελος παντων:lol: ):smokin:
Eσυ σκ@σε μην μας πριζωνεις πρωινιατικα,γιατι θελω και γω βαψιμο...(εμαθα οτι χαριζεις galespeed λευκες ισχυει??:look: :D )
Γιαννακο μεσα ειμαι γω αν ο καιρος μας κανει την χαρη!Σου εχει και μια εκπληξη ο Νικος...εγινε στριφτερο αγορι εχθες. :blush:
Ολοκληρωθηκε σαν ανδρας!! (σαν παιδι αλλα τελος παντων:lol: ):smokin:
ακουω λεπτομερειες , ελα αφου ξερεις οτι ειμαι περιεργος , ΛΕΓΕ !!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
ρε θα μου πειτε τι εγινε ?
Aντε να δουμε ποτε θα σταματησω να αλλαζω ζαντες :lol:
152813
GIXXERAKIAS
20/01/2009, 19:38
Jim οταν παρεις λευκες σαν του ΤRE σε galespeed εχε με στα υποψιν σου για αγοραστη τους οταν τις αλλαξεις σε καμμια βδομαδα ρε.Ευχαριστω.:D
ps:Εμενανε μου αρεσανε πιο πολυ οι galespeed (θα πεσει κατραπακια απο DimsT εντος ολιγου..3,2,1..:bigcry: :bigcry: )
Jim οταν παρεις λευκες σαν του ΤRE σε galespeed εχε με στα υποψιν σου για αγοραστη τους οταν τις αλλαξεις σε καμμια βδομαδα ρε.Ευχαριστω.:D
ps:Εμενανε μου αρεσανε πιο πολυ οι galespeed (θα πεσει κατραπακια απο DimsT εντος ολιγου..3,2,1..:bigcry: :bigcry: )
ΕΕ οχι ρε φιλε και ασπρες :nono: εσυ και Τ.R.E ενα πραμα ρε αδερφε :lol:
Σε μια βδομαδα :rolleyes: και παλι πολυ εβαλες :lol:
Που εισαι ΔΗΜΗΤΡΟ ελα να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους :lol: :rotflmao: :lol:
Angelo_xan
20/01/2009, 22:03
Να και γω...
152844
Angelo_xan
20/01/2009, 22:10
Ειναι 600 κ6 και το πηρα πριν απο 2 μερες απο Ιταλια! Τρελλαθηκα παιδια στα γεραματα!(35 χρονων ειμαι!!!). Πιστευω να εκανα την σωστη επιλογη!
152845
Αρχικά δημιουργήθηκε από Angelo_xan
Ειναι 600 κ6 και το πηρα πριν απο 2 μερες απο Ιταλια! Τρελλαθηκα παιδια στα γεραματα!(35 χρονων ειμαι!!!). Πιστευω να εκανα την σωστη επιλογη!
Μια χαρα σε βρισκω :D ποσο το πηρες το μωρο :beer: :beer:
Angelo_xan
20/01/2009, 22:27
Με την μεταφορα και το τελωνειο 6.200?. Εχει 4.023 χλμ και φοραει σωληνακια υψηλης πιεσης σε ολους τους δισκους,carbon στο σασι,αλυσιδα,γραναζια,ρυθμιστες αλυσιδας της Lightec και διαφορα ακομα καλουδια της ιδιας εταιρειας (Βιδες,ergal,μανιταρια)!Γενικα ειναι σε αριστη κατασταση...
thanosRX7
21/01/2009, 07:34
^καλοριζικο,παρα πολυ ομορφο!!!....η ζωη δεν σταματα στα 35:D τωρα θα γουσταρεις:cool:
CostasR1
21/01/2009, 13:52
Καλοριζικο αδερφε!!Κουκλι ειναι!!!
καλές βόλτες !!!!!
Μην ξεχνάς κάτι : Η μοτο είναι αυτή που μας κάνει και νιώθουμε παιδιά !!!! Και εγώ κλείνω τα 38 το Μάϊο. Γι αυτό σου λέω....ζήσε την :beer:
btw η τιμή απίστευτη !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΕΕ οχι ρε φιλε και ασπρες :nono: εσυ και Τ.R.E ενα πραμα ρε αδερφε :lol:
Σε μια βδομαδα :rolleyes: και παλι πολυ εβαλες :lol:
Που εισαι ΔΗΜΗΤΡΟ ελα να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους :lol: :rotflmao: :lol:
Οι άσπρες είναι πιο όμορφες! Ότι και να λες :)
152884
GIXXERAKIAS
21/01/2009, 15:19
Οι άσπρες είναι πιο όμορφες! Ότι και να λες :)
To mlk κατεστρεψε το look της ζαντας με τις disSKATAcci :mad:
:rotflmao: :rotflmao:
To mlk κατεστρεψε το look της ζαντας με τις disSKATAcci :mad:
Λες να τα βγάλω τα φρένα? :wacko:
GIXXERAKIAS
21/01/2009, 15:27
Λες να τα βγάλω τα φρένα? :wacko:
Οχι ρε να βαλεις αλλα!Αντρικια φρενα Beringer cast iron!:smokin:
Αυτες χωρις τρυπουλες!:blush:
Οχι ρε να βαλεις αλλα!Αντρικια φρενα Beringer cast iron!:smokin:
Αυτες χωρις τρυπουλες!:blush:
Μόνο σε ductile iron δεχόμαστε! :D :D Το σκέφτομαι σοβαρά για Beringer,ταιριάζουν και με το αρχικό μηχανάκι!
:look:
GIXXERAKIAS
21/01/2009, 15:41
Σκεφτεσαι να το ξανακανεις μαμα???:look:
Θελω τις ζαντες!!!:eyepop: :D
που σται ωρε παλικαρια , χθες κατεβηκαμε με τον κολλητο Λαιμο κατα τις 12 , αραξαμε εκει μεχρι τις 1 και κατι και μετα την καναμε για πισω . Ψωφια πραγματα ρε παιδες , δεν πηρα κανενα τηλ. γιατι το κανονισανε τελευταια στιγμη και ηταν καπως αργα ...
Πάρτου το μηχανάκι καμια Κυριακή να πάμε κανα βολτάκι ωρέ :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Πάρτου το μηχανάκι καμια Κυριακή να πάμε κανα βολτάκι ωρέ :rotflmao: [/QUO
μου το δινει ανετα αλλα δεν γουσταρω γιατι η στραβη δεν θελει και πολυ να γινει και δεν ειναι εποχες να πληρωνουμε ξενα μηχανακια , παντως οποτε γουσταρετε και αν βοηθαει και ο καιρος κανονιζουμε για βολτουλα , αντε ρε να τα πουμε και απο κοντα .
maintenance
24/01/2009, 19:09
αντε να βαλω και εγω που το πηρα τωρα στα γεραματα...:smokin:
153145
μεγιες,μεγιες!!!!!!:wave2:
καλλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
καλοριζικο και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι...
Opisthogonia
17/02/2009, 10:27
kai meta tin atixia :) eirthei tixi
to new moto :)
http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/kaliaristerismall.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/kalidexiasmall.jpg
Opisthogonia
17/02/2009, 10:31
xexasa oti einai me sinimena
155914
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
kai meta tin atixia :) eirthei tixi
to new moto :)
http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/kaliaristerismall.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/kalidexiasmall.jpg
Καλορίζικη,καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη να είναι η κούκλα σου!!
Και συ αγρατζούνιστος επίσης! :D :D :beer: :beer:
κουκλι το μωρακι , απο οτι ειδα δεν ειναι με τις yoshimura , ειναι αλλη εκδοση σωστα ?
xazopartalos
17/02/2009, 17:26
Να και τα δυο νεα καμαρια τις οικογενιας
http://www.mypicx.com/02102009/gsxr_1000_k8/
ε, δεν γινεται , βαλτος εισαι να μας αρρωστησεις ....
xazopartalos
18/02/2009, 13:48
ε, δεν γινεται , βαλτος εισαι να μας αρρωστησεις ....
Το καταλαβες ε????? ;)
Opisthogonia
18/02/2009, 17:09
k7600 nai einai paraisagogis giafto ;)
k7600 nai einai paraisagogis giafto ;)
Μεγειές,πιο όμορφο το παραεισαγωγής !:beer: :)
gousouxourou
19/02/2009, 13:45
600??
1000den einai re?
απο οτι ξερω περα απ την διαφρετικη εταιρεια εξατμισεων εχει και καποια διαφορα στους καταλυτες , ετσι δεν ειναι ? αν επιτρεπεται ποσο σου πηγε το μωρο ?
Opisthogonia
23/02/2009, 11:23
nai einai 1000....
den exei katholou katalites einai san olosomi dld.....
ali mia diafora einai capirex ekdosi eno mou eipane oti antiprosopias einai vermulen.....
vevea den exei zelatina,manitargia psalidiou k to stund....mikro to kako afu ola afta einai pamfthina apo ebay k stands eixa :P
kai mou kostise 12 xiliarika me 5 xronia teli doro ktlp ktlp
genika to pira mono giati me 11xiliarika epernes to sketo eno me 12 afto opote etimes exatmisis k manitargia + ta plastika opote k kaliteri metapolisi :P ase pou exatmisis + ypsilon tha mou kostizan poli parapano
Άλλη μια απο μένα :D :D :beer:
156667
ωραίος!
Ωρωπός;
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
ωραίος!
Ωρωπός;
Πόρτο Γερμενό :)
Tak-Attack
23/02/2009, 12:25
nai einai 1000....
den exei katholou katalites einai san olosomi dld.....
ali mia diafora einai capirex ekdosi eno mou eipane oti antiprosopias einai vermulen.....
vevea den exei zelatina,manitargia psalidiou k to stund....mikro to kako afu ola afta einai pamfthina apo ebay k stands eixa :P
kai mou kostise 12 xiliarika me 5 xronia teli doro ktlp ktlp
genika to pira mono giati me 11xiliarika epernes to sketo eno me 12 afto opote etimes exatmisis k manitargia + ta plastika opote k kaliteri metapolisi :P ase pou exatmisis + ypsilon tha mou kostizan poli parapano
Stefane, panemorfo to ergaleio!
Anypomono na pame boltitsa! (otan me to kalo paro to diploma piso :uplate: )
P.S - tora pou pires 1000 eisai pio tsantakias kai pio alitis mixanobios! :p
Opisthogonia
24/02/2009, 07:31
nai re taki tora tha ta perno ta tsantakia me megaliteri fora :P
Tasos1010
18/03/2009, 08:04
k5 1000 korinthos city!!!
158612
GsxrPower
18/04/2009, 13:51
GixXxer !
161420